Hyvän olon joululahjat Nyt myös verkkoapteekista YA.fi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hyvän olon joululahjat Nyt myös verkkoapteekista YA.fi"

Transkriptio

1 Eeva Pörsti, proviisori, verkkoapteekinhoitaja Yli 35 euron tilaukset ilman toimitusmaksua Tilaa heti! Hyvän olon joululahjat Nyt myös verkkoapteekista YA.fi

2 Jouluostoksille verkkoapteekkiin Jouluostosten tekeminen on usein työlästä. Syke nousee ja hiki valuu, kun pitää tungeksia ruuhkassa, eikä lahjaideoita tahdo keksiä millään. Verkkoapteekissa YA.fi voit tutustua rauhassa hyvän olon joululahjoihin ja hankkia samalla jotakin myös itsellesi. Ostosten teko on leppoisaa ja kiireetöntä omalla kotisohvalla. Tästä kuvastosta saat lahjaideoita, joiden avulla voit ilahduttaa lähimmäisiäsi. Lisää ihania tuotteita löydät verkkoapteekista ya.fi ja Yliopiston Apteekista. Kun rekisteröidyt Uniikki-asiakkaaksemme tilausta tehdessäsi, saat joulukuun Uniikki-tuotteet tarjoushintaan. Verkkoapteekin lisäksi tarjoukset ovat voimassa kaikissa Yliopiston Apteekeissa. Tervetuloa hyvän olon jouluostoksille! EEVA PÖRSTI Verkkoapteekinhoitaja Yliopiston Apteekki Verkkoapteekin valikoimassa on jo yli 4000 itsehoitolääkettä ja muuta apteekkituotetta. Reseptilääkkeiden tilaaminen sähköisellä reseptillä alkaa verkkoapteekissa vuoden 2012 puolella. Hanki hyvän olon lahjat nyt! KIPUKOUKKU Puinen tai luonnonkuituinen kipukoukku lihasjännitysten laukaisemiseen. Rentouttaa lihaksia, vähentää kipua ja elvyttää verenkiertoa (49,00) Sähköhammasharja OMRON Sonic Tehokas, tyylikäs ja kevyt sähköhammasharja, jossa kolme eri puhdistustilaa ja viisi nopeusvaihtoehtoa. Tuloksena puhtaat ja kiiltävät hampaat. Kahden vuoden takuu (119,00) Verenpainemittari GERATHERM Med Control Täysautomaattinen, digitaalinen verenpainemittari, jolla mittaat verenpaineen ja pulssin olkavarresta helposti ja nopeasti. Sisältää mansetin (22 30 cm). Kolmen vuoden takuu (12,50) (75,00) Pinsetti TRIZETTE LED-valolla Pinsetti-suurennuslasi kirkkaalla LED-valolla. Teräväkärkiset pinsetit sopivat terveydenja kauneudenhoitoon. Vaihdettavat paristot. Vuoden vaihtoharjat 2+2 kpl kaupan päälle

3 MEDIMA angoratuotteet Korkealaatuiset angoravillaiset lämmittimet. Ihanteellinen apu nivelongelmaisille, reumaatikoille tai henkilöille, jotka palelevat helposti tai kärsivät huonosta ääreisverenkierrosta (12,80) Tarjoukset ovat voimassa asti tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Erikoistarjous! Selän-/lantionlämmitin kolme kokoa (M,L,XL), 1 kpl VICHY Essentielles vartalovoide 200 ml ja käsivoide 50 ml Miellyttävän tuoksuinen, täyteläinen vartalovoide ja ravitseva käsivoide kuivalle iholle. Voiteiden ruusu-uute suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Purete Thermal 3in1 Integral puhdistusvoide 100 ml kaupan päälle (37,20) MÖLLER TUPLA etupakkaus 3 x 100 kapselia Kalaöljykapseli, jossa tärkeiden omega-3 rasvahappojen lisäksi A-, E- ja D-vitamiinia. Tarjous on voimassa niin kauan kuin etupakkausta riittää. Sähköisesti tilattava valokuvakirja kaupan päälle postikulujen hinnalla. Rannelämmitin yksi koko, 1 pari Polvenlämmitin kolme kokoa (S,M,L), 1 pari (34,60) VICHY LiftActiv Derm Source päivävoide 50 ml Hemmottelua iholle. Kiinteyttävä ja ryppyjä silottava päivävoide yli 35-vuotiaille. Normaali- ja sekaiholle tai kuivalle iholle. Kevyesti hajustettu. SEBAMED Hand+Nail Cream käsivoide 75 ml ja Cracked Heal Cream jalkavoide 75 ml Tehokkaasti kosteuttavat ja ihoa pehmentävät hajustetut voiteet yhteispakkauksessa (rajoitettu erä) (16,70)

4 Ostoksia omassa rauhassa Verkkoapteekista YA.fi saat apua moniin vaivoihin seksuaaliterveys virtsankarkailu peräpukamat pahanhajuinen hengitys kaljuuntuminen eturauhasvaivat ilmavaivat täit ja kihomadot Verkkoapteekissa YA.fi on mahdollisuus tehdä ostoksia kaikessa rauhassa. Voit tutustua intiimituotteisiin tai hankkia tietoa erilaisten vaivojen hoidosta ilman nolouden tunnetta Hengitys raikkaaksi Pahanhajuinen hengitys johtuu usein suun kuivumisesta tai hampaiden puutteellisesta puhdistuksesta. Helpotusta vaivaan on kuitenkin saatavilla. Apteekista löytyy muun muassa pitkävaikutteisia suuvesiä sekä nopeasti suun raikastavia suu-suihkeita ja imeskelytabletteja. Hiustenlähtö kuriin Hiukset ohenevat iän mukana. Syyt ovat usein hormonaalisia, mutta monet ulkoisetkin tekijät saattavat kiihdyttää hiustenlähtöä. Esimerkiksi ilmansaasteet, säätilojen vaihtelut ja auringon paiste rasittavat hiusta ja saattavat saada ne näyttämään elottomilta. Apteekista löytyy useita tuotteita, joiden avulla voi parantaa hiusten hyvinvointia ja hiuspohjan toimintaa SB12 Drops Cool Mint 10 imeskelytablettia Sokeriton imeskelytabletti torjumaan pahanhajuista hengitystä PRIORIN 270 kapselia Hiusjuuren täsmäravinne, joka vahvistaa hiuksia ja ravitsee hiusjuurta. REPADINA Plus 10 mg Emätinpuikko 10 kpl Hyaluronihappoa sisältävä emätinpuikko kuivien ja ärtyneiden limakalvojen hoitoon. Kuivat limakalvot Intiimialueen kuivat limakalvot ovat hyvin tavallinen ja elämää haittaava naistenvaiva. Limakalvojen kuivuminen voi johtua esimerkiksi vaihdevuosista tai atopiasta. Seksuaaliterveyden kannalta limakalvojen hyvä kunto on tärkeää. Limakalvojen kuivuutta voi hoitaa itsehoitotuotteilla. Vaihdevuosien aiheuttamaa kuivumista voi hoitaa paikallisesti voiteina tai puikkoina annosteltavilla estrogeenivalmisteilla. Lisäksi apuna voi käyttää myös apteekeissa myytäviä liukuvoiteita ja kosteuttavia tuotteita.

5 Yli 35 euron tilaukset ilman toimitusmaksua Tilaa heti! Peräpukamat hallintaan Peräpukamat ovat peräaukon seudulla esiintyviä verisuonipullistumia. Peräpukamat ovat tavallisia synnytyksen jälkeen ja ne voivat kehittyä myös ummetuksen sekä jatkuvan istumatyön seurauksena. Peräpukamien tavallinen oire on kipu erityisesti ulostamisen jälkeen. Myös lievä verenvuoto peräaukon seudulta on mahdollinen. Oireita voi helpottaa itsehoitotuotteilla ja -lääkkeillä. Saatavana on kipua lievittäviä voiteita ja peräpuikkoja. Mikäli peräpukamat liittyvät ummetukseen, on ummetus hoidettava ruokavaliohoidolla ja apteekista saatavilla ulostetta pehmittävillä tuotteilla. Myös peräaukon alueen ihon hyvä kunto vähentää peräpukamia. Mikäli peräaukon iho on ärtynyt, sitä voi voidella rasvaisella perusvoiteella (58,50/l)) Liukuvoide DUREX Play 2 In 1 Massage Gel 200 ml Kevyt ja rasvaton liukugeeli, joka sopii liukuvoiteeksi intiimialueelle sekä hierontaan intiimialueelle ja koko keholle COME Voimistelulaite lantionpohjan lihaksille 1 kpl Voimistelulaite, jonka avulla vahvistetaan lantionpohjan lihaksia luonnollisesti, helposti, tehokkaasti ja huomaamattomasti. Lantionpohjan lihaksilla on tärkeä tehtävä niin sukupuolielämässä kuin virtsankarkailussakin Kondomit FAMILY DELAY/ RETARD 12 kpl AC3 Comfort Geeli 45 ml Peräaukon kutinaa, ärsytystä ja muita vaivoja lievittävä geeli. Ehkäisee peräpukamia ja peräaukon haavaumia. Nopea viilentävä ja voiteleva vaikutus Kondomi, joka auttaa viivästyttämään siemensyöksyä ja pitkittämään yhdyntää. Luonnonkuminen, liukastettu, sileäpintainen ja läpinäkyvä.

6 Joulukuun Uniikkitarjoukset Tarjoukset voimassa Uniikki-asiakkaille verkossa YA.fi ja kaikissa Yliopiston Apteekeissa. Suluissa oleva vähittäismyyntihinta on tuotteen normaalihinta Yliopiston Apteekissa. EUCERIN Hyaluron-filler Eye silmänympärysvoide 15 ml Tehokkasti ryppyjä torjuva silmänympärysvoide yli 30-vuotiaille. Kiinteyttää ja kohottaa silmänympärysihoa sisältäpäin. Sopii piilolinssien käyttäjille. Hajusteeton (26,40) Ihoa sisältäpäin kiinteyttävä ja kohottava päivävoide normaalille ja sekaiholle tai kuivalle iholle. Kiinteyttävä ja juonteita silottava yövoide kaikille ihotyypeille. Miedosti hajustettu. EUCERIN Hyaluron-filler päivävoide 50 ml (30,40) (538,00 e/l) yövoide 50 ml (31,60) (558,00 e/l) BEPANTHEN Eye -silmätipat 20 x 0,5 ml Pitkäkestoisesti kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Sopii käytettäväksi piilolinssien kanssa (12,30) 6 60 (7,60) (33,00 e/kg) (16,60) APOBASE Creme 200 g Kosteuttava ja kosteuden säilyttävä hajusteeton perusvoide päivittäiseen käyttöön. Sopii kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. DENTIPLUS 180 imeskelytablettia Imeskelytabletti vahvistaa ja uudistaa hammaskiillettä sekä katkaisee happohyökkäyksen. Kolme makua: raikas, erittäin raikas ja lakritsi. BIOPHILUS Strong 20 kapselia Vahva maitohappobakteerivalmiste koko perheelle. Sopii vatsavaivoihin ja ripulin ehkäisyyn antibioottihoidon, matkan tai ruokavalion muutosten yhteydessä (17,70) LYSI Omega-3 Forte 90 g 64 kapselia Vahva kalaöljyvalmiste, joka sisältää runsaasti elimistön hyvinvoinnille tärkeitä omega-3-rasvahappoja (12,50)

7 Täyttä elämää! BION3 Senior 60 tablettia Ikääntyville ihmisille tarkoitettu monivitamiinihivenainevalmiste, joka piristää ja auttaa jaksamaan. COLOURBOX (16,20) JOULUKUU 2011 LIINUS pellavarouhe 500 g Kotimaisesta pellavasta valmistettu pellavarae tasapainottaa vatsan toimintaa (10,20) (17,20 e/kg) OMRON M6 Comfort verenpainemittari (138,00) Täysautomaattinen digitaalinen verenpainemittari, joka mittaa verenpaineen ja pulssin olkavarresta helposti ja nopeasti. Mansetti käy M- ja L-kokoiselle käsivarrelle. 6 vuoden takuu. Tyrniöljyvalmiste kuivalle tai ikääntyvälle iholle ja kuiville limakalvoille. Sisältää runsaasti terveyttä edistäviä omega-3-, 6-, 7- ja 9-rasvahappoja. OMEGA7 tyrniöljykapseli 60 kapselia OMEGA7 tyrniöljykapseli 150 kapselia (25,60) (55,00)

8 Liity Uniikkiasiakkaaksi Yli 35 euron tilaukset ilman toimitusmaksua Tilaa heti! Liittymällä Yliopiston Apteekin Uniikkiasiakkaaksi saat useita etuja. 1. Kanta-asiakastarjoukset Edullisia tarjouksia kuukausittain vaihtuvista itsehoitotuotteista. Lisäksi saat keskittämisalennuksen ostoistasi. 2. Ajankohtainen terveystieto Saat neljä kertaa vuodessa Apteekin hyllyltä -terveyslehden ja kuukausittain sähköisen uutiskirjeen, joissa on ajankohtaista ja tärkeää tietoa terveyteen ja sairauksien hoitoon liittyvistä asioista, lääkehoidoista sekä Uniikki-asiakaseduista. 3. Lääkitysturvallisuus Reseptilääkkeiden oston yhteydessä pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäväksi yhdessä aikaisemmin meiltä ostettujen lääkkeiden kanssa. 4. Puhelinpalvelu Puhelinpalvelu neuvoo esimerkiksi lääkkeisiin, lääkkeiden hintoihin ja saatavuuteen liittyvissä asioissa. Valtakunnallinen asiakaspalvelunumero vuorokauden ympäri (0,4 e/min + pvm/mpm). Uniikki-asiakkaille on tarjolla oma edullisempi asiakaslinja. Yli 4000 tuotteen valikoima verkossa. Lyhyin tie apteekkiin on YA.fi (185,00) Uniikki-tarjous tammikuussa 2012 VALKEE NPT kirkasvalolaite korviin Kirkasvalokuulokkeet kaamosmasennusta vastaan. Kuulokkeet lisäävät valon määrää tehokkaasti lähelle aivoja. Tyylikäs, mukana kannettava ja helppokäyttöinen laite. Takuu 2 vuotta. Tarjous on voimassa Uniikki-asiakkaille (sekä verkkoapteekissa että Yliopiston Apteekeissa)

APTEEKIN. Heinäedut TIKKURILAN UUDEN. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

APTEEKIN. Heinäedut TIKKURILAN UUDEN. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää. TIKKURILAN UUDEN APTEEKIN Heinäedut Edut voimassa 27.6.-31.7.2019 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Saat Saat S-Etukortilla S-Etukortilla Bonusta Bonusta apteekkimyymälässä apteekkimyymälässä maksetuista

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN. Tammiedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää

BONUSAPTEEKKIEN. Tammiedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää BONUSAPTEEKKIEN Tammiedut Edut voimassa 1.1.-31.1.2019 tai niin kauan kuin tavaraa riittää 17,90 /kpl (norm. 22,78 96,24 162,73 /kg) Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl., Minisun Monivitamiini Multi Plus

Lisätiedot

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg

NivelTeho. 120 kaps. 32,90. (ovh. 40,70) 411,25 e/kg NivelTeho Liiku nivelet lempeästi kuntoon. Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 40,70) Luontainen

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

Suun kuivuus = Kserostomia/Hyposalivaatio

Suun kuivuus = Kserostomia/Hyposalivaatio Suun kuivuus = Kserostomia/Hyposalivaatio on yleisempää naisilla kuin miehillä on usein ikääntymiseen liittyvä ongelma on ongelmana jopa 46,7 %:lla vanhuksista ja 10 %:lla koko väestöstä* liittyy moniin

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN. Jouluedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää

BONUSAPTEEKKIEN. Jouluedut. Edut voimassa tai niin kauan kuin tavaraa riittää BONUSAPTEEKKIEN Jouluedut Edut voimassa 29.11.-31.12.2018 tai niin kauan kuin tavaraa riittää 29,90 (norm. 38,70 ) Helein lahjapakkaus (sisältää Helein Strong Biotin+ 60 tabl. ja Helein Strong Collagen

Lisätiedot

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE varainhankintaa medelanskaffning Tue toimintaamme ryhmä / myyjä Kiitos! Ostaessasi Mosho-tuotteita tuet samalla hyvää asiaa KORKEALAATUISIA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE Yhteisen päämäärän hyväksi

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

YKI APTEEKKI. Lämmittely

YKI APTEEKKI. Lämmittely Lämmittely Mikä se on? Lääkemääräys = resepti Otetaan kipuun On työssä apteekissa Käytetään kuiville käsille Laitetaan silmiin Voi ottaa, jos ei syö monipuolista ruokaa Laitetaan esim. Nyrjähtäneen nilkan

Lisätiedot

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps.

74,90. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg TÄHTITARJOUS. Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen kaps. BIO-QINON Q10 GOLD 100 mg Johtava ubikinonivalmiste Bio-Qinon Q10 GOLD 100 mg energiantarpeeseen. 150+30 kaps. 74,90 (ovh. 97,70) 585,15 e/kg TÄHTITARJOUS! VALMARIN Aineenvaihdunta tasapainoon. Valmarin-kivennäisliuos

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka

DERMALOG IHONHOITO. DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä. Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG IHONHOITO Se on puhdasta DERMALOGiikka DERMALOG huolehtii ihosta ja ympäristöstä DERMALOG HOPEASARJA MUISTATHAN ETTÄ IHO KAIPAA SÄÄNNÖLLISTÄ HOITOA PÄIVITTÄIN YMPÄRI VUODEN. FACE CREAM TIESITHÄN...

Lisätiedot

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg

SKINGAIN. Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä. nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90. (ovh 45,05) 241,80 e/kg SKINGAIN Tutkittua tehoa, 1. ja 2. tyypin kollageeniyhdistelmä ihon ja nivelten hyvinvointiin. 30 annospussia 39,90 241,80 e/kg (ovh 45,05) Vahvin Tonalin Alkuperäinen, tutkittu ja toimiva CLA-valmiste.

Lisätiedot

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa

Linomix. Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Pellava ja marjat tukevat vatsan toimintaa Linomix Suomalainen ravitsemusasiantuntijoiden suunnittelema ravintolisä, joka sisältää pellavarouheen lisäksi 24 % marjoja (mustikkaa, tyrniä, karpaloa ja ruusunmarjaa)

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps.

49,90. Omega7 TÄHT TARJ IOUS! Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. Omega7 Elinvoimaa limakalvoille! Alkuperäinen Omega7 kaksoistyrniöljy koko kehon herkille limakalvoille. 150 kaps. 49,90 (ovh. 62,80) 475,24 e/kg TÄHT TARJ IOUS! Aurinko D 50 µg tai 100 µg Vahva ja hyvin

Lisätiedot

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

ALLERGIA- JA JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään ryhmään:

Lisätiedot

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai

Tammikuu. Sinun apteekkisi. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Tammikuu Keskiviikkona 14.1. Asiaa laihduttamisesta. Tietoa laihdutuksesta ja apteekissa myytävistä laihdutustuotteista. 1 2 3 4 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Asiaa laihduttamisesta 19

Lisätiedot

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl.

14,50 -25% SUPER MAGNESIUM LÄHES. Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. 100 tabl. SUPER MAGNESIUM Magnesium on tärkeää lihaksille, luustolle ja jaksamiselle. Hyvin imeytyvä, vatsaystävällinen valmiste. LÄHES -25% 100 tabl. 14,50 (ovh. 19,20) 130,63 e/kg UBIKINONI Q10 150 MG Luontainen

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 17.8.-30.9.2015 -15 % Cleanance-hoitotuotteet sopivat rasvaisen, epäpuhtaan ja akneihon hoitoon. Ne tasapainottavat tehokkaasti talineritystä. Cleanance Cleansing

Lisätiedot

BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET

BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET BONUSAPTEEKKIEN TAMMITARJOUKSET Tarjoukset voimassa 13. - 31.1.2017 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. S-Etukortilla lisäksi Bonusta! 19,70 (0,07 /kpl) Norm. 23,78 0,08 /kpl Minisun D-VITAMIINI 20 µg

Lisätiedot

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM

KELASIN SINKKI-MAGNESIUM KELASIN SINKKI-MAGNESIUM Kotimaiset, hyvin imeytyvät Kelasinhivenaineet sinkki ja magnesium nyt kätevässä tuplapakkauksessa! Huom.! erä u t t e t i o j ra -25% 2 x 200 tabl. 21,90 (ovh. 29,35) 54,75 e/kg

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka

PERUSVOITEET ihon hoidossa. Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka PERUSVOITEET ihon hoidossa Terveyskeskuslääkärien ihotautipäivä 16.11.2012 Sh Maarit Outila OYS Ihotautien poliklinikka Markkinoilla noin 50 perusvoidetta Noin 40:stä KELAn peruskorvaus Koostumus Rasvat

Lisätiedot

Kihomadot Suomen Apteekkariliitto 2010

Kihomadot Suomen Apteekkariliitto 2010 Kihomadot Suomen Apteekkariliitto 2010 Lukijalle Lapset ja lapsiperheet kärsivät melko yleisesti kihomadoista. Tartunta tapahtuu helposti esimerkiksi käsien välityksellä. Vaiva talttuu, kunhan lääkehoitoa

Lisätiedot

Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä. Opas potilaan ohjaukseen lääkärille ja hoitajalle

Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä. Opas potilaan ohjaukseen lääkärille ja hoitajalle Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä Opas potilaan ohjaukseen lääkärille ja hoitajalle Vectibix (panitumumabi) levinneessä suolistosyövässä Opas potilaan ohjaukseen lääkärille ja hoitajalle

Lisätiedot

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90

52 % 58% NAISILLE Nauti naisellisuudesta ja sukella ylellisten ja romanttisten tuotteiden maailmaan! nainen 2,9 0 13,90 Essentials 3 in 1 Cleanser with pansy fl ower Orvokki-puhdistusemulsio 150 ml. 19,33 /l 22213 6,90 2,9 0 Essentials Face Cream with pansy fl ower Orvokki-kasvovoide 75 ml. 38,67 /l 21604 6,90 2,9 0 Essentials

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi

Omevio. Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen. UUTUUS iholle ja turkille. Lemmikin hyvinvoinnin tueksi Omevio Välttämättömiä rasvahappoja lemmikin ihon terveyden edistämiseen UUTUUS iholle ja turkille Mitä välttämättömät rasvahapot ovat? Välttämättömät rasvahapot ovat koirien ja kissojen ihon terveyttä

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Joka viidennen aikuisen vaiva

Joka viidennen aikuisen vaiva Kuiva suu ei laula. Joka viidennen aikuisen vaiva Suun kuivuus (kserostomia) johtuu alentuneesta syljen erityksestä ja hoitamattomana horjuttaa ihmisen koko yleisterveyttä ja hyvinvointia. Suun kuivumisesta

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 11.5.-30.6.2015 www.purelogicol.fi Purelogicol, 90 kaps. 49,00 (norm.hinta 58,00) UUDET AQUAPORIN TEHOKOSTEUTTAJAT! Uudistuneet Eucerin AQUAporin ACTIVE -tehokosteuttajat

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ

30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 0 Elokuu 2015 Tarjoukset voimassa 31.8.2015 saakka 30/60 UUDESSA KÄTEVÄSSÄ 750 g PAKKAUKSESSA! 30/60 pesuntehostaja Kun haluat, että valkoinen pyykkisi on puhtaan valkoista ja kirjopyykin värit pysyvät

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

Bonusapteekkien TALVITARJOUKSET

Bonusapteekkien TALVITARJOUKSET Bonusapteekkien TALVITARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.2. 31.3.2012 www.apobase.fi Apobase Creme 200 g on erinomainen koko perheen perusvoide päivittäiseen käyttöön. Rasvapitoisuus

Lisätiedot

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.10.-30.11.2012 Uusi Priorin Extra ravitsee hiukset terveeseen kasvuun. Priorin Extra -kapseleiden entistäkin tehokkaampi

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot

Kuka tietää lääkityksesi?

Kuka tietää lääkityksesi? Kuka tietää lääkityksesi? Tunne lääkkeesi valtakunnallinen Lääkehoidon päivä 16.3.2017 Diasarjassa kuvataan Mikä on lääkityslista Miksi ajantasainen lääkityslista on tärkeä Miten ajantasaista lääkitystietoa

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

vuotta 2 yhden hinnalla Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! Sebamedpesuneste 300 ml Favora-käsivoide, 2 x 75 ml Ylöjärven apteekki Mikkolantie 7 33470 Ylöjärvi puh. 03 381 0800 Avoinna: ma pe 8.30 19, la 9 15, su 10 14 vuotta Kauneusklubi 1. 2.10. huipputarjous! 8 00 2 yhden hinnalla Favora-käsivoide, 2 x 75 ml

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia

BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia L e h d i s t ö t i e d o t e 2017 BIOTHERM SKIN FITNESS Vartalonhoitolinja, joka täydentää treenien tuloksia Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment 200ml 49,00 Skin Fitness Purifying

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon.

Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon. Emättimen luontaisen bakteerikannan tasapainottamiseen ja ylläpitoon. C-vitamiini 250 mg, 6 emätinpuikkoa. Apteekista ilman reseptiä. Emättimen bakteeritasapainon häiriö Emättimen bakteeritasapainon häiriö

Lisätiedot

KANTA-ASIAKASTUOTTEET

KANTA-ASIAKASTUOTTEET KANTA-ASIAKASTUOTTEET Kauppatori 1, 57130 Savonlinna puh. 044 053 6103 ABC Suuri Savontie 1, 57510 Savonlinna puh. 044 053 6104 HYÖDYNNÄ HELMIKUUN TARJOUSPASSI HELMIKUUSSA Pirteänä kohti kevättä Orionin

Lisätiedot

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME

UUTUUS LIFTACTIV SUPREME UUTUUS LIFTACTIV SUPREME PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen ON kliinisesti todistettu FAKTA PÄIVÄN AIKANA TAPAHTUVA Vanheneminen: NAISTEN TUNTEMA tosiasia Vichy Laboratorioiden tekemät tutkimukset ovat

Lisätiedot

ILMASSA Ystävänpäivätarjouksia!

ILMASSA Ystävänpäivätarjouksia! RAKKAUTTA ILMASSA Ystävänpäivätarjouksia! Tarjous voimassa 1. 14.2.2017 tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Utique -seteistä LAHJA- IDEOITA SETTI

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 18,05 18,05 25,80 25,80 Therapy Moisturizer päivä-ja yövoide 50ml 27,24 38,92 Therapy

Lisätiedot

Acidophilus ja Acidophilus forte

Acidophilus ja Acidophilus forte Vahvat ihmisperäiset maitohappobakteerit Acidophilus ja Acidophilus forte Mikrokapseloidut maitohappobakteerit, jotka on suunniteltu kestämään maha- ja sappihappojen vaikutukset matkalla suolistoon. Yhdessä

Lisätiedot

Sinulle, joka tarvitset paikallista estrogeenihoitoa.

Sinulle, joka tarvitset paikallista estrogeenihoitoa. Sinulle, joka tarvitset paikallista estrogeenihoitoa. POTILASTIEDOTE 1 2 SISÄLLYS Vähentynyt estrogeenituotanto ja sukupuolielinten vaivat... 4 Oestring-hoito... 5 Kenelle Oestring sopii?... 7 Onko Oestringillä

Lisätiedot

M u n k s n ä s A p o t e k

M u n k s n ä s A p o t e k M u n k s n ä s A p o t e k Kanta-asiakasedut 22.2.-31.3.2010 1 TUTUSTU UUSIIN VERKKOSIVUIHIMME www.munkkiniemenapteekki.fi 2 3 17,70 100 ml 19,50 40 ml 4 5 Louis Widmerin tehokkaat yövoiteet Ihon vanheneminen

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

Hieronnat ja hemmottelu

Hieronnat ja hemmottelu Hieronnat ja hemmottelu Perushieronta 69 / 45 min Hieronnassa keskitytään tarpeiden mukaan kehon eri osa-alueille. Perushieronta rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, virkistää verenkiertoa ja lisää

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 16.11.-31.12.2015 Hyvää ja Rauhallista Joulua Lämmin kiitos ja Onnellista Uutta Vuotta 2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Apteekkimme pitää hyvää huolta kanta-asiakkaistaan

Lisätiedot

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe,

Elivo Ravintolisät. www.elivo.fi. Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, Elivo Ravintolisät Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet. Elivo-tuotteet löydät apteekista

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi

Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi Tiedote Tuoteuudistus Bayerilta: Hiusjuurten täsmäravinne Priorin on uudistunut entistä tehokkaammaksi Priorin Extraksi Lisää kasvuvoimaa hiuksillesi 20.11.2012 Lähes neljäsosa suomalaisista 18 70 -vuotiaista

Lisätiedot

Lääkkeen vaikutukset. Lääkemuodot ja antotavat

Lääkkeen vaikutukset. Lääkemuodot ja antotavat Lääkkeen vaikutukset Johanna Holmbom Farmaseutti Onni apteekki Lääkemuodot ja antotavat Tabletti Depottabletti Resoribletti Poretabletti Imeskelytabletti Kapseli Annosjauhe Oraaliliuos Tippa Peräpuikko

Lisätiedot

Lataa Vatsa kuntoon - Kaarlo Jaakkola. Lataa

Lataa Vatsa kuntoon - Kaarlo Jaakkola. Lataa Lataa Vatsa kuntoon - Kaarlo Jaakkola Lataa Kirjailija: Kaarlo Jaakkola ISBN: 9789529920723 Sivumäärä: 223 Formaatti: PDF Tiedoston koko: 15.10 Mb Ruoansulatus on terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkein

Lisätiedot

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO

Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO Hjeronymus TERVE IHO ON KAUNIS IHO 1 TERVE IHO ON KAUNIS IHO KUN SINULLA ON IHO-ONGELMIA TAI KUN HALUAT TUNTEA ITSESI ERITYISEN PUHTAAKSI JA RAIKKAAKSI Puhdas ja terve iho on kaiken kauneuden perusta.

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

2.1.2012. Sisältö P. 525 g 96,00 82,70 72,36 91,48 103,37. 600 g 47,00 44,76 39,17 49,51 55,95 450 40,00 36,78 32,19 40,69 45,98

2.1.2012. Sisältö P. 525 g 96,00 82,70 72,36 91,48 103,37. 600 g 47,00 44,76 39,17 49,51 55,95 450 40,00 36,78 32,19 40,69 45,98 P (Pisteet) Mg 30 % Asiakas hinta Ilman alv Asiakas hinta sis. Alv FitLine SOLUJENRAVINNON SAANTI 2.1.2012 FitLine Activize Oxyplus (Erinomainen aamulla yhdessä Basicin kanssa) 0708002 FitLine Activize

Lisätiedot

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3.

TALVI- PÄIVÄT TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI- PÄIVÄT ESPOONTORILLA 27.2. 3.3. TALVI ON OIKEA AIKA TEHDÄ LÖYTÖJÄ Tervetuloa talviostoksille Espoontorille! Kyllä nykytalvistakin selviää, kun pistää nenän ulos auringonpaisteella, mutta viihtyy

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 14.11. 31.12.2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Haluamme pitää hyvää huolta kanta-asiakkaistamme ja tarjota Teille korkeatasoisia tuotteita edullisin kanta-asiakashinnoin.

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

D-tipat ja Biozink. Tärkeä kaksikko vastustuskyvyllesi!

D-tipat ja Biozink. Tärkeä kaksikko vastustuskyvyllesi! Tärkeä kaksikko vastustuskyvyllesi! D-tipat ja Biozink Täysin lisäaineettomat, hyvin imeytyvät D-tipat koko perheelle. 25 µg/tippa. Säätele helposti itsellesi sopiva vahvuus. Riittoisa, pullossa yli 700

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

NivelTeho. Liiku nivelet lempeästi kuntoon

NivelTeho. Liiku nivelet lempeästi kuntoon Liiku nivelet lempeästi kuntoon NivelTeho Kuuden tutkitun aktiiviaineen yhdistelmä: MSM, inkivääriuute, glukosamiini, hainrusto, kupari ja C-vitamiini. 120 kaps. 32,90 411,25 e/kg (ovh. 41,70) Energiaa

Lisätiedot

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista

PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Lehdistötiedote 27.4 2016 PHYTO Elinvoimaiset hiukset kasviuutteiden voimalla.innovatiivinen hiustenhoitosarja luonnon raakaaineista Kasvipohjaisten hiustuotteiden edelläkävijä Phyto tunnetaan laadukkaista

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

VAHVIN Tonalin HUIPPU TARJOUS! Markkinoiden vahvin CLA-valmiste. Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä.

VAHVIN Tonalin HUIPPU TARJOUS! Markkinoiden vahvin CLA-valmiste. Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä. Markkinoiden vahvin CLA-valmiste VAHVIN Tonalin Alkuperäinen, vahvin ja tutkituin CLA-valmiste. Auttaa pitämään kehon kiinteänä. HUIPPU TARJOUS! 120 kaps 29,90 168,90 e/kg (ovh. 57,65) Pikakuuri kehonpuhdistukseen

Lisätiedot

- Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi?

- Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi? Tervettä elämää munuaissairauden kanssa - Miten suun ja hampaiden hoito lisää hyvinvointiasi? Suuhygienisti, sairaanhoitaja Heidi Hänninen Tays/Suu- ja leukasairauksien poliklinikka Suun terveys osana

Lisätiedot

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA

LIFE PLANKTON. SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle. #SensitiveCanBeStrong ARVIOITU KULUTTAJAHINTA L e h d i s t ö t i e d o t e j o u l u k u u 2016 LIFE PLANKTON SENSITIVE EMULSION Kosteuttava ja rauhoittava emulsio herkälle iholle ARVIOITU KULUTTAJAHINTA BIOTHERM LIFE PLANKTON TM SENSITIVE EMULSION

Lisätiedot

Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen. Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon

Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen. Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon Tehokas kivunlievitys, nopea paraneminen Lääke suussa olevien aftahaavaumien hoitoon Mitä aftat ovat? Aftat ovat suun limakalvoilla esiintyviä haavaumia, joita voi olla yksi tai useita samalla kertaa.

Lisätiedot

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09

Aubrey Age-Defying Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90. Aubrey Calming Skin Therapy Cleanser puhdistusvoide 100ml 12,77 13,04 9,98 25,53 26,09 Abies täyteläinen marjavoide kasvoille 50 ml Therapy Cleanser puhdistusvoide100ml 27,80 Therapy Mask kuoriva naamio 90ml 12,90 12,90 25,80 25,80 Therapy Moisturizer 50ml 19,46 Therapy Serum anti-age kasvoseerumi

Lisätiedot

Naisen intiimioireet

Naisen intiimioireet Naisen intiimioireet Suomen Apteekkariliitto 2010 Lukijalle Tästä esitteestä löydät tietoa naisen intiimioireista. Emättimen hiivatulehdus on yleisin oireiden aiheuttaja, mutta mahdollisuuksia on muitakin.

Lisätiedot

Mittarit ja mansetit

Mittarit ja mansetit Mittarit ja mansetit OMRON M2 - HEM-7121-E Mittarin mukana tulee Omron M-mansetti Sopivat mansetit: Omron S-mansetti, 17-22 cm Omron M-mansetti, 22-32 cm Omron M-L mansetti (Easy Cuff), 22-42 cm HEM-CS24-E

Lisätiedot

Kondomi. Kondomi on ehkäisyväline. Kondomi ehkäisee raskauden ja se ehkäisee myös seksitautien tarttumisen, kun käytät kondomia oikein.

Kondomi. Kondomi on ehkäisyväline. Kondomi ehkäisee raskauden ja se ehkäisee myös seksitautien tarttumisen, kun käytät kondomia oikein. Kondomi Kondomi on ehkäisyväline. Kondomi ehkäisee raskauden ja se ehkäisee myös seksitautien tarttumisen, kun käytät kondomia oikein. Kondomia kutsutaan myös kortsuksi tai kumiksi. Kondomeja myydään monessa

Lisätiedot

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTELÄISYYTTÄ. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus on kollageenin ansiota. Mitä

Lisätiedot

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Mikko Helander Pääjohtaja, Kesko Oyj Eero Hautaniemi Toimitusjohtaja, Oriola-KD Oyj Tiedotustilaisuus 13.3.2017 Mitä olemme tekemässä? Rakennamme

Lisätiedot

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET

Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Bonusapteekkien SYYSTARJOUKSET Tuotteet tarjoushintaan ja lisäksi Bonus. Voimassa 1.10.-30.11.2014 0,51 /kpl 1 (norm. 105,64 0,59 /kpl) No. N o hiusra hiusravinne hiusra apt p ee apteekissa Lääkevalmisteet

Lisätiedot

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppa kaikille suomalaisille Mikko Helander Pääjohtaja, Kesko Oyj Eero Hautaniemi Toimitusjohtaja, Oriola-KD Oyj Tiedotustilaisuus 13.3.2017 Mitä olemme tekemässä? Rakennamme

Lisätiedot

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2

Vainio Lifestyle. Turpeen salaisuus. Personoidut liikelahjat. Esittely 2 Tuotekuvasto 2011 Esittely 2 Vainio Lifestyle Haluamme tarjota tuotteita joiden raaka-aineet ovat korkealuokkaisia ja ympäristöystävällisiä. Vainio Lifestyle pakkausten ulkoasussa korostuu tuotteiden puhtaus,

Lisätiedot

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU?

MIKÄ TUOTTEISSA UUDISTUU? Lehdistötiedote huhtikuu 2012 Herbina tuo tänä keväänä suomalaisten naisten arkeen luksusta uusiutuneilla ja entistä ylellisemmän tuntuisilla tuotekoostumuksilla, uusilla tuotepakkauksilla ja sarjaan lisätyllä

Lisätiedot

palvelua terveytesi hyväksi

palvelua terveytesi hyväksi palvelua terveytesi hyväksi KANTA-ASIAKASEDUT 2.5.-19.6.2016 Hyvä kanta-asiakkaamme! Kiinteistössä, jossa Iisalmen Ykkösapteekki toimii, toteutetaan julkisivuremontti kevään ja kesän 2016 aikana. Koko

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

KUN KÄYTTÄÄ KORTSUA, EI TARVITSE PELÄTÄ SEKSITAUTEJA TAI SUUNNITTELEMATONTA RASKAUTTA!

KUN KÄYTTÄÄ KORTSUA, EI TARVITSE PELÄTÄ SEKSITAUTEJA TAI SUUNNITTELEMATONTA RASKAUTTA! 1 MIKSI KORTSU? Seksitaudit voivat tarttua yhdynnässä ilman kondomia peniksen, emättimen tai peräaukon kautta. Suuseksissä tartunnan voi saada suun tai huulen limakalvoille tai syvälle nieluun. KUN KÄYTTÄÄ

Lisätiedot

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat

Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Pioneeribloggaaja Noora Shinglerin ja luonnonkosmetiikkatalo Mádaran yhteistyö jatkuu suositut Nokkonen- ja Pihlaja -tuoteperheet kasvavat Luonnonkosmetiikkatalo Mádaran ja Noora Shinglerin jo viisi vuotta

Lisätiedot