SCENIC RENAULT & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka. RENAULT QUALITY MADE Enemmän kuin pelkkä logo: laatusitoumus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SCENIC RENAULT & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka. RENAULT QUALITY MADE Enemmän kuin pelkkä logo: laatusitoumus"

Transkriptio

1 RENAULT SCENIC JA GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka RENAULT QUALITY MADE Enemmän kuin pelkkä logo: laatusitoumus DRIVE THE CHANGE

2

3

4

5 PÄÄKIRJOITUS SIELUKAS UUSI SCENIC Mikä olisi hienompaa kuin työskennellä jo ikoniksi muodostuneen mallin parissa? Uudistaa muotoilua, optimoida varustelua ja parantaa mukavuutta. Otimme haasteen vastaan ja päivitimme Scénicin. Halusimme kunnioittaa klassikkohenkeä ja korostaa Scénicin luonnetta. Renault kehitti ensimmäisen kompaktin tila-auton, jonka ympärille muodostui uudenlainen elämäntapa ja autoilun käsite. Nyt Renault ylpeänä esittelee uuden Scénicin ja uuden Grand Scénicin. Olemme erityisen ylpeitä Scénic-mallien uudistuneesta ulkonäöstä ilmaisuvoimaisesta keulasta, tyylikkäästä logosta, hienostuneista ääriviivoista sekä ennätyksellisen avarasta sisätilasta, legendaarisesta muunneltavuudesta ja uudenaikaisista moottoreista. Samoin mallien ajoapulaitteista ja säilytystiloista. Avaa ovi, istuudu sisään ja tartu ohjauspyörään. Lähde matkaan ja pysy yhteydessä ympäröivään maailmaan kosketuksella toimivan Renault R-Link* -multimediajärjestelmän avulla. Tästä alkaa kokemus, jota et halua unohtaa. Uusi Scénic ja uusi Grand Scénic ovat aina ajatuksen edellä. Scénic tarjoaa uudenlaista matkustusmukavuutta koko perheelle: kaupunkiajoon, koulumatkoihin, ostosreissuihin, illanviettoihin, viikonloppu- ja lomamatkoihin. Se mukautuu myös yrityskäyttöön, muuttoajoon ja harrastusautoksi. Tutustu uudistuneeseen Renault Scéniciin drive the change! AGNETA DAHLGREN, SUUNNITTELUJOHTAJA, MEGANE JA SCÉNIC * Saatavana myöhemmin.

6 RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC Muotoilu ja tekniikka s. 8 Sielukas uusi Scenic s. 12 Tekniset tiedot - s. 17 tutustu mallistoon Matkustamo, moottorit s. 26 ja äänenlaatu Enemmän kuin pelkkä logo: laatusitoumus s. 34 Suojausta kaikilla tasoilla s. 36 KANNESSA SCENIC Kuvaaja: Steffen Jahn

7

8 08 / 09 SCENIC TYYLIÄ SCÉNIC- JA GRAND SCÉNIC -MALLIEN KEHITYSKULKU JATKUU. UUDISTUKSET KOSKEVAT NIIN MUOTOILUA, PROFIILIA KUIN SCÉNICIN VAHVASTI OMALEIMAISTA TYYLIÄ. TUTUSTU KEULAN UUTEEN ILMEESEEN: RENAULTIN UUSI MUOTOILU NÄKYY NIIN ETUSÄLEIKÖSSÄ KUIN LED-VALOISSA, JOTKA KOROSTAVAT SCÉNICIN UUDENLAISTA PERSOONALLISUUTTA. TUTUSTU JA IHASTU UUDEN SCÉNICIN INNOVOIVAAN JA ITSEVARMAAN ULKONÄKÖÖN JA LUONTEESEEN.

9 JOKA KULMASTA 1. Uusi etusäleikkö. Mustalla taustalla oleva Renault-logo ilmentää merkin uutta identiteettiä. 2. LED-päiväajovalot antavat keulalle modernin ilmeen. 3. Takavalot. Renaultin uusinta valaisutekniikkaa edustavat Grand Scénicin suurikokoiset bumerangin muotoisten takavalot erottuvat pimeässä edukseen. 4. Kattokaiteet. Grand Scéniciin saatavat tyylikkäät kattokaiteet tekevät katolle tarkoitettujen kuljetusvälineiden asentamisesta helppoa ja nopeaa.

10 10 / 11 UUSINTA TEKNIIKKAA JA ROHKEAA MUOTOILUA DIGILAITTEITA, NÄYTTÖJÄ, MULTIMEDIAA... SCÉNIC ON YHDISTÄNYT UUSIMMAN MATKUSTUSMUKAVUUTEEN VAIKUTTAVAN TEKNIIKAN: KOSKETUSNÄYTÖLLÄ VARUSTETUN RENAULT R-LINK** -JÄRJESTELMÄN AVULLA HALLITSET ERI TOIMINTOJA HELPOSTI JA TURVALLISESTI. INTEGROIDUN CARMINAT TOMTOM -NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄN AVULLA LÖYDÄT AINA PERILLE JA TFT-TEKNOLOGIALLA VARUSTETUSSA MONITOIMIVÄRINÄYTÖSSÄ ESITETÄÄN SELKEÄSTI KAIKKI AJAMISTA KOSKEVAT TIEDOT.

11 YKSINKERTAISTA ELÄMÄÄSI Säilytystaskut*. Etuistuinten selkänojissa oleviin taskuihin voi sijoittaa kätevästi erikokoisia tavaroita. 2. Handsfree-avainkortti*. Ovien lukitus ja lukituksen avaus, moottorin käynnistys ja pysäytys tapahtuvat kaikki ilman, että avainkorttia täytyy etsiä taskusta tai käsilaukusta. Ovien lukitus tapahtuu automaattisesti poistuttaessa auton lähettyviltä. 3. TFT-näytöt. Kaikki auton ohjaamiseen liittyvät tiedot, joiden on oltava yhdellä silmäyksellä nähtävissäsi: mäkilähtöavustin, pysäköintitutka, taloudellisen ajon avustin jne. 4. Pysäköintitutka*. Äänimerkit ja näytön kuvakkeet antavat tietoa etu- ja takatutkan havainnoista. 5. Kosketuksella toimiva Renault R-Link* -multimediajärjestelmä**. Navigaattori, multimedia, handsfree-puhelintoiminnot, sovellukset jne. Omien toiveiden mukaisesti muokattavan järjestelmän ansiosta toimintoja on helppo käyttää turvallisesti ilman, että kuljettajan tarvitsee nostaa katsettaan tiestä. * Varustelutasosta riippuen vakio- tai lisävaruste. ** R-Link järjestelmän saatavuus ja toiminnot Suomessa vahvistetaan myöhemmin. Integroitu TomTom-navigointijärjestelmä vakiona Dynamique-varustetasolla.

12 12 / 13 SIELUKAS UUSI SCENIC ON MUKAVA TIETÄÄ, MITÄ HALUAA JA HANKKIA SE - ITSELLEEN - ANTAMATTA KENENKÄÄN MUUN VAIKUTTAA ASIAAN. AJAESSASI RENAULT SCÉNICILLÄ TIEDÄT, ETTÄ TEIT OIKEAN VALIN- NAN. VIISAAN JA JÄRKEVÄN VALINNAN. Miksi etsiä muualta, kun kaikki tarvittava on tässä? Muotoilu, mukavuus, tilavuus ja luotettavuus. Uudet Energy-moottorit vievät pitkälle sekä kukkaroa että ympäristöä kunnioittaen. Renault Scénic on kompaktien tila-autojen Euroopan markkinoiden kärjessä, ja se jatkaa voittokulkuaan uuden ilmeen, huolellisesti harkittujen yksityiskohtien ja tyylinsä ansiosta. Luokkansa ylivoimainen markkinajohtaja Renault Scénic on nyt päivitetty uusimmalla tekniikalla ja uusilla varusteilla. Varusteluvalikoimaan on otettu mukaan vain kestävää tekniikkaa, josta on todellista iloa ja hyötyä arjen autoilussa. Scénic ei matki muita, mutta muut saattavat ottaa siitä vaikutteita...

13

14 KESKIPISTEESSÄ TYYLI JA TEKNIIKKA CHROMO ZONE / Värivalikoima VARUSTELU / Varustetasot ja verhoilut MITAT & VANTEET / Tilavuudet ja mittapiirustukset TEKNISET TIEDOT / Moottorit ja tekniikka

15 VÄRIVALIKOIMA MAJORELLE SININEN RPB* ÉTOILÉ MUSTA GNE* DUNE BEIGE HNP* GLACIER VALKOINEN 369

16 GRENAT PUNAINEN NNM* PLATINE HARMAA D69* HELMIÄISVALKOINEN QNC* MOCCA RUSKEA CNB* CASSIOPÉE HARMAA KNG* * Metalli-/erikoisväri Kuvat ovat ohjeellisia.

17 VARUSTELU VARUSTETASOT JA VERHOILUT: VALITSE MIELEISESI! EXPRESSION EXPRESSION-VAKIOVARUSTEITA ABS-jarrut ja hätäjarrutustehostin Ajotietokone Automaattinen kaksialueilmastointi Ecodrive, taloudellisen ajon opastin ESP -ajovakaudenhallinta, ASR-luistonesto (poiskytkettävissä) ja aliohjautuvuuden hallintajärjestelmä (CSV) Etuistuinten lämmitys voimakkuuden säädöllä Kaistanvaihtovilkku Kojetaulun TFT-monitoimivärinäyttö Kuljettajan ja etumatkustajan etu- ja sivuturvatyynyt Kuljettajanistuimen korkeudensäätö Kuljettajanistuimen ristiseläntuki LED-huomiovalot Mäkilähtöavustin Nahkapäällysteinen ohjauspyörä Polttoainesäiliön luukkuun integroitu korkki 2R-Plug&Radio+ (CD MP3 Bluetooth, AUX- ja USB-liitännät), säätimet ohjauspyörän takana Sadetunnistin ja automaattisesti säätyvät tuulilasinpyyhkimet Sumuvalot Sähkösäätöiset ja lämmitetyt ulkopeilit manuaalisella taittotoiminnolla, korinväriset kuoret Sähkötoimiset etulasinnostimet, kertapainallustoiminto ja puristuksenesto Sähkötoimiset takalasinnostimet, kertapainallustoiminto ja puristuksenesto, sähköinen lapsilukko Sävylasit Turvaistuimen ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä 2. istuinrivin kaikilla paikoilla Turvavarustepaketti: turvaverhot + matkustajan turvavyömuistutin merkkivalolla ja äänimerkillä + avatun turvavyön varoitusmerkkiääni takamatkustajille Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin Harmaa Techno-verhoilu 16 -teräsvanne ja Complea koristekapseli Kuvat viitteellisiä.

18 DYNAMIQUE DYNAMIQUE-VAKIOVARUSTEITA = EXPRESSION + 16 kevytmetallivanteet Kaleido Etuistuimien selkänojien lehtitaskut ja lentokonepöydät Etumatkustajanistuimen taittotoiminto Integroitu navigointijärjestelmä Carminat TomTom Likaa hylkivä DuPont Teflon -pinnoite istuinverhoilulle Liukuva säilytyslaatikko kyynärnojalla etuistuimien välissä Sähkötoiminen seisontajarru Takasivuovien ikkunoiden aurinkosuojaverhot Tummennetut takalasit Harmaa Teflon -pinnoitettu verhoilu. Sivuissa synteettistä nahkaa. 16 Kaleido-kevytmetallivanteet Kuvat viitteellisiä.

19 MITAT & VANTEET KORKEUS, LEVEYS, TAVARATILAN TILAVUUS, VANTEET...

20 TAVARATILAN TILAVUUS (dm³) Scénic Grand Scénic, 7-paikkainen Tavaratila 2. istuinrivin istuimet taitettuina * Tavaratila 3. istuinrivin istuimiin saakka, selkänojat pystyssä Tavaratila takaistuimet käännettyinä, kattoon asti 1670 * 1863 Tavaratila ilman takaistuimia, kattoon asti 1870 * 2063 Renkaantäyttöpakkauksen säilytystila 33 - Sisätilan säilytyslokerot MITAT (mm) A Kokonaispituus B Akseliväli C Etuylitys D Takaylitys E Raideväli edessä F Raideväli takana G Kokonaisleveys ilman peilejä G1 Kokonaisleveys H Kokonaiskorkeus kuormaamattomana H1 Korkeus kuormaamattomana takaluukku auki H2 Kokonaiskorkeus kuormaamattomana kattokaiteiden kanssa J Lastauskynnyksen korkeus kuormaamattomana K Maavara L Polvitila (2. istuinrivi) M Matkustamon leveys edessä kyynärpäiden korkeudella M1 Matkustamon leveys takana kyynärpäiden korkeudella (2. istuinrivi) M2 Matkustamon leveys takana kyynärpäiden korkeudella (3. istuinrivi) N Matkustamon leveys, hartialeveys edessä N1 Matkustamon leveys, hartialeveys takana (2. istuinrivi) N2 Matkustamon leveys, hartialeveys takana (3. istuinrivi) P Pääntila edessä 14 :n kulmalla P1 Pääntila takana 14 :n kulmalla (2. istuinrivi) P1 Pääntila takana 14 :n kulmalla ja kattoluukulla (2. istuinrivi) P2 Pääntila takana 14 :n kulmalla (3. istuinrivi) Y Tavaratilan aukon leveys yläreunassa Y Tavaratilan aukon suurin leveys Y1 Tavaratilan aukon leveys alareunassa Y2 Pyöränkoteloiden välinen etäisyys Z Tavaratilan aukon korkeus Z1 Vähimmäis-/enimmäiskuormauspituus 2. istuinrivin istuinten takana 847 / / 1273 Z2 Kuormauspituus lattian tasalla kuljettajan istuimen takana Z3 Enimmäiskuormauspituus etumatkustajan istuin alas taitettuna Z4 Kuormauspituus 3. istuinrivin istuinten takana Korkeus tavaratilan hyllyn alla * Mukaan luettuna 33 dm³ säilytystilaa, joka vapautuu irrotettaessa renkaantäyttöpakkaus. VANTEET Teräsvanne ja koristekapseli Complea 16 Kaleido kevytmetallivanne 16" Plenum kevytmetallivanne 17"

21 TEKNISET TIEDOT KULUTUS, SUORITUSKYKY... TARPEELLISET YKSITYISKOHDAT AUTOSI TEKNIIKASTA. Energy TCe 115 S&S Energy TCe 130 S&S dci 110 EDC Energy dci 110 Energy dci 130 Polttoaine Bensiini Bensiini Diesel Diesel Diesel Stop & Start -järjestelmä Kyllä Kyllä Ei Kyllä Kyllä Vaihteiston tyyppi 6-vaihteinen 6-vaihteinen 6-vaihteinen 6-vaihteinen 6-vaihteinen manuaali manuaali automaatti (EDC) manuaali manuaali Saatavilla Scenic/ Scenic/ Grand Scenic Grand Scenic Grand Scenic Scenic Grand Scenic MOOTTORI Iskutilavuus (cm³) Sylinterin halkaisija ja iskunpituus (mm) 72,0 x 73,2 72,0 x 73,2 76 x 80,5 76 x 80,5 80 x 79,5 Sylinterien/venttiilien lukumäärä 4 / 16 4 / 8 4 / 16 Puristussuhde 10,0 : 1 10,0 : 1 15,2 : 1 15,6 : 1 15,4 : 1 Suurin teho kw EEC (hv) kierroslukemalla (r/min) 85 (115) / (130) / (110) / (110) / (130) / Suurin vääntömomentti Nm EEC kierroslukemalla (r/min) 190 / / (1750) 260 (1750) 320 / Polttoaineen syöttö Turboahdettu / suorasuihkutus Turboahdettu / Common Rail -suoraruiskutus OHJAUS Ohjaustehostin Sähköinen muuttuvatehosteinen ohjaustehostin Kääntösäde renkaista/puskurista (m) 11,05 / 11,29 SUORITUSARVOT Huippunopeus (km/h) km / h (s) 11,7 / 12,6 12,3 13,4 / 14,3 12,5 11,1 Kiihtyvyys km/h (s) 33,2 / 34,0 33,9 34,7 / 35,5 34,1 32,8 KULUTUS- JA PÄÄSTÖARVOT* Polttoainesäiliö (l) 60 CO2 (g/km) 135 / EU-kaupunki (l/100 km) 7,2 / 7,5 7,7 5,4 4,5 5,1 EU-maantie (l/100 km) 5,2 / 5,4 5,6 4,3 3,9 4,0 EU-yhdistetty (l/100 km) 5,9 / 6,1 6,4 4,7 4,1 4,4 JOUSITUS Edessä MacPherson-tyyppinen, ala-kolmiotukivarret Takana Joustava yhdystukiakseli JARRUT Edessä Tuuletetut jarrulevyt Ø 296 mm Takana Jarrulevyt, Scenic: Ø 260 mm / Grand Scenic: Ø 274 mm VANTEET JA RENKAAT Renkaiden vakiokoot Scénic: 205/60 R16 92 H Grand Scénic: 205/60 R16 96 H Vanteet (tuumaa) 6,5 J 16 MASSAT (kg) Omamassa 1395 / / Kokonaismassa 1955 / / Yhdistelmämassa 3255 / / Perävaunumassa, jarrullinen Perävaunumassa, jarruton 695 / Taulukon tiedot ovat painatushetken mukaisia ennakkotietoja. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. * Kulutus- ja päästöarvot EU-direktiivin 99/100 EY ja siihen tehtyjen muutosten mukaisia. Renault on voittanut 11 kertaa F1 -moottorivalmistajien maailmanmestaruuden, niinpä Renault on tunnettu ammattitaidostaan ja tiukoista laatustandardeistaan. Tätä ainutlaatuista moottorirakennuksen taitoa on käytetty hyväksi kehitettäessä myös kilparatojen ulkopuolisia, normaalikäytössä olevien autojen moottoreita, jotka ovatkin alansa parhaita, sillä niissä on pystytty alentamaan polttoaineen kulutusta ja CO 2 -päästöjä, niiden edistyksellinen ja suorituskykyinen tekniikka varmistaa samalla ensiluokkaisen ajomukavuuden, ne ovat kestäviä ja luotettavia, sillä niiden tekniikkaa on testattu F1 -moottoriratojen ääritilanteissa.

22

23

24

25

26 SCÉNIC JA GRAND SCÉNIC LÄHIKUVASSA 26 / 27 RENAULT SCÉNIC LÄHIKUVASSA ENNÄTYKSELLISEN TILAVA, MUKAVA JA HELPOSTI MUUNNELTAVA MATKUSTAMO. UUTTA TEKNIIKKAA, TALOUDELLISET JA VÄHÄPÄÄSTÖISET MOOTTORIT SEKÄ HYVÄ AJETTAVUUS. RENAULT SCÉNICIN LÄHEMPI TARKASTELU OSOITTAA, MIKSI SE ON EDELLEEN KOMPAKTIEN TILA-AUTOJEN YKKÖNEN!

27 RENAULT SCENIC Akseliväli: mm Kokonaispituus: mm Leveys* : mm Korkeus: mm Tavaratilan tilavuus (VDA min/max) : 470 / 555 dm3 * ilman sivupeilejä.

28 28 / 29

29 SUURIA AJATUKSIA LAATUA EI VOI KOPIOIDA, VAIKKA MONET OVAT SITÄ YRITTÄNEET: SCÉNICIN MATKUSTAMON MUUNNELTAVUUS ON EDELLEEN NEROKASTA. JOPA KADEHDITTAVAN NEROKASTA. SCÉNICIN ENNÄTYKSELLISEN TILAVA MATKUSTAMO, MONIPUOLINEN MUUNNELTAVUUS JA ÄÄRIMMÄI- SEN MUKAVAT TILAT OVAT PALVELUKSESSASI MYÖS SILLOIN KUN MATKATAVARAA ON PALJON. SCÉNICIN SISÄTILOISSA KAIKKI ON SUURTA. Kokeile itse ja hämmästy! Ota perhe tai ystävät mukaasi ja tutkikaa yhdessä, miten sovitte Scéniciin tai miten Scénic sopii teille! Jokainen voi säätää mukavan istuimen juuri itselleen sopivaksi. Sisätilojen säilytyslokerot (tilavuus yhteensä jopa 92 litraa) on sijoiteltu käytännöllisesti jokaisen matkustajan ulottuville: huoletonta matkustamista alusta loppuun. Avautuva panoraamakatto tekee matkustamosta valoisan ja avartaa näköalaa.* Kuvan verhoilu ei ole saatavilla Suomessa. MUUNNELTAVUUS: SUURENMOINEN IDEA! Keskirivin istuimien selkänojat tai koko istuimen voi kääntää eteen aina tarpeen mukaan. Lasten polkupyörät, kirpputorilta löytyneen lipaston tai remontissa tarvittavat lattialistat voi lastata kyytiin nopeasti ja helposti. Grand Scénicin tavaratila on tilavuudeltaan jopa dm 3 ** ja pituudeltaan 2,75 m, kun etumatkustajan istuin taitetaan pöydäksi (Dynamique). Kolmannen rivin istuimet saa helposti taitettua alas, jolloin takakontin pohjasta tulee tasainen. MATKUSTUSMUKAVUUS: SIISTI ASENNE! Kuljettajan istuinkorkeutta voi säätää 7 cm ja polvitilat ovat kokoluokan parhaat, joten Scéniciin kyllä mahtuu. Puhumattakaan tuhansista pienistä yksityiskohdista, jotka tekevät matkustamisesta erityisen mukavaa: korkeussäädettävät mukavat pääntuet, matkustamon lämpötilan säätelyyn kaksialueinen automaatti-ilmastointi, nahkaratti, kaistanvaihtovilkku, mäkilähtöavustin ja sadetunnistin sekä USB-, AUX- ja Bluetooth -liitännät. * Lisävaruste. ** Tavaratilan tilavuus (ISO standardin mukaan mitattuna) kattokorkeuteen ilman takaistuimia.

30 30 / 31 ENERGY MOOTTORIT: VAADI PARASTA! VOITTOISA DUO ROB WHITE Renault Sport F1 -johtaja GASPAR GASCON Renault-moottorien suunnittelujohtaja Renaultin tekninen kilpailuhenki perustuu kahden henkilön hellittämättömään työhön: Renault Sport F1 -osaston tekninen johtaja Rob White ja hänen tiiminsä luovat Renault-moottoreita, joita joka neljäs F1 -talli käyttää formula-autojensa voimanlähteenä. Voittoisia moottoreita jo yli 35 vuoden ajan ja 11 maailmanmestaruutta. Renault-moottorien suunnittelujohtaja Gaspar Gascon työryhmineen vastaa tuotantomallien uusista Energymoottoreista. Onko heillä mitään yhteistä? Paljonkin. Rob ja Gaspar pitävät päivittäin yhteyttä, vaihtavat näkemyksiä, kehittelevät uusia ideoita ja hyödyntävät toistensa tietotaitoa todellisten edelläkävijöiden innokkuudella. Tavoitteena on vähentää polttoaineenkulutusta ja CO 2 -päästöjä 35 prosentilla, testata kestävyyttä ääriolosuhteissa ja viedä Renaultin ajonautinto huipputasolle. Kahden innovoivan suunnittelutiimin yhteistyö ja yhdistetty tietotaito moninkertaistaa voimavarat, joilla luodaan maailman parhaita moottoreita.

31 SCÉNICIN JA GRAND SCÉNICIN HUIPPULUOKAN AJO-OMINAISUUDET PERUSTUVAT NELJÄÄN ENERGY-MOOTTORIVAIHTOEHTOON. UUSIN TEKNOLOGIA YHDISTÄÄ HUIPPULUOKAN AJOELÄMYKSEN TALOUDELLISUUTEEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTEEN. ENEMMÄN TEKNIIKKAA, ENEMMÄN NAUTINTOA, ENEMMÄN SÄÄSTÖÄ Renault on kehittänyt taloudellisia, tehokkaita ja dynaamisia moottoreita hyödyntämällä Formula 1 -maailman innovaatioita. Erittäin suorituskykyisellä Stop & Start -järjestelmällä varustetut Energy-moottorit ovat saavuttaneet erinomaisia tuloksia niin kulutus- ja päästölukemissa kuin ajomukavuudessakin: mm. vääntö, kiihtyvyys ja mukavuus ovat kehittyneet. UUDET BENSIINIMOOTTORIT: PIRTEYS JA PIENI KULUTUS Energy TCe 115 ja 130 -mallit ovat turboahdettuja suoraruiskutusmoottoreita. Valitse Energy TCe 115, kun asetat etusijalle mukavuuden, kulutuksen ja ajonautinnon. Valitse Energy TCe 130, kun haluat enemmän dynaamisuutta ja eloisuutta pitäen kuitenkin kulutuslukemat aisoissa. Molempien TCe-moottoreiden jakokoneisto on toteutettu ketjulla. Tehokkaimmassa (130 hv) moottorissa on huomattava suorituskyky ja vääntö (205 Nm). Kiihtyvyys on aina huippuluokkaa niin kaupungissa kuin maantiellä, sporttisessa ajossa kuin vuoristossakin. Verrattuna aiempaan TCe 130 -moottoriin kulutus on laskenut yli litran / 100 km *. Energy TCe 115: kulutus 5,9 l / 100 km ja CO 2 -päästöt 135 g / km * Energy TCe 130: kulutus 6,4 l / 100 km ja CO 2 -päästöt 145 g / km * KAKSI TALOUDELLISUUDESTAAN YLISTETTYÄ DIESELMOOTTORIA Nauti matkasta, kun voiman tuottavat luokkansa taloudellisimpina tunnetut moottorit ENERGY dci 110 ja dci 130: Energy dci 110: 1,5-litraista dci-moottoria on valmistettu jo yli 1,1 miljoonaa kappaletta. Se tarjoaa suorituskykyä ja järeyttä! Hyvin hiljainen ja herkästi vastaava moottori on myös miellyttävä ja monipuolinen. Huomattavan taloudellinen moottori kuluttaa ainoastaan 4,1 l / 100 km* ja päästöarvot ovat vain 105 g / km*. Luvut ovat kokoluokan parhaimmistoa! Energy dci 130: tehokkuutta, hyvät ajo-ominaisuudet, kiihtyvyyttä myös matalilla kierroksilla. Mukava ja hiljainen moottori parantaa osaltaan matkustusmukavuutta etenkin pitkillä ajomatkoilla. Se on myös taloudellinen käytössä, sillä kulutus on vain 4,4 l / 100 km* ja CO 2 -päästöarvot 114 g / km*; ja lisäksi moottori on varustettu jakoketjulla. Nämä ovat ennätyslukemia tässä moottorikokoluokassa. * Kulutus- ja päästöarvot EU-direktiivin 99/100 EY ja siihen tehtyjen muutosten mukaisia. EDC-VAIHTEISTO: MUKAVUUTTA, TALOUDELLISUUTTA JA REAKTIIVISUUTTA. Kuusivaihteinen automaattivaihteisto kaksoiskytkimellä tekee vaihteenvaihdosta pehmeää ja nykimätöntä. Dynaaminen ja reaktiivinen EDC vastaa lähes välittömästi kuljettajan käskyihin. Vaihteisto on myös taloudellinen: polttoaineenkulutus on samaa luokkaa kuin perinteisellä mekaanisella vaihteistolla. EDC-vaihteisto on saatavana dci 110 -moottorin yhteyteen. Käytännöllisyyttä, mukavuutta ja ajamisen selkeyttä kaikki samassa paketissa. RENAULT ENERGY

32

33 DIFFERENT BODY. SAME HEART. RENAULT-MOOTTORIT KILPARADOILTA MAANTIELLE. VAATIMUKSENA SAMA SUORITUSKYKY JA LUOTETTAVUUS Jokainen Renaultin moottori on testattu kilparataa vastaavissa olosuhteissa. Kehitysvaiheessa jokainen moottorimalli testataan huippumoderneissa teknisissä laboratorioissa. Tämä takaa yksittäisen moottorin ajo-ominaisuudet ja viime kädessä myös sinun autosi ajonautinnon. Tähän mennessä 11 maailmanmestaruutta ja ennennäkemätön määrä palkintoja Formula 1:ssä ovat huippututkimuksen ja innovatiivisuuden satoa. Jokainen Renaultin omistaja kokee sen päivittäin: ajonautinnon, jonka takaavat selkeä ajokäytös ja dynaamisten moottorien poikkeuksellinen tehokkuus. DRIVE THE CHANGE

34 34/ 35 ENSISIJAINEN TAVOITTEEMME: SINUN TYYTYVÄISYYTESI KIEHTOVAN MUOTOILUN, MOITTEETTOMAN LAADUKKUUDEN JA HUIPPUVARUSTELUN YHDISTELMÄ TAKAAVAT SCÉNICIN POIKKEUKSELLISEN HIENON AJOKOKEMUKSEN JA MATKUSTUSMUKAVUUDEN. JOKAINEN YKSITYISKOHTA ON HUOMIOITU, JOTTA MUKAVUUS OLISI HUIPPULUOKKAA. UUDEN SUKU- POLVEN SCÉNICIN JA GRAND SCÉNICIN KUNNIANHIMOISENA TAVOITTEENA ON YKSINKERTAISESTI MARKKINOIDEN PARAS ASIAKASTYYTYVÄISYYS.

35 Laadukkuus on Renaultilla geeneissä. Pyrkimys täydellisyyteen kattaa kaikki Renaultin kehitysvaiheet suunnittelusta aina jälkimarkkinointiin saakka. Lehdistö ja riippumattomat tutkimuslaitokset antavat Renaultille tunnustusta henkilö- ja tavara-automallistojen luotettavuudesta. Lisäksi Renaultin merkkiverkoston asiakaspalvelun laatu on uusien autojen myynnin ja jälkimarkkinoinnin osalta ajoneuvomarkkinoiden kärkiluokkaa. "Laatu on konsernin strateginen prioriteetti ja merkkimme imagoa palveleva arvo. Ammattitaitoisuus, osaaminen, asiantuntijuus, ehdoton täsmällisyys ja vaativuus: Renault soveltaa arvojaan auton elinkaaren jokaisessa vaiheessa tarjotakseen asiakkaalle parasta mahdollista laatua niin tuotteen kuin palvelunkin tasolla. Vain näin voidaan varmistaa täydellinen asiakastyytyväisyys. " Jean-Pierre Vallaude, Renault-konsernin laatujohtaja. RENAULT-LAATU LUKUINA 9 asiakasta kymmenestä suosittelee Renaultia palvelun laadukkuuden vuoksi. (Uusien autojen laatua koskeva QVN-kysely Qualité Véhicule Neuf tehtiin Renault-asiakkaalle ympäri maailmaa vuonna 2011.) Verkoston yhteistyötahoa noudattavat Plan d Excellence Renault -laatusuunnitelmaa. Suunnitelma käsittää Renault-verkoston palvelulaatumenettelyn vuodesta 2006 alkaen. Ajoneuvoillamme tehdään kuukausien ajan miljoonien kilometrien mittaisia koeajoja. Renault on tehnyt testiajoja kaikissa maanosissa.

36 36 / 37 EHDOTON TAVOITTEEMME: VARMISTAA KAIKKIEN TURVALLISUUS TURVALLISUUS ON RENAULTILLLE SYDÄMEN ASIA. SCÉNICIN TAI GRAND SCÉNICIN MATKUSTAJIA SUOJAAVAT UUDENTYYPPISET PASSIIVISET JA AKTIIVISET TURVAJÄRJESTELMÄT, JOTKA OVAT OSOITTAUTUNEET NYKYJÄRJESTELMISTÄ KAIKKEIN TEHOKKAIMMIKSI.

37 EHKÄISEMINEN Riskien ennakointi ja kuljettajan tiedottaminen kaikissa olosuhteissa Renaultin käyttämät tekniikat tiedottavat kuljettajaa reaaliaikaisesti ja tekevät ajamisesta selkeää ja varmaa. KORJAAMINEN Huipputekniikkaa, joka muuttaa kaiken Renault on kehittänyt ajoapujärjestelmiä, jotka varmistavat reagoinnin kaikissa tilanteissa ja osallistuvat siten tieliikenteessä ilmenevien vaaratilanteiden ja ajovirheiden korjaamiseen. SUOJAAMINEN Kaikki auton matkustajat, mutta myös muut tielläliikkujat Onnettomuustutkimuksen ja kaikkia hyödyttävän innovatiivisen teknologian asiantuntijuus tekee Renaultin turvavarustevalikoimasta yhden markkinoiden luotettavimmista. Tavoitteenamme on varmistaa maksimaalinen turvallisuus ja suojella matkustajia sekä kaikkia tielläliikkujia erilaisissa onnettomuustilanteissa Joystick-ohjauksella varustettu Carminat TomTom -navigointijärjestelmä. Jotta toimintoja olisi helppo ja turvallinen käyttää nostamatta katsetta tiestä, integroidussa navigointijärjestelmässä on helppokäyttöinen joystick-ohjaus. TFT-näytöt. Kaikki tarvitsemasi ajamiseen liittyvät tiedot esim. vakionopeudensäätimen ja peruutustutkan tiedot tulevat TFT-näytölle: näin Scénic pystyy palvelemaan omistajaansa parhaalla mahdollisella tavalla. 2. Matkustajien suojaus. Vahvistettu matkustamon rakenne, tehokkaat etuturvatyynyt, päätä ja rintakehää suojaavat sivuturvatyynyt, törmäysiskut havaitseva painetunnistin, esikiristimellä ja voimanrajoittimella varustetut turvavyöt (etuistuimilla), piiskaniskuvammoja ehkäisevät pääntuet, voimanrajoitustoiminto (takaistuimilla), altaliukumissuoja etu- ja takaistuimilla (Fix4sure). Kaikissa istuimissa 3-pistevyöt. ISOFIX-kiinnikkeet kaikissa toisen rivin istuimissa. Lisäksi konepellin rakenne on suunniteltu parantamaan jalankulkijan suojausta törmäyksessä. 3. Mäkilähtöavustin. Mäkilähdössä järjestelmä ylläpitää jarrupainetta automaattisesti 2 sekunnin ajan, mikä parantaa ajoneuvon liikkeellelähtöominaisuuksia ja helpottaa käsiteltävyyttä. 4. Uuden sukupolven ESC-ajonvakautusjärjestelmä (Electronic Stability Control) ja luistonestojärjestelmä (ASR). Järjestelmät pitävät ajoneuvon suuntavakaana erityisesti hankalissa keliolosuhteissa. TIEDOTTAA JA AUTTAA Toimii kaikkien turvaksi Renault asettaa ihmisen etusijalle. Autonvalmistajana Renault on sitoutunut lukuisiin yhteisöhankkeisiin, joilla pyritään ennaltaehkäisemään liikenneonnettomuuksia ja kertomaan liikenteen riskeistä kouluissa ja yliopistoissa, kaikkien ikäluokkien keskuudessa tarhaikäisistä kansainvälisten instituuttien opiskelijoihin. Lisäksi autovalmistaja pyrkii parantamaan hätä- ja tiepalvelujen tehokkuutta onnettomuus- ja vahinkotapausten yhteydessä. Renault-turvallisuus lukuina Yrityksessä yli 600 henkilöä keskittyy pelkästään ajoneuvoturvallisuuteen. Joka vuosi sijoitetaan 100 miljoonaa euroa turvallisuutta koskevaan tutkimus- ja kehitystyöhön. Joka vuosi tehdään 400 törmäystestiä ja digitaalista simulaatiota.

38 SCENIC TILA-AUTOJEN ESIKUVA KOKO RENAULT-MAAILMA OSOITTEESSA

39

40 ( KUVAT : A. BERNIER, O. BANET PAINETTU EU:SSA JR95FI1310 LOKAKUU 2013 Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, Helsinki, Finland * *Sen mukaan, kumpi ehdoista täyttyy ensin (lisätietoja jälleenmyyjältäsi). Renault on pyrkinyt kaikin tavoin varmistamaan, että tämän esitteen tiedot ovat painatushetkellä ajan tasalla. Jatkuvan tuotekehittelyn vuoksi Renault varaa oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin sekä esitteessä kuvattuihin ja esiteltyihin autoihin ilman ennakkoilmoitusta. Renault ilmoittaa kyseisistä muutoksista jälleenmyyjilleen mahdollisimman nopeasti. Esitteessä kuvattujen autojen versiot voivat olla erilaisia eri maissa, ja tiettyjä kuvien varusteita (vakio- tai lisävarusteita) ei mahdollisesti ole saatavissa kaikkiin malleihin ja kaikissa myyntimaissa. Pyydä lisätietoja Renault-jälleenmyyjältäsi, jolla on käytettävissään uusimmat tiedot. Painoteknisistä syistä tässä esitteessä nähtävät värit saattavat poiketa korivärien tai verhoilujen todellisista väreistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun osittainenkin kopioiminen on kiellettyä, julkaisu- ja kopiointitavasta riippumatta, ilman Renaultin kirjallista lupaa.

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

renault MEGANE LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka TARKASTELUSSA Uudet moottorit ja suuret sisätilat drive the change

renault MEGANE LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka TARKASTELUSSA Uudet moottorit ja suuret sisätilat drive the change renault MEGANE LÄHIKUVASSA Muotoilu ja tekniikka TARKASTELUSSA Uudet moottorit ja suuret sisätilat drive the change PÄÄKIRJOITUS uusi Renault megane EDISTYKSELLISTÄ AJAMISTA "Perusarvot kantavat pitkälle.

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Intohimona muotoilu Uuden Renault Clion silmiä hivelevä profiili on syntynyt tavoitteesta luoda kokonaisvaltaisesti viettelevä ajoneuvo. Sen taustalla on ajatus nuorekkaasta,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Renault KADJAR Uskalla toimia Virtaviivainen muotoilu, vahva etusäleikkö ja atleettiset hartiat Renault Kadjar henkii puhdasta rohkeutta. Tämä innokas, jykevätekoinen ja sporttinen ajoneuvo on oiva kumppani

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE www.renault.fi RENAULT CLIO CLIO ST 2014-03 LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE RENAULT LISÄVARUSTEPAKETIT KAMPANJAHINNASTO CLIO Hinnat voimassa toistaiseksi. HATCHBACK & SPORT TOURER CONFORT PACK 179

Lisätiedot

RENAULT CLIO HATCHBACK & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO HATCHBACK & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE RENAULT CLIO HATCHBACK & SPORT TOURER DRIVE THE CHANGE Uusi Clio ja konseptiauto DeZir. DEZIR-KONSEPTIN INSPIROIMA UUSI RENAULT CLIO Periaatteessa autot ovat vain kulkuneuvoja, mutta ne merkitsevät meille

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO Uusi Renault CAPTUR Ennakkomyyntihinnasto 22.6.2017 VERSIO HV CO2 G/KM EUYHDISTETTY L/100KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA AUTOVERO * KÄYTTÖETU VAPAA AUTOETU Captur TCe 90 Life 90 113 5,1 man 5v 15 887,66

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Uusi. Renault MEGANE

Uusi. Renault MEGANE Uusi Renault MEGANE Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40 Uusi Renault ZOE Ennakkomyyntihinnasto 2.1.2017 VERSIO HV CO2 G/KM AKKU KWH VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Zoe Z.E. 40 Life 92 0 41 Automaatti 31 812,40 1 177,60 32

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan.

Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan. Korealaista neliveto-osaamista jo vuodesta 1954 KORANDO REXTON Laatua ja vetokykyä oikeaan hintaan. SsangYong Motor Company - korkealaatuisia korealaisia autoja jo vuodesta 1954. SsangYong Motor Company

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN VAN Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varustetaso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% ( ) Arvioitu autovero ( ) Kokonaishinta

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Uusi Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Uusi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Sen uusi säleikkö ja tunnistettava

Lisätiedot

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet 1.9.2018 Peugeot 2008 tekniset tiedot PureTech 82 PureTech 110 EAT6-automaatti BlueHDi 100 Motion Active Allure Motion Active Allure Active Allure MOOTTORI Päästöluokka

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit.

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit. Uusi Renault TWIZY Suositushinnasto 22.6.2 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 4 Life 1 11 69,, 11 69 Twizy 4

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 05-02-2018 FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM *

AKKU KWH AJOMATKA KM * Renault TWIZY Suositushinnasto 23.11.2018 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 45 Life Mopoauto L6e 5 0 6,1 100

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan.

Pistokehybridi Viimeistä teknologiaa edustavat litium-ioni -akut kuljettavat Prius PHEV:tä täydellä latauksella jopa 25 kilometrin matkan. Prius PHEV Prius PHEV:ssä yhdistyy kaksi maailmaa. Yhdistämällä sähköauto ja hybriditeknologia, saavutetaan lyömättömän alhainen polttoaineen kulutus ja pienet CO -päästöt. Kehittyneen litium-ioni -akkuteknologian

Lisätiedot

Uusi Dacia Duster, keskity oleelliseen.

Uusi Dacia Duster, keskity oleelliseen. Uusi Dacia Duster Uusi Dacia Duster, keskity oleelliseen. Kun mielikuvat eivät aina vastaa todellisuutta, yhtenä päivänä muodissa oleva on jo seuraavana unohdettu, tai kun teknologinen vallankumous seuraa

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE

RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE RENAULT CAPTUR DRIVE THE CHANGE VALMIS SEIKKAILUUN CAPTUR ON KAUNIS. JA PALJON MUUTAKIN. RENAULTIN ENSIMMÄINEN CROSSOVER ON KETTERÄ, DYNAAMINEN JA TYYLIKÄS, NIIN SISÄLTÄ KUIN ULKOA. RENAULTIN PARASTA

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT

NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

CLIO UUSI RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.fi)

CLIO UUSI RENAULT DRIVE THE CHANGE. (www.renault.fi) UUSI RENAULT CLIO (www.renault.fi) KUVAT : A. BERNIER, P. CURTET PAINETTU EU:SSA BX98FI1211 MARRASKUU 2012 Nordic Automotive Services Oy, Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki, Finland * *Sen mukaan, kumpi

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

Perhefarmari mukana arjen askareissa.

Perhefarmari mukana arjen askareissa. Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo ja luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä. Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä työ- että

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

UUSI RENAULT TWINGO UUSI RENAULT TWINGO. TWINGO ASENNE Kaupunki on minun leikkipaikka DRIVE THE CHANGE

UUSI RENAULT TWINGO UUSI RENAULT TWINGO. TWINGO ASENNE Kaupunki on minun leikkipaikka DRIVE THE CHANGE UUSI RENAULT TWINGO UUSI RENAULT TWINGO TWINGO ASENNE Kaupunki on minun leikkipaikka DRIVE THE CHANGE UUSI TWINGO RENAULT TWINGO ASENNE Kaupunki on minun leikkipaikka KANSIKUVASSA TWINGO Valokuva Yannick

Lisätiedot