Toimintakertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus 1.7.2012 30.6.2013"

Transkriptio

1 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 1 Espoon Jäätaiturit ry Toimintakertom Yleistä Espoon Jäätaiturit ry on taitoluistelun erikoisseura. Seuran tarkoituksena on koota taitoluistelun harrastajia ja edistää taitoluistelun harrastta siten, että jokainen luistelija voi harrastaa kunto- tai kilpaurheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. Seura on Suomen Taitoluisteluliitto ry:n jäsen. Päättynyt toimikai oli seuran 28., Karakallion Pallon taitoluistelujaosto mukaan lukien 37. Urheilaavutten suhteen kai oli edelleen tuloksellinen. Tälläkin kaudella seuramme luistelijat edtivat Suomea menestyksekkäästi ja saavuttivat mitalisijoja sekä Suomen että Pohjoismaiden, mestarukilpailuissa. Matthias Versluis (s. 1994) SM-seniorien SM hopea. Emmi Peltonen (s. 1999): Noviisien SM- ja PM kulta. Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchro oli 3. juniori sarjassa kansainvälisessä Spring Cup 2013 kilpailsa Milanossa. Varsinaisen toiminnan ohella Espoon Jäätaiturit esitti Kadonneet luistimet -jääsadun keväällä Tärkeimmät seuran järjestämät kilpailut olivat helmikuinen Debytanttien ja noviisien 2. valintakilpailu ja Silmujen Timanttifinaali maaliskusa. Seuran talo oli hyvä. Varsinaisen toiminnan tuotot ja saadut avtukset kattoivat valmenn- ja kilpailukulut ja muut varsinaisen toiminnan kulut. Muut kulut katettiin varainhankinnan tuotoilla ja avtuksilla. 2 Seuran jäsenet 2.1 Luistelijat Luistelijamäärä oli keskimäärin 562. Kauden valmennryhmät olivat: Kilparyhmät K1, K2 ja K3 Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchro (SM-juniorijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchronics (SM-noviisijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchronettes (minorijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchrokids (tulokasjoukkue) Pienten luistelijoiden valmennryhmät (Taiturit, Tintit, Muokkaminit, Perhoset ja Leppikset) Koululaisryhmät (Mintut, Roosat ja Liilat) Alle kouluikäiset luistelukoululaiset (Tenavat ja Viikkotenavat) Aikuisten muodostelmaluistelujoukkue Valley Bay Evergreens Aikuisluisteluryhmä 2.2 Aikuisjäsenet Seuran aikuisjäsenet ovat pääasiassa litelevia aikuisia sekä luistelijoiden vanhempia. Aikuiset osallistuivat aktiivisesti talkootyöhön mm. kilpailujen, näytösten ja erilaisten varainhankinnan tapahtumiin. Aikuisjäseniä oli 42 joista luistelevia 32.

2 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 2 3 Hallinto ja organisaatio 3.1 Hallinto Seuran hallitukseen kuuluivat Mika Leppänen, pj Sanna Eklund, vpj Johanna Förster Merja Hiltunen Anne Ojanen Juho Oksanen Juha Similä Kirjanpidon hoiti Hannele Korkala. Tilintarkastajana toimi HTM Anneli Kosonen ja toiminnan tarkastajana Arto Palsala. Sääntömääräinen syyskoko pidettiin ja kevätkoko Seuran hallit piti kauden aikana 12 varsinaista kokota. Seuran käytössä oli oma toimistotila Laaksolahden jäähallissa ja varastotila Linntajankujalla. 3.2 Valmentajat Seuran päätoimisina valmentajana toimivat Virpi Horttana, Henna Hietala, Kati Perokorpi, Elina Ikonen (äitiyslomalla), Tanja Hatakka ja Anna Konu. Tuntivalmentajia oli Valmenntoiminta Valmenn oli jaettu kolmeen painopistealueeseen: 1 Luistelukoulu Koululais- ja Tenavaryhmien (Tenavat, Viikkotenavat, Mintut, Roosat ja Liilat) luistelijat olivat luistelukoululaisia, joiden tavoitteena oli hyvän perluistelutaidon oppiminen. Pienten luistelijoiden valmennryhmien (Leppikset, Perhoset, Muokkaminit, Tintit ja Taiturit) valmennuksen tavoitteena oli taitoluistelun elementtien oppiminen ja kilpailujärjestelmään tuttuminen. Harjoituksia oli 1-6 kertaa viikossa. Ryhmään voidaan laskea kuuluvaksi myös kerran viikossa harjoitelleet aikuisten muodostelmaluistelujoukkue (Valley Bay Evergreens) sekä aikuisluisteluryhmä. 2 Nuoriso- ja harrastajaluistelu Ryhmään kuuluivat kansallisten sarjojen kilpaluistelijat (juniorit, noviisit ja debytantit), pienet yksinluistelijat (silmut ja minit) sekä tulokas- ja minorimuodostelmaluistelijat. Harjoituksia oli 6-12 kertaa viikossa. Tavoitteena oli pääseminen oman sarjan loppukilpailuun ja menestyminen siinä. 3 Huippu-urheilu Ryhmään kuuluivat SM-sarjojen kilpaluistelijat (SM-seniorit, SM-juniorit ja SM-noviisit). Tavoitteena oli menestyminen SM- ja kansainvälisissä kilpailuissa. Luistelijat harjoittelivat viikossa 6-8 kertaa jäällä ja 5-6 kertaa oheisharjoituksissa. Muodostelmaluistelun puolelta ryhmään kuuluivat SM-juniorijoukkue ja SMnoviisijoukkue. Joukkueet harjoittelivat viikossa 5-6 kertaa jäällä ja 4-5 kertaa oheisharjoituksissa.

3 Espoon Jäätaiturit ry / hallit Harjoittilat ja ajat Perkauden syksyn luisteluharjoituksista valtaosa pidettiin Leppävaaran jäähallissa. Harjoituksia oli myös Matinkylässä, Espoonlahdessa, Laaksolahdessa sekä Barona Areenalla. Kaupungin vuorot ( Barona, Espoonlahti, Matinkylä) Jäähallivuoroja oli perkaudella yhteensä 26 (edellisellä kaudella 32,25) viikkotuntia: - 7,5 (9,5) tuntia ns. hyvinä aikoina (arkisin klo tai viikonvaihteessa klo 10-21) - arki iltapäivisin 6 (13,75) tuntia (klo ) - aamuisin 10,5 (9) tuntia (klo 7-11 tai viikonvaihde ) - iltaisin klo 21 jälkeen 2 (0) tuntia Leppävaaran Reebok-halli ja Laaksolahden EKS-halli (Espoon Kiekkoilun Tuelta ostettu jäämäärä) Yhteensä 31,75 (26) viikkotuntia: - 3,25 (8) tuntia ns. hyvinä aikoina (arkisin klo tai viikonvaihteessa klo 10-21) - 23 (16) tuntia arki-iltapäiväjäitä (klo 14-17) - aamuisin 4 (2,25) tuntia (klo 7-10) - iltaisin klo 21 jälkeen 1,5 (1,5) tuntia Oheisharjoitukset Oheisharjoituksia järjestettiin yhteensä 49 tuntia viikossa. Oheisharjoittiloja käytössämme oli Lähderannan, Viherlaakson ja Viherkallion koululla, Laaksolahden urheilupuiston kuntosalilla sekä Leppävaaran uimahallilla. Lisäksi oheisharjoituksia Matinkylän ja Barona areenan käytävillä verryttelytilassa sekä Reebok -hallin salissa. Yksinluistelijoiden tanssit pidettiin Leppävaaran SISUn tiloissa Karakalliossa ja muodostelmaluistelijoiden Footlight Leppävaaran tiloissa. Oheisharjoituksia järjestettiin kailuonteisesti myös urheilukentillä ja Leppävaaran uimahallin kuntosalissa. Jäävuorojen muutokset Leppävaara Arenan jälkeen ovat olleet huomattavia. Ennen sulkemista vuoroistamme 55 % oli kaupungin halleissa, kun jälkeen 45 % vuoroistamme on ollut kaupungin halleissa. Vuorot on myös aikaistuneet entisestään tai siirtyneet myöhäiseen iltaan. Ns. hyviä vuoroja oli päättyneellä kaudella noin 11 tuntia viikossa kun aikaisemmin 17,5 tuntia. Samalla painopiste on siirtynyt viikonloppuun. Ennen noin 25 %, mennellä kaudella noin 33 % oli viikonlopsa. Ylläolevissa laskelmissa ei ole huomioitu Baronan toistuvia vuoroperuutuksia. Ne huomioiden tilanne on ollut vieläkin huonompi. Nämä muutokset ovat radikaalisti vaikeuttaneet seuramme suunnitelmallista ja päämäärätietoista valmenntoimintaa sekä lisänneet ktannuksia. Seurastamme lähti vaikeiden harjoitolojen takia menneellä kaudella kaksi maajoukkuetason luistelijaa muihin seuroihin. 5 Kilpailutoiminta Kilpailuja varten luistelijat jaetaan sarjoihin iän ja taitojen perteella. Kauden kilpailarjat: Yksinluistelijat SM-seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, A/B s Minit, s Seniori- juniori- ja noviisi -yksinluistelijat jaetaan taitojen perteella SM- tai kansalliseen sarjaan. SM-sarjojen kilpailuihin saa osallistua Suomen Taitoluisteluliiton asettamat vaatimukset täyttävä luistelija.

4 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 4 Muodostelmaluistelsa joukkueet jaetaan seuraaviin sarjoihin: SM-seniorit, SM-juniorit, SM-Noviisit, Minorit, Tulokkaat, Aikuiset, Kilpailut luokitellaan seuraavasti: ISU:n mestarukilpailut: Olympialaiset, MM- EM- ja nuorten MM-kilpailut, muodostelmaluistelun MMkilpailu Muut kansainväliset kilpailut: ISU GP-kilpailut Juniorien ISU GP-kilpailut Pohjoismaiden mestarukilpailut Kansainväliset kutsukilpailut Suomen mestarukilpailut: SM-seniorit, -juniorit ja noviisit sekä muodostelmaluistelun SM Kansalliset kilpailut: SM-sarjojen valintakilpailut Kansallisten sarjojen valinta- ja loppukilpailut Muodostelmaluistelun valinta- ja loppukilpailut Muut kilpailut: aluekilpailut kutsukilpailut Seuramme järjesti kaudella kaksi virallista kansallista kilpailua, aluekilpailun ja Timanttifinaalin sekä kutsukilpailuja. Seuramme järjesti viisi kilpailua, joista suurimmat olivat helmikuinen Debytanttien ja Noviisien 2. Valintakilpailu ja Debytanttien. Seuran yksinluistelijat osallistuivat 62 kilpailuun, joista 13 oli kansainvälisiä, yhteensä 300 kilpailuoritta. Kansainväliseksi kilpailuksi on tässä katsottu vain ulkomaiset kilpailut, sekä Vantaalla järjestetyt Finlandia Trophy ja PM-kilpailut. Ei siis muita kotimaassa järjestettyjä ns. kansainvälisiä kilpailuja. Muodostelmaluistelujoukkueet osallistuivat 18 kilpailuun, joista 2 kansainvälisiä, yhteensä 36 kilpailuoritta. Kilpailut on esitetty liitteessä. Valtakunnallisissa loppukilpailuissa seuran yksinluistelijat (naiset/tytöt/pojat) saavuttivat sijat: SM-seniorit (naiset): 6., 12. SM-seniorit (miehet): 2. SM-juniorit (tytöt): 5., 13., 17. SM-Noviisit: 1., 7., 12., 14., 21. Juniorit: 11. Noviisit: - Debytantit: 2., 5., 9., 20. (sekä hopeafinaali: 11., 20.) Muodostelmaluistelujoukkueiden valtakunnalliset loppukilpailijoitukset: SM-juniorit: 8. SM-noviisit: 7.

5 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 5 6 Koulut 6.1 Valmentajakoulut Useita seuran valmentajia osallistui STLL:n / ESLU:n järjestämään ohjaajakoulutukseen. 6.2 Tuomarikoulut ja asiantuntijakoulut Seuramme tuomarit Pia Alhonen ja Leena Aho osallistuivat STLL:n järjestämään jatkokoulutukseen. Sari Hakola osallistui yksinluistelun spesialistien jatkokoulutuksiin. 6.3 Seuratoimintakoulut Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja osallistuivat STLL:n seuraparlamentteihin. 7 Viestintä 7.1 Sisäinen viestintä Sisäinen viestintä koettiin seurassa erittäin tärkeäksi toiminnan sujumisen kannalta. Sisäiseen tiedottamiseen käytettiin seuran internetsivtoa ja facebook sivua. Lisäksi järjestettiin tiedottilaisuuksia ja palavereita luistelijoille, vanhemmille ja valmentajille. Päivittäisessä viestinnässä käytettiin paljon sähköpostia. Ryhmäkohtaiset sähköpostit lähetettiin seuran jäsenrekisterin kautta. Ajantasaisin tieto löytyi seuran omilta eita kertoja viikossa päivitetyiltä nettisivuilta. Niiden tärkein tehtävä on sisäinen ja ulkoinen tiedot. 7.2 Ulkoinen viestintä Seuran toiminnasta ja kilpailujen tuloksista julkaistiin artikkeleita eri medioissa, tärkeimpänä Länsiväylälehti. Seuran edtajat ovat osallistuneet Espoon kaupungin ja STLL:n järjestämiin tilaisuuksiin ja ottaneet kantaa erilaisiin asioihin taitoluistelun puolesta. Seuran nettisivut toimivat myös tärkeänä ulkoisen viestinnän välineenä. 8 Talo Hallit esittää tilikauden alijäämän 2342,05 euroa kirjaamista voitto/tappio-tilille. 9 Leirit Nelma Hede, Seidi Rantanen, Nea Viiri, Julian Lag ja Matthias Versluis osallistuivat maajoukkueiden leireille. Nuorten maajoukkueen leireille osallistuivat Emmi Peltonen ja Lilli Saksela. Talent -valmennryhmään kuuluivat Jenny Leppänen, Doris Louhikoski ja Kia Warén. Seura jatkoi aktiiviluistelijoidensa kautta kevät- ja kesäjääharjoittelulla Laaksolahdessa ja Leppävaaran Reebok Areenalla. Muodostelmaluistelujoukkueilla oli omia kesä- ja syysleirejä.

6 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 6 10 Näytöstoiminta Luistelukauden päätteeksi esitettiin jääsatu Kadonneet luistimet. Näytös esitettiin Laaksolahden jäähallissa neljä kertaa. Katsojia oli noin 1900 ja esiintyjiä 430, joista 400 lapsia. 11 Seuran edtukset Pohjoismaiden mestarukilpailuihin osallistuivat Emmi Peltonen, Nelma Hede, Seidi Rantanen, Nea Viiri ja Matthias Versluis. Matthias Versluis osallistui myös junioreiden MM-kisoihin. STLL:n kokouksiin osallistui vat puhenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 12 Tunntukset Seuran kevätjuhlassa jaetut palkinnot: Kiertopalkinnot: - Paras kansainvälinen kilpailuorit: Matthias Versluis - Paras kotimainen kilpailuorit: Matthias Versluis - Kauden juniori: Nelma Hede - Kauden noviisi: Emmi Peltonen - Kauden debytantti: Doris Louhikoski - Kauden silmu: Kisa Kojo - Kauden mini: Vilma Rissanen - Valley Bay Synchro: Johanna Nissilä - Valley Bay Synchronics: Ella Vainiomäki - Valley Bay Synchronettes: Neea Kinnunen - Esittäjätaituri: Merenpohjan neidot: Ida Ticklén - Esittäjätaiturijoukkue: Valley Bay Synchrokids Muut palkinnot: Tsempparipalkinnot: - Valley Bay Synchro: Heljä Lukka - Valley Bay Synchronics: Jenna Seppälä - Valley Bay Synchronettes: Milja Laine - Valley Bay Synchrokids: Eveliina Nymander - Muokkaminit: Emmi Toivonen - K1: Nea Viiri - K2: Ida Ticklén - K3: Ella Nurmi - Taiturit: Kia Gynther - Tintit: Lilja Parviainen Positiivinen henkilö: Marja Sutela 13 Muu toiminta Järjestettiin eita varainhankintakampanjoita. Järjestettiin tapahtumia: - Joulupiruetti (ohjelmallinen koko perheen joulujuhla) - Kevätjuhla

7 Kilpailut Syksyn 2012 kilpailu Aika YL/ Paikka, Kilpailu ML järjestäjä YL ISU JGP Courchevel 2012 Courchevel, Ranska YL Vierumäki Cup Vierumäki, LTL, STLL ja Suomen urheiluopisto Sarja (kilpailijoita) AJ Tulokset Junior Men (21) ISU 19. Julian Lag (lo 20 / vo 17 / 102,55) SM-seniorit, ISU 3. Jtiina Niemi (vo naiset (vo, 4) 63,72) SM-juniorit, tytöt (lo, 10) ISU 2. Seidi Rantanen (lo 39,25) SM-noviisit (lo, 18) ISU 2. Jenna Hienonen (lo 31,12) 4. Kia Warén (lo 30,05) SM-noviisit (vo, 15) ISU 3 Jenna Hienonen (vo 56,99) 7. Kia Warén (vo 51,68) Debytantit (18) ISU 1. Doris Louhikoski (51,28) 9. Paula Savolainen (42,19) 11. Jenny Leppänen (39,27) YL ISU JGP Atria 2012 Linz, Itävalta Junior Men (22) ISU 13. Matthias Versluis (lo 11 / vo 14 / 133,26) Junior Ladies (31) ISU 16. Seidi Rantanen (lo 21 / vo 14 / 102,51) YL Orton Trophy EVT ISU Junior Ladies (13) Debutants Girls (18) Springs A 2002 (27) ISU 6. Nanna Förster (lo 5 / vo 7 / 92,61) 10. Emma Timonen (lo 12 / vo 9 / 79,38) ISU 5. Aino Palosuo (42,70) 7. Athina Arrakoski (39,11) 10. Vera Eklund (37,82) ** 6. Veera Rissanen 11. Sanni Hirvikoski 12. Ella Nurmi YL Nebelhorn Trophy Oberstdorf, Saksa Ladies (22) ISU 19. Nea Viiri (lo 19 / vo 19 / 99,31) YL Tikkurila Trophy TTK Cubs A Girls (12) ** 4. Viola Haikarainen 7. Vilma Rissanen YL Hyria Skating Hämeenlinna Hämeenlinna, HTL YL Silmukisa Myyrmäen harjoitjäähalli, EVT Springs A Girls (24) Springs B Boys (7) Novice A Girls (26) ISU 13. Kia Kojo (30,40) 15. Johanna Similä (28,94) ** 7. Egor Garanin ISU 3. Lilli Saksela (lo 3 / vo 4 / 90,91) 5. Jenna Hienonen (lo 7 / vo 5 / 86,64) Junior A Girls (16) ISU 2. Nelma Hede (lo 3 / vo 2 / 125,17) Junior B Girls (18) ISU 11. Ida Ticklén (lo 17 / vo 5 / 70,91) Springs A Girls (26) ISU 20. Milja Suila (25,34) 24. Saara Hyttinen (21,42) Debs A Girls (19) ISU 1. Doris Louhikoski (57,76) 14. Sara Vähänen (40,72) Novice A Girls (28) ISU 3. Kia Warén ( lo 5 / vo 4 / 90,22) Silmupojat (2) ** 1. Egor Garanin Silmut synt. 2002, tytöt (23) ** 1. Kia Kojo 3. Johanna Similä 4. Ella Nurmi 5. Sanni Hirvikoski

8 6. Milja Suila 13. Saara Hyttinen YL Finlandia Trophy Espoo, STLL Men (15) ISU 12. Matthias Versluis (lo 11 / vo 12 / 144,92) 13. Julian Lag (lo 13 / vo 13 / 134,46) YL Minien kutsukilpailu Paloheinä, HTK Minit 2003 (13) ** 1. Vilma Rissanen Minit 2004 (19) ** 11. Elena Väänänen 19. Milja Norrena Minit 2005 (7) ** 2. Jessica Vuorinen osallistuivat myös: Saga Höijer Elsa Oksanen YL ISU JGP Pokal d. Blauen Schwerter YL TL Competition Tuula, TL Debutants Girls (23) Chemnitz, Saksa Junior Men (19) ISU 11. Matthias Versluis (lo 11 / vo 11 / 134,57) Junior Ladies (29) ISU 21. Seidi Rantanen (lo 20 / vo 21 / 90,69) Novice A Girls (vo, 12) Junior Girls (vo, 15) ISU Junior Ladies (vo, 6) ISU 1. Doris Louhikoski (56,71) 2. Jenny Leppänen (49,77) 3. Athina Arrakoski (46,37) 4. Sara Vähänen (45,00) 5. Aino Palosuo (44,43) 8. Paula Savolainen (41,13) 10. Vera Eklund (39,29) 17. Anni Sutela (35,20) ISU 1. Emmi Peltonen (vo 85,84) 3. Lilli Saksela (vo 62,95) 5. Jutta Haapamäki (vo 60,57) ISU 5. Ida Ticklén (vo 49,60) ISU 1. Nelma Hede (vo 83,18) 2. Nea Viiri (vo 71,34) 3. Piamaria Martikainen (vo 64,37) 4. Nanna Förster (vo 61,55) 6. Emma Timonen (vo 51,02) YL Kutsukilpailu Mikkeli, ML Silmut A (15) ISU 4. Sanni Hirvikoski (33,52) 5. Kia Kojo (32,33) SM-noviisit (lo, ISU 3. Kia Warén (lo 30,80) 12) ML Preseason Pirkkola, HSK SM-juniorit - Osallistui: Valley Bay Synchro SM-noviisit - Osallistui: Valley Bay Synchronics YL SM-seniorit ja -juniorit, 1. vk Helsingin jäähallin harjoithalli, HL SM-seniorit, miehet (2) SM-seniorit, naiset (11) SM-juniorit, tytöt (37) ISU 2. Julian Lag (lo 2 / vo 1 / 125,86) ISU 1. Seidi Rantanen (lo 2 / vo 2 / 123,57) 2. Nea Viiri (lo 1 / vo 3 / 123,16) ISU 7. Piamaria Martikainen (lo 4 / vo 9 / 108,58) 9. Nelma Hede (lo 15 / vo 7 / 107,29) 21. Emma Timonen (lo 22 / vo 20 / 86,14) 25. Nanna Förster (lo 25 / lo-pisteet 31,12) ** 7. Viola Haikarainen YL Alueellinen kilpailu Espoonlahti, ETK Silmut, tytöt, 2003 (16) Silmut, pojat (4) ** 4. Egor Garanin YL Minien kutsukilpailu Espoonlahti, ETK Minit (27) ** 2. Vilma Rissanen Osallistuivat myös: Elena Väänänen Jessica Vuorinen Elsa Oksanen Saga Höijer

9 Milja Norrena YL Seniorit 1.vk, lohko 1 Järvenpää, JTL Seniorit, naiset (13) ISU 3. Jtiina Niemi (lo 4 / vo 3 / 88,43) Juniorit 1.vk, lohko 2 Järvenpää, JTL Juniorit, tytöt (25) ISU 14. Ida Ticklén (lo 15 / vo 14 / 70,76) YL Ice Challenge 2012 Graz, Itävalta Ladies (29) ISU 22. Jtiina Niemi (lo 23 / vo 20 / 90,26) Junior Ladies (41) ISU 3. Nelma Hede (lo 4 / vo 3 / 119,35) 8. Nea Viiri (lo 7 / vo 15 / 103,79) 12. Piamaria Martikainen (lo 19 / vo 10 / 101,47) 19. Nanna Förster (lo 22 / vo 19 / 94,99) YL Alueellinen kilpailu Laaksolahti, EsJt Silmut, tytöt, 2002 (19) YL SM-noviisit 1.vk, lohko 1 Rauma, RauTL SM-noviisit, tytöt (39) ** 1. Sanni Hirvikoski 2. Veera Rissanen 3. Kia Kojo 4. Milja Suila 9. Ella Nurmi 12. Saara Hyttinen ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 118,12) 3. Lilli Saksela (lo 3 / vo 4 / 98,63) 11. Kia Warén (lo 8 / vo 12 / 86,89) ML SM-seniorit, -juniorit 1. vk Tampere, TapTL SM-juniorit (14) ISU 7. Valley Bay Synchro (lo 7 / vo 7 / 112,46) ML SM-noviisit 1. vk, lohko 1 Tampere, TapTL SM-noviisit (9) ISU 4. Valley Bay Synchronics (44,02) YL Alueellinen kilpailu Paloheinä, HTK Minit, tytöt, (34) ** 12. Elena Väänänen 22. Milja Norrena 23. Elsa Oksanen 25. Saga Höijer 26. Jessica Vuorinen YL Alueellinen kilpailu Helsinki, HSK Minit, tytöt, 2003 ** 2. Vilma Rissanen (20) YL SM-seniorit ja -juniorit 2. vk Myyrmäki, EVT SM-seniorit, miehet (3) ISU 1. Matthias Versluis (lo 1 / vo 1 / 152,66) SM-seniorit, naiset (13) ISU 5. Seidi Rantanen (lo 5 / vo 6 / 113,53) 8. Nea Viiri (lo 3 / vo 9 / 110,11) SM-juniorit, tytöt (37) ISU 3. Nelma Hede (lo 2 / vo 3 / 128,11) 10. Nanna Förster (lo 13 / vo 8 / 99,12) 11. Piamaria Martikainen (lo 7 / vo 17 / 97,55) 34. Emma Timonen (lo 34 / lo-pisteet 28,20) YL Minien kutsukilpailu Myyrmäki, EVT Minit, 2003 (12) ** 1. Vilma Rissanen Minit, 2004 (12) ** 3. Elena Väänänen Osallistui myös: Milja Norrena Minit, 2005 ja nuoremmat (8) ** 1. Jessica Vuorinen 2. Saga Höijer 3. Elsa Oksanen 5. Heidy Mari Ainjärv YL Golden Bear Zagreb, Kroatia Junior Ladies (27) ISU 2. Seidi Rantanen (lo 3 / vo 1 / 115,73) Advanced Novice Girls (20) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 94,55) ML 1.kilpailu, tulokkaat, SaiML Tulokkaat (9) Bon 5. Valley Bay kansalliset noviisit, Synchrokids minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, aikuiset, lohko 2 Minorit (12) Bon 3. Valley Bay Synchronettes Aikuiset (10) Bon 7. Valley Bay Evergreens YL Debytantit, Kouvola, KouJT Debytantit, tytöt ISU 1. Doris Louhikoski

10 1 vk. lohko 2 (34) (59,33) 2. Paula Savolainen (57,11) 3. Jenny Leppänen (52,36) 4. Aino Palosuo (51,61) 7. Sara Vähänen (48,26) 9. Anni Sutela (45,42) 15. Vera Eklund (43,09) 20. Athina Arrakoski (41,64) YL Minien ja silmujen Kutsukilpailu Salo, SalPa Minitytöt 2005 (9) ** 3. Saga Höijer 4. Jessica Vuorinen 5. Elsa Oksanen YL NRW Trophy Dortmund, Saksa Men (27) ISU 23. Matthias Versluis (lo 22 / vo 23 / 150,31) ML SM-seniorit, -juniorit, 2 vk. Barona, HL SM-juniorit (14) ISU 8. Valley Bay Synchro (lo 6 / vo 10 / 103,53) 8./ ML SM-noviisit 2. vk, lohko 1 Barona, HL SM-noviisit (9) ISU 5. Valley Bay Synchronics (45,18) YL SM-seniorit ja -juniorit, SM Joensuu, JoKa SM-seniorit, miehet (4) ISU 2. Matthias Versluis (lo 2 / vo 2 / 152,93) SM-seniorit, naiset (14) ISU 6. Seidi Rantanen (lo 4 / vo 9 / 119,25) 12. Nea Viiri (lo 8 / vo 13 / 105,23) SM-juniorit, tytöt (20) ISU 5. Nelma Hede (lo 2 / vo 5 / 120,49) 13. Nanna Förster (lo 13 / vo 14 / 101,00 ) 17. Piamaria Martikainen (lo 10 / vo 18 / 93,67) ML Tiksi IceClub Tikkurila, TTK Aikuiset (6) Bon 3. Valley Bay Evergreens SM-noviisit (4) Bon 2. Valley Bay Synchronics Minorit (8) Bon 2. Valley Bay Synchronettes YL Kutsukilpailu Paloheinä, HTK Debytantit (16) ISU 1. Doris Louhikoski (62,69) 4. Jenny Leppänen (48,87) 5. Aino Palosuo (48,84) 7. Paula Savolainen (46,96) 8. Athina Arrakoski (43,30) 9. Anni Sutela (42,55) 10. Sara Vähänen (42,42) 15. Vera Eklund (37,73) A-silmut (23) ISU 3. Johanna Similä (32,31) 8. Kia Kojo (29,21) 10. Sanni Hirvikoski (28,13) 13. Veera Rissanen (27,82) 18. Milja Suila (25,68) 21. Saara Hyttinen (24,87) 22. Ella Nurmi (22,90)

11 Kevään 2013 kilpailut Aika YL/ Sarja Kilpailu Paikka, järjestäjä ML (kilpailijoita) AJ Tulokset YL Crystal Cup Mikkeli, ML Novice A (26) ISU 2. Lilli Saksela (lo 3 / vo 2 / 104,02) 6. Kia Warén (lo 5 / vo 6 / 90,27) Debs A (25) ISU 11. Sara Vähänen (48,15) 18. Vera Eklund (40,91) 23. Anni Sutela (37,85) Springs A (23) ISU 14. Johanna Similä (30,31) 20. Saara Hyttinen (27,19) 21. Viola Haikarainen (25,16) YL Froggie Cup Helsinki, HSK Junior A (4) ISU 1. Nelma Hede (lo 1 / vo 1 / 108,79) 3. Emma Timonen (lo 3 / vo 3 / 88,42) Junior B (16) ISU 16. Ida Ticklén (lo 17 / vo 14 / 59,28) Novice A (vo, 24) ISU 1. Emmi Peltonen (vo 66,39) 9. Jenna Hienonen (vo 53,19) Debs A (28) ISU 1. Doris Louhikoski (57,41) 6. Paula Savolainen (50,46) 10. Jenny Leppänen (46,96) Springs A (16) ISU 4. Kia Kojo (31,98) 8. Sanni Hirvikoski (28,36) 13. Milja Suila (25,53) Springs B (3) ** 3. Egor Garanin Cubs (30) ** 11. Elena Väänänen 12. Saga Höijer 25. Milja Norrena ML Froggie Synchro Cup Pirkkola, HSK Tulokkaat (3) Bon 1. Valley Bay Synchrokids (71,33) Minorit (4) Bon 3. Valley Bay Synchronettes (81,00) YL SM-noviisit, 2. vk. lohko 1 Kuopio, KuLs SM-noviisit, tytöt (41) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 2 / vo 1 / 130,45) 4. Lilli Saksela (lo 3 / vo 7 / 99,63) 6. Kia Warén (lo 5 / vo 6 / 95,67) 7. Jenna Hienonen (lo 13 / vo 5 / 93,86) 13. Jutta Haapamäki (lo 20 / vo 10 / 88,30) ML 2. kilpailu: aikuiset, Myyrmäki, EVT Aikuiset (11) ISU 3. Valley Bay Evergreens (26,77) lohko ML Kutsukilpailu Myyrmäki, EVT SM-juniorit Bon 2. Valley Bay Synchro (69,20) (3) SM-noviisit (3) Bon 3. Valley Bay Synchronics (63,20) Minorit (3) Bon 2. Valley Bay Synchronettes (67,80) Tulokkaat (13) Bon 3. Valley Bay Synchrokids (66,75) YL Silmujen aluevalintakilpailu Myyrmäki, EVT Silmutytöt, 2002 (21) ML Cup of Berlin Berliini, Saksa Advanced Novice (5) YL Seniorit ja Juniorit, Oulu, OLK Juniorit, tytöt 2. vk. lohko 2 (23) YL Aluekilpailu Tikkurila, TTK Minitytöt 2003 (23) 26.- ML kilpailu: minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, lohko 2 ** 1. Veera Rissanen 2. Kia Kojo 4. Johanna Similä 5. Sanni Hirvikoski 6. Milja Suila 9. Ella Nurmi 14. Saara Hyttinen ISU 4. Valley Bay Synchronics (39,79) ISU 14. Ida Ticklén (lo 11 / vo 14 / 69,10) 18. Mirka Väänänen (lo 17 / vo 20 / 60,34) ** 4. Vilma Rissanen Jyväskylä, JyTLS Minorit (12) ISU 2. Valley Bay Synchronettes (35,26) YL The Nordics 2013 Reykjavik, Islanti Senior Men (10) ISU 8. Matthias Versluis (lo 8 / vo 6 / 142,66)

12 klo 14 YL SM-noviisit, aluemestarukilpail u Pirkkola, HL Senior Ladies (12) Junior Ladies (20) Novice Girls (20) SM-noviisit, tytöt (vo, 26) ISU 7. Nea Viiri (lo 9 / vo 7 / 121,77) 9. Seidi Rantanen (lo 8 / vo 9 / 114,18) ISU 4. Nelma Hede (lo 3 / vo 6 / 115,85) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 103,09) ISU 6. Kia Warén (vo 61,07) 7. Lilli Saksela (vo 60,43) Minit 2005 ja nuoremmat (9) ** 3. Saga Höijer 4. Heidy Mari Ainjärv 6. Jessica Vuorinen 7. Elsa Oksanen ISU 34. Jtiina Niemi (lo 33 / vo 34 / 78,69) ISU 1. Doris Louhikoski (58,51) 2. Jenny Leppänen (55,05) 7. Sara Vähänen (45,11) 9. Paula Savolainen (44,88) 17. Vera Eklund (42,12) 20. Athina Arrakoski (41,09) ML Kutsukilpailu Pirkkola, HL Minorit (5) Bon 4. Valley Bay Synchronettes (62,00) YL Kutsukilpailu Riihimäki, RTL A-silmut, tytöt (17) ISU 1. Kia Kojo (37,00) 7. Johanna Similä (30,95) 8. Veera Rissanen (30,94) 9. Sanni Hirvikoski (30,14) 13. Ella Nurmi (28,37) 15. Milja Suila (27,69) 16. Saara Hyttinen (25,41) B-silmut, tytöt ** 8. Viola Haikarainen (18) Minit (24) ** 3. Vilma Rissanen 6. Milja Norrena YL Bavarian Open Oberstdorf, Saksa Senior Ladies (34) YL Debytantit, 2. vk., Espoonlahti, EsJt Debytantit, lohko 2 tytöt (34) YL Noviisit, 2. vk., lohko 2 Espoonlahti, EsJt Noviisit, tytöt ISU ML Spring Cup Milano, Italia Junior (16) ISU 3. Valley Bay Synchro (lo 2 / vo 5 / 118,86) ML Ystävänpäiväkilpailu Matinkylä, ETK Tulokkaat (3) Bon 1. Valley Bay Synchrokids (61,75) Minorit (3) Bon 3. Valley Bay Synchronettes (64,25) SM-noviisit (3) ISU 3. Valley Bay Synchronics (42,88) YL Aluekilpailu Myyrmäki, EVT Silmut 2003 ** 7. Viola Haikarainen (13) YL SM-noviisit, SM Espoonlahti, ETK SM-noviisit, tytöt (21) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 2 / 137,48) 7. Kia Warén (lo 5 / vo 12 / 96,23) 12. Lilli Saksela (lo 9 / vo 14 / 91,28) 14. Jutta Haapamäki (lo 12 / vo 13 / 90,14) 21. Jenna Hienonen (lo 21 / vo 21 / 74,56) YL Kutsukilpailu Paloheinä, HTK Debytantit (17) YL Juniorit, aluemestarukilpail u ML SM-seniorit, -juniorit, -noviisit SM YL Silmujen hopeafinaali Myyrmäki, EVT Turku, TRT + VG-62 Juniorit (vo, 16) SM-juniorit (12) SM-noviisit (12) Vuosaari, MTK Silmut 2002 (17) Silmut 2003 (4) YL JMM Milano, Italia Junior Men (37) ISU 1. Doris Louhikoski (63,57) 2. Paula Savolainen (49,72) 4. Sara Vähänen (49,37) 8. Jenny Leppänen (44,66) 10. Athina Arrakoski (42,57) 13. Vera Eklund (39,39) 15. Anni Sutela (38,33) ISU 12. Elisa Kujala (vo 46,90) 14. Ida Ticklén (vo 44,24) 15. Mirka Väänänen (vo 40,98) ISU 8. Valley Bay Synchro (104,36) ISU 7. Valley Bay Synchronics (45,56) ** 3. Ella Nurmi 4. Saara Hyttinen ** 3. Viola Haikarainen ISU 19. Matthias Versluis ( lo 19 / vo 18 / 149,66)

13 YL Debytantit, aluemestarukilpail u Pirkkola, HL Debytantit, tytöt (27) YL Seniorit ja Juniorit LK Kouvola, KTL Seniorit, naiset (12) YL Spring Carnival Kisakallio, EVT Springs boys (5) Springs 2002 (38) Springs 2003 (8) Cubs 2003 (37) Cubs 2004 (24) Cubs 2005 and younger (11) ISU 1. Doris Louhikoski (65,75) 4. Jenny Leppänen (53,72) 6. Paula Savolainen (52,98) 9. Sara Vähänen (50,75) 10. Athina Arrakoski (49,48) 14. Anni Sutela (46,15) ISU 11. Jtiina Niemi (lo 8 / vo 11 / 73,95) ** 4. Egor Garanin ** 1. Kia Kojo 3. Sanni Hirvikoski 9. Johanna Similä 11. Veera Rissanen 14. Ella Nurmi 17. Saara Hyttinen 19. Milja Suila ** 3. Viola Haikarainen ** 6. Vilma Rissanen ** 13. Elena Väänänen 19. Milja Norrena ** 3. Saga Höijer 5. Elsa Oksanen 7. Jessica Vuorinen 8. Heidy Mari Ainjärv YL Aluekilpailu Matinkylä, ETK Minit ** 10. Heidy Mari Ainjärv 2005 (36) 12. Elena Väänänen 14. Elsa Oksanen 17. Milja Norrena 19. Saga Höijer 23. Jessica Vuorinen 8.- YL Skate Malmö Malmö, Ruotsi Junior (24) ISU 5. Nanna Förster (lo 9 / vo 6 / ,23) 8. Emma Timonen (lo 5 / vo 12 / 85,96) YL Silmut, aluemestarukilpail u ML Muodostelmaluistelu n aluemestarukilpail u Matinkylä, ETK Helsingin jäähalli, HTK Advanced novice 15 (31) Silmut, tytöt (22) Silmut, pojat (4) Tulokkaat (9) ISU 3. Kia Warén (lo 2 / vo 4 / 76,64) 6. Jutta Haapamäki (lo 6 / vo 5 / 72,47) 10. Jenna Hienonen (lo 14 / vo 9 / 65,87) ** 1. Kia Kojo 7. Sanni Hirvikoski 9. Veera Rissanen 20. Milja Suila ** 3. Egor Garanin Bon 4. Valley Bay Synchrokids Minorit (9) ISU 6. Valley Bay Synchronettes (31,62) SM-noviisit (8) ISU 6. Valley Bay Synchronics (44,09) SM-juniorit ISU 5. Valley Bay Synchro (42,88) (5) Aikuiset (7) Bon 6. Valley Bay Evergreens YL Debytantit KF Helsinki, HSK Debytantit, tytöt (24) ISU 2. Doris Louhikoski (58,28) 5. Paula Savolainen (54,56) 9. Aino Palosuo (51,59) 20. Jenny Leppänen (44,05) YL Debytantit HF Helsinki, HSK Debytantit, tytöt (23) ISU 11. Sara Vähänen (46,13) 20. Anni Sutela (40,18) YL Timanttifinaali Kisakallio, EsJt Silmut, tytöt (27) YL Coupe du Printemps 2013 Luxembourg Silmut, pojat (4) Senior Ladies (20) ** 5. Kia Kojo 7. Veera Rissanen 20. Sanni Hirvikoski ** 3. Egor Garanin ISU 8. Seidi Rantanen (lo 9 / vo 8 / 110,77) 9. Nea Viiri (lo 7 / vo 11 / 109,56) ISU 3. Nelma Hede (lo 3 / vo 3 / 125,42) Junior Ladies (27) Advanced ISU 2. Emmi Peltonen (lo 2 / vo 2 /

14 ML 3. kilpailu: tulokkaat, kansalliset noviisit, minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, aikuiset, SM-nov ja -jun HF Tikkurila, EVT Novice Girls (26) Tulokkaat (25) YL Kutsukilpailu Espoonlahti, EsJt Minit (24) YL Minien aluemestarukilpail u Bon 94,46) 6. Lilli Saksela (lo 7 / vo 6 / 77,86) 10. Valley Bay Synchrokids Minorit (23) ISU 5. Valley Bay Synchronettes (35,26) Aikuiset (12) ISU 11. Valley Bay Evergreens (23,24) Minit 2005 ja nuoremmat (12) YL Minien kutsukilpailu Paloheinä, HTK Minit ** 2. Elena Väänänen 5. Vilma Rissanen 6. Milja Norrena ** 1. Saga Höijer 5. Heidy Mari Ainjärv 9. Elsa Oksanen 10. Jessica Vuorinen Paloheinä, HTK Minit (23) ** 3. Vilma Rissanen 14. Elena Väänänen 23. Heidy Mari Ainjärv ** 4. Milja Norrena 2004 (11) Minit (8) 1. Saga Höijer Osallistuivat myös: Elsa Oksanen Jessica Vuorinen

Toimintalinja kaudelle 2015 2016. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry

Toimintalinja kaudelle 2015 2016. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry Toimintalinja kaudelle 2015 2016 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry Sisällys 1 Seuran visio 1 2 Arvot ja eettiset linjaukset 1 3 Urheiluseuratoiminnan tavoitteet 1 3.1 Kasvatukselliset tavoitteet 1 3.2 Viihtyminen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012-2013 Järvenpään Voimistelijat ry 26.11.2013

Toimintakertomus 2012-2013 Järvenpään Voimistelijat ry 26.11.2013 Toimintakertomus 2012-2013 Järvenpään Voimistelijat ry 26.11.2013 2 1. YLEISTÄ Järvenpään voimistelijat ry:n tarjoaa monipuolista voimistelutoimintaa jäsenilleen. Kasvatamme lapsia, nuoria ja aikuisia

Lisätiedot

Ilman sinun apuasi emme pysty kisoja järjestämään.

Ilman sinun apuasi emme pysty kisoja järjestämään. H T K N E W S S I L M U H T K : L A I S T E N J Ä S E N L E H T I 1 / 2 0 0 9 Kautemme alkoi jo huhtikuussa ja nyt ryhmämme ja joukkueemme ovat jo pitkällä ohjelmien harjoittelussa. Hyvältä näyttää. Luistelukoulumme

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013. Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com

VUOSIKERTOMUS 2013. Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com VUOSIKERTOMUS 2013 Säkylän Naisvoimistelijat ry. sanv.sporttisaitti.com SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 - YLEISTÄ... 3 SÄKYLÄN NAISVOIMISTELIJAT 2013... 4 KOKOUKSET, STIPENDIT JA MUISTAMISET... 5 ORGANISAATIO...

Lisätiedot

2014 2015 Kausijulkaisu

2014 2015 Kausijulkaisu 2014 2015 Kausijulkaisu Markkinointia tositarkoituksella. Me emme polvistu turhan takia, vaan olemme liikkeellä tositarkoituksella. Meille markkinointi ei ole vain ihmetekoja. Se on ideoita ja oikeita

Lisätiedot

Terällä, yksin ja yhdessä Espoon Taitoluisteluklubi 2010 2011

Terällä, yksin ja yhdessä Espoon Taitoluisteluklubi 2010 2011 Terällä, yksin ja yhdessä Espoon Taitoluisteluklubi 2010 2011 ETK Espoon Taitoluisteluklubi ry Toimisto: Seuran johtokunta Muodostelmajaosto Pyyntitie 1, FIN-02230 Espoo, Finland Tel. +358 (0)9 803 2212

Lisätiedot

SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011

SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011 SUOMEN MIEKKAILULIITTO FINLANDS FÄKTFÖRBUND R.Y. VUOSIKERTOMUS 2011 Liiton 80v juhlavuosi 1931-2011 Sisällysluettelo 1. KATSAUS VUOTEEN 2011 menestymistä ja uuden mahdollistamista... 4 2. HALLINTO... 5

Lisätiedot

ABC. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry

ABC. Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry ABC Tervetuloa mukaan Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry:n toimintaan! EVT on yli 30-vuotias, yksi maamme suurimmista taitoluisteluseuroista, joka tarjoaa luistelukouluja,

Lisätiedot

SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY. Toimintakertomus 2012

SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY. Toimintakertomus 2012 SUOMEN TAEKWONDOLIITTO RY Toimintakertomus 2012 2 1 ESIPUHE... 5 2 VUODEN 2012 KOHOKOHTIA HIGHLIGHTS OF YEAR 2012... 6 3 JÄRJESTÖHALLINTO... 9 3.1 Yleistä... 9 3.2 Talous... 9 3.3 Hallitus... 10 3.3.1

Lisätiedot

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013

HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 HALLITUS 11.4.2013 JA VALTUUSTO 28.4.2013 VUOSIKERTOMUS 2012 1 YLEISTÄ...3 SISÄLTÖ ALUEELLINEN TOIMINTA... 26 LIITON NIMEÄMÄT HENKILÖT... 50 HALLINTO...5 Valtuusto...6 Liittohallitus...6

Lisätiedot

Liittohallituksen kokoonpano 2010. Reetta Häkkinen. Johanna Ruokola Mika Saarelainen Anuliisa Uotila esittelijä, sihteeri

Liittohallituksen kokoonpano 2010. Reetta Häkkinen. Johanna Ruokola Mika Saarelainen Anuliisa Uotila esittelijä, sihteeri Liittohallituksen kokoonpano 2010 Kirsi Greis Reetta Häkkinen Johanna Ruokola Anuliisa Uotila vara vara Toimikunnat ja työryhmät 2010 Työvaliokunta/talousvaliokunta Yksinluistelun lajityöryhmä Virpi Horttana

Lisätiedot

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008 Suomen Ringetteliitto ry Hämeentie 105 A, 00550 HELSINKI www.ringette.fi JOHDANTO Ringette syntyi tyttöjen ja naisten yhteiseksi jääpeliksi Kanadassa 45 vuotta sitten. Suomeen pelin toi Juhani Juuso Wahlsten

Lisätiedot

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille

Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja. KU-58:lla tarjontaa kaikille Lapsia, nuoria Suomen huippuyleisurheilijoita ja kuntoilijoita, veteraaneja KU-58:lla tarjontaa kaikille Kenttäurheilijat-58 Toimintakertomus 2014 Sisällysluettelo KU-58 toimintakertomus 2014 2 / 21 Puheenjohtajan

Lisätiedot

Suomen voimisteluliitto. VUOSIkErTOMUS. 1 www.voimistelu.fi

Suomen voimisteluliitto. VUOSIkErTOMUS. 1 www.voimistelu.fi Suomen voimisteluliitto VUOSIkErTOMUS 2014 VOIMISTELULIITTO VUOSIkErTOMUS 2014 1 www.voimistelu.fi Kuva: aki rask kannen kuva: Jouko keski-säntti Suomen voimisteluliitto SvoLi ry. Hämeentie 105 A 00550

Lisätiedot

Suomen Cheerleadingliitto

Suomen Cheerleadingliitto Suomen Cheerleadingliitto Vuosikertomus 2012 Suomen Cheerleadingliitto - SCL ry Vuosikertomus 2012 Sisällys Järjestötoiminta Jäsenistö Hallinto ja valiokunnat Järjestötoiminta Strategia ja visio Tiedotus

Lisätiedot

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2013. Yleistä

HELSINGIN JYRY. Toimintakertomus vuodelta 2013. Yleistä HELSINGIN JYRY Toimintakertomus vuodelta 2013 Yleistä Jyryn toiminnan ydintä on järjestää korkeatasoista matalan kynnyksen liikuntatoimintaa niin kuntoilijoille kuin kilpaurheilijoillekin. Jyryn kilpailutoiminnasta

Lisätiedot

Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry. Vuosikertomus 2013

Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry. Vuosikertomus 2013 Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry Vuosikertomus 2013 Vesa-Pekka Jurvelin, Redi ja Remu, MM-kilpailut Alaska, kuvaaja Nathalie Fortier Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry Radiokatu 20, 00240 Helsinki

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. LIITTEET Sarjataulukot Mestaruuskisat Jäsenseuraluettelo

SISÄLLYSLUETTELO. LIITTEET Sarjataulukot Mestaruuskisat Jäsenseuraluettelo TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 2 SISÄLLYSLUETTELO Puheenjohtajalta 3 Yleistä 3 Hallinto 4 Syyskokous ja kevätkokous 4 Hallitus 5 Toimihenkilöt ja valiokunnat 5 Tilintarkastajat ja nimenkirjoittajat 5 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

HISTORIIKKI. Diana-57 ry Vaasa Urpo Pylkkä 1957-2007

HISTORIIKKI. Diana-57 ry Vaasa Urpo Pylkkä 1957-2007 HISTORIIKKI Diana-57 ry Vaasa Urpo Pylkkä 1957-2007 Seuran perustaminen Jousiammuntaseuran perustaminen Vaasaan sai alkunsa siitä, kun Meri Haapasilta (sittemmin Pylkkä), hänen sisarensa Kyllikki Haapasilta

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013. SM5L Vuosikertomus 2013 1 (50)

VUOSIKERTOMUS 2013. SM5L Vuosikertomus 2013 1 (50) Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto ry VUOSIKERTOMUS 2013 SM5L Vuosikertomus 2013 1 (50) SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 6 1.1. Liiton toimintaympäristö... 6 1.2. Liiton toimintaperiaatteet... 6 1.3. Liiton

Lisätiedot

Seura on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n sekä Etelä-Suomen Urheilu ja Liikunta ry:n jäsen.

Seura on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n sekä Etelä-Suomen Urheilu ja Liikunta ry:n jäsen. :n TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 SEURAN TOIMINNASTA Kausi 2013-2014 oli seuran kolmastoista toimintavuosi. Seuran tarkoituksena on edistää jäsenistönsä liikkumista ja tarjota eri-ikäisille mahdollisuus

Lisätiedot

Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu

Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu Hiihto, paini, uinti, yleisurheilu TOIMINTAKERTOMUS 2014 Vuosi 2014 oli Heinolan Iskun 84. toimintavuosi. SEURAN HALLINTO Seuran johtokuntaan kuuluivat seuraavat henkilöt vuonna 2014. Pertti Pohjola Oili

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2013 2

VUOSIKERTOMUS 2013 2 2 VUOSIKERTOMUS 2013 HALLINTO Sisällysluettelo Vuosikokous Hallitus KERHOTOIMINTA Jaostot ja niiden vetäjät JAOSTOJEN TOIMINTA SISÄLLYSLUETTELO Edustus SML:ssä ja Liittokokous VMK Juniorit 50cc Jäsenyys

Lisätiedot

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008

Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 KU-58:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheilijat-58 ry:n toimintasuunnitelma 2008 2 / 10 Kenttäurheiljat-58 ry:n toimintasuunnitelma vuodelle 2008 Kenttäurheiljat-58 ry (KU-58) on vantaalainen

Lisätiedot

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma 1.9.2014 31.8.2015. Vantaa Diving ry, johtokunta

Toiminta- ja taloussuunnitelma 1.9.2014 31.8.2015. Vantaa Diving ry, johtokunta Toiminta- ja taloussuunnitelma 1.9.2014 31.8.2015 Vantaa Diving ry, johtokunta 17/10/2014 Sisällysluettelo Toiminnan lähtökohdat, tavoitteet ja toimenpiteet...2 Kokonaisbudjetti...3 Vauva- ja perhetoiminta...3

Lisätiedot

Menestyksen kausi 2010

Menestyksen kausi 2010 VUOSIKERTOMUS 2010 Sisällysluettelo Toimitusjohtajan puheenvuoro Moottoriliitto LAJIRYHMÄKATSAUS SML TALOUS LIITTEET LIITTEET Toimitusjohtajan puheenvuoro 3 Valmennus 4 Kerho- ja nuorisotoiminta 6 Suomen

Lisätiedot

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut

Sisulehti. Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut Ilmoitusliite Talvi 2014 / 2015 Sisulehti Kattava paketti tietoa Tampereen Sisun toiminnasta ja harrastajista! Sisältää kevään 2015 aikataulut 2 Sisältö Pääkirjoitus S. 2 PÄÄKIRJOITUS JA SISÄLTÖ Sisulla

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Toiminnanjohtajan katsaus 3

Sisällysluettelo. Toiminnanjohtajan katsaus 3 Vuosikertomus 1 2 Sisällysluettelo Toiminnanjohtajan katsaus 3 Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry 4 Toiminnan johtolinjat 4 Missio 4 Arvot 4 Lasten ja nuorten liikunta 5 Lasten liikunnan edistäminen yhteistyössä

Lisätiedot

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012. Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012. Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto VUOSIKERTOMUS 2012 Yhdistyneen liiton 1. toimintavuosi Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. KATSAUS VUOTEEN 2012... 5 1.1. Liiton toimintaperiaatteet... 6 1.2.

Lisätiedot