Toimintakertomus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintakertomus 1.7.2012 30.6.2013"

Transkriptio

1 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 1 Espoon Jäätaiturit ry Toimintakertom Yleistä Espoon Jäätaiturit ry on taitoluistelun erikoisseura. Seuran tarkoituksena on koota taitoluistelun harrastajia ja edistää taitoluistelun harrastta siten, että jokainen luistelija voi harrastaa kunto- tai kilpaurheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaan. Seura on Suomen Taitoluisteluliitto ry:n jäsen. Päättynyt toimikai oli seuran 28., Karakallion Pallon taitoluistelujaosto mukaan lukien 37. Urheilaavutten suhteen kai oli edelleen tuloksellinen. Tälläkin kaudella seuramme luistelijat edtivat Suomea menestyksekkäästi ja saavuttivat mitalisijoja sekä Suomen että Pohjoismaiden, mestarukilpailuissa. Matthias Versluis (s. 1994) SM-seniorien SM hopea. Emmi Peltonen (s. 1999): Noviisien SM- ja PM kulta. Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchro oli 3. juniori sarjassa kansainvälisessä Spring Cup 2013 kilpailsa Milanossa. Varsinaisen toiminnan ohella Espoon Jäätaiturit esitti Kadonneet luistimet -jääsadun keväällä Tärkeimmät seuran järjestämät kilpailut olivat helmikuinen Debytanttien ja noviisien 2. valintakilpailu ja Silmujen Timanttifinaali maaliskusa. Seuran talo oli hyvä. Varsinaisen toiminnan tuotot ja saadut avtukset kattoivat valmenn- ja kilpailukulut ja muut varsinaisen toiminnan kulut. Muut kulut katettiin varainhankinnan tuotoilla ja avtuksilla. 2 Seuran jäsenet 2.1 Luistelijat Luistelijamäärä oli keskimäärin 562. Kauden valmennryhmät olivat: Kilparyhmät K1, K2 ja K3 Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchro (SM-juniorijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchronics (SM-noviisijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchronettes (minorijoukkue) Muodostelmaluisteluryhmä Valley Bay Synchrokids (tulokasjoukkue) Pienten luistelijoiden valmennryhmät (Taiturit, Tintit, Muokkaminit, Perhoset ja Leppikset) Koululaisryhmät (Mintut, Roosat ja Liilat) Alle kouluikäiset luistelukoululaiset (Tenavat ja Viikkotenavat) Aikuisten muodostelmaluistelujoukkue Valley Bay Evergreens Aikuisluisteluryhmä 2.2 Aikuisjäsenet Seuran aikuisjäsenet ovat pääasiassa litelevia aikuisia sekä luistelijoiden vanhempia. Aikuiset osallistuivat aktiivisesti talkootyöhön mm. kilpailujen, näytösten ja erilaisten varainhankinnan tapahtumiin. Aikuisjäseniä oli 42 joista luistelevia 32.

2 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 2 3 Hallinto ja organisaatio 3.1 Hallinto Seuran hallitukseen kuuluivat Mika Leppänen, pj Sanna Eklund, vpj Johanna Förster Merja Hiltunen Anne Ojanen Juho Oksanen Juha Similä Kirjanpidon hoiti Hannele Korkala. Tilintarkastajana toimi HTM Anneli Kosonen ja toiminnan tarkastajana Arto Palsala. Sääntömääräinen syyskoko pidettiin ja kevätkoko Seuran hallit piti kauden aikana 12 varsinaista kokota. Seuran käytössä oli oma toimistotila Laaksolahden jäähallissa ja varastotila Linntajankujalla. 3.2 Valmentajat Seuran päätoimisina valmentajana toimivat Virpi Horttana, Henna Hietala, Kati Perokorpi, Elina Ikonen (äitiyslomalla), Tanja Hatakka ja Anna Konu. Tuntivalmentajia oli Valmenntoiminta Valmenn oli jaettu kolmeen painopistealueeseen: 1 Luistelukoulu Koululais- ja Tenavaryhmien (Tenavat, Viikkotenavat, Mintut, Roosat ja Liilat) luistelijat olivat luistelukoululaisia, joiden tavoitteena oli hyvän perluistelutaidon oppiminen. Pienten luistelijoiden valmennryhmien (Leppikset, Perhoset, Muokkaminit, Tintit ja Taiturit) valmennuksen tavoitteena oli taitoluistelun elementtien oppiminen ja kilpailujärjestelmään tuttuminen. Harjoituksia oli 1-6 kertaa viikossa. Ryhmään voidaan laskea kuuluvaksi myös kerran viikossa harjoitelleet aikuisten muodostelmaluistelujoukkue (Valley Bay Evergreens) sekä aikuisluisteluryhmä. 2 Nuoriso- ja harrastajaluistelu Ryhmään kuuluivat kansallisten sarjojen kilpaluistelijat (juniorit, noviisit ja debytantit), pienet yksinluistelijat (silmut ja minit) sekä tulokas- ja minorimuodostelmaluistelijat. Harjoituksia oli 6-12 kertaa viikossa. Tavoitteena oli pääseminen oman sarjan loppukilpailuun ja menestyminen siinä. 3 Huippu-urheilu Ryhmään kuuluivat SM-sarjojen kilpaluistelijat (SM-seniorit, SM-juniorit ja SM-noviisit). Tavoitteena oli menestyminen SM- ja kansainvälisissä kilpailuissa. Luistelijat harjoittelivat viikossa 6-8 kertaa jäällä ja 5-6 kertaa oheisharjoituksissa. Muodostelmaluistelun puolelta ryhmään kuuluivat SM-juniorijoukkue ja SMnoviisijoukkue. Joukkueet harjoittelivat viikossa 5-6 kertaa jäällä ja 4-5 kertaa oheisharjoituksissa.

3 Espoon Jäätaiturit ry / hallit Harjoittilat ja ajat Perkauden syksyn luisteluharjoituksista valtaosa pidettiin Leppävaaran jäähallissa. Harjoituksia oli myös Matinkylässä, Espoonlahdessa, Laaksolahdessa sekä Barona Areenalla. Kaupungin vuorot ( Barona, Espoonlahti, Matinkylä) Jäähallivuoroja oli perkaudella yhteensä 26 (edellisellä kaudella 32,25) viikkotuntia: - 7,5 (9,5) tuntia ns. hyvinä aikoina (arkisin klo tai viikonvaihteessa klo 10-21) - arki iltapäivisin 6 (13,75) tuntia (klo ) - aamuisin 10,5 (9) tuntia (klo 7-11 tai viikonvaihde ) - iltaisin klo 21 jälkeen 2 (0) tuntia Leppävaaran Reebok-halli ja Laaksolahden EKS-halli (Espoon Kiekkoilun Tuelta ostettu jäämäärä) Yhteensä 31,75 (26) viikkotuntia: - 3,25 (8) tuntia ns. hyvinä aikoina (arkisin klo tai viikonvaihteessa klo 10-21) - 23 (16) tuntia arki-iltapäiväjäitä (klo 14-17) - aamuisin 4 (2,25) tuntia (klo 7-10) - iltaisin klo 21 jälkeen 1,5 (1,5) tuntia Oheisharjoitukset Oheisharjoituksia järjestettiin yhteensä 49 tuntia viikossa. Oheisharjoittiloja käytössämme oli Lähderannan, Viherlaakson ja Viherkallion koululla, Laaksolahden urheilupuiston kuntosalilla sekä Leppävaaran uimahallilla. Lisäksi oheisharjoituksia Matinkylän ja Barona areenan käytävillä verryttelytilassa sekä Reebok -hallin salissa. Yksinluistelijoiden tanssit pidettiin Leppävaaran SISUn tiloissa Karakalliossa ja muodostelmaluistelijoiden Footlight Leppävaaran tiloissa. Oheisharjoituksia järjestettiin kailuonteisesti myös urheilukentillä ja Leppävaaran uimahallin kuntosalissa. Jäävuorojen muutokset Leppävaara Arenan jälkeen ovat olleet huomattavia. Ennen sulkemista vuoroistamme 55 % oli kaupungin halleissa, kun jälkeen 45 % vuoroistamme on ollut kaupungin halleissa. Vuorot on myös aikaistuneet entisestään tai siirtyneet myöhäiseen iltaan. Ns. hyviä vuoroja oli päättyneellä kaudella noin 11 tuntia viikossa kun aikaisemmin 17,5 tuntia. Samalla painopiste on siirtynyt viikonloppuun. Ennen noin 25 %, mennellä kaudella noin 33 % oli viikonlopsa. Ylläolevissa laskelmissa ei ole huomioitu Baronan toistuvia vuoroperuutuksia. Ne huomioiden tilanne on ollut vieläkin huonompi. Nämä muutokset ovat radikaalisti vaikeuttaneet seuramme suunnitelmallista ja päämäärätietoista valmenntoimintaa sekä lisänneet ktannuksia. Seurastamme lähti vaikeiden harjoitolojen takia menneellä kaudella kaksi maajoukkuetason luistelijaa muihin seuroihin. 5 Kilpailutoiminta Kilpailuja varten luistelijat jaetaan sarjoihin iän ja taitojen perteella. Kauden kilpailarjat: Yksinluistelijat SM-seniorit, SM-juniorit, Juniorit, SM-noviisit, Noviisit, Debytantit, Silmut, A/B s Minit, s Seniori- juniori- ja noviisi -yksinluistelijat jaetaan taitojen perteella SM- tai kansalliseen sarjaan. SM-sarjojen kilpailuihin saa osallistua Suomen Taitoluisteluliiton asettamat vaatimukset täyttävä luistelija.

4 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 4 Muodostelmaluistelsa joukkueet jaetaan seuraaviin sarjoihin: SM-seniorit, SM-juniorit, SM-Noviisit, Minorit, Tulokkaat, Aikuiset, Kilpailut luokitellaan seuraavasti: ISU:n mestarukilpailut: Olympialaiset, MM- EM- ja nuorten MM-kilpailut, muodostelmaluistelun MMkilpailu Muut kansainväliset kilpailut: ISU GP-kilpailut Juniorien ISU GP-kilpailut Pohjoismaiden mestarukilpailut Kansainväliset kutsukilpailut Suomen mestarukilpailut: SM-seniorit, -juniorit ja noviisit sekä muodostelmaluistelun SM Kansalliset kilpailut: SM-sarjojen valintakilpailut Kansallisten sarjojen valinta- ja loppukilpailut Muodostelmaluistelun valinta- ja loppukilpailut Muut kilpailut: aluekilpailut kutsukilpailut Seuramme järjesti kaudella kaksi virallista kansallista kilpailua, aluekilpailun ja Timanttifinaalin sekä kutsukilpailuja. Seuramme järjesti viisi kilpailua, joista suurimmat olivat helmikuinen Debytanttien ja Noviisien 2. Valintakilpailu ja Debytanttien. Seuran yksinluistelijat osallistuivat 62 kilpailuun, joista 13 oli kansainvälisiä, yhteensä 300 kilpailuoritta. Kansainväliseksi kilpailuksi on tässä katsottu vain ulkomaiset kilpailut, sekä Vantaalla järjestetyt Finlandia Trophy ja PM-kilpailut. Ei siis muita kotimaassa järjestettyjä ns. kansainvälisiä kilpailuja. Muodostelmaluistelujoukkueet osallistuivat 18 kilpailuun, joista 2 kansainvälisiä, yhteensä 36 kilpailuoritta. Kilpailut on esitetty liitteessä. Valtakunnallisissa loppukilpailuissa seuran yksinluistelijat (naiset/tytöt/pojat) saavuttivat sijat: SM-seniorit (naiset): 6., 12. SM-seniorit (miehet): 2. SM-juniorit (tytöt): 5., 13., 17. SM-Noviisit: 1., 7., 12., 14., 21. Juniorit: 11. Noviisit: - Debytantit: 2., 5., 9., 20. (sekä hopeafinaali: 11., 20.) Muodostelmaluistelujoukkueiden valtakunnalliset loppukilpailijoitukset: SM-juniorit: 8. SM-noviisit: 7.

5 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 5 6 Koulut 6.1 Valmentajakoulut Useita seuran valmentajia osallistui STLL:n / ESLU:n järjestämään ohjaajakoulutukseen. 6.2 Tuomarikoulut ja asiantuntijakoulut Seuramme tuomarit Pia Alhonen ja Leena Aho osallistuivat STLL:n järjestämään jatkokoulutukseen. Sari Hakola osallistui yksinluistelun spesialistien jatkokoulutuksiin. 6.3 Seuratoimintakoulut Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja osallistuivat STLL:n seuraparlamentteihin. 7 Viestintä 7.1 Sisäinen viestintä Sisäinen viestintä koettiin seurassa erittäin tärkeäksi toiminnan sujumisen kannalta. Sisäiseen tiedottamiseen käytettiin seuran internetsivtoa ja facebook sivua. Lisäksi järjestettiin tiedottilaisuuksia ja palavereita luistelijoille, vanhemmille ja valmentajille. Päivittäisessä viestinnässä käytettiin paljon sähköpostia. Ryhmäkohtaiset sähköpostit lähetettiin seuran jäsenrekisterin kautta. Ajantasaisin tieto löytyi seuran omilta eita kertoja viikossa päivitetyiltä nettisivuilta. Niiden tärkein tehtävä on sisäinen ja ulkoinen tiedot. 7.2 Ulkoinen viestintä Seuran toiminnasta ja kilpailujen tuloksista julkaistiin artikkeleita eri medioissa, tärkeimpänä Länsiväylälehti. Seuran edtajat ovat osallistuneet Espoon kaupungin ja STLL:n järjestämiin tilaisuuksiin ja ottaneet kantaa erilaisiin asioihin taitoluistelun puolesta. Seuran nettisivut toimivat myös tärkeänä ulkoisen viestinnän välineenä. 8 Talo Hallit esittää tilikauden alijäämän 2342,05 euroa kirjaamista voitto/tappio-tilille. 9 Leirit Nelma Hede, Seidi Rantanen, Nea Viiri, Julian Lag ja Matthias Versluis osallistuivat maajoukkueiden leireille. Nuorten maajoukkueen leireille osallistuivat Emmi Peltonen ja Lilli Saksela. Talent -valmennryhmään kuuluivat Jenny Leppänen, Doris Louhikoski ja Kia Warén. Seura jatkoi aktiiviluistelijoidensa kautta kevät- ja kesäjääharjoittelulla Laaksolahdessa ja Leppävaaran Reebok Areenalla. Muodostelmaluistelujoukkueilla oli omia kesä- ja syysleirejä.

6 Espoon Jäätaiturit ry / hallit 6 10 Näytöstoiminta Luistelukauden päätteeksi esitettiin jääsatu Kadonneet luistimet. Näytös esitettiin Laaksolahden jäähallissa neljä kertaa. Katsojia oli noin 1900 ja esiintyjiä 430, joista 400 lapsia. 11 Seuran edtukset Pohjoismaiden mestarukilpailuihin osallistuivat Emmi Peltonen, Nelma Hede, Seidi Rantanen, Nea Viiri ja Matthias Versluis. Matthias Versluis osallistui myös junioreiden MM-kisoihin. STLL:n kokouksiin osallistui vat puhenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 12 Tunntukset Seuran kevätjuhlassa jaetut palkinnot: Kiertopalkinnot: - Paras kansainvälinen kilpailuorit: Matthias Versluis - Paras kotimainen kilpailuorit: Matthias Versluis - Kauden juniori: Nelma Hede - Kauden noviisi: Emmi Peltonen - Kauden debytantti: Doris Louhikoski - Kauden silmu: Kisa Kojo - Kauden mini: Vilma Rissanen - Valley Bay Synchro: Johanna Nissilä - Valley Bay Synchronics: Ella Vainiomäki - Valley Bay Synchronettes: Neea Kinnunen - Esittäjätaituri: Merenpohjan neidot: Ida Ticklén - Esittäjätaiturijoukkue: Valley Bay Synchrokids Muut palkinnot: Tsempparipalkinnot: - Valley Bay Synchro: Heljä Lukka - Valley Bay Synchronics: Jenna Seppälä - Valley Bay Synchronettes: Milja Laine - Valley Bay Synchrokids: Eveliina Nymander - Muokkaminit: Emmi Toivonen - K1: Nea Viiri - K2: Ida Ticklén - K3: Ella Nurmi - Taiturit: Kia Gynther - Tintit: Lilja Parviainen Positiivinen henkilö: Marja Sutela 13 Muu toiminta Järjestettiin eita varainhankintakampanjoita. Järjestettiin tapahtumia: - Joulupiruetti (ohjelmallinen koko perheen joulujuhla) - Kevätjuhla

7 Kilpailut Syksyn 2012 kilpailu Aika YL/ Paikka, Kilpailu ML järjestäjä YL ISU JGP Courchevel 2012 Courchevel, Ranska YL Vierumäki Cup Vierumäki, LTL, STLL ja Suomen urheiluopisto Sarja (kilpailijoita) AJ Tulokset Junior Men (21) ISU 19. Julian Lag (lo 20 / vo 17 / 102,55) SM-seniorit, ISU 3. Jtiina Niemi (vo naiset (vo, 4) 63,72) SM-juniorit, tytöt (lo, 10) ISU 2. Seidi Rantanen (lo 39,25) SM-noviisit (lo, 18) ISU 2. Jenna Hienonen (lo 31,12) 4. Kia Warén (lo 30,05) SM-noviisit (vo, 15) ISU 3 Jenna Hienonen (vo 56,99) 7. Kia Warén (vo 51,68) Debytantit (18) ISU 1. Doris Louhikoski (51,28) 9. Paula Savolainen (42,19) 11. Jenny Leppänen (39,27) YL ISU JGP Atria 2012 Linz, Itävalta Junior Men (22) ISU 13. Matthias Versluis (lo 11 / vo 14 / 133,26) Junior Ladies (31) ISU 16. Seidi Rantanen (lo 21 / vo 14 / 102,51) YL Orton Trophy EVT ISU Junior Ladies (13) Debutants Girls (18) Springs A 2002 (27) ISU 6. Nanna Förster (lo 5 / vo 7 / 92,61) 10. Emma Timonen (lo 12 / vo 9 / 79,38) ISU 5. Aino Palosuo (42,70) 7. Athina Arrakoski (39,11) 10. Vera Eklund (37,82) ** 6. Veera Rissanen 11. Sanni Hirvikoski 12. Ella Nurmi YL Nebelhorn Trophy Oberstdorf, Saksa Ladies (22) ISU 19. Nea Viiri (lo 19 / vo 19 / 99,31) YL Tikkurila Trophy TTK Cubs A Girls (12) ** 4. Viola Haikarainen 7. Vilma Rissanen YL Hyria Skating Hämeenlinna Hämeenlinna, HTL YL Silmukisa Myyrmäen harjoitjäähalli, EVT Springs A Girls (24) Springs B Boys (7) Novice A Girls (26) ISU 13. Kia Kojo (30,40) 15. Johanna Similä (28,94) ** 7. Egor Garanin ISU 3. Lilli Saksela (lo 3 / vo 4 / 90,91) 5. Jenna Hienonen (lo 7 / vo 5 / 86,64) Junior A Girls (16) ISU 2. Nelma Hede (lo 3 / vo 2 / 125,17) Junior B Girls (18) ISU 11. Ida Ticklén (lo 17 / vo 5 / 70,91) Springs A Girls (26) ISU 20. Milja Suila (25,34) 24. Saara Hyttinen (21,42) Debs A Girls (19) ISU 1. Doris Louhikoski (57,76) 14. Sara Vähänen (40,72) Novice A Girls (28) ISU 3. Kia Warén ( lo 5 / vo 4 / 90,22) Silmupojat (2) ** 1. Egor Garanin Silmut synt. 2002, tytöt (23) ** 1. Kia Kojo 3. Johanna Similä 4. Ella Nurmi 5. Sanni Hirvikoski

8 6. Milja Suila 13. Saara Hyttinen YL Finlandia Trophy Espoo, STLL Men (15) ISU 12. Matthias Versluis (lo 11 / vo 12 / 144,92) 13. Julian Lag (lo 13 / vo 13 / 134,46) YL Minien kutsukilpailu Paloheinä, HTK Minit 2003 (13) ** 1. Vilma Rissanen Minit 2004 (19) ** 11. Elena Väänänen 19. Milja Norrena Minit 2005 (7) ** 2. Jessica Vuorinen osallistuivat myös: Saga Höijer Elsa Oksanen YL ISU JGP Pokal d. Blauen Schwerter YL TL Competition Tuula, TL Debutants Girls (23) Chemnitz, Saksa Junior Men (19) ISU 11. Matthias Versluis (lo 11 / vo 11 / 134,57) Junior Ladies (29) ISU 21. Seidi Rantanen (lo 20 / vo 21 / 90,69) Novice A Girls (vo, 12) Junior Girls (vo, 15) ISU Junior Ladies (vo, 6) ISU 1. Doris Louhikoski (56,71) 2. Jenny Leppänen (49,77) 3. Athina Arrakoski (46,37) 4. Sara Vähänen (45,00) 5. Aino Palosuo (44,43) 8. Paula Savolainen (41,13) 10. Vera Eklund (39,29) 17. Anni Sutela (35,20) ISU 1. Emmi Peltonen (vo 85,84) 3. Lilli Saksela (vo 62,95) 5. Jutta Haapamäki (vo 60,57) ISU 5. Ida Ticklén (vo 49,60) ISU 1. Nelma Hede (vo 83,18) 2. Nea Viiri (vo 71,34) 3. Piamaria Martikainen (vo 64,37) 4. Nanna Förster (vo 61,55) 6. Emma Timonen (vo 51,02) YL Kutsukilpailu Mikkeli, ML Silmut A (15) ISU 4. Sanni Hirvikoski (33,52) 5. Kia Kojo (32,33) SM-noviisit (lo, ISU 3. Kia Warén (lo 30,80) 12) ML Preseason Pirkkola, HSK SM-juniorit - Osallistui: Valley Bay Synchro SM-noviisit - Osallistui: Valley Bay Synchronics YL SM-seniorit ja -juniorit, 1. vk Helsingin jäähallin harjoithalli, HL SM-seniorit, miehet (2) SM-seniorit, naiset (11) SM-juniorit, tytöt (37) ISU 2. Julian Lag (lo 2 / vo 1 / 125,86) ISU 1. Seidi Rantanen (lo 2 / vo 2 / 123,57) 2. Nea Viiri (lo 1 / vo 3 / 123,16) ISU 7. Piamaria Martikainen (lo 4 / vo 9 / 108,58) 9. Nelma Hede (lo 15 / vo 7 / 107,29) 21. Emma Timonen (lo 22 / vo 20 / 86,14) 25. Nanna Förster (lo 25 / lo-pisteet 31,12) ** 7. Viola Haikarainen YL Alueellinen kilpailu Espoonlahti, ETK Silmut, tytöt, 2003 (16) Silmut, pojat (4) ** 4. Egor Garanin YL Minien kutsukilpailu Espoonlahti, ETK Minit (27) ** 2. Vilma Rissanen Osallistuivat myös: Elena Väänänen Jessica Vuorinen Elsa Oksanen Saga Höijer

9 Milja Norrena YL Seniorit 1.vk, lohko 1 Järvenpää, JTL Seniorit, naiset (13) ISU 3. Jtiina Niemi (lo 4 / vo 3 / 88,43) Juniorit 1.vk, lohko 2 Järvenpää, JTL Juniorit, tytöt (25) ISU 14. Ida Ticklén (lo 15 / vo 14 / 70,76) YL Ice Challenge 2012 Graz, Itävalta Ladies (29) ISU 22. Jtiina Niemi (lo 23 / vo 20 / 90,26) Junior Ladies (41) ISU 3. Nelma Hede (lo 4 / vo 3 / 119,35) 8. Nea Viiri (lo 7 / vo 15 / 103,79) 12. Piamaria Martikainen (lo 19 / vo 10 / 101,47) 19. Nanna Förster (lo 22 / vo 19 / 94,99) YL Alueellinen kilpailu Laaksolahti, EsJt Silmut, tytöt, 2002 (19) YL SM-noviisit 1.vk, lohko 1 Rauma, RauTL SM-noviisit, tytöt (39) ** 1. Sanni Hirvikoski 2. Veera Rissanen 3. Kia Kojo 4. Milja Suila 9. Ella Nurmi 12. Saara Hyttinen ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 118,12) 3. Lilli Saksela (lo 3 / vo 4 / 98,63) 11. Kia Warén (lo 8 / vo 12 / 86,89) ML SM-seniorit, -juniorit 1. vk Tampere, TapTL SM-juniorit (14) ISU 7. Valley Bay Synchro (lo 7 / vo 7 / 112,46) ML SM-noviisit 1. vk, lohko 1 Tampere, TapTL SM-noviisit (9) ISU 4. Valley Bay Synchronics (44,02) YL Alueellinen kilpailu Paloheinä, HTK Minit, tytöt, (34) ** 12. Elena Väänänen 22. Milja Norrena 23. Elsa Oksanen 25. Saga Höijer 26. Jessica Vuorinen YL Alueellinen kilpailu Helsinki, HSK Minit, tytöt, 2003 ** 2. Vilma Rissanen (20) YL SM-seniorit ja -juniorit 2. vk Myyrmäki, EVT SM-seniorit, miehet (3) ISU 1. Matthias Versluis (lo 1 / vo 1 / 152,66) SM-seniorit, naiset (13) ISU 5. Seidi Rantanen (lo 5 / vo 6 / 113,53) 8. Nea Viiri (lo 3 / vo 9 / 110,11) SM-juniorit, tytöt (37) ISU 3. Nelma Hede (lo 2 / vo 3 / 128,11) 10. Nanna Förster (lo 13 / vo 8 / 99,12) 11. Piamaria Martikainen (lo 7 / vo 17 / 97,55) 34. Emma Timonen (lo 34 / lo-pisteet 28,20) YL Minien kutsukilpailu Myyrmäki, EVT Minit, 2003 (12) ** 1. Vilma Rissanen Minit, 2004 (12) ** 3. Elena Väänänen Osallistui myös: Milja Norrena Minit, 2005 ja nuoremmat (8) ** 1. Jessica Vuorinen 2. Saga Höijer 3. Elsa Oksanen 5. Heidy Mari Ainjärv YL Golden Bear Zagreb, Kroatia Junior Ladies (27) ISU 2. Seidi Rantanen (lo 3 / vo 1 / 115,73) Advanced Novice Girls (20) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 94,55) ML 1.kilpailu, tulokkaat, SaiML Tulokkaat (9) Bon 5. Valley Bay kansalliset noviisit, Synchrokids minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, aikuiset, lohko 2 Minorit (12) Bon 3. Valley Bay Synchronettes Aikuiset (10) Bon 7. Valley Bay Evergreens YL Debytantit, Kouvola, KouJT Debytantit, tytöt ISU 1. Doris Louhikoski

10 1 vk. lohko 2 (34) (59,33) 2. Paula Savolainen (57,11) 3. Jenny Leppänen (52,36) 4. Aino Palosuo (51,61) 7. Sara Vähänen (48,26) 9. Anni Sutela (45,42) 15. Vera Eklund (43,09) 20. Athina Arrakoski (41,64) YL Minien ja silmujen Kutsukilpailu Salo, SalPa Minitytöt 2005 (9) ** 3. Saga Höijer 4. Jessica Vuorinen 5. Elsa Oksanen YL NRW Trophy Dortmund, Saksa Men (27) ISU 23. Matthias Versluis (lo 22 / vo 23 / 150,31) ML SM-seniorit, -juniorit, 2 vk. Barona, HL SM-juniorit (14) ISU 8. Valley Bay Synchro (lo 6 / vo 10 / 103,53) 8./ ML SM-noviisit 2. vk, lohko 1 Barona, HL SM-noviisit (9) ISU 5. Valley Bay Synchronics (45,18) YL SM-seniorit ja -juniorit, SM Joensuu, JoKa SM-seniorit, miehet (4) ISU 2. Matthias Versluis (lo 2 / vo 2 / 152,93) SM-seniorit, naiset (14) ISU 6. Seidi Rantanen (lo 4 / vo 9 / 119,25) 12. Nea Viiri (lo 8 / vo 13 / 105,23) SM-juniorit, tytöt (20) ISU 5. Nelma Hede (lo 2 / vo 5 / 120,49) 13. Nanna Förster (lo 13 / vo 14 / 101,00 ) 17. Piamaria Martikainen (lo 10 / vo 18 / 93,67) ML Tiksi IceClub Tikkurila, TTK Aikuiset (6) Bon 3. Valley Bay Evergreens SM-noviisit (4) Bon 2. Valley Bay Synchronics Minorit (8) Bon 2. Valley Bay Synchronettes YL Kutsukilpailu Paloheinä, HTK Debytantit (16) ISU 1. Doris Louhikoski (62,69) 4. Jenny Leppänen (48,87) 5. Aino Palosuo (48,84) 7. Paula Savolainen (46,96) 8. Athina Arrakoski (43,30) 9. Anni Sutela (42,55) 10. Sara Vähänen (42,42) 15. Vera Eklund (37,73) A-silmut (23) ISU 3. Johanna Similä (32,31) 8. Kia Kojo (29,21) 10. Sanni Hirvikoski (28,13) 13. Veera Rissanen (27,82) 18. Milja Suila (25,68) 21. Saara Hyttinen (24,87) 22. Ella Nurmi (22,90)

11 Kevään 2013 kilpailut Aika YL/ Sarja Kilpailu Paikka, järjestäjä ML (kilpailijoita) AJ Tulokset YL Crystal Cup Mikkeli, ML Novice A (26) ISU 2. Lilli Saksela (lo 3 / vo 2 / 104,02) 6. Kia Warén (lo 5 / vo 6 / 90,27) Debs A (25) ISU 11. Sara Vähänen (48,15) 18. Vera Eklund (40,91) 23. Anni Sutela (37,85) Springs A (23) ISU 14. Johanna Similä (30,31) 20. Saara Hyttinen (27,19) 21. Viola Haikarainen (25,16) YL Froggie Cup Helsinki, HSK Junior A (4) ISU 1. Nelma Hede (lo 1 / vo 1 / 108,79) 3. Emma Timonen (lo 3 / vo 3 / 88,42) Junior B (16) ISU 16. Ida Ticklén (lo 17 / vo 14 / 59,28) Novice A (vo, 24) ISU 1. Emmi Peltonen (vo 66,39) 9. Jenna Hienonen (vo 53,19) Debs A (28) ISU 1. Doris Louhikoski (57,41) 6. Paula Savolainen (50,46) 10. Jenny Leppänen (46,96) Springs A (16) ISU 4. Kia Kojo (31,98) 8. Sanni Hirvikoski (28,36) 13. Milja Suila (25,53) Springs B (3) ** 3. Egor Garanin Cubs (30) ** 11. Elena Väänänen 12. Saga Höijer 25. Milja Norrena ML Froggie Synchro Cup Pirkkola, HSK Tulokkaat (3) Bon 1. Valley Bay Synchrokids (71,33) Minorit (4) Bon 3. Valley Bay Synchronettes (81,00) YL SM-noviisit, 2. vk. lohko 1 Kuopio, KuLs SM-noviisit, tytöt (41) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 2 / vo 1 / 130,45) 4. Lilli Saksela (lo 3 / vo 7 / 99,63) 6. Kia Warén (lo 5 / vo 6 / 95,67) 7. Jenna Hienonen (lo 13 / vo 5 / 93,86) 13. Jutta Haapamäki (lo 20 / vo 10 / 88,30) ML 2. kilpailu: aikuiset, Myyrmäki, EVT Aikuiset (11) ISU 3. Valley Bay Evergreens (26,77) lohko ML Kutsukilpailu Myyrmäki, EVT SM-juniorit Bon 2. Valley Bay Synchro (69,20) (3) SM-noviisit (3) Bon 3. Valley Bay Synchronics (63,20) Minorit (3) Bon 2. Valley Bay Synchronettes (67,80) Tulokkaat (13) Bon 3. Valley Bay Synchrokids (66,75) YL Silmujen aluevalintakilpailu Myyrmäki, EVT Silmutytöt, 2002 (21) ML Cup of Berlin Berliini, Saksa Advanced Novice (5) YL Seniorit ja Juniorit, Oulu, OLK Juniorit, tytöt 2. vk. lohko 2 (23) YL Aluekilpailu Tikkurila, TTK Minitytöt 2003 (23) 26.- ML kilpailu: minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, lohko 2 ** 1. Veera Rissanen 2. Kia Kojo 4. Johanna Similä 5. Sanni Hirvikoski 6. Milja Suila 9. Ella Nurmi 14. Saara Hyttinen ISU 4. Valley Bay Synchronics (39,79) ISU 14. Ida Ticklén (lo 11 / vo 14 / 69,10) 18. Mirka Väänänen (lo 17 / vo 20 / 60,34) ** 4. Vilma Rissanen Jyväskylä, JyTLS Minorit (12) ISU 2. Valley Bay Synchronettes (35,26) YL The Nordics 2013 Reykjavik, Islanti Senior Men (10) ISU 8. Matthias Versluis (lo 8 / vo 6 / 142,66)

12 klo 14 YL SM-noviisit, aluemestarukilpail u Pirkkola, HL Senior Ladies (12) Junior Ladies (20) Novice Girls (20) SM-noviisit, tytöt (vo, 26) ISU 7. Nea Viiri (lo 9 / vo 7 / 121,77) 9. Seidi Rantanen (lo 8 / vo 9 / 114,18) ISU 4. Nelma Hede (lo 3 / vo 6 / 115,85) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 1 / 103,09) ISU 6. Kia Warén (vo 61,07) 7. Lilli Saksela (vo 60,43) Minit 2005 ja nuoremmat (9) ** 3. Saga Höijer 4. Heidy Mari Ainjärv 6. Jessica Vuorinen 7. Elsa Oksanen ISU 34. Jtiina Niemi (lo 33 / vo 34 / 78,69) ISU 1. Doris Louhikoski (58,51) 2. Jenny Leppänen (55,05) 7. Sara Vähänen (45,11) 9. Paula Savolainen (44,88) 17. Vera Eklund (42,12) 20. Athina Arrakoski (41,09) ML Kutsukilpailu Pirkkola, HL Minorit (5) Bon 4. Valley Bay Synchronettes (62,00) YL Kutsukilpailu Riihimäki, RTL A-silmut, tytöt (17) ISU 1. Kia Kojo (37,00) 7. Johanna Similä (30,95) 8. Veera Rissanen (30,94) 9. Sanni Hirvikoski (30,14) 13. Ella Nurmi (28,37) 15. Milja Suila (27,69) 16. Saara Hyttinen (25,41) B-silmut, tytöt ** 8. Viola Haikarainen (18) Minit (24) ** 3. Vilma Rissanen 6. Milja Norrena YL Bavarian Open Oberstdorf, Saksa Senior Ladies (34) YL Debytantit, 2. vk., Espoonlahti, EsJt Debytantit, lohko 2 tytöt (34) YL Noviisit, 2. vk., lohko 2 Espoonlahti, EsJt Noviisit, tytöt ISU ML Spring Cup Milano, Italia Junior (16) ISU 3. Valley Bay Synchro (lo 2 / vo 5 / 118,86) ML Ystävänpäiväkilpailu Matinkylä, ETK Tulokkaat (3) Bon 1. Valley Bay Synchrokids (61,75) Minorit (3) Bon 3. Valley Bay Synchronettes (64,25) SM-noviisit (3) ISU 3. Valley Bay Synchronics (42,88) YL Aluekilpailu Myyrmäki, EVT Silmut 2003 ** 7. Viola Haikarainen (13) YL SM-noviisit, SM Espoonlahti, ETK SM-noviisit, tytöt (21) ISU 1. Emmi Peltonen (lo 1 / vo 2 / 137,48) 7. Kia Warén (lo 5 / vo 12 / 96,23) 12. Lilli Saksela (lo 9 / vo 14 / 91,28) 14. Jutta Haapamäki (lo 12 / vo 13 / 90,14) 21. Jenna Hienonen (lo 21 / vo 21 / 74,56) YL Kutsukilpailu Paloheinä, HTK Debytantit (17) YL Juniorit, aluemestarukilpail u ML SM-seniorit, -juniorit, -noviisit SM YL Silmujen hopeafinaali Myyrmäki, EVT Turku, TRT + VG-62 Juniorit (vo, 16) SM-juniorit (12) SM-noviisit (12) Vuosaari, MTK Silmut 2002 (17) Silmut 2003 (4) YL JMM Milano, Italia Junior Men (37) ISU 1. Doris Louhikoski (63,57) 2. Paula Savolainen (49,72) 4. Sara Vähänen (49,37) 8. Jenny Leppänen (44,66) 10. Athina Arrakoski (42,57) 13. Vera Eklund (39,39) 15. Anni Sutela (38,33) ISU 12. Elisa Kujala (vo 46,90) 14. Ida Ticklén (vo 44,24) 15. Mirka Väänänen (vo 40,98) ISU 8. Valley Bay Synchro (104,36) ISU 7. Valley Bay Synchronics (45,56) ** 3. Ella Nurmi 4. Saara Hyttinen ** 3. Viola Haikarainen ISU 19. Matthias Versluis ( lo 19 / vo 18 / 149,66)

13 YL Debytantit, aluemestarukilpail u Pirkkola, HL Debytantit, tytöt (27) YL Seniorit ja Juniorit LK Kouvola, KTL Seniorit, naiset (12) YL Spring Carnival Kisakallio, EVT Springs boys (5) Springs 2002 (38) Springs 2003 (8) Cubs 2003 (37) Cubs 2004 (24) Cubs 2005 and younger (11) ISU 1. Doris Louhikoski (65,75) 4. Jenny Leppänen (53,72) 6. Paula Savolainen (52,98) 9. Sara Vähänen (50,75) 10. Athina Arrakoski (49,48) 14. Anni Sutela (46,15) ISU 11. Jtiina Niemi (lo 8 / vo 11 / 73,95) ** 4. Egor Garanin ** 1. Kia Kojo 3. Sanni Hirvikoski 9. Johanna Similä 11. Veera Rissanen 14. Ella Nurmi 17. Saara Hyttinen 19. Milja Suila ** 3. Viola Haikarainen ** 6. Vilma Rissanen ** 13. Elena Väänänen 19. Milja Norrena ** 3. Saga Höijer 5. Elsa Oksanen 7. Jessica Vuorinen 8. Heidy Mari Ainjärv YL Aluekilpailu Matinkylä, ETK Minit ** 10. Heidy Mari Ainjärv 2005 (36) 12. Elena Väänänen 14. Elsa Oksanen 17. Milja Norrena 19. Saga Höijer 23. Jessica Vuorinen 8.- YL Skate Malmö Malmö, Ruotsi Junior (24) ISU 5. Nanna Förster (lo 9 / vo 6 / ,23) 8. Emma Timonen (lo 5 / vo 12 / 85,96) YL Silmut, aluemestarukilpail u ML Muodostelmaluistelu n aluemestarukilpail u Matinkylä, ETK Helsingin jäähalli, HTK Advanced novice 15 (31) Silmut, tytöt (22) Silmut, pojat (4) Tulokkaat (9) ISU 3. Kia Warén (lo 2 / vo 4 / 76,64) 6. Jutta Haapamäki (lo 6 / vo 5 / 72,47) 10. Jenna Hienonen (lo 14 / vo 9 / 65,87) ** 1. Kia Kojo 7. Sanni Hirvikoski 9. Veera Rissanen 20. Milja Suila ** 3. Egor Garanin Bon 4. Valley Bay Synchrokids Minorit (9) ISU 6. Valley Bay Synchronettes (31,62) SM-noviisit (8) ISU 6. Valley Bay Synchronics (44,09) SM-juniorit ISU 5. Valley Bay Synchro (42,88) (5) Aikuiset (7) Bon 6. Valley Bay Evergreens YL Debytantit KF Helsinki, HSK Debytantit, tytöt (24) ISU 2. Doris Louhikoski (58,28) 5. Paula Savolainen (54,56) 9. Aino Palosuo (51,59) 20. Jenny Leppänen (44,05) YL Debytantit HF Helsinki, HSK Debytantit, tytöt (23) ISU 11. Sara Vähänen (46,13) 20. Anni Sutela (40,18) YL Timanttifinaali Kisakallio, EsJt Silmut, tytöt (27) YL Coupe du Printemps 2013 Luxembourg Silmut, pojat (4) Senior Ladies (20) ** 5. Kia Kojo 7. Veera Rissanen 20. Sanni Hirvikoski ** 3. Egor Garanin ISU 8. Seidi Rantanen (lo 9 / vo 8 / 110,77) 9. Nea Viiri (lo 7 / vo 11 / 109,56) ISU 3. Nelma Hede (lo 3 / vo 3 / 125,42) Junior Ladies (27) Advanced ISU 2. Emmi Peltonen (lo 2 / vo 2 /

14 ML 3. kilpailu: tulokkaat, kansalliset noviisit, minorit, kansalliset juniorit, kansalliset seniorit, aikuiset, SM-nov ja -jun HF Tikkurila, EVT Novice Girls (26) Tulokkaat (25) YL Kutsukilpailu Espoonlahti, EsJt Minit (24) YL Minien aluemestarukilpail u Bon 94,46) 6. Lilli Saksela (lo 7 / vo 6 / 77,86) 10. Valley Bay Synchrokids Minorit (23) ISU 5. Valley Bay Synchronettes (35,26) Aikuiset (12) ISU 11. Valley Bay Evergreens (23,24) Minit 2005 ja nuoremmat (12) YL Minien kutsukilpailu Paloheinä, HTK Minit ** 2. Elena Väänänen 5. Vilma Rissanen 6. Milja Norrena ** 1. Saga Höijer 5. Heidy Mari Ainjärv 9. Elsa Oksanen 10. Jessica Vuorinen Paloheinä, HTK Minit (23) ** 3. Vilma Rissanen 14. Elena Väänänen 23. Heidy Mari Ainjärv ** 4. Milja Norrena 2004 (11) Minit (8) 1. Saga Höijer Osallistuivat myös: Elsa Oksanen Jessica Vuorinen

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Taitoluistelun harrastus- ja kilpailusarjat

Taitoluistelun harrastus- ja kilpailusarjat Taitoluistelun harrastus- ja kilpailusarjat Harrastajat/ kans. sarjat Aikuisten (muodostelma-,) yksinluistelu ja jäätanssikilpailut Taitajat (yl) ei ikärajaa, kilpailevat seura- ja aluetasolla Minit (yl)

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU

KILPAILUKUTSU MUODOSTELMALUISTELUN I-LOHKON KANSALLISTEN SARJOJEN 1. KILPAILU JYVÄSKYLÄSSÄ 22.11.2015 Jyväskylän Taitoluisteluseura ry (JyTLS) kutsuu STLL:n jäsenseurojen I - lohkon muodostelmaluistelijoita tulokkaiden,

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010.

Kilpailuissa noudatetaan STLL:n ja ISU:n kilpailusääntöjä kaudelle 2009-2010. KILPAILUVAHVISTUS Jyväskylän Taitoluisteluseura ry kiittää ilmoittautumisestanne ja vahvistaa osallistumisenne 18. 20.12.2009 Jyväskylän Synergia-areenalla pidettäviin yksinluistelun ja jäätanssin SM-junioreiden

Lisätiedot

Kilpailutulokset / StarBlades

Kilpailutulokset / StarBlades Kilpailutulokset / StarBlades 2013-2014 1. valintakilpailu 24.11.2013, Tulokset (UPI): 1. Team Sympatique, HSK (96.40) 2. Rainbows, ETK (89.00) 3. Tähtitytöt, OLK (82.80) 4. Ad Astra, PTL (76.60) 5. StarBlades,

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry

VUOSIKERTOMUS. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry. Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry Läntinen Valkoisenlähteentie 52-54 01300 Vantaa tikkurilan.taitoluisteluklubi@kolumbus.fi http://tikkurilantaitoluisteluklubi.sporttisaitti.com/ VUOSIKERTOMUS Tikkurilan

Lisätiedot

Yleisiä sääntömuutoksia, osa 1 voimaan kaudesta lähtien

Yleisiä sääntömuutoksia, osa 1 voimaan kaudesta lähtien Tähän dokumenttiin on kerätty muutamia yleisiä sääntömuutoksia, jotka tulevat voimaan 2016-2017 lähtien. Joissain kohdissa on viittaukset Sääntökirjaan 23 korostettu ja niiden paikkansa pitävyydet tarkistetaan

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Muodostelmaluistelun SM-sarjojen hopeafinaali ja kansallisten sarjojen 3. kilpailu 23.-24.3.2013

Kilpailukutsu. Muodostelmaluistelun SM-sarjojen hopeafinaali ja kansallisten sarjojen 3. kilpailu 23.-24.3.2013 1 Kilpailukutsu Muodostelmaluistelun SM-sarjojen hopeafinaali ja kansallisten sarjojen 3. kilpailu 23.-24.3.2013 Etelä-Vantaan Taitoluistelijat ry () kutsuu 23. 24.3.2013 Vantaan Valtti Areenalle muodostelmaluistelun

Lisätiedot

ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut , Barona Areena, Espoo Minorit

ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut , Barona Areena, Espoo Minorit ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut 24.01.2015, Barona Areena, Espoo Minorit LuisteluSijoitusJoukkue Seura Elementit Osa-alueet Vähennykset Yhteensä Vertailuarvo 4 1 MiniMints HTK 36,00 46,40-2,00

Lisätiedot

Kilpailuvahvistus

Kilpailuvahvistus Kilpailuvahvistus 17.12.2016 MUODOSTELMALUISTELUN KUTSUKILPAILU 6.1.2017 VG-62 ry taitoluistelu kiittää ilmoittautumisestanne ja vahvistaa osallistumisenne muodostelmaluistelun kutsukilpailuun Turun Gatorade

Lisätiedot

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen.

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2013-30.6.2014 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Myyrmäki, Vantaa , Etelä-Vantaan Taitoluistelijat Tulokkaat

Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Myyrmäki, Vantaa , Etelä-Vantaan Taitoluistelijat Tulokkaat Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Myyrmäki, Vantaa 19.11.2016, Etelä-Vantaan Taitoluistelijat Tulokkaat Luistelujärjestys Sijoitus Joukkue Seura Yhteensä Elementit Osa-alueet Vähennykset 9 1 Team Minique

Lisätiedot

Tiedotustoiminta Tiedotusta hoidettiin FB-sivujen ja sähköpostin välityksellä sekä skype- palavereissa ja aluekokouksissa.

Tiedotustoiminta Tiedotusta hoidettiin FB-sivujen ja sähköpostin välityksellä sekä skype- palavereissa ja aluekokouksissa. Pohjoinen alue Aluepäällikkö Pia Montin Koulutus NDP-modulikoulutus, järjestettiin Kokkolassa, osallistujia 19. Seurat maksoivat osallistujamaksut. Valmentajapäivät pidettiin Kuortaneella 8.6.2015. Osallistujia

Lisätiedot

TULOKSET 2011 2012 Savonlinnan taitoluistelijat. Aalto Trophy, Jyväskylä 20.-22.4.2012

TULOKSET 2011 2012 Savonlinnan taitoluistelijat. Aalto Trophy, Jyväskylä 20.-22.4.2012 TULOKSET 2011 2012 Savonlinnan taitoluistelijat Aalto Trophy, Jyväskylä 20.-22.4.2012 DEBS A 1 Elina PARVIAINEN TL FIN 53,66 2 Anita HÄRKÖNEN LrTL FIN 53,23 3 Nelli LEPPÄNEN JyTLS FIN 47,75 6 Jannika PAAJANEN

Lisätiedot

Aikataulu 26.2.2016 16.45 18.00

Aikataulu 26.2.2016 16.45 18.00 Aikataulu 26.2.2016 16.45 18.00 Aluedebytantit (2), aluenoviisit (4), laajennettu tähtiarviointi 1 Sanni Ripatti Mikkelin Luistelijat, ML 2 Pirita Parhankangas Kouvolan Taitoluistelu ry KTL 1 Ada Salminen

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOKSET YKSINLUISTELU KAUDESTA LÄHTIEN

SÄÄNTÖMUUTOKSET YKSINLUISTELU KAUDESTA LÄHTIEN SÄÄNTÖMUUTOKSET YKSINLUISTELU KAUDESTA 2008-2009 LÄHTIEN YKSIN- JA PARILUISTELU SEKÄ JÄÄTANSSI SM-SENIORIT JA JUNIORIT (Sääntökirjan 19 kohdat 8.1, 8.1.1, 8.1.2, 8.3, 8.3.1 ja 8.3.2) Lyhyt- ja vapaaohjelma

Lisätiedot

ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut , Barona Areena, Espoo Tulokkaat

ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut , Barona Areena, Espoo Tulokkaat ML Helsingin alueen aluemestaruuskilpailut 24.01.2015, Barona Areena, Espoo Tulokkaat LuisteluSijoitusJoukkue Seura Elementit Osa-alueet Vähennykset Yhteensä Vertailuarvo 9 1 Sunflowers HL 32,00 40,80

Lisätiedot

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6

Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Infopaketti kaudelle 2015-2016 30.6.2015 Sivu 1 / 6 Hei, Tervetuloa mukaan taitoluistelun pariin kaudelle 2015-2016. Tässä tiedotteessa tietoa luisteluryhmistä, valmennuksesta, ilmoittautumisesta ja seuran

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

AIKATAULU PERJANTAI Noudatamme joustavaa aikataulua

AIKATAULU PERJANTAI Noudatamme joustavaa aikataulua AIKATAULU PERJANTAI 5.12.2014 Noudatamme joustavaa aikataulua TINTIT 2007 JA NUOREMMAT 13:00-13:04 Lämmittelyryhmä 1 13:04-13:32 1 Anni Koskinen VG-62 2 Irina Salmenkaita KaTa 3 Minea Hartikainen TRT 4

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 3/

SEURATIEDOTE 3/ SEURATIEDOTE 3/2015 11.6.2015 Kaudella 2014-2015 saavutettiin hyvä saalis piste- ja mitalisijoja niin muodostelma- kuin yksinluistelupuolella. Tulevaan kauteen lähdetään seurassa uusiutunein voimin ja

Lisätiedot

Yleissuunnitelma

Yleissuunnitelma Espoon Jäätaiturit ry YLEISSUUNNITELMA 1 Yleissuunnitelma 1.7.2010 30.6.2014 1. Espoon Jäätaiturit nyt Vuonna 1985 perustetun seuran sääntöjen mukaan: Seuran tarkoituksena on koota taitoluisteluharrastajia

Lisätiedot

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA

SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 SUOMEN PARAS TAITOLUISTELUSEURA, MAAILMAN PARAS MUODOSTELAMALUISTELUSEURA TOIMINTA-AJATUS kehittää, tuottaa ja markkinoida laadultaan ja hinnaltaan kilpailukykyisiä taitoluistelun

Lisätiedot

JÄÄHALLIEN TAPAHTUMAT 2011-2012

JÄÄHALLIEN TAPAHTUMAT 2011-2012 JÄÄHALLIEN TAPAHTUMAT 2011-2012 aika Tapahtuma paikka klo aika järjestäjä yhteyshenkilö puh. sähköposti Vuosi 2011 elo 12.-14.8.2011 LIONS 98 CUP Matinkylä II ja III 8:00-21:00 Matinkylän Blues ry 12.-14.8.2011

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2014-2015 Helsingin Luistelijat ry.

TOIMINTAKERTOMUS 2014-2015 Helsingin Luistelijat ry. TOIMINTAKERTOMUS 2014-2015 Helsingin Luistelijat ry. HELSINGIN LUISTELIJAT RY. TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2014-30.6.2015 Yleistä Seuran 107. toimintakaudella 1.7.2014-30.6.2015 seuramme peruspilareina olivat

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 4/

SEURATIEDOTE 4/ SEURATIEDOTE 4/2016 31.8.2016 Kausi aloitettiin koko seuran tapahtumalla EVT-päivällä, joka järjestettiin Myyrmäen jäähallilla ja Malminkartanon rappusilla lauantaina 20.8.2016. Ohjelmassa oli mm. hauskoja

Lisätiedot

15. KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN JA KULKU

15. KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN JA KULKU 15. KILPAILUJEN JÄRJESTÄMINEN JA KULKU Ks. lisäksi erilliset lajikohtaiset ohjeet kilpailujen järjestämisestä STLL:n nettisivuilta. 15.1 Kilpailujen järjestäjät Kilpailuja saa järjestää vain sellainen

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

Yksinluistelun testijärjestelmät

Yksinluistelun testijärjestelmät Yksinluistelun testijärjestelmät Anne Fagerström Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO, Finland puhelin 02 919 333 20, fax 09 3481 2095 office@stll.fi www.stll.fi www.facebook.com/taitoluistelu

Lisätiedot

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin.

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2011-30.6.2012 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Aikataulu 19.3.2016 9.00-9.30

Aikataulu 19.3.2016 9.00-9.30 Aikataulu 19.3.2016 Aluedebytantit 8.00-8.36 1 Maiju Oksanen Hyvinkään Taitoluistelijat, HyTL 2 Stella Sjöblom Tuusulan Luistelijat, TL 3 Anni Rantanen Vihdin Taitoluistelijat, VTL 4 Anette Rönkkö Tuusulan

Lisätiedot

VG-62 Muodostelmaluistelu Kutsukilpailu , Turku Tulokkaat

VG-62 Muodostelmaluistelu Kutsukilpailu , Turku Tulokkaat VG-62 Muodostelmaluistelu Kutsukilpailu 6.1.2016, Turku Tulokkaat Sijoitus Joukkue Seura Elementit Osa-alueet Vähennykset Yhteensä 1 Valley Bay Synchrokids Espoon Jäätaiturit 31,33 38,33 0,00 69,67 2 Team

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty NAISET 20 parasta uinti aikaa ajalta Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) Naiset 50 m VU

Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty NAISET 20 parasta uinti aikaa ajalta Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) Naiset 50 m VU Seinäjoen Uimarit -58 päivitetty 05.11.2012 NAISET 20 parasta uinti aikaa ajalta 01.01.2003-05.11.2012 Lajit Sija Aika Nimi SV Seura Kilpailut Naiset 25 m VU ( uimakoulut ) Naiset 50 m VU 1 20,72 Mira

Lisätiedot

SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO

SUOMEN TAITOLUISTELULIITTO Aalto Tuulia TRT ok Ahti Katariina HSK ok kn Alhainen Iida KJ ok kn Artela Emilia ETK ok kn Astola Saara EVT ok ok Autio Jenni TTK ok Ainetdin Aydil PTL 3T/t Efimenko Liubov LTL ok ok ok ok Efimova Alisa

Lisätiedot

Yleissuunnitelma

Yleissuunnitelma Espoon Jäätaiturit ry YLEISSUUNNITELMA 1 Yleissuunnitelma 1.7.2011 30.6.2015 1. Espoon Jäätaiturit nyt Vuonna 1985 perustetun seuran sääntöjen mukaan: Seuran tarkoituksena on koota taitoluisteluharrastajia

Lisätiedot

Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Etelä-Vantaan Taitoluistelijat , Vantaa Juniorit

Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Etelä-Vantaan Taitoluistelijat , Vantaa Juniorit Muodostelmaluistelun Kutsukilpailu Etelä-Vantaan Taitoluistelijat 10.12.2016, Vantaa Juniorit Luistelujärjestys Sijoitus Joukkue Seura Yhteensä Elementit Osa-alueet Vähennykset 7 1 Team Hysterique HSK

Lisätiedot

AIKATAULU JA LUISTELUJÄRJESTYS

AIKATAULU JA LUISTELUJÄRJESTYS 24.2.2015 Vihdin Taitoluistelijoiden yksinluistelun kutsukilpailu 28.2.2015 klo 8:00 21:00 Kisakalliossa Lohjalla. AIKATAULU JA LUISTELUJÄRJESTYS Tintit 2007 tai myöhemmin synt., tytöt ja pojat 8:00 9:00

Lisätiedot

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT

TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT TEAMGYMIN KILPAILUSÄÄNNÖT 1.1.2017 ------------------------- Sisällysluettelo 1. Osallistumisoikeus... 2 2. Kilpailusarjat ja -muodot... 2 3. Joukkueen kokoonpano... 3 4. Sama voimistelija eri joukkueissa...

Lisätiedot

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa. Raimo Böök (huolto), Petri Siponen (fysio) ja Linda Lindqvist (fysio)

Pelaajat on jaettu 3 alueelliseen harjoitusryhmään. Ryhmäjako kutsun lopussa. Raimo Böök (huolto), Petri Siponen (fysio) ja Linda Lindqvist (fysio) Tyttöjen C14 (2001) Alueelliset harjoituspäivät marraskuussa! Uudenmaan piirin C14 (2001) tyttöjen piirijoukkue-ehdokkaat kutsutaan otsikon mukaisiin tapahtumiin. Tapahtumat pidetään 4.12.2014 Mukkulan

Lisätiedot

Yleissuunnitelma

Yleissuunnitelma Espoon Jäätaiturit ry YLEISSUUNNITELMA 1 Yleissuunnitelma 1.7.2014 30.6.2019 1. Espoon Jäätaiturit nyt Vuonna 1985 perustetun seuran sääntöjen mukaan: Seuran tarkoituksena on koota taitoluisteluharrastajia

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KILPAILUSÄÄNTÖIHIN KAUDESTA 2014-2015 LÄHTIEN

SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KILPAILUSÄÄNTÖIHIN KAUDESTA 2014-2015 LÄHTIEN 29.4.2014 Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseurat Liittohallituksen jäsenet Aluepäälliköt Arvioijat SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET KILPAILUSÄÄNTÖIHIN KAUDESTA 2014-2015 LÄHTIEN Kilpailutoiminnan- ja -sääntöjen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut 17.8.2011 Tytöt 5v 40m Tojat 5v 40m sija nimi tulos sija nimi tulos 1. Anni Nieminen 9,6 1. Jahvetti Parviainen 9,1 2. Neea Tuomala 9,7 2. Antti Kujala 9,2 3.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 1/

SEURATIEDOTE 1/ SEURATIEDOTE 1/2016 12.2.2016 Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle ja EVT:läiset ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Myös seuran kolmet omat muodostelmaluistelukilpailut

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

YL vanhempainilta

YL vanhempainilta YL vanhempainilta 19.4.2016 Taitoluistelu 2016-2017 LÄHITULEVAISUUDEN VISIOMME VG-62:lla on laaja luistelijapohja ja mahdollisuus harrastaa VG-62:lla on kaikki nykyiset YL ryhmät ja ML joukkueet Uusi joukkue

Lisätiedot

TAITOVALMENTAJAT LASTEN TOIMINNAN TUKENA U20 MM-KISASEMINAARI 3.-4.1.2015, SOKOS HOTELLI VANTAA

TAITOVALMENTAJAT LASTEN TOIMINNAN TUKENA U20 MM-KISASEMINAARI 3.-4.1.2015, SOKOS HOTELLI VANTAA TAITOVALMENTAJAT LASTEN TOIMINNAN TUKENA U20 MM-KISASEMINAARI 3.-4.1.2015, SOKOS HOTELLI VANTAA PERUSAJATUS JA TAVOITE LASTEN KIEKKOILU ALUEVALMENTAJAT SJL TUTOR- VALMENTAJAT valmennuspäälliköt. seuravalmentajat.

Lisätiedot

- jäätanssissa SM-noviisi- ja noviisisarjoissa lähtien kaatumisvähennys on

- jäätanssissa SM-noviisi- ja noviisisarjoissa lähtien kaatumisvähennys on Suomen kilpailusääntöihin tehdään seuraavat muutokset, jotka perustuvat ISU:n julkaisemaan Communication 1947:n (Guidelines for International Novice Competitions). KAIKKIA LAJEJA KOSKEVAT MUUTOKSET Ohjelman

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen SM-mitalistit N16 Suvi Eerikäinen sija Laji 2 pituus (halli) 3 kolmiloikka (halli) 2 Kolmiloikka 3 Pituus T15 Hanna-Mari Saalo 3 Kiekko SM-pistesija T16 Maria Kytölä 4 7-ottelu 4 Seiväs Veteraanien SM-mitalistit

Lisätiedot

Tapanilan Erän yleisurheilutilastointia (päivitetty ) Laji Luokka Tulos Tuuli Nimi Ikä Pvm Paikkakunta

Tapanilan Erän yleisurheilutilastointia (päivitetty ) Laji Luokka Tulos Tuuli Nimi Ikä Pvm Paikkakunta Tapanilan Erän yleisurheilutilastointia (päivitetty 2.10.2007) Vuosi 2007 Laji Luokka Tulos Tuuli Nimi Ikä Pvm Paikkakunta Pojat 40 metriä: A 6.87 Manuel Tolonen 9 16.9. Eläintarha B 7,19 Timo Hovi 9 16.9.

Lisätiedot

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA

ROCK'N'SWING GP-KILPAILUT TULOSLISTA BOOGIE WOOGIE BW YLEINEN AB (GP) 1 30 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 2 19 Pasi Ojala - Hanna Vammeljoki Comets Helsinki 3 4 Olli Rasi - Rosanna Valtonen Swing Team Tampere 4 21 Jussi Eerola

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI 1 (6)

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI 1 (6) UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA 205 Käytä sarkain näppäintä siirtymiseen Seura täyttää harmaat. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA henkilöä - tytöt alle 20 v. 3 - pojat alle 20 v.

Lisätiedot

Taekwondo Kouvola ry Poomse Kouvola 2009 kilpailun tulokset POOMSELIIGAN 4/ TULOKSET JUNIOR POJAT

Taekwondo Kouvola ry Poomse Kouvola 2009 kilpailun tulokset POOMSELIIGAN 4/ TULOKSET JUNIOR POJAT POOMSELIIGAN 4/5 2009 TULOKSET JUNIOR POJAT 1. Aki Haapio, Kokemäen Taekwondo 16,40 2. Jyri Haapio, Kokemäen Taekwondo 16,07 3. Olli Siltanen, Budokwai / TTT 15,73 JUNIOR TYTÖT 1. Tanja Pasanen, Budokwai

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA Seura täyttää. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. Viranomaisen - tytöt alle v. - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus - valio,

Lisätiedot

Ehdotukset STLL liittohallituksen jäseniksi ja puheenjohtajaksi

Ehdotukset STLL liittohallituksen jäseniksi ja puheenjohtajaksi Ehdotukset STLL liittohallituksen jäseniksi ja puheenjohtajaksi 26.11.2016 Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, 00093 VALO Finland office@stll.fi Ehdollepanotoimikunta Leena Salo Riikka Kirkinen Juha

Lisätiedot

SM-sarjat. SM Juniori tytöt. SM Juniori pojat. SM 1. seniori naiset. SM 1. seniori miehet

SM-sarjat. SM Juniori tytöt. SM Juniori pojat. SM 1. seniori naiset. SM 1. seniori miehet POOMSE SM 2006 TULOKSET SM-sarjat SM Juniori tytöt 1 Roosa Närhi, Budokwai 76,9 2 Emmi Virtanen, Mukwan 73,4 3 Marianne Väyrynen, Lahti Hwang 72,7 4 Mirva Niiranen, Klaukkala 71,4 5 Riikka Helveranta,

Lisätiedot

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013

SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 SB-Pro Nurmijärvi ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2012-2013 2 TOIMINTASUUNNITELMA 2012-2013 SB-PRO NURMIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA... 1 KAUDELLE 2012-2013... 1 1. YLEISTÄ... 3 2. VARSINAINEN TOIMINTA...

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3.

Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3. IKÄRAJAT - JÄÄTANSSI Kansainvälisissä kilpailuissa noudatetaan ISU:n ikärajasääntöjä 108.2 ja 108.3. Jäätanssiparit SM-seniori kummankin on pitänyt kilpailukauden alkuun (1.7.) mennessä täyttää 15 vuotta.

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

KUTSUKILPAILUT LUISTELUJÄRJESTYS LAUANTAI

KUTSUKILPAILUT LUISTELUJÄRJESTYS LAUANTAI 29.01.2017 KUTSUKILPAILUT 4.-5.2 LUISTELUJÄRJESTYS LAUANTAI Vihdin Taitoluistelijoiden Kutsukilpailu. Noudatamme joustavaa aikataulua, joten olethan ajoissa. LAUANTAI 4.2.2017 LAUANTAI:ISU ALUENOVIISIT

Lisätiedot

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Seura Aika Tila

Laji 1, 25m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 0 v ja vanhemmat # Nimi Synt Seura Aika Tila Sivu: 1 Päivämäära: 07 syyskuu 2015 Aika: 22:28:52 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (väliajat, ei pisteitä) Kilpailu: Syysuinnit Kilpailun paikkakunta: Vaasa Järjestäjä: Vaasan Uimaseura- Vasa Simsällskap

Lisätiedot

Salohalli, Salo. SM-Sarjat. SM-Juniori Tytöt. 1. Närhi Roosa, Budokwai 16, Virtanen Emmi, Mukwan 15,93

Salohalli, Salo. SM-Sarjat. SM-Juniori Tytöt. 1. Närhi Roosa, Budokwai 16, Virtanen Emmi, Mukwan 15,93 Poomsae SM 2007 12.5.2007 Salohalli, Salo TULOKSET SM-Sarjat SM-Juniori Tytöt 1. Närhi Roosa, Budokwai 16,73 2. Virtanen Emmi, Mukwan 15,93 3. Helveranta Riikka, Rauma 15,40 SM Seniori 1 naiset 1. Nukari

Lisätiedot

YKSINLUISTELUN SÄÄNTÖMUUTOKSET KAUDESTA LÄHTIEN

YKSINLUISTELUN SÄÄNTÖMUUTOKSET KAUDESTA LÄHTIEN Kiitämme seuroja ja henkilöitä saamastamme palautteesta koskien yksinluistelun sääntömuutosehdotuksia kaudesta 2010-2011 lähtien. Liittohallituksen kokouksen 10.6.2010 päätöksellä seuraaville sivuille

Lisätiedot

Seinäjoen Uimarit -58 ry. listattu 14.12.11

Seinäjoen Uimarit -58 ry. listattu 14.12.11 Seinäjoen Uimarit -58 ry. Naiset 25 m VU Kilpauintikoulut. 1 20,72 Mira Nygård 93 SeUi 091203 Seinäjoki 0 2 21,28 Noora Hellberg 01 SeUi 061111 Seinäjoki 0 3 21,41 Nea Yli-Huumo 99 SeUi 111211 Seinäjoki

Lisätiedot

S E U R A E N N Ä T Y K S E T

S E U R A E N N Ä T Y K S E T S E U R A E N N Ä T Y K S E T Tytöt 9 40m 6.97 Inka Hyttinen 2006 24.7. Varkaus 60m 9.4h Jaana Mähönen 1992 3.8. Siilinjärvi 100m 16.0h Sanna Nevalainen 1977 1.9. Lapinlahti 150m 25.7h Siiri Auvinen 2002

Lisätiedot

ISU SENIOR LADIES 1 Viveca Lindfors HL FI Emilia Simonen KuLs FI WD Eveliina Viljanen PoriTa FI Oona Lindahl TTK FI WD 9.9.

ISU SENIOR LADIES 1 Viveca Lindfors HL FI Emilia Simonen KuLs FI WD Eveliina Viljanen PoriTa FI Oona Lindahl TTK FI WD 9.9. ORTON TROPHY 2014 25.8.2014 List of skaters update 9.9. ISU SENIOR LADIES 1 Viveca Lindfors HL FI Emilia Simonen KuLs FI WD 2.9.2014 2 Eveliina Viljanen PoriTa FI Oona Lindahl TTK FI WD 9.9.2014 ISU JUNIOR

Lisätiedot

Asemajuoksu Riihimäki

Asemajuoksu Riihimäki Pojat 11v Lähtö : klo 11:00 1 - Elias Hietanen - 5:00,3 2 2 Ville Mustonen - 5:25,2 Osanottajia sarjassa 2 Tytöt 11v Lähtö : klo 11:00 1 32 Emmi Hietanen 4:20,0 2 1 Nea Hyvärinen Riihimäen Kisko 4:53,9

Lisätiedot

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5

VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 VUODEN 2013 VIRALLISTEN KISOJEN TALKOOVUOROT Päivitetty 31.5.2013 Sivu 1/5 TYÖNTEKIJÄLISTA MAALISKUU LAUANTAI 02.03.2013 3 LK Anne Laine Jenni Sokura Satu Tolonen Anni Rämä Linda Laurikainen Sonja Meuronen

Lisätiedot

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97)

Taitokilpailut 2012 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-97) Tytöt C15 (-97) Nimi Seura Kuljetus-Keskitys Pusku Syöttö Pujot- Kuljetus-Laukaus Pituuspotku Loppu- SPL aika väh. telu aika väh. o/m v/m aika MERKKI 1. Putkonen Melina JyPK 35,9-9 26,9-4 40,7 28,7 29,4-13

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

KAINUUN YLEISURHEILU VUODEN 2013 TILASTOT (vain yu-passin omaavat urheilijat)

KAINUUN YLEISURHEILU VUODEN 2013 TILASTOT (vain yu-passin omaavat urheilijat) KAINUUN YLEISURHEILU VUODEN 2013 TILASTOT (vain yu-passin omaavat urheilijat) NAISET 100 m 12,55-1,5 Kotka 29.8. 12,42 +2,9 Espoo 2.6. 100m aj 13,50 +0,3 Jyväskylä 28,5, 13,64-1,8 Regensburg, GER 8.6.

Lisätiedot

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus

Taitokilpailut 2013 SPL:n Keski-Suomen piiri. Tytöt C15 (-98) Kuljetus-Laukaus Tytöt C15 (-98) Pituuspotku Kuljetus-Keskitys Nimi Seura aika väh. Syöttö Pujottelu Pusku o/m v/m aika väh. aika merkki 1 Markkanen Iina JyPK 29,5-20 9,5 38,3 26,7-8 37 30-13,4 35,8-9 26,8 79,9 Hopea 2

Lisätiedot

Valiokunnan kokoonpano kaudella

Valiokunnan kokoonpano kaudella Valiokunnan kokoonpano kaudella 2016-2017 Kai Hildén Turku pj. Tuomas Eivola Tampere Marja Hongisto Turku Piritta Maja Kuortane Eino Styrman Helsinki Juha Viberg Kotka Avaintehtävät: valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen

Lisätiedot

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN Kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Urheiluseuroja on pyydetty toimittamaan esitykset perusteluineen

Lisätiedot

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt PisteetFINA Aika Tila Seura

Laji 1, 50m Perhosuinti Naiset, Loppukilpailut 10 v ja nuoremmat # Nimi Synt PisteetFINA Aika Tila Seura Tekijä: WinGrodan 1.21.01, Lisenssinhaltija: Sivu: 1 Päivämäära: 02 kesäkuu 2013 Aika: 23:37:56 Tulokset Täydellinen - Ikäsarjoittain (pisteet ja väliajat) Kilpailu: Roberts-uinnit Kilpailun paikkakunta:

Lisätiedot

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 3.6.2015 klo 19.00 Paikka: Paikalla: Tinametsä 5, Espoo Seuran jäsenet: Päivi Leinonen Leea Sokura Seppo Fagerlund Tuomo Hynninen 1) Kokouksen avaus Seuran

Lisätiedot

YKSINLUSTELUN ELEMENTTITESTIEN VAATIMUKSET /

YKSINLUSTELUN ELEMENTTITESTIEN VAATIMUKSET / Huomaa, että piruettien vaatimustasot eivät ole muuttuneet, mutta merkintätavat ovat. Pariluistelun elementtitestivaatimukset on lisätty tämän koosteen loppuun. B-SILMUT 1. tason elementtitesti - axel

Lisätiedot

1. Petteri Monni JyvKU 10,7 2. Martti Haavisto JyvKU 12,1 3. Ville Hämäläinen LaukU 12,4 4. Benjami Hautanen KivijK 12,4 5. Taneli Monni JyvKU 12,7

1. Petteri Monni JyvKU 10,7 2. Martti Haavisto JyvKU 12,1 3. Ville Hämäläinen LaukU 12,4 4. Benjami Hautanen KivijK 12,4 5. Taneli Monni JyvKU 12,7 SUL:n K-S:n piiriin 17-19 pm kilpailut Viitasaari 7.8.2007 Viitasaaren Viesti/ Suolahden Urho sää: + 27 TULOKSET M17 100 m finaali -0,9 1. Petteri Monni JyvKU 10,92 2. Juho Kaihlajärvi JyvKU 11,33 3. Jooel

Lisätiedot

ESPOON KILPAILUT

ESPOON KILPAILUT ESPOON KILPAILUT 6.10.2007 Tytöt 2. luokka 1998-2000 1 Milla Majaniemi 1999 Kieppi 8,55 8,60 8,45 8,95 34,55 2 Sharon Benizri 1999 Kieppi 7,70 8,60 8,40 9,20 33,90 3 Hanna Lehtovirta 1999 Kieppi 7,30 8,25

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki

Seniori A 32 Timo Huhtinen Päivi Karvinen Comets Helsinki 34 Esa Kuivanen Asta Usvakari Comets Helsinki ROCK'N'SWING GP kilpailut Hämeenlinna 13.2 BOOGIE WOOGIE A yleinen 3 Juho Päivinen - Mari Munne Baunssi Hämeenlinna 4 Samuli Kalliala Pinja Sarviluoma Baunssi Hämeenlinna 44 Olli Rasi Rosanna Valtonen

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 3/

SEURATIEDOTE 3/ SEURATIEDOTE 3/2016 1.6.2016 On aika taas siirtyä kesälaitumille ja -leireille. Kevät on ollut muutosten ja yhteistyön aikaa, kun Myyrmäen jäitä on jaettu useamman seuran kesken. Kuitenkin kaikki ovat

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut

Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut Pornaisten yleisurheilumestaruuskilpailut 22.8.2012 Tytöt 5v 40m Pojat 5v 40m 1. Nea Hahtala 8,7 1. Mico Teränen 9,2 2. Riia Myrtenblad 9,8 2. Miro Harjunpää 9,5 3. Elsa Kainulainen 10,0 3. Miko Lämsä

Lisätiedot

Hiisi Challenge. SIJA Miehet +80 kg PISTEET 1. Jani Ståhl Yongshin TKD Lohja 7 2. Juho Ranta Riihimäen Taekwondo 5

Hiisi Challenge. SIJA Miehet +80 kg PISTEET 1. Jani Ståhl Yongshin TKD Lohja 7 2. Juho Ranta Riihimäen Taekwondo 5 Hiisi Challenge SIJA Naiset -57 kg PISTEET 1. Kaisa Varjus Liedon Taekwondo 7 2. Jenni Heikkinen Paimion Tae Kwon Do 5 3. Sari Siro Malmin Tae Kwon Do 3 3. Tanja Temonen Lahden Taekwondo Hwang 3 SIJA Naiset

Lisätiedot

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT

SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT SERTIFIOIDUT PUHTAUSALAN HENKILÖT Lista päivitetään noin kuukauden välein Numero PA26 AALTONEN, Virpi Marjatta 17.12.2019 PA6 AHLGREN, Mari Johanna PA49 AHONEN, Minna Susanna PA21 AHTIALA-HUOTARI, Elina

Lisätiedot

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden vastuuvalmentajan tehtävät.

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden vastuuvalmentajan tehtävät. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2015-30.6.2016 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

BOOGIE WOOGIE A B C D E

BOOGIE WOOGIE A B C D E GP- kilpailut 13.2.2016 Lyseon Lukion liikuntasali, Birger Jaarlin katu 6, Hämeenlinna 1 / 10 Tuomarit: A Karri Kaksonen, B Teppo Valkama, C Ari Halinen, D Tarja Tikka. E Pirjo Koivula BOOGIE WOOGIE A

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010

NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 NAISTEN PUOLIVÄLIERÄT 2010 Kolmella voitolla välieriin Puolivälierien historia Puolivälieriä on pelattu vuosina 1991 2003, 2009. Vuosina 1991 1994 jatkoon pääsi kahdella voitolla. Vuosina 1995 2003, 2009

Lisätiedot

TOIMINTALINJA. VG-62 ry Taitoluistelu

TOIMINTALINJA. VG-62 ry Taitoluistelu TOIMINTALINJA VG-62 ry Taitoluistelu Nuori Suomi Sinettiseurat ovat nuorisourheilun laatuseuroja, jotka ovat saaneet tunnustuksen laadukkaasta nuorisotoiminnasta. Sinettiseuroissa nuorisotoiminta lähtee

Lisätiedot

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä

vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä vuoro nimi paiva aika sukunimi etunimi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Puolakka Anssi 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Rautala Sanni 1PR Edustusryhmä ma 16:00 18:00 Seppälä Oona 1PR Edustusryhmä ma 16:00

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016

ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 ELISE VANTAA RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 2 TOIMINNAN TAVOITTEET... 2 3 HARRASTELIIKUNTA... 2 3.1. Lapset ja nuoret... 3 3.2 Perheliikunta... 3 4 VALMENNUSTOIMINTA...

Lisätiedot

18 Emilia Erko RauTL 19 Viveka Loukola RNK 20 Essi Tuokko RNK 21 Senia Roos SalPa 22 Peppi-Lotta Puhakka SalPa 23 Emma Miettinen STR 24 Mette Grusande

18 Emilia Erko RauTL 19 Viveka Loukola RNK 20 Essi Tuokko RNK 21 Senia Roos SalPa 22 Peppi-Lotta Puhakka SalPa 23 Emma Miettinen STR 24 Mette Grusande Debs B Chicks Cubs 1 Iida Peltola HTL 2 Nelli Vartiainen HTL 3 Milana Ärling JäTL 4 Maria Hannula RauTL 5 Emma Vaahtera RauTL 6 Ella Teuri RNK 7 Inka Helin STR 8 Inez Ginström TRT 9 Alisa Salminen TRT

Lisätiedot

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS

SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS SUOMEN PETANQUE-LIITTO SP-L RY:N KEVÄTLIITTOKOKOUS AIKA Sunnuntai 30.3.2014 klo 12:00. Valtakirjojen tarkistus klo 11:30 alkaen PAIKKA Helsinki Petankin halli, Pasila, Tallikatu 99 ALUSTAVA ESITYSLISTA

Lisätiedot