NUTS Karhunkierros -viikonloppu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NUTS Karhunkierros -viikonloppu 16.-18.5. 2014"

Transkriptio

1 NUTS Karhunkierros -viikonloppu NUTS Karhunkierros Trail Ultra & NUTS Karhunkierros Trail Relay 2014 KISAKESKUS HOTELLI RANTASIPI RUKAHOVI kisakanslia ilmoittautuminen NUTS shop: kisapaidat, varusteet, PowerBar tuotteet kisaseuranta palkintojenjako maalialueella palju & kenttäsauna AIKATAULU Perjantai Ilmoittautuminen avataan Kisakanslia Juha Jumiskon esitys Pitkät ultrat Kisakeskus k Trail Ultran Startti Rukan kävelykylä k&80k DropBagit Kisakeskus Ilmoittautuminen suljetaan Kisakanslia Lauantai Bussi 80k starttiin Kisakeskuksen edestä 6.00 Ilmoittautuminen 80k Hautajärven luontotalo k startti Salla Hautajärven luontotalo 8.00 Bussi 53k starttiin Kisakeskuksen edestä 9.00 Ilmoittautuminen 53k Oulangan luontokeskus k startti Oulangan luontokeskus Trail Relay ilmoittautuminen Rukan kävelykylä FunRun startit Rukan kävelykylä Trail Relayn startti Rukan kävelykylä Trail Relay / Fun Run suljetaan k maali sulkeutuu Palkintojenjako Kisakeskus/kävelykylä k maali sulkeutuu Sunnuntai k maali sulkeutuu Rukan kävelykylä

2 PYSÄKÖINTI Rukan kävelykylässä on kätevintä pysäköidä suoraan Rukan Parkkihallin. Hallista on sisäyhteys Kauppakeskus Kumpareeseen, RukaSuites huoneistoihin ja Hotelli RukaVillageen. Lisäksi hallista on käynti rinteille Pisteen ja Rukahovin tuntumassa. Autolla sisäänpääsy halliin 24h ympäri vuoden Kävellen vapaa sisäänpääsy klo 7 22, perjantaisin 7 24 Pysäköintimaksut: 1 / tunti ja 10 / vrk Maksutavat: Käteinen, Visa, EuroCard, MasterCard maksuautomaatteihin molemmissa porrashuoneissa Rajoitettu jalankulku yöaikaan vain autoilijoille: Pääsy pysäköintilipukkeella porrashuoneista P1 (Kauppakeskus) ja P2 (Rinteet) Sisään ja ulosajorampit: Rukatunturintie ja Rukankyläntie Jalankulku halliin: Porrashuoneet P1 (Kauppakeskus) ja P2 (Rinteet) sekä Rukankyläntien sisäänajo Maksimikorkeus: 2,4 m (riittävä korkealle autolle ja suksiboksille). Muut rajoitukset merkitty erikseen. Kumpareen edessä on n. 30 parkkikiekollista (1 h) ulkopaikkaa Kauppakeskuksen asiakkaille. Rukahovin huoneistoihin majoittuvat voivat pysäköidä huoneistohotellin maksuttomille parkkipaikoille. Lisäksi hotellin asiakkaille löytyy maksuttomia ulkoparkkeja Rukan kokouskeskuksen alapuolelta.

3 ILMOITTAUTUMINEN Ultrat 80k 53k Trail Relay FunRun Perjantaina klo Hotelli Rantasipi Rukahovi Lauantaina klo Hautajärven luontotalo Lauantaina klo Oulangan luontokeskus Lauantaina klo Rukan kävelykylä Lauantaina klo Rukan kävelykylä Ilmoittautumisen yhteydessä palauta täytetty ja allekirjoitettu terveystietolomake (pl. Trail Relay & FunRun) liite Ilmoittautuessa saat: kisanumeron, 4kpl hakaneuloja, gps seurantalaitteen (Ultrat), 2kpl nippusiteitä, kisakartan REITTI ULTRAT Reitti seuraa hyvin merkittyä Karhunkierroksen vaellusreittiä. Merkkeinä Karhunkierros kyltit sekä oranssit täplät puissa. Reittikuvaukseen voi tutustua: TRAIL RELAY & FUN RUN Reitti kulkee Valtavaaran ja Konttaisen maastossa Karhunkierroksen reittiä, Valtavaaran luontopolkua ja latupohjia pitkin. Lenkit ovat 8km, 11km ja 15km pituiset. FunRun juoksijat voivat kiertää yhden tai useamman lenkin haluamassaan järjestyksessä myötä tai vastapäivään. Trail Relay polkuviestin juoksijat kiertävät reitit lyhyimmästä pisimpään myötäpäivään (kiertosuunta merkitty karttaan). Ilmoittautumisen yhteydessä osallistujat saavat reittikartan. KARTTA ULTRAT Kartta jaetaan osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä. Mittakaava: 1: Kartta on kopioitu vedenkestävälle paperille. Tarkemman maastokartan Ruka Oulanka (Karhunkierros) 1: kartan saa hyvin varustelluista retkeilyliikkeistä tai karttakeskuksesta. Kisakartta nähtävillä: karhunkierros trail ultra reittikartta 2014/ TRAIL RELAY & FUN RUN Kartta mittakaavassa 1: jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä. ULTRAMATKOJEN GPS-seuranta Ultrajuoksijat varustetaan GPS seurantalaitteella. Seurantalaite painaa n. 150g ja se kiinnitettään nippusiteillä repun yläosaan tai juomavyöhön. 80k ja 160k juoksijoilla seurantalaite tulee kytkeä päälle juuri ennen starttia! 160k juoksijoilla mahdollinen seurantalaitteen / akun vaihto Hautajärven huoltopisteellä. Kisaa voi seurata:

4 ULTRAMATKOJEN VARUSTEET P = pakollinen S = suositeltu KAIKKI SARJAT P: Toimiva matkapuhelin ladatulla akulla (suojattu kastumiselta) Puhelimeen tallennettu kisajärjestäjien numerot: Eppu ja Pulari P: Kartta järjestäjien jakama P: Numerolappu kiinnitettynä juoksijan etupuolelle P: Joustoside vesitiiviisti pakattuna P: Juomapullo/ pussi vähintään 1 litra P: Avaruuslakana P: Tracker lähetin lähettimen avulla järjestäjät ja muut kiinnostuneet voivat seurata etenemistä nettiyhteyden avulla. Lähettimen saa järjestäjiltä. Se sidotaan nippusiteellä juoksureppuun P: Muki huoltopisteillä ei ole kertakäyttömukeja P: Varaenergiaa vähintään 250kcal (näytettävä maalissa) S: Lamppu valoa etenemiseen riittää, mutta hätätilanteessa lampun kanssa uupunut on helpompi löytää hämärästä metsästä S: Suolaa helpottaa imeytymisongelmissa S: Idealside, rakkolaastareita, urheiluteippiä S: WC paperia S: Kuoritakki 80k P: Vedenpitävä kuoritakki 160k P: Vedenpitävä kuoritakki P: Lamppu kartanlukuun yöllä, toukokuussa liikkumiseen ei tarvitse valaisinta ROSKAAMINEN REITILLÄ ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ! suosittelemme käyttämään korkillisia energiageelejä huoltopisteillä ei ole tarjolla kertakäyttömukeja roskat huoltopisteiden roskiksiin ROSKITTAMINEN JOHTAA HYLKÄÄMISEEN!

5 HUOLTO HUOLTO- JA TARKASTUSPISTEET Hautajärven luontotalo vesi, energiajuoma, aamiaista 160k juoksijoille, 160k dropbag, EA Taivalköngäs tarkistuspiste, EA Oulangan luontokeskus vesi, energiajuoma, 80k&160k dropbag, EA Jussinkämppä tarkistuspiste, EA Juuma vesi, energiajuoma, EA Konttainen vesi, energiajuoma, EA (huoltoa voivat hyödyntää myös Trail Relay & FunRun!) Jokainen osallistuja vastaa itse omasta huollostaan. Ulkopuolisen huollon käyttäminen on sallittua huoltopisteillä: Hautajärvi, Oulanka, Juuma ja Konttainen. Reitin varrella on retkeilijöiden käyttöön suunniteltuja käymälöitä. Ota vessakäyntejä varten omat varusteet. DROP BAGIT 160k ja 80k juoksijoilla on mahdollisuus toimittaa drobbag Hautajärven luontotalolle ja Oulangan Luontokeskukselle. Drobbagit toimitettava kisakeskukseen perjantaina klo mennessä. Merkitse kassiin selkeästi kisanumerosi ja nimesi. DropBagit palautetaan kisakeskukseen sunnuntai aamuksi klo KANSSAJUOKSIJA / PACER 160k juoksijoilla on mahdollisuus käyttää paluumatkalla kanssajuoksijaa (pacer) välillä Juuma Ruka. Ilmoita mahdollisen kanssajuoksijan nimi järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä. PESEYTYMINEN Rantasipi Rukahovissa on mahdollisuus peseytymiseen ja saunaan. Maalialueella palju ja kenttäsauna kilpailijoiden käytössä. Muista peseytyä ennen paljuun pulahtamista :) RUOKAILU Kilpailijoille ilta ateria juoksun jälkeen Hotelli Rantasipi Rukahovissa. Lauantai aamuna hotellissa majoittuville ultraajille kevyttä aamiaista klo Keittiö sulkeutuu lauantaina klo 22.00, sulkeutumisen jälkeen maaliin tuleville tarjotaan ruokaa maalialueella. TURVALLISUUS Jos matkan varrella tulee etenemisen estävä tapaturma tai energiavaje yllättää, soita järjestäjille. Nämä ovat valmiita hakemaan sinut sovitusta paikasta. Talleta seuraavat järjestäjien numerot kännykkääsi: Eppu ja Pulari Puhelin on oltava mukana, jotta voit soittaa sillä apua itsellesi tai toisille osallistujille. Puhelin on mukana myös siksi, että järjestäjät voivat tarvittaessa soittaa sinulle. Jos GPS seurannan avulla huomataan, että sinun tai jonkun toisen juoksijan eteneminen on pysähtynyt (GPSseurannan piste kartalla ei liiku lainkaan), voimme soittaa pysähtyneeksi merkitylle juoksijalle tai hänen lähistöllään olevalle toiselle juoksijalle ja kysyä, onko tilanne hallinnassa. Järjestäjien soittaessa, vastaa puhelimeen vaikka sinulla itselläsi olisikin kaikki hyvin. Vakavissa onnettomuuksissa soita ensin yleiseen hätänumeroon 112 ja hälytä apua. Sen jälkeen soita järjestäjille.

6 Hautajärven, Oulangan, Juuman ja Konttaisen huoltopisteillä on ea laukku ja järjestäjien edustajia, jotka auttavat tarvittaessa. Osallistujat vastaavat itse omasta vakuutusturvastaan. Tyypillisimpiä vaivoja ovat hiertymät, rakot, kaatumisen seurauksena syntyneet vaivat sekä energian loppumisen myötä tuleva uupumus. Kylmissä olosuhteissa hypotermian riski kasvaa. Varaudu siihen, että pystyt auttamaan itseäsi reitin varrella. Hyviin tapoihin, tapahtuman ja lainsäädännön henkeen kuuluu myös velvollisuus auttaa avuntarpeessa olevia. Jos kanssajuoksijalla näyttää olevan vaikeaa, on hyvä kysyä vointia ja jaksamista. HUOMIOITAVIA ASIOITA JA VAROVAISUUS REITILLÄ Kuusamossa on vielä lunta ja joet tulvivat, joten kaikissa jokien/purojen ylityksissä tulee noudattaa ehdotonta varovaisuutta! Toukokuussa voi vielä olla pakkasta. Noudata erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä! Luonnonvesistä juominen on mahdollista, mutta se tapahtuu omalla vastuulla. Reitti kulkee myös Oulangan kansallispuiston alueella. Liikkuminen on sallittua ainoastaan merkityllä reitillä! Roskaaminen on ehdottoman kiellettyä! Keskeyttäminen on mahdollista Hautajärven, Oulangan, Juuman ja Konttaisen huoltopisteillä. Reitti on vaativa korkeuserojen sekä pinnan epätasaisuuden ja liukkauden takia. Erityisen liukkaita voivat olla pitkospuut, kivet/kalliot ja puiden juuret. Paikoin polku voi olla pehmeä ja mutainen. Riippusillan ylitse yksi kerrallaan! Älä juokse riippusilloilla! Ole varovainen etenkin alamäessä, jos vauhtisi kiihtyy. Paikoin reitin pitkospuut ovat huonokuntoisia => juoksu huonokuntoisten pitkospuiden kohdalla on turvallisempaa pitkosten vieressä. Nilkan nyrjähdyksessä ensiapuna: kylmä, koho, kompressio Muista nauttia riittävästi nestettä + suoloja! Jos et pysty jatkamaan matkaa: pidä itsesi lämpimänä ja hakeudu järjestäjän neuvomaan paikkaan. Kilpailijat luovat omalla toiminnallaan tapahtumasta turvallisen.

7 KILPAILIJA VOIDAAN HYLÄTÄ SEURAAVISTA SYISTÄ ROSKAAMINEN EPÄURHEILIJAMAINEN KÄYTÖS ULKOPUOLISEN HUOLLON KÄYTTÖ MUUALLA, KUIN SALLITUISSA PAIKOISSA KANSSAJUOKSIJAN AUTTAMATTA JÄTTÄMINEN PUUTTUVA VARUSTE MÄÄRÄAJAN UMPEUTUMINEN 53k = 10h 80k = 17h 160k = 36h MUUTOKSET Järjestäjillä on mahdollisuus muuttaa / täydentää näitä ohjeita. Seuraa nuts.fi sivustoa

8 TERVEYSTIETOLOMAKE JA ILMOITUS VAPAAEHTOISESTA OSALLISTUMISESTA LUOTTAMUKSELLINEN! HÄVITETÄÄN TAPAHTUMAN JÄLKEEN! TÄYTÄ VALMIIKSI JA PALAUTA JÄRJESTÄJILLE ENNEN TAPAHTUMAN ALKUA! VOI TÄYDENTÄÄ TOISELLE PUOLELLE. 1. Käytättekö sellaisia lääkkeitä, joista järjestäjän tulisi tietää? EI KYLLÄ Jos vastasitte kyllä, niin mitä lääkettä/lääkkeitä?: 2. Onko teillä jokin lääkeaineallergia, joka järjestäjien tulisi tietää? EI KYLLÄ Jos vastasitte kyllä, niin mille lääkkeelle olette allerginen?: 3. Koetteko olevanne terve ja kykeneväinen osallistumaan 53km / 80km / 160km maastoultrajuoksukilpailuun? EI KYLLÄ 4. Vapaaehtoinen osallistuminen: Osallistun järjestettyyn maastoultrajuoksukilpailuun vapaaehtoisesti. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni edellytyksen terveyteni ja taitojeni kannalta. Olen tietoinen siitä, että tapahtuma on sen luonteinen, että siihen sisältyy tapaturman, loukkaantumisen ja sairaskohtauksen riski. Olen lukenut ja ymmärtänyt järjestäjän antamat ohjeet. Paikka ja aika: KILPAILUNUMERO: ALLEKIRJOITUS JA NIMENSELVENNYS PUHELINNUMERO KISAN AIKANA: LÄHIOMAISEN NIMI JA PUHELINNUMERO:

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018 VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2018 OSALLISTUJAOHJEET TAPAHTUMATOIMISTO Tapahtumakeskus ja toimisto ovat avoinna pe 7.9. klo 10-21, la 8.9. klo 7-24 ja su 9.9. klo 8-16. Tapahtumatoimiston puhelinnumero on 044-5325920

Lisätiedot

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017

VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017 VUOKATTI TRAIL CHALLENGE 2017 OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty 3.8.2017) KISAKANSLIA puh. 044-5325920 Kisakanslia on avoinna pe klo 10-21, lauantaina klo 03.30-04.30 ja klo 07.00-24.00 sekä sunnuntaina klo

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2018

TAHKO VUORIJUOKSU 2018 TAHKO VUORIJUOKSU 2018 PERJANTAI 19.10.2018 klo 16:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 20.10.2018 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:00

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2019

TAHKO VUORIJUOKSU 2019 TAHKO VUORIJUOKSU 2019 PERJANTAI 18.10.2019 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 19.10.2019 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:30

Lisätiedot

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 PERJANTAI 20.10.2017 klo 14:00-20:00 klo 15:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Porrasjuoksukisan jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku

Lisätiedot

RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO OSALLISTUJAOHJEET

RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO OSALLISTUJAOHJEET RAJA-HIIHTO, THE RUTHLESS RAJA SKIMARATHON TESTIHIIHTO 6.2.2016 OSALLISTUJAOHJEET KISAKESKUS, KISAKANSLIA JA LÄHTÖPAIKKA Raja-hiihdon kisakeskus sijaitsee Kuhmon Vartiuksessa. Kisakanslia on Raja-kontti

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE

122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE 122. TERVAHIIHDTO 12.03.2011 HIIHTÄJÄN OHJE YHTEYSTIETOJA KILPAILUN JOHTO Järjestelytoimikunnan pj. Veikko Anttonen 050 517 0884 Kilpailun johtaja Sauli Ylitalo 0400 683 266 Kilpailusihteeri Ville Kukkonen

Lisätiedot

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon.

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon. TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA Helsinki Half Marathon Expo Narinkkatorilla Kampissa: Ke 8.6. klo 14 20 To 9.6. klo 12 20 Helsinki Half Marathon tapahtumakeskus Finlandiatalon alakerta (Karamzininranta): La

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2016

TAHKO VUORIJUOKSU 2016 TAHKO VUORIJUOKSU 2016 PERJANTAI 21.10.2016 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA ( Ravintola Piazza ) * jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 22.10.2016 klo 08:30-16:00 KILPAILUTOIMISTO

Lisätiedot

Pyhä Tunturimaraton 8.8.2015 Kilpailuohjeet

Pyhä Tunturimaraton 8.8.2015 Kilpailuohjeet Pyhä Tunturimaraton 8.8.2015 Kilpailuohjeet Ennen kilpailua Majoitus Vakuutus Kilpailukeskus on Hotelli Pyhätunturi. Hotellin lisäksi voi majoittua joko huoneistoissa tai mökeissä. Kilpailijat kilpailevat

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Pyhä Tunturimaraton 9.8.2014 Kilpailuohjeet

Pyhä Tunturimaraton 9.8.2014 Kilpailuohjeet Pyhä Tunturimaraton 9.8.2014 Kilpailuohjeet Ennen kilpailua Majoitus Vakuutus Kilpailukeskus on Hotelli Pyhätunturi. Hotellin lisäksi voi majoittua joko huoneistoissa tai mökeissä. Kilpailijat kilpailevat

Lisätiedot

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty

Lost In Kajaani Adventure Alustava aikataulu, päivitetty Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Alustava aikataulu, päivitetty 30.3.2017 Huomioitavaa seikkailun aikataulusta: - Tämän vuoden seikkailun aikataulu on laadittu seuraavin periaattein: > Järjestäjän

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 7.9.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 2 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo 15.00-21.00

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Sunnuntai 8.4.2012 SM-erikoispitkä, Ritavalkean hiihtokeskus, ensimmäinen lähtö klo 10:00

KILPAILUOHJEET. Sunnuntai 8.4.2012 SM-erikoispitkä, Ritavalkean hiihtokeskus, ensimmäinen lähtö klo 10:00 KILPAILUOHJEET Ohjelma Perjantai 6.4.2012 sprintti, Pellon keskusurheilukenttä, ensimmäinen lähtö klo 15:00 Sunnuntai 8.4.2012 SM-erikoispitkä, Ritavalkean hiihtokeskus, ensimmäinen lähtö klo 10:00 Maanantai

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18.

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18. 18. PEURUNKARALLI 25.1.2014 Moi, ja tervetuloa Laukaaseen. Tämän infon lopussa on kuuluttajatietolomake, sekä huollon yhteystiedot lomake. Tulosta ja täytä ne valmiiksi jo ennen kisapaikalle tuloa. Lisäksi

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 16.6.2018 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE 1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE Tervetuloa Jäljille 2013 Olette ilmoittautuneet Mikaelin Sinikellojen mestaruuskisoihin, onnittelut loistavasta valinnasta! Tervetuloa mukaan! Tutustukaa

Lisätiedot

Uusikaupunki-ralli 16.5.2009 KILPAILIJAOHJE. Turun Moottoriseura ry.

Uusikaupunki-ralli 16.5.2009 KILPAILIJAOHJE. Turun Moottoriseura ry. Uusikaupunki-ralli 16.5.2009 KILPAILIJAOHJE Turun Moottoriseura ry. Kilpailunjohtajan tervehdys Vuoden 2009 F- Cup Uusikaupunkirallin synnytystuskat ovat hiljalleen helpottamassa, ja huipentumassa kilpailupäivään.

Lisätiedot

Sudenpentukilpailu 5.5.2012 Ennakko-ohje

Sudenpentukilpailu 5.5.2012 Ennakko-ohje 1 Sudenpentukilpailu 5.5.2012 Ennakko-ohje 2 Kerman Kiertäjät ry toivottaa sudenpentulaumanne tervetulleeksi mukaan Järvi-Suomen Partiolaisten itäisen alueen Sankarimatka-sudenpentukilpailuun. Kilpailuun

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty )

VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET (päivitetty ) VUOKATTI HIIHTO OSALLISTUJAOHJEET 25.-26.03.2017 (päivitetty 15.3.2017) KILPAILUKESKUS Vuokatti Hiihdon kilpailukeskus on Vuokatin Urheiluopistolla. Katso kilpailukeskuksen aluekartta verkkosivuilta ja

Lisätiedot

Ennakko-ohje. Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Kilpailukeskus Lyan Pappilanmäki 5, Kirkkonummi. Saapuminen kilpailupaikalle

Ennakko-ohje. Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen Metsänkävijät ry. Kilpailukeskus Lyan Pappilanmäki 5, Kirkkonummi. Saapuminen kilpailupaikalle Ennakko-ohje Sydämellisesti tervetuloa Uudenmaan Partiopiirin ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Hanki Ystävä - partiotaitojen talvimestaruuskilpailuihin 13.-14.2.2016! Kilpailun järjestäjä Kirkkonummen

Lisätiedot

! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt!

! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt! Bodom Trail kilpailuohjeet ja säännöt 1. Saapuminen & pysäköinti Kilpailun osanottosuosion vuoksi Pirttimäen ulkoilualueen pysäköintitilat eivät riitä odotettavissa olevalle automäärälle. Sen vuoksi pysäköinti

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset!

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset! Tervetuloa 63. Napapiirin Hiihtoon 10.3.2018 Napapiirin hiihto on Suomen vanhimpia keskeytyksettä järjestettyjä laturetkiä. Hiihto järjestetään Rovaniemen Ounasvaaralla upeissa puitteissa jo 63. kerran.

Lisätiedot

Hämeenlinna Etu-Hätilän kivääriampumarata

Hämeenlinna Etu-Hätilän kivääriampumarata Hämeenlinna 2.12.2017 Etu-Hätilän kivääriampumarata Kansallinen partioajo 3 henkisin joukkuein 1 = Avoin (kuskin luokitus vapaa) 2 = B (partiossa vähintään 1 B-luokan kuski, ei A- kuskeja) 3 = C (partiossa

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 27. - 28.7.2019 KILPAILUOHJE Päivitetty 5.7.2019 KAUHAJOKI TEMPO 27.7.2019 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki KAUHAJOKI MAANTIE 28.7.2019 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008

BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 BLACK ROCKET RALLI 17.5.2008 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ALUSTAVA KILPAILUOHJE: Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut V3 Tortaina 15.9.2011 Raision Kerttulan liikuntakeskuksessa Järjestävä lippukunta Turun Metsänkävijät. Säännöt Kilpailussa

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Päivämäärä la 13.10.2012. päätösosakilpailu AKK:n Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu

KILPAILIJAOHJE. Päivämäärä la 13.10.2012. päätösosakilpailu AKK:n Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu KILPAILIJAOHJE Kilpailun nimi Tahkoralli Päivämäärä la 13.10.2012 Kilpailun arvo Kansallinen ralli, F-Cupin päätösosakilpailu AKK:n Itä-Suomen aluemestaruusosakilpailu Kilpailun järjestäjä Nilsiän Urheiluautoilijat

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

Tavoite lähestyy. Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun?

Tavoite lähestyy. Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun? Tavoite lähestyy Syntyy kysymyksiä: Olenko harjoitellut riittävästi? Jaksanko juosta asetetun tavoitteen mukaisesti? Miten valmistaudun? Juoksusuorituksen onnistuminen on monen tekijän summa Onnistumisen

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot

POHJANMAA RALLI 9.10.2010

POHJANMAA RALLI 9.10.2010 POHJANMAA RALLI 9.10.2010 NEAFP Historic Rally Trophyn 7. osakilpailu, Rally Trophyn, F-Seniorien ja BMWOriginalin 6. osakilpailu, sekä alueen 2 aluemestaruusosakilpailu Tervetulua Pohojanmaalle, täälon

Lisätiedot

SuSen Loikka Kuunsiru

SuSen Loikka Kuunsiru Ennakko-ohje SuSen Loikka Kuunsiru Tervetuloa kisaamaan SuSen Loikkaan! Kiva, kun osallistutte. Tässä ohjeessa on tärkeitä ennakkotietoja ja -ohjeita tapahtumaan liittyen. Tutustuthan niihin huolellisesti.

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

LAUHAN LETKIS. Tervetuloa kisaamaan Etelä-Pohjanmaan piirimestaruuksista Kauhajoelle Lauhanvuoren kansallispuiston maisemiin!!

LAUHAN LETKIS. Tervetuloa kisaamaan Etelä-Pohjanmaan piirimestaruuksista Kauhajoelle Lauhanvuoren kansallispuiston maisemiin!! Etelä-Pohjanmaan Partiolaisten kevätmestaruuskilpailut Kauhajoella 8.5.2004 LAUHAN LETKIS Tervetuloa kisaamaan Etelä-Pohjanmaan piirimestaruuksista Kauhajoelle Lauhanvuoren kansallispuiston maisemiin!!

Lisätiedot

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 15. - 16.7.2017 KILPAILUOHJE Päivitetty 12.7.2017 KAUHAJOKI TEMPO 15.7.2017 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki HYYPÄNLAAKSO MAANTIE 16.7.2017 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 KILPAILUOHJEET 16.12.2010 SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 1. Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Tulospalvelun johtaja Valvoja Jukka Nenonen Anssi Juutilainen ja Juha Similä Tommi Villanen

Lisätiedot

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos )

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos ) Luonnos 18.7.2016 1 TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos 18.7.2016) Sisällys 1. YLEISET TIEDOT... 2 2. KILPAILU JA REITTI... 3 3. KILPAILUNUMEROT, JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JA INFO KISAKANSLIASTA...

Lisätiedot

Peltotie Nivala Kilpailutoimisto Tanja Mähönen

Peltotie Nivala Kilpailutoimisto Tanja Mähönen KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Nivalan Kapinaralli Päivämäärä 13.10.2018 Kilpailun järjestäjä Kisa 2000 Ry / HAMU Ry Paikkakunta Nivala 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu la 13.10.2018 klo

Lisätiedot

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet ja naiset yleinen Matka: Perusmatka, uinti 1,5 km, pyöräily

Lisätiedot

5.1.2008 KILPAILIJA INFO

5.1.2008 KILPAILIJA INFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:30 Ilmoittautuminen alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos 1. tuomariston kokous, Lehdistötoimisto avataan 10:00 Esikatsastus alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos

Lisätiedot

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club 24.-25.8 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista kiertämään) 3.

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 11.6.2016 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE sivu 1

KILPAILIJATIEDOTE sivu 1 KILPAILIJATIEDOTE sivu 1 Kilpailun nimi Lieksa Ralli Päivämäärä 29.06.2019 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Lieksa 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu pe 28.6.2019

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS KUHMO 2.3.2018 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Läsnäolijat 3. Kilpailuorganisaatio 4. Tuomarineuvosto 5. Ilmoittautumiset ja ryhmittelyt 6. Arvonta ja lähtölistat 7. Aikataulu

Lisätiedot

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu 6.-7.1.2018. KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KILPAILUOHJEET (alustavat): SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

Lisätiedot

NUUKSIO CLASSIC TRAIL MARATHON PELASTUSSUUNNITELMA

NUUKSIO CLASSIC TRAIL MARATHON PELASTUSSUUNNITELMA NUUKSIO CLASSIC TRAIL MARATHON PELASTUSSUUNNITELMA 1. YLEISÖTILAISUUDEN YLEISTIEDOT 1.1 Tilaisuuden nimi Nuuksio Classic Trail Marathon 1.2 Tilaisuuden järjestäjä Classic Trails Finland ry Kivimäentie

Lisätiedot

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa)

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa) KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Puolangan JääRalliSprint Päivämäärä 30.03.2019 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Puolanka 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu klo

Lisätiedot

Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60, N/M 70

Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60, N/M 70 JOENSUU RUN 2017 kilpailuinfo Järjestäjä Joensuu Runin järjestää Joensuun Katajan yleisurheilujaosto. Matkat ja sarjat Maraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M 50, N/M 60 Puolimaraton: N/M yleinen, N/M 40, N/M

Lisätiedot

Kilpailijaohje. Kaloppi 50v Juhlaralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry. Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä

Kilpailijaohje. Kaloppi 50v Juhlaralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry. Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä Kaloppi 50v Juhlaralli 16.5.2015 Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi Kilpailijaohje Aikataulu kilpailupäivänä klo 07:00 Kilpailutoimisto avataan, kilpailupapereiden tarkastus

Lisätiedot

Lukekaa tämä ennakko-ohje huolellisesti ja ottakaa se mukaan kilpailupaikalle.

Lukekaa tämä ennakko-ohje huolellisesti ja ottakaa se mukaan kilpailupaikalle. ENNAKKO-OHJE JÄRVI -SUOMEN PARTIOLAISTEN SYYSMESTARUUSKILPAILU POTTU 12 KUOPIOSSA 8. 9.9.2012 Puijon Pakertajat toivottavat kaikki kilpailijat tervetulleiksi Pottu 12- partiotaitokilpailuun. Sunnuntaihin

Lisätiedot

BLACK ROCKET RALLI

BLACK ROCKET RALLI BLACK ROCKET RALLI 19.5.2007 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:00 Ilmoittautuminen alkaa, Ylikylän koulu, Koulutie 2, Turenki Jaetaan katsastuspöytäkirja, kilpailunumerot

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET

THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET LÄHTÖ Raja-hiihdon lähdön keskus sijaitsee Kuusamon Iivaarassa, Iivaaran Eräkartanossa. Kokoontuminen tapahtuu Iivaaran Eräkartanon pihapiirissä, jossa kilpailijoilla

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. TAHKO Ralli. Nilsiän Urheiluautoilijat ry. SM-osakilpailu 11. 12. 3 2016

KILPAILIJAINFO. TAHKO Ralli. Nilsiän Urheiluautoilijat ry. SM-osakilpailu 11. 12. 3 2016 KILPAILIJAINFO SM-osakilpailu TAHKO Ralli 11. 12. 3 2016 Nilsiän Urheiluautoilijat ry Kilpailijoiden yhdyshenkilö: Kilpailijoiden yhdyshenkilö Competitors relationship officer Mika Manninen Antti Lappalainen

Lisätiedot

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 10.6.2019 Sivu 1 / 16 SM 2019 10.6.2019 Sivu 2 / 16 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 3 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 3 2 Kilpailukeskus... 4 2.1 Pysäköinti... 7 3 Säännöt... 8 3.1 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Karhujahti III h & 3h Rogaining tapahtuma la Laitasaari

Karhujahti III h & 3h Rogaining tapahtuma la Laitasaari Karhujahti III 2017 2h & 3h Rogaining tapahtuma la 9.9.2017 Laitasaari Suunnistajat, vaeltajat, retkeilijät, polkujuoksijat, seikkailu-urheilijat, yritykset, kaveriporukat ja perheet tervetuloa mukaan

Lisätiedot

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä

Kilpailijaohje. Kaloppi Ralli Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi. Aikataulu kilpailupäivänä Kaloppi Ralli 12.1.2019 Lopen Urheiluautoilijat ry - Karkkilan Urheiluautoilijat ry Loppi Kilpailijaohje Aikataulu kilpailupäivänä klo 07:30 Paperitarkastus alkaa, ennakkotutustumismateriaalin jako alkaa,

Lisätiedot

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 1.8.2018 Sivu 1 / 20 ISM 2018 1.8.2018 Sivu 2 / 20 1.8.2018 Sivu 3 / 20 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 4 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 4 2 Kilpailukeskus... 5 2.1 Pysäköinti... 9 3 Säännöt...

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Kilpailuohje. Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina

Kilpailuohje. Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina Kilpailuohje Koululiikuntaliiton Oulun alueen avoimet suunnistusmestaruuskilpailut torstaina 22.9.2016 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n ja KLL:n sääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. SSL:n

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Loistavaa, seikkailijavartionne on ilmoittautunut Ahdin valtakunnassa - seikkalijakisaan!

Loistavaa, seikkailijavartionne on ilmoittautunut Ahdin valtakunnassa - seikkalijakisaan! Ahdin valtakunnassa Ennakko-ohje 1 (5) Loistavaa, seikkailijavartionne on ilmoittautunut Ahdin valtakunnassa - seikkalijakisaan! Kilpailun järjestäjä Säännöt ja määräykset Kilpailun järjestää Lohjan Eräveikot

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien ohjeita.

Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien ohjeita. Kevyt-olo rastit Iisalmi 08.06.2019 KILPAILUOHJEET Kilpailun joht. Martti Huusko Kilpailun/ratavalvoja: Hannu Kankkunen Tulospalvelun johtaja: Veijo Vainikainen Ratamestarit: Ritva Partanen, lasten radat

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. Lapin AM-suunnistus ja Maakuntaviestit Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat:

Kilpailuohjeet. Lapin AM-suunnistus ja Maakuntaviestit Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat: Kilpailuohjeet Lapin AM-suunnistus 13.8.2016 ja Maakuntaviestit 14.8.2016 Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat: Sarja Matka LähtöRastien määrä Kartta H21 8,2 1 21 1:10 000 / A3 H35,H40

Lisätiedot

THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET

THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET THE RUTHLESS RAJA 2017 OSALLISTUJAOHJEET LÄHTÖ Raja-hiihdon lähdön keskus sijaitsee Kuusamon Iivaarassa, Iivaaran Eräkartanossa. Kokoontuminen tapahtuu Iivaaran Eräkartanon pihapiirissä, jossa kilpailijoilla

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi

KILPAILUOHJE. 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi KILPAILUOHJE 163 FIS SM nuoret / ST 1-cup / Habita-cup 8.3.- 9.3.2014 Saukkovaaran hiihtokeskus, Ristijärvi Kilpailupaikan katuosoite on Saukkovaarantie 11, 88400 Ristijärvi. Kilpailutoimisto sijaitsee

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita!

-Sprint Trailerit: Trailereita varten on varattu kartassa näkyvä alue. Seuraa opasteita! -Sprint 4.10.2014 KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Kilpailun varikko on Laukaan Betoni Oy:n Kuusan elementtitehtaan piha-alueella. Laukaan KK:sta n. 6 km pohjoiseen (Suolahdentie Äijäläntie Ränssintie) seuraa

Lisätiedot

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas Riihimäki 27.6. 2014 www.hypykisat.fi Kilpailuorganisaatio Kilpailunjärjestäjä Riihimäen Kiista-Veikot ry Hyvinkään Pyöräilijät ry Kilpailun vastuuhenkilöt

Lisätiedot