MATKAILUAUTOT Matkusta viisaasti, all inclusive.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MATKAILUAUTOT Matkusta viisaasti, all inclusive."

Transkriptio

1 MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive.

2 SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä, vaan maantiekartoista. Todellisia seikkailuja löydämme vain yhdellä tavoin kulkemalla omaa tietämme. Vapautta on ajaa sinne, missä hyvä sää meitä odottaa. Ehkä ilman tietoa, kuinka pitkälle on ajettava sen löytämiseksi. Ehkä se näkyy ikkunasta ulos katsomalla tai kaukana horisontissa. Sillä haluamme enemmän. Enemmän luontoa, enemmän alkuperäisyyttä, enemmän vapautta. Joka päivä uudet maisemat uusine löytöineen. Tänään vuorille, huomenna meren hyökyihin ja joka ilta omaan sänkyyn, joka kulkee aina matkassa mukana. Lopuksi jäljelle jää vain yksi kysymys: Minne suuntaamme seuraavaksi?

3

4 MAAILMANMATKAAJAT EIVÄT KAIPAA HE RAKASTAVAT MAATA JALKOJENSA ALLA LIIKETTÄ. VAPAUTTA. TILAA. Carado tarkoittaa vapautta liikkua - joka suhteessa. Se on seikkaulujen kokemista varten, ja on jo seikkailu itsessään. Matkusta parina tai perheenä, sinun ei tarvitse luopua mistään: ei rentouttavista yöunista, ei hyvin varustellusta vaatekaapin sisällöstä. Nerokkaasti suunniteltujen tilaratkaisujen ansiosta tilaa on runsaasti ja se on hyödynnettävissä monipuolisesti niin pesuhuoneessa, keittiössä kuin vieraskäytössä. Suurten ikkunoiden ansiosta voit ihailla jokaista auringonlaskua. Ja öisin LED-tunnelmavalaistus virittää kaiken oikeaan sävyyn: kaunis CalmarImperial-kalustesävy, tyylikäs lattiasävy Oak Select, sekä tietysti tilavat sisätilat, jossa kaikki on mahdollista. Siispä suorista jalkasi yläasentoon, laita ruokaa perheelle tai vietä spontaaninen peli-ilta yhdessä perheen kanssa.

5

6 MALLIVALIKOIMA 2015 SISÄLTÖ POIKITTAISVUODE TAKANA T 132 T 334 [ ] [ ] Suuren takatallin yläpuolelta löytyy mukavat vuoteet kahdelle ja lisähintaan saa myös istuinryhmästä muodostettua helposti kolmannen mukavan vuoteen. 598 T T 345 [ T 348 ] T 449 [ ] ] RANSKALAINEN PARIVUODE Kolme pohjaratkaisua pitkittäisillä parivuoteilla ja tyylikkäällä kuosilla. Erityisen suuri pesuhuone takana ja tilavat korkeat vaatekaapit kuuluvat molemmat varustukseen. [ T 339 [ ] SAAREKEVUODE Raumbad-pesuhuoneellisessa tyylikkäässä makuuhuoneessa on väljästi tilaa liikkua. Matkustusnautintoa lisäävät lisähintaiset ylävuode sekä istuinryhmä, joiden avulla autoon saa jopa viisi vuodepaikkaa (malli T 449).

7 ERILLISVUOTEET T 337 T 447 A 461 A 464 ] Runsaasti tilaa yö- ja päiväunille suuret erillisvuoteet ovat erinomaiset nukkua ja ne saa yhdistettyä vaikuttavan kokoiseksi parivuoteeksi. ALKOVI Perheystävällinen tilaihme, kerrostai parivuoteella takana ja vuoteeksi muutettavalla istuinryhmällä. Lisäksi ohjaamon yläpuolella on valtava nostoalkovi lämminilmakierrolla. 723 [ T 448 ] A 361 [ 728 VARUSTEET Korkeaa laatua ja nerokkaita yksityiskohtia näiden kuvien avulla voit muodostaa ensikuvan Carado matkailuautojen laajasta vakiovarustuksesta sekä erilaisista lisävarusteista ajoneuvon yksilöllisempää varustamista varten.

8 T-SARJA

9 OMAN TIEN KULKIJA Ken haluaa valloittaa maailmaa, voi herätä joka aamu eri paikassa. Silti omassa vuoteessa, omassa kodissa. Mitä parhaiten varusteltuna seuraavaan seikkailuun. Ei huonepalvelua, oppaita tai Lounge-tilaa. Sen sijaan auringonlaskuja omalla rannalla, illanviettoa leiritulen ääressä koko perheen voimin sekä tähtien laskemista. Sellaista on vapaus. Sellaista on todellinen elämä. Sellaista on Carado-tunne. Ja kaikki se mitä tarvitaan seikkailuun. Tyylikästä, laadukasta ja nerokasta. Ei mitään jonnin joutavaa, vaan kaikki oleellinen mitä parhaimman laatuisena.

10 POIKITTAINEN PARIVUODE CARADO CLEVER 01 Viehättävä ja tilava suuri istuinryhmä puolidinetellä, erityisen leveällä vastakkaisistuimella ja kääntyvillä kuljettajanistuimilla. Kuvassa verhoilukangas Casella. 02 Valtava säilytystila suurella ovella mallien T 132 ja T 334 poikittaisvuoteen alla sijaitsevaan takatalliin mahtuu vaivatta myös tilaa vaativia välineitä. [ ] T 132 T Kaikki mahtuu säilöön, kaiken saa helposti esille Caradon järjestelmäkeittiöissä on entistä enemmän säilytys- ja työtilaa. 04 Tilavat vuoteet mallin T 334 istuinryhmä muuttuu muutamalla käden liikkeellä 210 x 115/65 cm suureksi vuoteeksi. 598 T 334 T [ ] 05 Vuodepaikat jopa viidelle hengelle tässä malli T 334, jossa on kätevä ylävuode vuoteeksi muutettavan istuinryhmän yläpuolella. 06 Syvää unta ja runsaasti tilaa mukavan poikittaisvuoteen alta löytyy tilava talli. Ja mallin T 132 vuodekehikkoon on integroitu ylimääräinen vaatekaappi. 02

11

12 RANSKALAINEN PARIVUODE CARADO HARMONY T 135 T [ ] T 345 T [ ] T 348 T

13 04 01 Mukava ja kevyt T 135:n istuinryhmässä on paikat neljälle ja erityisen runsaasti tilaa liikkua myös jaloille. Kuvan istuiryhmän verhoilukankaana on Casella. 02 Tilava oleskelutila, viehättävä vuodenurkkaus ja korkea, tilava vaatekaappi mallissa T 135 sisustus ja asuintilaratkaisut yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. 03 Kaikki käden ulottuvilla avarassa keittiössä on suuri työtaso, integroitu jääkaappi, LED-valoin varustellut yläkaapistot ja erittäin paljon säilytystilaa. 04 Mukava ja monipuolinen Komfortbadpesuhuone takana kulmapesualtaalla ja suurella erillisellä suihkutilalla Riittävä sisäkorkeus ja kunnon jalkatila tekevät lepohetkistä nautittavia väliverho oleskelutiloihin sekä ikkunoiden pimennysverho antavat yksityisyyttä ja suojaavat ulkopuolisten katseilta.

14 06 Kuusi mukavaa istuinpaikkaa tai kaksi lisävuodepaikkaa lisähintainen vuoteeksi muutettava istuinryhmä leveällä vastakkaisistuimella, kuvassa malli T Lisähintaan yhteensä kuusi vuodepaikkaa suuren ylävuoteen ja vuoteeksi muutettavan istuinryhmän ansiosta voi mallissa T 348 yöpyä mukavasti jopa kuusi henkeä. 08 Järjestyksessä ilman ryppyjä mallin T 345 korkeaan vaatekaappiin henkareihin ripustettavat vaatekappaleet tulevat helposti esiin vedettävän vaatetangon avulla. 09 Entistä miellyttävämpi laittaa ruokaa, miellyttävämpi säilyttää keittiötarvikkeita T 348:n uudessa L-keittiössä on suurempi työtila ja tilavampi alakaappi.

15

16 SAAREKEVUODE CARADO ELEGANCE 01 [ ] T 339 T [ ] T 449 T

17 05 01 Kaikki yhdellä vedolla suoraan saarekevuoteen alta löytyy paljon tilaa malleissa T 339 ja T 449. Tänne mahtuu kaikki, minkä haluat olevan tartuntaetäisyydellä ja vielä enemmänkin. 02 Järjestys olla pitää jalkineille ja muille pienille tavaroille on nyt oma kiinteä paikkansa mallien T 339 ja T 449 lattiakorokkeen kätevässä kaksoispohjassa. 03 Hyvin tilaa mallien T 339 ja T 449 saarekevuoteelle takana on helppo nousta joka suunnalta. 04 Runsaasti tilaa liikkua mallien T 339 ja T 449 takaosassa on ylellinen makuuhuone saarekevuoteella. Taittuvan sängynpäädyn voi päiväksi nostaa ylös vaikkapa rentouttavia lukuhetkiä varten. 05 Ylellistä mukavuutta oleskelutiloissa voi lisähintaan nauttia kodin veroisesta TV-viihteestä Käyttötarpeen mukaan mukava Raumbad-pesuhuone takana on erotettavissa kokonaan asuintiloista. Lisäksi myös suihku on erotettu pesuhuone-/wctiloista.

18 ERILLISVUOTEET CARADO COMFORT T 337 T [ ] T 447 T Paikat kuudelle vuorokauden ympäri T 447 suurella, lisähintaan vuoteeksi muutettavalla L-ryhmällä ja leveällä vastakkaisistuimella. Lisähintaisesta ylävuoteesta syntyy istuiryhmän yläpuolelle kaksi lisävuodepaikkaa. 02 Tilavaa ja kätevää mallin T 447 makuuhuoneessa on porrastaso vuoteiden välissä sekä vuoteiden liitospala ylävartaloiden kohdalle. 743 T 448 T [ ] 03 Viihtyisän tilavaa mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteet takana saa muutettua lisähintaan yhtenäisiksi vuodetasoiksi. 04 Vaatteet nopeasti vaihtoon erillisvuoteiden alle sijoitetut vaatekaapit ovat suuria ja niitä on helppo käyttää, kuten tästä mallin T 447 kuvasta näkyy.

19

20 05 06

21 05 Miellyttävää ja kätevää kätevä luukku pitkittäissohvan sivussa ja vielä suoraan ulko-oven luona malleissa T 447 ja T 448 on oiva säilytyspaikka pienille tavaroille, joita tarvitaan ulkona tai sisällä. 06 Viihdettä kaikkialla lisähintainen TV-teline vedetään esiin ja se kääntyy 180. Näin vuode muuttuu TV-tuoliksi kahdelle Astu sisään ja viihdy mallin T 448 oleskelutilan sisäkorkeus lisähintaisen ylävuoteen alla on 190 cm. 08 Täällä on mukava laittaa ruokaa mallin T 448 kulmakeittiössä on suuri työtaso, erittäin syvät vetolaatikot sekä 113 l jääkaappi. Lisähintaan saa 167 l jääkaapin erillisellä pakastelokerolla ja AES-toiminnolla (tässä kuvassa) Lisää vuoteita mallien T 447 ja T 448 lisähintainen 140 cm leveä ylävuode tarjoaa erinomaisen mukavat vuodepaikat kahdelle.

22 A-SARJA

23 YLHÄÄLLÄ NUKKUU SIKEÄSTI Enemmän Caradoa suurempaan seikkailuun. Ja koko perheelle. Alkovisarjassamme on valinnanvaraa vuoteissa on poikittaisvuodetta, ylävuodetta sekä kerrossänkyä. Ihan miten haluat. Vakiona lämmitetysså alkovissa nautit miellyttävän kesäisistä lämpötiloista myös vuoden kylminä kausina. Sinua odottaa keittiö erittäin hyvillä säilytystiloilla, ja mikä parasta, keittiössä on runsaasti tilaa liikkua. Varaa jokaiselle viikonlopulle vaikka kuuden hengen spontaaniloma. Täällä jokainen löytää oman paikkansa, niin lepohetkien, taukojen kuin ajoneuvon liikkuessa. Jäljelle jää vain yksi kysymys: Kuka saa aamuisin ensimmäisenä käyttää kylpyhuonetta?

24 ALKOVI CARADO FAMILY A 361 A A 461 A A 464 A Ruokailutilasta vuoteiksi A 361:n neljä istuinpaikkaa muuntuvat käden käänteessä ylimääräiseksi parivuoteeksi. 02 Jotta kaikki tarvittava olisi mukana koska alkovimallit on suunniteltu nimenomaan perhekäyttöön, kiinnitetään Caradolla erityistä huomioita tilojen toimivuuteen ja tehokkuuteen. Lukuisista säilytysmahdollisuuksista lötyyy runsaasti tilaa matkatavaroille, kuten tässä kuvassa istuinryhmien rungoissa. 03 Perheannokset syntyvät helposti A 461:n keittiössä on erittäin syvä säilytystila, suuri työtaso, kaasu-uuni (lisähintainen) sekä erillinen 167 l jääkaappi (lisähintainen) keittiötä vastapäätä. Keittiössä on runsaasti tilaa liikkua.

25

26 04

27 Tilaa koko perheelle Caradon kaikissa alkovimalleissa on vakiona jopa kuusi vuodepaikkaa ja suuri vastakkaisryhmä. Ja mallissa A 461 (tässä kuvassa) on vielä toinen vastakkaisyhmä, jossa on myös paikat kahdelle. 05 Tätä ei ole mitoitettu suureksi ainoastaan lapsia varten mallin A /85 x 210 cm suuriin kerrossänkyihin takana mahtuu helposti myös aikuinen. 06 XS-XXL alkovimalliemme vaatekaappeihin (kuvassa malli A 461) mahtuu koko perheen matkavaatetus. 07 Lisätilaa alemman kerrossängyn ylös nostamalla löytyy lisää säilytystilaa auton takaosasta malleissa A 361 ja A 461. Tavaratilaan mahtuu polkupyöriä tai muita tilaa vieviä matkavarusteita Ensiluokkainen vuodeosasto lämmitettävässä nostoalkovissa on 160 x 210 cm leveä vuode laadukkaalla vaahtomuovipatjalla.

28 SEIKKAILUILLE ON OLEMASSA VAIN YKSI NYT JA HUOMENNA LAATUA PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Jättiläismäinen koko ei luo mukavuutta. Se syntyy pikemminkin pienistä ekstroista, joiden toimivuus saa meidät hämmästelemään yhä uudestaan. Caradosta ne löytyvät jopa vakiona. Esimerkkeinä ohjaamon kääntyvät kuljettajanistuimet, yläkaapistojen hajautettu LED-tunnelmavalaistus sekä ulko-oven hyönteisverho. Voisimme paljastaa vieläkin enemmän, mutta mitä sitten jäisi enää hämmästeltäväksi? Niin halutessasi valmistamme toki myös suuria yllätyksiä. Ehkäpä auringonpaahteelta ja sadekuuroilta suojaavan markiisin muodossa. Tai helposti alas laskettavana ylävuoteena. Vasta nämä ja monet muut yksityiskohdat tekevät Carado-tunteesta täydellisen.

29

30 VARUSTEET 2015 Täydellisen toimiva ja mukava Carado matkailuauto syntyy useista laadukkaista kori- ja varustetunnusmerkeistä. Caradossa laatu on kohdallaan sekä suurissa että pienissä yksityiskohdisa. Ja jotta voisit nauttia myös henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, sinulla on hyvän vakiovarustuksen lisäksi mahdollisuus valita mieleisesi lisävarusteet kattavasta lisävarustevalikoimasta. Päätä itse, mikä sinulle on tärkeää. Toteuta yksilölliset toiveesi kauden 2015 mallivalikoimastamme nyt Carado-jälleenmyyjäsi luona. KORKEA AJOMUK AVUUS HYVÄ NÄKYVYYS PÄIVIN ÖIN K ATTONA TÄHTITAIVAS VIRVOKKEET AINA HELPOSTI K ÄSILLÄ Carado matkailuautojen leveän raidevälin ansiosta ajoneuvosi pysyy tukevasti tiellä ja ajokäyttäytyminen on vakaa ilman heiluntaa. Miellyttävä ero, joka tuntuu jokaisella ajokilometrillä. Ajovaloihin integroitu valoautomatiikka antaa lisäturvallisuutta jokaiseen ajomatkaan. Ohjaamon lisävarusteinen panoraama kattoikkuna antaa T-mallien oleskelutilaan lisää valoa ja tehostaa ilmanvaihtoa. Kattoikkunaan kuuluu aina hyönteis- ja pimennysverho. Olipa janojuomasi mikä tahansa, keskikonsolin juomatelineessä juoma on helposti käden ulottuvilla.

31 JÄ ÄHDYTETTY HANSIK ASLOKERO JATKUVA AN AJOON VARMAN PÄ ÄLLE LOMA A MYÖS SELÄLLE Virkistävä juoma löytyy aina käsivarren päästä myös matkan aikana. Lisävarusteisen vakionopeussäätimen avulla ajonopeutta voi nostaa ja laskea viiksestä pienellä kädenliikkeellä (kysy alustapakettiamme). Vakiovarusteinen kuljettajan airbag varmistaa turvallisuuden matkan aikana. Lisähintaan saa myös airbagin kuljettajan viereiselle etuistuimelle (kysy alustapakettia). Ohjaamon istuimille on nautinto istua. Ergonomisesti muotoilluissa istuimissa on erinomainen jousitus ja lisäksi niissä on yksilöllinen korkeuden ja kallistuksen säätö. VIIHDETTÄ JOUSTAVASTI ENERGIA A SÄ ÄSTÄVÄ LED-VALAISTUS HAJAUTETTU TUNNELMAVALAISTUS K AKSIPYÖRÄISET MUK A AN MATK A AN Istu tai lepää missä tahansa, 180 käännettävän TV:n saat mukautettua aina sen mukaisesti. Ajoneuvojen sisävalaistuksessa on käytetty vakiona modernia LED-tekniikkaa. Se vähentää virrankulutusta ja pidentää akkujen kestoa useilla tunneilla. Lisäksi myös oleskelutilojen ja makuuhuoneen spotit ovat kohdistettavissa haluttuun lukuasentoon. Yö tai päivä LED-valaisinjärjestelmä yläkaapistojen alla luo aina viihtyisää tunnelmaa. Päiväretket omalla polkupyörällä kuuluvat aktiivilomaan. Carado-matkailuautojen lisävarusteisella taakse kiinnitettävällä pyörätelineellä mukana kulkee turvallisesti jopa neljä polkupyörää.

32 MARKIISI TURVALLISET JA MUK AVAT ISTUIMET VARMATOIMINEN JA TYYLIK ÄS LUKITUS 2,5 m leveä ja 3,5 m tai 4,5 m pitkä, kevyt ja tyylikäs Kaikkiin Carado matkailuautoihin saa kulutusta kestävät nivelmarkiisi antaa ihanteellisen sade- ja aurinkosuojan. lattiamatot. Clip-kiinnitteiset matot pysyvät varmasti paikoillaan ja antavat jatkuvan suojan (tilattavissa Caradojälleenmyyjältä). SUOJA A OHJA AMON LIK A ANTUMISTA VASTA AN Istuinryhmän korkeussäädettävät niskatuet ovat paljon muutakin kuin mukavuusseikka. Ne ovat tärkeä turvatekijä, sillä ne suojaavat tehokkaasti matkustajia kolaritilanteessa. Yläkaapistojen korkealaatuiset ovet sulkeutuvat helposti ja oikeaan muotoonsa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetimet täydentävät modernia tilasuunnittelua. SYVÄT YLÄK A APISTOT ERILLINEN K A ASUPULLOTILA MIELLYTTÄVÄMPÄ Ä JA KEVYEMPÄ Ä MYÖS HARMA AVESI SUOJA AN PAKK ASELTA Suurissa yläkaapistoissa on runsaasti erilaisia säilytysmahdollisuuksia. Näin matkailuauton ilmatila tulee ihanteellisesti hyödynnettyä liikkumisvapautta rajoittamatta ja kaikki matkatarvikkeet löytävät helposti paikkansa. Täällä 2 x 11 kg:n kaasupullot ovat turvassa eivätkä aiheuta matkan aikana pienintäkään ääntä. Käytön jälkeen tyhjät kaasupullot on helppo ja nopea vaihtaa. Uuden mekaniikan ansiosta ylävuoteen laskeminen on lastenleikkiä. Vuode laskeutuu vakaasti tukevien tasojen päälle, jolloin se ei heilu ja uni on rauhallista. Patjojen uusi kennoteknologia tekee patjoista entistä ilmavammat ja paremmat nukkua. Uusi teknologia on lisäksi entistä kevyempää. Ajoneuvon alla sijaitsevan harmaavesisäiliön saa eristettynä lisähintaan kaikkiin Carado matkailuautoihin. Eristäminen suojaa harmaavesisäiliötä jäätymiseltä ja sen myötä vahingoittumiselta.

33 TASOKASTA MUKAVUUTTA TERVEELLISEEN UNEEN VIEHÄTTÄVÄ ULKO-OVI KOSTEUDELLE EI JÄ Ä MAHDOLLISUUKSIA Kaikissa kiinteissä takavuoteissa on vakiona laadukkaat Haluatko nauttia kesäöistä ovi auki? Ei hätää. Vakiona kylmävaahtopatjat. Hengittävät, Aloe veralla pinnoitetut integroidun hyönteisverkko-oven ansiosta hyönteiset Comfort-Fit-päälliset varmistavat hengittävyyden sekä eivät pääse ajoneuvoon sisälle. terveellisen ja rentouttavan unen. Korin laadukas ulko-ovi sulautuu saumattomasti sisustukseen. Raffinoidun lukitusjärjestelmän ja ergonomisesti sijoitettujen ovenkahvojen anisosta se on erittäin toimiva ja miellyttävä käyttää. Ajoneuvon kaikissa ovissa ja ulkoluukuissa on ylimääräiset tulvavesitiivisteet suojaamassa sadeja roiskevesiltä. Siksi oven ja kehyksen väliin ei voi päästä vettä, mikä estää jäätymisen. KESTÄVÄ JOK A SÄ ÄN SUOJA PITK ÄIK ÄISET KORIN AKUT ENEMMÄN SISÄKORKEUTTA R AIK ASTA ILMA A ILMAN HÄIRIÖITÄ Pitkäikäinen, kestää rakeet ja säätilavaihtelut Caradon erittäin kestävä katto sekä takaosa lasikuituvahvistetusta muovista (GFK). Arvostettu Sandwichmenetelmä yhdistettynä 34 mm vahvaan eristeeseen kohtaa luotettavasti niin tuulen kuin sateen. Vakiona asennettava AGM akku apukuljettajan istuimen Ylävuoteella varustetuissa matkailuautoissa voi lattian alla tuottaa luotettavasti energiaa oleskelutilan sähköa- korokkeen helposti irrottaa sisäkorkeuden lisäämiseksi sennuksille. Geeliakku on huoltovapaa, pitkäikäinen oleskelutilassa. eikä siihen tarvitse lisätä nesteitä. KIUSANHENGET PYSYVÄT ULKOPUOLELLA Varsinkin kesällä kaipaamme raitista ilmaa päivällä ja yöllä. Panoraama kattoikkuna integroidulla hyönteisverholla pitää hyönteiset poissa sisätiloista ja pimennysverho suojaa tarpeen mukaan valolta ja auringolta.

34 LISÄLÄMPÖÄ ALKOVIIN TILA A JALKINEILLE Tarkkaan suunniteltu lämmönkierto pitää huolen siitä, että alkovi on aina lämmin. Tämä varmistaa myös miellyttävän lämpötilan koko ajoneuvoon. Sivuttaisistuimen alta löytyy kätevä ovellinen säilytystila Ulko-oven viereiseen sivuttaisistuimeen (malleissa jalkineille. Kenkien säilytystila on sijoitettu ihanteellisesti T 334, T 348, T 447, T 448, T 449) on mahdollista lähelle ulko-ovea, jolloin jalkineiden vaihtaminen käy saada lisähintaan 5. turvavyöllinen matkustajapaikka. nopeasti ja helposti. Mallien T 132, T 334, T 337, T 447, T 448 suurissa takatalleissa on vaivatonta kuljettaa mukanaan polkupyöriä, pöytäkalusteita sekä muita tilaa vieviä matkatavaroita. KOLMEOSAINEN, SPORTTINEN, HUOLTOYSTÄVÄLLINEN JÄ ÄK A APPI KEITTIÖSSÄ ON MUK AVA LAITTA A RUOK A A ASTIANPESUALLAS KORKEALLA VESIHANALLA Keittiöön on lisähintaan mahdollista saada erityisen tilava 167 l jääkaappi erillisellä 23 l pakastelokerolla ja AEStoiminnolla. (Tämä lisävaruste on mallikohtainen. Tiedustele tarkemmin jälleenmyyjältäsi.) 3-liekkisellä liedellä on tilaa useammallekin suurelle keittoastialle. Lasikansi toimii tarvittaessa lisätyötilana. Tukeva ylös nostettava ritilä ja irrotettavat säätönupit tekevät puhdistamisesta helppoa. Korkean vesihanan ansiosta suurien keittoastioiden ja kullhojen peseminen ei ole ongelma. Myös suuremmat säiliöt on helppo täyttää hanan alla. Lasikannen ansiosta pesuallas muuntuu käden käänteessä lisätyötilaksi. Moderni mutoilu ei ole ainut huomionarvoinen seikka uusissa takavaloissa. Vahingoittuneet lamput tai vioittuneet kulmapalat on mahdollista vaihtaa erikseen. Näin mahdolliset korjaukset käyvät nopeammin ja ovat kustannuksiltaan huomattavasti edullisempia. MATKUSTAJAPAIK AT VIIDELLE HENGELLE TILA A KOOKK AILLE MATK ATAVAROILLE

35 K ÄTEVÄ LIUKUVA VA ATETELINE HYVIN SIJOITETTU K AKSOISPOHJALLA JATKETTU SÄLEPOHJA Kaapin aivan takaosaan ripustetut vaatekappaleet saa nopeasti esiin vetämällä vaatetangot ulos kaapista. Mallien T 337, T 447 ja T 448 erillisvuoteiden alta löytyy kummaltakin puolen vaatekaappi matkavaatetukselle tilavaa ja helppoa käyttää. Malleista T 334, T 339, T 447 ja T 449 löytyy nyt kiinteä, lattiakorokkeeseen upotettu säilytystila pienille tarvikkeille, kuten esim. jalkineille. Saarekevuode pitenee muutamalla otteella 190 cm kokonaispituuteen malleissa T 339 ja T 449. LED-K ATTOVALO TYÖNNÄ, K Ä ÄNNÄ, LASKE ALAS VÄRIT JA MUOTOILU SÄILYVÄT VUOSIA TYYLIKK Ä ÄN AERODYNA AMINEN Energiaa säästävä LED-valo antaa miellyttävän lämmintä Mallien T 447 ja T 449 L-ryhmän pöytää voi liikuttaa joka valoa. Yhdessä yläkaapistojen tunnelmavalaistuksen suuntaan ja se myös kääntyy 180. Iltaisin se lasketaan kanssa se luo viihtyisän tunnelman koko oleskelutilaan. helposti alas, jolloin istuinryhmästä saa muodostettua lisävuoteen. Kulutusta kestävien verhoilukankaiden ansiosta kalusteet Puolialkovien uusi sporttinen kattomuotoilu vähentää näyttävät vielä vuosienkin päästä hyviltä Eikä pelkästään ilmanvastusta ja istuu ulkonäöltään täydellisesti laadukkaasti ommeltujen saumojen vuoksi, vaan koska Fiatalustan raikkaaseen ulkoasuun. kankaat on suojattu hyvin auringon valoa vastaan. Emme vastaa mahdollisista paino- emmekä muistakaan virheistä ja pidätämme itsellämme oikeuden kaikkiinmuutoksiin niistä etukäteen ilmoittamatta.

36 KUN AMMATTILAISET VALMISTAVAT LUODAAN POHJA LAADUKKAILLE SEIKKAILUILLE SIELLÄ MISSÄ KAIKKI SAA ALKUNSA Sachsenin osavaltion ainutkertaisissa maisemissa sijaitsee yksi lajinsa moderneimmista tuotantolaitoksista. Täällä Neustadtissa toteutamme tärkeintä tavoitettamme: laadukkaita matkailuautoja kohtuulliseen hintaan. Henkilökuntamme valmistaa päivittäin 450 m pitkällä tuotantolinjallamme jopa 28 ajoneuvoa mukaan lukien kalusteet, katot sekä sivuseinät. Useat laatutarkastukset jo tuotannon aikana pitävät huolen siitä, että jokainen matkailuauto ja -vaunu vastaavat korkeaa laatustandardiamme kuten Erwin-Hymer-Groupin perinteisiin pitääkin kuulua.

37

38 TUTKIMUSRETKEILIJÄT EIVÄT KAIPAA HEILLÄ ON KOKO TÄHTITAIVAS MIKÄ PIDEMPÄÄN SÄILYY Toiset kaipaavat seikkailuja, toiset vain rauhaa. Mutta yhtä asiaa haluavat kaikki, nimittäin nauttia lomastaan. Kaikki etsivät hieman enemmän mukavuutta, laatua sekä palvelua. Myös matkailuautoiluun. Tähän voimme vain vastata: Tervetuloa Caradolle. Myönnettäköön, että emme tarjoa mitään All-inclusive-pakettia päiväksi tai pariksi, vaan moniksi vuosiksi eteenpäin. Ensiluokkaista matkustusmukavuutta, matkustat minne tahansa. Mukavuutta, jota ei tarvitse varata, sen voi omistaa. Lisäksi se pitää sisällään Euroopan laajuisen huoltoverkoston nopeisiin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin. Selvää kieltä puhuvat ne noin matkailuajoneuvoilijaa, jotka nimesivät meidät König-Kunde-kilpailun kokonaisvoittajaksi vuonna Carado pitää huolen unohtumattomista elämyksistä. Missä ja milloin itse haluat.

39

40 MISSÄ IKINÄ SE SITTEN ONKAAN. Carado GmbH Holzstrasse Bad Waldsee Carado GmbH kuuluu Erwin-Hymer ryhmään Art.-Nr FIN KOTONA ON TIETENKIN AINA PARAS OLLA.

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive.

MATKAILUAUTOT 2015. Matkusta viisaasti, all inclusive. MATKAILUAUTOT 2015 Matkusta viisaasti, all inclusive. SEIKKAILUIHIN EI TARVITA KOKEAKSEMME INNOSTUKSEN HUUMAAVIA TUNTEITA KAUKOKAIPUUN POLTTAESSA Ken erityistä etsii, etsii sitä tuntemattomasta. Ei matkaesitteistä,

Lisätiedot

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarusteilla, joita saa voimassa olevan hinnaston mukaisesti lisähintaan. Teksteissä voi olla varusteita, joiden lisähinnasta ei ole erillistä mainintaa.

Lisätiedot

Matkailuautot Carado GmbH. Postilokero Bad Waldsee. Puhelin Faksi

Matkailuautot Carado GmbH. Postilokero Bad Waldsee. Puhelin Faksi Osa kuvissa näkyvistä ajoneuvoista on varustettu lisävarustein, joita saa hinnaston mukaisesti lisähintaan (tehdasasennushinta). Kuvissa esiintyvä rekvisiitta ei kuulu mukaan Carado-toimitukseen. Vesijärjestelmä

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT Malli T 132 T 135 Arvonlisäverollinen perushinta 42.170 43.890

Lisätiedot

Carado matkailuautot 2018

Carado matkailuautot 2018 Carado matkailuautot 2018 FI The New Movement. Olin aina kysellyt itseltäni, milloin lomani oikein alkaa. Kunnes huomasin, että voinkin itse päättää, milloin sen aloitan. Carado Matkailuautot 2018 Kaikkien

Lisätiedot

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 1 Arctic Star 565 Koti nautinnollisiin hetkiin Sadut talven ihmemaasta käyvät toteen jo pienimmällä mallilla. 250 cm kokonaisleveys

Lisätiedot

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012.

Enjoy the good times. caradofeeling. www.carado.de. Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Enjoy the good times caradofeeling www.carado.de Hinnasto ja tekniset tiedot 2012. Vakiovarustus caradofeeling www.carado.de Alusta / perusajoneuvo Fiat Ducato, 2,0 Multi-Jet 85 kw / 115 PS, täyttää EURO

Lisätiedot

Olen uusissa paikoissa tuttujen ihmisten kanssa. Sanon hei uusille kohteille ja hyvästi vanhoille, läpikotaisin tuntemilleni. Otan mukaani sen, minkä

Olen uusissa paikoissa tuttujen ihmisten kanssa. Sanon hei uusille kohteille ja hyvästi vanhoille, läpikotaisin tuntemilleni. Otan mukaani sen, minkä Carado 2019 FI Olen uusissa paikoissa tuttujen ihmisten kanssa. Sanon hei uusille kohteille ja hyvästi vanhoille, läpikotaisin tuntemilleni. Otan mukaani sen, minkä haluan ja jätän pois kaiken muun. Vasta

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana.

MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT. Fiksua matkailua, kaikki mukana. MATKAILUAUTOJEN 2015 HINNASTO JA TEKNISET TIEDOT Fiksua matkailua, kaikki mukana. TEKNISET TIEDOT MALLIVUOSI 2015 PUOLI-INEGROIDUT MALLIT T 132 Malli Arvonlisäverollinen perushinta T 135 2.170 3.890 598

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

FIN. Matkailuautot 2015

FIN. Matkailuautot 2015 FIN Matkailuautot 2015 Tervetuloa matkailevaan Dethleffs-perheeseen! Hyvä lukija, Tervetuloa tutustumaan Dethleffs-matkailuautoihin! 83 vuotta sitten Arist Dethleffs valmisti ensimmäisen matkailuvaunun

Lisätiedot

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS.

MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. SIESTA 2016 MIELESTÄNI VAPAUS ON TOISINAAN ASENNEKYSYMYS. Aung San Suu Kyi, poliitikko Vapaata arjesta. Urheilullinen surf-matka kavereiden kanssa. Tai aurinkoinen kesäloma perheen kesken. Elämänmyönteinen

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA

STYLE STYLE VAKIOVARUSTEET ALUSTA MAKUUTILA 4 5 PIENI MATKAILUVAUNU ON NYT IN Ensimmäinen oma liikkuvakoti. Kompakti LMC STYLE on monille ensiostajille se täydellinen matkailuvaunu: perhemalli kerrosvuoteilla, pieni helposti liikuteltava pohjaratkaisu

Lisätiedot

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT

SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen SAKSASSA VALMISTETTU VUODESTA 2004 RETKEILYAUTOT 2015 Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä,

Lisätiedot

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja.

Hymermobil B-Klasse SL. Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Mukavuutta ilman kompromisseja. Hymermobil B-Klasse SL Highlights Parasta mukavuutta. Tervetuloa automatkailun huippuryhmään ylellisen Hymermobil B-Klasse SL -mallisarjan kyydissä.

Lisätiedot

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2

Matkailuautot 2012. Puoli-integroidut ı Integroidut. HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 Matkailuautot 2012 Puoli-integroidut ı Integroidut HYMER Van HYMER Tramp CL HYMER Tramp 2x2 HYMER Exsis-i Hymermobil B-Klasse Hymermobil B-Klasse SL Hymermobil B-StarLine Hymermobil S-Klasse Vapaa-aikamme

Lisätiedot

Sunlight-matkailuautot 2014

Sunlight-matkailuautot 2014 32 1 Sunlight-matkailuautot 2014 Matkalla elämyksien äärelle Toivotko lisämukavuuksia? Hinnastostamme löydät valikoiman edullisia lisävarusteita, joilla voit viimeistellä matkailuauton omaan käyttöösi

Lisätiedot

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019

CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI CARADO VAN. Tekniset tiedot ja hinnat 209 Malliyhteenveto Van V 32 V 337 7 m 6 m 5 m 4 m 3 m 2 m m 0 m V 32 V 337 Arvonlisäverollinen perushinta 42.600 46.000 Pituus / leveys / korkeus cm 595 / 24 /

Lisätiedot

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon

Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212. Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon Auto-instot Tuotanto Oy TURKU P. 02-2423212 Yleisiä käyttöohjeita Casa matkailuautoon 1.1.2008 Yleistä Auto on rekisteröity 4 hengelle. Kuljettajalle ja jokaiselle matkustajalle on kolmipisteturvavyöt.

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja.

Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. Ennemmin tai myöhemmin ollaan pisteessä, jossa ei enää haluta tehdä kompromisseja. 4 Useimmille meistä tulee hetki, jolloin ei enää halua luopua omista tarpeistaan, tehdä kompromisseja ja tyytyä vähempään.

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

NEU. Matkailuautot 2015

NEU. Matkailuautot 2015 32 1 Sunlight 10-vuotisjuhlavuosi! NEU Matkailuautot 2015 2 3 Tervetuloa tutustumaan Sunlight-matkailuautoihin! Sisältö: Sisältö 3 Sunlight 10 vuotta 4 Puoli-integroidut 6 Puoli-integroidut nostovuoteella

Lisätiedot

HYMER DuoMobil - Konsepti

HYMER DuoMobil - Konsepti HYMER DuoMobil - Konsepti Kahdelle suunniteltu, kahdelle tehty. HYMER DuoMobil matkailuauto, joka on suunniteltu täysin kahdestaan matkustaville pareille! HYMER DuoMobil on mukava ja miellyttävä kuin loma-asunto

Lisätiedot

HYMERCAR Free - Kohokohdat

HYMERCAR Free - Kohokohdat HYMERCAR Free - Kohokohdat Kotisi on maailma - uudessa HYMERCAR Free mallissa. HYMERCAR-malliston uudet retkeilyautot on rakennettu kaikille spontaanisesti eläville, jotka rakastavat mukavuutta. Rakastatko

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012

Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 www.adria.fi 360 o panoraamaesittely kaikista malleista www.adria.fi Adria Matkailuautot HINNASTO 2012 Malli Alusta/Moottori SH Vakiona mm. Polaris SL Mercedes-Benz Sprinter Polaris 2012 Vakiovarusteet

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.

Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen. Käännä avaimesta ja starttaa vapauteen.. MATKAAN! mielipuuhasi: löytöretkeily. Lähde vuorille, kun vuoret kutsuvat. Aaltojen vietäväksi. Irti kaikesta. Mene minne ikinä haluat. Ole liikkeellä. Tien päällä.

Lisätiedot

Alkoviautot Hymer Camp

Alkoviautot Hymer Camp Alkoviautot 2009 Hymer Camp Hymer Van Hymer Tramp CL Hymer Tramp SL Eriba-Touring Hymer-Feeling Hymer-Sporting Hymer-Nova SL Hymer-Nova GL Hymer-Nova S Hymer EXSIS-i Hymermobil B-Klasse CL Hymermobil B-Klasse

Lisätiedot

Kaikkiin elämän tilanteisiin.

Kaikkiin elämän tilanteisiin. 2009 Kaikkiin elämän tilanteisiin. 02 03 Globecar. Kaikkiin elämän tilanteisiin. Kotisi matkalla. Globecar tarjoaa joustavan ja huolettoman tavan liikkua. Sinä päätät määränpääsi ja olet vapaa muuttamaan

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

Puoli-integroidut matkailuautot Hymertramp-Classic Hymertramp GT Hymertramp R GT Hymertramp M GT

Puoli-integroidut matkailuautot Hymertramp-Classic Hymertramp GT Hymertramp R GT Hymertramp M GT Puoli-integroidut matkailuautot 2006 Hymertramp-Classic Hymertramp GT Hymertramp R GT Hymertramp M GT 2 Sisältö Hymertramp-Classic 6 Yleiskatsaus Hymertramp GT/R GT/ M GT 16 Hymertramp GT 18 Hymertramp

Lisätiedot

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN!

KAIHDIN UUTISET AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! ULVILAN KAIHDIN OY TIEDOTUSLEHTI KESÄ 2016 www.ulvilankaihdin.fi AJATTOMAT SÄLEKAIHTIMET YLLÄTTÄVÄT RULLAKAIHTIMET MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN LAMELLIT SUOJAAVAT MARKIISIT TAKUULLA KOTIMAINEN! SÄLEKAIHTIMET

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

TYYLIMAAILMAT Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer

TYYLIMAAILMAT Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer TYYLIMAAILMAT 2006 Corsica terracotta Monaco kiesel Monaco natur Sardegna bleu Sardegna schiefer 2 NÄIN TEET HYMER-MATKAILUAUTOSTA NÄKÖISESI HYMER-MATKAILUAUTON Tyylimaailmat Sisusta itse ajoneuvosi henkilökohtaisten

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement.

Tekniset tiedot ja hinnat The New Movement. Tekniset tiedot ja hinnat 2018 FI The New Movement. Carado Matkailuautot 2018 Sisältö Tekniset tiedot Mallivalikoima Paketit yhdellä silmäyksellä Lisävarusteet Tiedot Yhteystiedot 4 6 12 14 18 19 Tekniset

Lisätiedot

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND

SUUNNITTELUOHJEET WOODI RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET. Kuopion Woodi Oy Ankkuritie 3, FI -70460 Kuopio FINLAND SUUNNITTELUOHJEET RYHMÄHUONEET ETEISTILAT LEPOHUONEET LASTEN KORKEAT TUOLIT Woodin korkea Otto-tuoli on muotoilultaan ergonominen sekä tukeva ja lapsen on turvallista nousta sille istumaan. Sekä lasten

Lisätiedot

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT

Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE IN GERMANY 2016 SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Tavarankuljetukseen Matkailuun Liikkumiseen HANDMADE 2016 IN GERMANY SINCE 2004 RETKEILYAUTOT Globecar Tervetuloa matkalle (mukavasti) Kattava varustelu, laatu ja houkutteleva hinta: Näyttäisi siltä, että

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

KASVAA PERHEEN MUKANA.

KASVAA PERHEEN MUKANA. KASVAA PERHEEN MUKANA KASVAA PERHEEN MUKANA. Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T

C A M P E R. Keep Rolling SUNLIGHT V A 2O2O L I G H T A M P E R V A N Keep Rolling 2O2O SUNLIGHT S S U N L I G H T M A D E I N G E R M A N Y 2O2O Sunlightin matka alkoi 15 vuotta sitten. Olemme silti yhtä innoissamme kehittämässä ja keksimässä uutta, kuin

Lisätiedot

Sitä kylmää mitä tarvitaan

Sitä kylmää mitä tarvitaan Sitä kylmää mitä tarvitaan Kylmiöpakastimet Kotikylmiöt Kaappipakastimet Viinikylmiöt Valitse vain ulkonäkö, kylmiö huolehtii kaikesta muusta 4-7 Kylmiöpakastimet 8-11 Kotikylmiöt 12-13 Kaappipakastimet

Lisätiedot

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen

Matkailuautot Hinnasto. Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Matkailuautot Hinnasto Voimassa 01. 07. 2009 alkaen Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Van Vakiovarusteet HYMER Van Ajoneuvoalusta Fordin matalapohjainen alusta 2,2 TDCi, 85KW (115 PS), ABS, luistonesto,

Lisätiedot

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt

ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt ULKOPUOLiset AURi NKOs UOJAt Auringolta suojautuminen on tärkeä osa asumista sekä nykyaikaista rakentamista. Ulkotiloissa viilentävällä varjolla on tärkeä rooli paitsi viihtyisyyden myös terveytesi kannalta.

Lisätiedot

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN

MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT FIN MATKAILUAUTOT. ALKOVIT & PUOLI-INTEGROIDUT 2016 FIN FREEDOM IS MY LIFE. Aline Bock Olen kasvanut karavaanariperheessä. Pakataan tavarat ja lähdetään, se on minun elämääni. ammattilaissurffaaja & lumilautailija

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta.

Saaristossa syntynyt. Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Kestäviä arvoja Kestäviä arvoja Saaristossa syntynyt Vuosien aikana kehittyi ajatus uudesta ja erilaisesta kalustesarjasta. Sen keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun

Lisätiedot

www.adria-mobil.com / www.adria.fi

www.adria-mobil.com / www.adria.fi www.adria-mobil.com / www.adria.fi Suunnittele oma vaunusi ja nauti uuden Altea4four -mallin palkituista ominaisuuksista. Altea4four juhlistaa viittäkymmentä vuottamme innovatiivisena matkailuvaunuvalmistajana.

Lisätiedot

Hettichin liukuovijärjestelmät

Hettichin liukuovijärjestelmät Sulavaa liikkuvuutta Hettichin liukuovijärjestelmät Mitä mieltä asiakkaat ovat liukuovista ja millaisia vaatimuksia he asettavat niille? Hettichin markkinatutkimus selvittelee näitä kysymyksiä. Tulokset

Lisätiedot

KID HELPPOA LIIKKUMISTA

KID HELPPOA LIIKKUMISTA KID 2014 HELPPOA LIIKKUMISTA Croozer korkealaatuinen, älykäs kuljetusratkaisu ulkoilua ja pyöräilyä harrastaville, jotka haluavat elää elämänsä spontaanisti ja yksinkertaisesti. Croozer-kärryillä voit

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat

Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat Hinnat ja tekniset tiedot HYMER Exsis-i Fiat 504 578 614 644 674 Hinta 67.900,- 72.600,- 72.600,- 72.300,- 75.900,- Vakioalusta Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat AL-KO Ducato Fiat

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M.

2,2 JTD 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. 2,3 JTD 3,0 JTD 2,3 JTD M. 3,0 JTD M. vakiona vaihtoehto lisähintaan ei mahdollinen Moottori Suurin sallittu kokonaismassa Iskutilavuus Teho Fiat Ducato, JTD.500 kg 180 ccm 75 kw / 100 hv Fiat Ducato, JTD.500 kg 86 ccm 96 kw / 10 hv Fiat Ducato,0

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Tekniset tiedot ja hinnat 2019

Tekniset tiedot ja hinnat 2019 Tekniset tiedot ja hinnat 2019 FI Carado Matkailuautot 2019 Tekniset tiedot Mallivalikoima Paketit yhdellä silmäyksellä Lisävarusteet Tiedot Yhteystiedot 4 6 12 14 18 19 Tekniset tiedot kaikkiin Carado

Lisätiedot

Tuolit on helppo taittaa sivuun, jos kaikki eivät ole käytössä. Grass istuinsuojakankailla saa lisämukavuutta ja suojaa tuoleille

Tuolit on helppo taittaa sivuun, jos kaikki eivät ole käytössä. Grass istuinsuojakankailla saa lisämukavuutta ja suojaa tuoleille Saunatuolien mitoitus, rakenne, materiaalit ja istumismukavuus on suunniteltu saunakäyttöön. Ne ovat myös ajattoman tyylikkäitä. Niitä voi helposti sijoitella eri järjestykseen saunassa tilanteen mukaan.

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin

Yksin ja kaksin. Yksin ja kaksin Yksin ja kaksin Asunto on lepoa varten. Toisinaan se on myös juhlatila, työhuone, piilopaikka, varasto, kohtaamispaikka tai pesä akkujen lataamista varten. Tyyli on tärkeää, mutta toimivuus ja sen takana

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Vapautta Unelmia. Alkoviautot 2008. Hymer Camp CL

Vapautta Unelmia. Alkoviautot 2008. Hymer Camp CL Vapautta Unelmia Alkoviautot 2008 Hymer Camp CL Uusi tuotantohalli innovatiivisille matkailuautoille Hiljattain valmistunut uusi tuotantohalli Bad Waldseessa parantaa huomattavasti tuotantokapasiteettia.

Lisätiedot

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä

Rullakaihtimet. Persoonallista tyylikkyyttä Rullakaihtimet Persoonallista tyylikkyyttä Moderni klassikko, jolla on oma paikkansa Rullakaihdin on klassikko, joka ei ole koskaan poissa muodista. Se ei myöskään ole niin monimutkainen tuote. Rullakaihdin

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO

Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 2012 MATKAILUAUTO Tekniset tiedot Painettu Elokuussa 01 MATKAILUAUTO MEIDÄN KÄSITYKSEMME LAADUSTA... Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1

PIHAPIIRI SUOMALAISTEN PIHARAKENNUKSET. www.kimara.fi 1 www.kimara.fi 1 Kimara mallisto on laajentunut kattamaan myös hieman kevyemmistä hirsistä toteutetut piharakennukset. Tyylikkäät ja laadukkaat rakennukset on suunniteltu nimenomaan isompien Kimara rakennusten

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Hymer Exsis-i UUSI KEVEYS. Hymer Exsis-i

Hymer Exsis-i UUSI KEVEYS. Hymer Exsis-i Hymer Exsis-i UUSI KEVEYS Hymer Exsis-i Bernhard Kibler vastaa Hymerillä matkailuautojen kokonaismyynnistä. Hän on kuulunut henkilökuntaan jo vuodesta 1989. 2 Hymer matkailuautot Aina alkuperäinen Hymer

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

FI The New Movement.

FI The New Movement. 2017 FI The New Movement. FI Uusi tapa viettää lomaa. Sanan parhaassa merkityksessä. Kyse on kyytiin astumisesta ja liikkeelle lähtemisestä. Idean syntymisestä. Lomanvietosta avainta kääntämällä. Yksin,

Lisätiedot

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO

TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO TYYLIKÄS, AJATON & TOIMIVA UUSI IDO ELEGANT KYLPYHUONEMALLISTO 2017 TOIMIVA DESIGN ON AJATONTA Jokaisella on se jokin huonekalu, josta emme hevillä luopuisi. Toiset esineet vain kestävät aikaa paremmin

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli

Katsaus De Luxe. Uutuudet vm 2013. Aloitusmalli Katsaus De Luxe Aloitusmalli 14 pohjaratkaisua -eri ikäisille, eri käyttötarkoituksiin Kokonaispainojen muutoksia malleissa 420 ja 440 Kohokohta: uudet paneeliverhot Uudet modernit verhoilukankaat 1 Katsaus

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN Valmistettu Saksassa vuodesta 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN GLOBECAR LAATUA ALUSTA SAAKKA Asiakkaidemme yksilöllinen vapaus on meidän suurin kannustin. Asiakkaamme haluavat matkustaa spontaanisti

Lisätiedot

AVENTOS NOSTOMEKANISMIT

AVENTOS NOSTOMEKANISMIT AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Itävaltalaisen Blumin valmistamat AVENTOStuotteet ovat markkinoiden kestävimpiä yläkaapin oven nostomekanismeja. Mekanismin avulla ovet siirtyvät kevyesti paikoiltaan kaappirungon

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot

Matkailuautot 2009. Hinnasto/tekniset tiedot Matkailuautot 009 Hinnasto/tekniset tiedot Meidän käsityksemme laadusta...! Valitessasi juuri Sinulle sopivaa matkailuautoa, tarvitset runsaasti tietoa. Sen lisäksi, että Bürstner on laadukas ja siinä

Lisätiedot