Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016"

Transkriptio

1 SELOSTE Sivu 1 / 17 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

2 SELOSTE Sivu 2 / 17 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet Rykäsy... 3 Ilmoittautuminen... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti... 3 Pyöräilyn peesikielto... 3 Keskeyttäminen... 4 Vastuu... 4 Arvoesineet... 4 Espoon osakilpailut... 4 Lähtöaika ja paikka... 4 Uinti... 4 T1 eli uinti- pyörä vaihto... 5 Pyöräily... 6 T2 eli pyörä juoksu vaihto... 9 Juoksu Vantaan osakilpailut Lähtöaika ja paikka Uinti T1 eli uinti- pyörä vaihto Pyöräily T2 eli pyörä juoksu vaihto Juoksu Maaliintulon jälkeen Valokuvaaminen... 17

3 SELOSTE Sivu 3 / 17 Rykäsy HelTri Cup:in triathlon- osakilpailuja kutsutaan Rykäsyiksi. Rykäsyn matkat ovat: uinti n. 700 m pyöräily n. 20 km juoksu n. 5,4 km Rykäsyn osallistujamäärä on rajoitettu 150 henkilöön. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Rykäsyn sääntöjä käytetään soveltuvin osin myös muissa HelTri Cupin osakilpailuissa. Ilmoittautuminen Kilpailujan tulee ilmoittautua kilpailuihin ennakkoon osoitteessa Triathlon. Kilpailunumero Kilpailijoille annetaan kilpailunumero ilmoittautumisen yhteydessä. Ajanoton järjestämiseksi kilpailija on velvollinen ilmoittamaan oman numeronsa kuuluvalla äänellä toimitsijoille ohittaessaan vaihtoalueen sekä tullessaan maaliin. Jos järjestäjä antaa paperisen kilpailijanumeron, kilpailija: järjestää itse numeron kiinnittämisen kilpailuasuun kuminauhalla ei saa käyttää numeroa uidessaan käyttää numeroa pyöräillessä selkäpuolellaan käyttää numeroa vatsapuolellaan juostessaan on velvollinen luovuttamaan numeron toimitsijoille kilpailun päätyttyä Kilpailureitti Kilpailun järjestäjä voi muuttaa reittiä tilanteen mukaan. Mahdolliset muutokset alla olevaan reittiselosteeseen tiedotetaan paikan päällä ennen lähtöä. Pyöräilyn peesikielto Peesikielto on voimassa kaikissa kilpailuissa. Peesikieltoalue on 3 m sivusuuntaan x 10 m edellä ajavan takapyörän takareunasta takana ajavan etupyörän etureunaan. Kilpailijan ohitus katsotaan tapahtuneeksi, kun ohittavan etupyörän taso ylittää ohitettavan vastaavan tason. Ohituksen jälkeen ohitetun on 30 metrin matkalla jättäydyttävä 10 metrin päähän ohittajan takapyörän reunasta. Jättäytymisen aikana ajolinjan muuttaminen vasemmalle katsotaan peesaukseksi. Kilpailijan aloittaessa edellä ajavan kilpailijan (kilpailijoiden) ohituksen, tulee varmistua ohituksen olevan turvallisen. Kilpailijan on ohitettava edellä ajava ajoryhmä koko sen matkalta ja vasta lopuksi siirryttävä ajolinjalle radan oikeaan laitaan. Ohituksen tulee olla vauhdiltaan koko-aikaisesti eteenpäin vievää ja nopeampaa, kuin ohitettavien. Ohitettavan ajoryhmän väliin siirtyminen on kielletty. Tästä sääntörikkomuksesta (= peesirikkomus) seuraamuksena on peesirangaistus. Rinnakkain ajaminen on kielletty ja se tulkitaan peesaukseksi.

4 SELOSTE Sivu 4 / 17 Peesikieltomatka muihin ajoneuvoihin on 35 m. Keskeyttäminen Jos kilpailija keskeyttää, on hän aina velvollinen ilmoittamaan tästä toimitsijoille maalialueella. Vastuu Jokainen kilpailija osallistuu Rykäsyyn omalla vastuullaan. Huomattavaa on, että uimarantaa ja muuta kilpailualuetta ei ole suljettu, vaan alue on yleisessä käytössä. Huomioi siis muut rannalla liikkuvat ihmiset. Lisäksi pyöräilyosuudella on kiinnitettävä erityishuomiota varovaisuuteen ja tarkkavaisuuteen. Jokainen on velvollinen noudattamaan liikennesääntöjä. Kilpailijoilla on myös velvollisuus pysähtyä kisan aikana auttamaan kiireellistä apua tarvitsevaa seurakaveria. Toimitsijat voivat hyvittää auttamiseen kuluneen ajan kilpailijan loppuajasta. Järjestäjä pyrkii varmistamaan turvallisuuden omalta osaltaan. Tapahtumasta on tehty turvallisuussuunnitelma, järjestäjillä on mukanaan ensiapulaukku sekä viestiväline hätäkeskukseen. Arvoesineet Jos järjestäjillä on käytössään ajoneuvo tai teltta (vast.), voi tärkeimmät pienet arvoesineet jättää ao. paikkaan kilpailun ajaksi. HelTri ei vastaa vaihtoalueella säilytettävistä varusteista. Espoon osakilpailut Lähtöaika ja paikka Rykäsyt järjestetään Espoon Oittaan ulkoilualueen uimarannalla eri viikonpäivinä. Vaihtoalueena käytetään uimarannan välitöntä läheisyyttä. Jokainen kilpailija asettaa kilpailuvarusteensa hyväksi katsomalleen paikalle siten, että ne eivät häiritse muita rannan käyttäjiä. Kilpailu alkaa kello 18:00 tai kello 09:00. Paikalla on hyvä olla viimeistään 60 minuuttia ennen kilpailun alkua kilpailun järjestäjän tiedotustilaisuutta ja lähtövalmisteluja varten. Uinti Lähtö tapahtuu rannalta. Tapahtumajohtaja päättää tarkan lähtöpaikan tapauskohtaisesti. Poijutettu reitti kierretään vastapäivään yksi kierros.

5 SELOSTE Sivu 5 / 17 U2 U3 U1 Uinti päättyy rannalle, josta juostaan vaihtoalueelle. Vaihtoalueella kirjataan uintiosuuden väliaika. Tullessaan vaihtoalueelle kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille. T1 eli uinti- pyörä vaihto Vaihtoalue on parkkipaikan välittömässä läheisyydessä. Kilpailija työntää pyöränsä Oittaantielle, jonka jälkeen pyöräilyn saa aloittaa.

6 SELOSTE Sivu 6 / 17 Pyöräily Pyöräosuus koostuu yhteen kertaan myötäpäivään ajettavasta noin 21,5 km lenkistä. Pyöräilyssä käytetään ajoneuvouraa. Pyöräilyssä on käytettävä kypärää. Kypärän hihna on oltava kiinni, kun kilpailija liikkuu pyöräänsä kanssa. Pyöräilyssä on turvallisuussyistä ns. peesikielto, jota jokainen kilpailija valvoo itse. Peesikieltoalue on 3 x 10 metriä. Matka mitataan edellä ajavan takapyörästä takana-ajavan etupyörään. Kilpailijan ohitus katsotaan tapahtuneeksi, kun ohittavan etupyörätaso ylittää ohitettavan vastaavan tason. Rinnakkain ajo on kielletty ja ohitetun tulee jättäytyä 10 m etäisyydelle ohittajasta. Jättäytymisen aikana ajolinjan muuttaminen vasemmalle katsotaan peesaukseksi. Peesikieltomatka muihin ajoneuvoihin on 35 m. Liikenteenohjaajat sekä tapahtumajohtaja voivat antaa havaitusta peesaamisesta 60 sekunnin aikasakon. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden hylätä suoritus, jos peesikieltosääntöä rikotaan. Pyöräreitti lähtee ensin Kunnarlantietä pohjoiseen jatkaen Bodomintielle, jonka jälkeen kääntyen Snettansintietä Röylään. Röylästä tullaan takaisin etelän kautta ensin Röyläntien kautta, jonka jälkeen Bodomintien/Kunnarlantien pitkin. Risteysalueet ja niissä huomioitavaa 1. risteys Oittaantie-Kunnarlantie: Tässä risteyksessä on liikenteenohjaus; vähintään yksi koulutettu liikenteenohjaaja, jonka apuna on apuohjaaja kevyenliikenteenväylän varrella.

7 SELOSTE Sivu 7 / risteys Bodomintie-Snettansintie: Hyvä näkyvyys suoralla, mutta vaatii kilpailijoilta huomaavaisuutta kun käännytään vasemalle. Kilpailijoilla väistämisvelvollisuus edestä tulevia ajoneuvoja kohtaan. 3. risteys Snettasintie-Röyläntie: Kilpailijoilla oikealla kääntyminen STOP-merkin takaa. Kilpailijat ovat velvollisia pysähtymään ja väistämään vasemmalta tulevia ajoneuvoja. 4. risteys Röyläntie-Bodomintie: Kilpailijat kääntyvät oikealla, ei muita väistämisvelvoitteita kuin hiljainen kevyeenliikeenteenväylä. 5. risteys Kunnarlantie-Oittaantie: Sama risteys kun kohdassa 1., mutta toiseen suuntaan.

8 SELOSTE Sivu 8 / 17 P4 P3 P2 P5 P1

9 SELOSTE Sivu 9 / 17 T2 eli pyörä juoksu vaihto Vaihtoon tullaan pyöräilyn loputtua kääntymällä takaisin Oittaan parkkipaikalle. Reitti jatkuu kohti vaihtoaluetta. Pyörän päältä on noustava ennen vaihtoalueen nurmikkoa. Kilpailijan on huomioitava muut alueella liikkujat saapuessaan vaihtoalueelle. Kilpailija laittaa pyöränsä itse haluamalleen kohdalle ja lähtee juoksuosuudelle. Tullessaan vaihtoalueelle kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille.

10 SELOSTE Sivu 10 / 17 Juoksu Juoksureitti on yksi kertaalleen edestakaisin juostava lenkki. Reitti lähtee vaihtoalueelta länteen kohti Kellonummea. Paluu on samaa reittiä. Ylittäessään maaliviivan kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille.

11 SELOSTE Sivu 11 / 17 Vantaan osakilpailut Lähtöaika ja paikka Rykäsyt järjestetään Vantaan Kuusijärven ulkoilualueen uimarannalla eri viikonpäivinä. Vaihtoalueena käytetään uimarannan välitöntä läheisyyttä. Jokainen kilpailija asettaa kilpailuvarusteensa hyväksi katsomalleen paikalle siten, että ne eivät häiritse muita rannan käyttäjiä. Kilpailu alkaa kello 18:00 tai kello 09:00. Paikalla on hyvä olla viimeistään 60 minuuttia ennen kilpailun alkua kilpailun järjestäjän tiedotustilaisuutta ja lähtövalmisteluja varten. Uinti Lähtö tapahtuu vedestä laiturin vierestä. Tapahtumajohtaja päättää tarkan lähtöpaikan tapauskohtaisesti. Kaksi pääpoijua (poijurivistöä) kierretään myötäpäivään yksi kierros. Lähdössä ja ennen rantautumista ei tarvitse kiertää laiturin läheisyydessä olevia poijuja. Uinti päättyy laiturin ja leikkipaikan väliselle rannalle, jossa kirjataan uintiosuuden väliaika. Tullessaan vaihtoalueelle kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille.

12 SELOSTE Sivu 12 / 17 T1 eli uinti- pyörä vaihto Vaihtoalue on leikkipaikan välittömässä läheisyydessä sekä Lahdentien kevyenliikenteenväylälle johtavan ulkoilutien reunoilla. Kilpailija työntää pyöränsä Lahdentien kevyenliikenteenväylälle, jonka jälkeen pyöräilyn saa aloittaa. Tämän jälkeen kilpailija siirtyy kevyenliikenteenväylän kautta Lahdentielle Kuusijärven risteyksen jälkeen. Pyöräily Pyöräosuus koostuu kahteen kertaan ajettavasta 10 km mittaisesta lenkistä, joka kiertää Kuusijärven aluetta myötäpäivään. Pyöräilyssä on käytettävä kypärää. Kypärän hihna on oltava kiinni, kun kilpailija liikkuu pyöräänsä kanssa. Pyöräilyssä on turvallisuussyistä ns. peesikielto, jota jokainen kilpailija valvoo itse. Peesikieltoalue on 3 x 10 metriä. Matka mitataan edelläajavan takapyörästä takana-ajavan etupyörään. Kilpailijan ohitus katsotaan tapahtuneeksi, kun ohittavan etupyörätaso ylittää ohitettavan vastaavan tason.

13 SELOSTE Sivu 13 / 17 Rinnakkain ajo on kielletty ja ohitetun tulee jättäytyä 10 m etäisyydelle ohittajasta. Jättäytymisen aikana ajolinjan muuttaminen vasemmalle katsotaan peesaukseksi. Peesikieltomatka muihin ajoneuvoihin on 35 m. Liikenteenohjaajat sekä tapahtumajohtaja voivat antaa havaitusta peesaamisesta 60 sekunnin aikasakon. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden hylätä suoritus, jos peesikieltosääntöä rikotaan. Kuusijärven ulkoilualueelta reitti kulkee Lahdentietä pohjoiseen. Pyöräilyssä käytetään ajoneuvouraa. Noin 3 km ajon jälkeen tulee risteys, jossa on viitta oikealle tekstillä Nikinmäki. Risteyksestä käännytään oikealle Vuokkotielle, ja välittömästi uudestaan oikealle Kimalaistentielle. Tätä tietä ajetaan suoraan etelään. Tien nimi muuttuu Sääskitieksi ja edelleen Vanhaksi Porvoontieksi. Tie tulee takaisin Lahdentielle kiertoliittymään. Tästä käännytään ensimmäisestä liittymästä oikealle Lahdentielle kohti pohjoista. Noin 1,5 km jälkeen ohitetaan Kuusijärven risteys, josta jatketaan toiselle 10 km kierrokselle. Pyöräilyreitti on merkitty tärkeimpien käännösten osalta maahan maalatuilla punaisilla nuolilla.

14 SELOSTE Sivu 14 / 17

15 SELOSTE Sivu 15 / 17 T2 eli pyörä juoksu vaihto Vaihtoon tullaan pyöräilyn toisen kierroksen loputtua kääntymällä takaisin Kuusijärven parkkipaikalle. Reitti jatkuu parkkipaikalta suoraan kohti rantaa. Pyörän päältä on noustava kun siirrytään asfaltilta pois hiekalle, josta matka jatkuu taluttaen pyörää. Kilpailijan on huomioitava muut alueella liikkujat saapuessaan vaihtoalueelle. Kilpailija laittaa pyöränsä itse haluamalleen kohdalle ja lähtee juoksuosuudelle. Tullessaan vaihtoalueelle kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille.

16 SELOSTE Sivu 16 / 17 Juoksu Juoksureitti on yksi edestakaisin juostava lenkki. Reitti lähtee vaihtoalueelta järven rannalta länteen, alittaa Lahdentien ja moottoritien jatkuen kevyenliikenteen väylää noin 2 km Keravanjoelle asti. Juuri ennen joenylittävää siltaa käännytään oikealle pohjoiseen hiekkapohjaiselle jokea seurailevalle kevyenliikenteenväylälle. Tätä jatketaan noin 800 m, kunnes väylä päättyy asvaltoituun tiehen. Kääntöpiste on oikealle jäävän sähkökaapin kohdalla juuri ennen tietä. Paluureitti kulkee samaa uraa takaisin suoraan lähtöpaikalle. Ylittäessään maaliviivan kilpailijan tulee ilmoittaa kilpailunumeronsa riittävän kuuluvalla äänellä toimitsijoille.

17 SELOSTE Sivu 17 / 17 Maaliintulon jälkeen Maalissa kilpailija: jää odottamaan seuraavaa kilpailijaa ja onnittelee tätä reippaasti kiittäen hyvästä kilpailusta nauttii olostaan voi halutessaan varmistaa toimitsijoilta maaliintulonsa ajan odottaa viimeisen maaliin tulevan kilpailijan saapumisen ja kannustaa tätä muiden kilpailijoiden kanssa kuuluvalla äänellä Valokuvaaminen Järjestäjä varaa itselleen oikeuden kuvata kilpailutapahtumaa ja käyttää kuvamateriaalia viestinnässään.

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste

HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 12 HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 12 Sisällys HelTri Cup- kilpailusarja sekä Rykäsyn reittiseloste... 1 HelTri-cup säännöt... 3 Kilpaileminen...

Lisätiedot

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste

Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 1 / 11 Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste SELOSTE Sivu 2 / 11 Sisällys Rykäsyn ohjeet sekä reittiseloste... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti... 3 Keskeyttäminen... 3 Vastuu...

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 1 / 16 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015 SELOSTE Sivu 2 / 16 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2015... 1 Rykäsy... 3 Kilpailunumero... 3 Kilpailureitti...

Lisätiedot

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017

Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 1 / 19 Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017 SELOSTE Sivu 2 / 19 Sisällys Rykäsyn ja Ähkäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2017... 1 Rykäsy ja Ähkäsy... 3 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut

HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 HelTri Talvisarja harjoituskilpailut SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys HelTri Talvisarja harjoituskilpailut... 1 HelTri Talvisarja - säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet ja naiset yleinen Matka: Perusmatka, uinti 1,5 km, pyöräily

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 JuniorCUP osakilpailu KISAOHJEISTUS JuniorCup -osakilpailu sunnuntaina 30.7.2017, Supersprint T/P 19, T/P17 ja T/P 15 sekä Supersprint T/P 13 ja T/P11 Tärkeät paikat (kts. kartta):

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: keskusta pyöräreitti PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI KISAKESKUS pukuhuone- ja suihkuteltat LAHDENTIE TULE MOBILIAAN ja

Lisätiedot

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00.

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kilpailukeskus: Laitilan sillan pielessä, ent. Meijerin tontilla, os. Trossitie Sarjat ja matkat: Miehet yleinen, Naiset

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17

OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS JUNIORCHALLENGE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA... 3 KISA-ALUE... 5 ENNEN KILPAILUA... 6 Ilmoittautuminen... 6 Vaihtoalue (T1 and T2)... 6 KILPAILUREITIT... 7 UINTI...

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

Pelastussuunnitelma HelTri Cup V1.0.0

Pelastussuunnitelma HelTri Cup V1.0.0 Pelastussuunnitelma HelTri Cup V1.0.0 1. SUUNNITELMAN TARKOITUS Tämän pelastussuunnitelman tarkoitus on ohjata HelTri Cupin toteuttamisesta vastaavaa henkilökuntaa turvallisuusasioissa sekä selkiyttää

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

6 x 40 metrin spurtit, joissa ei ylitetä annettuja raja-arvoja ja joita seuraa 1 minuutin 30 sekunnin palautuminen (takaisin lähtöpaikalle kävely).

6 x 40 metrin spurtit, joissa ei ylitetä annettuja raja-arvoja ja joita seuraa 1 minuutin 30 sekunnin palautuminen (takaisin lähtöpaikalle kävely). JUOKSUTESTIT Kuntotesti sisältää kaksi osiota. Testit 1 ja 2 on suoritettava peräkkäin. Testi juostaan yleisurheilukentällä, jotta kaikille voidaan taata samankaltaiset olot ja piikkareiden käyttö on kielletty.

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2017 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 30.7.2017, perus- ja sprinttimatka, viestijoukkueet kisaavat sprinttimatkan Tärkeät paikat (kts. kartta): Pysäköinti alueet: Virpiniemen

Lisätiedot

Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS

Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS Kuusamo, Nyt kutsuu mua Kuusamo. Metsän näen jämäkän, ja vaaran sinertävän TEKNINEN OPAS Kuusamoajo, nro 81 Yhteislähtöinen maantiepyöräilyn PSM-kilpailu ja kuntoajo La 13.8.2011 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt...3

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18

OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 OSALLISTUJAN OPAS JUNIOR CHALLENGE 2 18 1 SISÄLLYSLUETTELO TERVETULOA 3 KILPAILUALUE 5 ENNEN KILPAILUA 6 Ilmoittautuminen 6 Vaihtoalue (T1 and T2) 7 KILPAILUREITIT 9 UINTI 9 PYÖRÄOSUUS 10 JUOKSUSOSUUS

Lisätiedot

Kortteliajo, kriterium neutraalikierros ja ylösajot

Kortteliajo, kriterium neutraalikierros ja ylösajot Kortteliajo, kriterium neutraalikierros ja ylösajot 6.2.2016 JK 1. Neutraalikierros 2. Ylösajo 1. NEUTRAALIKIERROS Neutraalikierroksen sääntö tulee ratapyöräilystä 2.7.022 Hyväksyttävissä onnettomuustapauksissa,

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU pukuhuone- ja suihkuteltat UINTI KISAKESKUS LAHDENTIE kilpailijapysäköinti

Lisätiedot

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa

RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa RESUL:n pistooliampumajuoksu- ja viestimestaruuskilpailut 5.9.2015 Espoossa KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan RESUL:n 15.1.2015 voimaan tulleita pistooliampumajuoksu- ja pistooliampumajuoksuviesti

Lisätiedot

MOOTTORIKELKKA CROSS COUNTRY LAJISÄÄNNÖT 2016

MOOTTORIKELKKA CROSS COUNTRY LAJISÄÄNNÖT 2016 MOOTTORIKELKKA CROSS COUNTRY LAJISÄÄNNÖT 2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 MÄÄRITELMÄ... 1 2 MOOTTORIKELKAT JA KILPAILULUOKAT JA -NUMEROT... 1 3 KULJETTAJAT... 2 3.1 Kuljettajien ikä ( täyttää kilpailukauden aikana)...

Lisätiedot

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti

Ohjeita kilpailijoille. Kilpailupysäköinti 1(6) Ohjeita kilpailijoille Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja

KILPAILIJAINFO. kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet ja KILPAILIJAINFO kilpailunjohtaja Simo Hillo puhelin 0400 594 385 turvapäällikkö Pasi Kolu puhelimet 0400 876 479 ja 045 351 93 50 aluekartta ja selitykset: päätie kisakeskukseen PYSÄKÖINTI JUOKSU UINTI

Lisätiedot

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola

62. TS-KORTTELIAJOT Asko Angervo, Esa Lehto, Jaakko Kontula. Sininen Bussi / Heikki Kivinen. Juhani Lehto, Mikael Miikkola 62. TS-KORTTELIAJO 62. TS-KORTTELIAJOT 27.4.2019 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto Raimo

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUKUTSU Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen

Lisätiedot

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja

FELT HelTri Cup harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 FELT HelTri Cup 2017- harjoituskilpailusarja SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys FELT HelTri Cup 2017:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen... 3 Palkitseminen...

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015

TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015 TEKNINEN OPAS SM-PARITEMPO 23.8.2015 Jenni Petrelius 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n, Suomen Pyöräilyunioni ry:n kilpailusääntöjä sekä näitä kilpailumääräyksiä.

Lisätiedot

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4.

SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 sunnuntai Kilpailuohje rev 16.4. SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 2018 Simo Klimscheffskij n muistoajo 2018 SIMO KLIMSCHEFFSKIJ N MUISTOAJO 29.4.2018 Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Ari Aalto

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo

TEKNINEN OPAS. Liakan tempo TEKNINEN OPAS Liakan tempo 2.7.2011 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Kilpailu 4. Liitteet - kartat - kilpailunumeron kiinnittäminen - lähtöluettelot

Lisätiedot

Lentävä lähtö siten, että etummainen jalka on paikallaan 1,5 metrin päässä lähtöportista.

Lentävä lähtö siten, että etummainen jalka on paikallaan 1,5 metrin päässä lähtöportista. KUNTOTESTIT Kuntotesti sisältää kaksi osiota. Testit 1 ja 2 on suoritettava peräkkäin. Tauko testien välillä on 6-8 minuuttia. Testi juostaan yleisurheilukentällä, jotta kaikille voidaan taata samankaltaiset

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti 1(7) OHJEITA KILPAILIJOILLE Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu

TEKNINEN OPAS. OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 4.-5.7.2015 Kultainen Kampi osakilpailu Master Cup osakilpailu PowerBar Tempo Pikku-Syöte Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat

Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Duathlon SM 2018 Sprinttimatkat Juoksu-Pyöräily-juoksu 5.5.2018 Rusko, Varsinais-Suomi Opasta täydennetään ennen kilpailua. TEKNINEN OPAS TOP 1.13 / 3.5.2018 Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin 22.5.2018 1 (5) Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin KeU 100 haastesprinttiviesti on kuntosuunnistustapahtuma. Joukkueiden ilmoittautumiset ennakkoon IRMA-palvelun kautta (suunnistusseurat), kisasivuilla

Lisätiedot

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 20 ISM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 1.8.2018 Sivu 1 / 20 ISM 2018 1.8.2018 Sivu 2 / 20 1.8.2018 Sivu 3 / 20 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 4 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 4 2 Kilpailukeskus... 5 2.1 Pysäköinti... 9 3 Säännöt...

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15

Avoin SM-kilpailu juniorit M/N 12-13, 14-15 KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON (päivitetty 25.8.2015) AVOIN SM-MAASTOTRIATHLON KUNTOSARJA JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, la 5.9.2015 SARJAT JA

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ

TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ TEKNINEN OPAS MAASTOPYÖRÄILY XCO SUOMEN MESTARUUSKILPAILUT 2013 21.7.2013 MESSILÄ HEI! Tervetuloa XCO-maastopyöräilyn SM-kilpailuihin Hollolan Messilään sunnuntaina 21.7.2013. Pitelet kädessäsi kilpailun

Lisätiedot

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4.

61. TS-KORTTELIAJO. 61. TS-kortteliajo Kilpailuohje rev 27.4. 61. TS-KORTTELIAJO 61. TS-kortteliajo 61. TS-KORTTELIAJOT Kilpailun johtaja Ylituomari Tuomarineuvosto Ratamestari Järjestyspäällikkö Maalikamera Kierroslaskija Kuuluttaja Sihteeri, tulospalvelu Ari Aalto

Lisätiedot

12. KILLIN KAIVIN GP

12. KILLIN KAIVIN GP 12. KILLIN KAIVIN GP 21.5.2016 12. KILLIN KAIVIN GP 21.5.2016 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT kilpailun johtaja ylituomari tuomarit, tuomarineuvosto ratamestari järjestyksenvalvonta liikenteenohjaus kuulutus Tapio

Lisätiedot

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE

FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE FUTURE CUP RALLISPRINT KARKKILA 1 7.5.2016 KILPAILIJATIEDOTE Nuorten ohjaajakokous kilpailutoimiston läheisyydessä Kilpailupaikka on Karkkilan Teollisuuskylässä VT2 varressa. Kilpailupaikalle on opastus

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia!

KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI. Muutokset ovat mahdollisia! KILPAILUOHJEET XTERRA FINLAND 18.6.2017 XTERRA TRIATHLON TRIATHLON KUNTOSARJA TRIATHLON JOUKKUEVIESTI Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa, su 18.6.2017 SARJAT JA MATKAT: XTERRA TRIATHLON;

Lisätiedot

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT

OULU-LEHDEN TERVAETAPIT TEKNINEN OPAS OULU-LEHDEN TERVAETAPIT 11. - 13.7.2014 Pikku-Syöte Velo PowerBar Tempo Special Bike Maantieajo Pyörä-Suvala Kriterium SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille

Lisätiedot

HCR 2013 Kaupunkimittausosasto, Helsinki 019/2013

HCR 2013 Kaupunkimittausosasto, Helsinki 019/2013 HCR 2013 Kaupunkimittausosasto, Helsinki 019/2013 Course measurement data sheet Course name: HCR tarkistusmittaus Date: 19.5.2013 Measurer: Kari Ristanen Time: 15:18 start 18:25 end Temperature: 22 20

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

SM XCO Lieto 2015 versio 1 / 29.6.2015

SM XCO Lieto 2015 versio 1 / 29.6.2015 X C OS ML i e t o MAASTOPYÖRÄILYN XCO -SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 19.7.2015...2 1. Kilpailun toimihenkilöt...2 1.1. Tuomarineuvosto...2 1.2 Kilpailun vastuuhenkilöt...2 1.3. Ensiapu...2 2. Ohjeita kilpailijoille...3

Lisätiedot

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat

Sivu 1 / 16 SM Jurvan Voima Kurikan kaupunki Jurvan Urheilijat 10.6.2019 Sivu 1 / 16 SM 2019 10.6.2019 Sivu 2 / 16 Sisällysluettelo 1 Organisaatio... 3 1.1 Tuomarineuvosto ja tuomarit... 3 2 Kilpailukeskus... 4 2.1 Pysäköinti... 7 3 Säännöt... 8 3.1 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

Talvi Triathlon SM 2015

Talvi Triathlon SM 2015 Talvi Triathlon SM 2015 Juoksu-Pyöräily-Hiihto 28.3.2015 Uusikaupunki TEKNINEN OPAS TOP 1.4 / 15.3.2015 Opasta täydennetään ennen kilpailua. Tarkistakaa nettisivulta, että käytössänne on uusin versio oppaasta.

Lisätiedot

HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä

HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä HOPEASOMPA - VIESTIT Lempäälä 19.2.2017 YHTEISLÄHTÖ (ICR 315.3) Yhteislähdössä käytetään auramuodostelmaa. Numero yksi sijoitetaan auramuodostelman keskelle, parilliset numerot sijoitetaan auran oikealle

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 28.6.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

TUMP RATAPÄIVÄN SÄÄNNÖT

TUMP RATAPÄIVÄN SÄÄNNÖT Näiden sääntöjen tarkoitus on poistaa tarpeettomat vaaratilanteet radalla. Sääntöjen rikkoja poistetaan välittömästi radalta. Moottoriradalla harjoitteleminen on hyvää harjoitusta jokaiselle motoristille

Lisätiedot

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE

1. Ampiais Rallispecial 3.3.2013 KILPAILIJAOHJE 1. Ampiais Rallispecial KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1. Ampiais Rallispecial kilpailuun! Tänä vuonna ovat säät suosineet kilpailureitin tekijöitä ja on saatu luotua todella hieno talvinen kilpailu, josta

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON JA -DUATHLON (päivitetty )

KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON JA -DUATHLON (päivitetty ) KILPAILUOHJEET IMATRA BASE CAMP MAASTOTRIATHLON JA -DUATHLON (päivitetty 18.7.2016) AVOIN SM-MAASTOTRIATHLON KUNTOSARJA JOUKKUEVIESTI DUATHLON Muutokset ovat mahdollisia! AJANKOHTA: Holiday Club Saimaa,

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry.

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. KILPAILUOHJEET Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. Tapahtumakeskus: Joupiskan laki, opastus Joupiskan rinnekeskuksesta (Lakeudentie 20, Seinäjoki) ja Jääurheilukeskuksesta

Lisätiedot

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat

044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ. 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044 SUPERMOTO 044.1 MÄÄRITELMÄ 044.2 MOOTTORIPYÖRÄT JA KILPAILULUOKAT 044.2.1 Moottoripyörät 044.2.2 Kilpailuluokat 044.3 AJAJAT 044.3.1 Ajajien ikä 044.3.2 Ajovarusteet 044.4 RATA 044.5 HARJOITUKSET 044.6

Lisätiedot

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876

KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381. SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989. TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 KILPAILUNJOHTAJAT: Teemu Tikkaoja 040 500 7492 Lasse Lae 0500 661 381 SIHTEERI: Tiina Lae 050 500 2989 TURVAPÄÄLLIKÖ: Teemu Sillanpää 040 746 2876 RATATUOMAREIDEN PÄÄLLIKKÖ: Ismo Lepistö 040 864 4303 KILPAILIJOIDEN

Lisätiedot

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009

F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 F-cup 5. osakilpailu 15.08.2009 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin viides ja samalla toinen kesäosakilpailu. Olemme

Lisätiedot

HelTri Cup- harjoituskilpailusarja 2016

HelTri Cup- harjoituskilpailusarja 2016 SÄÄNNÖT Sivu 1 / 5 HelTri Cup- harjoituskilpailusarja 2016 SÄÄNNÖT Sivu 2 / 5 Sisällys HelTri Cup- harjoituskilpailusarja 2016... 1 HelTri Cup:in säännöt... 3 Kilpaileminen... 3 Kilpailusarjat... 3 Ilmoittautuminen...

Lisätiedot

18. Lattomeriajo 17.4.2016

18. Lattomeriajo 17.4.2016 18. Lattomeriajo 17.4.2016 Tekninen opas Versio 1.11 / 14.4.2016 Kilpailu nro 1 Maantiekilpailukauden avauskilpailu Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä, kilpailun järjestäjän ohjeita sekä Tieliikennelakia.

Lisätiedot

SAVO-CUP 2011 SÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO

SAVO-CUP 2011 SÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO SAVO-CUP 2011 SÄÄNNÖT SISÄLLYSLUETTELO 1. Tarkoitus 2. Osanotto-oikeus 3. Osallistuminen 4. Ilmoittautuminen 5. Palkinnot 6. Peruskoulutus 7. Kilpailutoimitsijat 8. Sääntötulkinnat 9. Vastuu, lisenssit

Lisätiedot

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas Riihimäki 27.6. 2014 www.hypykisat.fi Kilpailuorganisaatio Kilpailunjärjestäjä Riihimäen Kiista-Veikot ry Hyvinkään Pyöräilijät ry Kilpailun vastuuhenkilöt

Lisätiedot

OMATALO SM RALLISPRINT

OMATALO SM RALLISPRINT OMATALO SM RALLISPRINT 19.01.2013 KILPAILIJAOHJE Kilpailun aikataulu klo Tapahtuma 7.00 Kilpailutoimisto avataan ja rataan tutustuminen alkaa 7.30 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa 8.00 Katsastus alkaa

Lisätiedot

Kari Mäkinen. Tarmo Niemi, Markku Nieminen, Rauno Pääsky, Erkki Jäppinen

Kari Mäkinen. Tarmo Niemi, Markku Nieminen, Rauno Pääsky, Erkki Jäppinen 9. KILLIN KAIVIN GP 18.5.2013 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT kilpailun johtaja ylituomari tuomarit, tuomarineuvosto ratamestari järjestyksenvalvonta liikenteenohjaus kuulutus Tapio Niemi Hannu Autio Hannu Autio,

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS SPRINT 2 17

OSALLISTUJAN OPAS SPRINT 2 17 OSALLISTUJAN OPAS SPRINT 2 17 OSALLISTUJAN OPAS Sisällysluettelo TERVETULOA... 4 TAPAHTUMAKESKUS... 6 ENNEN KILPAILUA... 7 Kilpailualue... 7 Ilmoittautuminen... 7 Carbo Loading Party... 7 Vaihtoalue (T1

Lisätiedot

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7. Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.2012 XCO-cupin 3. osakilpailu Kultainen Kampi osakilpailu TEKNINEN OPAS Rev.

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1 / 5 Royal Pyöräily 5.7.2015 Royal Cycling Team Ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset Tämä ohje koskee ainoastaan kilpasarjassa ajavia

Lisätiedot

28.02.2009 Sastamala. F-CUP 2009 toinen osakilpailu. Kiikoisten Autosuunnistajat

28.02.2009 Sastamala. F-CUP 2009 toinen osakilpailu. Kiikoisten Autosuunnistajat 28.02.2009 Sastamala F-CUP 2009 toinen osakilpailu Kiikoisten Autosuunnistajat KILPAILUN SÄÄNNÖT VOLKSWAGEN RALLI 28.02.2009 F_CUP:n osakilpailu Kiikoisten Autosuunnistajat Sastamala I OHJELMA 22.12.08

Lisätiedot

CTIF 100 metrin estejuoksu

CTIF 100 metrin estejuoksu CTIF 100 metrin estejuoksu Säännöt (6. painos 2004, keskeisimmät kohdat Suomessa järjestettävää kilpailua varten) Kilpailusarjat (1.2) Kilpailussa on erikseen sarjat vapaaehtoisille palokunnille ja ammattipalokunnille.

Lisätiedot

-TUOTE RALLISPRINT

-TUOTE RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE KILPAILUALUE JA TOIMISTO Kilpailupaikkana on Myllynummen alue Keravalla. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkoalueella ja on avoinna alla olevan aikataulun mukaisesti. Sisääntulo alueelle Sementtitehtaankadun

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Suolijärvi: Reittikartta

Suolijärvi: Reittikartta Suolijärvi: Reittikartta Juoksureitin rajat määrittyvät koko matkalla ulkoilureitin reunojen mukaan. Jumi 55 Kataja (kävelytien pohjoispuolella sisäkaarteessa käännyttäessä sähkölinjalle) Pirkan Hölkän

Lisätiedot

KAARINAN SYYSMARATON

KAARINAN SYYSMARATON KAARINAN SYYSMARATON 22.10.2016 Mittausraportti Mittauspäivä: 20.10.2016, klo 18:00 19:30 Olosuhteet: Mittaaja: Avustajat: +5 C, pilvistä Jari Tomppo Janne Klasila, Tuomo Sibakov, Jaakko Uotila Kaarinan

Lisätiedot

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006

Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Vuokatti Off Road 20 21.5.2006 Seurojenvälinen kilpailu Moottoriurheilukeskus Rommakko Vuokatti klo. 13.00 Kilpailun järjestää Suomen off road yhdistys ry. Katsastuksessa tarkastetaan erityisesti ettei

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. Tarkkuussuunnistuksen Suomen mestaruuskilpailut Normaalikilpailu Nurmes

Kilpailuohjeet. Tarkkuussuunnistuksen Suomen mestaruuskilpailut Normaalikilpailu Nurmes Säännöt Kilpailuohjeet Tarkkuussuunnistuksen Suomen mestaruuskilpailut Normaalikilpailu 1.-2.9.2018 Nurmes Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. Tuomarineuvosto Hannu

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Mobilia. Mobilian osoite on Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala. Kilpailun johtajana on Simo Hillo p.

Lisätiedot

Sääntöjä: Maksaminen. Emme ota Smartumin seteleitä vastaan. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Sääntöjä: Maksaminen. Emme ota Smartumin seteleitä vastaan. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Sääntöjä: Tahko Triathloniin et tarvitse erillistä kilpailulisenssiä. Ilmoittatuessasi ikäluokkasarjaan, huomioi, että ikäluokkasi määräytyy syntymävuoden mukaan. Vaikka olet 49 vuotias, mutta täytät 50

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS HALF DISTANCE 2 17

OSALLISTUJAN OPAS HALF DISTANCE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS HALF DISTANCE 2 17 OSALLISTUJAN OPAS Sisällysluettelo TERVETULOA... 3 TAPAHTUMAKESKUS... 5 ENNEN KILPAILUA... 6 Kilpailualue... 6 Ilmoittautuminen... 6 Carbo Loading Party... 6 Vaihtoalue

Lisätiedot

10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014

10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014 10. KILLIN KAIVIN GP SM-KORTTELI 17.5.2014 SM-KORTTELIAJO JA 10. KILLIN KAIVIN GP 17.5.2014 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT kilpailun johtaja ylituomari tuomarit, tuomarineuvosto ratamestari järjestyksenvalvonta

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT

JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS 4.3.2016 HS-LOPPUKILPAILU KUOPIO HENKILÖKOHTAISET MATKAT AGENDA 1. Läsnäolijoiden toteaminen 2. Kilpailuorganisaation esittely 3. Tuomarineuvoston esittely 4. Ilmoittautumiset

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO

TEKNINEN OPAS. PSM-ratakilpailut KUUSAMO TEKNINEN OPAS PSM-ratakilpailut KUUSAMO La 13.7.2013 SISÄLTÖ 1. Kilpailun toimihenkilöt... 3 1.1. Tuomarineuvosto... 3 1.2. Kilpailun vastuuhenkilöt... 3 1.3. Ensiapu... 3 2. Ohjeita kilpailijoille ja

Lisätiedot

kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 Raimo Sivula, Jaakko Kontula

kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 Raimo Sivula, Jaakko Kontula PIRKKA MTB, SM MARATON 15.09.2013 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT järjestävä seura Tampereen Yritys ry kilpailun johtaja Tapio Niemi puh 040 5827 167 ylituomari Hannu Autio puh 0400 635 032 tuomarineuvosto tuomarit

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot