VARAOSAT. Valmistaudu nopeaan toimitukseen TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARAOSAT. Valmistaudu nopeaan toimitukseen TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO"

Transkriptio

1 TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO VARAOSAT Valmistaudu nopeaan toimitukseen VARAOSAT

2 2 Konecranes Varaosat PAIKALLISTA PALVELUA MAAILMANLAAJUISEN VERKOSTON TUKEMANA Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista. Tarjoamme kattavan nostolaitevalikoiman moniin käyttötarkoituksiin. Konecranes on sitoutunut tarjoamaan ratkaisuja, jotka kasvattavat liiketoimintasi arvoa ja tehokkuutta. Konecranes tarjoaa erikoistuneita kunnossapitopalveluita nostureille, työstökoneille ja trukeille yksittäisistä laitteista koko toiminnan kattaviin ratkaisuihin. Tarjoamme ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Maailmanlaajuisen verkostomme avulla tarjoamme nopeat varaosatoimitukset, teknisen osantunnistuksen, 24/7-tilauspalvelun sekä pikavalmistuksen ja -toimituksen. Mikäli meillä ei ole tarvittavaa osaa varastossamme, voimme suunnitella ja valmistaa sen alusta lähtien. Käytössämme on alkuperäispiirustuksia, joiden avulla voimme tuottaa sellaisiakin varaosia, joita ei enää valmisteta. Varaosien toimittamisen lisäksi valmistamme osia reverse engineering -menetelmän avulla omalla suunnittelu- ja valmistusosastollamme. Tarjoamme myös pidemmälle vietyjä ratkaisuja ja autamme varastojen yhteishallintaan sekä hankintaan liittyvissä tarpeissa.

3

4 4 Konecranes Varaosat VARAOSAT kaikille merkeille Konecranes on useiden tunnetuimpien nostolaitemerkkien alkuperäisvalmistaja sekä yksi suurimmista kaikkien valmistajien laitteisiin varaosia tarjoavista varaosatoimittajista. Tuemme asiakkaitamme kriittisten osien hallinnassa 24/7-palvelun avulla. Omat varaosientuotantoyksikkömme ja suunnitteluosastomme auttavat vanhojen, käytöstä pois jääneiden osien valmistuksessa. ARVOSTETUT TUOTEMERKKIMME Strategisten ostojen kautta olemme alan tunnetuimpien ja arvostetuimpien merkkien varaosien alkuperäistoimittaja. Nostolaitteitamme on käytössä kaikkein vaativimmissa ympäristöissä ja teollisuudenaloilla kuten teräs- ja metalliteollisuudessa, metsä- ja puutavarateollisuudessa, petrokemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa sekä satamissa, telakoilla ja intermodaaliterminaaleissa. Me tunnemme nostolaitteet sekä työstökoneet ja hyödynnämme tätä tietoa varaosatoiminnoissamme. OSAAMISEMME KATTAA MUUTKIN KUIN OMAT MERKKIMME Huollamme kaikenmerkkisiä nostureita, nostimia ja muita nostolaitteita sekä työstökoneita. Olemme johtava globaali valmistaja, jolla on satojen vuosien kokemus ja kattava maailmanlaajuinen kunnossapitoverkosto. Asentajamme ymmärtävät mitä asiakkaiden laitteiden pitäminen täydessä tuotantokäytössä vaatii. Koulutamme kunnossapitohenkilöstömme ymmärtämään eri merkkien yksilölliset tarpeet.

5

6 6 Konecranes Varaosat KUN AIKAA EI OLE HUKATTAVAKSI Toisinaan tulee eteen tilanteita, jolloin varaosaa tarvitaan normaaleja toimitusaikoja nopeammin. Näitä tilanteita varten tarjoamme VIP-palveluita, joiden ansiosta toimitusajat lyhenevät merkittävästi. VIP PIKATOIMITUSPALVELU > Valmistettavat tai tilattavat osat > Lyhentää tavallista toimitusaikaa 50%. VIP+ PIKATOIMITUSPALVELU > Vain valmistettavat osat > 24/7-valmistus jättää toimitusajan niin lyhyeksi kuin se on valmistusteknisesti mahdollista. OSAT VALMIIKSI ASENNETTUINA Voit tilata varaosat myös valmiiksi asennettuina. Valitsemalla asennuspalvelumme tiedät, että asennus tulee asianmukaisesti tehdyksi ja että laitteesi on takaisin tuotantokäytössä ilman viiveitä. Maailman laajimpana huoltoverkostona tarjoamme sinulle aina paikallista tukea. Asiantuntevat asentajamme huolehtivat, että laitteesi ovat taas nopeasti tuotantokäytössä.

7 OSANA MENESTYSTÄSI HUOMIOI NÄMÄ: > Kehitystyö ja suunnittelu. > Valmistus varaosat, jotka täyttävät tai ylittävät alkuperäisstandardit. > Reverse engineering korvaavat varaosat, kun alkuperäistä osaa ei ole saatavilla. > Prescription parts voivat pidentää käyttöikää. > Varaosien modernisoinnit palauttavat laitteistosi uuteen uskoon. > Alkuperäisosien valmistus ei tarvitse tehdä valintaa hinnan ja suorituskyvyn välillä. > Saatavilla yli osaa nopeana toimituksena suoraan varastostamme. > Varaosa-asiantuntijamme palveluksessasi 24/7/365, pikapalvelut kiireellisiin toimituksiin.

8 8 Konecranes Varaosat VARAOSA-ASIANTUNTIJAMME > Palveluksessasi 24/7/365 asiantuntijamme päivystävät kellon ympäri valmiina tutkimaan ja analysoimaan varaosatarpeesi nopeasti. > Kokeneella varaosatiimillämme on reaaliaikainen yhteys tietokannoistamme löytyviin yksityiskohtaisiin suunnitteludokumentteihin ja -piirustuksiin. 90 %:iin varaosakyselyistä vastataan 48 tunnin kuluessa. > Pikatoimituspalvelumme VIP ja VIP+ tarjoavat nopeimmat toimitukset. KARTOITUS- JA VARASTOINTIPALVELUT > Määrittää nostolaitteidesi kriittiset, tärkeät ja kulutusosat sekä niiden saatavuuden. > Mahdollistaa varaosatarpeisiin varautumisen ennakolta. > Tunnistaa modernisaatiotarpeet. > Helpottaa nostolaiteosien hallintaa. > Pienentää varastoon sidottua pääomaa ja vuosikustannuksia. > Pitää huolen varaston ajantasaisuudesta. > Mahdollistaa laajemman varaosien saatavuuden verrattuna itse ylläpidettävään varastoon. > Mahdollisuus kokonaisvaltaiseen hallintaan, jossa Konecranes vastaa koko varaosahankinnasta. Reverse engineering > Prosessit voidaan toteuttaa minkä merkkiseen laitteeseen tahansa. > Reverse engineering on ratkaisu silloin, kun tuotannosta poistunutta osaa ei ole saatavissa tai alkuperäisvalmistajaa ei ole enää olemassa. > Reverse engineering -menetelmä tarkoittaa korkeinta mahdollista laatua.

9 LAAJA VALIKOIMA > Nopeat toimitukset, kaikki varaosat samasta paikasta. > Saatavilla yli osaa suoraan varastostamme. > Varastoimme alkuperäisosia ja uudelleensuunniteltuja sekä korvaavia osia kaikille materiaalinkäsittelylaitteille ja työstökoneille. > Lähetämme varastoidut osat 24 tunnin kuluessa tilauksesta. > Korkealaatuiset varaosat. Prescription parts JA OSIEN MODERNISOINNIT > Prescription parts -osien käyttö tulee ajankohtaiseksi, jos nosturin yksittäisissä osissa havaitaan merkittävää kulumista tai nosturi ei toimi halutulla tavalla. > Prescription parts -osat ovat yksilöllisesti suunniteltuja ja valmistettuja osia, jotka täyttävät tai ylittävät alkuperäiset vaatimukset. > Varaosan valmistuksessa käytettäviä materiaaleja tai valmistusprosessia voidaan muuttaa suorituskyvyn parantamiseksi. > Parannuksien avulla voidaan pidentää osan ja samalla koko nosturin elinkaarta. > Modernisoinneilla laitteesi voidaan päivittää kustannustehokkaammiksi nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen. > Vanhentuneiden, epäluotettavien ja vikaherkkien osien vaihtaminen auttaa parantamaan turvallisuutta. ALKUPERÄISLAITTEIDEN PERUSKUNNOSTUS > Moottorien peruskunnostus uudenveroiseksi murtoosalla uuden kustannuksista. > H-luokan eristys lisää lämpötilatoleransseja ja parantaa kestävyyttä. > Kaikki osat käsitellään ruosteenestoaineella. > Inverttereiden huolto ja peruskorjaus sekä vaihtolaitepalvelu. > Alkuperäislaatua ylläpidetään käyttämällä korkealaatuisempia materiaaleja ja työmenetelmiä sekä alkuperäisiä määritelmiä. > Kaikki peruskunnostetut laitteet testataan huolellisesti.

10 10 Konecranes Varaosat

11 Varastointipalvelun avulla varasto pysyy ajan tasalla, ja osat ovat nopeasti saatavilla HAASTE Varaosien saatavuuden vaikutus ydinvoimalan vuosihuoltoon Asiakkaan operoimassa ydinvoimalassa toteutetaan säännöllisesti vuosihuolto, joka tehdään tarkkaan suunnitellussa aikataulussa. Mahdollisesta vuosihuollon viivästymisestä aiheutuvat kustannukset ovat merkittäviä, ja ydinvoimalan toiminnan sekä turvallisuuden kannalta on tärkeää varmistaa varaosien nopea saatavuus. Näin varmistetaan nostureiden korkea käytettävyys. Asiakkaalla oli tarve selvittää kriittisten nostureiden käytettävyys varaosien saatavuuden näkökulmasta. Samalla haluttiin varmistaa voimalaitoksen oman varaosavaraston ajantasaisuus ja kattavuus. RATKAISU Konecranes toteutti nosturikannan varaosakartoituksen Konecranes-konsernin toteuttaman varaosakartoituksen avulla asiakkaan kriittisimpien nostureiden tärkeimmät osat identifioitiin. Osat jaettiin yleisiin osiin sekä ydinvoimalalle nimettyihin erikoisosiin. Kartoituksessa saatiin selville, että joidenkin kriittisten nostureiden osien toimitusaika oli jopa useita viikkoja. Näiden voimalaitoksen turvallisuuden ja huoltotoimien sujuvuuden kannalta tärkeiden osien välitön saatavuus haluttiin turvata. LOPPUTULOS Kustannustehokas nosturivaraosien varastointipalvelu Ydinvoimalalle toteutettu palvelumallinen varaosavarasto sisältää nostureiden ylläpidolle kriittiset ja tarpeelliset osat kuten köydet, jarrut, moottorit ja taajuusmuuttajat. Konecranes varastoi nämä osat vuosihuollon ajan voimalaitoksella räätälöidyssä erikoiskontissa. Muuna aikana Konecranes varastoi osat omassa varaosakeskuksessaan. Näin varaosat ovat vuosihuollon aikana välittömästi saatavilla ja muulloin toimitettavissa muutamassa tunnissa. Konecranes seuraa yhteistyössä asiakkaan kanssa varaosapalvelun sisältöä, ja varastoa päivitetään tarpeen mukaan. Asiakkaalle varaosien omistamisesta luopuminen on kustannustehokas ratkaisu, ja samalla Konecranes asiantuntevana nosturitoimittajana pitää huolen varaston ajantasaisuudesta. Tämä julkaisu on tarkoitettu vain yleiseen tiedotustarkoitukseen. Konecranes varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa tuotteita tai niiden yksityiskohtia tai lopettaa tuotteiden myynnin. Tämän julkaisun tietoja ei tule pitää tuotetakuuna kuten takuuna minkään tuotteen sopivuudesta tiettyyn tai yleiseen tarkoitukseen, takuuna laadusta tai sisällön vastaavuudesta myyntisopimuksiin.

12 TEOLLISUUS- NOSTURIT TYÖSTÖ- KONEhuolto YDIN- VOIMALA- NOSTURIT SATAMA- NOSTURIT RASKAAT HAARUKKA- TRUKIT KUNNOSSA- PITO Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja se toimittaa monille eri teollisuudenaloille niiden toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V). Yrityksellä on yli työntekijää yli 600 toimipaikassa lähes 50 maassa. Näiden resurssien, teknologian ja määrätietoisuuden avulla voimme lunastaa asiakaslupauksemme Lifting Businesses Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. Konecranes, Lifting Businesses ja -symboli ovat Konecranesin rekisteröityjä tavaramerkkejä

Uusi kehittyneempi CXT -nosturi

Uusi kehittyneempi CXT -nosturi TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CXT-NOSTURIT Uusi kehittyneempi CXT -nosturi 2 Konecranes Uusi kehittyneempi CXT-nosturi Uusi innovatiivinen

Lisätiedot

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito 2 Rexroth huolto: avain parempaan tuottavuuteen Koneiden maksimaalinen käytettävyys ja korkea hyötysuhde tuotantolaitteistojen koko elinkaaren ajan: Nämä

Lisätiedot

Virtaviivaistettujen työskentelytapojen ja uudistettujen tietojärjestelmien ansiosta olemme nyt paremmin verkottunut organisaatio

Virtaviivaistettujen työskentelytapojen ja uudistettujen tietojärjestelmien ansiosta olemme nyt paremmin verkottunut organisaatio SISÄLTÖ 2 Konecranes lyhyesti 4 Vuosi 2014 lyhyesti 6 Teema: Verkottunut. Tulevaisuus. Kaikkialla. 8 Toimitusjohtajan katsaus 10 Hallituksen puheenjohtajan tervehdys 12 Yhtiön kulmakivet 14 Toimintaympäristö

Lisätiedot

vuosikertomus pelisäännöt

vuosikertomus pelisäännöt vuosikertomus 2011 pelisäännöt uusiksi Konecranes on alansa uudistaja, dynaaminen nostolaitekonserni. Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme ylivertaisia tuotteita ja palveluita, joiden laatu,

Lisätiedot

Pekka Lundmark, toimitusjohtaja

Pekka Lundmark, toimitusjohtaja Pekka Lundmark, toimitusjohtaja Vuosikertomus 2009 Lifting Businesses Konecranes on alansa uudistaja, dynaaminen nostolaitekonserni. Olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme ylivertaisia tuotteita

Lisätiedot

Saavutusten vuosi. Vuosikertomus 2000

Saavutusten vuosi. Vuosikertomus 2000 Saavutusten vuosi Vuosikertomus 2000 SISÄLTÖ Vuosi 2000 lyhyesti 1 KCI Konecranes konserni 2 Toimitusjohtajan kirje 4 Henkilöstö 6 Tutkimus ja tuotekehitys 8 Kunnossapitopalvelut 10 Standardinostolaitteet

Lisätiedot

KOHTI TOIMIALAN PARASTA KANNATTAVUUTTA VUOSIKERTOMUS 2014

KOHTI TOIMIALAN PARASTA KANNATTAVUUTTA VUOSIKERTOMUS 2014 KOHTI TOIMIALAN PARASTA KANNATTAVUUTTA VUOSIKERTOMUS 2014 SSAB lyhyesti 60 Liikevaihto 60 mrd Ruotsin kruunua pro forma SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö. Olemme maailmanmarkkinoiden

Lisätiedot

Arviointikriteerit toiminnanohjausjärjestelmän valintaan

Arviointikriteerit toiminnanohjausjärjestelmän valintaan Arviointikriteerit toiminnanohjausjärjestelmän valintaan TOMI raportti 5 Juhani Juuso & Päivi Iskanius Oulun yliopisto, Raahen toimintayksikkö Arviointikriteerit toiminnanohjausjärjestelmän valintaan TOMI

Lisätiedot

SAATAVUUDENHALLINTA PALVELUTUOTAN- NOSSA

SAATAVUUDENHALLINTA PALVELUTUOTAN- NOSSA SAATAVUUDENHALLINTA PALVELUTUOTAN- NOSSA Niko Pylkkänen LuK-tutkielma Tietojenkäsittelytiede Kuopion yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos Syyskuu 2005 KUOPION YLIOPISTO, informaatioteknologian ja

Lisätiedot

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä.

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Hyppää mukaan, niin kerromme, miten tavoitteeseen päästään. Vuosikertomus

Lisätiedot

Käynnissäpidon tiedonkeruun tehostaminen

Käynnissäpidon tiedonkeruun tehostaminen Ville Rauhala Käynnissäpidon tiedonkeruun tehostaminen KÄYNTI Käynnissäpidon tiedonhallinta Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun julkaisuja Sarja B. Raportit ja selvitykset 1/2013 Käynnissäpidon tiedonkeruun

Lisätiedot

Sähkötarvikkeita ammattilaisille.

Sähkötarvikkeita ammattilaisille. Sähkötarvikkeita ammattilaisille. SÄHKÖ TELE AUTOMAATIO Prysmian Group SLO tutuksi SLO ammattilaisten sähkötarviketoimittaja SLO on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Tavoitteenamme

Lisätiedot

kilpailukykyä strategisena kumppanina

kilpailukykyä strategisena kumppanina kilpailukykyä strategisena kumppanina Vuosikertomus 2012 incap Vuosikertomus 2012 sisällys konserni Liiketoiminta vastuullisuus hallinnointi Incap lyhyesti... 2 Vuosi 2012 lyhyesti... 3 toimitusjohtajan

Lisätiedot

HP Proactive 24 -palvelu

HP Proactive 24 -palvelu HP Proactive 24 - HP:n t Palvelun kuvaus HP Proactive 24 (P24) -ssa on integroitu laitteisto- ja ohjelmistotukiratkaisu, joka yhdistää teknisen tietouden ennaltaehkäisevään un, joka kattaa koko IT-ympäristön.

Lisätiedot

Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella?

Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella? s Uhkapeliä paloturvallisuuden kustannuksella? Paloturvallisuuden huoltopalvelusopimus www.siemens.fi/paloturvallisuus Building Technologies Riskit ovat tarpeettomia Paloturvallisuuden tärkeyttä ei epäile

Lisätiedot

YRITYSVASTUURAPORTTI 2009. Casting Future Solutions

YRITYSVASTUURAPORTTI 2009. Casting Future Solutions YRITYSVASTUURAPORTTI 2009 Casting Future Solutions Sisältö COMPONENTA-KONSERNI 1 Toimitusjohtajalta 2 Componenta lyhyesti 4 Componentan liiketoiminta ja toimintaympäristö 6 Yritysvastuu Componentassa 8

Lisätiedot

Muutoksen ja sopeutumisen vuosi

Muutoksen ja sopeutumisen vuosi Muutoksen ja sopeutumisen vuosi Raute 2009 VUOSIKERTOMUS 2009 Sopeutumista seuraa kasvu. Visio Rauten visio on olla maailmanlaajuisesti alansa johtava teknologian ja palvelujen toimittaja. Missio Raute

Lisätiedot

Yritysvastuuraportti HELSINKI 13:25

Yritysvastuuraportti HELSINKI 13:25 HELSINKI 13:25 Reaaliaikaisen reittisuunnitteluohjelman avulla Niklas ja hänen kollegansa säästävät aikaa ja polttoainetta tavatessaan asiakkaita. KONEen innovatiivinen karttaohjelma auttaa kunnossapitoasentajia

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan opas Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan perustaminen sisältää useita eri vaiheita ja useita kumppaneita. Tämä opas auttaa sinua löytämään verkkokaupallesi sopivia ratkaisuja.

Lisätiedot

kannattavia ratkaisuja raute 2012

kannattavia ratkaisuja raute 2012 kannattavia ratkaisuja raute 2012 raute osana puunjalostuksen arvoketjua raute palvelee puutuotetoimialaa maailmanlaajuisesti ja on osa puunjalostuksen arvoketjua. Raute tuo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoimintaan

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Nova7 - moderni uutuus

Nova7 - moderni uutuus NRO 1/07 VISMA SOFTWARE OYJ:N ASIAKASLEHTI Nova7 - moderni uutuus Visma Proceedo Toimialauutisia PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA... 3 VISMAuutuus Nova7... 4 Omalta osaltani yhdyn väitteeseen, ettei

Lisätiedot

KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014

KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014 KOMPRESSORItekniikka OY ATLAS COPCO KOMPRESSORIT AB:N ASIAKASLEHTI 2/2014 KOMPRESSORItekniikka 2/2014 - Sisältö 3 Pääkirjoitus 4 Atlas Copcon vakuumiratkaisut teollisuusasiakkaile 7 Atlas Copco Rental

Lisätiedot

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt.

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT you can Canonin tarjoamat palvelut varmistavat tulostusympäristösi hallinnan ja mahdollistavat

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011

Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 maailma Etelä-Pohjanmaa Lokakuu 3/2011 KURIKAN MIEDOSTA KESTÄVÄT TERÄSOVET Yli 40 vuoden kokemuksella Valmistamme: Lehtiovet Pariovet Taitto-ovet Liukuovet Liukupalo-ovet Myös kaikki konekäyttöisenä Aukipitolaitteet

Lisätiedot

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4

FORUM. Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2. Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 FORUM SKF:n asiakaslehti No 30 Jokaisen laakerin pitäisi saada rinnalleen hyvä tiiviste sivu 2 Kunnonvalvonta lisää turvallisuutta Hojumin voimalaitoksessa sivu 4 Hyviä uutisia elintarviketeollisuudelle

Lisätiedot

päivitetty lokakuussa 2003 TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry

päivitetty lokakuussa 2003 TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry Sähköisen kaupankäynnin aapinen päivitetty lokakuussa 2003 TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry 2(104) LUKIJALLE Tervetuloa tutustumaan pk-yrityksille laadittuun Sähköisen kaupankäynnin aapiseen.

Lisätiedot

Polttomoottori vastapainotrukit

Polttomoottori vastapainotrukit Polttomoottori vastapainotrukit 1.5 5.5 tonnia laatua luotettavuutta vastinetta rahalle laatua, luotettavuutta... asiakkaamme tietävät mitä he haluavat Kun kysyimme, mistä asiakkaat eniten pitävät Mitsubishi

Lisätiedot