VARAOSAT. Valmistaudu nopeaan toimitukseen TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARAOSAT. Valmistaudu nopeaan toimitukseen TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO"

Transkriptio

1 TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO VARAOSAT Valmistaudu nopeaan toimitukseen VARAOSAT

2 2 Konecranes Varaosat PAIKALLISTA PALVELUA MAAILMANLAAJUISEN VERKOSTON TUKEMANA Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista. Tarjoamme kattavan nostolaitevalikoiman moniin käyttötarkoituksiin. Konecranes on sitoutunut tarjoamaan ratkaisuja, jotka kasvattavat liiketoimintasi arvoa ja tehokkuutta. Konecranes tarjoaa erikoistuneita kunnossapitopalveluita nostureille, työstökoneille ja trukeille yksittäisistä laitteista koko toiminnan kattaviin ratkaisuihin. Tarjoamme ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Maailmanlaajuisen verkostomme avulla tarjoamme nopeat varaosatoimitukset, teknisen osantunnistuksen, 24/7-tilauspalvelun sekä pikavalmistuksen ja -toimituksen. Mikäli meillä ei ole tarvittavaa osaa varastossamme, voimme suunnitella ja valmistaa sen alusta lähtien. Käytössämme on alkuperäispiirustuksia, joiden avulla voimme tuottaa sellaisiakin varaosia, joita ei enää valmisteta. Varaosien toimittamisen lisäksi valmistamme osia reverse engineering -menetelmän avulla omalla suunnittelu- ja valmistusosastollamme. Tarjoamme myös pidemmälle vietyjä ratkaisuja ja autamme varastojen yhteishallintaan sekä hankintaan liittyvissä tarpeissa.

3

4 4 Konecranes Varaosat VARAOSAT kaikille merkeille Konecranes on useiden tunnetuimpien nostolaitemerkkien alkuperäisvalmistaja sekä yksi suurimmista kaikkien valmistajien laitteisiin varaosia tarjoavista varaosatoimittajista. Tuemme asiakkaitamme kriittisten osien hallinnassa 24/7-palvelun avulla. Omat varaosientuotantoyksikkömme ja suunnitteluosastomme auttavat vanhojen, käytöstä pois jääneiden osien valmistuksessa. ARVOSTETUT TUOTEMERKKIMME Strategisten ostojen kautta olemme alan tunnetuimpien ja arvostetuimpien merkkien varaosien alkuperäistoimittaja. Nostolaitteitamme on käytössä kaikkein vaativimmissa ympäristöissä ja teollisuudenaloilla kuten teräs- ja metalliteollisuudessa, metsä- ja puutavarateollisuudessa, petrokemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa sekä satamissa, telakoilla ja intermodaaliterminaaleissa. Me tunnemme nostolaitteet sekä työstökoneet ja hyödynnämme tätä tietoa varaosatoiminnoissamme. OSAAMISEMME KATTAA MUUTKIN KUIN OMAT MERKKIMME Huollamme kaikenmerkkisiä nostureita, nostimia ja muita nostolaitteita sekä työstökoneita. Olemme johtava globaali valmistaja, jolla on satojen vuosien kokemus ja kattava maailmanlaajuinen kunnossapitoverkosto. Asentajamme ymmärtävät mitä asiakkaiden laitteiden pitäminen täydessä tuotantokäytössä vaatii. Koulutamme kunnossapitohenkilöstömme ymmärtämään eri merkkien yksilölliset tarpeet.

5

6 6 Konecranes Varaosat KUN AIKAA EI OLE HUKATTAVAKSI Toisinaan tulee eteen tilanteita, jolloin varaosaa tarvitaan normaaleja toimitusaikoja nopeammin. Näitä tilanteita varten tarjoamme VIP-palveluita, joiden ansiosta toimitusajat lyhenevät merkittävästi. VIP PIKATOIMITUSPALVELU > Valmistettavat tai tilattavat osat > Lyhentää tavallista toimitusaikaa 50%. VIP+ PIKATOIMITUSPALVELU > Vain valmistettavat osat > 24/7-valmistus jättää toimitusajan niin lyhyeksi kuin se on valmistusteknisesti mahdollista. OSAT VALMIIKSI ASENNETTUINA Voit tilata varaosat myös valmiiksi asennettuina. Valitsemalla asennuspalvelumme tiedät, että asennus tulee asianmukaisesti tehdyksi ja että laitteesi on takaisin tuotantokäytössä ilman viiveitä. Maailman laajimpana huoltoverkostona tarjoamme sinulle aina paikallista tukea. Asiantuntevat asentajamme huolehtivat, että laitteesi ovat taas nopeasti tuotantokäytössä.

7 OSANA MENESTYSTÄSI HUOMIOI NÄMÄ: > Kehitystyö ja suunnittelu. > Valmistus varaosat, jotka täyttävät tai ylittävät alkuperäisstandardit. > Reverse engineering korvaavat varaosat, kun alkuperäistä osaa ei ole saatavilla. > Prescription parts voivat pidentää käyttöikää. > Varaosien modernisoinnit palauttavat laitteistosi uuteen uskoon. > Alkuperäisosien valmistus ei tarvitse tehdä valintaa hinnan ja suorituskyvyn välillä. > Saatavilla yli osaa nopeana toimituksena suoraan varastostamme. > Varaosa-asiantuntijamme palveluksessasi 24/7/365, pikapalvelut kiireellisiin toimituksiin.

8 8 Konecranes Varaosat VARAOSA-ASIANTUNTIJAMME > Palveluksessasi 24/7/365 asiantuntijamme päivystävät kellon ympäri valmiina tutkimaan ja analysoimaan varaosatarpeesi nopeasti. > Kokeneella varaosatiimillämme on reaaliaikainen yhteys tietokannoistamme löytyviin yksityiskohtaisiin suunnitteludokumentteihin ja -piirustuksiin. 90 %:iin varaosakyselyistä vastataan 48 tunnin kuluessa. > Pikatoimituspalvelumme VIP ja VIP+ tarjoavat nopeimmat toimitukset. KARTOITUS- JA VARASTOINTIPALVELUT > Määrittää nostolaitteidesi kriittiset, tärkeät ja kulutusosat sekä niiden saatavuuden. > Mahdollistaa varaosatarpeisiin varautumisen ennakolta. > Tunnistaa modernisaatiotarpeet. > Helpottaa nostolaiteosien hallintaa. > Pienentää varastoon sidottua pääomaa ja vuosikustannuksia. > Pitää huolen varaston ajantasaisuudesta. > Mahdollistaa laajemman varaosien saatavuuden verrattuna itse ylläpidettävään varastoon. > Mahdollisuus kokonaisvaltaiseen hallintaan, jossa Konecranes vastaa koko varaosahankinnasta. Reverse engineering > Prosessit voidaan toteuttaa minkä merkkiseen laitteeseen tahansa. > Reverse engineering on ratkaisu silloin, kun tuotannosta poistunutta osaa ei ole saatavissa tai alkuperäisvalmistajaa ei ole enää olemassa. > Reverse engineering -menetelmä tarkoittaa korkeinta mahdollista laatua.

9 LAAJA VALIKOIMA > Nopeat toimitukset, kaikki varaosat samasta paikasta. > Saatavilla yli osaa suoraan varastostamme. > Varastoimme alkuperäisosia ja uudelleensuunniteltuja sekä korvaavia osia kaikille materiaalinkäsittelylaitteille ja työstökoneille. > Lähetämme varastoidut osat 24 tunnin kuluessa tilauksesta. > Korkealaatuiset varaosat. Prescription parts JA OSIEN MODERNISOINNIT > Prescription parts -osien käyttö tulee ajankohtaiseksi, jos nosturin yksittäisissä osissa havaitaan merkittävää kulumista tai nosturi ei toimi halutulla tavalla. > Prescription parts -osat ovat yksilöllisesti suunniteltuja ja valmistettuja osia, jotka täyttävät tai ylittävät alkuperäiset vaatimukset. > Varaosan valmistuksessa käytettäviä materiaaleja tai valmistusprosessia voidaan muuttaa suorituskyvyn parantamiseksi. > Parannuksien avulla voidaan pidentää osan ja samalla koko nosturin elinkaarta. > Modernisoinneilla laitteesi voidaan päivittää kustannustehokkaammiksi nykyaikaista tekniikkaa hyödyntäen. > Vanhentuneiden, epäluotettavien ja vikaherkkien osien vaihtaminen auttaa parantamaan turvallisuutta. ALKUPERÄISLAITTEIDEN PERUSKUNNOSTUS > Moottorien peruskunnostus uudenveroiseksi murtoosalla uuden kustannuksista. > H-luokan eristys lisää lämpötilatoleransseja ja parantaa kestävyyttä. > Kaikki osat käsitellään ruosteenestoaineella. > Inverttereiden huolto ja peruskorjaus sekä vaihtolaitepalvelu. > Alkuperäislaatua ylläpidetään käyttämällä korkealaatuisempia materiaaleja ja työmenetelmiä sekä alkuperäisiä määritelmiä. > Kaikki peruskunnostetut laitteet testataan huolellisesti.

10 10 Konecranes Varaosat

11 Varastointipalvelun avulla varasto pysyy ajan tasalla, ja osat ovat nopeasti saatavilla HAASTE Varaosien saatavuuden vaikutus ydinvoimalan vuosihuoltoon Asiakkaan operoimassa ydinvoimalassa toteutetaan säännöllisesti vuosihuolto, joka tehdään tarkkaan suunnitellussa aikataulussa. Mahdollisesta vuosihuollon viivästymisestä aiheutuvat kustannukset ovat merkittäviä, ja ydinvoimalan toiminnan sekä turvallisuuden kannalta on tärkeää varmistaa varaosien nopea saatavuus. Näin varmistetaan nostureiden korkea käytettävyys. Asiakkaalla oli tarve selvittää kriittisten nostureiden käytettävyys varaosien saatavuuden näkökulmasta. Samalla haluttiin varmistaa voimalaitoksen oman varaosavaraston ajantasaisuus ja kattavuus. RATKAISU Konecranes toteutti nosturikannan varaosakartoituksen Konecranes-konsernin toteuttaman varaosakartoituksen avulla asiakkaan kriittisimpien nostureiden tärkeimmät osat identifioitiin. Osat jaettiin yleisiin osiin sekä ydinvoimalalle nimettyihin erikoisosiin. Kartoituksessa saatiin selville, että joidenkin kriittisten nostureiden osien toimitusaika oli jopa useita viikkoja. Näiden voimalaitoksen turvallisuuden ja huoltotoimien sujuvuuden kannalta tärkeiden osien välitön saatavuus haluttiin turvata. LOPPUTULOS Kustannustehokas nosturivaraosien varastointipalvelu Ydinvoimalalle toteutettu palvelumallinen varaosavarasto sisältää nostureiden ylläpidolle kriittiset ja tarpeelliset osat kuten köydet, jarrut, moottorit ja taajuusmuuttajat. Konecranes varastoi nämä osat vuosihuollon ajan voimalaitoksella räätälöidyssä erikoiskontissa. Muuna aikana Konecranes varastoi osat omassa varaosakeskuksessaan. Näin varaosat ovat vuosihuollon aikana välittömästi saatavilla ja muulloin toimitettavissa muutamassa tunnissa. Konecranes seuraa yhteistyössä asiakkaan kanssa varaosapalvelun sisältöä, ja varastoa päivitetään tarpeen mukaan. Asiakkaalle varaosien omistamisesta luopuminen on kustannustehokas ratkaisu, ja samalla Konecranes asiantuntevana nosturitoimittajana pitää huolen varaston ajantasaisuudesta. Tämä julkaisu on tarkoitettu vain yleiseen tiedotustarkoitukseen. Konecranes varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa tuotteita tai niiden yksityiskohtia tai lopettaa tuotteiden myynnin. Tämän julkaisun tietoja ei tule pitää tuotetakuuna kuten takuuna minkään tuotteen sopivuudesta tiettyyn tai yleiseen tarkoitukseen, takuuna laadusta tai sisällön vastaavuudesta myyntisopimuksiin.

12 TEOLLISUUS- NOSTURIT TYÖSTÖ- KONEhuolto YDIN- VOIMALA- NOSTURIT SATAMA- NOSTURIT RASKAAT HAARUKKA- TRUKIT KUNNOSSA- PITO Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja se toimittaa monille eri teollisuudenaloille niiden toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita. Konecranes Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä (osakkeen tunnus: KCR1V). Yrityksellä on yli työntekijää yli 600 toimipaikassa lähes 50 maassa. Näiden resurssien, teknologian ja määrätietoisuuden avulla voimme lunastaa asiakaslupauksemme Lifting Businesses Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. Konecranes, Lifting Businesses ja -symboli ovat Konecranesin rekisteröityjä tavaramerkkejä

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

VARAOSAT TEOLLISUUSNOSTURIT NOSTURIEN VARAOSAT MERKISTÄ JA MALLISTA RIIPPUMATTA

VARAOSAT TEOLLISUUSNOSTURIT NOSTURIEN VARAOSAT MERKISTÄ JA MALLISTA RIIPPUMATTA VARAOSAT TEOLLISUUS NOSTURIEN VARAOSAT MERKISTÄ JA MALLISTA RIIPPUMATTA 2 Konecranes Spare Parts Varaosat Konecranes 3 VARAOSAT TARPEISIISI JUURI OIKEAAN AIKAAN Toimitamme varaosat kaikille nosturimerkeille

Lisätiedot

TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA

TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat trukit Kunnossapito Työstökonehuolto ETÄPALVELUT TRUCONNECT Etäpalvelut REAALIAIKAINEN TUOTANNON TEHOKKUUDEN VALVONTA TIEDÄTKÖ KUINKA TEHOKKAASTI

Lisätiedot

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XA-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT Konecranes Tehokkuutta ALUMIINIPROFIILILLA

Lisätiedot

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon

Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon Teollisuusnosturit Ydinvoimalanosturit Satamanosturit Raskaat haarukkatrukit Kunnossapito Työstökonehuolto MATERIAALINHALLINTA Oikeat osat, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan agilon 2 Konecranes Agilon

Lisätiedot

XN-sähköketjunostimet TEHOKASTA NOSTAMISTA

XN-sähköketjunostimet TEHOKASTA NOSTAMISTA TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XN-sähköketjunostimet TEHOKASTA NOSTAMISTA Konecranes Sähkötoimiset XN-ketjunostimet

Lisätiedot

XM-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT

XM-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XMKEVYTNOSTURI JÄRJESTELMÄT Konecranes XMkevytnosturijärjestelmät XMkevytnosturijärjestelmät

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CXT-NOSTIN. CXT -köysinostin

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CXT-NOSTIN. CXT -köysinostin TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CXT-NOSTIN CXT -köysinostin 2 Konecranes Uudistettu CXT-köysinostin Uudistettu CXT-köysinostin Nopeampi,

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

Uusi kehittyneempi CXT -nosturi

Uusi kehittyneempi CXT -nosturi TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CXT-NOSTURIT Uusi kehittyneempi CXT -nosturi 2 Konecranes Uusi kehittyneempi CXT-nosturi Uusi innovatiivinen

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO KUNNOSSAPIDON JATKUVA MITTAAMINEN JA KEHITTÄMINEN

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO KUNNOSSAPIDON JATKUVA MITTAAMINEN JA KEHITTÄMINEN TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KUNNOSSAPIDON JATKUVA MITTAAMINEN JA KEHITTÄMINEN 3 Konecranes Työstökonehuolto SITOUTUNUT KUNNOSSAPITOON

Lisätiedot

KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ?

KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ? KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ? . NOSTUREITA JA NIIDEN KOMPONENTTEJA EI OLE SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN IKUISESTI. Teräsrakenteet ja koneistot kokevat väsyttävää kuormitusta jokaisen työjakson

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI 2 Konecranes CXT NEO Nostamisen uusi standardi Ketteryyttä

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO NOSTAMISEN UUSI STANDARDI CXT NEO -NOSTURI 2 Konecranes CXT Neo CXT NEO Ketteryyttä Tehoa Tämä

Lisätiedot

SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON

SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO MATERIAALINHALLINTA SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON 2 Konecranes Agilon AGILON LISÄÄ

Lisätiedot

TRUCONNECT -ETÄPALVELU ELINKAARENAIKAINEN KUNNOSSAPITOPALVELU REAALIAJASSA

TRUCONNECT -ETÄPALVELU ELINKAARENAIKAINEN KUNNOSSAPITOPALVELU REAALIAJASSA TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT NOSTOTRUKIT TYÖSTÖKONE ETÄPALVELUT TRUCONNECT -ETÄPALVELU ELINKAARENAIKAINEN KUNNOSSAPITOPALVELU REAALIAJASSA 2 3 ELINKAARENAIKAINEN KUNNOSSAPITOPALVELU

Lisätiedot

KUNNOSSAPITO. Geometrinen arviointi RailQ RATAMITTAUS/ NOSTURIGEOMETRIAN ANALYSOINTIMENETELMÄ

KUNNOSSAPITO. Geometrinen arviointi RailQ RATAMITTAUS/ NOSTURIGEOMETRIAN ANALYSOINTIMENETELMÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT KUORMAAJAT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO Geometrinen arviointi RailQ RATAMITTAUS/ NOSTURIGEOMETRIAN ANALYSOINTIMENETELMÄ Konecranes RailQ ratamittaus/nosturigeometrian

Lisätiedot

SMART FEATURES -ÄLYTOIMINNOT ÄLYKKYYTTÄ NOSTAMISEEN

SMART FEATURES -ÄLYTOIMINNOT ÄLYKKYYTTÄ NOSTAMISEEN TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT NOSTOTRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO SMART FEATURES -ÄLYTOIMINNOT ÄLYKKYYTTÄ NOSTAMISEEN Älykäs nosturi turvallisempaa toimintaa ja lyhyempiä

Lisätiedot

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CARE OHJELMA ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA 2 Konecranes Care ohjelma KONECRANES KUNNOSSA-

Lisätiedot

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA

ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO CARE-OHJELMA ENNAKOIVA KUNNOSSAPITO CARE HUOLTO-OHJELMA 2 Konecranes Care-ohjelma KONECRANES KUNNOSSA-

Lisätiedot

Viisi hyvää syytä käyttää etävalvontaa siltanostureissasi

Viisi hyvää syytä käyttää etävalvontaa siltanostureissasi Viisi hyvää syytä käyttää etävalvontaa siltanostureissasi Enemmän tietoa siltanosturien käytöstä ja suorituskyvystä Koneista saadun tiedon kerääminen ja analysoiminen teollista internetiä hyödyntämällä

Lisätiedot

KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ?

KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ? KUINKA PALJON NOSTURILLASI ON ELINKAARTA JÄLJELLÄ? . NOSTUREITA JA NIIDEN KOMPONENTTEJA EI OLE SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN IKUISESTI. Teräsrakenteet ja koneistot kokevat väsyttävää kuormitusta jokaisen työjakson

Lisätiedot

Nosturin radio-ohjaus NOPEAMMIN, TURVALLISEMMIN, HELPOMMIN

Nosturin radio-ohjaus NOPEAMMIN, TURVALLISEMMIN, HELPOMMIN TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT TRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO RADIO-OHJAIMET Nosturin radio-ohjaus NOPEAMMIN, TURVALLISEMMIN, HELPOMMIN 2 Konecranes Radio-ohjaimet

Lisätiedot

LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA. Arto Engbom 23.1.2015 Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä

LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA. Arto Engbom 23.1.2015 Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä LAADUN MERKITYS PALVELULIIKE- TOIMINNASSA Arto Engbom Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari Laatupäivä LAADUN MERKITYS PALVELULIIKETOIMINNASSA Arto Engbom Laatu ja kehitysjohtaja, Laitteet liiketoiminta-alue

Lisätiedot

PÖRSSITIEDOTE. Konecranes muuttaa segmenttiraportointiaan

PÖRSSITIEDOTE. Konecranes muuttaa segmenttiraportointiaan Konecranes muuttaa segmenttiraportointiaan Konecranes ottaa käyttöön uudet raportointisegmentit. Vuoden 2010 alusta lähtien Konecranes-konserni raportoi kaksi liiketoiminta-aluetta: Kunnossapidon ja Laitteet.

Lisätiedot

NOSTURIPÄIVITYKSET PÄIVITÄ NYKYAIKAISET NOSTURIOMINAISUUDET JA -SOVELLUKSET NOSTURIISI

NOSTURIPÄIVITYKSET PÄIVITÄ NYKYAIKAISET NOSTURIOMINAISUUDET JA -SOVELLUKSET NOSTURIISI NOSTURIPÄIVITYKSET PÄIVITÄ NYKYAIKAISET NOSTURIOMINAISUUDET JA -SOVELLUKSET NOSTURIISI 2 Konecranes Nosturipäivitykset PÄIVITÄ NOSTURISI HELPOSTI Päivitykset ovat helppo ja taloudellinen tapa lisätä siltanosturiisi

Lisätiedot

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi.

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. dmg mori LifeCycle Services dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. 24/7-huoltopalvelu karapalvelu Luotettava, nopea, suora. varaosapalvelu kolme tärkeintä palvelua käyttäjille!

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa

Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa Esimerkki valmistuksesta Itä-Euroopassa: Konecranes Ukrainassa Lähde: Antti Vanhatalo, Group Vice President, Business Development, Konecranes Kuvat: Konecranes www.konecranes.fi 9.9.2008 Taustaa Konecranes

Lisätiedot

Johtavaa nosturiteknologiaa

Johtavaa nosturiteknologiaa OSAAMISEN VARMISTAMINEN NOSTURIHUOLTO Mika Räty Johtavaa nosturiteknologiaa 1/10 KCI Konecranes lyhyesti Liikevaihto 971 milj. euroa (2005) Noin 7000 työntekijää 38 maassa Yksi maailman suurimmista nosturivalmistajista

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO

SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TEOLLISUUS YDINVOIMALA SATAMA RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO AGILON MATERIAALINHALLINTA SIIRRY TEOLLISEN INTERNETIN AIKAAN AGILON 2 3 AGILON LISÄÄ TUOTANNON TEHOKKUUTTA Tuottavuus

Lisätiedot

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista

Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista Punnituksen ja annostuksen kokonaisosaamista 100 years of experience Lahti Precision Teknologiajohtaja punnitus- ja annostusprosesseissa Annostusprosessit Jatkuva annostus Eräannostus Automaatio Punnitus

Lisätiedot

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio

MODERNISAATIO. Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa. 2010 Konecranes. Kaikki oikeudet pidätetään. 11.5.2011 1 Modernisaatio MODERNISAAIO Edullinen tapa maksimoida suorituskyky ja säästää luontoa 11.5.2011 1 Modernisaatio 11.5.2011 2 Modernisaatio MODERNISAAIO ON AVAIN OPIMOINIIN urvallinen ja luotettava nosturi on häiriöttömän

Lisätiedot

ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA

ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA ASIANTUNTEVA KUMPPANISI RUUVILIITOSTEN KOKONAISRATKAISUISSA 24H HUOLTOPALVELUT KONSULTAATIO- JA MITTAUSPALVELUT KALIBROINTIPALVELUT MYYNTI- JA VARAOSAPALVELUT VUOKRAUSPALVELUT KOULUTUS- JA TYÖMAAPALVELUT

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT. Nostamisen uusi standardi CXT NEO -NOSTURI

TEOLLISUUSNOSTURIT. Nostamisen uusi standardi CXT NEO -NOSTURI TEOLLISUUSNOSTURIT Nostamisen uusi standardi CXT NEO -NOSTURI 2 Konecranes CXT NEO -NOSTURI Nostamisen uusi standardi Ketteryys Teho Ergonomia Ennakoiva kunnossapito Köysikulmatoiminnot Tämä julkaisu on

Lisätiedot

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset

Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset. Ennakkohuolto ja vikakorjaukset, LVI-suunnittelu Huoltosopimukset UPM KOFF Kokonaiskunnossapito Prosessikunnossapito ja huoltosopimukset Ulkoistukset Kenttähuolto ja Projektit Sähkö- ja automaatio kunnossapitopalvelut Mekaaninen kunnossapito, modernisoinnit, prosessimuutokset

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Maailman johtava kontin- ja kuormankäsittelyratkaisujen toimittaja laivoissa, satamissa, terminaaleissa ja paikallisjakelussa. Carl-Gustaf Bergström

Maailman johtava kontin- ja kuormankäsittelyratkaisujen toimittaja laivoissa, satamissa, terminaaleissa ja paikallisjakelussa. Carl-Gustaf Bergström Maailman johtava kontin- ja kuormankäsittelyratkaisujen toimittaja laivoissa, satamissa, terminaaleissa ja paikallisjakelussa Carl-Gustaf Bergström Sisältö MacGREGOR -yrityskauppa MacGREGOR osana Kone

Lisätiedot

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Paineilman toimitussopimus SIGMA AIR UTILITY Osta vain paineilmaa Kuvitelkaa tilanne, jossa uusi paineilmajärjestelmä ei edellytä minkäänlaisia investointeja: hankinta ei vaadi sen paremmin

Lisätiedot

Mänttä PumpWorks PALVELEVA PUMPPUTALO

Mänttä PumpWorks PALVELEVA PUMPPUTALO Mänttä PumpWorks PALVELEVA PUMPPUTALO MPW on perinteikäs pumpputalo jonka asiakaslähtöinen toimintaperiaate ja kokenut henkilökunta takaavat luotettavan ja kustannustehokkaan palvelun. Meillä on Pitkä

Lisätiedot

Lataa-sovellus. 1. painos

Lataa-sovellus. 1. painos Lataa-sovellus 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n äänimerkki.

Lisätiedot

Online-tulostus 4.0. 1. painos

Online-tulostus 4.0. 1. painos Online-tulostus 4.0 1. painos 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Nokia tune on Nokia Oyj:n

Lisätiedot

Working for You. Anton Paar Certified Service

Working for You. Anton Paar Certified Service Working for You. Anton Paar Certified Service Anton Paar Certified Service Asennus ja käyttöönotto Anton Paarin edustajat vastaavat laitteesi asennuksesta ja käyttöönotosta Räätälöity tarpeisiisi Saatavana

Lisätiedot

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT

ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT ERIKKILA TEOLLISUUSNOSTURIT Kapasiteetti 20 000 kg:aan asti SILTANOSTURIT - Radan päällä kulkevat - Riippuvarakenteiset PUKKINOSTURIT I-PALKKISET KÄÄNTÖ- PUOMINOSTURIT NOSTOPUOMIT HUOLTO ERIKKILA Hyvässä

Lisätiedot

Q2 2011 OSAVUOSIKATSAUS

Q2 2011 OSAVUOSIKATSAUS Q2 2011 OSAVUOSIKATSAUS 21.7.2011 Pekka Lundmark, toimitusjohtaja Teo Ottola, finanssijohtaja 1 KESKEISET TAPAHTUMAT Q2/11 Positiivista Kaikkien aikojen korkein tilausvirta Kunnossapidossa Vahva tilausten

Lisätiedot

Vacon puhtaan teknologian puolesta

Vacon puhtaan teknologian puolesta Vacon puhtaan teknologian puolesta Vesa Laisi, toimitusjohtaja, Vacon Oyj 16.11.2011 11/21/2011 1 Vacon - Driven by drives Vacon on globaali taajuusmuuttajavalmistaja. Yhtiö on perustettu vuonna 1993 Vaasassa.

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle Kimmo Linnavuori Valviran tehtävä lääkinnällisten laitteiden valvonnassa Laki 629/2010 terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista:

Lisätiedot

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ

BRANDS. Vahvista BRÄNDIÄ BRANDS Lisää myyntiä Vahvista BRÄNDIÄ VIESTINTÄ myymälässä MIKSI SE ON TÄRKEÄÄ? Hyödyntämällä näitä tietoja voit lisätä myyntiä melkoisesti Haluatko lisätä myyntiä? Viesti enemmän Haluatko kasvattaa MARKKINAOSUUTTASI?

Lisätiedot

PÖRSSITIEDOTE. Konecranes Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset

PÖRSSITIEDOTE. Konecranes Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset Konecranes Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätökset Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidettiin torstaina klo 11.00 alkaen yhtiön auditoriossa, Hyvinkäällä. Yhtiökokous vahvisti yhtiön tilinpäätöksen

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server

Home Media Server. Home Media Server -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen. Mediatiedostojen hallinta. Home Media Server 2007 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nseries ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut tuotteiden ja yritysten

Lisätiedot

FluidHouse. www.fluidhouse.fi. Johtava hydrauliikan järjestelmäosaaja. Älykkäitä ja ympäristöystävällisiä fluidijärjestelmiä

FluidHouse. www.fluidhouse.fi. Johtava hydrauliikan järjestelmäosaaja. Älykkäitä ja ympäristöystävällisiä fluidijärjestelmiä FluidHouse Johtava hydrauliikan järjestelmäosaaja Älykkäitä ja ympäristöystävällisiä fluidijärjestelmiä www.fluidhouse.fi FluidHouse Hydrauliikka Öljyvoitelu Pneumatiikka Automaatio Kokonaisuus takaa tehokkuuden

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Aika asettaa poistumistieturvallisuuden standardit uudelle tasolle. ABLOY

Aika asettaa poistumistieturvallisuuden standardit uudelle tasolle. ABLOY SSFN 014/2 2 Aika asettaa poistumistieturvallisuuden standardit uudelle tasolle. ABLOY EXIT 13 000 katsojaa poistuu tätä kautta ottelun loputtua. Myös silloin, kun jotain odottamatonta tapahtuu. Tulevaisuuden

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija

Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija Kestäviä kallio- ja maaperätutkimuskoneita vaativiin olosuhteisiin Geomachine Oy on vuonna 1984 perustettu kallio- ja maaperätutkimuslaitteiden

Lisätiedot

Sini Metsä-Kortelainen, VTT

Sini Metsä-Kortelainen, VTT Sini Metsä-Kortelainen, VTT } Digitaaliset varaosat: konsepti, jossa varaosat ja niihin liittyvä tieto siirretään ja säilytetään digitaalisesti. Varaosan valmistus tapahtuu 3D-tulostamalla tarpeen mukaan,

Lisätiedot

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT

FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT FORD TOURNEO CONNECT TRANSIT CUSTOM TRANSIT www.carsport.fi/ford Nyt saatavana myös automaattivaihteistolla FORD TOURNEO CONNECT Esteetön taksi 1+6 tai vaihtoehtoisesti 1+4 ja 1 pyörätuolipaikka/paaripaikka

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Xylem-huolto on aina paikalla KAIKEN KATTAVAT HUOLTOPALVELUT KAIKILLE PUMPUILLE JA PUMPPAAMOILLE

Xylem-huolto on aina paikalla KAIKEN KATTAVAT HUOLTOPALVELUT KAIKILLE PUMPUILLE JA PUMPPAAMOILLE Xylem-huolto on aina paikalla KAIKEN KATTAVAT HUOLTOPALVELUT KAIKILLE PUMPUILLE JA PUMPPAAMOILLE Me huollamme kaikki pumput ja pumppaamot Me Xylemillä tiedämme, että tehokkaintakin pumppujärjestelmää on

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä

TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Logistiikkapäällikkö Markku Hirvonen BPW Kraatz Oy TRAILCONT - miehittämätön raskaan ajoneuvokaluston varaosamyymälä Sisältö: Yritysesittelyt

Lisätiedot

FPC+manuaali" XXXX"Oy" Tämä"FPC+manuaali"sisältää"kuvauksen"yrityksemme"standardin"SFS+EN"1090+ 1"mukaisesta"laadunhallintajärjestelmästä.

FPC+manuaali XXXXOy TämäFPC+manuaalisisältääkuvauksenyrityksemmestandardinSFS+EN1090+ 1mukaisestalaadunhallintajärjestelmästä. ! FPC+manuaali XXXXOy TämäFPC+manuaalisisältääkuvauksenyrityksemmestandardinSFS+EN1090+ 1mukaisestalaadunhallintajärjestelmästä. FPC-Manuaali SFS+EN1090+1+A1 FPCmanuaali! XXXXOy Tuotantolaitoksenosoite

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi

Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS. www.lounea.fi Palvelukuvaus Datatalkkari 19.5.2016 1 LOUNEA DATATALKKARI PALVELUKUVAUS 2 Sisällysluettelo 1. YLEISKUVAUS... 3 2. PALVELUKOMPONENTIT... 3 2.1. Käyttöönotto ja opastus... 3 2.2. Huolto ja asennus... 3

Lisätiedot

PAAKKOLA CONVEYORS OY

PAAKKOLA CONVEYORS OY PAAKKOLA CONVEYORS OY Paakkola Conveyors Paakkola Conveyors on modernien, toimintavarmojen kuljetinjärjestelmien toimittaja kaivannaistoiminnan ja raskaan perusteollisuuden tarpeisiin. Paakkolan vahvuudet

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi.

TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Toiminnan raportointi ja seuranta, tapahtuneisiin poikkeamiin nopea reagointi. TIETOTEKNIIKAN HYÖDYNTÄMINEN OSANA LIIKETOIMINTAPROSESSEJA: Sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet: Sisäiset ja ulkoiset prosessit Toiminnan tehostaminen, reaaliaikaisuus Toiminnan raportointi ja seuranta,

Lisätiedot

HISSIEN, LIUKUPORTAIDEN JA AUTOMAATTIOVIEN KUNNOSSAPITOPALVELUT. KONE Turva

HISSIEN, LIUKUPORTAIDEN JA AUTOMAATTIOVIEN KUNNOSSAPITOPALVELUT. KONE Turva HISSIEN, LIUKUPORTAIDEN JA AUTOMAATTIOVIEN KUNNOSSAPITOPALVELUT KONE Turva KONE Turva - lähtökohtana sinun tarpeesi KONE tarjoaa alan johtavia hissien, liukuportaiden ja automaattiovien kunnossapitopalveluja,

Lisätiedot

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu

Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin. Elinkaaripalvelu Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin Elinkaaripalvelu Sisällys Kuvaus... 4 5 Palveluprosessi Palvelut...6 7 Laitteet palveluna Etätuki Lähituki Huoltopalvelut...8 Ennakkohuollot Korjaushuollot Pilvipalvelut

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

Varastossa oikeita ratkaisuja: KSB-huoltopalvelut

Varastossa oikeita ratkaisuja: KSB-huoltopalvelut Our technology. Your success. Pumps n Valves n Service Varastossa oikeita ratkaisuja: KSB-huoltopalvelut 02 Johdanto Nopeaa, luotettavaa ja ammattimaista jo yli 140 vuoden ajan KSB toimittaa innovatiivisia

Lisätiedot

TEKNINEN KONSULTOINTI

TEKNINEN KONSULTOINTI TEKNINEN KONSULTOINTI Käyttökohteisiin sopivimmat ratkaisut Onko sinulla pulma, johon et löydä ratkaisua? Stalatubelta saat käyttöösi kovan tason ammattilaisten kattavan erikoisosaamisen, joten laatu on

Lisätiedot

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company

Ota kumppaniksi. A UTC Fire & Security Company Ota kumppaniksi paloturvallisuuden ammattilainen A UTC Fire & Security Company Paloturvallisuus yhteinen asiamme Onko kiinteistön paloturvallisuus varmasti kunnossa? Omistajan ja vuokralaisen asenteet

Lisätiedot

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET Jos teräksen ominaisuusvaihtelut ovat aiheuttaneet karkaisuprosessissasi ongelmia, suosittelemme vaihtamaan SSAB Boron -teräkseen. SSAB BORON TEKEE TUOTANNOSTA

Lisätiedot

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. Älykäs nosturi SMARTON

TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. Älykäs nosturi SMARTON TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO Älykäs nosturi SMARTON 2 Konecranes Smarton YLI 50 VUODEN KOKEMUS raskasta nostoa vaativissa teollisuussovelluksissa

Lisätiedot

Paineilmasäiliöt Tilavuus l

Paineilmasäiliöt Tilavuus l Paineilmasäiliöt Tilavuus 90 10.000 l www.kaeser.com Paineilmasäiliö Ei huolta vuodoista! Kaikki yhdeltä toimittajalta Varastoina ja puskureina toimivilla paineilmasäiliöillä on tärkeä tehtävä paineilmajärjestelmässä:

Lisätiedot

ECOFITTM. Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan

ECOFITTM. Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan PE90458 Sähkönjakelu pienjänniteverkossa Sähkökeskuksen uudistaminen ECOFITTM Päivitä asennuksesi Masterpact M -mallista Masterpact NW -malliin ja avaa ovi energianhallintaan Tehokasta energian hyödyntämistä

Lisätiedot

Hyvät eväät ETEENPÄIN

Hyvät eväät ETEENPÄIN Hyvät eväät ETEENPÄIN YRITYKSILLE SIIVET Yritysten kehittämispalvelut kaikissa ELY-keskuksissa UUSI PALVELUKOKONAISUUS pk-yrityksille Olipa yrityksesi minkä tahansa haasteen tai muutoksen edessä, saat

Lisätiedot

1 2 3 EasyGoing. Koe huollon vapaus! Tutustu markkinoiden joustavimpaan huoltopalveluun.

1 2 3 EasyGoing. Koe huollon vapaus! Tutustu markkinoiden joustavimpaan huoltopalveluun. 1 2 3 EasyGoing Formula- ja puuntyöstöbisneksessä on paljon yhteistä nopeus ratkaisee. Kilpailumenestys ja toimitusvarmuus varmistetaan vain luotettavasti ja tehokkaasti toimivalla kalustolla sekä nopeilla

Lisätiedot

Suptek Pumppusi asiantuntija

Suptek Pumppusi asiantuntija 1 Suptek Pumppusi asiantuntija Suptek Oy on teollisuuden pumppujen asiantuntija. Huoltomme pitää laitteesi kunnossa ja prosessisi pyörimässä. Myynniltämme saat nykyisen tai tulevien tarpeidesi mukaisen

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

Vacon Oyj Kestävä kasvuyhtiö

Vacon Oyj Kestävä kasvuyhtiö Vacon Oyj Kestävä kasvuyhtiö Sijoitus Invest messut 2013 Helsinki 13.-14.11.2013 Vesa Laisi, Vacon Oyj:n toimitusjohtaja Vacon 1 Huomautus Esityksen sisältö perustuu tämänhetkisiin tietoihin. Esitys sisältää

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra SSAB suojakaiteet Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut www.ssab.fi/infra SSAB:N SUOJAKAITEET Käyttökohteet Maantiet Sillat Pysäköintialueet ja -talot Satamat Teollisuushallit ja -varastot Testatusti turvallinen

Lisätiedot

Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas. 9238687 1. painos

Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas. 9238687 1. painos Nokia Muunnin (CA-55) Asennusopas 9238687 1. painos Copyright 2005 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän asiakirjan sisällön jäljentäminen, jakeleminen tai tallentaminen kokonaan tai osittain on kielletty

Lisätiedot

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012

Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MATERIAALI TEHOKKUUS TUTKIMUS CASE KIDEX Anne-Maria Peitsalo, 14.3.2012 MARTELA LYHYESTI Martela Oyj on työympäristöjen ja julkitilojen muutosten toteuttaja. Martelan sisustusratkaisut tukevat asiakkaan

Lisätiedot

Turvallisia palveluja ja asumisratkaisuja ikäihmisille

Turvallisia palveluja ja asumisratkaisuja ikäihmisille Turvallisia palveluja ja asumisratkaisuja ikäihmisille Pekka Maijala pekka.maijala@vtt.fi Turvallisuus 2012 -messut 5.9.2012 Suomi ikääntyy nopeimmin Euroopassa Suomessa on jo toista miljoonaa yli 65 -vuotiasta

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

Huolto-opas. Miten ruuvikuljetin pysyy kunnossa ja käynnissä pitkään

Huolto-opas. Miten ruuvikuljetin pysyy kunnossa ja käynnissä pitkään Huolto-opas Miten ruuvikuljetin pysyy kunnossa ja käynnissä pitkään Ruuvikuljetin on turvallinen valinta Huollosta ja kunnossapidosta vastaavan henkilöstön kannalta ruuvikuljetin on vaivaton laite. Toimintavarma

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään.

PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310. Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. PIKAOPAS MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 Copyright Nokia Oyj 2002. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310 -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN

Lisätiedot

Vaihteistojen. huollot ja modernisoinnit. K a t s a - Geared for you

Vaihteistojen. huollot ja modernisoinnit. K a t s a - Geared for you Vaihteistojen huollot ja modernisoinnit K a t s a - Geared for you 2 Vaihdehuoltopalvelut Katsa Huolto palvelee teollisuuden vaihdehuolto-ja korjaustarpeissa alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Palvelumme

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut

www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut www.teknikum.com Polymer solutions Polymeeriratkaisut Polymeeriratkaisut Polymeerisovellusten ammattilaiset palveluksessasi Teknikum tarjoaa asiakaskohtaisia polymeeripohjaisia tuotteita ja ratkaisuja.

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot