Mini Crosser. Medema. Monipuolinen Mini Crosser sähkömopo on varma valinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Mini Crosser. Medema. Monipuolinen Mini Crosser sähkömopo on varma valinta"

Transkriptio

1 Medema Mini Crosser Monipuolinen Mini Crosser sähkömopo on varma valinta Mini Crosser soveltuu erinomaisesti Suomen olosuhteisiin. Todella monipuolinen sähkömopo tarjoaa hiotun käyttömukavuuden lisäksi luotettavuutta ja kestävyyttä. Mopossa on taloudellinen ja vahva moottori, joka kuljettaa peräti 70 kilometriä yhdellä latauksella. Mini Crosser-sähkömopoihin on saatavissa paljon lisävarusteita, joilla varmistetaan käyttäjien erityistarpeet. Tyylikkääseen sähkömopoon on saatavilla ajotietokone, joka parantaa käyttömukavuutta entisestään.

2 Mini Crosser M1-malli, 3- ja 4-pyöräiset mallit M1-mallissa on ainutlaatuinen säädettävä jousitus ja poikkeuksellisen vahva moottori, joka kuljettaa yli 70 km yhdellä latauksella. Tyylikäs muotoilu yhdistettynä luotettavuuteen, monipuolisiin ominaisuuksiin ja kestävyyteen tekee siitä alan todellisen suunnannäyttäjän. Sähkömopossa on vakiona LED-valot. 3-pyöräinen M1-malli 4-pyöräinen M1-malli Mini Crosser -mitat Kuljetuskorkeus ilman tuolia: 69 cm Pituus: 140 cm Leveys ilman istuinta ja muita lisävarusteita: 68 cm Paino ilman istuinta ja akkuja: 124 kg Paina nasta lautaan Mini Crosser M -mallit ovat varustettu kaasukahvalla, jonka avulla käyttäjä voi peukalolla tai neljällä muulla sormella kiihdyttää. Kaasukahva on mahdollista sijoittaa molemmille puolille. Lisäksi vaihtoehtona on joko kiertyvä kaasukahva tai kaasupoljin. Nopeus: 15 km/tunti Istuinleveydet: cm Kääntösäde: 345 cm / 172,5 cm Lisävarusteet Mini Crossereihin on saatavilla paljon lisävarusteita. Ylläolevassa kuvassa näkyy etupeili ja nopeusmittari. Jousitus Mini Crosserin laadukas jousitus tasoittaa menoa epätasaisella tiellä ja tarjoaa mukavan ja tasaisen ajomatkan. Korkealaatuinen jousitus kestää kauan pitkälle viedyn muotoilun ja materiaalivalintojen ansiosta.

3 Mini Crosser M2, 3- ja 4-pyöräiset mallit M2-malli tarjoaa samat ominaisuudet kuin M1-malli. M2-malli on varustettu ajotietokoneella, joka parantaa sähkömopon käyttömukavuutta. Selkeä ja kirkas valonäyttö näyttää esimerkiksi jäljellä olevan ajomatkan, säätiedot, vauhdin ja huoltotarpeen. M2-malleissa on muuten samat mittatiedot kuin M1-malleissa. 3-pyöräinen M2-malli Ajotietokone Mini Crosser M2 -malliin on mahdollista lisätä ajotietokoneen kautta käyttäjälle tärkeitä toimintoja, kuten äänimerkki peruuttaessa tai painikkeiden painamisesta. Toimintoja voi kytkeä pois ja laittaa päälle manuaalisesti tai automaattisesti Mini Crosserin tietojärjestelmän toimesta. M2-mallissa on varashälytin. Tieto on tallessa Mini Crosserin data on tallennettu, joten esimerkiksi huolto voidaan tehdä entistä nopeammin ja tehokkaammin. 4-pyöräinen M2-malli Automaattinen ajovalojen aktivointi Mini Crosser M2 -malliin on saatavilla automaattinen ajovalojen aktivointi. Päivä- ja yösensorit varmistavat, että ajovalot syttyvät esimerkiksi hämärässä tai ajettaessa autotalliin. Lisäksi näyttö reagoi muuttuviin valo-olosuhteisiin.

4 Mini Crosser HD Mini Crosser HD -malli on erittäin vahva nelipyöräinen sähkömopo, jolla ajaminen onnistuu myös vaativassakin maastossa. Sähkömopon maksikuormitus on 250 kg. Se tarjoaa hyvän turvallisuuden ja käytettävyyden myös painavalle käyttäjälle. Vahvistetut tuoleissa leveys on säädettävissä aina 70 cm saakka. Lujatekoinen sähkömopo Mini Crosser HD on valmistettu, testattu ja hyväksytty 250 kg painaville käyttäjille. Laadukas toteutus Mini Crosser HD perustuu suosittuun M1-malliin. Mini Crossser, M-joy joystic-ohjauksella Mini Crosser M-joy -malli on suunniteltu käyttäjille, joilla on heikot käsi- ja rannevoimat. M-joy on saatavilla niin lapsille kuin aikuisille. Siinä on isot pyörät ja erinomainen jousitus. Siihen on saatavilla myös laajasti erilaisia istuimia ja lisävarusteita, jotka ovat standardina Mini Crosser M -malleissa. Sähkömopossa on neljä pyörää ja sen maksimi nopeus on 10 km/tunti. Vahvistetut HD-istuimet Istuimet ja käsinojat on vahvistettu siten, että ne kestävät 250 kg painavan käyttäjän. Istuinleveydet ovat 60, 65 ja 70 cm. Myös räätälöidyt leveysmitat ovat mahdollisia.

5 Mini Crosser lapsille Malli soveltuu yli kolme vuotiaille lapsille. Mini Crosser 3W:ssa on pieni kääntösäde ja erittäin hyvä ohjattavuus. Vahva ja luotettava Mini Crosser tarjoaa sen painon ansiosta hyvän tasapainon kuljettajalle. Se soveltuukin erittäin hyvin Suomen olosuhteisiin. 3W-malli on saatavilla eri väreissä ja eri istuimilla. Malliin on mahdollistaa ottaa mukaan vanhempien avain, jolloin vauhdin puolittaminen onnistuu myös heiltä. Mini Crosser voidaan varustaa lisävarusteella, jolla vähennetään vauhtia automaattisesti mutkissa. Mini Crosser -lisävarusteet Mini Crosseriin on saatavilla paljon lisävarusteita, joilla varmistetaan sen toimivuus lapselle. Mini Crosser kasvaa tarpeiden mukaan Mini Crosser kasvaa lapsen tarpeiden mukaan: säädettävä istuin ja jalkalevy, korkeussäädettävä ohjauspyörä sekä lisävarusteena pienet käsikahvat. Personoitu Mini Crosser Mini Crosserin värit Mini Crosseriin on saatavilla kolme standardiväriä: metalliharmaa, metallisininen ja metallimusta.

6 Ergo 2 -istuimet Ergo 2 -istuimissa on erinomaiset säätömahdollisuudet. Jokaisessa tuolissa on mahdollista säätää käyttäjän tarpeiden mukaan oikea istuinkorkeus ja -syvyys sekä käsinojien korkeus ja lantiotuki. Lantio- ja polviongelmista kärsiville käyttäjille pohkeen tuentaan voidaan säätää yksilöllisesti joko tuolin tai siihen saatavien lisävarusteiden avulla. Ergo2-istuin, 40 cm leveä Ergo2-istuin, 45 cm leveä Ergo2-istuin, 50 cm leveä Istuimen syvyys Selkänojan syvyyssäätö on mm. Selkänojan säätö on tärkeä, koska se tarjoaa tukea sekä reisille että selälle. Käsinojien korkeuden säätäminen Käsinojien korkeus on säädettävissä alimmasta korkeudesta 140 mm ylöspäin. Tämä auttaa varmistamaan yksilöllisen tuen sähkömopon käyttäjälle.

7 Käsinojien leveyssäätö Jokaista käsinojaa on mahdollista säätää 25 mm sivulle. Sähkösäätöiset istuimet lisävarusteena Ergo 2 -istuimiin voidaan toteuttaa sähkösäätöisinä esimerkiksi korkeus, syvyys, selkänojan kallistus ja sivusiirto. Mittatiedot Ergo HD -istuimet Ergo HD -istuimet ja käsinojat on vahvistettu ja ne kestävät 250 kg kuorman. Istuinleveydet: 60 cm 65 cm 70 cm Käsinojien tyynyt, nahka: 70x350 mm. Ergo-istuimet lapsille ja nuorille Lapsen istuin: leveys 35 cm, syvyys cm. Junior istuin: leveys 37 cm, syvyys cm. Lisäksi aikuisten istuimia voidaan käyttää myös lapsille.

8 Lisävarusteet Peilit Mini Crosser - ja Mini Crosser joy -malleihin on saatavilla peilit sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Etupuolen kantokori Mini Crosser -malleissa etupuolelle kiinnitettävä kantokori. Mini Crosser Joyn kantokori Mini Crosser joy -malliin kiinnitettävä kantokori. Kantokori taakse Mini Crosserin Ergo 2 -istuimen taakse kiinnitettävä kantokori. Laukku käsinojaan Mini Crosserin käsinojaan kiinnitettävä laukku. Laatikko lukituksella Mini Crosserin taakse asennettava kuljetuslaatikko lukituksella. Happipullon kantoteline Mini Crosserin taakse asennettava happipulloteline. Keppipidike Mini Crosseriin asennettava pidike kepeille ja kaunalosauvoille. Kävelytelineen ja rollaattorin kuljetin Mini Crosserin taakse asennettava kävelytelineen kuljetin. Maksimikuormitus on 20 kg. Kuljetinratkaisu on saatavilla sähköisellä ohjauksella. Kyynärsauvapidike Mini Crosseriin asennettava pidike kahdelle kyynärsauvalle.

9 Nopeusmittari Nopeusmittari Mini Crosser M1 -malliin. Kahvat Kaasukahva vaihteilla Kahvat tuovat 40 mm enemmän Kaasukahva vaihteilla on mahdollista saada sekä vasempituutta molempiin ohjaustangon malle että oikealle puolelle. päihin. Kiertyvä kaasukahva Kiertyvä kaasukahva on saatavilla sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Jalkavipu kaasulle Jalkavipu kaasulle (heiluri). Jalkatilan korokepala Jalkatilan korokepala nostaa jalkoja 5 cm. Saatavilla pieni ja iso korokepala. Jalkatilan levikepalat Jalkatilan levikepalat 3-pyöräisille Mini Crosserreille. Saatavilla sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Jalkatilan korokepala Jalkatilan korokepala nostaa jalkoja 5 cm. Saatavilla pieni ja iso korokepala. Säädettävä korokelevy Säädettävä jalkatilan korokelevy. Jalkatuet Jalkatuet on saatavilla 3- ja 4-pyöräisiin Mini Crossereihin. Saatavilla molemmille jaloille omat tuet.

10 Lisävarusteet Tuki amputoidulle tuki amputoidulle. Saatavilla Ergo- ja Ergo 2-tuoleihin. Sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Jalkatilan vahvistepala Jalkatilan metallinen vahvistepala on saatavilla molemmille puolille. Reisituki Säädettävä reisituki on saatavilla Ergo 2 -istuimeen sekä vasemalle että oikealle puolelle. Rengassarja Rengassarja 13x5.00-6, musta M-malleihin. Saatavilla myös umpikumipyöränä. Rengassarja Rengas-sarja 13x3.00-8, musta M-malleihin. Saatavilla myös umpikumipyöränä. Golf rengassarja Golf-renkaat 13x3.00-8, musta M-malleihin. Iso etupuskuri Iso etupuskuri on mahdollista asentaa kaikkiin 4-pyöräisiin Mini Crossereihin. Rengas-sarja Rengas-sarja 6. Halkaisija 370 mm. 539/ musta M-malleihin. Rengasta voi käyttää kaikissa 4-pyöräisissä Mini Crosserissa. 3-pyöräisissä takana. Apupyörät Jossakin Mini Crosser -malleissa apupyörät on asennettu vakiona.

11 Käsinojajärjestelmä Ergo 2 -istuimiin Ergo 2 -istuimeen on asennettu oikealla näkyvä käsinoja. Käsinoja, aikuinen, Ergo2, säädettävä, ilman tyynyjä, vasen Käsinoja, aikuinen, Ergo2, säädettävä, ilman tyynyjä, oikea Käsinojan pehmusteet Ergo-istuin: Käsinojan tyyny, nahka - 70x300 mm, oikea Käsinojan tyyny, nahka - 70x300 mm, vasen Käsinojan tyyny, nahka - 100x350 mm, oikea Käsinojan tyyny, nahka - 100x350 mm, vasen Käsinojan tyyny, nahka - 70x400 mm, oikea Käsinojan tyyny, nahka - 70x400 mm, vasen Käsinojan tyyny, nahka - 70x350 mm, oikea Käsinojan tyyny, nahka - 70x350 mm, vasen Lapsille ja nuorille on kehitetty käsituki, joka voidaan integroida Ergo 2 -istuimiin. Käsinojan pidike, lapsi, Ergo2, vasen Käsinojan pidike, lapsi Ergo2, oikea Käsinojan tyyny MC Ergo standardi lapsi Käsinojan pidike, lapsi Ergo2, vasen Käsinojan pidike, lapsi Ergo2, oikea Käsinojan tyyny, lapsi, nahka- 70x210mm, vasen Käsinojan tyyny, lapsi, nahka - 70x210mm, oikea Käsinojan tyyny, lapsi, nahka- 70x260mm, vasen Käsinojan tyyny, lapsi, nahka 70x260m, oikea

12 Tekniset tiedot Käyttäjän paino Standardin Mini Crosserin maksimi kuormitus on 175 kg. HD-version maksimikuormitus on 250 kg. Tässä versiossa myös istuin on vahvistettu niin, että se soveltuu samalle painomäärälle. Sähkömopon runko Mini Crosserin kaikki versiot on sinkkikäsitelty ja pinta pulveroitu, joten ne eivät altistu korroosiolle ja ruostu. Käsijarru Käsijarru on asennettu vasempaan takapyörään. Tämä sen takia, että maksimijarrutusvoima on siellä, missä on myös suurin paino. Käsijarrua on helppo käsitellä yhdellä kädellä. Jousitus Mini Crosserin M-malleissa on kaikissa sama jousitusjärjestelmä takana. Yhteensä jousia on takana kaksi kappaletta. Mini Crossereissa on kahta erilaista jousityyppiä. Musta jousitus on tarkoitettu kaikkiin Mini Crossereihin, joissa kuorman paino on maksimissaan 175 kg. Punainen jousitus on tarkoitettu HD-malliin, jossa kuorman paino on maksimissaan 250 kg. Jousityyppi on mahdollista vaihtaa myöhemmin toiseen. Mini Crosserin 4-pyöräisissä malleissa on Rosta T-block -etujousitus. Se varmistaa aina maksimaalisen kosketuksen maahan. Ne toimivat itsenäisesti, mikä helpottaa suoraan ajaessa esteiden ylipääsemistä. Etupyörien jousitukset ovat huoltovapaita. Mini Crosserin 3-pyöräisissä käytetään öljy-vaimennettua haarukkaa. Istuimet Ergo 2 -istuimet on monipuolisesti säädettävissä: - Istuimen korkeus - Eteenpäin ja taaksepäin -liike syvyyssuunnassa - Istuimen kääntöominaisuus - Istuimen selkänojan säätö Istuimiin on mahdollista asentaa sähköohjaus. Elektroniikkayksikkö XS-Drive 200 Valmistaja: Medema A/S Enggaardvej 7 DK-7400 Herning Denmark Puh: tai Sähköposti: info@minicrosser.com Valmistaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa tarvittaessa tässä esiteessä ilmoitettuja tuotespesifikaatioita Camp Mobility Finland Patamäenkatu Tampere +358(0) info@campmobility.fi

Mini Crosser X. Medema. Mini Crosser X sähkömopot max. 15 km/h UUTUUS!

Mini Crosser X. Medema. Mini Crosser X sähkömopot max. 15 km/h UUTUUS! Medema Mini Crosser X UUTUUS! Mini Crosser X sähkömopot max. 15 km/h Medema Mini Crosser -mallisto on uudistunut! Uusissa Mini Crosser X1 -mopoissa on uudistettu jousitus, uudet värivaihtoehdot ja uusia

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne

Grillo. Ormesa. Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline. Ormesa logo tänne Ormesa Grillo Monipuolinen korkeussäädettävä kävelyteline Monipuoliset Grillo-kävelytelineet ovat suunniteltu lasten, nuorten ja aikuisten kävelyn harjoitteluun ja tuentaan. Grillo-tuotteissa on patentoitu

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Pyörälliset wc/suihkutuolit

Pyörälliset wc/suihkutuolit Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean ual Vip, Ocean -Vip Ocean wc/suihkutuolit tarjoavat oikean mallin joka tarpeeseen. 17 Ocean - Vakaa, ruostumaton teräsrunko Ocean mallit: - Yksilöllisesti

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2017 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET

Ocean Ergo LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET Lisävarusteet - -perhe Lisävarusteet Istuimet ja selkäosat Pehmeä istuin standard Hygienia-aukolla. Aukon mitat: 34 x 26 cm 802490018 Kansi, pehmeä istuin standard Sopii vain malliin pehmeä

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2015 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS

SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS LIIKKUMINEN SÄHKÖMOPOT VARASTONTYHJENNYS S12 VITA Nelipyöräinen sähkömopedi S12 Vita kuljettaa sinut paikasta toiseen mukavasti, turvallisesti ja vaivattomasti. S12 Vita on moderni nelipyöräinen sähkömopedi,

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

Lisää pituutta! Action Vertic

Lisää pituutta! Action Vertic Lisää pituutta! Action Vertic Invacare on manuaalipyörätuoli, jossa on sähkökäyttöinen järjestelmä, joka nostaa käyttäjän pystyasentoon. Se on suunniteltu aktiivisille käyttäjille, jotka haluavat nousta

Lisätiedot

Suihkujakkarat ja -tuolit

Suihkujakkarat ja -tuolit S U I H K U T U O L I T TUOTE-ESITE 2018 Suihkujakkarat ja -tuolit Siirreltävät Suihkutuoli COMBI Combi suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä. Combi suihkutuoliin on mahdollista

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T

S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T S U I H K U T U O L I T J A A M M E I S T U I M E T TUOTE-ESITE 2014 Suihkutuolit ja -jakkarat Siirreltävät Suihkujakkara COMBI ATO suihkutuolit ovat valmistettu teräksestä ja ne ovat korkeussäädettäviä.

Lisätiedot

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI

PROGEO -PYÖRÄTUOLIT. Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI PROGEO -PYÖRÄTUOLIT Tyylikäs ja yksilöllinen valinta PYÖRÄTUOLIT FI Joker Ultrakevyt kiinteärunkoinen aktiivipyörätuoli sisäja ulkokäyttöön. Erinomainen ohjailtavuus ja liikuteltavuus ovat Joker-tuolin

Lisätiedot

FARO FARO. Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille. Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko. Made in Germany.

FARO FARO. Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille. Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko. Made in Germany. de www.. Made in Germany FARO by HOGGI FARO Kokoontaittuva aktiivipyörätuoli lapsille & nuorille Yhteistyöllä lapset liikkumaan Erinomainen rungon tukevuus ja äärimmäisen kompakti koko FARO: kokontaittuva

Lisätiedot

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] Paras tapa istua ergonomisesti oikein on pitää keho liikkeessä. Kuulostaako hankalalta? Sitä se ei ole, FreeFloat-keinulla varustettu Plus[6] rohkaisee liikkumaan,

Lisätiedot

12/2015 OUTLET -MYYNTI ROLLAATTORI SOLO LE81225 ROLLAATTORI SOLO LE81235. SÄHKÖMOPO 3-PYÖRÄINEN 15km/h TITAANI400-B-PUN Väri: Punainen

12/2015 OUTLET -MYYNTI ROLLAATTORI SOLO LE81225 ROLLAATTORI SOLO LE81235. SÄHKÖMOPO 3-PYÖRÄINEN 15km/h TITAANI400-B-PUN Väri: Punainen OUTLET -MYYNTI 12/2015 SÄHKÖMOPO 3-PYÖRÄINEN 15km/h TITAANI400-B-PUN Väri: Punainen 17 ROLLAATTORI SOLO LE81225 Vakiomalli, istuinkorkeus 56 cm ROLLAATTORI SOLO LE81235 Korkea malli, istuinkorkeus 60 cm

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey

item numbers Krabat item no description Jockey Jockey Krabat Jockey ISTUMINEN Krabat Jockey Palkinnot Krabat Jockey on lasten aktiivituoli Krabatilta. Lapsi istuu satulassa jalat erillään. Alaraajojen levitetty asento ja jalkatuet antavat lantiolle

Lisätiedot

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS

ComfortControl 01 KEINUN LUKITUS 02 KEINUN VASTUS 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 03 ISTUINSYVYYS 06 SELKÄNOJAN KALLISTUS 04 ISTUINKORKEUS 07 KÄSINOJAT KORKEUS Vaihe 1: Avaa tuolisi lukitus. 01 KEINUN LUKITUS Vaihe 2: Säädä tuoli kehosi mukaan. 02 KEINUN VASTUS 03 ISTUINSYVYYS 04 ISTUINKORKEUS Vaihe 3: Säädä tuoli työsi mukaan. 05 SELKÄNOJAN KORKEUS 06 SELKÄNOJAN

Lisätiedot

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu

HSF 14 / HXF 14 HSF 16 / HXF 16 HSC 16 / HXC 16 HSS 16 / HXS 16 HXS 20 / HXX20 HXX 25. Roclan Humanic työntömastotrukit on suunniteltu Roclan 2 Humanic työntömastotrukit on suunniteltu helpottamaan käyttäjän työtä. Olipa kyseessä uusi kuljettaja tai alan konkari, trukki mukautuu hallitusti kuljettajan ajotapaan - liikkeellelähtö, ajo

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja

Musta kangas / hopeanharmaa verkkoselkänoja 1 POISTAMME NÄYTTELYSTÄ ULOSKANTO-HINTAAN! HAE HETI MUKAAN! 1 KPL HÅG Futu 570 alv0% HÅG H09 850 ALV0% (Ovh 827 alv0%+toimitusmaksu) (Ovh 1595 alv0%+toimitusmaksu) Håg Futu Sininen kangas Istuimen syvyydensäätö

Lisätiedot

Juditta. Ormesa. Ormesa Juditta uuden sukupolven comfort-pyörätuoli UUSI!

Juditta. Ormesa. Ormesa Juditta uuden sukupolven comfort-pyörätuoli UUSI! Ormesa Juditta UUSI! Ormesa Juditta uuden sukupolven comfort-pyörätuoli Ormesa Juditta on kliinisissä olosuhteissa testattu, uuden sukupolven comforttuoli, jossa on ainutlaatuinen kokonaan punottu thermoplastisesta

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Pirat

item numbers Krabat item no description Pirat Pirat Krabat Pirat B UIMINEN Krabat Pirat Palkinnot Krabat Pirat on uimatuki, joka antaa lapselle mahdollisuuden toimia riippumattomasti ja stimuloi lapsen omatoimisuutta vedessä. Housujen tai reidet

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon.

Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Työtuoleja aktiiviseen toimistoon. Tuoleja yksilöllisiin, todellisiin tarpeisiin. Liikkuvuus työssä on lisääntynyt ja työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan tai työpisteeseen. Vaatimukset työtuoleille

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

ROLLAATTORIT VOLARIS S7

ROLLAATTORIT VOLARIS S7 LIIKKUMINEN ROLLAATTORIT VOLARIS S7 Volaris S7 -sarjan rollaattorit ovat korkealaatuisia, jotka sopivat erinomaisesti pohjoisiin oloihin. Suunnittelussa on otettu huomioon tuotteiden kierrätettävyys ja

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

Invacare. Storm 4 LiNX-elektroniikalla tyylikästä ja joustavaa liikkuvuutta vaativille käyttäjille

Invacare. Storm 4 LiNX-elektroniikalla tyylikästä ja joustavaa liikkuvuutta vaativille käyttäjille Storm 4 Storm 4 LiNX-elektroniikalla tyylikästä ja joustavaa liikkuvuutta vaativille käyttäjille Storm 4 -sähköpyörätuoli on kehitetty vastaamaan monimutkaisia käyttäjävaatimuksia, jotka koskevat konfiguroitavuutta,

Lisätiedot

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI JD GROUND FORCE PEOR0047 lasten akkutraktori 12 V / 8 Ah sisältää kärryn ikäsuositus 3+ 2 vaihdetta eteen + pakki mukana FM radio (toimii AA-paristoilla) mitat K 68 cm, P 169,5

Lisätiedot

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi

TYÖTUOLIMALLISTO. www.priimakalusteet.fi 1 TYÖTUOLIMALLISTO 2 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT 3 KULIK -ERGONOMIA TYÖTUOLIT Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairaspoissaoloista johtuu merkittävä osa tuki ja liikuntaelinten sairauksista.

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference OP Quick start K FINLNI 7-07-2008 8:30 Pagina FordKa Pikaopas Owner s handbook Feel the difference K0468_Service_Portfolio_090508. 09.05.2008 5:52:47 Uhr 604.39.309 PP K FIN 22-07-2008 :37 Pagina S MNU

Lisätiedot

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno:

Cristallo ROLLAATTORI. Käyttöohje 1. Tilno: Cristallo ROLLAATTORI Tilno: 7 00 000 Käyttöohje Rollaattorin osat 4 5 6 0 7 8 9 Kahva Jarru Korkeussäädettävä kahvan tanko 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Folding suoja 6 varastossa haltijat 7 Takapyörä

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Van Raam Kivo Plus -tandem Kivo Plus on sähköavusteinen kolmipyöräinen tandem, kolmipyöräisyys helpottaa pyörän selkään nousemista ja tuo vakautta ajoon. Pyörässä on 8 vaihdetta.

Lisätiedot

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec Suihkujakkarat Täyttää IE 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty quatec Dot korkeussäädettävä quatec Dot, Pico, Tellus, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec suihkujakkara-

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta

Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Fontaine-vetopöydät turvallinen ja kestävä valinta Vetotapin tunnistin Kahvan tunnistin Lukitushaan tunnistin (LED-valo) TURVAJÄRJESTELMÄ, VOITELU & PAINEILMA Voiteluyksikkö Paineilmajärjestelmä Kiinnityksen

Lisätiedot

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa

XC 43 B 199,- Kampanjahinta. - B&S 125 cc moottorilla - keräävä ja taaksepuhaltava - valmiiksi koottuna laatikossa XC 43 B 199,- Runko: Kaasusäädin: Leikkuukorkeudet: Pyörät: Aisa: Keruusäiliö: 450 E series 125 cc Teräs 41 cm Työnnettävä Kiinteä kierrosluku 4 vivulla 5 kpl, 27 80 mm 180 / 180 mm - kuulalaakereilla

Lisätiedot

CARITA ISTUINKALUSTEET

CARITA ISTUINKALUSTEET CARITA ISTUINKALUSTEET 2 Carita-istuinkalusteet Carita-istuinkalusteet 3 CARITA-istuinkalusteet On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet

Lisätiedot

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle?

POTILASVAA AT 2015. Paljonko panet painoa vaa alle? POTILASVAA AT 2015 Paljonko panet painoa vaa alle? Tässä esitteessä esittelemme suosituimmat potilasvaakamme. Tarjoamme mielellämme myös muita vaihtoehtoja. HENKILÖVAA AT DETECTO PRODOC PD100M Matalarakenteinen,

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste ISTUMINEN/KUDU kudutm Kudu on käytännöllinen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu pyörätuoli, jossa rakenne ja toimivuus yhdistyvät hyvän istuvuuden ja miellyttävän asentotuen aikaansaamiseksi. Se on saatavissa

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn

Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Mobiilitasot ergonomiseen työskentelyyn Valmistettu Suomessa 710 SMART 500 -mobiilitaso 450,00 558,00 Siro SMART 500 on käytännöllinen valinta liikkuvuutta ja ergonomisuutta vaativaan työskentelyyn. Kestävän

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Etac Clean. suihku- ja wc-tuolit

Etac Clean. suihku- ja wc-tuolit Etac Clean suihku- ja wc-tuolit Etac Clean Etac Clean on turvallinen, varma ja helppokäyttöinen pyörällinen suihkutuoli niin käyttäjille kuin hoitajillekin. Toimivuudeltaan ja muotoilultaan käytännöllisen

Lisätiedot

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi

PETIKONTIE 1 01720 VANTAA PUH: 09 855 33 400 MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN. www.abc-karry.fi MATERIAALINKÄSITTELYN PIKKUJÄTTILÄINEN www.abc-karry.fi 1 PINOAMISVAUNU SFH1016/7699109 Nostoteho 1000kg Nostokorkeus 1600mm Haarukkapituus 1150mm Haarukan koko 160x60mm Kokonaisleveys 715mm Koneen korkeus

Lisätiedot

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva

multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva multi frame:xtm Tukeva pyörätuolin alusta suurille istuinyksiköille - päältä tyylikäs ja sisältä vahva SIVU 2 multi frame:xtm Poikkeuksellisen tukevaksi ja turvalliseksi suunniteltu Multi Frame:x on täydellinen

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit

WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit WERKSITZ HINNASTO 2013 Ergonomiset Työtuolit Sivu Korkeus Tuotenumero Kuvaus Hinta KLIMASTAR polyuretaaninen työtuoli 10 440-625 WS 9210 Kiillotettu viisihaarainen jalusta ja 454 10 463-638 WS 9220 Kiillotettu

Lisätiedot

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkujakkarat. Aquatec. Aquatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec Suihkujakkarat Täyttää IE 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty quatec Dot korkeussäädettävä quatec Dot, Pico, Tellus, Pluto, Galaxy, Sansibar ja Invacare I-Fit suihkutuolit ja -jakkarat quatec

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE Hase Trets -nojapyörä Hase Trets soveltuu käytettäväksi tavallisena nojapyöränä tai peräpyöränä toiseen polkupyörään kiinnitettynä. Rungon pituutta voidaan muuttaa, joten pyörä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein.

KÄYTTÖOHJE. että istuin on kiinnitetty oikein. KÄYTTÖOHJE LASTENVAUNUJEN AVAAMINEN Aseta vaunut lattialle (kuva 1a) ja vedä lujasti kahvasta, kunnes taittomekanismi lukittuu (kuva 2, 3). HUOMAUTUS! Ennen kuin alat käyttää vaunuja, varmista, että ne

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Sella. Hyvinvointia ja itsenäisyyttä

Sella. Hyvinvointia ja itsenäisyyttä Sella Hyvinvointia ja itsenäisyyttä Sellan edut Hyvinvointiasi ajatellen 2 LINET Sella Itsenäisyys ja itseluottanus Erinomainen mukavuus Hydraulinen nostin parantaa liikkuvuutta ja tuolin säätämistä Potilas

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät

Tarjoaja täyttää keltaisella olevat kentät 1/19 Päivitetty 24.11.2014 A A1 Tuoteryhmä TOIMISTOKALUSTEET (vertailupisteet max 10 pistettä/tuote siten, että edullisin tarjottu hinta saa 10 pistettä) Työpöytä, sähkösäätöinen Standardin EN527-1:2011

Lisätiedot

item numbers Krabat item no description Jockey Plus

item numbers Krabat item no description Jockey Plus Jockey Plus Krabat Jockey Plus ISTUMINEN Krabat Jockey Plus Krabat Jockey Plus tarjoaa enemmän tukea ja mukautusmahdollisuuksia kuin Krabat Jockey. Plusversio tarjoaa korkeamman mukavuustason perinteiseen

Lisätiedot

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin

Birdie Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin EVO Paras mahdollinen design turvallisiin siirtoihin SLOW R SMARTLOCKTM RIPUSTUSKOUKKUJEN UUSI DESIGN EVO Siirrettävien nostinten evoluutio Uusissa EVO nostimissa on valittavissa monipuolisia ominaisuuksia

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

VAPAA JA LUONNOLLINEN

VAPAA JA LUONNOLLINEN VAPAA JA LUONNOLLINEN Me uskomme, että hyvin suunniteltu tuoli mahdollistaa vapaan ja luonnollisen liikkumisen. Hyvä muotoilu ei rajoita luonnollista haluamme liikkua. Ainutlaatuinen HÅG Capisco -tuoli

Lisätiedot

ICON 120 Comfort pyörätuoli. ICON Mobility System tuoteperheen jäsen

ICON 120 Comfort pyörätuoli. ICON Mobility System tuoteperheen jäsen ICON 120 Comfort pyörätuoli ICON Mobility System tuoteperheen jäsen ICON 120 Avustajamalli ICON 120 Omatoiminen ICON 120 - Filosofia tuolin takana Vain parasta Seurasimme ICON 120 kehitystyössä alan johtavien

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennus Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen asennuksen aikana. Suluissa oleva luku on osan avainnumero. Sulkuja seuraa asennuksessa vaadittavien osien lukumäärä. Huomio: joitain osia on

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi.

Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. Lumilingot 2015-2016 Honda-takuu neljä vuotta. Takuuehdot kauppiaaltasi. HONDA ON TALTUTTANUT TALVEA JO 35 VUOTTA. Hondan lumilinkoja on valmistettu jo 35 vuotta ja juhlan kunniaksi koko lumilinkomallistomme

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT

HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT H012-14, HINTA- JA LAATUVERTAILU, RYHMÄ 1, TUOLIT 25.2.2014 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TERVEYDENHUOLLON KESKUSARKISTON TOIMISTOKALUSTEET RYHMÄ 1 TUOLIT 1(9) Pos. Kalustekoodi Kaluste

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC 651/653/661. Keskikokoinen, kävellen ohjattava yhdistelmäkone vaihdettavalla harjayksiköllä Yhdistelmäkoneet 651/653/661 6 -sarja on mallisto, joka tarjoaa monipuoliset työleveydet. Vaihdettavat harjayksiköt, kaksi kokoa (53 tai 61 cm) tai telaharja 51 cm 55-litran puhdas/likavesisäiliö Likavesisäiliön

Lisätiedot

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m

SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m SCHATTELLO - LEIKKIKENTTÄ PYÖREÄ - 5m Erikoismalli: Aurinkovarjo lasten leikkipaikoille Ø 5 m Värikäs, kuviollinen kangas koostuu erilaisista, sattumanvaraisesti valituista palasista. Jokainen aurinkovarjo

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS

YKSITYISKOHTIEN TUNTEMUS ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Kun Daniel Figueroa suunnitteli Esencian, hän antoi tuolille sekä sielun että persoonallisuuden. Nimesimme Esencian latinankielisen essentia-sanan mukaan. Se tarkoittaa

Lisätiedot

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA

TAVARANKÄSITTELY TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA TAVARANKÄSITTELY PAREMMAN ERGONOMIAN PUOLESTA Uudet tavarankäsittelyyn liittyvät tuotteemme tulevat helpottamaan työtä entisestään. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja ammattimaiseen tavarankäsittelyyn.

Lisätiedot

PT-KESKUS UUTISET - MESSUNUMERO Loka-marraskuu 2009

PT-KESKUS UUTISET - MESSUNUMERO Loka-marraskuu 2009 PT-KESKUS UUTISET - MESSUNUMERO Loka-marraskuu 2009 Tampereen Apuvälinemessuilla 5.-7.11.09 PT-keskuksen messuosastolla numero 412 on tarjolla runsaasti huippu-uutuuksia. Osastollamme on esillä kaikki

Lisätiedot

StandUp nostoistuimen käyttö Turvallinen tapa avustaa kaatunut henkilö lattialta ylös

StandUp nostoistuimen käyttö Turvallinen tapa avustaa kaatunut henkilö lattialta ylös StandUp nostoistuimen käyttö Turvallinen tapa avustaa kaatunut henkilö lattialta ylös Kaatumisen tapahduttua Varmista aina, että avustettava ei ole satuttanut itseään niin pahoin, että on syytä kutsua

Lisätiedot

Pyörällisen suihkutuolin osat

Pyörällisen suihkutuolin osat Pyörällisen suihkutuolin osat 1 Työntökahva 2 Selkänoja 3 Istuimen kansi 4 Kiinnitysruuvi 5 Kannellinen ämpäri 6 Rengas, 4 (valinnainen) 7 Kaksiosainen lukitusjarru 8 Käsinoja 9 Jarru 24 :n pyörään (valinnainen)

Lisätiedot

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN

-10 % KOODI: HALTY0218 VOIMASSA: KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % Pyörät ja käsipyörät -10 % LIIKKUMINEN Pyörät ja käsipyörät -10 % -10 % LIIKKUMINEN KEVÄT- JA KESÄKAMPANJA: POLKUPYÖRÄT JA KÄSIPOLKUPYÖRÄT -10 % -10 % LIIKKUMINEN KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY KÄSIPOLKUPYÖRÄ STRICKER CITY Stricker City on pyörätuoliin

Lisätiedot

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla

MITSUBISHI PBF25N2. Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla MITSUBISHI PBF25N2 Lavansiirtovaunu kiinteällä seisomatasolla P= Power Pallet B= Battery F= Fixed platform 25 = 2500kg kapasit. PBF25N2 kiinteällä seisontatasolla ja sivusuojilla/selkänojalla. - Max ajonopeus12km/h

Lisätiedot

Vuode Practico Low 25/80

Vuode Practico Low 25/80 Vuode Practico Low 25/80 225A-X Vuode Practico Low 25/80 Practico hoivavuoteessa yhdistyvät kaikki ominaisuudet, mitä kodinomaiseen ympäristöön tarvittavalta vuoteelta voidaan toivoa. Vuoteessa on tavallista

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli

KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli matkalle, liikkeelle, keskelle elämää KÄYTTÖ- JA TURVALLISUUSOHJE XRover REHA -maastopyörätuoli XRover REHA -maastopyörätuolilla liikkuminen onnistuu monenlaisissa olosuhteissa. Työntämisen lisäksi maastopyörätuolia

Lisätiedot

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle

Etac Prio. Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio Ainutlaatuisia innovaatiota pyörätuolin käyttäjälle Etac Prio mukavuus on tärkeintä Mukavuus on dynaamisuutta sellaista kuin Prio. Muuttamalla istuimen ja selkänojan kallistuskulmia ja säätämällä

Lisätiedot