Movano A l u s tat j A e r i k o i s m A l l i t

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Movano A l u s tat j A e r i k o i s m A l l i t"

Transkriptio

1 Movano Alustat ja erikoismallit

2

3 Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista ajoneuvoista, jotka ovat riittävän vahvoja ja riittävän suuria vaativimpiakin projekteja varten. Tutustu Opel Movanon alusta-, lava-auto-, jatko-ohjaamo- ja erikoismallien mallistoon. Ne ovat vahvempia kuin koskaan ja tarjoavat myös enemmän mukavuutta kuljettajalle, ja mallit ovat saatavilla etu- tai takavetoisina. Kaikki mallit ovat todistetusti tehokkaita ja luotettavia, kuten kaikki Opelin tavara-autot aina ovat. Opel Movanon kanssa voit siis olla varma, ettei mikään tehtävä ole liian suuri.

4 Mikään hanke ei ole liian vaativa. Kaikkien rakenteiden vahvuus ja eheys määräytyvät perustusten mukaan. Kaikki Opel Movanon alusta- ja jatko-ohjaamoalustamallit on suunniteltu vahvaksi perustaksi useille erilaisille muunnelmille. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota erikoismuunnelmien mahdollisuuteen.

5

6

7 Yksikään haaste ei ole liian vaativa. Mitkään kaksi työtä eivät ole samanlaiset eivätkä mitkään kaksi tietä ole samanlaiset. Jos suuri kantavuus on tärkeä elementti yrityksesi toiminnassa, mietit jo varmasti etuvetoisen auton hankkimista. Opel Movanon alusta- ja jatko-ohjaamoalustamallit ovat saatavilla myös takavetoisina, kolmena eri pituutena, yksittäisillä tai kaksoistakapyörillä ja ja kilon kokonaismassalla. Tehokkaiden etuvetoisten alustojen ja lavaautojen kokonaismassa on kg.

8

9 Yksikään kohde ei ole liian kaukana. Miten istut on aivan yhtä tärkeää kuin se, missä istut. Riippumatta siitä ajatko itse vai ajavatko muut puolestasi, on tärkeää, ettei ohjauspyörän takana vietetty päivä johda viikon selkävaivoihin. Opel Movanon ohjaamo istuimista ergonomisesti sijoitettuun vaihteevalitsimeen ja kallistettavaan ohjauspyörään on suunniteltu pitämään kuljettaja ja auto tien päällä päivästä toiseen. Ohjaamo Kojelauta. Selkeät, helposti luettavat, ihanteellisesti ja ergonomisesti sijoitetut mittarit ja parantavat turvallisuutta. Kuljettajan jousitettu istuin. Lisää mukavuutta pitkiä matkoja ajettaessa. Istuimessa on säädöt eteen, taakse, kallistukselle ja korkeudelle sekä erillinen herkkyyden säätö. Ilmastointi. Valinnaisvarusteena on saatavissa elektroninen ilmastointi, joka lisää ohjaamon mukavuutta ja toiminallisuutta.

10 Mikään työ ei ole liian ikävä. Opel Movanon kuljettaja voi pitää toimiston aina mukanaan. Ohjaamossa on kaksi kätevää 12 voltin pistorasiaa ja paljon säilytysratkaisuja vakiona, muun muassa telineitä kahden litran juomapulloille. Valinnaiseen mukavuuspakettiin sisältyvät CD-radio-järjestelmä, parannettu kuljettajan istuin, jossa on kyynärnojat ja ristiselän tuki, kaksiosainen matkustajan istuin, jossa on säilytystila, ja taitettava keski-istuin, johon sisältyy kääntyvä tarjotin kuljettajan kannettavalle tietokoneelle, kojelautaan asennettava, auki vedettävä kirjoitusalusta ja lisäksi ääntä vaimentava materiaali väliseinässä. Monipuoliset säilytysratkaisut. Käytännöllinen, kätevä ja tehokas. Sopiva paikka löytyy lähes kaikkiin yrityksen ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lisää tietoa säilytysratkaisuista löytyy luvusta valinnaispaketit.

11 Ohjaamo

12

13 Yksikään projekti ei ole liian monimutkainen. Kun kolme istuinta ei riitä, Opel Movano jatko-ohjaamomalli on elementissään. Takaistuimelle, jonka istuinosan alla on reilun kokoinen säilytyslokero, mahtuu jopa neljä henkeä, joiden kaikkien suojana ovat pääntuet ja turvavyöt. Saatavilla kolmella eri alustan pituudella takavetoisena ja kahdella alustan pituudella etuvetoisena. Ohjaamo

14 Puhdasta suorituskykyä. Uusista Euro 6 -moottoreista on saatavana useita teho vaihtoehtoja. BiTurbo-moottorit tarjoavat polttoainetta säästävän ECOTEC -teknologian. BiTurbo-moottoreihin sisältyy myös Eco-toiminto, joka säästää polttoainetta muuttamalla kaasupolkimen vastetta ja moottorin suorituskykyä sekä optimoimalla ilmastoinnin tehon.

15 Etuveto Moottorit 2,3 Diesel 110 2,3 Diesel 110 2,3 Diesel BiTurbo 145 2,3 Diesel BiTurbo 170 2,3 Diesel 131 Start/Stop-järjestelmällä Start/Stop-järjestelmällä Start/Stop-järjestelmällä Iskutilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hv)/r/min 81/110 81/110 96/ / / Suurin vääntö (Nm)/r/min Vaihteisto 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaihteinen ECT-automaatti Päästönormi Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 Taulukossa on esitettynä malli- ja rengaskohtaiset kulutus- ja päästötiedot. Tarkemmat tiedot saat Opel-jälleenmyyjältäsi tai hinnastosta. Polttoaineen Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) 1 Kaupunki Maantie Yhdistetty 9,3 8,9 7,5 7,1 8,2 7,8 8,4 8,1 7,5 7,1 7,8 7,5 CO 2 -päästöt, yhdistetty (g/km) ,3 8,9 7,5 7,1 8,2 7,8 7,9 7,8 7,1 7,0 7,4 7,3 7,7 7,6 7,0 6,8 7,3 7,0 7,9 7,7 7,0 6,8 7,3 7,1 Moottorit Takaveto 2 Moottorit 2,3 Diesel BiTurbo 131 2,3 Diesel BiTurbo 145 Start/Stop-järjestelmällä 2.3 Diesel BiTurbo 163 Start/Stop-järjestelmällä Iskutilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hv)/r/min Suurin vääntö (Nm)/r/min 96/ / / Vaihteisto 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali Päästönormi Euro VIc Euro VIc Euro VIc Taulukossa on esitettynä malli- ja rengaskohtaiset kulutus- ja päästötiedot. Tarkemmat tiedot saat Opel-jälleenmyyjältäsi tai hinnastosta. Polttoaineen Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) 1 Kaupunki Maantie Yhdistetty 9,6 9,3 9,2 8,7 9,3 9,0 8,5 8,2 8,6 8,1 8,6 8,2 8,5 8,2 8,6 8,1 8,6 8,2 CO 2 -päästöt, yhdistetty (g/km) Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa). ² CO 2 -päästöt ja polttoaineenkulutus esitetty N1-luokasta. Rengasmerkintä Koko 195/75 R /65 R /65 R 16 Taloudellisuusluokitus B E B E C Märkäpitoluokitus B C B B Ohiajomelulukema (db) Ohiajomeluluokitus Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot saa Opel-liikkeestä. Polttoaineen kulutuslaskelmat ja CO 2 -päästömittaukset perustuvat asetuksiin R (EY) Nro 715/2007 ja R (EY) Nro 692/2008 (sovellettavassa versiossa). Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 -päästöjen lukemat eivät viittaa mihinkään yksittäiseen autoon eivätkä ole osa tarjousta. Lukemat on esitetty ainoastaan eri automallien vertailua varten, ja polttoaineen kulutus voi poiketa ilmoitetusta todellisissa ajotilanteissa. Kulutukseen vaikuttavat merkittävästi ajotapa ja ajo-olosuhteet. Lisävarusteet ja tehdasasennetut valinnaisvarusteet voivat nostaa ajoneuvon omapainoa ja vaikuttaa hyötykuormaan. Painon lisääntyminen voi alentaa huippunopeutta ja heikentää kiihtyvyyttä. Suorituskykytietojen perustana ovat 75 kg painava kuljettaja ja 125 kg:n kuorma.

16

17 Mikään tilanne ei ole liian vakava. Ihmisiä kuljetettaessa tärkein asia on aina turvallisuus. Siksi saatavana on vakiovarustukseen kuuluvien ESP -ajonvakautusjärjestelmän, ABS-jarrujen, kuljettajan turvatyynyn ja matkustajien kolmipisteturvavöiden lisäksi etumatkustajan turvatyyny. Turvallisuutta ja suojausta on mahdollista lisätä valinnaisvarusteilla, kuten automaattisilla ajovalo- ja tuulilasinpyyhkijäjärjestelmillä, jotka reagoivat automaattisesti valaistus- ja sääolosuhteisiin. Jokaisessa Opel Movanossa on myös erinomainen sivutuulivakaus ja optimoitu näkyvyys tielle. Turvallisuus Kaistavahti ja automaattiset kaukovalot. Nämä älykkäät järjestelmät varoittavat, jos olet erehdyksissä poistumassa kaistalta, ja kytkevät kaukovalot päälle automaattisesti, kun liikennetilanne sen sallii. Staattiset kulmavalot. Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP ). ESP parantaa merkittävästi vakautta ja turvallisuutta. Se on vakiovaruste jokaisessa Movanossa ja siihen sisältyvät mäkipidätin, perävaunun vakautusohjelma ja pitoa parantava toiminto.

18 Pohjalevyalusta. Ihanteellinen integroituja malleja varten, joissa tarvitaan matala lattia ja kävely-yhteys ohjaamosta. Opel Movanon pohjalevyalusta on saatavissa kahtena eri pituutena ja kahdella katon korkeudella. Ohjaamon ja korin välinen rajapintapaneeli on optimoitu niin, että integrointi on helppoa, ja malliin on mahdollista valita takavalojen pidennetty johtosarja. Alusta. Opel Movanon alustamalli on optimaalinen perusta kaikille erikoisautoille joko vakio tai pidennetyllä ohjaamolla. Alustamallit on saatavissa kolmena eri pituutena takavetoisena ja kahtena eri pituutena etuvetoisena.

19 Sen rungon vahvoissa alustakiskoissa on leveät yläosat ja integroidut asennuspisteet, ja takaosan pulteilla kiinnitetyn alleajosuojan ansiosta voidaan rungon pituutta helposti mukauttaa. Jatko-ohjaamo. Neljän hengen lisätilat lisäävät käyttömahdollisuuksia ja monipuolisuutta. Opel Movano jatko-ohjaamomalli on saatavilla kolmella alustan pituudella takavetoisena ja kahdella alustan pituudella etuvetoisena. Jatko-ohjaamomallin hytissä on lisäsäilytystilaa takapenkin alla. Alusta- ja jatko-ohjaamomallien tiedot

20 Pohjalevyalusta Alusta Jatko-ohjaamo

21 Pohjalevyalusta: mitat Alusta: mitat I E F G1 A I G1 H D H D D D MOVANO J B MOVANO K C MOVANO Alusta- ja jatko-ohjaamomallien tiedot E F A G J B K1 K C Jatko-ohjaamomalli: mitat I G1 D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

22 Malli Pohjalevyalusta, FWD L2H1 L2H2 L3H1 L3H2 A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G1 Taka-akselin ylitys ilman alleajosuojaa H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana Malli Alusta, FWD Alusta, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW/DRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys alleajosuojan kanssa G1 Taka-akselin ylitys ilman alleajosuojaa H Kynnyksen korkeus / I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW Malli Jatko-ohjaamo, FWD Jatko-ohjaamo, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys alleajosuojan kanssa G1 Taka-akselin ylitys ilman alleajosuojaa H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä.

23 Pohjalevyalusta, alusta ja jatko-ohjaamomallin: painot Opel Movano pohjalevyalusta-, alusta- ja jatko-ohjaamomallit Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Perävaunumassa, jarruton Perävaunumassa, jarrullinen Yhdistelmän kokonaismassa Kääntösäde (pyörästä/ puskurista) (m) Pohjalevyalusta Etuveto L2H ,6/14,1 L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 L3H ,7/16,2 Alusta Etuveto L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Takaveto L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW HD ,6/14,1 L2H1 DRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Alusta- ja jatko-ohjaamomallien tiedot Jatko-ohjaamo Etuveto L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Takaveto L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Ajoneuvon omapaino laskettu direktiivin 97/27/EY mukaisesti. Vakio- ja lisävarusteet sekä tarvikkeet voivat vaikuttaa omapainoon ja siten hyötykuormaan. L: pituus, 3 vaihtoehtoa: 2 = keskipitkä H: korkeus, 2 vaihtoehtoa: 1 = vakio FWD = etuveto 3 = pitkä 2 = keskikorkea RWD = takaveto 4 = erikoispitkä SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät

24 Opel Movano lava-auto. Tehdasvalmisteisen Opel Movano -lava-auton lavan pituus on jopa mm ja se on saatavissa kahdella alustan pituudella etuvetoisena ja kolmella alustan pituudella takavetoisena. Kokonaismassa on kg. Saatavana myös jatko-ohjaamomallina. Teräksinen kuormalava, jossa hartsipinnoitettu puulattia Kuormalavan leveys mm 400 mm korkeat, irrotettavat, kaksipuoliset, anodisoidusta alumiinista valmistetut sivu- ja perälaidat Upotetut, esiin vedettävät sidontalenkit reunoilla Vakiona sivuilla alleajosuojat Hytin suojus ja tikasrunko vakiona Valinnainen takaosan tikaslaatikko ja työkalulaatikko Valinnainen takavalojen suojaristikot

25 Lava-auto

26 Lava-auto Jatko-ohjaamo lava-auto

27 Lava- auto: mitat E I F A G H D D MOVANO J B MOVANO K1 K C Lava-automalliston tiedot Jatko-ohjaamo lava- auto: mitat I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

28 M L Malli Lava-auto, FWD Lava-auto, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW L Korin sisäpituus M Korin sisäleveys M L Malli Jatko-ohjaamoauto, FWD Jatko-ohjaamoauto, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW L Korin sisäpituus M Korin sisäleveys Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä.

29 Lava-auto: painot Opel Movano lava-automallisto Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Perävaunumassa, jarruton Perävaunumassa, jarrullinen Yhdistelmän kokonaismassa Kääntösäde (pyörästä/ puskurista) (m) Lava-auto Etuveto L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Takaveto L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Lava-automalliston tiedot Jatko-ohjaamo lava-auto Etuveto L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Takaveto L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Ajoneuvon omapaino laskettu direktiivin 97/27/EY mukaisesti. Vakio- ja lisävarusteet sekä tarvikkeet voivat vaikuttaa omapainoon ja siten hyötykuormaan. L: pituus, 3 vaihtoehtoa: 2 = keskipitkä H: korkeus, 1 vaihtoehtoa: 1 = vakio FWD = etuveto 3 = pitkä RWD = takaveto 4 = erikoispitkä SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät

30

31 Opel Movano kippilava-auto. Tämä lujatekoinen, tehdasvalmisteinen kippilava-auto on saatavissa joko kolmeen suuntaan kippaavalla lavalla tai taakse kippaavalla lavalla. Saatavissa on kaksi alustan pituutta takavetoisena mallina. Lyhyempi malli on saatavissa yksittäisillä tai kaksoistakapyörillä, ja pitemmässä mallissa on vakiona kaksoistakapyörät. Etuvetoisena mallina saatavissa on kaksi alustan pituutta, joista pidempi on jatko-ohjaamomalli. Kokonaismassa on kg. Kippilava-auto Taka tai kolmisuunta ( kaato taakse, vasemmalle tai oikeallle) kippilava Kippilavan leveys mm, pituus jopa mm Teräksinen lava ja etupaneeli kuumasinkittyjä, tumman harmaa polyesterijauhepinnoite Hytin suojus ja tikasrunko vakiona Kauko-ohjattu kippi, ohjaamoon asennettu kierrejatkojohto Vakiona sivuilla alleajosuojat (kaikissa malleissa) Kaksipuoliset, anodisoidusta alumiinista valmistetut sivu- ja perälaidat Hytin suojus ja tikasrunko vakiona Kippi toiminnassa -varoitusäänimerkki L3-kippilavamalleissa on vakiona puolikorkea työkalulaatikko Valinnaiset teräksiset sivu- ja perälaidat Valinnaiset takavaloyksiköiden suojaristikot

32 Kippialava-auto Jatko-ohjaamo kippilava-auto

33 Kippilava-auto: mitat E I F A G H D D MOVANO J B MOVANO K1 K C Kippilava-mallin tiedot Jatko-ohjaamo kippilava-auto: mitat I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

34 M L Kippilava-auto L2H1 L2H1 SRW L2H1 DRW L3H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW L Korin sisäpituus M Korin sisäleveys FWD RWD M L Jatko-ohjaamo L3H1 L3H1 SRW L3H1 DRW A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW L Korin sisäpituus M Korin sisäleveys FWD RWD Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä.

35 Kippilava-auto: painot Opel Movano kippilava-auto korimallit Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Perävaunumassa, jarruton Perävaunumassa, jarrullinen Yhdistelmän kokonaismassa Kääntösäde (pyörästä/ puskurista) (m) Kippilava-auto Etuveto L2H ,6/14,1 Takaveto L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW (sis. työkalulaatikon) HD ,6/14,1 Jatko-ohjaamo kippilava-auto Etuveto L3H ,7/16,2 Takaveto L3H1 DRW ,6/14,1 Kippilava-automallin tiedot 1 Ajoneuvon omapaino laskettu direktiivin 97/27/EY mukaisesti. Vakio- ja lisävarusteet sekä tarvikkeet voivat vaikuttaa omapainoon ja siten hyötykuormaan. L: pituus, 2 vaihtoehtoa: 2 = keskipitkä H: korkeus, vakio FWD = etuveto 3 = pitkä RWD = takaveto SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät

36 Opel Movano umpikori Jopa 22 m 3 tavaratilaa, minkä ansiosta Opel Movanon tehdasvalmisteinen umpikori nielee helposti suuria määriä tavaraa. Vahvan, kevyen korin sisällä on täysin tasainen, luistamaton tavaratilan lattia. Tavaratilaan pääsee 270 asteen kulmaan avautuvien pariovien tai alumiinisen rullaoven kautta. Saaravana yksi pituus etuvetoisena, kaksi pituutta takavetoisena. Alumiinirunko, jossa sileiksi viimeistellyt polyesteriseinät ja -ovet Läpikuultava katto Valinnainen hytin katon ilmanohjain Valinnainen integroitu ilmanohjain Luistamaton lattia 3 päällystettyä alumiinista sisäsuojarimaa Tavaratilan pituus jopa mm Tavaratilan leveys mm Sisäkorkeus mm 270 asteen kulmaan avautuvat pariovet Valinnaisena alumiininen rulla takaovi

37 Umpikoriauto

38 Umpikoriauto: versiot ja mitat I N D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

39 Umpikoriauto: painot ja mitat Opel Movano umpikoriauto korimallit Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Perävaunumassa, jarruton Perävaunumassa, jarrullinen Yhdistelmän kokonaismassa Kääntösäde (pyörästä/ puskurista) (m) Etuveto L3H1 (20 m 3 ) ,7/16,2 Takaveto L3H1 SRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) HD ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (22 m 3 ) HD ,7/16,2 1 Ajoneuvon omapaino laskettu direktiivin 97/27/EY mukaisesti. Vakio- ja lisävarusteet sekä tarvikkeet voivat vaikuttaa omapainoon ja siten hyötykuormaan. Umpikoriauton tiedot L: pituus, 2 vaihtoehtoa: 3 = pitkä H: korkeus, vakio FWD = etuveto 4 = erikoispitkä RWD = takaveto SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät M L L3H1 SRW L4H1 DRW Umpikoriauto Etuveto Takaveto L3H1 L4H1 DRW 20 m 3 20 m 3 20 m 3 22 m 3 A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa D Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys F Akseliväli G Taka-akselin ylitys H Kynnyksen korkeus I Auton keulasta hytin takaosaan J Raideleveys edessä K Raideleveys takana K1 Raideleveys, DRW L Korin sisäpituus M Korin sisäleveys N Korin sisäkorkeus Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä.

40 Varusteet ja valinnaisvarusteet. Tietoviihdejärjestelmä. Yritystoiminnan kannalta on tärkeää voida pitää yhteyksiä yllä myös tien päällä sekä tietää tarkalleen, mihin on tarkoitus mennä, miten sinne pääsee ja miten liikenne sujuu. Ihmiset työskentelevät parhaiten mukavissa olosuhteissa. Tämän vuoksi Opel Movanon tietoviihdepaketit on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi. Saatavissa on kolme pakettia, jotka on kehitetty erityisesti Opel Movanoa varten. Navi 80 IntelliLink. Radio ja tietoviihdejärjestelmä, joka sisältää vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia ja on helppo käyttää ohjauspyörän säätimillä tai puheohjauksella. Ominaisuuksiin kuuluvat aux-in-, Bluetooth -handsfree-puhelutoiminnot ja äänentoisto, CD-soitin MP3- ja WMA-toiminnoin, tekstiviestien lukemistoiminto, Euroopan kartat, 7 tuuman värikosketusnäyttö ja TomTom LIVE -palvelut maksutta vuoteen 2020 asti. TomTom LIVE Sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen matkan suunnittelijan ja matkakumppanin. TomTom HD Traffic esittää nopeimman reitin ja tarkat, reaaliaikaiset liikennetiedot. Search & Go ja TomTom Places etsivät kauppoja ja yrityksiä ym. ja opastavat niihin. LIVE Quick GPS fix tarjoaa optimoidun GPS-paikannuksen. Lisäksi ajantasaiset sääennusteet sieltä, missä olet, ja sieltä, minne olet menossa.

41 Navi 50 IntelliLink. Tämä radio, tietoviihdejärjestelmä ja navigaattori antaa erinomaisen vastineen rahalle. Sen 7 värikosketusnäyttö on sijoitettu optimaalisesti keskikonsolin yläosaan. Dynaaminen navigointi 2D- tai 3D-lintuperspektiivikartalla ja reaaliaikaiset liikennetiedotteet. Karttatiedot voi päivittää USB-liitännän kautta. Muita ominaisuuksia ovat liitettyjen älypuhelinten puheohjaus, ohjauspylvään säätimet, USB- ja aux-in-liitännät sekä Bluetooth -liitäntä handsfree-puhelimelle ja äänen suoratoistoon. Digitaalinen DAB+-radio on saatavana valinnais varusteena. 1 Tietoviihdejärjestelmät CD 16 BT USB. CD-radio-järjestelmässä on säätimet ohjauspylväässä ja siinä on yleiset liitännät aux-in-, Bluetooth - ja 2 USB-liitäntää. Teho 2 x 15 W, integroitu näyttö. Radion säätimet ohjauspyörässä. Auttavat pitämään kuljettajan huomion ajamisessa. R 15 BT USB. Viritin, jossa on integroitu näyttö, jossa on myös kellonajan näyttö. RDS EON -toiminto sekä Bluetooth, USB ja aux-in. 2 x 15 W. Bluetooth -liitäntä. Helppokäyttöinen ja hyvin yhteensopiva Bluetooth mahdollistaa turvallisen matkapuhelinviestinnän. Tuloliitäntä (aux-in) lisälaitteille ja USB-liitäntä. Kaikissa Opel Movanon tietoviihdejärjestelmissä on lisälaitteiden tuloliitäntä ja USB-liitäntä. Digitaaliradio. Kaikkia eurooppalaisia digitaalisen radion muotoja voi vastaanottaa DAB- ja DAB+-toiminnoilla. Saatavissa valinnaisvarusteena yhdessä CD 16 BT USB- ja Navi 50 IntelliLink -järjestelmien kanssa. 1 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

42 Ohjaamo Mukavuus ja käytännöllisyys Ajotietokone. Ajotietokone antaa tietoja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, ajomatkasta jäljellä olevalla polttoaineella, ajoajasta ja ajetusta matkasta. Kuljettajan mukavuusistuin. Valinnaisvarusteena saatava voimakkaasti muotoiltu istuin, jossa on säädettävä ristiselän tuki ja kyynärnoja sekä korkeuden säätö. Saatavissa myös etumatkustajalle. Digitaalinen ajopiirturi. Helposti kuljettajan käytettävissä. Kirjaa ajo- ja lepoajat luotettavasti ajokaluston hallintatietojen kokoamista ja analysointia varten. Vakionopeussäädin. Ohjauspyörästä säädettävän vakionopeussäätimen avulla kuljettaja voi valita tilapäisen enimmäisnopeuden. Kuljettajan jousitettu istuin. Tämä istuin on saatavissa valinnaisvarusteena. Se on ihanteellinen epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja ajettaessa. Istuinta voi säätää kuudella tavalla ja siinä on kiinteä käsinoja. Myös jousituksen herkkyyttä voi säätää. Kiinteä nopeudenrajoitin (ei näy kuvassa). Nopeudenrajoittimeen voidaan ohjelmoida neljä ennalta määritettyä nopeutta. Kuljettaja ei voi poistaa sitä käytöstä. Automaattiset tuulilasinpyyhkijät ja valot. Lisävarusteina saatavilla olevat järjestelmät, jotka vähentävät kuljettajan häiriintymistä ja lisäävät turvallisuutta. Kolmas avain. Kolmas avain on täydellinen kopio kahdesta varsinaisesta avaimesta. Kolmas avain on erityisen käytännöllinen kaluston ylläpitäjille tai jos kuljettajia on useita.

43 Elektroninen ilmastointi 1. Termostaattisäätöinen, säädettävä lämpötilan säätö. Saatavissa myös mukavuuspaketissa. Ulkopuoli Etusumuvalot. Valot ovat optimaalisesti sijoitetut ja upotetut, jotta tahattomat vauriot voidaan välttää. Varusteet Ilmastointi 1. Ilmastointi parantaa työolosuhteita. Vetokoukut. Vahvat, laadukkaat vetokoukut laajentavat Opel Movanon käyttömahdollisuuksia ja monikäyttöisyyttä. Tavallinen pallo- tai kestävä tappi ja pallo -tyyppinen, 7- tai 13-napainen pistoke. Vetokoukun sähköjärjestelmä on tilattavaa erikseen. Tupakoitsijan varustepaketti. Irrotettava tuhkakuppi, joka sopii mukitelineeseen, ja tupakansytytin, jota voi käyttää missä tahansa 12 voltin pistokkeessa. Raitisilmasuodatin. Auttaa välttämään heinänuhan ikävät oireet. Murtolukitus. Mahdollistaa ovien turvalukituksen. Murtohälytin. Kauko-ohjattava murtohälytin, joka suojelee ohjaamoa ja moottoritilaa tunkeutumiselta. Laajakulmapeilit. Sivupeilien kaksoislinssi vähentää katvealueen aiheuttamia vaaratilanteita ajon aikana. Suuri, kupera sivupeili etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa. Voimanotto. Apukäyttö moottorista on saatavissa kaikissa Opel Movano -malleissa. Raskaampia sovelluksia varten kaikkiin takavetoisiin malleihin on saatavissa vaihteistokäyttöinen voimanotto (poistaa polttoainelämmittimen ja ajastimen). Takatasauspyörästön lukko. Takavetoissa malleissa on epätasaisissa tai liukkaissa olosuhteissa ajamista helpottava tasauspyörästön lukko. Ilmajousitus. Etuvetoisiin alusta-, jatko-ohjaamo- ja pohjalevyalustamalleihin on saatavissa valinnaisvarusteena ajomukavuutta ja kuormaturvallisuutta lisäävä takailmajousitus, jonka korkeutta voi säätää. 1 N1-, N2- tai M2-tyyppihyväksynnän saaneiden ajoneuvojen ilmastointijärjestelmän toiminta perustuu fluori-kasvihuonekaasuihin (R 134a). Etujärjestelmä sisältää yhteensä 580 grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 0,83 tonnia. Enintään 9-paikkaisten versioiden etu- ja takajärjestelmä sisältää yhteensä grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 1,57 tonnia. Yli 16-paikkaisten versioiden etu- ja takajärjestelmä sisältää yhteensä grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 2,43 tonnia. Ilmaston lämpenemispotentiaali on Tiedot perustuvat asetukseen (EU) N:o 517/2014.

44 Pulse, Charcoal. Vinyl, Charcoal.

45 Värit ja verhoilut Arctic White North Sea Blue Signal Blue Poppy Red Mandarin Orange Saffron Yellow Ink Blue Halo Silver 1 Ambient Blue 1 Pearl Black 1 1 Metalliväri.

46 Mikään haaste ei ole liian vaikea. Kaikki Opel Movanot on rakennettu periaatteella, että tavara-autojen pitää toimia yrityksen ja asiakkaiden hyväksi, ei seistä korjaamoilla. Tämän vuoksi Opel Movano on suunniteltu niin, että se toimii luotettavasti useiden vuosien ajan vähäisin huolloin. Ennen kuin Opel Movanon myynti aloitettiin, testiautoilla ajettiin yli 3,2 miljoonaa kilometriä aidoissa olosuhteissa. Lisäksi Opel Movanolle tehtiin kattavia laboratoriotutkimuksia. Korille on annettu kuuden vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Tehtaan ulkopuolella tehdyt muunnelmat ovat muutosten tekijän takuuehtojen alaisia. Movanon huoltoväli on km 1. Jos määräaikaishuoltojen ulkopuolista huoltoa tarvitaan, Euroopassa on asiantuntevaa huoltokorjaamoa, joissa Opel Movano saadaan takaisin tien päälle nopeasti tai jotka voivat tarjota tilapäisen sijaisauton. Tarkempia tietoja leasing-sopimuksista, huoltopalveluista ja yrityspalveluista saat erikoistuneesta Opel-tavara-autoliikkeestä. 1 tai 2 vuotta.

47 Ylivertaista palvelua. OmaOpel on hyödyllinen palvelu, jonka kautta varaat huollon, saat tarjouksia ja paljon muuta. Rekisteröidy verkkosivulla ja hyödy näistä OmaOpel-eduista: // Räätälöidyt palvelut juuri sinulle ja autollesi // Huoltomuistutukset // Kätevä nettiajanvaraus verkossa // Lähimmän Opel-liikkeen haku // Koko palveluhistoriasi nähtävissä verkossa Rekisteröityminen OmaOpel-palveluun on helppoa: 1. Mene osoitteeseen 2. Rekisteröidy ilmaiseksi ja vahvista asiakastilisi

48 Opel-huolto. FIN/MY18 Euroopan laajuinen asiakaspalvelu. Käytettävissäsi on yli yksilöllistä, osaavaa ja täsmällistä palvelua tarjoavaa huoltokorjaamoa mukaan lukien yli tavara-autoihin erikoistunutta palvelukeskusta kaikkialla Euroopassa. Hyvään palveluun kuuluu myös kertoa asiakkaalle seikkaperäisesti, mitä on korjattu ja miksi sekä miten kaikki kulut ovat muodostuneet. Asiakaspalvelukeskus. Opel-kauppias on palveluksessasi, kun sinulla on kysyttävää tai tarvitset jotakin. Tarvittaessa saat autoasi koskevia lisätietoja Opel-asiakaspalvelukeskuksesta, puh Opel Assistance -tiepalvelu. Tämä ilmainen palvelu kuuluu kaikkiin uusiin Opel Movanoihin kahden vuoden ajan ensirekisteröinti- tai luovutuspäivästä lukien sen mukaan, kumpi ensin täyttyy. Opel Assistance auttaa, olitpa missä hyvänsä. Yli 40 Euroopan maassa vuorokauden ympäri. Palveluihin kuuluvat apu auton rikkoutuessa, hinauspalvelu, auton vuokrauspalvelu ja hotellimajoitus taikka avustus matkan jatkumiseen esimerkiksi junalla tai lentäen (ohjelman ehtojen mukaan). Ensimmäisen jakson jälkeen voit jatkaa Opel Assistance -palvelua ottamalla yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai valtuutettuun huoltoon. Vakuutuspalvelu. Opelin vakuutuspalvelu viimeistelee Opelin palvelupaketin. Tarjoamme Opel-asiakkaillemme kaikkia autovakuutuksia. Opel-vuokrauspalvelu. Opelin vuokrauspalvelun ansiosta matka jatkuu, vaikka ajoneuvoon tulisikin vika. Opel Movano takuu. Opel Movanon takuu on 48 kuukautta/ km (ensimmäiset 24 kk ilman kilometrirajoitusta) ensirekisteröintipäivästä tai ensimmäisestä käyttöönottopäivästä alkaen, sen mukaan, kumpi ensin täyttyy. Varaosat ja lisävarusteet. Kaikki tarvittavat osat ja varusteet autosi ylläpitoon ja räätälöimiseen yksilöllisiin sekä yrityksesi tarpeisiin saat Opel-liikkeestä, joka neuvoo ja opastaa mielellään. Kierrätys. Tietoja ympäristötietoisesta suunnittelusta ja elinkaarensa päässä olevien autojen keruupisteistä löydät osoitteesta Käänny kaikissa kysymyksissä Opel-jälleenmyyjän puoleen. Lisätietoja on sivustossa Rahoitusjärjestelyt. Opel Rahoitus tarjoaa kilpailukykyisiä, yksilöllisiä rahoitusvaihtoehtoja. Päätät itse omien tarpeidesi mukaan, miten haluat ajoneuvon maksaa. Leasing-järjestelyt. Voit myös vuokrata Opelin esimerkiksi Opel Leasing -sopimuksella. Leasing-ehdot voidaan mukauttaa yrityksen tarpeiden ja maksukyvyn mukaan. Puhkiruostumattomuustakuu 6 vuotta. Opel tarjoaa autollesi luotettavan pitkäaikaistakuun puhki ruostumista vastaan, edellyttäen, että autosi on huollettu ja tarpeelliset tarkastukset on tehty huolto-ohjelman mukaisesti. Joissakin tämän esitteen kuvissa on erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen. Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ulkonäköä ja varustelua. Painoteknisistä syistä esitteen värit voivat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kuvissa näkyvät lisävarusteet ovat saatavana lisämaksua vastaan. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja ajoneuvojen sisältämät varusteet voivat vaihdella Saksan liittotasavallan ulkopuolella. Lisätietoja ajoneuvojen varusteista saat paikalliselta Opel-jälleenmyyjältä. Opel Automobile GmbH, Rüsselsheim Versio 09/17

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit OPEL MOVANO Movano alustat ja erikoismallit Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista

Lisätiedot

OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot

OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot Opel Movano Combi. Kalleimpien lastien kuljetukseen. Ihmiset. Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, urheilujoukkueet, hotellivieraat, opiskelijat, työryhmät keitä he ikinä

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot Opel Movano Combi ja Bus. Kalleimpien lastien kuljetukseen. Ihmiset. Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, urheilujoukkueet, hotellivieraat, opiskelijat, työryhmät keitä

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% )

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% ) Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D03 QW61 / XZ07 MT6 81 110

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% )

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% ) etuveto pakettiautot 3.5t L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1684 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03 MT6 100 136

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv 05D03 Q561 / XZ07 M6 81 110 29,170

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis.alv 24%) CO2 g/ km Kokonaispaino Arvioitu autovero Kokonaishinta * L2H2 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo Euro VI 05D06 QEi1

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis.alv 24%) CO2 g/ km Kokonaispaino Arvioitu autovero Kokonaishinta * L2H2 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo Euro VI 05D06 QEi1

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2018A, alv 24%) ( Alv. 24% )

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2018A, alv 24%) ( Alv. 24% ) ( Alv. 24% ) Umpikoriautot Malli Ohjaamo Tilavuus Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv autovero Kokonais * Umpikori - L3 Lyhyt 19.0m³ FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05DB1 Q361 / XZ23 M6 107 145 37,840 192

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2019A) Umpikoriautot Malli Ohjaamo Tilavuus Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv autovero Kokonais * Umpikori - L3 Lyhyt 19.0m³ FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05DB1 Q361 / XZ23 M6 107 145 37,840 192 3500 1100 4,842.00

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis.alv 24%) CO2 g/ km Kokonaispaino Arvioitu autovero Kokonaishinta * L1H1 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05D06 Q361 / XZ01

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Arvioitu autovero Kokonaishinta * L1H1 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05D06 Q361 / XZ01 M6 107 145

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 15.2.2019 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 290,61 14 559,61 420 255 1.4 Start/Stop

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 3.12.2018 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 730,44 14 999,44

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Päivitetty: 1.1.2019 Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov Ben 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 269 150 2 290,61 14 559,61

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN VAN Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varustetaso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% ( ) Arvioitu autovero ( ) Kokonaishinta

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv CO2 g/km Kokonais* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 Euro 6.2 M5 55 75 12 339 130 2 942,20 15 281,20 445 265 1.4 Start/Stop 0SC68 GC11 Euro 6.2 M5 66 90

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2019a) Corsa 5-ovinen Vaiht. kw hv Autoveroton hinta Uusi mittaustapa WLTP-CO2 g/km Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 5-ov 5-ov 1.4 0SC68 GF11 M5 55 75 12 339 150 2 746,32 15 085,32 445 265 1.4 Start/Stop

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE.

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. OPEL COmbO CARGO AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. SISÄLLYS Kuukauden työntekijä, joka kuukausi. Opel Combo suoriutuu jokaisesta tehtävästä, jonka sille asetat. Siinä on paljon ominaisuuksia,

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 05-02-2018 FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A)

Opel Vivaro Combi. Combi. Hinnasto (Mallivuosi 2019A) Combi Kori Tilavuus Varustelutaso Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis. alv 24%) Uusi mittaustapa WLTP- g/km Arvioitu autovero Kokonais * L1H1 1.2m³ Combi 1.6 Diesel Start/Stop 0VF06 IXL1 / XIAA M6 89 121

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa ATLEON (N) 56.15 NE LCV BU - L32 27.4.29 N painos, heinäkuu 26 GV: 56 kg 15 HP Tietolehti: TK-N56.15 LC M C G. C. H1 A Y B Alleajosuojapalkki protection Underrun bar 158 Foh B Roh 14 Roh VT R VD AJONEUVON

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT

NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT NISSAN NV300 COMBI NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Tekniset tiedot. Voimansiirto 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Moottorin iskutilavuus [cm³] 1 968 1 968 1 968 1 968 Sylinterien lukumäärä 4 4 4 4 Maks. teho [kw (hv)] 75 (102) 90 (122)

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki mitä tarvitset, jotta työt hoituvat sujuvasti. Tyylikäs ulkonäkö, mukava ohjaamo ja runstaasti tavaratilaa. Luotettavuus, polttoainetaloudellisuus

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot