OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot"

Transkriptio

1 OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot

2 Opel Movano Combi. Kalleimpien lastien kuljetukseen. Ihmiset. Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, urheilujoukkueet, hotellivieraat, opiskelijat, työryhmät keitä he ikinä ovatkin, Opel Movano Combi tarjoaa mukavan ja käytännöllisen kuljetusratkaisun.

3

4

5 Mukava ajaa. Miten istut on aivan yhtä tärkeää kuin se, missä istut. Riippumatta siitä ajatko itse vai ajavatko muut puolestasi, on tärkeää, ettei ohjauspyörän takana vietetty päivä johda viikon selkävaivoihin. Opel Movanon ohjaamo, istuimista ergonomisesti sijoitettuun vaihdetankoon ja säädettävään ohjauspyörään, on suunniteltu pitämään sekä kuljettaja että auto tien päällä päivästä toiseen. Ohjaamo Kojelauta. Selkeät, helposti luettavat, ihanteellisesti ja ergonomisesti sijoitetut mittarit vähentävät kuljettajan väsymistä ja parantavat turvallisuutta. Kojelaudan lokero. Yksi lukuisista kätevistä ja helposti kuljettajan ulottuvilla olevista säilytysratkaisuista.

6

7 Turvallisuus taattu. Ihmisiä kuljetettaessa tärkein asia on aina turvallisuus. Siksi saatavana on varustukseen kuuluvien ESP -ajonvakautusjärjestelmän, ABS-jarrujen, kuljettajan turvatyynyn ja matkustajien kolmipisteturvavöiden lisäksi etumatkustajan turvatyyny. Turvallisuutta ja suojausta on mahdollista lisätä valinnaisvarusteilla, kuten automaattisilla ajovalo- ja tuulilasinpyyhinjärjestelmillä, jotka reagoivat automaattisesti valaistus- ja sääolosuhteisiin. Jokaisessa Opel Movanossa on myös erinomainen sivutuulivakaus ja optimoitu näkyvyys tielle. Turvallisuus Kaistalta poistumisen varoitus ja automaattiset kaukovalot. Nämä älykkäät järjestelmät varoittavat, jos olet erehdyksissä poistumassa kaistalta, ja kytkevät kaukovalot päälle automaattisesti, kun liikennetilanne sen sallii. Staattiset kulmavalot. Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP ). ESP parantaa merkittävästi vakautta ja turvallisuutta. Se on vakiovaruste jokaisessa Movanossa ja siihen sisältyvät mäkipidätin, perävaunun vakautusohjelma sekä pitoa parantava toiminto.

8

9 Monipuolinen suoriutuja. Movano Combi. Combi Toisinaan kyydissä on pääasiassa matkustajia, toisinaan tavaraa, useimmiten kuitenkin molempia. Opel Movano Combi on erinomainen ratkaisu helposti muunneltavan matkustaja- ja tavarakapasiteettinsa ansiosta. Se on saatavissa 6- tai 9-paikkaisena sekä L1H1- tai pidempänä ja korkeampana L2H2-korimallina, joilla molemmilla voi kuljettaa mukavasti matkustajia ja kaiken mitä he haluavat ottaa mukaansa.

10

11 Kaikki kyytiin! Movano Bussi. Opel Movanon pikkubussimallissa on reilut tilat 16 tai 17 matkustajalle. Erikoissuunnitellussa matkustamossa käytävän toisella puolella on limittäiset kaksoisistuimet ja toisella puolella yksittäiset istuimet. Istuimille on helppo kulkea ja matkustusmukavuus on optimaalinen. Täysin verhoiltu sisustus, kattoon asennetut tavarahyllyt, istuinvalot ja valinnaisvarusteena saatavat säädettävät raitisilmasuulakkeet on suunniteltu niin, että pitkätkin matkat sujuvat miellyttävästi. Matkustamoon kulkeminen on helppoa leveälle avautuvan sivuoven ja vakiovarustukseen kuuluvan sähkötoimisen askelman ansiosta. Bussi

12 Combi: versiot ja mitat Kohta Combi L1H1 L2H2 A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa K Kokonaiskorkeus (3,3 t)/2 482 (3,5 t) E Etuakselin ylitys F Akseliväli K Taka-akselin ylitys T Kynnyksen korkeus J Raideleveys edessä K Raideleveys takana N Korin sisäkorkeus R Takaoven leveys P Takaoven korkeus Q Tavaratilan pituus (3. istuinrivi) K1 Tavaratilan pituus (2. istuinrivi) R Leveys pyöräkoteloiden välissä Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä. Combi: painot Opel Movano Combi korimallit Istuimien lukumäärä Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Perävaunu paino, jarruton Perävaunu paino, jarrullinen Yhdistelmän kokonaismassa Kääntöympyrä (pyörästä/ puskurista) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L1H1 Etuveto ,0/12,5 L1H1 Etuveto ,0/12,5 L1H1 Etuveto ,0/12,5 L1H1 Etuveto ,0/12,5 L2H2 Etuveto ,6/14,1 L2H2 Etuveto ,6/14,1 L2H2 Etuveto ,6/14,1 L2H2 Etuveto ,6/14,1

13 Bussi: versiot ja mitat Kohta Bus L3H2 A Kokonaispituus B Kokonaisleveys ilman peilejä C Kokonaisleveys peilien kanssa K Kokonaiskorkeus E Etuakselin ylitys 842 F Akseliväli K Taka-akselin ylitys T Kynnyksen korkeus 557 J Raideleveys edessä K Raideleveys takana R Takaoven leveys P Takaoven korkeus Kaikki mitat on ilmoitettu millimetreinä. Combi- ja Bussi-versioiden tiedot Bussi: painot Opel Movano Bussi korimallit Istuimien lukumäärä Kokonaismassa Omamassa 1 Hyötykuorma, maks. Etuakselin kapasiteetti Taka-akselin kapasiteetti Kääntöympyrä (pyörästä/ puskurista) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L3H2 Etuveto ,7/16,2 L: pituus, 3 vaihtoehtoa: 1 = vakio 2 = keskipitkä 3 = pitkä H: korkeus, 2 vaihtoehtoa: 1 = vakio 2 = keskikorkea FWD = etuveto 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan.

14 Varusteet ja valinnaisvarusteet. Tietoviihdejärjestelmä. Yritystoiminnan kannalta on tärkeää voida pitää yhteyksiä yllä myös tien päällä sekä tietää tarkalleen, mihin on tarkoitus mennä, miten sinne pääsee ja miten liikenne sujuu. Ihmiset työskentelevät parhaiten mukavissa olosuhteissa. Tämän vuoksi Opel Movanon tietoviihdepaketit on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi. Saatavissa on kolme pakettia, jotka on kehitetty erityisesti Opel Movanoa varten. Navi 80 IntelliLink. Radio- ja tietoviihdejärjestelmä sisältää vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia ja on helppo käyttää ohjauspyörän säätimillä tai puheohjauksella. Ominaisuuksiin kuuluvat aux-in- ja USB-liitännät, Bluetooth -handsfree-puhelut ja äänen suoratoisto, CD-soitin MP3- ja WMA-toiminnoin, tekstiviestien lukemistoiminto, Euroopan kartat, 7 tuuman värikosketusnäyttö, joka näyttää myös takakameran kuvan, ja TomTom LIVE -palvelut maksutta vuoteen 2020 asti. TomTom LIVE sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen matkan suunnittelijan ja matkakumppanin. TomTom HD Traffic esittää nopeimman reitin ja tarkat, reaaliaikaiset liikennetiedot. Search & Go ja TomTom Places etsivät kauppoja ja yrityksiä ym. ja opastavat niihin. LIVE Quick GPS fix tarjoaa optimoidun GPS-paikannuksen. Lisäksi ajantasaiset sääennusteet sieltä, missä olet, ja sieltä, minne olet menossa.

15 Navi 50 IntelliLink. Tämä radio-, tietoviihde- ja navigointijärjestelmä antaa erinomaisen vastineen rahalle. Sen 7 värikosketusnäyttö on sijoitettu optimaalisesti keskikonsolin yläosaan. Dynaaminen navigointi 2D- tai 3D-lintuperspektiivikartalla ja reaaliaikaiset liikennetiedotteet. Karttatiedot voi päivittää USB-liitännän kautta. Muita ominaisuuksia ovat liitettyjen älypuhelinten puheohjaus, ohjauspylvään säätimet, USB- ja aux-in-liitännät sekä Bluetooth -liitäntä handsfree-puhelimelle ja äänen suoratoistoon. Maksuttoman aha-sovelluksen avulla voit käyttää älypuhelimen kautta Internet-radiota ja kosketusnäytön kautta myös sosiaalista mediaa. DAB+digitaaliradio on saatavana valinnais varusteena. 1 Tietoviihdejärjestelmät CD 16 BT USB. CD-radio-järjestelmässä on säätimet ohjauspylväässä ja yleiset liitännät aux-in-, Bluetooth - ja kahden USB-liitännän kautta. Teho 2 x 15 W (Bussi) tai 4 x 15 W (Combi), integroitu näyttö. Radion säätimet ohjauspyörässä. Kuljettaja voi käyttää kaikkia radion tärkeimpiä säätöjä, kuten äänenvoimakkuuden, äänilähteen ja radioaseman valintaa, irrottamatta käsiään ohjauspyörästä. R 15 BT USB. Viritin, jossa on integroitu näyttö, jossa on myös kellonajan näyttö. RDS EON -toiminto sekä Bluetooth,USB- ja aux-in-liitännät. Teho 2 x 15 W (Bussi) tai 4 x 15 W (Combi). Bluetooth -liitäntä. Helppokäyttöinen ja hyvin yhteensopiva Bluetooth mahdollistaa turvallisen matkapuhelinviestinnän. Tuloliitäntä (aux-in) lisälaitteille ja USB-liitäntä. Kaikissa Opel Movanon tietoviihdejärjestelmissä on lisälaitteiden tuloliitäntä ja USB-liitäntä. Digitaaliradio Kaikkia eurooppalaisia digitaalisen radion muotoja voi vastaanottaa DAB- ja DAB+-toiminnoilla. Saatavissa valinnaisvarusteena yhdessä CD 16 BT USB- ja Navi 50 IntelliLink -järjestelmien kanssa. 1 Yhteensopivuus ja tietyt toiminnot saattavat vaihdella laitteen tyypistä ja käyttöjärjestelmän versiosta riippuen.

16 Ohjaamo Mukavuus Ajotietokone. Ajotietokone antaa tietoja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, ajomatkasta jäljellä olevalla polttoaineella, ajoajasta ja ajetusta matkasta. Kuljettajan mukavuusistuin. Muotoiltu istuin, jossa on säädettävä ristiselän tuki ja kyynärnoja sekä korkeuden säätö. Saatavissa myös etumatkustajalle. Digitaalinen ajopiirturi. Helposti kuljettajan käytettävissä. Kirjaa ajo- ja lepoajat luotettavasti ajokaluston hallintatietojen kokoamista ja analysointia varten. (Vakiovaruste Bussissa, valinnaisvaruste Combissa.) Kiinteä nopeudenrajoitin. Bussissa on vakiona nopeusrajoitin, joka on asetettu lakisääteisesti nopeudelle 100 km/h. Nopeusrajoitinta ei voi kytkeä pois käytöstä. Combiin valinnaisena saatava nopeudenrajoitin voidaan asettaa neljälle ennalta määritetylle nopeudelle. Mukavuusistuimet. 19,5 asteen istuinkulma, 660 mm:n lantion ja polven välinen tila sekä hartiatilaa lisäävät limittäiset kaksoisistuimet parantavat matkustusmukavuutta. Jokaisessa istuimessa on kolmipisteturvavyö ja pääntuki. (Vakiovaruste Bussissa.) Matkustamon valaistus. Istuinkohtaiset valot parantavat matkustusmukavuutta ja jalkatilan valaistuksen avulla matkustajat löytävät helposti istuimensa myös pimeässä. (Vakiovaruste Bussissa.)

17 Ilmastointi. Ilmastointi on osa matkustusmukavuutta. Ilmastointipaketin kanssa järjestelmässä on myös raitisilmasuodatin. Avautuvat sivuikkunat. Sivuikkunoiden valinnaiset liukupaneelit parantavat ilmanvaihtoa. Takaosan lämmitys. Takaosan lämmitysjärjestelmässä on kaksi tehokasta neljän kilowatin lämmitintä, jotka toimivat istuinten alla olevan tuulettimien kautta. Se voidaan ohjelmoida esilämmittämään sisätilat. (Saatavana Bussiin.) Varusteet Matkustamon ilmastointi Combissa. Combiin saatavana oleva erillinen matkustamon ilmastointi, johon kuuluu pään yläpuolella olevat suuttimet, takaa miellyttävän sisäilman toisen ja kolmannen istuinrivin matkustajille. Sävytetyt lasit. Vakiovarustukseen kuuluvat sävytetyt takalasit lisäävät matkustajien mukavuutta ja yksityisyyden suojaa ja suojaavat samalla voimakkaalta auringonvalolta. Takaosan ilmastointi Bussissa. Aivan kuin lentokoneissa, takamatkustajilla on ylhäällä hattuhyllyssä sijaitsevat omat suuttimet, joilla he voivat säätää tuuletusilman suunnan ja voimakkuuden omien mieltymystensä mukaan. N1-, N2- tai M2-tyyppihyväksynnän saaneiden ajoneuvojen ilmastointijärjestelmän toiminta perustuu fluorikasvihuonekaasuihin (R 134a). Etujärjestelmä sisältää yhteensä 580 grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 0,83 tonnia. Enintään 9-paikkaisten versioiden etu- ja takajärjestelmä sisältää yhteensä grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 1,57 tonnia. Yli 16-paikkaisten versioiden etu- ja takajärjestelmä sisältää yhteensä grammaa R 134a -kaasuja, mikä vastaa CO 2 -päästöiltään 2,43 tonnia. Ilmaston lämpenemispotentiaali on Tiedot perustuvat asetukseen (EU) N:o 517/2014. Taka-askelma. Valinnaisvarusteena saatava, puskuriin upotettu taka-askelma helpottaa Combin tavaratilan käyttöä. Sisään vetäytyvä sivuaskelma. Sähkötoiminen, sisään vetäytyvä sivuaskelma ja sisäpuolella oleva kaide helpottavat autoon kulkemista ja autosta poistumista. Askelma tulee automaattisesti esiin, kun sivuovi avataan, ja vetäytyy takaisin sisään, kun ovi suljetaan. (Vakiovaruste Bussissa.)

18 Varusteet Hattuhyllyt. Istuimien yläpuolella olevilla hattuhyllyillä voi säilyttää takkeja ja pientavaroita. (Vakiovaruste Bussissa.) Sähkötoiminen liukuovi. Sähkötoiminen liukuovi, jota kuljettaja voi käyttää kaukoohjaimella ja jossa on ulkopuolelta käytettävä hätäavaustoiminto, on täydellinen helppoa kuormaamista ja matkustajien kulkua varten. (Saatavana Bussiin.) Irrotettavat takaistuimet. Combista voi poistaa kaksi takaistuinta ilman työkaluja, jolloin saadaan lisätilaa esimerkiksi matkatavaroille. Bussista voi poistaa kaksi takimmaista istuinriviä. (Valinnaisvaruste.) Täysikokoinen vararengas. Combissa ja 16-paikkaisessa Busissa on täysikokoinen vararengas lattian alla. 17-paikkaisessa Bussissa on tilaa säästävä renkaan korjaussarja. Sidontalenkit (Combi). Tavaratilan kätevät ja käytännölliset sidontalenkin pitävät kuorman tukevasti paikallaan.

19 Turvallisuus ja varmuus Pysäköintiavustin. Pysäköintiavustin antaa äänimerkin tahattoman törmäyksen välttämiseksi peruutettaessa. Ulkopuoli Etusumuvalot. Valot ovat optimaalisesti sijoitetut ja upotetut, jotta tahattomat vauriot voidaan välttää. Varusteet Auton turvajärjestelmä. Kauko-ohjattava varkaudenestohälytin, joka suojelee koko autoa (moottoritilaa, ohjaamoa ja matkustamoa) asiattomalta tunkeutumiselta volumetrisilla liikkeentunnistimilla. Roiskeläpät. Kestävää kestomuovia, suunniteltu erityisesti suojaamaan koria esimerkiksi kiveniskemien, roiskeiden ja soran aiheuttamilta vaurioilta. Laajakulmapeilit. Sivupeilien kaksoislinssi vähentää katvealueen aiheuttamia vaaratilanteita ajon aikana. Suuri, kupera sivupeili etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa. Fiksut paketit. Kaikki tärkeät toiminnot, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta, on koottu näihin paketteihin. Muun muassa valo- ja näkyvyyspakettiin pakettiin kuuluvat automaattiset pyyhkimet ja valot, etusumuvalot ja staattiset kulmavalot. Edistykselliseen ajoavustinpakettiin (vakiona Bussissa, valinnaisena Combissa) kuuluu automaattiset kaukovalot, kaistalta poistumisen varoitus, etusumuvalot, automaattiset tuulilasinpyyhkijät ja ajotietokone.

20 Pulse Charcoal Vinyl Charcoal 1 1 Vain Combissa.

21 Värit ja verhoilut Arctic White North Sea Blue Signal Blue Poppy Red Mandarin Orange Saffron Yellow Ink Blue Halo Silver 1 Ambient Blue 1 Pearl Black 1 1 Metallivärit.

22

23 Puhdasta suorituskykyä. Movano Combin ja Bussin BiTurbo-moottorit ovat edelläkävijöitä kuljetustehokkuudessa sulavan, erinomaisen suorituskykynsä ja poikkeuksellisen alhaisten päästöjen ja vähäisen kulutuksen ansiosta. BiTurbo-moottoreissa yhdistyvät sekä pienen (nopea vaste, tehokkuus ja vääntö alhaisilla kierroksilla) että suuren (isot tehot ja vääntö suurilla kierroksilla) turboahtimen edut. Suorituskyky Huomattavia säästöjä kaupunki- ja ruuhkaliikenteessä tuova Start/Stopjärjestelmä ja energianhallinnan optimoiva ECO-tila takaavat parhaan mahdollisen taloudellisuuden. Moottoreissa käytetään BlueInjection-teknologiaa, jotta ne täyttävät Euro 6 -päästönormien vaatimukset. AdBlue - lisäaine reagoi typpioksidien (NO x ) kanssa, jolloin muodostuu haitatonta typpeä ja vettä. AdBlue on Verband der Automobilindustrie e.v. (VDA) -järjestön rekisteröity tavaramerkki.

24

25 Combi (M1) -moottorit 2.3 CDTI 110 Start/Stop-järjestelmä 2.3 BiTurbo 145 Start/Stop-järjestelmä 2.3 BiTurbo 170 Start/Stop-järjestelmä Iskutilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hv) / r/min 81/ / / Suurin vääntö (Nm) / r/min Vaihteisto 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. ECT-automaatti Päästönormi Euro 6 Euro 6 Euro 6 Taulukossa on esitettynä malli- ja rengaskohtaiset kulutus- ja päästötiedot. Tarkemmat tiedot saat Opel-jälleenmyyjältäsi tai hinnastosta. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) 1 Kaupunki Maantie Yhdistetty 8,1 7,9 6,3 6,2 6,9 6,8 CO 2 -päästöt, yhdistetty (g/km) ,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 7,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 7,3 7,1 6,0 5,8 6,4 6,3 Voimansiirto Bussi (M2) -moottorit 2.3 CDTI 145 Start/Stop-järjestelmä 2.3 BiTurbo 163 Start/Stop-järjestelmä Iskutilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hv) / r/min 107/ / Suurin vääntö (Nm) / r/min Vaihteisto 6-vaiht. manuaali 6-vaiht. manuaali Päästönormi Euro VIc Euro VIc Rengasmerkintä Mitat 215/65 R /65 R 16 Taloudellisuusluokitus B B E Märkäpitoluokitus B B C Ohiajomelulukema (db) Ohiajomeluluokitus M1 = henkilöautojen EU-luokitus (maks. 9 istuinta) M2 = henkilöautojen EU-luokitus (maks. 17 istuinta), maksimipaino 5 tonnia tai sen alle 1 Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa). Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot saa Opel-liikkeestä. Polttoaineen kulutuslaskelmat ja CO 2 -päästömittaukset perustuvat asetuksiin R (EY) Nro 715/2007 ja R (EY) Nro 692/2008 (sovellettavassa versiossa). Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 -päästöjen lukemat eivät viittaa mihinkään yksittäiseen autoon eivätkä ole osa tarjousta. Lukemat on esitetty ainoastaan eri automallien vertailua varten, ja polttoaineen kulutus voi poiketa ilmoitetusta todellisissa ajotilanteissa. Kulutukseen vaikuttavat merkittävästi ajotapa ja ajo-olosuhteet. Lisävarusteet ja tehdasasennetut valinnaisvarusteet voivat nostaa ajoneuvon omapainoa ja vaikuttaa hyötykuormaan. Painon lisääntyminen voi alentaa huippunopeutta ja heikentää kiihtyvyyttä. Suorituskykytietojen perustana ovat 75 kg painava kuljettaja ja 125 kg:n kuorma.

26 Huolto ja takuut. Kaikki Opel Movanon mallit on rakennettu sillä periaatteella, että tavara-autojen pitää toimia yrityksen ja asiakkaiden hyväksi, ei seistä korjaamoilla. Näin ollen ne on suunniteltu niin, että ne toimivat luotettavasti useiden vuosien ajan vähäisin huolloin, ja niiden turvana on kuuden vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Huoltovälit ovat Combissa km 1 ja Bussissa km 1. Jos määräaikaishuoltojen ulkopuolista huoltoa tarvitaan, Euroopassa on asiantuntevaa huoltokorjaamoa, joissa Opel Movano saadaan takaisin tien päälle nopeasti tai jotka voivat tarjota tilapäisen sijaisauton. Tarkempia tietoja leasing-sopimuksista, huoltopalveluista ja yrityspalveluista saat erikoistuneesta Opel-tavara-autoliikkeestä. 1 tai 2 vuotta.

27 Ylivertaista palvelua. OmaOpel on hyödyllinen palvelu, jonka kautta varaat huollon, saat tarjouksia ja paljon muuta. Rekisteröidy verkkosivulla ja hyödy näistä OmaOpel-eduista: // Räätälöidyt palvelut juuri sinulle ja autollesi // Huoltomuistutukset // Kätevä nettiajanvaraus // Lähimmän Opel-liikkeen haku // Koko palveluhistoriasi nähtävissä verkossa Rekisteröityminen OmaOpel-palveluun käy nopeasti ja helposti: 1. Siirry osoitteeseen 2. Rekisteröidy ilmaiseksi ja vahvista asiakastilisi

28 Opel-huolto. Euroopan laajuinen asiakaspalvelu. Käytettävissäsi on yli yksilöllistä, osaavaa ja täsmällistä palvelua tarjoavaa huoltokorjaamoa mukaan lukien yli tavara-autoihin erikoistunutta palvelukeskusta kaikkialla Euroopassa. Hyvään palveluun kuuluu myös kertoa asiakkaalle seikkaperäisesti, mitä on korjattu ja miksi sekä miten kaikki kulut ovat muodostuneet. Asiakaspalvelukeskus. Opel-kauppias on palveluksessasi, kun sinulla on kysyttävää tai tarvitset jotakin. Tarvittaessa saat autoasi koskevia lisätietoja Opel-asiakaspalvelukeskuksesta, puh Opel Assistance -tiepalvelu. Tämä ilmainen palvelu kuuluu kaikkiin uusiin Opel Movanoihin kahden vuoden ajan ensirekisteröinti-tai luovutuspäivästä lukien sen mukaan, kumpi ensin täyttyy. Opel Assistance auttaa, olitpa missä hyvänsä. Yli 40 Euroopan maassa vuorokauden ympäri. Palveluihin kuuluvat apu auton rikkoutuessa, hinauspalvelu, auton vuokrauspalvelu ja hotellimajoitus taikka avustus matkan jatkumiseen esimerkiksi junalla tai lentäen (ohjelman ehtojen mukaan). Ensimmäisen jakson jälkeen voit jatkaa Opel Assistance -palvelua ottamalla yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään tai valtuutettuun huoltoon. Rahoitusjärjestelyt. Opel-rahoitus tarjoaa kilpailukykyisiä, yksilöllisiä rahoitusvaihtoehtoja. Päätät itse omien tarpeidesi mukaan, miten haluat ajoneuvon maksaa. Leasing-järjestelyt. Voit myös vuokrata Opelin esimerkiksi esim. Opel Leasingin kautta Leasing-ehdot voidaan mukauttaa yrityksen tarpeiden ja maksukyvyn mukaan. Vakuutuspalvelu. Opelin palvelupaketin viimeistelee Opelin vakuutuspalvelu. Tarjoamme Opel-asiakkaillemme kaikkia autovakuutuksia. Opel-vuokrauspalvelu. Opelin vuokrauspalvelun ansiosta matka jatkuu, vaikka ajoneuvoon tulisikin vika. Opel Movano takuu. Opel Movanon takuu on 48 kuukautta/ km (ensimmäiset 24kk ilman kilometrirajoitusta) ensirekisteröintipäivästä tai ensimmäisestä käyttöönottopäivästä alkaen, sen mukaan, kumpi ensin täyttyy. Puhkiruostumattomuustakuu kuusi vuotta. Opel tarjoaa autollesi luotettavan pitkäaikaistakuun puhki ruostumista vastaan, edellyttäen, että autosi on huollettu ja tarpeelliset tarkastukset on tehty huolto-ohjelman mukaisesti. Varaosat ja lisävarusteet. Kaikki tarvittavat osat ja varusteet autosi ylläpitoon ja räätälöimiseen yksilöllisiin sekä yrityksesi tarpeisiin saat Opel-liikkeestä, joka neuvoo ja opastaa mielellään. Kierrätys. Tietoja ympäristötietoisesta suunnittelusta ja elinkaarensa päässä olevien autojen keruupisteistä löydät osoitteesta Käänny kaikissa kysymyksissä Opel-jälleenmyyjän puoleen. Lisätietoja on sivustossa Joissakin tämän esitteen kuvissa on erikoisvarusteita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen. Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden ulkonäköä ja varustelua. Painoteknisistä syistä esitteen värit voivat poiketa tuotteiden todellisista väreistä. Kuvissa näkyvät lisävarusteet ovat saatavana lisämaksua vastaan. Saatavuus, tekniset ominaisuudet ja ajoneuvojen sisältämät varusteet voivat vaihdella Saksan liittotasavallan ulkopuolella. Lisätietoja ajoneuvojen varusteista saat paikalliselta Opel-jälleenmyyjältä. ADAM OPEL AG, Rüsselsheim Versio 03/17 FIN/MY17.5

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot Opel Movano Combi ja Bus. Kalleimpien lastien kuljetukseen. Ihmiset. Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, urheilujoukkueet, hotellivieraat, opiskelijat, työryhmät keitä

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

Movano A l u s tat j A e r i k o i s m A l l i t

Movano A l u s tat j A e r i k o i s m A l l i t Movano Alustat ja erikoismallit Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista

Lisätiedot

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit OPEL MOVANO Movano alustat ja erikoismallit Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv (sis.alv 24%) CO2 g/ km Kokonaispaino Arvioitu autovero Kokonaishinta * L1H1 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05D06 Q361 / XZ01

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

Opel Movano Combi ja linja-auto

Opel Movano Combi ja linja-auto Movano Combi 1+8 hengen pikkubussit Kori Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Arvioitu autovero Kokonaishinta * L1H1 FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05D06 Q361 / XZ01 M6 107 145

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% )

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% ) etuveto pakettiautot 3.5t L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1684 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03 MT6 100 136

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% )

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% ) Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D03 QW61 / XZ07 MT6 81 110

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE.

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. OPEL COmbO CARGO AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. SISÄLLYS Kuukauden työntekijä, joka kuukausi. Opel Combo suoriutuu jokaisesta tehtävästä, jonka sille asetat. Siinä on paljon ominaisuuksia,

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Uusi OPEL Karl ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Opel KARLia on helppo kehua siinä on kaikki olennainen edulliseen hintaan viisi ovea, Kaupunki-ajotila 1 ja edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät mukaan lukien

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki mitä tarvitset, jotta työt hoituvat sujuvasti. Tyylikäs ulkonäkö, mukava ohjaamo ja runstaasti tavaratilaa. Luotettavuus, polttoainetaloudellisuus

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLTÖ

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLTÖ UUSI OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki, mitä tarvitaan työn tekemiseen. Ensiluokkaisen lippulaivan ulkoasu, mukava ohjaamo ja tilava tavaratila. Vivaron luotettavuuden, taloudellisuuden

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv 05D03 Q561 / XZ07 M6 81 110 29,170

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2018A, alv 24%) ( Alv. 24% )

Opel Movano alustat ja erikoismallit Hinnasto (Mallivuosi 2018A, alv 24%) ( Alv. 24% ) ( Alv. 24% ) Umpikoriautot Malli Ohjaamo Tilavuus Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv autovero Kokonais * Umpikori - L3 Lyhyt 19.0m³ FWD 2.3 CDTI 145 hv BiTurbo 05DB1 Q361 / XZ23 M6 107 145 37,840 192

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15 OPEL ViVarO TYÖAUTOJA VALMIINA TYÖHÖN. SISÄLLYS Opel Vivaro paranee paranemistaan. Hyötyajoneuvon ostaminen on aina merkittävä investointi. Olemme varmistaneet erityisen tarkalla suunnittelulla, että

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 13.07.2017 (Mallivuosi 2018A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 0SZ08 G3M1 M5 55 75 11,647 120

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

UUSI OPEL ASTRA 5-OVINEN HINNASTO 01.10.2015

UUSI OPEL ASTRA 5-OVINEN HINNASTO 01.10.2015 UUSI OPEL ASTRA 5-OVINEN HINNASTO 01.10.2015 HAASTAA KÄSITYKSESI PREMIUM -LUOKASTA Uusi Astra -sukupolvi tuo markkinoille laajan valikoiman parannuksia: // Terävämpi dynaamisempi muotoilu // Pienemmät

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI CROSSLAND X Hinnasto UUSI CROSSLAND X Hinnasto 10.5.2017 UUSI CROSSLAND X HINNASTO ENEMMÄN ELÄMÄÄ, VÄHEMMÄN RAJOJA Uusi Crossland X tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmallin Enjoy ja kärkimallin Innovation. CROSSLAND X ENJOY

Lisätiedot

UUSI CROSSLAND X Hinnasto

UUSI CROSSLAND X Hinnasto UUSI CROSSLAND X Hinnasto 10.5.2017 UUSI CROSSLAND X HINNASTO ENEMMÄN ELÄMÄÄ, VÄHEMMÄN RAJOJA Uusi Crossland X tarjoaa kaksi varustelutasoa, perusmallin Enjoy ja kärkimallin Innovation. CROSSLAND X ENJOY

Lisätiedot

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. OPEL Karl ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Opel KARLia on helppo kehua siinä on kaikki olennainen edulliseen hintaan viisi ovea, Kaupunki-ajotila 1 ja edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät mukaan lukien takapysäköintiavustin

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A) Opel Corsa Hinnasto 01.01.2017 (Mallivuosi 2017A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 ECOTEC 0SR08 G3M1 M5 55 75 11,647

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A) Opel Corsa Hinnasto 21.11.2016 (Mallivuosi 2017A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 ECOTEC 0SR08 G3M1 M5 55 75 11,647

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2018A) Opel Corsa Hinnasto 13.07.2017 (Mallivuosi 2018A) 3-ov 5-ov 5-ov Ben Dsl Ben Dsl Ben Dsl Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 1.4 0SZ08

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 Tehdasverhoiltu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETIN

Lisätiedot

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344 UUSI NISSAN NOTE Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot FI-03C-0344 HINNASTO MOOTTORI VAIHTEISTO Bensiini VARUSTETASO CO2 päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

NISSAN LEAF. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje

NISSAN LEAF. Ulkopuoli Sisätilat Tekniset tiedot Tulosta Sulje NISSAN LEAF Tulosta Sulje Uusi muotoilu Nissan LEAFin aerodynaaminen muotoilu vähentää energiankulutusta ja tuulen ääntä. Uutta energiaa Nissan LEAFin lataaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit ladata autoa

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. HINNAT COMBI, EVALIA CO2 päästöt, Hinta ilman ALV 24%, Autoveroton ohjehinta sis. Arvioitu Kokonaishinta

Lisätiedot