Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri."

Transkriptio

1 Opel Movano

2 Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja. Yritystoiminnassa tarvitaan ajoneuvoja, jotka ovat tarkoitukseen sopivia, riittävän lujatekoisia ja riittävän suuria suurimpiakin hankkeita varten. Tämä on Opel Movano. Se on suuri pakettiauto, joka on muotoiltu, suunniteltu ja rakennettu yritystoimintaa ajatellen. Uusi Movano on lujatekoisempi, sen ajomukavuus on parempi ja siitä on saatavissa enemmän malleja kuin koskaan aiemmin myös takavetoisena. Kaikki mallit ovat todistetusti tehokkaita ja luotettavia, kuten kaikki Opelin tavara-autot aina ovat. Opel Movanon kanssa voit siis olla varma, ettei mikään tehtävä ole liian suuri.

3

4 Kolme kattokorkeutta. Neljä auton pituutta. Kokonaispaino kg. Yksi kattava mallisto. Opel Movanon mallistossa on tavara-autoja ja pikkubusseja, joihin on valittavana neljä eri pituutta ja kolme korkeutta, erilaisia voimansiirtoja ja kokonaismassoja, jotka kaikki voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

5

6

7 2 voimansiirtoa: etuveto tai takaveto. Jopa kolmen tonnin vetokapasiteetti. Yksi vastaus kaikkiin haasteisiin. Mitkään kaksi työtä eivät ole samanlaiset eivätkä mitkään kaksi tietä ole samanlaiset. Jos painavien peräkärryjen vetäminen tai epätasaiset tienpinnat ovat merkittäviä tekijöitä yrityksesi toiminnassa, mietit jo varmasti takavetoisen auton hankkimista. Opel Movano on saatavissa takavetoisena kahdella pituudella sekä ja kg:n kokonaismassalla. Suorituskykyinen, etuvetoinen Opel Movano vastaa kaikkiin vaatimuksiin kiloon asti.

8

9 270 astetta avautuvat takaovet mm leveä 1 sivuoven lastausaukko. Erinomaisesti käyttötarkoitusta noudattava muoto. Muotoilu on paljon muutakin kuin vain hyvä ulkonäkö joka Opel Movanossa on upea. Muotoilun tarkoituksena on myös luoda käytännöllinen tavaratila ja varmistaa sen helppokäyttöisyys. Opel Movanon takaovet voi avata 270 asteen kulmaan (valinnaisena), ja mm 1 leveät sivuliukuovet helpottavat täysikokoisten euro-lavojen kuormaamista ja purkamista mm L1-mallissa.

10

11 Yksi ammattikuski. 8,5 tuntia tien päällä. Ei ongelmia. Miten istut on aivan yhtä tärkeää kuin se, missä istut. Riippumatta siitä ajatko itse vai ajavatko muut puolestasi, on tärkeää, ettei ohjauspyörän takana vietetty päivä johda viikon selkävaivoihin. Opel Movanon ohjaamo istuimista ergonomisesti sijoitettuun vaihteenvalitsimeen ja kallistettavaan ohjauspyörään on suunniteltu pitämään kuljettaja ja auto tien päällä päivästä toiseen. Ohjaamo Kojelauta. Selkeät, helposti luettavat, ihanteellisesti ja ergonomisesti sijoitetut mittarit vähentävät kuljettajan väsymistä ja parantavat turvallisuutta. Kuljettajan jousitettu istuin. Lisää mukavuutta epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja ajettaessa. Eteen ja taakse säädettävä, kallistuksen ja korkeuden säätö sekä herkkyyden säätö. Ilmastointi.Vakiovarusteena on manuaalinen ilmastointi ja valinnaisvarusteena saatavissa elektroninen ilmastointi, jotka lisäävät huomattavasti ajomukavuutta.

12 10 helppokäyttöistä säilytyspaikkaa. Kaksi 12 voltin virtaliitäntää. Yksi kätevä työpiste. Opel Movanon kuljettaja voi pitää toimiston aina mukanaan. Ohjaamossa on kaksi kätevää pistorasiaa ja paljon säilytysratkaisuja vakiona, muun muassa telineitä kahden litran juomapulloille. Varustukseen sisältyy CD radio, ja parannettu kuljettajan istuin jossa on kyynärnoja ja ristiselän tuki. Konttoripakettiin sisältyy matkustajan monitoimi-istuin, jossa on säilytystila, ja taitettava keski-istuin, johon sisältyy kääntyvä tason kuljettajan kannettavalle tietokoneelle, kojelautaan asennettava, auki vedettävä kirjoitusalusta ja lisäksi ääntä vaimentava materiaali väliseinässä. Monipuoliset säilytysratkaisut. Käytännöllinen, kätevä ja tehokas. Sopiva paikka löytyy lähes kaikkiin yrityksen ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lisää tietoa säilytysratkaisuista löytyy luvusta valinnaispaketit.

13 Ohjaamo

14 Lukemattomia punaisia valoja. Päättymättömiä jonoja. Alhaiset päästöt. ecoflex-logo kertoo paljon sinusta ja yrityksestäsi. Polttoainekustannuksia säästävä tekniikka rasittaa myös vähemmän ympäristöä. Start/Stop-järjestelmä vähentää päästöt nollaan aina kun pysähdyt, esimerkiksi liikennevaloissa. Jarrutusenergian talteenotto muuntaa hidastettaessa tai jarrutettaessa syntyvän kineettisen energian sähköksi ja varaa sen akkuun. Se merkitsee sitä, että normaaleissa ajo-olosuhteissa vaihtovirtalaturi tarvitsee vähemmän tai ei yhtään energiaa akun pitämiseen ladattuna. Voimakas teho 81 KW (110 hv), vääntö 285 Nm ja optimaalinen kuusiportainen käsivalintainen vaihteisto ovat kuorman siirtämisen kannalta merkittäviä ominaisuuksia. Ja ecoflex-logo tuo myös merkittäviä polttoaineensäästöjä. Opel Movanon uudet BiTurbo-moottorit tarjoavat ecoflex-version kaikki polttoainetta säästävät tekniikat ja kahden peräkkäisen turboahtimen tekniikan, joka puristaa jokaisesta dieselpisarasta viimeisenkin väännön taloudellisuuden hyväksi. Uudet huipputehokkaat BiTurbo -vaihtoehdot ovat saatavissa 100 kw:n (136 hv) tai 120 kw:n (163 hv) malliversioina ja ne vähentävät CO 2 -päästöjä jopa 18 %. Reipas 340 Nm:n tai 360 Nm:n vääntö jo 1,500 rpm:n kierrosluvuilla antaa termille suorituskyky uuden merkityksen.

15 Voimansiirrot

16 Haasteelliset tehtävät. Kasvava kysyntä. Älykkäät ratkaisut. Movano on edelläkävijä kuljetustehokkuudessa BiTurbo-tekniikan, kahden välijäähdyttimen, huippuluokan suoraruiskutusjärjestelmien ja Start/-Stop-järjestelmän ansiosta. Molempiin BiTurbomoottoreihin sisältyy myös Eco-toiminto, joka säästää jopa 10 % polttoainetta. Eco-toiminto kytketään painikkeella ja se mukauttaa kaasupolkimen vastetta ja moottorin suorituskykyä sekä optimoi ilmastoinnin tehon. Eco-toiminnon voi ohittaa polkaisemalla kaasupoljin pohjaan tai toiminnon voi yksinkertaisesti kytkeä pois päältä. Rengasmerkintä Mitat 195/75 R /65 R /65 R /65 R 16 Renkaan taloudellisuusluokitus B B B E C E Renkaan märkäpitoluokitus B B B C B Renkaan ohiajomelulukema (db) Ohiajomeluluokitus

17 FWD = Etuveto Moottorit 2.3 CDTI ecoflex Start/Stop (81 kw/110 hp) 2.3 CDTI (92 kw/125 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuusa (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 81/ / / / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjältä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt, yhdistetty combined (g/km) 8,1 8,3 7,1 7,3 7,4 7,7 8,1 8,4 7,0 7,6 7,4 7,9 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7,2 8,5 8,8 7,7 8,0 8,0 8,3 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7, Voimansiirrot RWD=Takaveto Moottorit 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 100/ / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjiltä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt combined (g/km) 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8,3 10,6 8,9 9,5 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8, Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot ovat saatavilla Opel-liikkeistä. Polttoainen kulutuslukemat ja CO 2 päästöarvot perustuvat asetukseen R (EC) No. 715/2007 (sovellettavaan versioon). Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 päästöarvot eivät viittaa yksittäiseen autoon. Lukemat on esitetty vain eri versioiden vertailua varten. Lisävarusteet saattavat saattavat vaikuttaa ajoneuvon painoon.

18

19 12 tunnelia. 4 äkillistä myrskyä. Tavara-auto kaikkiin olosuhteisiin. Turvatyynyt, ABS, ESP ja vahvat, täysikorkuiset väliseinät eivät ole enää vieraita suurille tavara-autoja käyttäville yrityksille. Opel Movanossa on erinomainen sivutuulivakaus, vakiona sidontalenkkejä kuormien kiinnittämistä varten sekä optimoitu näkymä tielle. Opel Movanon kuljettaja hyötyy myös valo- ja sääolosuhteisiin automaattisesti reagoivien ajovalo- ja tuulilasinpyyhkijäjärjestelmien tuomasta lisäturvallisuudesta ja lisäsuojasta. Turvallisuus Staattiset kulmavalot. Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP ). ESP parantaa merkittävästi vakautta ja turvallisuutta. Se on vakiovaruste jokaisessa Movanossa ja siihen sisältyvät mäkipidätin, perävaunun vakautusohjelma ja pitoa parantava toiminto.

20

21 Jopa 17 m 3 tavaratilaa. Jopa 2,2 tonnin kantavuus. Tehokas liiketoimintasuunnitelma. Käytettävissä oleva tavaratila on yhteensä jopa 17 m 3, kantavuus on jopa 2,2 tonnia kantavuus ja tavaratilan lattian enimmäispituus on yli 4,3 metriä. Näiden mittojen ansiosta Opel Movano nielee helposti suuria määriä tavaraa. Umpipakettiauto Tavaratilan suojaus. Täydellisesti Opel Movanoon räätälöidyt valinnaiset puoli- tai täysikorkuiset, puiset sivupaneelit ja hartsipinnoitettu puulattia suojaavat sisätiloja vaurioilta. Paneelit on rakennettu niin, että ne eivät ole tärkeiden sidontalenkkien tiellä.

22 Opel Movano -peruspakettiautot. Kova työskentelytila, joka on helposti käytettävissä, on täydellinen kuvaus kaikista Opel Movano -peruspakettiautoista. Leveiden millimetrin sivuovien kautta eurolava voidaan kuormata sivuttain kaikkiin malleihin lyhyintä mallia lukuun ottamatta. H1- ja H2-malleissa takaovet ovat täyskorkeat, ja niiden kautta H2-malleihin on helppo kuormata jopa mm korkeita kuormia. Tavaratilan pituus on enimmillään mm. Tavaratilassa on kätevästi sijoitettuja sidontalenkkejä ja kiinnityspisteitä, joiden ansiosta kuormat voidaan kuljettaa turvallisesti ja hyvin tasapainossa. Lisäksi Movanossa on vakiona ohjaamoa suojaava lujatekoinen, metallinen väliseinä. Valittavana on neljä painoluokkaa, neljä pituutta, yksittäiset tai kaksoistakapyörät, etu- tai takaveto, kolme katon korkeutta, useita tehovaihtoehtoja, 6-vaihteinen käsivalintainen tai Easytronic- vaihteisto ja laaja valikoima mukavuutta lisääviä, yritystoimintaan sopivia ja käteviä valinnaisvarusteita ja lisävarusteita. Näiden valintamahdollisuuksien ansiosta Opel Movano -peruspakettiauto sopii täydellisesti liiketoimintasuunnitelmiisi.

23 Peruspakettiauto: mitat 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW /2048 SRW 704/DRW 717 SRW 2535/DRW 2557 SRW 2794/DRW L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD SRW/DRW MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2/H3 SRW H2/H3 DRW

24 Peruspakettiauto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä 4 = erikoispitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko 3 = korkea FWD = etuveto SRW = yksittäiset takapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. RWD = takaveto DRW = kaksoistakapyörät L2H2 FWD L2H3 FWD L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (SRW) L4H3 RWD (SRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

25 Peruspakettiauto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano panel van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H3 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L4H2 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H3 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Peruspakettiauton tiedot

26

27 7-henkinen ryhmä. 180 liikennekartiota. Yksi monipuolinen työporukka. Työporukan ja heidän työvälineidensä kuljettaminen on Opel Movano -henkilötavara-auton erityisosaamista. Kuljettajan viereen mahtuu istumaan kaksi (yksi, jos ohjaamoon on valittu yksittäinen istuin) ja takapenkille mahtuu neljä henkilöä. Istuimissa on tietenkin turvavyöt ja niskatuet vakiona. Takapenkille kuljetaan suuren liukuoven kautta, ja takapenkillä istujia suojaa kuorman liikkumiselta erittäin vahva ikkunallinen ABS-väliseinä. Henkilötavara-auto Nelipaikkainen takapenkki. Täysin verhoillut istuimet, joiden turvavöiden ansiosta henkilöstön kuljettaminen on turvallista ja helppoa.

28 Opel Movano -henkilötavara-autot. Työn tekemiseen tarvittavat työmiehet ja välineet saa työmaalle helposti Opel Movano -henkilötavara-autolla. Valittavana on kolme tavaratilan pituutta, kolme kokonaispainoa, kaksi moottorivaihtoehtoa ja kolme korkeutta, joista löytyy sopiva yhdistelmä lähes mihin tahansa tehtävään. Täydellisen valinnaisvarusteiden valikoiman avulla, johon kuuluu muun muassa ilmajousitus, voiman ulosotto ja lujatekoinen vetokoukku, voidaan vastata vaativampiin haasteisiin. Täysin verhoiltu ohjaamo tarjoaa mukavat matkustustilat seitsemän hengen miehistölle, sillä siinä on kolme istuinta edessä, joista keskimmäinen voidaan taittaa alas, ja toisessa rivissä neljä väliseinään integroitua istuinta. Läpivirtauslämmitys ja ilmastointi sekä ikkunat sivuliukuovessa ja sivupaneelissa vastapuolella takaavat sivistyneen matkustusilmapiirin.

29 Henkilötavara-auto: mitat L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

30 Henkilötavara-auto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko FWD = etuveto RWD = takaveto SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

31 Henkilötavara-auto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano crew van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , , / ,0/12,5 L1H , , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Henkilötavara-auton tiedot

32 Varusteet ja valinnaisvarusteet. Tietoviihdejärjestelmä. Yritystoiminnan kannalta on tärkeää voida pitää yhteyttä myös tien päällä sekä tietää tarkalleen, mihin on tarkoitus mennä, miten sinne pääsee ja miten liikenne sujuu. Ihmiset työskentelevät parhaiten mukavissa olosuhteissa. Tämän vuoksi Opel Movanon tietoviihdepaketit on suunniteltu erityisesti niin, että ne ovat erinomaisen tehokkaita. Saatavissa on kolme pakettia, jotka on kehitetty erityisesti Opel Movanoa varten. Korkealle asennettu värinäyttö. Valinnaisessa navigointijärjestelmässä on keskelle, aivan taustapeilin yläpuolelle sijoitettu näyttö, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden häiriten mahdollisimman vähän liikenteeseen keskittymistä. Kaikkien reittiopastustietojen lisäksi näytössä näkyy tietoviihdejärjestelmän tila, ulkolämpötila sekä Bluetooth -liitetyn matkapuhelimen signaalin voimakkuus. Satelliittinavigointi värinäytöllä ja Euroopan kartoilla. Täydellinen valikoima reittitietoja esitetään selkeällä, hienolla grafiikalla joko päivä- tai yönäyttötilassa. Näytettäviä tietoja ovat muun muassa etäisyys, ajonopeus, RDS-EON-järjestelmän tiedot reitin viivästyksistä ja arvioitu saapumisaika. Valittavissa on myös lintuperspektiivi tai näkymä suoraan yläpuolelta (kuvassa). Kartat kattavat 26 Euroopan maata. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja voidaan päivittää Internetin kautta. Navigointijärjestelmään sisältyy myös TomTomin LIVE-palvelupaketti, jossa on tuki HD Traffic -toiminnolle, Google-paikkahaulle ja sääennusteille. Pakettiin sisältyy kolmen kuukauden kokeilu (ominaisuudet vaihtelevat markkina-alueittain). Korkealle asennettu radionäyttö (ei näy kuvassa). CD 35 BT USB -audiojärjestelmän tarkka mustavalkoinen näyttö on sijoitettu taustapeilin yläpuolelle.

33 Grafiikka lintuperspektiivistä. Suoraan yläpuolelta näkyvän 2D-karttanäkymän lisäksi valittavissa on lintuperspektiivi, joka lisää käytännöllisen kolmiulotteisen näkymän reittinäyttöön. Radion säätimet ohjauspyörässä. Auttavat pitämään kuljettajan huomion ajamisessa. Bluetooth -liitäntä. Helppokäyttöinen ja hyvin yhteensopiva Bluetooth mahdollistaa turvallisen matkapuhelinviestinnän. Tietoviihdejärjestelmä R 15 BT USB. Viritin, jossa on integroitu näyttö, jossa on myös kellonajan näyttö. RDS EON -toiminto sekä Bluetooth -, USB- ja aux-in-liitännät. 2 x 15 W. CD 16 BT. USB-liitännän kautta ladattuja kuvia. CD-/MP3-soitin, viritin RDS EONtoiminnolla, Bluetooth, 2 x USB-, aux-in-liitännät sekä integroitu näyttö, säätimet ohjauspyörässä. 2 x 15 W. CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth, USB-, aux-in-liitännät, säätimet ohjauspyörässä. Teho 2 x 20 W. Satelliittinavigaattori korkealle asennetulla värinäytöllä. Koko Euroopan kattava kartasto. Tuloliitäntä (aux-in) lisälaitteille ja USB-liitäntä. Kaikissa Opel Movanon tietoviihdejärjestelmissä on lisälaitteiden tuloliitäntä ja USB-liitäntä. Digitaaliradio Kaikkia eurooppalaisia digitaalisen radion muotoja voi vastaanottaa DAB- ja DAB+-toiminnoilla. Saatavissa valinnaisvarusteena CD 16 BT USB -järjestelmän kanssa.

34 Ohjaamo Mukavuus Ajotietokone. Ajotietokone antaa tietoja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, ajomatkasta jäljellä olevalla polttoaineella, ajoajasta ja ajetusta matkasta. Kuljettajan mukavuusistuin. Voiimakkaasti muotoiltu istuin, jossa on säädettävä ristiselän tuki ja kyynärnoja sekä korkeuden säätö. Valinnaisvarusteena saatavissa myös etumatkustajalle. Digitaalinen ajopiirturi. Helposti kuljettajan käytettävissä. Kirjaa ajo- ja lepoajat luotettavasti ajokaluston hallintatietojen kokoamista ja analysointia varten. Vakionopeussäädin. Ohjauspyörästä säädettävän vakionopeussäätimen avulla kuljettaja voi valita tilapäisen enimmäisnopeuden. Kuljettajan jousitettu istuin. Tämä istuin on saatavissa valinnaisvarusteena. Se on ihanteellinen ajettaessa epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja. Istuinta voi säätää neljällä tavalla ja siinä on kiinteä kyynärnoja. Myös jousituksen herkkyyttä voi säätää. Kiinteä nopeudenrajoitin. Nopeudenrajoittimeen voidaan ohjelmoida neljä ennalta määritettyä nopeutta. Kuljettaja ei voi poistaa sitä käytöstä. Automaattiset valot ja tuulilasin pyyhkijät. Saatavissa lisävarusteina. Vähentävät kuljettajan häiriintymistä ja lisäävät turvallisuutta. Kolmas avain. Kolmas avain on täydellinen kopio kahdesta varsinaisesta avaimesta. Kolmas avain on erityisen käytännöllinen kaluston ylläpitäjille tai jos kuljettajia on useita.

35 Elektroninen ilmastointi. Termostaattisäätöinen, säädettävä lämpötilan säätö. Saatavissa myös mukavuuspaketissa. Tupakoitsijan varustepaketti. Irrotettava tuhkakuppi, joka sopii mukitelineeseen, ja tupakansytytin, jota voi käyttää missä tahansa 12 voltin pistokkeessa. Varusteet Ilmastointi. Paremmat työolosuhteet kaikissa sääolosuhteissa. Ilmastoinnin kanssa järjestelmässä on myös siitepölysuodatin. Ulkopuoli Lisälämmitin. Miellyttävä lämpötila ja huurteettomat ikkunat välittömästi autoon astuttaessa. Ohjelmoitava ajastin, joka myös seuraa ohjaamon lämpötilaa ja lämmitysjaksoa. Taka-askelma. Takavetoisissa malleissa vakiona oleva luistamaton taka-askelma helpottaa käyntiä tavaratilaan. Valinnaisena etuvetoisissa malleissa. Kauko-ohjattava lisälämmitin. Kaukoohjattavan järjestelmän voi käynnistää ja sitä voi säätää tarvitsematta mennä auton sisälle. Näyttö valvoo kaikkia tärkeitä asetuksia. Irrotettava vetokoukku. Euro-tyyppinen pallovetokoukku laajentaa entisestään Opel Movanon monikäyttöisyyttä.

36 Kuorman kiinnitys Siirrettävä tilanjakaja. Asennettu kattoja lattiakiskoihin 25 mm:n säädöllä. Erityisen käytännöllinen pakettien ja irtokuormien kiinnittämiseen. Avaamismahdollisuus läpi kävelemistä varten. Kuormankiinnitysverkko. Kolmiulotteisen, erittäin joustavan ja mukautuvan kuormankiinnitysverkon avulla on helppo kiinnittää erimittaisia ja -muotoisia tavaroita. Teleskooppitukitangot. Kiinnitetään vaakaan tai pystyyn kiinnityskiskoihin, ja kiinnittävät raskaat kuormat turvallisesti.

37 Seinäpaneelien kiinnikkeet. Joustavat hihnat kuormien kiinnittämiseen seinäkiinnityskiskoihin. Varusteet Seinäkiinnityskiskot. 25 mm:n välein olevat kiinnityspisteet ja 6 siirrettävää sidontalenkkiä mahdollistavat turvallisen kuormankiinnityksen. Siirrettävät sidontalenkit. Suunniteltu Opel Movanon kiskojärjestelmään. Valmistettu teräksestä, painonapillinen lukkomekanismi. Kiinteät kuorman sidontalenkit. Ihanteellisesti sijoitetut 6, 8, 10 tai 12 lattiasidontalenkkiä (sidontalenkkien määrä määräytyy ajoneuvon pituuden mukaan) pitävät kuormat varmasti ja turvallisesti paikoillaan. Myös neljä sivulle asennettua sidontalenkkiä on saatavissa lisävarusteina.

38 Väliseinän ikkunan suojus. ISO-standardien vaatimukset täyttävä, lujatekoinen teräsristikko suojaa ikkunaa näkyvyyttä haittaamatta. Puiset suojapaneelit. Täys- tai puolikorkeat puupaneelit suojaavat seiniä ja hartsipinnoitetut puiset lattialevyt suojaavat tavaratilan lattiaa. Kattoikkunat. Kattoikkunat parantavat tavaratilan valaistusta ja helpottavat tavaratilan käyttöä. Takaoven ja liukuoven alueen kädensijat Helpottavat tavaratilaan kulkemista.

39 Turvallisuus ja varmuus Auton turvajärjestelmä. Kauko-ohjattava varkaudenestohälytin, joka suojelee koko autoa (moottoritilaa, ohjaamoa ja tavaratilaa) tunkeutumiselta liikkeentunnistimilla. Pysäköintiavustin. Pysäköintiavustin antaa äänimerkin tahattoman törmäyksen välttämiseksi peruutettaessa. Varusteet Murtolukitus. Saatavana kaikkiin malleihin. Etusumuvalot. Valot ovat optimaalisesti sijoitetut ja upotetut, jotta tahattomat vauriot voidaan välttää. Sivukatveen peilit. Kaksoislinssi ulkoisissa sivupeileissä vähentää katvealueen aiheuttamia vaaratilanteita ajon aikana. Suuri, kupera sivupeili etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa. Alusta Takatasauspyörästön lukko Takavetoisiin malleihin on saatavissa epätasaisissa tai liukkaissa olosuhteissa ajamista helpottava tasauspyörästön lukko. Apujärjestelmät Voimanotto. Saatavissa on apukäyttö moottorista. Raskaampia sovelluksia varten kaikkiin takavetoisiin malleihin on saatavissa vaihteistokäyttöinen voimanotto. Kaksoisakkujärjestelmä. Suositellaan autoihin, joissa on lisälämmitys- ja ilmastointijärjestelmät sekä sähköä kuluttavia varusteita. Ilmajousitus. Etuvetoisiin malleihin on saatavissa valinnaisvarusteena ajomukavuutta ja kuormaturvallisuutta lisäävä takailmajousitus, jonka korkeutta voi säätää.

40 Varustepaketit Seuraavien helposti tilattavien varustepakettien avulla voit hyödyntää Opel Movanon koko potentiaalin. Konttoripaketti Propaketti 1 Vetokoukku Takapysäköintiavustin 270º avautuvat ikkunalliset tai ikkunattomat takaovet Auki vedettävä kojelaudan kirjoitusalusta Matkustajan monitoimi-istuini, jossa keski-istuin taitettava, käännettävä alusta ja säilytyslokero istuimen alla Ääntä vaimentava paneeli väliseinässä Yhdellä painikkeella säädettävä kuljettajan puolen sähköikkuna Säilytyspaketti Kannellinen ja avoin A4-kokoinen säilytystila kojelaudassa Lisäsäilytystila oven alaosassa 12 voltin pistoke tavaratilassa Valaistuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Saattovalot Staattiset kulmavalot Mukavuuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Elektroninen ilmastointi (ECC), jossa siitepölysuodatin CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth 1 Ei saatavana lyhyimmän akselivälin kanssa.

41 Lisävarusteet: ulkopuoli Takaosaan asennettavat tikkaat. Lujaa terästä, helpottavat katolle pääsyä kaiken korkuisissa autoissa. Lisävarusteet Taakkateline. Kevyillä mutta vahvoilla, poikittain asennettavilla alumiinikiskoilla voi kuljettaa pitkiä kuormia, kuten putkia ja rakennustelineitä. Kiskojen suurin kuormitus on 200 kg. Alumiininen kattotelinejärjestelmä. Vahva, käytännöllinen ja suunniteltu enintään 200 kg:n kuormille, saatavissa kaikenpituisille Opel Movano -autoille. Vetokoukku, erikoisvahva. Tämä vahva, laadukas vetokoukku laajentaa Opel Movanon käyttömahdollisuuksia ja monikäyttöisyyttä. Vetokoukun sähköjärjestelmä on tilattavaa erikseen. Kulkuteline kattotelineeseen. Vahva, rei itetystä alumiinista valmistettu kulkuteline parantaa katon käytettävyyttä. Käytetään kattotelineen kanssa, saatavissa kaiken pituisiin Opel Movano -autoihin. Roiskeläpät. Kestävää kestomuovia, suunniteltu erityisesti suojaamaan koria esimerkiksi kiveniskemien, roiskeiden ja soran aiheuttamilta vaurioilta.

42 Lisätarvikkeet: sisätilat Vakiolaatuiset istuinpäälliset. Nämä suojaavat ja hyvännäköiset, tummanharmaat istuinpäälliset on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä polyesterista ja räätälöity erityisesti Opel Movanoa varten. Lattiamatot, tekstiilimatto. Käytännölliset, kovaa kulutusta kestävät ja kätevät, tummanharmaat matot, joissa on Movanomerkki, sopivat täydellisesti ohjaamon lattialle. Matto kattaa sekä kuljettajan että matkustajan puolen. Joka sään lattiamatot. Opel Movanoon räätälöidyt vaaleanharmaat kumimatot suojaavat lialta ja ovat helpot irrottaa puhdistamista varten. Huippulaatuiset istuinpäälliset. Tummanharmaat, nahanomaiset istuinpäälliset lisäävät tyyliä ja ylellisyyttä ja suojaavat samalla istuimen alkuperäistä kangasta. Peruutuskamera. Kuljettajan häikäisysuojaan asennettu selkeä, takanäkymän näyttävä 3,5 tuuman LCD-näyttö, joka aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde valitaan. Multimedialiitäntä. Hansikaslokeroon integroidut aux-in- ja USB-liitännät mahdollistavat langattomien digitaalisten lähteiden yhdistämisen ajoneuvon kaiuttimiin. Liitetyt laitteet toimivat kauko-ohjauksella.

43 Sivuikkunan suojaristikot. Sisäpuolelle asennetut, epoksipinnoitetut, rei itetyt metalliristikot suojaavat ikkunalasia kuorman aiheuttamilta vaurioilta. Lisävarusteet Hylly- ja säilytysratkaisut ammattilaisille. Kaikissa töissä on järjestykseen liittyviä tarpeita, jotka ovat vaatimustasoltaan erilaisia. Säilytystuotteisiimme kuuluu modulaarisesti yhteensopivia ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltuja telineitä, lokeroita ja laatikoita, jotka sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Ne ovat sertifioitujen toimittajiemme rakentamia ja ne lisäävät tavaratilan muunneltavuutta työssä tarvittaviin pikkutarkkoihinkin ratkaisuihin, mikä tehostaa henkilöstön toimintaa. Takaikkunan suojaristikot. Lujarakenteiset, valkoiseksi pinnoitetut, sisäpuolelle asennetut metalliristikot suojaavat takaikkunaa, mutta mahdollistavat silti kuljettajalle näkyvyyden taakse.

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit OPEL MOVANO Movano alustat ja erikoismallit Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% )

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% ) etuveto pakettiautot 3.5t L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1684 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03 MT6 100 136

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS.

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS. Lastattu käytännöllisyydellä Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä ihanteellisen

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2017A Hinnasto (Mallivuosi 2017A, alv 24%) Päästöluokka: Euro 6 & Euro VI Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv 05D03 Q561 / XZ07 M6 81 110 29,170

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen.

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen. Ruokolahden VPK ry Myllärintie 6 56100 Ruokolahti Tarjouspyyntönne miehistöauto Miehistöauto Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus.

LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS. Vihreä teksti on oikea vastaus. 220103769 LIIKENTEEN SÄÄNTÖTUNTEMUS Vihreä teksti on oikea vastaus. 1. Määrääkö/sisältääkö yllä oleva liikennemerkki seuraavia asioita? (kyllä- ei -en tiedä) U-käännös on kielletty Edessä on satama-alue

Lisätiedot

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014

Snowblower 120 ATV TUOTE-ESITE 2014. Yhteystiedot: Rammy Oy Puh. 040 5574 999 www.rammy.fi rammy@rammy.fi 11.2.2014 RAMMY Oy. Oikeudet muutoksiin pidätetään. TUOTE-ESITE 2014 Snowblower 120 ATV SISÄLTÖ: RAMMY Snowblower 120 ATV ominaisuudet Kauko-ohjain Tekniset tiedot Lumilinkopaketin sisältö Asennus mönkijään Varaosat

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2016A

Opel Movano Van mallivuosi 2016A etuveto pakettiautot 3.5t Kokonais * L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1609 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

NISSAN NV400. Mallisto Muotoilu Sisustus Tekniikka ja suorituskyky Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV400. Mallisto Muotoilu Sisustus Tekniikka ja suorituskyky Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV400 TÄYDELLISEN SOPIVA YLIVERTAISET OMINAISUUDET. NV400-mallisto on hyötyajoneuvomarkkinoiden laajimpia. Valittavan akselivälin, pituuden ja korkeuden, hyötykuorman, moottorin, etu- tai takavedon

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A)

Opel Corsa Hinnasto (Mallivuosi 2017A) Opel Corsa Hinnasto 01.01.2017 (Mallivuosi 2017A) Corsa 3-ovinen Vaiht. kw hv hinta CO2 g/km Arvioitu autovero Kokonaishinta* Vapaa autoetu/kk Käyttöetu/kk 3-ov Ben Dsl 1.4 ECOTEC 0SR08 G3M1 M5 55 75 11,647

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90

DFG/TFG 660/670/680/690/S80/S90 Mukava ja turvallinen ohjaamo, jonka ergonomia on esimerkillinen Vankka hydrodynaaminen vaihteisto tehokasta voimansiirtoa varten, huoltovapaat monilevyjarrut Erittäin hiljainen: ohjaamon äänitaso vain

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla

Yhden kosketuksen lakaisua minimaalisilla kokonaiskustannuksilla Yhden kosketuksen lakaisutoiminto tekee käytön erittäin helpoksi, sillä kaikki toiminnot pääharja, sivuharjat, imumoottori ja lisävarusteena saatava DustGuard aktivoituvat/pysähtyvät yhtä aikaa. Sivuharjoissa

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NAVARA VAHVA JA VAPAA NISSAN NAVARA ULKOMUOTO JA KÄYTTÖTUNTUMA ULKONÄKÖ 4 SISÄTILAT 10 TEKNIIKKA JA SUORITUSKYKY NISSANCONNECT 14 SISÄTILAT 16 TYYLI JA LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET 22 VÄRIT/SISÄMATERIAALIT

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

HONDA PELAA VARMASTI.

HONDA PELAA VARMASTI. Lumilingot 2014-2015 HONDA PELAA VARMASTI. Honda-lumilinkojen perusominaisuuksiin kuuluvat varmatoimisuus, suuri suorituskyky ja helppo hallittavuus. Hondan ylistettyjä ominaisuuksia ovat leveä ja korkea

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI

Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI Käyttöopas yksityisautolle Android, ios ABAX MOBIILI 2 The difference is ABAX The difference is ABAX 3 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN Avaa ABAX-sovellus, ja klikkaa «Kirjaudu». Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES TWO TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 otolift two TWO-porrashissin nähdessäsi huomaat ensimmäisenä, kuinka vähän tilaa se vie. Se on pienikokoinen mutta rakennettu hyvin jämäkäksi. 6 portaat ovat

Lisätiedot

Vaunut. Vaunu vapauttaa liikkumaan. Liikkuvuus lisää tuottavuutta

Vaunut. Vaunu vapauttaa liikkumaan. Liikkuvuus lisää tuottavuutta Vaunu vapauttaa liikkumaan Sovella-teollisuusvaunut kattavat sekä kevyen että raskaan teollisuuden ratkaisut. Jokaisen vaunun voi myös muunnella omien tarpeiden mukaan. Lukituksella varustetut pyörät takaavat

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO

NEVIRA PRO 2015 HINNASTO NEVIRA PRO 2015 HINNASTO Hinnasto 01.12.2014 Kaikki hinnat sis 24% alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.oikeudet hinnan muutoksiin pidätetään. NEVIRA PRO JATKO-OHJAAMO MERCEDES-BENZ SPRINTER/VW Crafter /

Lisätiedot

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ

GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ GUARANTEED TOUGH. PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ Max 6 GUARANTEED TOUGH. UUSI TSTAK KESKENÄÄN LUKITTAVA PINOTTAVA SÄILYTYSJÄRJESTELMÄ DEWALTIN UUSI TSTAK -VALIKOIMA ON AMMATTILAISEN TÄYDELLINEN KUMPPANI.

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E.

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Lehdistötiedote 13.1.2016 Renault Pro+ uutuudet Brysselin tavara-autonäyttelyssä Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Renault Kangoo Z.E:n toimintamatka

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

Suihkutuolit ja -jakkarat

Suihkutuolit ja -jakkarat Suihkutuolit ja -jakkarat Cockatoo suihkujakkarat Cockatoo 42 ja 47- suihkujakkaroiden runko on alumiinia ja istuinosa pehmeää PU- muovia. Runko on päällystetty valkoisellalla epoksilla. Suihkujakkaran

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Opel Insignia Black&White Edition

Opel Insignia Black&White Edition Hinnasto 25.01.2013 (Mallivuosi 2013A, alv 24%) Malli Vaiht. kw hv Autoveroton hinta* CO2 g/km autovero Kokonaishinta** Vapaa autoetu/kk Käyttöetu / kk Black&White 5-ovinen 5-ov Ben 1.4 Turbo ecoflex Start/Stop

Lisätiedot

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste

Kasvuun mukautuva. Uudenlainen kallistus / Selkänojan kallistus. Turvallinen ja kätevä kuljetus. Painopiste ISTUMINEN/KUDU kudutm Kudu on käytännöllinen sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu pyörätuoli, jossa rakenne ja toimivuus yhdistyvät hyvän istuvuuden ja miellyttävän asentotuen aikaansaamiseksi. Se on saatavissa

Lisätiedot

JOS ON VINTTURI, ON RATKAISUKIN!

JOS ON VINTTURI, ON RATKAISUKIN! JOS ON VINTTURI, TM ON RATKAISUKIN! TUO TEHO TM SINNE MISSÄ SITÄ TARVITSET! Portable Winch Co. on maailman johtava polttomoottorivintturi valmistaja. Toisin kuin muut vintturit, Portable Winch on todella

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 BPD-0 Tuotekoodi: 4933443500 Kompakti iskuporakone, vain 198 mm pitkä tekee siitä ideaalin ahtaissa tiloissa työskentelyyn Joustava akkujärjestelmä: Työkalu käy kaikkien Milwaukee

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 29.06.2016 GIULIETTA S1 HINNASTO Pvm 1.4.2016 Malli Käyttövoima CO2 g/km* Vapaa autoetu Käyttöetu 83191C5F1 Giulietta 1.4 MultiAir 170hv MT6 Distinctive* Bensiini 131 620 455 22 920 83191C5G1

Lisätiedot

1. ALUSTA Sammutusauton alustaksi sopiva 4x2 tyyppinen alusta. Alustan tulee täyttää kaikki säädökset.

1. ALUSTA Sammutusauton alustaksi sopiva 4x2 tyyppinen alusta. Alustan tulee täyttää kaikki säädökset. 1 (5) Tämä liite on täytettävä kaikkien pyydettyjen tietojen osalta erikseen kutakin tarjottavaa alustaa kohti. Mahdolliset poikkeamat on mainittava tämän liitteen numeroinnin mukaisessa järjestyksessä

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE www.renault.fi RENAULT CLIO CLIO ST 2014-03 LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE RENAULT LISÄVARUSTEPAKETIT KAMPANJAHINNASTO CLIO Hinnat voimassa toistaiseksi. HATCHBACK & SPORT TOURER CONFORT PACK 179

Lisätiedot

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design

IDO Showerama -suihkukaapit UUTUUS. IDO Showerama 8-5. Tuotteet Suihkut 93. Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design Tuotteet Suihkut 93 IDO Showerama -suihkukaapit IDO Showerama 8-5 Suunnittelija Dan Sevaldson / Hareide Design IDO Showerama -suihkukaappi sai uuden, modernin ilmeen ja koko joukon uusia ominaisuuksia.

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6

Yhdistelmäkoneet SCRUBTEC R 6 Yhdistelmäkoneet 6 Enemmän tuottavuutta, parempi puhdistustulos ja luotettavuus. 6 on uuden sukupolven yhdistelmäkone, jossa on keskitytty erityisesti suorituskykyyn, ergonomiaan ja luotettavuuteen. Saatavana

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

2. MAANRAKENNUS- KONEET

2. MAANRAKENNUS- KONEET 30 RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 2 2. MAANRAKENNUS- KONEET KAIVINKONEET KUORMAAJAT RAMIRENT TUOTELUETTELO 2017 31 KAIVINKONEET Monipuolinen kalusto varustettuna Suomen vaativiin olosuhteisiin. Saatavilla

Lisätiedot

Eläinlääkintäauto varustelut

Eläinlääkintäauto varustelut Eläinlääkintäauto varustelut Meillä on vuosikymmenien kokemus erikoisautojen rakentamisessa ja varustelussa. Nyt tämä tietotaito on myös sinun käytettävissä suunnitellessasi uutta eläinlääkintäautoa. Lähtökohtana

Lisätiedot