Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri."

Transkriptio

1 Opel Movano

2 Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja. Yritystoiminnassa tarvitaan ajoneuvoja, jotka ovat tarkoitukseen sopivia, riittävän lujatekoisia ja riittävän suuria suurimpiakin hankkeita varten. Tämä on Opel Movano. Se on suuri pakettiauto, joka on muotoiltu, suunniteltu ja rakennettu yritystoimintaa ajatellen. Uusi Movano on lujatekoisempi, sen ajomukavuus on parempi ja siitä on saatavissa enemmän malleja kuin koskaan aiemmin myös takavetoisena. Kaikki mallit ovat todistetusti tehokkaita ja luotettavia, kuten kaikki Opelin tavara-autot aina ovat. Opel Movanon kanssa voit siis olla varma, ettei mikään tehtävä ole liian suuri.

3

4 Kolme kattokorkeutta. Neljä auton pituutta. Kokonaispaino kg. Yksi kattava mallisto. Opel Movanon mallistossa on tavara-autoja ja pikkubusseja, joihin on valittavana neljä eri pituutta ja kolme korkeutta, erilaisia voimansiirtoja ja kokonaismassoja, jotka kaikki voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

5

6

7 2 voimansiirtoa: etuveto tai takaveto. Jopa kolmen tonnin vetokapasiteetti. Yksi vastaus kaikkiin haasteisiin. Mitkään kaksi työtä eivät ole samanlaiset eivätkä mitkään kaksi tietä ole samanlaiset. Jos painavien peräkärryjen vetäminen tai epätasaiset tienpinnat ovat merkittäviä tekijöitä yrityksesi toiminnassa, mietit jo varmasti takavetoisen auton hankkimista. Opel Movano on saatavissa takavetoisena kahdella pituudella sekä ja kg:n kokonaismassalla. Suorituskykyinen, etuvetoinen Opel Movano vastaa kaikkiin vaatimuksiin kiloon asti.

8

9 270 astetta avautuvat takaovet mm leveä 1 sivuoven lastausaukko. Erinomaisesti käyttötarkoitusta noudattava muoto. Muotoilu on paljon muutakin kuin vain hyvä ulkonäkö joka Opel Movanossa on upea. Muotoilun tarkoituksena on myös luoda käytännöllinen tavaratila ja varmistaa sen helppokäyttöisyys. Opel Movanon takaovet voi avata 270 asteen kulmaan (valinnaisena), ja mm 1 leveät sivuliukuovet helpottavat täysikokoisten euro-lavojen kuormaamista ja purkamista mm L1-mallissa.

10

11 Yksi ammattikuski. 8,5 tuntia tien päällä. Ei ongelmia. Miten istut on aivan yhtä tärkeää kuin se, missä istut. Riippumatta siitä ajatko itse vai ajavatko muut puolestasi, on tärkeää, ettei ohjauspyörän takana vietetty päivä johda viikon selkävaivoihin. Opel Movanon ohjaamo istuimista ergonomisesti sijoitettuun vaihteenvalitsimeen ja kallistettavaan ohjauspyörään on suunniteltu pitämään kuljettaja ja auto tien päällä päivästä toiseen. Ohjaamo Kojelauta. Selkeät, helposti luettavat, ihanteellisesti ja ergonomisesti sijoitetut mittarit vähentävät kuljettajan väsymistä ja parantavat turvallisuutta. Kuljettajan jousitettu istuin. Lisää mukavuutta epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja ajettaessa. Eteen ja taakse säädettävä, kallistuksen ja korkeuden säätö sekä herkkyyden säätö. Ilmastointi.Vakiovarusteena on manuaalinen ilmastointi ja valinnaisvarusteena saatavissa elektroninen ilmastointi, jotka lisäävät huomattavasti ajomukavuutta.

12 10 helppokäyttöistä säilytyspaikkaa. Kaksi 12 voltin virtaliitäntää. Yksi kätevä työpiste. Opel Movanon kuljettaja voi pitää toimiston aina mukanaan. Ohjaamossa on kaksi kätevää pistorasiaa ja paljon säilytysratkaisuja vakiona, muun muassa telineitä kahden litran juomapulloille. Varustukseen sisältyy CD radio, ja parannettu kuljettajan istuin jossa on kyynärnoja ja ristiselän tuki. Konttoripakettiin sisältyy matkustajan monitoimi-istuin, jossa on säilytystila, ja taitettava keski-istuin, johon sisältyy kääntyvä tason kuljettajan kannettavalle tietokoneelle, kojelautaan asennettava, auki vedettävä kirjoitusalusta ja lisäksi ääntä vaimentava materiaali väliseinässä. Monipuoliset säilytysratkaisut. Käytännöllinen, kätevä ja tehokas. Sopiva paikka löytyy lähes kaikkiin yrityksen ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lisää tietoa säilytysratkaisuista löytyy luvusta valinnaispaketit.

13 Ohjaamo

14 Lukemattomia punaisia valoja. Päättymättömiä jonoja. Alhaiset päästöt. ecoflex-logo kertoo paljon sinusta ja yrityksestäsi. Polttoainekustannuksia säästävä tekniikka rasittaa myös vähemmän ympäristöä. Start/Stop-järjestelmä vähentää päästöt nollaan aina kun pysähdyt, esimerkiksi liikennevaloissa. Jarrutusenergian talteenotto muuntaa hidastettaessa tai jarrutettaessa syntyvän kineettisen energian sähköksi ja varaa sen akkuun. Se merkitsee sitä, että normaaleissa ajo-olosuhteissa vaihtovirtalaturi tarvitsee vähemmän tai ei yhtään energiaa akun pitämiseen ladattuna. Voimakas teho 81 KW (110 hv), vääntö 285 Nm ja optimaalinen kuusiportainen käsivalintainen vaihteisto ovat kuorman siirtämisen kannalta merkittäviä ominaisuuksia. Ja ecoflex-logo tuo myös merkittäviä polttoaineensäästöjä. Opel Movanon uudet BiTurbo-moottorit tarjoavat ecoflex-version kaikki polttoainetta säästävät tekniikat ja kahden peräkkäisen turboahtimen tekniikan, joka puristaa jokaisesta dieselpisarasta viimeisenkin väännön taloudellisuuden hyväksi. Uudet huipputehokkaat BiTurbo -vaihtoehdot ovat saatavissa 100 kw:n (136 hv) tai 120 kw:n (163 hv) malliversioina ja ne vähentävät CO 2 -päästöjä jopa 18 %. Reipas 340 Nm:n tai 360 Nm:n vääntö jo 1,500 rpm:n kierrosluvuilla antaa termille suorituskyky uuden merkityksen.

15 Voimansiirrot

16 Haasteelliset tehtävät. Kasvava kysyntä. Älykkäät ratkaisut. Movano on edelläkävijä kuljetustehokkuudessa BiTurbo-tekniikan, kahden välijäähdyttimen, huippuluokan suoraruiskutusjärjestelmien ja Start/-Stop-järjestelmän ansiosta. Molempiin BiTurbomoottoreihin sisältyy myös Eco-toiminto, joka säästää jopa 10 % polttoainetta. Eco-toiminto kytketään painikkeella ja se mukauttaa kaasupolkimen vastetta ja moottorin suorituskykyä sekä optimoi ilmastoinnin tehon. Eco-toiminnon voi ohittaa polkaisemalla kaasupoljin pohjaan tai toiminnon voi yksinkertaisesti kytkeä pois päältä. Rengasmerkintä Mitat 195/75 R /65 R /65 R /65 R 16 Renkaan taloudellisuusluokitus B B B E C E Renkaan märkäpitoluokitus B B B C B Renkaan ohiajomelulukema (db) Ohiajomeluluokitus

17 FWD = Etuveto Moottorit 2.3 CDTI ecoflex Start/Stop (81 kw/110 hp) 2.3 CDTI (92 kw/125 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuusa (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 81/ / / / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjältä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt, yhdistetty combined (g/km) 8,1 8,3 7,1 7,3 7,4 7,7 8,1 8,4 7,0 7,6 7,4 7,9 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7,2 8,5 8,8 7,7 8,0 8,0 8,3 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7, Voimansiirrot RWD=Takaveto Moottorit 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 100/ / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjiltä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt combined (g/km) 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8,3 10,6 8,9 9,5 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8, Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot ovat saatavilla Opel-liikkeistä. Polttoainen kulutuslukemat ja CO 2 päästöarvot perustuvat asetukseen R (EC) No. 715/2007 (sovellettavaan versioon). Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 päästöarvot eivät viittaa yksittäiseen autoon. Lukemat on esitetty vain eri versioiden vertailua varten. Lisävarusteet saattavat saattavat vaikuttaa ajoneuvon painoon.

18

19 12 tunnelia. 4 äkillistä myrskyä. Tavara-auto kaikkiin olosuhteisiin. Turvatyynyt, ABS, ESP ja vahvat, täysikorkuiset väliseinät eivät ole enää vieraita suurille tavara-autoja käyttäville yrityksille. Opel Movanossa on erinomainen sivutuulivakaus, vakiona sidontalenkkejä kuormien kiinnittämistä varten sekä optimoitu näkymä tielle. Opel Movanon kuljettaja hyötyy myös valo- ja sääolosuhteisiin automaattisesti reagoivien ajovalo- ja tuulilasinpyyhkijäjärjestelmien tuomasta lisäturvallisuudesta ja lisäsuojasta. Turvallisuus Staattiset kulmavalot. Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP ). ESP parantaa merkittävästi vakautta ja turvallisuutta. Se on vakiovaruste jokaisessa Movanossa ja siihen sisältyvät mäkipidätin, perävaunun vakautusohjelma ja pitoa parantava toiminto.

20

21 Jopa 17 m 3 tavaratilaa. Jopa 2,2 tonnin kantavuus. Tehokas liiketoimintasuunnitelma. Käytettävissä oleva tavaratila on yhteensä jopa 17 m 3, kantavuus on jopa 2,2 tonnia kantavuus ja tavaratilan lattian enimmäispituus on yli 4,3 metriä. Näiden mittojen ansiosta Opel Movano nielee helposti suuria määriä tavaraa. Umpipakettiauto Tavaratilan suojaus. Täydellisesti Opel Movanoon räätälöidyt valinnaiset puoli- tai täysikorkuiset, puiset sivupaneelit ja hartsipinnoitettu puulattia suojaavat sisätiloja vaurioilta. Paneelit on rakennettu niin, että ne eivät ole tärkeiden sidontalenkkien tiellä.

22 Opel Movano -peruspakettiautot. Kova työskentelytila, joka on helposti käytettävissä, on täydellinen kuvaus kaikista Opel Movano -peruspakettiautoista. Leveiden millimetrin sivuovien kautta eurolava voidaan kuormata sivuttain kaikkiin malleihin lyhyintä mallia lukuun ottamatta. H1- ja H2-malleissa takaovet ovat täyskorkeat, ja niiden kautta H2-malleihin on helppo kuormata jopa mm korkeita kuormia. Tavaratilan pituus on enimmillään mm. Tavaratilassa on kätevästi sijoitettuja sidontalenkkejä ja kiinnityspisteitä, joiden ansiosta kuormat voidaan kuljettaa turvallisesti ja hyvin tasapainossa. Lisäksi Movanossa on vakiona ohjaamoa suojaava lujatekoinen, metallinen väliseinä. Valittavana on neljä painoluokkaa, neljä pituutta, yksittäiset tai kaksoistakapyörät, etu- tai takaveto, kolme katon korkeutta, useita tehovaihtoehtoja, 6-vaihteinen käsivalintainen tai Easytronic- vaihteisto ja laaja valikoima mukavuutta lisääviä, yritystoimintaan sopivia ja käteviä valinnaisvarusteita ja lisävarusteita. Näiden valintamahdollisuuksien ansiosta Opel Movano -peruspakettiauto sopii täydellisesti liiketoimintasuunnitelmiisi.

23 Peruspakettiauto: mitat 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW /2048 SRW 704/DRW 717 SRW 2535/DRW 2557 SRW 2794/DRW L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD SRW/DRW MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2/H3 SRW H2/H3 DRW

24 Peruspakettiauto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä 4 = erikoispitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko 3 = korkea FWD = etuveto SRW = yksittäiset takapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. RWD = takaveto DRW = kaksoistakapyörät L2H2 FWD L2H3 FWD L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (SRW) L4H3 RWD (SRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

25 Peruspakettiauto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano panel van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H3 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L4H2 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H3 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Peruspakettiauton tiedot

26

27 7-henkinen ryhmä. 180 liikennekartiota. Yksi monipuolinen työporukka. Työporukan ja heidän työvälineidensä kuljettaminen on Opel Movano -henkilötavara-auton erityisosaamista. Kuljettajan viereen mahtuu istumaan kaksi (yksi, jos ohjaamoon on valittu yksittäinen istuin) ja takapenkille mahtuu neljä henkilöä. Istuimissa on tietenkin turvavyöt ja niskatuet vakiona. Takapenkille kuljetaan suuren liukuoven kautta, ja takapenkillä istujia suojaa kuorman liikkumiselta erittäin vahva ikkunallinen ABS-väliseinä. Henkilötavara-auto Nelipaikkainen takapenkki. Täysin verhoillut istuimet, joiden turvavöiden ansiosta henkilöstön kuljettaminen on turvallista ja helppoa.

28 Opel Movano -henkilötavara-autot. Työn tekemiseen tarvittavat työmiehet ja välineet saa työmaalle helposti Opel Movano -henkilötavara-autolla. Valittavana on kolme tavaratilan pituutta, kolme kokonaispainoa, kaksi moottorivaihtoehtoa ja kolme korkeutta, joista löytyy sopiva yhdistelmä lähes mihin tahansa tehtävään. Täydellisen valinnaisvarusteiden valikoiman avulla, johon kuuluu muun muassa ilmajousitus, voiman ulosotto ja lujatekoinen vetokoukku, voidaan vastata vaativampiin haasteisiin. Täysin verhoiltu ohjaamo tarjoaa mukavat matkustustilat seitsemän hengen miehistölle, sillä siinä on kolme istuinta edessä, joista keskimmäinen voidaan taittaa alas, ja toisessa rivissä neljä väliseinään integroitua istuinta. Läpivirtauslämmitys ja ilmastointi sekä ikkunat sivuliukuovessa ja sivupaneelissa vastapuolella takaavat sivistyneen matkustusilmapiirin.

29 Henkilötavara-auto: mitat L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

30 Henkilötavara-auto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko FWD = etuveto RWD = takaveto SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

31 Henkilötavara-auto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano crew van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , , / ,0/12,5 L1H , , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Henkilötavara-auton tiedot

32 Varusteet ja valinnaisvarusteet. Tietoviihdejärjestelmä. Yritystoiminnan kannalta on tärkeää voida pitää yhteyttä myös tien päällä sekä tietää tarkalleen, mihin on tarkoitus mennä, miten sinne pääsee ja miten liikenne sujuu. Ihmiset työskentelevät parhaiten mukavissa olosuhteissa. Tämän vuoksi Opel Movanon tietoviihdepaketit on suunniteltu erityisesti niin, että ne ovat erinomaisen tehokkaita. Saatavissa on kolme pakettia, jotka on kehitetty erityisesti Opel Movanoa varten. Korkealle asennettu värinäyttö. Valinnaisessa navigointijärjestelmässä on keskelle, aivan taustapeilin yläpuolelle sijoitettu näyttö, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden häiriten mahdollisimman vähän liikenteeseen keskittymistä. Kaikkien reittiopastustietojen lisäksi näytössä näkyy tietoviihdejärjestelmän tila, ulkolämpötila sekä Bluetooth -liitetyn matkapuhelimen signaalin voimakkuus. Satelliittinavigointi värinäytöllä ja Euroopan kartoilla. Täydellinen valikoima reittitietoja esitetään selkeällä, hienolla grafiikalla joko päivä- tai yönäyttötilassa. Näytettäviä tietoja ovat muun muassa etäisyys, ajonopeus, RDS-EON-järjestelmän tiedot reitin viivästyksistä ja arvioitu saapumisaika. Valittavissa on myös lintuperspektiivi tai näkymä suoraan yläpuolelta (kuvassa). Kartat kattavat 26 Euroopan maata. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja voidaan päivittää Internetin kautta. Navigointijärjestelmään sisältyy myös TomTomin LIVE-palvelupaketti, jossa on tuki HD Traffic -toiminnolle, Google-paikkahaulle ja sääennusteille. Pakettiin sisältyy kolmen kuukauden kokeilu (ominaisuudet vaihtelevat markkina-alueittain). Korkealle asennettu radionäyttö (ei näy kuvassa). CD 35 BT USB -audiojärjestelmän tarkka mustavalkoinen näyttö on sijoitettu taustapeilin yläpuolelle.

33 Grafiikka lintuperspektiivistä. Suoraan yläpuolelta näkyvän 2D-karttanäkymän lisäksi valittavissa on lintuperspektiivi, joka lisää käytännöllisen kolmiulotteisen näkymän reittinäyttöön. Radion säätimet ohjauspyörässä. Auttavat pitämään kuljettajan huomion ajamisessa. Bluetooth -liitäntä. Helppokäyttöinen ja hyvin yhteensopiva Bluetooth mahdollistaa turvallisen matkapuhelinviestinnän. Tietoviihdejärjestelmä R 15 BT USB. Viritin, jossa on integroitu näyttö, jossa on myös kellonajan näyttö. RDS EON -toiminto sekä Bluetooth -, USB- ja aux-in-liitännät. 2 x 15 W. CD 16 BT. USB-liitännän kautta ladattuja kuvia. CD-/MP3-soitin, viritin RDS EONtoiminnolla, Bluetooth, 2 x USB-, aux-in-liitännät sekä integroitu näyttö, säätimet ohjauspyörässä. 2 x 15 W. CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth, USB-, aux-in-liitännät, säätimet ohjauspyörässä. Teho 2 x 20 W. Satelliittinavigaattori korkealle asennetulla värinäytöllä. Koko Euroopan kattava kartasto. Tuloliitäntä (aux-in) lisälaitteille ja USB-liitäntä. Kaikissa Opel Movanon tietoviihdejärjestelmissä on lisälaitteiden tuloliitäntä ja USB-liitäntä. Digitaaliradio Kaikkia eurooppalaisia digitaalisen radion muotoja voi vastaanottaa DAB- ja DAB+-toiminnoilla. Saatavissa valinnaisvarusteena CD 16 BT USB -järjestelmän kanssa.

34 Ohjaamo Mukavuus Ajotietokone. Ajotietokone antaa tietoja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, ajomatkasta jäljellä olevalla polttoaineella, ajoajasta ja ajetusta matkasta. Kuljettajan mukavuusistuin. Voiimakkaasti muotoiltu istuin, jossa on säädettävä ristiselän tuki ja kyynärnoja sekä korkeuden säätö. Valinnaisvarusteena saatavissa myös etumatkustajalle. Digitaalinen ajopiirturi. Helposti kuljettajan käytettävissä. Kirjaa ajo- ja lepoajat luotettavasti ajokaluston hallintatietojen kokoamista ja analysointia varten. Vakionopeussäädin. Ohjauspyörästä säädettävän vakionopeussäätimen avulla kuljettaja voi valita tilapäisen enimmäisnopeuden. Kuljettajan jousitettu istuin. Tämä istuin on saatavissa valinnaisvarusteena. Se on ihanteellinen ajettaessa epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja. Istuinta voi säätää neljällä tavalla ja siinä on kiinteä kyynärnoja. Myös jousituksen herkkyyttä voi säätää. Kiinteä nopeudenrajoitin. Nopeudenrajoittimeen voidaan ohjelmoida neljä ennalta määritettyä nopeutta. Kuljettaja ei voi poistaa sitä käytöstä. Automaattiset valot ja tuulilasin pyyhkijät. Saatavissa lisävarusteina. Vähentävät kuljettajan häiriintymistä ja lisäävät turvallisuutta. Kolmas avain. Kolmas avain on täydellinen kopio kahdesta varsinaisesta avaimesta. Kolmas avain on erityisen käytännöllinen kaluston ylläpitäjille tai jos kuljettajia on useita.

35 Elektroninen ilmastointi. Termostaattisäätöinen, säädettävä lämpötilan säätö. Saatavissa myös mukavuuspaketissa. Tupakoitsijan varustepaketti. Irrotettava tuhkakuppi, joka sopii mukitelineeseen, ja tupakansytytin, jota voi käyttää missä tahansa 12 voltin pistokkeessa. Varusteet Ilmastointi. Paremmat työolosuhteet kaikissa sääolosuhteissa. Ilmastoinnin kanssa järjestelmässä on myös siitepölysuodatin. Ulkopuoli Lisälämmitin. Miellyttävä lämpötila ja huurteettomat ikkunat välittömästi autoon astuttaessa. Ohjelmoitava ajastin, joka myös seuraa ohjaamon lämpötilaa ja lämmitysjaksoa. Taka-askelma. Takavetoisissa malleissa vakiona oleva luistamaton taka-askelma helpottaa käyntiä tavaratilaan. Valinnaisena etuvetoisissa malleissa. Kauko-ohjattava lisälämmitin. Kaukoohjattavan järjestelmän voi käynnistää ja sitä voi säätää tarvitsematta mennä auton sisälle. Näyttö valvoo kaikkia tärkeitä asetuksia. Irrotettava vetokoukku. Euro-tyyppinen pallovetokoukku laajentaa entisestään Opel Movanon monikäyttöisyyttä.

36 Kuorman kiinnitys Siirrettävä tilanjakaja. Asennettu kattoja lattiakiskoihin 25 mm:n säädöllä. Erityisen käytännöllinen pakettien ja irtokuormien kiinnittämiseen. Avaamismahdollisuus läpi kävelemistä varten. Kuormankiinnitysverkko. Kolmiulotteisen, erittäin joustavan ja mukautuvan kuormankiinnitysverkon avulla on helppo kiinnittää erimittaisia ja -muotoisia tavaroita. Teleskooppitukitangot. Kiinnitetään vaakaan tai pystyyn kiinnityskiskoihin, ja kiinnittävät raskaat kuormat turvallisesti.

37 Seinäpaneelien kiinnikkeet. Joustavat hihnat kuormien kiinnittämiseen seinäkiinnityskiskoihin. Varusteet Seinäkiinnityskiskot. 25 mm:n välein olevat kiinnityspisteet ja 6 siirrettävää sidontalenkkiä mahdollistavat turvallisen kuormankiinnityksen. Siirrettävät sidontalenkit. Suunniteltu Opel Movanon kiskojärjestelmään. Valmistettu teräksestä, painonapillinen lukkomekanismi. Kiinteät kuorman sidontalenkit. Ihanteellisesti sijoitetut 6, 8, 10 tai 12 lattiasidontalenkkiä (sidontalenkkien määrä määräytyy ajoneuvon pituuden mukaan) pitävät kuormat varmasti ja turvallisesti paikoillaan. Myös neljä sivulle asennettua sidontalenkkiä on saatavissa lisävarusteina.

38 Väliseinän ikkunan suojus. ISO-standardien vaatimukset täyttävä, lujatekoinen teräsristikko suojaa ikkunaa näkyvyyttä haittaamatta. Puiset suojapaneelit. Täys- tai puolikorkeat puupaneelit suojaavat seiniä ja hartsipinnoitetut puiset lattialevyt suojaavat tavaratilan lattiaa. Kattoikkunat. Kattoikkunat parantavat tavaratilan valaistusta ja helpottavat tavaratilan käyttöä. Takaoven ja liukuoven alueen kädensijat Helpottavat tavaratilaan kulkemista.

39 Turvallisuus ja varmuus Auton turvajärjestelmä. Kauko-ohjattava varkaudenestohälytin, joka suojelee koko autoa (moottoritilaa, ohjaamoa ja tavaratilaa) tunkeutumiselta liikkeentunnistimilla. Pysäköintiavustin. Pysäköintiavustin antaa äänimerkin tahattoman törmäyksen välttämiseksi peruutettaessa. Varusteet Murtolukitus. Saatavana kaikkiin malleihin. Etusumuvalot. Valot ovat optimaalisesti sijoitetut ja upotetut, jotta tahattomat vauriot voidaan välttää. Sivukatveen peilit. Kaksoislinssi ulkoisissa sivupeileissä vähentää katvealueen aiheuttamia vaaratilanteita ajon aikana. Suuri, kupera sivupeili etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa. Alusta Takatasauspyörästön lukko Takavetoisiin malleihin on saatavissa epätasaisissa tai liukkaissa olosuhteissa ajamista helpottava tasauspyörästön lukko. Apujärjestelmät Voimanotto. Saatavissa on apukäyttö moottorista. Raskaampia sovelluksia varten kaikkiin takavetoisiin malleihin on saatavissa vaihteistokäyttöinen voimanotto. Kaksoisakkujärjestelmä. Suositellaan autoihin, joissa on lisälämmitys- ja ilmastointijärjestelmät sekä sähköä kuluttavia varusteita. Ilmajousitus. Etuvetoisiin malleihin on saatavissa valinnaisvarusteena ajomukavuutta ja kuormaturvallisuutta lisäävä takailmajousitus, jonka korkeutta voi säätää.

40 Varustepaketit Seuraavien helposti tilattavien varustepakettien avulla voit hyödyntää Opel Movanon koko potentiaalin. Konttoripaketti Propaketti 1 Vetokoukku Takapysäköintiavustin 270º avautuvat ikkunalliset tai ikkunattomat takaovet Auki vedettävä kojelaudan kirjoitusalusta Matkustajan monitoimi-istuini, jossa keski-istuin taitettava, käännettävä alusta ja säilytyslokero istuimen alla Ääntä vaimentava paneeli väliseinässä Yhdellä painikkeella säädettävä kuljettajan puolen sähköikkuna Säilytyspaketti Kannellinen ja avoin A4-kokoinen säilytystila kojelaudassa Lisäsäilytystila oven alaosassa 12 voltin pistoke tavaratilassa Valaistuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Saattovalot Staattiset kulmavalot Mukavuuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Elektroninen ilmastointi (ECC), jossa siitepölysuodatin CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth 1 Ei saatavana lyhyimmän akselivälin kanssa.

41 Lisävarusteet: ulkopuoli Takaosaan asennettavat tikkaat. Lujaa terästä, helpottavat katolle pääsyä kaiken korkuisissa autoissa. Lisävarusteet Taakkateline. Kevyillä mutta vahvoilla, poikittain asennettavilla alumiinikiskoilla voi kuljettaa pitkiä kuormia, kuten putkia ja rakennustelineitä. Kiskojen suurin kuormitus on 200 kg. Alumiininen kattotelinejärjestelmä. Vahva, käytännöllinen ja suunniteltu enintään 200 kg:n kuormille, saatavissa kaikenpituisille Opel Movano -autoille. Vetokoukku, erikoisvahva. Tämä vahva, laadukas vetokoukku laajentaa Opel Movanon käyttömahdollisuuksia ja monikäyttöisyyttä. Vetokoukun sähköjärjestelmä on tilattavaa erikseen. Kulkuteline kattotelineeseen. Vahva, rei itetystä alumiinista valmistettu kulkuteline parantaa katon käytettävyyttä. Käytetään kattotelineen kanssa, saatavissa kaiken pituisiin Opel Movano -autoihin. Roiskeläpät. Kestävää kestomuovia, suunniteltu erityisesti suojaamaan koria esimerkiksi kiveniskemien, roiskeiden ja soran aiheuttamilta vaurioilta.

42 Lisätarvikkeet: sisätilat Vakiolaatuiset istuinpäälliset. Nämä suojaavat ja hyvännäköiset, tummanharmaat istuinpäälliset on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä polyesterista ja räätälöity erityisesti Opel Movanoa varten. Lattiamatot, tekstiilimatto. Käytännölliset, kovaa kulutusta kestävät ja kätevät, tummanharmaat matot, joissa on Movanomerkki, sopivat täydellisesti ohjaamon lattialle. Matto kattaa sekä kuljettajan että matkustajan puolen. Joka sään lattiamatot. Opel Movanoon räätälöidyt vaaleanharmaat kumimatot suojaavat lialta ja ovat helpot irrottaa puhdistamista varten. Huippulaatuiset istuinpäälliset. Tummanharmaat, nahanomaiset istuinpäälliset lisäävät tyyliä ja ylellisyyttä ja suojaavat samalla istuimen alkuperäistä kangasta. Peruutuskamera. Kuljettajan häikäisysuojaan asennettu selkeä, takanäkymän näyttävä 3,5 tuuman LCD-näyttö, joka aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde valitaan. Multimedialiitäntä. Hansikaslokeroon integroidut aux-in- ja USB-liitännät mahdollistavat langattomien digitaalisten lähteiden yhdistämisen ajoneuvon kaiuttimiin. Liitetyt laitteet toimivat kauko-ohjauksella.

43 Sivuikkunan suojaristikot. Sisäpuolelle asennetut, epoksipinnoitetut, rei itetyt metalliristikot suojaavat ikkunalasia kuorman aiheuttamilta vaurioilta. Lisävarusteet Hylly- ja säilytysratkaisut ammattilaisille. Kaikissa töissä on järjestykseen liittyviä tarpeita, jotka ovat vaatimustasoltaan erilaisia. Säilytystuotteisiimme kuuluu modulaarisesti yhteensopivia ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltuja telineitä, lokeroita ja laatikoita, jotka sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Ne ovat sertifioitujen toimittajiemme rakentamia ja ne lisäävät tavaratilan muunneltavuutta työssä tarvittaviin pikkutarkkoihinkin ratkaisuihin, mikä tehostaa henkilöstön toimintaa. Takaikkunan suojaristikot. Lujarakenteiset, valkoiseksi pinnoitetut, sisäpuolelle asennetut metalliristikot suojaavat takaikkunaa, mutta mahdollistavat silti kuljettajalle näkyvyyden taakse.

luonnostaan erinomainen.

luonnostaan erinomainen. opel Mokka luonnostaan erinomainen. SISÄLLYS Jos haluat ajaa ylellisesti kompaktiluokan autolla, on sinun muutettava ajattelutapaasi. Ajattele suuremmin. Ajattele Mokkaa. Tässä innovatiivisessa uudessa

Lisätiedot

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera

vallankumoukset kaduilla. sisällys Opel ampera 04 Ampera opel AmperA vallankumoukset alkavat kaduilla. sisällys On aika liittyä autoilun uuteen liikkeeseen. Opel Ampera on muutoksen tuoja. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen laajennetun toimintasäteen sähköauto

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Ammattilainen. Ammattilaisilta.

Ammattilainen. Ammattilaisilta. Citan. Tila-auto. Ammattilainen. Ammattilaisilta. Ammattilaisille. Mercedes-Benzin Citan on kevyiden pakettiautojen luokkaan sijoittuva malli, jolla on kaikki kovassa arkikäytössä tarvittavat ominaisuudet.

Lisätiedot

Uusi Vito. Umpipakettiauto.

Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Umpipakettiauto. Uusi Vito. Tahtoo, osaa, tekee. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty juuri sinulle:

Lisätiedot

Uusi Vito tila-auto.

Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Uusi Vito tila-auto. Tahtoa, osaamista, tekemistä. Olet itse aina valmiina palveluksiin. Teet työtäsi määrätietoisesti. Pidät uusista haasteista. Ansaitset auton, joka on kuin tehty

Lisätiedot

UUSI OPEL Corsa Tosirakkautta. Hienostuneen tyylikäs ja hauska ajaa uusi Corsa on yhtä ylellinen kuin huomattavasti kalliimmat autot. Sen sisätilojen huippulaadukkaat materiaalit ja ominaisuudet tekevät

Lisätiedot

volvo www.volvocars.fi

volvo www.volvocars.fi volvo www.volvocars.fi Tämä on joka suhteessa ylellinen ajoneuvo, joka lupaa paljon muutakin kuin palkitsevaa mukavuutta ja luokkansa johtavaa tyyliä. Tämä on ylellinen auto, joka on älykäs ja vahva juuri

Lisätiedot

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ.

JOHDANTO UUSI NX UUDELLA NX-MALLILLA HALUSIMME LUODA CROSSOVERIN, JOKA ON NIIN ROHKEA JA EROTTUVA, ETTÄ HALUAT HETI PÄÄSTÄ AJAMAAN SILLÄ. UUSI NX 02 UUSI NX SISÄLTÖ UUSI NX Johdanto 04-07 Muotoilu 08-1 1 Ajodynamiikka 1 2-1 3 Ylelliset Sisätilat 1 4-1 7 Edistyksellinen Teknologia 1 8-2 1 Täyshybridi 22-23 F SPORT 24-25 Innovatiivista Turvallisuutta

Lisätiedot

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km

3 vuoden takuu ja valinnainen jatkoturva 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. 3 vuoden maalitakuu Huoltoväli 30 000 km NISSAN NV200 Johdanto Muotoilu Sisustus Muunneltavuus Tavaratila Suorituskyky NV200 Kylmäauto Turvallisuus Lisävarusteet ja mitat Viimeistely ja vaihtoehdot Tulosta Sulje 1 3 vuoden takuu ja valinnainen

Lisätiedot

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Atego. Antos. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö. Mercedes-Benz jakeluliikenteessä 3 4 Atego 6,5 16 t 5 18 Ohjaamot, varusteet 9 14 Moottorit, vaihteisto, vaihteensiirto 15 16 Ajomukavuus, päällirakenteiden

Lisätiedot

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia

SIMPLY CLEVER. Uusi ŠKODA Octavia SIMPLY CLEVER Uusi ŠKODA Octavia Nykyään vain harvat asiat saavat meidät aidosti hämmästymään, mutta juuri sen vuoksi innostumme niistä sitäkin enemmän. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaiken pitäisi

Lisätiedot

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia.

Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Uusi Arocs. Työmaaliikenne. 18 41 tonnia. Sisältö Voima 5 12 Moottorit 7 8 Vaihteisto ja vaihtaminen 9 10 Voiman välitys 11 12 Kestävyys 13 30 Rungon kantavuus ja jousitus 15 16 Voimansiirron kuormitettavuus

Lisätiedot

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh -sarja. volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh -sarja volvo fh- ja volvo fh16 -tuoteopas Tulevaisuuden kuormaauto on nyt entistäkin edistyksellisempi. Sanotaan, että voittavaa konseptia ei kannata muuttaa. Silti

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia.

Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Uusi Atego. Uusi Axor. Jakeluliikenne. 6,5 26 tonnia. Sisältö Uusi Atego 4 25 Ohjaamot 6 11 Työskentely, käyttömukavuus 8 9 Varustus 10 11 Taloudellisuus, tekniikka 12 19 Moottoriteknologia 14 15 Vaihteensiirto,

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ Perusteellisesti uudelleen suunniteltu Berlingo antaa jo ensi silmäyksellä varman mielikuvan yksilöllisestä, modernista ja vankasta tavara-autosta. Tunnusomainen

Lisätiedot

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia.

Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Uusi Actros. Kaukoliikenne. 18 26 tonnia. Lataa nyt uuden Actrosin ipad-sovellus. Koe uusi Actros elävänä. Uuden sovelluksen avulla saat lisätietoa kaukoliikenteen uudesta ulottuvuudesta jännittävien videoiden

Lisätiedot

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus

SISÄLTÖ. Tukitekniikka Suorituskyky Kuljettajan ympäristö Matkustusmukavuus VOLVO ENEMMÄN KUIN AUTO. ELÄMÄ ON TYÖTÄ, HAUSKANPITOA, HYVIÄ JA HUONOJA AJATUKSIA, LENKKEILYÄ, HILJATTAIN OSTETTUJA JOOGAMATTOJA, TULOSSA OLEVA PITKÄ VIIKONLOPPU, PAIKKA, JOSSA ET OLE KOSKAAN KÄYNYT, KASVAVIA

Lisätiedot

Uuden sukupolven Yaris

Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris Uuden sukupolven Yaris on kompakti ja viihdyttävä matkaseuralainen. 2 Kuvan autot Style -varustetasolla. Tummennetut takaikkunat ei Suomen tuontiohjelmassa. 4.7 TOYOTA TOUCH & GO

Lisätiedot

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV200 EVALIA NV200 EVALIA NV200 EVALIA on suunniteltu perheen arkeen: mukaan mahtuvat niin lapset, koirat kuin polkupyörätkin. NV200 EVALIA on tilava, kestävä ja soveltuu erinomaisesti perheen erilaisiin

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen

Volkswagen. Etumatkaa. 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi. up! Volkswagen Volkswagen 4 2011 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa up! Volkswagen Sisältö 4 Lähivaloissa Volkswagen Etumatkaa 4/2011 8 7 Bratislavassa valmistetaan sekä isoja että pieniä Volkswageneita.

Lisätiedot

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat

966M XE / 972M XE. Pyöräkuormaajat 966M XE / 972M XE Pyöräkuormaajat 966M XE 972M XE Moottorimalli Cat C9.3 ACERT Cat C9.3 ACERT Enimmäisnettoteho ISO 9249 222 kw (302 hv metrinen) 232 kw (315 hv metrinen) Kauhojen tilavuudet 2,5-9,2 m³

Lisätiedot

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa

Audi A1 A1 Sportback. Teknistä etumatkaa A1 Audi A1 A1 Sportback Audi Teknistä etumatkaa Sivu Elämys 4 Audi A1 20 Audi A1 Sportback Tekniikka 42 Audi ultra 50 Audi connect 44 TFSI 52 Alusta ja ohjaus 46 TDI 53 Avustavat järjestelmät 48 MMI Multi

Lisätiedot

VOLVO visiitti KUMPPANUUDEN TIELLÄ. Millainen I-shift on? Kuljettajat kertovat kokemuksistaan. Entistä turvallisempia ratkaisuja

VOLVO visiitti KUMPPANUUDEN TIELLÄ. Millainen I-shift on? Kuljettajat kertovat kokemuksistaan. Entistä turvallisempia ratkaisuja VOLVO visiitti VOLVON RASKAAN KALUSTON ASIAKASLEHTI 2/2008 7. VUOSIKERTA Millainen I-shift on? Kuljettajat kertovat kokemuksistaan UUDEN SUKUPOLVEN VOLVOT Entistä turvallisempia ratkaisuja MADRID ELÄÄ

Lisätiedot

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme.

Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Logistiikkaopas 2014. Sopivat kokonaisratkaisut varastostamme. Tervetuloa Jungheinrichille! Helsinki Jo vuosikymmenten ajan trukkimme ovat olleet luotettavia ja tehokkaita työjuhtia varastojen pinoamis-

Lisätiedot

PEUGEOT 308 / 308 SW

PEUGEOT 308 / 308 SW PEUGEOT 308 / 308 SW TYYLIÄ JA TALOUDELLISUUTTA Uudistunut 308 näyttää entistä linjakkaammalta ja lihaksikkaammalta, Peugeotin uuden muotokielen mukaisesti. LED-lampuista koostuvat, uudesti muotoillut

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli.

Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. Gator-lava-ajoneuvot Valinnanvaraa. Valitse työhösi sopivin malli. 2 Se on erilainen. Se on parempi. Niitä löytyy joka lähtöön. John Deere Gator -lava-ajoneuvo on työkalu. Jotkut hankkivat sen viedäkseen

Lisätiedot