Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri."

Transkriptio

1 Opel Movano

2 Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja. Yritystoiminnassa tarvitaan ajoneuvoja, jotka ovat tarkoitukseen sopivia, riittävän lujatekoisia ja riittävän suuria suurimpiakin hankkeita varten. Tämä on Opel Movano. Se on suuri pakettiauto, joka on muotoiltu, suunniteltu ja rakennettu yritystoimintaa ajatellen. Uusi Movano on lujatekoisempi, sen ajomukavuus on parempi ja siitä on saatavissa enemmän malleja kuin koskaan aiemmin myös takavetoisena. Kaikki mallit ovat todistetusti tehokkaita ja luotettavia, kuten kaikki Opelin tavara-autot aina ovat. Opel Movanon kanssa voit siis olla varma, ettei mikään tehtävä ole liian suuri.

3

4 Kolme kattokorkeutta. Neljä auton pituutta. Kokonaispaino kg. Yksi kattava mallisto. Opel Movanon mallistossa on tavara-autoja ja pikkubusseja, joihin on valittavana neljä eri pituutta ja kolme korkeutta, erilaisia voimansiirtoja ja kokonaismassoja, jotka kaikki voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

5

6

7 2 voimansiirtoa: etuveto tai takaveto. Jopa kolmen tonnin vetokapasiteetti. Yksi vastaus kaikkiin haasteisiin. Mitkään kaksi työtä eivät ole samanlaiset eivätkä mitkään kaksi tietä ole samanlaiset. Jos painavien peräkärryjen vetäminen tai epätasaiset tienpinnat ovat merkittäviä tekijöitä yrityksesi toiminnassa, mietit jo varmasti takavetoisen auton hankkimista. Opel Movano on saatavissa takavetoisena kahdella pituudella sekä ja kg:n kokonaismassalla. Suorituskykyinen, etuvetoinen Opel Movano vastaa kaikkiin vaatimuksiin kiloon asti.

8

9 270 astetta avautuvat takaovet mm leveä 1 sivuoven lastausaukko. Erinomaisesti käyttötarkoitusta noudattava muoto. Muotoilu on paljon muutakin kuin vain hyvä ulkonäkö joka Opel Movanossa on upea. Muotoilun tarkoituksena on myös luoda käytännöllinen tavaratila ja varmistaa sen helppokäyttöisyys. Opel Movanon takaovet voi avata 270 asteen kulmaan (valinnaisena), ja mm 1 leveät sivuliukuovet helpottavat täysikokoisten euro-lavojen kuormaamista ja purkamista mm L1-mallissa.

10

11 Yksi ammattikuski. 8,5 tuntia tien päällä. Ei ongelmia. Miten istut on aivan yhtä tärkeää kuin se, missä istut. Riippumatta siitä ajatko itse vai ajavatko muut puolestasi, on tärkeää, ettei ohjauspyörän takana vietetty päivä johda viikon selkävaivoihin. Opel Movanon ohjaamo istuimista ergonomisesti sijoitettuun vaihteenvalitsimeen ja kallistettavaan ohjauspyörään on suunniteltu pitämään kuljettaja ja auto tien päällä päivästä toiseen. Ohjaamo Kojelauta. Selkeät, helposti luettavat, ihanteellisesti ja ergonomisesti sijoitetut mittarit vähentävät kuljettajan väsymistä ja parantavat turvallisuutta. Kuljettajan jousitettu istuin. Lisää mukavuutta epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja ajettaessa. Eteen ja taakse säädettävä, kallistuksen ja korkeuden säätö sekä herkkyyden säätö. Ilmastointi.Vakiovarusteena on manuaalinen ilmastointi ja valinnaisvarusteena saatavissa elektroninen ilmastointi, jotka lisäävät huomattavasti ajomukavuutta.

12 10 helppokäyttöistä säilytyspaikkaa. Kaksi 12 voltin virtaliitäntää. Yksi kätevä työpiste. Opel Movanon kuljettaja voi pitää toimiston aina mukanaan. Ohjaamossa on kaksi kätevää pistorasiaa ja paljon säilytysratkaisuja vakiona, muun muassa telineitä kahden litran juomapulloille. Varustukseen sisältyy CD radio, ja parannettu kuljettajan istuin jossa on kyynärnoja ja ristiselän tuki. Konttoripakettiin sisältyy matkustajan monitoimi-istuin, jossa on säilytystila, ja taitettava keski-istuin, johon sisältyy kääntyvä tason kuljettajan kannettavalle tietokoneelle, kojelautaan asennettava, auki vedettävä kirjoitusalusta ja lisäksi ääntä vaimentava materiaali väliseinässä. Monipuoliset säilytysratkaisut. Käytännöllinen, kätevä ja tehokas. Sopiva paikka löytyy lähes kaikkiin yrityksen ja henkilökohtaisiin tarpeisiin. Lisää tietoa säilytysratkaisuista löytyy luvusta valinnaispaketit.

13 Ohjaamo

14 Lukemattomia punaisia valoja. Päättymättömiä jonoja. Alhaiset päästöt. ecoflex-logo kertoo paljon sinusta ja yrityksestäsi. Polttoainekustannuksia säästävä tekniikka rasittaa myös vähemmän ympäristöä. Start/Stop-järjestelmä vähentää päästöt nollaan aina kun pysähdyt, esimerkiksi liikennevaloissa. Jarrutusenergian talteenotto muuntaa hidastettaessa tai jarrutettaessa syntyvän kineettisen energian sähköksi ja varaa sen akkuun. Se merkitsee sitä, että normaaleissa ajo-olosuhteissa vaihtovirtalaturi tarvitsee vähemmän tai ei yhtään energiaa akun pitämiseen ladattuna. Voimakas teho 81 KW (110 hv), vääntö 285 Nm ja optimaalinen kuusiportainen käsivalintainen vaihteisto ovat kuorman siirtämisen kannalta merkittäviä ominaisuuksia. Ja ecoflex-logo tuo myös merkittäviä polttoaineensäästöjä. Opel Movanon uudet BiTurbo-moottorit tarjoavat ecoflex-version kaikki polttoainetta säästävät tekniikat ja kahden peräkkäisen turboahtimen tekniikan, joka puristaa jokaisesta dieselpisarasta viimeisenkin väännön taloudellisuuden hyväksi. Uudet huipputehokkaat BiTurbo -vaihtoehdot ovat saatavissa 100 kw:n (136 hv) tai 120 kw:n (163 hv) malliversioina ja ne vähentävät CO 2 -päästöjä jopa 18 %. Reipas 340 Nm:n tai 360 Nm:n vääntö jo 1,500 rpm:n kierrosluvuilla antaa termille suorituskyky uuden merkityksen.

15 Voimansiirrot

16 Haasteelliset tehtävät. Kasvava kysyntä. Älykkäät ratkaisut. Movano on edelläkävijä kuljetustehokkuudessa BiTurbo-tekniikan, kahden välijäähdyttimen, huippuluokan suoraruiskutusjärjestelmien ja Start/-Stop-järjestelmän ansiosta. Molempiin BiTurbomoottoreihin sisältyy myös Eco-toiminto, joka säästää jopa 10 % polttoainetta. Eco-toiminto kytketään painikkeella ja se mukauttaa kaasupolkimen vastetta ja moottorin suorituskykyä sekä optimoi ilmastoinnin tehon. Eco-toiminnon voi ohittaa polkaisemalla kaasupoljin pohjaan tai toiminnon voi yksinkertaisesti kytkeä pois päältä. Rengasmerkintä Mitat 195/75 R /65 R /65 R /65 R 16 Renkaan taloudellisuusluokitus B B B E C E Renkaan märkäpitoluokitus B B B C B Renkaan ohiajomelulukema (db) Ohiajomeluluokitus

17 FWD = Etuveto Moottorit 2.3 CDTI ecoflex Start/Stop (81 kw/110 hp) 2.3 CDTI (92 kw/125 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuusa (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 81/ / / / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjältä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt, yhdistetty combined (g/km) 8,1 8,3 7,1 7,3 7,4 7,7 8,1 8,4 7,0 7,6 7,4 7,9 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7,2 8,5 8,8 7,7 8,0 8,0 8,3 7,2 7,5 6,5 6,9 6,8 7, Voimansiirrot RWD=Takaveto Moottorit 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (100 kw/136 hp) 2.3 CDTI (110 kw/150 hp) 2.3 CDTI BiTurbo Start/Stop (120 kw/163 hp) Kuutiotilavuus (cm 3 ) Suurin teho (kw/hp) r/min 100/ / / Suurin vääntö (Nm) r/min Vaihteisto 6-vaihteinen manuaali 6-vaihteinen Easytronic 6-vaihteinen manuaali Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Taulukossa on versiosta ja renkaista riippuvat kulutuksen ja päästöjen raja-arvot. Mallikohtaiset arvot saatavilla Opel-jälleenmyyjiltä. Polttoaine Diesel Diesel Diesel Polttoaineenkulutus (l/100 km) Kaupunki Maantie Yhdistetty CO 2 päästöt combined (g/km) 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8,3 10,6 8,9 9,5 8,4 8,7 7,9 8,1 8,1 8, Ilmoitetut tiedot pitivät paikkansa esitteen painoajankohtana. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa moottorien määrityksiä milloin tahansa, mikä saattaa vaikuttaa esitettyihin tietoihin. Tuoreimmat tiedot ovat saatavilla Opel-liikkeistä. Polttoainen kulutuslukemat ja CO 2 päästöarvot perustuvat asetukseen R (EC) No. 715/2007 (sovellettavaan versioon). Polttoaineenkulutuksen ja CO 2 päästöarvot eivät viittaa yksittäiseen autoon. Lukemat on esitetty vain eri versioiden vertailua varten. Lisävarusteet saattavat saattavat vaikuttaa ajoneuvon painoon.

18

19 12 tunnelia. 4 äkillistä myrskyä. Tavara-auto kaikkiin olosuhteisiin. Turvatyynyt, ABS, ESP ja vahvat, täysikorkuiset väliseinät eivät ole enää vieraita suurille tavara-autoja käyttäville yrityksille. Opel Movanossa on erinomainen sivutuulivakaus, vakiona sidontalenkkejä kuormien kiinnittämistä varten sekä optimoitu näkymä tielle. Opel Movanon kuljettaja hyötyy myös valo- ja sääolosuhteisiin automaattisesti reagoivien ajovalo- ja tuulilasinpyyhkijäjärjestelmien tuomasta lisäturvallisuudesta ja lisäsuojasta. Turvallisuus Staattiset kulmavalot. Staattiset kulmavalot aktivoituvat alhaisilla nopeuksilla, kun suuntavilkku kytketään, ja osoittavat valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ESP ). ESP parantaa merkittävästi vakautta ja turvallisuutta. Se on vakiovaruste jokaisessa Movanossa ja siihen sisältyvät mäkipidätin, perävaunun vakautusohjelma ja pitoa parantava toiminto.

20

21 Jopa 17 m 3 tavaratilaa. Jopa 2,2 tonnin kantavuus. Tehokas liiketoimintasuunnitelma. Käytettävissä oleva tavaratila on yhteensä jopa 17 m 3, kantavuus on jopa 2,2 tonnia kantavuus ja tavaratilan lattian enimmäispituus on yli 4,3 metriä. Näiden mittojen ansiosta Opel Movano nielee helposti suuria määriä tavaraa. Umpipakettiauto Tavaratilan suojaus. Täydellisesti Opel Movanoon räätälöidyt valinnaiset puoli- tai täysikorkuiset, puiset sivupaneelit ja hartsipinnoitettu puulattia suojaavat sisätiloja vaurioilta. Paneelit on rakennettu niin, että ne eivät ole tärkeiden sidontalenkkien tiellä.

22 Opel Movano -peruspakettiautot. Kova työskentelytila, joka on helposti käytettävissä, on täydellinen kuvaus kaikista Opel Movano -peruspakettiautoista. Leveiden millimetrin sivuovien kautta eurolava voidaan kuormata sivuttain kaikkiin malleihin lyhyintä mallia lukuun ottamatta. H1- ja H2-malleissa takaovet ovat täyskorkeat, ja niiden kautta H2-malleihin on helppo kuormata jopa mm korkeita kuormia. Tavaratilan pituus on enimmillään mm. Tavaratilassa on kätevästi sijoitettuja sidontalenkkejä ja kiinnityspisteitä, joiden ansiosta kuormat voidaan kuljettaa turvallisesti ja hyvin tasapainossa. Lisäksi Movanossa on vakiona ohjaamoa suojaava lujatekoinen, metallinen väliseinä. Valittavana on neljä painoluokkaa, neljä pituutta, yksittäiset tai kaksoistakapyörät, etu- tai takaveto, kolme katon korkeutta, useita tehovaihtoehtoja, 6-vaihteinen käsivalintainen tai Easytronic- vaihteisto ja laaja valikoima mukavuutta lisääviä, yritystoimintaan sopivia ja käteviä valinnaisvarusteita ja lisävarusteita. Näiden valintamahdollisuuksien ansiosta Opel Movano -peruspakettiauto sopii täydellisesti liiketoimintasuunnitelmiisi.

23 Peruspakettiauto: mitat 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW /2048 SRW 704/DRW 717 SRW 2535/DRW 2557 SRW 2794/DRW L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD SRW/DRW MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2/H3 SRW H2/H3 DRW

24 Peruspakettiauto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä 4 = erikoispitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko 3 = korkea FWD = etuveto SRW = yksittäiset takapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. RWD = takaveto DRW = kaksoistakapyörät L2H2 FWD L2H3 FWD L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (SRW) L4H3 RWD (SRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

25 Peruspakettiauto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano panel van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H3 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L3H3 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 L4H2 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H3 yksittäiset takapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H2 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 L4H3 kaksoistakapyörät , / ,7/16,2 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Peruspakettiauton tiedot

26

27 7-henkinen ryhmä. 180 liikennekartiota. Yksi monipuolinen työporukka. Työporukan ja heidän työvälineidensä kuljettaminen on Opel Movano -henkilötavara-auton erityisosaamista. Kuljettajan viereen mahtuu istumaan kaksi (yksi, jos ohjaamoon on valittu yksittäinen istuin) ja takapenkille mahtuu neljä henkilöä. Istuimissa on tietenkin turvavyöt ja niskatuet vakiona. Takapenkille kuljetaan suuren liukuoven kautta, ja takapenkillä istujia suojaa kuorman liikkumiselta erittäin vahva ikkunallinen ABS-väliseinä. Henkilötavara-auto Nelipaikkainen takapenkki. Täysin verhoillut istuimet, joiden turvavöiden ansiosta henkilöstön kuljettaminen on turvallista ja helppoa.

28 Opel Movano -henkilötavara-autot. Työn tekemiseen tarvittavat työmiehet ja välineet saa työmaalle helposti Opel Movano -henkilötavara-autolla. Valittavana on kolme tavaratilan pituutta, kolme kokonaispainoa, kaksi moottorivaihtoehtoa ja kolme korkeutta, joista löytyy sopiva yhdistelmä lähes mihin tahansa tehtävään. Täydellisen valinnaisvarusteiden valikoiman avulla, johon kuuluu muun muassa ilmajousitus, voiman ulosotto ja lujatekoinen vetokoukku, voidaan vastata vaativampiin haasteisiin. Täysin verhoiltu ohjaamo tarjoaa mukavat matkustustilat seitsemän hengen miehistölle, sillä siinä on kolme istuinta edessä, joista keskimmäinen voidaan taittaa alas, ja toisessa rivissä neljä väliseinään integroitua istuinta. Läpivirtauslämmitys ja ilmastointi sekä ikkunat sivuliukuovessa ja sivupaneelissa vastapuolella takaavat sivistyneen matkustusilmapiirin.

29 Henkilötavara-auto: mitat L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

30 Henkilötavara-auto: versiot L1H1 FWD L1H2 FWD L: pituus 1 = lyhyt 2 = keskikoko 3 = pitkä H: katonkorkeus 1 = vakio 2 = keskikoko FWD = etuveto RWD = takaveto SRW = yksittäiset takapyörät DRW = kaksoistakapyörät Kaikki mitat ovat millimetrejä. L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

31 Henkilötavara-auto: painot 1 ja tilavuudet Opel Movano crew van -mallisto Painoluokka Suurin hyötykuorma Suurin kattokuorma Tavaratilan tilavuus Tavaratilan lattian pituus Tavaratilan lattian leveys suurin/pyöräkoteloiden välissä (mm) Suurin tavaratilan korkeus Kääntösäde (pyörästä/puskurista mitattuna) (kg) (kg) (kg) (m 3 ) (mm) (mm) (m) Etuveto L1H , , / ,0/12,5 L1H , , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 Takaveto L3H2 yksittäiset takapyörät , / ,6/14,1 L3H2 kaksoistakapyörät , / ,6/14,1 1 Auton vähimmäispaino tyyppihyväksynnän mukaan, sisältäen kaikki nesteet, työkalut ja 90 prosentin polttoainekuorman. Ei sisällä kuljettajan painoa eikä poistettavia valinnaisvarusteita, esim. vararengasta tai väliseinää ja sivuliukuovea. Lopullinen paino voi vaihdella auton kokoonpanon, esimerkiksi valinnaisvarusteiden, poistettavien valinnaisvarusteiden ja lisävarusteiden mukaan. Henkilötavara-auton tiedot

32 Varusteet ja valinnaisvarusteet. Tietoviihdejärjestelmä. Yritystoiminnan kannalta on tärkeää voida pitää yhteyttä myös tien päällä sekä tietää tarkalleen, mihin on tarkoitus mennä, miten sinne pääsee ja miten liikenne sujuu. Ihmiset työskentelevät parhaiten mukavissa olosuhteissa. Tämän vuoksi Opel Movanon tietoviihdepaketit on suunniteltu erityisesti niin, että ne ovat erinomaisen tehokkaita. Saatavissa on kolme pakettia, jotka on kehitetty erityisesti Opel Movanoa varten. Korkealle asennettu värinäyttö. Valinnaisessa navigointijärjestelmässä on keskelle, aivan taustapeilin yläpuolelle sijoitettu näyttö, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden häiriten mahdollisimman vähän liikenteeseen keskittymistä. Kaikkien reittiopastustietojen lisäksi näytössä näkyy tietoviihdejärjestelmän tila, ulkolämpötila sekä Bluetooth -liitetyn matkapuhelimen signaalin voimakkuus. Satelliittinavigointi värinäytöllä ja Euroopan kartoilla. Täydellinen valikoima reittitietoja esitetään selkeällä, hienolla grafiikalla joko päivä- tai yönäyttötilassa. Näytettäviä tietoja ovat muun muassa etäisyys, ajonopeus, RDS-EON-järjestelmän tiedot reitin viivästyksistä ja arvioitu saapumisaika. Valittavissa on myös lintuperspektiivi tai näkymä suoraan yläpuolelta (kuvassa). Kartat kattavat 26 Euroopan maata. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja voidaan päivittää Internetin kautta. Navigointijärjestelmään sisältyy myös TomTomin LIVE-palvelupaketti, jossa on tuki HD Traffic -toiminnolle, Google-paikkahaulle ja sääennusteille. Pakettiin sisältyy kolmen kuukauden kokeilu (ominaisuudet vaihtelevat markkina-alueittain). Korkealle asennettu radionäyttö (ei näy kuvassa). CD 35 BT USB -audiojärjestelmän tarkka mustavalkoinen näyttö on sijoitettu taustapeilin yläpuolelle.

33 Grafiikka lintuperspektiivistä. Suoraan yläpuolelta näkyvän 2D-karttanäkymän lisäksi valittavissa on lintuperspektiivi, joka lisää käytännöllisen kolmiulotteisen näkymän reittinäyttöön. Radion säätimet ohjauspyörässä. Auttavat pitämään kuljettajan huomion ajamisessa. Bluetooth -liitäntä. Helppokäyttöinen ja hyvin yhteensopiva Bluetooth mahdollistaa turvallisen matkapuhelinviestinnän. Tietoviihdejärjestelmä R 15 BT USB. Viritin, jossa on integroitu näyttö, jossa on myös kellonajan näyttö. RDS EON -toiminto sekä Bluetooth -, USB- ja aux-in-liitännät. 2 x 15 W. CD 16 BT. USB-liitännän kautta ladattuja kuvia. CD-/MP3-soitin, viritin RDS EONtoiminnolla, Bluetooth, 2 x USB-, aux-in-liitännät sekä integroitu näyttö, säätimet ohjauspyörässä. 2 x 15 W. CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth, USB-, aux-in-liitännät, säätimet ohjauspyörässä. Teho 2 x 20 W. Satelliittinavigaattori korkealle asennetulla värinäytöllä. Koko Euroopan kattava kartasto. Tuloliitäntä (aux-in) lisälaitteille ja USB-liitäntä. Kaikissa Opel Movanon tietoviihdejärjestelmissä on lisälaitteiden tuloliitäntä ja USB-liitäntä. Digitaaliradio Kaikkia eurooppalaisia digitaalisen radion muotoja voi vastaanottaa DAB- ja DAB+-toiminnoilla. Saatavissa valinnaisvarusteena CD 16 BT USB -järjestelmän kanssa.

34 Ohjaamo Mukavuus Ajotietokone. Ajotietokone antaa tietoja esimerkiksi polttoaineen kulutuksesta, ajomatkasta jäljellä olevalla polttoaineella, ajoajasta ja ajetusta matkasta. Kuljettajan mukavuusistuin. Voiimakkaasti muotoiltu istuin, jossa on säädettävä ristiselän tuki ja kyynärnoja sekä korkeuden säätö. Valinnaisvarusteena saatavissa myös etumatkustajalle. Digitaalinen ajopiirturi. Helposti kuljettajan käytettävissä. Kirjaa ajo- ja lepoajat luotettavasti ajokaluston hallintatietojen kokoamista ja analysointia varten. Vakionopeussäädin. Ohjauspyörästä säädettävän vakionopeussäätimen avulla kuljettaja voi valita tilapäisen enimmäisnopeuden. Kuljettajan jousitettu istuin. Tämä istuin on saatavissa valinnaisvarusteena. Se on ihanteellinen ajettaessa epätasaisessa maastossa tai pitkiä matkoja. Istuinta voi säätää neljällä tavalla ja siinä on kiinteä kyynärnoja. Myös jousituksen herkkyyttä voi säätää. Kiinteä nopeudenrajoitin. Nopeudenrajoittimeen voidaan ohjelmoida neljä ennalta määritettyä nopeutta. Kuljettaja ei voi poistaa sitä käytöstä. Automaattiset valot ja tuulilasin pyyhkijät. Saatavissa lisävarusteina. Vähentävät kuljettajan häiriintymistä ja lisäävät turvallisuutta. Kolmas avain. Kolmas avain on täydellinen kopio kahdesta varsinaisesta avaimesta. Kolmas avain on erityisen käytännöllinen kaluston ylläpitäjille tai jos kuljettajia on useita.

35 Elektroninen ilmastointi. Termostaattisäätöinen, säädettävä lämpötilan säätö. Saatavissa myös mukavuuspaketissa. Tupakoitsijan varustepaketti. Irrotettava tuhkakuppi, joka sopii mukitelineeseen, ja tupakansytytin, jota voi käyttää missä tahansa 12 voltin pistokkeessa. Varusteet Ilmastointi. Paremmat työolosuhteet kaikissa sääolosuhteissa. Ilmastoinnin kanssa järjestelmässä on myös siitepölysuodatin. Ulkopuoli Lisälämmitin. Miellyttävä lämpötila ja huurteettomat ikkunat välittömästi autoon astuttaessa. Ohjelmoitava ajastin, joka myös seuraa ohjaamon lämpötilaa ja lämmitysjaksoa. Taka-askelma. Takavetoisissa malleissa vakiona oleva luistamaton taka-askelma helpottaa käyntiä tavaratilaan. Valinnaisena etuvetoisissa malleissa. Kauko-ohjattava lisälämmitin. Kaukoohjattavan järjestelmän voi käynnistää ja sitä voi säätää tarvitsematta mennä auton sisälle. Näyttö valvoo kaikkia tärkeitä asetuksia. Irrotettava vetokoukku. Euro-tyyppinen pallovetokoukku laajentaa entisestään Opel Movanon monikäyttöisyyttä.

36 Kuorman kiinnitys Siirrettävä tilanjakaja. Asennettu kattoja lattiakiskoihin 25 mm:n säädöllä. Erityisen käytännöllinen pakettien ja irtokuormien kiinnittämiseen. Avaamismahdollisuus läpi kävelemistä varten. Kuormankiinnitysverkko. Kolmiulotteisen, erittäin joustavan ja mukautuvan kuormankiinnitysverkon avulla on helppo kiinnittää erimittaisia ja -muotoisia tavaroita. Teleskooppitukitangot. Kiinnitetään vaakaan tai pystyyn kiinnityskiskoihin, ja kiinnittävät raskaat kuormat turvallisesti.

37 Seinäpaneelien kiinnikkeet. Joustavat hihnat kuormien kiinnittämiseen seinäkiinnityskiskoihin. Varusteet Seinäkiinnityskiskot. 25 mm:n välein olevat kiinnityspisteet ja 6 siirrettävää sidontalenkkiä mahdollistavat turvallisen kuormankiinnityksen. Siirrettävät sidontalenkit. Suunniteltu Opel Movanon kiskojärjestelmään. Valmistettu teräksestä, painonapillinen lukkomekanismi. Kiinteät kuorman sidontalenkit. Ihanteellisesti sijoitetut 6, 8, 10 tai 12 lattiasidontalenkkiä (sidontalenkkien määrä määräytyy ajoneuvon pituuden mukaan) pitävät kuormat varmasti ja turvallisesti paikoillaan. Myös neljä sivulle asennettua sidontalenkkiä on saatavissa lisävarusteina.

38 Väliseinän ikkunan suojus. ISO-standardien vaatimukset täyttävä, lujatekoinen teräsristikko suojaa ikkunaa näkyvyyttä haittaamatta. Puiset suojapaneelit. Täys- tai puolikorkeat puupaneelit suojaavat seiniä ja hartsipinnoitetut puiset lattialevyt suojaavat tavaratilan lattiaa. Kattoikkunat. Kattoikkunat parantavat tavaratilan valaistusta ja helpottavat tavaratilan käyttöä. Takaoven ja liukuoven alueen kädensijat Helpottavat tavaratilaan kulkemista.

39 Turvallisuus ja varmuus Auton turvajärjestelmä. Kauko-ohjattava varkaudenestohälytin, joka suojelee koko autoa (moottoritilaa, ohjaamoa ja tavaratilaa) tunkeutumiselta liikkeentunnistimilla. Pysäköintiavustin. Pysäköintiavustin antaa äänimerkin tahattoman törmäyksen välttämiseksi peruutettaessa. Varusteet Murtolukitus. Saatavana kaikkiin malleihin. Etusumuvalot. Valot ovat optimaalisesti sijoitetut ja upotetut, jotta tahattomat vauriot voidaan välttää. Sivukatveen peilit. Kaksoislinssi ulkoisissa sivupeileissä vähentää katvealueen aiheuttamia vaaratilanteita ajon aikana. Suuri, kupera sivupeili etumatkustajan häikäisysuojassa lisää katvealueen näkyvyyttä ahtaissa paikoissa peruutettaessa. Alusta Takatasauspyörästön lukko Takavetoisiin malleihin on saatavissa epätasaisissa tai liukkaissa olosuhteissa ajamista helpottava tasauspyörästön lukko. Apujärjestelmät Voimanotto. Saatavissa on apukäyttö moottorista. Raskaampia sovelluksia varten kaikkiin takavetoisiin malleihin on saatavissa vaihteistokäyttöinen voimanotto. Kaksoisakkujärjestelmä. Suositellaan autoihin, joissa on lisälämmitys- ja ilmastointijärjestelmät sekä sähköä kuluttavia varusteita. Ilmajousitus. Etuvetoisiin malleihin on saatavissa valinnaisvarusteena ajomukavuutta ja kuormaturvallisuutta lisäävä takailmajousitus, jonka korkeutta voi säätää.

40 Varustepaketit Seuraavien helposti tilattavien varustepakettien avulla voit hyödyntää Opel Movanon koko potentiaalin. Konttoripaketti Propaketti 1 Vetokoukku Takapysäköintiavustin 270º avautuvat ikkunalliset tai ikkunattomat takaovet Auki vedettävä kojelaudan kirjoitusalusta Matkustajan monitoimi-istuini, jossa keski-istuin taitettava, käännettävä alusta ja säilytyslokero istuimen alla Ääntä vaimentava paneeli väliseinässä Yhdellä painikkeella säädettävä kuljettajan puolen sähköikkuna Säilytyspaketti Kannellinen ja avoin A4-kokoinen säilytystila kojelaudassa Lisäsäilytystila oven alaosassa 12 voltin pistoke tavaratilassa Valaistuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Saattovalot Staattiset kulmavalot Mukavuuspaketti Automaattiset ajovalot ja tuulilasinpyyhkijät Etusumuvalot Elektroninen ilmastointi (ECC), jossa siitepölysuodatin CD 35 BT USB Navi. CD-/MP3-soitin, viritin, Bluetooth 1 Ei saatavana lyhyimmän akselivälin kanssa.

41 Lisävarusteet: ulkopuoli Takaosaan asennettavat tikkaat. Lujaa terästä, helpottavat katolle pääsyä kaiken korkuisissa autoissa. Lisävarusteet Taakkateline. Kevyillä mutta vahvoilla, poikittain asennettavilla alumiinikiskoilla voi kuljettaa pitkiä kuormia, kuten putkia ja rakennustelineitä. Kiskojen suurin kuormitus on 200 kg. Alumiininen kattotelinejärjestelmä. Vahva, käytännöllinen ja suunniteltu enintään 200 kg:n kuormille, saatavissa kaikenpituisille Opel Movano -autoille. Vetokoukku, erikoisvahva. Tämä vahva, laadukas vetokoukku laajentaa Opel Movanon käyttömahdollisuuksia ja monikäyttöisyyttä. Vetokoukun sähköjärjestelmä on tilattavaa erikseen. Kulkuteline kattotelineeseen. Vahva, rei itetystä alumiinista valmistettu kulkuteline parantaa katon käytettävyyttä. Käytetään kattotelineen kanssa, saatavissa kaiken pituisiin Opel Movano -autoihin. Roiskeläpät. Kestävää kestomuovia, suunniteltu erityisesti suojaamaan koria esimerkiksi kiveniskemien, roiskeiden ja soran aiheuttamilta vaurioilta.

42 Lisätarvikkeet: sisätilat Vakiolaatuiset istuinpäälliset. Nämä suojaavat ja hyvännäköiset, tummanharmaat istuinpäälliset on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä polyesterista ja räätälöity erityisesti Opel Movanoa varten. Lattiamatot, tekstiilimatto. Käytännölliset, kovaa kulutusta kestävät ja kätevät, tummanharmaat matot, joissa on Movanomerkki, sopivat täydellisesti ohjaamon lattialle. Matto kattaa sekä kuljettajan että matkustajan puolen. Joka sään lattiamatot. Opel Movanoon räätälöidyt vaaleanharmaat kumimatot suojaavat lialta ja ovat helpot irrottaa puhdistamista varten. Huippulaatuiset istuinpäälliset. Tummanharmaat, nahanomaiset istuinpäälliset lisäävät tyyliä ja ylellisyyttä ja suojaavat samalla istuimen alkuperäistä kangasta. Peruutuskamera. Kuljettajan häikäisysuojaan asennettu selkeä, takanäkymän näyttävä 3,5 tuuman LCD-näyttö, joka aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde valitaan. Multimedialiitäntä. Hansikaslokeroon integroidut aux-in- ja USB-liitännät mahdollistavat langattomien digitaalisten lähteiden yhdistämisen ajoneuvon kaiuttimiin. Liitetyt laitteet toimivat kauko-ohjauksella.

43 Sivuikkunan suojaristikot. Sisäpuolelle asennetut, epoksipinnoitetut, rei itetyt metalliristikot suojaavat ikkunalasia kuorman aiheuttamilta vaurioilta. Lisävarusteet Hylly- ja säilytysratkaisut ammattilaisille. Kaikissa töissä on järjestykseen liittyviä tarpeita, jotka ovat vaatimustasoltaan erilaisia. Säilytystuotteisiimme kuuluu modulaarisesti yhteensopivia ja tarkoituksenmukaisesti suunniteltuja telineitä, lokeroita ja laatikoita, jotka sopivat lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Ne ovat sertifioitujen toimittajiemme rakentamia ja ne lisäävät tavaratilan muunneltavuutta työssä tarvittaviin pikkutarkkoihinkin ratkaisuihin, mikä tehostaa henkilöstön toimintaa. Takaikkunan suojaristikot. Lujarakenteiset, valkoiseksi pinnoitetut, sisäpuolelle asennetut metalliristikot suojaavat takaikkunaa, mutta mahdollistavat silti kuljettajalle näkyvyyden taakse.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri.

Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Opel Movano Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Kuten kaikki numerot osoittavat Liiketoiminnassa ei ole varaa numeroille, jotka eivät täsmää. Tämä koskee etenkin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja.

Lisätiedot

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit

OPEL MOVANO. Movano alustat ja erikoismallit OPEL MOVANO Movano alustat ja erikoismallit Opel Movano. Mikään tehtävä ei ole liian suuri. Yrityksen logistiikkatoimintojen menestys määräytyy älykkään hallinnon ja vastuullisen henkilöstön lisäksi tarkoituksenmukaisista

Lisätiedot

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot

OPEL MOVANO. Henkilökuljetusautot OPEL MOVANO Henkilökuljetusautot Opel Movano Combi ja Bus. Kalleimpien lastien kuljetukseen. Ihmiset. Suuret ja pienet, nuoret ja vanhat, urheilujoukkueet, hotellivieraat, opiskelijat, työryhmät keitä

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% )

Opel Movano Van mallivuosi 2015A Hinnasto 23.06.2014 ( Alv. 24% ) etuveto pakettiautot 3.5t L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1684 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03 MT6 100 136

Lisätiedot

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto.

Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. OPEL Astra OPC Lyhentää suoria ja suoristaa mutkat. Uusi Opel Astra OPC on äärimmäinen Astra ja täysiverinen urheiluauto. Opel Astra OPC:ssä on 2,0 litran turbomoottori, josta riittää yllin kyllin tehoa

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2015A Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt

Lisätiedot

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% )

Opel Movano alustat ja erikoismallit mallivuosi 2016A Hinnasto 27.10.2015 ( Alv. 24% ) Pakettiauto alustat 3.5t Alusta Ohjaamo Vetotapa Moottori Koodi Vaiht. kw hv Autoveroton hinta CO2 g/ km Kokonaispaino Kantavuus luokka L2H1 Lyhyt FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D03 QW61 / XZ07 MT6 81 110

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15

OPEL ViVarO 002_OLKat12_Vivaro_Long_130_p01_32-Master.indd 1 14.12.12 16:15 OPEL ViVarO TYÖAUTOJA VALMIINA TYÖHÖN. SISÄLLYS Opel Vivaro paranee paranemistaan. Hyötyajoneuvon ostaminen on aina merkittävä investointi. Olemme varmistaneet erityisen tarkalla suunnittelulla, että

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE.

AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. OPEL COmbO CARGO AMMATTIMAINEN MALLI MALLIAMMATTILAISILLE. SISÄLLYS Kuukauden työntekijä, joka kuukausi. Opel Combo suoriutuu jokaisesta tehtävästä, jonka sille asetat. Siinä on paljon ominaisuuksia,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0744 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 17.11.2016 17-11-2016 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Autoveroton Moottori ja CO₂ ohjehinta sis.

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLTÖ

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLTÖ UUSI OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki, mitä tarvitaan työn tekemiseen. Ensiluokkaisen lippulaivan ulkoasu, mukava ohjaamo ja tilava tavaratila. Vivaron luotettavuuden, taloudellisuuden

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje NISSAN e-nv00 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET Lisää kestävyyttä kumimatoilla ja istuinsuojilla, muovisella lattian ja oven suojuksella sekä kestävällä taakkatelineellä tai tavaratelineellä. VALMIINA TOIMINTAAN

Lisätiedot

aito auto aidoille ihmisille.

aito auto aidoille ihmisille. OPEL Combo aito auto aidoille ihmisille. SISÄLLYS Mitä ikinä tehtävälistallasi onkin, Opel Combon avulla selviät niistä kaikista. Combo Cargo tavara-autosta Combo Tour perheautoon, tämä monipuolinen valikoima

Lisätiedot

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat

SUUNNITELTU TYÖHÖN. SISÄLLYS. OPEL VIVARO 04 Vivaro kohokohdat OPEL VIVARO SUUNNITELTU TYÖHÖN. Opel Vivarossa on kaikki mitä tarvitset, jotta työt hoituvat sujuvasti. Tyylikäs ulkonäkö, mukava ohjaamo ja runstaasti tavaratilaa. Luotettavuus, polttoainetaloudellisuus

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen.

Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja ohjeiden mukainen. Ruokolahden VPK ry Myllärintie 6 56100 Ruokolahti Tarjouspyyntönne miehistöauto Miehistöauto Tarjoamme Teille miehistöautoa seuraavasti: Ajoneuvo on Suomen lakien ja asetusten, viranomaismääräysten ja

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595

Cibes PARALLEL. * 56 aloitus: 335 ** 56 aloitus: 595 Cibes PARALLEL Tämä tietolomake on tarkoitettu vain viitteeksi. Kaikkiin esitettyihin, seiniltä otettuihin mittoihin vaikuttavat kaikki mahdolliset esteet, jotka on tutkittava läpikotaisin. Mitat ovat

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Varustetasot 18 19. Väritjaverhoilut 20 23. Vanteet 24 25. Moottoritjavaihteistot 28 29. Turvallisuus 30 31. Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37

Varustetasot 18 19. Väritjaverhoilut 20 23. Vanteet 24 25. Moottoritjavaihteistot 28 29. Turvallisuus 30 31. Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37 Opel Meriva Varustetasot 18 19 Väritjaverhoilut 20 23 Vanteet 24 25 Moottoritjavaihteistot 28 29 Turvallisuus 30 31 Mukavuusjakäytännöllisyys 32 37 Tietoviihdejärjestelmä 38 39 Lisävarusteet 40 41 OPCLine

Lisätiedot

Opel Movano Van mallivuosi 2016A

Opel Movano Van mallivuosi 2016A etuveto pakettiautot 3.5t Kokonais * L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 110 hv ecoflex 05D05 QW61 / XZ03 MT6 81 110 27,740 197 3500 1609 3,845.41 31,585.41 L1H1 8.0m³ FWD 2.3 CDTI 136 hv BiTurbo 05D05 QX61 / XZ03

Lisätiedot

AGRICULTURAL HANDLING solutions

AGRICULTURAL HANDLING solutions AGRICULTURAL HANDLING solutions www.manitou.com SUORITYSKYKYÄ SINUN TILALLESI 000 kg: MLT 0 ja 00 maksimi kantavuus sallii jopa tonnin kuorman kuljetuksen - ja vielä enemmän - jopa tonnin noston, m korkeaan

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ.

ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Uusi OPEL Karl ÄLLISTYTTÄVÄN JÄRKEVÄ. Opel KARLia on helppo kehua siinä on kaikki olennainen edulliseen hintaan viisi ovea, Kaupunki-ajotila 1 ja edistykselliset kuljettajan apujärjestelmät mukaan lukien

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN

Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN Hinnasto Teknilliset tiedot 1/2010 FIN I 9910 I 9940 PREMIUM LINER I 9910 I 9940 Hinta 172.140, 172.140, Pituus / leveys / korkeus cm 899/232/350 899/232/350 Sisäkorkeus cm 207 207 Perävaunukuorma / jarruton

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa

104 Roh LT. ilman peilejä. Pitkävartiset peilit Lyhytvartiset peilit. 648 Kuormattuna. Ei kuormaa. 740 Kuormattuna. Ei kuormaa ATLEON (N) 56.15 NE LCV BU - L32 27.4.29 N painos, heinäkuu 26 GV: 56 kg 15 HP Tietolehti: TK-N56.15 LC M C G. C. H1 A Y B Alleajosuojapalkki protection Underrun bar 158 Foh B Roh 14 Roh VT R VD AJONEUVON

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi

Ajattele elämää. Pieni suuri ambulanssi Ajattele elämää Pieni suuri ambulanssi Neo design Profile Neo on työhönsä hiottu. Se on täynnä käytännöllisiä yksityiskohtia paikoissa, joissa olet aina toivonut niiden olevan. Ergonominen työskentelytila

Lisätiedot

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009

Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 Cub Cadet Tuoteluettelo 2009 2 Pientraktorit 1015 Ajoleikkuri Runko Vaihteisto Vakionopeudensäädin 96 cm 15 hv Kohler Courage terästä, matalalattiarakenne 15 x 6,5 / 20 x 10 46 cm hydrostaattinen, jalkapoljinhallinta

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

NISSAN NV400. Mallisto Muotoilu Sisustus Tekniikka ja suorituskyky Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV400. Mallisto Muotoilu Sisustus Tekniikka ja suorituskyky Tyyli ja lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV400 TÄYDELLISEN SOPIVA YLIVERTAISET OMINAISUUDET. NV400-mallisto on hyötyajoneuvomarkkinoiden laajimpia. Valittavan akselivälin, pituuden ja korkeuden, hyötykuorman, moottorin, etu- tai takavedon

Lisätiedot

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 MOOTTORI HDi 110 FAP HDi 130 FAP HDi 150 FAP HDi 180 FAP Iskutilavuus cm3 2198 2198 2198 2999 Sylinteriluku 4 4 4 4 Teho / r/min kw (hv) ECE 81(109) / 3500 96(129)

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus

SONIC SUPREME 810 SC. Luksusluokan matkailuautojen priimus SONIC SUPREME 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus Uusi Sonic Supreme 810 SC Luksusluokan matkailuautojen priimus. Integroidut Adria Sonic -matkailuautot. Dynaaminen ja vaikuttava ulkonäkö, new

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2)

INVA TAKSI. Fiat Ducato (AV.3450/H2) HINNASTO 2013 Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 % INVA TAKSI Fiat Ducato (AV.3450/H2) VAKIO JA LISÄVARUSTEET VAKIOVARUSTEET 1+8/INVA Rahastusvalo ohjaamon kattoon

Lisätiedot

NISSAN NV200. Muotoilu Sisustus Tavaratila Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV200. Muotoilu Sisustus Tavaratila Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV200 ULKONÄKÖ VOI HÄMÄTÄ TEHOKAS JA TOIMIVA. 4,2 kuutiometrin kuormatilavuudesta huolimatta NV200:n kompaktit mitat tekevät siitä helposti käsiteltävän liikenteen hulinassa ja ahtailla pysäköintialueilla.

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344 UUSI NISSAN NOTE Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot FI-03C-0344 HINNASTO MOOTTORI VAIHTEISTO Bensiini VARUSTETASO CO2 päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin.

Scene näyttelyjärjestelmä. Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene näyttelyjärjestelmä Patentoitu kangasjärjestelmä - mitä voit muokata monin tavoin. Scene UltraLight Patentoitu taustakangas - mitä voit muokata monin tavoin Scene UltraLight seinäke on kätevä LaunchPack

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Kohti uusia seikkailuja.

Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO & TEKNISET TIEDOT Kohti uusia seikkailuja. HINNASTO ACTION Solifer Action A723 Hinta: 68 500 Solifer Action A726 Hinta: 67 700 Solifer Action T598 Hinta: 64 500 Solifer Action T693 Hinta: 67 700

Lisätiedot