Automaattiset elektroniset pysäköintikiekot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Automaattiset elektroniset pysäköintikiekot"

Transkriptio

1 Laaja PARK LITE ja PARK MINI liiketoiminta-, yritys- ja tuote-esittely Automaattiset elektroniset pysäköintikiekot Testattu pakkasessa Tanskalaiset NEEDIT pysäköintikiekot ovat ylivoimaisesti eniten myytyjä Pohjoismaissa ja Euroopassa. Ne ovat myös teknisesti alan parhaita ja niiden hienot sekä ainutlaatuiset ominaisuudet ovat monilla EU-patenteilla suojattuja. Automaattisen NEEDIT pysäköintikiekon ostaja saa myös veloituksetta kätevän Mobile App parkkisovelluksen. Yhteensä 6 eri mallia. Suositushinnat alkaen 35.

2 TÄMÄ TUOTE KIINNOSTAA LÄHES JOKAISTA ASIAKASTANNE, PALJON. Arviolta jopa noin autoilijaa saa parkkisakon vuosittain ja määrä on kasvussa uuden tehokkaamman valvontateknologian ansiosta. Siksi suurin osa sinun asiakkaistasi on kiinnostunut ja haluaa ostaa tämän laitteen sekä tehdä elämästään helpompaa välttäen parkkisakkoja. Leading supplier from Denmark Automaattiset elektroniset pysäköintikiekot

3 Muistitko pysäköintikiekon? Automaattinen PARK LITE muistaa puolestasi, aina. Testattu pakkasessa Elektroninen pysäköintikiekko Useiden testien voittaja. Euroopan eniten myyty. Automaattisesti toimiva elektroninen pysäköintikiekko. Siirtyy aina automaattisesti seuraavaan puoleen tuntiin. EU:n sekä Liikenne- ja Viestintäministeriön hyväksymä. Pieni, helppo asentaa apukuskin tuulilasin alareunaan. G-voimaliiketunnistin havaitsee liikkeen ja pysäköinnin. Digitaalinen Q-kello siirtää pysäköintiajan aina oikeaksi. Vuosikalenteri vaihtaa automaattisesti kesä- ja talviajan. Mobile App-sovellus, joka hälyttää parkkiajan loppuessa. Mobile App opastaa autolle, näyttää sovellusparkkipaikat. Yleismallisella paristolla noin 2-3 vuoden toiminta-aika. Tanskalaisella NEEDIT-yhtiöllä on useita laitepatentteja. 2 vuoden takuu. Katso lisää S: 18mm PARK LITE APP K: 40mm L: 100mm

4 Hieno, täydellinen ja kaikilla mahdollisilla lisävarusteilla valmistettu auto. Mutta, silti siitä puuttuu yksi tärkeä varuste. Tämä tarpeellinen ja haluttu lisävaruste ei ole vakiona yhdessäkään autossa Tiesitkö, ajoneuvo seisoo yleensä parkissa jopa noin 80-95% vuorokaudesta. Lähes kaikki vieraat pysäköintipaikat ovat nykyään aikarajattuja tai maksullisia. Kaupungit ja parkkipaikan omistajat tahtovat kerätä parkkisakoista tuloja. Automaattiset ja elektroniset NEEDIT parkkikiekot Svh alkaen 35 maksavat vain 0,1% keskihintaisen ja hieman kalliimman auton hinnasta vain 0,05%.

5 Kaupungeissa maa-alueet maksavat paljon ja siksi parkkipaikoista on pulaa. Kaupungit, yritykset ja taloyhtiöt tahtovat niistä maksutuloja. Maa ja parkkipaikat ovat kalliita rakentaa ja siksi niitä ei ole useinkaan riittävästi. Kaupungit, yritykset, kauppakeskukset sekä taloyhtiöt tahtovat maksimoida parkkisakoista maksutuloja ja siksi ne ovat tehostaneet valvontaa sekä sakottamista. Pysäköintisakkojen maksut ovat rajusti nousseet viime vuosina. Nykyään Uuden asetuksen mukaan yksityiset pysäköinnin valvontaa tekevät yritykset ovat laillisia ja siksi valvonta on usein tehokasta uuden valvontateknologian ansiosta. Lähes kaikki parkkialueet ja parkkipaikat sekä kadut ovat aikarajattuja. Myös yhä enemmän kauppakeskukset, yritykset ja taloyhtiöt käyttävät yksityisiä aluevalvontaa tekeviä parkkivalvonta yrityksiä jotka ovat todella tehokkaita sakottamaan. NEEDIT Mobile App kertoo Sinulle missä ja milloin sovellusparkkipaikka vapautuu ja muistuttaa viestillä sekä äänimerkillä 5-15 min ennen kuin pysäköintiaika loppuu.

6 Arviolta noin autoilijaa saa parkkisakon vuosittain ja määrä on kasvussa uuden tehokkaamman valvontateknologian ansiosta. Kaupungit ja yksityiset pysäköintivalvonta yritykset valvovat uusilla valvontateknogialaitteilla tehokkaasti. Automaattiset NEEDIT pysäköintikiekot ja Mobile App sovellus turvaavat ja säästävät Sinulle paljon rahaa. Arviolta noin vuosittain annettavaa parkkisakkoa (60-80 ) tuottavat todella paljon rahaa joka vuosi, jota kaupungit ja parkkialueen haltijat haluavat ja tarvitsevat. Noin :sta parkkisakon saajasta, varsinkin paljon autoa käyttävät ja kaupungeissa pysäköivät, he saavat vuosittain useita pysäköintisakkoja ja paljon rahaa kuluu. NEEDIT elektroninen pysäköintikiekko ja matkapuhelimen Mobile App pysäköintiajan hälytys- ja muistutusohjelma on tehokkain tapa välttää kalliit :n pysäköintisakot.

7 Suomeen syntyi valtavat markkinat. Maassamme on noin aktiivikäytössä olevaa ajoneuvoa ja uusia tulee paljon, joka vuosi. Suomessa saa nyt myydä ja käyttää Liikenne- ja Viestintäministeriön asetuksen ja lain vaatimusten mukaisia sekä hyväksymiä elektronisia pysäköintikiekkoja. Maassamme on noin aktiivisessa käytössä olevaa ajoneuvoa ja vuosittain yli uutta ja myös käytettyä ajoneuvoa tulee EU:sta joka vuosi lisää. Suurin osa näistä autojen omistajista tarvitsee, haluaa ja on myös valmis ostamaan tai hankkimaan elektronisen pysäköintikiekon jonka Svh. on vain alk. 35. Nyt Sinun yrityksesi kannattaa ottaa oma osasi näistä isoista markkinoista Pohjoismaiden ja Euroopan eniten myydyillä sekä parhailla NEEDIT-tuotteilla. Parempaa tuotetta et löydä, varsinkin kun NEEDIT patentit suojaavat tehokkaasti.

8 Lähes 100% NEEDIT-tuotteiden käyttäjistä ei luopuisi tuotteesta. Samoin lähes 100% ostavat sen myös uuteen autoonsa. Iso osa autoilijoista jotka ovat nähnyt tai tietävät automaattisesta toiminnasta, ovat nyt kiinnostuneita hankkimaan NEEDIT tuotteen. Maassamme on siis noin aktiivisessa käytössä olevaa ajoneuvoa ja joka vuosi tulee markkinoille yli uutta ajoneuvoa lisää, joten nyt Sinun kannattaa panostaa ja alkaa tarjota sekä kampanjoida omille asiakkaillesi NEEDIT-tuotteita. Suomen markkinat ovat yllättävän isot. Arvion mukaan tulevina vuosina jopa 60-70% tulee ostamaan tällaisen tuotteen ja Svh hinnoilla markkinat ovat nyt jo rekisterissä oleville autoille :sta noin , ja jopa ylikin. Ja kun tulevina vuosina maahamme tuodaan uusia ja käytettyjä autoja, tulee vuosittain Svh hinnoilla myyntiä lisää noin :n edestä, joka vuosi. Ota oma osasi 100 miljoonasta eurosta. I need it and want it.

9 NEEDIT Park Mini Black aiheuttaa ostamisen ja omistamisen halua.

10 Tanskalaisen NEEDIT-yhtiön tuotteet ovat ylivoimaisesti eniten myytyjä Pohjoismaissa ja Euroopassa. Niillä on useita patentteja ja ne ovat laadultaan sekä myös ominaisuuksiltaan alan parhaita. Tanskalainen NEEDIT alkoi jo vuonna 2008 kehittämään ja valmistamaan automaattisia elektronisia parkkikiekkoja. Se on Euroopan markkinajohtaja. NEEDIT on saanut useita teknisiä ja laitteen toimintaan sekä käyttöön liittyviä EU:n ja muun maailman patentteja, jotka suojaavat yhtiötä muilta kilpailijoilta. Esimerkiksi Tanskassa, nyt jo 7 eri muuta tuotetta ja tuotemerkkiä, sekä niiden tehdasta ja maahantuojaa sekä jälleenmyyjiä ovat tuomittu suurin korvauksiin patenttirikkomuksista ja kaikki nämä tuotteet on vedetty pois markkinoilta. Tanskassa on tulossa vielä 4 uutta EU patenttirikkomusta ja myös Suomessa yhtiö aloittaa oikeustaistelut näitä tehtaita, maahantuojia ja jälleenmyyjiä vastaan. Patenttisuojan takia NEEDIT yhtiöllä on nyt Tanskassa noin 90% markkinaosuus. Ja sama tilanne tulee Suomeen ja muihin maihin kun oikeustaistelut on käyty. NEEDIT tuotteet ovat laadultaan huippuluokkaa. Puolueeton SGS FIMKO testauslaboratorio testasi tuotteet ja ne toimivat jopa -40C ja +75C lämpötiloissa. Saatavana 6 eri mallia, erivärisinä ja myös asiakkaan logoilla. Joka vuosi tulee 1-2 uutta mallia. Hinnat ovat markkinoiden edullisimpia, alkaen vain Svh. 35. Ainutlaatuista on myös ilmainen NEEDIT Mobile App sovellus, joka muistuttaa pysäköintiajan loppumisesta, näyttää tien autolle sekä paljon muuta. Voit jopa katsoa matkapuhelimesta jos muilta sovelluskäyttäjiltä vapautuu parkkipaikka.

11 EUROPEAN PATENT: EP B1 EP B1 NEEDIT on kehittänyt ja patentoinut useita eri ominaisuuksia. Vuonna 2004 ja 2009 yhtiö sai useita eri patentteja. Nämä 25:ssa EU-maassa saadut patentit suojaavat tehokkaasti kopioinnilta. Tanskalainen NEEDIT on saanut 13 vuotta sitten ensimmäiset EU-patentit ja sitten 7 vuotta myöhemmin se sai uusia EU-patentteja, jotka ovat voimassa 25 maassa. Useat Aasian tehtaat ovat kopioneet NEEDIT-tuotteita ja Euroopan maahantuojat sekä jälleenmyyjät ovat alkaneet niitä myymään, syyllistyen vakavaan patenttirikkomukseen. Tanskassa on jo nyt tuomittu 7 eri pysäköintikiekkoa suuriin korvauksiin ja poistamaan tuotteet markkinoilta mm. GOPARK, VENTUS, PARKIT, PARK-N-GO, CONCEPT, PARK-ON-TIME ja lähiaikoina on alkamassa 4 uutta oikeudenkäyntiä mm. AUTO PARKTIME, PARK SOLAR, PARK DELUXE, PARK SAFE jne. maahantuojia vastaan joiden tuotteet myös rikkovat EU-patentteja ja siksi niiden myynti pitää lopettaa. Nämä patenttirikkomuksista tuomitut korvaukset ovat olleet todella isoja ja yrityksiä on mennyt jopa konkurssiin. Maahantuoja ja myyjä joutuu näistä suuriin taloudellisiin vastuisiin. Nämä tuotteet hyödyntävät NEEDIT-yhtiön saamia EU-patentteja ja siksi niiden maahantuonti ja myynti on lopetettu tai lopetetaan. Korvaukset ovat aina suuria.

12 I need it and want it. Hienojen patentoitujen toimintojen ansiosta elektroniset NEEDIT pysäköintikiekot ovat ominaisuuksiltaan ja toiminnoiltaan ylivoimaisia. Ne toimivat automaattisesti. Nyt voit unohtaa parkkihuolet. NEEDIT pysäköintikiekot ovat TÄYSIN AUTOMAATTISIA. Yritys kehitti toiminnat ensimmäisenä ja siksi se on saanut useita teknisiä- ja laitteen toimintaan- sekä käyttöön liittyviä EU, ja muun maail- man patentteja, jotka suojaavat yhtiötä muilta kilpailijoilta. Nyt jo 7 eri kilpailijaa on tuomittu patentin hyödyntämisestä ja rikkomisesta suuriin korvauksiin sekä lopettamaan valmistamisen ja myynnin. Kun ajoneuvo pysäköidään, NEEDIT laitteen G-voima liiketunnistin havaitsee sen ja 20 sekunnin kuluttua jos ajoneuvo ei liiku, laitteen digitaalinen kello siirtää molemmat näytöt Suomen asetusten mukaan seuraavaan puoleen tuntiin. Eli laite asettaa näyttöön aina automaattisesti oikean ajan, SAAPUMISAJAN. Koska laitteessa on myös kalenteri, huomioi se Suomen kesä- ja talviajatkin. Täysin automaattinen. Enää ei tarvitse miettiä pysäköintiä. NEEDIT tekee jopa kesä- ja talviajan muutoksetkin.

13 SAAPUMISAIKA TOIMII NÄIN 10:04 10:22 10:37 10:51 Siirtyy Siirtyy Siirtyy Siirtyy 10:30 10:30 11:00 11:00 NEEDIT pysäköintikiekot ovat ohjelmoitu Suomen markkinoita varten ja ne toimivat Liikenne- ja Viestintäministeriön vaatimusten mukaisesti. SAAPUMISAIKA siirtyy aina seuraavaan puoleen tuntiin automaattisesti, myös kesä- ja talviaika. Suomen Liikenne- ja Viestintäministeriön asetuksien ja myös lain vaatimusten mukaan elektronisen pysäköintikiekon pitää siirtyä seuraavaan 30 minuutin jaksoon. Monissa muissa maissa käytetään nk. reaaliaikaa tai 15 minuutin siirtymää. Tällaiset Aasian ja Euroopan myyntimallit eivät toimi Suomen vaatimusten mukaan ja niiden takia aikaa menetetään, paljon. Eikä ne vaihda usein kesä- ja talviaikoja.

14 Pieni ja edullinen laite, jossa on silti paljon hienoja ominaisuuksia. NEEDIT laitteet ovat tehty Automotive standardin komponenteilla ja Suomalaisessa SGS FIMKO testilaboratoriossa ne toimivat jopa -40C. Digitaalinen Quartz kello, jonka keskimääräinen käyntitarkkuus ja heitto on alle + 1 min vuodessa. Kellossa on vuosikalenterin ansiosta automaattinen kesä- ja talviajan vaihto Suomen aikavyöhykkeen mukaan UTC (GMT) +2 talviaika ja UTC +3 kesäaika. Automaattinen vuosikalenteri- ja kello, joka ottaa huomioon Suomen kesäja talviajan vaihtumiset sekä myös karkausvuodet yms. muutokset. Suomessa myytävissä NEEDIT laitteissa on valmiiksi ohjelmoitu 30 minuutin siirtymä (muiden merkkien laitteissa Euroopassa käytettävä 15min tai reaaliaika) NEEDIT pysäköintikiekoissa SAAPUMISAIKA asettuu aina oikein, automaattisesti. NEEDIT laitteiden etuosassa ja myös takaosassa on laadukas lasista valmistettu vähävirtainen LCDnäyttö joista SAAPUMISAIKA näkyy sisälle ja ulos. Laitteen G-voima ja liiketunnistin havaitsee kun ajoneuvo ei enää liiku tai sen moottori sammuu. Ja 20 sekunnin kuluttua laite muuttaa saapumisajan Suomen vaatimusten mukaisesti 30 minuutin siirtymällä. Kun ajoneuvo alkaa liikkua, G-tunnistin havaitsee liikkeen ja laite sammuttaa molemmat näytöt jolloin pariston toiminta-aika kasvaa. NEEDIT pysäköintikiekoissa on takana painike, jota painamalla SAAPUMISAIKA voidaan helposti muuttaa tai jatkaa asettamalla haluttu aika manuaalisesti Suomen vaatimusten mukaan 30 minuutin jaksoissa. Testattu pakkasessa Vilkkuva punainen LED varoittaa pariston vaihdosta. Pariston kesto- ja toiminta-aika on noin 2-3 vuotta ja muutamissa malleissa jopa 10 vuotta. Laadukas Litium paristo tai paristot on laitteessa mukana. Paristot ovat yleismallisia ja niitä on kaupoissa. Testattu lämpötila- ja toiminta-alue on -40C C NEEDIT laitteet ovat Suomen Liikenne- ja Viestintäministeriön vaatimusten mukaisia ja niillä on EU, CE, EN, WEE, ROHS... yms hyväksynnät sekä kierrätys. Takuu 2 vuotta. Uusia kiinnitystarroja saatavana.

15 Kaikissa elektronisissa NEEDIT pysäköintikiekoissa on nämä samat tekniset hienoudet. Pienissä laitteissa on monia ainutlaatuisia patentoitua ominaisuuksia. Ne toimivat täysin automaattisesti. Automaattinen kesä/talviaika Automaattinen päälle/pois liiketoiminto Digitaalinen Quartz kelloja kalenteri. Suomen vaatimusten mukainen 30 min. aikasiirtymä NEEDIT pysäköintikiekoissa on tarkka digitaalinen Quartz kello ja vuosikalenteri, joka ottaa huomioon kesä- ja talviajan vaihtumiset sekä karkausvuodet. SAAPUMISAIKA toimii Suomen 30 min siirtymällä. NEEDIT on toimii täysin automaattisesti. Kesä- ja talviaika sekä karkausvuosi vaihtuu oikeana aikana. Laitteen takaosan LCD- näytöstä voi tarkistaa ajan. Punainen LED valo ilmoittaa pariston vaihdosta. Painikkeesta voi aktivoida uuden ajan. Patentoitu päälle- ja poistoiminto. Kun ajoneuvo liikkuu silloin NEEDIT laitteen G-liikesensori tunnistaa liikkeen ja kytkee näytöt pois päältä, ja näin pariston käyttöikä pitenee. Painiketta painamalla uudelleen aktivivointi tai aikaa voidaan siirtää. G-FORCE G-liiketunnistin sensori havaitsee ajoneuvon liikkeen ja pysäköinnin Kiinnitys 3M tarroilla. Saatavana erikseen jos tuulilasi rikkoutuu ja se vaihdetaan Patentoitu G-liikesensori tunnistaa kun auto alkaa liikkua ja 20 sekunnin kuluttua se sammuttaa näytöt. Kun auto pysähtyy, laite näyttää aikaa ja siirtyy sen jälkeen vaatimusten mukaan 30 min siirtymällä. NEEDIT käyttää markkinoiden parhaita 3M kiinnitystarroja jotka pysyvät kiinni Suomen ankarissa ilmasto-olosuhteissa -40C...+75C. Eri värisiä tarrasarjoja on saatavana jos tuulilasi hajoaisi tms. Helposti vaihdettava Litium paristo Laadukkaat Litium paristot kestävät noin 3 vuotta ja Litium akkumalli noin 10 vuotta. Paristo on yleismallinen ja sille on oma kiinnityspidike. Pariston vaihto on helppoa vaikka laite on asennettu.

16 NEEDIT pysäköintikiekon ostaja saa mukana veloituksetta ainutlaatuisen Mobile App sovelluksen, jota muilla valmistajilla ei ole. Se kertoo vapaista parkkipaikoista, muistuttaa ja hälyttää yms... NEEDIT pysäköintikiekon omistaja voi ladata veloituksetta Apple Store tai Google Android Store palvelusta PARKLITE-sovelluksen. Muilla pysäköintikieken valmistajalla ei ole tällaista sovellusta. Kun kuljettaja pysäköi autonsa, NEEDIT pysäköintikiekko toimii automaattisesti. Avaamalla puhelimesta PARKLITE sovelluksen, puhelimeen voi helposti asettaa pysäköintiajan ja hälytysajan. Pysäköintiajan loppuessa puhelin antaa PIIP-äänimerkin ja näyttää esimerkiksi 5 min aikaisemmin että nyt pysäköintiaika on loppumassa. Samoin uudelleen kun pysäköintiaika on kulunut loppuun. Jos olet vieraalla paikkakunnalla, NEEDIT yhtiön ainutlaatuinen PARKLITE sovellus myös opastaa lyhimmän reitin takaisin auton luokse, selkeästi näytöltä, tarkoilla ja uusimmilla GOOGLE-kartoilla. Jokainen NEEDIT yhtiön PARKLITE Mobile App käyttäjän pysäköintisovellus on heti yhteydessä serverille ja sovellus kertoo muille, koska lähistöllä oleva PARKLITE laitetta käyttävän autoilijan parkkiaika on kulunut umpeen, ja koska paikka vapautui, sekä se näyttää tarkan paikkatiedon.

17 NEEDIT Park Lite Blue sininen, on perinteisen mekaanisen pysäköintikiekon värinen ja tyylinen. NEEDIT perheen edullisin malli. Digitaalinen Quartz kello jonka tarkkuus + 2 minuuttia vuodessa Molempien LCD -näyttöjen/ kellojen kesä- ja talviaika vaihtuu automaattisesti Digitaalinen kalenteri joka ottaa huomioon karkausvuodet sekä kesä- ja talviajat SGS FIMKO testattu toimivuus -40C...+75C, Automotive standardin komponentit Yleismallinen Litium paristo 3V CR-2450, toiminta-aika noin 2-3 vuotta Takaosassa punainen vilkkuva Led valo joka ilmoittaa pariston vaihdosta Edessä ja takana vähävirtainen LCD-näyttö jossa on lasinen suoja Runko ABS muovia. Pieni koko: L: 100mm K: 77mm S: 18mm, Paino: 62gr Liikenne- ja Viestintäministeriön-, EU-, CE-, EN-, WEE-, ROHS- hyväksynnät Takuu 2 vuotta, useilla teknisillä patenteilla suojattu kilpailijoita vastaan Suomenkielinen tuotepakkaus, joka on pakattu 10 kpl myyntiteline pakkaukseen Suositushinta 34,90 Sis. Alv. 24% Park Lite Blue ja Black on Suomen sekä Euroopan ylivoimaisesti eniten myyty pysäköintikiekko. Uusi Q malli ilman SAAPUMISAIKA tekstiä.

18 Uusi tyylikäs edullinen musta NEEDIT Park Lite Black, sopii auton tuulilasin alareunaan ja on tyylikäs sekä huomaamaton. Digitaalinen Quartz kello jonka tarkkuus + 2 minuuttia vuodessa Molempien LCD -näyttöjen/ kellojen kesä- ja talviaika vaihtuu automaattisesti Digitaalinen kalenteri joka ottaa huomioon karkausvuodet sekä kesä- ja talviajat SGS FIMKO testattu toimivuus -40C...+75C, Automotive standardin komponentit Yleismallinen Litium paristo 3V CR-2450, toiminta-aika noin 2-3 vuotta Takaosassa punainen vilkkuva Led valo joka ilmoittaa pariston vaihdosta Edessä ja takana vähävirtainen LCD-näyttö jossa on lasinen suoja Runko ABS muovia. Pieni koko: L: 100mm K: 77mm S: 18mm, Paino: 62gr Liikenne- ja Viestintäministeriön-, EU-, CE-, EN-, WEE-, ROHS- hyväksynnät Takuu 2 vuotta, useilla teknisillä patenteilla suojattu kilpailijoita vastaan Suomenkielinen tuotepakkaus, joka on pakattu 10 kpl myyntiteline pakkaukseen Suositushinta 34,90 Sis. Alv. 24% Park Lite Blue ja uusi Black on Suomen sekä Euroopan ylivoimaisesti eniten myyty pysäköintikiekko.

19 Uusi NEEDIT Park Mini Black on markkinoiden pienin pysäköintikiekko. Kaikki samat NEEDIT hienoudet vain 83mm x 25mm koossa. Digitaalinen Quartz kello jonka tarkkuus + 2 minuuttia vuodessa Molempien LCD -näyttöjen/ kellojen kesä- ja talviaika vaihtuu automaattisesti Digitaalinen kalenteri joka ottaa huomioon karkausvuodet sekä kesä- ja talviajat SGS FIMKO testattu toimivuus -40C...+75C, Automotive standardin komponentit Yleismallinen Litium paristo 3V CR-2450, toiminta-aika noin 2-3 vuotta Takaosassa punainen vilkkuva Led valo joka ilmoittaa pariston vaihdosta Edessä ja takana vähävirtainen LCD-näyttö jossa on lasinen suoja Runko ABS muovia. Pieni koko: L: 83mm K: 45mm S: 25mm, Paino: 42gr Liikenne- ja Viestintäministeriön-, EU-, CE-, EN-, WEE-, ROHS- hyväksynnät Takuu 2 vuotta, useilla teknisillä patenteilla suojattu kilpailijoita vastaan Suomenkielinen tuotepakkaus, joka on pakattu 10 kpl myyntiteline pakkaukseen Suositushinta 39,90 Sis. Alv. 24%

20 NEEDIT Park Mini Black aiheuttaa ostamisen ja omistamisen halua.

21 NEEDIT Park Lite ja Park Mini tuotteiden myyntipakkaukset ovat Suomenkielisiä ja näin tuote myy hyvin, melkein itse itsensä. 10 kpl tukkupakkauksessa on mukana myös A5 kokoinen standi pöydälle tai hyllynpäätyyn. Uusi 10 kpl PARK LITE Black tukkupakkaus joka aukeaa myyntipakkaukseksi

22 NEEDIT Park Lite ja Park Mini tuotteiden myyntipakkaukset ovat Suomenkielisiä ja näin tuote myy hyvin, melkein itse itsensä. 10 kpl tukkupakkauksessa on mukana myös A5 kokoinen standi pöydälle tai hyllynpäätyyn. 10 kpl PARK LITE Blue tukkupakkaus joka aukeaa myyntipakkaukseksi Uusi samanlainen kuin Black mallin pakkaus tulee Q3-2017

23 Pakkaus kertoo kaiken tarpeellisen. Uusi PARK LITE Black myyntipakkaus PARK MINI tuotteen myyntipakkaus. PARK LITE Blue myyntipakkaus. Uusi samanlainen kuin Black mallin pakkaus tulee Q3-2017

24 PARK LITE Blue myyntipakkaus muuttuu syksyllä Q samanlaiseksi, sinisellä kuvalla ilman SAAPUMISAIKA tekstiä.

25 PARK LITE Blue myyntipakkaus muuttuu syksyllä Q samanlaiseksi, sinisellä kuvalla ilman SAAPUMISAIKA tekstiä.

26 A5 DISPLAY TELINE PÖYDÄLLE TAI HYLLYNPÄÄTYYN.

27 NEEDIT pysäköintikiekkoja saa myös omalla logolla, jolloin päivä- kustannus näkyvästä mainospaikasta alkaen per 0,006 kuoletus päivä. Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

28 I need it and want it. Yksi halutuimmista asiakas- ja liikelahjoista, jonka jokainen haluaa omaan autoonsa. Tämä tehokas ja hyvin näkyvä mainospaikka maksaa kuoletusaikana alkaen 0,006 päivässä ja 0,20 kuukaudessa. NEEDIT pysäköintikiekkoihin voidaan tehtaalla tai Suomessa Digitaalisesti tulostaa ja printata 6 värisellä Digitaalisella HD-tason High Resolution tulostimella logo tai kuva suoraan tuotteeseen. Logo tai kuva voi olla CMYK (nelivärinen) ja lisäksi on mahdollista saada valkoinen ja UV-lakka. Digitaalisen HD tason tulostimen tulostustarkkuus ja laatu on erinomainen, eikä se irtoa ikinä. Logon/kuvan printtauksen kustannus on edullinen, vain 2,50-3,00 Alv 0% riippuen määrästä. Pysäköintikiekko on auton tuulilasissa yleensä minimi 10 vuotta, mutta jopa 15 vuoden ajan. Logo tai kuva näkyy tyylikkäästi ja tehokkaasti kaduilla, autohalleissa ja pysäköintialueille. Todella edullista mainostamista. 10 vuoden kuoletusajalla kustannus vain 0,006 päivässä ja kun logon näkee tuhannet ja tuhannet silmäparit, mainos maksaa promillen tuhannesosia per tavoitettu silmäpari. Mikä parasta, jokainen liikelahjan saanut tarvitsee ja arvostaa tätä tuotetta. KAIKKIEN HALUAMA LIIKELAHJA JOKA MAINOSTAA LÄHES ILMAISEKSI. 0,006 Kuoletuskustannus per päivä...per kuukausi Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

29 Katso Photo Shopilla tehtyjä idea- ja mallinäyte esimerkkejä, miltä erityyppiset sekä väriset tuotelogot voivat näyttää NEEDIT malleissa. I need it and want it. NEEDIT pysäköintikiekkoihin voidaan Digitaalisesti tulostaa laadukas ja todella tarkka HD tason logo tai kuva. 0,006 Kuoletuskustannus per päivä...per kuukausi Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

30 Katso Photo Shopilla tehtyjä idea- ja mallinäyte esimerkkejä, miltä erityyppiset sekä väriset tuotelogot voivat näyttää NEEDIT malleissa. NEEDIT pysäköintikiekkoihin voidaan Digitaalisesti tulostaa laadukas ja todella tarkka HD tason logo tai kuva. Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

31 Katso Photo Shopilla tehtyjä idea- ja mallinäyte esimerkkejä, miltä erityyppiset sekä väriset tuotelogot voivat näyttää NEEDIT malleissa. NEEDIT pysäköintikiekkoihin voidaan Digitaalisesti tulostaa laadukas ja todella tarkka HD tason logo tai kuva. Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

32 Katso Photo Shopilla tehtyjä idea- ja mallinäyte esimerkkejä, miltä erityyppiset sekä väriset tuotelogot voivat näyttää NEEDIT malleissa. NEEDIT pysäköintikiekkoihin voidaan Digitaalisesti tulostaa laadukas ja todella tarkka HD tason logo tai kuva. Anna edullinen NEEDIT mainos- tai asiakaslahja omalle asiakkaallesi. Hän tarvitsee sen ja arvostaa lahjaa joka näkyy TODELLA hyvin ja pitkään mainostaen brändiäsi yli 10 vuotta. Kysy nettohinta tarjousta. Yrityksesi logo vain 0,006 pv. Yrityksesi logo vain 0,006 pv. Kuvissa olevat logot ovat tehty asiakkaille ideaksi ja näytemalliksi. Kaikki brändin tuote- ja jakeluoikeudet kuuluvat tuotemerkin omistajalle.

33 Ainutlaatuista. NEEDIT pysäköintikiekon ostaja voi ladata omaan puhelimeensa ilmaisen Mobile App sovelluksen, jossa on useita hienoja ominaisuuksia. Tutustu pilvipalvelimen toimintoihin. NEEDIT APP NEEDIT yhtiöllä on Tanskassa oma serveri ja pilvipalvelin, johon kaikkien käyttäjien matkapuhelimet voivat olla yhteydessä. Tässä ilmaisessa Mobile App sovelluksessa on vapaiden pysäköintipaikkojen haku ja etsintä, siinä on parkkiajan hälytys esimerkiksi min ennen parkkiajan loppumista ja myös sillä hetkellä kun parkkiaika on kulunut loppuun. Samoin tämä helposti käytettävä ohjelma näyttää lyhimmän ja nopeimman reitin takaisin omalle ajoneuvolle NEEDIT Google kartalla. Vuoden 2017 lopulla NEEDIT sovellukseen tulee uusi mahtava PAY PARK pysäköintimaksu kännykällä ominaisuus. Serveri ja pilvipalvelin

34 NEEDIT on ainoa alan yritys joka tarjoaa pysäköintikiekon ostajalle ilmaisen Mobile App sovelluksen. Kun käyttäjät tutustuvat tähän niin he alkavat ihmetellä, miten he ovat tulleet toimeen ilman sitä. NEEDIT APP NEEDIT Mobile App sovellus on helppo ladata APPLE App Storesta ja GOOGLE Android App Storesta. Kun käyttäjä lataa tämän ilmaisen ohjelmiston ja avaa sen, silloin sovellus näyttää nämä alla olevat opastukset josta selviää tärkeimmät asiat tästä ainutlaatuisesta sovelluksesta. Toiminta idea on yksinkertainen. Jokainen puhelin ottaa avatessa yhteyden Tanskassa sijaitsevaan NEEDIT yhtiön serverin pilvipalvelimelle ja silloin jokainen käyttäjä näkee anonyymisti muiden NEEDIT sovelluskäyttäjien pysäköintipaikan ja ajan koska se loppui. Ei muuta. Esimerkiksi Tanskassa missä on yli käyttäjää, siellä NEEDIT sovelluksen käyttäjien autoja on joka puolella ja kun etsit pysäköintipaikkaa, sovellus näyttää pysäköintipaikat. Katso lähimmät NEEDIT käyttäjältä vapautuvat pysäköintipaikat. Näet milloin auton pysäköintiaika päättyy. NEEDIT Mobile App sovellus ei ole iso ja se on helppo sekä nopea ladata Apple Storesta tai Google Android Storesta. NEEDIT Mobile App aukeaa nopeasti ja parkkiajan sekä hälytyksen asetus vie vain noin sekuntia. I need it and I want it.

35 Mobile App sovellus näyttää vapautuvat NEEDIT käyttäjien parkkipaikat sekä myös opas- taa Sinut sinne kartan avulla kertoen tarkan katuosoitteen. NEEDIT APP Samoin se muistuttaa Sinua minuuttia aikaisemmin ja myös pysäköintiajan loppuessa, jolloin saat hälytyksen. Katso lähimmät NEEDIT käyttäjältä vapautuvat pysäköintipaikat. Näet milloin auton pysäköintiaika päättyy. Sovelluksesta voit hakea vapaita NEEDIT käyttäjien pysäköintipaikkoja tietyiltä alueilta. NEEDIT sovellus näyttää vapautuvan paikan muutaman metrin tarkkuudella ja myös katuosoitteen. Helppoa. Kun pysäköit, painat vain PYSÄKÖI painiketta ja anna aika. Saat hälytyksen ajan loppumisesta. Personoi toimintoja. Voit muuttaa hälytystä ennen ajan loppumista ja myös miten hälytys tapahtuu.

36 VAPAAT NEEDIT PYSÄKÖINTI- PAIKAT KESKUSTA-ALUEELLA VAPAAT NEEDIT PYSÄKÖINTI- PAIKAT ASUINALUEELLA VAPAAT NEEDIT PYSÄKÖINTI- PAIKAT LÄHIALUEELLA HELPPO JA NOPEA PYSÄKÖIN- TIAJAN MINUUTTIEN ASETUS HELPPO JA NOPEA PYSÄKÖIN- TIAJAN TUNTIEN ASETUS PYSÄKÖINTIAIKA AKTIVOITU PÄÄLLE KERTOEN LOPPUAJAN SOVELLUS OPASTAA OMALLE AJONEUVOLLE NUOLELLA HÄLYTYS 5 MIN ENNEN JA KUN PYSÄKÖINTI AIKA ON KULUNUT HÄLYTYSTAPA, HÄLYTYSAIKA JA HÄLYTYSTAVAN VOI VALITA ASETUKSISTA SAA OPASTUSTA JA NIITÄ ON HELPPO MUUTTAA

37 NEEDIT yksinedustus maahantuojan ONE-PRO yhtiön taustajoukoilla on noin 25 vuoden kokemus elektronisten tuotteiden maahantuonnista ja olemme useilla tuotteilla markkinajohtaja. Oy ONE-PRO Ab on perustettu vuonna 2004 muutamien johtavien turvallisuus-, ajoneuvoja kotielektroniikkavalmistajien toivomuksesta maahantuomaan ja markkinoimaan heidän tuotteitaan Suomessa. Luotettava maahantuoja Oy ONE-PRO Ab maahantuo tunnettuja ja johtavia tuotemerkkejä, kuten: 1PRO, AKG, BECKER, BURY, COBRA, GOLD CRUISE, HARMAN KARDON, INFINITY, JBL, JVC, KENWOOD, META SYSTEM, META HOME GSM, META TRAK GPS-GSM, NEEDIT, PSVT, SENA, SPYBALL, SUNTEK ja YURBUDS. Asiakkaitamme ovat maamme suurimmat tukkuliikkeet, kauppaketjujen keskusliikkeet, puhelinoperaattorit, autoliikkeet ja -maahantuojat, autoalan kunnostus- ja asennusliikkeet, moottoripyöräliikkeet ja -maahantuojat, elektroniikkaliikkeet, hifi- ja audioalan liikkeet, urheiluliikkeet, venealan liikkeet, varaosa- ja tarvikeliikkeet sekä lastentarvikeliikkeet. Teemme läheistä yhteistyötä vakuutusyhtiöiden ja turva-alan yritysten kanssa. Toimitilamme, yhteensä 1.300m2, sijaitsevat Tikkurilassa, Vantaalla. Yksinedustaja Suomessa: teknisen tukkukaupan asiantuntija LUOTETTAVAN ONE-PRO YHTIÖN TUNNUSLUKUJA: Vuonna 2015 liikevaihtomme oli , ja se kasvoi +63% vuodesta 2014 Liiketoiminnan tulos oli vuonna 2015 oli , ja se kasvoi +197% vuodesta 2014 Vuonna 2016 liikevaihtomme oli ja se kasvoi +59,3% vuodesta 2015 Liiketoiminnan voitto ja tulos vuonna 2016 oli ja se kasvoi +141% Vuoden 2017 arvioitu liikevaihtomme on noin , sillä uudet hienot NEEDIT, SENA, META TRAK, META HOME ja JVC-edustukset nostavat liikevaihtoamme. MetaTrak MetaHome

38 VÄLTÄ PARKKISAKOT VÄLTÄ PARKKISAKOT Automaattisella elektronisella NEEDIT-pysäköintikiekolla Testattu pakkasessa Copyright: ONE-PRO ja MK Leading supplier from Denmark Yksinedustaja maahantuoja Suomessa: Puutarhatie 20 (Tikkurila), Vantaa Puh. (09)

Vaivatonta pysäköintiä sakoitta Tekniikasta apua pysäköintiin Vältä parkkisakot uuden tekniikan avulla Ei enää turhia sakkoja

Vaivatonta pysäköintiä sakoitta Tekniikasta apua pysäköintiin Vältä parkkisakot uuden tekniikan avulla Ei enää turhia sakkoja 1 (6) Vaivatonta pysäköintiä sakoitta Tekniikasta apua pysäköintiin Vältä parkkisakot uuden tekniikan avulla Ei enää turhia sakkoja Parkkikiekko hukassa, rikki, unohtui laittaa siinä kiireessä tai ajattelin

Lisätiedot

ONE-PRO -YHTIÖN YRITYSESITTELY. teknisen tukkukaupan asiantuntija

ONE-PRO -YHTIÖN YRITYSESITTELY. teknisen tukkukaupan asiantuntija ONE-PRO -YHTIÖN YRITYSESITTELY teknisen tukkukaupan asiantuntija ONE-PRO:LLA ON HIENOT ASIAKKAAT JA EDUSTUKSET ONE-PRO yhtiö on useilla tuotteilla markkinajohtaja. Oy ONE-PRO Ab on perustettu vuonna 2004

Lisätiedot

1PRO KIINTEISTÖ SAFETY. Oy ONE-PRO Ab. Marko Pakarinen

1PRO KIINTEISTÖ SAFETY. Oy ONE-PRO Ab. Marko Pakarinen 1PRO KIINTEISTÖ SAFETY Oy ONE-PRO Ab Marko Pakarinen 1PRO KIINTEISTÖ SAFETY YRITYS MIKSI TURVATA KIINTEISTÖ VUOTO- JA PALOVAHINGOILTA? 1PRO LANGATON KIINTEISTÖ SAFETY 1PRO KIINTEISTÖ VUOTOVAHTI TARKASTUS

Lisätiedot

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014 Käyttöohjeet Aloittaminen Pakkauksen sisältö: - BBiQ Bluetooth -laite - Lämpötila-anturi - 2 kappaletta AAA -paristoja - Käyttöohjeet BBiQ on uusi langaton ruoanlaittolämpömittari älypuhelimellesi. Sisäänrakennetun,

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello

PEM1123/ 410993A. Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello. ABB i-bus KNX. SW/S2.5 Viikkokello PEM1123/ 410993A Asennus- ja käyttöohje SW/S2.5 viikkokello ABB i-bus KNX SW/S2.5 Viikkokello Sisällysluettelo 1.0 Kuvaus 1.1 Laitteen käyttö...3 1.2 Ominaisuudet...3 1.3 Näppäimet ja osat...4 1.4 Tekniset

Lisätiedot

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017

BiiSafe Buddy Ohje. (C) Copyright 2017 1 BiiSafe Buddy Ohje Ohje 2 Tämä ohje kertoo, kuinka otat BiiSafe Buddyn käyttöösi, sekä kuvaa erilaisia käyttötapoja ja tuotteen ominaisuuksia. Varmista, että sinulla on: 1. BiiSafe Buddy -laite 2. Mobiililaite

Lisätiedot

Versio 5 FIN 06-2015 ROHS. Sähkönumero 71 660 10. teknisen tukkukaupan asiantuntija

Versio 5 FIN 06-2015 ROHS. Sähkönumero 71 660 10. teknisen tukkukaupan asiantuntija Asennus- ja käyttöohje vuoto- ja kosteushälytin Vahinkovakuutusyhtiöiden hyväksymä 2 ROHS Vakuutusyhtiöt suosittavat sekä voivat antaa maksu- tai muita etuja. Sähkönumero 71 660 10 teknisen tukkukaupan

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Lämpömittari 1 2 Anturin osoitin Lämpötilayksikkö ( C / F ) Anturin osoittama lämpötila Bluetooth-osoitin Virtapainike (ON/OFF) Parinmuodostuspainike Hälytyksen katkaisupainike

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set

KÄYTTÖOHJE Connect Control Light/Set Light/Set Kaksoisaika Mode Ajanotto Mode Control Mode Light/Set KÄYTTÖOHJE Kello käynnistyy lepotilasta painamalla mitä tahansa painiketta 2 sekunnin ajan. Pääset nyt asettamaan ajan järjestyksessä: kaupunki, DST( kesäaikaasetus), Tunnit, Minuutit, Sekuntit, Vuosi,

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje

KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA. Käyttöohje KUORMANILMAISIN / NOSTURIVAAKA Sisällysluettelo Versio A 1. Johdanto... 1 Huomautus... 1 Turvallisuusohjeet... 1 2. Tekniset tiedot... 2 Ominaisuudet... 2 Tekniset tiedot... 3 Kapasiteetti ja tarkkuus...

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Mökkiautomaatio StarterKit

Mökkiautomaatio StarterKit Mökkiautomaatio StarterKit Tervetuloa DEFA:n mökkiautomaatiojärjestelmän käyttäjäksi Tämän StarterKit:n avulla on helppo aloittaa mökkiautomaatiojärjestelmän käyttö. Tässä pikaohjeessa on kerrottu miten

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello KÄYTTÖOHJE Zeblaze Vibe älykello Kiitos kun ostit Zeblaze Vibe älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control)

KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control) KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE KRONOGRAFI Malli: CB5020, cal. E660 (Radio control) * Aurinkopaneeli on kellotaulun alla Toiminnon vaihtaminen Kellossa on 4 toimintoa: 3 Paina lopuksi nuppi asentoon. Valittu

Lisätiedot

Lämpömittari TTX100/110/120

Lämpömittari TTX100/110/120 Lämpömittari TTX100/110/120 2(18) Hyvä asiakas, Onnittelut tämän Ebro tuotteen hankinnan kunniaksi. Toivottavasti tämä tuote palvelee pitkään ja tästä tuotteesta on hyötyä työntekoon. Tärkeä ja hyödyllinen

Lisätiedot

Pikaopas Malli: Denver SW-160

Pikaopas Malli: Denver SW-160 Versio: 2018-09-25 Pikaopas Malli: Denver SW-160 Yleiskatsaus 1. Näyttö 2. Toimintonäppäimet 3. Sykeanturi 4. Latauslevy Tuotteen lataaminen 1. Yhdistä mukana tuleva latauskaapeli tietokoneesi USB-porttiin

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti.

Varmista että kello on ladattu ennen kuin otat sen käyttöön. Jos sen akun varaus on liian alhainen, kellon toiminnot eivät toimi luotettavasti. I. Kellon esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS

YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS YKSINKERTAINEN NISSANCONNECT EV -PIKAOPAS Varmista NissanConnect EV:n avulla, että saat Nissan-sähköautostasi irti mahdollisimman paljon. Noudata näitä helppoja ohjeita Nissanisi ohjaamiseen tietokoneen

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen.

Mittalaite ja puhelin on laitettu toimimaan automaattisesti yhdessä, sinun tulee seurata puhelimen antamia ohjeita mittauksen suorittamiseen. TIETOA MITTAUKSESTA VERENPAINE Olet saanut käyttöösi Beurer-mittalaitteen ja puhelimen. Mittalaitteella mitataan verenpaine ja syke. Mittauksen jälkeen puhelin lähettää mitatut arvot hoitajalle. Käsittele

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

TMR 08 Viikkoajastin/kytkin. Käyttöohjekirja

TMR 08 Viikkoajastin/kytkin. Käyttöohjekirja TMR 08 Viikkoajastin/kytkin Käyttöohjekirja www.avalarm.fi Sisältö 1. Pakkauksen sisältö 1 2. Etupaneelin kuvaus 2 3. Esittely 4 4. Päänäyttö 6 5. Ajan ja päivämäärän asetus 7 6. Aseta ohjelma # n 9 7.

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. B06000200 Braun ThermoScan PRO 6000 korva Braun ThermoScan PRO 6000 korva

Lisätiedot

PÄÄOMINAISUUDET KÄYTTÖOHJE

PÄÄOMINAISUUDET KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJE CONQUEST V.H.P. Monien vuosien kvartsikokemuksella siivekkäästä tiimalasilogostaan tunnettu Longines esittelee nyt uuden Conquest V.H.P -kellonsa, jossa on ainutlaatuinen huippuluokan koneisto.

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-12 Musta Vihreä WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset

Lisätiedot

KARTTASELAIN ANDROID- LAITTEILLE

KARTTASELAIN ANDROID- LAITTEILLE 25.7.2014 ACCELBIT OY KARTTASELAIN ANDROID- LAITTEILLE Käy)öohje, Kar)aselain Windows 8 - lai)eille AccelBit Oy Sisältö Yleisesi)ely... 3 Tuetut lai)eet... 3 Sovelluksen ostaminen... 3 Versiohistoria...

Lisätiedot

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Braun ThermoScan PRO 6000 korvakuumemittari Ensihoito - terveys - turvallisuus IRT6020 Braun ThermoScan 5 IRT 6020 korva Braun Thermoscan 6020 on uusittu versio suositusta Braun ThermoScan IRT 4520 -korvasta. E1806 Professional infrapunakorva - TARJOUS TARJOUS 2 KPL VARASTOSSA Infrapunakorvalla

Lisätiedot

Käyttöopas. Confienta Plus

Käyttöopas. Confienta Plus Käyttöopas Confienta Plus 1 Sisältö 1. Paikantava turvaranneke... 3 2. Näyttö... 4 3. Rannekkeen lataaminen... 4 4. SOS-painike... 5 5. Käyttöönotto... 5 6. Karttasovellus & Turva-alue... 5 7. Karttasovellukseen

Lisätiedot

Magee. Pysäköintilaite. Käyttöohje

Magee. Pysäköintilaite. Käyttöohje Magee Pysäköintilaite Käyttöohje 2 SUOMI SVENSKA ENGLISH Sisällysluettelo 1. Aloittaminen 5 2. Magee -maksulaitteen käyttö 6 3. Asetukset -valikko 7 4. Pysäköintikiekko -toiminto 8 5. Pysäköintimaksu -toiminto

Lisätiedot

MOBO kiintorastit älypuhelimeen

MOBO kiintorastit älypuhelimeen MOBO kiintorastit älypuhelimeen MOBO on nykyaikainen tapa tutustua ja kokeilla suunnistusta. Älypuhelin on suunnistajan monitoimilaite - kartta, kompassi ja leimauslaite samoissa kuorissa. MOBO on vuoden

Lisätiedot

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE

Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SEIKO-kello PERPETUAL CALENDAR Cal. 6A32 KÄYTTÖOHJE SNQ 003 P Onnittelemme Sinua tämän analogisen SEIKO -kvartsikellon Cal. 6A32 hankkimisesta. Lue nämä ohjeet huolella ennen kellon käyttöönottoa voidaksesi

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla

KÄYTTÖOHJE. CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200. Aurinkopaneeli on kellotaulun alla KÄYTTÖOHJE CITIZEN ECO-DRIVE Kronografi Malli: JZ1060 cal. U200 Aurinkopaneeli on kellotaulun alla Ennen käyttöönottoa Lataa kellon akku täyteen asettamalla kello esim. ikkunalaudalle aurinkoon tai riittävän

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-420 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-420  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-420 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT 1. Painike "ON/OFF" 2. Painike "HOUR TU -" 3. Painike "MIN TU +" 4. Painike

Lisätiedot

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä

Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä Käyttöohje EchoChime 300 Langaton järjestelmä 1 Käyttötoimenpiteet Käytä aina hyvälaatuisia alkaliparistoja Vaihda säännöllisesti paristot Pidä ovikellon painonappi kuivana Älä käytä puhdistukseen puhdistusaineita

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktiivisuusranneke ja sovellus älypuhelimelle/tabletille. Toiminnot: Askelmittari Unen mittaus Kilometrilaskuri Kalorilaskuri Aktiivisuusmittari

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS CR-421 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

KÄYTTÖOPAS CR-421  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. KÄYTTÖOPAS CR-421 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. SÄÄTIMET JA MERKKIVALOT Näkymä takaa 1. SNOOZE/DIM/SLEEP -painike 2. ON/OFF/NAP -painike 3. P-

Lisätiedot

testo 606-1 Käyttöohje

testo 606-1 Käyttöohje testo 606-1 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 606-1 Pikaohje testo 606-1 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Mittauspiikit 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) 6 Laitteen toimintatestausnastat

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Tärkeää tietoa - turvallisuus

Tärkeää tietoa - turvallisuus Tärkeää tietoa - turvallisuus Yleistä Lue tarkkaan nämä asennus- ja turvaohjeet ennen kuin ryhdyt asentamaan tätä Somfy-tuotetta. Noudata tarkasti kaikkia annettuja ohjeita ja säilytä tämä käyttöopas niin

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010

Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010 Toimintojen tekninen esittely Malli: ETLOC-30 Versio: 1-2010 GPS- SATELLIITTIPAIKANNUS GSM- HÄLYTYKSENSIIRTO GSM- KAUKO-OHJAUS Henkilöautoon Pakettiautoon Kuorma-autoon Rekka-autoon Linja-autoon Asuntoautoon

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Sisällys. Päivitetty Esittely... Palvelun käyttöönotto... Sovellus... Laitteet...

Sisällys. Päivitetty Esittely... Palvelun käyttöönotto... Sovellus... Laitteet... Asukkaan käyttöohje Päivitetty 1.2.2019 Sisällys Esittely.............................................................................................. Palvelun käyttöönotto..................................................................................

Lisätiedot

1 SUOMI Versio

1 SUOMI Versio 1 2 Tervetuloa käyttämään Saphea ja Saphe Drivea! Kiitos, että valitsit Saphe Driven. Tietoja Saphesta Saphe A/S:n perusti tanskalainen insinööri Freddy Sørensen 2015. Yrityksellä on nykyisin 18 työntekijää.

Lisätiedot

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CR-918BLACK FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 14 15 1. /VIRITÄ - 2. AJAN ASETTAMINEN MUISTI/MUISTI+ 3. TORKKU /LEPO 4. PÄÄLLE/POIS 5. / VIRITÄ + 6. ÄÄNENVOIMAKKUUS PIENENNÄ - /HERÄTYS 1 PÄÄLLE/POIS

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Käyttöohje HERE Maps. 1.0. painos FI

Käyttöohje HERE Maps. 1.0. painos FI Käyttöohje HERE Maps 1.0. painos FI HERE Maps HERE Maps näyttää lähellä olevat kohteet ja opastaa sinut perille. Voit etsiä kaupunkeja, katuja ja palveluja löytää perille tarkkojen reittiohjeiden avulla

Lisätiedot

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Mobiilisovellus Asentaminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen ja turvallisuus... 4 Mobiilisovellus Kotinäkymä...

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Fitness G-SHOCK GBA-800

Fitness G-SHOCK GBA-800 Fitness G-SHOCK GBA-800 GBA-800 saatavilla kuudessa eri värissä Style Series Specs Super LED-valo Älypuhelin yhteys / Bluetooth Connected GBA-800-1AER GBA-800-2AER GBA-800-3AER GBA-800-8AER Askelmittari

Lisätiedot

EL-EPM01 Energiamittari

EL-EPM01 Energiamittari EL-EPM01 Energiamittari SUOMI KÄYTTÖOHJEET Johdanto: EL-PM01-energiamittari on suunniteltu sähkökuormien tarkkailuun ja mittaamiseen. Se on tehokas ratkaisu kulujen määritykseen. Energiamittarin mittausväli

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje 2 DE Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta Home Connect -toimintojen avulla.*

Lisätiedot

Käyttöohje Contact WP Poca

Käyttöohje Contact WP Poca Käyttöohje Contact WP Poca 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...3 2 Tilausvälityssovelluksen käynnistäminen...3 3 Poca-laitteen aktivoiminen...4 3.1 Toiminnon aktivoiminen:...4 4 Tilauksen vastaanottaminen...6

Lisätiedot

Saphe One laitteen laaja asennus- ja käyttöohje

Saphe One laitteen laaja asennus- ja käyttöohje Saphe One laitteen laaja asennus- ja käyttöohje + Asennus Pariston käyttöönotto Poista molempien painikkeiden alla oleva läpinäkyvä suojamuovi. Saphen asentaminen Asenna Saphe niin, että se on näkyvilläsi

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta.

CASIO Käyttöopas. Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. TIETOJA KÄYTTÖOHJEESTA CASIO 3455 Käyttöopas Onnittelemme sinua tämän Casio-kellon valinnasta. Kellon mallista riippuen teksti ilmestyy näyttöön joko mustilla kirjaimilla vaaleaa taustaa vasten tai valkoisilla

Lisätiedot

Pikaopas BFH-11 Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä.

Pikaopas BFH-11  Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Pikaopas BFH-11 WWW.DENVER-ELECTRONICS.COM Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä. Lataa aktiivisuusranneketta 30 minuuttia ennen käyttöä. Älypuhelimen vähimmäisvaatimukset IOS 7.1

Lisätiedot

Tietotalo Insight. Digitaalinen markkinointi. Beacon FAQ: Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin beaconeista

Tietotalo Insight. Digitaalinen markkinointi. Beacon FAQ: Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin beaconeista Tietotalo Insight Digitaalinen markkinointi Beacon FAQ: Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin beaconeista 1 Beacon FAQ Digitaalisesta kontekstisidonnaisesta markkinoinnista puhuttaessa mennään usein monelle

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS. EvoBike LCD-näyttö

KÄYTTÖOPAS. EvoBike LCD-näyttö KÄYTTÖOPAS EvoBike LCD-näyttö Tekniset tiedot Näyttötyyppi: LCD IPS Koko: 2,2 IP-luokitus: IP65 Käyttölämpötila: -20 C ja +70 C välillä Säilytyslämpötila: -30 C ja +80 C välillä Sertifioitu CE- ja ROHS-

Lisätiedot

PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut

PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut v.181012 PIKAOHJE D-LINE / D-SAT Näyttötaulut URHEILUN AJANOTON EDELLÄKÄVIJÄ Sisällysluettelo 1.1 Näytön asetusten vaihto ja esimerkki kellonajan vaihdosta... 1 1.2 Tehdasasetukset... 2 1.3 Tärkeimmät

Lisätiedot

Yhdistä uunisi - tulevaisuuteen. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Bosch_FI.indd :20:34

Yhdistä uunisi - tulevaisuuteen. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Bosch_FI.indd :20:34 9001 154 488 Yhdistä uunisi - tulevaisuuteen. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Bosch_FI.indd 1 30.10.2015 14:20:34 Home Connect. Yksi sovellus riittää. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi

Lisätiedot

CASIO Käyttöopas

CASIO Käyttöopas TIETOJA KÄYTTÖOPPAASTA CASIO 3446 Käyttöopas Huomioi, että käyttöoppaan piirrokset on tarkoitettu ainoastaan vertailua varten, joten todellinen tuote saattaa poiketa hieman piirroksista. SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Käyttöopas. Confienta Patron

Käyttöopas. Confienta Patron 1 Käyttöopas Confienta Patron 2 Sisällysluettelo 1. Paikantava turvaranneke... 3 1.1. Näyttö... 4 1.2. Rannekkeen painikkeet... 5 1.3. Käyttöönotto... 7 2. Karttasovellus... 8 2.1. Karttanäkymä... 8 2.2.

Lisätiedot

Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen

Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen Contact Mobile Poca käyttöohje Android puhelimeen 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä... 3 2 Tilausvälityssovelluksen käynnistäminen... 3 3 Poca-sovelluksen aktivoiminen... 3 3.1 Toiminnon aktivoiminen:... 3

Lisätiedot

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08

Käyttöohje. Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Käyttöohje Model #s: 36-0050 / 36-0051 / 36-0052 / 36-0053 / 35-0055 (US) 36-0060 / 36-0061 / 36-0062 / 36-0063 / 36-0065 (EU) Lit# 98-1257 / 07-08 Näppäimet ja näyttö Suuntanuolet MERKKI/Taustavalo- näppäin

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen.

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas OT-Beileger_EU-DE_Siemens_V002_STAR_fi-FI.indd 1 05.07.17 11:27 Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon

Lisätiedot

Yleistä. Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY

Yleistä. Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY Probyte GSM-PLUG PROBYTE OY Yleistä PROBYTE GSM PLUG on reaaliaikainen ja interaktiivinen GSM-ohjauslaite, jolla käyttäjä voi helposti ohjata puhelimen välityksellä verkkokäyttöistä laittetta. Käyttäjä

Lisätiedot

Yksi järkevimmistä liikelahjoista.

Yksi järkevimmistä liikelahjoista. 1PRO vuotohälyttimen liikelahjapakkauksen esittely Yksi järkevimmistä liikelahjoista. Jokainen arvostaa saamaansa lahjaa, koska hän tarvitsee vuotohälyttimen kotiinsa tai yritykseensä. teknisen tukkukaupan

Lisätiedot

BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE. Käyttöopas. SUOMI.

BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE. Käyttöopas.   SUOMI. BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE Käyttöopas www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics SUOMI 1. Ominaisuudet 0,96" 96x64 LCD-värinäyttö Sisäänrakennettu HR-anturi, seuraa sydämen sykettä Tukee

Lisätiedot

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile Windows Phone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet

Lisätiedot

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta LCD-NÄYTTÖ Käyttöohjeesta Onneksi olkoon uuden Oregon Scientific (FAW- 101) sääaseman hankinnan johdosta. Tämä sääasema ennustaa säätä, mittaa ilmanpaineen ja -kosteuden sekä ulko- ja sisälämpötilan langattomasti.

Lisätiedot

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen.

Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Yhdistä kahviautomaattisi tulevaisuuteen. Home Connect. Yksi sovellus kaikkeen. Home Connect on ensimmäinen sovellus, joka pesee puolestasi pyykin ja astiat, paistaa, keittää kahvia ja katsoo jääkaappiin.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema

KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema KÄYTTÖOHJE TRC-1490 Langaton sääasema PIKAKÄYTTÖOPAS 1. Liu uta laitteen takana sijaitseva paristopesän kansi auki. 2. Asenna 2 AAA-paristoa paristopesään oikeaa napaisuutta noudattaen. 3. Sulje paristopesän

Lisätiedot

ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016

ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016 ipad maahanmuuttajien ohjauksessa Laitteen käyttöönotto Kotomaatti 2016 Sisältö hyperlinkkeinä Miten ipad avataan ja suljetaan? Miten sovellukset avataan ja suljetaan? Kuinka luodaan kansio? Kuinka käytän

Lisätiedot

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen.

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Asennusohje 9001154708_PCG_Oven_IC6_SE63_fi.indd 1 07.11.2018 10:11:19 Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

Receiver REC 220 Line

Receiver REC 220 Line Receiver fi Käyttöohje Käyttöohje STABILA on helppokäyttöinen vastaanotin laserlinjojen nopeaan mittaamiseen. Receiver n avulla voidaan vastaanottaa vain STABILA linjalaserlaitteiden lähettämiä pulssilasersäteitä.

Lisätiedot