Käy netissä:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käy netissä:"

Transkriptio

1 Elokuu 2010 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Käy netissä: TIESUUNNIITELMA VALTATIIEN 18 PARANTAMIISEKSII ASPIINMÄENTI IEN LIIIITTYMÄSSÄ,, TÖYSÄ Maantielain 27 mukaisesti ilmoitetaan, että Töysän kunnan teknisessä toimistossa on julkisesti nähtävänä alkaen 30 päivän ajan Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) tiesuunnitelma valtatien 18 parantamiseksi Aspinmäentien liittymän kohdalla Tuurin kylässä, Töysä. Alueen maanomistajilla ja niillä, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin tiesuunnitelma saattaa huomattavasti vaikuttaa, sekä viranomaisilla ja yhteisöillä, joiden toimialaa suunnittelussa käsitellään, on mahdollisuus lausua mielipiteensä asiasta kirjallisesti. Tässä yhteydessä voivat mielipiteensä esittää myös muut kunnan jäsenet. Tiesuunnitelmaa koskevat muistutukset on osoitettava Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselle ja ne on toimitettava kunnalle ennen nähtävänä oloajan päättymistä (maantielaki 27 ). Mahdollisuus mielipiteen lausumiseen on Töysän kunnan teknisessä toimistossa toimiston aukioloaikana em. ajankohtana, os. Rantatie 2, Töysä. Lisätietoja tekniseltä johtajalta puh Töysässä Kunnanhallitus KAAVATIIESUUNNIITELMAT Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 43 :n mukaisesti pidetään yleisesti nähtävänä alkaen 14 päivän ajan Töysän kunnan teknisessä toimistossa Tuurin kaavaalueella Tuurinportinkadun sekä vt 18 Aspinmäentien liittymäratkaisuun liittyvien katuosuuksien rakentamista koskevat kaavatiesuunnitelmat. Mahdolliset muistutukset nähtävänä oloaikana toimitettava Töysän kunnan tekniseen toimistoon, osoite Töysän kunta, Tekninen toimi, Rantatie 2, Töysä. Lisätietoja tekniseltä johtajalta puh Töysässä Tekninen lautakunta YLEIISÖTIILAIISUUS Kevyen lliiiikentteen väyllä Hakojjärrvellttä Töysän kiirrkonkyllään Töysän kunta on aloittanut Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen suostumuksella tie- ja rakennussuunnitelman laatimisen tarpeellisine tutkimuksineen koskien kevyen liikenteen väylää Hakojärveltä Töysän kirkonkylään sekä keskustien vartta Niemenkyläntiehen saakka. Suunnitelmaluonnoksia esitellään yleisötilaisuudessa keskiviikkona klo Hakojärven koululla (Ähtärintie 585, Hakojärvi) Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen maanomistajat, asukkaat, muut tienkäyttäjät tai muuten hankkeesta kiinnostuneet (maantielaki 27 ). Tilaisuudessa ovat paikalla ELYkeskuksen ja Töysän kunnan edustajat sekä hankkeen suunnittelijat. Lisätietoja antavat Töysän kunnasta Jaana Koota ja Groundia Oy:stä Pekka Ranki Töysässä Kunnanhallitus

2 Kiirjjastto ttiiedottttaa * Töysäläissyntyisen, laivalevyseppä Johannes Lampimäen näyttely Töysän kirjastossa. Esillä puureliefejä, puuveistoksia, puukkoja ja metallitöitä. Huom. esillä kolme viikkoa, vapaa pääsy aukioloaikoina. Tervetuloa! * Kirjaston kesäaukioloajat elokuun loppuun saakka: ma, ti, ke, to klo ja perjantait klo * Poistokirjamyynti vielä elokuun ajan. Kaikki loput puoleen hintaan! Aikuisten os.kirjat 50 snt, lasten/nuorten os.kirjat 25 snt, lehdet 10 snt. Huom. vain käteismaksu * Kirjastoauto on kuljettajan sairasloman takia poissa liikenteestä ainakin elokuun puoliväliin. Tilanteesta tiedotetaan kirjaston kotisivuilla ja koulujen kautta. * Tulossa syyskuussa kun Opistokausi alkaa; Kulttuuriklubi aloittaa jälleen kokoontumiset Juha Pohjosen johdolla. Uutena piirinä Töysässä Lukupiiri, vetäjänä Anne Hiipakka. Molempien piirien paikkana kirjasto, aikataulut syyskuun kuntatiedotteessa. Töysä-Seura ry tiedottaa Töysän museo Sepänniemessä avoinna kesä elokuussa (15.8. saakka) ke su klo 13 16, os. Niemenkyläntie 250, Töysä, puh tai Lisätietoja: Apteekkimuseo Tuurin vanhalla asemalla avoinna kesä-elokuussa (15.8. saakka) klo 12 16, os. Asematie 1, Tuuri, puh Kirkkokahvila lainaviljamakasiini avoinna sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka. Kotiseudun kasvot -kotiseutujulkaisu nro 4 on ilmestynyt. Sitä on saatavana mm. kunnantalon neuvonnasta, kirjastosta, pankeista ja museolta (aukioloaikana). Kyseessä on Töysä-Seuran kotiseutujulkaisu, missä on myös tällä kerralla mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa. Hinta 6. Elokuussa toimintansa aloittaa TOHNINMÄEN TALO (ent. Tohnin koulu, Kuortaneentie 481, TÖYSÄ) Juhlat ja kokoukset järjestelyineen ja tarjoiluineen Ryhmäruokailut tilauksesta Majoitusta Tervetuloa tutustumaan paikkaan lauantaina klo Kahvitarjoilu. Ystävällisin terveisin Marika Kaukola Yhteydenotot: puh kaukola.marika@gmail.com (kotisivut avataan elokuussa)

3 SIVISTYSTOIMI TIEDOTTAA Koulutyö lukuvuonna Koulutyö Töysän perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa torstaina Koulun alkamisaika on Suutalan koululla klo 8.00, Hakojärvellä 9.00 ja muilla kouluilla klo Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä! Koulukuljetukset Koulukuljetukset noudattavat pääosin edellisen lukuvuoden reittejä ja aikatauluja. Koulukuljetuksia hoitavat: Hakojärvi Pekka Moisio, Iivari Jari Hautamäki ja Ahti Leinonen, Suutala Jari Hautamäki ja Peuran Liikenne, Tuuri Mikko Holkko, yläaste Jari Hautamäki, Ahti Leinonen ja Mikko Holkko sekä Peuran Liikenne (aamu: Tuuri-Kk, Suutala-Kk, iltapäivä: Kk-Tuuri ja Kk-Hakojärvi) ja Karstulan Liikenne (aamu: Hakojärvi-Kk, iltapäivä: Kk-Suutala). Kuljetusaikatauluista voi kysellä tarkemmin suoraan autoilijoilta noin viikko ennen koulutyön alkamista. Huoltajaa kehotetaan opastamaan ja muistuttamaan koululaista liikennesääntöjen ehdottoman tarkasta noudattamisesta ja yleisestä varovaisuudesta liikuttaessa yleisillä teillä. Erityisesti kouluautosta poistuttaessa ja tietä mahdollisesti ylitettäessä tulee tarkasti varoa mahdollista muuta liikennettä. Koulumatkoilla ja koulukuljetuksessa tulee noudattaa hyviä ja kohteliaita käytöstapoja (mm. tervehtiminen ja kiittäminen). Kuljetusautossa tulee tinkimättä noudattaa kuljettajan antamia ohjeita ja sääntöjä. Mikäli asuinpaikka kunnan sisällä muuttuu siten, että se vaikuttaa kuljetuksiin, tulee uusi osoite viipymättä ilmoittaa koulutoimistoon. Maksuttoman kuljetusetuuden omaaville oppilaille / huoltajille lähetetään kirjallinen ilmoitus kuljetusetuudesta ennen koulujen alkamista. Samassa yhteydessä lähetetään tarkempi kuljetusaikataulu. Mikäli ilmoitusta ei tule ja oikeus maksuttomaan kuljetusetuuteen oletettavasti täyttyy, voi asian oikaisemista tiedustella koulutoimistosta puh tai /sivistysjohtaja Antti Takala. Jos oppilas ei kunnan järjestämää kuljetusta syystä tai toisesta tarvitse tai ei käytä, tulee asiasta ilmoittaa koulutoimistoon. Oikeus maksuttomaan kuljetusetuuteen täyttyy pääsääntöisesti silloin, kun koulumatka lyhintä kulkukelpoista tietä pitkin esioppilaalla ja luokan oppilaalla on yli 3 km (kunnan oma päätös) ja muilla yli 5 km. Joitakin poikkeuksia Kk-Suutala ja Kk-Hakojärvi tieosuuksilla. Koulujen loma-aikoja Syysloma vko 42, joululoma , talviloma vko 9. Urheilupäivä Kaikkien koulujen yhteinen urheilupäivä on la Iivarin kentällä.

4 17. Ivar Wilskmanin hölkkä vaellus pe klo19:00. Lähtö ja maali Iivarin kentällä. Sarjat: M, M40, M50, M60, N (pytyt viidelle parhaalle), hölkkäsarja 6km; retkisarja 4km ilman aikaa sekä Minihölkkä 1,5km T/P 11v, 13v ja 15v (kaikki palkitaan). Mitali jokaiselle ja lisäksi runsaasti arvontapalkintoja. Ilmoittautuminen kisapaikalla Osanottomaksu 9, eläkeläiset ja minihölkkä 6. TöVe, Terveys- ja kuntoliikunta. Tied. Jarmo Sissala KUNNIAKIERROS 2010 tuotti huikeat 6892 euroa! Summasta vähintään 60 prosenttia tulee suoraan Töysän Vedon nuorisotyöhön. SUURET KIITOKSET KAIKILLE TUKIJOILE JA KERÄÄJILLE! Erikoiskiitos Tuurin, Hakojärven ja Suutalan kouluille! P.S. Muistattehan Kellokisat Iivarin kentällä ma klo 18.30, nuorten lajit klo (lisätty T/P m kävely ja T/P 13 pituus) Asioimispalveluliikenne palvelee Palveluliikenteellä kunnan asukkaat voivat ikää katsomatta hoitaa asiointinsa vaivattomasti. Varaa paikkasi viimeistään edellisenä iltana klo mennessä liikennöitsijä Jari Hautamäeltä puh Liikennöitsijä voi tarvittaessa hakea asiakkaan kotoa ja tuoda kotiin sekä avustaa asioinneissa. Matkasta peritään linja-autotaksan mukainen maksu, joka maksetaan suoraan liikennöitsijälle. Palvelulinja 1: Tuuri/Kk-Suutala-Ritola-Tohni-Housunkylä-Tuuri/Kk MAANANTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö Kirkonkylältä klo 9. TORSTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö Tuurista klo 9. Palvelulinja 2: Tuuri/Kk-Mutkankylä-Niemenkylä-Tuuri/Kk TIISTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö Kirkonkylältä klo 9. PERJANTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö Tuurista klo Palvelulinja 3: Tuuri/Kk-Hakojärvi-Lieskylä-Holkonkylä-Salonkylä-Tuuri/Kk MAANANTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö Kirkonkylältä klo 10. TORSTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö Tuurista klo 10. Lisätietoja palvelusta saat Töysän vanhustyönjohtaja Kati Mäkelältä puh , Töysän kotihoidosta Margit Hautamäeltä puh tai Jari Hautamäeltä puh Töysän Raittiusyhdistys järjestää ILTAMAT Töysän Raittiustalolla lauantaina klo 19 alkaen. Lippuja saa, jos ostaa. Ne on 8 euroa kipales ja ne sisältää kaffin ja pullan. Ohjelmas on soittua ja muuta musiikkia ja mitä ny muuta mukavaa keksitään. Tervetuloa! Töysän Sos. Dem. Yhdistys ry järjestää kesätapaamisen jäsenilleen ja kutsuvierailleen Sepänniemessä perjantaina 6.8. klo alkaen. Saunomisen, uimisen ja iltapalan merkeissä keskustelemme vapaamuotoisesti ajankohtaisista asioista. Kaikki mukaan! Tervetuloa!!!

5 Mestaripyöräilijä-kampanja päättyy ti LIIKUNTATOIMI Mestaripyöräilijäksi pääset pyöräilemällä kesän aikana ( ) vähintään 1000 km. Ilmoita kilometrisi viimeistään pe 10.9 Jannelle sähköpostiin: tai puhelimitse Liikuntatoimi tulee palkitsemaan kaikki Töysäläiset mestaripyöräilijät! Muistathan kirjata liikuntakertojasi kuntolaatikkoihin.. Kuntolaatikot sijaitsevat Ritolassa, Tohnissa, Mutkankylällä, Kirkonkylällä, Housunkylällä, Hakojärvellä, Tuurissa, Salonkylällä ja Holkonkylällä. Kampanja kestää 30.9 saakka! Liikuntatoimi arpoo syyskuun aikana kaikkien osallistuneiden kesken useita palkintoja! Alakoululaisille jalkapalloa tiistaisin (10.8, 17.8, 24.8 sekä 31.8) klo Pelaillaan seurakunnan vieressä olevalla nurmikentällä. Tarkoitettu pojille sekä tytöille. ohj. Janne Aikuisten ja nuorten pesistä (10.8, 17.8, 24.8 sekä 31.8) Iivarissa tiistaisin klo Tule pelailemaan mukavassa seurassa rennolla mielellä! Tarkoitettu 13- vuotiaille ja siitä ylöspäin, miehille sekä naisille. Kerhotoiminta alkaa elokuun lopulla/ syyskuun alussa. Näistä tiedotetaan koulujen ilmoitustaululla sekä syyskuun kuntatiedotteessa. NUORISOTILAT AVAAVAT OVENSA SYYSKUUSSA NUORISOTOIMI Syksyn aikana Kaktuksessa tehdään remonttia, johon nuoret ovat saaneet vaikuttaa ja nyt osallistua työmiehen valvonnan alaisena. Kaktus/nuorisoinfo quume remontin aikana vain yli 13.v ma, ti ja to klo :30 ja perjantai-iltaisin klo 15-19, paitsi ilmoitettuna ajankohtana 17-23! Tuurin nuorisotila uusissa tiloissa Tuurin ns:llä keskiviikkoisin ala-asteikäiset 14-16, yli 13.v klo ANNA MULLE AIKAA-PÄIVÄ PE Vietetään ilta yhdessä vanhemmat ja nuoret, aloitetaan klo Säbäpelillä Iivarissa Vanhemmat vastaan Nuoret, jonka jälkeen kahviossa kaffit, pullat ja muuta pientä mukavaa. Ilmoittautumiset säbäpeliin Terhille ANNA MULLE AIKAA -kampanja muistuttaa aikuisia antamaan aikaa nuorille, kampanja huipentuu päivään 15.9.,( mutta Töysässä 10.9 Elämää lapselle- konsertin vuoksi) jolloin kaikkia aikuisia kannustetaan antamaan pari tuntia ajastaan omalle nuorelleen, kummilapselle, oppilaalle, naapurin nuorelle.. Järj. yhteistyössä vapaa-aikatoimi, Seurakunta ja 4Hyhdistys. Elämä Lapselle-konsertti Helsingissä klo Lähtö Kaktuksen takaa klo 14.00, paluu yöllä. Nuoren lähtö on sovittava koulun kanssa. Esiintyjinä mm. Apocalyptica, Jenni Vartiainen, Cheek, Irina, Happoradio Hinta 40, sis. matkan ja lipun. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Terhille Järj. nuorisotoimi ja 4H-yhdistys. Kaktuksesta remontin myötä poistettavat kalusteet mm. ravintolakeittiön koneet huutokaupataan keskiviikkona 8.9. klo Kaktuksessa. Lisätietoja Siniltä s-postilla sini.tuuri(at)toysa.fi tai 16.8 jälkeen p

6 Minne Jätevedet? Puolueetonta ja maksutonta tietoa jätevesistä kaikkien käyttöön. Kysy lisää! Minna Hakala jätevesitiedottaja ELÄKELIITON TÖYSÄN YHDISTYS Kulttuurimatka Sortavalaan klo 12. kuukausitilaisuus srk-talossa. Arpamyyntiä normaalisti klo Iloinen iltapäivä Onnenkivessä. Reijo Niemisen orkesteri sol. Rauno Vannesluoma. Kahvitarjoilu Arpamyyntiä Piirin Hengellinen kesäpäivä, Lakeuden Risti, Seinäjoki. Retkellä tutustutaan myöskin Vuokko ja Aale Siltasen yksityispuutarhaan, joka voittanut useita pihakilpailuja. Matkalla ruokaillaan. Hinta-arvio 15 euroa peritään autossa Piirin tilausnäytäntö Seinäjoki salissa klo Topi Mikkola esittää Rosa Liksomin tekstiä "Mie alan tekemhän syntiä ja muutakin pahetta" Matkalle suunnitellaan muutakin ohjelmaa. Hinta-arvio 30 euroa peritään autossa. Ilmoittautumiset kesäpäivään ja tilausnäytäntöön Markku puhelin tai sähköposti TÖYSÄN 4H YHDISTYS Tervetuloa tutustumaan Töysän 4H-yhdistyksen kotisivuihin osoitteessa: Kotisivuilta löydät tietoa 4H:n tapahtumista, kerhoista ym 4H toimistolla Terhi Hautala syyskuun loppuun saakka, hänet tavoittaa p tai 4H:n s-postilla Iivarin kahvio aukeaa

7 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalvelua siivouksiin. Kotipalvelu on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua. Siivousasioissa voitte ottaa yhteyttä 4H:n toimistoon p tai suoraan kotipalvelutyöntekijöihin, puh tai Dogsitter-palvelua (koiranhoitoa) saatavana 4H-yhdistyksen kautta. Tarvitsetko loman ajaksi lemmikillesi hoitajaa, ulkoiluttajaa ym. 4H-yhdistyksellä on toiminnassaan mukana 8 koulutettua reipasta dogsitteriä. Lisätietoja 4H-yhdistykseltä p tai Helena Salokangas p , helena.salokangas@ahtari.fi LANNOITESÄKKIKERÄYS Lehtosenmäen teollisuusalueella edellisvuosien tapaan. Keräysaika välisen ajan. Lisäksi säkkejä voi tuoda välisenä aikana Tohnissa Janne Vainionpään konesuojan vierustalle, Ylipää-Ritola alueella Valtaalan konesuojan pihalle ja Salonkylällä Jussi Sunin kuivaajan pihalle. Näistä paikoista säkit siirretään 4H-yhdistyksen toimesta Lehtosenmäelle keräyksen päätyttyä. Keräykseen otetaan: Yaran 40kg lannoitesäkit, lannoitelavojen suojahuput, suursäkit: Yara (myös Kemira Grow- How logolla), Agrimarket, K-maatalous, Tilasiemen. Keräykseen EIVÄT kelpaa muut suursäkit, säilörehun kiriste- tai aumakalvot, erilaiset kanisterit ja muu muovi tai jäte. TÖYSÄLÄISTEN JÄRJESTÖJEN KESÄREISSU 7.8. Lähtö Töysän torilta klo 9.00, paluu n. klo Jalasjärven Juustoportin pysähdyksen jälkeen jatketaan Pirunpesälle, josta matka jatkuu Parkanon kautta Seitsemisen kansallispuistoon. Puistossa mahdollisuus patikoida 0-7,5 km matka innon ja kunnon mukaan. Puistossa paljon katseltavaa ja tekemistä. Paluumatkalla mahdollisuus poiketa Matias kappelissa Virtain Härköskylässä. Mukana Tervajalkoja ja Latulaisia. Hinta 30 sis. matka, kahvi, ruoka. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 6.8. mennessä Jussi Suni TÖYSÄN SEURAKUNTA Kirkkotie TÖYSÄ, p Kirkkoherranvirasto avoinna ma-pe Kesäseurat Rauhanyhdistyksen toimitalolla Hakojärvellä. Seurat alkaen la klo 14, klo 16, klo ja su klo 12.30, ja 17. Puhujina Erkki Tölli, Urho Savela, Pentti Mero ja Pekka Sippola. Su 8.8. klo 10 Messu kirkossa, 11. sunnuntai helluntaista, saarnaa Pekka Sippola, Ry:n kesäseurat. Su klo 10 Messu kirkossa, 12. sunnuntai helluntaista. 50-vuotta sitten ripillepäässeiden juhla jatkuu jumalanpalveluksen jälkeen srk-talolla. Su klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, 13. sunnuntai helluntaista. Hakomäki- Niemenkylän kirkkopyhä. Ma klo 12 Päiväpiiri Tuuri Inn majatalo ja retkikeskuksessa, Tuurintie 79, isäntänä Visa Marttila. Su klo 10 Lähimmäisenpäivän Messu kirkossa, 14. sunnuntai helluntaista. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin. Srk-talolla kirkkokahvit suolapalan kera ja myyjäiset oman seurakunnan diakoniatyön hyväksi. Ke 1.9. klo 19 Raamattu- ja rukouspiiri srk-talolla. Voit myös soittaa rukousaiheesi Pirjo Antilalle To 2.9. klo 13 Päiväpiiri Raili Hakojärvellä, Hakojoentie 230. Su 5.9. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, 15. sunnuntai helluntaista. Yrittäjien kirkkopyhä.

8 Kirkkokahvila on avoinna makasiinissa kesäsunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen klo 13 saakka, päättäjäiset su DIAKONIATYÖ: Päihdetyön leiri Ähtärin seurakunnan leirikeskuksessa. ilm mennessä Pirjolle Lähtö kirkolta klo 9.20 ja muualta sopimuksen mukaan. Ma klo 12 Omaishoitajaryhmä Turina Tuvalla. LEIRI 9-13 VUOTIAILLE ISOSAARESSA Leirin hinta on 15, josta 4H:n jäsenkortilla saa 5 alennuksen. Leirille otetaan etusijalla ne, jotka eivät kesällä päässeet/mahtuneet leirille. Toki muutkin voivat leirille ilmoittautua. Ilmoittautuminen leirille viimeistään mennessä. Leiri alkaa pe klo 16. Leiri päättyy la klo 16. Yhteistä kuljetusta Isosaaren rantaan ei ole, joten jokainen tulee ja poistuu omin kyydein. Mukaan leirille tarvitset seuraavat varusteet: Makuupussi sekä lakana ja tyynyliina tai pussilakana sekä lakana ja tyynyliina, Lämmintä sään mukaista vaatetusta, Pyyhe ja uimapuku, Kumisaappaat, Henkilökohtaiset tarvikkeesi esim. hammasharja ym., Tasaraha leirimaksuun, Iloista ja reipasta leirimieltä. Isosaaressa leiriläiset eivät tarvitse kännykkää. Jos kännykkä haluaa tulla mukaan leirille, se ei saa häiritä leirin yhteisiä toimintahetkiä, eikä toisia leiriläisiä. Isosaaren kioski ei ole toiminnassa enää syyskuulla, joten mukaan voit ottaa omia herkkuja. Leirin järjestää yhteistyössä seurakunta, kunnan vapaa-aika toimi ja 4H. Huom! Ilmoittautuminen leireille alkaa ma Ennen sitä ilmoittautumisia EI oteta vastaan! Koska tarvitsemme leiriläisistä joitain tietoja, toivomme että vanhemmat ilmoittavat lapsensa leirille puhelimitse, eli ei siis tekstarilla.leiri järjestetään mikäli vähintään 15 leiriläistä on tulossa. Tiedustelut leiristä sekä ilmoittautumiset Virvelle seurakuntaan Huomio seurakuntaretkelle Nurmekseen ja Lieksaan lähtijät! Lähtö siis Perjantai klo 8 Tuurin apteekin luota ja klo 8.15 Töysän srk-talolta. Ilmoitathan jälkeen Virvelle, jos tulet kyytiin matkan varrelta. Matkan hinta 140 euroa / hlö. Kirkkokuorolaisten retkestä kuoro maksaa puolet. Maksu kerätään autossa, joten varaathan tasarahan. Lisätietoja retkestä Virveltä Retki on täynnä, joten enempää ilmoittautumisia ei oteta. Katso tarkemmat tiedot seurakunnan toiminnasta torstaisin Viiskunnasta tai osoitteesta HOIKAN APU Aina palveluksessasi Aila Ahopelto uusi puh.nro arkisin klo Tarjoamme: siivousapua pienimuotoista pitopalvelua juhlien järjestämiseen liittyvää apua hierontapalveluja kokouskahvituksia SYYSKUUN kuntatiedote ilmestyy viikolla 35. toimitathan aineistosi viimeistään sähköpostitse annukka.maenpaa@toysa.fi tai kunnantoimiston neuvontaan. Huom!!! Kuntatiedotteen laatii syyskuusta alkaen Annukka Mäenpää p

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin. Käy netissä: KUNNANVIRASTO ON SULJETTUNA viikot (

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin. Käy netissä:   KUNNANVIRASTO ON SULJETTUNA viikot ( Heinäkuu 2010 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi KUNNANVIRASTO ON SULJETTUNA viikot 27 29 (5.-25.7.) Puhelinpäivystykset Tekninen toimisto: - rakennusvalvonta

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Koulutyö lukuvuonna 2011 2012 Koulutyö Töysän perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa keskiviikkona 10.8.2011. Koulun

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT tiedottaa

SIVISTYSPALVELUT tiedottaa Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2014 Koulutyö lukuvuonna 2014-2015 SIVISTYSPALVELUT tiedottaa Koulutyö Alavuden kaupungin perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa torstaina

Lisätiedot

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä!

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä! Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2018 SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA KOULUTYÖ LUKUVUONNA 2018-2019 Koulutyö Alavuden kaupungin perus- ja esiopetusta antavissa kouluissa alkaa tiistaina 14.8.2018.

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Heinäkuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin KUNNANVIRASTO ON SULJETTUNA 4.-24.7.2011 Puhelinpäivystykset Tekninen toimisto: - rakennusvalvonta ma-ke puh. 0400 401 878 - kiinteistö- ja vesihuollon

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Elokuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Koulutyö lukuvuonna 2012-2013 Koulutyö Töysän perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa tiistaina 7.8.2012. Koulun alkamisaika

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Huom. poikkeuksellinen aukioloaika ti 21.9.; henkilökunnan koulutustilaisuuden takia kirjasto avoinna klo

Huom. poikkeuksellinen aukioloaika ti 21.9.; henkilökunnan koulutustilaisuuden takia kirjasto avoinna klo KIRJASTO Kirjaston aukioloajoissa siirrytään talviaikaan syyskuusta alkaen, samalla kokeilemme uutta aukioloaikaa torstaipäiville. Leikkaa talteen aukioloajat 1.9. alkaen: maanantaisin klo 12.00-19.00,

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Anna palautetta! Alavus Töysä kuntaliitosesiselvityksestä

Anna palautetta! Alavus Töysä kuntaliitosesiselvityksestä Lokakuu 2010 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Anna palautetta! Alavus Töysä kuntaliitosesiselvityksestä Alavus ja Töysä ovat tehneet kuntaliitosesiselvityksen yhteisenä virkamiestyönä. Selvitys on

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

lapset - nuoret - perheet

lapset - nuoret - perheet lapset - nuoret - perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2013 1 PERHEMESSUT 01.9. Koululaisten kirkkopyhä Hyvinkään kirkko klo 10 15.9. Perhemessu Martin srk-talo klo 15 29.9. Mikkelinpäivän perhemessu

Lisätiedot

Nuorten 4H-yritykset. Liikuntakerho. Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Heinäkuu 2014 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. Kotipalveluapua siivouksiin

Nuorten 4H-yritykset. Liikuntakerho. Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Heinäkuu 2014 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. Kotipalveluapua siivouksiin Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Heinäkuu 2014 Kotisivuiltamme osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät ajankohtaista tietoa tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. ja meidät löydät myös Facebookista

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Töysä-viikko

Töysä-viikko Kesäkuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Töysä-viikko 6.6. - 12.6. Ma 6.6. klo 18.00 Kotiseuturetki, Töysä-seura järjestää kiertoajelun keskustan ja Tuurin taajamien ja teollisuusalueiden alueella.

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Maaliskuu 2014 Töysän NS:lla la 5.4 klo 18.30 alkaen ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA ARVONTA

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2013 Koulutyö lukuvuonna 2013 2014 SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA Koulutyö Alavuden kaupungin perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa keskiviikkona

Lisätiedot

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi

ja sekä Artjärven kappeliseurakunta Kirkkotie 23 16200 Artjärvi Pappi: Mira Vorne 0401259503 mira.vorne@evl.fi YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Tuomas Niskanen 050 5546531 kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat: Marja Salo 050 33 99 128

Lisätiedot

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H

e r NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H Kurikan Kesä s e r Lipa 2018 NUORISOTOIMI KULTTUURITOIMI 4H LEIRIT JURVA Jurvan Nuopparilla Kauppatie 8, Jurva JALASJÄRVI Wilholassa Knuuttilantie 6, Jalasjärvi 5.-6.6.2018 Seikkailuleiri (6-8-vuotiaille)

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2014 1 PERHEMESSUT 7.9. Hyvinkään kirkko klo 10.00 (koululaisten iltakerhojen kerhonohjaajien siunaaminen) 14.9. Martti klo 15.00 (päiväkerholaisten

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Joulukuu 2015 Joulu/2015 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Wilskmannintie 1, 63600 Töysä puhelin 050-376 4319 s-posti: Kotisivuiltamme osoitteesta toysa.4h.fi löydät ajankohtaista

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2015 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 13.9. Hauho-päivän messu, liturgia ja saarna Tapani Vanhanen, kanttori Taina Kujanen. Mukana Hauhon kirkkokuoro ja vieraita

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut!

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut! Tammikuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Ukkokankaan pohjavesialueen jätevesiselvitys on valmistunut. Yleisötilaisuus selvityksen tuloksista järjestetään Ylipään Nuorisoseuralla tiistaina 18.1.2011

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2015 Koulutyö lukuvuonna 2015 2016 Koulutyö Alavuden kaupungin perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa keskiviikkona 12.8.2015. Koulun

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 06 08 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 04 06 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

Orimattilan seurakunnassa ja Artjärven kappeliseurakunnassa

Orimattilan seurakunnassa ja Artjärven kappeliseurakunnassa YHTEYSTIETOJA: Orimattilan seurakunnan nuorisotoimisto Pappilantie 1, 2KRS 16300 Orimattila Pappi: Katja Kerkkänen 050 5546531 katja.kerkkanen@evl.fi kouluikäisten parissa toimivat nuorisotyönohaajat:

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä

Herttoniemen seurakunnan. toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien. läpyskä Herttoniemen seurakunnan toimintaa ja tapahtumia kouluikäisille! tyttöjen ja poikien läpyskä talvi ja kevät 2016 KOULUIKÄISTEN KERHOT Kerhot alkavat loppiaisen jälkeen ja jatkuvat huhtikuun loppuun. Keskiviikkoisin

Lisätiedot

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2018 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 30.9. Mikkelinpäivän messu, liturgia Katja Verho, saarna Tapani Vanhanen, kanttori Pekka Rantio 7.10. Messu, eläkeikäisten

Lisätiedot

PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET

PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET 1 PARAISTEN KAUPUNGIN KOULUKULJETUSPERIAATTEET Paraisten kaupungin sivistyslautakunta vahvisti 14.11.2012 ( 56) seuraavat periaatteet koskien esiopetuksen ja perusopetuksen koulukuljetuksia. Päivitetty

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina klo alkaen.

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina klo alkaen. Marraskuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina 15.11.2011 klo 19.00 alkaen. Kokouksen asialista on nähtävänä 9.11.2011 lähtien kunnan ilmoitustaululla

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen Maalis/2015 Töysän 4H yhdistys ry:n VUOSIKOKOUS ke 11.03.2015 alk. klo 18.30 Iivarin koulun ruokasalissa Ohjelmassa nuorten palkitsemiset sekä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Tilaisuuden alussa mehu-

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Tammikuun ryhmäkirje töysäläisille

Tammikuun ryhmäkirje töysäläisille Nro 01/ 2010 Tammikuun ryhmäkirje töysäläisille Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi Kaikkiin kunnan omistamiin vuokra-asuntoihin on jatkuva haku. Hakemukset ovat voimassa puoli vuotta. Lisätietoja

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 8.3.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä!

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä! Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2017 SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA KOULUTYÖ LUKUVUONNA 2017-2018 Koulutyö Alavuden kaupungin perus- ja esiopetusta antavissa kouluissa alkaa torstaina 10.8.2017.

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa

JÄSENTIEDOTE 2/2015. Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry. Tässä tiedotteessa Lahden Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry JÄSENTIEDOTE 2/2015 Tässä tiedotteessa Yhdistyskuulumiset... 2 Hallituksen kokoukset... 2 Toimiston kesäloma... 2 Lahden Seudun me itse... 2 Vapaa-ajan toiminta...

Lisätiedot

Sonkajärven seurakunta RIPPIKOULU (04 synt)

Sonkajärven seurakunta RIPPIKOULU (04 synt) seurakunta RIPPIKOULU -19 (04 synt) 1 Koulussa INFO 2 Rippikouluun tulevat Konfirmaatiovuonna 15 vuotias Poikkeuksia (luokkakaverit, ikäluokka) Alkujakso omassa, syventävä voi olla muualla => Kirkkojärjestys

Lisätiedot

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun?

Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Kuka voi tulla rippikouluun? Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2016 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2016! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset

Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset Joroisten yhtenäiskoulun ja Kuvansin koulun koulukuljetukset YHTENÄISKOULUN KULJETUKSET Kolman kylän, Kuokkalan, 23.tien ja Hallamäen oppilaiden kuljetus Kuljetusoppilaiden kuljetus Joroisten yhtenäiskouluun

Lisätiedot

Avointa toimintaa Hattulassa

Avointa toimintaa Hattulassa Avointa toimintaa Hattulassa alle kouluikäisille syksy 2015 Hattulan seurakunnan kerhot Parola, Huilis, Parolantie 37 (Valintatalon päädyssä. Vanhaa apteekkia vastapäätä) 3-5-vuotiaat aamupäiväryhmä: perjantaisin

Lisätiedot

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 3/2008 Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN 3. 10 TALOUDEN TOTEUMA 4. 11

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015

HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ. SYKSYN ohjelma 2015 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen seurakuntatyö NÄKÖVAMMAISTYÖ SYKSYN ohjelma 2015 Helsingin Seurakuntayhtymä Näkövammaistyö Seurakuntien talo, 4 krs. Kolmas linja 22, 00530 Helsinki Toimisto 09-2340

Lisätiedot

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET

PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET AIKATAULU PALVELULIIKENNE KANTA NAANTALIN JA MERIMASKUN ALUEET KESÄAIKATAULU Voimassa koulujen kesäloman aikana NAANTALIN KAUPUNKI TLO TERVETULOA TURVALLISEN JA MUKAVAN PALVELULIIKENTEEN KYYTIIN! Naantalissa

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Toukokuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin KUNNANVIRASTO ON SULJETTUNA perjantaina 18.5.2012 Perusturvatoimiston puhelinpäivystys klo 9-11 numerosta 06 2525 5210. Vesihuolto- ja kiinteistöpäivystys

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Kesäkuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Töysä-viikko 3.-10.6. su 3.6. klo 10.00 Messu kirkossa, mukana Ritulit ja Kirkkokuoro ma 4.6. klo 17.30 UKK-kävelytesti; kaikki maanantai-illan tapahtumat

Lisätiedot

TÖYSÄ-PÄIVÄT

TÖYSÄ-PÄIVÄT Kesäkuu 2010 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi TÖYSÄ-PÄIVÄT 6.6.-13.6.2010 su 6.6. klo 10.00 Jumalanpalvelus Töysän kirkossa, mukana Ritulit ja Kirkkokuoro

Lisätiedot

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy

Kausitiedote. Seuraava kausitiedote ilmestyy Kausitiedote Seuraava kausitiedote ilmestyy 1.12.2017 Ilmoitukset tiedotteeseen 31.11.2017 mennessä osoitteeseen: kari.rissanen@huittinen.fi tai http://www.huittinen.fi/matkailu/huittisissa_tapahtuu/ilmoita_kausitiedotteessa

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari RIPPIKOULUPASSI Rippikoulupassi on sitä varten, että tutustut seurakunnan toimintaan. Siihen keräät merkinnät: 5 jumalanpalveluksesta 5

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa!

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Tapanilan syksy nettiin 2016 Aikuisille Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Kamarikuoro tiistaisin klo 18.30-20.30, 6.9-13.12. Olga Mäkinen 050-4616901. Aikuisten sähly ke 13.1. -18.5. klo 19-20.

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

PRESIDENTINVAALI 2012

PRESIDENTINVAALI 2012 Tammikuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin PRESIDENTINVAALI 2012 Presidentinvaali toimitetaan sunnuntaina 22.1.2012 ja ennakkoäänestysaika on 11.-17.1.2012. Jos kukaan ehdokkaista ei saa

Lisätiedot

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT

HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT HELSINGIN NMKY:N RIPPIKOULUT Mitä rippikoulu on? Rippikoulu on kasteopetusta Nykyään puolen vuoden mittainen, 80 tuntia Sis. Seurakuntayhteysjakso, leirijakso, konfirmaatio Seurakunnan toimintaan osallistumista

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014!

laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! laukaan seurakunta www.laukaasrk.fi tervetuloa 2014! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2014. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan kesäriparit, vaellus, purjehdus, ratsastus

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan kesäriparit, vaellus, purjehdus, ratsastus Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan kesäriparit, vaellus, purjehdus, ratsastus Draamallinen messu Uskelan kirkossa pe 11.12. klo 18 Naarila 3, Kesä-Angelat, Juvankoski, Vaellus, Purjehdus

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin

Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Maaliskuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin EDUSKUNTAVAALIT 2011 ÄÄNESTYS VAALIPÄIVÄNÄ Sunnuntaina huhtikuun 17. päivänä 2011 toimitettavien eduskuntavaalien äänestyspaikkana on kunnanvirasto.

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari, Päiväripari, Laskettelu

Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari, Päiväripari, Laskettelu Rippikoulujen yhteisiä menoja 2015 2016 Naarilan talvilomaripari, Päiväripari, Laskettelu Draamallinen messu Uskelan kirkossa pe 11.12. klo 18 talvileiri, laskettelu la 12.12. klo 18 päiväripari Tästä

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017!

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017! Laukaan seurakunta tervetuloa 2017! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2017. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi nuorista käy rippikoulun

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! 1 Tervetuloa rippikouluun! Tässä on sinulle tietoa ryhmäsi kokoontumisista ja muita rippikouluun liittyviä ohjeita. 2 Olet ryhmässä Päivärippikoulu 1 Päivärippikoulu on maksuton Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti

Lisätiedot

Infokirje

Infokirje Infokirje 1 11.8.2017 Tässä infokirjeessä: 1. Syyskausi alkaa 14.8. 2. Läsnä- ja poissaolot 3. Nuotisto 4. Tulevat tapahtumat 4.1. Kesäkonsertti 22.8. 4.2. Harjoitus Nuuksiossa 24.8. sekä luonnon päivän

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä Kevät 2017 Lukijalle Tähän Ryhmäkalenteriin on koottu tietoa Evijärven alueella toimivista ikäihmisille suunnatuista ryhmistä.

Lisätiedot

Hei! Oppilastiedote

Hei! Oppilastiedote Hei! Oppilastiedote 11.4.2019 Tervetuloa Tanssi väreissä -esityksiin tulevana lauantaina 13.4. Lukuvuosi-ilmoittautuminen on auennut Tanssiyhdistyksen uusi hallitus on valittu Loppukevään tuntitarkennukset

Lisätiedot

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ Lukuvuosi 2018-19 Luokat ja henkilökunta 4A Jaana Hekkanen, 4B Antti Ranta, 4F Niina Siltari, 4H Petri Korpi 3B Saku-open sijainen, 3C Susanna Hasiwar, 3D Annukka Goman laaja-alainen

Lisätiedot

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET LOKA-MARRASKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS MIKÄ ON SEURAKUNNAN TARKOITUS??? Syyskausi on alkanut ja seurakunnan eri toiminnot

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! 1 Tervetuloa rippikouluun! Tässä on sinulle tietoa ryhmäsi kokoontumisista ja muita rippikouluun liittyviä ohjeita. 2 Olet ryhmässä Leirikoulu 1 Leirimaksu 80e laskutetaan. Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti

Lisätiedot

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi 2015-16

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi 2015-16 METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ Lukuvuosi 2015-16 Luokat ja henkilökunta Ensi lukuvuoden 4A ja 4B 5ABCDE laaja-alainen erityisopettaja Päivi Juustila englannin ja saksan opettaja teknisen työn opettaja koulunkäynnin

Lisätiedot

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA

LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA LEIRI KISAKALLION URHEILUOPISTOLLA 14.-16.9. ALKUSANAT 1 LEIRIVARUSTEET 1 LEIRIMAKSU 1 PALUUKYYTI 1 LEIRILÄISET 2 LEIRIOHJELMA 3 LEIRIN PELISÄÄNNÖT 4 ALKUSANAT Hei kaikki reippaat leirille lähtijät! Tervetuloa

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa 2015 1 PERHEMESSUT 25.1. Hyvinkään kirkossa klo 10 8.3. Martin srk-talossa klo 15 15.3. Vehkojan srk-keskuksessa klo 11. Perhebrunssi klo 9.30 alk. 29.3.

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN

TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN TERVEISET SYYSKUU 2018 LOHJAN HELLUNTAISEURAKUNNAN JÄSENLEHTI http://lohjanhelluntaisrk.net PASTORIN TERVEHDYS Syyskauden alku seurakunnassa Kesä alkaa olla lopuillaan ja syyskausi alkamassa. Monella on

Lisätiedot

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209

Katso ilmoittautumisohjeet kyseisen leirin kohdalta! ALLE KOULUIKÄISTEN LEIREISTÄ VASTAA: Lastenohjaajat Anne Vuori ja Kaija Rajanen 050-408 1209 2 Lukijalle! Seurakunnan lastenleirit on tarkoitettu järvenpääläisille lapsille, leiripaikkoja on rajoitetusti, 1 paikka/lapsi. Jokaisella leirillä on osallistujakiintiönsä ja ikärajansa. Kaikki leiriläiset

Lisätiedot