Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI"

Transkriptio

1 Elokuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin SIVISTYSTOIMI Koulutyö lukuvuonna Koulutyö Töysän perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa tiistaina Koulun alkamisaika on Suutalan koululla klo 8.00, Hakojärvellä 9.15 ja muilla kouluilla klo Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä! Koulukuljetukset Koulukuljetukset noudattavat pääosin edellisen lukuvuoden reittejä ja aikatauluja. Koulukuljetuksia hoitavat: Hakojärvi Pekka Moisio, Iivari Jari Hautamäki ja Pekka Moisio, Suutala Jari Hautamäki ja Peuran Liikenne, Tuuri Mikko Holkko, yläaste Jari Hautamäki ja Mikko Holkko sekä Peuran Liikenne (aamu: Tuuri-Kk, Suutala-Kk, iltapäivä: Kk-Tuuri ja Kk-Hakojärvi) ja Karstulan Liikenne (aamu: Hakojärvi-Kk, iltapäivä: Kk-Suutala). Kuljetusaikatauluista voi kysellä tarkemmin suoraan autoilijoilta noin viikko ennen koulutyön alkamista. Huoltajaa kehotetaan opastamaan ja muistuttamaan koululaista liikennesääntöjen ehdottoman tarkasta noudattamisesta ja yleisestä varovaisuudesta liikuttaessa yleisillä teillä. Erityisesti kouluautosta poistuttaessa ja tietä mahdollisesti ylitettäessä tulee tarkasti varoa mahdollista muuta liikennettä. Koulumatkoilla ja koulukuljetuksessa tulee noudattaa hyviä ja kohteliaita käytöstapoja (mm. tervehtinen ja kiittäminen). Kuljetusautossa tulee tinkimättä noudattaa kuljettajan antamia ohjeita ja sääntöjä. Mikäli asuinpaikka kunnan sisällä muuttuu siten, että se vaikuttaa kuljetuksiin, tulee uusi osoite viipymättä ilmoittaa koulutoimistoon. Maksuttoman kuljetusetuuden omaaville oppilaille / huoltajille lähetetään kirjallinen ilmoitus kuljetusetuudesta ennen koulujen alkamista. Samassa yhteydessä lähetetään tarkempi kuljetusaikataulu. Mikäli ilmoitusta ei tule ja oikeus maksuttomaan kuljetusetuuteen oletettavasti täyttyy, voi asian oikaisemista tiedustella koulutoimistosta tai suoraa koululta. Jos oppilas ei kunnan järjestämää kuljetusta syystä tai toisesta tarvitse tai ei käytä, tulee asiasta ilmoittaa koulutoimistoon. Oikeus maksuttomaan kuljetusetuuteen täyttyy pääsääntöisesti silloin, kun koulumatka lyhintä kulkukelpoista tietä pitkin esioppilaalla ja luokan oppilaalla on yli 3 km (kunnan oma päätös) ja muilla yli 5 km. Joitakin poikkeuksia Kk-Suutala ja Kk-Hakojärvi tieosuuksilla. Koulujen loma-aikoja Syysloma vko 42, joululoma , talviloma vko 9.

2 PÄIVÄHOITO ESKARI- ILTSI SEKÄ KOULULAISTEN AAMU- JA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Toimintaan kaudelle hakeneet: Olette tervetulleita tutustumaan iltapäivätoiminnan tiloihin ja henkilökuntaan MAANANTAINA klo välisenä aikana. Tutustumista ei tarvitse sopia erikseen, sillä ohjaaja on paikalla koko tuon ajan. Voitte silloin keskustella ja kysellä tarkemmin aamu- ja iltapäivätoiminnan käytännön asioista ja toiveistanne toiminnan suhteen. Muistakaa palauttaa samalla postissa kotiin tullut esitietolomake!! UUTTA Päiväkoti Pikku- Trimmille avataan elokuun alussa nk. satelliittiryhmä. (= päiväkodin ryhmä, joka toimii fyysisesti erillään emo päiväkodista.) Ryhmä on sisarusryhmä n lapselle, iältään 0-5 vuotiaille. Satelliitti toimii osoitteessa: Eilanraitti 2 B 7. Vapaita paikkoja voi tiedustella päivähoitotoimistosta. PÄIVÄHOITOTOIMISTO Avoinna MA - TO klo (Muina aikoina sopimuksen mukaan) / päivähoidon johtaja IL Käyntiosoite: Wilskmanintie, TÖYSÄ Postiosoite: Rantatie 2, TÖYSÄ Toimisto on suljettu sekä Kiireellisissä hoitoasioissa yhteys päiväkoti Pikku-Trimmiin NUORISOTOIMI Nuorisotila Kaktus ja Quume-nuorisoinfo avoinna elokuussa (13-19-vuotiaille) seuraavina päivinä: ma 6.8., ke 8.8., pe ja ma klo Terhi lomailee välisen ajan, jolloin Kaktus suljettu. Tulossa syyskuussa: Lähde mukaan Elämä Lapselle konserttiin Helsingin Hartwall Areenalle klo Tällä kertaa konserttia tähdittävät mm. PMMP, Robin, Anna Puu, Jippu, The 69 Eyes ja Elonkerjuu. Uusia artistikiinnityksiä tehdään syksyn aikana. Reissun hinta 35. Nuoren lähtö on sovittava koulun kanssa. Reissu on päihteetön! Tarkemmat tiedot reissusta koulujen ilmoitustauluilla ja syyskuun kuntatiedotteesta! Reissuun lähdetään vain jos ilmoittautuneita on tarpeeksi! Järj. nuorisotoimi ja 4Hyhdistys Nuoriso-ohjaajan sijainen Terhi Hautala s-posti: terhi.hautala@toysa.fi puh

3 KUNTALIITOS Päätös Alavuden kaupungin ja Töysän kunnan yhdistymisestä Valtioneuvosto on tehnyt kuntajakolain (1698/2009) 21 nojalla päätöksen Alavuden kaupungin ja Töysän kunnan yhdistymisestä lukien. Valtioneuvoston päätös perusteluineen on nähtävänä kunnantoimistossa sekä kunnan kotisivulla kunnan hallinto/kuntaliitosasiat VAUVARAHA Jokaisesta syntyneestä töysäläislapsesta kunta maksaa rahana 100 ja lisäksi perhe voi käyttää veloituksetta 4 tuntia perhetyön kodinhoitajan palvelua ma - pe klo 8-16 välisenä aikana. Lapsen syntymän jälkeen rahan maksamista varten ilmoittakaa tilinumero puhelimitse numeroon tai sähköpostilla: marja-liisa.nurmi@toysa.fi Kodinhoitajavaraukset puh tai sähköpostilla: susanna.hietaniemi@toysa.fi LIIKUNTATOIMI Mestaripyöräilijä-kampanja päättyy 31.8 Mestaripyöräilijäksi pääset pyöräilemällä kesän aikana ( ) vähintään 1000 km. Syksyllä palkitaan parhaat saavutukset (eniten pyöräillyt mies ja nainen, iäkkäin sekä kaikki alle 18-vuotiaat nuoret), lisäksi kaikkien mestaripyöräilijöiden kesken arvotaan useita palkintoja! Ilmoita kilometrisi viimeistään ma 10.9 sähköpostiin janne.kujala@toysa.fi tai puhelimitse Alavuden, Töysän ja Ähtärin yhteinen liikuntakampanja päättyy 31.8 Palauta suorituskortti kunnantalolle tai liikuntatoimistoon viimeistään ma Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan useita palkintoja! Seuraava naapurikuntien yhteinen liikuntakampanja alkaa heti edellisen päätyttyä, eli 1.9. Suorituskortteja tuttuun tapaan saatavilla liikuntatoimistosta, kunnantalon keskuksesta, kirjastosta, Iivarin kahviosta, kuntosalilta, salesta, apteekista, pankeista sekä tulostettava versio Töysän kunnan internet-sivuilta. Liikuntavihot kuntolaatikoissa 30.9 saakka Kuntolaatikot sijaitsevat Ritolassa, Lehtimäen rajalla, Tohnissa, Mutkankylällä Kirkonkylällä, Housunkylällä Hakojärvellä, Tuurissa, Salonkylällä ja Holkonkylällä. Kuntoilulaatikoista löytyy vihko, mihin voit kirjata liikuntasuorituksesi kyseiseltä päivältä (aika tai matka), lajin voi valita vapaasti. Kampanjan päätyttyä osallistuneiden kesken arvotaan useita palkintoja! Kerhotoiminta alkaa elokuun lopulla/syyskuun alussa. Näistä tiedotetaan koulujen ilmoitustaululla, sekä syyskuun kuntatiedotteessa.

4 KIRJASTO Oiva-kirjastojen järjestämä, aikuisille suunnattu Kuntalukukisa jatkuu vielä saakka. Viimeinen KIRJAILIJAVIERAS on SIRPA KÄHKÖNEN, joka esiintyy Töysän kirjastossa ti klo Vapaa pääsy, tervetuloa! Oiva-kuntalukukisahanke Töysän kirjasto on avoinna kesäajan mukaan vielä elokuun: ma-to klo ja pe Ähtärin kirjastoauto jatkaa talviaikataulun mukaan alkaen ma 13.8., vuoden loppuun. maanantaisin: torstaisin: Hakojärven koulu Hakojärven koulu Iivarin koulu Tuurin koulu Lehtimäentie 789, klo Talastie Ylipään NS:n piha Kiviniemi (parittomat viikot) Suutalan koulu Salonkyläntie 1167 a-b (parittomat vk) Matonevan tien risteys (parilliset vk) Lanttolan tien risteys (parilliset vk) Kirjastoauton pysäkit on merkitty keltaisella kyltillä. Auton palveluja voivat käyttää kaikki kuntalaiset. Kirjastoautosta lainattua aineistoa voi palauttaa Oiva-kirjastoihin ja/tai Oiva-kirjastoista lainattua voi palauttaa autoon. Lainoja voi myös uusia normaalisti puhelimitse, Töysän kirjasto; , tai kirjastoauto /Juhani Akonniemi, tai internetissä Oiva-tietokannan kautta (tarvitset kirjastokortin numeron sekä salanumeron, saa kirjastosta/autosta). Käsityön taiteen perusopetuksen, Näppi-käsityökoulun, Töysän ryhmä kokoontuu maanantaisin klo Iivarin koululla, alkaen Ryhmässä on muutamia vapaita oppilaspaikkoja. Näpissä opiskelun voi aloittaa 7- vuotiaasta lähtien. Ilmoittaudu mukaan puh Lisätietoja Näpistä Töysä-Seura tiedottaa Töysän museo Sepänniemessä avoinna kesä elokuussa saakka. Opastus lomakylästä, os. Niemenkyläntie 250, Töysä, puh tai Apteekkimuseo Tuurin vanhalla asemalla avoinna kesä elokuussa saakka klo 12 16, os. Asematie 1, Tuuri, puh Kirkkokahvila lainaviljamakasiini avoinna sunnuntaisin klo Kotiseudun kasvot -kotiseutujulkaisu nro 6 on ilmestynyt. Voi ostaa mm. kunnantalon neuvonnasta, kirjastosta, pankeista, Tuurin apteekista ja museolta. Hinta 6. Museopassilla museot tutuiksi. Kerää passiin leimoja ja osallistu arvontaan. Lisätietoja: MLL TÖYSÄN YHDISTYS RY TIEDOTTAA ULKOILUTAPAHTUMA torstaina lapsiperheille yhteistyössä Tuurin kylätoimikunnan kanssa Tuurinkosken laavulla klo Tarjolla makkaraa, kahvia ja mehua! Tervetuloa kaikki lapsiperheet reippailemaan yhdessä! LAPSIPERHEKIRPPIS sunnuntaina klo Tuurin nuorisoseuralla. Tuo myyntiin lasten ja nuorten vaatteita, leluja, tarvikkeita ym. Me myymme ne puolestasi! Ja tule tekemään edullisia löytöjä! Myyntipaikan voi varata ti mennessä Heli Kivimäeltä puh tai heli.koo@suomi24.fi. Myyntipöydän hinta: MLL-jäsenet 10, ei-jäsenet 15. Tervetuloa!

5 Töysän kunnan vanhuspalveluiden liikuntapiirit Elviiran alakerran maanantain ja perjantain jumpat Onnenpesän tiistain jumppa Rimminkujan keskiviikon jumppa Toimintatuokio (keskiviikkoisin Elviiran yläkerrassa) ovat tauolla (viikot 33 39). Torstain päivätoiminta jatkuu normaalisti edellä mainitun ajan. Viikolla 40 töihin palaa fysioterapeutti Tiina Suni (p ). Sijaisena toiminut fysioterapeutti Miina Kainulainen haluaa kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää jatkoa! Töysän JHL ry 307 jäsenkokous torstaina klo kunnantalolla. Asia: yhdistyksen purkaminen ja yhdistyminen Alavuden JHL ry 436 osastoon lukien. Tervetuloa! Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä >ilmoittautuminen Opiston lukukausi alkaa vk 37 (10.09.) Opinto-ohjelmat jaetaan talouksiin postin kautta elokuun viimeisen viikon aikana (talouksiin, joihin ei ole mainostenjako kieltoa) Opinto-ohjelman löydät myöskin jokaisen kunnan nettisivuilta. Huom! Tanhuskidit aloittavat jo ke klo Töysän Ns:llä, ohjaajana Hanna Pantsu. Kurssimaksu 40 tai opistopassi. Kansantanssia tanssien, leikkien ja laulaen kouluikäisille. Tulossa syyskuun alussa.. Kotipuutarhurin syystyöt, Opistola, pe > , klo , ohjaajana Marko Ahola. Kurssimaksu 25 tai opistopassi. Koriste- ja marjapensaiden ja puiden hoitotyöt, kasvuvyöhykkeet, maanparannus, lannoitus, katteet, kasvinsuojelu ja leikkaus. Ilmoittautuminen mennessä netin kautta ilmoittautuminen tai puh ELÄKELIITON TÖYSÄN YHDISTYS TIEDOTTAA Ti klo 12. elokuun kk.tilaisuus srk.talossa. Markku Järvenpää puhuu perintö- ja lahjaverotuksen muuttumisesta ja uusista säännöksistä. Arpamyyntiä normaalisti. Ke klo Iloinen iltapäivä Onnenkivessä. Reijo Nieminen orkestereineen. Arpamyyntiä. Töysän eläkeliiton matkasihteeri tiedottaa Keskiviikkona lähdetään päivänäytökseen Seinäjoen kaupungin teatteriin. Siellä esitetään Robert James Wallerin Hiljaiset sillat. Matkalla ruokaillaan ja muuta ohjelmaa... Lauantaina lähdetään päivänäytökseen Jyväskylän kaupunginteatteriin, siellä esitetään MYRSKYLUODON MAIJA. Suosittuun romaanisarjaan perustuva Myrskyluodon Maija on riipaisevan kaunis musikaali selviytymisestä, rakkaudesta ja luonnon voimasta. Matkalla jouluateria. HUOM! Espanjan Torremolinos-matkalle on yksi naispaikka vapaana! ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIETOJA: Markku Järvenpää puhelin

6 TÖYSÄN SEURAKUNTA Kirkkotie 4, TÖYSÄ, p Kirkkoherranvirasto avoinna ma-ke klo sähköposti; toysan.seurakunta@evl.fi Su 5.8. klo 10 Messu kirkossa, Tuomas Palola. Kirkkokahvila makasiinissa klo 11-13, kahvittajana Kaarina ja Matti Huvila. Su klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Auranen. Kirkkokahvilan päättäjäiset makasiinissa klo Ti klo 12 Eläkeliiton kuukausitilaisuus srk-talolla. Ke klo 12 Mutkan päiväkahvit Aune ja Kaisa Ala-Mutkalla, Auranen. To klo 14 Hartaus Elviirassa, Auranen. Su klo 10 Messu kirkossa, Auranen, 50 vuotta sitten ripillepäässeet. Messun jälkeen ruokailu ja juhla srk-talolla. Su klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Auranen. To klo 14 Hartaus Elviirassa, Martikainen. Su 2.9. klo 10 Messu kirkossa, Martikainen. Diakoniasunnuntai. Messun jälkeen lounas ja myyjäiset srk-talolla. Ma 3.9. klo 13 Hartaus Hoikanrannassa. Su 9.9. klo 10 Messu kirkossa, Auranen. Vapaaehtoisten kirkkopyhä. Messun jälkeen ruokailu ja juhla srk-talolla. Kesäseurat Rauhanyhdistyksen toimitalolla, Sappiontie 49. La 4.8. seurat klo 14.00, ja klo Su 5.8. klo 10 Messu kirkossa. Ruokailu rauhanyhdistyksellä klo ja seurat klo ja Puhujina Matti Timlin, Hannu Pönkä, Markku Tikkanen ja Tuomas Palola. EU-elintarvikkeita jälleen saatavana Diakoniatoimistosta, sen aukioloaikoina. Diakoniatoimisto on avoinna ti, ke ja to klo Vielä muutama paikka vapaana seurakuntaretkelle Järvenpään ja Porvoon seudulle Lähtö perjantai klo 7 Tuurin apteekin luota ja klo 7.15 Töysän srk-talolta. Matkalla vierailu Tampereella Finlaysonin kirkossa, joka toimii lasten katedraalina sekä ruokailu. Järvenpäässä vierailu Seurakuntaopistolla, vierailu Aleksis Kiven kuolinmökillä ja majoittuminen. Lauantaina Jean Sibeliuksen Ainola, Juhani Ahon Ahola, Pekka Halosen ateljeekoti Halosenniemi. Porvoossa ruokailu ja omatoiminen käynti Brunbergin makeismyymälässä sekä tutustuminen J.L. Runebergin kotiin. Paluu noin klo 21. Matkan hinta 180 euroa / hlö. Kirkkokuorolaisten retkestä kuoro maksaa puolet. Hinta sisältää; matkat, ruokailut, pääsymaksut ja opastukset kaikkiin vierailukohteisiin, iltapala, yöpyminen majatalo Onnelassa ja aamupala. Retkelle ilmoittautumiset kirkkoherranvirastoon p mennessä. Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen jatkuu. Päiväkerhoon voi ilmoittaa tänä vuonna 4 ja 5 vuotta täyttävät lapset. Ilmoittautumiset Virvelle p tai kirkkoherranvirastoon p Päiväkerhot ja perhekerho alkavat viikolla 35. Päiväkerhoon tulijoille lähetetään kerhokirjeet ennen kerhojen alkua. Perhekerho alkaa seurakuntatalolla keskiviikkona klo Perhekerhossa aamupala (2 /perhe) seurakuntatalon yläkerrassa klo (huom! aamupala kerätään pois klo 9.30), klo alakerrassa vapaata leikkiä, jutustelua, askartelua yms. Noin klo hartaus ja kirkkomuskarihetki. Oma aikuinen huolehtii kerhossa lapsestaan ja hänen turvallisuudestaan. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki äidit, isät, isovanhemmat tai päivähoitajat alle kouluikäisten lasten kanssa!

7 TÖYSÄN 4H YHDISTYS Kotisivumme on uudistuneet. Osoitteesta löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo Iivarin kahvio aukeaa ma ja on auki ma-to iltaisin klo Kokouskahvitukset kätevästi kahviosta, tiedustelut ja varaukset p Lahjapulmia? Lahjakortti kotipalvelusta on mukava ja helppo tapa muistaa merkkipäivinä, lahjakortin voit tilata kätevästi 4H toimistolta p H:n 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Reippaat kotipalvelutyöntekijät auttavat arjen jaksamisessa. Kotipalvelu on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa palvelua. Siivousasioissa voitte ottaa yhteyttä 4H:n toimistoon p tai suoraan kotipalvelutyöntekijöihin tai Iivarin kioskilla ja 4H toimistolla myynnissä 4H yhdistyksen omia uniikkeja muistoadresseja 12 /kpl. Adressit on suunnitellut ja valmistanut Janne Vuorela. 4H Kerhotoiminta alkaa vk 36 (03.09.) Monitoimikerho/Tuurin koulu ti klo Monitoimikerho/Ylipään ns, ti klo Sählykerho 1-3 lk/trimmin sali ke klo Sählykerho 4-6 lk/trimmin sali ke klo Monitoimiliikuntakerho/Iivarin sali ke klo Tanssikerho 4-6 lk tytöille ja pojille/iivarin peilisali ke klo Heppakerho, Tuuri Metsälän talli to klo LANNOITESÄKKIKERÄYS Lannoitesäkkikeräys jatkuu Lehtosenmäen teollisuusalueella edellisvuosien tapaan. Keräysaika välisen ajan. Keräykseen otetaan: Yaran 40 kg lannoitesäkit, lannoitelavojen suojahuput, Yaran (myös Kemira GrowHow), Agrimarketin, K-maatalouden, Peltosiemenen ja Tilasiemenen suursäkit Säkkien pakkaaminen: 40 kg säkit pakataan kuten aikaisemminkin 50 kpl pakkauksiin > 49 säkkiä niputetaan, rullataan ja pujotetaan yhteen säkkiin. Suursäkkien pakkaus: Sisä- ja ulkosäkkiä ei tarvitse erottaa toisistaan. Sido 5-20 säkkiä nostolenkistä napakasti yhteen paalilangan pätkällä. ASIOIMISPALVELULIIKENNE PALVELEE Palveluliikenteellä kunnan asukkaat voivat ikään katsomatta hoitaa asiointinsa vaivattomasti. Varaa paikkasi viimeistään edellisenä iltana klo mennessä liikennöitsijä Jari Hautamäeltä puh Liikennöitsijä voi tarvittaessa hakea asiakkaan kotoa ja tuoda kotiin sekä avustaa asioinneissa. Matkasta peritään linja-autotaksan mukainen maksu, joka maksetaan suoraan liikennöitsijälle. Palvelulinja 1: Suutala Ritola Tohni Housunkylä - Kk/ Tuuri MAANANTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö klo 9. TORSTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö klo 9. Palvelulinja 2: Mutkankylä Niemenkylä - Kk/ Tuuri TIISTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö klo 9. PERJANTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö klo Palvelulinja 3: Kk Hakojärvi Lieskylä Holkonkylä Salonkylä - Tuuri/ Kk MAANANTAISIN asiointimahdollisuus Tuuriin, lähtö klo 10. TORSTAISIN asiointimahdollisuus Kirkonkylälle, lähtö Tuurista klo 10. Lisätietoja palvelusta saat Töysän vanhustyönjohtaja Kati Mäkelältä puh , Töysän kotihoidosta Anne Leinoselta puh tai Jari Hautamäeltä puh

8 ILMASTOINTI- HUOLTO 95,- meiltä myös * paljun vuokraus * alumiinirunkoiset laiturit * mönkijän kärryt * renkaat autoihin, traktoreihin ja työkoneisiin * uusi Jincheng- manki AUTOHUOLTO VALTSU LEHTIMÄENTIE 804,63640 RITOLA, MYYTÄVÄNÄ Myydään Töysän kirkonkylällä ja Hakojärvellä salaojissa olevaa tukikelpoista peltoa luopumistukiehdoin. Sitovat tarjoukset mennessä. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Tarkemmat tiedot ja näyttö myyjältä numerosta Esa Haavisto, Kuitintie 30, Hakojärvi HUUTOKAUPPA La klo Töysän Nuorisoseurantalolla. Näyttö tuntia ennen, klo Myydään: pöytiä, tuoleja, sänkyjä, kaappeja, keinutuoleja, sohva, tv, radioita, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, DVD, kitara, haitari, mandoliini, kelloja, tauluja, kahvinkeittimiä, poljettava ompelukone, kirnuja, potkukelkka, suksia, polkupyöriä, peilejä, ilmakivääri, miekkapari, matkapuhelimia, kristallia, astioita, valaisimia, turkkeja, pöytäliinoja, mattoja, työkaluja. Paljon hyvää käyttö- ja antiikkitavaraa. Huutokauppaehdot: Huutokaupan alussa. Meklarina Myski Veikko, maksu käteinen. Tied. Matti Räntilä p Puffetti. TERVETULOA! Syyskuun kuntatiedote ilm. viikolla 36 Toimitathan aineistosi mennessä sähköpostitse osoitteeseen sari.valkealahti@toysa.fi tai kunnanviraston neuvontaan Lisätietoja puh

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

PRESIDENTINVAALI 2012

PRESIDENTINVAALI 2012 Tammikuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin PRESIDENTINVAALI 2012 Presidentinvaali toimitetaan sunnuntaina 22.1.2012 ja ennakkoäänestysaika on 11.-17.1.2012. Jos kukaan ehdokkaista ei saa

Lisätiedot

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut!

Leikkaa talteen, kirjaston ja kirjastoauton aikataulut! Tammikuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Ukkokankaan pohjavesialueen jätevesiselvitys on valmistunut. Yleisötilaisuus selvityksen tuloksista järjestetään Ylipään Nuorisoseuralla tiistaina 18.1.2011

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Kesäkuu 2012 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Töysä-viikko 3.-10.6. su 3.6. klo 10.00 Messu kirkossa, mukana Ritulit ja Kirkkokuoro ma 4.6. klo 17.30 UKK-kävelytesti; kaikki maanantai-illan tapahtumat

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA

ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Maaliskuu 2014 Töysän NS:lla la 5.4 klo 18.30 alkaen ESIINTYMÄSSÄ LAKEUDENPORTIN OPISTON RYHMIÄ SEKÄ MUITA TÖYSÄLÄISIÄ LAPSIA, NUORIA JA AIKUISIA TAITAJIA ARVONTA

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT tiedottaa

SIVISTYSPALVELUT tiedottaa Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2014 Koulutyö lukuvuonna 2014-2015 SIVISTYSPALVELUT tiedottaa Koulutyö Alavuden kaupungin perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa torstaina

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2015 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Joulukuu 2015 Joulu/2015 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Wilskmannintie 1, 63600 Töysä puhelin 050-376 4319 s-posti: Kotisivuiltamme osoitteesta toysa.4h.fi löydät ajankohtaista

Lisätiedot

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen

Lakeudenportin opisto Ilmoittautumiset netissä www.alavus.fi>kansalaisopisto>ilmoittautuminen Maalis/2015 Töysän 4H yhdistys ry:n VUOSIKOKOUS ke 11.03.2015 alk. klo 18.30 Iivarin koulun ruokasalissa Ohjelmassa nuorten palkitsemiset sekä sääntömääräiset vuosikokousasiat. Tilaisuuden alussa mehu-

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Nuorten 4H-yritykset. Liikuntakerho. Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Heinäkuu 2014 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. Kotipalveluapua siivouksiin

Nuorten 4H-yritykset. Liikuntakerho. Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Heinäkuu 2014 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. Kotipalveluapua siivouksiin Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Heinäkuu 2014 Kotisivuiltamme osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät ajankohtaista tietoa tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. ja meidät löydät myös Facebookista

Lisätiedot

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä

Torstaina 4.6. Puolustusvoimain lippujuhlan päivä TOIMINTAOHJELMA 1.6.-7.6.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA; MA-TO 7.30-15.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-12.00 PALVELUKESKUS SIIRTYY KESÄAIKAAN! SULJEMME 1.6.-30.8. MAANANTAISTA PERJANTAIHIN KLO 15.00. Maanantaina

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

Avointa toimintaa Hattulassa

Avointa toimintaa Hattulassa Avointa toimintaa Hattulassa alle kouluikäisille syksy 2015 Hattulan seurakunnan kerhot Parola, Huilis, Parolantie 37 (Valintatalon päädyssä. Vanhaa apteekkia vastapäätä) 3-5-vuotiaat aamupäiväryhmä: perjantaisin

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin.

Syksyn muut muksukirjastopäivät ke 9.9. 7.10. 4.11. 2.12. Merkkaa kalenteriin. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen - Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 7/2015 9.8.2015 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja 12

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina 13.9.2011 klo 19.00 alkaen.

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina 13.9.2011 klo 19.00 alkaen. Syyskuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin TÖYSÄN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS pidetään tiistaina 13.9.2011 klo 19.00 alkaen. Kokouksen asialista on nähtävänä 7.9.2011 lähtien kunnan ilmoitustaululla

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO. TÖYSÄN TERVEYSASEMA tiedottaa. Terveysaseman ajanvaraus:

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Joulukuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO. TÖYSÄN TERVEYSASEMA tiedottaa. Terveysaseman ajanvaraus: Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Joulukuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO Alavuden ja Töysän kirjastot ovat Facebookissa samassa profiilissa, tykkää meistä! :) Oiva-tietokannassa (verkkopalvelussa) on tehty

Lisätiedot

VOIMAA VANHUUTEEN TIEDOTE

VOIMAA VANHUUTEEN TIEDOTE Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Marraskuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO Alavuden ja Töysän kirjastot ovat nyt Facebookissa! Käy tykkäämässä! :) Oiva-tietokannassa (verkkopalvelussa) tehdään muutoksia

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon.

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon. TYÖKAUSI 2015-2016 syyslukukausi 14.9.-22.11.2015 kevätlukukausi 11.1.-15.4.2016 hiihtoloma 7.-11.3.2016 kevätnäyttely huhti-toukokuu konsertti/kevätjuhla huhti-toukokuu Yksittäisiä kursseja voidaan järjestää

Lisätiedot

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019

JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 Toimintaa joulu tammikuussa 2018 & 2019 JOULUKUU 2018 & TAMMIKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 7.10. klo 10.00 to 6.12. klo 10.00 su 9.12. klo 10.00 su 16.12. klo 10.00 su 23.12. klo 10.00 ma 24.12. klo

Lisätiedot

KESÄ 2013 www.kerkkoo.fi

KESÄ 2013 www.kerkkoo.fi KESÄ 2013 www.kerkkoo.fi -361 0387 tai ilari.makinen@iki.fi. Palaute on tervetullutta! KERKKOON KOULU Tämän kylätiedotteen mukana jaetaan päivitetty kylän palveluesite. Esitteessä kerrotaan kerkkoolaisten

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 Sisältö Eduskuntavaalit 2011... 1 Opiskelija-avustukset haettavana... 2 Palvelu-asunto vuokrattavana... 3 Nuohoustiedote... 3 Jokihelmen opisto... 3 Elokuva

Lisätiedot

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy

klo 9.30 KUNTOUTTAVA TUOLIJUMPPA Vinttikamarissa klo 10.00-13.00 NEULETÖITÄ MYYTÄVÄNÄ Ala-Aulassa Else Mikkinen myy TOIMINTAOHJELMA 30.11.-6.12.2015 PALVELUKESKUS AVOINNA: MA, KE ja TO klo 7.30-15.30, TI 7.30-13.00, PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-13.00. TOIMINTATUPA AVOINNA: MA klo 9.00-15.00, TI klo 9.00-13.00 ja KE JA PE

Lisätiedot

Toimintaa toukokuussa 2019

Toimintaa toukokuussa 2019 Toimintaa toukokuussa 2019 TOUKOKUU 2019 JUMALANPALVELUKSET: su 5.5. klo. 10.00 su 12.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 19.5. klo. 10.00 su 26.5. klo. 10.00 to 30.5. klo. 10.00 pe 31.5. klo. 9.00 pe

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille

Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille Nro 02/2010 Helmikuun ryhmäkirje töysäläisille Käy netissä: www.toysa.fi http://tontit.toysa.fi KIRJASTO- JA KULTTUURITOIMI TIEDOTTAA Valokuvanäyttely Valakianhätä 26 vuotta pelastusalan historiaa, näyttelyavajaiset

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA

SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2013 Koulutyö lukuvuonna 2013 2014 SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA Koulutyö Alavuden kaupungin perusopetusta sekä esiopetusta antavissa kouluissa alkaa keskiviikkona

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla!

Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla! Huhtikuu 2011 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin Töysäläinen Kevätkirmaisu & Markkinat lauantaina 9.4.2011 Töysän Nuorisoseuralla! MARKKINAT klo 11.00 14.00; myynnissä käsitöitä, askartelutuotteita,

Lisätiedot

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa Toimintaa lapsiperheille Kaarelassa Kevät 2015 KANNELMÄEN SEURAKUNTA ESIKOISVAUVAKERHO Torstaisin klo 13.30-15 Kirkon nuorisotila Nurkassa (alk. 15.1.) Kerho on avoin kohtaamispaikka, ilmoittautumista

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2014 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta

Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta Isonkyrön perusopetus, kerhotoiminta 2017-2018 Tähän lehtiseen on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa KIRJASTO TIEDOTTAA

Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa KIRJASTO TIEDOTTAA Nro 10 2.10.2006 Ryhmäkirje töysäläisille NYT RAKENTAMAAN! Erinomaisia omakotitontteja eri puolilla kuntaa Töysän vaihtelevasta maastosta löytyy erilaisia, myös suuria tontteja Vielä muutama tontti vapaana

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016

VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 VARTIOKYLÄN SEURAKUNNAN KEVÄT 2016 Terveisiä Vartiokylän seurakunnasta! Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan. Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 TERVEISIÄ VARTIOKYLÄN SEURAKUNNASTA: Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan! Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Lokakuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO PALVELULIIKENNE. Kirjastossa tapahtuu

Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin. Lokakuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO PALVELULIIKENNE. Kirjastossa tapahtuu Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Lokakuu 2013 TÖYSÄN KIRJASTO Kirjastossa tapahtuu Syyslomaviikolla PERINNEPELITUOKIO kirjastossa. TO 17.10. klo 14 Museohanke 2 ja Marika esittelevät entisajan

Lisätiedot

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma syksyn 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi 2015-16

METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ. Lukuvuosi 2015-16 METSOKANKAAN KOULU PATAMÄESSÄ Lukuvuosi 2015-16 Luokat ja henkilökunta Ensi lukuvuoden 4A ja 4B 5ABCDE laaja-alainen erityisopettaja Päivi Juustila englannin ja saksan opettaja teknisen työn opettaja koulunkäynnin

Lisätiedot

CCI-sanomat 5 19.8.2014

CCI-sanomat 5 19.8.2014 Kyösti Meriläinen Aihe: VL: CCI-sanomat 4 / 28.7.2013 CCI-sanomat 5 19.8.2014 CCI-sanomat uudistuu Turun tuomiokirkon poika- ja koulutuskuoro Turun konservatorion poikakuoromuskari CCI-sanomissa tiedotetaan

Lisätiedot

sekä onnellista & lapsirikasta tulevaa vuotta 2011!

sekä onnellista & lapsirikasta tulevaa vuotta 2011! Joulukuu 2010 Julkinen tiedote kaikkiin talouksiin TÖYSÄN KUNNAN- VALTUUSTON KOKOUS pidetään maanantaina 20.12.2010 klo 18.00 alkaen. Kokouksen asialista on nähtävänä 15.12.2010 lähtien kunnan ilmoitustaululla

Lisätiedot

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1

Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015. Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 Tekemisen iloa ja meninkiä lapsille ja nuorille JALASJÄRVELLÄ 2015 Jalasjärven kunta, nuorisotoimi ja liikuntatoimi 1 2 Hei! Tästä esitteestä löydät itsellesi monipuolista tekemistä ja toimintaa kesäloman

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2015 2 JUMALAN- PALVELUKSET JUMALANPALVELUKSET su 29.11. klo 10 klo 18 su 6.12. klo 11 su 13.12. klo 10 su 20.12. klo 10 to 24.12. klo 14 klo 15.30 klo 16.30 pe

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 1 ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 2018-2019 Tähän on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

Hyvät Castrén-suvun jäsenet

Hyvät Castrén-suvun jäsenet Huhtikuussa 2015 Hyvät Castrén-suvun jäsenet ON KULUNUT viisi vuotta kun olimme koolla Helsingissä. Kuluvan kauden aikana julkaistiin ajantasainen sukukalenteri Castrén-suku 2012 ja aloitettiin uuden kirjan

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 25.09.2013 Sivu 1 / 1 4015/12.01.00/2012 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Marjo Tuoriniemi,

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman.

Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Tervetuloa mukaan seurakunnan lapsille ja perheille tarkoitettuun toimintaan. Tästä esitteestä löydät kevätkauden 2019 ohjelman. Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia. PÄIVÄKERHOT Päiväkerhot tarjoavat

Lisätiedot

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2013 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 06 08 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 04 06 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014

LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 LAMMIN SEURAKUNTA ADVENTTI JA JOULUAIKA 2014 JUMALANPALVELUKSET Su 30.11.2014 klo 10 Adventin messu Lammin kirkossa klo 18 Adventtihartaus Evolla Pitkäniemenjärven Tuulenpesällä (opastus Evokeskukselta)

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

SYKSY 2015. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2015 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 13.9. Hauho-päivän messu, liturgia ja saarna Tapani Vanhanen, kanttori Taina Kujanen. Mukana Hauhon kirkkokuoro ja vieraita

Lisätiedot

VARHAISKASVATUS. Päivähoitotoimisto Töysän alue Toimisto on suljettuna 8.-31.7.2013

VARHAISKASVATUS. Päivähoitotoimisto Töysän alue Toimisto on suljettuna 8.-31.7.2013 Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Heinäkuu 2013 VARHAISKASVATUS Päivähoitotoimisto Töysän alue Toimisto on suljettuna 8.-31.7.2013 Kiireellisissä hoitoasioissa yhteys päiväkoteihin, jotka ovat

Lisätiedot

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät)

to Palvan koulussa. Tiistaisin Naantalin terveyskeskuksessa klo 8-16 (paitsi lääkäripäivät) Helmikuu 2016 Kokouskutsu Velkuan Marttayhdistys ry Velkuan Marttojen kevätkokous lauantaina 6.2.2016 klo 14, Sinervolla. Esillä sääntömääräiset asiat, kahvitarjoilu, TERVETULOA! Yst.terv. Mari-Milla Aura

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49

Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Sivu 1 Viikkotiedote 5.12.2014 vko 49 Tirlittan-näytelmä Viides luokka esittää Tirlittan-näytelmän Wiljamissa (Urheilukatu 1). Koulun oma näytös on tiistaina 16.12. klo 12.00. Koulupäivä päättyy näytöksen

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Takahuhdin koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Takahuhdin koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Takahuhdin koulu lv. 2016-2017 MA TI KE TO PE BÄNDIKERHO 4.-6.- luokkalaisille Klo 15.15 16.45 A-talo lk 118 Pelikerho 1.-2.lk. Klo 15.00 15.45. Pelikerho 3.-4.lk. Klo 15.45

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

lapset - nuoret - perheet

lapset - nuoret - perheet lapset - nuoret - perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2013 1 PERHEMESSUT 01.9. Koululaisten kirkkopyhä Hyvinkään kirkko klo 10 15.9. Perhemessu Martin srk-talo klo 15 29.9. Mikkelinpäivän perhemessu

Lisätiedot

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016

Korson asukaspuisto kesäkuu 2016 Ma 30.5. Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 Metsän väkeä -eläinaiheisia lauluja ja loruja Ti 31.5 Puisto on avoinna klo 8-16 ja sisätilat ovat avoinna klo 9-14 ASKARTELU-PAJA

Lisätiedot

Versio I ASKOLAN KOULUTOIMEN KULJETUSSUUNNITELMA LV. 2014-2015

Versio I ASKOLAN KOULUTOIMEN KULJETUSSUUNNITELMA LV. 2014-2015 Versio I ASKOLAN KOULUTOIMEN KULJETUSSUUNNITELMA LV. 2014-2015 ASKOLAN KOULUTOIMEN KULJETUSSUUNNITELMA LV. 2014-2015 A. PERUSTEET Kuljetus järjestetään jokaisena koulupäivänä tämän suunnitelman mukaisesti.

Lisätiedot

Toimintaa elo syyskuussa 2018

Toimintaa elo syyskuussa 2018 Toimintaa elo syyskuussa 2018 Kirkon maalausremontti etenee. ELOKUU 2018 JUMALANPALVELUKSET: pe 17.8. klo 12.15 su 19.8. klo 16.00 su 26.8. klo 10.00 Koululaisjumalanpalvelus kirkossa, Hautala, Toivonen

Lisätiedot

Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta Riistaveden alueseurakunta Kesä 2016 Toukokuu Su 1.5, klo 10, Rukouskirkko, Kirkko. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. To 5.5, klo 10, Helatorstain Messu, Kirkko. Viitakko 2-rippikoulun kirkkokäynti, Pystykahvit.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Leinolan koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Leinolan koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI ALLE KOULUIKÄISET LAPSET PÄIVÄKERHO I 3-vuotialle klo 9.30 11 Avointa ja PÄIVÄKERHO II 4-5-vuotialle klo 12 15 Avointa ja PÄIVÄKERHO II 3-vuotialle klo 9.30 11 Avointa ja PÄIVÄKERHO I 4-5-vuotialle klo

Lisätiedot

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa!

Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Tapanilan syksy nettiin 2016 Aikuisille Huom. Hiihtolomaviikolla ei viikkotoimintaa! Kamarikuoro tiistaisin klo 18.30-20.30, 6.9-13.12. Olga Mäkinen 050-4616901. Aikuisten sähly ke 13.1. -18.5. klo 19-20.

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla.

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Pellon ikäihmisten palvelut Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Kansalaisopisto: Eri kursseja mm. Joogan senioriryhmä vanhalla koululla, sekä musiikillinen viriketoiminta

Lisätiedot

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat.

Pilates/syvävenyttely Aseman koulu Tiistaisin 2.2. alkaen klo Ohjaajana Satu Hokkanen Järj. Lempeät Liikkujat. 55+ liikuntalukkari kevät 2016 Esan Kuntosalivuorot Kunnan kuntosali maanantaisin ja perjantaisin klo 16.00-18.00 Yhteyshenkilönä Saija Niittymäki p. 040 721 9546 Järj. Nuutajärven Esa ry Pilates/syvävenyttely

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2017 PERHEMESSUT 6.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 3.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot. lv 13.9.2016 HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Annalan koulu, Annalan ja Karosen koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä

Lisätiedot

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto

Kevään 2019 info kello KankU Voimistelujaosto Kevään 2019 info 12.4.2019 kello 18.00 KankU Voimistelujaosto NTV-kisat Isokyrössä la 13.4 Akron kisat Tampereella: La 27.4 1 lk(akrostara) Su 28.4. 3 lk Tutor-tapaaminen ti 23.4 Nuoret ohjaajat Aiheena

Lisätiedot

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä!

Tervetuloa kaikki oppilaat ja työntekijät aloittamaan uuden lukuvuoden koulutyötä! Julkinen tiedote kaikkiin jakelupisteisiin Elokuu 2018 SIVISTYSPALVELUT TIEDOTTAA KOULUTYÖ LUKUVUONNA 2018-2019 Koulutyö Alavuden kaupungin perus- ja esiopetusta antavissa kouluissa alkaa tiistaina 14.8.2018.

Lisätiedot