KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU"

Transkriptio

1 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 9/2017 SYYSKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, Kouvola puh , s-posti. Toiminnanjohtaja Marja-Leena Monni , Toiminnanjohtaja Marikka Ruotsalainen , Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas kaupunkielämä keskustassa. Yhdistyksen toiminta on palkittu valtakunnallisella Elävä kaupunkikeskusta tunnustuksella. Vuosi 2017 on yhdistyksen 21. toimintavuosi. Toimistosihteeri: Henna Perkiö Harjoittelijat: Hanna-Mari Vähänen, Antti Salo, Ville Suikkanen ja Kira Kauppila TULEVIA TAPAHTUMIA: 29. MUODIN YÖ Kouvolassa klo PERINTEISET MARKKINAT Kauppatorilla ja Torikadulla klo SENIOREIDEN SUHINAT Kouvolassa klo TERVETULOA!

2 29. MUODIN YÖ KOUVOLASSA KLO Tänä syksynä jo 29. kertaa järjestettävä Muodin Yö houkuttelee Kouvolan keskustaan aina runsain joukoin ihmisiä tekemään ostoksia ja nauttimaan liikkeiden järjestämistä ohjelmista. Tämän syksyn Muodin Yön teemaksi on valittu "Tangokuninkaalliset Kouvolassa". Muodin Yön avajaisissa esiintyy tangokuningatar 2017 Aino Niemi, Tangokuningas 2016 Marko Lundberg ja Tango Nuori -sarjan 2017 voittaja Tenho Zitron. Tapahtuman juontaa Jaana Lundberg. Muodin Yön avajaismuotinäytöksessä paikalliset yritykset esittelevät omia tuotteitaan. Avajaismuotinäytös järjestetään Kaupungintalon portailla klo Muuta ohjelmaa on Kauppakeskus Hansan lavalla. Kauppakeskus Hansassa on myös yritysten Pop Up -esittelypisteitä klo , mukana mm. Oriflame, Kymenlaakson kesäyliopisto, NoonKnit Oy, Ladyline, Kouvolan Kameraseura ja Kouvolan Luontaistuote.

3 29. MUODIN YÖ KOUVOLASSA KLO Muodin Yön näytökset illan aikana: Pukimo klo 19 & 21 Sokos klo 20 Vierailu Lundbergit Lehdossa klo Taikuri-jonglööri Janne Mustonen yrittää Guinnessin maailmanennätystä kolmen moottorisahan jonglöörauksessa Kaupungintalon edustalla klo (säävaraus Kauppakeskus Hansassa). Yhteistyössä: Huvipaja, Grano, Kouvolan Jenkkipallo ry, Kouvolan Kaupunki, Motiimi ja Xamk. TERVETULOA viihtymään ja ostoksille!

4 29. MUODIN YÖ KOUVOLASSA KLO avaus kaupungintalon portailla klo 18! Tapahtuman nettisivut: /tapahtumat/muodinyoesyksy2017/ MUODIN YÖ -liite Kouvolan Sanomissa tutustu liitteeseen!

5 PERINTEISET MARKKINAT KLO Perinteiset Markkinat järjestetään sunnuntaina 8. lokakuuta Kouvolan Kauppatorilla, Torikadulla ja Keskikadulla klo Kouvolan Ydinkeskusta ry järjestää yhteistyössä urheiluseurojen kanssa Perinteiset Markkinat Kouvolan kaupunkikeskustassa. Markkinoilta löydät runsaan valikoiman erilaisia tuotteita; käsitöitä, vaatteita, lähiruokaa, herkkuja ja vihanneksia.

6 6. SENIOREIDEN SUHINAT Avaus Kauppakeskus Hansan lavalla klo 10, kaupunginjohtaja Marita Toikan tervehdys Muotia ja tapahtumia senioreille! Senioreiden Suhinat on tänä vuonna kaksipäiväinen. Tapahtuma avataan jo aamulla Kauppakeskus Hansassa klo 10, ja ohjelmaa on aina kello 17 asti. Tapahtumassa mukanaolevat yritykset ja yhdistykset järjestävät ohjelmaa ja tarjouksia. Kauppakeskus Hansassa on lisäksi tiistaina mukanaolevien Pop Up -esittelypisteitä. Aiempina vuosina suuren suosion saavuttaneessa Senioreiden Suhinoissa on mukana erilaisia yrityksiä vaatetusliikkeistä lääkärikeskuksiin ja kampaamoihin. Ajatuksena on ajan antaminen ostosten tekemiseen ja ohjelmasta nauttimiseen senioreiden tarpeet ja toivomukset huomioiden. Vieraat: Kansanedustaja ja muusikko Mikko Alatalo Poliitikko ja tietokirjailija Kimmo Kiljunen

7 6. SENIOREIDEN SUHINAT Senioreiden Suhinoiden tarkoituksena on antaa aikaa ja tarjota palveluja sekä järjestää ohjelmaa senioreiden tarpeet ja toiveet huomioiden. Avustamassa päivien aikana ovat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijat. Senioreiden Suhinat on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna Tapahtuman teemaksi on tänä vuonna valittu 100 vuotta menneisyyttä, edessä tulevaisuus!. Tule mukaan ja osallistu tapahtumaan! Järjestäjä: Kouvolan Ydinkeskusta ry Yhteistyössä: Xamk, Kouvolan Sanomat, yrittäjät ja järjestöt, seurat

8 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N LÖYDÄT NYT MYÖS INSTAGRAMISTA Olemme ottaneet käyttöön Instagram-palvelun. Löydät meidät sieltä tunnuksella: kouvolanydinkeskusta Tarkoituksenamme on julkaista kuvia tapahtumista, keskustasta sekä toimistomme arjesta. Tervetuloa seuraamaan!

9 JÄSENET HUOMIO! Jäsenenä osallistutte kaikkeen kaupunkikeskustan myönteiseen kehittämiseen. Tiedätte mitä keskustassa tapahtuu. Teitä opastaa ja auttaa Kouvolan Ydinkeskusta ry:n osaava henkilökunta. Yhdistyksen jäsenenä Teillä on tehokas ja tuloksellinen tieto-, vaikuttamis- ja yhteistyökanava. Teillä on mahdollisuus vaikuttaa keskustan tapahtumakulttuurin kehittämiseen ja olla mukana keskustan markkinointitempauksissa. Jäsenetujanne ovat mm. Tämä kyseinen sähköinen jäsentiedote, jolla saatte tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Voimme myös halutessanne tiedottaa yrityksenne asioista jäsentiedotteessa muille jäsenillemme. Mainostaminen keskustassa, jolloin Teillä on mahdollisuus saada julisteitanne tarjouksistanne ja tapahtumistanne näkyviin yhdistyksemme mainospaikoille keskustan alueelle. Yrityskorttinne yhdistyksemme verkkosivuilla. Eli tiedot yrityksestänne omana sivuna verkkosivuillamme, johon Teillä on omat tunnukset sivun päivittämistä varten. Ajankohtaista-sivullamme, voimme tiedottaa ajankohtaisista asioistanne toimittamienne tiedotteiden pohjalta. Tiedottaminen, esim. tapahtumistanne, mm. yhdistyksemme tapahtumakalenterissa, jäsentiedotteessa, medialle, Facebookissamme. Lounaslistojanne ja tarjouksianne voimme myös nostaa Facebookissamme ja verkkosivuillamme Tarjouksia ja Lounaslistoja -osiossa. Keskustan Joulukalenteriin joulukuun ajaksi voitte ilmoittaa päiväkohtaiset tarjouksenne. Joulukalenteri näkyy verkkosivuillamme joulukuussa, josta aukeaa joka päivä välillä oma luukku yritysten tarjouksineen ja tarjoiluineen. Tarjoamme yrityksellenne toimistopalveluina mm. apua lupa-asioissa ja hakemuksissa. Jäsenenämme saatte tuoda a-standinne Kävelykatu Manskilla. Standit tulee sijoittaa kävelykadulle niin, etteivät ne ole ihmisten kulkureiteillä. Manski Pop Upista (kaksi kertaa vuodessa) voitte jäsenenämme varata maksutta paikan tapahtumasta ja tulla esittelemään toimintaanne ja myymään tuotteitanne. Lisätiedot kyseistä tapahtumapäivistä verkkosivuiltamme. Jäsenetujanne erillisillä maksuilla ovat mm. Yhdistyksemme tapahtumat, joita ovat mm. Muodin Yö kevät ja syksy, Senioreiden Suhinat sekä Kaupunkifestarit. Näissä tapahtumissa on erilliset osallistumismaksut, jotka koostuvat tapahtumien kuluista. Kävelykatu Manskille Teillä on mahdollisuus saada oma äänimainoksenne kuuluviin erillisellä äänimainosmaksulla. MUISTATTEHAN HYÖDYNTÄÄ TEILLE TARKOITETTUJA JÄSENETUJANNE! Lisätietoja jäseneduista saatte yhdistyksemme toimistolta puh Tutustuttehan myös nettisivuihimme jossa lisää tietoa jäsenyydestänne ja Kouvolan alueen tapahtumista!

10 KIITOS! 16. Viranomaiset Manskilla, 26. Taiteiden Yö ja 23. Sadonkorjuupäivä: Kiitos kaikille mukanaolijoille, yhteystyökumppaneille ja yrityksille! Tavataan uudelleen ensi vuonna! Kouvolan Ydinkeskusta ry PS. Tapahtumat saivat hyvää palautetta, vaikka tapahtumapaikat olivat uusia!

11 Kiinteistömaailma 20v Kouvolassa

12 POHJOIS-KYMEN KASVU TIEDOTTAA Tule tekemään yhteistä mediaa Kouvolaan! Perustettava media kokoaa yhteen asukkaiden, yhdistysten ja yhteisöllisten toimijoiden viestit, kuulumiset, kuvat ja äänet. Sisältöjä mediaan tuotetaan monikanavaisesti; radion, videon, kuvagallerioiden, blogien ja tapahtumatiedottamisen muodoissa. Uusille kasvoille ja kyvyille media avaa monia mahdollisuuksien ovia, yhdistyksille puolestaan helpomman ja keskitetyn tavan viestiä ja näkyä uutisvirtojen pyörteissä. Yhdistysten media tuotetaan yhteistyössä Pohjois-Kymen Kasvu ry:n ESR-rahoitetun, Uusi tapa toimia -hankkeen ja Kouvolan kaupungin yhteisöllisyyden edistämisen yksikön kanssa. Hanke tarjoaa yhdistyksille ja mediatoiminnasta kiinnostuneille asukkaille sekä media- että teknistä koulutusta median sisältöjen tuottamista varten. Infotilaisuus perustettavasta mediasta Kouvolan kirjaston auditoriossa, klo 16 - Ilmoittauduthan tilaisuuteen ystävällisesti ennakkoon kahvitarjoilun vuoksi: tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi Median nimestä äänestetään 31.8 asti, käythän antamassa oman äänesi osoitteessa: Äänestäneiden kesken arvotaan Kouvolan Lakritsin hurmaavan herkullisia tuotteita! Lisätietoja hankkeesta ja mediasta: Projektipäällikkö Tanja Rautavirta, tanja.rautavirta@pohjois-kymenkasvu.fi /

13 UUDET JÄSENET Fenno Optiikka Manski Fenno Optiikka Manski avasi ovensa kävelykadulla Yrittäjäoptikkona minä, Tarja Toivanen, palasin täsmälleen samaan kotoisaan liiketilaan, missä 14v. sitten aloitin ensimmäisen yritykseni Tähti Optikko Manskin toiminnalla. Se kesti näissä neliöissä aina v.2008, jolloin jouduin luovuttamaan liiketilan ketjukauppojen takia. Muutaman muuton ja markkinamuutosten aiheuttamien nimenvaihtojen, ja lopulta liiketoimintakaupan jälkeen paluu siis alkuruutuun: uusi oma yritys ja paluu kivijalkaan. Kivijalka on nyt tuntunut todella omalta lähes viiden kauppakeskuksessa työskennellyn vuoden jälkeen. Kivijalan näyteikkunoista sisään tulviva päivänvalo sopii minulle! Erityyppinen kaupankäynti sopii erilaisiin ympäristöihin, ja tällainen palveleva erikoiskaupan pienyrittäjyys sopii kivijalkaan mielestäni ja kokemukseni perusteella erinomaisesti! Odotan jo innolla Manskin remontin valmistumista ja pikkuhiljaa tyhjät liiketilatkin varmasti täyttyvät! Positiivista asennetta kaipaisin "koko kylän väelle", ajatellen keskustan kehittymistä. Kouvolan keskusta kehittyy ja palaa kauppakartalle varmasti! Kuluttajat ovat liikkeellä keskustassa erilaisella tunteella ja arvostavat rauhaisaa ja asiantuntevaa palvelua ja yksilöllistä valikoimaa. Siinä samalla paljastuivat oman optikkoyrittämiseni peruspilarit: yksilöllinen palvelu ja erilaisen valikoiman laatutuotteet, ja myös nopeat, joustavat toimitukset. Tervetuloa silmälasikaupoille, toivottaa Tarja

14 PYSÄKÖINTIJÄRJESTELYT Kaikki maksulliset kadunvarsipaikat ovat ilmaisia, mutta aikarajoitettuja kiekkopaikkoja. Matkakeskuksen liityntäpysäköintialueilla Halkotorinkadun ja Hallituskadun kulmassa saa pysäköidä arkisin 72h. TIEDOTTEET Hei, olethan huomannut, että pysäköintijärjestelyt Kouvolan keskustassa ovat muuttuneet! Maanantaista alkaen Tunnelikadun ja Välikadun pysäköintialueella saa pysäköidä kiekolla 4h. Lisäksi LAUANTAISIN suurimmalle osalle ydinkeskustan ja kadunvarsien pysäköintipaikoista voi pysäköidä ilman aikarajaa. Hansapysäköinti Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen, että lähtien Kauppakeskus Hansassa lauantaisin pysäköinti on ilmaista koko päivän. Päätös on voimassa toistaiseksi, kunnes muuta ilmoitetaan. Muistakaa markkinoida yrityksessänne ilmaista pysäköintiä asiakkaille! PARKKIEN SULKU TORIKADULLA TAPAHTUMIEN AIKANA Manskin remontista aiheutuen joudumme tapahtumien ajaksi sulkemaan parkkeja Torikadulla. Parkit suljetaan mahdollisesti jo tapahtumapäivää edeltävänä päivänä, jotta parkit olisi tapahtuma aamuna tyhjillään. Parkkien sulkermisesta olemme saaneet luvan kaupungilta sekä viranomaisilta. Tämä järjestely tulee olemaan useita kertoja tämän kesän/vuoden aikana, koska joudumme tuomaan tapahtumia torikadullekin. Manski on pois käytöstä joulukuuhun asti tämän hetkisten tietojen mukaan. Tämän vuoksi toivoisimme että informoitte asiakkaitanne ennen tällaista poikkeuksellista järjestelyä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. KÄVELYKATU MANSKIN REMONTTI Kävelykatu Manskin remontti on käynnistynyt syksyllä 2016 ja kulkee aikataulussa. Tiedotustilaisuus pidetään joka maanantaiaamu klo 8.00 remontin projektitoimistossa, joka sijaitsee Kävelykatu Manskilla osoitteessa Kauppalankatu 9, Kouvola. Lisätietoja: tai Miikka Rummukainen, puh / miikka.rummukainen@vrj.fi

15 TULEVIA TAPAHTUMIA Kuukausimarkkinat Kuukausimarkkinat järjestetään Kouvolassa Kauppatorilla klo 7-15 Markkinoilta löydät runsaan valikoiman tuotteita; käsitöitä, vaatteita, lähiruokaa, herkkuja, vihanneksia. Tervetuloa! Perinteiset Markkinat Vuoden toiseksi viimeiset Perinteiset Markkinat Kouvolan Kauppatorilla, Torikadulla ja Keskikadulla klo Markkinat ovat jälleen järjestetty yhteistyössä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n ja urheiluseurojen kanssa. Markkinoiden myyntikojuilla on myynnissä paljon erilaisia tuotteita, vaatteita, käsitöitä ja ruokaa. SEURAAVA JÄSENTIEDOTE ILMESTYY LOKAKUUN ALUSSA

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2017 LOKAKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 7/2017 HEINÄKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 12/2017 JOULUKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry: Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2017 MARRASKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry: Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 5 /2017 TOUKOKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 2/2017 HELMIKUU Suomi 100 juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 12/2016 JOULUKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2018 TAMMIKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas kaupunkielämä keskustassa.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 11/2016 MARRASKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 1/2017 TAMMIKUU Suomi 100 juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 8/2017 ELOKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 10/2016 LOKAKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 1/2016 Tammikuu 2016 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 6/2017 KESÄKUU Suomi 100-juhlavuosi & Kouvolan Ydinkeskusta ry 20. juhlavuosi Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS.

JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. JÄSENTIEDOTE 1 & 2 / 2019 - KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. TAVOITTEENAMME ON VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA TAPAHTUMARIKAS KAUPUNKIELÄMÄ KESKUSTASSA.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 5/2016 toukokuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 3/2016 maaliskuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N TIEDOTE 9/2016 SYYSKUU Kouvolan Ydinkeskusta ry Kouvolan Ydinkeskusta ry Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola puh. 044 311 8250, 044 311 8251 s posti. toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

7 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

7 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 7 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 11/2015 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä!

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Uutiskirje 8/2016 Tervehdys Yrittäjä! Niin se vaan syksy tekee tuloaan, mutta sitä ennen vietetään vielä kokoperhee KESÄFESTARIT Manskilla. Teemana

Lisätiedot

Uutiskirje. Tervehdys Yrittäjä. Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle.

Uutiskirje. Tervehdys Yrittäjä. Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Uutiskirje 6/2016 Tervehdys Yrittäjä Kouvolan Yrittäjien aamukahvi tapahtuma Allun torikahvilassa keräsi runsaasti jäseniä paikalle. Menestyksen johdosta

Lisätiedot

Joulu saapuu Ydinkeskustaan

Joulu saapuu Ydinkeskustaan Joulu saapuu Ydinkeskustaan Kaupunkikeskustan Joulunavaus 21.11.2015 klo 11-13 Kouvolan keskustassa Jouluvalot ja joulukuuset ilmestyvät Kävelykadulle luomaan lämmintä jouluista tunnelmaa. Tapahtuma alkaa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS.

JÄSENTIEDOTE 4 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. JÄSENTIEDOTE 4 / 2 0 1 9 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY ON ELÄVÄ KAUPUNKIKESKUSTA RY:N JÄSENYHDISTYS. TAVOITTEENAMME ON VIIHTYISÄ, TURVALLINEN JA TAPAHTUMARIKAS

Lisätiedot

KATSO ALTA TIEDOTETTAVAT ASIAT JA UUTISET

KATSO ALTA TIEDOTETTAVAT ASIAT JA UUTISET JÄSENTIEDOTE 2 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 6/2016 kesäkuu Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

1 2 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

1 2 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 1 2 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry muuttaa parhaillaan katutasoon Manskille, osoite; Kauppalankatu 6-8 - Lehdon ja Kiinteistömaailman väliin.

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY:N JÄSENTIEDOTE 10/2015 Kouvolan Ydinkeskusta ry I Keskikatu 9, 3.krs, 45100 Kouvola I 044 311 8250, 044 311 8251 I toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi Toiminnanjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä!

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Tervehdys Yrittäjä! Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä *Uutiskirje* 9/2016 Tervehdys Yrittäjä! Pitelet juuri käsissäsi tuoretta uutiskirjettä. Tutustu rauhassa sen sisältöön ja anna meille palautetta kirjeen

Lisätiedot

Seniorit suhisevat taas Kouvolassa

Seniorit suhisevat taas Kouvolassa Seniorit suhisevat taas Kouvolassa Suuren suosion saanut seniori-ikäisille tarkoitettu tapahtuma järjestetään Kouvolan keskustassa tiistaina 14.10. kello 10.00 17.00. Tapahtuman teemana on Iloa eläkepäiviin.

Lisätiedot

1 1 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y

1 1 / K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y JÄSENTIEDOTE 1 1 / 2 0 1 8 - K O U V O L A N Y D I N K E S K U S T A R Y Kouvolan Ydinkeskusta ry on Elävä kaupunkikeskusta ry:n jäsenyhdistys. Tavoitteenamme on viihtyisä, turvallinen ja tapahtumarikas

Lisätiedot

SR ry. Jäsentiedote 2/2011

SR ry. Jäsentiedote 2/2011 Jäsentiedote 2/2011 Tervehdys, Sipoon ressu! Syksy on alkanut, niin myös aktiivinen reserviläistoiminta yhdistyksessämme. Tiedossa onkin paljon erilaista reserviläistoimintaa hyvässä porukassa. Tässä tiedotteessa

Lisätiedot

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta

Miksi mukaan? Kuvaus. Mitä? Sisältö ja ajankohta Järjestäjän opas Kuvaus Mitä? Tervetuloa meille -viikko on osa Suomalaisen Työn Liiton Suomi 100 -juhlavuoden Made by Finland -kampanjaa. Tavoitteena on innostaa mukaan suomalaiset yritykset ja yhteisöt

Lisätiedot

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015)

MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) MARIANKADUN KUMPPANUUSTALON TIEDOTE Numero 2 / 2015 (16.4.2015) Valmisteluryhmän terveiset Kumppanuustalon suunnittelu ja valmistelu etenee 1. Kulmassa toteutettiin suunnitteluilta 10.2.2015. Tilaisuudessa

Lisätiedot

ESPOON MATINKYLÄN URHEILUPUISTO

ESPOON MATINKYLÄN URHEILUPUISTO KOOSTE ESPOON MATINKYLÄN URHEILUPUISTO TILAISUUS URHEILUSEUROJEN JA LÄHIALUEEN KOULUJEN EDUSTAJILLE 19.3.2019 kello 17:30 19:30 TAPAHTUMAT TOIMINTA LAPSET JA NUORET LIIKKUVAT ALUEELLA Koulu-/päiväkotipäivän

Lisätiedot

MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA?

MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? (Päivitetty 10.8.2015) MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? KEHITY JA OTA HYÖTY IRTI! MITEN SELVIÄT DIGIAJASSA? KEHITY JA OTA HYÖTY IRTI! Digitaalisuus tuo mahdollisuuksia, joita emme ole ennen nähneet tai edes kuvitelleet.

Lisätiedot

Valmistelut avajaisia varten

Valmistelut avajaisia varten POISTARIPAJA -hanke 10.6.2014 Oona Salo Texvex Forssan avajaiset 3.6.2014 juhlistettiin Forssan Texvexin virallisia avajaisia iloisissa tunnelmissa. Päivään sopi niin lasten askartelua, tekstiilin lajittelua

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus

FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY (7) Hallitus FINNSECURITY RY JÄSENKYSELY 2015 1 (7) YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 Hyvä jäsen, Yhdistyksen hallitus on päättänyt toteuttaa jäsenkyselyn toiminnan kehittämiseksi, jäsenten tarpeita ja toiveita

Lisätiedot

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään:

8/2018. Tärkeää. Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: 8/2018 Tärkeää Liittopäivien teemana oli viestintä ja vaikuttaminen Avoimet ovet Aivovammaliiton toimistolla 12.12.2018 Nuori, anna äänesi kuulua! Tässä yhdistystiedotteessa käsitellään: Uutiset... 2 Liittopäivien

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA

AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA AJANKOHTAISTA KYLÄTOIMINNASSA POHJOIS-SAVOSSA Kylärekisteri ja kylätalorekisteri Muistakaa ilmoittaa kylärekisteriin yhteystietojen muutokset. Kylärekisterin kautta teemme kaiken tiedotuksen teidän kylien

Lisätiedot

LÄNNEN ALUEVERKOSTO , Lielahtikeskus

LÄNNEN ALUEVERKOSTO , Lielahtikeskus LÄNNEN ALUEVERKOSTO 13.8.2019, Lielahtikeskus facebook lannenalueverkosto Illan ohjelma klo 16.30 klo 17.00 Kahvit ja tervetuloa Kesän kuulumiset ja lyhyt esittäytymiskierros mitä odotan syksyltä? Alueverkoston

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015. Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus Järjestöseminaari 31.1.2015 Maj Rasilainen Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Mikä on ainejärjestön tarkoitus ja tavoitteet? Järjestää kivaa toimintaa

Lisätiedot

syksy 2015 kevät 2014

syksy 2015 kevät 2014 syksy 2015 kevät 2014 Kuva Keimiöltä 2014 /Helmi Neuvonen Vuoden tunnus: Armo tulkoon kaikkien niiden osaksi, jotka rakastavat Herraamme Jeesusta Kristusta, armo ja katoamattomuus. Ef. 6:24 Hyvä NNKY-väki

Lisätiedot

Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto

Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto Verorekkakiertue ja Pop up 2015 - veroilmoitus kuntoon helposti - Verohallinto Tavoite: veroilmoitus vaivattomasti Lisätä sähköistä ilmoittamista ennakoivalla ohjauksella Poistaa asiakkailta käytön esteitä

Lisätiedot

Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa?

Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa? II Pohjois-Suomen Hoitotiedepäivät Inhimillisesti vaikuttava hoitotyö kenen käsissä tulevaisuudessa? 4. - 5.11.2009 Oulun Yliopisto, Lääketieteellisen tiedekunnan päärakennuksen auditorio (Aapistie 5 A)

Lisätiedot

Meikäläisiä Satakunnasta

Meikäläisiä Satakunnasta Meikäläisiä Satakunnasta syystiedote 2014 päivitys 17.9.2014 Meikäläisiä Satakunnassa on kehitysvammaisten Me Itse ry:n aktivistien sekä MEKA TV toiminnoissa osallistuvien meikäläisten yhteinen työnimi.

Lisätiedot

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015

Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Kadettikunnan viestintätutkimus 2015 Heidi Honkamaa Risto Sinkko Kadettikunnan syyskokous 24.10.2015 Toteutus Webropol-kysely toteutettiin aikavälillä 17.09-30.09.2015 Kysely lähetettiin kaikille sähköpostiosoitteen

Lisätiedot

Kriisiviestintäseminaari Case Imatra, Kuntaliitto Arja Kujala

Kriisiviestintäseminaari Case Imatra, Kuntaliitto Arja Kujala Kriisiviestintäseminaari Case Imatra, Kuntaliitto 2.11.2017 Arja Kujala 4.12.2016 viestiketjuja klo 2 Pojalta tekstiviesti: kulmilla ammuttu, minä olen kunnossa. Yritän tavoittaa muita sisaruksia. Tyttäreltä

Lisätiedot

LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2017 TAITOLUISTELUN KUUKAUSITIEDOTE Jaoston terveiset; Tervetuloa mukaan osaavien valmentajien oppiin, voit tulla mukaan myös keskenkauden. SalPa taitoluistelun kausi on käynnissä The Swans-logon

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015

JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 LAVATANSSISEURA TANSSIKAS JÄSENTIEDOTE 2 / 2015 Hallituksen tervehdys Jäsenedut Seuravaatteet Kesän tapahtumat Kevätkokous Syksyn tulevaa ohjelmaa HALLITUKSEN TERVEHDYS Kurssitarjontamme jatkuu hyvin aktiivisena

Lisätiedot

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa

Atopialiiton avoin valokuvauskilpailu facebookissa puheenjohtaja ja vertaistukihenkilö varapuheenjohtaja ja vertaistukihenkilö sihteeri rahastonhoitaja varsinainen jäsen Varajäsen varajäsen varajäsen YHDISTYKSEN HALLITUS KAUDELLA 2013 Tony Kallioinen Pia

Lisätiedot

Pohjois-Savon Kylät ry

Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY JÄSENTIEDOTE 1/2013

KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY JÄSENTIEDOTE 1/2013 KOUVOLAN YDINKESKUSTA RY JÄSENTIEDOTE 1/2013 Tulossa: 20. Muodin Yö 10-vuotisjuhla 26.-27.4.2013 Kouvolan keskustan kaupoissa ja Kauppakeskuksissa Lasten lauantai 11.5.2013 1 www.kouvolanydinkeskusta.fi

Lisätiedot

YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017

YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 YRITYSSUOJELUYHDISTYS RY:N JÄSENKYSELY 2017 1. Jäsenyyden tyyppi: * Osallistujamäärä: 67 9 (13.4%): Henkilöjäsen Henkilöjäsen: 13.43% 56 (83.6%): KTL1E jäsen Kannatusjäsen: 2.99% 2 (3.0%): Kannatusjäsen

Lisätiedot

Kunnat ja yhdistykset yhdessä kuntalaisen asialla

Kunnat ja yhdistykset yhdessä kuntalaisen asialla Kunnat ja yhdistykset yhdessä kuntalaisen asialla Yhdistystoiminnan tulevaisuus uudessa Päijät-Hämeessä 24.4.2018 Merja Olenius, kunnanjohtaja 24.4.2018 Kunnan toiminta ja yhteistyö yhdistysten kanssa

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 03/2017 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 3/2015

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 3/2015 Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 3/2015 15.12.2015 Jouluinen tervehdys kaikille MUAn jäsenille! Tässä vuoden viimeisessä jäsenkirjeessä on tietoa Maaseudun uusi aika -yhdistyksen ajankohtaisista

Lisätiedot

Manski uudistuu

Manski uudistuu Manski uudistuu 2016-2017 Kouvolan kaupunki Tekniikka- ja ympäristöpalvelut Yhdyskuntatekniset palvelut 2 3 Rakentamisen toteutuksen organisaatio Yhteystiedot: Rakennuttaja: Rakennuttajapäällikkö (ja hankkeen

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä!

JÄSENTIEDOTE 4/2016 PUHEENJOHTAJALTA. Hienoa on ollut kokea, miten hyvällä vireellä ja fiiliksellä yrittäjät ovat olleet liikkeellä! Raastuvankatu 12-14 D 65100 VAASA info@vaasanyrittajat.com 15.12.2016 PUHEENJOHTAJALTA Sinulle jäsenyrittäjämme, haluan puheenjohtajana tuoda vuoden viimeisen tervehdyksen. Ensinnäkin kiitän saamastani

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Hakamaan uuden kaavoituksen alla olevan yritysalueen ennakkomarkkinointi aloitettu.

Hakamaan uuden kaavoituksen alla olevan yritysalueen ennakkomarkkinointi aloitettu. Kunnanjohto Sitovat tavoitteet Hallittu ja riittävä väestönkasvu 17 300 asukasta Asukasta/vuosi Alkuvuoden kehityksen perusteella tavoitteesta jäädään. Väestönmuutos tammimaaliskuu -25. Edellytykset vahvalle

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Liittokokoukseen ilmoittaudutaan osoitteessa Ilmoittautuminen on auki 7.3. kello asti.

Liittokokoukseen ilmoittaudutaan osoitteessa   Ilmoittautuminen on auki 7.3. kello asti. MIKÄ LIITTOKOKOUS? Liittokokous, liittari, liko... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Liittokokous käyttää ylintä päätäntävaltaa SAKKIssa, ja se kokoontuu kahden vuoden välein. Liittokokous valitsee SAKKIlle

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 77 vuotta 15.12.2017 www.rkl.fi KUUKAUSIKOKOUS NRO: 1/2017 PÖYTÄKIRJA Aika 25.01.2017 klo 19.00 1(2) Paikka Scandic Hotels, Hämeenaukio 1, Riihimäki Läsnä

Lisätiedot

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017

VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 VIESTINTÄSUUNNITELMA 2017 Turun Cheerleadingseura Smash ry SISÄLLYS 1 VIESTINNÄN TAVOITTEET JA KOHDERYHMÄT... 3 2 VIESTINNÄN VÄLINEET JA TYÖKALUT... 4 2.1 Sähköposti... 4 2.2 Seuran Facebook-ryhmä... 4

Lisätiedot

Kokemuksia viestinnästä - ProMartat ry. Taina Raiski

Kokemuksia viestinnästä - ProMartat ry. Taina Raiski Kokemuksia viestinnästä - ProMartat ry Taina Raiski Mistä kaikki alkoi? Helsingin Ekonomien vierailu Marttaliittoon syksyllä 2010 ProMartat perustettiin 13.12.2010 Perustamiskokouksessa 7 jäsentä Hallituksella

Lisätiedot

Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenne Helsingin seudun liikenne Tavoitteet markkinapaikka työnantajille tuotteiden ja palvelujen löytäminen liikkumissuunnitelma ja kokeilut osallistuvissa yrityksissä työmatkakysely liikkumisagenttien koulutus

Lisätiedot

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti

Tällä sopimuksella sopijapuolet sopivat yhteistyöstä elinvoimaisen ja viihtyisän kaupunkikeskustan ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä erityisesti 1 (5) Yhteistyösopimus Kouvolan kaupungin ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n kesken vuonna 2017 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki, konsernipalvelut, elinvoima Torikatu 10 45100 Kouvola (jäljempänä kaupunki)

Lisätiedot

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013

Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 1 Jäsenkirje 5/2013 27.8.2013 Hyvä yhdistysväki Tässä kirjeessä kerrotaan seuraavista asioista: Liiton organisaatiouudistus Revanssin toimituksen uudet yhteystiedot Yhdistysten juhlista ja tapahtumista

Lisätiedot

SYYSKUU ELOKUU VAIKUTTAVA VIESTINTÄ IDIOOTTEJA YMPÄRILLÄSI? HYÖDYNNÄ DISC-HENKILÖANALYYSIÄ LIIKETOIMINNASSASI RAKENTAMISEN TIEDONANTOVELVOLLISUUS

SYYSKUU ELOKUU VAIKUTTAVA VIESTINTÄ IDIOOTTEJA YMPÄRILLÄSI? HYÖDYNNÄ DISC-HENKILÖANALYYSIÄ LIIKETOIMINNASSASI RAKENTAMISEN TIEDONANTOVELVOLLISUUS ELOKUU VAIKUTTAVA VIESTINTÄ Koulutusiltapäivässä suosittu uutisankkuri ja toimittaja Peter Nyman valottaa esimerkkien avulla toimivan neuvottelun ja vaikuttavan viestinnän avaintekijöitä. Ohjelmaan sisältyy

Lisätiedot

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus

Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry. Toimintakertomus Kymenlaakson Rakennusperinneyhdistys Iisakki ry Toimintakertomus 2015 Sisällys 1. Yhdistyksen tarkoitus 1 2. Hallitus 1 3. Yhdistyksen kokoukset 1 4. Toiminta 2 5. Tiedottaminen 2 6. Talous 3 1 1. YHDISTYKSEN

Lisätiedot

Kouvolan kokous-ja tapahtumapalvelut. VisitKouvola

Kouvolan kokous-ja tapahtumapalvelut. VisitKouvola Kouvolan kokous-ja tapahtumapalvelut VisitKouvola 1 Kouvolan kokous- ja tapahtumapalvelut Yhteinen kokous- ja tapahtumamatkailu brändi Yksi paikka, mistä asiakas saa asiantuntija-apua Sähköiset palvelut

Lisätiedot

Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014

Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014 Viestintävastaavien koulutus 1.2.2014 Ainejärjestöjen tiedotus ja viestintä Ainejärjestö yhdistää opiskelijoita ja välittää tietoa eri suuntiin. Sen kautta opiskelijat saavat tärkeää tietoa ja ainejärjestö

Lisätiedot

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat,

Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, 30.9.2015 1 / 5 Hyvät omaishoitajien parissa toimivat, Omaishoitajat ja läheiset -liiton omaishoitotiedotteessa kerrotaan omaishoitoon liittyvistä asioista, liiton ja sen paikallisyhdistysten toiminnasta

Lisätiedot

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014

Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 Kauden avaustilaisuus 06.05.2014 PÄIVÄN OHJELMA 12:05 OP-Pohjola - Isännän tervehdys (O. Latola) 12:10 Tilaisuuden avaus ja Superpesiksen kuulumiset (J. Pyysalo) 12:20 Superpesis Nelonen Median kanavilla

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi sosiaalisessa mediassa Markkinointi sosiaalisessa mediassa Digityöpaja, 30.11.2017 Outi Mertamo DigiReWork hanke Hamk.fi/digirework Minä Outi Mertamo Tuotantotalouden insinööri, 2010. Aloittanut HAMKissa markkinointisuunnittelijana

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2017 SISÄLLYS 1. YHDISTYKSEN TOIMINNAN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT 2 2. HALLITUS JA SEN TOIMINTA 3 3. JÄSENTOIMINTA 3 4. JÄRJESTÖ- JA PAIKALLISOSASTOTOIMINTA 4 5. OPISKELIJATOIMINTA

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. 3/ JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa.

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. 3/ JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä Jäsentiedote 3/ 24.10.2017 JAKELU: Jäsenyrittäjät, joiden sähköpostiosoite on Ulvilan Yrittäjien tiedossa. Terveisiä valtakunnallisilta Yrittäjäpäiviltä

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry +',-'%"!"!#!$!%!$!&!!!!'!&!(!)!*!&!*!" Jäsentiedote 5/2013 Syysterveisiä Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2013 viides jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää tietoa

Lisätiedot

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa

Lingon & Blåbär. pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär pähkinänkuoressa Lingon & Blåbär (L&B) on tarjonnut ruotsalaista suunnittelua olevia laadukkaita vaatteita koko perheelle vuodesta 1996 lähtien. Tänä päivänä

Lisätiedot

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää.

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Meedion avulla nykyiset ja uudet

Lisätiedot

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä.

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä. Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä JÄSENTIEDOTE 3/2019 16.4.2019 ylojarven@yrittajat.fi www.yrittajat.fi/ylojarvi www.facebook.com/yrittajat Puheenjohtajalta Erittäin jännittäväksi muodostuneet

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä

J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä J Y T R Y Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä TOIMINTAOHJE 2019-2020 HYVÄKSYTTY 15. 1. 2019 02 1. J Y T R Y n t a r k o i t u s j a r a k e n n e Satakunnan järjestöyhteistyöryhmä JYTRY on maakunnan yhdistys-

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus

KILPAILUKUTSU. Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu. 1. Kilpailun järjestäjä. Kouvolan kaupunki. 2. Osallistumisoikeus KILPAILUKUTSU Kouvolan Keskuspuiston leikkialueen suunnittelukilpailu 1. Kilpailun järjestäjä Kouvolan kaupunki 2. Osallistumisoikeus Aalto yliopisto, Maisema-arkkitehtuuri, Otaniemi Hämeen ammattikorkeakoulu,

Lisätiedot

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015

Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 Espoon kaupungin työntekijät jhl ry 197 jäsenkirje, syksy 2015 2 Hyvä jäsen Nykyinen hallitus on toiminut kaksi vuotta, joten meillä on edessä syyskokouksessa 4.11.2015 toimihenkilöiden valinta vuosille

Lisätiedot

Me Itse ry. Tule mukaan toimintaan!

Me Itse ry. Tule mukaan toimintaan! Me Itse ry Tule mukaan toimintaan! Haluamme kaikille yhteis Me Itse -yhdistyksessä kehitysvammaiset ihmiset voivat toimia yhdessä. Saamme toisiltamme tietoa, tukea ja rohkeutta niin, että voimme itse vaikuttaa

Lisätiedot

RAAHEN LIIKEKESKUSTAN ELINVOIMALASKENTA Martti Wilhelms TietoJärjestelmäPalvelu Salokorpi Oy. EKK ry:n Pike-seminaari 11.5.

RAAHEN LIIKEKESKUSTAN ELINVOIMALASKENTA Martti Wilhelms TietoJärjestelmäPalvelu Salokorpi Oy. EKK ry:n Pike-seminaari 11.5. RAAHEN LIIKEKESKUSTAN ELINVOIMALASKENTA 2017 Martti Wilhelms TietoJärjestelmäPalvelu Salokorpi Oy EKK ry:n Pike-seminaari 11.5.2017 Mitä on elinvoima? Kuntaliitto: Uusi kunta 2017 - keskustelunaloite YLE

Lisätiedot

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa

Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Helpoin tapa hoitaa yrityksesi näkyvyys. Markkinointipalvelusi verkossa Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. markkinointitoimet ovat nyt omassa hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen

Lisätiedot

Matkailualan aamu 11.2.2015

Matkailualan aamu 11.2.2015 Matkailualan aamu 11.2.2015 Matkailun kärjet Kotimaan Matkailumessut Tampereella 17.-19.4. Esite 2015 Uusi yhteinen markkinointisivusto Huvia meren rannalla esite 2016 SL 11.2.2015 Matkailun kärjet Matkailun

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot