Marjoja moneen makuun

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Marjoja moneen makuun"

Transkriptio

1 KILPAILUN SÄÄNNÖT Marjoja moneen makuun Power Fruits 2017 (SUOMI) 1 Kilpailun säännöt 1. Kilpailun toimeksiantaja on Puolan Hedelmäviljelijäin Liitto, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa ul. Sportowa 4a/10, Grójec. Yritys on rekisteröity Varsovan käräjäoikeudessa, XIV Kansallisen Kaupparekisterin numerolla , NIP. Y-tunnus: , (jäljempänä käytetään nimitystä Toimeksiantaja"). 2. Kilpailun järjestää ja palkintojen kustannuksista vastaa Ireneusz Juszkiewicz Group P, jonka pääkonttori on ul. Wschodnia 34 m. 5, Rejowiec Fabryczny, NIP. Y-tunnus: , REGON: , (jäljempänä käytetään nimitystä: Järjestäjä ). 3. Seuraavaksi esitämme kilpailuun osallistumisen ja sen käytäntöjen säännöt, sekä kilpailun sujumisen valvomiseen ja valitusmenettelyyn liittyvät säännöt (jäljempänä käytämme nimitystä Säännöt ). Asioissa, joihin ei erikseen säännöissä puututa, sovelletaan Puolan valtion lakia, erityisesti Siviililakia. 4. Kilpailun Järjestäjä nimittää kilpailun tuomariston (jäljempänä Kilpailutuomaristo"). Kilpailutuomaristo arvioi kilpailun osallistujien suoritukset kilpailutehtävien perusteella. Kilpailutuomariston tehtäviin kuuluu myös kilpailun jatkuva seuraaminen sen asianmukaisen kulun varmistamiseksi sekä päätösten tekeminen kilpailuun liittyvissä kyseenalaisissa asioissa, Sääntöjen tulkitseminen mukaan lukien. 5. Palkintojen kuluista vastaa Ireneusz Juszkiewicz, yritys -Group P, jonka toimipiste sijaitsee osoitteessa ul. Wschodniej 34 m. 5, Rejowiec Fabryczny, PUOLA. Yrityksen rekisteritunnukset: NIP: , REGON: , (jatkossa käytetään nimitystä Lahjoittaja ) Lahjoittaja toimii Toimeksiantajan puolesta. 6. Kilpailu järjestetään Tavallisen marjan uskomaton voima -kampanjan puitteissa, jonka järjestäjänä toimii Puolan Hedelmäviljelijäin Liitto. 7. Kilpailu alkaa ja päättyy Muut Säännöissä käytettävät määritelmät: Kilpailusovellus (Sovellus) Facebook-palvelussa sijaitseva sovellus, joka löytyy osoitteesta kilpailu2017.power-fruits.fi Facebook-tili käytössä oleva -internetosoitteesta löytyvä tili, joka on rekisteröity tämän palvelun määräysten mukaisesti.

2 Facebook-palvelu joukko www-sivustoja, jotka toimivat Facebook.com -verkkotunnuksella ja tämän sivuston määräysten mukaisesti. 2 Kilpailun säännöt 1. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä. Osallistujan vastuulla on tutustua kilpailun sääntöihin, jotka hän hyväksyy lähettäessään osallistumisensa kilpailuun. 2. Voidakseen osallistua kilpailuun, Osallistuja tarvitsee: Internet-yhteyden mahdollistavan laitteen sekä sopivan ohjelmiston Internet-sisällön selaamiseen, sekä rekisteröidyn ja käytössä olevan Facebook-tilin. Lisäksi Osallistuja sitoutuu kilpailun sääntöjen ja käytäntöjen asianmukaiseen noudattamiseen sekä luovuttamaan tarvittavat henkilötiedot mahdollisen palkinnon toimittamiseen. 3. Kilpailuun voivat osallistua fyysiset henkilöt (jäljempänä Osallistujat ), jotka: a. asuvat Suomessa b. joilla on rekisteröity aktiivinen Facebook -tili, ja he suorittavat kilpailutehtävät lähettämällä Järjestäjälle verkon kautta kilpailukuvia, jotka esittävät marjoista valmistettuja ruoka-annoksia. Kilpailussa mukana olevia marjalajeja ovat vadelma, mansikka, mustaherukka ja pensasmustikka. Kilpailuun voi osallistua myös luovuutta osoittavilla, hauskoilla ja kiinnostavilla kuvilla, joissa esiintyy em. marjalajeja, ja jotka on otettu Tavallisen marjan uskomaton voima -kampanjaan liittyvissä yleisötapahtumissa (jatkossa otokset nimityksellä Kuva ). c. lähettävät valokuvan kilpailuun kilpailusovelluksen kautta. 4. Osallistujan lähettämät kilpailuun liittyvät materiaalit (erityisesti valokuvat, nimi, sukunimi) tunnetaan jäljempänä näissä Säännöissä Hakemuksena. Osallistuja hyväksyy Hakemusta jättäessään Sääntöjen ehdot ja suostuu Hakemuksen tai sen osien käyttämiseen kilpailusovelluksessa tämän asianmukaisen toimimisen takaamiseksi. Kilpailusovelluksen tarkoituksena on julkistaa kilpailun tulokset sekä kerätä palkinnon saavien henkilöiden tiedot. 5. Valokuvat voi lähettää.jpg tai.png -muodossa. Yhden tiedoston suurin tilavuus on 6 MB. 6. Kilpailukuvien on esitettävä ruokalajia tai jälkiruoka-annosta, jossa on ainakin yksi seuraavista marjalajeista: vadelma, mansikka, mustaherukka tai pensasmustikka. Mahdollisia ovat myös kilpailukuvat, jotka on otettu Tavallisen marjan uskomaton voima -kampanjaan liittyvissä yleisötapahtumissa tai jotka esittävät mielenkiintoisella tavalla marjoihin liittyviä myönteisiä tunteita. Kilpailuraati ei ota tarkasteltavaksi kuvia, jotka eivät täytä mainittuja ehtoja riippumatta siitä, paljonko kyseiset kuvat ovat saaneet tykkäyksiä Facebookissa.

3 7. Hakemus ei saa sisältää lain tai hyvien tapojen vastaista sisältöä eikä se saa loukata kolmansien osapuolten oikeuksia. Hakemuksen sisältö ei saa myöskään esittää tai kuvata tilanteita tai tapahtumia, jotka voivat olla vaaraksi ihmisten tai eläinten terveydelle tai elämälle. Kilpailutuomaristo ei ota voittajia valittaessaan huomioon Hakemuksia, jotka eivät täytä edellä mainittuja ehtoja. 8. Osallistujan pitää saada valokuvassa esiintyviltä henkilöiltä lupa voidakseen osallistua kuvalla kilpailuun. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden vaatia korvausta Järjestäjän kärsimiin vahinkoihin edellisessä lauseessa määriteltyjen ehtojen laiminlyömisestä. 9. Kilpailuun eivät saa osallistua Järjestäjän eivätkä Lahjoittajan työntekijät tai näiden kanssa muussa kuin työsuhteen muodossa tekemisissä olevat henkilöt tai perheenjäsenet. Perheenjäsenillä tarkoitetaan vanhempia, lapsia, sisaruksia, puolisoja, puolisojen vanhempia ja adoptiosuhteessa olevia henkilöitä. 3 Kilpailun käytäntöjen säännöt 1. Hakemusten jättäminen kilpailuun on mahdollista ainoastaan kilpailuaikana. Osallistujan jättämä Hakemus lasketaan osallistumiseksi kilpailuun (kohdassa 4 määriteltyjen ehtojen mukaisesti) jos se on toimitettu Järjestäjälle kilpailuajan puitteissa. Hakemuksia, jotka toimitetaan kilpailuajan päätyttyä tai jotka muista syistä rikkovat näiden Sääntöjen ehtoja, ei hyväksytä osallistumiseksi kilpailuun. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden poistaa tällaiset Hakemukset kilpailusta eikä Osallistuja ei ole oikeutettu tästä syystä minkäänlaiseen korvaukseen. 2. Hakemuksen toimittaminen ymmärretään sen rekisteröimisenä Sovellukseen. 3. Kilpailuun lähetettävien kuvien lukumäärä on rajoittamaton. 4. Kilpailu suoritetaan välisenä aikana. 5. Kilpailussa valitaan 3 voittajaa seuraavalla tavalla: a. Kilpailu on avoinna 31. elokuuta (klo 23:59) asti. b. Kaikki kilpailuun ilmoitetut kuvat asetetaan käyttäjien äänestettäväksi kilpailun verkko-osoitteen kautta. Äänestää voi kilpailun päättymiseen eli (klo 23:59) saakka. Kaikki vähintään 15 ääntä saaneet kuvat annetaan kilpailuraadin arvioitaviksi, joka valitsee kolme parasta. c. Kilpailun Järjestäjä laskee annetut äänet. Yhdestä verkko-osoitteesta voi antaa useampia ääniä, mutta samaa kuvaa voi äänestää vain kerran. 6. Kilpailuraadin arviointikriteereinä ovat otosten luovuus, omaperäisyys sekä yleisvaikutelma. Raati ei esitä karsinnoista väliarvioita, vaan ilmoittaa lopputulokset. Raadin päätökset ovat

4 lopullisia eikä niistä voi valittaa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa kilpailusta siihen ilmoitetut kuvat, jotka ovat näiden Sääntöjen, lain tai hyvien tapojen vastaisia. 7. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden jättää huomiotta Osallistujan äänet, jos ne on saatu Sääntöjen vastaisella tavalla. Jos Järjestäjä saa tietää annettujen äänten olleen sääntöjen vastaisia, niitä ei tullaan huomioimaan kilpailussa. 8. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden vaatia palkinnon toimittamiseksi Osallistujalta myös muita kuin sovelluksen lomakkeessa annettuja tietoja. Mikäli voittaja ei anna yllä mainittuja tietoja Järjestäjän pyytämässä ajassa tai antaa virheellisiä tietoja, kyseinen voittaja menettää oikeuden palkintoon. Voittaja menettää oikeuden palkintoon, mikäli hän antaa hakemuslomakkeessa virheellisiä tai puutteellisia tietoja. Osallistuja voi voittaa vain kerran kilpailun palkinnon. Mikäli Osallistujan on todettu jo kerran voittaneen kilpailussa palkinnon, menettää hän oikeuden seuraaviin palkintoihin. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden myöntää tämä palkinto toiselle Osallistujalle, jonka Kilpailutuomaristo valitsee 3 kohdassa 5 määriteltyjen kriteerien perusteella. 4 Palkinnot 1. Kilpailun palkintoina on kolme KitchenAid -tehosekoitinta, joista kunkin arvo on n. 200 euroa. 2. Oikeutta palkinnon saamiseen ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille. Osasta palkintoa ei voi luopua. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. 3. Järjestäjä toimittaa palkinnot voittajille postitse Lahjoittajan kustannuksella. Järjestäjä yrittää toimittaa palkinnon vain kerran. Vastaanottamaton palkinto merkitsee palkinnosta luopumista ja voittaja ei ole oikeutettu tämän seurauksena minkäänlaiseen korvaukseen. Palkinnot lähetetään ja luovutetaan yksinomaan voittajan käsiin. Palkintoa luovutettaessa voittaja on velvollinen näyttämään palkinnon luovuttajalle henkilöllisyystodistustaan (esim. henkilökortti, passi, ajokortti, opiskelijakortti). 5 Valitusmenettely 1. Mahdolliset kilpailuun liittyvät valitukset on esitettävä kirjallisina. Ne on tehtävä seitsemän työpäivän kuluessa tulosten julkaisemispäivästä kilpailun päättymisen jälkeen (vastaanottopäiväys ratkaisee) Sääntöjen 1 kohdassa 2 annettuun osoitteeseen - info@power-fruits.eu merkinnällä Power Fruits. Vain kirjalliset, annettuun päivämäärään mennessä tulleet valitukset otetaan käsittelyyn. 2. Valituksen tulee sisältää nimi, sukunimi ja valituksen jättävän henkilön tarkka osoite, valituskohdetta koskeva kilpailukierros ja yksityiskohtainen valituksen syy. 3. Osallistujaa tiedotetaan valituksen tuloksesta kirjallisesti (valituksessa annettuun osoitteeseen 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluttua päiväst, jona Järjestäjä on valituksen vastaanottanut.

5 4. Valitukset arvioi Kilpailutuomaristo. Kilpailutuomariston päätökset ovat lopullisia. 6 Vastuu 1. Järjestäjä tai Lahjoittaja eivät kanna vastuuta postipalvelun hoitamasta palkinnon toimittamisesta tai toimituksen ajankohdan täsmällisyydestä, mukaan luettuna tieto- ja viestintäjärjestelmistä (myös sähköpostin kautta kulkevista), Osallistujille lähetettyjen tai Osallistujilta tulevista ilmoituksista, eikä myöskään Hakemusten jättämiseen käytettävien internetsivujen toiminnan tauoista tai muusta virheellisestä toimivuudesta, joka on aiheutunut heistä riippumattomista syistä. Järjestäjä ei myöskään kanna vastuuta mahdollisista teknisistä syistä johtuvista ongelmista, joilla on vaikutusta kilpailun ehtojen täyttämiseen. Järjestäjä ei kanna vastuuta siitä, että Osallistujat rikkovat Sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden vaatia korvauksia kaikista hänen kantamistaan vahingoista, jotka ovat aiheutuneet Osallistujien Sääntöjen rikkomisesta. 2. Osallistujien lähettämien Hakemusten tulee olla alkuperäisiä ja Osallistujalla tulee olla tekijänoikeudellinen omistajuus niihin. Hakemukset eivät missään tapauksessa saa olla muiden omistamia töitä eikä niissä saa käyttää piirroksia, valokuvia tai muita osia, jotka ovat peräisin tai joiden oikeudet kuuluvat kolmansille osapuolille. Osallistuja vahvistaa Hakemusta jättäessään, että hän omistaa tekijänoikeudet lähettämäänsä kuvaan. Osallistuja hyväksyy kuvansa käsittelemisen ja levittämisen Kilpailusovelluksen puitteissa, Järjestäjälle kuuluvilla internetsivustoilla, palveluilla, joiden verkkotunnuksien tilaajana on Järjestäjä sekä niissä palveluissa, jonka Järjestäjä on luonut yhteistyössä kolmansien osapuolten kanssa. Mikäli valokuvassa esiintyy kolmansia osapuolia vakuuttaa Osallistuja Hakemusta jättäessään, että hän on saanut näiltä henkilöiltä luvan käyttää kuvaa yllä mainitulla tavalla. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden vaatia korvausta kaikista edellä mainituissa lauseissa esitettyjen ehtojen rikkomisesta aiheutuneista vahingoista. 3. Osallistuja antaa hyväksyessään säännöt oikeuden Järjestäjälle ja Lahjoittajalle käyttää hänen kuvaansa tai nimimerkkiään Tekijänoikeuslain artikla 81 (julkaistu 4 helmikuuta 1994; Dz. U. 2006, nro 90, kohta 631, muutoksineen) mukaisesti. 4. Järjestäjä ei kanna vastuuta tietojärjestelmän kadottaneista hakemuksista ja Facebook.com - palvelun virheellisestä toimivuudesta. 7 Loppusäännökset 1 Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia Sääntöihin milloin tahansa sekä pidentää kilpailuaikaa edellyttäen, ettei se vaikuta Osallistujien hankkimiin oikeuksiin.

6 2 Osallistuessaan kilpailuun Osallistuja antaa Consulit Krzysztof Starzecki Michał Mizera s.c.:n, jonka pääkonttori on Varsovassa, oikeuden käsitellä hänen Hakemuksessa annettuja henkilötietojaan sekä muita tietoja, jotka on Sääntöjen ehtojen mukaisesti annettu kilpailun suorittamista varten, Henkilötietolain (29. elokuuta 1997) mukaisesti. Näiden tietojen hallinnoitsija, 16. tammikuuhun 2012 saakka tähän sovellettavien säännösten mukaisesti, on Consulit Krzysztof Starzecki Michał Mizera a.i., jonka pääkonttorin osoite on Varsova, ul. Karmelicka 19/7 (koodi: ). Osallistujien henkilötiedot säilytetään Järjestäjän sekä Lahjoittajan pääkonttoreissa ainoastaan Sääntöjen ehtojen mukaisesti, erityisesti palkintojen toimitusta varten, jonka jälkeen ne poistetaan tai muutetaan nimettömiksi. Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta välttämätöntä palkintojen toimittamiseksi. Jokaisella Osallistujalla on oikeus tarkastaa tietonsa ja korjata niitä, sekä vaatia niiden poistamista. Tietojen poistamista tai muuttamista koskeva pyyntö on lähetettävä kirjallisena postitse Järjestäjän osoitteeseen. 3 Järjestäjä ilmoittaa tekevänsä kaikkensa tarjotakseen Sovelluksen tauotta ja että tämän puitteissa tarjottujen palvelujen laatu on korkeimmalla mahdollisella tasolla. Ottaen kuitenkin huomioon, että Sovelluksen käyttäminen on maksutonta, Järjestäjä ei sulje pois Sovelluksen tilapäistä sulkemista, mikäli tämän korjaaminen tai huolto olisivat välttämättömiä tai Sovelluksen hallinnoimiseen käytettävien järjestelmien uudistaminen tai laajentaminen olisi tarpeen. Tässä kohdassa mainituista Järjestäjän suorittamista toiminnoista johtuen Osallistujalla ei ole oikeutta mihinkään korvausvaatimuksiin Consulit Krzysztof Starzecki Michał Mizera s.c. kohtaan. 4 Sovelluksen puitteissa Järjestäjä jakaa Osallistujille sähköpostiosoitteen: konkurs@facead.pl, jonka kautta käyttäjät voivat tiedottaa lain, Sääntöjen tai yhteiskunnan normien vastaisesta käytöksestä tai muista sovelluksen virheelliseen toimintaan liittyvistä asioista. 5 Järjestäjä ilmoittaa, että Sovelluksen käyttämät suojat eivät takaa turvallista tiedonsiirtoa. Samalla Järjestäjä ilmoittaa, että hän pyrkii tarjoamaan Käyttäjille sovelluksen käyttöön liittyvän korkean turvallisuustason. 6 Osallistujat eivät ole oikeutettuja korvaukseen kilpailuun osallistumisesta. 7 Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista.

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua Internetissä täyttämällä kilpailulomakkeen.

Lisätiedot

Power Fruits -kilpailun SÄÄNNÖT SUOMI. 1 Yleiset säännökset

Power Fruits -kilpailun SÄÄNNÖT SUOMI. 1 Yleiset säännökset Power Fruits -kilpailun SÄÄNNÖT SUOMI 1 Yleiset säännökset 1. Kilpailun tilaaja on Puolan Hedelmäviljelijäin Liitto, jonka pääkonttori on ul. Sportowa 4a/10, 05-600 Grójec, rekisteröity Varsovan Käräjäoikeudessa,

Lisätiedot

Leivontanurkan kaalikisa 2015

Leivontanurkan kaalikisa 2015 Leivontanurkan kaalikisa 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Leivontanurkan kaalikisa 2015 - arvonta, kilpailu 1.9.2015. 18.10.2015. Palkinto ja sen arvo: Kaalikisaan reseptin lähettäneiden kesken

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 1. Yleiset säännöt ja ehdot 1.1 Krombacher International GmbH, Hagener Strasse

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab

Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab Osallistuminen Voit osallistua kampanjaan ottamalla Elvis-selfien Frezza Limited Edition -pullon kanssa, tägäämällä kuvan #ABCFREZZA ja jakamalla sen Instagramissa. Kampanjaan

Lisätiedot

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu , säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste n säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä MTV Oy,, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Veikkaus Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan

EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan HEROn Lukunalle -arvonnan säännöt ja ehdot EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan HEROn Lukunalle tarvitsee nimen keksitkö sinä sopivan?

Lisätiedot

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä Järjestäjä). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Tanssii Tähtien Kanssa Fazer Pure Dark -kilpailun säännöt 1. Kilpailun järjestäjä Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). 2. Kilpailuun

Lisätiedot

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika Kädettömät kokit -kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika 17.9.2015. 26.11.2015. Palkinto ja sen arvo: 10 kappaletta

Lisätiedot

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton tapahtumarekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Rekisterin osalta

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste DAP-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä DAPin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. Collection kynsilakkasetin.

Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. Collection kynsilakkasetin. Tuhkimo -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Risto Räppääjä -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Holiday Clubin Kingi-kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Holiday Club Resorts Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton sidosryhmärekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Sidosryhmärekisterin

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE

TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE Miessakit ry TIETOSUOJA- JA REKISTERISELOSTE Miessakit ry huolehtii henkilöstönsä, toimintaansa osallistuvien ja toiminnasta tietoa haluavien henkilötietojen suojaamisesta EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-curia on tietokonesovellus, joka mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen jättämisen, tiedoksi antamisen ja konsultoimisen sähköisesti.

Lisätiedot

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste:

Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: , jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: Kilpailun säännöt 1. Järjestäjät Kilpailun toteuttaa MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä MTV ) yhteistyössä Myllyn Paras Oy:n kanssa (Y-tunniste: jäljempänä Myllyn Paras ) Osallistumalla tähän kilpailuun

Lisätiedot

E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-Curia on tietokonesovellus, joka on yhteinen molemmille Euroopan unionin tuomioistuimen muodostaville tuomioistuimille. Kyseinen sovellus mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Säännöt ja ehdot Rakenna... digitaalisesti! Säännöt ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa

Lisätiedot

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä:

1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä: 1. SHK-Huolto Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä: SHK-Huolto Oy Y-tunnus: 2451079-3 Kankiraudantie 2 00700 Helsinki Yhteyshenkilö: Sari Naukkarinen Sähköposti: sari@danet.fi Puhelin:

Lisätiedot

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste

Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Tuotenäytteiden jakelua koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT

GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT GRAMEXIN VERKKOPALVELUN KÄYTTÖEHDOT Gramex ry Pieni Roobertinkatu 16 A 00120 Helsinki (09) 4282 7488 www.gramex.fi TERVETULOA VERKKOPALVELUMME KÄYTTÄJÄKSI Palvelun saat käyttöösi solmimalla verkkopalvelusopimuksen.

Lisätiedot

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-curia on tietokonesovellus, joka mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen jättämisen, tiedoksi antamisen ja konsultoimisen sähköisesti.

Lisätiedot

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö

Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Raudan Polte Oy:n tietosuojakäytäntö Yksityisyytesi suoja on meille tärkeä ja tavoitteenamme on kertoa mahdollisimman selkeästi ja läpinäkyvästi mihin käytämme henkilötietojasi. Tämä asiakirja kuvaa Raudan

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 1(5) Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 24.5.2018 Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu Rivarko Oy:n asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, ja siinä kuvataan keskeiset henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

Laki maakaaren muuttamisesta

Laki maakaaren muuttamisesta LUONNOS 5.10.2015 Rinnakkaistekstit Laki maakaaren muuttamisesta Eduskunnan päätöksen mukaisesti muutetaan maakaaren (540/1995) 6 luvun :n 2 momentti, 9 a luvun 10 :n 2 momentti ja 15 :n 1 momentti, 15

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Vähittäiskaupan tutkimussäätiössä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä ssä 1. Rekisterinpitäjä Vähittäiskaupan Tutkimussäätiö - Detaljhandelns Forskningsstiftelse on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate

Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate SISÄLLYSLUETTELO Informaatiovelvoite ja tietosuojaperiaate 7.5.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1. EU:N TIETOSUOJA-ASETUS... 4 1.2 REKISTERÖIDYN OIKEUDET... 4 1.3 TIETOSUOJA-ASETUKSEEN VALMISTAUTUMINEN... 4 2. INFORMAATIOVELVOITE...

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

24. toukokuuta 2018

24. toukokuuta 2018 Tietosuojaehdot Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA!

Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! Finnairin perämieskurssirekrytointia koskeva tietosuojaseloste ARVOISA PERÄMIESKURSSIREKRYTOINNIN HAKIJA! HALUAMME VARMISTAA, ETTÄ OLET SELVILLÄ TIETOJESI KÄSITTELYSTÄ. Tämä tietosuojaseloste (jäljempänä

Lisätiedot

siniset tarkoittavat linkkejä

siniset tarkoittavat linkkejä Fudoshin ry:n tietosuojaseloste Fudoshin on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä. Käsittelemme Fudoshinissä henkilötietoja* asianmukaisesti ja vain siinä laajuudessa, kuin se on

Lisätiedot

Tämä seloste koskee henkilötietojen käsittelyä palvelussa Kauppakeskuksen asiakasrekisteri

Tämä seloste koskee henkilötietojen käsittelyä palvelussa Kauppakeskuksen asiakasrekisteri Tämä seloste koskee henkilötietojen käsittelyä palvelussa Kauppakeskuksen asiakasrekisteri SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä 2. Mitä tietoja käsittelemme? 3. Missä tarkoituksissa henkilötietojasi käsitellään?

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin.

Pyrimme vastaamaan muutaman arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin. Henkilötietolain (523/99) 10 :n mukainen rekisteriseloste Päivitetty 24.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Kylmäsormi Hakalankatu 41, 94100 Kemi Puhelin 0400 691 032 pekka.tapio@kylmasormi.fi Vastuuhenkilö: Pekka

Lisätiedot

BOX BIKE HELSINKI-HANKE HAKEMUSOHJEET

BOX BIKE HELSINKI-HANKE HAKEMUSOHJEET 12.11.2015 BOX BIKE HELSINKI-HANKE HAKEMUSOHJEET Hakemuksen täytyy sisältää seuraavat asiat ja tiedot: 1. Esitelkää itsenne. Kertokaa nimenne, ikänne ja missä päin Helsinkiä asutte. Joukkueessa täytyy

Lisätiedot

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus:

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Ahvenistontie 20, Hämeenlinna Y-tunnus: TIETOSUOJASOPIMUS Luottamuksellinen Tämä Tietosuojasopimus on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palvelutuottajahakemuslomakkeen liite (Palse.fi). Hakemuslomakkeen allekirjoituksella Palveluntuottaja sitoutuu

Lisätiedot

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä")

MTV Oy, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä Järjestäjä) Säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä, Ilmalantori 2, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää testiryhmän yhteistyössä Lumenen kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Osallistumiskelpoisuus

Lisätiedot

Pirkanmaan kansainvälinen brändi - Video- ja valokuvakilpailu

Pirkanmaan kansainvälinen brändi - Video- ja valokuvakilpailu Päivitetty 25.3.2011 Kilpailusäännöt Pirkanmaan kansainvälinen brändi - Video- ja valokuvakilpailu 1 Kilpailun järjestäjä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy 2 Kilpailun voimassaoloaika

Lisätiedot

* * A-OSA + + PK4_plus 1 PERHESELVITYSLOMAKE HUOLTAJALLE HAKIJANA LAPSI. 1 Lapsen tiedot 1.1 Henkilötiedot. 2 Omat henkilö- ja yhteystietoni

* * A-OSA + + PK4_plus 1 PERHESELVITYSLOMAKE HUOLTAJALLE HAKIJANA LAPSI. 1 Lapsen tiedot 1.1 Henkilötiedot. 2 Omat henkilö- ja yhteystietoni PK4_plus 1 *1459901* PERHESELVITYSLOMAKE HUOLTAJALLE HAKIJANA LAPSI Tämä on perheselvityslomake sinulle, jonka alle 18-vuotias naimaton lapsi on hakemassa ensimmäistä oleskelulupaa Suomeen. Sinä olet lapsen

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste TÄMÄ ON CORELLIA HELSINKI OY:N HENKILÖTIETOLAIN (10 JA 24 ) JA EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAINEN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE. LAADITTU 14.5.2018. VIIMEISIN

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste

R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) R-kioskin uutiskirjettä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?...

Lisätiedot

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste

Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Verkkosivujen palautelomakkeen käsittelyä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, Rovaniemi

REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, Rovaniemi Tietosuojaseloste REKISTERINPITÄJÄ Fysioterapiapalvelut Kirsi Pätsi 2515689-6 Rovaniemen toimipiste, Valtakatu 30 A 10, 96200 Rovaniemi Ranuan toimipiste, Keskustie 28, 97700 Ranua YHTEYSHENKILÖ REKISTEREITÄ

Lisätiedot

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja

Nimi: Tuomas Hujala Sähköposti: tuomas.hujala. Puhelin: Sähköposti: tietosuoja TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Sosiaali- ja terveysalan lupa ja valvontavirasto Valvira Osoite: PL 210, 00281 HELSINKI (Mannerheimintie 103 B) Muut yhteystiedot: puh. 0295 209 111(vaihde),

Lisätiedot

OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia)

OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) EU_KORTTI 1 OLESKELUKORTTIHAKEMUS Unionin kansalaisen perheenjäsen tai muu omainen, joka ei itse ole unionin kansalainen (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) Haen oleskelukorttia Haen pysyvää oleskelukorttia

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton jäsenrekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä. Jäsenrekisterin osalta

Lisätiedot

Käyttöehdot ja evästekäytäntö

Käyttöehdot ja evästekäytäntö Käyttöehdot ja evästekäytäntö Evästekäytäntö Kaikki Lapti Group Oy:n (myöhemmin Lapti) verkkosivustot käyttävät evästeitä. Evästeiksi (keksi/cookie) kutsutaan pieniä tekstitiedostoja, jotka selain voi

Lisätiedot

Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely

Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely NEUVOSTON PÄÄSIHTEERISTÖ Tietosuojalauseke 1 Tietoa henkilötietojesi suojasta neuvoston verkkosivuston tilaajatietojen käsittely 1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä neuvoston pääsihteeristössä?

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia)

EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) EU_REK 1 EUROOPAN UNIONIN KANSALAISEN OLESKELUOIKEUDEN REKISTERÖINTI (ei koske Pohjoismaiden kansalaisia) Haen oleskeluoikeuden rekisteröintiä Koskee myös Sveitsin ja Liechtensteinin kansalaisia (UlkL

Lisätiedot

+ + Isä Äiti Muu huoltaja Kasvattivanhempi. PK3_plus_240518PP +

+ + Isä Äiti Muu huoltaja Kasvattivanhempi. PK3_plus_240518PP + PK3_plus 1 *1479901* PERHESELVITYSLOMAKE LAPSELLE HAKIJANA HUOLTAJA Tämä lomake on tarkoitettu sinulle, jonka huoltaja on hakemassa ensimmäistä oleskelulupaa Suomeen perhesiteen perusteella. Sinä asut

Lisätiedot

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä

Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä Tämä tietosuojaseloste koskee henkilötietojen käsittelyä Kaupan liiton uutis- ja tapahtumakirjerekisterissä 1. Rekisterinpitäjä Kaupan liitto on rekisterinpitäjä ja vastaa henkilötietojen käsittelystä.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Kouvolan kaupunki Henkilöstöpalvelut Tietosuojaseloste 1 (5) Seloste henkilötietojen käsittelytoimista ja rekisteröidyn oikeuksista EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 15.8.2018 1. Rekisterin nimi

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun (jäljempänä Palvelu )

Lisätiedot

Innovaatiokilpailu arjen helpottamiseksi

Innovaatiokilpailu arjen helpottamiseksi Innovaatiokilpailu arjen helpottamiseksi Ratkaisu:Martta Marttaliitto julkistaa kaikille avoimen Ratkaisu:Martta -kilpailun, jonka pääpalkintona on 10 000 euroa suomalaisten arkea helpottavan innovaation

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: )

1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry (TTVK ry) (y-tunnus: ) REKISTERISELOSTE Tekijänoikeuskasvatus ja -neuvonta EU:n yleinen tietosuoja-asetus (2016/679) 13 ja 14 artikla Laatimispvm: 25.5.2018 1. Rekisterinpitäjä Nimi (y-tunnus) Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus

Lisätiedot

Ehdot ja edellytykset

Ehdot ja edellytykset Ehdot ja edellytykset 1. More Sony for You kampanjan ( kampanja ) järjestää Home Entertainment of Europe a division of Sony Europe Limited ( Sony ), osoite The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13

Lisätiedot

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste

Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste Tietosuojaseloste 1 (5) Varustekorttirekisteri - Tietosuojaseloste 1. Rekisterin nimi Varustekorttirekisteri 2. Rekisterinpitäjä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos 3. Rekisterin vastuuhenkilö Palomestari Kalle

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy Tietosuojaseloste Trimedia Oy www.trimedia.fi info@trimedia.fi +358 44 535 7215 1 Tietosuojaseloste 1. Rekisterin pitäjä Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste

Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (6) Rekrytointia koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2 4. Säilytysaika...

Lisätiedot

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä OY RIPAUS AB:n ASIAKASREKISTERI EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Oy Ripaus Ab:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö

Lisätiedot

+ + Isä Äiti Muu huoltaja Kasvattivanhempi. PH4_plus_240518PP +

+ + Isä Äiti Muu huoltaja Kasvattivanhempi. PH4_plus_240518PP + PH4_plus 1 *1409901* PERHESELVITYSLOMAKE HUOLTAJALLE HAKIJANA LAPSI Tämä perheselvityslomake on tarkoitettu sinulle, jos olet ensimmäistä oleskelulupaa Suomeen perhesiteen perusteella hakevan alle 18 vuotiaan

Lisätiedot

Tietosuojaseloste (5)

Tietosuojaseloste (5) 1.10.2017 1(5) Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteesta (jäljempänä tietosuojaseloste ) on kuvattu henkilötietojen käsittelykäytännöt, mukaan lukien kuvaus kerätyistä henkilötiedoista ja niiden käsittelytavoista.

Lisätiedot

Kansan Sivistysrahaston asettamat ehdot Kulttuurilahja -kampanjan hakijoille

Kansan Sivistysrahaston asettamat ehdot Kulttuurilahja -kampanjan hakijoille Kansan Sivistysrahaston asettamat ehdot Kulttuurilahja -kampanjan hakijoille 1. Määritelmät. Kulttuurilahja -palvelulla tarkoitetaan Kansan Sivistysrahaston toimeenpanemaa rahankeräystä Internet-osoitteessa

Lisätiedot

Mainoselokuvakilpailu 2009. Valitse sopimuksen laji(t) laittamalla rasti ruutuun [ x ] Allekirjoitus: 1 [ ] ESIINTYMISEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

Mainoselokuvakilpailu 2009. Valitse sopimuksen laji(t) laittamalla rasti ruutuun [ x ] Allekirjoitus: 1 [ ] ESIINTYMISEN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS Esiintymisen ja kuvauspaikan käyttöoikeussopimus Jokaisen mainoselokuvassa pelkällä äänellään tai kasvoillaan tunnistettavasti esiintyvän henkilön tulee allekirjoittaa esiintyjäsopimus. Jokaisesta valmiissa

Lisätiedot

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri )

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri ) HENKILÖTIETOLAIN 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä GF Money Consumer Finance Oy Y-tunnus: 2382033-5 Kristiinankatu 3 B 20100 Turku Puhelin: 09 427 05044 Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Suomen Fotokaupan liitto ry:n jäsenrekisterin tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Suomen Fotokaupan Liitto ry Y-tunnus: 0280621-9 toimisto@fotokaupanliitto.fi 040 542 3370 2. Rekisterinpitäjän

Lisätiedot

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään?

Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Idego Consulting Oy TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi

Lisätiedot

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste

Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Valtion kalastonhoitomaksun myyntiä koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja

Lisätiedot