NEWS VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NEWS VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA"

Transkriptio

1 NEWS MAALISKUU 2011 FC KUUSYSI r.y VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA Kuva Jenni Hannula FC Kuusysi on perinteisesti palkinnut ansioituneita ja hyvin edustaneita pelaajiaan Peetu-stipendillä. Stipendi on suunnattu Velho-matkaan, jonka järjestelyissä on avittanut Kuusysi kasvatti, Werder Bremenissä pelaava Petri Pasanen. Tämän vuoden Velho-matka oli järjestyksessään kuudes. Aiempina vuosina matkaan on lähtenyt aina kaksi poikaa, mutta tasapuolisuuden nimissä tänä vuonna myös kaksi velhotarta oli matkassa mukana. Talvilomaviikolla velholaiset Hannes Heinonen, Joona Tapani, Vilma Lindström ja Ronja Tuominen suuntasivat matkansa Hollantiin, Nijmegeniin. Pojat harjoittelivat viikon ajan Nec Nijmegenin akatemiassa ja tytöt De Treffersin naistenjoukkueen mukana. Niin pojat kuin tytöt esiintyivät viikon ajan erittäin edustavasti ja mallikkaasti sekä saivat seurojen valmentajilta hyvää palautetta toiminnastaan ja peliesityksistään. Matkassa olivat pelaajien lisäksi mukana Velhorehtori, valmennuspäällikkö Ismo Lius ja nuorisopäällikkö Jenni Hannula. Viikon mittaiseen matkaan kuului harjoittelun lisäksi kaksi Hollannin Eredivisiel-ottelua; NAC Breda - Ado Den Haag sekä NEC Nijmegen - FC Utrecht. Lisäksi ryhmä matkusti Saksaan, Bremeniin matkan puolivälissä seuraamaan Werder Bremenin harjoituksia sekä tervehtimään Petri Pasasta lounaan merkeissä. Tutustuminen vieraaseen kulttuuriin jalkapallon merkeissä oli erittäin antoisaa koko ryhmälle. Matkan aikana ryhmä tutustui neljään eri stadioniin (Amsterdam, Nijmegen, Breda, Bremen), näki idyllisen pienen kaupungin Nijmegenin arkea sekä hetken suurkaupunki Amsterdamin ihmispaljoutta. Tiivis viikko-ohjelma takasi paljon hyviä muistoja ja kokemuksia matkasta. Sivulta kolme ja neljä voi lukea tarkemmin matkaan osallistuneen Velholaisen mietteitä.

2 MIESTEN KAUSI VIRALLISESTI KÄYNTIIN Miehet kiristävät ruuvia harjoittelun suhteen, sillä sarjakausi lähestyy vääjäämättä. Vappuna sarjarupeamansa aloittava ryhmä tahkoaa tiiviissä tahdissa niin harjoitus- kuin Suomen Cupin otteluita, jotta olisi valmiina kun pisteistä taistellaan. Harjoitusotteluissa tulokset ovat olleet varsin vaatimattomia, mutta pelaaminen on ajoittain selvästi tuloksien antamaa kuvaa parempaa. Esimerkiksi Ykkösestä viime kauden päätteeksi Kakkosen A-lohkoon tippunut Mikkelin Palloilijat olivat 2-2 päättyneessä harjoitusottelussa toisella puoliajalla hätää kärsimässä. Otteluiden aikana on tapahtunut notkahduksia ja siksi täyden 90 minuutin tasavahva pelaaminen onkin valmennuksen toiveissa. Suomen Cup pyörähti Kyykän osalta käyntiin Vierumäellä kesällä samassa lohkossa pelaavaa Atlantis FC:tä vastaan. Pienessä pakkasessa miehet selvittivät tiensä viidennelle kierrokselle lukemin 2-1 (1-1) ja siinä arpa heitti vastustajaksi Ykkösessä pelaavan FC Hämeenlinnan. Ottelu pelataan Kisapuiston tekonurmella lauantaina kello Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 22 sopimuspelaajaa ja lisäksi harjoituksissa paikkaa kärkkyy vielä muutama ilman sopimusta oleva pelimies. Nimekäs paluumuuttaja Tuomas Kuparinen on liittynyt harjoitusvahvuuteen ja ryhmä alkaa olla viimeisiä viilauksia vaille valmis. Naisjoukkue etenevin askelin kohti kautta Niin kuin miesten joukkueessa, myös naisten joukkueessa on pistetty käyntiin loppurynnistys ennen sarjakautta. Naisten sarja käynnistyy vapun aattona Kisapuiston tekonurmella ja tätä ennen pelataan vielä miltein jokaisena viikonloppuna harjoitusotteluita sekä yksi Suomen Cup:n ottelu. Naisten harjoitusotteluiden otteet ovat antaneet osviittaa tulevasta kaudesta, mutta toivotaan että tulokset tulevat olemaan valkopaidoille sarjassa suosiollisempia. Naisten harjoitusvastustajiksi on tarkoituksella kartoitettu Suomen Ykkösen ja Liigan kärkijoukkueita. Naisten joukkue pelaa ennen sarjan alkua Suomen Cupin ottelun Kirkkonummen ACK:ta vastaan. Vastustaja pelaa Naisten Kakkosta. Kuusysi on tunnetusti ollut vuosittain Cupissa vahvoilla. Joukkueen rinki on ollut läpi talven kapea, sillä muutama pelaaja on suunnannut muuttolintujen tavoin talvehtimaan muualle, lisäksi muutama loukkaantuminen ja flunssa-aalto ovat kaventaneet rinkiä entisestään. Usko tulevaan kauteen on kuitenkin naisten keskuudessa kova. Pisteistä tullaan taistelemaan viimeiseen asti. Missasitko naisten harjoituspelin? Jäikö miesten uusimmat uutiset lukematta? Lue edustusjoukkueiden ja seuran ajankohtaiset uutiset FC Kuusysin facebook-sivuilta. Liity mukaan jäseneksi yhteisöön ja olet seuran tapahtumista ajanhermoilla.

3 HOLLANNIN MATKA HANNES HEINOSEN SILMIN Lento Amsterdamiin Helsinki-Vantaan lentokentältä lähti lauantai 26. Helmikuuta noin kello 9 aikoihin. Matkalle lähtivät: valmennuspäällikkö Ismo Lius, nuorisopäällikkö Jenni Hannula, sekä pelaajat Hannes Heinonen, Joona Tapani, Ronja Tuominen ja Vilma Lindström. Matka oli Petri Peetu Pasasen järjestämä ja kustantama stipendireissu meille neljälle pelaajalle, siis iso kiitos siitä Peetulle! Lento kesti noin kolmisen tuntia, jonka jälkeen saavuimme Amsterdamin lentokentälle noin kello 12 aikoihin. Tavarat saatuamme vuokrasimme auton kentältä ja lähdimme ajamaan kohti Nijmegenin kaupunkia. Reilun tunnin ajon jälkeen pääsimme perille hyvin tasokkaaseen hotelliin. Asetuimme taloksi, jonka jälkeen meillä olikin sitten reilusti lepoaikaa. Illalla suuntasimme Joonas Kolkan edustaman NAC Bredan peliin Ado Den Haagia vastaan. Kävimme fanishopissa ja syömässä, minkä jälkeen menimme sisään stadionin porteista. Peli oli alusta alkaen jännittävä ja mukaansa tempaava, hieman kylmästä ilmasta huolimatta. Breda käänsi lopulta tiukan ja tasaisen pelin edukseen numeroin 3-2. Sitten me käänsimme suunnan kohti Nijmegeniä ja mukavaa hotelliamme. Hyvin nukutun yön jälkeen, aloitimme aamun puolen tunnin mittaisella lenkillä, jonka jälkeen edessä oli maittava aamupala. Vähän illemmalla oli taas pelin aika. Tällä kertaa matkasimme katsomaan paikallisjoukkue NEC Nijmegenin peliä FC Utrechtia vastaan. Tämäkin peli oli melko vauhdikas, jossei ehkä paikkoja ollut niin paljon. Peli päättyi loppuhetken maalilla tasan 1-1. Seuraavana aamuna jännitti jo jonkin verran, kun edessä olivat minun ja Joonan ensimmäiset harkat NEC Nijmegenin jätkien kanssa. Tapasimme ennen treenejä paikallisen valmennuspäällikön. Hän ja eräs toinen valmentaja kertoivat meille miten heillä hoidetaan asiat: eli futis yhdistettynä kouluun. Pelaajat nimittäin tulevat suoraan koulusta harkkoihin ja harkkojen jälkeen palaavat taas kouluun, (eli kulttuuri siis hieman erilaista kuin täällä meilläpäin). Harkat aloitettiin normisti alkuveryttelyillä, minkä jälkeen meillä oli syöttöjä ja erilaista pallonhallintaa. Tämän jälkeen tuli pienpelien vuoro joita jauhoimme koko loppu harkat. Pärjäsimme hyvin mukana vauhdissa ja englantia puhuttiin ja ymmärrettiin tarpeeksi hyvin kommunikoidaksemme toisten kanssa. Koutsit ja pojat ottivat meidät todella hyvin vastaan ja meininki oli alusta alkaen rento, mutta keskittynyt. Treenien päätyttyä ajoimme takaisin hotellille, josta jatkoimme edelleen syömään kaupungille lounasta. Illalla menimmekin sitten syömään vähän tukevamman päivällisen.

4 Tiistaina meillä oli keskipäivän tienoilla taas treenit. Valmentaja oli eri kuin edellisenä päivänä. joten treenitkin olivat aikalailla erilaiset. Alkuverkkojen jälkeen meidät jaettiin puolustajat, keskikentät ja hyökkääjät omiin lohkoihin. Joona kun on keskikenttäpelaaja ja minä hyökkääjä, niin meidän harjoitus oli yhdistetty. Minä tein maaleja ja hän syötteli. Lopuksi pelasimme peliä vähän isommalla kentällä. Harkat menivät hyvin. Illalla oli vuorossa puolestaan tyttöjen treenit. Valitettavasti Ronja sairastui, joten Vilma meni edustamaan yksin sinivalkoisia värejä. Harkat menivät hänen osaltaan hyvin ottaen huomioon sen, että joutui/pääsi harjoittelemaan naisten kanssa. Tämän jälkeen palasimme takaisin hotelliin ja illalliselle. Seuraavana päivänä matkustimme aamupalan jälkeen Saksaan, Bremeniin. Kolmen tunnin matkustamisen jälkeen saavuimme Bremenin harjoituskeskukseen katsomaan Peetun treenejä. Ilma oli hyinen, mutta selvisimme pahemmitta paleltumitta. Treenien päätyttyä käväisimme fanikaupassa Bremenin mahtavalla stadionilla. Petrin käytyä suihkussa lähdimme Bremenin keskustaan lounastamaan hänen kanssaan. Esitimme hänelle joitakin kysymyksiä ja hän yritti vastailla niihin parhaansa mukaan. Petri oli tosi rento jätkä! Sitten ajelimme takaisin harkkakeskukseen ja rupesimme seuraamaan hänen toisia treenejä. Treenien jälkeen ajoimme takaisin hollantiin ja tietenkin: syömään. Torstaina meidän harkat olivat hieman myöhemmin. Ajoimme viimeistä kertaa Nijmegenin harjoituskeskukseen, laitoimme kamat päälle ja lähdimme yhdessä muun joukkueen kanssa baanalle. Verkkojen jälkeen oli oikeastaan koko harkat pelkkää pallonhallintaa ja pienpelejä. Ilma oli aurinkoinen ja kauheiden pakkasten jälkeen tuntui lähes tropiikilta! Kävimme suihkussa, jonka jälkeen valkku otti meidät vähän syrjempään ja puhui meille miten meillä oli treenit menneet, mitä pitäisi parantaa, sekä mitä kannattaisi jatkossa miettiä ja harjoitella. Pärjäsimme hänen mukaan joukkueen kanssa mallikkaasti. Kättelimme valmentajan, ojensimme kiitokset Suomesta ja lähdimme hotellille. Söimme kaupungilla lounaan ja palasimme huoneisiin. Illalla olivat tyttöjen treenit, joskin Vilma joutui taas menemään niihin yksin, Ronjan ollessa edelleen sairastuvalla. Tytöt treenasivat normaaliin tapaan jenginsä kanssa. Harkat menivät sekä meillä pojilla, että Vilmalla hyvin. Illalla oli viimeisen aterian vuoro ja sitten painuimme yöpuulle. Perjantaina oli aika sanoa hyvästit Hollannille. Matkasimme Amsterdamiin Ajaxin fanikauppaan ja sieltä edelleen Amsterdamin pääkaduille shoppailemaan. Sieltä matkamme jatkui lentokentälle ja palautimme vuokraamamme auton. Lentokentällä olikin sitten muutama tunti aikaa tehdä ostoksia, kunnes oli aika astua Finnairin koneeseen. Kolmen tunnin paluumatka taittui nopeasti, jonka jälkeen pääsimme maankamaralle hakemaan laukut ja tervehtimään Helsinki-Vantaalle saapuneita äitejä Katia ja Leilaa. Sieltä ajoimme edelleen Lahteen ja omaan kotiimme nukkumaan. Teksti: Hannes Heinonen Kuvat: Jenni Hannula

5 päijät-hämeen tehoryhmän harjoittelu käynnistynyt hyvin FC Kuusysin D13-pojat ovat marraskuulta 2010 lähtien järjestäneet maanantaisin Vierumäen Urheiluopistolla Päijät- Hämeen tehoryhmä98-harjoituksen. Harjoitus on pitänyt sisällään noin tunnin mittaisen oheisharjoituksen (esimerkiksi liikkuvuutta, nopeutta, ketteryyttä tai lihaskuntoa) ja puolentoista tunnin lajiharjoituksen. Lajiharjoituksia ovat vetäneet omien D13-valmentajien lisäksi mm. Ili Mäkelä ja Tommi Kautonen. Maanantain PHT98-harjoitus on avoin ja ilmainen harjoitus kaikille asiasta kiinnostuneille 98-ikäisille tai sitä nuoremmille junioreille. Harjoituksen päävastuullisena vetäjänä toimii FC Kuusysin kykyvalmentaja ja pelaaja Tuomas Kuparinen. Tervetuloa! FC Kuusysin tyttöjä alueleirityksellä Kyykän B-ikäisistä tytöistä Henni Torkkeli, Linda Nieminen, Taru Lindgren ja Maija Kuusinen ovat osallistuneet Palloliiton aluejoukkueleiritykseen tällä kaudella. Kuva Leena Talikainen Leirejä on ollut 5 ja ne ovat olleet Myyrmäen jalkapallohallissa, joko yksi tai kaksipäiväisiä. Leirityksessä on ollut piirin alueelta n tyttöä. Leirin ohjelma on ollut antoisaa ja kehittävää ja jokainen osallistuja on saanut henkilökohtaista ohjausta pelillisiin taitoihin, sekä henkilökohtaisen taidon kehittämiseen. Aluejoukkueen tarkoituksena on toimia linkkinä piirijoukkueen ja tyttöjen ensimmäisten maajoukkueiden välillä. Leireillä katsastetaan ja seurataan lupaavimpien pelaajien kehitystä maajoukkueen tarpeita ajatellen. Aluejoukkueen valmentajina ovat toimineet Pekko Söderström ja Veli-Matti Rinnetmäki, sekä maalivahtivalmentajana Tero Välimäki.Aluejoukkuetoiminta päättyy Eerikkilän Urheiluopistolla pelattavaan koko maan aluejoukkueiden turnaukseen. Hienoa, että seura mahdollistaa pelaajilleen osallistua leirityksiin! Helmiturnaus Suurhallissa Kuninkaan päivänä - 99-tytöt yllättivät Kuusysin tyttöjoukkue TD98 järjesti 16 joukkueen Helmiturnauksen Suurhallissa Jokerina kotiturnaukseen osallistunut Kyykän 99-joukkue teki iloisen yllätyksen, ja vei koko potin häviämättä otteluakaan. Finaalissa vastaan asettui FC Futura, joka taipui vasta rankkareilla. Finaaliottelu kuvasti hyvin turnausta kokonaisuudessaan: kentillä käytiin monia tasaisia ja jännittäviä kamppailuja. Kaikki joukkueet pelasivat viisi puolen kentän ottelua yhden päivän aikana. Kyykän 98-joukkueet tulivat sijoille 10. ja 14. Hyvää seurahenkeä nähtiin loppuun asti: TD98 kannusti innokkaasti vuotta nuorempiaan finaalissa, ja ilo onnistumisista oli yhteinen. Turnauksessa lähdettiin hakemaan onnistumisia jokaiselle kyykkäläiselle ja yhteistä peli-iloa - näissä molemmissa tavoitteissa myös onnistuttiin. Helmiturnaus oli hyvä talvinen välipala matkalla kohti tulevan kauden haasteita. Monella TD98:n joukkueesta on jo mielessä kesäkuinen, kansainvälinen Örebro-cup, johon kerättiin varoja myös tämän turnauksen kautta. Kuva Jari-Pekka Siivonen Turnaus jää muutenkin historiaan, sillä vietettiin lahtelaisen jalkapallokuninkaan ja Suurhallin puolestapuhujan Jari Litmasen 40-vuotispäivää.

6 FC Kuusysin E01 kansainväliseen turnaukseen Pietariin kesäkuussa 2011 FC Kuusysin poikien E01 valkoinen joukkue osallistuu pelattavaan Junior Footballer Cuppiin Pietarissa. 01 tuli kutsu turnaukseen Pietarista joulukuussa 2010 ja alkuselvittelyjen jälkeen kova haaste päätettiin ottaa vastaan. Joukkueelle tulee turnauksessa 8-9 ottelua, pelimuodon ollessa 8v8. Vuonna 2001 syntyneiden ikäluokassa joukkueita on mukana mm. Venäjältä, Italiasta, Tsekeistä, Liettuasta, Latviasta, Espanjasta ja Valko-Venäjältä. Kutsuttujen joukkueiden mukana ovat mm. AC Milan, FC Zenit ja CSKA. Pietarin Junior Footballer Cup on kansainvälisen Young Talents-organsisaation järjestämä turnaus.

7 KAUPPAKESKUS KARISMA Lisää p tkua peliin TARJOAA KAUPPAKESKUS KARISMA. kauppakeskuskarisma.fi Lahden seudun houkuttelevin kauppakeskus avataan jouluksi 2011.

8 HARTWALL Helmi säästöpankki Kas, siinä surffaa rahastosijoittamisen asiantuntija! Poikkea osoitteeseen: Helmi Säästöpankki Pitää huolta omistaan.

9 LEHDEN TOIMITUS Jenni Hannula Sami Kollanus JULKAISUPÄIVÄT ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) Lehden toimituksella on oikeus muuttaa julkaisupäiviä

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014

Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014 Stephar Stephar Matkaraportti Työharjoittelu Saksassa - Kleve 19.4.2014 Työharjoittelu paikka - Kleidorp Ajankohta 1.3 11.4.2014 Tässä matkaraportista yritän kertoa vähän, että miten minulla meni lentomatka,

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

NEWS FC KUUSYSI JA ORIMATTILAN PEDOT YHTEISTYÖHÖN

NEWS FC KUUSYSI JA ORIMATTILAN PEDOT YHTEISTYÖHÖN NEWS HELMIKUU 2011 FC KUUSYSI r.y. 2011 FC KUUSYSI JA ORIMATTILAN PEDOT YHTEISTYÖHÖN Kuva Jenni Hannula FC Kuusysi ja Orimattilan Pedot ovat solmineet yhteistoimintasopimuksen kausille 2011 ja 2012. Sopimuksen

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015

BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 DAY 1 BIDDY BASKET 2015 / New Orleans 11.-20.3.2015 Matka alkoi kun kokoonnuimme Helsinki-Vantaan lentokentälle 04.30. Härski ja Niko pitivät meille pienen palaverin ja aloimme hoitaa lähtömuodollisuuksia.

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3 AJAN ILMAISUT AJAN ILMAISUT 1. PÄIVÄ, VIIKONPÄIVÄ 2. VUOROKAUDENAIKA 3. VIIKKO 4. KUUKAUSI 5. VUOSI 6. VUOSIKYMMEN, VUOSISATA, VUOSITUHAT 7. VUODENAIKA 8. JUHLAPÄIVÄT MILLOIN? 1. 2. 3. 4. maanantai, tiistai,

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

NEWS FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN

NEWS FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN NEWS SYYSKUU 2011 FC KUUSYSI r.y. 2011 FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN FC Kuusysi on valittu Sami Hyypiä Akatemian varsinaiseksi yhteistyöseuraksi vain seitsemän muun suomalaisen taso- ja laatukriteerit

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa

ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa ERASMUS+ -tapaaminen Italian Bresciassa 22.-29.4.2018 Su 22.4.2018 Matka lähti Kuopiosta, Rissalan lentoasemalta. Morotettiin porukat ja hypättiin myöhässä olevaan koneeseen. Eväät syötiin suomalaisella

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi Nuorten maajoukkuetoiminta Tavoitteet Nuorten maajoukkueiden tavoitteena on: Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään yksi/ikäluokka viisi kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli

FC Honka. 2007 Ikäluokkamalli FC Honka 2007 Ikäluokkamalli Innopoli 29.10.2014 Organisaatiokaavio (2014-2015) Urheilullinen ja valmennuksellinen vastuu. Mukana säännöllisesti kaikkien ryhmien tapahtumissa. 07 ikäluokan johtoryhmä Ikäluokkavastaava

Lisätiedot

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen piirijoukkue kutsutaan 12. 14.6.pidettävälle

Lisätiedot

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014

HYUNDAI TURNAUS 2014 HYUNDAI TURNAUS 2014. Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 HYUNDAI TURNAUS 2014 1 HYUNDAI TURNAUS 2014 Valtin P03 järjestämä E11 ikäluokan turnaus 17.5.-18.5.2014 2 HYUNDAI TURNAUS 2014 TURNAUSJÄRJESTÄJIEN TERVEISET Puotinkylän Voimistelu- ja Urheiluseura Valtissa

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä:

SEURATIEDOTE 2/2012. Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012. Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: SEURATIEDOTE 2/2012 Tapahtumia ja uutisia SB Naantalista 7.6.2012 Tässä SB Naantalin vuoden 2012 toisessa seuratiedotteessa ovat esillä: Kauden avaustilaisuus TestiPäivä syyskuussa Ilmaiset seurakoulutukset

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Kysymys ka. 1 2 3 4 5

Kysymys ka. 1 2 3 4 5 Kausikyselyn tarkoituksena oli selvittää pelaajien kehitystarpeita ja tavoitteita. Lisäksi kysyttiin osallistumisinnkuutta turnauksiin ja Eerikkilän leirille. Vastausten pohjalta kehitetään joukkueen toimintaa

Lisätiedot

Näin pelataan seuraseminaari

Näin pelataan seuraseminaari Näin pelataan seuraseminaari 16.2.2017 Näin pelataan seuraseminaari Rauma 16.2.2017 Pelaajien liikkuminen Pelaajien liikkumista saman seuran saman ikäluokan joukkueissa ei ole rajoitettu! Kaksoisedustus

Lisätiedot

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta

P04 VANHEMPAINILTA. Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta P04 VANHEMPAINILTA Kausi 2015 Rahankäyttö Valmennus & Huolto Uudet harjoitusvuorot Tuleva toiminta 06.10.2015 FC Wild P04 kausi 2015 1.10.2014 30.9.2015 26 pelaajaa 6 147 Turnausta harjoituskertaa 2 Joukkuetta

Lisätiedot

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012

ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 ESTIEM Nordic Regional Coordination Meeting Lappeenranta 4.- 8.10.2012 Torstaina 4.10. saapuivat osallistujat ympäri Suomea ja Norjan Trondheimista. Illalla kokoonnuimme Kaplaakin kiltahuoneelle, jonne

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon

Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon Tehdasvierailu Adrian tehtaalle Slovenia Novo Mestoon 22.10.2018. Hotelli / lentomatkalaisten matkakertomus 20.- 27.10.2018. Adria Clubin jo historian kolmas tehdasvierailu Oivan vetämänä alkoi lauantaina

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta

Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen , Telfs Itävalta Matkapäiväkirja: Tampereen Jääkiekkotuomareiden osallistuminen kansainväliseen tuomariturnaukseen 3.-8.5.2018, Telfs Itävalta Matkaa edeltävät valmistelut: Ennen matkalle lähtöä joukkue kokoontui 24.4.2018

Lisätiedot

MuSa F8. VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015

MuSa F8. VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015 MuSa F8 VANHEMPAINILTA Lokakuu 2015 Harjoitukset syksyllä 2015 Lokakuussa keskiviikkoisin ja perjantaisin Urheilukeskuksen tekonurmella Tekonurmella on tavoitteena jatkaa niin kauan kuin säät sallii Karhuhallin

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja. HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus. Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP kevätturnaus Someron Monitoimitalolla 27.4 28.4.2013 Turnauspaikka: Osoite: Monitoimitalo, Somero Kiiruuntie 6, 31400 Somero turnausaika:

Lisätiedot

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 Unitedin (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen United -piirijoukkue kutsutaan

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

NEWS FC KUUSYSILLE KOLME SM-MITALIA VALTAKUNNALLISISTA TAITOKILPAILUISTA

NEWS FC KUUSYSILLE KOLME SM-MITALIA VALTAKUNNALLISISTA TAITOKILPAILUISTA NEWS MARRASKUU 2011 FC KUUSYSI r.y. 2011 FC KUUSYSILLE KOLME SM-MITALIA VALTAKUNNALLISISTA TAITOKILPAILUISTA Menneenä viikonloppuna (19.-20.11.) järjestettiin valtakunnalliset taitokilpailut Seinäjoella.

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan.

Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. TERVETULOA! Tämä on alustava otteluohjelma, mahdolliset muutokset tehdään käsiohjemaan. 31. -turnaus 31.3.- 12.4.2014 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Lisätiedot

Matka Kronstadtiin keväällä 2007. Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta

Matka Kronstadtiin keväällä 2007. Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta Matka Kronstadtiin keväällä 2007 Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta Su-Ma, 13-14.5. Tulimme kaikki matkalle lähtijät koulun pihalle sunnuntai-iltana kello kymmenen maissa. Yksi matkalaisista kuitenkin

Lisätiedot

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00 MP D13 VANHEMPAINILTA 22.2.2016 Urpolan koululla klo 18.00 ASIALISTA 1. Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2016 2. Pelisäännöt 3. Harjoitukset 4. Pelit ja turnaukset kaudella 2016 5. Pelipassit + vakuutukset

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura

PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura PEPO Lappeenranta ry on kasvava jalkapalloseura Seura kuuluu Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiriin ja oli vuonna 2013 lisenssipelaajamäärällä (440) piirin alueen eli Kymenlaakson, Länsi-, Etelä- ja

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa

Leimaus 2011 Kisakeskuksessa Leimaus 2011 Kisakeskuksessa ma 6.6. Lähdimme perinteisesti Lappia talolta kimpsuinemme klo 12 kohti etelää. Martti ja Mauri otettiin kyytiin Keminmaasta. Onneksi autossa oli DVD laite ja ilmastointi,

Lisätiedot

Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa FC Ryskeeseen!

Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa FC Ryskeeseen! Tervetuloa harrastamaan jalkapalloa FC Ryskeeseen! Jokaisella lapsella on oikeus neljään kokeilukertaan ilman maksuja. Neljän kerran jälkeen täytä ilmoittautumislomake netissä http://www.tammelanryske.fi/jalkapallo/ilmoittaudu-pelaajaksi/

Lisätiedot

EeNet käyttöohje SHA pelaajille harjoituspäiväkirjan täyttö

EeNet käyttöohje SHA pelaajille harjoituspäiväkirjan täyttö EeNet käyttöohje SHA pelaajille harjoituspäiväkirjan täyttö 1. Kirjautuminen Seuran valmennuspäällikkö, joukkueen valmentaja tai joukkueenjohtaja luo pelaajalle tunnukset EeNettiin noin 1kk ennen ensimmäistä

Lisätiedot

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015

Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Jyväskylä Debrecen ystävyyskaupunkivaihto 2015 Eötvös-Cup 16.8.-22.8.2015 7.12.2015 7.12.2015 2 1 Jyväskylän ystävyyskaupunkijoukkue Korpilahden Pyrintö Korpilahden yhtenäiskoulu Korpilahden Pyrintö Joukkueen

Lisätiedot

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654.

Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. TERVETULO! 33. -turnaus 4. - 16.4.2016 Pelipaikka on Laajasalon Palloiluhalli, Sarvastonkaari 23, 00840 Helsinki, puh. 6987654. Turnauksessa on mukana yhteensä 34 joukkuetta 6 eri sarjassa. KIINTIÖ 6 joukkuetta

Lisätiedot

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA?

PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? PELAAJAKEHITYS MILLAISEN URAN PELAAJA SEURASSAMME SAA? tiistai 30. kesäkuuta 2015 Sisällysluettelo Saatteeksi... 1 Pelaajanpolku... 2 Tyrvisliiga... 2 Ikäkausijoukkueet... 4 F-9... 4 E-10 (pojat/tytöt)...

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU

POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU POHJOINEN ALUEVALMENNUS POHJOISEN POLKU 2018 Kenelle ja miksi? Aluetoiminta on suunnattu tavoitteellisesti lentopalloon suhtautuville junioreille, heidän vanhemmille ja valmentajille. Kehittää yksilöiden

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

Tyttöjen C15 (1997) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C15 (1997) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C15 (1997) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C15 tyttöjen piirijoukkue kutsutaan 12. 14.6. pidettävälle

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U15 SM 6. U12 Hokkiliiga 8. Ikämiesten SM Miesten SM-sarja Joukkueet valitaan sarjaan hakemusten

Lisätiedot

KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA

KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA KITISENRANNAN POJAT SAIVAT ELOKUVAOPPIA IRLANNISSA Lähdimme vappuaamuna 1.5.jännittävälle elokuvamatkalle Irlantiin Kitisenrannan koulun pihalta. Mukana olivat Taneli Juntunen (9b), Joonas Tuovinen (9b),

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014

Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2014 Vuosi 2014 on seuran kahdestoista varsinainen toimintavuosi. Vuosille 2013 2015 tehtiin päätös palkata AC Kirkkonummi- ACK ry:lle oppisopimuksella kokopäiväisesti toimiva

Lisätiedot

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta.

Tässä lyhyesti joukkueittemme tämän hetkiset pelisarjat kevätkierroksella. Käy katsomassa tarkemmin joukkueiden nettisivuilta. Tässä luettavaksesi tämän vuoden toinen Palloviesti-tiedote. Liedon Pallon joukkueiden sarjat ovat alkaneet ja ottelutuloksia on nähtävissä LiePan nettisivuilla kunkin joukkueen omissa osioissa. Tässä

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2018-2019 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2018-2019 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit

Alueleiri 2016 / Tampere. C- ja B-juniorit Alueleiri 2016 / Tampere Sisältö: majoituskoulut C- ja B-juniorit leiri- ja otteluohjelmat ruokailupaikat kentät parkkipaikat käytännön asiat / yhteystiedot Majoituskoulut Majoituskouluille on mahdollista

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä)

Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) Tietopaketti ja ohjeistus joukkueelle sekä vanhemmille (2002-2003-syntyneiden lajiryhmä) 1.6.2009 1. Yleistä Tämä tietopaketti ja ohjeistus on luotu selventämään joukkueen sisäisiä toimintatapoja sekä

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä

Lisätiedot

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013

KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 FCFJ T03-05 KAUSISUUNNITELMA 2012-2013 Yleiset Vastuuvalmentaja: Kriba Karlsson Joukkuejohtaja: Tiina Rahkonen Valmentajia: Tom Nyman Krisse Tanila-Pellikka (Janne, Petteri, Jouko, Pale) Rahastonhoitaja:

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan marttojen retki Milanoon ja Gardajärvelle 13.- 18.5.2015

Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan marttojen retki Milanoon ja Gardajärvelle 13.- 18.5.2015 Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan marttojen retki Milanoon ja Gardajärvelle 13.- 18.5.2015 13.5. kello 2.45 marttasisar Kaarina soitteli minulle herätyssoiton ja näin tämä Italian matkan alkaminen on todellista.

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

KAKKOS SANOMAT. Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8

KAKKOS SANOMAT. Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8 Rauman freinetkoulun 2lk:n luokkalehti 2# lokakuu 2010 KAKKOS SANOMAT SISÄLLYS: Tapahtumia: luistelu 2 liikunta 2 Metsäpaja 3 Laavuretki 3 syysloma 4 Mosaiikkia 7 Merimuseo 8 Koulumme 2 4lk:n oppilaista

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Hallisarjan uudistaminen

Hallisarjan uudistaminen Hallisarjan uudistaminen Parin viimeisen vuoden aikana ollessani sarjavastaavana olen havainnut useita ongelmia hallisarjan järjestämiseen liittyen. Järjestämisongelmien lisäksi joukkueiden ja pelaajien

Lisätiedot

Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa?

Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa? Miten tekisin yhteistyötä Krikettiliiton kanssa? Suomalainen kriketti Suomen Krikettiliiton ajankohtaisena tavoitteena on ottaa käyttöön ensimmäinen ainoastaan krikettiä varten rakennettu nurmikenttä ja

Lisätiedot

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA

KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA KESÄN 2018 SARJAT HYVÄKSYTTY HALLITUKSEN KOKOUKSESSA 13.3.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U18 CUP 6. U15 SM 7. U13 Hokkiliiga 8. U11 9. Ikämiesten SM 10.

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 30.1.2015 JYRI HEINONEN, KATI LUOKKALA, JARI MAUKONEN JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Toimihenkilömuutokset Talousarvio Turnaukset ja piirisarja 2015 Palautetta Jari Litmanen Talvisoccerista

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Ylialueellinen seurafoorumi.

Ylialueellinen seurafoorumi. Ylialueellinen seurafoorumi www.floorball.fi Sähköinen tulospalvelu turnausmuotoisissa sarjoissa Nykyinen tulospalvelujärjestelmä on ollut käytössä kaudesta 2013-14 lähtien Järjestelmä on Jääkiekkoliiton

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain

Haukiputaan Pallo. Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain Haukiputaan Pallo Harrastus- ja kilpailutoiminnan periaatteet ikäluokittain 1.1.2013 Seuran tavoitteet Mahdollistaa kilpa- ja harrastepelaaminen * Kilpatoiminnassa pelaaja sitoutuu osallistumaan joukkueen

Lisätiedot