NEWS FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NEWS FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN"

Transkriptio

1 NEWS SYYSKUU 2011 FC KUUSYSI r.y FC KUUSYSI VALITTIIN SAMI HYYPIÄ AKATEMIAAN FC Kuusysi on valittu Sami Hyypiä Akatemian varsinaiseksi yhteistyöseuraksi vain seitsemän muun suomalaisen taso- ja laatukriteerit täyttävän suomalaisseuran kanssa. Muut valitut yhteistyöseurat ovat HJK, KäPa, Honka, Ilves, Jazz, VPS ja Jippo. Lisäksi ehdollisiksi kumppaneiksi on valittu TPS ja Inter joiden alle 12-vuotiaiden toimintamalli täytyy selkiyttää. Kumppanuus perustuu vuotiaiden pelaajien kehityksen seurantaprosessiin sekä valmentajien täydennyskoulutusprosessiin. Myös tyttöpuolella on oma vastaava projekti. Valintakriteereinä kumppanuuteen ovat 1998, 1999, 2000 ja 2001-ikäluokkien menestys turnauksissa ja sarjoissa, menestys piirien virallisissa taitokilpailuissa, ammattivalmennus juniori-ikäluokissa sekä yhtenäinen pelaajapolku pienistä junioreista omaan edustusjoukkueeseen vähintään miesten Kakkosessa. FC Kuusysi saavutti tuoreeltaan menestystä mm. kansainvälisissä turnauksissa Norjassa (P98) sekä Pietarissa (P01). Taitokilpailuissa seura on saavuttanut vuosittain kymmeniä mitaleita Piirin virallisissa kilpailuissa ollen Uudenmaan piirin johtavia seuroja. FC Kuusysissä nuorten ikäluokkien valmennus on ammattivalmentajien käsissä. Eerikkilän Urheiluopistossa sijaitseva Sami Hyypiä Akatemia aloitti toimintansa helmikuussa 2011 jalkapallon valmennus- ja kehityskeskuksen (VKK) nimellä. Akatemia on perustettu Suomen Palloliiton toimintastrategian ja vuosina toteutetun lajiprosessin lähtökohdista. Tavoitteena onkin kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainvälistä kärkeä yhdessä suomalaisen jalkapalloyhteisön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. FC Kuusysin P00 joukkueen pojat osallistuivat Eerikkilässä järjestettyyn pilottileiriin Leirillä pojat pääsivät tekemään erilaisia taitorasteja sekä testauksia. Leirin päätteeksi pojat pelasivat HJS:n samanikäisiä poikia vastaan.

2 MIESTEN KAUSI KAHTA KIERROSTA VAILLE PAKETISSA NAISILLA YLÄLOPPUSARJA KÄYNTIIN MALLIKKAASTI Kuva FC Kuusysi Kausi alkaa vääjäämättä lähestyä loppuaan, sillä pelaamatta on enää kaksi sarjakierrosta. Miehet katkaisivat kolmen ottelun tappioputkensa kukistamalla FC Kiffenin Urheilukeskuksen hyväkuntoisella nurmella ansaitusti 2-1 (2-0). Sarjataulukossa valkoiset kiilasivat neljännelle paikalle ja viimeisen kahden ottelun tavoitteena onkin kerätä tarvittavat pisteet, jotta asemat säilyisivät. Sarjan kärjessä Klubi 04, Gnistan ja MP ovat karanneet tavoittamattomalle karkumatkalle, mutta muuten tasaisessa keskikastissa lopulliset sarjasijoitukset voivat vielä heitellä laidasta laitaan. Myös sarjan häntäpäässä ensi kauden Kakkosen paikoista taistellaan tiukasti, sillä vielä on viisi mahdollista putoajaa jo varmojen lähtijöiden KäPan ja MPS:n seuraksi ensi kauden Kolmoseen. Miesten viimeisissä peleissä on kokoonpano ja kenttäryhmitys elänyt aika lailla, varoitustilien täyttymisten, ulosajojen ja loukkaantumisten takia. Osittain näidenkin takia pelaamisen rytmi on ollut hieman kadoksissa ja voitot ovat olleet tiukassa. Tasaiset kamppailut kääntyivät tappioiksi, mutta silti joukkueen ilme on läpi kauden ollut positiivinen. Syksyn kelien saapuessa harjoittelua on hieman kevennetty, jotta pehmeät kentät ja pitkän kauden tuoma rasitus ei karsisi pelaajistoa enää enempää. Kaksi viimeistä peliä tullaan hoitamaan kunnialla ja varmasti Kyykkä on myös omalta osaltaan mukana putoamistaistelussa, koska se kohtaa vielä LPS:n ja Atlantiksen, joille molemmille pisteet ovat kullan arvoisia. Seuraava kotiottelu FC Kuusysi - LPS SU kello 16 Kisapuisto Kuva Jonna Kallio FC Kuusysin naisten Ykkösen Ylempi loppusarja on lähtenyt käyntiin erittäin mallikkaasti. Avauskierroksella naisjoukkue kaatoi ONS, Oulusta lukemin 4-1, seuraavalla kierroksella jäi naislauman alle TuWe Turusta lukemin 3-6. TuWe pelin jälkeen asetelmat olivat erittäin herkulliset, sillä naisten joukkue johti ylempää loppusarjaa tässä vaiheessa. GBK Kokkolasta saapui naisten vieraaksi ja ottelu pelattiin kotijoukkueelle tuntemattomalla Mukkulan nurmella. Tasainen vääntökamppailu päättyi harmittavasti onnettaren selänkääntöön. GBK vei pisteet lukemin 1-2. Arkivihollinen JyPK saapui Lahteen syyskuun 10.päivä ja Kyykättäret olivat valmiina iskuun. Radiomäellä käyty matalatempoinen kamppailu päättyi tasalukemiin 2-2. Kevätkierroksen A-lohkon voittajan Klubin vieraaksi Kuusysi matkusti menneenä viikonloppuna ja jälleen joukkue pääsi takaisin voittojen tielle. Kuusysi naulasi tulostauluun lukemat 1-4. Jäljellä on kaksi ottelua; FC Sportia ja FC Viikinkejä vastaan. Sarja on äärimmäisen tasainen. Kuusysi on kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä sijalla neljä. Kaikki kärkipään joukkueet ovat kahden pisteen sisällä. Nähtäväksi jää kuinka jännittävässä sarjassa käy! Seuraava kotiottelu FC Kuusysi - FC Viikingit LA kello 15 Kisapuisto tekonurmi

3 KUUSYSIN TOIMISTOLLE TEHOKAS TYÖHARJOITTELIJA FC Kuusysin toimistolla aloitti elokuussa 2011 uusi työharjoittelija Anja Heikkinen. Heikkinen on toiminut FC Kuusysin P00 poikien taustavoimissa jo usean vuoden ajan, nyt Heikkinen tuo osaamistaan toimistolle. Työharjoittelu on osana Heikkisen uudelleen kouluttautumista. Anjan tapaat toimistolla toimiston aukioloaikoina tai kentän reunalla pallojen perässä. LINDGREN JA SAASTAMOINEN TALENTTILEIRILLÄ FC Kuusysin naisten pelaajat Taru Lindgren ja Vera Saastamoinen ovat valittuina Palloliiton Talenttiryhmä 2013 kolmannelle kokoontumiselle Eerikkilän Urheiluopistoon kokoontuvalle leirille on valittu Tarun ja Veran lisäksi 10 muuta vuosina syntynyttä talenttipelaajaa. Leirin valintaperiaatteina on ollut lahjakkuus ja onnistumiset omassa seurajoukkueessa sekä maajoukkueissa kuluvalla kaudella. Ryhmää valmentaa naisten A-maajoukkueen valmentaja Andrée Jeglertz, U19 valmentaja Marianne Miettinen ja U18&17 valmentaja Marko Saloranta. Saastamoinen jatkoi suoraan leiriltä TU19 EM-karsintaturnaukseen. EM-karsinnat pelataan Suomessa Avausottelussa Suomi hävisi Valko-Venäjälle lukemin 1-0, toisessa ottelussa Suomi kaatoi Färsaaret lukemin 3-0. Torstaina pelataan Hämeenlinnassa vielä Skotlanti - Suomi ottelu. Saastamoinen pelasi Färsaari-ottelussa ensimmäisen puoliajan, luoden jo ottelun kuudennella minuutilla vaarallisen iskupaikan. Vera Saastamoinen Taru Lindgren LIITY FC KUUSYSIN FACEBOOK-yhteisöön, tiedät missä mennään ja miten!

4 FC KUUSYSIN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET FC Kuusysin perinteiset kauden päättäjäiset järjestetään perjantaina tutuksi tulleesssa Lahden konserttitalon Felix Krohn-salissa. Juhlan ensimmäisessä osiossa ovat leikkimaailmaikäiset ja toisessa tutusti vanhemmat juniorit sekä miesten ja naisten joukkueet. Juhlassa palkitaan ikäluokista pelaajia sekä erityismaininnoin kaudella menestyneitä pelaajia. Joukkueille tarkemmat tiedot päättäjäisistä tulee lähempänä tapahtumaa. P02 POJAT MUKANA HJK CUP-KUTSUTURNAUKSESSA FC Kuusysin 2002 syntyneet pojat olivat mukana todella kovatasoisessa kutsuturnauksessa Helsingissä syyskuuta. HJK CUP keräsi 12 joukkueen turnaukseen ikäluokan parhaimmistoon kuuluvat joukkueet kotimaasta ja lisämausteensa ruotsalaiset Brommapojkarna ja Djurgården sekä virosta saapunut JK Tammeka. Kuusysi arvottiin samaan alkulohkoon Brommapojkarnan, Turun Nappulaliigan ja Tuusulan Palloseuran kanssa. Ensimmäisessä ottelussa TuNL vei tasaisen kamppailun nimiiinsä niukasti 1-0. Sen jälkeen pojat pääsivät haistelemaan kansainvälistä pelitempoa ja totesivat Brommapojkarnan paremmuuden lukemin 5-1. Alkulohkon viimeisessä pelissä Kuusysi pelasi avauspuoliajan loistavasti ja johti TuPS:aa tauolla jo 3-0, mutta toisella puoliajalla taas Tuusula hallitsi ja kiri ottelunsa lopulta tasalukemiin 3-3. Turnauksen toisena päivänä Kuusysin taisteli sijoista Päivä lähtikin käyntiin mallikkaasti kun HJK:n toinen joukkue kaatui 2-0. Tämän jälkeen kohdattiin uudestaan TuPS ja tällä kertaa tuloksena oli 0-3 tappio. Kun VPS kellisti turnauksen viimeisessä pelissä Kuusysin 2-1, oli loppusijoitus turnauksessa yhdestoista. Todella hyvätasoisessa turnauksessa Kuusysin peliesitykset olivat ajoittain toiveita herättäviä ja turnauksen lopulta voittanutta Brommapojkarnaa lukuun ottamatta kaikki joukkueet olivat voitettavissa. Turnaus toimi pojille loistavana opintomatkana ja antaa varmasti lisäpuhtia harjoitteluun.

5 TYTTÖJEN UUSIIN JOUKKUEISIIN MAHTUU MUKAAN FC Kuusysi käynnisti elokuussa kaksi uutta tyttöjoukkuetta. Tilausta näille on selkeästi ollut, sillä molempiin ryhmiin on ilmoittautunut alusta lähtien jo toistakymmentä uutta jalkapalloilijattaren alkua. Joukkueita perustettiin 2001 syntyneille tytöille sekä syntyneille tytöille. Mukaan mahtuu kuitenkin vielä lisää uusia tyttöjä. Ryhmät harjoittelevat syksyn ajan kerran viikossa Patoniityn nurmella. Lisätiedot joukkueista FC Kuusysin internet-sivuilta tai nuorisopäällikkö Jenni Hannulalta. TALVIFUTISKOULUT KÄYNNISTYIVÄT FC Kuusysin perinteiset talvifutiskoulut käynnistyivät viikolla 37. Niissä opetellaan futiksen alkeita, unohtamatta mukavia leikkejä, kisoja ja pelejä. Harjoitusten lisäksi ohjelmassa on myös kolme kertaa kauden aikana pelejä muiden koulujen joukkueita vastaan minisarjan merkeissä, sekä keväällä lopputurnaus Lahden Suurhallissa! Koulu on tarkoitettu vuonna 2003 syntyneille ja sitä nuoremmille tytöille ja pojille. Vilttiin ei tarvitse kenenkään jäädä, sillä kaikki pääsevät mukaan! Talvifutiskouluihin on ilmoittautunut lähes 200 uutta peluria. Mukaan mahtuu vielä! Ilmoittautumiset suoraan kouluille. Talvifutiskoulut kokooontuvat kerran viikossa aina kevääseen asti (lukuunottamatta koulujen lomaaikoja). Lisätietoja futiskouluista voit lukea FC Kuusysin kotisivuilta. MYYNNISSÄ FC KUUSYSIN SATEENVARJOT Kuusysin E11 pojat kartuttavat ensi kevään ulkomaan pelireissun rahastoa. NYT MYYNNISSÄ 69-LOGOLLA PAINETTUJA SATEENVARJOJA. HINTA: 25 euroa kappaleelta Varjo on sinivalkoraidallinen / valkoisella pohjalla on sininen 69-logo (logon halkaisija on 8 cm). Sateenvarjo on reilun kokoinen / halkaisija on 130 cm.varjoja myynnissä rajoitettu erä. Tilaukset/kyselyt: FC Kuusysi E11 pojat: Satu Luomaa /

6 SUOMEN URHEILUOPISTO LASTEN JA NUORTEN LAJILEIRIT VIERUMÄELLÄ 2011 Keke Armstrongin syksyn futiskoulu Mestarivalmentaja Keith Keke Armstrongin futiskoulussa pääset mukaan ammattimaiseen valmennukseen. Taitoharjoittelun ja tiukkojen pelien lisäksi futiskoulujen ohjelmassa on oheistoimintaa, oppitunteja ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Taitoharjoittelun pääpainopiste on maalinteossa, joten tule sinäkin syyslomalla Vierumäelle laittamaan verkot tötterölle! Vietä syysloma Vierumäellä! Keke Armstrongin futiskoulu T/P 9 14-v. 250 Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla ja ammattitaitoisen valmennuksen. Ryhmäjako iän ja pelikokemuksen perusteella. Huom. Maalivahdeille on omia harjoitteita kenttäharjoitusten yhteydessä. Lisätiedot ja varaukset: > lomailijat ja liikkujat > lapset ja nuoret > lajileirit ja kurssit puh. (03) puh. (03) /vaihde

7 GUIDE UMBRO

8 KAUPPAKESKUS KARISMA Lisää p tkua peliin TARJOAA KAUPPAKESKUS KARISMA. kauppakeskuskarisma.fi Lahden seudun houkuttelevin kauppakeskus avataan jouluksi 2011.

9 INTERSPORT KESKUSTA MAMMA MARIA

10 HARTWALL HELMI SÄÄSTÖPANKKI Kas, siinä surffaa rahastosijoittamisen asiantuntija! Poikkea osoitteeseen: Helmi Säästöpankki Pitää huolta omistaan.

11 LEHDEN TOIMITUS Jenni Hannula Sami Kollanus JULKAISUPÄIVÄT ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) ( materiaalin viimeinen toimituspäivä) Lehden toimituksella on oikeus muuttaa julkaisupäiviä

NEWS VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA

NEWS VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA NEWS MAALISKUU 2011 FC KUUSYSI r.y. 2011 VELHOLAISET NIJMEGENISSÄ, HOLLANNISSA Kuva Jenni Hannula FC Kuusysi on perinteisesti palkinnut ansioituneita ja hyvin edustaneita pelaajiaan Peetu-stipendillä.

Lisätiedot

FC KUUSYSIN POIKAJOUKKUEILLE MENESTYSTÄ PIIRIN SARJOISSA

FC KUUSYSIN POIKAJOUKKUEILLE MENESTYSTÄ PIIRIN SARJOISSA KESÄKUU 2010 FC KUUSYSIN POIKAJOUKKUEILLE MENESTYSTÄ PIIRIN SARJOISSA Kevätkierroksen ottelut alkavat olla pulkassa. FC Kuusysin joukkueilla kevään sarjat sujuivat vaihtelevalla menestyksellä. Edustusjoukkueet,

Lisätiedot

75 VOIMASSA 31.5.2010 ASTI!

75 VOIMASSA 31.5.2010 ASTI! TOUKOKUU 2010 FC KUUSYSIN KESÄFUTISKOULUT PYÖRÄHTÄVÄT KÄYNTIIN MA 7.6.2010 FC KUUSYSI r.y. PELAA KUIN MESSI - MINI MM-KISAT KYYKÄN FUTISKOULUSSA Kesän alkaessa pyörähtää jälleen käyntiin perinteinen FC

Lisätiedot

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga

Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Futis 2014 Futis 2014 2 Sosiaalinen media Ilves Futis-Liiga: Facebook: Ilves Futis-Liiga Twitter: @IlvesFutisLiiga Ilves edustus: Facebook: Ilves jalkapallo Twitter: @IlvesEdustus Youtube: ILVESTV Instagram:

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2012 VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi

KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015. www.koips.fi KoiPS 2015 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2015 www.koips.fi 1980 2015 35 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Koivukylän Palloseura kausi 2015 SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura viettää

Lisätiedot

Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen

Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen Pajamäen Pallo-Veikot 2008 Puheenjohtajan Posti Vuosi 2008 ja sitä myötä myös Pajamäen Pallo-Veikot ry:n 39. toimintavuosi lähestyy loppuaan. Toiminta seurassa ei ole talvenkaan myötä hiljentynyt vaan

Lisätiedot

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014

V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä MAALÄMPÖ. www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 JALKAPALLOILUN ERIKOISSEURA MAALISKUU 2014 V E T T Ä J A L Ä M P Ö Ä www.maalampoporaus.fi puh. 045 639 3083 MAALÄMPÖ EDULLISTA ENERGIAA YMPÄRIVUOTINEN LUONNOLLINEN EKOLOGINEN PITKÄ IKÄINEN HUOLETON JOKA

Lisätiedot

NIKLAS MOISANDER JOHTAA AJAXISSA ESIMERKILLÄÄN

NIKLAS MOISANDER JOHTAA AJAXISSA ESIMERKILLÄÄN SUOMEN PALLOLIITON JÄSENLEHTI 6/2014 VOITTOJA JOKA PÄIVÄ NIKLAS MOISANDER JOHTAA AJAXISSA ESIMERKILLÄÄN CAPTAIN S BALL MARKKU PELTONIEMI UEFA MICHEL PLATINI FUTSAL MIIKA HOSIO OSOITTEENA FUTIS EURAN PALLO

Lisätiedot

Sisältö. Meissä on voimaa!

Sisältö. Meissä on voimaa! Meissä on voimaa! Joskus kauan sitten, ollessani nuori sellainenkin ihme on joskus maailmahistorian alkuhämärissä koettu yksi suurimmista suosikeistani musiikin saralla oli Pelle Miljoona. Hän eli tuolloin,

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2012 ja TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2013 Sivu 2 / 27 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2012 oli työntäyteinen. Toimintaan mukaan saatiin paljon

Lisätiedot

PALLOPIIRI 03/2013 PRO

PALLOPIIRI 03/2013 PRO PALLOPIIRI 03/2013 PRO 2 Itella Posti Oy TEEMA: Naisjalkapallo Anna Westerlund, Julia Tunturi, Sini Laaksonen Huuhkajilla lähes täydellinen ilta Erotuomari Grönholmin ura lentoon 02 Tässä numerossa 03

Lisätiedot

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014

KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 1 KEIMOLAN KAIKU RY:n TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2014 Yleistä Hallitus Keimolan Kaiku on Länsi-Vantaalla toimiva yleisseura jossa edustettuina lajeina ovat hiihto ja suunnistus, jalkapallo, lentopallo,

Lisätiedot

MAALISKUU 2011. 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki

MAALISKUU 2011. 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki MAALISKUU 2011 15.3.2011, Vantaa & Vierumäki Kello on puoli kuusi illalla, Jens soittaa. Kysyy, miten ajetaan Vierumäelle. Kuusysillä on tänään Suomen cupin 4. kierroksen ottelu samassa 2-divisioonan lohkossa

Lisätiedot

78 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2010. Kotikausi alkaa Jatketaan siitä tunnelmasta, johon viime syksynä päädyttiin!

78 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2010. Kotikausi alkaa Jatketaan siitä tunnelmasta, johon viime syksynä päädyttiin! 78 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2010 Sisäsivuilla: Puheenjohtaja toivoo osallistujia... sivu 2 KPV:n jalkapallokoulussa lähdetään yksilöistä... sivu 15 Jarmo pistää palaset kohdalleen...

Lisätiedot

Nikolai I ONKO TÄSSÄ VEIKKAUSLIIGAN YKKÖSLAITURI? NAISTEN LIIGA ÅLAND UNITED YKKÖNEN KTP TAI KUOLEMA YKSI MEISTÄ HANNU TIHINEN FUTSAL JONI PAKOLA

Nikolai I ONKO TÄSSÄ VEIKKAUSLIIGAN YKKÖSLAITURI? NAISTEN LIIGA ÅLAND UNITED YKKÖNEN KTP TAI KUOLEMA YKSI MEISTÄ HANNU TIHINEN FUTSAL JONI PAKOLA SUOMEN PALLOLIITON JÄSENLEHTI 1/2014 VOITTOJA JOKA PÄIVÄ Nikolai I ONKO TÄSSÄ VEIKKAUSLIIGAN YKKÖSLAITURI? NAISTEN LIIGA ÅLAND UNITED YKKÖNEN KTP TAI KUOLEMA YKSI MEISTÄ HANNU TIHINEN FUTSAL JONI PAKOLA

Lisätiedot

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana.

- niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. LujaLehti 1/2012 Suunnistuksen suosio jatkaa kasvuaan - niin Huittisissa kuin valtakunnallisestikin Suunnistus on kokenut paljon muutoksia vuosikymmenten aikana. Kartat ovat aiempaa helppolukuisemmat.

Lisätiedot

Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu.

Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu. VUODEN 2010 UUTISIA C-SM Turnauskutsu 2010 05.01.2010 Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu. Ringeten ja pesäpallon Suomen mestarit kohtaavat 08.01.2010

Lisätiedot

Urheilijan valttikortti!

Urheilijan valttikortti! Urheilijan valttikortti! HotSport -kortti on paras peli- tai kisakaveri urheilijan paras ystävä. Se kerää bonusta silloin, kun sinä pelaat tai treenaat. Se valvoo etujasi, kun sinä nukut Restel-hotellissa.

Lisätiedot

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014

KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 pallo veikko 86 KPV:n jalkapallotervehdys kokkolalaisille Kevät 2014 MEDIAKULMA, RANTAKATU 10 KOKKOLA. WWW.KULTASEPANLIIKEHANNANIEMI.FI KPV:n JALKAPALLOKOULUSSA ON TAAS MENO PÄÄLLÄ! KPV järjestää perinteisen

Lisätiedot

TULEVAN KAUDEN VALMISTELUT TÄY- DESSÄ VAUHDISSA JOKA RINTAMALLA

TULEVAN KAUDEN VALMISTELUT TÄY- DESSÄ VAUHDISSA JOKA RINTAMALLA ETULAITON ETELÄN PESIKSEN VERKKOLEHTI 1/2013 TULEVAN KAUDEN VALMISTELUT TÄY- DESSÄ VAUHDISSA JOKA RINTAMALLA Niin joukkueet kuin seurojen taustatoimijatkin valmistautuvat täyttä päätä tulevan kauden koitoksiin.

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY

VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY VALKEAKOSKEN NAPPULALIIGA RY TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sivu 2 / 18 YLEISTA Nappulaliigan toimintakausi 2013 oli täynnä toimintaa ja perinteisiä tapahtumia. Toimintaan mukaan saatiin paljon uusia tyttöjä

Lisätiedot

Kausijulkaisu 2012-2013. basketball. basketball

Kausijulkaisu 2012-2013. basketball. basketball Kausijulkaisu 2012-2013 basketball basketball Innoctus Oy Soita 010 281 6100 2 www.innoctus.fi Espoo Basket Team vahvassa nosteessa Olemme asettaneet kuluvalle kaudelle kunnianhimoisen tavoitteen: nostaa

Lisätiedot

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee.

Leijona-kortti? Yhdessä hyvä tulee. KAUSIJULKAISU 2012 Pohjola on Leijonien pääyhteistyökumppani. Leijona-kortti? Kysyimme ihmisten mielipiteitä kevään halutuimman kortin kuvasta ja erittäin myönteisiä olivat. Ei ihme, sillä tätä korttia

Lisätiedot

Tue seuraasi. Bonusta kaikille!

Tue seuraasi. Bonusta kaikille! KAUSIJULKAISU 2013 Tue seuraasi. Bonusta kaikille! Tiedäthän, että voit tukea LeKi-futista 3 prosentin lisäbonuksella tekemällä ostoksia Stadiumilla? Samalla oma henkilökohtainen bonuksesi säilyy. Eli

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

Jalkapallon kortteliliiga 2015

Jalkapallon kortteliliiga 2015 JyPK - Kevätlehti 1 Kevät 2015 35. vuosikerta Jalkapallon kortteliliiga 2015 2003 2010 syntyneille tytöille ja pojille Ohjatut jalkapalloharjoitukset lähikentillä toukokuusta syyskuuhun kerran viikossa

Lisätiedot

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008

LEISKUL AINEN JOULUPUKKI. Soita ja varaa aika. Korvatunturin punapukuinen. liikkuu Loimaalla! Joulukuu 2008 u l u LEISKULAINEN o J LEISKUL AINEN Joulukuu 2008 Korvatunturin punapukuinen JOULUPUKKI liikkuu Loimaalla! Soita ja varaa aika. Tilauksia ottaa vastaan Markku Lehtinen 20.12. asti klo 16 18 välisenä aikana

Lisätiedot