TOIMIVA YHDISTELMÄ KOVUUTTA JA SITKEYTTÄ

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMIVA YHDISTELMÄ KOVUUTTA JA SITKEYTTÄ"

Transkriptio

1

2 Hardox keventää teräsrakenteita ja pidentää niiden käyttöikää verrattuna perinteisiin teräsrakenteisiin. Hardox-teräksestä valmistettu kuorma-autonlava tarjoaa % suuremman kantavuuden. Joissakin sovelluksissa hyöty on vieläkin suurempi. Hardox-teräksen ansiosta maantieliikenteessä tarvittavien kuorma-autojen lukumäärä pienenee. Lisäksi polttoaineen kulutus ja päästöt vähenevät. Hardox auttaa omalta osaltaan luomaan vahvemman, kevyemmän ja kestävävämmän maailman. Ja kun Hardox-teräksestä valmistettu tuote on tullut tiensä päähän, teräksen voi kierrättää kokonaan ja valmistaa siitä uusia, kestäviä ja energiaa säästäviä tuotteita. Erinomaisen kulutuskestävyytensä ja taivutettavuutensa ansiosta Hardox on ollut ensi hetkistään suosittu. Tänään Hardox on kovempi ja sitkeämpi kuin koskaan, ja kestää todella rajua käyttöä ehyenä menettämättä muotoaan. Vaikka Hardox materiaali alunperin kehitettiin vastustamaan kulumista, tarjosi kovuuden ja sitkeyden yhdistelmä paljon mahdollisuuksia myös Hardox-teräksen käyttämiseen rakenneteräskäytössä. Hardox-terästä kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Saatavana on suuri valikoima eri kovuuksia ja paksuuksia. Nyt hyvästä tasomaisuudesta tunnettua kulutuslevyä on täydennetty Hardox-putkivalikoimalla. Hardox on oikea teräs sinulle, joka arvostat kustannustehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja. Osoitteessa löydät lisätietoa siitä, miten kovuus ja sitkeys tuovat lisäkapasiteettia ja pidentävät tuotteen elinikää. TOIMIVA YHDISTELMÄ KOVUUTTA JA SITKEYTTÄ Kovuus on se ominaisuus, joka tuo Hardox-teräkselle sen ainutlaatuisen kulutuskestävyyden ja lujuuden. Hardox vähentää kulumista, sillä kuluttavan materiaalin reunat eivät pääse leikkautumaan kovaan teräslevyyn. Hardox kestää tasaisesti kulutusta koko käyttönsä ajan, sillä se on kovaa koko paksuudeltaan. Suuren kovuuden ohella Hardox-teräksen myötölujuus ja murtolujuus venymis- ja murtoraja-arvot ovat korkeita. Hardox-teräksestä valmistettu rakenne kestää äärimmäistä kuormitusta menettämättä muotoaan. Sitkeys on Hardox-teräksen toinen vahvuus. Kovuuden ansiosta Hardox kestää kulutusta ja kuormitusta, sitkeys puolestaan mahdollistaa vaativan taivuttamisen, muotoilun ja hitsaamisen. Jos Hardox-levyä rasitetaan myötövenymisrajan yli siten, että se muovautuu joko tarkoituksella työpajalla tai esimerkiksi ison kivilohkareen osuttua siihen on halkeamien syntyminen silloinkin epätodennäköistä. Jos materiaaliin kuitenkin ilmestyisi halkeama, hyvä sitkeys estää sen leviämisen.

3 HARDOX SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ Hardox-teräksen ainutlaatuiset ominaisuudet näyttäytyvät nopeammin kuin mitä silmä havaitsee. Kun raskas murskaimen kuula osuu levyyn, voima jakautuu koko pintaan ilman, että materiaali halkeaa tai muuttaa muotoaan. Metalli vastaanottaa energian ja ponnahtaa sen jälkeen takaisin alkuperäiseen muotoonsa samoin, kun tennismailan verkko-osa palautuu pallon osuttua siihen.

4 ASIANTUNTIJUUTTA RAKENTEISIIN JA SOVELLUKSIIN Meiltä saat tietoa ja suosituksia siitä, mikä Hardox-tuote soveltuu parhaiten juuri sinun käyttökohteisiisi. Kun kehität uusia tuotteita tai parannat olemassa olevia, älä epäröi hyödyntää meitä materiaalitekniikan yhteistyökumppanina. WearCalc 2.0 -ohjelmiston avulla voit ennakoida Hardox-kulutuslevyjen kulumisen. Suhteellinen kulutuskestävyys lasketaan levyn kovuuden, kulumistyypin ja levyyn osuvan materiaalin perusteella. Jotta saisit WearCalc 2.0 -ohjelman käyttöösi, ota yhteys SSAB-edustajaasi. Hardox on paljon enemmän kuin pelkkä kulutuslevy. Seuraavassa esitämme perustelut. Kovuuden ja sitkeyden oivallinen yhdistelmä mahdollistaa teräsrakenteiden ja yksityiskohtien innovatiivisen kehittämisen. Tuotteidesi suorituskyky paranee ja käyttöikä pitenee. Se varmaan sopii sinulle. Miten tämä toteutetaan käytännössä? Ajattelemalla uudella tavalla. Se on tietysti helpommin sanottu, kuin tehty. Vakiintuneiden tuotteiden ja valmistusmenetelmien muuttaminen vaatii uudenlaista suhtautumista koko prosessiin, alkaen laskelmien tekemisestä ja suunnittelusta ulottuen tuotantoon ja myyntiin. Muutosprosessin toteuttamisessa SSAB tukee sinua. Olemme valmistaneet Hardox-terästä vaativille asiakkaillemme yli 40 vuoden ajan. Pitkä kokemus kulutusteräksistä kaikkialla maailmassa on mahdollistanut Hardox-teräksen ainutlaatuisen tuotekehityksen. Materiaaleihin ja muokkaukseen keskittyneet asiantuntijamme ovat tottuneet tekemään läheistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa kehittääkseen uusia ja älykkäämpiä Hardox-sovelluksia. Uskaltaudu jakamaan ajatuksiasi ja ideoitasi. Hyödyt siitä varmasti! USKOMATTOMAN MONIPUOLINEN Emme ikinä kyllästy kertomaan, että Hardox on sekä kova että sitkeä. Se antaa luoville suunnittelijoille monta uutta mahdollisuutta kulumiskestävien, lujien ja kevyiden tuotteiden kehittämiseen. Lisäksi suosituimmissa Hardox-tuotteissamme on nyt taattu iskusitkeyden vähimmäisarvo, jonka ansiosta rakenne on optimoitavissa eri kuormitustasoihin ja lämpötiloihin.

5 LUJUUS, KOVUUS JA TAATTU SITKEYS Myötölujuus (MPa) Brinell-kovuus/ Kovuus nimellinen HBW Charpy V, noin 27 J -60 C -40 C Hardox HiTuf, Hardox 450 ja Hardox 500 iskunkestävyydet ovat taattuja minimiarvoja lämpötiloissa -40 C, -20 C ja 0 C. Esimerkiksi Hardox HiTuf-teräksellä on kolme kertaa suurempi myötölujuus (kovuus) kuin tavallisella S355-teräksellä, mutta sitkeys on yhtä hyvä S355 Hardox Hituf Hardox 400 Hardox 450 Hardox 500 Hardox 550 Hardox 600 Hardox Extreme C 0 C +20 C S355 Hardox Hituf Hardox 450 Hardox 500 KULUTUSKESTÄVYYS ALENTAA PAINOA Rakenneteräs S mm Hardox mm Hardox ,5 mm Hardox mm Hardox 600 8,5 mm Hardox Extreme 6,5 mm Mikä kovuus sopii sinulle? Todennäköisesti eri kovuusasteiden yhdistelmä erilaisten kulutusolosuhteiden hallintaan. Esimerkiksi dumpperilavan pohjan voi valmistaa yhdestä kovuusasteesta ja laidat toisesta, jotta koko lavan käyttöikä olisi sama. WearCalc 2.0 -ohjelmalla lasketun suhteellisen käyttöiän mukaan (ks. kuvitus) Hardox Extreme kestää 12 kertaa pidempään kuin tavallinen teräs samoissa olosuhteissa. JOIDENKIN HARDOX-LAATUJEN KOVUUDET ERI MITTAUSMENETELMILLÄ* Brinell HBW 10 mm 29,4 kn Vickers 98 N Rockwell HRC Murtoraja, ca. MPa Lähin vastaava laatu Hardox , Hardox Hardox Hardox 600 *SSAB:n tuotannon koepaloilla suoritetut testit. Tiedot ovat viitteellisiä, eivätkä sovellu rakennesuunnittelun pohjaksi tai laatutarkastustarkoituksiin.

6 Tuotantopaikat Markkina-alueet Asiakaspalvelumme perustana on henkilökohtainen palvelu lähellä asiakasta sekä nopeat ja varmat toimitukset. Hyvän toimitustäsmällisyyden ansiosta sinun ei tarvitse sitoa tiloja tai pääomaa varastoimalla turhan itse suuria määriä Hardox-terästä. Yleisimmät levykoot ja mitat toimitamme kahden päivän kuluessa, joko suoraan terästehtaalta tai paikalliselta varastolta. Hardox on läsnä kaikkialla maailmassa. Alueellinen myynti ja tekninen tuki on tarjolla 45:ssä maassa. Kokeneet insinöörit tarjoavat nopeasti apua asiakkaillemme heidän omalla äidinkielellään tai englanniksi kaikkina vuorokauden aikoina. Löydä paikallinen yhteyshenkilösi osoitteessa hardox.fi

7 HARDOX 0.7 MM MM PAKSUUKSINA Hardox-terästä on saatavilla suuri valikoima eri paksuuksia ja levykokoja, minkä ansiosta se sopii lukemattomiin sovelluksiin, rakenteisiin ja tuotteisiin. Hardox-kulutusteräksen erinomaiset ominaisuudet löytyvät myös Hardox Tube 500 -tuotteesta. Kulutusta kestävät Hardox Tube 500 -putket tuovat erityisen pitkän toimintaajan esimerkiksi kiveä, soraa tai maa-aineksia sisältävän liejun tai betonin pumppaamiseen. Kaikki Hardox-tuotteet on merkitty selkeästi. Yksilöllisen numerotunnisteen ansiosta jokainen tuote on jäljitettävissä. Muut tiedot, kuten mitat, sarjanumerot ja tuotantonumerot ovat painettu tuotteeseen. Täydelliset tiedot jokaisesta tuotteesta on iso etu työpajalla ja laatutarkastuksessa. Koska levyn koko pinta-ala on merkitty, on myös pienemmät ylijäämäpalat helppo pitää järjestyksessä. HARDOX KULUTUSLEVY Tuotekuvaus Tuotenimi Kovuustaso aste Nimellinen [HBW] Paksu kulutuslevy sovelluksille, joissa sitkeys on tärkein ominaisuus Paksu kulutuslevy sovelluksille jotka vaativat suurta sitkeyttä, taivutettavuutta ja hitsattavuutta. Iskusitkeys CVL tyypillisesti 20 mm [J vid -40 C] Suhteellinen käyttöikä jakso1 (intervall) CEV/CET 2 Tyypillisesti 20 mm Paksuus [mm] Hardox HiTuf ,55/0, Hardox ,43/0, Hardox ,47/0, ,39/0, Levyt sovelluksille, joiden hitsaaminen ja taivutus vaatiivat korkeaa kulutuskestävyyttä ja riittävää sitkeyttä. Levyt sovelluksille, jotka vaativat maksimaalista kulutuskestävyyttä. Hardox ,3-5,6 0,62/0, Hardox ,5-8,1 0,72/0, Hardox , ,73/0, Hardox Extreme <15 2,4-17,9 0,84/ Kaikki levyt on valmistettu vähintään AccuRollTech TM -tarkkuustakuun mukaisesti. 1. SSAB WearCalc -ohjelmiston laskema liukumisen aiheuttama enimmäis- tai vähimmäiskuluma (standarditeräs 0,2 0,8). 2. CEV = C+Mn/6+(Cr+Mo+V)/5+(Cu+Ni)/15; CET = C+(Mn+Mo)10+(Cr+Cu)/20+Ni/ mm 4. Paksuudet 160 mm asti ovat saatavilla pyydettäessä. HARDOX TUBE 500 Tuotenimi Kovuus Myötölujuus Murtolujuus Halkaisija Seinämän paksuus Hardox Tube HBW 1250 MPa, tyypillinen arvo 1600 MPa, tyypillinen arvo * mm 2,5-6,0 mm Hardox Tube 500 on rullataivutettu ja sauma plasmahitsataan ennen viimeistä lämpökäsittelyä. Sen ansiosta hitsillä on samat ominaisuudet, kuin materiaalin muilla osilla. * Tietyt mitat ovat tilattavissa suoraan varastolta. Muut mitat voidaan valmistaa tilauksesta. Ota yhteyttä SSAB:hen ja pyydä lisätietoja.

8

9

10 Syvällä maan alla suoritettava kova työ asettaa laitteistolle korkeat vaatimukset. Kulutuskestävyyden lisäksi Hardox-teräksen etuihin kuuluvat hyvä hitsattavuus ja käsiteltävyys. Korjaukset voi usein tehdä paikan päällä eikä laitteistoa tarvitsee kuljettaa työpajalle, minkä ansiosta tuotantokatkos saadaan minimoitua. 1. Etukuormaaja 2. Dumpperi 3. Bufferisäiliö 4. Malmivaunu 5. Purkupaikka 6. Kuljetinkouru 7. Syötin 8. Seula 9. Murskain 10. Kuljetushihna 11. Vaakasiilo 12. Malmihissi KIERRÄTYS Jotta jätteiden hienontamiseen perustuva kierrätys olisi kannattavaa, se vaatii pitkäikäisen kaluston. Hardox-kulutuslevy on kehitetty kestämään äärimmäisiä käyttöolosuhteita. Tämä luo hyvät lähtökohdat sekä kierrätysyrityksille että laitteiston valmistajille kustannussäästöjen ja pidemmän käyttöiän kautta tuotanto saadaan optimoitua. 1. Jäteautot 2. Vuorauslevyt 3. Kourat 4. Prismaattiset terät 5. Rouhimen terät 6. Vasaramyllyt 7. Silppurit 8. Siivilät ja seulat 9. Kuljetinhihna 10. Kontit

11

12 Raskaampaa työtä on vaikea löytää. Joka puolella kivi ja malmi odottavat nostamista, siirtämistä, murskaamista ja lajittelemista. Hardoxteräksessä yhdistyvä kovuus ja sitkeys mahdollistavat pidemmän käyttöiän, pidemmät tauot osien vaihtojen välillä ja vähemmän korjauksia. Sitä kautta koko prosessin tuotantoaste nousee. 1. Kauha 2. Puskutraktori 3. Dumpperi 4. Kaivinkoneen kauha 5. Siilo 6. Syötin 7. Seula 8. Murskain 9. Syötin 10. Kuljetinkouru 11. Vasaramurskain 12. Sihti 13. Kuormaaja 14. Kippivaunu TIENRAKENNUS Teiden rakentaminen vaatii paljon kalustoa, jonka on kestettävä kovia otteita raskaista kuorma-autoista suuria määriä soraa ja sepeliä tuottaviin murskaimiin. Muista Hardox jo uuden laitteiston suunnitteluvaiheessa, sillä sen ansiosta saavutetaan pienempi paino, parempi kantavuus ja vähäisempi huoltotarve. 1. Hydraulinen vasara 2. Kaivinkoneen kauha 3. Kauha 4. Kaivinkoneen kauha 5. Murskain 6. Kauha 7. Kauha 8. Asfalttitehdas 9. Kippilava (asfaltti) 10. Kippilava (sora) 11. Puskutraktori 12. Tiehöylä 13. Kouru 14. Asfalttikone 15. Kippilava (asfaltti) 16. Asfalttijyrsin

13

14 Tasainen laatu kuuluu Hardox-teräksen tärkeimpiin ominaisuuksiin. Riippumatta siitä, hitsaatko, taivutatko vai koneistatko Hardox-terästä, voit luottaa siihen, että materiaali käyttäytyy aina samalla tavalla: koko levyn mitalla, levystä toiseen ja joka tilanteessa. Jos työskentelet Hardox-teräksen parissa, sinulla on varmaan kysymyksiä tuotantomenetelmistä, materiaalin ominaisuuksista ja siitä, miten levyä voi tehokkaimmin työstää. Jotta työsi olisi mahdollisimman sujuvaaa, voit olla yhteydessä SSAB:n tekniseen tukeen milloin tahansa. He vastaavat nopeasti kysymyksiisi, oletpa sitten työpajalla tai kentällä auttamassa asiakastasi osien vaihdossa tai korjaamisessa. Osoitteessa löytyy yksityiskohtaista tietoa siitä, miten parhaiten käytät Hardox-terästä esilämmityksestä ja hitsauksesta taivutukseen, leikkaamiseen, poraamiseen, jyrsimiseen, kierteitykseen ja muuhun koneistukseen. TEKNINEN TUKI Paikallinen tekninen tuki on nopeasti asiakkaidemme saatavilla. Asiantuntijamme auttavat käytännönläheisillä neuvoilla joko puhelimitse tai saapumalla paikan päälle. Sillä ei ole merkitystä, keskittyykö yrityksesi toiminta Suomeen, vai onko suuri osa vientiä. Voit aina luottaa siihen, että SSAB tarjoaa tukea joko paikallisella kielellä tai englanniksi, kaikilla markkinoillamme. TAKUUVARMAA HARDOX-TERÄSTÄ HYVÄ TASOMAISUUS Tasomainen Hardox-levy on sekä käytännöllinen, että siisti. Tasomaiset levyt on helppo hitsata yhteen. Jos valmistat Hardox-terästä suuria tasaisia pintoja sisältäviä tuotteita, ne voidaan halutessasi maalata tai koristella huomiota herättävällä tavalla. TASAINEN PAKSUUS Levyn tiukkojen paksuustoleranssien ansiosta rakenteestasi muodostuu juuri niin kevyt, kuin toivot ja mitä olet tilaajalle luvannut. Taivutuksessa levyn tasaisuus on ratkaisevaa. Millimetrin murto-osan epätasaisuuksilla on suuri vaikutus taivutusvoimaan ja muotoon palautumiseen. SSAB on ensimmäinen yritys, joka takaa levyn paksuustoleranssit AccuRollTech -tekniikalla. SÄÄDETTY SISÄINEN JÄNNITYS Huolellinen lämpökäsittely koko tuotannon ajan takaa Hardox-levyjen tasaisen sisäisen jännitysjakauman. Levy säilyttää tasaisuutensa myös silloin, kun se leikataan pienempiin paloihin riippumatta siitä käytetäänkö termistä vai mekaanista leikkausmenetelmää.

15 TYÖSTÖ Hardox-terästä on helppo porata, upotusporata, kierteittää, sorvata ja jyrsiä tavallisilla pikaterästyökaluilla. HITSAUS Hardox-teräksen hitsattavuus on erittäin hyvä. Levyn tasomaisuus ja tiukat toleranssit helpottavat automaattista hitsausta ja lyhentävät sovitus- ja silloitusaikaa. TAIVUTUS Tasalaatuisten ominaisuuksien, tiukkojen paksuustoleranssien ja tasaisen pinnan ansiosta Hardoxlevyt soveltuvat erittäin hyvin taivutukseen ja rullamuovaukseen. LEIKKAUS Hardox-levynn voi helposti leikata sekä termisesti että mekaanisesti. Sopivia termisiä menetelmiä ovat polttoleikkaus, plasma ja laser. Parhaan laserleikkauslaadun varmistamiseksi Hardox voidaan toimittaa maalaamattomana. Kylmänä Hardox-levyn voi paloitella mm. mekaanisesti, vesileikkaamalla ja sahaamalla.

16 KAUHAT Hardox-kulutusteräs on erinomainen kaivinkoneen kauhojen rakenneaine. Hardox-kauha kestää kauemmin ja säilyttää alkuperäisen muotonsa. Lisäksi kulutusosia on helppo vaihtaa. KONTIT Yhtenä päivänä puuhaketta, seuraavana betoniromua Hardox-kontti suoriutuu todella vaativista kuormista hyväkuntoisena.

17 This sign confirms that this product is made of genuine Hardox wear plate. Hardox is a registered trademark of SSAB. Hardox In My Body on merkki, jonka saa lisätä vain SSAB:n sertifioimien valmistajien tuotteisiin. Merkki on takuu siitä, että kyseessä on ammattilaisten aidosta Hardox-teräksestä valmistama tuote. hardoxinmybody.com Jos haluat tuotteen, joka on kova, kestävä ja taloudellisesti kannattava suosittelemme, että otat yhteyttä liittyäksesi Hardox In My Body-ohjelmaan. Hardox In My Body -vaatimusten mukaan sertifioidut valmistajat työskentelevät pelkästään Hardox-teräksen kanssa tuottaakseen teräsrakenteita, jotka ovat kevyempiä, tehokkaampia, pidempikestoisia, kantavampia ja vähemmän energiaa kuluttavia. Hardox-teräksen ominaisuudet kovuus ja sitkeys mahdollistavat kaiken tämän. Levy kestää kulutusta äärimmäisen hyvin ja toimii lisäksi mainiona rakenneteräksenä monessa sovelluksessa. Hardox In My Body - ohjelma koostuu yrityksistä, joilla on ensisijainen pääsy SSAB:n laajaan terästietoon koskien materiaaleja, sovelluksia ja työstömenetelmiä. Hardox In My Body -asiakkaana saat markkinoiden parhaat terästuotteet. DUMPPERILAVAT Hardox sopii täydellisesti kiven ja maa-aineksen siirtämiseen tarkoitetun, kestävän ja kevyen laitteiston valmistukseen. KUORMA-AUTOJEN LAVAT Hardox-teräksen avulla kippilavat voidaan toteuttaa ilman lavan ulkopuolella olevia vahvikepalkkeja. Pienempi ilmanvastus ja suurempi kuljetuskapasiteetti tuovat säästöjä kuljetuksissa.

18

19 Hardox Wearparts on oikea kultakaivos sinulle, jolle laitteiston kuluminen tuottaa ongelmia ja turhia kustannuksia. Hardox Wearparts-verkostosta löydät kaiken tarvitsemasi toiminnan käynnissä pitämiseen ilman turhia korjauksia tai katkoksia. Kulutusosien hankinta Hardox Wearparts-verkostosta on helppoa. Voit tilata uusia tuotteita pelkästään CAD-piirustuksia ja ohjeita lähettämällä. Voit pyytää kehitysehdotuksia tuotteista, jotka toimivat nykyisiäkin tuotteitasi paremmin. Hardox Wearparts-verkostolla on myös valikoima kuluttavaan tuotantoon tarkoitettuja standardituotteita ja tarvikkeita. HARDOX WEARPARTS PITÄÄ SINUT LIIKKEESSÄ Hardox Wearparts yhdistää kulutustuotteiden myynnin ja valmistuksen. Verkoston jäsenetpitävät tiiviisti yhteyttä SSAB:n Hardox-asiantuntijoihin. He saavat sitä kautta uusimman tiedon materiaaleista ja menetelmistä, joiden avulla valmistetaan vahvoja, pitkäkestoisia kulutusosia. hardoxwearparts.com Hardox Wearparts tarjoaa kustannustehokkaita palveluita, kuten ennakoivaa huoltoa, palvelusopimuksia, teknisiä analyysejä ja kulumisen valvontaa. Hardox-teräksestä valmistetuilla kulutusosilla voit merkittävästi vaikuttaa toimintoihin ja käyttöikään. Kaksi tai kolme kertaa pidempi toimintaikä ennen vaihtoa tai korjausta ei ole mitenkään tavatonta, kun kyseessä on Hardox. Usein olemme nähneet, että Hardox-osat kestävät kymmenenkin kertaa pidempään kuin tavallinen teräs.

20 SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Yhtiön lisäarvoa tarjoavat tuotteet ja palvelut on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on noteerattu Nasdaq OMX Nordic Tukholmassa ja toissijaisesti Nasdaq OMX Helsingissä fi-Hardox: Hard and tough V AplusM SSAB SE Oxelösund Ruotsi Puh Faksi SSAB Plaza Business Park Tuike, Äyritie 22, FI Vantaa Puh

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ

RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Hardox wear plate. product is made of genuine This sign confirms that this of SSAB. www.hardox.com Hardox is a registered trademark RAHANARVOISTA SUORITUSKYKYÄ Jos haluat teräsrakenteen, joka on sekä kova,

Lisätiedot

RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN RAEX KAIKKINA AIKOINA KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN KAIKKEEN KULUMISEEN KAIKISSA OLOSUHTEISSA Raex-teräs on kehitetty kulumiselle alttiisiin teräsrakenteisiin. Raexteräksen ominaisuudet voivat pidentää koneiden

Lisätiedot

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksessä yhdistyvät 1300 MPa Domex } Weldox Optim 600 MPa Strenx

Lisätiedot

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET

SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET SSAB Boron OPTIMOIDUT KARKAISUOMINAISUUDET Jos teräksen ominaisuusvaihtelut ovat aiheuttaneet karkaisuprosessissasi ongelmia, suosittelemme vaihtamaan SSAB Boron -teräkseen. SSAB BORON TEKEE TUOTANNOSTA

Lisätiedot

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan -

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - kulutusteräkset Miilux kulutusterästen käyttökohteita ovat kaikki kohteet, joissa teräkseltä vaaditaan hyvää kulumiskestävyyttä

Lisätiedot

ThyssenKrupp Steel Europe

ThyssenKrupp Steel Europe Erikoislujat erikoisrakenneteräkset Laatu ennen määrää Steel Europe Meidän tulevaisuus on teräksessä high strength Erikoislujat nuorrutuskarkaistut N-A-XTRA XABO ja XABO high strength -rakenneteräkset

Lisätiedot

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin

Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Nostureita on monenlaisia, akseleista puhumattakaan. Uddeholmin teräkset akseleihin Uddeholmin teräkset kestävät kaikenlaista kuormaa Akselit ovat tärkeitä koneenosia varsinkin nostureissa. Akseleiden

Lisätiedot

SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT

SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT Tämä ohje täydentää vanhaa Ruukin RR-paalutusohjetta. Ohjeessa esitetään lujien teräslajista S550J2H valmistettujen RRs-paalujen materiaali- ja poikkileikkausominaisuudet

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT

SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT SSAB RRs-paalut RR-PAALUTUSOHJE, MITOITUSTAULUKOT Tämä ohje täydentää vanhaa Ruukin RR-paalutusohjetta. Ohjeessa esitetään lujien teräslajista S550J2H valmistettujen RRs-paalujen materiaali- ja poikkileikkausominaisuudet

Lisätiedot

Kulutusta kestävät teräkset

Kulutusta kestävät teräkset Kulutusta kestävät teräkset durostat Muutokset mahdollisia ilman eri ilmoitusta. Alkuperäinen englanninkielinen versio osoitteessa www.voestalpine.com/grobblech Tekniset toimitusehdot durostat Kesäkuu

Lisätiedot

PUTKIEN JA PROFIILIEN ASIANTUNTIJA

PUTKIEN JA PROFIILIEN ASIANTUNTIJA PUTKIEN JA PROFIILIEN ASIANTUNTIJA VAHVEMPI, KEVYEMPI JA KESTÄVÄMPI MAAILMA SSAB on pitkälle erikoistunut, maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö ja johtava huippuluokan rakenneputkien, ohutseinäputkien,

Lisätiedot

HARDOX WEARPARTS. Pitää kaikki teollisuudenalat toiminnassa

HARDOX WEARPARTS. Pitää kaikki teollisuudenalat toiminnassa ONE STOP WEAR SHOP HARDOX WEARPARTS Pitää kaikki teollisuudenalat toiminnassa Kasvamme jatkuvasti. Löydät uusimman Hardox Wearparts -keskusten luettelon osoitteesta: hardoxwearparts.com/contact BERGBAU

Lisätiedot

UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy

UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy UP - Plate kovaa kulutusta kestävä, päällehitsattu panssarilevy Suomen Elektrodi Oy PL 3, Vattuniemenkatu 19 00210 Helsinki puh. 09 477 8050 fax 09 477 80510 weldexpert@suomenelektrodi.fi ISO 9001: 2000

Lisätiedot

RR- ja RD-paalut Hitsien esilämmitys ja jäähdytysajat

RR- ja RD-paalut Hitsien esilämmitys ja jäähdytysajat Liite 5 RR - ja RD -paalut Suunnittelu- ja asennusohjeet RR- ja RD-paalut Hitsien esilämmitys ja jäähdytysajat 6/19 SISÄLTÖ Yleistä... 2... 2 Taulukot ja kuvaajat esilämmityksen määrittämiseksi... 3 Hitsien

Lisätiedot

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra

SSAB suojakaiteet. Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut. www.ssab.fi/infra SSAB suojakaiteet Turvalliset kotimaiset kaideratkaisut www.ssab.fi/infra SSAB:N SUOJAKAITEET Käyttökohteet Maantiet Sillat Pysäköintialueet ja -talot Satamat Teollisuushallit ja -varastot Testatusti turvallinen

Lisätiedot

Valunhankintakoulutus 15.-16.3. 2007 Pirjo Virtanen Metso Lokomo Steels Oy. Teräsvalujen raaka-ainestandardit

Valunhankintakoulutus 15.-16.3. 2007 Pirjo Virtanen Metso Lokomo Steels Oy. Teräsvalujen raaka-ainestandardit Teräsvalut Valunhankintakoulutus 15.-16.3. 2007 Pirjo Virtanen Metso Lokomo Steels Oy Teräsvalujen raaka-ainestandardit - esitelmän sisältö Mitä valun ostaja haluaa? Millaisesta valikoimasta valuteräs

Lisätiedot

SSAB RD-paaluseinä. Tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin.

SSAB RD-paaluseinä. Tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin. SSAB RD-paaluseinä Tukiseinäratkaisu kaikkiin olosuhteisiin www.ssab.fi/infra 2 TOIMINNASSAMME YHDISTYVÄT TERÄS- JA POHJARAKENTAMISEN OSAAMINEN SSAB on yksi Euroopan merkittävimpiä teräksisten pohjarakenteiden

Lisätiedot

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi

FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET. www.polarputki.fi FERRIITTISET RUOSTUMATTOMAT TERÄKSET www.polarputki.fi Polarputken valikoimaan kuuluvat myös ruostumattomat ja haponkestävät tuotteet. Varastoimme saumattomia ja hitsattuja putkia, putkenosia sekä muototeräksiä.

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

KOVAMETALLITUOTTEET VOIMAKASTA KULUMISTA VASTAAN

KOVAMETALLITUOTTEET VOIMAKASTA KULUMISTA VASTAAN KOVAMETALLITUOTTEET VOIMAKASTA KULUMISTA VASTAAN KOVAMETALLITUOTTEET SUOJAAVAT TEHOKKAASTI KULUMISELTA Kestotecin kovametallituotteiden poikkeuksellisen hyvä kulutuksenkesto perustuu niiden kulutusmateriaalin,

Lisätiedot

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön

Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Kopadi Oy - Timanttilaikat ammattikäyttöön Toisen sukupolven KX-SARJAN timanttisegmenttien valmistuksessa on käytetty uusinta KX-teknologiaa, jossa timanttihiukkaset ovat tasaisena rivistönä sideaineessa.

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 4 EXTRA. Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet. Käyttökohteet. Ominaisuudet. Yleistä. Työkalun suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työkaluteräksen kriittiset ominaisuudet Ohjeanalyysi % Toimitustila C 1,4 Si 0,4 Mn 0,4 Cr 4,7 Mo 3,5 pehmeäksihehkutettu noin 230 HB V 3,7 Työkalun suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva

Lisätiedot

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja

REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja REFERENSSIT Laserhitsatut levyt - ainutlaatuisia ratkaisuja www.ruukki.fi 1 Laserhitsauksen monipuoliset mahdollisuudet Ruukin laserhitsausprosessin avulla voidaan tuottaa ohuita ja erittäin leveitä levyjä,

Lisätiedot

Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta

Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta Hitsin hyvä jo yli 4o vuotta Kuluminen aiheuttaa huomattavan kustannuserän teollisuuden käyttökustannuksista. Pintojen kuluminen vaatii säännöllistä kunnossapitoa laitoksen käytön varmistamiseksi. Uusien

Lisätiedot

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Kevyt Kestävä Monipuolinen Taloudellinen Ainutlaatuinen Monarplan PVC-vedeneristejärjestelmä tunnetun laadukas Icopal PVC-vedeneristejärjestelmä on ollut

Lisätiedot

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja

Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Uusi Outokumpu 02 Maailman johtava kehittyneiden materiaalien toimittaja Kaupungit kasvavat, ihmiset matkustavat entistä enemmän ja väestönkasvu tuo uusia vaatimuksia tavaroita ja palveluja tuottaville

Lisätiedot

Kaivosteollisuuden C-Mn terästen hitsaus. Marko Lehtinen sr. welding specialist Knowledge Service Center

Kaivosteollisuuden C-Mn terästen hitsaus. Marko Lehtinen sr. welding specialist Knowledge Service Center Kaivosteollisuuden C-Mn terästen hitsaus Rikasta Pohjoista 2016, 14.4.2016 Kemi Marko Lehtinen sr. welding specialist Knowledge Service Center SSAB Olemme Maailmanlaajuinen, vahvasti erikoistunut teräsyhtiö

Lisätiedot

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015

PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS. Yritysesittely 2015 PAREMPI TERÄS PAREMPI TULEVAISUUS Yritysesittely 2015 Saanko esitellä: Ovako Kehittää teknologisesti korkeatasoisia koneenrakennusteräksiä Asiakkaina maailmanlaajuisesti johtavia laakeri-, konepaja- ja

Lisätiedot

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT

KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KEVYTNOSTURIJÄRJESTELMÄT XA-KEVYTNOSTURI- JÄRJESTELMÄT Konecranes Tehokkuutta ALUMIINIPROFIILILLA

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan.

Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Takeesta laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan. Noudatamme ISO9001:2015 laatustandardia Kumppanuutta kellon ympäri Korkeaa laatua yksilöllisesti Aivan kuten laadukkaat tuotteemme,

Lisätiedot

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN

KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN KULJETINKETJUJA VAATIVIIN TARPEISIIN 1 SISÄLTÖ 4 SIVULEVYJEN KULUTUSPINNAT 5 RAKENNE 7 KULJETINKETJU SFS 2380 8 KIINNITYSREIÄT R2 9 KIINNITYSKORVAKKEET K2 K22 10 KULJETINKETJU SMS 1698 11 KULJETINKETJUT

Lisätiedot

Nostin- ja kuljetinkettingit

Nostin- ja kuljetinkettingit Nostin- ja kuljetinkettingit 212 WWW.ERLATEK.FI RUD Nostinkettingit RUD on EN818-7 mukaisten nostinkettinkien suurin valmistaja maailmassa. Kettingit sopivat niin moottoroituihin nostimiin kuin käsitaljoihinkin.

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi PARASTA LAATUA AMMATTILAISILLE TIIMIMME PALVELEE SINUA KOKONAISVALTAISESTI Stancon Oy on vuodesta 1994 toiminut yritys, joka

Lisätiedot

Ovakon WR-teräkset hyvään kulumisen kestoon. Reeta Luomanpää, tuotepäällikkö Lämpökäsittely- ja takomopäivät

Ovakon WR-teräkset hyvään kulumisen kestoon. Reeta Luomanpää, tuotepäällikkö Lämpökäsittely- ja takomopäivät Ovakon WR-teräkset hyvään kulumisen kestoon Reeta Luomanpää, tuotepäällikkö Lämpökäsittely- ja takomopäivät 10-11.10.17 Ovako yhdellä silmäyksellä Faktat Pääkonttori Tukholmassa Tangot, renkaat, putket

Lisätiedot

Kahden yhtiön parhaat puolet ja yksi visio. Olavi Huhtala, Johtaja, SSAB Europe

Kahden yhtiön parhaat puolet ja yksi visio. Olavi Huhtala, Johtaja, SSAB Europe Kahden yhtiön parhaat puolet ja yksi visio Olavi Huhtala, Johtaja, SSAB Europe Olemme maailmanlaajuinen, pitkälle erikoistunut teräsyhtiö 2 Vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma Yhdessä asiakkaidemme

Lisätiedot

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet

UDDEHOLM UNIMAX 1 (5) Yleistä. Käyttökohteet. Mekaaniset ominaisuudet. Ominaisuudet. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) Yleistä Uddeholm Unimax on kromi/molybdeeni/vanadiini - seosteinen muovimuottiteräs, jonka ominaisuuksia ovat: erinomainen sitkeys kaikissa suunnissa hyvä kulumiskestävyys hyvä mitanpitävyys lämpökäsittelyssä

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

SÄRMÄYS, RAEX KULUTUS- TERÄKSET, ULTRALUJAT OPTIM QC TERÄKSET

SÄRMÄYS, RAEX KULUTUS- TERÄKSET, ULTRALUJAT OPTIM QC TERÄKSET www.ruukki.fi SÄRMÄYS, RAEX KULUTUS- TERÄKSET, ULTRALUJAT OPTIM QC TERÄKSET KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Johdanto Raex on erinomaisen kova ja luja kulutusteräs, jota toimitamme karkaistuna nauhalevynä

Lisätiedot

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI

Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon OHUTLEVY- JA JOUSITUOTEKUMPPANISI PARTNERSHIP POWER Ohutlevy- ja jousiosaamista proto tyypistä volyymi tuotantoon Meconet on johtava jousi-, meisto- ja syvävetotuotteiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palveluketjun

Lisätiedot

Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen

Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen Ruukin uusi paalu lujiin teräksiin perustuvat ratkaisut TkT Vesa Järvinen 1 www.ruukki.com Vesa Järvinen EXTERNAL 23/01/2014 Ruukin teräspaaluilla kokonaistaloudellisesti edullisimmat perustusratkaisut

Lisätiedot

WiseThin+, Tuottavaa levyhitsausta ja asentohitsausta. WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA (6)

WiseThin+, Tuottavaa levyhitsausta ja asentohitsausta. WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA (6) WiseThin+ TUOTTAVAA LEVYHITSAUSTA JA ASENTOHITSAUSTA 1(6) NOPEUTA HITSAUSTA JA PARANNA LAATUA WiseThin+ on kehitetty nopeaan ja tuottavaan ohutlevyjen käsinhitsaukseen terästä sisältäville tai sisältämättömille

Lisätiedot

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016

TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 TUOTELUETTELO 2016 Gjerstad Oy on vuodesta 1977 toiminut Suomalainen maarakennuskoneiden työlaitevalmistaja. Tuotteemme tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan kaikkialla ammattilaisten

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

Luento 5 Hiiliteräkset

Luento 5 Hiiliteräkset Luento 5 Hiiliteräkset Hiiliteräkset Rauta (

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Tehokkaammin lujilla teräksillä

Tehokkaammin lujilla teräksillä Tehokkaammin lujilla teräksillä SHY Oulu 50v juhlaseminaari Marko Lehtinen welding specialist Knowledge Service Center SSAB Olemme Maailmanlaajuinen, vahvasti erikoistunut teräsyhtiö 2 Visiomme on 3 Näin

Lisätiedot

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta

www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta www.ikikivi.fi Kulumatonta kauneutta sisustuskivet Suomalainen sisustuskivi on sekä kaunis että käytännöllinen. Kivi kestää arjen kulutusta ja on värisävyiltään ajaton. Sisustuskivellä voit tuoda kulumatonta

Lisätiedot

LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI

LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI TUOTANTOPALVELUT LISÄÄ KILPAILUKYKYÄ YRITYKSELLESI BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta BE Group

Lisätiedot

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä.

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2016 TRAKTORI MAXI TRACTION IF Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. Jopa 20 % suuremmat kuormat. Erinomainen ajomukavuus suurissakin

Lisätiedot

Demolition tools - Purkulaitteet

Demolition tools - Purkulaitteet Demolition tools - Purkulaitteet Minimum Oü & Malutech Oy Minimum Oü ja Malutech Oy toimii yhdessä Hydraram ja Minelli purkulaitteiden virallisena maahantuojana. Tehokas ja nykyaikainen tapa toimia ottaa

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 10. Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta

UDDEHOLM VANADIS 10. Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet. Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Työvälineen suorituskyvyn kannalta 1 (6) Työvälineteräksen kriittiset ominaisuudet Työvälineen suorituskyvyn kannalta käyttökohteeseen soveltuva kovuus hyvä kulumiskestävyys hyvä sitkeys estämään työvälineen ennenaikainen rikkoutuminen

Lisätiedot

SSAB keskikaide SUUNNITTELU- JA ASENNUSOHJE. Keskikaide SSAB 210x130/4

SSAB keskikaide SUUNNITTELU- JA ASENNUSOHJE. Keskikaide SSAB 210x130/4 SSAB keskikaide SUUNNITTELU- JA ASENNUSOHJE Keskikaide SSAB 210x130/4 Sisältö: Sovellusalue...2 Asennus...2 Kaiteiden käsittely...2 Kaiteen rakenne ja osat...3 Kaiteen aloitus ja lopetuskohdat...4 Kaiteen

Lisätiedot

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Perinteinen epoksipinnoite ja TEKNOPUR 300-20 C:ssa suoritetun iskunkestotestin jälkeen. Vertaansa vailla olevaa puhdasta

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5)

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) 1 (5) Käyttökohteet Uddeholm Vanadis 60 on runsasseosteinen jauhemetallurgisesti valmistettu pikateräs, joka sisältää kobolttia. Se sopii erittäin hyvin vaativiin kylmätyösovelluksiin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN

TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN TARVIKKEET BETONIPUMPPUIHIN RAUTAKATU 10 21110 NAANTALI puh: 02-435 2011 fax: 02-435 2101 naasky@naasky.fi www.naasky.fi BETONILETKUT Meiltä saat laadukkaat pumppausletkut haluamillasi mitoilla. Naasky

Lisätiedot

Tiivistysaineet Ilmastointi

Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tiivistysaineet Ilmastointi Tuotantolaitoksella Getingessä valmistetaan ABRAn tiivistysaineita muun muassa ilmastointialalle. Sunchem kykenee vastaamaan useimpiin tarpeisiin

Lisätiedot

TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä

TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmä Vaarnalevyt lattioiden liikuntasaumoihin Versio: FI 6/2014 Tekninen käyttöohje TERADOWEL- ja ULTRADOWELkuormansiirtojärjestelmät Vaarnalevyt lattioiden

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

STILLE Perfection Commitment. Surgical perfection. For life.

STILLE Perfection Commitment. Surgical perfection. For life. STILLE Perfection Commitment Surgical perfection. For life. Huolloista ja korjauksista vastaavat samat ammattitaitoiset instrumenttisepät, jotka ovat myös alun perin valmistaneet instrumentit. STILLEn

Lisätiedot

KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Mekaaninen leikkaus

KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Mekaaninen leikkaus KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Mekaaninen leikkaus www.ruukki.fi Lujien terästen leikkaamiseen suositellaan suorateräistä leikkaamista, joka yleensä on saksimainen leikkausmenetelmä. Erityisesti teräslajien

Lisätiedot

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain +10 % parempi käyttöaste 10 % pienemmät käyttökulut Kulutusosista hyödynnetään jopa 70 % Multi-Actionteknologia Valikoiva tuotanto

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se H1200E/H1500E 45/50/60-KIINNIKKEET Ketjumurskaimet ammattikäyttöön Ilsbo E-sarjan koneet ovat hydraulikäyttöisiä raivauskoneita vesakonraivaukseen tienvarsilta ja pellonreunoilta.

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Lujat termomekaanisesti valssatut teräkset

Lujat termomekaanisesti valssatut teräkset Lujat termomekaanisesti valssatut teräkset Sakari Tihinen Tuotekehitysinsinööri, IWE Ruukki Metals Oy, Raahen terästehdas 1 Miten teräslevyn ominaisuuksiin voidaan vaikuttaa terästehtaassa? Seostus (CEV,

Lisätiedot

Polarputki kumppanina takaa korkean laadun pyöröteräsvalinnoissa Polarputki on toimittanut pyöröteräksiä suomalaisille

Polarputki kumppanina takaa korkean laadun pyöröteräsvalinnoissa Polarputki on toimittanut pyöröteräksiä suomalaisille www.polarputki.fi 2 3 aksalainen Buderus Edelstahl GmbH on Euroopan johtavia korkealaatuisten vaihde- ja erikoisterästen valmistajia. Buderuksen kokemus erikoisterästen valmistuksesta ja jalostuksesta

Lisätiedot

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat

Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Timanttihiomalaikat Kopadi Oy, timanttihiomalaikat Kopadi Oy:n timanttihiomalaikat on suunniteltu betonin hiontaan sekä erilaisten pintamateriaalien poistamiseen kuten: tasoitteet, liimat, maalit, epoksi,

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla.

Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. Ratkaisee kulumisongelmat lähes kaikissa tilanteissa Kalenborn GmbH:n tuotteiden avulla. KALOCER KALOCER KALSICA ABRESIST KALSICA Piikarbidi Piikarbidi Kovasementti Valettu Kovasementti keraami Teollisuuden

Lisätiedot

WiseFusion USKOMATTOMAN NOPEAA MIG-HITSAUSTA

WiseFusion USKOMATTOMAN NOPEAA MIG-HITSAUSTA USKOMATTOMAN NOPEAA MIG-HITSAUSTA 8.04.2019 OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA, NOPEUTTA JA KÄYTTÖKOKEMUSTA tuottaa hyvin kapean ja energiatiheän valokaaren. Siten hitsaus on nopeampaa ja lämmöntuonti

Lisätiedot

Kulutusterästuotteet TIETERÄT

Kulutusterästuotteet TIETERÄT Kulutusterästuotteet Tieterien tuotevalikoimamme on markkinoiden kattavin. Valikoima sisältää tieterät alusterälaitteisiin, auroihin, tiehöyliin, lanoihin, linkoihin ja lukuisiin muihin tienhoitolaitteisiin.

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

Meganite Acrylic Solid Surface. Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin

Meganite Acrylic Solid Surface. Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin Meganite Acrylic Solid Surface Komposiittilevyt näyttäviin sisustusratkaisuihin Näyttäviä ja kestäviä ratkaisuja Meganite Acrylic Solid Surface -akryylikomposiittilevyt ovat erinomainen pintamateriaalivaihtoehto

Lisätiedot

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN

Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 1 FIN Tyllis-esite 2004 17.8.2004 13:19 Page 2 Suunnittelu & tuotanto Kuljetustoiminnassa erikoistuminen tuo säästöjä. Oikein suunniteltu kalusto tehostaa merkittävästi

Lisätiedot

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi

KUIVATUSOSA www.vaahtogroup.fi KUIVATUSOSA VRS-GUIDE Paksuus: 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa Maksimi lämmönkesto: 85 Metalli- tai hiilikuitukomposiittiterä paperin- ja kuivatushuovanjohtotelat VRS-GUIDE on taloudellinen pinnoitevaihtoehto

Lisätiedot

kulutusterästuotteet tieterät kauhateräkset Kauhan kynnet www.uddeholm.fi 1

kulutusterästuotteet tieterät kauhateräkset Kauhan kynnet www.uddeholm.fi 1 kulutusterästuotteet tieterät kauhateräkset Kauhan kynnet KESTÄVIÄ JA KOVIA TERÄKSIÄ YMPÄRIVUOTISEEN URAKOINTIIN www.uddeholm.fi 1 Uddeholm on tunnettu maailmanlaajuisesti korkealaatuisista työvälineteräksistään.

Lisätiedot

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin Autovalojen edelläkävijä vuodesta 1914 Palkittu autolamppujen valmistaja! Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä.

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä

Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet. Suunniteltua suorituskykyä Synteettiset Mobil-teollisuusvoiteluaineet Suunniteltua suorituskykyä Erinomainen voiteluratkaisu takaa sujuvan toiminnan... Johtavaa teknologiaa Synteettiset Mobil-voiteluaineet - suunniteltua suorituskykyä

Lisätiedot

BUDERUS EDELSTAHL. Buderus Edelstahl GmbH l P.O. 1449 l D- 35576 Wetzlar

BUDERUS EDELSTAHL. Buderus Edelstahl GmbH l P.O. 1449 l D- 35576 Wetzlar PYÖRÖTERÄKSET BUDERUS EDELSTAHL Saksalainen Buderus Edelstahl GmbH on Euroopan johtavia korkealaatuisten vaihde- ja erikoisterästen valmistajia. Buderuksen kokemus erikoisterästen valmistuksesta ja jalostuksesta

Lisätiedot

Kulutusterästuotteet. TieTeräT

Kulutusterästuotteet. TieTeräT Kulutusterästuotteet TieTeräT Tieterien tuotevalikoimamme on markkinoiden kattavin. Valikoima sisältää tieterät alusterälaitteisiin, auroihin, tiehöyliin, lanoihin, linkoihin ja lukuisiin muihin tienhoitolaitteisiin.

Lisätiedot

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Varmin tapa täydelliseen pinnanlaatuun Ammattimaisesti hiotut työkappaleet erottuvat hyvän pinnanlaatunsa johdosta,

Lisätiedot

Hitsaaja, Inhan tehtaat

Hitsaaja, Inhan tehtaat WiseFusion USKOMATTOMAN NOPEAA MIG-HITSAUSTA "WiseFusionilla on mahdollista hitsata hitsisulan päällä 10 mm:n ilmaraolla." Hitsaaja, Inhan tehtaat 07.07.2016 1(5) OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA,

Lisätiedot

Työmaapalvelut. Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot. Hionnat Jyrsinnät Betonin purku. Brokk-työt Konetyöt

Työmaapalvelut. Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot. Hionnat Jyrsinnät Betonin purku. Brokk-työt Konetyöt Työmaapalvelut Timanttiporaus Vaijerisahaus Roilot Hionnat Jyrsinnät Betonin purku Brokk-työt Konetyöt Käy katsomassa hinnat ja lisätiedot - www.gles.fi SOITA JA KYSY Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

KILT Oy Kauhakorvenkatu 52, Tampere puh. +358 20 785 1515 fax +358 20 785 1510 ville.hevonkorpi@kilt.fi www.kilt.fi

KILT Oy Kauhakorvenkatu 52, Tampere puh. +358 20 785 1515 fax +358 20 785 1510 ville.hevonkorpi@kilt.fi www.kilt.fi Käsissäsi on lasertyöstöä käsittelevä lyhyt opas, joka on tarkoitettu tueksi laserin soveltamiseen teollisessa tuotannossa. KILT Oy Kauhakorvenkatu 52, Tampere puh. +358 20 785 1515 fax +358 20 785 1510

Lisätiedot

BE STRONGER WITH BE.

BE STRONGER WITH BE. BE STRONGER WITH BE. FI BE GROUP YHDESSÄ ENEMMÄN ETUJA ASIAKKAALLE BE Group Oy Ab on osa Pohjois- Euroopan johtavaa teräksen, ruostumattoman teräksen ja alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunutta,

Lisätiedot

WiseFusion OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA, NOPEUTTA JA KÄYTTÖKOKEMUSTA

WiseFusion OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA, NOPEUTTA JA KÄYTTÖKOKEMUSTA OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA, NOPEUTTA JA KÄYTTÖKOKEMUSTA 16.08.2019 OPTIMOITU HITSAUSTOIMINTO PARANTAA LAATUA, NOPEUTTA JA KÄYTTÖKOKEMUSTA tuottaa erittäin kapean ja energiatiheän valokaaren,

Lisätiedot

A7 TIG Orbital System 150

A7 TIG Orbital System 150 A7 TIG Orbital System 150 ÄLYKÄSTÄ JA HELPPOA Kemppi K7 Hitsauslaitteet 1(10) NÄPPÄRÄ RATKAISU MEKANISOITUUN PUTKIEN TIG-ORBITAALIHITSAUKSEEN Suljetulla hitsauspäällä varustettu A7 TIG Orbital System 150

Lisätiedot

Lujat ja erikoislujat termomekaanisesti valssatut hienoraeteräkset

Lujat ja erikoislujat termomekaanisesti valssatut hienoraeteräkset Lujat ja erikoislujat termomekaanisesti valssatut hienoraeteräkset alform plate Luja: alform plate700 M Erikoisluja: alform plate 960 M x-treme Muutokset mahdollisia ilman eri ilmoitusta. Alkuperäinen

Lisätiedot

Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet. Pienin sis. pokkaussäde

Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet. Pienin sis. pokkaussäde Sida 1/6 TAULUKKO 1 Maalikerrokset ja niiden ominaisuudet Sisäkäyttö/ Ulkokäyttö I/O Nim. paksuus µm Kiilto yksikköä Pienin sis. pokkaussäde 1 mm Vähimmäislämpöt. kaavauksessa C Iskunlujuus J Kynän kovuus

Lisätiedot

UDDEHOLM MIRRAX ESR 1 (5) Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Fysikaaliset ominaisuudet. Vetolujuus huoneenlämpötilassa.

UDDEHOLM MIRRAX ESR 1 (5) Yleistä. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Fysikaaliset ominaisuudet. Vetolujuus huoneenlämpötilassa. 1 (5) Yleistä Muovimuotteihin kohdistuu yhä suurempia vaati muksia. Niinpä muotteihin käytettyjen terästen on samanaikaisesti oltava sitkeitä, korroosionkestäviä ja suureltakin poikkileikkaukselta tasaisesti

Lisätiedot

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm

PANELTIM PANEELIT. 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm. 51 mm. 50 mm PANELTIM PANEELIT 51 mm mm 1200 x 800 x 51 mm 1200 x 1000 x 51 mm 2600 x 1000 x 51 mm 100 10 kg/m2 11 kg/m2 13 kg/m2 14 kg/m2-20 /+80 C -40 /+60 C Paneltim paneelit ovat valmistettu polypropeenista (PP

Lisätiedot

Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi

Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi Piikarbidi, jalokorundi ja tavallinen korundi c/o Cerablast GmbH & Co.KG Gerhard-Rummler-Str.2 D-74343 Sachsenheim / Saksa Puhelin: 0049 7147 220824 Faksi: 0049 7147 220840 Sähköposti: info@korutec.com

Lisätiedot

LaserWorkShop 2006 OULUN ETELÄISEN INSTITUUTTI

LaserWorkShop 2006 OULUN ETELÄISEN INSTITUUTTI LaserWorkShop 2006 OULUN Lasertyöst stö elektroniikan mekaniikan tuotannossa 03.04.2006 1 KAM 3D-Lasersolu Trumpf Yb:Yag Disk-laser -Hitsausoptiikka -Leikkausoptiikka (-Pinnoitusoptiikka) Motoman robotti

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot