Suomen Pöytätennisliitto ry Liite 1 TOIMINTAKERTOMUS 2007

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Pöytätennisliitto ry Liite 1 TOIMINTAKERTOMUS 2007"

Transkriptio

1 Suomen Pöytätennisliitto ry Liite 1 TOIMINTAKERTOMUS YLEISTÄ Liiton toiminnan strategiset painopisteet ovat seuratoiminta ja huippuvalmennus. Toimintavuoden aikana seuratoiminnan kehittämiseen panostettiin seurakoulutuksella, lajinlevitystilaisuuksilla ja valmentajakoulutuksella. Tavoitteena on toimiva seuraverkosto koko maassa ja voimavarojen kohdistaminen niille paikkakunnille, joissa on toimivia seuroja. Kilpailutoiminta alkoi syksyn 2007 aikana näyttää selviä elpymisen merkkejä. Kaikki kilpailut järjestettiin ja osanottajamäärät olivat osin ilahduttavan korkeita. Merkittävin puute on vuotiaista pelaajista, nuoremmissa ikäluokissa pelaajia on mukavasti. Huippuvalmennukseen on panostettu vuosia kokopäiväisen päävalmentajan kautta. Päävalmentajana liitolla toimi kertomusvuonna Emanuel Christiansson. Päävalmentaja irtisanoutui joulukuussa 2007 ja tilalle saatiin ruotsalainen Johan Kratz, joka aloitti työnsä 2008 helmikuussa. Huippu-urheiluryhmän runko jatkoi säännöllistä harjoitteluaan Helsingissä päävalmentajan johdolla. Mäkelänrinteen Urheilulukion kanssa tehtiin hyvää yhteistyötä. Leiritystoimintaa kehitettiin kutsumalla mukaan aiempaa nuorempia pelaajia. Valmentajakoulutusta jatkettiin kansainvälisen lajiliiton koulutusjärjestelmän mukaisena. Yhteistyössä Berner Oy:n kanssa jatkettiin kouluprojektia, jossa aktiivisten pöytätennisseurojen toiminta-alueella toimiville kouluille lahjoitetaan välinepaketti. Hallinnollinen työ tehtiin edelleen pääsääntöisesti vapaaehtoisin voimin ja maksullisten palvelujen hankinnassa käytettiin tarkkaa harkintaa. Kenttäpäällikkö keskittyi valmennuksen tukemiseen ja nuorisotoiminnan lisäämiseen. Säännöllisiä maksullisia ulkopuolisia palveluita ei ole toimintavuoden aikana käytetty, mikä osaltaan mahdollisti taloudellisten resurssien keskittämisen valmennukseen sekä nuorisotoiminnan tukemiseen. 2. TALOUS Tilikauden tulos osoittaa alijäämää 1921, 58. Liiton talouden kehitys oli tasainen ja kassatilanne tyydyttävä. Varainhankinnan kannalta merkittävä tapahtuma oli Finlandia Open joulukuussa. Tapahtuman tuotto jäi kuitenkin liikevaihtoon nähden liian pieneksi johtuen kulujen noususta. Opetusministeriön toiminta-avustus oli Summa on sama kuin vuonna Tämän lisäksi ministeriö myönsi 7000 PEKI projektiin, (PingisElämyksiä Kaiken Ikää) joka tähtäsi erityisesti lajin harrastajien lisäämiseen liikunnallisessa mielessä. Nuori Suomi myönsi avustusta Nuorten Harrasteturnauksiin Turnausten valmistelu käynnistettiin syksyn aikana. Opetusministeriön tuki on ollut liiton toiminnan kannalta erittäin merkittävä. Avustus on kohdennettu junioritoimintaan ja valmentajakoulutukseen. 3. HALLINTO 3.1. Liittokokoukset Kevätliittokokous pidettiin Espoossa ja syysliittokokous Helsingissä.

2 3.2. Liittohallitus Liittohallitus kokoontui toimintavuonna 15 kertaa liittohallitus: Simo Pokki, pj Asko Rasinen, vpj. Varsinaiset jäsenet Asko Kilpi Mikko Lehto Jarmo Siekkinen Jens Weckström Petri Soine Matti Tamminen Pekka Tennilä Eero Salmenkivi Varajäsenet Samuli Haverinen Jukka Julin Kari Punnonen Katrin Looke Sami Pyykkö Marja Nyberg Aarne Kyläkallio Kimmo Vertio Jäsenseurat Toimivien jäsenseurojen määrä on pysynyt toimintavuotena ennallaan Toimihenkilöt ja toimisto Liitolla on koko vuoden ajan ollut yksi palkattu toimihenkilö, joka on ollut kenttäpäällikkö Taneli Keinonen. Liiton kokoaikaisena päävalmentajana toimi ruotsalainen Emanuel Christiansson. Liiton toimisto sijaitsi Helsingissä, osoitteessa Mannerheimintie 124. Kyseessä on vuokratila, joka toimi samalla myös päävalmentaja Christianssonin asuntona Valiokunnat Työvaliokunta: Simo Pokki (pj), Asko Rasinen, Taneli Keinonen Markkinointivaliokunta: Simo Pokki (pj), Jarmo Siekkinen Tiedotusvaliokunta: Simo Pokki (pj.), Taneli Keinonen, Asko Kilpi, Jarmo Siekkinen, Pekka Tennilä, Samuli Haverinen, Petri Soine Kilpailuvaliokunta: Mikko Lehto (pj.), Asko Kilpi, Matti Tamminen, Jens Weckström, Matti Kolppanen, Miko Haarala Huippu-urheiluvaliokunta: Asko Rasinen (pj.), Taneli Keinonen, Emanuel Christiansson, Sonja Grefberg, Mika Tuomola Seura- ja harrasteliikuntavaliokunta: Simo Pokki (pj.), Matti Tamminen, Eero Salmenkivi, Taneli Keinonen, Mikko Lehto, Jukka Julin Veteraanivaliokunta: Jarmo Siekkinen (pj), Matti Tamminen, Kai Merimaa, Kaj Blomfelt, Pentti Niukkanen 3.6. Kokoukset ja seminaarit Liitto on osallistunut Olympiakomitean, Nuoren Suomen ja SLU:n toimintaan. Liitto on myös ollut mukana valmistelemassa mailapeliliittojen yhteistyön tiivistämistä Kansainvälinen toiminta MM-kisojen yhteydessä Zagrebissa pidettyyn ITTF:n vuosikokoukseen osallistuivat Asko Rasinen ja Sonja Grefberg. He osallistuivat myös valmennusvaliokunnan ja naisten forumin toimintaan kokouksen yhteydessä. Matti Kolppanen on toiminut myös ITTF:n sääntövaliokunnan varsinaisena jäsenenä. Sonja Grefberg valittiin ITTF:n ranking-komitean

3 kirjeenvaihtajajäseneksi. Asko Rasinen toimi ITTF:n mediavaliokunnan kirjeenvaihtajajäsenenä ja ETTU:n koulutus- ja valmennusvaliokunnan varsinaisena jäsenenä. Suomi on ollut aktiivisesti mukana myös NETU:n toiminnassa tehden ehdotuksia sen kehittämiseksi. Asko Rasinen osallistui ETTU:n (Euroopan pöytätennisliitto) kokoukseen Belgradissa ja NETU:n (Pohjois-Euroopan Pöytätennisliitto) kokoukseen sekä Zagrebissa että Belgradissa. Yhteistyö Baltian maiden kanssa on ollut vilkasta ja erityisesti yhteistyö Viron liiton kanssa on lisääntynyt perinteisestä veteraani- ja maaottelutoiminnasta valmennustoimintaan sekä yhteistyöhön kansainvälisten asioiden käsittelyssä. 4. TIEDOTTAMINEN 4.1. Tiedotusvaliokunta Liiton tiedottamisesta vastaa tiedotusvaliokunta, joka kokoontui kaksi kertaa kertomusvuoden aikana, muulloin asioita hoidettiin sähköpostilla sekä puhelimitse. Tiedotus tapahtui pääasiassa liiton internetsivujen kautta. Seurojen edustajat ovat aktiivisesti päivittäneet tietoja sivuille, siten siellä on ajan tasalla olevaa tietoa. Sieltä löytyvät esimerkiksi kaikki kilpailutulokset. Myös uusi valmentaja on käyttänyt aktiivisesti sivuja tiedottamiseen Pöytätennislehti Pöytätennislehden ilmestyminen on jäsenseuroille ja lisenssin haltijoille tärkeä asia. Lehden ilmestymisessä ilmenneet häiriöt aiempina vuosina ohitettiin, ja Pöytätennislehti ilmestyi vuoden aikana 2 kertaa. Lehti sai jäseniltä erittäin hyvän palautteen Medianäkyvyys Medianäkyvyys valtakunnallisesti on ollut liian vähäistä, kuten muillakin niin kutsutuilla pienillä liitoilla. Paikallislehdissä on ollut kuitenkin runsaastikin juttuja muun muassa mestaruussarjasta. 5. NUORISOTOIMINTA 5.1. Liiton järjestämät kotimaiset kilpailut Nappulaliiga Junioreiden GP-finaali Liiton järjestämät kansainväliset kilpailut Yhdessä Helsingin Piirin kanssa Helsinki Open junioriturnauksen Kilpailun yhteydessä pelattiin juniorimaaottelut Viron joukkueita vastaan Kansainväliset kilpailut, joihin juniorijoukkue osallistui Safir / Ruotsi Butterfly CUP / Viro Tyresö / Ruotsi NETU / Viro o Sijoitukset joukkuekilpailussa Junioripojat 1., Junioritytöt 8., o Kadettipojat 6. ja Kadettitytot 6. o Kaksinpeleissä paras saavutus oli Pauli Hietikon finaalipaikka kadettipojissa Europen Youth Olympic Festival Belgrad Nömme/Viro Ängby / Ruotsi Joukkueen pääkilpailu oli Bratislavassa, Slovakiassa pelatut Junioreiden EM kilpailut Valmentajat olivat Emmanuel Christiansson ja Sonja Grefberg. Pelaajat olivat:

4 Miesjuniorit: Pentti Olah, Roope Kantola ja Samuli Soine, sijoitus 31 Kadettitytöt: Jannika Oksanen, Pinja Eriksson ja Henrika Punnonen, sijoitus 37 Lisaksi henkilökohtaisissa luokissa pelasivat Hanna Nyberg ja Milla-Mari Vastavuo Valmennus Säännöllinen päivittäinen harjoittelu jatkui päävalmentajan johdolla Ruskeasuolla Helsingissä. Harjoituksia oli maanantaista perjantaihin päivittäin, yleensä kaksi harjoitusryhmää päivässä Leiritoiminta Viron Narvassa järjestettiin leiri yhdessä Viron juniorijoukkueen kanssa Liiton ryhmä osallistui.kahdesti ETTU:n EuroKids-leirille. Kotimaassa järjestettiin kahdeksan valtakunnallista leiriä, jotka olivat yhteensä 24 päivää. Liiton vuosittainen yleisleiri pidettiin Koskella yhteistyössä KoKan kanssa. 6. VALMENTAJAKOULUTUS Päävalmentaja Emanuel Christianssonin johdolla jatkettiin ITTF:n ykkostason koulutusta kurssittuksena ja henkilokohtaisen tutoroinnin avulla. 7. LAJINLEVITYS Kenttäpäällikön kouluvierailuja oli edellisvuosien tapaan 17 kpl. Vierailuissa on markkinoitu paikallisten seurojen käynnistyviä aloittelijaryhmiä. Uutena toimena oli pöytäpakettien lahjoittaminen kouluille. Koulujen tukena toiminnassa ovat toimineet myos paikalliset seurat. Pöytäpaketteja (Stiga/Berner) lahjoitettiin yhteensä 11 kpl ja paikkakuntina olivat: Vantaa. Kuopio, Oulu, Turku, Pori, Hollola, Joensuu, Hyvinkää, Tampere ja Koski. 8. HUIPPU-URHEILU 8.1. Maajoukkueet Valmentajana toimi kauden aikana Emmanuel Christiansson. Maajoukkueen kilpailutoimintaa: EM kilpailut Belgradissa Joukkue oli Toni Soine ja Pentti Olah. MM kilpailut Zagrebissa Joukkue oli Toni Soine ja Pentti Olah. Maajoukkue eri kokoonpanoissa on kauden aikana lisäksi osallistunut muun muassa seuraaviin kilpailuihin: Luxemburg Open Norway Open Flanders Open Kilpailut Vakiintuneiden SM-kilpailujen ja muiden kansallisten kilpailujen lisäksi liitto järjesti kansainvälisen ranking-kilpailun Finlandia Openin, jonka osanottajamäärä varsinkin miesten puolella oli erittäin korkea. Tapahtuma oli muuten onnistunut, mutta medianäkyvyys jäi valitettavan alhaiseksi. 9. SEURA- JA HARRASTELIIKUNTA Toukokuussa järjestettiin seurojen koulutuspäivä, johon ottivat osaa yli 10 seuran edustajat. Kouluttajina olivat mm. ESLU:n kouluttaja ja päävalmentaja. Tapahtuma tuki liiton strategian ydintä, joka on olemassa olevien seurojen toiminnan vahvistaminen.

5 10. KILPAILUTOIMINTA Yleistä Liiton kaikista toiminnoista määrältään selvästi suurin on kilpailutoiminta, jota toteutetaan huippu-urheilussa, nuorisourheilussa sekä aikuisliikunnassa, johon sisältyy myös laaja ja monipuolinen veteraanien kilpailutoiminta. Vanhin ikäluokka on yli 80-vuotiaat. Kilpailutoiminta jakautuu kansalliseen toimintaan ja kansainväliseen maajoukkuetason toimintaan Kilpailuvaliokunta Kilpailuvaliokunnan ja sen jaostojen vastuulla on toimintavuonna ollut liiton kansallisen kilpailutoiminnan suunnittelu, valvonta ja tulosten seuranta. Kilpailukalenteriin hyväksyttyjen kilpailujen ja sarjapelien käytännön järjestelyistä ovat vastanneet liiton jäsenseurat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Valiokunta on hoitanut yhteydenpidon keskenään pääasiassa sähköpostitse. Suoraan valiokunnassa on hoidettu kilpailukalenterin laadinta (Pekka Tennilä), luokituspisteiden laskenta ja luokitusten määritys (Asko Kilpi) sekä epävirallisena projektina kilpailutoimintaa avustavan liiton tietokonerekisteröinnin ylläpito ja sen ohjelmien kehittäminen (Asko Kilpi). Muut toiminnot on hoidettu valiokunnan jaostoissa Sarjatoiminta ja sarjajaosto Jaosto on hoitanut sarjatoiminnan ohjelmat ja tulosten käsittelyn, se on kokoontunut tarpeen mukaan. Sarjat jakautuivat tasoihin ja lohkoihin seuraavasti: Mestaruussarja, miehet 8 joukkuetta I divisioona, 10 joukkuetta II divisioona 4 lohkoa 32 joukkuetta III divisioona 8 lohkoa 59 joukkuetta IV divisioona (Jokamiessarja) 4 aluetta 26 joukkuetta Jaoston kokoonpano ja vastuu-alueet: Sami Pyykkö pj. (I div.ja II div), Miko Haarala (miesten mestaruussarja) ja Erkki Puranen (III div.), Rauno Karppinen (IV div. Uusimaa ja Helsinki) Rankingjaosto Jaosto laati edellisvuosien tapaan rankinglistat per ja Rankinglistat laadittiin miesten, miesten 35 v., naisten, miesjuniorien, naisjuniorien ja veteraanien luokissa. Jaoston kokoonpano ja vastuualueet: Taneli Keinonen (pj.), Barry Robbins (Miehet), Peter Eriksson (Naiset, naisjunnut), Alexander Dyroff (miesjuniorit), Matti Tamminen (veteraanit), Kimmo Arenius (ranking-järjestelmän perusteet) Sääntö- ja tuomarijaosto Jaoston kokoonpano: Matti Kolppanen pj., Raimo Virtanen, Pekka Tennilä Kurinpitojaosto (kurinpidollisten asioiden käsittely) Jaoston kokoonpano: Jens Weckström (pj), Asko Rasinen, Asko Kilpi Varsinainen kilpailutoiminta Kilpailutoiminta oli lievästi edelliskautta vilkkaampaa. Kilpailujen peruutuksia oli 1 keväällä, muttei yhtään syksyllä. Kehitystä etenkin osanottajamäärien osalta on pidettävä hyvänä. Kilpailuissa panostettiin erityisesti nuorille suunnattuihin luokkiin. Nuorten toiminnan aktivointi on ollut etusijalla.

6 10.8. Antidoping-työ Antidoping-työtä ja aiheesta tiedottamista jatkettiin aikaisempien vuosien tapaan. Liiton antidoping-toimikuntaan kuuluivat Asko Rasinen, Sonja Grefberg, Pekka Tennilä ja Taneli Keinonen. Liiton ja antidoping-toimikunnan (ADT) sopimuksen mukaiset testit on tehty. 11. VETERAANITOIMINTA Yleistä Veteraanivaliokunnan toiminta oli vireää vuonna Veteraanit ottivat aktiivisesti osaa kansalliseen ja kansainväliseen kilpailutoimintaan. He myös avustivat monin tavoin liiton toimintaa esim. Finlandia Open kilpailuissa Kilpailutoiminta Viro-Suomi maaottelu Tallinnassa joukkue-sm kisat, Helsinki SM-kisat, Porvoo TOP-10, Helsinki EM-kilpailut, Rotterdam Mainituissa kilpailuissa oli runsas osanotto ja kansainvälisissä kilpailuissa liittomme pelaajat menestyivät erinomaisesti. 12. JÄSENYYDET JA EDUSTUKSET Liitto on ollut jäsenenä tai osakkaana seuraavissa järjestöissä ja yhteisöissä: Suomen Liikunta ja Urheilu, Olympiakomitea, Nuori Suomi sekä Urheiluhallit Oy. Matti Kolppanen on ollut ITTF:n sääntökomitean varsinainen jäsen. Asko Rasinen (varsinainen jäsen) ja Jarmo Siekkinen (varajäsen) ovat edustaneet liittoa Suomen Olympiayhdistyksen valtuuskunnan kokouksissa.

TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2004 1.1.-31.12.2003 VARSINAINEN TOIMINTA

TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2004 1.1.-31.12.2003 VARSINAINEN TOIMINTA TULOSLASKELMA 1.1.-31.12.2004 1.1.-31.12.2003 VARSINAINEN TOIMINTA Tuotot Osanottomaksut 25 623,50 20 437,00 Pääsylipputuotot 0,00-1 253,52 Tuotot yhteensä 25 623,50 19 183,48 Kulut Henkilöstökulut Palkat

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2016 2 (7) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Seura- ja nuorisotoiminta... 3 3 Harrasteliikuntaa kaikille ikäryhmille... 4 4 Valmentajakoulutus... 4 5 Kilpailutoiminta...

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2017 2017 2 (9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Seura- ja nuorisotoiminta... 3 2.1 Mailapelihanke... 4 3 Valmentajakoulutus... 4 4 Kilpailutoiminta... 4 4.1

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS 2 (13) Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 3 2 TALOUS... 4 3 HALLINTO... 4 3.1 Liittokokoukset... 4 3.2 Liittohallitus sekä hallituksen tueksi valitut valiokunnat...

Lisätiedot

Suomen Pöytätennisliitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009

Suomen Pöytätennisliitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Suomen Pöytätennisliitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009 1. Suomen Pöytätennisliiton nykytila Pöytätennisliiton strategiana on edelleen huippuvalmennusjärjestelmän systemaattinen toiminta. Toinen keskeinen

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS 2 (13) Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 3 2 TALOUS... 3 3 HALLINTO... 4 3.1 Liittokokoukset... 4 3.2 Liittohallitus sekä hallituksen tueksi valitut valiokunnat...

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS 2 (13) Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 3 2 TALOUS... 4 3 HALLINTO... 4 3.1 Liittokokoukset... 4 3.2 Liittohallitus sekä hallituksen tueksi valitut valiokunnat...

Lisätiedot

PT Espoon kansalliset su MJ-17 Klo 10:30

PT Espoon kansalliset su MJ-17 Klo 10:30 MJ-17 Klo 10:30 RN Nimi Seura 1 7 Dmitry Vyskubov PT Espoo 1 2 1 3 4 6,9,-5,7 4 17 Thomas Lundström MBF 1 5 C Henri Kuusjärvi MBF 6 4,5,-12,9 6 18 Aleksi Parkkinen TuPy 10,4,8 6 7 8 wo 8 11 Tim Olsbo PuPy

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2018 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2018 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko Seitz Jyrki Ylenius

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

TOIMINTAKERTOMUS 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2016 Tero Naumi Puheenjohtaja Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming (erosi jaostosta syksyllä 2016) Esko

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2018 2018 2 (11) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Seura- ja nuorisotoiminta... 4 2.1 Mailapelihanke... 4 3 Valmentajakoulutus... 5 4 Kilpailutoiminta... 5

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTAKERTOMUS 2018 2018 2 (14) Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 3 2 TALOUS... 4 3 HALLINTO... 4 3.1 Liittokokoukset... 4 3.2 Liittohallitus sekä hallituksen tueksi valitut valiokunnat...

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

TOIMINTAKERTOMUS 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KOSKEN KAIUN PÖYTÄTENNISJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 1. PÖYTÄTENNISJAOSTO 1.1 Kokoonpano 2015 Tero Naumi Esko Akkanen Pasi Autio Jouko Flemming Esko Heikkinen Antti Posti Jarmo Ruohonen Marko

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Suomen Tennisliitto Strategia 2010 Strategian peruskivet Arvot Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö Viestintä Talous Organisaatio Missio Suomen Tennisliitto

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO MIESTEN RANKINGJÄRJESTELMÄN PERUSTEET VERSIO 1.6 Sisällysluettelo 1 Dokumentin tiedot...2 1.1 Dokumentin historia...2 2 Yleistä...3 3 Pelaajan pistearvo...3 4 Kilpailuista saatavat

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet).

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1996 tai myöhemmin syntyneet). TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2012 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

Jari Lämsä. Kommentit: Hannu Tolonen

Jari Lämsä. Kommentit: Hannu Tolonen Jari Lämsä Kommentit: Hannu Tolonen Yleistä arvioinnista Arviointi: liittyy nykyisin vallalla olevaan hallintotapaan on toiminnan arvottamista tiettyjen kriteerien suhteen ei siis arvostelua! jaetaan sisäiseen

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

HALLINTO syysparlamentti. Johtokunta PJ. Sihteeri

HALLINTO syysparlamentti. Johtokunta PJ. Sihteeri esitys HALLINTO syysparlamentti Johtokunta PJ Asiantuntija Sihteeri Työntekijä Olosuhde Valmennus ja koulutus Talous ja markkinointi Kilpa- ja harrastetoiminnan Seuratoimin nan organisointi Puheenjohtaja:

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

Saantojaosto Puheenjohtaja Jasenet Tuomarijaosto Puheenjohtaja Jasenet Matti Kolppanen Thomas Hallback Juha Hyyppa Yrjo Halavaara Asko Kilpi Pekka Kolppanen Mikko Laakso Kalevi Tikkanen Pentti Niukkanen

Lisätiedot

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1998 tai myöhemmin syntyneet).

Lisenssimaksut aikuisilta 30 / pelaaja ja junioreilta 5 / pelaaja (vuonna 1998 tai myöhemmin syntyneet). TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2014 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2016

SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2016 SUOMEN RINGETTELIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Suomen Ringetteliitolla on 30-vuotisjuhlavuosi sekä lisäksi laji täyttää 50 vuotta. Juhlavuosi alkaa tammikuussa 30-vuotis sarjapeleillä ja päättyy 30-vuotisjuhlaan

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist.

1 (6) liikuntatoiminta TOIMINTASELVITYS VUODELTA. Viranomaisen merkintä. Seura täyttää 1. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. (6) TOIMINTASELVITYS VUODELTA. JÄSENMÄÄRÄ KERTOMUSVUODEN LOPUSSA á yht.pist. - tytöt alle v - pojat alle v. - naiset - miehet 2. KILPAILUTOIMINNAN LAATU a) Seuraluokitus -valio, SM-sarha joukkuetta tai

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry.

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry. SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA ry. 6. SYYSKUUTA 2016 Suomalaisen keilailun strategia Tämän dokumentin sisältämässä strategiassa linjataan Suomen Keilailuliiton keskeiset valinnat vuoteen 2020 saakka.

Lisätiedot

Toimintakertomus vuodelta 2006

Toimintakertomus vuodelta 2006 Saimaan Säilät ry 1 Toimintakertomus vuodelta 2006 1 Seuran toiminta-ala Seuran toiminta-alaan kuuluvat miekkailu ja nykyaikainen 5-ottelu. Seuran perustamispäivämäärä on 23.10.1955 ja yhdistyksen rekisterinumero

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

Urheilua ja elämyksiä. Lentopalloliiton strategia 2016-2020

Urheilua ja elämyksiä. Lentopalloliiton strategia 2016-2020 Urheilua ja elämyksiä Lentopalloliiton strategia 2016-2020 Huippu-urheilu Beach volley ja lentopallo ovat suomalaisia menestyslajeja. Fanit ja media seuraavat edustusjoukkueitamme kotimaassa ja ulkomailla.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET Yhdistyksen nimi Virallinen lyhenne Yhdistys rek.no tai y-tunnus Kotikunta YHTEYSTIEDOT LIIKUNTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

Toiminnan sisällöllisenä tavoitteena on edistää suomalaista petanque-urheilua niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.

Toiminnan sisällöllisenä tavoitteena on edistää suomalaista petanque-urheilua niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. TOIMINTASUUNNITELMA 1 Hallinto Vuoden toimintaa johtaa syksyn 2015 liittokokouksessa valittu kuusijäseninen hallitus sekä puheenjohtaja. Liiton keskeisen toiminnan jäsentämisen kautta hahmottuu erilaisia

Lisätiedot

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 1. YLEISTÄ Vuonna 2013 jaoston toiminnan keskipisteessä oli nuorten ampujien aluevalmennuksen ja leirityksen mahdollistaminen taloudellisesti

Lisätiedot

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO

TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO TOIMENKUVAKARTTA VG-62 JALKAPALLOJAOSTO VG-62 JALKAPALLOJAOSTO 2016 VASTUUALUEINEEN Petteri Kari, puheenjohtaja Mika Kalpamaa, rahastonhoitaja Tommi Tammero, valmennuksen koordinaattori Sami Kolehmainen,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016 JSK Squash ry ver 29.9.2015 JSK:n - toimihenkilöt Johtokunta (+vastuualueet) Jack Westrén-Doll, puheenjohtaja talous jack.westren-doll@granlund.fi Raimo Yliranta,

Lisätiedot

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com 1-divisioona: LPTS Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com Lahden urheilutalo, Jalkarannantie 10, Lahti Wega 2 Pekka Kolppanen Maasälväntie 14 E 111, 00710 Helsinki

Lisätiedot

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2006 1 TOIMINTASEKTORIT 1. Lasten ja nuorten liikunta Tuotot Kulut Netto Hallitus nimeää kesäkuun kokouksessa yhden vastuuhenkilön,

Lisätiedot

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY 2002 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA TOIMINTASEKTORIT 1. Lasten ja nuorten liikunta Tuotot Kulut Netto Hallitus nimeää kaksi vastuuhenkilöä, yhden ajopuolelta ja toisen

Lisätiedot

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO

SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO SUOMEN PÖYTÄTENNISLIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2019 2019 2 (11) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Seura- ja nuorisotoiminta... 4 2.1 Mailapelihanke... 4 2.2 Välituntipingis... 4 3 Valmentajakoulutus... 4

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2009

Toimintasuunnitelma 2009 Toimintasuunnitelma 2009 2 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1. Yleistä 2 2. Talous, tiedotus, tilastot ja kalenteri 4 3. Nuoriso- ja valmennustoimikunta 5 Kilpailu- ja koulutustoimikunta 5 Kouluttajat 5 4. Pm- ja

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia:

Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: ANSIOMERKKISÄÄNNÖT Suomen Jääkiekkoliiton tai sen seurojen hyväksi tehdystä toiminnasta voidaan henkilöille ja yhteisöille myöntää seuraavia huomionosoituksia: Kultainen ansioristi Kunniapuheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS Suomen Ampumaurheiluliitto TOIMINTAKERTOMUS ETELÄ-SUOMEN ALUE SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS 2010 2 1. YLEISTÄ Vuonna 2010 jaoston toiminnan kannalta suurin satsaus

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa

KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA Hyväksyttiin vuosikokouksessa KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2006-31.8.2007 Hyväksyttiin vuosikokouksessa 24.11.2006 2 TOIMINNAN TAVOITTEET MUUT TAVOITTEET UINTI: Seuran toiminnan pääpaino on edelleen junioritoiminnan

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 4/2013

Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Uimaliiton liittohallitus 4/2013 Aika: Paikka: 26.27.4.2013 Läntinen Rantakatu 35, Turku Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X varapj Tero Matkaniemi X jäsen Matti Alpola

Lisätiedot

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015

Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry. Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry Vuosikertomus ja tilinpäätös 2015 Sisällysluettelo Yleistä Vuosikokous Pohjanmaan Sulkapalloilijat ry:n jäsenet Hallitus, toiminnantarkastaja ja hallituksen toiminta Kilpailutoiminta

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Lohkon F1 joukkueet: Stara 1, MBF 10, MBF 13, TIP 70 6, TTCBoom 3, PTS 60 3 ja HaRi 2

Lohkon F1 joukkueet: Stara 1, MBF 10, MBF 13, TIP 70 6, TTCBoom 3, PTS 60 3 ja HaRi 2 IV divisioona 2008 2009 Syyskausi pelataan alla olevalla lohkojaolla. Kevätkaudella pelataan samalla systeemillä kuin kaksi vuotta sitten ja samalla kuin II divisioona. Jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta

Lisätiedot

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com

1-divisioona: LPTS. Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com 1-divisioona: LPTS Risto Pitkänen Norolantie 19, 15270 Kukkila 0400-498899 risto.pitkanen@tloy.com Lahden urheilutalo, Jalkarannantie 10, Lahti Wega 2 Kimmo Arenius Mannerheimintie 89 B 48, 00270 Helsinki

Lisätiedot

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS Keilakausi 2015/2016 46. toimintavuosi Tämä toimintakertomus sisältää keskeisimmät seuran tapahtumat keilakaudelta, lisättynä tulososiolla, sekä muutamalla kuvalla höystettynä.

Lisätiedot

Suomen Ringetteliitto ry

Suomen Ringetteliitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Suomen Ringetteliitto ry SISÄLLYSLUETTELO SUOMEN RINGETTELIITON PÄÄMÄÄRÄT VUOTEEN 2010 3 SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2010 3 SUOMEN RINGETTELIITON ORGANISAATIO

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseuran vuosikokous 2008 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2008-31.8.2009 KUOPION UIMASEURA RY, uintityötä jo vuodesta 1904 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran toiminnan pääpaino on kilpailullisen

Lisätiedot

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Kaukalopalloseurat ja yksittäiset joukkueet Liiton alueet:, Oulu, Etelä- Suomi, Keski- Suomi, Itä- Suomi, Etelä- Karjala, Pohjois- Suomi Uusi liikuntalaki * Valtakunnallisuuden

Lisätiedot

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä 1 Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä Kirjeshakkiliiton toiminta on jatkunut vuonna 2012 edellisvuosien linjoilla. Talouden osalta loppuvuodesta alkaneet Finjub50-turnauksen

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit

Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit Ringetteliiton alueiden sarjaseminaarit Taustaa } Toimintasuunnitelma: Liitto tulee keskustelemaan vuoden 2012 aikana vahvasti eri lajiliittojen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä mahdollisista yhdistymisistä

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017

Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Liite 1d - Ratamelonta EYOF- kilpailut 2017 Hyväksytty 13.02.2017 Kilpailu- ja valmennusvaliokunta Yleistä Unkarin Györissä järjestetään 22-30.7.2017 EYOF (European Youth Olympic Festival) kilpailut. melonta

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 SISÄLTÖ 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset... 3 1.1.4 Seuran toimisto... 3

Lisätiedot

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä

Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) kyllä Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) vapaa-aikatoimi PAKOLLINEN!!! Yhdistyksille järjestetään kaavakkeen täyttöilta 17.9.2019 HAKIJA: Tietojamme saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut,

Lisätiedot

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014

MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 MAOL-Kuopio ry Vuosikokous 9.10.2014 Sisällys Esityslista...1 Toimintakertomus 1.8.2013 31.7.2014...2 Esitys toimintasuunnitelmaksi 2014 2015...4 Tilinpäätös 31.7.2014...5 Talousarvio toimikaudelle 1.8.2014

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

Strategia 2015-2019 / työpaja 1

Strategia 2015-2019 / työpaja 1 MUISTIO 3.10.2014 Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto Strategia 2015-2019 / työpaja 1 Ensimmäisen työpajan päätavoitteet: a) Työn onnistunut käynnistäminen b) Nykytilan analyysin tekeminen TEHTÄVÄ 1:

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 1 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 2 KAUSTISEN POHJAN-VEIKKOJEN TAVOITTEET VUODELLE 2009 1. KKI-HANKKEEN KEHITTÄMINEN SEKÄ SITÄ KAUTTA TYÖPAIKKALIIKUNNAN ALOITTAMINEN 2. VALMENTAJIEN

Lisätiedot

Suomen Sulkapalloliitto. Strategia

Suomen Sulkapalloliitto. Strategia Suomen Sulkapalloliitto Strategia 2017-2020 Suomen Sulkapalloliiton strategia 2017-2020 Visio Suomalainen sulkapallo on maailmalla menestyvä ja Suomessa merkittävä kilpa- ja harrastelaji. Arvot Respect-kulttuurimme

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi

Nuorten maajoukkuetoiminta. www.basket.fi Nuorten maajoukkuetoiminta Tavoitteet Nuorten maajoukkueiden tavoitteena on: Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään yksi/ikäluokka viisi kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1

Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1 Yhteyshenkilöt 1 Div & 2 Div Kausi 2009-2010 1 DIVISIOONA: HUT 1 Kari Saarinen Parkuntie 45 as. 2, 05620 Hyvinkää 0400-193189 kari.saarinen(at)zerust.fi Ei tiedossa PT Espoo 2 Tuomas Tiittala Töölöntorinkatu

Lisätiedot

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY

SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY SUOMEN VALJAKKOURHEILIJOIDEN LIITTO RY TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2007 1 TOIMINTASEKTORIT 1. Lasten ja nuorten liikunta Tuotot Kulut Netto Hallitus nimeää kesäkuun kokouksessa yhden vastuuhenkilön,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2018 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Evo 07.02.2018 sarja 1. Jukka-Pekka Vapaniemi 1. Mårten Nurmio 2. Ove Simosas 2. Seppo Väisänen 3. Göran Grannas 3. Matti Heikinheimo

Lisätiedot

URHEILUAKATEMIAT. Mahdollisuus alueellisen valmennuksen kehittämiseen. Suunnistusvalmennusseminaari 8.2.2013 Janne Salmi. www.suunnistusliitto.

URHEILUAKATEMIAT. Mahdollisuus alueellisen valmennuksen kehittämiseen. Suunnistusvalmennusseminaari 8.2.2013 Janne Salmi. www.suunnistusliitto. URHEILUAKATEMIAT Mahdollisuus alueellisen valmennuksen kehittämiseen Suunnistusvalmennusseminaari 8.2.2013 Janne Salmi 10 JWOC-mitalit 2003-2012 9 8 7 6 5 4 3 2 SUOMI RUOTSI NORJA TANSKA SVEITSI 1 0 2003

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot