2.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA"

Transkriptio

1 2.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015

2 P4386 1/13 2.KKK/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KKK/JR 27 perutettiin Kemissä YH:n aikana Tornion ja Alatornion miehistä. Joulukuun 1939 ensimmäisinä päivinä komppania siirtyi pataljoonan mukana Suomussalmelle, josta voittoisten taistelujen jälkeen komppania siirrettiin Kuhmon rintamalla. Komppanian päälliköksi määrättiin luutnantti Ojaharju ja myöhemmin luutnantti Torvinen. Komppania sai siirtymiskäskyn Suomussalmen Purasjoella Aamuruokailu. Valmistautumista marssille Lensi vihollisen lentokoneita Ruokailu Rintamamiehet lähtivät ajoneuvoineen marssille. Toimitusjoukkue jäi pataljoonan kolonnaan Pataljoonan kolonna lähti liikkeelle Rintama-ajoneuvot liittyivät pataljoonan kolonnaan. Pataljoona majoittui Muoniovaaran ja Hyrynsalmen tien risteykseen Pataljoonan kolonna lähti liikkeelle suuntana Kuhmon kirkonkylän maantie Pataljoonan kolonna majoittui Kuhmosta 20 km Hyrynsalmelle päin. Ruokailu Pataljoonan kolonna lähti liikkeelle suuntana Kuhmon kirkonkylä. Pakkasta 20 astetta Pataljoonan kolonna lähti liikkeelle Kuhmon kirkonkylästä itärajalle johtavaa tietä Pataljoonan kolonna saapui Kuhmon kunnalliskodin maastoon jonne majoittui Aamuruokailu Vihollisen lentokoneita lensi majoituspaikan yllä.

3 2/ Iltaruokailu Suojakorsujen rakentamista majoitusalueelle Aamuruokailu Iltaruokailu. Vihollisen lentokoneita lensi pitkin päivää ja tulittivat majoitusalueita saamatta kuitenkaan mitään suurempia vahinkoja aikaiseksi Luutnantti Ojajärvi saapui sairaalasta Pataljoonasta saapui muona Lähti 1+5 miestä majoitustiedusteluun Aamuruokailu Iltaruokailu. Komppanian päällikkö sai käskyn laittaa kuormaston marssikuntoon Korpraali Tomperi saapui sairaalasta Pataljoonasta saapui varusteita ja muonaa. Jatkuu toisessa sotapäiväkirjassa. P KKK/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA Ruokailu komppanialle Sotamiehet Kuurtio ja Pirttimaa palasivat sairaalasta. Tänä päivän saatiin Divisioonan päiväkäsky n:o Kuultiin lentokoneiden ääniä. Ne lensivät pohjoisen suunnalla mutta eivät näyttäytyneet Komppania ruokaili Korpraali Rantamaa joutui sairaalaan. Maastossa paahdettiin sukset.

4 3/13 Sotamiehet Parkkila ja Häkman palasivat sairaalasta Sotamies Liukku JR 64:stä ilmoittautui komppaniaan Lentokoneet lensivät tien suunnassa Ruokailu Lentokoneet (Kaksi konetta) liikkuivat tiensuunnassa ja ampuivat konekivääreillä Vihollisen lentolaivue oli liikkeellä (16 konetta) ja pudottivat pommeja Ruokailu Komppania lähetti 1+3 miestä majoitustiedusteluun Pataljoona lähti liikkeelle Komppania saapui tavoitteeseen ja majoittui, Pienen Kälkäsenjärven pohjoisrannalle Ruokailu Ilmavaara oli jatkuvasti pienin väliajoin klo saakka. Lopussa näyttäytyi 5-7 koneen laivueita Komppania ruokaili Komppanian päällikkö pataljoonan komentajan puheille Pataljoona sai hyökkäyskäskyn Pataljoona lähti liikkeelle Pataljoona saavutti maantien tasan Komppaniamme ruokaili ja muonaa vietiin tulilinjalla olevalle toiselle joukkueelle asemiin Ruokailu. Vihollisen ilmavoimat olivat liikkeellä usean tunnin ajan Komppanian loppu kuormasto saapui Luutnantti Ojaharju joutui sairaalaan Ruokailu. Ruokaa vietiin etulinjalle I joukkue sai hyökkäyskäskyn Sotamies Vähänäkkilä haavoittui Sotamiehet Oiva Mäkikorttila ja Hannes Piua haavoituivat.

5 4/ Komppaniamme ruokaili. Ruokaa vietiin myös etulinjoille Alikersantti Koivukangas haavoittui Vänrikki Kiviaho haavoittui jalkaan Komppanian vääpeli maksoi miehille päivärahaa. Saatiin patruunatäydennystä, jota lähetettiin etulinjoille Komppania ruokaili ja ruokaa laitettiin myös etulinjoille Ruokaa vietiin I joukkueelle Ruokailu Alikersantti Lahdenperä on haavoittunut. Komppaniamme sai käskyn varmistaa kiertävällä hiihtopartiolla pataljoonan majoitusmaasto Lehtovaaran eteläpuolella Alikersantti Vilho Kalla kaatui Vänrikit Kiviaho ja Laivossalmi, alikersantti Lahdenperä sekä sotamies Koivurova joutuivat sairaalaan Ruokailu, vietiin myös etulinjoille Tuotiin ruoka komppanialle Korpraali Tomperi haavoittui Korpraali Kylänpää haavoittui Alikersantti Veikko Nakkula haavoittui Saatiin Divisioonan päiväkäsky n:o 6. Vietiin muonaa etulinjoille. Sotamiehet Pirhonen ja Kaarlo Törmä haavoittuivat Ruokailu ja ruokaa vietiin etulinjoille. Ilmavaara oli jatkuvasti kaiken päivää I joukkueesta siirrettiin III joukkueeseen 1+3 miestä. Alikersantti V Saarela, M Niemi, A Ryynänen ja V Hyvärinen Ruokailu ja ruokaa vietiin myös etulinjoille Ruokailu. Ruokaa vietiin etulinjoille Komppaniamme sai täydennyksenä yhden konekivääripuolijoukkueen Oli päivän ensimmäinen ilmavaara ja sitä kesti melkein yhtämittaisesti klo saakka Ruokailu ja ruuan vienti etulinjoille.

6 5/ Komppaniamme sai täydennykseksi kaksi miestä Ruokailu ja ruuan vienti etulinjoille Vietiin II joukkueen, korpraali Ojasen ryhmälle konekivääri Ensimmäinen ilmavaara jota kesti yhtäjaksoisesti melkein klo saakka Vietiin patruunoita ynnä muita tarvikkeita I joukkueelle Lähetettiin muonaa etulinjoille Ruokailu ja vienti etulinjoille II ja III:lle joukkueelle lähetettiin patruunatäydennystä Ensimmäinen ilmavaara ja viimeiset kello 15.00, jolloin koneet lensivät itään päin Sotamiehet H Salmi ja R Jauhiainen ilmoittautuivat sairaalasta Komppania sai kaksi miestä täydennyksenä Ruokailu ja vienti etulinjoille Ruokailu ja vienti etulinjoille Ensimmäinen ilmavaara ja viimeisin klo Ruokailu ja vienti etulinjoille Komppaniamme sai täydennyksenä vääpelin Ruokailu ja vienti etulinjoille Alikersantti Vallo joutui sairaalaan Ilmavaaraa pienin keskeytyksin. Viholliskoneet lensivät viimeisen kerran itään klo Alikersantti Massa ilmoittautui lomalta Ruokailu ja vienti etulinjoille Vänrikki Salmi ilmoittautui täydennyksenä komppaniaamme Komppaniamme sai täydennyksenä lääkintämiehen Ruokailu ja sen vienti etulinjoille Vihollisen lentokoneet olivat ensimmäisen kerran liikkeellä. Kello ja välisen aikana ei kuulunut lentokoneiden ääniä. Ilmavaara loppui klo Sotamiehet Karppanen ja Pirttimaa ilmoittautuivat sairaalasta.

7 6/ Ruokailu ja vienti etulinjoille Kuului lentokoneen ääntä. Koska oli pimeää, ei voitu todeta lentosuuntaa Ruokailu. Ruokaa vietiin joukkueittain etulinjoille Vihollisen raskas pommikone oli liikkeellä, lensi lännestä itään Maksettiin päivärahat. Joukkueille rahat jaettiin etulinjoille Ruokailu ja vienti etulinjoille Sotamies Pekka Kinnunen joutui sairaalaan. Saatiin Divisioonan päiväkäsky n:o Ruokailu ja sitä viettiin myös etulinjoille Vihollisen lentokoneet olivat ensimmäisen kerran. Iltapäivällä vihollisen lentokoneiden liikkuminen oli vähäistä Ruokailu ja vienti etulinjoille Sotamies Karppinen ilmoittautui sairaalasta. Saatiin puhelinyhteys II joukkueesta komentopaikalle Sotamies Hyvönen ilmoittautui täydennyksenä komppaniaamme Ruokailu ja vienti linjoille Vihollisen lentokoneet aloittivat lentämisen Lehtovaaran seutuvilla Komppaniastamme lähti konekiväärijoukkue vänrikki Salmen johdolla Kesselin suuntaan Ruokailu ja vienti linjoille Kuului lentokoneen ääntä Ruokailu ja vienti linjoille. Aamupäivällä vihollisen lentotoiminta oli vähäistä, mutta puolenpäivän jälkeen koneet alkoivat liikkua hyvin paljon ja liike loppui vasta klo Ruokailu ja vienti linjoille Ruokailu ja vienti linjoille Vihollisenlentokoneet olivat ensimmäisen kerran liikkeellä. Lopettivat lentämisen klo Ruokailu ja vienti linjoille.

8 7/ Alikersantti M Kristo, sekä sotamiehet T Häkkinen ja O Majala palasivat lomalta Ruokailu ja vienti etulinjoille Kaksi aliupseeria ja viis miestä ilmoittautuivat täydennyksenä. Vihollisen lentokoneiden liikkuminen oli aivan vähäistä Ruokailu, vietiin myös etulinjoille Yöllä oli lentokoneita liikkeellä ja niitä kuului useitakin kertoja pienin väliajoin Ruokailu ja vienti linjoille Vihollisen lentokoneet aloittivat liikkumisen Lehtovaaran rintamalohkolla ja oli hyvin vilkasta koko päivän ajan Vänrikki Salmen konekiväärijoukkue palasi Kälkäsen suunnalta komppaniaan Vänrikki Salmen joukkue lähti Alasenjärven länsipuolelle Jes komppanialle alistettuna Ruokailu. Ruokaa vietiin myös etulinjalle Kuului lentokoneiden ääntä. Viimeisen kerran klo Jälkeen puolen yön oli vielä lentokoneita liikkeellä useamman kerran Ruokailu ja vienti linjoille. Vihollisen ilmavoimat olivat hyvin vilkkaassa toiminnassa koko päivän ajan. Saatiin divisioonan päiväkäsky n:o 8. Vänrikki Niilo Torvinen ylennettiin luutnantiksi ylipäällikön päiväkäskyllä n:o 21, Ruokailu, vietiin myös linjoille. Vihollisen lentokoneet olivat yöllä liikkeellä useamman kerran Ruokailu, viettiin myös etulinjoille Vihollisen lentokoneet aloittivat lentämisen ja lensivät vilkkaasti koko päivän ajan Sotamies Eemeli Minkkinen joutui sairaalaan Ruokailu, vietiin myös etulinjoille Ruokailu joka viettiin myös etulinjoille Vihollisenlentokoneet aloittivat lentämisen Lehtovaaran seutuvilla. Olivat koko päivän ajan hyvin vilkkaassa toiminnassa Vänrikki Kauko Kiviaho palasi lomalta Ruokailu. Vietiin etulinjoille.

9 8/13 Yöllä liikkui muutaman kerran vihollisen lentokoneita Ruokailu, vietiin myös etulinjoille Saatiin täydennyksenä yksi mies. Päivän aikana vihollisen lentokoneita ei lentänyt ollenkaan. Vänrikit Kiviaho ja Salmi sijoittuivat omiin joukkueisiinsa Ruokailu, viettiin etulinjoille Ensimmäinen joukkue tuli Saunasaaresta Ruokailu ja vienti etulinjoille Vihollisen lentokoneet alkoivat liikkua Lehtovaaran seutuvilla Sotamies Timperi määrättiin sairaalaan Ruokailu, ruokaa viettiin myös etulinjaan Vänrikki. (epäselvä nimi) joukkue lähti Alasenjärven suuntaan Jessille alistettuna Ruokailu ja vienti etulinjoille. Vihollisen lentokoneet olivat koko päivän vilkkaassa toiminnassa ja pudottivat muonaa Saunasaareen Korpraali Hiltunen ilmoittautui palanneeksi kotilomalta Ruokailu ja vienti linjoille Ruokailu ja vienti etulinjoille. Vihollisen lentokoneiden liikkuminen päivän aikana oli vähäistä Ruokailu ja vienti linjoille Ruokailu ja vienti linjoille. Vihollisen lentokoneet alkoivat tavalliseen tapaansa liikkumisen rintaman yläpuolella Vihollisen koneet pommittivat Lehtovaaraa Ruokailu ja vienti etulinjoille. Yöllä vihollisen lentokoneet lensivät useita kertoja ja ampuivat konekivääreillä Sotamies Nissilä saapui lomalta Ruokailu ja vienti etulinjoille Vihollisen lentokoneet olivat ensimmäisen kerran liikkeellä.

10 9/13 Maksettiin päivärahaa Ruokailu ja linjoille vienti. Yöllä olivat vihollisen lentokoneet liikkeellä useamman kerran. Saatiin Rykmentin päiväkäsky n:o Määrättiin kaksi miestä komppaniastamme j.k.kk:aan vänrikki Kriston käyttöön. Rykmentin päiväkäskyllä n:o 5 ylennettiin alikersantit Ilmari Massa ja Antti Alariukkola kersanteiksi ja korpraali Erkki Ojala alikersantiksi sekä sotamiehet Eero Mykkälä ja Anselm Mattila korpraaleiksi. Vihollisen lentokoneet olivat aamupäivällä liikkeellä Ruokailu ja vienti linjoille. Täydennyksenä saatiin yksi aliupseeri Sotamies Salmen palasi sairaslomalta ja sotamies Minkkinen sairaalasta. Viholliskoneet eivät liikkuneet päivän aikana ollenkaan Ruokailu ja sen vienti etulinjoille. Saatiin divisioonan päiväkäsky n:o Alkoivat vihollisen lentokoneet liikkua pudotellen samalla pommeja Putosi lentokone Jumiin Ruokailu ja vienti linjoille. Lentokoneet olivat liikkeellä yölläkin Sotamies Sulo Kettunen kaatui. Sotamies Keränen laitettiin pois komppaniastamme lääkärintarkastuksen perusteella Viholliskoneet olivat ensimmäisen kerran liikkeellä Sotamies Leo Maronen haavoittui Ruokailu ja vienti etulinjoille. Sotamies Pirttimaa palasi lomalta. Lentokoneet olivat päivän aikana vilkkaassa toiminnassa Sotamies Parkkila saapui lomalta Vihollisen lentokoneet aloittivat liikkumisen lohkollamme Ruokailu ja vienti linjoille.

11 10/ Komppaniastamme lähtivät lomalle: Luutnantti Torvinen, kersantit Krekula K, Helistö M, alikersantti H Tuoma ja sotamiehet Liikamaa L, Alatalo M, Ylikangas T ja Toratti H. Vänrikki Trömmer tuli v.t komppanian päälliköksi Vihollisen lentokoneet olivat päivän ajan vilkkaassa toiminnassa Ruokailu ja vienti etulinjoille Vihollisen lentokoneiden liikkuminen oli päivän aikana aivan vähäistä Ruokailu ja vienti linjoille. Sairaslomalta palasivat sotamiehet K Rahko, V Seipälä ja M Knuutti Vihollisen lentokoneet aloittivat liikkumisen lohkollamme. Lensivät koko päivän ajan Ruokailu ja vienti etulinjoille. Sotamies Hyvärinen lähti hautajaislomalle Viholliskoneet olivat vilkkaassa toiminnassa koko päivän ajan Ruokailu ja vienti etulinjoille Vihollisen lentokoneiden liikkuminen ei ollut kovin vilkasta Komppaniamme sai irrottautumiskäskyn Ruokailu ja vienti linjoille Lähtivät vänrikki Salmi ensimmäisen konekiväärijoukkueen ja vänrikki Kristo konekivääripuolijoukkueen kanssa etenemään tavoitteena Löytövaara Viholliskoneet alkoivat lentää pataljoonamme lohkolla. Olivat hyvin vilkkaassa toiminnassa koko päivän ajan Ruokailu ja ruuan vienti etulinjoille. Löytövaaran suunnalla olevaa joukkuetta eivät muonankuljettajat olleet löytäneet Viholliskoneet olivat vilkkaassa toiminnassa koko päivän ajan Vänrikki Kiviahon joukkue sai käskyn irrottautua. Ruokailu, ruokaa vietiin etulinjoille. Sairaslomalta palasivat alikersantti V Lahdenperä, korpraali M Rantamaa, M Koivurova ja A Nättilä. Alikersantti Matti Hofslagare kaatui. Lisäksi haavoittuivat sotamiehet: E Liukku, V Seipälä, K Korhonen, J Dunder ja M Mäkivuoti Vänrikki Kiviahon joukkue saapui Alasenjärven länsipuolelta Lehtovaaraan Ruokailu ja vienti etulinjoille.

12 11/ Loppu osa komppaniasta lähti Lehtovaarasta Löytövaaraan ja majoittui sinne. Kersantti V Toppinen ja alikersantti Erkinantti haavoittuivat. Kaksi hevosta kaatui ja kaksi haavoittui Vihollisen lentokoneet olivat aamulla seitsemän aikaan ensimmäisen kerran liikkeellä, mutta oli sitten päivän ajan vähäisempää. Korpraalit, T Kuurtio, P Alaviukkola ja sotamies A Alkku, A Moilanen ja H Kyllönen haavoittuivat Vihollisen ilmavoimat olivat vilkkaassa toiminnassa päivän aikana Konekivääriryhmät määrättiin asemien laittoon. Yksi konekivääriryhmä alistettiin osasto Essenille. Saatiin divisioonan päiväkäsky n:o 11. Saatiin ruokaa etulinjoille Hirmuisen kovaa tykistötulta. Ilmoitettiin pataljoonan komentajan taholta, että vihollisuudet lopetetaan. Komppanian päällikkö, luutnantti Torvinen palasi lomalta. Samalla palasivat myös sotamiehet Liikamaa ja Toratti Lomalta palasivat kersantit Helistö ja Krekula, alikersantit Tuomisto ja Alatalo Ruokailu. Tilanne oli koko päivän ajan rauhallinen. Konekivääriasemat siirrettiin 500 metriä taaksepäin etulinjasta Kaikin puolin rauhallista koko päivän ajan. Ryssät kuljettivat tavaroitaan saarretuista tukikohdistaan hevosilla ja lentokoneilla. Ruokailu. Kannaksella otettiin konekiväärit pois asemista Edelleen kaikin puolin rauhallista. Komppaniamme on edelleen varmistustehtävässä Löytövaarassa Ruokaa tuotiin Löytövaaraan Rauhallista koko päivän ajan. Ryssät kuljettivat koko päivän ajan kolonnia rajalle päin. Komppania on edelleen Löytövaarassa Tuotiin muonaa Rauhallista. Komppania on edelleen Löytövaarassa Tuotiin ruoka Komppania edelleen Löytövaarassa. Tehtiin ylennys esitykset.

13 12/ Ruokailu Paahdettiin suksia. Tilanne on edelleen sama kuin edellisinäkin päivinä Tuotiin ruoka Komppaniasta määrättiin kaksi miestä majoitustiedusteluun Kuhmon lossille Komppaniasta lähtivät seuraavat 16 miestä lomalle: Vänrikki Strömmer, alikersantti Mäenalanen, korpraalit Palosaari, Satta, Ellilä, Ranto sekä sotamiehet, Häkkinen, Pyynjy, Alatalo, Maronen, Koskela, Palokangas, Tikkala, Salmi, Y Koivisto ja Kanniainen. Kaksi aliupseeria ilmoittautui Kälkäsen riihellä majoitustiedusteluun Komppaniasta lähti yksi joukkue Kuhmon kirkonkylään Edellä mainittu joukkue saapui Kuhmoon Pataljoona lähti liikkeelle Löytövaarasta ja saapui Kuhmoon klo Pataljoona majoittui Ei mitään erikoista. Komppani käytti päivän ajan saunaa erittäin vilkaasti Ruokailu Pataljoonan yhteinen kenttäjumalanpalvelus ja rykmentin komentajan pääkatselmus. Saatiin divisioonan komentajan päiväkäsky n:o 12. Saatiin myös rykmentin päiväkäsky n:o 6. Komppaniassamme tehtiin edellä mainitulla päiväkäskyllä seuraavat ylennykset: Vääpeliksi Toimi Sikanen, ylikersantiksi Kaarlo Krekula. Kersantiksi seuraavat alikersantit: A Junes, A Kainu, M Keskitalo, V Lahdenperä, H Marmalainen, V Saarela, H Tuoma, L Vallo ja aliersantiksi J Eilittä, O Haakana, U Kangastalo, T Kurttio, A Palosaari, V Paldan, ja L Marmalainen. Korpraaliksi nimitettiin: E Kesti, L Liikamaa, L Mäkimaa, M Nättilä, O Pyyry, M Oikarinen, K Rahko, K Hakkarainen, M Alatalo, V Hyvärinen, L Krekula, M Huotari, M Mäkivuoti, N Niemi, L Karppanen, L Palokangas, Y Ruonala ja Jaakko Tiri Ei mitään erikoista. Sotamies Vittaniemi palasi sairaalasta Ruokailu Pataljoonan hiihtokilpailu, jossa oli 14 miehen joukkue edustamassa komppaniaamme. Pataljoonan mieskohtaisen hiihtomestaruuden em. kilpailussa voitti kersantti Arvi Kainu ylivoimaisesti ajalla Joukkuetuloksen voitti 2.KKK ajalla II oli 4.K, aika III oli Esik.K, aika IV oli 5.K, aika

14 13/ Ruokailu. V oli 6.K, aika Taistelujen jäljiltä puhdistettiin ja tarkastettiin aseet oikein perinpohjaisesti. Lomalta palasivat, kersantti Tauno Sikanen ja korpraali Viljo Hyvärinen. Täydennyksenä tuli komppaniaan sotamies Erkki Sarin JR 64:stä. Saatiin pataljoonan päiväkäsky n:o Ruokailu Pataljoona lähetti majoitustiedustelijat Korpisalmen kylään vänrikki Salmen johdolla. Tiedustelijat saapuivat tavoitteeseen klo Pataljoona lähti liikkeelle Pataljoona saapui tavoitteeseen ja majoittui Pataljoona lähetti majoitustiedustelijat Nurmekseen ja Petäiskylään vänrikki Kiviahon johdolla Pataljoona lähetti majoitus-, ja lämmitystehtäviä varten osaston vänrikki Salmen johdolla Petäiskylään Pataljoona lähti liikkeelle ja saapui Petäiskylään klo Pataljoona majoittui Ruokailu Komppaniamme on edelleen Petäiskylässä Ruokailu Ruokailu Ruokailu Pataljoona lähti Petäiskylästä liikkeelle ja majoittui Nurmeksen Porokylään klo

15

KOL./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

KOL./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA KOL./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3587 1/3 KOL./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 18.1.1940 2.4.1940 KOL./JR 27 perustettiin

Lisätiedot

1.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3577 1/10 1.KKK/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 19.1.1940 14.3.1940 1.KKK/JR 27 perustettiin

Lisätiedot

3./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/4 P 3563 3./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 4.2.1940 27.3.1940 Lähestyessä kranaattituli

Lisätiedot

3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3624 1/ 3./I/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 4.2.1940 12.3.1940 3./JR 65 koottiin Tampereella

Lisätiedot

2.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

2.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 2.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/4 P 3630 2.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 24.1.1940 24.4.1940 2.KKK./JR 65 koottiin

Lisätiedot

8./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

8./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 8./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 4827 1/5 8./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 17.1.1940 14.3.1940 8./JR 27 perustettiin Kemissä

Lisätiedot

3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3624 1/7 3./I/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJAT 4.2.1940 3.3.1940 4.3.1940 16.3.1940 3./JR

Lisätiedot

2./Er. P 13 SOTAPÄIVÄKIRJA PIELISJÄRVEN (LIEKSAN) JA KUHMON RINTAMALTA

2./Er. P 13 SOTAPÄIVÄKIRJA PIELISJÄRVEN (LIEKSAN) JA KUHMON RINTAMALTA 2./Er. P 13 SOTAPÄIVÄKIRJA PIELISJÄRVEN (LIEKSAN) JA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/5 P 2424 2./Er. P 13 SOTAPÄIVÄKIRJA 23.2.1940 20.3.1940

Lisätiedot

ERILLINEN PATALJOONA 12 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

ERILLINEN PATALJOONA 12 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA ERILLINEN PATALJOONA 12 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 1/5 ERILLINEN PATALJOONA 12 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Tammikuussa

Lisätiedot

2./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJAN KUHMON RINTAMALTA

2./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJAN KUHMON RINTAMALTA 2./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJAN KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/5 P 3576 2./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 17.1.1940 5.3.1940 2./JR 27 perustettiin Kemissä

Lisätiedot

RASKAS PATALJOONA 9 ILMATORJUNTAJOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KUHMON RINTAMALTA

RASKAS PATALJOONA 9 ILMATORJUNTAJOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KUHMON RINTAMALTA RASKAS PATALJOONA 9 ILMATORJUNTAJOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä toimintakertomuksesta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/4 Raskas pataljoona 9 ilmatorjuntajoukkueen

Lisätiedot

9. AMPUMATARVIKEVARASTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

9. AMPUMATARVIKEVARASTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 9. AMPUMATARVIKEVARASTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/7 P 3550 22.AVar.K SOTAPÄIVÄKIRJA 1.1.1940 17.4.1940

Lisätiedot

8./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

8./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 8./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3632 1/3 8./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 21.1.1940 20.3.1940 8./JR 65 koottiin Tampereella

Lisätiedot

5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3582 1/10 5./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 19.1.1939 31.3.1940 5./JR 27 perustettiin Kemissä

Lisätiedot

5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 5./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3582 4./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 1939 1940 5./JR 27 perustettiin Kemissä YH:n aikana

Lisätiedot

1.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/6 P 3625 1.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 23.1.1940 24.4.1940 1.KKK/JR 65 koottiin

Lisätiedot

9. LÄÄKINTÄKOMPPANIAN II JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

9. LÄÄKINTÄKOMPPANIAN II JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 9. LÄÄKINTÄKOMPPANIAN II JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3766 1/16 9. Lääkintäkomppanian II joukkueen SOTAPÄIVÄKIRJA

Lisätiedot

II/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

II/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA II/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisistä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/8 P 3627 II/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 18.1.1940 31.3.1940 18.1.1940 23.05 Puhelimella

Lisätiedot

JR 25 2.ELINTARVIKEKOLONNAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

JR 25 2.ELINTARVIKEKOLONNAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA JR 25 2.ELINTARVIKEKOLONNAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/5 T 1932 2.E-kol/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 27.1.1940 15.4.1940

Lisätiedot

3.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3.KKK/JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P4829 1/13 3.KKK/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 18.1.1940 30.3.1940 2.KKK/JR 27 perustettiin

Lisätiedot

1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (2) P 3622

1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (2) P 3622 1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (2) P 3622 Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3622 1/3 1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 28.1.1940 12.3.1940 1./JR 65 koottiin

Lisätiedot

6./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

6./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 6./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/10 P 3583 6./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 19.1.1939 15.3.1940 6./JR 27 perustettiin Kemissä

Lisätiedot

1.KKK/JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1.KKK/JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1.KKK/JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/8 P 3564 1.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 12.10.1939 14.4.1940 12.10.1939 20.00

Lisätiedot

Krh.K/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

Krh.K/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Krh.K/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3573 1/15 Krh.K/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 5.12.1939 2.4.1940 5.12.1939 Komppaniasta

Lisätiedot

4./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

4./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 4./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/8 P 3581 4./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 19.1.1940 28.3.1940 4./JR 27 perustettiin Kemissä

Lisätiedot

7./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

7./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 7./JR27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/5 P4824 7./JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA 1940 1940 7./JR 27 perustettiin Kemissä YH:n

Lisätiedot

2./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

2./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 2./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3622 P 3623 1/8 2./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 4.2.1940 26.3.1940 2./JR 65 koottiin

Lisätiedot

9.ELÄINLÄÄKINTÄKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA

9.ELÄINLÄÄKINTÄKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA 9.ELÄINLÄÄKINTÄKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/8 P 3540 9.ELK Sotapäiväkirja 23.12.39 13.3.40

Lisätiedot

KEVYTOSASTO von ESSENIN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA. (Kevyt Osasto 9)

KEVYTOSASTO von ESSENIN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA. (Kevyt Osasto 9) KEVYTOSASTO von ESSENIN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (Kevyt Osasto 9) Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/8 P 3535 Kev.Os v. Essen SOTAPÄIVÄKIRJA 5.12.1939

Lisätiedot

88. KUORMASTOKOMPPANIAN TOISEN JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

88. KUORMASTOKOMPPANIAN TOISEN JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 88. KUORMASTOKOMPPANIAN TOISEN JOUKKUEEN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/7 P 3557 II/88.Km.K SOTAPÄIVÄKIRJA 16.1.1940

Lisätiedot

26.AUTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

26.AUTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 26.AUTOKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/5 P 1720 26.AutoK SOTAPÄIVÄKIRJA 13.10.1939 17.5.1940 P-4 Sotapäiväkirja

Lisätiedot

4./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

4./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 4./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 4503 1/8 4./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 4.2.1940 12.3.1940 4./JR 65 koottiin Tampereella

Lisätiedot

I/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

I/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA I/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 I/JR 65:N SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Jalkaväkirykmentti 65 (Perustamisvaiheessa

Lisätiedot

5./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

5./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 5./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3628 1/16 5./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 24.1.1940 12.4.1940 5./JR 65 koottiin Tampereella

Lisätiedot

PIONEERIPALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA

PIONEERIPALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA PIONEERIPALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3537 1/12 Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA 22.12.39-15.4.1940

Lisätiedot

VIESTIPATALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

VIESTIPATALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA VIESTIPATALJOONA 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3533 VP 9 SOTAPÄIVÄKIRJA 20.1.1940 16.4.1940 Aik. Er.Viesti.K 7.12.1949

Lisätiedot

KEVYT OSASTO 9 POLKUPYÖRÄKOMPPANIAN (PPK/Kev.Os 9) SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

KEVYT OSASTO 9 POLKUPYÖRÄKOMPPANIAN (PPK/Kev.Os 9) SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA KEVYT OSASTO 9 POLKUPYÖRÄKOMPPANIAN (PPK/Kev.Os 9) SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/29 P 3534 PPK/Kev.Os.9 (Kev.Os./JR

Lisätiedot

3.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3572 1/10 3.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 14.10.1939 29.3.1940 14.10.1939 12.00

Lisätiedot

JALKAVÄKIRYKMENTTI 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

JALKAVÄKIRYKMENTTI 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA JALKAVÄKIRYKMENTTI 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 Talvisodan Jalkaväkirykmentti 27, Kemin rykmentti Jalkaväkirykmentti

Lisätiedot

2.KrK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

2.KrK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 2.KrK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/14 P 3634 2.KrK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 23.1.1940 8.4.1940 2.KrK./JR 65 perutettiin

Lisätiedot

I/KTR 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

I/KTR 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA I/KTR 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/8 P 3548 I/KTR 9 SOTAPÄIVÄKIRJA 23.1.1940 24.4.1940 Perustamisesta ja ajasta

Lisätiedot

3.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

3.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 3.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/18 P 3633 3.KKK/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 24.1.1940 20.3.1940 3.KKK./JR 65 koottiin

Lisätiedot

1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 4497 1/7 1./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 2.2.1940 6.3.1940 1./JR 65 koottiin Oulussa

Lisätiedot

2./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

2./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 2./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3562 1/13 2./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 30.11.1939 27.3.1940 Jalkaväkirykmentti 25,

Lisätiedot

2./Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA

2./Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA 2./Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/15 P 3538 2./Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA 1.1.1940 12.5.1940 1.1.1940

Lisätiedot

2.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

2.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 2.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3147 1/11 2.KKK/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 15.12.1939 13.3.1940 15.12.1939 02.00

Lisätiedot

IPAK 74 (KAJAANI) SOTAPÄIVÄKIRJA

IPAK 74 (KAJAANI) SOTAPÄIVÄKIRJA IPAK 74 (KAJAANI) SOTAPÄIVÄKIRJA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/24 P 1898 IPAK 74 (KAJAANI) SOTAPÄIVÄKIRJA 12.10.1939 15.3.1940 12.10.1939 21.00-22.00

Lisätiedot

1./ Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1./ Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1./ Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/11 P 4686 1./Pion.P 9 SOTAPÄIVÄKIRJA 21.12.1939 17.3.1940 20.12.1940 13.00

Lisätiedot

SISSIPALJOONA 5 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (HEIMOPATALJOONA)

SISSIPALJOONA 5 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (HEIMOPATALJOONA) SISSIPALJOONA 5 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA (HEIMOPATALJOONA) Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 Sissipataljoona 5 sotapäiväkirja Kuhmon rintamalta 1/14

Lisätiedot

JALKAVÄKIRYKMENTTI 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

JALKAVÄKIRYKMENTTI 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA JALKAVÄKIRYKMENTTI 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 JALKAVÄKIRYKMENTTI 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Jalkaväkirykmentti

Lisätiedot

6./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

6./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 6./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/17 P 3568 6./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 3.12.1939 5.4.1940 3.12.1939 Komppanian päälliköksi

Lisätiedot

1./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

1./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/14 P 3561 1./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 3.12.1939 22.1.1940 ja 29.1.1940 26.3.1940

Lisätiedot

Matti Johannes Rekola Jatkosodassa 1944

Matti Johannes Rekola Jatkosodassa 1944 Matti Johannes Rekola Jatkosodassa 1944 Koostanut Jukka Lamminmäki 2013 Tutkimusaineisto www.propatria.fi (käytetty luvalla) Muut lähteet: Jatkosodan historia, osa 4. WSOY 1993. Sotatieteen laitos 1993

Lisätiedot

6./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

6./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 6./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3629 1/20 6./JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA 23.1.1940 24.4.1940 6./JR 65 koottiin Tampereella

Lisätiedot

9./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

9./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 9./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/14 P 3571 9./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 12.10.1939 8.4.1940 12.10.1939 11.00 Komppanian

Lisätiedot

II/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

II/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA II/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 II/JR 65:n SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 1/41 20.1.1940 Suomussalmelle Raatteeseen

Lisätiedot

AUTOKOMPPANIAN 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

AUTOKOMPPANIAN 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA AUTOKOMPPANIAN 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3555 1/22 39.AutoK Sotapäiväkirja 13.10.1939 13.3.1940 13.10.1939 21.30

Lisätiedot

I/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

I/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA I/ 27 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3574 1/16 I/JR 27 SOTAPÄIVÄKIRJA Pataljoona Lassila 19.1.1940 Pataljoona oli Suomussalmella,

Lisätiedot

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa

Suunnistuksen maakuntaviesti Paljakassa Suunnistuksen maakuntaviesti 9.8.2014 Paljakassa Puolangan Ryhti T U L O K S E T Kilpailun sarjat: NUA; NUA1; NUA2; NUA3; NUB; NUB1; NUB2; NUB3; MYL; MYL1; MYL2; MYL3; MYL4; MYL5; NYL; NYL1; NYL2; NYL3;

Lisätiedot

5./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

5./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 5./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 1/53 P 3567 5./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 4.12.1939 4.4.1940 Komppaniaa koulutettiin

Lisätiedot

2./ERILLINENPATALJOONA 14. SOTAPÄIVÄKIRJA

2./ERILLINENPATALJOONA 14. SOTAPÄIVÄKIRJA 2./ERILLINENPATALJOONA 14. SOTAPÄIVÄKIRJA 9.10.1939 18.3.1940 Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 2./Erillinenpataljoona 14 Sotapäiväkirja 1/47 9.10.39 17.25

Lisätiedot

Bf 109 G-2 1/72 18 MERSU MESSERSCHMITT BF 109 G SUOMEN ILMAVOIMISSA

Bf 109 G-2 1/72 18 MERSU MESSERSCHMITT BF 109 G SUOMEN ILMAVOIMISSA Bf 109 G-2 1/72 18 MERSU MESSERSCHMITT BF 109 G SUOMEN ILMAVOIMISSA G-6 G-6/R6 G-6ZY G-6 G-6AS 1/48 KEHITYS 25 ITÄINEN SUOMENLAHTI LeLv 34 aloitti sotalentonsa Mersuilla maaliskuun 16. päivänä, kun 2.

Lisätiedot

JALKAVÄKIRYKMENTTI 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

JALKAVÄKIRYKMENTTI 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA JALKAVÄKIRYKMENTTI 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 Prikaati Vuokko, Jalkaväkirykmentti 25, Kuhmon rintamalla. Puna-armeijan

Lisätiedot

TALVISOTA 14.10.1939 25.4.1940 JR7

TALVISOTA 14.10.1939 25.4.1940 JR7 Tämä dokumentti on koostettu Kansallisarkistolta vuonna 2008 tilatusta aineistosta, sukulaisten muistikuvista sekä seuraavista teoksista: Arvo Ojala ja Eino Heikkilä, 1983: Summan valtateillä ja Viipurin

Lisätiedot

II/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

II/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA II/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/18 II/JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 4-5.12.1939 Kapteeni Aarne Tauben

Lisätiedot

8./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

8./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 8./JR25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/13 P 4567 8./JR 25 SOTAPÄIVÄKIRJA 12.10.1939 7.4.1940 12.10.1939 08.00 Reservin

Lisätiedot

III/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

III/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA III/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 III/JR 25 Perustaminen 9.Divisioonaan kuulunut Jalkaväkirykmentti 25:n kolmas pataljoona

Lisätiedot

9.LIIKENNEKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

9.LIIKENNEKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 9.LIIKENNEKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 P 3551 1/12 9.Liik.K SOTAPÄIVÄKIRJA 1.1.1940 10.4.1940 Aikaisempi

Lisätiedot

TULOKSET Sandels 5/22/ :16:04 PM Pisteet yhteensä Tehtävä Ammunnan tulokset Tulos / Aika Pisteet

TULOKSET Sandels 5/22/ :16:04 PM Pisteet yhteensä Tehtävä Ammunnan tulokset Tulos / Aika Pisteet Sij. XXIX SANDELS-JOTOS 21.-22.5.2016 5/22/2016 12:16:04 PM NumeroJoukkue Pisteet yhteensä Tehtävä Ammunnan tulokset Tulos / Aika Pisteet 1 1 12 Kuopion Reserviläiset 170.95 vänrikki Kettunen Jukka alikersant

Lisätiedot

III/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

III/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA III/ 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2013 1/12 III/JR 65 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Siirto Suomussalmelta Kuhmon rintamalle.

Lisätiedot

13. - 14.11.1950, HELSINKI, Olympialaisten kilpailutoimikunta

13. - 14.11.1950, HELSINKI, Olympialaisten kilpailutoimikunta 13. - 14.11.1950, HELSINKI, Olympialaisten kilpailutoimikunta kärpässarja 1. Alvar Vihersalo Popinniemen Ponnistus 2. Oiva Timonen Seinäjoen Urheilijat 3. Tapio Parkkinen Seinäjoen Sisu kärpässarja 1.

Lisätiedot

Sotavainajia löydetty Taipalosta

Sotavainajia löydetty Taipalosta Väinö Valtonen Sotavainajia löydetty Taipalosta Taistelukentille on viime sodissa arvioitu jääneen ja kadonneen noin 13000 sotilasta. Etsintöihin on talkoovoimin osallistunut jopa 250 vapaaehtoista. Myös

Lisätiedot

T DE SOTAPÄIVÄKIRJA

T DE SOTAPÄIVÄKIRJA T 2572 9. DE SOTAPÄIVÄKIRJA 18.1.40 28.3.40 1/90 9.Divisioonan Esikunnan (9.DE) sotapäiväkirja Kuhmon rintamalta 18.1.40 28.3.40 18.1.40 Pohjois-Suomen ryhmän esikunta (P-SRE), ( Heimo ), antoi käskyn

Lisätiedot

9. TALOUSKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA

9. TALOUSKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA 9. TALOUSKOMPPANIAN SOTAPÄIVÄKIRJA SUOMUSSALMEN JA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2015 P 3536 9.Tal.K SOTAPÄIVÄKIRJA 17.4.1940 19.4.1940 Aik

Lisätiedot

SOTASAIRAALA 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

SOTASAIRAALA 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA SOTASAIRAALA 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/4 SOTASAIRAALA 39 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA 9.10.1939 Aloitettiin

Lisätiedot

2/JR 14 Sotamuistelmia. 2/JR 14 Sotapäiväkirja

2/JR 14 Sotamuistelmia. 2/JR 14 Sotapäiväkirja 2/JR 14 Sotamuistelmia 2/JR 14 Sotapäiväkirja (P.K.) 3.12 klo 15. Luutn. Haavisto ilmoitti T.sT. vartio Virralle johon kuului 4 joukkueen 3. ja 4. ryhmä jotka olivat Savikan(?) Kaura-ahossa etuvartiossa

Lisätiedot

I/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA

I/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA I/ 25 SOTAPÄIVÄKIRJA KUHMON RINTAMALTA Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 I/JR 25 Perustaminen 9.Divisioonan kulunut Jalkaväkirykmentti 25:n ensimmäinen pataljoona

Lisätiedot

Toivo Pyyhtiä KEN TÄSTÄ KÄY SAA KAIKEN TOIVON HEITTÄÄ

Toivo Pyyhtiä KEN TÄSTÄ KÄY SAA KAIKEN TOIVON HEITTÄÄ 1 Toivo Pyyhtiä KEN TÄSTÄ KÄY SAA KAIKEN TOIVON HEITTÄÄ Ylikersantti Toivo Pyyhtiän muistelmia jatkosodan rintamataisteluista konekiväärimiehen silmin nähtynä Lopella 2005 (toim. Ilmo Pyyhtiä) 2 ESIPUHE

Lisätiedot

TALVISODAN TILINPÄÄTÖS

TALVISODAN TILINPÄÄTÖS TALVISODAN TILINPÄÄTÖS Talvisota 30.11.1939 13.3.1940 I. Sotasuunnitelmat 1930- luvulla II. Sotatoimet joulukuussa 1939 III. Etsikkoaika tammikuu 1940 IV. Ratkaisevat taistelut helmi- ja maaliskuussa 1940

Lisätiedot

MATKAKERTOMUS KV ALKOON Kenttävartio Remu > Mäki > Alko > Viiri

MATKAKERTOMUS KV ALKOON Kenttävartio Remu > Mäki > Alko > Viiri MATKAKERTOMUS KV ALKOON Kenttävartio Remu > Mäki > Alko > Viiri Sotahistoria ja matkakertomus 14.D:n alueella Tsirkka-Kemijoen varressa olleeseen kenttävartio Alkoon, joka tunnettiin ensin nimillä Remu

Lisätiedot

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS

Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS Kainuun Maakuntahiihto, pm ja HS T U L O K S E T Miehet 15 vuotta 3 km V 1. Tommi Härkönen Paltamon Urheilijat 7.23,7 2. Antti Huusko Ristijärven Pyry 7.23,8 0.00,1-5. 30834424 Mikko Haverinen Kuhmo-Ski

Lisätiedot

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa

Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa Kainuun maakuntaviestisuunnistus Paljakassa 15.9.2013 Puolangan Ryhti T U L O K S E T Naiset 1. KaSu 1 Kajaanin Suunnistajat 1.51.12,3 2. SoJy 3 Sotkamon Jymy 1.54.51,4 3.39,1 3. SuRa Suomussalmen Rasti

Lisätiedot

Veikko Hietalan sotavuodet - sotapäiväkirjat kertovat -

Veikko Hietalan sotavuodet - sotapäiväkirjat kertovat - Veikko Hietalan sotavuodet - sotapäiväkirjat kertovat - LYHYESTI Veikko Hietala syntyi 3.4.1914 Nivalassa Pohjois-Pohjanmaalla. Hän kävi kansakoulun ja varusmiespalveluksen aikana hänet koulutettiin pikakivääriampujaksi.

Lisätiedot

KYMENLAAKSOLAISRYKMENTTI TALVISODASSA

KYMENLAAKSOLAISRYKMENTTI TALVISODASSA KYMENLAAKSOLAISRYKMENTTI TALVISODASSA Kenttäarmeijan YH määrätään siis liikekannallepano 14.10.1939 Aluejärjestelmä 1. Valtakunta oli jaettu 9 sotilaslääniin jotka perustivat kenttäarmeijan divisioonat

Lisätiedot

Leppävaara sisällissodassa 1918

Leppävaara sisällissodassa 1918 Alberga vuosisadan alussa Albergaan kasvanut työväenasutusalue 1905 - Useita työväenliikkeen johtohenkilöitä Sirola, Wuolijoki; Salmelat, Mäkelä Albergan Työväenyhdistys perustettiin 1911 Vallityöt 1914-1917:

Lisätiedot

TALVISOTA SALLASSA Heikki Tala

TALVISOTA SALLASSA Heikki Tala TALVISOTA SALLASSA Heikki Tala Toinen maailmansota syttyy 1.9.1939, kun Saksa hyökkää Puolaan, ja Ranska ja Britannia julistavat sodan Saksalle. Neuvostoliitto liittyy Saksan hyökkäykseen ja Puola jaetaan

Lisätiedot

Vauhkonen ampui venäläisen sotilaan

Vauhkonen ampui venäläisen sotilaan Vauhkonen ampui venäläisen sotilaan Suomen sotaa käytiin 200 vuotta sitten tähän aikaan kesästä eri puolilla Suomea. Torstaina 5.6. näyteltiin perimätietojen mukaan ainakin yksi sodan episodi Pieksämäellä.

Lisätiedot

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat

FIS 37. Puolangan hiihdot. 9.2. 2014 Honkavaarassa. Lähtölistat FIS 37. Puolangan hiihdot 9.2. 2014 Honkavaarassa Lähtölistat Kilpailun sarjat: M08; N10; M10; N12; M12; N14; M14; N16; M16; N45; M45; M55; M65; N18; N20; N35; NYL; M18; M20; M35; MYL; Lähtöaika Nro Lisenssi

Lisätiedot

Talvisodan ensimmäinen torjuntavoitto

Talvisodan ensimmäinen torjuntavoitto 1 75 vuotta sitten: Tolvajärvi antoi toivoa Talvisodan ensimmäinen torjuntavoitto Suomalaiset sotilaat saavuttivat 75 vuotta sitten 12. joulukuuta 1939 Tolvajärvellä uskomattomalta tuntuneen Talvisodan

Lisätiedot

Tämä on esimerkki Sukututkimus Propatrian Sotatie-paketista sisältäen myös lisävalintoja. Propatrian kommentit ovat [hakasuluissa]

Tämä on esimerkki Sukututkimus Propatrian Sotatie-paketista sisältäen myös lisävalintoja. Propatrian kommentit ovat [hakasuluissa] Tämä on esimerkki Sukututkimus Propatrian Sotatie-paketista sisältäen myös lisävalintoja. Propatrian kommentit ovat [hakasuluissa] Virtanen, Matti synt. 22.9.1917 [Sota-arkistossa säilytettävien valokuvien

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS

TOIMINTAKERTOMUS OSASTO KEKKONEN TOIMINTAKERTOMUS 5.12.1939 27.1.1940 Aikaisemmin Er.Os./KuHK Alkuperäisestä sotapäiväkirjasta luettavaan muotoon muokannut Matti Halonen 2014 1/7 Selostus Osasto Kekkosen toiminnasta Ajalla

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kainuun alueuinnit Tulostuspäivämäärä 12 lokakuu 2008 Kilpailun paikkakunta Kajaani Tulostusaika 21:16 Järjestäjä Kajaanin Uimaseura

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 päivitetty 8.3.2015 klo 23.30 MM 1. Lehtonen Seppo JST 39 44 43 42 38 206 2. Mäkinen Mauno VaaTi 44 39 45 40 36 204 3. Ylönen Niilo JST 40 35 45 43 39

Lisätiedot

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat)

Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Tulokset Täydellinen - Ikäryhmittäin (pisteet ja väliajat) Kilpailu Kainuun alueuinnit Tulostuspäivämäärä Kilpailun paikkakunta Järjestäjä Kajaani Tulostusaika 16:31 Kajaanin Uimaseura ry 16 marraskuu

Lisätiedot

Kainuun am-pitkämatka , Sotkamo, Sotkamon H21 12,30 km osallistujia: 17

Kainuun am-pitkämatka , Sotkamo, Sotkamon H21 12,30 km osallistujia: 17 H21 12,30 km osallistujia: 17 1 11:21 2357 194079 Härkönen Miko KuPe 2 11:24 194232 Hyppölä Tero SoJy 3 11:27 156803 Juntunen Jukka-Pekka KuPe 4 11:30 90326 202689 Korhonen Ari-Matti KaSu 5 11:33 20109

Lisätiedot

KAINUUN TALVIKISAT 2010

KAINUUN TALVIKISAT 2010 KAINUUN TALVIKISAT 00 MYL tettu 0.0.0 klo.07.7 Sivu 8 Toni Närväinen Paavo Puurunen 707 7899 Liperin Hiihtoseura.9,., +,0 7 7 Heikki Palosaari Alexander Schwarz 8088 7 Vuokatti Ski Team Ka.9,9.,8 +0, +,

Lisätiedot

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS

Kainuun piirinmestaruushiihdot, maakuntahiihto ja hopeasomman aluekilpailu Kajaanissa 14.2.2015. SIJA M12 3km TULOS SIJA M12 3km TULOS 1. 4 Konsta Korhonen 40129190 Kainuun Hiihtoseura 0:09:13 2. 6 Tommi Huusko 40082728 Ristijärven Pyry 0:09:15 3. 8 Tuukka Tolkkinen 40231813 Sotkamon Jymy 0:09:17 4. 5 Topias Törmäkanga

Lisätiedot

Nykyinen Jääkäriprikaatin Kilta ry jatkaa joukko-osastokiltana niiden perinteiden

Nykyinen Jääkäriprikaatin Kilta ry jatkaa joukko-osastokiltana niiden perinteiden JÄÄKÄRIPRIKAATIN KILTA ry KILLAN JOHTOKUNNAT JA HALLITUKSET 99600 SODANKYLÄ sähköposti: sihteeri@jprkilta.fi JÄÄKÄRIPRIKAATIN KILTA ry:n JOHTOKUNNAT JA HALLITUKSET Nykyinen Jääkäriprikaatin Kilta ry jatkaa

Lisätiedot

Luutnantti Heikki Kunnaala panssarivaunu- ja panssariautojoukkueen

Luutnantti Heikki Kunnaala panssarivaunu- ja panssariautojoukkueen Luutnantti Heikki Kunnaala panssarivaunu- ja panssariautojoukkueen johtajana Luutnantti Heikki Kunnaala astui vapaaehtoisena varusmiespalvelukseen Talvisodan aikana 23.1.1940. Koulunkäynnin ohessa hän

Lisätiedot