Arvoisa kilpakalastaja, Tervetuloa Perhonjoen karsintaan!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Arvoisa kilpakalastaja, Tervetuloa Perhonjoen karsintaan!"

Transkriptio

1 Arvoisa kilpakalastaja, Tervetuloa Perhonjoen karsintaan! Vuoden 2014 Perhonjoen karsinta järjestetään lauantaina 7.kesäkuuta uudistetulla sisällöllä. Muutokset koskevat pääasiassa poolien määrää, niiden sijaintia sekä hyväksyttäviä kalalajeja ja minimikokoja. Seuraavassa on kilpailuun valmistautumisen kannalta hyödyllistä ennakkotietoa. Kilpailuaika lauantai Ilmoittautuminen klo 7.00 mennessä, arvonta on klo Kalastusjaksot klo Tulokset ja palkintojen jako noin klo Kilpailukeskus on Salonkylän koululla (Prellinsaarentie 29, Kaustinen). Kalastetaan kolme jaksoa kolmella Perhonjoen viidelle eri koskelle rajatuista kymmenestä poolista. Jakson pituus on 1h 30 min kalastusta ja 1h 30min valvontaa. Koskea vaihdetaan jokaisen jakson jälkeen. Kilpailijat valvovat toisiaan. Kisakoskille siirrytään kilpailijoiden omilla autoilla. Kilpailukosket ja poolimäärät koskittain: Markunkoski (poolit 1-3) on nelisen kilometriä Kaustisen keskustasta ylävirtaan (eli Jyväskylän suuntaan). Mosalankoski (poolit 4-5) on Kaustisen keskustan tuntumassa. Mylly- ja Kuorikoski (poolit 6-7) löytyy Nikulan kylältä kuusi kilometriä Kaustiselta Kokkolan suuntaan. Mankkilankoski (pooli 8) ja Ojalankoski (poolit 9-10) ovat kilpailukeskuksen lähistöllä kymmenkunta kilometriä Kaustiselta Kokkolan suuntaan. Kisassa on paikkoja enintään 20 osallistujalle. Ilmoittautuminen tapahtuu normaalin SVK:n kaavan mukaan. Ilmoittautumisohjeet löytyvät SVK:n nettisivuilta osoitteesta -> kilpailut -> SMkutsut -> SM-perhokalastus 2014 Osallistumismaksu on 60 euroa. Maksu on oltava seuran tilillä (perhonjokilaakson perhokalastajat ry, ) mennessä, jonka jälkeen osallistumisensa peruuttaneelle palautetaan maksu vain lääkärintodistusta vastaan jos kisa ei peruutuksen vuoksi tule täyteen. Osallistumismaksut käytetään SVK-veron jälkeen pääasiassa kisaa edeltävään killeistutukseen. Lounasruokailu ensimmäisellä erätauolla kuuluu myös osallistumismaksuun. Viiden euron lisämaksulla saa paikan yhteismajoitukseen kisakeskuksessa sekä aamiaisen, joka on tarjolla kisakeskuksessa kello 6.30 alkaen (sisältää myös tuloslaskentakahvit ). Kilpailukalat: Kirjolohi, ahven ja kaikki särkikalat alamitalla 18cm. Taimen alamitalla 40cm. Harjus alamitalla 30cm. Kaikki kalat vapautetaan mittauksen jälkeen. Kilpailukoskilla on kaikki kalastus kielletty (istutusrauhoitus) keskiviikosta 4.6 alkaen. Onkikokoisia kirjolohia istutetaan jokaiseen pooliin noin kpl siten, että poolien kalamäärä olisi kokonaisuudessaan mahdollisimman tasainen. Poolit ovat pituudeltaan noin 150m ja joen leveys enimmäkseen alle 30 m. Kesäkuun alun virtaama on keskimäärin noin kuutiota, jolloin kahlaamalla pystyy ylittämään joen joka poolissa.

2 Kilpailussa on kalastus sallittu koko joen leveydeltä ja molemmilta rannoilta poislukien piha-alueet. Lähes kaikilla pooleilla asutusta rannan tuntumassa: Piha-alueilla kulkeminen on kielletty! Siltoja ei saa käyttää ylitykseen jakson aikana. Ilmoittautuminen yhteismajoitukseen (pe-la) ja aamiaiselle (la klo 6.30->): Kilpailijoille on järjestetty mahdollisuus yhteismajoituksena tapahtuvaan yöpymiseen koululuokkien lattialla kisakeskuksessa Salonkylän koululla. Oma patja ja lakanat, tyynyt, makuupussit tms. mukaan. Hintaan sisältyy kisakeskuksessa kello 6.30 alkaen tarjolla oleva aamiainen. Majoitus+aamiainen -paketin hinta on 5 euroa. Majoituksen ja aamiaisen voi maksaa osallistumismaksun yhteydessä tilille tai paikan päällä käteisellä. Yhteismajoittujat voivat kysellä lisätietoja saapuessaan myös Mikalta numerosta Kilpailun yhteystiedot (kilpailujohtaja): Vesa Rissanen vesa_rissanen@fmi.com Uudet koskialueet: Mankkilankoski (pooli 8) Ojalankosken sivuhaara. Sijaitsee fyysisesti noin 300 metriä etelään Ojalankoskelta, mutta autolla matkaa kisakeskuksesta poolille 8 tulee pari kilometriä. Noin kolmannes joen vesimäärästä virtaa Mankkilankosken kautta ja kaksi kolmannesta Ojalankosken kautta. Mankkilankosken putouskorkeus on sama, mitä Ojalankosken pooleilla 9 ja 10 yhteensä. Auto jätetään grillikatoksen kohdalle [P], kalastus aloitetaan vastarannalta. Valvoja on vastarannalla ja sillan yläpuoleisessa vastarannan saaressa, koska eteläranta kosken yläosassa on jyrkkä, tiheä ja osittain piha-aluetta!

3 Mylly- ja Kuorikoski (poolit 6-7) Kilpailukeskuksen ja Kaustisen keskustan puolivälissä Nikulan kylällä, Perhonjoen ylittävän sillan molemmin puolin olevalta koskialueelta löytyy uudet poolit 6 ja 7. Pysäköintipaikalta [P] kävellään kuutospoolille Kuorikoskentietä pitkin sillalle. Seiskapoolille kulku tapahtuu pellon raunaa rantaan ja edelleen noin sata metriä ylävirtaan poolille. Asutusta on paljon kummankin poolin vastarannalla sekä seiskapoolilla sillan alapuolella. Piha-alueilla kulkeminen on kielletty! Seiskapoolilla piha-alueen ja joen välinen kaistale on hyvin tiheäkasvuinen, joten valvoja tulee pysymään pihan alapuolisella alueella ellei erikseen sovita kalastajan ja valvojan kesken, että valvoja saa kahlata ylemmäksi. Markunkoski (poolit 1-3) Markunkosken ylimmille pooleille kulku uutta reittiä pitkin Viitalantien kautta autiotalon pihaan [P]. Pooli 1 on kokonaan, ja pooli 2 osittain entisen ykköspoolin yläpuolisella alueella. Valvoja saa mennä poolien 2 ja 3 isoon saareen. Poolien kalastajat ja valvojat voivat sopia keskenään valvojan kulloisenkin sijainnin.

4 Perhonjoen karsinta, ajo-ohjeita koskille Ojalankoskelta (kilpailukeskus, poolit 9-10): Mankkilankoskelle (pooli 8): Aja 1,5 km metriä ja käänny oikealle Mankkilansaarentielle. Aja 300 metriä ja käänny vasemmalle Koivukankaantielle. Jätä auto heti risteyksen jälkeen tien oikeaan reunaan grillikatoksen kohdalle. Mylly- ja Kuorikoskelle (poolit 6-7): Jatka 3,4 km kunnes saavut 13-tielle. Käänny vasemmalle Kaustista kohti. Jatka suoraan 3,5 km ja käänny vasemmalle Nikulaan, Kuorikoskentielle. Aja 800 metriä ja käänny vasemmalle Raviradantielle. Jätä auto heti risteyksen jälkeen oikessa reunassa olevalle levennykselle (tien ja pellon välissä). Pooleille jaketaan tästä kävellen. Mosalankoskelle (poolit 4-5): Jatka 3,4 km kunnes saavut 13-tielle. Käänny vasemmalle Kaustista kohti. Jatka suoraan 9,5 km ja käänny liikenneympyrästä vasemmalle 63-tielle. Aja 300 metriä ja käänny liikenneympyrästä oikealle. Jatka noin 800 metriä ja käänny Mosala Caravanin jälkeen seuraavasta liittymästä vasemmalle. Tämä parisataametrinen huonohko tie menee talojen välistä suoraan kosken myllylle. Markunkoskelle (poolit 1-3): Jatka 3,4 km kunnes saavut 13-tielle. Käänny vasemmalle Kaustista kohti. Jatka suoraan 9,5 km ja saavut Kaustisen keskustan liikennympyrään. Poolille 3: Jatka liikenneympyrästä edelleen suoraan 3,7 km Vetelin (=Jyväskylän) suuntaan, käänny Jehovan todistajien valtakunnansalin kohdalta vasemmalle Riippusillantielle. Silta ja koski suoraan edessä noin 200 metrin päässä. Joki ei näy risteykseen. Pooleille 1-2: Aja 13-tietä 300 metriä pidempään (= liikenneympyrästä 4 km) Jyväskylän suuntaan, käänny vasemmalle Viitalantielle ja heti oikealle peltojen välissä kulkevalle pihatielle, joka johtaa jokirannan tuntumassa olevan autitalon pihaan. Aja perille autiotalon pihaan. Mankkilankoskelta: Ojalankoskelle (kilpailukeskus, poolit 9-10): Aja Mankkilansaarentietä takaisin tulosuuntaan 300 metriä ja käänny vasemmalle Salonkyläntielle. Aja 1,5 km ja käänny vasemmalle Prellinsaarentielle. Jatka tietä noin 300 metriä, saavut koulun pihaan, jonne auto jätetään ja kävellään koulun oikealta puolelta pellon reunaa joen rantaan 100m. Mylly- ja Kuorikoskelle, Mosalankoskelle ja Markunkoskelle (poolit 1-7): Aja Mankkilansaarentietä takaisin tulosuuntaan 300 metriä ja käänny oikealle Salonkyläntielle. Jatka 1,9 km kunnes saavut 13-tielle. Käänny vasemmalle Kaustista kohti. Jatka tästä eteenpäin haluamallesi koskelle yllä olevien Ojalankoskelta???koskelle ohjeiden mukaan.

5 Mosalankoskelta: Markunkoskelle (poolit 1-3): Aja mosalan myllyltä 200m takaisin maantielle, käänny vasemmalle ja aja 2,4 km Varilantietä, kunnes tulet 13-tielle (T-risteys). Käänny vasemmalle. Poolille 3: Jatka 500 metriä ja käänny käänny Jehovan todistajien valtakunnansalin kohdalta vasemmalle Riippusillantielle. Silta ja koski suoraan edessä noin 200 metrin päässä. Joki ei näy risteykseen. Pooleille 1-2: Aja 13-tietä 300 metriä pidempään (= risteyksestä yhteensä 800 metriä) Jyväskylän suuntaan, käänny vasemmalle Viitalantielle ja heti oikealle peltojen välissä kulkevalle pihatielle, joka johtaa jokirannan tuntumassa olevan autitalon pihaan. Aja perille autiotalon pihaan. Mylly- ja Kuorikoskelle (poolit 6-7): Aja mosalan myllyltä 200m takaisin maantielle, käänny oikealle ja aja 800 metriä liikenneympyrään. Käänny vasemmalle ja aja 300 metriä kylän toiseen liikenneympyrään ja käänny 13-tielle oikealle kohti Kokkolaa. Jatka 5,9 km ja käänny oikealle Nikulaan, Kuorikoskentielle. Aja 800 metriä ja käänny vasemmalle Raviradantielle. Jätä auto heti risteyksen jälkeen oikessa reunassa olevalle levennykselle (tien ja pellon välissä). Pooleille jaketaan tästä kävellen. Mankkilankoskelle (pooli 8): Aja mosalan myllyltä 200m takaisin maantielle, käänny oikealle ja aja 800 metriä liikenneympyrään. Käänny vasemmalle ja aja 300 metriä kylän toiseen liikenneympyrään ja käänny 13-tielle oikealle kohti Kokkolaa. Jatka 9,5 km ja käänny oikealle Salonkyläntielle. Aja 1,9 km ja käänny vasemmalle Mankkilansaarentielle. Aja 300 metriä ja käänny vasemmalle Koivukankaantielle. Jätä auto heti risteyksen jälkeen tien oikeaan reunaan grillikatoksen kohdalle. Ojalankoskelle (kilpailukeskus, poolit 9-10): Aja mosalan myllyltä 200m takaisin maantielle, käänny oikealle ja aja 800 metriä liikenneympyrään. Käänny vasemmalle ja aja 300 metriä kylän toiseen liikenneympyrään ja käänny 13-tielle oikealle kohti Kokkolaa. Jatka 9,5 km ja käänny oikealle Salonkyläntielle. Aja 3,4 km ja käänny vasemmalle Prellinsaarentielle. Jatka tietä noin 300 metriä, saavut koulun pihaan, jonne auto jätetään ja kävellään koulun oikealta puolelta pellon reunaa joen rantaan 100m. Markunkoskelta: Mosalankoskelle (poolit 4-5): Aja riippusillalta (tai autiotalolta) takaisin 13-tielle, käänny oikealle. Aja 500 (800) metriä ja käänny oikealle Varilantielle. Jatka 2,4 km ja käänny Mosalan myllyn tielle. Risteyksessä on opasteet. Tämä parisataametrinen huonohko tie menee talojen välistä suoraan kosken myllylle. Mylly- ja Kuorikoskelle, Mankkilankoskelle ja Ojalankoskelle (poolit 6-10): Aja riippusillalta (tai autiotalolta) takaisin 13-tielle, käänny oikealle. Aja 3,7 km (4 km) ja saavut Kaustisen liikenneympyrään. Jatka edelleen suoraan Kokkolaa kohti haluamallesi koskelle yllä olevien Mosalankoskelta???koskelle ohjeiden mukaan. Mylly- ja Kuorikoskelta: Markunkoskelle (poolit 1-3) tai Mosalankoskelle (poolit 4-5): Aja Kuorikoskentietä 800 metriä takaisin 13-tielle, käänny vasemmalle. Aja 5,9 km ja saavut Kaustisen keskustan liikenneympyrään. Jatka tästä haluamallesi koskelle ylempänä olevien ohjeiden mukaisesti. Mankkilankoskelle (pooli 8) tai Ojalankoskelle (poolit 9-10): Aja Kuorikoskentietä 800 metriä takaisin 13-tielle, käänny oikealle. Aja 3,5 km ja käänny oikealle Salonkyläntielle. Jatka tästä haluamallesi koskelle ylempänä olevien ohjeiden mukaisesti.

6 Perhonjoen karsinta, aikataulu Ryhmät A ja B Poolit: Markunkoski 1-3, Mosalankoski 4-5, Mylly- ja Kuorikoski 6-7, Mankkilankoski 8 ja Ojalankoski 9-10 Jaksojen pituus 1h30min (90min) Jakso 1: A kalastaa / B valvoo B kalastaa / A valvoo Tauko 1h 30min ruokailua ja toiselle koskelle siirtymistä varten. Tauon jälkeen ryhmien kalastus- ja valvontavuorot vaihtuvat eli B-ryhmä kalastaa toisen jakson ensin. Jakso 2: B kalastaa / A valvoo A kalastaa / B valvoo Tauko 1h toiselle koskelle siirtymistä varten. Tauon jälkeen ryhmien kalastus- ja valvontavuorot vaihtuvat eli A-ryhmä kalastaa kolmannen jakson ensin. Jakso 3: A kalastaa / B valvoo B kalastaa / A valvoo Tulokset ovat selvillä vimeistään Palkintojen jako kilpailukeskuksessa. Yhteystiedot Kilpailujohtaja: Vesa Rissanen vesa_rissanen@fmi.com Yhteismajoitus: Mika Yli-Soini mikayl@kase.fi

Perhokalastuksen SM-loppukilpailu Iijoki, keskiosa ja Kipinänkylän koskialue. Aki Tikkanen, Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat Ry.

Perhokalastuksen SM-loppukilpailu Iijoki, keskiosa ja Kipinänkylän koskialue. Aki Tikkanen, Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat Ry. Sivu 1 / 33 Perhokalastuksen SM-loppukilpailu 29-30.8.2015 Iijoki, keskiosa ja Kipinänkylän koskialue. Aki Tikkanen, Pohjanmaan Kilpaperhokalastajat Ry. Milloin: 29-30.8.2015 Sää: +18 C, aamusumusta pilvettömään

Lisätiedot

Beat 1 Rostad ja Sanden

Beat 1 Rostad ja Sanden Beat 1 Rostad ja Sanden Rostad. Oikea ranta. Rostad on kalastusalueen ylin pooli ja on pituudeltaan noin 500 metriä. Se on luonteeltaan hitaasti virtaavaa syvää nivaa kosken yläpuolella. Täällä ranta on

Lisätiedot

Gaula Flyfishing Lodge - Alueet

Gaula Flyfishing Lodge - Alueet Gaula Flyfishing Lodge - Alueet Beat 1 Rostad, Sanden Rostad. Oikea ranta. Rostad on kalastusalueen ylin pooli ja on pituudeltaan noin 500 metriä. Se on luonteeltaan hitaasti virtaavaa syvää nivaa kosken

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu

Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu Sukelluskalastuksen SM-2015 kilpailu 25.7.- 26.7.2015 Uusikaupunki (Vekara-Katanpää) SM kilpailupäivät ja kisa-ajat: Lauantai 25.7.2015 Vekara ( 3. VEKARA OPEN ) 13.00 17.45 15 min+ 4,5 tuntia Sunnuntai

Lisätiedot

TRIUVARE AJO-OHJEET JA PYSÄKÖINTI

TRIUVARE AJO-OHJEET JA PYSÄKÖINTI 12.9.2014 1(7) TRIUVARE AJO-OHJEET JA PYSÄKÖINTI Käyntisoite Takojankatu 1c B 13 33540 Tampere Sisäänkäynti Tursonkadun puolelta sisäpihan kautta Pysäköinti - Punaisella merkityillä kaduilla maksuton pysäköinti

Lisätiedot

XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI

XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI XXXIX RANTARALLI 10.10.2015 MYNÄMÄKI Naantalin Seudun Urheiluautoilijoiden 39. Rantaralli on taas täällä. Lokakuinen lauantai houkuttelee kilpailijat ja katsojat yhteen kokemaan vauhdin hurmaa vaihtelevilla

Lisätiedot

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009

LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 LOHJAN PIENOISRALLI 5.9.2009 Hyvät kilpailijat Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi Lohjan pienoisralliin. Olemme pyrkineet tekemään hyvän kilpailun, reitin, aikataulun sekä muiden järjestelyjen

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018

KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 KILPAILUOHJE VETERAANIEN SM-HIIHDOT 2018 2.-4.2.2018 Alavieskan Lumikurussa (osoite: Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska) OHJELMA JA AIKATAULU 1. Kilpailupäivä pe 2.2.2018 12:00 Kisakanslia avautuu 15:00

Lisätiedot

Kokemäenjoen harjusselvitys vuonna 2014 Kannattaako harjuksia istuttaa???

Kokemäenjoen harjusselvitys vuonna 2014 Kannattaako harjuksia istuttaa??? Kokemäenjoen harjusselvitys vuonna 2014 Kannattaako harjuksia istuttaa??? 24.3.2015 KOKEMÄKI Kokemäenjoen kalakantojen hoito-ohjelman seurantaryhmä Heikki Holsti Selvityksen tavoitteet Kalastajille kohdistetun

Lisätiedot

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU

KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU KILPAILIJAINFO HONG KONG HANKIRALLI 24.-25.2.2007 KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 24.2.2007 klo 08.00 Kilpailutoimisto avataan 08.00 Kilpailupapereiden tarkastus alkaa kilpailutoimistossa 08.30 Tuomariston 1.

Lisätiedot

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk

Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen. Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3. Sunnuntaina minit ja medit3 sekä 2lk Agilityä lyhtyjen loisteessa! Tuomarina: Anders Virtanen Lauantai-illan hämärtyessä 1lk ja maksit3 3.-4.9.2016 Tervetuloa Nokialle kesäkauden päättäviin agilitykisoihin. Muista ottaa mukaan kilpailukirja

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6.

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Pelaajainfo www.frisbeepoint.net www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Ajo-ohje Nimen mukaisesti, Viidentienristeyksen radalle voi

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11

Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina klo 11 27.4.2018 1(5) Kilpailuohjeet Vappurastit 2018 Tiistaina 1.5.2018 klo 11 Vappurastit 2018 on avoin, kansallinen keskimatkan suunnistuskilpailu. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Toivalan kentällä

Lisätiedot

Hakemasi reitti. Reittihaku: Pieksämäki - Oulu. Välipiste: Välipiste: Pielavesi. Lähtö: Pieksämäki. Kiuruvesi. Määränpää: Oulu.

Hakemasi reitti. Reittihaku: Pieksämäki - Oulu. Välipiste: Välipiste: Pielavesi. Lähtö: Pieksämäki. Kiuruvesi. Määränpää: Oulu. 1 / 7 Hakemasi reitti Lähtö: Pieksämäki Välipiste: Muhos Välipiste: Pielavesi Määränpää: Välipiste: Kiuruvesi Reitin pituus: 371.1 km Matka-aika (autolla): 5h 13min (arvio) 2 / 7 Hakemasi reitti, käännöskartat

Lisätiedot

POHJANMAA RALLI 9.10.2010

POHJANMAA RALLI 9.10.2010 POHJANMAA RALLI 9.10.2010 NEAFP Historic Rally Trophyn 7. osakilpailu, Rally Trophyn, F-Seniorien ja BMWOriginalin 6. osakilpailu, sekä alueen 2 aluemestaruusosakilpailu Tervetulua Pohojanmaalle, täälon

Lisätiedot

OULUJOEN PÄÄUOMAN MONTAN PATOALTAAN YLÄOSAN

OULUJOEN PÄÄUOMAN MONTAN PATOALTAAN YLÄOSAN OULUJOEN PÄÄUOMAN MONTAN PATOALTAAN YLÄOSAN VIRKISTYSKALASTUKSELLISEN KÄYTÖN KEHITTÄMINEN ESISUUNNITELMA 3/2014 *Kehittämispäällikkö Kyösti Honkala *Suunnittelija, kalastusmestari Matti Hiltunen Tavoite

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

I OHJELMA 15.7.2009 Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi Neste Jari-Pekka Ralli Päivämäärä 12.09.2009 Kilpailun arvo / sarjalogo F-Cup Kilpailun järjestäjä Heinolan Urheiluautoilijat ry Paikkakunta Heinola I

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS

23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS 23. Satakunnan ajot 18.-19.6.2016 (etappiajo) Skoda maantiecupin 4. osakilpailu (etappiajo) TEKNINEN OPAS versio 1.1 16.6.2016 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

Saarijärven reitin sähkökoekalastukset Pentti Valkeajärvi, Veijo Honkanen ja Juha Piilola

Saarijärven reitin sähkökoekalastukset Pentti Valkeajärvi, Veijo Honkanen ja Juha Piilola Saarijärven reitin sähkökoekalastukset 2012 Pentti Valkeajärvi, Veijo Honkanen ja Juha Piilola Konneveden kalatutkimus ry 2012 Tutkimusalue ja menetelmät Sähkökoekalastukset tehtiin Saarijärven kalastusalueen

Lisätiedot

VIHDIN KALASTUSSEURAN KILPAILUKALENTERI 2019

VIHDIN KALASTUSSEURAN KILPAILUKALENTERI 2019 VIHDIN KALASTUSSEURAN KILPAILUKALENTERI 2019 - Mahdollisesti päivitettyjä tietoja kilpailuista seuran kotisivuilla www.vihdinkalastusseura.fi, seuran facebook -sivulla tai puh. Antero Sundell 044 259 0347.

Lisätiedot

AL Tasanopeus Kilpailijaohje

AL Tasanopeus Kilpailijaohje AL Tasanopeus Kilpailijaohje KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme TeijoTalot- ralli HRRT kilpailuun. Kilpailuun on starttaamassa 16 kilpailijaparia. Kun saavutte Perniöön, teidän on vietävä ensin traileri

Lisätiedot

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS

KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS KILPAILIJATIEDOTE TASANOPEUS YHTEYSTIEDOT HUOM! Barona Areenan nimi on vaihtunut, uusi nimi on Metro Areena. Kilpailukeskus ennen lähtöä: Kilpailukeskus lähdön jälkeen: Summahalli, katso kartta Air Hotel,

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

Unelmakalapaikkakyselyn yhteenveto 25.11.2014. Isoja elämyksiä kotiaan kalavesiltä -hanke

Unelmakalapaikkakyselyn yhteenveto 25.11.2014. Isoja elämyksiä kotiaan kalavesiltä -hanke Unelmakalapaikkakyselyn yhteenveto 25.11.2014 Isoja elämyksiä kotiaan kalavesiltä -hanke Kysely toteutettiin syksyn 2014 aikana Kohderyhmänä olivat aktiiviset vapakalastuksen harrastajat Metsähallituksen

Lisätiedot

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS

JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS JUUANJOEN VIRTAVESIEN KALATALOUDELLINEN KARTOITUS Manu Vihtonen Pielisen Järvilohi ja Taimen 2008 2010 -hanke 2009 53 9 VEPSÄNJOEN KARTOITETUT KOSKET JA TOIMENPIDESUOSITUKSET 9.1 Ilvolankoski Vepsänjoen

Lisätiedot

AL Tasanopeus Kilpailijaohje

AL Tasanopeus Kilpailijaohje 13.5.2017 AL Tasanopeus Kilpailijaohje KILPAILIJAOHJE Tervetuloa järjestämäämme TeijoTalot- ralli HRRT kilpailuun. Kilpailuun on starttaamassa yhteensä 21 kilpailijaparia. Kun saavutte Perniöön, teidän

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 11.-12.5.2013 Viikonloppuna tuomareina toimivat Henri Luomala ja Heidi Viitaniemi, sekä sunnuntaina tuomariharjoittelijana Jari

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

Rallispecial

Rallispecial Kilpailun säännöt 1. Järjestäjä Kilpailun järjestää Rallimiehet Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemootoriurheilun keskusjärjestön ja kilpailunjärjestäjän sääntöjä sekä turvallisuusohjeita http://www.harrastemoottoriurheilu.fi/

Lisätiedot

Finnmaster lohikuninkuus 2010 Kokkolassa

Finnmaster lohikuninkuus 2010 Kokkolassa Finnmaster lohikuninkuus 2010 Kokkolassa Yleistä Tapahtuma on avoin kaikille uistelijoille. Lohikisan keskuspaikkana on Tankkarin majakkasaari Kokkolan edustalla. Kilpailualueena on Kokkolan alueen Suomen

Lisätiedot

Syötteen PSM-tempon yleisopastus ja reittikuvaukset

Syötteen PSM-tempon yleisopastus ja reittikuvaukset 1 Syötteen PSM-tempon yleisopastus ja reittikuvaukset Lähtö/maalialueen vieressä on isot sorapintaiset paikoitusalueet. Kilpailulähtöjen ollessa käynnissä lämmittely teillä ajaen onnistuu ainoastaan Syötekyläntiellä

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla.

Mennessänne kilpailukeskuksesta katsastukseen on matkalla mittarintarkastusmatka. Ajoohje löytyy tiekirjan alkusivulla. 1 KILPAILIJATIEDOTE Tervetuloa järjestämäämme Maxell ralliin. Kun saavutte Pusulaan, teidän on vietävä ensin traileri sille kuuluvalle parkkipaikalle. Trailereita varten on varattu pysäköintitilaa os.

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA 12.12.2013 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

www.pedart.fi/pikonlinna-swimrun Pikonlinna SwimRun 16.6.2018 lauantaina Kangasalla kello 10.00 lähtee Kokeile Swimrun kilpailu kello 12.00 lähtee Pikonlinna Swimrun kilpailu YHTEISLÄHTÖ YHTEISLÄHTÖ Säännöt

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 6.-7.7.2019 Viikonlopun tuomareina toimivat Johanna Wüthrich ja Riikka Kankainen, tarkemmat tuomarijaot löydät aikatauluista.

Lisätiedot

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13.

Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. 30.4.2017 1(4) Kilpailuohjeet 40. Vappurastit Tuusulan Rusutjärvellä 1.5.2017 Avoin kansallinen kaksiosainen keskimatkan suunnistuskilpailu klo 10 ja klo 13. Kilpailukeskus Kilpailukeskus sijaitsee Tuusulassa

Lisätiedot

Melontaretket Aurajoella Aurajokimelonta 20 vuotta! 2011 2.-3.7. 29.5. 27.8. YÖMELONTA AURAJOKIMELONTA KEVÄTMELONTA Aurajoen opastuskeskus Myllärintalo avoinna 1.6.-31.8.2011, talviaikaan tilauksesta Tervetuloa!

Lisätiedot

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008

AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 AUTOLUOJUS RALLI F-cup 4. osakilpailu 23.08.2008 Hyvät AUTOLUOJUS-RALLIN osallistujat. Minulla on ilo toivottaa Teidät tervetulleeksi AUTOLUOJUS- Ralliin, joka on F-cupin neljäs ja samalla ensimmäinen

Lisätiedot

LIIKENTEEN OHJAUS Yleisohjeet liikennemerkkien käytöstä

LIIKENTEEN OHJAUS Yleisohjeet liikennemerkkien käytöstä 231 VÄISTÄMISVELVOLLISUUS RISTEYKSESSÄ Mitat (mm): d suuri 1 350 normaali 900 pieni 600 Yleistä Merkillä osoitetaan, että risteykseen tulevan ajoneuvon on väistettävä ajoneuvoja ja raitiovaunuja, jotka

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012

Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kutsu kendon joukkueiden SM- kisoihin ja Dan cupiin 2012 Kisat järjestetään Helsingissä 11. 12.2.2012. Järjestävät seurat Tapanilan Erän kendojaosto ja Helsingin Yliopiston Kendoseura toivottavat kaikki

Lisätiedot

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna)

HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) 6.2.2016 HIIHTOSUUNNISTUKSEN SM-SPRINTTI ja MAAILMANRANKIKILPAILU (WRE) 7.2.2016 SM-SPRINTTIVIESTI Tuuloksessa (Hämeenlinna) Lauantaina 6.2. henkilökohtainen sprinttikilpailu (karsinnat ja loppukilpailut)

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18.

PEURUNKARALLI 25.1.2014 18. 18. PEURUNKARALLI 25.1.2014 Moi, ja tervetuloa Laukaaseen. Tämän infon lopussa on kuuluttajatietolomake, sekä huollon yhteystiedot lomake. Tulosta ja täytä ne valmiiksi jo ennen kisapaikalle tuloa. Lisäksi

Lisätiedot

Päivitetty 17.10, kohdat: Aikataulu, Katsastus ja Tauko / huoltaminen. Päivitetyt kohdat punaisella.

Päivitetty 17.10, kohdat: Aikataulu, Katsastus ja Tauko / huoltaminen. Päivitetyt kohdat punaisella. 1 KILPAILIJATIEDOTE Päivitetty 17.10, kohdat: Aikataulu, Katsastus ja Tauko / huoltaminen. Päivitetyt kohdat punaisella. Tervetuloa järjestämäämme Maxell ralli HRT kilpailuun. HUOM!! Barona Areenan nimi

Lisätiedot

KAARINAN SYYSMARATON

KAARINAN SYYSMARATON KAARINAN SYYSMARATON 22.10.2016 Mittausraportti Mittauspäivä: 20.10.2016, klo 18:00 19:30 Olosuhteet: Mittaaja: Avustajat: +5 C, pilvistä Jari Tomppo Janne Klasila, Tuomo Sibakov, Jaakko Uotila Kaarinan

Lisätiedot

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km

Reitin tiedot ja pituus 6 EK:ta, samoja osuuksia ajetaan kahteen kertaan EK-kilometrit yhteensä 45 km Koko reitin pituus 130 km 0 (5) 0 1 (5) Sisältö 1. KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 2 2. YLEISKUVAUS JA REITTI... 2 3. ALUSTAVA AIKATAULU... 2 4. KILPAILUTIIMI... 3 5. KILPAILULUOKAT... 3 6. ILMOITTAUTUMINEN... 3 7. RAJATTU OSALLISTUJAMÄÄRÄ

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto

KILPAILIJAOHJEET. klo 11:00 Turvallisuustarkastus päättyy klo 11:01 Kilpailun lähtö klo 12:55 Kilpailun tauko ja huolto KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8:00 Kilpailukeskus- ja toimisto avataan (Nestorihalli, Tallitie 66) klo 8:00 Kilpailupapereiden tarkastus ja materiaalin jako klo 9:00 Turvallisuustarkastus

Lisätiedot

[MATEMATIIKKA, KURSSI 8]

[MATEMATIIKKA, KURSSI 8] 2015 Puustinen, Sinn PYK [MATEMATIIKKA, KURSSI 8] Trigometrian ja avaruusgeometrian teoriaa, tehtäviä ja linkkejä peruskoululaisille Sisällysluettelo 8.1 PYTHAGORAAN LAUSE... 3 8.1.1 JOHDANTOTEHTÄVÄT 1-6...

Lisätiedot

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä

Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä Maratonmelonnan Suomen Mestaruuskisat ja Jyväsjärven seikkailukierros 7.-8. heinäkuuta 2012, Jyväskylä KILPAILUSARJAT ja MATKAT Lauantai 07.07.2012. 11:30 Jyväsjärven seikkailukierros, yhteislähtö (noin

Lisätiedot

F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT

F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT F-CUP IV-OSAKILPAILU SÄÄNNÖT F-CUP neljäs osakilpailu Järjestäjä:. AKK:n Lupa: 38/R/04 I OHJELMA 1.7.2004 Kilpailun säännöt julkaistaan ja ennakkotutustumiskielto ja ilmoittautuminen alkaa. 3.08.2004 klo

Lisätiedot

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat.

Kilpailun säännöt julkaistaan, ilmoittautuminen ja ennakkotutustumiskielto alkavat. KILPAILUN SÄÄNNÖT TENGTOOLS-ralli 22.8.2015 Kansallinen / F-cup ja Itä-Suomen alueen 3 aluemestaruus-osakilpailu Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry Kitee 1. OHJELMA 9.7.2015 11.8.2015 klo 21.00 16.8.2015

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA. Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys

ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA. Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys ALAKÖNKÄÄN KOSKIMAISEMA Maisema-alueen aikaisempi nimi ja arvoluokka: Ehdotettu arvoluokka: Valtakunnallisesti arvokas maisemanähtävyys Kunta: Utsjoki Pinta-ala: 780,1 ha Maisemaseutu: Pohjois-Lapin tunturiseutu

Lisätiedot

Peltotie Nivala Kilpailutoimisto Tanja Mähönen

Peltotie Nivala Kilpailutoimisto Tanja Mähönen KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Nivalan Kapinaralli Päivämäärä 13.10.2018 Kilpailun järjestäjä Kisa 2000 Ry / HAMU Ry Paikkakunta Nivala 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu la 13.10.2018 klo

Lisätiedot

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin 2-3.9.2017 Kilpailupaikka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä. Virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 27. - 28.7.2019 KILPAILUOHJE Päivitetty 5.7.2019 KAUHAJOKI TEMPO 27.7.2019 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki KAUHAJOKI MAANTIE 28.7.2019 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 13. - 14.6.2015 KILPAILUOHJE Päivitetty 02.06.2015 No:31 KAUHAJOKI TEMPO 13.6.2015 klo 12.00 Mastercupin osakilpailu Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki No:32 HYYPÄNLAAKSO

Lisätiedot

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE

1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE 1.-2.11.2013 JÄLJILLÄ 2013 ENNAKKO -JA KILPAILUOHJE Tervetuloa Jäljille 2013 Olette ilmoittautuneet Mikaelin Sinikellojen mestaruuskisoihin, onnittelut loistavasta valinnasta! Tervetuloa mukaan! Tutustukaa

Lisätiedot

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA

SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA SATAMOTO.FI RALLI KILPAILUN SÄÄNNÖT 21.1.2006 MERIKARVIA Alueralli Länsi-Suomen Aluemestaruusosakilpailu (Alue 7) Luokat: Yleinen, Naiset, A- ja B-juniorit Lisäksi mukana 1400-Trophy luokka sekä Vakio

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

KOKEMÄENJOEN SÄHKÖKOEKALASTUKSET HARJAVALLAN VOIMALAITOKSEN ALAPUOLISILLA KOSKI- JA VIRTAPAIKOILLA VUONNA 2010

KOKEMÄENJOEN SÄHKÖKOEKALASTUKSET HARJAVALLAN VOIMALAITOKSEN ALAPUOLISILLA KOSKI- JA VIRTAPAIKOILLA VUONNA 2010 Raportti KOKEMÄENJOEN SÄHKÖKOEKALASTUKSET HARJAVALLAN VOIMALAITOKSEN ALAPUOLISILLA KOSKI- JA VIRTAPAIKOILLA VUONNA 2010 Kimmo Puosi ja Tapio Mäkelä SISÄLTÖ 1 Yleistä sähkökoekalastuksista 2 2 Menetelmät

Lisätiedot

Kuva: Veikko Hahmo. Suomi100v. LUONTOHELMIKOHDE Pirkkalassa TAAPORINVUORI- KURIKKAKALLIO

Kuva: Veikko Hahmo. Suomi100v. LUONTOHELMIKOHDE Pirkkalassa TAAPORINVUORI- KURIKKAKALLIO Kuva: Veikko Hahmo Suomi100v. LUONTOHELMIKOHDE Pirkkalassa TAAPORINVUORI- KURIKKAKALLIO Retkelle lännestä Mistä retkelle: Kuntakeskusta, Takamaa, Vähäjärvi Kävellen kohti Takamaata ja moottoritien alikulun

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUKUTSU. Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu. Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUKUTSU Maastopyöräilyn Pivot Enduron vuoden 2013 ensimmäinen osakilpailu Sunnuntaina 28. huhtikuuta Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan kilpailun järjestäjän antamia ohjeita. Jokainen

Lisätiedot

KAIKKI REITIT MERKITTY REITTI

KAIKKI REITIT MERKITTY REITTI KAIKKI REITIT MERKITTY REITTI Reitit on merkitty maastoon keltaisella värillä. Polku on helppoa ja soveltuu näin ollen myös vähemmän maastopyöräilykokemusta omaaville. Reittiopasteet sijaitsevat leirintäalueella

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE Tasanopeus

KILPAILIJAOHJE Tasanopeus KILPAILIJAOHJE Tasanopeus TERVETULOA Lahti Historic Rally ry:n järjestämään tasanopeuskilpailuun, Lahteen. Tasanopeuskilpailu järjestetään "Historiikin EM-kilpailun" ja kansallisen Xerox-rallin yhteydessä

Lisätiedot

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 2 Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE

KAUHAJOKI AJOT KILPAILUOHJE KAUHAJOKI AJOT 15. - 16.7.2017 KILPAILUOHJE Päivitetty 12.7.2017 KAUHAJOKI TEMPO 15.7.2017 klo 11.00 Kilpailukeskus: Pukkilan ala-aste Hyypäntie 78, Kauhajoki HYYPÄNLAAKSO MAANTIE 16.7.2017 klo 10.00 Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Tervamaraton mittauspöytäkirja 2018

Tervamaraton mittauspöytäkirja 2018 Tervamaraton mittauspöytäkirja 2018 Tervamaratonin reitinmittaus tehtiin 6.5.2018. Lämpötila oli klo 10 +9 C, aurinkoista. Vuodelle 2018 Tervamaratonin reitti Hietasaaren ja Toppilansaaren alueella on

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 7.5.2016 G-FORM ENDURO WARMUP, MERITEIJO SKI&ACTION PARK Teijontie 345 25570 TEIJO Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-enduro SM-sarjan lämmittelykilpailun Meriteijon

Lisätiedot

Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta

Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta Kaikki ykköset 3, 5, 7 ja 10km radoilla oli lyhyemmät ykköset (56 ja 53). 9, 12 ja 15km radoilla pidemmät (62 ja 67). Lyhyillä ykkösillä oli

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

Nuorten SM-sprintti & KLL

Nuorten SM-sprintti & KLL Nro 145 Ranking P Nuorten SM-sprintti & KLL FIS Nuorten SM-sprintti - KLL - St1-cup - Nuorten cup 23.-24.2.2013 Pyhäjärven Honkavuorella Kilpailukeskuksen sijainti Kilpailukeskus sijaitsee aivan nelostien

Lisätiedot

5.1.2008 KILPAILIJA INFO

5.1.2008 KILPAILIJA INFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:30 Ilmoittautuminen alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos 1. tuomariston kokous, Lehdistötoimisto avataan 10:00 Esikatsastus alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos

Lisätiedot

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI

POWER CUP 2015 INFOPAKETTI POWER CUP 2015 INFOPAKETTI JyLe lähtee Vaasan Power Cupiin 14 joukkueen voimin. Tähän infopakettiin on koottu tärkeimmät ajat, paikat ja yhteystiedot sekä listattu yleisiä ohjeita turnausta varten. Viimehetken

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Kilpailukutsu SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018. Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut Kilpailusäännöt ja ohjeet 1 / 5 Kilpailussa noudatetaan IOF:n

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00.

Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kaikille avoin, jokamiesluokan Maisema-Triathlon Hämeenkyrössä 26.7.2015 klo 12.00. Kilpailukeskus: Laitilan sillan pielessä, ent. Meijerin tontilla, os. Trossitie Sarjat ja matkat: Miehet yleinen, Naiset

Lisätiedot

Kultakoukku Jigaus -kisa 2018, säännöt

Kultakoukku Jigaus -kisa 2018, säännöt Kultakoukku Jigaus -kisa 2018, säännöt Ilmoittautuminen ja maksut Kilpailun osallistumismaksu on 50 / venekunta, jossa saa olla yhteensä kolme kalastajaa. llmoittautumiset maksetaan kilpailupäivään asti

Lisätiedot

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016

Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 1 / 17 Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016 SELOSTE Sivu 2 / 17 Sisällys Rykäsyn kilpailuohjeet sekä reittiselosteet 2016... 1 Rykäsy... 3 Ilmoittautuminen... 3 Kilpailunumero...

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 3.8.2014 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti

Lisätiedot

Hakemasi reitti. Reittihaku: Turku - Pieksämäki. Välipiste: Välipiste: Valkeakoski. Lähtö: Turku. Kangasala. Määränpää: Pieksämäki.

Hakemasi reitti. Reittihaku: Turku - Pieksämäki. Välipiste: Välipiste: Valkeakoski. Lähtö: Turku. Kangasala. Määränpää: Pieksämäki. 1 / 7 Hakemasi reitti Lähtö: Turku Välipiste: Jyväskylä Välipiste: Valkeakoski Määränpää: Välipiste: Kangasala Reitin pituus: 403.6 km Matka-aika (autolla): 5h 30min (arvio) 2 / 7 Hakemasi reitti, käännöskartat

Lisätiedot

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö

Alle 12v 102.-/henkilö Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö. Alle 12v lisäpenkillä 67,-/henkilö SaPo melontaretki 2010. Järjestetään yhteiskuljetuksella Lieksan Nurmijärvelle kesäkuun alussa. Tarjolla on neljä erilaista retkivaihtoehtoa, jotka on esitelty tarkemmin myöhemmin tässä esitteessä. Retket

Lisätiedot

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa)

Kilpailupäivänä klo 9.00 alkaen, Vanha Sinisalon Teollisuushalli, Teollisuustie 2 (radalle menevän tien varressa) KILPAILIJATIEDOTE Kilpailun nimi Puolangan JääRalliSprint Päivämäärä 30.03.2019 Kilpailun järjestäjä Ralli Team Kainuu Ry / HAMU Ry Paikkakunta Puolanka 1. KILPAILUSTA YLEENSÄ 1.1 Kilpailun aikataulu klo

Lisätiedot