KUNNANVALTUUSTO No 1/2013. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNANVALTUUSTO No 1/2013. KOKOUSAIKA 24.01.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1"

Transkriptio

1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2013 KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan valitseminen. Kunnanvaltuuston puheenjohtajien valitseminen. Valtuuston kokouskutsutapa vuodelle Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen. Kunnanhallituksen jäsenten ja puheenjohtajien valitseminen. Luottamustoimien täyttäminen. Suupohjan yhteistoiminta-alueen toiminnan arviointi. Muut mahdollisesti kiireellisenä käsiteltäväksi otettavat asiat. Kokouksen päättäminen. PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä Karijoen kunnanvirastossa PUHEENJOHTAJA Arja Harjunpää Kunnanhallituksen puheenjohtaja JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Todistaa: Ilmoitustaulun hoitaja Viljo Kurvinen, kunnansihteeri

2 2 Kunnanvaltuusto No 1/ KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVAL- TAISUUDEN TOTEAMINEN. Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 8 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on vähintään 4 päivää ennen kokousta lähetettävä erikseen kullekin valtuutetulle sekä niille, joilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty valtuutetuille sekä niille, joilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Kokouskutsu ja asialista on julkaistu kunnan ilmoitustaululla Lisäksi kokouskutsu on julkaistu sanomalehdessä Suupohjan Seutu Valtuusto on päätösvaltainen, kun vähintään kaksi kolmannesta valtuutetuista on läsnä (KuntaL 58.1 ). Merkitään, että kokouksen avasi vanhin läsnäoleva valtuutettu Kalervo Uusitalo, joka johti puhetta 1-4 :ien ajan. Puheenjohtaja totesi paikalla olevan 17 valtuutettua. Lisäksi läsnä oli kunnanhallituksen jäsenet Ahti Malm ja Timo Hautaviita sekä hallintosihteeri Jenni Rankaviita ja kunnanjohtaja Viljo Kurvinen. Kokous yksimielisesti todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja saapuvilla olevien jäsenten lukumäärään nähden päätösvaltaiseksi.

3 3 Kunnanvaltuusto No 1/ PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN. Hallintosäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanvaltuusto on valinnut kullakin kerralla kaksi valtuutettua tähän tehtävään. Tämän pöytäkirjan tarkastajiksi yksimielisesti valittiin Pentti Haaranoja ja Jaakko Järvenpää.

4 4 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 13 SUHTEELLISTEN VAALIEN VAALILAUTAKUNNAN VALITSEMINEN. Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 26 :n mukaan valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on 3 jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja yhden varapuheenjohtajan. Ehdotus: Kunnanhallitus yksimielisesti ehdotta kunnanvaltuustolle, että se valitsisi suhteellisten vaalien vaalilautakunnan jäsenet ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä puheenjohtajat valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi eli vuosiksi Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 3 Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi kunnanvaltuuston yksimielisesti päättäneen valita suhteellisten vaalien vaalitoimikuntaan seuraavat: Jaakko Järvenpää Arto Korkeamäki Birgit Ojantola Jarmo Ohriluoma Carita Latikka Kalervo Uusitalo. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Jaakko Järvenpään ja varapuheenjohtajaksi Carita Latikan.

5 5 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 14 KUNNANVALTUUSTON PUHEENJOHTAJIEN VALIT- SEMINEN. KuntaL 12 Valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa. Ehdotus: Kunnanhallitus yksimielisesti ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se valitsisi toimikaudekseen puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa. Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 4 Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuutettu Erkki Viitikon ehdottaneen puheenjohtajaksi Arja Harjunpäätä ja II-varapuheenjohtajaksi Jaakko Järvenpäätä sekä valtuutettu Veli-Matti Niemelä ehdottaneen I-varapuheenjohtajaksi Jukka Kohtalaa ja koska muita ehdotuksia ei ollut, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita toimikaudekseen valtuuston puheenjohtajaksi Arja Harjunpää, I- varapuheenjohtajaksi Jukka Kohtala ja II-varapuheenjohtajaksi Jaakko Järvenpää. Merkitään, että tämän pykälän jälkeen puhetta ryhtyi johtamaan Arja Harjunpää.

6 6 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 15 VALTUUSTON KOKOUSKUTSUTAPA VUODELLE Ehdotus: Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kokouskutsu ja asialista sekä kunnanhallituksen ehdotukset käsiteltävistä asioista lähetetään valtuutetuille kirjallisina, minkä lisäksi kokouskutsu ja asialista julkaistaan kunnan ilmoitustaululla sekä kokouskutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista sanomalehdessä "Suupohjan Seutu". Valtuuston kokouksen esityslista/pöytäkirja on luettavissa kunnan www-sivuilla. Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 5 Keskustelun aika valtuutettu Veli-Matti Niemelä ehdotti, että kunnanhallituksen ehdotus muutoin hyväksyttäisiin, mutta kokouskutsu ja luettelo käsiteltävistä asioista julkaistaisiin Suupohjan Sanomissa, joka on paikallislehti eikä Suupohjan Seudussa. Valtuutettu Pentti Haaranoja kannatti Niemelä ehdotusta. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi tehdyn kannatetun ehdotuksen, joten asiasta on äänestettävä ja hänen teki seuraavan äänestysesityksen: ne, jotka kannattaa kunnanhallituksen ehdotusta, äänestää jaa ja ne, jotka kannattaa Veli-Matti Niemelän ehdotusta, äänestää ei ja eniten ääniä saanut tulee päätökseksi. Tämän äänestysesitys yksimielisesti hyväksyttiin. Äänestyksessä annettiin kymmenen (10) ei -ääntä ja seitsemän (7) jaa ääntä, joten puheenjohtaja totesi valtuuston päättäneen äänestyksen jälkeen hyväksyä Veli-Matti Niemelän ehdotuksen. Merkitään, että äänestyslista on pöytäkirjan liitteenä no 1a.

7 7 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 16 KUNNALLISTEN ILMOITUSTEN JULKAISE- MINEN. KuntaL 64 Kunnan ilmoitukset Kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla kunnanvaltuusto päätti, että kunnalliset ilmoitukset julkaistaan kunnan ilmoitustaululla. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnalliset ilmoitukset julkaistaan kunnan ilmoitustaululla. Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 6 Kunnanvaltuusto yksimielisesti hyväksyi kunnanhallituksen ehdotuksen.

8 8 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 17 KUNNANHALLITUKSEN JÄSENTEN JA PUHEEN- JOHTAJIEN VALITSEMINEN. Kunnanhallituksen kokoonpano v : Arja Harjunpää,pj Elisa Yli-Hannula Timo Hautaviita, II-vpj. Arto Korkeamäki Soile Luoma, Mirja Peräsaari Erkki Viitikko Jari Eloranta Ahti Malm Seppo Mäki-Marttunen Jarmo Ohriluoma Carita Latikka Marjo Ylikärppä Sinikka Muurimäki Anne Niemelä,I-vpj Veli-Matti Niemelä Johtosäännön mukaan kunnanhallituksessa on 8 jäsentä ja näillä kullakin henkilökohtainen varajäsen. Jäsenet ja varajäsenet valitaan kahden (2) vuoden toimikaudeksi. Jäsenten keskuudesta valtuusto valitsee kunnanhallituksen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle, että se valitsisi kunnanhallituksen jäsenet ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen sekä puheenjohtajat vuosiksi Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 7

9 9 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Julistettuaan keskustelun kunnanhallituksen jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita kunnanhallituksen jäsenet ja henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi seuraavasti: Timo Hautaviita Helena Parkkamäki Soile Luoma Salla-Maaria Yli-Viitala Erkki Viitikko Laura Rinne Terhi Röksä Petri Ahola Mirja Peräsaari Mikko Savolainen Seppo Tienhaara Jarmo Ohriluoma Marjo Ylikärppä Markku Leppinen Veli-Matti Niemelä Anne Niemelä. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajista päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Timo Hautaviita, I-varapuheenjohtaja Veli-Matti Niemelä ja II-varapuheenjohtaja Erkki Viitikko.

10 10 Khall 18 LUOTTAMUSTOIMIEN TÄYTTÄMINEN. Valtuutetuille on toimitettu ( ) etukäteen luettelo kunnan luottamustoimielimistä ja niiden kokoonpanosta vuosina sekä kopio Suomen Kuntaliiton yleiskirjeestä 19/80/2012. Kunnanhallituksen, lautakuntien ja muiden toimielinten valinnat. Ehdotus: Kunnanhallitus päättää ehdottaa valtuustolle valittavaksi luottamustoimielimiin luottamushenkilöt vuosiksi Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kvalt 8 Keskusvaalilautakunta: Valitaan - 5 jäsentä ja tarpeellinen määrä varajäseniä, kuitenkin vähintäin 5. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenien että varajäsenien tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa esiintyneitä äänestäjäryhmiä. - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

11 11 Julistettuaan keskustelun keskusvaalilautakunnan jäsenistä ja varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita keskusvaalilautakuntaan seuraavat: varsinainen jäsen varajäsen (järjestys=jossa he tulevat jäsenten sijaan) Kai Niemelä 1. Tarja Honkakoski Esko Ahtela 2. Mauno Paunikallio Kaarina Haaranoja 3. Tuula Alanen Anne Alavillamo 4. Irma Myllykangas Juhani Yli-Valkama 5. Paavo Viitasalo. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Kai Niemelän ja varapuheenjohtajaksi Juhani Yli-Valkaman. _

12 12 Kasvatus- ja opetuslautakunta: Valitaan - 8 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun koululautakunnan jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Jari Malm Teija Hautaniemi Mikko Savolainen Veli Yli-Hannula Tanja Kaunisto Sami Kaunisto Salla-Maaria Yli-Viitala Eija Koivumäki Petri Pakkanen Jussi Rinne Anne Löytökorpi Jussi Leppinen Jukka Illi Eira Hyvätti Outi Vainionpää Pirjo Kohtakangas. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Jari Malm ja varapuheenjohtajaksi Anne Löytäkorpi.

13 13 Karijoen koulun johtokunta: Valitaan - 7 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun johtokunnan luottamushenkilöjäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Elisa Koivuranta Teija Hautaniemi Keijo Rautavirta Pirjo Viitasalo Vesa Itäluoma Veli Yli-Hannula Sari Piikkilä Sari Sandberg Tuija Tienhaara Birgit Ojantola Marjatta Leppinen Patrik Uuro Sami Korpi Anne Käkelä. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Elisa Koivuranta ja varapuheenjohtajaksi Marjatta Leppisen.

14 14 Koulukeskuksen johtokunta: Kristiinankaupungin lukion ja Kristiinanseudun koulun yhteinen johtokunta. Valitaan - 4 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Jyrki Malm Ahti Malm Arja Harjunpää Tarja Honkakoski Markku Komsi Marjatta Leppinen Sari Piikkilä Marko Nurmi.

15 15 Suomenkielinen koulutuslautakunta: Valitaan - 3 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Jari Malm Keijo Ketola Teija Pihlajaviita Teija Hautaniemi Tarja Oijennus Hanne Annala. _

16 16 Kirjasto- ja kulttuurilautakunta: Valitaan: - 8 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Petri Ahola Olli Tasanko Pentti Pihlajaviita Juha Hakamäki Kristiina Pakkanen Tellervo Länsimäki Mirja Peräsaari Merja Malm Ahti Harjunpää Reijo Malinen Kalervo Uusitalo Anniina Uusitalo Heli Peura Pentti Haaranoja Pirjo Kohtakangas Outi Vainionpää. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Petri Ahola ja varapuheenjohtajaksi Kalervo Uusitalo. _

17 17 Liikunta- ja nuorisolautakunta: Valitaan - 8 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Sami Kaunisto Tapio Sandberg Perttu Virtanen Kristine Logina Tuula Alanen Pirjo H Sandberg Veli Hautaniemi Petri Järvimäki Laura Rinne Ritva Syväoja Niina Haaranoja Pentti Haaranoja Jami Mylläri Sanna Myllykangas Outi Vainionpää Kristian Uusitalo. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Sami Kaunisto ja varapuheenjohtajaksi Outi Vainionpää. _

18 18 Valvontalautakunta: Valitaan - 8 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Arto Korkeamäki Raimo Yli-Hannula Olli Tasanko Keijo Ketola Teija Pihlajaviita Maire Seppälä Helena Parkkamäki Merja Malm Jaana Auressalmi Tarja Hautaviita Ville Pihlajaniemi Kim Uusitalo Matti Hietanen Jukka Koskela Irma Myllykangas Leena Alanen. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Arto Korkeamäki ja varapuheenjohtajaksi Irma Myllykangas. _

19 19 Tekninen lautakunta: Valitaan - 8 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen, - jäsenistä puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Julistettuaan keskustelun varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Ahti Malm Hanna Keitaanranta Jaakko Järvenpää Mirja Peräsaari Marja-Leena Mäki-Kanto Pentti Hakamäki Tanja Kaunisto Kim Tasanko Pirkko Honkilahti Outi Aalto Emilia Mannila Marko Nurmi Mikko Viitasalo Hanne Annala Jarmo Ohriluoma Seppo Tienhaara. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Ahti Malm ja varapuheenjohtajaksi Jarmo Ohriluoma. _

20 20 Käräjäoikeuden lautamiehet: Valitaan 2 lautamiestä. Käräjäoikeuslain (581/1993) 7 :n mukaan valtuusto valitsee lautamiehet toimikauttaan vastaavaksi ajaksi. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli- ja kielijakaumaa. Lautamiesten kelpoisuudesta on säädetty käräjäoikeuslain 6 :ssä. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita käräjäoikeuden lautamiehiksi seuraavat: Ahti Malm Antti Oijennus.

21 21 Kiinteistötoimitusten uskotut miehet: Kiinteistötoimituslain 6 :n mukaan valtuuston tulee valita kunnan kiinteistötoimitusten uskotuiksi miehiksi vähintäin kuusi henkilöä valtuuston toimikautta vastaavaksi ajaksi. Uskotun miehen tulee olla kiinteistöasioihin perehtynyt ja paikalliset olot tunteva henkilö. Vaalikelpoisuudesta uskotun miehen toimeen on voimassa, mitä käräjäoikeuden lautamiehistä säädetään. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Seija Saukko Vesa Tasanko Juha Hakamäki Antero Koivula Pirkko Luodetlahti Antti Mäkitalo Hannu Vuorela Marko Nurmi Pasi Peräkääly Matti Haaranoja Jari Muurimäki.

22 22 Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä: Valitaan - yksi henkilö ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhtymävaltuustoon seuraavat: Erkki Viitikko Soile Luoma.

23 23 Etelä-Pohjanmaan liiton maakuntapäivät: Valitaan - 2 edustajaa ja kullekin henkilökohtainen varaedustaja. Maakuntapäiväedustajan ja varaedustajan on oltava jäsenkunnan kunnanvaltuuston jäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat edustajat maakuntapäiville: Arja Harjunpää Jaakko Järvenpää Jukka Kohtala Kalervo Uusitalo.

24 24 EDUSTAJIEN VALITSEMINEN TERVEYDEN- HUOLLON JA SOSIAALITOIMEN YHTEISTOI- MINTALAUTAKUNTAAN. Kauhajoen kaupunginvaltuusto sekä Karijoen, Isojoen ja Teuvan kunnat ovat perustaneet terveydenhuollon ja sosiaalitoimen yhteistoiminta-alueen. Yhteistoiminta-alue vastaa myös ympäristönsuojelun, ympäristöterveyden-huollon ja eläinlääkintäpalveluiden järjestämisestä yhteistoimintaalueen asukkaille. Yhteistoimintasopimuksen mukaan sopimusosapuolet asettavat kuntalain (365/1995) 77 tarkoittaman yhteisen toimielimen, yhteistoimintalautakunnan, joka sijoitetaan Kauhajoen kaupungin organisaatioon. Yhteistoimintasopimuksen 3. kohdan, Hallinto ja päätöksenteko, mukaan: Kuntien yhteistoimintalautakuntaan osapuolten valtuustot valitsevat kunnallisvaalikaudeksi jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet seuraavasti: Isojoki 2 jäsentä Karijoki 2 jäsentä Kauhajoki 6 jäsentä Teuva 4 jäsentä Kauhajoen kaupunginvaltuusto vahvistaa lautakunnan puheenjohtajan ja kaksi (2) varapuheenjohtajaa jäsenkuntien kesken saavutetun neuvottelutuloksen perusteella. Kokousmenettelyn osalta noudatetaan Kauhajoen kaupungin asianomaista sääntöä. Yhteistoimintalautakunta toimii tilaajalautakuntana ja vastaa näin ollen palveluiden järjestämisestä. Palvelut tuotetaan pääsääntöisesti perustetun liikelaitoskuntayhtymän toimesta.

25 25 Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhteistoimintalautakuntaan seuraavat: Timo Hautaviita Arja Harjunpää Anne Niemelä Veikko Keto. Varapuheenjohtajaksi esitetään Timo Hautaviitaa.

26 26 Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä: Valitaan - 3 jäsentä ja kullekin henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhtymävaltuustoon seuraavat: Antti Seppälä Mikko Savolainen Veikko Keto Veli-Matti Niemelä Seppo Tienhaara Jarmo Ohriluoma.

27 27 Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä: Valitaan - 1 jäsen ja tälle henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhtymävaltuustoon seuraavat: Arja Harjunpää Pentti Pihlajaviita.

28 28 Suupohjan koulutuskuntayhtymä: Valitaan - 1 jäsen ja tälle henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhtymävaltuustoon seuraavat: Raimo Yli-Hannula Kim Tasanko.

29 29 Seinäjoen koulutuskuntayhtymä: Valitaan - 1 jäsen ja tälle henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita yhtymävaltuustoon seuraavat: Arto Korkeamäki Salla-Maaria Yli-Viitala.

30 30 Poliisipiirin neuvottelukunta: Valitaan - 1 jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Seppo Mäki-Marttunen Matti Hietanen.

31 31 Jätelautakunta: Valitaan - 1 jäsen ja tälle henkilökohtainen varajäsen. Valtuusto yksimielisesti päätti ottaa asian käsiteltäväksi. Julistettuaan keskustelun päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Pentti Pihlajaviita Pentti Hakamäki.

32 32 Edustajan valitseminen Suomen Kuntaliiton kuntapäiville: Kuntapäivät Oulussa. Valitaan 1 edustaja ja hänelle varaedustaja. Julistettuaan keskustelun edustajasta ja tämän henkilökohtaisesta varaedustajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Arja Harjunpää Jaakko Järvenpää.

33 33 Tarkastuslautakunta: Tarkastussäännön 2 :n mukaan lautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä 1 muu jäsen. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat valtuutettuja. Julistettuaan keskustelun varsinaisista jäsenistä ja henkilökohtaisista varajäsenistä päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita seuraavat: Sami Kaunisto Jari Malm Kim Tasanko Keijo Ketola Carita Latikka Mauno Metsälehto. Julistettuaan keskustelun puheenjohtajasta ja varapuheenjohtajasta päättyneeksi, puheenjohtaja totesi valtuuston yksimielisesti päättäneen valita puheenjohtajaksi Carita Latikka ja varapuheenjohtajaksi Sami Kaunisto.

34 34 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Khall 26 SUUPOHJAN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN TOI- MINNAN ARVIOINTI. Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: etunimi.sukunimi@karijoki.fi Yhteistoimintalautakunta on päättänyt teettää ulkopuolisen asiantuntijan toimesta arvion Suupohjan yhteistoiminta-alueen toiminnasta. Selvityksen tekijäksi valittiin Oy Audiapro Ab. Konsulttina on toiminut HT Eero Laesterä. Yhteistoimintalautakunta nimesi ohjausryhmään Kauhajoelta Merja Kuusisen, Lasse Hautalan ja Antti Ala-Kokon, Teuvalta Aulis Ranta-Muotion, Veli Nummelan ja Teijo Toivosen, Isojoelta Linda Leinosen, Jukka Vainionpään ja Pirjo-Liisa Ketolan, Karijoelta Viljo Kurvisen, Antti Seppälän ja Timo Hautaviidan. Kuntien edustajien lisäksi ohjausryhmään nimettiin peruspalvelujohtaja Erja Heikinniemi ja Kari Nuuttila. Ohjausryhmän sihteeriksi yhteistoimintalautakunta nimesi Heli Silomäen. Ensimmäisessä kokouksessa ohjausryhmän puheenjohtajaksi valittiin Aulis Ranta-Muotio ja varapuheenjohtajaksi Merja Kuusinen. Ohjausryhmä kokoontui kuusi kertaa. Ohjausryhmältä haettiin lopullinen sitoutuminen: Projekti viedään kaikissa kunnissa päätöksentekoon saakka. Todettiin, että kaikkien kuntien erilliset päätökset ovat kokonaisuuden kannalta tärkeitä. Palvelurakenneraportti on selviytymissuunnitelma, kuinka kuntalaisten palvelut turvataan yhteistoimintaalueella sekä yhdensuuntainen asiakirja, jonka mukaan kaikissa yhteistoiminta-alueen kunnissa mennään samaan suuntaan tulevat valtakunnalliset linjaukset huomioiden.

35 35 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Tärkeintä on ajatella yhteistoiminta-aluetta kokonaisuutena ja luopua peruskunta-ajattelusta. Tärkeintä on saada palvelut omalta yhteistoimintaalueelta. Prosessin aikana konsultti haastatteli ohjausryhmän jäsenet, LLKY:n johtoryhmän, kuntajohtajat ja poliittisia päätöksentekijöitä. LLKY:n johtoryhmä valmisteli keinoja yhdessä konsultin kanssa. Paketin jatkokäsittelystä ohjausryhmä päätyi siihen, että kuntien edustajana paketista päättää työn tilannut yhteistoimintalautakunta, joka esittää raportin jatkovalmistelua LLKY:n johtokunnalle. Ohjausryhmän paketti tiedotettiin LLKY:n henkilöstölle ja luottamushenkilöille Avoimesta tilaisuudesta tiedotettiin myös yhteistoimintalautakunnan jäsenille. Kaupungin ja kuntien valtuustoille päätettiin järjestää tiedotustilaisuudet , joihin osallistuu yhteistoimintalautakunnan jäsenet. Karijoella tilaisuus pidettiin Yhteistoimintalautakunta on kokouksessaan päättänyt pyytää alueen kunnilta lausunnot palvelurakenneselvityksestä tammikuun 2013 loppuun mennessä. Suupohjan alueen MTK-yhdistykset ovat toimittaneet liitteenä 12 olevan kannanoton Suupohjan peruspalveluliike-laitoskuntayhtymälle sekä alueen kunnille. Kannanotossa vastustetaan eläinlääkärien matkakuluavustusten poistamista.

36 36 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Raportti on toimitettu sähköisenä kunnanhallituksen, johtoryhmän jäsenille ja paperisena sekä valtuutetuille paperisena , uusille valtuutetuille paperisena Ehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se lausuntonaan yhteistoimintalautakunnalle esittäisi palvelurakenneselvityksestä seuraavaa: Karijoen kunta toteaa, että raportti antaa monia työkaluja rakenteiden muuttamiseen ja toiminnan tehostamiseen. Raportissa selviää, että kaikkien kuntien taloudellinen tilanne on kriisiytymässä tai kriisiytyy muutaman vuoden kuluessa. Kuntien sosiaalitoimen ja terveydenhuollon nettomenot ovat kasvaneet maan keskiarvoa nopeammin. Llky:n kunnista Karijoen nettomenot ovat kasvaneet kaikista nopeimmin. Tämä aiheuttaa erityisiä paineita sosiaali- ja terveystoimen kustannuksiin. Kunnan omassa toiminnassa on jo menty muutama vuosi nollakasvulla. Talouden seuranta ja raportointi tulee saattaa ajantasalle. Tuotteistaminen ja hinnat läpinäkyviksi. Kustannustietoisuus tulee ulottaa koko henkilöstön toimintatapoihin. Lääkärin vastaanotto tulee turvata tiettyinä päivinä viikossa Karijoella. Säännöllinen vastaanotto turvaa myös muun toiminnan suunnitelmallisuuden. Eskoon ylläpitämän toimintakeskuksen toiminta on loppumassa Isojoella ensi kesänä. Palvelujen järjestäminen eri vaihtoehtoineen/kustannuksineen tulee selvittää perusteellisesti ennen päätöksentekoa.

37 37 Kunnanhallitus No 02/2013 Kunnanvaltuusto No 1/2013 Kotihoidon palvelukokonaisuuden suunnittelussa tulee ottaa huomioon se, ettei palvelukokonaisuus pirstoidu pieniin, kapeisiin palikoihin, mikä nostaa kokonaiskustannuksia eikä ole kenenkään hallittavissa. Palvelukokonaisuutta tulee kehittää asiakaslähtöisesti. Tilaajan ja tuottajan rooli on ollut alkuvuosina hiukan epämääräinen. Päätöksentekoa tulee selkeyttää ja hallintoa muutoinkin keventää ja yksinkertaistaa. Kvalt 9 Raportti antaa pohjaa jatkotyöskentelylle. Työ on tehtävä yhdessä henkilöstön ja omistajien kanssa. Kunnanhallitus: Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Liite no 1/Kunnanvaltuusto Suupohjan MTK-yhdistysten kannanotto palvelurakenneselvitykseen. Kunnanvaltuusto yksimielisesti hyväksyi keskustelun jälkeen kunnanhallituksen ehdotuksen.

38 38 Kunnanvaltuusto No 1/ MUUT MAHDOLLISESTI KIIREELLISENÄ KÄSITELTÄVÄKSI OTETTAVAT ASIAT. Valtuutettu Mikko Savolainen jätti valtuustoaloitteen koskien katselmuksen pitämistä Kakkurin- Kärmesharjun alueella O2 tuulivoimahankkeen johdosta, liite no 2. Asian lähetettiin kunnanhallituksen selvitettäväksi Valtuutettu Erkki Viitikko jätti kirjelmän keskustan valtuustoryhmän perustamisesta, liite no Valtuutettu Pentti Haaranoja jätti kirjelmän SDP:n valtuustoryhmän perustamisesta, liite no Merkitään, että matkakorvausliite on pöytäkirjan liitteenä no 5.

39 39 Kunnanvaltuusto No 1/ KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN. Kokous katsottiin päättyneeksi klo 20.35, jossa yhteydessä puheenjohtaja luki Valitusosoitus: Tämän kokouksen päätöksiä koskeva valitusosoitus on sivuilla

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2013 KOKOUSAIKA 21.03.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 104 105 106

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2017 KOKOUSAIKA 30.01.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KOKOUSAIKA 18.12.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 45 46 47 1 48 2 49 50 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 4/2018

KUNNANHALLITUS No 4/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 4/2018 KOKOUSAIKA 22.2.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 35 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2017

KUNNANHALLITUS No 08/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2017 KOKOUSAIKA 09.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 106 107 108 109 31 110 32

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KOKOUSAIKA 14.06.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 31 32 33 34 35 36 37 38 1

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 27 28 29 30 1 31 2 32 3 33

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 158 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 16/2016

KUNNANHALLITUS No 16/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2016 KOKOUSAIKA 24.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 174 175 176 177 178 179 180

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 40 1 41 42 43 44

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012 18 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2012 KOKOUSAIKA 16.02.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KOKOUSAIKA 18.05.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 11 12 13 1 14 2 15 3 16 4

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 69 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2015 KOKOUSAIKA 23.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 104 105 106 107 108 109

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017

KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2017 KOKOUSAIKA 14.06.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 31 32 33 34 35 36 37 38 1

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.6.2017 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Suhteellisten

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2012 KOKOUSAIKA 11.06.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 105 106 107 108 37 109 38

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 22.1.2015. Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Aika 22.1.2015 kello 18.30 18.52 Paikka Turengin seurakuntakeskus, Juttilantie 2, 14200 Turenki Läsnä Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli, varajäs. Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Kiukkonen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 38 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala

Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Kunnanhallitus 94 05.06.2017 Kunnanvaltuusto 49 12.06.2017 Kunnallisten luottamustoimien täyttäminen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021 Kh 05.06.2017 94 Valmistelija: hallintojohtaja Päivi Huhtala Alla lueteltuja

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2015. KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2015. KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2015 KOKOUSAIKA 26.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi

Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, Kiuruvesi Esityslista/pöytäkirja 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet Maanantai 7.1.2019 klo 18-19.01 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2013

KUNNANVALTUUSTO No 2/2013 42 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2013 KOKOUSAIKA 06.03.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 12 13 14 15 1 16 2 17 3

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 118 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 KOKOUSAIKA 11.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 44 45 46 1 47 2 48 49

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen.

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 1 /2019 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Karjalainen Heikki jäsen. Kotilainen Heidi. Kämäräinen Jukka jäsen. Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Torstai 24.1.2019 klo 18.00 18.35 Paikka Sotkamon kirkon alasali Läsnä Sarparanta Leena puheenjohtaja 1-4 Korhonen Aimo puheenjohtaja 5-10 Hartikainen Vilho Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 30.12.2016 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 12.1.2017 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Seurakuntatalo / kahvio, Pappilantie 1 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 1/2019 KOKOUSAIKA Torstaina 17.1.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 2 3 4 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kokouskutsu ja esityslista N:o 1/2016 Yhtymävaltuusto Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä Paikka Aika Saapuvilla olleet jäsenet Esittelijä

Kokouskutsu ja esityslista N:o 1/2016 Yhtymävaltuusto Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä Paikka Aika Saapuvilla olleet jäsenet Esittelijä Kokouskutsu ja esityslista N:o 1/2016 Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymä Paikka Kulttuuritalo Orrela, Ingman-sali, Porvarintie 51, Teuva Aika klo 19:00 - Saapuvilla olleet jäsenet Isojoki Jouko Jaakola

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2013 KOKOUSAIKA 08.05.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 137 138 139 140 141 40 142

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 1/2019 nettiversio 1 Pappilantie 11 D 1 97700 Ranua 22.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 21.1.2019 klo 18 Paikka Läsnä Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1 sali

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 7.1.2019 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUKSESSA KÄSITELTÄVÄT JA PÄÄTETTÄVÄT ASIAT Asia no. 1 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 KOKOUSAIKA 11.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 44 45 46 1 47 2 48 49 3

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O1 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 21.1.2015 klo 18.10 20.13 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Teuvo puheenjohtaja 1-4 Mustonen Tuomo puheenjohtaja 5-18 Diukman Sanna Juntunen Pirjo

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017

PUDASJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/2017 KOKOUSTIEDOT KOKOUSPAIKKA Seurakuntakeskus/iso kahvio KOKOUSAIKA Maanantai 9.1.2017 klo 16.30 17.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät: Niskasaari Arvo puheenjohtaja 1 9 Puurunen Terttu

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 01/2012

KUNNANVALTUUSTO No 01/2012 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 01/2012 KOKOUSAIKA 11.04.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 3 8 4

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä 26.6.2014

Nähtävilläolo Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä 26.6.2014 -2, YHTVALT 12.6.2014 19:00 Paikka Sanssinkartano, Ullantie 7, Kauhajoki Aika 12.6.2014 klo 19.00 Saapuvilla olleet jäsenet Isojoki Karijoki Kauhajoki Kurikka Jouko Jaakola Marja Savioja Erkki Syväoja

Lisätiedot

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki.

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2019 Karijoen kunta, tekninen toimi Sivu 1 Kokousaika Tiistai 9.4.2019 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Lautakunnan kokoonpano Kunnanvirasto Saapuvilla olleet: Ahti Malm

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148

Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1, 1. krs, oppisopimustoimiston luokka no. 148 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 17.23 Paikka Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Purokatu 1,

Lisätiedot

1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu, esityslista ja kokouksesta tiedottaminen

1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu, esityslista ja kokouksesta tiedottaminen KOKOUSAIKA Ma 30.1.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kuntala KÄSITELTÄVÄT ASIAT asia nro liite nro Asia 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 Kunnanvaltuuston kokouskutsu,

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013 99 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2013 KOKOUSAIKA 08.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 218 219 220 221 70 222

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä

ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2011 11 ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO 12.1.2011 Aika Keskiviikko 12.1.2011 klo 19.00 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja 6-11 Jarmo Heinonen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 8 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ( 8 ) Aika keskiviikko 14.1.2015 klo 19.00-19.55 Paikka Läsnä Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Eeva Hirvikoski Kaija Honkanen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013,

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, 7.1.2013 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanhallitus päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 17.4.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIK- KA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 11 12 13 14 15 4 5-7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot