Kouvolan kaupungin itsenäisyyden juhlavuoden yhteisöavustusten saajat hakuajalta , yhteensä 63 avustuksen saajaa.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kouvolan kaupungin itsenäisyyden juhlavuoden yhteisöavustusten saajat hakuajalta , yhteensä 63 avustuksen saajaa."

Transkriptio

1 Kouvolan kaupungin itsenäisyyden juhlavuoden yhteisöavustusten saajat hakuajalta , yhteensä 63 avustuksen saajaa. Anjala Elää-yhdistys ry Anjala Run -elämysjuoksutapahtuma, jossa vihjeidenavulla suunnistetaan toiminnallisille rasteille. Tapahtuman rastit sijoittuvat historiallisiin kohteisiin ympäri Anjalan kylää. Anjalan Jumppaseura ry Anjalan Jumppaseuran Suomi 100 -jumppatapahtuma Koko perheelle suunnattu jumppatapahtuma, jossa tarjolla tasatunnein erilaisia jumppatunteja. Tapahtumassa myös lapsille ns. työpaja, jossa askartelua ja leikkiä ohjattuna. Tapahtumassa tarjotaan osallistujille ruoka ja kahvit teemalla syödään Suomi-hyvää. Tarkoituksena olisi myös hankkia ja sytyttää kynttilät kaikille Anjalan sankarihaudan vainajille. ARS Sippola -työryhmä Ars Sippola 2017 on monitaiteellinen taidetapahtuma, joka tarjoaa monipuolisen ja kiinnostavan kattauksen nykytaidetta Kouvolan Sippolassa kesällä Tapahtuma on osa Vonteenin Valssin 20- vuotisjuhlan ohjelmaa. Tapahtuman keskiössä ovat Taidekeskus Antareksen näyttelytilat, puisto ja entisen funkkismeijerin rauniot. Pääsymaksuton ja ikärajaton tapahtuma järjestetään Näyttely on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. Eläkeliiton Valkealan yhdistys ry Entisten nuorten messut. Messutapahtuma Tirvan lavalla ja sen piha-alueella Vietetään koko messupäivä "Yhdessä teemalla" historiallisella Tirvan lavalla. Tarjolla myös ohjelmaa lapsille. Orkesteri soittaa 60 -luvun rautalankamusiikkia. Ikääntyneitten Kerho ry Tuulensuojassa ja Ikäasemalla Muistojen konsertit. Ikääntyneitten Kerhon oma lauluryhmä Kööri sekä säestäjät esittävät lauluja Suomi 100 -vuotta taipaleelta eri kausilta eli menneisyyden, tulevaisuuden ja nykyisyyden huomioiden kappalevalinnoissa. Jaalan Kädentaitajat ry Tarpeellista taidolla- poimintoja paikallisista kädentaidoista 100 vuoden ajalta. Näyttely Jaalan seudulta kerätyistä tarve-esineistä ja käsitöistä ennen ja nyt Jaalan Reserviupseerikerho ry Tarkoituksena on järjestää Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla Jaalassa Ohjelmaan kuuluu mm. seppeleiden laskut, orkesterin esitys ja juhlakahvit tarjottavineen. Janne Outinen/Riikka Keurulainen Suomi 100 vuotta teemalla olevan tanssiesityksen suunnittelu ja toteutus Kouvolan kaupungin ikäihmisten palvelutaloihin, sekä ikä-asemille, että muihin tapahtumiin. Yhteensä 15 kpl 20 min tanssiesitys. Kaakkois-Suomen Maanpuolustuspiiri Nuku rauhassa - Suomi 100. Kaakkois-Suomen maanpuolustuspiirin osallistuminen Suomi 100 kokonaisturvallisuustapahtumaan. Tapahtuma järjestetään kauppakeskus Veturissa Kouvolassa. Kohderyhmänä ovat kaikki suomalaiset, erityisesti lapset ja nuoret. Kauppakeskuksen sisätiloissa on eri järjestöjen, yhdistysten sekä viranomaisten esittelyä, joihin sisällytetään tehtäviä, kilpailuja ja muita aktiviteettejä.

2 2 (6) Kaiku Korporaatio ry Kesäyön Kudelma- kun luonto puhuu ihmisen tunteilla esitys Heisanharjun luonnonsuojelualue. Mitä tapahtuu kesäisen yön kutveessa metsän keskellä, mitä luonto, ihminen ja aika haluavat kertoa meille? Kamera -73 Kuusankoski ry Kouvolan kylät ja paikat-näyttely. Tarkoituksena on toteuttaa näyttely niin, että tulostetaan levylle kuva ennen ja nyt. Ennen kuva voi olla nyt kuvan kuvaajan itse ottama tai sellainen, johon hän on saanut oikeudet esim. perintönä. Nyt kuva kuvaa samaa aluetta, maisemaa tai teemaa otettuna vuonna Karjalaisseurojen Kymenlaakson piiri ry 100 vuotta suomalaista musiikin historiaa- ja historiaa Orilammella Luennoitsijoina emeritusprofessori Reijo Pajamo ja historiantutkija Martti Turtola. Karjalan Tuki -Kuusankoski ry Suomen täyttäessä 100 vuotta olemme unelmoineet Mäkikylän Palvelukeskuksen puistossa pidettävän puistojuhlan järjestämisestä vanhuksille jotka ovat eläneet ja kokeneet sota-ajan, jopa menettäneet läheisiänsä vapautemme ja itsenäisen isänmaamme puolesta. Osallistujia olisi n. 200 henkilöä neljästä eri hoitoyksiköstä. Kettumäen kansanpuisto ry Iloitsemme itsenäisyydestä- Suomi 100 vuotta Tapahtuman tavoitteena on tuottaa kaksipäiväinen luontoon ja kulttuuriin painottuva, elämyksellinen yhdessä tekemisen ja kokemisen juhla. Lauantain tapahtumat on omistettu suomalaiselle luonnolle ja sunnuntaipäivä on omistettu lapsille ja nuorille. Hankkeelle on myönnetty Suomen 100-vuotisjuhlastatus. Kimolan Kyläyhdistys Kimolan Itsenäisyyspäivän juhla Kaikille avoin, juhlava iltajuhla, jossa ruokailu ja kakkukahvit. Ohjelmana lauluja ja musiikkia Suomen itsenäisyyden ajalta sekä aktiivisten kyläläisten palkitsemista. Lisäksi runoesityksiä ja kenties näytelmäkin. Konut Tählet ry 100 kohdetta Suomen upealla tähtitaivaalla. Konut Tählet ry järjestää juhlavuoden kunniaksi kauppakeskus Veturissa tähtitaivas-valokuvanäyttelyn marraskuussa Korian Naisvoimistelijat ry Liikunnan ja kulttuurin juhla Suomi 100 vuoden kunniaksi. 100 unelmaa juhlavuoden huipentuma. Maksuton yleisötapahtuma kaikille Korian monitoimitalolla Ohjelmassa musiikkia, lasten esityksiä, kuorolaulua ja illan päätteeksi liikunta tuokio kaikille. Tapahtuman yhteydessä näyttely liikuntavälineistä ja asuista. Kouvolan Kameraseura ry Suomi 100 vuotta, Kymijoki tänään. Järjestämme suuren valoesityksen, jossa heijastamme talon ulkoseinään valokuvia Kymijoesta. Kuvat kunnioittavat 100 -vuotiasta Suomea. Kankaan koulun ulkoseinä 1.9. Kuusankoskitalon ulkoseinä ja Kouvola-talon ulkoseinä Kouvolan Lentopalloilijat -57 ry 100 peliä päivässä. Kaikille avoin beach volley-tapahtuma tai Käyrälammella. Kouvolan Nuorkauppakamari ry Tulevaisuuden Suomi-tulevaisuuden johtajuus-luento. Luento on osa Kouvolan Nuorkauppakamarin Päivä Johtajana Kymenlaaksossa Tuhat Nuorta Johtajaa-tempausta. Marraskuussa 2017

3 3 (6) Kuusankosken Apuva ry Suomi 100 -tapahtuma Kuusankosken seurakuntakeskuksessa Tapahtuman puhujana valtiopäiväneuvos Mikko Pesälä. Kuusankosken Harmonikansoittajat ry 100 vuotta harmonikka musiikkia itsenäisessä Suomessa. Harmonikkakonsertin järjestäminen Kuusankoskitalossa Myönnetty Suomi 100 status. Kuusankosken Puhallinorkesteri ry Kuusankosken puhallinorkesteri järjestää konsertin aiheena Suomi 100 ja konsertin nimi on Sinivalkoinen sävel. Kuusankosken Seudun Vanhainhuoltoyhdistys ry Jouni Kerosen esiintyminen Kettumäen palvelukeskuksessa ikäihmisten hyvinvointiasema Väentuvassa. Kymen Sotilasläänin Perinneyhdistys ry Kymenlaaksolaisen jalkaväkirykmentti JR32 perustamisen muistotapahtuma Kymenlaakson Sydänpiiri ry Retki Repoveden kansallispuistoon Suomen luonnon päivänä teemalla "juhli luontoa". Retkelle järjestetään bussikuljetus, retken ohjelmassa luontoliikuntaa, osallistuminen ilmaiskonserttiin Kuutinlahdella ja juhlallista retkitarjottavaa. Kymenlaakson taidekahvi -työryhmä Suomi 100 vuotta Minun Suomeni-taidenäyttely ja taidekahvi-pakkaus. Patoklubi maaliskuu Uusi tilaisuus Patoklubi lokakuu Näyttelyn järjestäminen. Kymijoen Ratsastajat ry Suomen hevostapahtuma17.9. Pioneeripuistossa Kymijoesta uutta voimaa juhlakesä 2017 Kymijokitaideryhmän näyttely oheistapahtumineen Taideruukin Patoklubilla Kymin Nikkarit ry 100-linnunpönttöä askartelutapahtuma on Suomi 100 teeman mukaisesti perhe yhteinen tapahtuma Lapset ja vanhemmat voivat yhdessä nikkaroida linnunpönttöjä. Kymin Osakeyhtiön Virkamiesklubi ry Suomi 100 vuotta Big Band tanssiaiset, marraskuu Tilaisuuteen liittyy juhlaesitelmä aiheesta: paperitehtaiden henkilöstöjärjestöjen toiminta ja merkitys Kuusankoskella. Juhlan tavoitteena on koota hyvästä musiikista ja tanssista ja paikkakunnan teollisesta historiasta kiinnostuneita ihmisiä kuuntelemaan musiikkia, tanssimaan ja ruokailemaan yhdessä.

4 4 (6) LC Valkeala/Vekara ry ja LC Valkeala Elvingin tornin muistolaatan paljastamisjuhla Vuorineuvos Rudolf Elving rakennutti tornin luvun alussa Kirjokiveen tornimäelle. Tornin historia ulottuu siis koko suomen vuotistaipaleelle. Lions Club Kaipiainen ry Kouvolassa, Kaipiaisten kylätaajamassa sijaitseva ilmoitustaulun uusinta. Vanhan poisto, uuden suunnittelu ja toteutus sekä taulun ympäröivän puistoalueen siistiminen. Taulun ja puistikon takana on yli 100-vuotias kylän yhteiskaivo, johon klubi on saanut Museoviraston kunnostusavustuksen. Lottayhdistykset Tarkoituksena koota, toimittaa ja painattaa uusi nykyaikainen lottalaulukirja. Kirjaan etsitään ja kerätään sodanaikaista lottalaulua. Keräyksen tuloksena nykyihmisille selviää laulujen sanoituksista Lottien vaikeat ja tärkeät työt isänmaan puolustuksessa. MLL Jaalan paikallisyhdistys ry Suomi 100 vuotta lastenjuhla Jaalassa Konsertti ym. toimintaa Liikasenmäen museokankaalla(teatterilavalla). Tapahtumasta halutaan tehdä koko Kouvolan perhetapahtuma. MLL Kuusankosken yhdistys ry Iloitsemme itsenäisyydestä tapahtuman jatkoa lapsille, nuorille ja perheille samalla juhlistamme yhdistyksen 90-vuotista taivalta. Ohjelmassa esitetään nuorten tekemä näytelmä, missä nidotaan yhteen niin vanhanaikainen kuin nykyaikainen koulunkäynti. Musiikkiluokkien esityksiä, nuorisotaikuutta yms. Tapahtumassa tarjotaan vanhanajan puuroruokaa mehukeittoineen. MLL Kymenpiiri ry Sata paikallista leikkiä -ideapankkijulkaisu. Paikalliset perinneleikit julkaisu. Julkaisu jaetaan Kouvolan alueen kouluihin ja päiväkoteihin. Myllykosken Naisvoimistelijat ry Kouvolan alueseurat, show virtaa voimistelusta Kaupungin kolmen liikuntaseuran yhteistyönä järjestetty liikuntatapahtuma, jossa esiintyvät seurojen eri-ikäiset jumpparit pienistä naperoista aikuisiin liikkujiin. ShowKouvola -tapahtuman teemana on Suomi 100, joka näkyy tapahtuman yleisilmeessä sekä esityksissä punaisena lankana kautta linjan. Myllykosken Reserviupseerikerho ry Tämän vuoden Suomi 100 merkittävänä tapahtumana Myllykosken reserviupseerikerho ry toteuttaa Itsenäisyyskuusen istuttamisen Myllykosken Hevosmäelle. Helatorstaina Istutamme kuusen juhlallisin seremonioin samoin, kuin tapahtui vuonna 1967 Suomen täyttäessä 50 vuotta. Noheva Luova Osk Muistoja Kymenlaaksosta -projektin näyttelyn järjestäminen Kouvolassa loppuvuosi Projekti kertoo ikäihmisten tarinoita ja muistoja lasten piirustusten ja teosten kautta. Partiolippukunta Utin Pilvenveikot ry Perinnerikkaan Utin kylän kesän 2017 käyntiin polkaisu Suomi 100 -juhlavuoden merkeissä Tapahtumaan kutsutaan erityisesti Utin koulun eskarilaiset ja ekaluokkalaiset perh. ja ikäihmiset. Pihlajasaaren Seudun Kyläyhdistys ry Yhdessä-teemaa noudattaen järjestetään tapahtuma maamiesseurantalolla Päivän ohjelma sisältää esitelmän kylän historiasta, lammaspitoisen ruuan kahvin kera, pelikentän käyttöön oton, kilpailuja ja yhdessä oloa.

5 5 (6) Pohjois-Kymen Luonto ry Pohjois-Kymen Luonto ry:n neljän luontoretken sarja ja valokuvauskilpailu kesäkauden toukokuu - syyskuu 2017 aikana 100 valokuvaa Kouvolasta. Puhallinorkesteriyhdistys Wanhat Jääkärit ry " Koskien kohinaa" Puhallinmusiikin konsertti Kuusankoskitalo ja Kouvola-talo yhdessä Sorsakosken soittokunnan kanssa. Suomen historiaa ja itsenäisyyden vuosikymmeniin liittyvää musiikkia esittelevä juonnettu tapahtuma. Konsertissa musiikkia 1910-luvun lopulta 2000 luvulle. Saara Keisala + työryhmä Suomi 100 -juhlavuoden konsertti Kuusankoski-talolla Esiintyjät Riku Pelo, Emilia Vesalainen-Pellas. Selänpään Asemayhdistys ry Suomi 100-vuotiskonsertti Selänpään asemalla Timo Riihonen ja Tiina-Maija Koskela Sirkuskoulu Bravuurin kannatusyhdistys ry Sirkuskoulu Bravuurin kevätnäytös- 100 sirkustemppua- sinivalkoista suomalaista nuorisosirkustasta Kuusankoskitalo. Sudet ry / Jalkapallo 105-vuotias jalkapalloseura Sudet liikuttaa Suomi 100 -vuotta juhlavuoden aikana Kouvolan alueen päiväkoti -ja alakouluikäisiä lapsia ja nuoria 100 kertaa eri tapahtumassa koulu -ja päiväkotipäivän aikana välitunneilla, liikuntatunneilla ja iltapäivällä koulun ja päiväkodin jälkeen. Suomen Metsästäjäliiton Kymen piiri ry Kuvataidekilpailun järjestäminen päiväkodeille ja kouluille Suomi 100 juhlavuoden teemalla. Tanhuseura Kasareikka ry Perinneiltamat; kansa tanssii ja soi 100 vuotta Voikkaan Seuratalolla. Suomi juhlavuoden kansanmusiikkitapahtuma. Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry Suomi tanssii sata tuntia-hanke Teuroisten kyläyhdistys ry Avoimet kylät tapahtuma Esillä Teuroisten historiikki, vanhoja koneita ja ajopelejä, kahvio, lapsille kotieläimiä, hauskoja pelejä, myyntipöytiä, taustamusiikkia ja Vanhan koulun (1920) Kutomon vanhojen käsitöiden näyttely. Tirvan Nuorisoseura ry Suomi/Tirva 100 -vuotta ohjelmalliset iltamat Tirvan Seurala. Työryhmä: Heikkilä Helander Suomalaiskansallisen konsertin järjestämiseen Kouvolassa Maria-salissa Työryhmä: Maritta Vuorinen ja Sirkka-Liisa Tiihonen Korian siltojen pommitukset jatkosodassa- osa Kouvolan kulttuurihistoriaa (Suomi ja Elimäki 100 vuotta). Kuvat ja tarinat lasten ja heidän läheisten kokemina, ennen julkaisemattomia valokuvia, runoja, tarinoita ja maalauksia. Kirja "Kosketus ja kätketty murhe" sekä runokirja "Iloa sieltä jostakin".

6 6 (6) Työryhmä: Yhdessä eteenpäin Suomen juhlavuoden hengessä Kouvolan kesässä ja syksyssä 2017 räiskyy yhdessä tekemisen iloa ja väriä. Tavoite on edistää yhteisöllisyyttä, vastuunottamista julkisten tilojen ja asuinympäristön viihtyvyydestä. Haluamme inspiroida ihmisiä vaikuttamaan asuinympäristöön yhteisötaide-toiminnan avulla. 3 isoa muraaliteosta. Ummeljoen kyläyhdistys ry Ummeljoen kyläyhdistys ry on osana valtakunnallista Avoimet-kylät tapahtumaa Valkealan kirkonkylän koulun vanhempainyhdistyksen johtokunta Valkealan kirkonkylän koulun oppilaat järjestävät yhdessä opettajien ja vanhempainyhdistyksen kanssa Valkealatalolla avoimen itsenäisyysjuhlan 100 -vuotisen Suomen kunniaksi Valkealan kyläyhdistys ry Avoimet kylät tapahtuma Valkealan kesäteatteri- ja museoalue. Verlan Seudun kyläyhdistys ry Verlan kylän kokkokalliolla ja levonrannassa ohjelmallinen tapahtuma Jäljittelemme tilaisuudella luvuilla kallioilla pidettyjä kesäjuhlia. Vuohijärven kyläyhdistys ry Juhla saunojaa dokumenttifilmityöryhmä 100 saunojaa dokumenttifilmiprojektin kuluihin. 100 saunojaa dokumenttielokuva kertoo meistä suomalaisista saunojista, saunan rakentajista, remontoijista ja lämmittäjistä. Filmi on dokumentti siitä mitä ajateltiin ja miten elettiin vuonna 2017.

kirjastossa

kirjastossa ETKOT kirjastossa 5.12.2017 Lap ja aik sille Ei pu uisille! kukoo dia. Kouvolan kirjastot kutsuvat kaikki Linnan juhlien etkoille 5.12.2017 juhlistamaan satavuotiasta Suomea. ELÄVÄÄ MUSIIKKIA RUNOESITYKSIÄ

Lisätiedot

Elävää musiikkia Runoesityksiä Kulttuuridiplomien jako 100 leikkiä kirjastoihin Luontokuvia

Elävää musiikkia Runoesityksiä Kulttuuridiplomien jako 100 leikkiä kirjastoihin Luontokuvia Etkot kirjastossa 5.12.2017 Lapsille ja aikuisille! Ei pukukoodia. Kouvolan kirjastot kutsuvat kaikki Linnan juhlien etkoille 5.12.2017 juhlistamaan satavuotiasta Suomea. Elävää musiikkia Runoesityksiä

Lisätiedot

Kesätapahtumiin osallistuminen

Kesätapahtumiin osallistuminen Kesätapahtumiin osallistuminen 1. Missä kylien kesätapahtumissa olette vierailleet tänä kesänä? Vastaajien määrä: 13 0 1 2 3 4 5 6 Ankkapurha Go Go Car & Swap & Vintage Meeting 2016, Koskiston meijeri

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA

LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA Eläkejärjestöt Kouvolan alueella toimii huomattava määrä eläkeläisjärjestöjä, joiden toimintaan kuuluu erilainen virkistystoiminta, kuten matkailu, päivätanssit, teatteri

Lisätiedot

TOIMITILAHINNASTO ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: 24%) ei jäsen (alv 0%) 24%) oma (alv 24%) vieras (alv 0%)

TOIMITILAHINNASTO ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: 24%) ei jäsen (alv 0%) 24%) oma (alv 24%) vieras (alv 0%) TOIMITILAHINNASTO 1.1.2017 ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: oma (alv 0%) oma (alv vieras (alv 0%) vieras (alv 0%) A. Perhejuhlat, yhdistysten kokoukset ym. yksityistilaisuudet esim.

Lisätiedot

TOIMITILAHINNASTO 1.1.2015 ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin:

TOIMITILAHINNASTO 1.1.2015 ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: TOIMITILAHINNASTO 1.1.2015 ALKAEN Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: A. Perhejuhlat, yhdistysten kokoukset ym. yksityistilaisuudet esim. muistotilaisuus ja kastejuhla Seurakuntasali tai

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Paikka: Hallin Palvelutalo. Palvelupäivän sauna, jumppa, lehdenluku ja iltapäivän viriketuokio

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Paikka: Hallin Palvelutalo. Palvelupäivän sauna, jumppa, lehdenluku ja iltapäivän viriketuokio Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 2.8.2017 klo:9-15 n sauna, jumppa, lehdenluku ja iltapäivän viriketuokio ssä kävijöille ja talon asukkaille 9.8.2017 klo:9-15 n sauna, jumppa, lehdenluku

Lisätiedot

Jussi Kivinen Tervehdyssanat Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön apuraha- ja 40-vuotisjuhlassa Kuusankoskitalossa 25.4.2012

Jussi Kivinen Tervehdyssanat Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön apuraha- ja 40-vuotisjuhlassa Kuusankoskitalossa 25.4.2012 Jussi Kivinen Tervehdyssanat Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiön apuraha- ja 40-vuotisjuhlassa Kuusankoskitalossa 25.4.2012 Hyvä juhlaväki Vuoden 1872 alkupuolella pidettiin kaksi tärkeätä kokousta, joiden

Lisätiedot

Luokanopettaja. Luokanopettaja. Ortodoksiuskonnon tuntiopettaja Koulunkäynninohjaaja / iltapäiväkerhonohjaaja

Luokanopettaja. Luokanopettaja. Ortodoksiuskonnon tuntiopettaja Koulunkäynninohjaaja / iltapäiväkerhonohjaaja Oppilaat Luokka Oppilasmäärä Opettaja 1-2 Pihlaja 9 Nina 1-Koivu 18 Riikka 1-Kuusi 19 Tiina 2-Mänty 21 Iina 2-Vaahtera 20 Hanna 3A 21 Kristiina 3B 22 Pauliina 4. lk 22 Saara 5. lk 17 Marjo 6. lk 24 Peter

Lisätiedot

Näyttelykalenteri 2010

Näyttelykalenteri 2010 Näyttelykalenteri 2010 Kuusankoskitalon galleria Kymenlaaksonkatu 1 45700 Kuusankoski Avoinna ma-pe kello 11-19, la-su kello 12-18, heinäkuussa suljettu 31.01. - 27.02. Leena Raussi ja Pia Liila: Valoa

Lisätiedot

Kouvola-päivää vietetään lauantaina 7.5.2011 Tapahtumat Kouvola liikkeelle Kouvola tutuksi Kouvolan luonto ja turvallisuus

Kouvola-päivää vietetään lauantaina 7.5.2011 Tapahtumat Kouvola liikkeelle Kouvola tutuksi Kouvolan luonto ja turvallisuus Kouvola-päivää vietetään lauantaina 7.5.2011 Tapahtumat Kouvola liikkeelle Kouvola tutuksi Kouvolan luonto ja turvallisuus Kouvola on meidän kaikkien Antoisaa Kouvola-päivää! Terveys- ja liikuntatori klo

Lisätiedot

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Bingo Ajankohta: 03.05.2017 Paikka: Hallin palvelutalo Ohjelma: Palvelupäivän sauna, jumppa, lehdenluku ja bingo Hallin palvelutalo Palvelupäivässä

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Vanhusten viikko Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Vanhusten viikko Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Vanhusten viikko 1.10.2017 klo:15.00 Helluntai SRK Helluntai SRK - Vanhusten viikko 2.10.2017 klo:13.00 HallinPalvelutalo Bingo talon asukkaille - Vanhusten

Lisätiedot

Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta. Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja

Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta. Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja Liikuntajärjestöt osana palvelurakennetta Salon Kättä Päälle -ratkaisupaja Riikka Juntunen, Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry 9.11.2015 Suomalaiset liikuntajärjestöt Suomalaisia valtakunnallisia

Lisätiedot

Juankosken sivistyslautakunta 16.2.2012 15 liite 8 SIVISTYSTOIMEN AVUSTUKSET 2012

Juankosken sivistyslautakunta 16.2.2012 15 liite 8 SIVISTYSTOIMEN AVUSTUKSET 2012 Juankosken sivistyslautakunta 16.2.2012 15 liite 8 SIVISTYSTOIMEN AVUSTUKSET 2012 Hakija Perustelut ja edellytetty vastikkeellisuus päätös 11 Haettu 12 päätös 12 1.Juankosken Pyrkivä ry Lasten ja nuorten

Lisätiedot

Päätös kulttuuriavustusten saajista 2017

Päätös kulttuuriavustusten saajista 2017 Päätös kulttuuriavustusten saajista 217 Avustuksen hakija(t) 1 Arktiset maahanttajat ry 2 Arktiset maahanttajat ry 3 Hupaisat Siskot ry 58 445 58 2 16 3 monikulttuurisuus monikulttuurisuus Cultural Heritage

Lisätiedot

KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUS Tikkanen Jenni 200,00 Näyttelukustannuksiin Nowhere-muotoilunäyttelyn

KÄSI- JA TAIDETEOLLISUUS Tikkanen Jenni 200,00 Näyttelukustannuksiin Nowhere-muotoilunäyttelyn Avustuksen saaja Avustus määrä Avustuksen käyttötarkoitus ELOKUVA Joensuun seksuaalinen Tappiontakuu Hohto-viikon tasavertaisuus Hobiles ry 200,00 järjestämiseen Pohjois-Karjalan alueellinen Tappiontakuu

Lisätiedot

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh

Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Ajankohta: 7.6.2017 Ohjelma: Palvelupäivän sauna, jumppa, lehtienluku ja kummiheppa Hiski vierailee Hallin Palvelutalo Kenelle: Palvelupäivässä kävijöille

Lisätiedot

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat

Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Laula kanssain Eläkeliiton laulujuhlat 2.-3.8.2013 Joensuu Kutsumme kaikki ikäihmisten kuorot ja lauluryhmät kokemaan laulun voimaa Joensuun laulurinteelle,

Lisätiedot

Kerava 90 vuotta. Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10

Kerava 90 vuotta. Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10 Kerava 90 vuotta Lehdistöinfo Keravan aseman kahvio 20.1.2014 klo 10 Mistä on kyse? Tämä vuosi on Keravan kaupungille merkittävä, sillä kaupunki viettää 90- vuotisjuhlaansa. 3.1.2014 tuli kuluneeksi tasan

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Reformaatio 500 v ja Suomi100-tapahtumat. Seinäjoen seurakunnassa

Reformaatio 500 v ja Suomi100-tapahtumat. Seinäjoen seurakunnassa Reformaatio 500 v ja Suomi100-tapahtumat Seinäjoen seurakunnassa Vuonna 2017 Suomi täyttää 100 vuotta ja reformaatio juhlii merkkivuottaan, sillä Martti Luther julkaisi 95 teesiään 31.10.1517. Vuonna 2017

Lisätiedot

Elovalkeat Kouvolassa 2009

Elovalkeat Kouvolassa 2009 Elovalkeat Kouvolassa 2009 Perjantai 31.7.2009 Elovalkeat avajaiset Kannuskoskella Tuhannen tarinan talossa, os. Nikkarintie 136. 46530 Kannuskoski Elovalkeat sytytetään Sotilaspoikakillan kuoro Järj.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta

Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Kirjasto Seinäjoella 150 vuotta Juhlavuoden ohjelma pääkirjastossa syksyllä 2015 Muutokset ovat mahdollisia, seuraa kirjaston kotisivuja. Seinäjoen kaupunginkirjasto, Alvar Aallon katu 14, SEINÄJOKI Cosplayn

Lisätiedot

Matkailu Kaakkois-Suomessa

Matkailu Kaakkois-Suomessa Matkailu Kaakkois-Suomessa Kulttuurimatkailufoorumi 17.11.2011 Maija-Liisa Huovila, Kaakkois-Suomen ELY-keskus Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Maija-Liisa Huovila 17.11.2011 1 Matkailu Kaakkois-Suomessa Alueella

Lisätiedot

Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin:

Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: Toimitilat ryhmitellään seuraaviin maksuluokkiin: A. Perhejuhlat, yhdistysten kokoukset ym. yksityistilaisuudet esim. muistotilaisuus ja kastejuhla Seurakuntasali tai vastaava suurehko tila 74,797 92,00

Lisätiedot

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100 UUDEN VUODEN VASTAANOTTO Kouvolan uudenvuoden juhlallisuudet Ankkapurha LASTEN KULTTUURIVIIKOT Lasten kulttuuriviikkojen Kouvolan tapahtumat: Lasten taidenäyttelyt Suomi 100 vuotta 31.12.2016 Kuusankosken

Lisätiedot

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä

Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä Meiltä on puuttunut keinoja arkiseen mutkattomaan yhdessä oloon. Ruoan ympärille kokoontuminen on paras tapa lisätä yhteisöllisyyttä - Yhteisöllisyystutkija Antti Maunu #syödäänyhdessä #suomi100 SUOMESSA

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

KUNNALLISTEN KULTTUURIPALVELUJEN TUOTTAMINEN

KUNNALLISTEN KULTTUURIPALVELUJEN TUOTTAMINEN 1 LUUMÄEN KUNTA KUNNALLISTEN KULTTUURIPALVELUJEN TUOTTAMINEN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Nykytila Luumäen kunnanhallitus päätti 2004, että kunnan kulttuuritoimen käytännön toteutus ulkoistetaan.

Lisätiedot

VETERAANI- PERINNETTÄ LUOMASSA

VETERAANI- PERINNETTÄ LUOMASSA VAPAAEHTOINEN VETERAANITYÖ VETERAANI- PERINNETTÄ LUOMASSA 1939-1945 Talvi- ja jatkosota 1967-2017 Pukkilan Sotaveteraanit 50 vuotta PUKKILAN SOTAVETERAANIT RY Jaakko Karjalainen, 92 vuotta, on Uudenmaan

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Hartaus Ajankohta: 3.9.2017 klo:15.00 Paikka: Helluntai SRK hartaus Helluntai srk kaikille avoin - Tapahtuma: Ajankohta: Paikka: Palvelupäivä

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009

Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Suomen Ladun Yhdessä-teema käyntiin vuonna 2009 Silloin tutkimusten mukaan 40 % asuinkunnista on sinkkutalouksia Yli viidennes suomalaisista kokee yksinäisyyttä Yli puolet suomalaisista liikkuu pääsääntöisesti

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Joulumyyjäiset Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Tapahtuma: Joulumyyjäiset Ajankohta: klo: Hallin Palvelutalo TOIMINTAKALENTERI JOULUKUU 2017 Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Joulumyyjäiset Ajankohta: 2.12.2017 klo:12.00-15.00 Paikka: Hallin Palvelutalo Myyjäiset Hallin Palvelutalo

Lisätiedot

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100 UUDEN VUODEN VASTAANOTTO Kouvolan uudenvuoden juhlallisuudet Ankkapurha LASTEN KULTTUURIVIIKOT Lasten kulttuuriviikkojen Kouvolan tapahtumat: Lasten taidenäyttelyt Suomi 100 vuotta 31.12.2016 Kuusankosken

Lisätiedot

Juhlavuoden organisaatio

Juhlavuoden organisaatio Juhlavuoden organisaatio Valtuuskunta 70 jäsentä, pj. pääministeri Juha Sipilä Hallitus 12 jäsentä, pj. valtiosihteeri Paula Lehtomäki Sihteeristö valtioneuvoston kansliassa 7 henkilöä, pääsihteeri Pekka

Lisätiedot

Imatran kaupunki. Varhaiskasvatuksen kulttuuri- ja liikuntapolku

Imatran kaupunki. Varhaiskasvatuksen kulttuuri- ja liikuntapolku Imatran kaupunki Varhaiskasvatuksen kulttuuri- ja liikuntapolku Kulttuuri- ja liikuntapolku Kulttuuri- ja liikuntapolku on kulttuuri, taide- ja liikuntakasvatussuunnitelma joka sisältyy Imatran kaupungin

Lisätiedot

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100 UUDEN VUODEN VASTAANOTTO Kouvolan uudenvuoden juhlallisuudet Ankkapurha LASTEN KULTTUURIVIIKOT Lasten kulttuuriviikkojen Kouvolan tapahtumat: Lasten taidenäyttelyt Suomi 100 vuotta 31.12.2016 Kuusankosken

Lisätiedot

MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa

MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa MyLife Nuorten hyvinvointimessut 2016 Mynämäki Laurin koulu 8.10.2016 sekä Koululaisten tapahtuma HaNi-Hallissa 7.10.2016 LC Mietoinen Punainen Sulka 2016-2017 MyLife Nuorten hyvinvointimessut MyLife

Lisätiedot

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma

Korson asukaspuisto syksyn 2017 ohjelma syksyn 2017 ohjelma Puisto on avoinna: ma-to klo 8-16 sekä pe klo 8-15 WC:t ja Pöllönpesä (=eväshuone) käytössä puiston aukioloaikoina. Tilat suljetaan siistimisen vuoksi 15 min. ennen sulkemisaikaa. Pihalelut

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kartta ID Suuralue Liikuntapaikka 1 Anjalankoski Ammattikoulun liikuntasali 2 Anjalankoski Anjalan koulun liikuntasali 3 Anjalankoski Inkeroisten uimahalli 4

Lisätiedot

Kouvolan terveyden ja liikunnan edistämisen palvelut Kevätretki Liikuntakeskus Pajulahteen tiistaina 13.5. Jaalasta

Kouvolan terveyden ja liikunnan edistämisen palvelut Kevätretki Liikuntakeskus Pajulahteen tiistaina 13.5. Jaalasta Kevätretki Liikuntakeskus Pajulahteen tiistaina 13.5. Jaalasta 07.00 Lähtö Entinen Jaalan kunnanvirasto pihalta (ole ajoissa) maksetaan uimahallin kassalle 30.4. mennessä TAI puhelimitse p. 020 615 7625

Lisätiedot

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R

IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S V E R IitinReserviupseerikerho ry T O I M I N T A K E R T O M U S 2 0 1 5 V E R 1 0. 3 Hallitus 2014 Pekka Mertakorpi, pj. 040-5176044 Tapani Peltola, vpj 044-2899226 Sami Ahola, siht 040-085 9670 Jouni Laurikainen,

Lisätiedot

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017

JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 JANAKKALA-SEURA RY. TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 Hyväksytty vuosikokouksessa 23.3.2016 1 Janakkala-Seura ry. tekee paikallista Janakkalan mielikuvaa tukevaa kotiseututyötä. Tavoitteena on 1. Lisätä täällä

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen / /2017 KH 524

Kaupunginhallitus Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen / /2017 KH 524 Kaupunginhallitus 524 30.10.2017 Itsenäisyyspäivän tilaisuuksien järjestäminen 6.12.2017 896/07.02.02.04.00.00/2017 KH 524 Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Valmistelija/lisätiedot: Tapahtumatoiminnan

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA

VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA 1 VANHUSTEN VIIKKO TORNIOSSA 2.-9.10.2016 2 Vanhusten viikko 2.-9.10.2016 3.-8.10. klo 11 13 & 17-19 Pullakahviresidenssi, avoimet ovet Taiteilijat Jukka Ristolainen ja Sanna Karlsson-Sutisna kutsuvat

Lisätiedot

Miten minä? Oma unelmani 2017?

Miten minä? Oma unelmani 2017? Miten minä? Oma unelmani 2017? TAVOITE Lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia Synnyttää ideoita yhdessä ihmisten kanssa Kokeilla rohkeasti ja oppia Lisätä yhteisöllisyyttä Rakentaa verkostoja ja toimia

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Toimintakertomus 2015 Pohjois-Kymen Luonto ry 1 Pohjois-Kymen Luonto ry on Suomen luonnonsuojeluliiton paikallisyhdistys Kouvolassa ja Iitissä ja toimii alueellaan luonnon ja ympäristön edunvalvojana.

Lisätiedot

Vaskitien päiväkodin toimintasuunnitelma

Vaskitien päiväkodin toimintasuunnitelma Vaskitien päiväkodin toimintasuunnitelma 2017-2018 Toimintakulttuuri Toimimme pienryhmissä porrastaen, mikä mahdollistaa lapsen yksilöllisen kohtaamisen ja turvallisen vuorovaikutusilmapiirin. Pienryhmä

Lisätiedot

Paikan henki. Kylämaiseman kulttuurinen ulottuvuus. Kylämaisemat kuntoon! Saaarijärvi 23.10.2009

Paikan henki. Kylämaiseman kulttuurinen ulottuvuus. Kylämaisemat kuntoon! Saaarijärvi 23.10.2009 Paikan henki Kylämaiseman kulttuurinen ulottuvuus Kylämaisemat kuntoon! Saaarijärvi 23.10.2009 Heli Rintahaka, Kulttuuriteemaryhmä / opetusministeriö Miten paikallisuus, paikan henki, koetaan? Paikka on

Lisätiedot

2.6. 9.6. 16.6. 23.6. 30.6. KLO 13 KLO 9.00 KLO 12.30 KLO 13.00 KLO 9.00

2.6. 9.6. 16.6. 23.6. 30.6. KLO 13 KLO 9.00 KLO 12.30 KLO 13.00 KLO 9.00 Maanantaisin kehitysvammaisten kesäohjelma Myllykoski Kokoontuminen Ravimiehentie 12 2.6. 9.6. 16.6. 23.6. 30.6. KLO 13 KLO 9.00 KLO 12.30 KLO 13.00 KLO 9.00 Kävelyretki Laurilan Strutsi- Tykkimäki Lintujen

Lisätiedot

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa.

NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat erillisenä tämän luettelon lopussa. KULTTUURITAPAHTUMAT VUONNA 2015 NÄKY viettää kansallissäveltäjämme, Jean Sibeliuksen juhlavuotta. 8.12.2015 tuli hänen syntymästään kuluneeksi 150 vuotta. 1. Juhlavuoden Sibeliusta koskevat tapahtumat

Lisätiedot

Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin. Tyvene Oy

Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin. Tyvene Oy 2 Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin ? Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin Vuokratalo Palvelu- ja senioritalo Kortteliin toteutetaan 60 asuntoinen tehostettu asumispalveluyksikkö

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA

VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA VALINNAISKURSSIT 4.LUOKKA Kursseja on tarjolla yhteensä seitsemän. Design -kursseja kolme. Äly ja väläys -kursseja kaksi. Ilmaisu -kursseja kaksi. Jokainen oppilas valitsee lukuvuodelle kaksi kurssia,

Lisätiedot

KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET V Sivu 1/5 /pvm Kenelle myönnetty Kohde Myönnetty Kpl Kävijämäärä Huom. Jäsenmäärä

KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET V Sivu 1/5 /pvm Kenelle myönnetty Kohde Myönnetty Kpl Kävijämäärä Huom. Jäsenmäärä KULTTUURIPALVELUIDEN AVUSTUKSET V. 2016 Sivu 1/5 /pvm Kenelle myönnetty Kohde Myönnetty Kpl Kävijämäärä Huom. Jäsenmäärä Kohdeavustukset 1 /15.1.2016 Mikkelin seudun Pohjalaiset ry 2 /1.2.2016 Kahden pohjalaiskuoron

Lisätiedot

Kun Suomi täyttää 100 vuotta, syödään yhdessä.

Kun Suomi täyttää 100 vuotta, syödään yhdessä. SUOMESSA syödään yhdessä harvemmin kuin missään muussa OECD-maassa. Kuitenkin 85 % suomalaisista toivoo, että yhdessä syömisen kulttuuri kukoistaisi Suomessa. Kun Suomi täyttää 100 vuotta, syödään yhdessä.

Lisätiedot

TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ. Sukupuu. Vinkkejä opettajalle. Karjalainen Nuorisoliitto

TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ. Sukupuu. Vinkkejä opettajalle. Karjalainen Nuorisoliitto TEKSTI: ANU VIROLAINEN, KUVAT: LAURA SILLANPÄÄ Sukupuu Vinkkejä opettajalle Karjalainen Nuorisoliitto TEKIJÄN TERVEISET Ensin oli idea Karjalaisesta Vauvakirjasta, jonka toteutuksen halusin ja sain vastuulleni

Lisätiedot

Museot yhdessä yhteinen perintö hanke. 10+ museot 18.3.2015. Kimmo Levä pääsihteeri

Museot yhdessä yhteinen perintö hanke. 10+ museot 18.3.2015. Kimmo Levä pääsihteeri Museot yhdessä yhteinen perintö hanke 10+ museot 18.3.2015 Kimmo Levä pääsihteeri Itsenäisyyden juhlavuoden projekti Yhteinen perintö hanke on museoalan yhteisesti toteuttama osa Valtioneuvoston koordinoimaa

Lisätiedot

Lapsi työskentelee ja oppii

Lapsi työskentelee ja oppii Lapsi työskentelee ja oppii Esiopetukseen ilmoittautuvien lasten vanhemmille suunnattu kysely keväällä 2015 Kyselyn aiheina: Lapsen työskentelytavat, lapsi oppii parhaiten, lastani kiinnostaa, toivoisin,

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta pioneerityötä tekemässä! Vapaaehtoistoiminnan seminaari kehittämispäällikkö Elina Pajula

Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta pioneerityötä tekemässä! Vapaaehtoistoiminnan seminaari kehittämispäällikkö Elina Pajula Pohjois-Karjalan Järjestöasiain neuvottelukunta pioneerityötä tekemässä! Vapaaehtoistoiminnan seminaari 5.12.2008 -kehittämispäällikkö Elina Pajula Aktiivisesti Pohjois-Karjalassa toimii 375 sosiaali-

Lisätiedot

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015

16.3.2015. Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri 2015 Partiolippukunta Tampereen Kotkien Puhallinorkesteri Partiolippukunta Tampereen Kotkien puhallinorkesteri on pirkanmaalaisista musiikinharrastajista

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Teollisuuden ja yhdyskuntien ravinnekuormitus vesiin: FOSFORI (Kymenlaakso)

Teollisuuden ja yhdyskuntien ravinnekuormitus vesiin: FOSFORI (Kymenlaakso) VUOSI 2010 TEOLLISUUS Teollisuuden ja yhdyskuntien ravinnekuormitus vesiin: FOSFORI (Kymenlaakso) Klikkaamalla graafin palkkeja näet ko. vuoden päästöt oikealla, jossa myös linkit puhdistamokohtaisiin

Lisätiedot

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY

MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY MANNERHEIMIN LASTENSUOJELULIITTO, LEMIN PAIKALLISYHDISTYS RY Toimintakertomus 2010 Sisältö 1. Toiminnan ydinalueet 1 2. Toiminta 1 2.1 Säännöllinen toiminta 1 2.2 Tapahtumat 1 2.3 Tapahtumia, joihin osallistuimme

Lisätiedot

Ikäaseman ohjelma viikko 40

Ikäaseman ohjelma viikko 40 Ikäaseman ohjelma viikko 40 Maanantai 28.9. Tiistai 29.9. Mielikuvitusleikki Puhallinmusiikkiyhtye Rytmiystävät esittävät tuttuja kappaleita Keskiviikko 30.9. Ystävän kammari klo 13.00 Hartaushetki Susanna

Lisätiedot

Kouvola-päivää vietetään lauantaina Tapahtumat

Kouvola-päivää vietetään lauantaina Tapahtumat Kouvola-päivää vietetään lauantaina 7.5.2011 Tapahtumat Kouvola liikkeelle Kouvola tutuksi Kouvolan luonto ja turvallisuus Kouvola on meidän kaikkien ANTOISAA KOUVOLA-PÄIVÄÄ! Terveys- ja liikuntatori klo

Lisätiedot

Päiväys Hakija Avustuksen käyttötarkoitus Anottu Ehdotus Päätös "Ruma ankanpoikanen" tanssisatu 2012 27.2.2012 Balettikoulu Heli Aalto

Päiväys Hakija Avustuksen käyttötarkoitus Anottu Ehdotus Päätös Ruma ankanpoikanen tanssisatu 2012 27.2.2012 Balettikoulu Heli Aalto Kohdeavustukset 2012, kulttuuripalvelut, erä 1. Päiväys Hakija Avustuksen käyttötarkoitus Anottu Ehdotus Päätös "Ruma ankanpoikanen" tanssisatu 2012 27.2.2012 Balettikoulu Heli Aalto /Espoon Kannusali

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI Kulttuuritoimisto

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI Kulttuuritoimisto VALKEAKOSKEN KAUPUNKI Kulttuuritoimisto VUOSIKERTOMUS vuodelta 2016 VALKEAKOSKEN KAUPUNKI VUOSIKERTOMUS 2/7 I TILAISUUDET 3 A. Kulttuuritoimiston järjestämät tilaisuudet 3 B. Viralliset juhlat 4 C. Yhteistyössä

Lisätiedot

Oma kansioni MUISTOJANI JA AJATUKSIANI ELÄMÄSTÄ. Porvoon Seudun Dementiayhdistys ry Muistiliiton jäsen

Oma kansioni MUISTOJANI JA AJATUKSIANI ELÄMÄSTÄ. Porvoon Seudun Dementiayhdistys ry Muistiliiton jäsen Oma kansioni MUISTOJANI JA AJATUKSIANI ELÄMÄSTÄ Porvoon Seudun Dementiayhdistys ry Muistiliiton jäsen Arjen asioita ja muistoja Oma kansioni -kirjaa voi käyttää apuna erilaisissa ryhmissä tai osallistujat

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 2.4.2013 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry Uusi Vuosi 2009 La 31.12. klo 22.30 Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Helmikuu Su 1.2.klo 14.00-16.00 Tämän runon ja laulun haluaisin kuulla. Liperin. Vapaa pääsy. Järj. Runo- ja laulumaailma

Lisätiedot

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy.

******************************************************************************** Huom! Uusi vertaisryhmä käynnistyy. ELOKUU TAPAHTUMAT: To 6.8. Klo 11.00-14.30.Virkistyspäivä Pyhännän Ahvenjärvellä. Mukana Anne Happo, Muistiluotsista. Lähtö Haapaveden toimiston pihalta klo 9.00. Mahdollisuus on nousta matkan varrelta

Lisätiedot

Ryhmätoiminnat. Omaiset ja läheiset. Päihdeja mielenterveysasiakkaat

Ryhmätoiminnat. Omaiset ja läheiset. Päihdeja mielenterveysasiakkaat Ryhmätoiminnat Omaiset ja läheiset Päihdeja mielenterveysasiakkaat Kouvolan kaupunki Erityisryhmien asumispalvelut Tuettu asuminen / ryhmätoiminnat Tarkoitettu kouvolalaisille kotona asuville mielenterveys-

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO 1. VIIRIKUKON PÄIVÄKODIN SIJAINTI 2. FYYSISET TILAT JA HENKILÖKUNTA 3. PÄIVÄJÄRJESTYS 4. TOIMINTA-AJATUS 5. KIELEN KEHITTYMINEN

SISÄLLYSLUETTELO 1. VIIRIKUKON PÄIVÄKODIN SIJAINTI 2. FYYSISET TILAT JA HENKILÖKUNTA 3. PÄIVÄJÄRJESTYS 4. TOIMINTA-AJATUS 5. KIELEN KEHITTYMINEN VIIRIKUKON PÄIVÄKODIN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA 2009 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. VIIRIKUKON PÄIVÄKODIN SIJAINTI 2. FYYSISET TILAT JA HENKILÖKUNTA 3. PÄIVÄJÄRJESTYS 4. TOIMINTA-AJATUS 5. KIELEN KEHITTYMINEN

Lisätiedot

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh

Halli. Lisätietoja: Berit Tamminen, puh Halli Lisätietoja: Berit Tamminen, puh. 040 752 1138 Tapahtuma: Kauneimmat Joululaulut Ajankohta: 7.12.16 klo 12.30 Kauneimmat Joululaulut Järjestäjä: Kuoreveden seurakunta Kenelle: Kaikille avoin Tapahtuma:

Lisätiedot

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100

Tapahtuma Ajankohta Tapahtuman sisältö Järjestäjä/vastuu. kouvola.fi/suomi100 UUDEN VUODEN VASTAANOTTO Kouvolan uudenvuoden juhlallisuudet Ankkapurha LASTEN KULTTUURIVIIKOT Lasten kulttuuriviikkojen Kouvolan tapahtumat: Lasten taidenäyttelyt Suomi 100 vuotta 31.12.2016 Kuusankosken

Lisätiedot

RAUHAN PUOLESTA YHDESSÄ KÄVELLEN

RAUHAN PUOLESTA YHDESSÄ KÄVELLEN RAUHAN PUOLESTA YHDESSÄ KÄVELLEN VALTAKUNNALLINEN RAUHANKÄVELY KUOPIOSSA 18.9.2011 Kävelytapahtuma 18.9. klo 12 15 Valkeisenlammella Kuopiossa 1 Pohjois-Savon Rauhanturvaajat ry, www.pohjois-savonrauhanturvaajat.org

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Kodikas Kiehtova Kehittyvä

Kouvolan kaupunki Kodikas Kiehtova Kehittyvä Kouvolan kaupunki Kodikas Kiehtova Kehittyvä 2 Kouvola lukuina Venäjän raja (Vaalimaan raja-asema) Suomen tärkein vientisatama HaminaKotka Vuosaaren satama Helsinki kansainvälinen lentokenttä (Helsinki-Vantaa)

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KIRJASTO- JA KULTTUURILAUTAKUNTA. Petri Ahola. Pentti Haaranoja Pentti Pihlajaviita Mirja Peräsaari

KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KIRJASTO- JA KULTTUURILAUTAKUNTA. Petri Ahola. Pentti Haaranoja Pentti Pihlajaviita Mirja Peräsaari KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KOKOUSAIKA Maanantai 22.05.2017 klo 18:00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kirjasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Petri Ahola,

Lisätiedot

Yhteenveto koulujen työsuunnitelmista lv. 2011-2012

Yhteenveto koulujen työsuunnitelmista lv. 2011-2012 Yhteenveto koulujen työsuunnitelmista lv. 2011-2012 Koulujen yhteinen teema lukuvuoden 2011-2012 aikana: Kunnassa yhteisesti toteutettava teema on tämän lukuvuoden aikana hyvinvointi. Aihekokonaisuuteen

Lisätiedot

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja ilmoitamme halukkuutemme tuottaa aurauspalveluja tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määriteillyin ehdoin.

Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja ilmoitamme halukkuutemme tuottaa aurauspalveluja tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määriteillyin ehdoin. KOUVOLAN KAUPUNKI Tekninen tuotanto / aluepalvelut TARJOUS AURAUSPALVELUJEN TUOTTAMISESTA Kiitämme tarjouspyynnöstänne ja ilmoitamme halukkuutemme tuottaa aurauspalveluja tarjouspyynnössä ja sen liitteissä

Lisätiedot

Julkaisuvapaa 4.3.2009 klo 15. Äitisemme Vuokkiniemi on matka matriarkkojen maahan

Julkaisuvapaa 4.3.2009 klo 15. Äitisemme Vuokkiniemi on matka matriarkkojen maahan Julkaisuvapaa 4.3.2009 klo 15 Äitisemme Vuokkiniemi on matka matriarkkojen maahan Vuokkiniemi on pieni mutta kuuluisa kylä Vienan Karjalassa suuren Venäjän läntisellä laidalla. Äitisemme Vuokkiniemi on

Lisätiedot

Maaseutuparlamentti 2017 Leppävirralla. Merja Kaija kyläasiamies

Maaseutuparlamentti 2017 Leppävirralla. Merja Kaija kyläasiamies Maaseutuparlamentti 2017 Leppävirralla Merja Kaija kyläasiamies Maaseutuparlamentti Maaseutupolitiikan neuvosto (MANE), Suomen Kylätoiminta ry, Pohjois- Savon Kylät ry ja Maaseutuverkostopalvelut ovat

Lisätiedot

Musiikin esittäminen tapahtumassa

Musiikin esittäminen tapahtumassa Musiikin esittäminen tapahtumassa Musiikin esittäminen tilaisuuksissa ja tapahtumissa edellyttää usein sekä Teosto (tekijäkorvaukset) että Gramex (esittäjäkorvaukset) -korvausten maksamista. Teosto r.y.

Lisätiedot

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone

Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15. Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013. Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2013 15 Ikäihmisten neuvosto 11.03.2013 Aika 11.03.2013 klo 10:00-11:20 Paikka Läsnä Kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Luettelon mukaan Pykälät 10-18 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanhustenviikko Kotkassa

Vanhustenviikko Kotkassa Vanhustenviikko 2.-9.10.2016 Kotkassa Sunnuntai 2.10.2016 Vanhusten viikon pääjuhla Seuratalo Sampo, Sampokuja 6. Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 13. Juhla klo 14-15.30. Juhlassa monipuolinen ohjelma.

Lisätiedot

Juupajoen. peruskoulun. yhteistyösuunnitelma

Juupajoen. peruskoulun. yhteistyösuunnitelma Juupajoen peruskoulun yhteistyösuunnitelma 2 0 1 7 JOHDANTO Juupajoen kunnan yhteistyösuunnitelma on laadittu osaksi uutta opetussuunnitelmaa. Suunnitelma tarkistetaan ja päivitetään tarvittaessa vuosittain.

Lisätiedot

Tapahtumien ja mainonnan maailmaan!

Tapahtumien ja mainonnan maailmaan! Tervetuloa Tapahtumien ja mainonnan maailmaan! Mainos Sario on Pohjois-Savossa toimiva yritys joka tarjoaa monipuolisia palveluja niin yksityisille, yhdistyksille kuin yrityksillekin. Mainos Sariolta erilaisia

Lisätiedot

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula

Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Juhla-,kokous- ja muistelumamatka Lappiin Teksti: Pekka Kneckt, Kuvat: Kari Niva ja Eero Aula Kukonlaulun aikaan syyskuun 19.päivänä aloitimme LaaksojenAutoteknillisen yhdistyksen matkan Rovaniemen suuntaan.

Lisätiedot

PAJATIEDOTE SYKSY 2010

PAJATIEDOTE SYKSY 2010 KOULU PAJATIEDOTE SYKSY 2010 Syksyn Taidekeskus Kasarmin putkiremontin takia on pajatiedotteessa aikataulullisia muutoksia. Tarkista ajankohdat yksittäisten pajojen kohdalta. Syksyn pajoissa liikutaan

Lisätiedot

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016

KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 KAMERASEURA RY, TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Kameraseura ry edistää valokuvaharrastusta monipuolisesti ja laadukkaasti ja tarjoaa yhteisöllisen tavan harrastaa valokuvausta sekä kehittää luovuutta. Kameraseura

Lisätiedot

Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin. 31.08.12 Klo 9.00 Klo 9-22 Avoimet ovet Hyvinvointikeskus Hytke

Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin. 31.08.12 Klo 9.00 Klo 9-22 Avoimet ovet Hyvinvointikeskus Hytke Kuopio juhlii 2012 Ohjelma tunnista tuntiin Kuopio juhlii 2012 - tunnista tuntiin Ohjelma täydentyy, ja muutokset ovat mahdollisia. Ohjelma on maksutonta, jos ei muuten ilmoiteta. 31.08.12 Klo 9.00 Klo

Lisätiedot