Sisältö. Hallitse oletusasetuksia Tallenteiden toisto Ohjelmistopäivitys Muistikortin formatointi Tekniset tiedot Takuu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sisältö. Hallitse oletusasetuksia Tallenteiden toisto Ohjelmistopäivitys Muistikortin formatointi Tekniset tiedot Takuu"

Transkriptio

1 Ver.6.0

2 Sisältö Tuotteen turvallisuusvaroitukset Pakkaus Ajotallentimen osat Kuinka asentaa? Kuinka tallentaa? Videon toisto PC tietokone Videon toisto - TV / auton navigaattori LED valojen toiminta Ääniohjaus Kuinka asentaa Original Viewer ohjelmisto Original Viewer Näytön asetukset Original Viewer Viewer asetukset Original Viewer Oletusasetukset Original Viewer Kiihtyvyysanturin asetukset Hallitse oletusasetuksia Tallenteiden toisto Ohjelmistopäivitys Muistikortin formatointi Tekniset tiedot Takuu

3 Tuotteen turvallisuusvaroitukset Älä operoi laitetta ajon aikana. Se voi aiheuttaa onnettomuuksia. Älä pura laitetta osiin tai muuten muunna rakennetta. Tämä saattaa johtaa tuotteen vioittumiseen ja se voi johtaa tuotteen rikkoutumiseen ja vastuu vahingoista siirtyy tuotteen käyttäjälle. Koska tämä tuote on laite, joka tallentaa ajon videokameran avulla voi olla mahdollista, että kuvanlaatu heikkenee ajettaessa tunnelissa, varjoiselle alueella, taustavalolla, valoteknisistä vaatimuksista tai keskellä yötä. Laitteessa voi esiintyä toimintahäiriöitä, mikäli tuotteen käyttölämpötila on alle -20 tai yli 60. Mikäli ajotallentimen lämpötila nousee pysäköintitilassa/tallennuksessa liian korkeaksi, niin laite katkaisee automaattisesti virran. (Tuotteen säilytyslämpötilaan tulee kiinnittää myös huomiota) Älä käytä tuotetta korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa olosuhteissa. Käsittele tuotetta varovaisuudella (etenkin painikkeet ja kiinnikkeet). Huolimaton käyttö saattaa aiheuttaa toimintahäiriöitä tuotteessa. Ennen tuotteen käyttöönottoa tee testitallennus 3-5min ja varmista, että tallennettu materiaali on asetuksien mukaista. Ota tuote käyttöön vasta testauksen jälkeen. Mikäli laite altistuu kesällä korkeille lämpötiloille/ suoralle auringonvalolle sen normaalitoiminta voi häiriintyä tai olla vajaavaista. Älä poista SD-muistikorttia tai katkaise virtaa, kun laiteen ohjelmistoa päivitetään. Huolimaton käyttö saattaa johtaa virheeseen. Älä aseta savukkeensytyttimen kaapelia tai tuotetta lämmityslaitteiden läheisyyteen. Älä taivuta tai vedä savukkeensytyttimen kaapelia voimakkaasti ja vältä painavien esineiden asettamista savukkeensytyttimen kaapelin päällä. (Viallinen virtajohto voi aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun. Älä tuhoa tai pura tuotetta. Kun kameran kuvakulmaa muutetaan ajon aikana, niin tallennuksessa näkyy 2s ajan musta ruutu. # Tämä tuote on avustava laite ajovideoiden tallennukseen. Käytä tätä tuotetta tallentaaksesi ja tarkastellaksesi ajovideoita.

4 Tuotteen turvallisuusvaroitukset Huomiot SD muistikortin käytössä Jotta voitaisiin varmistua ajotallentimen toiminnasta, tarkasta ja formatoi muistikortti säännöllisesti. Formatointia tietokoneella suositellaan SD-muistikortille 1-2 kertaa kuukaudessa. Koska muistikortti on kulutushyödyke, jos sitä käytetään pitkään niin saatat menettää tietoja tai tallenus ei toimi virheen vuoksi. Muista tarkaastaa muistikortti säännöllisesti. Kun laite on tallennustilassa tai virta on päällä, älä poista SD-korttia väkisin. Se voi aiheuttaa SD-kortin lukuvirheen ja tiedot voidaan menettää. Tallennetut tiedot voivat vioittua tai hävitä mikäli lämpötila kohoaa korkeaksi ajoneuvon sisällä. Pysäköi ajoneuvo kesällä viileään paikkaan. Tärkeän tallenteen jälkeen poista muistikortti laitteesta. Päällekirjoitusominaisuus saattaa pyyhkiä tärkeän tallenteen muisikortilta. Kun laitteen virta kytketään pois, niin odota laitteen LED -valon sammumista. Mikäli muistikortti poistetaan aikaisemmin, niin viimeisin tallennus saattaa vahingoittua. Mikäli SD-muistikortti on kulunut ja vanha, korvaa se uudella. Muista tarkastaa muistikortin kunto säännöllisesti. Ajettaessa autoa, älä poista SD-korttia. Varmista, että poistat sen turvallisesti, kun auto on parkkipaikalla tai pysähdyksissä. Varmista, että laitteen toiminta on normaalia virtojen kytkemisen jälkeen. Huomaa, että takuuaika SD-kortille on kuusi (6) kuukautta. Korvaa vanha muistikortti uudella 6kk jälkeen. Hanki uusi muistikortti maahantuojan suosituksien mukaisesti. Muistikortti joka on hankittu muualta, kuin valtuutetulta WinyCam jälleenmyyjältä on takuun ulkopuolella. Emme korvaa tai ota vastuuta vioittuneista tai hävinneistä tallennustiedoista, jotka on tallennettu muulle, kuin WinyCam -muistikortille. Mikäli muistikortti hankitaan muualta, kuin Winycam jälleenmyyjältä niin formatoi muistikortti 64KB muotoon. Varmuuskopioi tiedostot ennen formatointia.

5 Ajotallentimen ominaisuudet Korkealuokkainen linssi ja Full HD kuvanlaatu 2 Megapikselin kuvasensori 130 asteen kuvakulma FULL HD( )의 Full HD kuvanlaatu ja 30fps (kuvia/ sekunnissa) Useita videon tallennusmuotoja Normaali-,manuaalinen-, tapahtumatallennus, liiketunnistus ja automaattinen siirtyminen pysäköintitallennukseen. Ajoneuvon lokitietoja voidaan tallentaa GPS -anturilla. Sisäänrakennettu G -sensori aloittaa automaattisesti tapahtuma- ja pysäköintitallenuksen. Erillinen TV-out liitäntä. (videokuvaa voidaan katsoa erilliseltä näyttöyksiköltä reaaliaikaisesti) Tallennuksen kuvanlaaduksi voidaan valita Full HD / HD. PC viewer ohjelmistolla voidaan muuttaa useita laitteiston asetuksia. Reittihistoriaa voidaan tarkastella, jos käytössä on GPS anturi. Yleisillä mediaohjelmilla (Windows media player) voidaan toistaa tallennettuja videoita. SD kortti voidaan formatoida suoraan ajotallentimesta ilman tietokonetta. Jokaisen tallennuskansion kapasiteetti (normaali/tapahtuma/liike) voidaan asettaa PC Viewer ohjelmistolla. Korkealaatuinen äänien tallennus ja ääniohjaus Toimintaohjeet ajotallentimelle myös ääniopastuksella. Ännitallennus Päälle/Pois ja ääniohjaus Päälle/Pois toiminnot. Korkealaatuinen mikrofoni sisäänrakennettuna. Vara-akku ja ajoneuvon virran purkautumisen esto -toiminto Ajotallentimen sisäänrakennettu vara-akku tallentaa tiedot, mikäli virransyöttöhäiriö ilmenee. Ajoneuvon virran purkautumisen esto -toiminto. Ajotallentimen kuluttama virta alle 2mA, kun laite stand by -tilassa (12V) Käytettäessä jatkuvan virransyötön katkaisuominaisuutta 12V laitteissa, niin jännitteen ollessa alle 11.8V virta katkaistaan noin 30s kuluessa. Käyttöjännitteen ollessa 24V virrankatkaisu tapahtuu noin 30min kuluessa siitä, kun jännite on alle 24V. (Huomio! Virransyötön aikakatkaisu vaihtelee ajoneuvojen välillä) Muuta Turva LED on asetettu laitteen etuosaan (toimintaa voidaan muuttaa Päälle/Pois PC Viewer ohjelmistolla)

6 Pakkaus Standardi pakkaus Laite & kiinnike Tup. syt. virtapistoke Mikro SD kortti USB kortinlukija Käyttöohje Lisätarvikkeet Video Out kaapeli (lisätarvike) GPS kiinnike (saatavilla erikseen) Virtajohto kiinteälle virransyötölle (saatavilla erikseen) Viewer analysointohjelmisto on tallennettu valmiiksi muistikortille. Asenna analysointiohjelmisto tietokoneellesi ennen tallenuksen aloittamista (Mikäli ohjelmisto poistuu muistikortilta, niin voit ladata ohjelmiston kotivisuiltamme (piirla.fi) Pakkauksen tuote saattaa olla erilainen, kuin ohjekirjan kuvassa. Video kaapeli on tarkoitettu laitteen yhdistämiseen TV:n tai auton navigaattoriin. Huomoi, että eri näyttöyksiköiden liitännät vaihtelevat malleittain. Tarkasta näytön yhteensopivuus.

7 Ajotallentimen osat

8 Ajotallentimen asennus Aseta Mikro SD kortti laitteseen asetuksien asettamisen jälkeen. (Tarkasta kortin asetussuunta) Poista teipin suojapaperi ja puhdista laitteen kiinnityskohta. a Yhdistä tupakansytytinliitäntä ajoneuvon virtapistokkeeseen. Asennus valmis.

9 Kuinka tallentaa? 1. Tallennus : X100FHD käynnistyy automaattisesti virtojen kytkemisen jälkeen. Tallennus aloitetaan normaalissa tilassa. 2. Tallennusmuoto : Tallennukset on jaoteltu ajotallennukseen ja pysäköintitallennukseen (liiketallennus). 3. Tallennustapa: Jatkuva tallennus, tapahtumatallennus ja liiketallennus. Katso oheinen taulukko manuaaliselle ja automaattiselle tallennustavalle. Tallennusmuoto Tallennustapa Automaattinen tallennus Manuaalinen tallennustapa (painike) Tallennusaika Tallennuskansio Ajotallennus Normaalital. Normaali tallennusmuoto käynnistettäessä - aseta 30 / 60 / 120 sek. (asetuksista) Movie Tapahtumatal. G-sensori havaitsee iskun Yksi lyhyt painallus Tapahtuma Pysäköinti/ liike tallennus Liiketallennus Tapahtumatal. G-sensori ei havaitse liiketta 10 min aikana -> siirtyy automaattisesti liiketallennukseen. G-sensori havaitsee iskun 3 sek pitkä painallus. Yksi lyhyt painallus 15 sek. ennen tapahtumaa/ liikettä. 15 sek. jälkeen tapahtuman/ liikkeen Liike Tapahtuma Vaihdettaessa pysäköintitallennukseen manuaalisesti voit palata normaaliin tallennukseen painamalla REC - painiketta 3 sekuntia. (Tapahtumatallennuksen aikana tallennustilaa ei voida muuttaa)

10 LED valojen toiminta Taka LED Virta LED Tapahtuma Etu LED toiminta Tallennus LED Uudelleenkäynnistys Ei Punainen vilkkuva Normaali (ei GPS yhteyttä) -> GPS signaali havaittu GPS lähetin Punainen vilkkuva 10 sek -> Punainen vilkkuva GPS signaali ei havaittu Ohjelmistopäivitys Ei Oranssi vilkkuva (Vihreä/punainen) Oranssi vilkkuva (Vihreä/ punainen) Virta LED Tapahtumatallennus valmiudessa Vilkkuva 0.8 sek. välein Vihreä vilkkuva Vihreä vilkkuva Tapahtumatallennus käynnistyy Vilkkuva 0.4 sek. välein Pun. vilkkuva Liike/ pysäköintitallennus käynnistyy Liike/ pysäköintitallennus valmiudessa Vilkkuva 1,6 sek välein Oranssi vilkkuva (Vihreä/punainen) Oranssi vilkkuva Vihreä vilkkuva Vihreä vilkkuva Oranssi vilkkuva (Vihreä/ punainen) Ei SD korttia (Error) Ei Ei Oranssi vilkkuva (Vihreä/punainen) *Kun GPS signaalissa tai GPS yhteyden laadussa tai sijainnissa on virhe, niin LED näyttö vain vilkkuu (vihreä / oranssi). Kun GPS signaali tunnistetaan, virta LED vilkkuu.

11 Ääniohjaus Tilanne Tapahtuma / liike ilmenee Poista SD kortti / SD kortin virhe Ohjelmistopäivitys alkaa Ohjelmistopäivitys valmis Normaalitallennus käynnistyy Ääniohjaus (äänimerkki) Ding-Dong Please check a SD card. The firmware update is starting. The firmware update has been completed. Constant Recording will start. * Tapahtumatallennus käynnistyy Event Recording will start. Pysäköintitallennus käynnistyy Tallennus päättyy Aika- ja päiväasetuksia muutettu Automaattinen siirtyminen normaalitallennukseen SD kortin formatointi Parking Recording will start. The Recording will end. The Setting has been changed. The SD Card is full. Constant Recording will start. Will you format your SD card? / SD Card is formatted. * Ainoastaan, kun tapahtumatallennus on asetettu asetuksista niin annetaan äänimerkki "event recording will start".

12 Kuinka asentaa Original Viewer analysointiohjelma Laitteistovaatimukset Windows XP(32bit), Windows Vista(32bit), Windows7(32/64) Pentium4 2.8GHz & muistia yli 1GB * 768 näytön resoluutio. DirectX tuki (WPF)) 2. Asennus - Analysointiohjelmisto on SD muistikortilla. - Aseta SD kortti muistikortinlukijaan ja aseta kortinlukija tietokoneen USB porttiin. - Suoritettavan "setup.exe" tiedoston löydät muistikortilta. - Suorita "setup.exe" ja Winy Viewer ohjelmisto asennetaan. Tämän jälkeen noudata asennusohjeita tietokoneen ruudulla. Ohjelmiston asennusaika vaihtelee riippuen tietokoneen asetuksista. Mikäli Viewer ohjelmisto häviää muistikortilta, niin voitte ladata sen kotisivuiltamme Tiedostot/Ohjeet.html

13 Original Viewer Näytön asetukset

14 Original Viewer Näytön asetukset NO. Kohde NO. Kohde 1 [1Ch], [2Ch] valitse 1:den tai 2:den kameran toisto. *Huomio: X100FHD tallentimessa vain 1 kamera. 15 Edellinen tiedosto 2 Viewer asetukset 16 Nopea kelaus <- 3 Ajotallentimen asetukset 17 Toiston keskeytys 4 Kuvakaappaus 18 Pysäytä 5 Tulosta 19 Nopea kelaus -> 6 Suurennuslasi 20 Seurava tiedosto 7 Toistolista/kartta -painike 21 Säädä toiston nopeutta/ Säädä äänenvoimakkuutta 8 Etsi toistettava tiedosto 22 Tiedoston aika/ Toistoaika 9 Ladatut tiedostot / Karttanäkymä 23 Kirkkaus, kontrasti, kylläisyys 10 Toiston näyttö 24 GPS signaalin voimakkuus 11 Toiston ohjaus 25 Nopeus 12 Koko näyttö 26 Pituus- ja leveysaste 13 Käännä pystysuunnassa 27 G-sensorin tiedot 14 Käännä vaakatasossa

15 Original Viewer Viewer asetukset

16 Original Viewer Viewer asetukset Kohde Kuvaus JPEG stores location Language Playback mode Repeat App Location Video Reverse Device Select Video Adjustment Playback Speed Volume Aseta kuvien tallennuskansio. Valitse kieli. Valitse toistettava kanava/kamerat. Valitse toistettava tiedosto. Valitse asetuksista, että Viewer ohjelman ikkuna on aina ylimpänä Valitse kuvan näyttösuunta/kääntö. Valitse ajotallentimen malli. (Valitse X100FHD) Hallitse kirkkautta/kontrastia/kylläisyyttä. Hallitse toiston nopeutta. Hallitse tallennuksen ääniasetuksia.

17 Original Viewer Viewer asetukset Kohde Mode Setup Driving Mode Frame Rate Time Setting Resolution Parking Recording Frame Rate Set Time? Recording Time Parking(Motion Recording) Mode Change LED Lightning Setting Video Quality Voice Guide Volume Level Time Zone Summer Time Recording Volume Level Overwrite Function Car Constant Power Discharge Protection Function Speed Unit Display Video Format Camera Sensor SD Card Folder Capacity Adjustment Operating Protection by TEMP Kuvaus Valitse tallennusmuoto (tapahtuma- tai normaalitallennus) Aseta tallennettavat kuvia/ sekunnissa (ajotallennus). Aseta vallitseva aika. Asetettaessa aika tietokoneella niin aseta myös aikavyöhyke. Aseta kuvan resoluutio. Aseta pysäköintitallennuksen/ liiketallennuksen kuvia/sekunnissa Mahdollistaa aika-asetuksien asettamisen PC tietokoneella. Aseta yksittäisen tallennuksen pituus. Valitse haluatko käyttää pysäköintitallennuksen vaihto-ominaisuutta. Aseta TURVA LEDin ominaisuus, vilkkuva/ ei vilkkuva Aseta videon tallennuslaatu Aseta äänenvoimakkuus ääniohjaukselle. Aseta aikavyöhyke. Valitse käytetäänkö kesäaikaa. Aseta tallennuksien äänenvoimakkuus. Aseta päällekirjoitusominaisuus päälle/pois. Valitse haluatko asettaa jatkuvan virransyötön katkaisuominaisuuden. Valitse näytettävä nopeusyksikkö, kilometri / maili. Valitse videon ulostuloformaatti. Eurooppalainen formaatti PAL. Valitse värien kirkkaus, kontrasti kylläisyys, Hallitse tallennuskansioiden kapasiteettia. Pysäköintitallennuksen asetus, tallennus keskeytetään korkeassa lämpötilassa (päälle/pois). (Ominaisuus suojaa tuotetta ja muistikorttia).

18 Viewer asetukset

19 Virransyötön hallinta

20 Kiihtyvyysanturin herkkyyden hallinta Jatkuva tallennus Kohde Pysäköintitallennus Liiketallennus Kuvaus Valitse G-sensorin herkkyys normaalille tallennukselle. Valitse G-sensorin herkkyys pysäköintitallennukselle. Valitse liiketunnistuksen herkkyys. Valittavissa yksityiskohtaisempi hallinta. Klikkaa High-quality configuration

21 Hallitse oletusasetuksia Kohde Asetus Kohde Asetus Tallennustapa Normaali Ajossa / kuvia sek. 30 Normaalit asetukset Virransyötön asetukset Kiihtyvyysanturi asetukset Resoluutio FHD ( ) Pysäköidessä / kuvia sek. 20 Aika-asetus Aseta aika PC:llä Aseta aika? Ei Normaali tallennusaika 1min Pysäköinti tilan muutos Pois LED vilkkuva asetus Kyllä Videon laatu Korkein laatu Ääniohjauksen äänenv. 2 Äänenvoim. (tallennus) 2 Päällekirjoitus (T / L) Kyllä Nopeusyksikkö Km Aikavyöhyke Korea Kesäaika Ei Videon formaatti PAL Kirkkaus Keskitetty Kameran sensori Kontrasti Keskitetty Kylläisyys Keskitetty SD kortin Normaali 10 solua kapasiteetti / säädöt Liike 4 solua (Yht. 20 solua) Tapahtuma 6 solua Katkaisujännite 11.8V(23.5V) Laitteen lämpösuojaustoiminto Kyllä X Keskitetty X Keskitetty G-sensorin asetukset G-sensorin asetukset Y Keskitetty Y Keskitetty normaalitallennus pysäköintitallennuksessa Z Keskitetty Z Keskitetty Liiketunnistuksen herkkyysaste Keskitetty

22 Tallenteiden toisto PC -tietokoneella (GOM, Quicktime, Windows Media Player) 1) Poista SD muistikortti ajotallentimesta Avaa muistikorttipaikka ja paina varovasti muistikorttia. Tämän jälkeen muistikortti voidaan poistaa helposti. 3) Toisto Avaa "siirrettävä tallennusväline" ja voit nähdä jokaisen tallennuskansion. Klikkaa haluttua tiedostoa ja video toistetaan mediasoittimessa. 2) Yhdistä muistikortti PC tietokoneeseen Aseta SD muistikortti muistikortinlukijaan tai muistikorttipaikkaan ja yhdistä tietokoneen USB porttiin. - Jokainen video on tallennettu seuraaviin kansioihin: Normal : Normaali tallennus (jatkuva) Event : Tapahtumatallennus (tallennettu kiihtyvyysanturilla) Motion : Liiketunnistimella tallennetut tiedostot (pysäköintitallennus) - GPS lokitiedot näkyvät Orginal Viewer ohjelmistossa.

23 Toisto Orginal Viewer ohjelmistossa 5-1) Etsi videotiedostot manuaalisesti, mikäli ne sijaitsevat tietokoneellasi tai muulla tallennusvälineellä. 3) Original Viewer ohjelmisto Klikkaa ohjelmiston kuvaketta 4) Valitse ajotallentimen malli MODEL X100FHD 6) Toisto Klikkaa haluttua tiedostoa. 5) Etsi tiedostojen sijainti Klikkaa FILE LOCATION ohjelmiston oikeassa yläkulmassa (suurennuslasi). Valitse tiedostojen/ muistikortin sijainti valikosta.

24 Toisto TV/ auton navigaattorissa 1) Yhdistä TV Out kaapeli Yhdistä TV Out kaapeli ajotallentimen TV-OUT liitäntään/terminaaliin. Yhdistä TV Out kaapeli television/navigaattorin Video In sisääntuloporttiin (TV Out kaapeli lisätarvike). 2) Aseta videon sisääntulomuoto Aseta ensin videon sisääntulomuoto TV/ navigaattori ja toista sitten kuvaa reaaliaikaisesti näytöltä. Vain reaaliaikainen videon toisto. AV1(external input mode) Saatavilla vain, jos TV:ssa/ navigaattorissa on liitäntä ulkoiselle näytölle. Tarkista, että TV/navigaattori tukee tallenteiden toistoa. Tarkista TV:n/ navigaattorin omasta ohjekirjasta toiston asetukset. Mikäli näyttöyksikkö poistetaan kesken tallennuksen, niin tallennus päättyy ja ajotallennin käynnistyy uudelleen.

25 Käyttöjärjestelmän päivitys Käyttöjärjestelmän päivitys 1. Poista SD muistikortti laitteesta, kun olet katkaissut virrat ajotallentimesta. 2. Yhdistä muistikortti PC tietokoneeseen. Kopioi käyttöjärjestelmätiedosto muistikortille. Uusimman käyttöjärjestelmän löydät kotivisuiltamme. 3. Muistikortin asettamisen jälkeen, käynnistä ajotallennin uudellen. 4. Mikäli käyttöjärjestelmän tiedosto tunnistetaan automaattisesti, niin ääniohjause kertoo päivityksen alkamisesta. 5. Onnistuneen päivityksen jälkeen ajotallennin käynnistyy automaattisesti ja ääni ilmoittaa onnistuneesta päivityksestä. Ohjelmistotiedoston muoto Ohjelmistoversion tiedosto on nimetty vuosi/kuukausi/päivä. Tämän avulla tiedät oman käyttöjärjestelmäsi version. Muistikortin formatointi Kuina formatoida muistikortti, kun kortissa on tunnistusvirhe. 1. Kytke ajotallentimen virta. 2. Paina REC -painiketta samalla, kun LED valo käynnistyy. 3. Ääniohjaus kysyy Will you format your SD Card?. 4. Päinä REC -painiketta lyhyesti ääniohjeen jälkeen, laite käynnistyy uudelleen ja ääni kertoo formatoinnin onnistumisesta. 5. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen laite on valmis tallentamaan (tapahtuma/ normaali). * Jos painat "REC"-painiketta hieman kauemmin, laite käynnistyy uudelleen vaikka stand-by aika on ohi.

26 Tekniset tiedot Kohde Tekniset tiedot Kohde Tekniset tiedot Kamera 2 Megapikseliä, laajakulma (130 astetta) Video ulostulo NTSC / PAL yhteensopiva G-Sensori G-sensori/ kiihtyvyysanturi sisäänrakennettu Äänien tallennus Mikrofoni sisäänrakennettu GPS Sisäinen GPS moduuli (valinnainen) Ääniohjaus Kaiutin sisäänrakennettu Videon pakkaus H.264/AVC Tallennuskohde Micro SD kortti (SDHC) Äänen pakkaus PCM 16bit 16KHz. mono Virtalähde DC 12V ~ 24V Tallennuskanava 1CH Tallennuksen resoluutio FHD( ) HD (1280x720) Koko/Paino 112(L)x62(K)x39(H)mm / 68g Kuvia / sekunti 30/25/20/15 FPS valittavissa Säilytyslämpötila -10 ~ +65 Kuvanlaatu Korkein laatu (bitrate 12Mbps FHD Standard) Korkea laatu (bitrate 10Mbps FHD Standard) Normaali laatu (bitrate 8Mbps FHD Standard) Käyttölämpötila -5 ~ +55 Tallennusaika Oheisessa taulukossa on kuvattu tallennusaika asetetuilla arvoilla: Laskenta on tehty 16GB muistikortille ja korkeimmalle kuvanlaadulle (12Mbps). Tallennustila Muistin kapasiteetti säädöt (%) Tallennusaika (Sec) Kuvia / sek. (FPS) Tallennusaika (Min) Tiedostojen lukumäärä Ajo Kyllä Parkki Kyllä Ajo Kyllä Parkki Kyllä Ajo Kyllä Parkki Kyllä Normaali Tapahtuma Liike Yht. Tallennusaikaa käytettävissä 2 ~ 2tuntia 40 minuuttia (16GB SD kortti

27 Takuu Takuu 1. Tuotteet valmistetaan tarkalla laadunvalvonnalla ja tarkastusprosessilla. 2. Vian ilmestyessä normaalissa käytössä ja takuun aikana, niin tuote korvataan ilmaiseksi. Takuun tiedot ja ehdot Ilmainen palvelu: Vika, joka esiintyy normaalissa käytössä takuuaikana (1 vuosi) alkaen ostopäivästä korjataan veloituksetta. Maksullinen palvelu: Mikäli takuuaika on umpeutunut. Takuuaikana seuraavissa tapauksissa korjauskuluja ei makseta: Vikoja, jotka johtuvat luonnonkatastrofeista (tulipalo, salama, tulvavahinko, yms.) Vikoja, jotka johtuvat huolimattomuudesta (pudotus, vesivahinko, isku, särkyminen, kohtuuton käyttö) Vikoja, jotka aiheutuivat virransyötön toimintahäiriöstä ja ajotallentimeen liitetyistä laitteista. Vikoja, jotka aiheutuivat tilanteessa, jossa auktorisoimaton huoltopiste on tehnyt korjaustöitä. Ajotallennin 1 Vuosi (alkaen ostopäivästä) Tarvikkeet 6 kk kuluessa SD muistikortti, kiinnike, tup. syt. kaapeli kuuluu takuuseen Kortinlukija, video kaapeli (vähentää käyttäjän väärinkäsittelyä) Tarvikkeita ei korjata ilman kustannuksia. Tuotteita, jotka eivät kuulu enää takuun alaiseksi, niin ei korvata ilman erillisiä kustannuksia. Tärkeät tiedot tulee varmuuskopioida ja tallentaa ne turvalliseen paikkaan. Me emme ole vastuussa mistään laitteelle tallennetuista tai menetetyista tiedoista. Päivä : Maahantuoja : Piirla Oy Asiakaspalvelu: Maahantuoja: Piirla Oy Hopeakatu 4 Kuopio piirla@piirla.fi Lataa käyttöohje sivuilta: WinyTechnology Co., Ltd.

Ver. 02. V300HD Käyttöohje. WINY Technology Co., Ltd. http://winycam-eng.com

Ver. 02. V300HD Käyttöohje. WINY Technology Co., Ltd. http://winycam-eng.com Ver. 02 V300HD Käyttöohje WINY Technology Co., Ltd. http://winycam-eng.com Sisältö # Varoitukset - Varotoimet tuotteen käytössä - Varotoimet SD muistikortin käytössä - Varotoimet akun käytössä s3 s4 s5

Lisätiedot

Sisältö. Tallennusaika Ominaisuudet. Turvallisuusvaroitukset. Tekniset tiedot Pakkauksen sisältö. UKK Ajotallentimen osat

Sisältö. Tallennusaika Ominaisuudet. Turvallisuusvaroitukset. Tekniset tiedot Pakkauksen sisältö. UKK Ajotallentimen osat Ver.1.1 Ennen käyttöönottoa Kiitos, kun hankitte Winycam V200HD -ajotallentimen. Tämä käyttöohje sisältää tärkeää tietoa ajotallentimen käytöstä sekä turvallisuudesta. Lue käyttöohjeet huolelliseti ennen

Lisätiedot

Mini0801 Dash Kamera

Mini0801 Dash Kamera Käyttöohje Mini0801 Dash Kamera Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. 1. X24 Super HD ajoneuvokamera (Mini0801) 1.1 X24 Dash kamera pakkauksen sisältö Kamerayksikkä (vaatii lisäksi erillisen

Lisätiedot

Mini0801 Dash Kamera

Mini0801 Dash Kamera Käyttöohje Mini0801 Dash Kamera Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. 1. X24 FullHD ajoneuvokamera (Mini0801) 1.1 X24 Dash kamera pakkauksen sisältö Kamerayksikkä (vaatii lisäksi erillisen muistikortin)

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01

Ulkoasu. 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike _ FIN 01 Ulkoasu 3 2 1 1.Objektiivi 2.Tallennuspainike 3.Kuvien ottopainike FIN 01 13 4.Micro-USB-portti 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Akun virtakytkin 6.Sivu ylös -painike 7.Virtapainike 8.OK-painike 9.Sivu alas -painike

Lisätiedot

High Definition Car DVR X109

High Definition Car DVR X109 High Definition Car DVR X109 Ohjekirja Kameran kaaviokuva Painiketoiminnot Kamerassa samoilla näppäimillä on useita eri toimintoja riippuen valikosta. Alla on käyty näppäimet ja niiden toiminnot läpi.

Lisätiedot

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje

TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje TUTA Q2 Tallentava valvontakamera Asennusohje 1.02 Version 1.8.2011 Uusin versio tästä käsirkirjasta löytyy internet-osoitteesta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q2_kasikirja.pdf Copyright 2011 Microdata

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje

MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje MIGS Videoendoskooppi Käyttöohje Migs käyttöohje sivu 2 Sisällys Varoitukset ja turvaohjeita... 3 1. Kuvaus... 4 Osat ja toiminta... 5 Toimitussisältö... 5 2. Valmistaminen käyttööön... 5 3. Asetusvalikko...

Lisätiedot

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1

SG520 Series. Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera. Sivu 1 1 Yleiskatsaus Käyttöohje Bolyguard Small riistakamera SG520 Series Sivu 1 1 Yleiskatsaus Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Kameran rakenne... 3 1.2 Yleinen kuvaus... 4 1.3 Näyttö... 4 1.4 Kuvien ja videoiden

Lisätiedot

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE

HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE HD CAR DVR PERUUTUSPEILI + KAMERA KÄYTTÖOHJE 1. Virtanappi 2. Menu-nappi 3. Mode-nappi 4. Selaus ylös -nappi 5. Selaus alas -nappi 6. OK-nappi 7. USB-portti 8. Peruutuskameran asetukset / käyttöpaneeli

Lisätiedot

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys

Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Peilittömien kameroiden, NIKKOR Z-objektiivien ja yhteensopivien lisävarusteiden laiteohjelmiston päivitys Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kuvataan kuinka päivitetään Nikonin peilittömien

Lisätiedot

Käyttöohje. Painikkeet:

Käyttöohje. Painikkeet: Käyttöohje Painikkeet: 1. PLAY: Päällä/pois päältä Toisto/Pysäytys 2. M: Valinta/Vahvistus 3. ON/OFF: Virtapainike soittimen päällä 4 Vol+: Äänenvoimakkuuden lisäys 5 Vol-: Äänenvoimakkuuden vähennys :

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

ROUTE 66 Navigaattoreiden yleisimmät ongelmat ja usein kysytyt kysymykset (26.3.2008)

ROUTE 66 Navigaattoreiden yleisimmät ongelmat ja usein kysytyt kysymykset (26.3.2008) ROUTE 66 Navigaattoreiden yleisimmät ongelmat ja usein kysytyt kysymykset (26.3.2008) ROUTE 66 MINI & MAXI Testaa laite päivitetyllä ohjelma, kartta ja GPS versiolla ennen huoltoon lähettämistä. Jos mitkään

Lisätiedot

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen

Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Digitaalisen SLR-kameran laiteohjelmiston päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Käyttöopas -Suomi- Digital Video Recorder 4-CH USB

Käyttöopas -Suomi- Digital Video Recorder 4-CH USB Käyttöopas -Suomi- Digital Video Recorder 4-CH USB 1 Sisällysluettelo 1. Etu- ja takapaneeli...3 2. Menu-valikko...4 2.1 Camera Select (Kameravalinta)...4 2.2 Record Select (Tallennuken valinta)...5 2.3

Lisätiedot

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen

Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Langattomien kauko-ohjainten WR-1/WR-R10 laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka päivitetään laiteohjelma langattomiin kauko-ohjaimiin WR-1 ja

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet Käyttöohje Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Kameran osat ja painikkeet 1 1. Laukaisin 8. Mikro USB -portti 2. Mikrofoni

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen

WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen WR-R10- langattoman kauko-ohjaimen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä opaskirjassa kerrotaan, miten WR-R10- langattoman kaukoohjaimen laiteohjelma päivitetään. Jos

Lisätiedot

Kameran laiteohjelman päivittäminen

Kameran laiteohjelman päivittäminen Kameran laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tämä opaskirja kuvaa, miten laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, että voit tehdä päivityksen, päivitys voidaan tehdä Nikonin

Lisätiedot

Mac. Valmistelut. Mac

Mac. Valmistelut. Mac Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

Windows. Valmistelut. Windows

Windows. Valmistelut. Windows Laiteohjelman päivittäminen vaihdettavalla objektiivilla varustetuille edistyksellisille Nikon 1 -kameroille, 1 NIKKOR -objektiiveille ja Nikon 1 -lisävarusteille Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera

KÄYTTÖOHJE. Arctic Mate HC-700A Riistakamera KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-700A Riistakamera Kiitos kun ostit HC-700A Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1

CCT-1301 KÄYTTÖOPAS. facebook.com/denverelectronics FIN-1 CCT-1301 KÄYTTÖOPAS facebook.com/denverelectronics FIN-1 1.suljin 2.Kaiutin 3.Päälle/Pois päältä 4.USB-portti 5.Micro SD -korttipaikka 6.Objektiivi 7.Latauksen merkkivalo 8.Varatun merkkivalo 9.Kansi 10.Näyttö

Lisätiedot

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän.

Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Pikaopas SUOMI Yleisohje Numero hakasuluissa kuvaa sivua, jossa aiheesta kerrotaan enemmän. Kamera Edestä Takaa 1 Zoom-säädin 2 Laukaisin 3 Salama 4 [ON/OFF] (Virta) 5 Etuvalo 6 Linssi 7 Mikrofoni 8 [

Lisätiedot

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen

Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Salamalaitteen laiteohjelman päivittäminen Kiitos, että valitsit Nikon-tuotteen. Tässä oppaassa kerrotaan, kuinka Nikon-salamalaitteiden laiteohjelma päivitetään. Jos et ole varma, pystytkö tekemään päivityksen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8

SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO 3 TUOTETAKUU 3 Hyväksyntätiedot 3 YLEISKATSAUS 4 OMINAISUUDET 5 PÄÄRAKENNE 6 AMMATTIMAINEN VESITIIVIS RAKENNE 7 ASENNUS 8 KÄYTTÖOHJE 12 TIEDOSTON TALLENTAMINEN JA ESITTÄMINEN

Lisätiedot

Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. KÄYTTÖOHJE 1 (5) VAROITUKSET Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. HUOMIO! Laite ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia - Tukehtumisvaara. Pidä huoli ettei

Lisätiedot

TUTA-Q5. Vakoilukamera. Käsikirja. Käsikirja v1.0

TUTA-Q5. Vakoilukamera. Käsikirja. Käsikirja v1.0 TUTA-Q5 Vakoilukamera Käsikirja Käsikirja v1.0 Viimeisin versio käsikirjasta: http://www.microdata.fi/pdf/tuta/tuta-q5_kasikirja.pdf SISÄLTÖ 1 Esittely...3 1.1 Tuotepakkauksen sisältö...3 1.2 TUTA-Q5 rakenne...3

Lisätiedot

LUMECOM. Jyrsinsovellus. 1. Asennusohje 2. Käyttöohje 3. Käyttöönottokortti

LUMECOM. Jyrsinsovellus. 1. Asennusohje 2. Käyttöohje 3. Käyttöönottokortti LUMECOM Jyrsinsovellus 1. Asennusohje 2. Käyttöohje 3. Käyttöönottokortti 11.4.2018 Asennusohje - ProJyrsin 1. Avaa Google Play Store tabletiltasi - sovellus ei tue toistaiseksi Apple/IOS käyttöjärjestelmiä

Lisätiedot

Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus. Open Broadcaster Software V.20. Tero Keso, Atso Arat & Niina Järvinen (muokattu )

Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus. Open Broadcaster Software V.20. Tero Keso, Atso Arat & Niina Järvinen (muokattu ) Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus Open Broadcaster Software V.20 Tero Keso, Atso Arat & Niina Järvinen (muokattu 28.11.2017) OBS 1 (12) Sisällysluettelo Mikä on OBS... 2 Ohjelman perusasetukset... 2 Tarvittavat

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus. Open Broadcaster Software V.20. Tero Keso, Atso Arat, Niina Järvinen & Valtteri Virtanen (muokattu 20.2.

Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus. Open Broadcaster Software V.20. Tero Keso, Atso Arat, Niina Järvinen & Valtteri Virtanen (muokattu 20.2. Kuvaruudun striimaus tai nauhoitus Open Broadcaster Software V.20 Tero Keso, Atso Arat, Niina Järvinen & Valtteri Virtanen (muokattu 20.2.2019) Sivu 1 / 14 Sisällysluettelo Mikä on OBS... 2 Ohjelman perusasetukset...

Lisätiedot

LUMECOM. Jyrsinsovellus. 1. Asennusohje 2. Käyttöohje

LUMECOM. Jyrsinsovellus. 1. Asennusohje 2. Käyttöohje LUMECOM Jyrsinsovellus 1. Asennusohje 2. Käyttöohje 11.4.2018 Asennusohje - ProJyrsin 1. Avaa Google Play Store tabletiltasi - sovellus ei tue toistaiseksi Apple/IOS käyttöjärjestelmiä 2. Kirjoita hakukenttään:

Lisätiedot

HomeMonitor käyttöönotto-ohje

HomeMonitor käyttöönotto-ohje HomeMonitor käyttöönotto-ohje Sisällys HomeMonitor käyttöönotto-ohje... 1 Käyttäjätunnuksen luonti... 3 Henkilötiedot... 4 Kameran lisäys käyttäjätiliin... 5 Verkkoon yhdistäminen... 6 Kamerayhteyden tarkistus...

Lisätiedot

PDA CAM KÄYTTÖOPAS PDA CAM

PDA CAM KÄYTTÖOPAS PDA CAM PDA CAM KÄYTTÖOPAS Fi 1 Suomi Käyttäjän käsikirja Sisällys Valmistelut... 2 Pakkauksen sisältö... 2 Järjestelmävaatimukset... 2 PDA Cam -kamera... 3 PDA Cam -kameran osat... 3 Asentaminen... 4 Laitteiston

Lisätiedot

Touch Memo -laitteen käyttöopas

Touch Memo -laitteen käyttöopas Touch Memo -laitteen käyttöopas Kiitos, että olet ostanut Touch Memo -äänimerkkauslaitteen. Lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöä ja huomioi varotoimenpiteet. Säilytä käyttöohje

Lisätiedot

Riistakameran käyttöohje

Riistakameran käyttöohje Riistakameran käyttöohje Sisällysluettelo I. Pikakäyttöönotto... 2 1. Etupaneeli... 2 2. Alaosa ja virtakytkin... 3 Automaattinen infrapunakuvaustila... 3 Testitila... 3 Liitännät... 3 3. Patterin asettaminen...

Lisätiedot

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi

Langaton kuuntelujärjestelmä. E-Lab. www.koulupalvelu.fi Langaton kuuntelujärjestelmä E-Lab 제 www.koulupalvelu.fi 1. E-LAB on Mikä on e-lab? E-Lab langaton kieltenopetusjärjestelmä jonka valmistaa YUSUNG C&C LTD: Etelä-Korea. Se on suunniteltu käytettäväksi

Lisätiedot

PipeSpy Putki- ja rakennekamera. Asennus- ja käyttöohjeet

PipeSpy Putki- ja rakennekamera. Asennus- ja käyttöohjeet PipeSpy Putki- ja rakennekamera Mallinumero: 7B20 Asennus- ja käyttöohjeet Lue nämä ohjeet kokonaan ennen järjestelmän käyttöönottoa! Sisältö Tekniset tiedot... 3 Huomio... 3 Käyttökohteet... 3 Tunne työkalusi...

Lisätiedot

TRUST USB VIDEO EDITOR

TRUST USB VIDEO EDITOR TRUST USB VIDEO EDITOR Pika-asennusohje SF Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust USB Video Editor -tuotteen käyttäjille. Tuotteen asentamisessa tarvitaan jonkin verran kokemusta

Lisätiedot

TRUST FLAT SCAN USB 19200

TRUST FLAT SCAN USB 19200 TRUST FLAT SCAN USB 19200 Pika-asennusohje Versio 1.0 1 1. Johdanto Tämä käyttöohje on tarkoitettu Trust Flat Scan USB 19200 - tuotteen käyttäjille. Tuotteen asentamisessa ei tarvita mitään erityisiä ennakkotietoja

Lisätiedot

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje

1-Suuntainen Moottoripyörähälytin. Käyttö- ja asennusohje 1-Suuntainen Moottoripyörähälytin Käyttö- ja asennusohje Sisällysluettelo Käyttöohje 2. Huomattavaa 2. Tekniset tiedot 3. Tärkeimmät ominaisuudet 3. Pikaohje 4. Toiminnot Asennusohje 7. Asennusopas 9.

Lisätiedot

Videokuvan siirtäminen kamerasta tietokoneelle Windows Movie Maker -ohjelman avulla

Videokuvan siirtäminen kamerasta tietokoneelle Windows Movie Maker -ohjelman avulla Videokuvan siirtäminen kamerasta tietokoneelle Windows Movie Maker -ohjelman avulla 1. Digivideokamera liitetään tietokoneeseen FireWire-piuhalla. (Liitännällä on useita eri nimiä: myös IEEE 1394, DV,

Lisätiedot

Marantz PMD661. Äänittäminen

Marantz PMD661. Äänittäminen 1 2 3 4 Marantz PMD661 Äänittäminen Laite on valmis äänittämään muutaman sekunnin kuluttua virran päälle kytkemisestä (right side 2). Äänitys käynnistyy Rec-painikkeella (top 8) ja loppuu Stop-painikkeella

Lisätiedot

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet Herätyskellokamera Käyttäjän ohjeet Sisällysluettelo 1. Tärkeää tietoa 2. Pakkauksen sisältö 3. Tekniset tiedot 4. Tuotetiedot 5. Laitteen käyttö 1. tärkeää tietoa Tämä käsikirja on suunniteltu tutustuttamaan

Lisätiedot

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2

Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 1 Dahua NVR4104/4108-P-4KS2 Dahua NVR4000-4KS2 on ensimmäinen Lite-sarjan tallennin joka tukee 4K resoluutiota ja H.265 videopakkausta. Tämä lite-sarjan tallennin tarjoaa jopa 8Mp kuvatarkkuuden. Tallennin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin

KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin KÄYTTÖOHJE DENVER MPG-4054 NR Mediasoitin Tämä MP4-videosoitin on varustettu täysillä multimediaominaisuuksilla. Laite sopii valokuvien katseluun, e-kirjojen lukemiseen, äänen tallentamiseen ja toistamiseen

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitysohje

Ohjelmistopäivitysohje Johdanto Topfield-vastaanottimet toimitetaan testatulla, vakaasti toimivalla ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla varustettuina. Päivitämme ohjelmistoja kuitenkin ajoittain lisäämällä ja parantamalla niiden

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys

Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys Tämän ohjeen kopiointi ja jakaminen on kielletty ilman Bracun Oy:n lupaa Laitteella 1 vuoden (1v) takuu ostopäivästä, takuu asioissa ota yhteys sähköpostitse info@bracun.net ja sovi takuumenettelystä.

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps

TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps TeleWell TW-LTE/4G/3G USB -modeemi Cat 4 150/50 Mbps Pikaohje Laite toimii Windows XP SP3, Windows 7,8,10 ja Mac OSx 10.5 tai käyttöjärjestelmissä, Linux tuki netistä ladattavilla ajureilla USB portin

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Käyttöohje

WBelectronics. Infinity USB Phoenix - Käyttöohje WBelectronics Infinity USB Phoenix - Käyttöohje Johdanto Laitteen asentaminen Onneksi olkoon Infinity USB Phoenix -laitteen hankinnasta! Infinity kytketään toimintaan kolmessa vaiheessa: 1) Asenna laite

Lisätiedot

Langaton koti Monitori

Langaton koti Monitori INSMAT Oy Ennen käyttöä, lue tämä käsikirja huolellisesti varmistaaksesi nopean ja tehokaaan asennuksen. Lopullinen ulkonäkö, väri ja tarvikkeet voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Langaton koti

Lisätiedot

SmartWitness -ajotallennin TIELIIKENNE- JA ONNETTOMUUSKAMERA KÄYTTÖOHJE

SmartWitness -ajotallennin TIELIIKENNE- JA ONNETTOMUUSKAMERA KÄYTTÖOHJE SmartWitness -ajotallennin TIELIIKENNE- JA ONNETTOMUUSKAMERA KÄYTTÖOHJE Kiitos, kun ostit tämän tieliikenne- ja onnettomuuskameran Varmistu, että luet ja ymmärrät tämän käyttöohjeen sekä käytät sitä asentaesasi

Lisätiedot

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi

TEKA-valvontakamerat. koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin. tools not toys. visisystems.fi TEKA-valvontakamerat koti- ja mökkikäyttöön sekä pienyritysten valvontatarpeisiin 4/8/16 kanavaiset, kehittyneet videotallentimet HDMI ulostulolla. 4/8 x 600 TVL korkearesoluutioiset kamerat Helppo nettikäyttö

Lisätiedot

ZAP SR300 Touch 8GB 100469

ZAP SR300 Touch 8GB 100469 ZAP SR300 Touch 8GB 100469 Pikaopas Tekniset yleistiedot: Näyttö: 3 TFT-kosketusnäyttö; 400x240 pikseliä, 262,000 väriä. Audioformaatit: MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, AAC ym. Videoformaatit: RM (Real Media),

Lisätiedot

Online karttapäivitys

Online karttapäivitys Online karttapäivitys Online karttapäivitystä koskevia yleisiät tietoja Karttatietoja päivitetään jatkuvasti, koska ne vanhenevat. Multimediajärjestelmässä päivittämisen voi tehdä seuraavilla tavoilla:

Lisätiedot

Autostereon käyttö- ja asennusohje

Autostereon käyttö- ja asennusohje Autostereon käyttö- ja asennusohje I. Hallintapaneeli 1. Virtakatkaisin/mykistys/keskeytys 2. MOD/CLK = kuuntelulähteen valinta: radio, AUX, USB ja SD/kello 3. Äänenvoimakkuus/toimintopainike 4. Painike

Lisätiedot

T-Cam IPC800 HD valvontakamera. v. 1.01-21.1.2015

T-Cam IPC800 HD valvontakamera. v. 1.01-21.1.2015 T-Cam IPC800 HD valvontakamera v. 1.01-21.1.2015 Sisällysluettelo Ennen käyttöä... 1 Käyttöehdot... 1 Huomioitavaa... 1 Valvontakameran käyttöönotto... 2 Kameran etäkäyttö... 2 Kameran kytkeminen... 2

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera

KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera KÄYTTÖOHJE Arctic Mate HC-500M Riistakamera Kiitos kun ostit HC-500M Riistakameran. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä,

Lisätiedot

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin.

OHJEET SUOMI MEDIA PLAYER KOTELO CMP-MOBPLAY10 CMP-MOBPLAY30. Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. MEDIA ER KOTELO CMP-MOB10 CMP-MOB30 OHJEET SUOMI Vaihe 2: Nosta levyä varovasti ja irrota se siirtämällä sitä taaksepäin. 1. Pakkauksen sisältö 1 Media player kotelo Kantolaukku Kaukosäädin Verkkomuuntaja

Lisätiedot

Etälukija PR 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. PR1000v.2

Etälukija PR 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. PR1000v.2 Etälukija PR 1000 Käyttäjäopas PR1000v.2 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 PR 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security Solutions

Lisätiedot

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA

KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA KIITOS RICA OPTIMOINTIOHJELMAN VALITSEMISESTA Asennusohjeiden sisältö 1. RICA optimointiohjelmoinnin periaate isoftloaderilla... 2 2. RICA isoftloader toimituspaketin sisältö... 3 3. isoftloader Sync-ohjelmiston

Lisätiedot

Käyttöohje SmarTach D-Box 2

Käyttöohje SmarTach D-Box 2 Tuote D-Box 2 Versio Kaikki Pvm. 15.09.10 Käyttöohje SmarTach D-Box 2 Copyright Actia 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Esittely...2 Toiminnot...3 2. Komponentit...3 3. Ominaisuudet...3 3.1 Tekniset ominaisuudet...

Lisätiedot

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen.

Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja varten tarvitset SDsovittimen. MP3-soitin korttilukijalla KÄYTTÖOHJEET Lue käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. SOITIN KUVA YLHÄÄLTÄ Korttipaikka TUETUT MUISTIKORTTITYYPIT Soittimesi tukee MMC/SD/SDHC-kortteja. Mini-SD- ja Micro-SD-kortteja

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics

Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics Käyttöohje www.facebook.com/denverelectronics Ulkonäkö ja toiminnallinen kuvaus 1. 6. 11. 16. Valikkonäppäin TV-lähtöliitäntä Objektiivi Kaiutin 2. 7. 12. 17. Ylös-näppäin HDMI-portti Virtapainike MIKROFONI

Lisätiedot

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE

DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE DIGITAALINEN TALLENTAVA SOITIN MP-122/222/522/1022 KÄYTTÖOHJE 1: SÄÄTIMET S1. LCD S2. REW / haku ylös / MENU / FF /haku alas S3. Äänenvoimakkuuden lasku - S4. Äänenvoimakkuuden nosto + S5. Virta päälle

Lisätiedot

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260

Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Aloitusopas SUOMI CEL-SV5TA260 Pakkauksen sisältö Tarkista ennen käyttöä, sisältääkö kameran pakkaus seuraavat osat. Jos jokin osista puuttuu, ota yhteys kameran jälleenmyyjään. Kamera Akku NB-13L* 1 Latauslaite

Lisätiedot

Johdanto. Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio

Johdanto. Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio KÄYTTÖOHJEET Suomi Johdanto Kiitos että olet ostanut tämän toimintakameran! Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Huomio 1. Tämä kamera on elektroninen tuote, älä pudota tai kolhi sitä.

Lisätiedot

Videon tallentaminen Virtual Mapista

Videon tallentaminen Virtual Mapista Videon tallentaminen Virtual Mapista Kamera-ajon tekeminen Karkean kamera ajon teko onnistuu nopeammin Katseluohjelmassa (Navigointi > Näkymät > Tallenna polku). Liikeradan ja nopeuden tarkka hallinta

Lisätiedot

LoCCaM. LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen. Dimag Ky dimag.fi

LoCCaM. LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen. Dimag Ky dimag.fi LoCCaM LoCCaM Cam laitteiston ohjaaminen Dimag Ky janne.koski @ dimag.fi +358505907788 Laitteen lisääminen sovellukseen Sovelluksen pääsivulta valitaan oikeasta yläkulman valikosta Aloita uusi (1) Aukeavaan

Lisätiedot

ISAW A2 ACE -KAMERAN KÄYTTÖOPAS

ISAW A2 ACE -KAMERAN KÄYTTÖOPAS ISAW A2 ACE -KAMERAN KÄYTTÖOPAS Osien ja näppäinten nimet 1. LCD-näyttö 2. LED-valo 3. Virta-/sulkijanäppäin 4. Tila-/valikkonäppäin 5. MicroSD-paikka 6. USB-liitäntä 7. AV-liitäntä 8. Akku Näppäinten

Lisätiedot

Tietoa kaiuttimesta - 1 -

Tietoa kaiuttimesta - 1 - Tietoa kaiuttimesta A: VIRTA PÄÄLLE/POIS PÄÄLTÄ B: LINE IN (Aux in) -liitäntä C: USB DC 5V D: LATAUKSEN MERKKIVALO E: ÄÄNENVOIMAKKUUS F: "PAINIKE " (Bluetooth-tila: Handsfree- v a s t a a min e n / H and

Lisätiedot

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje

BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje 1. Toimenpide A. Virta kääntäminen päälle: Painaessasi pitkään painiketta 'Φ/ BTS-31 Bluetooth-kaiutin Lyhyt käyttöohje ' kuulet piippauksen ja sininen valo alkaa vilkkua. B. Viran kääntäminen pois päältä:

Lisätiedot

Käyttöohje. Autojen kojelautakamera CCT Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje. Autojen kojelautakamera CCT Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Autojen kojelautakamera CCT-1210 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1 Tuotteen rakenne 1. LCD-näyttö 2. Ylös/mykistys 3. Valikko

Lisätiedot

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti

Suomenkielinen versio. Johdanto. Laitteiston asennus. PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti PU011 Sweex 1-portin rinnakkainen PCI Express -kortti Johdanto Älä altista PU011-korttia äärilämpötiloille. Älä aseta laitetta suoraan auringonvaloon tai sulje lämmityselementtejä. Älä käytä PU011-korttia

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Painikkeet ja toiminnot

Painikkeet ja toiminnot Pikaopas Painikkeet ja toiminnot 1. Etukamera 2. Äänenvoimakkuuden + -painike 3. Äänenvoimakkuuden - -painike 4. Takakamera 5. Kuulokeliitäntä 6. SIM-korttipaikka 7. Virta- ja lukituspainike 8. Virtaliitäntä

Lisätiedot

ACT-5020TW-pika-aloitusopas

ACT-5020TW-pika-aloitusopas Kamerakaavio: ENGLISH Micro USB Micro HDMI Reset Micro SD LCD UP Down Mode TRANSLATION Micro USB Micro HDMI Palauta Micro SD LCD Ylös Alas Tila ENGLISH Shutter key Power key Busy indicator WIFI indicator

Lisätiedot

DumpDbox-ohjelmiston asennus- ja käyttöohjeet Sisällys

DumpDbox-ohjelmiston asennus- ja käyttöohjeet Sisällys DumpDbox-ohjelmiston asennus- ja käyttöohjeet Sisällys 1. Esittely... 2 2. Asennusohjeet... 2 3. Yleiskuva ohjelmistosta... 3 4. Tietojen siirtäminen D-Boxin avulla... 4 4.1. Piirturitiedostojen siirtäminen...

Lisätiedot

Sisällysluettelo. HUOM! Muista lukea tämä opas huolellisesti ennen käyttöönottoa.

Sisällysluettelo. HUOM! Muista lukea tämä opas huolellisesti ennen käyttöönottoa. 2 Sisällysluettelo Aihe: Sivunumero: 1. Yleistä tietoa laitteesta 1.1. Tärkeimmät ominaisuudet 3. 1.2. Laitteistovaatimukset 3. 1.3. Rajoitukset/kiellot 3. 2. Piirtopöydän esittely 2.1. Laitteen osat 4.

Lisätiedot

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje

Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje 1 Reolink WiFi valvontakameran käyttöohje Sisällysluettelo 1 Ennen käyttöä... 3 1.1 Käyttöehdot... 3 1.2 Huomioitavaa... 3 2 Valvontakameran käyttöönotto älypuhelimella... 4 2.1 Asenna Reolink ohjelmisto...

Lisätiedot

Liiketunnistin kamera MAC 200. Käyttöohje

Liiketunnistin kamera MAC 200. Käyttöohje Liiketunnistin kamera MAC 200 Käyttöohje TERVETULOA BRINNO PERHEESEEN Mac200 on paristo käyttöinen valvonta kamera liiketunnistimella (PIR) tai säädettävällä kuvaus määrällä (Time lapse) tai Brinnon uudella

Lisätiedot