Lokakuun info. Raikasta lokakuuta GT-jäsen! Lokakuun Infossa:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lokakuun info. Raikasta lokakuuta GT-jäsen! Lokakuun Infossa:"

Transkriptio

1 Lokakuun info Raikasta lokakuuta GT-jäsen! Yöpakkaset, syysmyrskyt, ihana väriloisto luonnossa ja lintujen upeat lentoaurat ovat siivittäneet lokakuun alkua. Onneksi hallin katto pitää ja kohta päästään juomaan tennistunnin jälkeiset kahvit takkatulen ääressä. Ensimmäiset kilpailut uudessa hallissamme käydään , jolloin hallilla pelataan Racketlon kisa. Lokakuussa hallilla aloittaa toimintansa mailapelikerho ja Pontus Jäntin sulkapallokoulu. Palautetta toiminnastamme on tullut ja työn alla on mm. kotisivujen ja Infojen kääntäminen myös ruotsin kielelle. Näistä ja muista aiheista Infossa lisää. Lokakuisia luontokuvia Keskuspuistosta ( kuvat Timo Etumäki) Lokakuun Infossa: 1. Hallin uusi puhelinnumero 2. Valmentajat 3. Vapaita paikkoja valmennuksessa 4. Lasten ja nuorten pelipäivä Junioreiden 5. GP-osakilpailu 6. Daniel Lassooy kehittää fysiikkaa 7. Tero-Pekka Henell kävi visiitillä 6. Mailapelikerho ja Anne Vihervaara 7. Info ja kotisivut ruotsiksi 8. Pontus Jäntin sulkapallokoulu 9. Suomen UrheiluFysio tiedottaa 10. Välipalalautanen 11. Moven ihmiset ja lokakuun tiedote 12. Grani Tenniksen jäsenmäärä lisääntyi 13. IPP Open Talissa, tule pallopojaksi tai tytöksi 14. Kokoustilan vuokraus 15. Sopiva pallo harjoitteluun 16. Hyvinkään lohkokisat 17. GT:n liigatuloksia 18. Aikuisten pelisäännöt 19. Tapahtumakalenteri 18. Yhteystiedot

2 Hallin puhelinnumero on muuttunut Hallin puhelinnumero on eikä siis Tallenna uusi numero kännykkääsi. Valmentajat Grani Tenniksen valmentajat yhteispotretissa: vasemmalta Kirsi, Janne, Robin, Fille, Kristiina, Juha, Susa, Ismo ja Holger. Valmentajien yhteystiedot löydät kotisivuilta, muistathan ilmoittaa poissaoloistasi omalle valmentajalle. Yleisistä valmennusasioista voit olla yhteydessä Susaan / ). Susan, Ismon ja Holgerin s-postit muotoa Vapaita paikkoja valmennuksessa Joitakin hajapaikkoja vapaina lasten valmennusryhmissä. Vapaita paikkoja voit tiedustella Susalta. Kuvassa Susan iloisia tiistairyhmän tyttöjä: takarivissä Bianca, Annette ja Sanna, Eturivissä Katriina, Laura ja Anna. Junioreiden pelipäivät syyslomalla klo 9-15 Seuran valmennuksessa oleville lapsille ja nuorille järjestetään syyslomalla pelipäivät hallilla. Tarkoituksena pelata erilaisia tennispelejä (minitennistä, miditennistä ja normaaleja koko kentän pelejä) sekä tutustua sulkapalloon, squashiin ja pingikseen. Pelipäivät sisältyvät kausimaksuun. Ilmoittaudu mukaan / Pelipäivän ohjelma: 9.00 Kokoontuminen hallilla, käymme läpi yhdessä toimintatavat ja pelimahdollisuudet Pelaamista ( peliharjoittelua / pelaamista) Lounas (lapsilla mahdollisuus ostaa hallin kahvilasta pastalounas 6 ) Pelit jatkuu Venyttelyä ja pelipäivän päätös Rohkeasti mukaan!

3 Junioreiden 5. GP-osakilpailu Junioreiden 5. GP-osakilpailut pelattiin Helsingissä ja Tampereella Grani Tenniksen junioreiden tulokset alla: P10 karsinta (Helsinki) Niko Hervola Lukas Lassooy 60, 60; Tomas Palomäki Jens Tommila 61, 61; Nuutti Jokinen Nestor Kauppinen 75, 62. Topias Kaskinen Tomas Palomäki 60,60, Tatu Alanen Nuutti Jokinen 62, 60. P14 karsinta (Tampere) Filip von Troil Casper Nykopp 62, 63; Mika Kosonen Filip von Troil 61, 62 P14 pääsarja (Tampere) Patrik Niklas-Salminen Mikael Lassooy 64, 26, 62 P16 karsinta (Helsinki) Anton Koli Jonas Hallbäck wo. Kuvassa vas. Casper, Benjamin, Filip ja Jonas P16 pääsarja (Helsinki) Daniel Lassooy Axel Helisten 62, 63; Matias Kallio - Daniel Lassooy 62, 44 rtd. Junioreiden 6.GP-osakilpailu pelataan Turussa ja Helsingissä Tsemppiä ja peli-iloa kaikille GT:n pelureille! Daniel Lassooy ja Move Personal Training Oy yhteistyöhön Danin treeniohjelma täydentyi kahdella fysiikkatreenillä viikossa. Danin ja GT:n valmentaja Ismo Rönkkö ja Moven Ville Miettinen suunnittelivat kaksi erilaista harjoitusta. Treenit ovat kestoltaan tunnin mittaisia. Fysiikkatreenien tarkoituksena on parantaa Danin nopeus- ja voimaominaisuuksia. Tavoitteet saavutetaan suunnitelmallisella ja tehokkaalla harjoitusohjelmalla, joka on rakennettu Danin tarpeet huomioiden. Tällä hetkellä on menossa peruskuntokausi. Fysiikkatreenit aloitettiin testeillä. Suomen UrheiluFysion Tony Elomaa teki Danille alaraaja-analyysin. Koko vartalo tutkittiin mahdollisien virheasentojen sekä heikkouksien löytämiseksi. Myös hapenottokykyä testaava polkupyöräergometritesti tehtiin SUF:lla. Ismo ja Ville tekivät vielä kattavat lihaskunto- sekä nopeustestit. Em. kartoitusten perusteella tehtiin harjoitusohjelmat. Danin edistymistä seurataan seuraavissa Infoissa. Dani ja Ville Koululaisten syyslomalla valmennukset Syyslomalla tennisvalmennukset pyörivät normaalin aikataulun mukaisesti, pelipäivästä huolimatta.

4 M.O.P. Minun Oma Pelini Tero-Pekka (TP) Henell, Oy Iwons Finland Ab, vieraili Kauniaisten Urheilupuistossa Kilpajunioreille, heidän vanhemmilleen ja valmentajilleen tarkoitettu henkisen valmennuksen seminaari keräsi lähes 20 henkilöä paikan päälle luentotilaan ja tenniskentälle. TP:n mielestä henkisen valmentautumisen tavoitteena on onnistumisen maksimointi: minä osaan, pystyn, haluan ja uskallan! Henkinen puoli tapahtuu pään sisällä omina ajatuksina. Pelaaja harjoittelee ajattelemaan, jotta voisi olla ajattelematta. Henkistä valmentautumista tarvitaan ja tulee harjoitella siinä missä tekniikkaa, taktiikkaa ja fysiikkaa. Henkinen valmentautuminen ei myöskään Tero-Pekka Henell korvaa huonoa tennistekniikkaa, vaan vaatii paneutumista, itsekuria, harjoittelua ja aikaa. TP osoitti, miten hänen ajatuksiaan voi soveltaa valmennuksessa, kun hän valmensi kilpapelaajiamme tenniskentällä. Henkinen valmentautuminen auttaa siirtämään suoritusta haittaavia ajatuksia syrjään. TP käyttää käsitettä M.O.P. eli Minun Oma Pelini kuvaamaan pelaajan huipputasoa, jonka hän on saavuttanut jossakin ottelussa. Kyseistä tasoa pelaaja tavoittelee aina uudestaan seuraavissa otteluissaan. Peli paranee henkisen valmentautumisen avulla koska pelaaja tuntee pystyvänsä pelaamaan omaa peliään. TP korostaa, että kyseessä ei kuitenkaan ole mikään nopea taikakeino pelin parantamiseksi, mutta jos itse haluan, minä osaan, pystyn ja uskallan! Yhteistyö TP:n kanssa jatkuu seuraavaksi Turun JGP kisoissa, joissa muutamat pelaajamme saavat TP:ltä arvokasta palautetta pelaamistaan otteluistaan. Ja jatkossa TP on mukana GT:n valmennustiimissä ja valmentaa säännöllisesti (tarpeen ja tilausten mukaan) kaikkia halukkaita. Lisää Tero-Pekan toiminnasta ja ajatuksista voit lukea (HT) Mailapelikerho aloitti toimintansa Uusia pieniä pelureita saatiin hallille tiistaina kun mailapelikerho aloitti toimintansa. Mailapelikerhon vetäjänä toimii Anne Vihervaara. Annella on paljon kokemusta lapsista ja hän on toiminut mm EVS:n mailapelikerhossa Anne pelaa tennistä ja harrastaa aktiivisesti monia liikuntalajeja. Mukaan mahtuu vielä lisää lapsia, tiedustele vapaista paikoista Anne Vihervaaralta / ). Anne toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi hallin Teamiin! Infot ja kotisivut kaksikielisenä Anne Vihervaara Olisi hienoa saada kuukausittainen Info ja kotisivut jälleen ruotsin kielellä. Löytyisikö jäsenistöstä vapaaehtoista, joka auttaisi tässä käännöstyössä? Jos olet kiinnostunut asiasta, ota yhteyttä Kirsi Lassooyhin ( / granitennis@granitennis.fi).

5 Pontus Jäntin sulkapallokoulu aloittaa toimintansa Nyt myös sulkapallovalmennusta Kauniaisten urheilupuistossa. Sulkapallokurssit alkavat ma Ilmoittautumiset ja lisätietoja Syyskausi 2009 yhteensä 10 kertaa hintaan 150 euroa / kurssi / oppilas. Sulkapallokoulun esitteen ja lukujärjestyksen löydät osoitteesta: TERVETULOA MUKAAN! Suomen UrheiluFysio tiedottaa Suomen UrheiluFysion palveluvalikoimaan kuuluu: Urheiluhieronta Alaraaja-analyysi Osteopatia Tukipohjallisten teko Fysioterapia Leikkauksen jälkeinen kuntoutus Akupunktio Fyysisen kunnon testaaminen Lymfaterapia Jos haluamasi palvelu ei ole juuri nyt saatavilla Kauniaisten Urheilupuistossa, olet aina tervetullut päätoimipaikkaamme Espoon Leppävaaraan. Leppävaaran toimipiste sijaitsee Panorama Towerissa, aivan kauppakeskus Sellon vieressä. Grani Tenniksen jäsenille tutustumiskäynti alennettuun hintaan, kts. erikoistarjoukset osoitteesta Avoinna ma-pe klo 8-21 ja la , Välipalalautanen 3 Nyt GT Cafesta voi ostaa joka arkipäivä ravitsemusterapeutin suunnitteleman välipalan. Jokaisella lautasella on: annos viljatuotetta annos hedelmiä / marjoja / kasviksia annos maitotuotetta Esimerkkilautasia 1. Smoothie (mansikka, mustikka)+ korppu 2. Karjalanpiirakka + kirsikkatomaatteja 3. Ruisleipä (kalkkunaleike, kurkku) + omena 4. Real-kolmio (juusto/leikkele, paprika) + mandariini 5. Täysjyväsämpylä (juusto/leikkele, tomaatti) + banaani Lisäksi tarjolla aina maitoa ja vettä, lautasen sisältö vaihtelee päivittäin. Vanhemmat voivat halutessaan avata kassalle tilin lapsen nimellä.

6 Moven ihmiset ja lokakuun tiedote Heidi Lehto Ville Miettinen Teresa De Rita-Cavlek Koulutus: nuoriso-ja vapaa-ajan toiminnan ohjaaja. Movessa syyskuusta -09 lähtien. Harrastukset: kuntosali, spinning, lenkkeily Tehtävät: asiakaspalvelu, ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjaukset Koulutus: liikunnanohjaaja, Personal trainer. Movessa vuodesta 2006 Harrastukset: Kuntosali, mailapelit, veneily Tehtävät: Liikuntakeskuspäällikkö Koulutus: Fysioterapeutti, Personal trainer. Moven perustaja ja omistaja. Harrastukset: kuntosali, tanssi, laitesukellus, golf, tennis, avantouinti, neulominen Tehtävät: TJ Moven tiedottaa lokakuussa : Olemme lisänneet lukujärjestykseen Move Ymmerstassa uuden aamutunnin tiistaisin klo PAINe-tunnin. Tunnin jälkeen mahdollisuus nauttia maittava aamupala kahviossa klo 9.30 asti. Hyvinvointi-ilta Move Kauniaisissa tiistaina klo Illan aiheena: Miten voin vaikuttaa terveyteeni; vastustus- ja suorituskykyyni sekä ihoni kuntoon niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Mukana Fysioterapeutti Lotti von Julin ja kosmetologi Terhi Sundelin. Tilaisuus on maksuton. Sitovat ilmoittautumiset iltaan mennessä sähköpostitse lottijulin@yahoo.com tai terhi.sundelin@rvbkauniainen.com Tässä kuussa suosittelemme kaikille mailapeliharrastajille erityisesti keskivartaloa vahvistavaa Pilates-tuntia. Pilatesta Ymmerstassa lauantaisin klo Move tarjoaa kaikille yhden ilmaisen kokeilukerran ryhmäliikuntatunneille tai kuntosalille. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan liikuntamuodon löytämisessä. Lisätietoja MOVEn muista tunneista löydät kotisivuilta Grani Tenniksen jäsenmäärä lisääntyi Uusi halli siivitti jäsenmäärän kasvuun - syyskuussa Grani Tennikseen liittyi 96 uutta jäsentä. Seuran ensisijaisena tavoitteena ei kuitenkaan ole jäsenmäärän kasvattaminen vaan nykyisten jäsenten laadukkaampi palveleminen viihtyisässä ympäristössä.

7 IPP Open Talissa, tule pallopojaksi tai tytöksi IPP-OPEN tulee taas! Jo yhdeksättä vuotta peräkkäin järjestetään miesten ammattilaistennisturnaus ATP-challenger $ + H, Helsingissä Talin Tenniskeskuksessa. Mukana tulevia sekä ulkomaalais- että suomalaishuippunimiä! Turnaukseen tarvitaan runsaasti reippaita toimitsijoita : mm. pallopoikia ja tyttöjä. Mukaan 60 junioria ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet kiinnostunut toimimaan pallopoikana tai tyttönä, ole yhteydessä Niklas Mattilaan ( ) / ippopen/gmail.com. Kilpailusta enemmän Kokoustilan vuokraus Hallin viihtyisä kokoustila on vuokrattavissa urheiluseurojen, yritysten tai taloyhtiöiden käyttöön. Tila soveltuu hyvin myös lasten synttäreiden pitopaikaksi - varaa lapsille pari tuntia mailapelejä ja tarjoa pelien jälkeen täällä suolaista palaa ja kakkua. Tilaan mahtuu enimmillään 20 henkeä. Hinnasto: 1 tunti 30 euroa 2 tuntia 50 euroa 3 tuntia 70 euroa 4 tuntia 75 euroa koko päivä 100 euroa Tarjoilun esim. kahvi / tee + pullat + sämpylät voi tilata erikseen kahviosta. Hinta sisältää istumapaikat max 20 henkilöä, WLAN yhteys, kiinteä internetyhteys, fläppitaulu. Optiona videotykki + PC 10 euroa / tunti. Softis, puolikova vai kova pallo? Kaikkia palloja ja erikokoisia kenttiä käytetään Grani Tenniksen junioreiden harjoituksissa. Kun pelaajat lyövät keskenään, usein pallon valinta on softis / puolikova. Pieni kenttä ja pehmeät hitaat pallot edistävät oikean tekniikan omaksumista. Pienestä minitenniskentästä siirrytään puolikkaaseen nelinpelikenttään, missä korostuu lyönnin pituus. Pallon valinta edelleen pelaajan taitojen mukaan. Oikean tekniikan omaksuminen mahdollistaa nopeamman siirtymisen isolle kentälle ja normaaliin koviin palloihin. Valmentajan tehtävä on teettää pelaajilla sopivia harjoitteita, missä pelaajat kokevat mielekkäitä palloralleja ja pelitilanteita, missä hallitaan pallo. (SE) Tiistainryhmän tytöille (2 ryhmää) softis ja puolikova tuttuja palloja.

8 Kilpapelaajat Hyvinkään lohkokisoissa Perinteiset Hyvinkään lohkokisat aloitteleville kilpapelaajille järjestettiin Hyvinkään tennishallissa lauantaina GT oli hyvin edustettuna, sillä Elisa Vihonen, Teresa Hotanen, Tomas Palomäki sekä Lassooyn veljekset Lukas ja Tomas osallistuivat. Viime mainittu osallistui elämänsä ensimmäisiin kilpailuihin ennakkoluulottomasti ja pärjäsi loistavasti isompien ja vanhempien joukossa! Vasemmalta Lukas, Tomas, Elisa ja Teresa Kukin pelaaja pääsi pelaamaan 5:n pelaajan lohkossa yhteensä neljä aikarajoitteista ottelua. Kilpailukokemusta karttui, tutustuttiin uusiin kilpakavereihin ja kilpailtiin hyvässä hengessä. Joukkueemme onnistui myös pelillisesti mainiosti. Valmentajalle ja vanhemmille tarjottiin monta ilon hetkeä. Saimme nauttia Elisan taktisesta osaamisesta, Teresan ja Lukaksen rohkeasta pelityylistä, Palomäen Tomaksen varmoista peruslyönneistä ja Lassooyn Tomaksen (syntynyt 2001) ensimmäisestä voitosta! (HT) GT sarjatennis tuloksia Tuloksia: N40 1.div GT2-OTC 0-3 Ulrika Pursiainen Hanna Ojanpää 2-6,3-6, Sirpa Pöyry Kirsi Paakkari 3-6,0-6, Elina Teramo-Salonen / Ritva Häyrinen-Immonen - Hanna Ojanpää / Kirsi Paakkari 1-6,2-6 M 35 1.div RaPa-GT 0-3 Tuomas Lassila Kristian Nybergh 3-6,4-6, Ismo Laukkanen Marcus Blomfelt 6-4,6-7,1-6, Laukkanen / Pettilä Nybergh / Blomfelt 0-6,0-6 M35 1.div. GT-HVS2 3-0 Edward Johansson - Tommi Väänänen 6-1,6-1, Marcus Blomfelt Juho Pasanen 6-0,6-2, Johansson / Blomfelt Väänänen / Pasanen 7-5, 6-2 M45 2.div. GT-OTC1 1-2 Mika Myllyniemi Petri Tikkanen 5-7,3-6, Juha-Pekka Suutarinen Erkki Korpijaakko 4-6,6-7, Myllyniemi/ Suutarinen Tikkanen / Korpijaakko 5-7,6-2,6-4 GT:n liigapeleistä suurin osa pyörähtää käyntiin vasta lokakuun aikana, joten ensi Infossa lisää joukkueiden esittelyjä ja kuvia. Joukkueiden kotiottelut hallilla löydät GT kotisivuilta kilpatennis > sarjatennis. Tule kannustamaan GT:n pelaajia!

9 Vanhempien ja valmentajien pelisäännöt Keskusteltu vanhempainillassa lasten tennisharrastus on leikinomaista, monipuolista ja mukavaa kannustamme kaikkia lapsia/nuoria tasapuolisesti tiedostamme, että tennisharrastus on myös kasvatusta tenniksen avulla toimimme niin, että Grani Tennis toimisi hyvänä kasvuympäristönä lapsille ja nuorille huomioimme lapsen kehityksen omaan itseensä, emmekä vertaile sitä toisiin pelaajiin tai voittoihin puutumme kiusaamiseen heti toimimme niin, että harjoituksissa olisi harjoittelu- ja pelirauha emme tupakoi emmekä käytä muita päihdyttäviä aineita tennishallilla, emmekä kentän laidalla seuratessamme lasten harjoituksia tai pelejä pyrimme siihen, että tieto kulkee valmentajien ja vanhempien välillä molempiin suuntiin matalalla kynnyksellä Tapahtumakalenteri Lokakuu Vanhempainilta JGP Turku ja Helsinki Racketlon kilpailu Kauniaisten Urheilupuisto Kilpapelaajien fyysiset testit Junioreiden pelipäivät Marraskuu Hallin avajaiset klo 12-18, tervetuloa Kauniaisten Urheilupuisto Oy / Grani Tennis Ry Ristihaantie Espoo Asiakaspalvelu / varaukset: Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse: Julia ja Sophie auttavat sinua mielellään ma-pe kello la 9-21 ja su 9-22 Vakiovuorot / kysymykset info@kauniaistenurheilupuisto.fi YHTEYSTIETOJA: Grani Tennis granitennis@granitennis.fi Janne Viitala janne.viitala@kauniaistenurheilupuisto.fi Susanna Etumäki susanna.etumaki@granitennis.fi Kotisivu: Valmentajien yhteystiedot löytyvät kotisivuilta

Syyskuun info. Uusi aikakausi alkanut GT toiminnassa!

Syyskuun info. Uusi aikakausi alkanut GT toiminnassa! 14.9.2009 Syyskuun info Uusi aikakausi alkanut GT toiminnassa! Kauniaisten Urheilupuisto avattiin 31.8. ja Grani Tenniksen toiminta siirtyi kokonaisuudessaan uuteen halliin Ymmerstaan. Ensimmäiset kaksi

Lisätiedot

Toukokuun info - Info för mai

Toukokuun info - Info för mai 17.5.2011 Toukokuun info - Info för mai Ajankohtaista: tänään juhlimme 100-vuotiasta Tennisliittoa Mailanpäivän nelinpelein hallissamme klo 17-19. Kutsuttuna kauniaislaisia pelureita kaikille tervetuloa

Lisätiedot

Helmikuun info - Info för februari

Helmikuun info - Info för februari 10.02.2011 Helmikuun info - Info för februari Hiihtoloma lähestyy seuran perusvalmennus on lomalla, joten hallissa on tavallista enemmän vapaita tennistunteja. Hiihtolomaleirille ehtii myös vielä ilmoittautua!

Lisätiedot

Marraskuun info - Info för november

Marraskuun info - Info för november 5.11.2010 Marraskuun info - Info för november Hyvää talvenodottelua GT jäsen! Trevlig höst GT-medlem! Oletko jo huomannut Kauniaisten keskustassa uuden, Grani Tenniksen kyltin, jossa ilmoitamme sarjatennisjoukkueittemme

Lisätiedot

Toukokuun info / Info för maj

Toukokuun info / Info för maj 12.5.2010 Toukokuun info / Info för maj Uskomatonta, kesä on jo ovella! Niin vaan auringonlämpö sulatti ne valtavat lumimäärät, joita luulin vielä juhannuksenakin katselevan. Luonto on herännyt, mieletön

Lisätiedot

Huhtikuun info - Info för april

Huhtikuun info - Info för april 15.4.2011 Huhtikuun info - Info för april MAILANPÄIVÄ hallissamme 17.5. klo 17-19 Tule seuraamaan miten granilaiset pelurit ottavat mittaa toisistaan! Mukana jo : Seuramme puheenjohtaja Jyrki Keinänen,

Lisätiedot

Lokakuun info - Info för october

Lokakuun info - Info för october 8.10.2010 Lokakuun info - Info för october Hyvää syksyä GT jäsen! Trevlig höst GT-medlem! Tulevana viikonloppuna jo perjantaina hallimme täyttyy Racketlon Finnish Open osakilpailun pelaajista. Mukaan on

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

Maaliskuun info - Info för mars

Maaliskuun info - Info för mars 16.03.2011 Maaliskuun info - Info för mars Kesä tulee, uskokaa tai älkää! Kesäleiriesite julkaistaan kotisivuilla 18.3. ja ilmoittautuminen alkaa 1.4. Tänä kesänä isot pelaajat leireilevät ulkokentillä

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT Teamit 2014-2015 RED ORANGE GREEN GT PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit Seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilasilla motiiveilla Harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GT TEAMIT 2018-2019 RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GRANI TENNIKSEN PELAAJAN POLKU MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset

Lisätiedot

Joulukuun info - Info för december

Joulukuun info - Info för december 8.12.2010 Joulukuun info - Info för december Parhaimmillaan urheilu antaa ihmiselle mahdollisuuden elää elämänsä rikkaasti. Urheilu antaa mahdollisuuden kokeilla omia rajojaan, pyrkiä erinomaisuuteen se

Lisätiedot

Marraskuun info. Hyvää marraskuuta GT-jäsen!

Marraskuun info. Hyvää marraskuuta GT-jäsen! 10.11.2009 Marraskuun info Hyvää marraskuuta GT-jäsen! Pimeään marraskuuhun valoa ja iloa tuo mm. hallin avajaiset 15.11. Avajaisissa julkaistaan myös hallin virallinen nimi, mikähän siitä tulee? Hallilla

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM GT TEAMIT 2019-2020 RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset ja välittävät

Lisätiedot

Syyskuun info - Info för september

Syyskuun info - Info för september 18.9.2011 Syyskuun info - Info för september Hallissa on täysi kuhina päällä, kun valmennuskausi on päässyt alkuun. Tänä vuonna Grani Tenniksen valmennukseen ilmoittautui mukaan yli 300 pelaajaa, mikä

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN PLAYER GT Teamit 2015-2016 RED ORANGE GREEN PLAYER GT valmennuskokonaisuus Miksi GT Teamit seuran juniorivalmennuksessa käy n. 250 lasta ja nuorta erilaisilla motiiveilla harrastuksen alkuvaihe on TÄRKEIN aika

Lisätiedot

Marraskuun info. Hyvää marraskuuta kaikille GT:n jäsenille! GT:n pelaajia Kauniaisten valtuustoon. Vuosikokous

Marraskuun info. Hyvää marraskuuta kaikille GT:n jäsenille! GT:n pelaajia Kauniaisten valtuustoon. Vuosikokous 7.11.2008 Marraskuun info Hyvää marraskuuta kaikille GT:n jäsenille! Tässä infossa: 1. GT:n pelaajia Kauniaisten valtuustoon 2. Vuosikokous 3. Tomas Palomäki ja Nuutti Jokinen sai kutsun STL:n alueleirille

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

GT Lokakuun info / 2008

GT Lokakuun info / 2008 10.10.2008 10 / 2008 GT Lokakuun info / 2008 Tervehdys GT infon lukijat! Jatkamme hyvin alkanutta tennissyksyä, sateisesta ja pimenevästä lokakuusta huolimatta. GT Lokakuun info pitää sisällään paljon

Lisätiedot

Huhtikuun info. Hyvää kevään odotusta GT jäsenet!

Huhtikuun info. Hyvää kevään odotusta GT jäsenet! 1.4.2009 Huhtikuun info Hyvää kevään odotusta GT jäsenet! Kevät etenee., toivottavasti huhtikuussa pelataan jo ulkokentillä?? Tässä Infossa paljon tärkeää tietoa tulevasta, joten se kannattaa lukea huolellisesti

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

GT Tennis- ja mailapelikoulun toimintasuunnitelma

GT Tennis- ja mailapelikoulun toimintasuunnitelma GT Tennis- ja mailapelikoulun toimintasuunnitelma Johdanto Grani Tennis ry:n järjestämä Tennis- ja Mailapelikerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille lapsille koulun jälkeisenä liikunnallisena iltapäiväkerhona.

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Smash-Espoon valmennuskokonaisuus JUNIORIT

Smash-Espoon valmennuskokonaisuus JUNIORIT Smash-Espoon valmennuskokonaisuus 2019-2020 JUNIORIT VALMENNUSKOKONAISUUS - MITEN EROAMME PERINTEISESTÄ JAOTTELUSTA PERINTEINEN JAOTTELU: SMASH ESPOO KILPATENNIS (MAHDOLLISESTI TIIIMEJÄ) 0 U1 U1 2 U14

Lisätiedot

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma 2017-2018 Iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma Johdanto Grani Tennis ry:n järjestämä Tennis- ja Mailapelikerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille lapsille

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Kesä-heinäkuun info. Iloisia tennisleiriläisiä ja GT valmentajia viikolta 23-25

Kesä-heinäkuun info. Iloisia tennisleiriläisiä ja GT valmentajia viikolta 23-25 18.6.2009 Kesä-heinäkuun info Hyvää kesää GT jäsenet! Vaihtelevat ja melko vilpoisat alkukesän säät eivät haitannet alkukesän tenniskurssien toimintaa ja oppimisen iloa. Tänä vuonna oli onneksi mahdollisuus

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2015-2016 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Juni 5.-6.3.2016 Indoor Games r Lauantaina 5.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille.

Juniori KuPS. KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. JÄSENKIRJE SYYSKUU 2016 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS seuraavat kotiottelut Savon Sanomat Areenalla

Lisätiedot

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS

KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS KESÄN RETRIITTI 2014 JOOGA & CHI KUNG LIIKE, SYDÄN JA LÄSNÄOLO ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 26.6.-29.6.2014 LAADUKKAASTA OHJELMASTA LÖYDÄT eli muutama hyvä syy

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2014 Syyskausi käynnistyy pian Hyvä jäsenemme, tässä on vuoden 2014 neljäs jäsentiedote. Jäsentiedotteesta saat paljon tärkeää

Lisätiedot

Kesä heinäkuun info / Info för juni-july

Kesä heinäkuun info / Info för juni-july 20.6.2010 Kesä heinäkuun info / Info för juni-july Hyvää kesää GT:n jäsenille! Syksyn valmennuksiin ilmoittautuminen on alkanut kotisivuilla. Ensisijaisesti otetaan mukaan jo toiminnassa mukana olevat

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012

Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Kellokosken Alku ry Pöytäkirja 08/2012 Jalkapallojaos 11.09.2012 Aika: 11.9.2012 klo 18.30 Paikka: Kellokosken jäähallin kahvio 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin klo 18.30 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tammikuun info - Info för januari

Tammikuun info - Info för januari 14.01.2011 Tammikuun info - Info för januari Uusi vuosi on pyörähtänyt vauhdilla vauhtiin heti tammikuun alussa GT järjesti ensimmäiset SM-tason kilpailut hallissa ja tällä viikolla vietti ruotsalainen

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE

LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE LOKAKUUN 2016 KUUKAUSITIEDOTE Valmennuksen terveiset Ensimmäiset kilpailut on kilpailtu ja kausi on siis virallisesti avattu. Vielä muistutus,että kaikki harjoitukset tärkeitä, myös oheiset. Nettisivuilta

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus.

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus. Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus www.jokelankisa.net 28.11.2017 JoKi - Jokelalaisille liikuntaharrastusta ja hyvinvointia 21.3.2017 / JKu Jokelan Kisa Urheilutoiminta Jalkapallo

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI

D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI Ohjelma D VALMENTAJAKURSSI PROSESSINOMAISESTI Sisältö: D-valmentajakurssilla perehdytään lapsen ja nuoren kokonaisvaltaiseen valmentamisen ja yksilöllisen valmennusfilosofian perusasioihin. Kurssin kuusi

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

D VALMENTAJAKOULUTUS

D VALMENTAJAKOULUTUS D VALMENTAJAKOULUTUS Sisältö: D valmentajakurssilla perehdytään lapsen ja nuoren kokonaisvaltaiseen valmentamisen ja yksilöllisen valmennusfilosofian perusasioihin. Kurssi sisältää lasten ja nuorten valmennuksen

Lisätiedot

rani Tenniksen miesten joukkue voitti kaikki ottelunsa maaliskuun

rani Tenniksen miesten joukkue voitti kaikki ottelunsa maaliskuun 3 / 2012 GT SM-liigaan Mailan päivän tapahtuma 17.5. JUNIORITENNIS Jonaksen kuulumiset Ystävyysottelut Ala-asteiden minitenniskisat Junnujen kisatuloksia AIKUISTENNIS Kesäkursseilla vapaita paikkoja Kausi

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011

TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 TERVETULOA UNISPORTIIN! Info liikuntatuutoreille, kevät 2011 HY:N JA AALLON YHTEISET LIIKUNTAPALVELUT SYKSYSTÄ 2011 kuudella kampuksella 355 päivää vuodessa 7 päivää viikossa aamusta iltaan yli 250 ohjattua

Lisätiedot

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma

GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma GT Tennis- ja mailapelikerhon toimintasuunnitelma 2017 Iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelma Johdanto Grani Tennis ry:n järjestämä Tennis- ja Mailapelikerho on tarkoitettu 1-3 -luokkalaisille sekä esikouluikäisille

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

HELSINGIN UIMARIT URHEILULLISTEN ELÄMÄNTAPOJEN EDISTÄMINEN SEURASSA

HELSINGIN UIMARIT URHEILULLISTEN ELÄMÄNTAPOJEN EDISTÄMINEN SEURASSA HELSINGIN UIMARIT URHEILULLISTEN ELÄMÄNTAPOJEN EDISTÄMINEN SEURASSA LISÄÄ LIIKUNTAA PÄIVÄÄN JA VIIKKOON VANHEMMAT UIVAT UI KESÄKSI KUNTOON - KAMPANJAN MERKEISSÄ KUUKAUDEN AJAN, TAVOITELLEN VESILIIKUNTAMINUUTTEJA

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI 26.7.2018 1. LASTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U12 2. NUORTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U18 3. VALMENNUS 4. URHEILULLISUUS KILPAILEMINEN Seuroissa noin

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

HUIPPURYHMÄ. Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil

HUIPPURYHMÄ. Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil OGK JUNNUKAUSI 2016 HUIPPURYHMÄ Kansainväliset kilpailut, FT, FJT, Collegegolf Karina Kukkonen Valmentajat Hannu Kukkonen, Harri Thil KILPARYHMÄ FT, FJT, Aluetourjunnut Eemeli Anttonen, Atte Kandelberg,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016 JSK Squash ry ver 29.9.2015 JSK:n - toimihenkilöt Johtokunta (+vastuualueet) Jack Westrén-Doll, puheenjohtaja talous jack.westren-doll@granlund.fi Raimo Yliranta,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä

ILO- uutiset. Palokan. valloitetaan Turku Gymnaestrada-kenttäohjelmien harjoitukset alkavat marraskuussa. Ensi kesänä Palokan ILO- Palokan ilo, voimistelu ja liikunta ry Uutiskirje Syyskuu 2017 uutiset Klikkaamalla pääset suoraan uutiseen tai nettisivulle Katso lasten ryhmien vapaat paikat Kurssit: Bailamama9Months Pilates

Lisätiedot

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA!

Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Kilparyhmät - Syksy 2015 TERVETULOA! Harjoitteleminen Leirit Valmennuksen kehittämisryhmä Kilpailut ja tapahtumat Vanhempaintoiminta Ajankohtaiset asiat Monipuolisuus ja perusliikkumistaidot harjoittelun

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia tuli

Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia tuli KERAVAN NAISVOIMISTELIJAT KNV ry:n VALMENNUSRYHMIEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN KOOSTE Valmennusryhmät Kyselyt oli suunnattu erikseen lapsille (alle 13v.), nuorille (yli 13v.) sekä vanhemmille. Eniten vastauksia

Lisätiedot

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Sisällysluettelo 1. D-tyttöjen missio, visio ja arvot 2. D-tyttöjen toiminnan linjaukset ja tavoitteet 3. Joukkueen kasvatuskeinot 4. Reilu peli 5. Joukkueen johtohenkilöiden

Lisätiedot

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010

Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Tervetuloa Hipposuunnistuskouluun! Info vanhemmille 28.4.2010 Rastivarsat ry. Suunnistuksen erikoisseura Orimattilasta Suunnistuskoulua 80- luvun alkupuolelta asti Sinettiseura 2008 Vuoden suunnistusseura

Lisätiedot

277. Pelisääntökysely 26.3.2013

277. Pelisääntökysely 26.3.2013 277. Pelisääntökysely 26.3.2013 Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji? Aikido Ammunta Autourheilu Hiihto ITF taekwondo Jääpallo Jousiammunta Karate Kaukalopallo Koripallo Lentopallo Lumilautailu

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 VASTUUVALMENTAJALLE! Kiitokset päätöksestä osallistua yhtenä tärkeänä osana joukkuetoimintaan. Kädessäsi on vastuuvalmentajan toimenkuva tässä seurassa.

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Uusimaa akatemiaryhmävalmennus 2015-2016 Valmentajat: Antti Örn Yhteystiedot: 044-5155505 antti.orn@suunnistusliitto.fi Tehtävät: Valmennuksen koordinointi

Lisätiedot

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA

GOLF. Harrastuksena. Tietoa vanhemmille. Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA GOLF Harrastuksena Tietoa vanhemmille Kansallinen JUNIORIGOLFOHJELMA 2 SisälTÖ Golf on edullinen harrastus Golfia voi mennä kokeilemaan Miksi golf on hyvä harrastus? Golf Hieno harrastus koko perheelle

Lisätiedot

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN!

TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA PUHU JUNIOREIHIN! TERVETULOA HUKKALAUMAAN! PuHu Juniorit on vuonna 2008 perustettu vantaalainen koripalloseura, jonka toiminta-ajatuksena on mahdollistaa koripallon pelaaminen kilpa- ja harrastusmielessä

Lisätiedot

Riihimäen Palloseura Toimintamalli

Riihimäen Palloseura Toimintamalli Riihimäen Palloseura Toimintamalli Markus Koivuniemi Nuorisopäällikkö 12.9.2013 Sisältö Riihimäen Palloseuran toimintamalli ja ohjeistus Joukkueenjohtajille Valmentajille Rahastonhoitajille Huoltajille

Lisätiedot

Toni Korkeakunnas. Gnistan, FC Hämeenlinna, Gnistan, FC Viikingit, Suomi U19, MYPA ja FC Lahti. copyright Toni Korkeakunnas

Toni Korkeakunnas. Gnistan, FC Hämeenlinna, Gnistan, FC Viikingit, Suomi U19, MYPA ja FC Lahti. copyright Toni Korkeakunnas Toni Korkeakunnas Yo-merkonomi, kasvatustieteen maisteri ja UEFA pro - valmentaja Luokanopettaja 1996-2002 SPL Uusimaan Valmennuspäällikkö 2004-2010 Valmentajana (14.v.) 1999-2004 ja 2007- Gnistan, FC

Lisätiedot

Valmentaminen. Minun näkökulma. Mikael Kotkaniemi 2014

Valmentaminen. Minun näkökulma. Mikael Kotkaniemi 2014 Valmentaminen Minun näkökulma Mikael Kotkaniemi 2014 Ura valmentajana 2006-2009: Ässät A-nuoret - apuvalmentaja 2009-2011: Ässät B-juniorit - päävalmentaja 2011-2013: Ässät SM-liiga - apuvalmentaja 2013-2014:

Lisätiedot

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016

Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minit ja Uimataidottomat minit Tikkurila toimintakaudella 2015 2016 Minien ryhmät on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille. Harjoituksiin sisältyy aina kuivaharjoittelua, jossa verrytellään, jumpataan ja

Lisätiedot

Kesäkurssit junioreille sekä aikuisille jatkuvat vielä juhannukseen, jolloin valmennusmailat

Kesäkurssit junioreille sekä aikuisille jatkuvat vielä juhannukseen, jolloin valmennusmailat 4 / 2012 Hyvää ja lämmintä kesää kaikille GT:n jäsenille! Tyytyväisyyskysely Mailan päivän tapahtuma 17.5. JUNIORITENNIS Elokuun kurssit ja leirit Kausi 2012-2013 KILPATENNIS Toukokuun tuloksia AIKUISTENNIS

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy

Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille Copy Kysely Kaapo ry:n pelaajien vanhemmille 2 2012 Copy 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana Keskiarvo: 5,1 Joukkue, jossa lapsi on mukana 25 11 20 15 7 19 11 7 15 8 6 B pojat C pojat D99 pojat D00 pojat E01

Lisätiedot

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015

Sibbo Vargarnan (P02) Toimintasuunnitelma 2015 1.Valmentajat : Ari Isomäki isomaki.ari@gmail.com Tiistaisin ja joskus sunnuntaisin Magnus Sundman Magnus.Sundman@hotmail.fi(vastuuvalmentaja) Tiistai ja joskus sunnuntaisin(huhtikuuhun asti) Aki Räsänen

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

PELAAJANPOLKU GrIFK jalkapallo 2014

PELAAJANPOLKU GrIFK jalkapallo 2014 PELAAJANPOLKU jalkapallo 2014 1. Valmennusfilosofia 1.1 Yksilökeskeinen - Tunne pelaajat ja jokaisen kehitystarpeet - Jokaiselle haasteita omalla tasolla - Valmiit mallit eri ikäluokkien toimintaan - Ikäluokkien

Lisätiedot

Valmentajat MAANANTAI

Valmentajat MAANANTAI MAANANTAI Minitennis Miditennis Harrastetennis Kilpatennis Valmentajat AO= Annika Oukka JE= Juha Ellonen MT= Mikko Tähtinen HvT= Holger von Troil JH= Jonas Hallbäck SE= Susanna Etumäki IR= Ismo Rönkkö

Lisätiedot

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99

KATUKIIT TIEDOTUSLEHTI 1/99 KATUKIIT TUKIITÄJÄ JÄT TIEDOTUSLEHTI 1/99 www.katukiitajat.fi.fi Hei taas kaikki vanhat ja uudet jäsenet! Taas on yksi luisteluvuosi takana ja pikkujoulut juhlittu. Porukkaa olikin mukavasti paikalla.

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot