74. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen. 75. Edellisten kokouksen pöytäkirjat. 76. Edellisen jaoston/rd:n toimien mahdollinen tarkistus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "74. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen. 75. Edellisten kokouksen pöytäkirjat. 76. Edellisen jaoston/rd:n toimien mahdollinen tarkistus"

Transkriptio

1 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 1(11) SAL Practical-jaoston kokous 7/2010 pidettiin sunnuntaina, klo 13:00 18:17 Sokos Hotel Pasilassa, osoite Maistraatinportti 3, HELSINKI. Varsinaiset jäsenet: Taisto TAKKUMÄKI, PJ (RD) Jarmo KANALA Mikko KUISMA (poissa) Matti MIKKOLA (poissa) J-P VUORINEN Riku KALINEN, sihteeri 74. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13:00. Järjestäytyminen: Puheenjohtajana toimii Taisto, sihteerinä Riku ja pöytäkirjantarkastajina Jarmo ja J- P. 75. Edellisten kokouksen pöytäkirjat Allekirjoitettiin kokouksen 6/2010 pöytäkirja. Kokouksen 5/2010 pöytäkirjantarkastajat eivät olleet paikalla, heidän osaltaan allekirjoittaminen siirtyy seuraavaan kokoukseen. 76. Edellisen jaoston/rd:n toimien mahdollinen tarkistus Jarmo KANALA esitteli raporttiluonnoksen. Raporttiluonnos toimitetaan kaikille asianosaisille kommentteja varten. Jarmo kirjoittaa foorumille julkisen tiedotteen asiasta. Raportti julkaistaan kommenttikierroksen jälkeen lokakuun alussa. 77. Kilpailuasiat 77.1 EM Serbia Tilannekatsaus. Kaksi valokuvaa puuttuu RM/QM Esittelijä: J-P

2 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 2(11) Tavoitetila: Kilpailuissa on myöhemmin ilmoitettavan ajankohdan jälkeen IPSC-sääntöjen mukaiset toimihenkilöt (MD, RM, QM, SO, CROt ja ROt) jotka valitaan IPSC-sääntöjen mukaan ja lisäksi tekninen asiantuntija "valvoja" (jäljempänä TA), joka valitaan SAL kilpailutoiminnan yleissääntöjen (SAL KY) mukaan. TA:n hyväksyy tai nimittää NROI-toimikunta. TA tarvitaan luokittelukelpoisiin kilpailuihin. NROI-toimikunnalla on kriteerit ja prosessi, jonka perusteella sertifioidaan RO:t (olemassa), CRO:t ja RM/TA:t. Kriteerit voivat olla harkinnanvaraisia. Muille toimihenkilöille ei toistaiseksi tehdä pätevyysvaatimuksia eikä sertifionteja. Mikäli henkilöllä ei ole ao. sertifiontia, voi NROI-toimikunta päättää asiasta tapauskohtaisesti. NROI-toimikunta pitää ajantasalla ja julkaisee listat sertifioiduista henkilöistä. Toimenpiteet: Annetaan NROI-toimikunnalle tehtäväksi mennessä laatia kriteerit ja prosessi, jonka perusteella sertifioidaan CRO:t ja RM/TA:t. Näitä koskevia hakemuksia pitäisi niin ikään pystyä käsittelemään viimeistään alkaen. Käynnistetään asiaa koskeva keskustelu. Pyritään saattamaan ym tilanne voimaan mennessä. Perustelut: IPSC-sääntöjen määrittelemä RM ja SAL KY:n määrittelemä TA ovat siinä määrin erilaiset että ne on syytä palauttaa erilleen Action Airsoft Pitääkö AA kisaan osallistuvan olla turvallinen ampuja, jos pitää niin riittääkö normaali peruskurssi, onko järjestettävä erillionen AA peruskurssi ja saako AA peruskurssilla osallistua ruutiasekilpailuihin? Kuka pitää masteria AA:sta. Miten ranking? Täytyykö AA kisojen suunnitelmat toimittaa L2 NROI:lle ja L3 IROA:lle? Miten tuomaripätevyydet, lajihan on samalla viivalla kaikkien muiden lajien kanssa? NROI kommentit: "Perusajatus on AA:n mukanaolo IPSC:ssä täysivaltaisena omana aseluokkanaan. Tällä perusteella kilpailuhakemuksissa tulisi olla sama menettelytapa, kuin ruutiaseissakin. Ampujien kurssituksen osalta konsensukseksi muodostui, että aseiden vähäisen voiman vuoksi ampujille voidaan antaa kevennetty (muutaman tunnin) sääntö- ja asekäsittelykurssi, mielellään kilpailun yhteydessä. Ruutiasepuolelle siirryttäessä tulee suorittaa TA -kurssi normaaliin tapaan. Tuomari- ja luokitusvaatimukset sääntöjen mukaisesti, kuten muissakin aselajeissa. Master ja ranking nykyisten yhteyteen." NROI ehdotuksen mukaan Single Stack - tulokset voidaan laskea kahdella tapaa, ja näitä molempia on myös käytetty:

3 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 3(11) 1. Osana stanua (stanun ehdot täytettävä, boxi+pf) 2. Omana luokkanaan (kikkailua tuloslaskennan kanssa) NROI kommentit: "Tuotti monipuolista keskustelua, mutta vaaka painui osana stanua vaihtoehdon puolelle." NROI:n ehdotuksen mukaan, seuraavalla lisäyksellä: Single Stack - tulokset lasketaan jatkossa osana Standard divisioonaa. Lisäksi sellainen kilpailu, johon otetaan vain Single Stack ampujia, ei voi olla luokittelukelpoinen L3 hakumenettelyn läpikäynti Esittelijä: Taisto Esiteltiin hakuprosessi, joka on dokumentoituna ohjesäännössä. Prosessiin ei tehty muutoksia SAL KY Esittelijä: Riku SAL kilpailutoiminnan yleissäännöt (syksy 2009 päivityksellä) ja IPSC-säännöt ovat eri mieltä vetoomusjuryn kokoonpanosta SM-kisoissa. Lisäksi lajitaulukko pitäisi päivittää. SAL kilpailuvaliokunta pyytää esitystä asiasta. Esitys: Practical-jaosto esittää kilpailuvaliokunnalle SAL kilpailutoiminnan yleisssääntöjen muuttamista niin että 1) mikäli lajisäännöt määrittävät vetoomusjuryn kokoonpanon niin sitten mennään lajisääntöjen mukaan. 2) lajitaulukko päivitetään practicalin osalta ajan tasalle. Riku laatii täsmälliset esitykset. esityksen mukaan Kilpailuhakemukset BCSS 2011 hyväksyttiin. Kivääri SM 2011 hyväksyttiin (päivämäärä on alustava) Kisat joita ei vielä ole haettu Haulikko SM

4 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 4(11) Pistooli SM Pistooli std/rev PM (Norja järjestää op/pro) Keskustelu ja päätökset. Seurojen aktivointi. Useamman seuran voimin järjestettävät 2-päiväiset kisat Ville VÄISTÖn hakemus kilpailuasusta Ville VÄISTÖ hakee 120e hyvitystä ensimmäisen kilpailuasun hankinnasta. Todetaan, että ko hyvitys on olemassa olevan ohjeistuksen mukaan suoritettu Uudet ampujat ja luokittelukelpoiset kilpailut. Timo MCKEOWN esittää, että sellaiset ampujat, jotka ovat läpäisseet TA-kokeen alle 2 vuotta kilpailun aloituspäivästä, pääsisivät luokittelukelpoisiin kotimaan kilpailuihin vain toimitsijoiksi. Jätetään asia pöydälle odottamaan kirjallisia perusteluita. Pyydetään perustelut seuraavaan kokoukseen mennessä PM-kisojen järjestelyvuorot Pistoolikisojen järjestelyvastuusta on pohjoismaiden kesken yksimielisyys. Ruotsi ei ole aiemmin osallistunut kiväärikisojen järjestelyihin. Tanska on ilmaissut halukkuutensa järjestää kiväärin PM-kisat vuonna Haulikon PM-kisoja ei ole vuosina järjestetty. Tanska ei ota osaa haulikon PMkisajärjestelyihin toistaiseksi. Esitys: Todetaan pohjoismaiden kesken aiemmin tehty sopimus, jonka mukaan pistoolikisojen järjestelyvastuu on parittomina vuosina Norjalla ja Suomella ja parillisina vuosina Tanskalla ja Ruotsilla. Vuonna 2011 Suomi järjestää std/rev PM-kisat ja seuraavan kerran kun on Suomen vuoro niin järjestämme op/pro PM-kisat. Hyväksytään tanskalaisten ehdotus että he järjestävät 2010 kiväärin PM-kisat. Esityksen mukaan, lisäksi tiedotetaan seuroille mahdollisuudesta järjestää haulikko-pm - kisat. 78. Talous Käytiin läpi SAL lista. Pyydetään lisäselvityksiä epäselvistä kohdista.

5 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 5(11) Jarmo laatii parlamenttiin mennessä esityksen taloudenpidon järjestelyistä Sponsorointi Ei erityistä Kurssimaksut, kilpailujen jaostomaksut Jaostomaksuja kaudelta 2010 yhteensä arviolta 5502 e 78.3 Rooster Mountain 2010 joukkuemaksu Standard-PM - kisoissa 3:ksi sijoittunut joukkue (Ruohonen, Hirvikallio, Marjoniemi, Lokkila) pyytää jaostoa hyvittämään joukkuemaksun 60 e. Maksetaan kuittia vastaan em joukkuemaksu 60 e. Jatkossa jaosto maksaa omista varoistaan jaoston nimeämien joukkueiden joukkuemaksut kuitteja vastaan. Jälkikäteen tehdyt hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. 79. NROI / IROA 79.1 Kurinpitoasia NROI-toimikunta esittää, että tapauksesta annettaisiin huomautus. NROI:n esityksen mukaan annetaan huomautus. Asia saatetaan tiedoksi RD:n allekirjoittamalla kirjeellä L3 kisojen tarkastus NROI-toimikunta esittää, että myös Level III - kilpailut hyväksytettäisiin NROI-toimikunnalla ennen kansainväliseen liittoon lähettämistä. Annetaan L3 - staget jatkossa NROI-toimikunnalle tiedoksi. Todetaan kuitenkin, että L3 - stagetarkastuksesta vastaa IROA. Perustelut: Lisätty tarkastuskierros pidentäisi hakuprosessia eikä toisaalta takaisi IROA-hyväksyntää TA-kokeen suorituskertojen, pistelaskun ja pisterajan täsmennys Kysymys:

6 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 6(11) Montako kertaa TA-koetta saa saman kurssin puitteissa yrittää ja onko vastaanottajalla mahdollisuus tinkiä pisterajasta ja missä olosuhteissa? Kuinka tulos kuuluu tarkalleen laskea (yhtenä vaiko useana stagena)? Yhtenä laskien helpottaa kokeen järjestelyitä, useana laskien yksi totaalisen pieleen mennyt stringi ei turmele koko koetta. NROI: -Erinomainen kysymys, useita näkökulmia. Yhteenveto: kolme yritystä (ensimmäinen + kaksi uusintaa), tulosraja tarkka , tulokset stringeiltä yhteen. -Ajatus: voiko tulos olla akselilla hylätty kahden kolmen kuukauden harjoituslupa (ei turvarikkeitä, mutta niukin naukin pisteet ei riitä tms.) TA-status? Jätetään asia pöydälle. J-P ja Mikko valmistelevat asiaa NROI stagetarkastus (L2) Esittelijä: J-P Ohjeistetaan NROI-toimikunta perustelemaan stagetarkastukseen liittyvät muutospyynnöt ao sääntökohdilla. 80. Valmennus Jätettiin pöydälle. 81. Ranking ja ampujarekisteri 81.1 Varjoranking Tilannekatsaus TA-korttien hankkiminen pienissä erissä Mennään olemassaolevan prosessin mukaan (kortteja toimitetaan kerran vuodessa). 82. WWW-sivut, foorumi, tiedotus Tilannekatsaus. Webmasterin paikka on edelleen auki (sivujen kehittäminen, foorumin päivitykset, ym).

7 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 7(11) 82.1 Sisäiset tiedotteet Esitys (Jarmo KANALA): Aikaisemmin valittu tiedottaja (J-P) laatii tiedotteen. Lähettää kommentoitavaksi jaostolle. Kommentointiaika oltava vähintään yksi vuorokausi. Tiedottaja muotoilee tiedotteen lopulliseen muotoonsa ottaen saadut kommentit huomioon parhaaksi katsomalla tavallansa. Tiedote lähetetään jaoston puheenjohtajalle hyväksyntää varten ja samalla tiedoksi muille jaoston jäsenille. Jaoston puheenjohtaja hyväksyy tiedotteen tai palauttaa tiedotteen tiedottajalle uudelleen muotoiltavaksi. Tiedottaja julkaisee hyväksytyn tiedotteen ipsc keskustelupalstalla. Lisäesitys: (Riku KALINEN): Em lisäksi jaosto kokouksessaan tarvittaessa sopii miten kustakin asiasta tiedotetaan. Jaosto tiedottaa pääsääntöisesti omasta toiminnastaan ja kokouksissa käsitellyistä asioista. Esityksen mukaan Matti MIKKOLAn kirjoitus VS-VA foorumilla. Keskustelu ja päätökset. - Onko em kirjoitus kokouksessa 1/2010 kohdassa 3. sovitun mukainen. Jätetään pöydälle Foorumiasiat Esittelijä: Jarmo Tilannekatsaus Lomakkeet Päivitetty lomakkeet: kilpailuhakemus peruskurssinhakemus RM raportti Peruskurssin osallistujat ja koesuoritukset Kilpailun turvalllisuussuunnitelma lomake (pohja) Poistettu vanhentuneina: Pistoolikilpailuhakemus kiväärikilpailuhakemus haulikkokilpailuhakemus

8 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 8(11) L III kilpailuhakemus. Hyväksytään em muutokset. Jatkossa voidaan lomakeisiin tehdä kosmeettisia päivityksiä ilman eri päätöstä. 83. Jaoston tehtävät, SAL tehtävät ja muut yhteydet 83.1 Lajiparlamentin valmistelu Ennakkotieto: Vierumäellä Tarvitaan: Esityslista Talousluvut Jäsenluettelo (TARHA) Äänestyslippuja Toimintakertomus Toimintasuunnitelma 2011 maajoukkueet ja yksilöedustajat Tunnustuspalkinnot 84. Vastuuhenkilöt ja tiedossa olevat muut tehtävät Ei erityistä. 85. Multi-gun Asiasta on ollut keskustelua kv-foorumilla. Jätetään pöydälle. 86. Seurattavat asiat Puuttuvat mitalit: Tiettävästi jaettu, poistetaan seurattavien listalta. Lajiparlamentin pöytäkirja: Saatu, poistetaan listalta Puuttuvat tuomaripaidat: Asia NROI-toimikunnalla hoidossa, poistetaan listalta 87. IPSC Region Finland työjärjestyksen ja ohjesääntöjen päivitys Jarmo selvittää muutostarpeet aikaisempien pöytäkirjapäätösten perusteella. Uusista asioista ehdotukset Jarmolle.

9 SAL Practical-jaosto, kokous 7/2010 9(11) 87.1 Sähköinen kokous Missä järjestyksessä sähköiset kokoukset pidetään jatkossa. Kaikkien jaoston jäsenten on oltava tietoisia asian käsittelystä (sähköposti, SMS, puhelu). Kokouksesta kirjoitetaan pöytäkirja joka on kaikkien hyväksyttävä. Pöytäkirjan allekirjoittavat puheenjohtaja ja sihteeri seuraavan fyysisen kokouksen yhteydessä. 88. IPSC:n asiat Käytiin läpi GA:n esityslista. Seuraaviin kohtiin päätettiin erikseen positio: 9) Provisional acceptance of new Regions: - kaikki puolesta 10) Final acceptance of provisional Regions: - kaikki puolesta 11) Declaration of vacant... - kaikki puolesta 23) Shotgun World Shoot... Hungary - puolesta 25) European Handgun... Portugal... - puolesta 30) Rifle World Shoot... Norway - puolesta 32)... Sub Junior... - ei vastusteta 33)... Special Super Senior... - ei vastusteta 34)... proxy document... - oletusarvot pitäisi poistaa 35)... procedure and timetable... - nykyiset aikamäärät eivät ole ongelma 89. Koulutusasiat Esittelijä: J-P

10 SAL Practical-jaosto, kokous 7/ (11) Ei erityistä. 90. Tiedoksi NROI-kokouksen pöytäkirja. SAL on myöntänyt tälle kaudelle kv-kilpailuavustuksen 4000 euroa Sponsoriasia Lapuan kanssa hoidettu. (Tate) Tuotteita tulee seuraavasti: kiväärin patruunaa cal pistoolin patruunaa 9mm (9mm hylsyt on vaihdettu 2.000:een 9mm patruunaan) 25kg pistooliruutia (3N37, N310, N320, N330 ja N340) Tapio SOKURA on saapuneen tiedon mukaan hyväksytty täysivaltaiseksi IROA SO:ksi. - tiedotteeseen: Jaosto onnittelee Tapio Sokuraa nimityksestä ja kannustaa ja toivoo aktiivisia toimijoita hakeutumaan myös kv-tehtäviin. 91. Keskustelua Pyydetään liittohallituksen pöytäkirjat tiedoksi jatkossa. 92. Seuraava kokous Aika: klo Paikka: Pääkaupunkiseutu 93. Kokouksen päättäminen PJ päätti kokouksen klo 18:17. Liitteet: NROI pöytäkirja GA esityslista Kurinpitotapauksen aineisto Practical laskelma (ampumaurheiluliitosta) Kilpailuhakemukset Vakuudeksi:

11 SAL Practical-jaosto, kokous 7/ (11) Taisto TAKKUMÄKI, PJ Riku KALINEN, siht. Jarmo KANALA, tark. J-P VUORINEN, tark.

KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Practical-jaosto 1/ (5)

KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Practical-jaosto 1/ (5) KOKOUSKUTSU JA ESITYSLISTA Practical-jaosto 1/2011 16.2.2011 1(5) Suomen Ampumaurheiluliiton Practical jaoston kokous 1/2011 pidettiin lauantaina 12.2.2011 klo 13:10-18:00 Tampere-talon Opus 4 kokoustilassa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SAL Practical-jaosto, kokous 8/2010 1(6)

PÖYTÄKIRJA SAL Practical-jaosto, kokous 8/2010 1(6) SAL Practical-jaosto, kokous 8/2010 1(6) SAL Practical-jaoston kokous 8/2010 pidettiin lauantaina, 2.10.2010 klo 13:22 17:57 SLU-talon KISA-kabinetissa, os. Radiokatu 20, Helsinki. Varsinaiset jäsenet:

Lisätiedot

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2011

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2011 PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2011 Yleistä IPSC eli Suomessa vakiintuneesti ilmaistuna practical ammunta on yksi Suomen Ampumaurheiluliiton lajeista. IPSC Region Finland tarkoittaa SAL:n jäseniä,

Lisätiedot

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2010

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2010 PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2010 Yleistä IPSC eli Suomessa vakiintuneesti ilmaistuna practical ammunta on yksi Suomen Ampumaurheiluliiton lajeista. IPSC Region Finland tarkoittaa SAL:n jäseniä,

Lisätiedot

Practical-jaoston kokous 1/2015, pöytäkirja

Practical-jaoston kokous 1/2015, pöytäkirja Practical-jaoston kokous 1/2015, pöytäkirja 14.12.2014 kello 14.00-18.00. Valo-Talo Radiokatu 20 Helsinki 2015 Practical-Jaoston järjestäytymiskokous. Paikalla: Mikael Ekberg (jäsen) Peter Rönnberg (jäsen)

Lisätiedot

Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa

Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa 1.1.2019 Practical-ammunta tapahtuu tiukasti säänneltynä, niin kansainvälisten kuin kansallisten lakien, sääntöjen ja ohjeiden taholta. Practical-tuomaritoimintaa

Lisätiedot

Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa

Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa Practical-Ammunnan tuomaritoiminta Suomessa 1.3.2015 Practical-ammunta tapahtuu tiukasti säänneltynä, niin kansainvälisten kuin kansallisten lakien, sääntöjen ja ohjeiden taholta. Practical-tuomaritoimintaa

Lisätiedot

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 Yleistä IPSC eli Suomessa vakiintuneesti ilmaistuna Practical Ammunta on yksi Suomen Ampumaurheiluliiton lajeista. IPSC Region Finland tarkoittaa SAL:n jäseniä,

Lisätiedot

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUSEHDOTUS 2014

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUSEHDOTUS 2014 PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUSEHDOTUS 2014 Yleistä IPSC eli Suomessa vakiintuneesti ilmaistuna Practical Ammunta on yksi Suomen Ampumaurheiluliiton lajeista. IPSC Region Finland tarkoittaa SAL:n jäseniä,

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula.

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula. Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 10.1.2018 klo 19:30 Paikka Läsnä Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimisto Johannes Tarkiainen puheenjohtaja Jarmo Lehtinen Lauri

Lisätiedot

, Kello 12:00 18:00, Amarillo Mikonkatu, Helsinki

, Kello 12:00 18:00, Amarillo Mikonkatu, Helsinki FINNISH SHOOTING SPORT FEDERATION, PRACTICAL DIVISION 00093 VALO, FINLAND Tel +358-9-3481 2481 Fax +358-9-147 764 ipscfin@gmail.com http://ipscfin.sporttisaitti.com/ PRACTICAL-JAOSTON KOKOUS 1/2016, PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2018, pöytäkirja 28.10.2017 klo 15.00-15.30 Kisakallio, Lohja Paikalla: J-P Vuorinen Simo Partanen Aki Pakka. 2017 Practical-Parlamentissa

Lisätiedot

TAIDEYLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. Hyväksytty Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa

TAIDEYLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. Hyväksytty Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 1 2 TAIDEYLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS Hyväksytty Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajiston kokouksessa 11.12.2012 3 4 5 6 7 I LUKU Yleisiä säännöksiä 1 Soveltamisala Sen lisäksi,

Lisätiedot

6. Tilinpäätöksen hyväksyntä ja vastuuvapauden myöntäminen

6. Tilinpäätöksen hyväksyntä ja vastuuvapauden myöntäminen Mahjong Finland ry 12.1.2018 Vuosikokous 1. Kokouksen avaus Klo 13:14 Avataan kokous Läsnä: Konsta Lensu Petteri Huuskonen Anne-Mari Haapsamo Mimmi Lehtonen Henri Vataja 2. Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu 18.11.2014 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 18.11.2014, klo 15.00 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Harri Aalto Anne Fröberg Harri Heikkilä

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja 20.12.2016 kello 12.00-18.00, Helsinki Paikalla: (kohtaan 444 asti) Peter Rönnberg (kohtaan 444 asti)

Lisätiedot

Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja

Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja - Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja 20.12.2016 kello 12.00-18.00, Helsinki Paikalla: (kohtaan 444 asti) Taisto Takkumäki J-P Vuorinen Simo Partanen Peter Rönnberg (kohtaan 444 asti) Max Käär

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja 20.12.2016 kello 12.00-18.00, Helsinki Paikalla: Mikael Ekberg (kohtaan 444 asti) Taisto Takkumäki J-P

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 5/2013

PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 5/2013 PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 5/2013 Suomen Ampumaurheiluliiton Practical- jaoston kokous 5/2013 pidettiin Videoneuvotteluna perjantaina 25.10.2013 alkaen klo 18. Kutsutut: Taisto Takkumäki (PJ) - mukana

Lisätiedot

Practical-jaoston puheenjohtaja Mikael Ekberg avasi kokouksen kello 09:31.

Practical-jaoston puheenjohtaja Mikael Ekberg avasi kokouksen kello 09:31. FINNISH SHOOTING SPORT FEDERATION, PRACTICAL DIVISION 00093 VALO, FINLAND Tel +358-9-3481 2481 Fax +358-9-147 764 ipscfin@gmail.com http://ipscfin.sporttisaitti.com/ PRACTICALPARLAMENTTI 2018, 27.10.2018,

Lisätiedot

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2012

PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2012 PRACTICAL-JAOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2012 Yleistä IPSC eli Suomessa vakiintuneesti ilmaistuna practical ammunta on yksi Suomen Ampumaurheiluliiton lajeista. IPSC Region Finland tarkoittaa SAL:n jäseniä,

Lisätiedot

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kymin ja Etelä-Savon vaalipiirin (IV) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat Sokos Hotel Vaakuna,

Lisätiedot

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5)

PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PIRAATTIPUOLUE 22.9.2008 1(5) PÖYTÄKIRJA Piraattipuolue ry Hallituksen kokous 11/2008 Aika: 15.9.2008 kello 18.30 Paikka: Läsnä: #hallituskokous PirateNet-IRC-verkossa Pasi Palmulehto (pj) Ahto Apajalahti

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 114. Kaarina Kurki Leena Peussa Tuula Karhumäki (pj ja siht) Poissa Kristiina Özyilmaz Irma Mikkola 1 Kokouksen avaus

PÖYTÄKIRJA 114. Kaarina Kurki Leena Peussa Tuula Karhumäki (pj ja siht) Poissa Kristiina Özyilmaz Irma Mikkola 1 Kokouksen avaus VÄLINEHUOLTAJAN TUTKINTOTOIMIKUNNAN KOKOUS 8113 Aika 20.4.2009 klo 9.45 12.15 Paikka HUS-Desiko, neuvotteluhuone, Tukholmankatu 2,Helsinki, Läsnä Anne Nevalainen Kaarina Kurki Leena Peussa Tuula Karhumäki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 2/2011 12.3.2011 1(5)

PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 2/2011 12.3.2011 1(5) PÖYTÄKIRJA Practical-jaosto 2/2011 12.3.2011 1(5) Suomen Ampumaurheiluliiton Practical jaoston kokous 2/2011 pidettiin lauantaina 12.3.2011 klo 13:00-17:58 SLU:n SISU-kabinetissa (os. Radiokatu 20, Helsinki).

Lisätiedot

Nokian Seudun Ampujat KAUSIOHJELMA

Nokian Seudun Ampujat KAUSIOHJELMA Nokian Seudun Ampujat KAUSIOHJELMA 2019 PRACTICAL 2019 PRACTICALJAOSTO Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Ratamestari Practical kivääri & haulikko Mini Rifle Action Air Wille Kuutti Mikko Hinkkanen

Lisätiedot

Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt

Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton ja Reserviläisurheiluliiton ampumamestaruuskilpailujen lajisäännöt 1. Yleinen osa 1.1. Johdanto Nämä Suomen Reserviupseeriliiton (RUL), Reserviläisliiton

Lisätiedot

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00

Aika: :00 16:14 Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 SIVU 1/5 SYYSKOKOUS Aika: 21.10.2017 12:00 16:14 Paikka: Kaapelitehdas, Kokoustila Watti, Tallberginkatu 1D, Helsinki Valtakirjojen tarkastus: Klo 11:30 12:00 Läsnä: 33 jäsenseuraa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Hallituksen kokous 10 / 2014

Hallituksen kokous 10 / 2014 Hallituksen kokous 10 / 2014 Pöytäkirja Aika: lauantai 14.6.2014, klo 16.00 Paikka: Hiisiranta 6, mökki B 3, Kortelahti 6, 83960 Koli Kokoukset 2014 10/14 Romppanen Juha, pj Salminen Kaisu, vpj Haliseva

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2018, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2018, pöytäkirja 28.10.2017 klo 15.00-15.30 Kisakallio, Lohja Paikalla: J-P Vuorinen Simo Partanen Aki Pakka. 2017 Practical-Parlamentissa

Lisätiedot

Practical-jaoston kootut pöytäkirjat vuodelta 2013, epävirallinen

Practical-jaoston kootut pöytäkirjat vuodelta 2013, epävirallinen Practical-jaoston kootut pöytäkirjat vuodelta 2013, epävirallinen 1/2013 Practical-jaoston kokous 8.12.2012 172 Kokous jatkaa suoraan kokouksesta 5/2012. Jari Gerasimoff on äänivaltainen 173 Jaoston 2013

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271

Pöytäkirja 3/ (11) Työsuojelutoimikunta Aika klo 10:02-10:44. Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Pöytäkirja 3/2016 1 (11) Työsuojelutoimikunta 15.09.2016 Aika 15.09.2016 klo 10:02-10:44 Paikka Kotka B1019, Mikkeli H208 ja Savonlinna 271 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 29.9.2014 klo 16.30 Paikka OSAKOn toimisto, Kajaanintie 32 D 61 Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Saana Annala Eemeli Kyröläinen

Lisätiedot

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry

Johtosääntö. Suomen Akvaarioliitto ry Johtosääntö Suomen Akvaarioliitto ry Päivitetty: 18.2.2008 Edellinen päivitys: 9.2.2008 Suomen Akvaarioliitto ry 2(6) Johdanto Suomen Akvaarioliitto ry:n (SAL) johtosääntö on suunniteltu helpottamaan liiton

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja 20.12.2016 kello 12.00-18.00, Helsinki Paikalla: (kohtaan 444 asti) Peter Rönnberg (kohtaan 444 asti)

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Yhdistyksestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä TOKYO Student association of the School of Art and Design.

Yhdistyksestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä TOKYO Student association of the School of Art and Design. Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry Hallituksen työjärjestys I luku Yleisiä säännöksiä 1 Soveltamisala. Sen lisäksi, mitä Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry (TOKYO ry) säännöissä

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00

PÖYTÄKIRJA II. Aika: Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo. 1 Kokouksen avaus. Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 PÖYTÄKIRJA II Aika: 25.10.2018 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:00 Päätös: Kokous avattiin ajassa 15.09 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat 2.1 Valtuuston

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL HÄMEENLINNA HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2018 1. Yleistä Vuoden 2018 tärkeimpinä toiminnallisina asioita on seuran jäsenmäärän kasvattaminen, kurssi- ja kilpailutoiminnan jatkuvuus

Lisätiedot

2014 kootut kokouspöytäkirjat, epävirallinen

2014 kootut kokouspöytäkirjat, epävirallinen 2014 kootut kokouspöytäkirjat, epävirallinen Viralliset pöytäkirjat ovat saatavilla SAL:n toimistosta 235. Uuden jaoston ensimmäisen kokouksen avaus ja järjestäytyminen 236. Uuden jaoston järjestäytyminen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 8/2018 AIKA: 9.4.2018 klo 17:06-17:58 PAIKKA: Laitilan Kaupungintalon kahvio, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Aleksi Nieminen Tino Rantala

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018 AIKA: 10.10.2018 klo 17.10-18.20 PAIKKA: Kaupungintalon kokoushuone 224, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Aho Niko Elo Jalmar Nieminen Aleksi

Lisätiedot

Pöytäkirja TURUN INSINÖÖRIT TUIKE ry 1 TURUN INSINÖÖRIT TUIKE RY:N HALLITUKSEN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 2-14

Pöytäkirja TURUN INSINÖÖRIT TUIKE ry 1 TURUN INSINÖÖRIT TUIKE RY:N HALLITUKSEN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 2-14 Pöytäkirja 30.11.2015 TURUN INSINÖÖRIT TUIKE ry 1 TURUN INSINÖÖRIT TUIKE RY:N HALLITUKSEN SÄHKÖPOSTIKOKOUS 2-14 Aika ja paikka: Sähköpostikokous 22.11. 23.11.2015 Läsnä / osallistunut: 1-15 2-15 3-15 4-15

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2.

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012. Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 26/2012 Aika: 4.10.2012 klo 12:00 Paikka: Ylioppilaskunnan toimisto, Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, X-ovi, 2. Krs 90570 Oulu Jäsenet: Eero Manninen (PJ)

Lisätiedot

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello

Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen. Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja kello Practical-Jaoston kootut pöytäkirjat 2017, epävirallinen Practical-jaoston kokous 1/2017, pöytäkirja 20.12.2016 kello 12.00-18.00, Helsinki Paikalla: (kohtaan 444 asti) Peter Rönnberg (kohtaan 444 asti)

Lisätiedot

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat

KILPAILUVALIOKUNTA. Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu Aika , klo Sporttitalo, SUL:n toimitilat Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kilpailu 11.9.2019 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 11.9.2019, klo 14.30 Paikka Sporttitalo, SUL:n toimitilat Läsnä Rami Urho puheenjohtaja Anne Fröberg Ari Honkanen Esa Kaihlajärvi

Lisätiedot

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B Oulu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus Aika: 1.2.2012 klo 13:00 Paikka: Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto, Mannenkatu 1 B 90130 Oulu Jäsenet: Lisäksi: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen

Lisätiedot

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous

Pöytäkirja 2, Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Pöytäkirja 2, 20.09.2018 Leppävirran nuorisovaltuuston järjestäytymiskokous Aika: 20.9.2018 klo 15:00-16:30 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä: Hartikainen, Jere

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012. Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 29/2012 Aika: 7.11.2012 klo 12.00 Paikka: Oulun yliopisto, Linnanmaan kampus, vihreät naulakot Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2015 BEST WESTERN Hotel Samantta Välitie 1 90830 Haukipudas 7.3.2015 klo: 15.00. Kokouspöytäkirja Kokouksen alussa palkittiin ansioituneet koirat ja

Lisätiedot

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja

Nina Jaara-Sagulin, yhdistyksen puheenjohtaja Kokouskutsu Tehyn Vapaat Vaikuttajat ry 1/2014 Elin: Hallitus Aika: 3.2.2014 klo 17.30 Paikka: Messukeskus, Helsinki Asialuettelo Pykälä Käsiteltävä asia 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola.

Aika: Valtakirjojen tarkistus alkaen. Kokous alkaa kello Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. Suomen Judoliitto ry Sääntömääräinen syyskokous 2015 Aika: 28.11.2015. Valtakirjojen tarkistus 12.30 alkaen. Kokous alkaa kello 13.00. Paikka: Sokos-Hotelli Vaakuna, Hovioikeudenkatu 2, Kouvola. PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

VERKKO-OPISTO Sähköinen kokous

VERKKO-OPISTO Sähköinen kokous VERKKO-OPISTO Sähköinen kokous Timo Reko timo.reko@msl.fi Sähköinen kokous Yhdistyksen hallitus voi halutessaan järjestää kokouksensa myös sähköisesti. Sähköinen kokous sopii erityisesti sellaisiin kokouksiin,

Lisätiedot

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä

Nikkanen Rilla edustajiston pj poissa Paakki Mika edustajiston vpj poissa Kauppinen Susanna pääsihteeri läsnä PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 16/2010 Aika: 2.11.2010 kello 12.00 Paikka: Neuvotteluhuone Saimia, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. SUOMEN BRIDGELIITTO FINLANDS BRIDGEFÖRBUND ry HALLITUKSEN KOKOUS 6/2017 Aika: 15.12.2017 klo 16:30 Paikka: Bridge Areena, Helsinki Läsnä: Pasi Kuokkanen puheenjohtaja Hulda Ahonen sihteeri Kaj G Backas

Lisätiedot

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010

9. Syksyn seuraseminaari, HSRC ehdottanut ajankohdaksi 4.-5.9.2010 SSqL:n hallituksen kokous 7. / 2010 pöytäkirja AIKA 17.6.2010 torstai klo 17.30 20.30 PAIKKA Helsinki, SLU, Kunto kabinetti Läsnä Leo Hatjasalo pj. Lars Ekholm (esittelijä) Tomi Niinimäki Juha Sarlund

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko.

Hallituksen puheenjohtaja Hannu Ryöppönen avasi kokouksen. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen kandidaatti Mikko Vasko. 1(5) TIIMARI OYJ ABP (y-tunnus 0106264-1) VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2010 Aika: Paikka: 30.3.2010, kello 13.00 alkaen Scandic Marski hotelli, Mannerheimintie 10, 00100 Helsinki 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35.

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35. 1(5) Aika: 21.3.2015, klo. 12.00 16.00 Paikka: Wanha Walimo, kokoushuone Winssi (Vesijärvenkatu 25,15140 Lahti) Päätöksentekijät: Sonja Pukkila, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg, poistui kohdassa

Lisätiedot

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous

Aika: , klo Paikka: Skype -puhelinkokous Hallituksen kokous 7/2016 Pöytäkirja Aika: 2.5.2016, klo 20.00 Paikka: Skype -puhelinkokous Kokoukset 2015 1/2016 2/2016 3/2016 4/2016 5/2016 6/2016 7/2016 Romppanen Juha, pj x x - x x x x Mertala Pekka,

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä.

Sääntömääräinen liittokokous Aika: sunnuntai Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, Jyväskylä. Suomen Valjakkourheilijoiden Liitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2016 Pöytäkirja Aika: sunnuntai 17.4.2016 Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä. Osoite: Vapaudenkatu 73, 40100 Jyväskylä. Läsnä: Liitteen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012

OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 34/2012 Aika: 4.12.2012 klo 16.00 Paikka: Oulun yliopisto, sali TA105 Jäsenet: Eero Manninen (PJ) Aino-Kaisa Manninen Veera Adolfsen Janne Hakkarainen

Lisätiedot

Pöytäkirja 7 / Aika: klo Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone

Pöytäkirja 7 / Aika: klo Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone Helsingin kaupungin asunnot Oy 30.9.2015 Heka Myllypuro Vuokralaistoimikunta 1 (2) Pöytäkirja 7 / 2015 Aika: 24.9.2015 klo 18.00 Paikka: Yläkiventie 4 D Kerhohuone 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 6.10.2014 klo 16.30 Paikka Oamkin Kotkantien kampus, Kotkantie 1, auditorio 3. Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Johanna Väyrynen

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Edustajakokouksen

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

7.6.2009. 1. Avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18.15

7.6.2009. 1. Avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18.15 Weivi ry PÖYTÄKIRJA 7.6.2009 VUOSIKOKOUS Aika 31.5.2009 Paikka Läsnä Janoinen Lohi Pekka Paavilainen, Ville Lampolahti, Janne Niemi 1. Avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18.15 2. Päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 10.04.2017 AIKA 10.04.2017 klo 16:00 PAIKKA Kunnanvirasto, Luotosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 58 Kokouksen avaus 3 59 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Päätös: Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus Kari Tossavaiselle (poistui ajassa 16.00)

Päätös: Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus Kari Tossavaiselle (poistui ajassa 16.00) Pöytäkirja V Aika: 8.1.2019 Kokouspaikka: Leppävirran kunnantalo 1 Kokouksen avaus Esitys: Avataan kokous ajassa 15:30 Päätös: Esitys hylätään. Avataan kokous ajassa 15.35. 2 Todetaan kokouksen läsnäolijat

Lisätiedot

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja Sivu 1/10 KOKOUSAIKA Maanantai 17.2.2013 klo 15:00 16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuivasjärven Auran maja Jouni Pääkkölä Jani Laine Oili Loukusa Petri Ollonen Kari Hourula pj. j. j. ja siht.

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle

Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 1 (2) Suomen Petanque-Liitto r.y., liittohallituksen aloitteet (6 kpl) syysliittokokoukselle 24.11.2013 Liittohallituksen aloite 1: Henkilökohtainen arvopistejärjestelmä (Ranking) Järjestelmä lopetetaan

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU

0 U LU N YLIOPISTO UN1VERS1TYof OULU Vuoroverkko-projekti (LEAF) 0 U LU N YLIOPISTO UNVERSTYof OULU PÖYTÄKIRJA Nro 4 OHJAUSRYHMÄN KOKOUS Aika: 5.6.203 klo 8:30 0:05 Paikka: Oulun yliopisto, KTK 34 Osallistujat: Mustonen Janne, pj, Businesslulu

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 4 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 1.2.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Juujärvi esitti itseään puheenjohtajaksi ja Korhosta sihteeriksi. Ehdotus hyväksyttiin ja puheenjohtaja Juujärvi aloitti palaverin.

Juujärvi esitti itseään puheenjohtajaksi ja Korhosta sihteeriksi. Ehdotus hyväksyttiin ja puheenjohtaja Juujärvi aloitti palaverin. , Aika: Perjantai 26.2.2016 klo 10:00 12:00 Paikka: Agora, tietotekniikan projektien kokoushuone C226.1 Läsnä Jarmo Juujärvi (puheenjohtaja) Juha Moisio Ilari Paananen Kai Korhonen (sihteeri) Tilaajat

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 14-26 29.03.2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 29.03.2016 kello 18.00 19.53 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 24.10.2016 klo 12.30 14.30 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Päytäkirjan

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 3.2.2005 1(6) Aika 3.2.2005 Paikka Läsnä Poissa Ravintola Teatteri, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Suvi Hirvonen, hallituksen jäsen

Lisätiedot