Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)"

Transkriptio

1 Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa aika numerosta tai lähettämällä viesti osoitteeseen

2

3 KASVOHOIDOT Guinot hydradermie kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitomenetelmiä. Guinot keksi ensimmäisenä galvaanisen ionisoinnin mahtavan vaikutuksen iholle: syväpuhdistus, kosteutus ja aktiivisten aineiden imeyttäminen. Hoito sopeutetaan jokaisen asiakkaan ihon vaatimuksiin ja tarpeisiin. Hydradermie - salaisuus, jonka useat hyviä ja tehokkaita hoitoja arvostavat naiset ympäri maailman ovat löytäneet. Hydradermie-hoidon vaikutukset: syväpuhdistaa ihon, palauttaa ihon optimaalisen kosteustason, vähentää ryppyjen syntyä, palauttaa ihon nuorekkaan kirkkauden, rauhoittaa ja varustaa ihoa hapella, vähentää couperosaa ja herkkyyttä. Hydradermie - hoidon estävät: sydämentahdistin, metalliproteesit kallossa tai olassa, raskaus. Hydra lift kasvohoidot Tähän asti kiinteyttävät kasvohoidot ovat toimineet vain ihon pinnalla, parantaen pintakerroksia ja kiinteyttäen elastisia säikeitä. Hydra Lift on todellinen nuoruuden vallankumous, joka stimuloi kasvolihaksia hellän mikrovirran avulla ja antaa lihaksille kimmoisuutta ja kasvonpiirteille nostavan vaikutuksen. Hydra Lift-hoidon vaikutukset: kirkas iho, kiinteät kasvonpiirteet, kasvolihaksia välittömästi nostava vaikutus, kiinteyttää löystynyttä ihoa ja silottaa ryppyjä. Hydra Lift hoidon estävät: sydämentahdistin, epilepsia, metallilevy kallossa tai olassa, raskaus. Hydradermie "Double Ionisation" 60 min 59 EUR Kauniin ja kirkkaan ihon salaisuus on sen hyvä kosteutus ja puhtaus. Hydradermie-hoidon hellä ionisointi puhdistaa ihoa pintakerrosta syvemmältä, työstäen jokaisen ihohuokosen kasvoilla ja kaulalla. Sen lisäksi ihoa kosteutetaan perusteellisesti ja rikastetaan aktiivisilla aineilla, jotka auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon aikana kaikki tuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopiviksi. Hydradermie- hoito päättyy rentouttavaan hierontaan ja iholle sopivaan naamioon ja voiteeseen.

4 Puhdistava Hydradermie nuorille 50 min 45 EUR Hoidon aikana poistetaan iholta meikki ja epäpuhtaudet, kuoritaan iho perusteellisesti ja poistetaan tukkeumat mekaanisella puhdistuksella. Iholle levitettävä naamio supistaa huokosia, poistaa iholta liian rasvan ja kirkastaa ihonväriä. Lopuksi iholle levitetään suojaavat ja parantavat kasvotuotteet. Hydradermie Age Logic 60 min 70 EUR Ylellinen ja erittäin tehokas täydennetty versio Hydradermie-hoidosta, jossa kasvojen ja kaulan lisäksi käsitellään myös dekoltee ja silmänympärykset. Hoidossa käytetään erityistä Age Logic-seerumigeeliä, joka on valittu juuri kypsän ihon tarpeet huomioon ottaen. Rentouttava hieronta, tehokas naamio ja kasvovoide jättävät ihon upean raikkaaksi ja kauniin kuulaaksi. Hydra Lift 60 min 59 EUR Kasvo- ja kaulalihaksia kiinteyttävä hoito, joka palauttaa lihasten kimmoisuuden ja kiinteyden hellän mikrovirran avulla. Hoidon alussa stimuloidaan lymfakiertoa, jotta kudoksista poistuisi liika neste ja kuona-aineet, mikä kirkastaa ihoa ja vähentää turvotuksia. Tämän jälkeen tehtävä lihasten stimulointi kiinteyttää kasvonpiirteitä silminnähtävästi ja palauttaa ihon solujen aktiivisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta ja iholle sopivat naamiot sekä voiteet. Hydra Lift Express 30 min 37 EUR Tämä hoito suositellaan tekemään kuurina, jotta kasvojen ja kaulan piirteitä voitaisiin nostaa pysyvästi ja palauttaa ihon kiinteys. Puolituntisen hoidon aikana iho puhdistetaan puhdistusmaidolla sekä kasvovedellä ja tehdään kuona-aineita sekä epäpuhtauksia poistava lymfahoito, jota seuraa perusteellinen lihasstimulaatio. Hoidon lopettaa kevyt hieronta kasvo- ja silmänympärysvoiteella. Kuurin jälkeen kasvolihaksesi ovat pysyvästi kiinteät ja kasvot huomattavasti nuoremmat. Hydra Lift Yeux 45 min 43 EUR Silmiä ympäröivä iho on erittäin ohutta ja iän lisääntyessä silmänympäryslihasten kiinteys vähenee, jonka vuoksi tämä alue vanhenee nopeammin. Hydra Lift Eyes-hoidossa silmänympäryksien lihaskiinteys lisääntyy hellän mikrovirran avulla, katseesta tulee avoimempi ja rypyt vähenevät. Hoito pyyhkii pois väsymyksen merkit, kuten tummat silmänaluset ja turvotukset. Hoidon aikana saa nauttia silmänympäryksien rentouttavasta hieronnasta ja ihoa silottavasta naamiosta. Lopuksi iho viimeistellään sopivalla kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

5 Hydra Lift + Hydradermie 90 min 80 EUR Kokonaisvaltainen ylellinen hoito, jossa yhdistyvät syväpuhdistus ja kosteuttava Hyrdadermie sekä kasvonpiirteitä nostava Hydra Lift- hoito. Hoidoissa käsitellään kasvojesi, silmänympäryksiesi, kaulasi, dekolteesi ja käsiesi ihoa. Tämä heti tuloksia antava hoito syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Iho muuttuu kirkkaaksi ja silkkisen pehmeäksi, kasvo-ovaali nousee huomattavasti, silmänympärys ja kaulan iho kiinteytyvät. Sopii erittäin hyvin juhlapäiviksi (häät, syntymäpäivät, juhlatilaisuudet jne.), kun halutaan tuloksia heti. Hydraclean 30 min 40 EUR Enää ei tarvitse viettää tuntikausia kauneussalongissa saadakseen puhtaan ihon! Hydraclean on Guinotin uusin syväpuhdistava erityishoito kasvoille, tarjoten yhdellä kertaa syväpuhdistusta ja rentoutusta. Tehokkaiden vaikuttavien aineiden - salisyylihapon, lipaasin, allantoiinin ja patentoidun elektrodin Thermoclean yhteisvaikutuksen ansiosta iho muuttuu kauniiksi ja hehkeäksi vain 30 minuutissa. Thermocleanin miellyttävän lämmön vaikutuksesta liika tali ja kuona-aineet vapautuvat ihosta. Hoidon voi valita kahdesta vaihtoehdosta, joko rentouttavan hieronnan muodossa tai kirkastavana naamiona. Myös miehille on kehitetty Hydraclean-hoito, jonka tuloksena iho on kirkkaampi, puhtaampi ja hengittää paremmin. MANUAALISET ERIKOISHOIDOT KASVOILLE Jos arvostat tehokkaita hoitoja ja nopeita tuloksia, lupaa itsellesi Guinotin erikoishoito. Guinot-laboratorioiden ammattilaiset ovat kehittäneet huolella nämä erittäin tehokkaat patentoidut kasvohoidot, joiden avulla näet tuloksia heti. Aromatic 45 min 59 EUR Todellinen nautinnon ja rentoutumisen hetki! Hoidon aikana sukellat aromien maailmaan, jossa ilmassa leijailevat eteeriset öljyt ja aromaattiset kasviuutteet. Kosmetologin kädet hellivät Sinua rentouttavalla pistehieronnalla käyttäen itämaisia hierontatekniikoita. Kaiken lisäksi kasvoillesi levitetään juuri Sinulle sopivista eteerisistä öljyistä ja uutteista sekoitettu levänaamio. Rauhaa mielelle, kauneutta iholle! Liftosome 45 min 59 EUR Hoito on luotu ihon kimmoisuuden palauttamiseksi. Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja runsaasti C-vitamiinia sisältävä itsestään lämpenevä naamio täyttää ihon uudella energialla ja palauttaa sen kimmoisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta biopeptidejä sisältävällä seerumilla, jolla on syvä ja pitkäaikainen vaikutus ihoon. Liftosome palauttaa ihon nuorekkuuden ja kauneuden heti. Se sopii myös upeaksi pikahoidoksi ennen tärkeitä tapahtumia.

6 Beaute Neuve 45 min 59 EUR Kasvojen ihoa uudistava ja kirkkautta palauttava hoito, joka pyyhkii iholta kaikki epäkohdat: läiskät, juonteet, hilseilyt ja ongelmallisen ihon virheet. Biologisen kuorinnan ansiosta hedelmähapot pystyvät poistamaan iholta samean värin, joka on merkki ihon vanhenemisesta ja kuivuudesta. Hoidon jälkeen iho on huomattavasti sileämpi, kirkkaampi ja kauniin kuultava. GUINOT-PERUSKASVOHOIDOT Rentoudu ja nauti ammattitaidolla toteutetuista hoidoista, joiden aikana kosmetologi keskittyy Sinun ihoosi ja sen tarpeisiin, muuttaakseen sen vieläkin kauniimmaksi, kasvosi kirkkaammiksi ja nuorekkaammiksi. Relaxing facial 30 min 35 EUR Rentouttava hierontahoito sopii kaikille, jotka haluavat palauttaa ihon kauneuden, kirkkauden ja kimmoisuuden. Kasvohieronta parantaa veren- ja lymfakiertoa sekä aineenvaihduntaa ja varustaa ihoa hapella. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja kasvoveden, todellista nautintoa tarjoaa kasvo-, kaula- ja dekolteehieronta. Lopuksi iholle levitetään sopiva iho- ja silmänympärysvoide. Refreshing facial 30 min 35 EUR Nopea ja tehokas hoito, jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja iholle levitetään juuri Sinulle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ja palauttaa ihon tarpeet. Hoidon päättää erityinen iho- ja silmänympärysvoide. Tuloksena on iho, joka hehkuu elinvoimaa ja on virkistynyt. Kosteuttava kasvohoito 45 min 48 EUR Kosteuttava kylpy ihollesi! Hoito on tarkoitettu kuivan ihon elvytykseen. Hellästi puhdistettu ja kuorittu iho täyttyy kosteuttavilla aineilla rentouttavan hieronnan aikana. Hierontaa seuraa naamio, joka on todellinen "kosteuskylpy" iholle ja kyllästää ihoa luonnollisilla kosteuttavilla aineilla. Hoidon lopussa iholle levitettävä voide antaa mukavuuden tunteen koko päiväksi. Herkän ihon hoito 45 min 48 EUR Juuri herkälle iholle valitut tuotteet auttavat helposti reagoivaa ihoa rauhoittumaan ja parantavat sen puolustuskykyä. Hoidon aikana iholta poistetaan kuolleet solut hellävaraisella kuorinta-aineella, jonka jälkeen saat nauttia rauhoittavasta hieronnasta. Iholle levitettävä naamio lievittää hetkessä ärsyyntynyttä ihoa ja takaa pitkäaikaisen hyvänolon tunteen. Ihoa jäävät päivän ajaksi suojaamaan juuri herkälle iholle sopivat seerumi ja voide.

7 Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella 60 min 48 EUR Puhtauden lähde iholle! Hoito on suunniteltu ihon epäpuhtauksien poistamiseen hellästi mutta tehokkaasti käyttäen siihen kasviuutteita ja luonnollisia entsyymejä. Hoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus sekä huokosten mekaaninen puhdistus. Lopuksi iholle levitettävä naamio ja päivävoide palauttavat ihon raikkauden ja kirkkauden. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja yhtenäinen. Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella ja hieronnalla 75 min 55 EUR Kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää meikin ja epäpuhtauksien poiston iholta, perusteellisen kuorinnan ja tukkeutumien poiston mekaanisella puhdistuksella. Näiden jälkeen tehtävä rentouttava hieronta rauhoittaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Kasvo- ja kaulanaamio palauttavat ihon kirkkauden ja kauneuden. Lopuksi iholle levitetään pistehieronnan avulla suojaavat ja parantavat tuotteet sekä silmänympärysvoide. Ripsien/ kulmakarvojen värjäys Kulmien muotoilu Päivämeikki/ iltameikki 8/8EUR 8 EUR EUR MIESTEN ERIKOISHOIDOT Hydradermie Trés Homme 60 min 48 EUR Hoidossa iho puhdistetaan galvaanisen mikrovirran avulla syvältä, rikastetaan hapella ja kosteutetaan. Hydradermie-hoito miehille antaa nopeita tuloksia, muuttaa ihon silminnähtävästi puhtaammaksi ja värin kirkkaammaksi. Hoidossa käytetään erityisesti miesten iholle suunniteltuja hoitotuotteita. LASTEN KASVOHOITO Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 8-12-vuotiaille 30 min 16 EUR Lapset tarvitsevat hoitoa ja hellyyttä päivittäin. Sitä tarvitsee myös heidän kasvojensa iho. Nuoremmassa ihossa ei näy sellaisia ongelmia, joiden kanssa aikuiset ovat tottuneet "kamppailemaan", mutta se ei merkitse sitä, etteikö lapsen iho tarvitsisi joskus hoitoa ja kosteuttamista. Ensimmäisessä kasvohoidossa annamme nuorelle asiakkaallemme myös neuvoja, miten hoitaa ihoa jatkossa. Hoidossa käytettävät tuotteet sopivat juuri herkälle ja nuorelle iholle sekä auttavat tekemään ihon pehmeäksi ja ihonvärin kirkkaaksi. 30 minuuttia kestävään hoitoon sisältyy ihon puhdistus lehmuksenkukkaa sisältävällä puhdistusmaidolla ja kasvovedellä, kuorinta hellästi kuorivalla voiteella sekä rauhoittava/kosteuttava/jäähdyttävä geelimäinen naamio. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään kevyt kasvovoide. Kyseisen hellän hoidon jälkeen jokainen pikkutyttö tuntee itsensä jo nuoreksi neidiksi sekä osalliseksi naisena olemisen "taikamaailmaan".

8 GERMAINE DE CAPUCCINI Johtavan ammattimaisen kosmetiikkasarjan Germaine de Capuccinin menestyksen salaisuutena tuhansissa kauneussalongeissa kaikkialla maailmassa yli 65 vuoden ajan on erittäin pätevien ihonhoitoammattilaisten ja -lääkärien yhteistyössä kehitetyt korkeateknologiset kosmetiikkatuotteet ja -hoidot, jotka ovat läpäisseet tiukat tehokkuustestit ja perusteellisen laatutarkastuksen, varmistaen asiakkaiden tyytyväisyyden ja erinomaiset tulokset eri iho-ongelmien hoidossa olkoon salongissa tai kotona. Glycocure + ylellinen kosteuttava kasvohoito Hydracure 75 min 70 EUR Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan, sen jälkeen tehdään kaksivaiheinen Glycocure happokuorinta. Iholle levitetään happokuorijaa, jota seuraa mikrokiertoa stimuloiva ja nopeaa lievitystä tarjoava karboaktiivinen neutralisoiva naamio (4 minuuttia). Glycocure - happokuorinnan jälkeen iho on sileämpi, pehmeä, rauhoittunut ja valmis seuraavaa, kosteuttavaa hoitoa varten. Happokuorinta on ihoa uudistava, nuorentava hoito. Synergyage tuotteiden yhdistelmä tarjoaa ratkaisuja eri iho-ongelmiin se - vähentää ryppyjä ja ilmejuonteita, - parantaa ihon joustavuutta ja kosteuttaa sitä, - vähentää huokosia, säätää rasvaeritystä, - vähentää pigmenttiläiskiä. Tuloksena on perusteellisesti uudistunut ja paremmanlaatuinen iho. Hydracure hyaluroonihappoon, tseramiididel, maitohappoon, termiseen veteen ym. luonnonainesosiin perustuva aktiivinen kosteuttava hoito varmistaa myös syvempien ihokerrosten kosteuttamisen ja sopii kaikille ihotyypeille. Hyvänolontunnetta lisää kaksivaiheinen seerumi, uudenlainen kosteuttava naamio ja rentouttava kasvohieronta. Hoito nostaa ihon suojakykyä, ehkäisee nestehukkaa, parantaa joustavuutta ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on todellinen hyvänolontunne ja nuorekkaasti hohtava kasvoiho. Kuninkaallinen Royal Jelly kasvohoito 60 min 50 EUR Royal Jelly ravitsee ja elvyttää ihoa, parantaa ihon suojakykyä, joustavuutta, lisää vahvuutta ja hohtoa. Sen aistilliset tekstuurit ja hienot aromit antavat todellisen hyvänolontunteen. Kuninkaallinen geeli ja Poria Cocose -ekstraktit auttavat ihoa taistelemaan ulkoista stressiä vastaan. Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa runsas kasvoesanssi, hieronta ja ihmeellinen hunajantuoksuinen kasvonaamio. Nauti hetkestä aidon luonnon kanssa ja tunne sen taikavoima!

9 Timexpert Rides ryppyjä ehkäisevä erikoishoito 75 min 70 EUR Tämä kosmeettinen hoito on inspiroidu mikroruiskeista ja tarjoaa vaihtoehdon kauneuskirurgialle sekä tarvittaessa täydentää sitä. Unikaalinen MicroDermoxine - yhdistelmä poistaa ihon mikrojännitteitä ja kollageenin mikro-osaset täyttävät rypyt luonnollisella tavalla. Hoito vaikuttaa nuorentavasti kasvoihin kokonaisuutena, erittäin ilmejuonteille, vähentämällä niiden pituutta ja syvyyttä, parantaen ihon joustavuutta sekä vahvuutta ja hidastaen ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hoidon aluksi kasvojenihoa valmistellaan ja kuoritaan, sitä seuraa ryppyjen syntyä ehkäisevä seerumi ja sen jälkeen hieronta. Hoidon lopettaa ainutlaatuinen laastari-naamio kasvoille ja kaulalle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jo ensimmäisten ilmejuonteiden syntyessä. Hoidon kesto 1,5 h Timexpert Rides silmänympärysihon hoito 30 min 35 EUR Miellyttävä silmänympärysihon hoito kuluneen ajan merkkejä vastaan se poistaa ihon mikrojännitteitä sekä täyttää rypyt ja juonteet tällä herkällä alueella. Silmänympäryksestä tulee nuorekkaampi ja rypyt ovat tasoittuneet. Ihon joustavuus paranee, turpoamat ja mustat renkaat silmien ympäriltä häipyvät. Hoitoon sisältyy silmänympärysalueen hieronta ja uudenlainen silmänympärysihon naamio, joka lähes heti antaa raikkaan ulkonäön. Hoidon kesto 0,5 h Punoittavan ihon hoito 60 min 60 EUR Kliinisesti kehitetty Synergyage-hoito tarjoaa tehokkaita ratkaisuja punoittavan ihon (ruusufinni, rosacea) hoitoon. Synergyage-kosmetiikkatuotteissa käytetään korkeateknologisia tiivistettyjä aktiiviaineita. Hoidon aluksi asiakkaan kasvojeniho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa monivaikutteinen kauneusseerumi, joka vähentää ihon punoitusta ja herkkyyttä. Innovatiivinen Spot&Redness Correction - naamio on kostutettu lääkitsevällä seerumilla, joka C-vitamiinin ja lakritsijuuren derivaatan, panthenolin, hyaluroonihapon ym. ansiosta rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää punoitusta ja tulehduksellisuutta. Hoidon lopuksi kosmetologi levittää iholle ympäristövaikutuksilta suojaavan, kosteuttavan suojavoiteen. Hoidon jälkeen on kasvojenihon diffuusisen punoituksen intensiivisyys laskenut, iho on rauhoittunut, sen tonus ja tekstuuri ovat parempia. Dermatologisesti testattuja hoitotuotteita. Timexpert C+ (A.G.E.) kasvohoito C-vitamiinin elvyttävällä energialla 60 EUR Kosmeettinen hoito estää ihon ennenaikaisen vanhenemisen sekä tarjoaa iholle ennennäkemättömän nuorekkuuden, kirkkauden, vahvuuden ja kostutuksen. Hoito sisältää kahden tärkeimmän vanhentumisen estävän tehoaineen: C-vitamiinin, joka nostaa kollageenin synteesiä, suojaa solun DNA:ta, säätelee ihon sävyä ja estää lipidien hapetuksen sekä japanilaisen Umeboshi-luumun uutteen, joka estää kollageeni- ja elastiinikuitujen hajoamisen. Runsas C-vitamiini seerumi, hieronta sekä ihana C-vitamiinilla kyllästetty kangasnaamio tarjoaa ennennäkemättömän hoitoelämyksen. Ihon elastisuus, tiheys sekä kirkkaus palautuvat entiselleen. Kesto 1 h

10 Purexpert treatment 60 min 60 EUR Puhdistamaton iho ei ole kaunis. On tärkeää käydä jo nuorena säännöllisesti kauneushoitolassa, jotta kasvojen iho pysyisi puhtaana ja hygieenisenä. Tätä rutiinia tulee täydentää kotona. Pureexpert vastaan kaikkia odotuksiasi, se muuttaa ihon kauniiksi ja terveeksi minimaalisessa ajassa. Purexpertin hygieniahoito on alkuperäinen ja erityinen, mikä takaa puhtaan ja yhtenäisen ihon, vähentää ihohuokosia ja estää ensimmäisiä ryppyjä. Pureexpert ihohoito sopii kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat, että heidän ihonsa näyttäisi levänneeltä, nuorekkaalta ja terveeltä! Auttaa myös hoitamaan itsepäisimpiä akneongelmia. KÄSIHOIDOT Klassinen Alessandro-kynsienhoito 50 min 28 EUR Kauniit, hyvin hoidetut ja terveet kynnet ovat näyttävät ja lisäävät itsevarmuutta. Klassinen Alessandro-kynsihoito sisältää kaikki tärkeimmät kynsihoidon elementit ja luo hyvänolontunteen. Hoitoon sisältyy neljä vaihetta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen ja ravitseminen. Jos haluat lakata kyntesi, voit valita mieluisan lakan 99 ylellisen koristelakan joukosta. Ylellinen wellness-käsienhoito (NailSpa + Hands!Up) 90 min 50 EUR Ylellinen Alessandro-käsihoito on käsien ja kynsien spa-hoitojen huippuelämys. Todellinen a la carte -palvelu! Paras valinta, kun haluat todella ylellisen kynsi- ja käsihoidon sekä nauttia samalla hieronnasta. Hoitoon on yhdistetty Alessandro-kynsihoito NailSpa ja käsihoito Hands!Up. Tuotteet valitaan juuri sinun kynsiesi ja käsiesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ainutlaatuinen Alessandron NailSpa-kynsihoito perustuu erilaisten kynsityyppien tarpeisiin. Hoito on aromaterapinen, tarjoaa nautintoa sekä tyytyväisyyden tunnetta. Parhaat aktiiviaineet varmistavat tehokkaan tuloksen. Lootus" terveille ja vahvoille kynsille, Ruusu" kuiville, kerrostuville ja hauraille kynsille tai Laventeli" pehmeiden ja ohuiden kynsien vahvistamiseksi. Hoito koostuu 6 vaiheesta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen, ravitseminen, erikoishoito ja kynsien suojaaminen. NailSpa-kynsihoito perustuu juuri sinun kynsiesi tarpeisiin ja on siten erittäin tehokas. Hoidon yhteydessä sinulle annetaan henkilökohtaisia suosituksia, joiden noudattaminen auttaa säilyttämään saavutetun tuloksen. Nuorentava spa-hoito Hands!Up antaa käsille energiaimpulssin, tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Auttaa silottamaan ajan merkkejä, hiusviivoja, pieniä ryppyjä. Ihon tonus paranee, ihosta tulee sileämpi. Hellivä ja puhdistava kuorinta, aktiivivoiteet, ihon kimmoisuutta lisäävä ja ravitseva naamio, silkkieliksiiri sekä erinomainen hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä luovat kuninkaallisen tunteen. Olethan ansainnut useilla kauneuspalkinnoilla palkitun hoidon.

11 HANDS!UP - nuorentava spa-hoito käsille 45 min 35 EUR Pehmeät, terveet ja huolitellun näköiset kädet kaunistavat jokaista ihmistä. Nuorentava Hands!Up-hoito tekee käsistäsi pehmeät ja joustavat. Hieronnassa käytettävä vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttaa verenkiertoa, virkistää, antaa energiaa, lisää luovuutta ja elinvoimaa. Hoito alkaa käsien kuorinnalla. Tunnet, miten käsien iho muuttuu pehmeäksi, joustavaksi ja raikkaaksi. Sen jälkeen käsiin levitetään elävöittävä Vitality-aktiiviseerumi, joka tehostaa seuraavien hoitovoiteiden vaikutusta. Käytämme ihoa nuorentavaa tai uudistavaa voidetta. Seuraavaksi suoritetaan wellness-hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä ja levitetään naamio. Hieronnan aikana toimii kämmenpohjaan asetettu vaaleanpunainen kvartsikuula. Vaaleanpunainen kvartsi on sydämen ja rakkauden kivi. Hieronta ja vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttavat verenkiertoa, innostavat luovaan toimintaan, tukevat sydämen toimintaa, lisäävät elämäniloa ja takaavat raikkaan yleisvoinnin. Naamion jälkeen käsillesi levitetään ihmeellistä silkkieliksiiriä. Silkinpehmeät kädet ilahduttavat sinua! Spa Sensation - parafiinihoito käsille 30 min 25 EUR Nauti todella ainutlaatuisesta ja täydellisestä hoidosta, joka rentouttaa ja uudistaa sekä varmistaa virkeyden koko seuraavaksi päiväksi. Spa Sensation on a 'la Carte-parafiinihoito. Parafiinikäsineet tai -nilkkasukat lämmitetään erityisesti sinua varten. Hoidossa käytetään ainutlaatuista lämmityslaitetta, joka toimii ilman sähköä. Tämä ihmeellinen rituaali tapahtuu silmiesi edessä. Kaikki hoitovälineet on tarkoitettu varta vasten sinulle. Ihoa piristävät kosteuttava ja silottava kuorija, elävöittävä seerumi sekä ylellinen, ihosi kuntoa vastaava voide. Laventeliaromi ja miellyttävä rauhoittava lämpö lievittävät lihasjännitystä ja luovat nopeasti hyvänolontunteen. Tehokas, lämmin käsihoito puhtaalla parafiinilla antaa iholle arvokasta kosteutta ja tekee siitä huomattavasti pehmeämmän ja joustavamman. Uudistava parafiinihoito käsille 20 min 17 EUR Uudistavassa parafiinihoidossa käytetään perinteistä spa-parafiinikylpyä. Hoito kosteuttaa sekä uudistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Rentouttava lämpö on raikastava ja tervehdyttävä. Hoito sopii erittäin hyvin verenkiertohäiriöistä ja nivelkivuista kärsiville. Aromiöljyjä sisältävä parafiini tarjoaa tehokkaan vaikutuksen lisäksi myös aistillisen nautinnon. Ensimmäinen vaihe on kuorinta, joka valmistaa ihoa parafiinihoitoon. Sen jälkeen iholle levitetään uudistava ja kosteuttava voide. Nyt seuraa parafiinikylpy. Lämpimän parafiinin vaikutusaika on n minuuttia. Hoidon päättää ihoa suojaava hoitovoide. MEN HAND CARE Käsienhoito varta vasten miehille 45 min 28 EUR Todellisen miehen kädet ovat huolitellut. Miesten käsien hoidon tulee olla tehokasta ja nopeaa kuten Alessandron varta vasten miehille kehitetty käsienhoito MEN. MEN-tuotesarjassa käytetään tehokkaita stimuloivia ja suojaavia aktiiviaineita, esimerkiksi hyaluroonihappoa sekä A ja E-vitamiineja. Tämä hoito suojaa ihoa tehokkaasti ympäristövaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Aktiiviaineet tekevät ihostasi pehmeän ja joustavan sekä rentouttavat stressaantunutta ihoa. 6 vaiheesta koostuva, juuri miehille suunniteltu hoito antaa täydellisen tuloksen - terveen, puhtaan ja nuorekkaan pehmeän ihon sekä hyvin huolletut kynnet. Nautit tarkasta kynsihoidosta, kuorinnasta, voiteiden piristävästä vaikutuksesta, tehohieronnasta. Käytettävillä tuotteilla on miehekäs aromi.

12 Kynsienhoito tytöille (alle 12 v.) 30 min 15 EUR Hellivä, samalla opettava sekä jännittävä kynsi- ja käsihoito pienille tytöille. Mainio kokemus, joka opettaa hoitamaan käsiä. Äidin/isän luvalla kynnet myös lakataan. Suositellaan 5-12-vuotiaille. Lasten kynsien lakkaus 5 EUR JALKAHOIDOT Pedix MarinaVital Classic 60 min 42 EUR Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta valitettavasti ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Classic-jalkahoito antaa jaloille keveyden tunteen. Se on hoito, joka kaikkien tulisi suoda jaloilleen, jotta jalat pysyisivät terveinä. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen hellimme jalkojasi rentouttavalla jalkapalsamilla ja kevyellä hieronnalla. Voit itse valita mieluisan lakan ylellisten Alessandron koristelakkojen seasta. Hoidon lopussa eksklusiivinen Silky Touch-puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Wellness 75 min 47 EUR Jalkamme ottavat päivittäin huomaamattomasti tuhansia askelia. Valitettavasti huomaamme sen usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Wellness-jalkahoito tarjoaa nautinnon ja hyvänolontunteen. Täydellinen virkistävä rentoutus ja hoito, jota jalkasi kipeästi tarvitsevat. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalkasi kuoritaan ihoa uudistavalla kuorijalla, niitä hellitään rentouttavalla jalkapalsamilla ja erikoisella hieronnalla, jossa käytämme valkoista vuorikristallia. Ikivanha tiibetiläinen hieronta valkoisella vuorikiteellä poistaa negatiivisen energian, puhdistaa kehoa ja luo hyvänolontunteen. Hoidon lopuksi eksklusiivinen Silky Touch -puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Original Deluxe 90 min 54 EUR Jalkamme kantavat meitä halki elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Deluxe on täydellinen jalkahoito. Nautit samalla tehokkaiden hoitoaineiden ihmeellisestä vaikutuksesta ja hieronnasta. Sileä ja silkinpehmeä iho sekä keveyden tunne jaloissa luo hyvänolontunteen.

13 Pedix Wellness Detox 75 min 47 EUR Pedix Detox-rentoutus tarkoittaa ammattimaista syväpuhdistavaa ja kuona-aineita poistavaa jalkahoitoa. Syväpuhdistava hoito alkaa toksiineja poistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen kovettumia pehmitetään Go Lightly-kääreellä. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalat kuoritaan Detox Peeling-kuorijalla. Se sisältää arvokkaiden öljyjen seoksen, joka puhdistaa ja uudistaa ihoa. Seuraavaksi tehdään runsas vulkaaninen jalkanaamio vitamiineilla ja hoitavilla uutteilla. Jalkasi ansaitsevat hyvinvoinnin. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat keveiltä ja virkeiltä. Askeleet ovat huomattavasti kevyemmät. Lasten jalkahoito Kynsien viilaus, käsikylpy, kynsinauhojen hoito, kevyt hieronta, voide, lakkaus 30 min 20 EUR KALAHARI SPA Etelä-Afrikasta peräisin oleva Kalahari Spa-tuotesarja on inspiroitu harvinaisesta taipaleesta maagiseen Kalaharin autiomaahan. Vuosisatoja salassa pidettyjen Afrikan aavikkolaisten kauneusreseptien mukaan valmistettuja Kalahari Spa-tuotteita käyttämällä on mahdollista kokea luonnon aarteiden todellinen ylellisyys. Ihoa uudistavat, puhdistavat ja kosteuttavat ainesosat on saatu afrikkalaisista eksoottisista puista ja kasveista, kuten apinanleipäpuuöljy, Kalaharin meloni, marula-hedelmä jne. Kaikki nämä tuotteet ovat luonnonvaraisia ja pakkaukset on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista. Koko tuotantoprosessi täyttää ekologiset vaatimukset. Kalahari osallistuu aktiivisesti myös hyväntekeväisyyteen, auttamalla avuntarpeessa olevia afrikkalaisia perheitä. Hierontahoito Kalaharin aavikon hiekalla 60 min 55 EUR Vapaudu stressistä ja koe aavikon henkäys. jonka mahdollistaa eksoottinen, syvältä rentouttava, ikimuistoinen koko kehon hieronta. Ylellinen ja mystinen aavikkokasvien aromi luo tunnelmaa, jaloille asetetaan lämpimät hiekkapussit ja hieronta alkaa... Lämpimällä luonnollisella kasvihierontaöljyllä on tehokkaasti kosteuttava ja pehmittävä vaikutus, vegetaariset aktiiviaineet yhdessä vitamiinien, hiilihydraattien ja aminohappojen kanssa vahvistavat ihosolujen luonnollista ikääntymisenvastaista suojajärjestelmää. Hieronta koostuu perinteisistä toimenpiteistä, joihin on yhdistetty voimakkaat venytykset ja painallukset, jotka parantavat lihasten joustavuutta, nivelten liikkuvuutta ja vapauttavat sekä fyysisestä että henkisestä jännityksestä. Hieronnan lopussa tarjotaan orgaanista, elimistöä puhdistavaa rooibos - eli punapensasteetä. Jokainen Kalaharin hierontahoidosta nauttija saa lahjaksi strutsinmunan kuoresta valmistetun rannerenkaan, joka symbolisoi henkistä tasapainoa ja hyvänolontunnetta. Kalaharin selkähoito 30 min 35 EUR Tämä hieronta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapautua jännityksestä ja väsymyksestä jo puolessa tunnissa. Selkähoito auttaa vahvistamaan lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tunnelman luovat aavikkokasvien mystinen aromi ja samettinen hierontaöljy, joka ravitsee ja vahvistaa ihoa. Ikivanhat hierontatekniikat poistavat kaulan ja selän alueen jännityksen ja elimistön sisäinen tasapaino palautuu.

14 Vartalokuorinta aavikon suolakristalleilla 45 min 40 EUR Mineraaleilla rikastettu ja laadultaan puhtain suola on peräisin Kalaharin aavikon suoladyyneiltä. Suolakristalleja on rikastettu luonnonmineraaleilla, ne kuorivat ihoa hyvin tehokkaasti ja tekevät siitä pehmeän, puhtaan ja hohtavan. Suola stimuloi myös verenkiertoa ja edesauttaa ihon nuorentumista. Kuorinnan jälkeen iho on raikas, pehmeä, terveempi, näyttää nuoremmalta ja pulppuaa tarmoa. Raskaana olevien kuorintaan käytetään aavikon hiekkaa. Kalahari-jalkahoito aurinkoisella Calabach-kurpitsalla 30 min 35 EUR Hoito alkaa punaisen teen jalkakylvyllä, joka edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Sen jälkeen jalat kuoritaan aavikon hiekalla, joka jättää ihon silkkisen pehmeäksi, puhtaaksi ja nuorekkaan hehkuvaksi. Hieronta Calabach -kurpitsalla vaikuttaa energiakanaviin ja rentouttaa jalkalihaksia. Hierontaöljy pehmittää, kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihosolujen kudoksia. Tuloksena on kevyet ja rentoutuneet jalat sekä erinomainen yleisvointi koko kehossa. Tsamma-käsienhoito 30 min 30 EUR Hoito alkaa punaisen teen käsikylvyllä, sitä seuraa kuorinta autiomaan hiekalla ja käsien hieronta olkavarteen saakka. Hoito sopii niille, jotka tekevät työtä, minkä yhteydessä kädet ovat jatkuvasti kuormittuneita, samoin tarjoaa se lievitystä niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneella työskennellen. Käsien hieronta on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka eivät halua koko kehon hierontaa, mutta silti haluavat rentoutusta, jonka hieronta tarjoaa. Tärkeimpien pisteiden stimuloinnin kautta koko vartalo saavuttaa hyvänolontunteen ja tasapainon. VARTALOHOIDOT Deluxe Suklaahoito 60 min 55 EUR Sano hyvästit stressille ja tervehdi suklaan tarjoamaa harmoniaa! Kaakaopavuista valmistetulla suklaalla on merkittävä vaikutus ihon kauneudelle. Ikivihreä trooppinen kaakaopuu kasvaa Amazonin ja Orinoco-jokien yläjuoksulla ja sen latinankielinen nimi Theobroma tarkoittaa "jumalten hedelmät". Kaakaopuun pavuista valmistettu kaakaopuuterikääre auttaa muokkaamaan vartalon muotoa ja vähentämään "appelsiini-ihoa. Tieteelliset tutkimukset ovat todistaneet kaakaolla olevan stimuloiva vaikutus endorfiinien eli ns. onnenhormonien syntyyn, jotka luovat paremman mielialan ja samalla vaikuttavat tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Suklaahaude sisältää kaakaopavuista uutettua kofeiinia ja polyfenolia, joka parantaa vartalon muotoa, ravitsee, kosteuttaa sekä virkistää ihoa ja mikä tärkeintä, auttaa vapautumaan selluliitista. Deluxe-suklaahoito välittää elimistöön kaikki suklaan fysiologiset ja emotionaaliset hoito-ominaisuudet ilman ainuttakaan ylimääräistä kaloria! Suklaahoito parantaa vartalon siluettia, vähentää "appelsiini-ihoa, lisää endorfiinien tuotantoa, luo paremman mielialan ja myötävaikuttaa tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Kolminkertainen ihoa kosteuttava vaikutus.

15 Deluxe-punaviinihoito 60 min 55 EUR Ikuinen nuoruus... Jumalten tavoittamaton salaisuus... Ainutlaatuinen tapa taistelussa stressiä vastaan. Viimeinen sana kauneudenhoidossa. Viini + kauneus = viiniterapia. Punaisilla viinirypäleillä on tehokas vapaiden radikaalien vastainen vaikutus niiden siemenien ja hedelmämalton sisältävän polyfenolin ansiosta, josta tulee kauneudenhoitotuotteissa todellinen lääke ikääntymistä vastaan. Punaisten viinirypäleiden uutteesta, viinistä ja öljyistä saatava mikropuuteri veteen yhdistettynä muodostaa miellyttävän pinkin voidemaisen hauteen, joka hemmottelee kehoasi hellävaraisesti. Viiniterapia auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden, lisää hohtoa, voimaa ja tonusta, hidastaa ennenaikaista ikääntymisprosessia ja auttaa vapautumaan stressistä. Hoidon tavoitteena on säilyttää ihon nuorekkuus, joustavuus ja suojamekanismi vapaita radikaaleja vastaan. Pingottaa ihoa ja muokkaa vartalon muotoja, hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, vapauttaa stressistä. Sopii vartalon trimmaamiseen painonpudotuksen tai synnytyksen jälkeen. Deluxe-kahvihoito 60 min 55 EUR Verraton esimerkki kahvin elvyttävästä vaikutuksesta. Millaisia tunteita kahvi herättää meissä? Kahvintarve on jokaisella erilainen, mutta piristävään kahviin perustuva vartalohoito tarjoaa jotain tavanomaisesta kahvinautinnosta poikkeavaa. Hienot tekstuurit ja intensiivinen kahviaromi virkistävät aisteja, ympäröiden kehoamme, samalla kun tehokkaat aktiiviaineet imeytyvät ihoon. Kahvin hyväilevä vaikutus - hyvänolontunne aisteille ja hyödyllisyys keholle. Spa Deluxe Coffee-vartalohoito auttaa poistamaan nestettä kehosta, hoikentaa, muokkaa ja trimmaa vartaloa, sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Sopii hoikentavaksi ja trimmaavaksi hoidoksi kofeiinin rasvaa polttavan vaikutuksen ansiosta. Sopii erinomaisesti rasvaimun, synnytyksen tai hoikistavan dieetin jälkeen. Suosittelemme kahvihoitoa naisille, jotka haluavat poistaa eletyn elämän merkkejä keholtaan tai muokata ongelmallisia alueita. Muokkaa, trimmaa vartaloa, poistaa ylimääräiset nesteet ongelma-alueilta kuten vatsa, reidet ja pakarat. Edistää lipolyysia. Vähentää "appelsiini-ihoa.

16 ALGOANE VARTALOHOIDOT Rentouttava suklaahoito hieronnalla 90 min 65 EUR Rentouttava suklaahoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Nykyaikainen elämä vaatii välillä pysähtymistä hetkeksi, rentoutumista ja stressin poistamista. Hoito tarjoaa täydellisen hemmottelun ja harmonian hetken, jotta voisitte irrottautua tästä maailmasta ja nauttia hetkestä itsenne kanssa. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Rentouttava hieronta - Rentouttava ja rauhoittava vartalokääre suklaavaahdolla - Tehokas kosteuttava viimeistely iholle Energiaa antava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR Energiaa antava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Vartalon tasapainoa palauttava hoito, ihanteellinen lääke väsymystä vastaan. Sisältää tehokkaan hieronnan, joka virkistää ja stimuloi väsynyttä elimistöä. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Energiaa antava hieronta - Vartalokääre merilevällä ja mikroelementeillä - Vartalovoide tai tehokas kosteuttava viimeistely iholle Elimistöä puhdistava hoito hieronnalla Elimistöä puhdistava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla Appelsiinin ja mudan arvokkaita ominaisuuksia sisältävä vitamiinihoito, joka auttaa poistamaan toksiineja ja virkistää vartaloa. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Nestettä poistava hieronta - Nestettä poistava ja rentouttava muta appelsiininkuorella - Jalkoja virkistävä geeli ja vartalovoide viimeistelyyn Hoikentava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR 120 min 80 EUR 90 min 65 EUR

17 Hoikentava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Todella toimiva vallankumouksellinen yhdistelmä: erityinen hoikentava hieronta ja lämmittävä naamio, jolla on "sulattava" ja nestettä poistava vaikutus. Paras ratkaisu vartalon hoikentamiseksi ja tasoittamiseksi. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Hoikentava hieronta - Selluliittia pehmentävä itse lämpenevä naamio - Hoikentava vartalovesi tai -voide viimeistelyyn Ylellinen kuoriva merikristallihoito 45 min 35 EUR Hoidon tavoitteena on ihon pehmentäminen ja ravitseminen, poistamalla samalla kuolleet ihosolut. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta lisäävän ominaisuutensa että sen antaman hyvinvoinnin takia. Hoito puhdistaa vartalon perusteellisesti, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon aktiiviaineiden vastaanottokykyä, minkä vuoksi tämä hoito sopii ihanteellisesti vartalohoitosarjan alkuun tai ennen auringon ottamista pysyvän ja kauniin ihonvärin saamiseksi. Kiinteyttävä suklaa-kahvihoito 60 min 50 EUR Koko vartalon täydellinen ja dynaaminen hoikentava hoito on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat parantaa ihon ulkonäköä sekä aktivoida hoikentumisprosessia. Hoidon aikana kuoritaan koko vartalo, keskittyen ongelmallisiin alueisiin. Hoito kiinteyttää ihoa, vähentää selluliittia sekä poistaa toksiineja ja ylimääräistä nestettä. Suklaan ja kahvin aromin ansiosta hoito tarjoaa todellisen rentoutuksen ja aistillisen elämyksen. Kosteuttava mangovahahoito 60 min 50 EUR Tämä erittäin miellyttävä ja aromaattinen tehokkaasti kosteuttava vartalohoito muuttaa ihon sametinpehmeäksi ja sileäksi. Mehiläisvahapohjaisen mangonaamion sisältävät luonnolliset ainekset antavat iholle pehmeyttä, elastisuutta sekä kimmoisuutta, tuloksena ihanteellisesti ravittu, tuoksuva sekä silkkimäinen iho. Vartaloa kiinteyttävä hoito 60 min 50 EUR Hoito keskittyy ongelma-alueisiin (vatsa, pakarat, reidet). Printtinaamion sisältämillä aktiiviaineilla on vahva toksiineja (myrkkyaineita) poistava sekä rasvasoluja hajottava vaikutus. Kasviproteiinit ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Hoito takaa suurenmoisen olon ja todella kauniin vartalon.

18 Kuona-aineita poistava hoito Marine detox 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on poistaa elimistöstä ylimääräinen vesi, toksiinit sekä kuona-aineet. Aluksi kuoritaan koko vartalo, tätä seuraa merivesi- ja leväpohjainen naamio, joka nopeuttaa hikoiluprosessia, poistaen elimistöstä toksiinit sekä kuona-aineet. Samalla naamio rikastuttaa ihoa hiven- ja kivennäisaineilla. Hoito päättyy hierontaan. Hoikentava hoito Silhouette contour 60 min 50 EUR Erityinen hoito selluliittia sekä liikalihavuutta vasten, vähentäen ja poistaen epämiellyttävät ilmiöt sekä parantaen vartalon muotoja. Koko vartalon kuorintaa seuraa selluliittia torjuva levänaamio ja hoito päättyy koko vartalon hierontaan. Selluliitin polttaja" 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on tarjota tehokas selluliitin poltto merilevän toksiineja ja kuona-aineita poistavan vaikutuksen avulla. Perusteellinen vartalohoito alkaa vartalon kuorinnalla itse lämpiävällä tuotteella. Viimeksi mainittu poistaa ihon pinnasta kuolleet solut sekä rikastuttaa elimistöä merellisillä aktiiviaineilla. Seuraavaksi ongelma-alueille levitetään merilevänaamio, jolla on lisäksi selluliittia torjuva sekä kuona-aineita poistava vaikutus. Samalla eukalyptus, laventeli ja rosmariini palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito päättyy vartalohierontaan, jonka aikana levitetään lämmittävä selluliittigeeli ongelma-alueille. Raikastava jalkahoito 45 min 38 EUR Hoidon tarkoituksena on tarjota lievitystä väsyneille, painaville, jomottaville ja öisin kouristeleville, turvonneille jaloille. Hoito parantaa verenkiertoa sekä vähentää ylimääräisen nesteen kerääntymistä jalkoihin. Tuloksena on ihmeen kevyt olo. Väsyneiden jalkojen hoito on tehokas sekä samalla nautinnollisen rentouttava, hoidossa jalat kääritään aktiivikääreeseen samalla hellästi hieroen. Odottaville äideille 50 min 45 EUR Kyse on hellästä ja kevyestä vartalohoidosta. Hoidon aikana hoidetaan hellästi lasta odottavan naisen vartaloa. Hoito alkaa vartalon puhdistamisella hellällä kuorinta-aineella, joka poistaa kuolleet ihosolut sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Sen jälkeen vartalo kääritään mehiläisvahapohjaiseen mangokääreeseen, jonka luonnolliset ainekset takaavat ihon pehmeyden, elastisuuden ja kimmoisuuden saavuttaen ihanteellisen ravitun ja silkkimäisen ihon. Hoito päättyy vartalon voiteluun kosteuttavalla vartalovoiteella, jonka sisältämä sheavoi jättää iholle suojaavan kerroksen sekä takaa sametinpehmeän ja kevyesti tuoksuvan ihon. Näin tuleva äiti voi keskittyä raskaudestaan nauttimiseen.

19 Täydellinen hemmottelu" 60 min 65 EUR Kaiken käsittävä hoito vartalolle, kasvoille ja mielelle. Hoito alkaa koko vartalon kuorimisella merisuolalla ja kukkaöljyillä, jonka jälkeen vartalonne on ihmeen pehmeä ja silkkimäinen. Tätä seuraa kosteuttava kasvohoito, joka alkaa ihon puhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen kasvoille levitetään naamio, joka palauttaa ihon kosteuspitoisuuden sekä kauniin hohteen. Kasvonaamion vaikuttaessa selkään levitetään itse lämpiävä muta, joka poistaa väsymyksen ja rasituksen. Herättäkää vartalonne ja mielenne sekä nauttikaa täydellisen loistavasta ja silkkimäisestä ihostanne! Bali spa-vartalohoito 60 min 50 EUR Hoito alkaa koko vartalon kuorinnalla luonnollisella Karibianmeren saarten ruskealla sokerilla. Kuorinta-aineen miellyttävä vanilja-aromi hellii mieltä ja makeamantelin öljy sekä E-vitamiini muuttavat ihon silkinpehmeäksi. Tätä seuraa eksklusiivinen Bali Spa-hieronta lämpimällä aromiöljyllä. Erityiset hierontaotteet vapauttavat lihasjännityksestä, rentouttavat mieltä ja palauttavat harmonian vartaloonne. Bali spa-vartalohoito rentouttavalla naamiolla 90 min 65 EUR Tämän hoidon avainsanoja ovat merellinen rytmi, aromiterapian parantava voima sekä refleksologiset hierontaotteet. Tämä runsas hoito alkaa rentouttavalla ja syväpuhdistavalla vartalon kuorinnalla, jonka aikana ruskean sokerin hiukkaset poistavat karheuden ihon pinnasta ja makeamantelin öljy kosteuttaa sekä ravitsee ihoa. Tätä seuraa siveltimellä vartalolle levitettävä aromaattinen naamio, joka puhdistaa elimistön kuona-aineista, rikastuttaa ihoa vitamiineilla sekä palauttaa ihon parhaan mahdollisen tasapainon ja pehmeyden. Hoito päättyy ylelliseen Bali Spa-hierontaan, parantaen vartaloanne ja mieltänne. DERMALIFE SPA-OCEAN - KAPSELIHOIDOT Elimistöä puhdistava kapselihoito Detox 45 min 45 EUR Tämän miellyttävän ja rentouttavan hoidon tarkoituksena on poistaa tehokkaasti ylimääräinen neste elimistöstä, toksiinit sekä kuona-aineet, minkä ansiosta hoikentumisprosessi aktivoituu. Hoito alkaa koko vartalon perusteellisella kuorinnalla. Tätä seuraa meriveden mineraaleihin ja ruskoleviin pohjautuva naamio, joka täyttää ihon hiven- ja kivennäisaineilla, nopeuttaa hikoiluprosessia sekä poistaa elimistöstä kuona- ja myrkkyaineet. Sen jälkeen koet puhdistavan DermalifteTM-kapseliohjelman ansiosta todellisen "uudelleensyntymisen". Hoidon lopussa vartalolle levitetään kosteuttava ja pehmentävä vartalovoide. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

20 Virkistävä kapselihoito "Meren raikkaus" 45 min 45 EUR Hellivä ja miellyttävä väsymystä torjuva hoito, joka vähentää jännitystä sekä virkistää elimistöä kuin raikas merituuli. Merellisillä tehoaineilla kuorien poistetaan kuolleet ihosolut ja sen jälkeen vartalo kääritään merilevää sisältävään kääreeseen. Sen luonnolliset ainekset sisältävät erilaisia vitamiineja sekä kivennäisaineita, aktivoiden luonnollisen hikoiluprosessin sekä parantaen veren- ja lymfakiertoa. Merellisellä vartalokääreellä on lisäksi hyvä vaikutus ihoon, se muuttaa ihon pehmeäksi ja miellyttäväksi. DermalifteTM- kapseliohjelma stimuloi ja antaa energiaa, sen säteilevä kuumuus lämmittää vartaloa parantaen verenkiertoa. Hoidon lopussa vartalo kosteutetaan virkistävällä vartalovoiteella. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Selluliittiä vähentävä kapselihoito 45 min 45 EUR Tässä tehokkaassa selluliittia torjuvassa Algoanen-hoidossa selluliittia vähentäviä ja hoikentavia tuotteita täydennetään Dermalif tetmkapseliohjelmalla. Hoito on suunniteltu nimenomaan selluliitin vähentämiseen ja vartalon muotojen parantamiseen. DermalifteTM-kapseliohjelma tehostaa merellisillä tehoaineilla varustetun vartalokääreen vaikutusta ja päättyy virkistävään kylmän-lämpimään Vichy-suihkuun. Hoidon lopussa vartalolle levitettävään vartalovoiteeseen on lisätty hoikentavia eteerisiä öljyjä, jotka täydentävät voiteen vaikutusta. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Stressiä lievittävä kapselihoito "Silkkimäinen kosketus" 45 min 45 EUR Miellyttävä väsymyksen vastainen hoito rikastuttaa elimistöä kivennäis- ja hivenaineilla muuttaen samalla ihon silkinpehmeäksi ja parantaen sen kimmoisuutta. Eteeristen öljyjen ja lehmuksen yhdistelmä luo "ajan pysäyttävän" tunnelman vartalolle ja mielelle auttaen rentoutumaan sekä viemällä tuoksujen, struktuurien ja liikkeiden lumoukseen. Naamion vaikuttaessa kapseliohjelma hellii vartaloanne höyrykääreellä, jossa sininen väri antaa voimaa. Hoito lievittää stressiä, rentouttaa sekä rauhoittaa vartaloa ja mieltä, luoden harmonian koko vartaloonne. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Nuorentava kapselihoito kukilla ja merikristalleilla 45 min 45 EUR Hoidon tarkoituksen on pehmentää, kosteuttaa sekä ravita ihoa ja samalla muuttaa se silkinpehmeäksi perusteellisella kuorinnalla. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta parantavan vaikutuksen että sen tarjoaman hyvinvoinnin vuoksi. Menetelmä puhdistaa elimistöä, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon kykyä vastaanottaa aktiiviaineita. Kapseliohjelma parantaa tehokkaasti verenkiertoa, virkistää ja muuttaa ihon elastisemmaksi, stimuloiden samalla kollageenin synteesiä. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, hohtava ja kevyesti tuoksuva. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 Hoidon kulku: alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito alle 18 v. 50 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 50 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR

KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO EUR KÄSIHOIDOT KLASSINEN KYNSIHOITO - 50 min 29 EUR Hyvin hoidetut ja kauniit kynnet tuovat itsevarmuutta ja viimeistelevät tyylisi. Klassinen kynsihoito sisältää kaikki kynsien hyvinvoinnista huolehtimisen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 80,00 90,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot

Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Hinnasto 01.02.2014 Hyvät asiakkaamme, muistattehan että peruuttamattomista hoidoista veloitamme koko hoidon hinnan! Kasvohoidot Dermalogica kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti Face-mapping ihoanalyysin

Lisätiedot

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036

HINNASTO. Kosmetologi Jelena Kass. kassjelena@gmail.com +358 466801036 HINNASTO Kosmetologi Jelena Kass kassjelena@gmail.com +358 466801036 Guinot kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitometodeja. Guinot oli ensimmäinen, joka keksi

Lisätiedot

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide

Hinnasto. Ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänellä 55 (60-75min) Pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon syväpuhdistus, naamio, hoitovoide Hinnasto Kasvohoidot sisältävät kulmien muotoilun/siistimisen, sekä silmänympärysnaamion Hoitosarjoina fytoaromaattinen YonKa ja korkealaatuiseen luonnon saveen perustuva luonnonkosmetiikkasarja Cattier

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

HOITOHINNASTO HEMMOTTELU- JA KAUNEUDENHOITO PARTURI- JA KAMPAAMO - HIERONTAHOIDOT VARAUKSET SEKÄ LISÄTIEDOT: Tahko Span vastaanotto puh. 020 747 9900 tai info@tahkospa.fi Kuluton peruutus edellisenä päivänä

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Pikakaunistus Intermezzo

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT

Hinnasto. ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h VARTALOHOIDOT ERIKOISKASVOHOIDOT kesto: 1h- 1,5h PUHDISTAVA SITRUUNA-ERIKOISKASVOHOITO... 85 Puhdistaa ihoa, tasapainottaa talineritystä. Sopii epäpuhtaalle akneiholle, sopii erinomaisesti myös nuorille. Hoitoon sisältyy:

Lisätiedot

TULOSSA ELOKUUSSA 2013

TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA TULOSSA ELOKUUSSA 2013 ammattilaissarja UUTTA Hypoallerginen tuotesarja vartalon hoitoon Valmistetaan luonnon uutteista ja luomuöljyistä -yli 90% luonnon ainesosia Innovatiiviset

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta.

Kaikista hoidoista vastaa asiantunteva kosmetologi. MUSCLE MELT Hieronta 30 minuuttia Selän ja niskan alueen rentouttava hieronta. HOITOMENU express [ COMFORT ZONE ] Viking Linen Travel Spassa ja Spa Wellnessissä nautit italialaisen Comfort Zone -sarjan tuotteilla tehtävistä hoidoista ja koet ihanan rentouttavan hoitohetken. Mitoitamme

Lisätiedot

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24%

KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% KauneusUnelma Hinnasto sis. Alv. 24% RIPSET & KULMAT RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) KULMIEN KESTOVÄRJÄYS (sis. muotoilun) 18 RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS 20 KULMIEN MUOTOILU NISKA-HARTIAHIERONTA

Lisätiedot

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia.

Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, paitsi klassiset hierontahoidot, jotka ovat arvonlisäverottomia. Kasvohoidot Kasvohoidoissa käytämme Académie Scientifique de Beauté- sarjan tuotteita. Oikeat kotihoitotuotteet ja tehokkaat hoidot tuovat nopeasti näkyviä tuloksia, jotka kestävät pitkään. Académie on

Lisätiedot

Varaa oma aikasi numerosta

Varaa oma aikasi numerosta Varaa oma aikasi numerosta 010 76 65714 SOKOS KAARI Hyvä Olo hoitola & parturi-kampaamo ma pe 9 21 / la 9 18 / su suljettu puh. 010 76 65714 www.sokospalvelut.fi HOITOLA PARTURI KAMPAAMO Hemmottelua, kauneutta

Lisätiedot

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013

KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 KAUNEUSPALVELUT TALLINK SPA & CONFERENCE HOTEL 2013 HERA-salonkien hyvät toimintatavat Tavoitteenamme on tarjota nautittava loma perheen ja ystävien kanssa tai rentouttava tauko liikematkalla. Jotta tuntisit

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617

Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Hinnasto 02/2015 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Hieronnat ja hemmottelu

Hieronnat ja hemmottelu Hieronnat ja hemmottelu Perushieronta 69 / 45 min Hieronnassa keskitytään tarpeiden mukaan kehon eri osa-alueille. Perushieronta rentouttaa, laukaisee lihasjännityksiä, virkistää verenkiertoa ja lisää

Lisätiedot

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85

PUHDISTAVA, TEHOKAS JA KIRKASTAVA ULTRAÄÄNIKASVOHOITO 85 min / 85 HINNASTO KASVOHOIDOT VILLA FINON MARJAISA PERUSKASVOHOITO 70 min / 70 Eri ihotyypit huomioiva peruskasvohoito, johon kuuluu alkurentoutus, pinta-puhdistus, pieni ihoanalyysi, jonka mukaan valitaan sopivat

Lisätiedot

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide

Kasvohoidot. Miesten kasvohoidot. Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kullan Kaunistava Kosketus Hinnasto 2014 Kasvohoidot Ihon puhdistus 52 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, naamio, hoitovoide Kasvohoito 48 Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien

Lisätiedot

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan

PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan PER SKIN TYPE Ihotyypin mukaan Normaali / kuiva iho Rikastettu AHAhedelmähapoilla Kevyesti kuoriva AHA-kasvovesi AHA- hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka jättää ihon raikkaaksi ja säteileväksi.

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja!

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

Palveluhinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Palveluhinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Palveluhinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi AROMAATTISET KASVOHOIDOT SUOSITUIN LE GRAND CLASSIQUE IP M Täydellinen kasvohoito, joka

Lisätiedot

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients

exceptional skin food unrefined & organic SHEA& COCOA SHEA BUTTER LAVENDER BUTTER BUTTER www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients exceptional skin food COCOA SHEA& LAVENDER SHEA www.zoyagoespretty.com 100% Organic ingredients Yksinkertainen on kaunista: exceptional skin food Ihonhoidossa uskomme puhtauteen ja aitohin raaka-aineisiin.

Lisätiedot

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi

Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Marielina Sibeliuksenkatu 23, 04400 Järvenpää Ajanvaraus: 010 235 0070 tai netissä www.marielina.fi Hoitolahinnasto Toivotamme Teidät tervetulleeksi rentouttaviin ja kaunistaviin hoitoihimme! KASVOHOIDOT

Lisätiedot

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi

Hoitohinnasto. Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki. puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Hoitohinnasto Sky Beauty Oy Siltasaarenkatu 1 00530 Helsinki puh. (09) 498 267 info@skybeauty.fi www.skybeauty.fi Aromaattiset kasvohoidot Aromatherapy, a family affair since 1954 Tutustustumishoito Intermezzo

Lisätiedot

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75

KASVOT. Täydellinen kasvohoito ultraäänipuhdistuksella tai timanttihionnalla (1 h 30 min) 75 Kosmetologi KASVOT Täydellinen kasvohoito Pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvo+kaula+decolté-hieronta, käsihieronta, ihotyypinmukainen naamio ja päivävoide

Lisätiedot

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu

KULTARANTA WELLNESS hoitomenu KULTARANTA WELLNESS hoitomenu Kultaranta Resort Särkänsalmentie 178 p. 075 326 6000 l Sisällys l Kultaranta Wellness... 2 Kasvohoidot... 3 Vartalohoidot... 4 Käsi- ja jalkahoidot... 5 Vyöhyketerapiahoidot...

Lisätiedot

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1:

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Laavakivihieronta 75 min - Hieronnassa käytettävillä lämpimillä laavakivillä on syvärentouttava ja energiaa tuova vaikutus. Mineraalikivien energia, lämpö ja hieronta

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle

hoitomenu face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle face treatments special hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aika 60 min. hinta 80 hoitomenu hydramemory collagen 24h syväkosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta.

Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Jalkahoidot Acapulcon jalkahoito 65 Kovettumien poisto, kynsien leikkuu, tarvittaessa kynsien ohentaminen, kynsinauhojen hoito, lakkaus + hieronta. Kesto 75 min. Jalkahoito +sääret 90 Sisältää Acapulcon

Lisätiedot

HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 VÄRI / RAIDAT JA MUOTOILU

HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 VÄRI / RAIDAT JA MUOTOILU HIUSTEN MUOTOILU PEILI HIUSSALI HELSINKI HINNASTO 01.01.2011 Sisältää pesun ja kuivauksen Peilin omistaja Hiusmuotoilija Timo Mäkinen Hiusten muotoilu 56 82-102 45 66 84 Otsahiusten siist. tai koneella

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin.

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40

KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013. Perusjalkahoito... 40 KOSMETIK CHANCE HINNASTO 2013 JALKAHOITO Perusjalkahoito... 40 Jalkakylpy Hoito-osuus: kynnet, kynsinauhat, kovettumat, känsät, syylät Jalkavoide Jalkahoidon lisäpalvelut: Hieronta... 10 Kynsien lakkaus...

Lisätiedot

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74

KauneusHuone Vilas. VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62. TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO 90 min 79 eläkeläiset 74 Hinnasto KASVOHOIDOT KauneusHuone Vilas VILAS KASVOHOITO 60 min 67 eläkeläiset 62 - Alkupuhdistus ihotyypin mukaan - Tehoampulli - Hieronta - Naamio ihotyypin mukaan - Hoitovoiteet TÄYDELLINEN VILAS KASVOHOITO

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Hydramemory Collagen Monitehoinen kasvohoito, joka kirkastaa ja kiinteyttää. Hoito

Lisätiedot

Kauneushoitola SinunPäiväsi

Kauneushoitola SinunPäiväsi Kauneushoitola SinunPäiväsi Kasvot Perinteinen kasvohoito... 63 Soveltuu kaikille Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kulmien siistiminen, hieronta, naamio (naamion aikana

Lisätiedot

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO

KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO KURIKAN APTEEKIN HOITOLAHINNASTO Ajanvaraus ja tiedustelut apteekista tai puhelimitse 06 450 2023 KASVOT: Nimue Active Rejuvenation uudistava hapotuskäsittely 79 Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, 15 % hapotus,

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Mikä aiheuttaa nesteen kerääntymisen Epänormaali imunestekierto aiheuttaa muutoksia

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

HerbOlive tuotekuvasto

HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotekuvasto HerbOlive tuotteet ovat nyt Suomessa. Oliiviöljyn hyvää tekevät vaikutukset on tunnettu jo antiikin ajoista asti.herbolive ihonhoitotuotteet auttavat ihoasi ylläpitämään ihosi luonnollista

Lisätiedot

Kasvo- ja vartalohoidot

Kasvo- ja vartalohoidot Kauneushoitola Kullan Kaunistava Kosketus, Kolin Kosketus Avataan 22.3 klo 14.00 Suosittelemme ennakkovarausta, siten pystymme tarjoamaan juuri sinulle sopivat ajat. Hoitoja saatavana myös parihoitona.

Lisätiedot

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan

fytoaromaattisten hoitojen maailmaan yonka.com Astu fytoaromaattisten hoitojen maailmaan S I S Ä L L Y S KASVOHOIDOT PUHDISTUS Le Grand Classique - Syväpuhdistava, palauttava ja rentouttava kasvohoito 4 KOSTEUTUS Hydralessence - 60 min Pitkävaikutteinen,

Lisätiedot

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD

BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Lehdistötiedote helmikuu BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD BIOTHERM SKIN BEST WONDER MUD Ihmeitä tekevä naamio Iho saa uutta hehkua välittömästi. Ihohuokoset supistuvat näkyvästi. Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction

STEMCELL TECHNOLOGY. 4-Dimensional. Wrinkle Reduction 4-Dimensional Reduction Wrinkle Reduction 1 Mitä tarkoitetaan kantasoluilla? Kantasolut ovat ainutkertaisia soluja, joita esiintyy pieniä määriä miltei kaikissa kehon kudoksissa. Myös ihossa on kantasoluja.

Lisätiedot

Pakettiin sisältyy: Pakettiin sisältyy:

Pakettiin sisältyy: Pakettiin sisältyy: HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Meriton Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine

1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus 2. Clarifying face cleanser- sweet orange 3. Toning face elixir- madurai jasmine 1 KASVOTUOTTEET 1. Replenishing face cleanser- pink hibiscus Puhdistusmaito normaalista kuivalle sekä herkälle iholle. Käytetään aamuin ja illoin ihon puhdistamiseen. Vaikuttavina raaka- aineina tuotteessa

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki

WWW.CUTRIN.FI. Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki WWW.CUTRIN.FI Uskomattoman ihana tuotesarja! Olen suositellut sitä kaikille ystävilleni. - Maarit, 50 v., myyntiryhmän päällikkö, Helsinki CUTRIN PREMIUM VIE HIUSTESI HYVINVOINTI ASTETTA PIDEMMÄLLE: Kauniiden

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU BIOLINE KASVOHOIDOT: Naturalbalance kasvohoito... 70 Jotta ihosi olisi kaunis tänään ja nuorempi huomenna. Luomuraaka-aineisiin ja elintapoihin perustuva uusi kasvohoito kaikille ihotyypeille. Seductage

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan-

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan- HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB -Kaikki kohdallaan- UUTUUS! Linna Spa uusi tapa hemmotella itseäsi Decléor aromaterapian asiantuntija Vanajanlinna Golf & Country Clubin klubirakennuksessa oleva

Lisätiedot

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e

v o i d e s a r j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e v o i d e s a j a K a u n e u d e l l a e i o l e i k ä ä Y l e l l i s t ä h o i t o a a i k u i s e l l e i h o l l e Kolloidikulta kumppanisi ik äänt ymistä vastaan Ylellinen Gold Regenesis -kosmetiikkatuotesaja

Lisätiedot

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan!

UUTUUS EQOLOGY. Aktiivinen Kollageeni2. Nauti nuorekkaasta ihosta. Taistele tehokkaasti ikääntymistä vastaan! UUTUUS EQOLOGY Nauti nuorekkaasta ihosta Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä Tarjoaa elinvoimaa, vahvuutta ja kimmoisuutta Kosteuttaa Kasvattaa luonnollista kollageenin tuotantoa Taistele tehokkaasti

Lisätiedot

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018

KAUNEUSPISTE LINNAN NEIDON HINNASTO 2018 Talaskuja 3, Hämeenlinna ( Mehiläisen talo ) puh: 044-300 9995 birgit@kauneuspistelinnanneito.fi, www.kauneuspistelinnanneito.fi Avoinna ma-pe 09.00-18.00, ilta- ja lauantaiajat sop.mukaan KAUNEUSPISTE

Lisätiedot

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty.

TIME CONTROL. Start turning back time now. The power of medical beauty. TIME CONTROL Start turning back time now The power of medical beauty. TIME CONTROL Laadukas anti-aging ihonhoitotuotesarja, joka täyttää vaativammatkin odotukset TIME CONTROL -ihonhoito-sarja perustuu

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa

SPA ETIKETTI. Palveluksessanne Meriton Wellness Spa HYVÄ SPA ASIAKAS Toivotamme teidät tervetulleeksi Wellness Spa hoitolaan. Toivomme, että vierailunne täällä tulee olemaan unohtumaton kokemus ja että lähdette Wellness Spasta virkistäytyneinä ja rentoutuneina.

Lisätiedot

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla

Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla Terve ja kaunis iho suomalaisten luomumarjojen voimalla NÄIN KAIKKI ALKOI EkoPharma Professional on saanut juurensa Naviter Oy:n toimitusjohtajan ja perustajan Anni Linnavirran omasta kosmetiikka-allergiasta.

Lisätiedot

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla!

Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Tyydytä ihosi tarpeet UUSILLA ainutlaatuisilla ihonhoitotuotteilla! Esittelyssä Sisältää A-, C- ja E-vitamiineja Luonnon ja tieteen onnistunut liitto NouriFusion Uusi monivitamiini-ihonhoitosarja Nuorekas,

Lisätiedot

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 1.5.2012 Beauty Center

Lisätiedot

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50

PARFYYMIT/ EDP:T / VARTALONHOITOTUOTTEET. Klassikkotuoksut, kuvastohinta 16,50 PARFYYMIT, EAU DE PARFYYMIT, VARTALONHOITO FM GROUP FOR HOME -tuotteet ovat aitoja FM GROUP WORLD -tuotteita. Joulukuussa 2014 ja toukokuussa 2015 poistuneet tuoksut: - klassikkotuoksut: naisten 403, 405

Lisätiedot

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO

MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO MONIKÄYTTÖINEN YÖVOIDE/ NAAMIO INTENSIIVISTÄ KOSTEUTTA JA ENERGIAA KUIVALLE JA VÄSYNEELLE IHOLLE YHDISTIMME KASVONAAMION JAYÖVOITEEN PARHAAT PUOLET Monivaikutteinen MOSSA ENERGY BOOST yhdistää naamioiden

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

IPL karvanpoisto. Pakettihinnat

IPL karvanpoisto. Pakettihinnat IPL karvanpoisto E-Stylen valon ja radiofrekvenssin yhdistelmä hyydyttää karvankasvusolut ja pysäyttää karvatupen toiminnan. Karvankasvusta ja tulostoiveesta riipuen suositellaan e-style hoitoja. Leuka/Chin

Lisätiedot

Lehdistötiedote kesäkuu 2014

Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Lehdistötiedote kesäkuu 2014 Saho: ainutlaatuinen ihonhoitorituaali kauniin, hyväkuntoisen ihon saavuttamiseksi. Kaunis ihon näyttää virheettömältä ja silkinpehmeältä. SENSAIn ainutlaatuinen ihonhoitorituaali,

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN

TÄYDELLISIIN PÄIVIIN, PAREMPIIN HUOMISIIN SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN ANTI-AGING SPA SILUETTISPA YHDISTÄÄ TIETEEN JA TUNTEEN SiluettiSpa on Pohjoismaiden ensimmäinen anti-aging spa, jonka filosofiassa yhdistyvät hyvinvoinnille merkittävät osa-alueet. Uskomme yksilön oikeuteen

Lisätiedot

L I Q U I D G L O W SKIN BEST

L I Q U I D G L O W SKIN BEST TAISTELE IHON HELEYDEN 3 VIHOLLISTA VASTAAN: KUIVUUS, SAMEUS & ENNENAIKAINEN IKÄÄNTYMINEN L I Q U I D G L O W SKIN BEST Ravitsevan öljyn ja antioksidanttisen astaksantiini leväuutteen yhdistelmä heleyttää-

Lisätiedot

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU

Kosmetologinen hoitola Kosmetiikkamyymälä, spa HOITOMENU MARY COHR KASVOHOIDOT Catiolift kiinteyttävä mikrovirtahoito... 100 5 kerran sarjana... 480 Catiolift ja Beaute Lifting yhdistelmähoito...126 Tehokas kiinteyttävä hoitokokonaisuus. Beaute Lifting... 88

Lisätiedot

A N N A I H O S I H E H K U A

A N N A I H O S I H E H K U A ANNA IHOSI HEHKUA Trulūm on terveen ja hehkuvan ihon salaisuus. Terve iho tuntuu säteilevän sisältä päin, mutta nuorekkaan ihon säilyttäminen voi käydä vuosien saatossa vaikeaksi. Aika sekä jatkuva altistuminen

Lisätiedot

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen

Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Kylpylähoitola Wedenneito Hoitohinnasto 1.4.2014 alkaen Runnin kylpylähoitola Wedenneito tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia & rentouttavia hoitoja. Erikoisuutenamme ovat luonnonläheiset ja perinteistä

Lisätiedot

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet

Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet REVITALE Revitale anti-ageing hoitonaamiot ja ikääntyvän ihon Revitale-hoitotuotteet ANTI-AGEING NUORENNUSHOITO REVITALE ON OSA NYKYAIKAISTA, IKIAIKAISEEN REMEDIAL THERAPY HOITOPERINTEESEEN POHJAAVAA ONGELMALLISEN

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Skin Resonance Tasapainottava ja vahvistava hoito herkälle, herkästi punoittavalle

Lisätiedot

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI

ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI ANNA LUONNON SUOJATA IHOASI Enismmäinen täydellinen aurinkosarja, joka sisältää luonnollisia filttereitä, innovatiivisia tuotteita, läpinäkyviä ja miellyttäviä koostumuksia. UUSI ERILAINEN PAREMPI 100%

Lisätiedot

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin

IT S TIME TO RELAX REVITALIZE. With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure. Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin & IT S TIME TO RELAX REVITALIZE With Cuccio Naturalé Professional Manicure & Pedicure Uusi raikas ammattisarja käsi- ja jalkahoitoihin UUSI! Manikyyri Pedikyyri tuotesarja *Kaikki tuotteet eivät näy kuvassa

Lisätiedot

Hyvä vierailija! Hoitojen Su- Pe hinnat ovat voimassa kello 15.00:sta sunnuntaina kello 15.00 asti perjantaina.

Hyvä vierailija! Hoitojen Su- Pe hinnat ovat voimassa kello 15.00:sta sunnuntaina kello 15.00 asti perjantaina. FIN Hyvä vierailija! Olemme GOSPA:ssa tarjonneet erilaisia hoitoja jo 10 vuoden ajan. Hierojiemme hyvissä käsissä on ollut tuhansia ihmisiä. Kokemuksemme ja asiakaspalaute johtivat meidät päätökseen, että

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2015 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

Luontais-Kauneushoitola Koï

Luontais-Kauneushoitola Koï Luontais-Kauneushoitola Koï Avoinna ajanvarauksella puh: 040 6522 881 Hinnasto 2015 Tarkemmat tiedot hoidoista löydät www.koi.fi Konsultaatio ja tuntiveloitus 85 = hoidon hinta ei sisällä aine ja/tai materiaalikuluja.

Lisätiedot

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen.

AQUATONALE yhdistää thalasso- eli meriterapian energiaa meribiologian asiantuntemukseen. Kauneuden ammattilaisten käyttöön luotu AQUATONALE on meriperäinen ihonhoitosarja, joka ammentaa voimansa valtamerien syleilystä. Näin on aikaansaatu täsmävaikutteisia tuotteita, jotka ovat ennaltaehkäiseviä,

Lisätiedot

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta. Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 17.10.2011 Beauty Center Harmonia Hinnasto KÄSIHOITO

Lisätiedot

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE BC Oil Miracle Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Shampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Kevyt Silottava Hoitoöljy Silottava Hoitoöljy Kiiltosuihke Muotoiluvoide

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot