Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)"

Transkriptio

1 Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa aika numerosta tai lähettämällä viesti osoitteeseen

2

3 KASVOHOIDOT Guinot hydradermie kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitomenetelmiä. Guinot keksi ensimmäisenä galvaanisen ionisoinnin mahtavan vaikutuksen iholle: syväpuhdistus, kosteutus ja aktiivisten aineiden imeyttäminen. Hoito sopeutetaan jokaisen asiakkaan ihon vaatimuksiin ja tarpeisiin. Hydradermie - salaisuus, jonka useat hyviä ja tehokkaita hoitoja arvostavat naiset ympäri maailman ovat löytäneet. Hydradermie-hoidon vaikutukset: syväpuhdistaa ihon, palauttaa ihon optimaalisen kosteustason, vähentää ryppyjen syntyä, palauttaa ihon nuorekkaan kirkkauden, rauhoittaa ja varustaa ihoa hapella, vähentää couperosaa ja herkkyyttä. Hydradermie - hoidon estävät: sydämentahdistin, metalliproteesit kallossa tai olassa, raskaus. Hydra lift kasvohoidot Tähän asti kiinteyttävät kasvohoidot ovat toimineet vain ihon pinnalla, parantaen pintakerroksia ja kiinteyttäen elastisia säikeitä. Hydra Lift on todellinen nuoruuden vallankumous, joka stimuloi kasvolihaksia hellän mikrovirran avulla ja antaa lihaksille kimmoisuutta ja kasvonpiirteille nostavan vaikutuksen. Hydra Lift-hoidon vaikutukset: kirkas iho, kiinteät kasvonpiirteet, kasvolihaksia välittömästi nostava vaikutus, kiinteyttää löystynyttä ihoa ja silottaa ryppyjä. Hydra Lift hoidon estävät: sydämentahdistin, epilepsia, metallilevy kallossa tai olassa, raskaus. Hydradermie "Double Ionisation" 60 min 59 EUR Kauniin ja kirkkaan ihon salaisuus on sen hyvä kosteutus ja puhtaus. Hydradermie-hoidon hellä ionisointi puhdistaa ihoa pintakerrosta syvemmältä, työstäen jokaisen ihohuokosen kasvoilla ja kaulalla. Sen lisäksi ihoa kosteutetaan perusteellisesti ja rikastetaan aktiivisilla aineilla, jotka auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon aikana kaikki tuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopiviksi. Hydradermie- hoito päättyy rentouttavaan hierontaan ja iholle sopivaan naamioon ja voiteeseen.

4 Puhdistava Hydradermie nuorille 50 min 45 EUR Hoidon aikana poistetaan iholta meikki ja epäpuhtaudet, kuoritaan iho perusteellisesti ja poistetaan tukkeumat mekaanisella puhdistuksella. Iholle levitettävä naamio supistaa huokosia, poistaa iholta liian rasvan ja kirkastaa ihonväriä. Lopuksi iholle levitetään suojaavat ja parantavat kasvotuotteet. Hydradermie Age Logic 60 min 70 EUR Ylellinen ja erittäin tehokas täydennetty versio Hydradermie-hoidosta, jossa kasvojen ja kaulan lisäksi käsitellään myös dekoltee ja silmänympärykset. Hoidossa käytetään erityistä Age Logic-seerumigeeliä, joka on valittu juuri kypsän ihon tarpeet huomioon ottaen. Rentouttava hieronta, tehokas naamio ja kasvovoide jättävät ihon upean raikkaaksi ja kauniin kuulaaksi. Hydra Lift 60 min 59 EUR Kasvo- ja kaulalihaksia kiinteyttävä hoito, joka palauttaa lihasten kimmoisuuden ja kiinteyden hellän mikrovirran avulla. Hoidon alussa stimuloidaan lymfakiertoa, jotta kudoksista poistuisi liika neste ja kuona-aineet, mikä kirkastaa ihoa ja vähentää turvotuksia. Tämän jälkeen tehtävä lihasten stimulointi kiinteyttää kasvonpiirteitä silminnähtävästi ja palauttaa ihon solujen aktiivisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta ja iholle sopivat naamiot sekä voiteet. Hydra Lift Express 30 min 37 EUR Tämä hoito suositellaan tekemään kuurina, jotta kasvojen ja kaulan piirteitä voitaisiin nostaa pysyvästi ja palauttaa ihon kiinteys. Puolituntisen hoidon aikana iho puhdistetaan puhdistusmaidolla sekä kasvovedellä ja tehdään kuona-aineita sekä epäpuhtauksia poistava lymfahoito, jota seuraa perusteellinen lihasstimulaatio. Hoidon lopettaa kevyt hieronta kasvo- ja silmänympärysvoiteella. Kuurin jälkeen kasvolihaksesi ovat pysyvästi kiinteät ja kasvot huomattavasti nuoremmat. Hydra Lift Yeux 45 min 43 EUR Silmiä ympäröivä iho on erittäin ohutta ja iän lisääntyessä silmänympäryslihasten kiinteys vähenee, jonka vuoksi tämä alue vanhenee nopeammin. Hydra Lift Eyes-hoidossa silmänympäryksien lihaskiinteys lisääntyy hellän mikrovirran avulla, katseesta tulee avoimempi ja rypyt vähenevät. Hoito pyyhkii pois väsymyksen merkit, kuten tummat silmänaluset ja turvotukset. Hoidon aikana saa nauttia silmänympäryksien rentouttavasta hieronnasta ja ihoa silottavasta naamiosta. Lopuksi iho viimeistellään sopivalla kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

5 Hydra Lift + Hydradermie 90 min 80 EUR Kokonaisvaltainen ylellinen hoito, jossa yhdistyvät syväpuhdistus ja kosteuttava Hyrdadermie sekä kasvonpiirteitä nostava Hydra Lift- hoito. Hoidoissa käsitellään kasvojesi, silmänympäryksiesi, kaulasi, dekolteesi ja käsiesi ihoa. Tämä heti tuloksia antava hoito syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Iho muuttuu kirkkaaksi ja silkkisen pehmeäksi, kasvo-ovaali nousee huomattavasti, silmänympärys ja kaulan iho kiinteytyvät. Sopii erittäin hyvin juhlapäiviksi (häät, syntymäpäivät, juhlatilaisuudet jne.), kun halutaan tuloksia heti. Hydraclean 30 min 40 EUR Enää ei tarvitse viettää tuntikausia kauneussalongissa saadakseen puhtaan ihon! Hydraclean on Guinotin uusin syväpuhdistava erityishoito kasvoille, tarjoten yhdellä kertaa syväpuhdistusta ja rentoutusta. Tehokkaiden vaikuttavien aineiden - salisyylihapon, lipaasin, allantoiinin ja patentoidun elektrodin Thermoclean yhteisvaikutuksen ansiosta iho muuttuu kauniiksi ja hehkeäksi vain 30 minuutissa. Thermocleanin miellyttävän lämmön vaikutuksesta liika tali ja kuona-aineet vapautuvat ihosta. Hoidon voi valita kahdesta vaihtoehdosta, joko rentouttavan hieronnan muodossa tai kirkastavana naamiona. Myös miehille on kehitetty Hydraclean-hoito, jonka tuloksena iho on kirkkaampi, puhtaampi ja hengittää paremmin. MANUAALISET ERIKOISHOIDOT KASVOILLE Jos arvostat tehokkaita hoitoja ja nopeita tuloksia, lupaa itsellesi Guinotin erikoishoito. Guinot-laboratorioiden ammattilaiset ovat kehittäneet huolella nämä erittäin tehokkaat patentoidut kasvohoidot, joiden avulla näet tuloksia heti. Aromatic 45 min 59 EUR Todellinen nautinnon ja rentoutumisen hetki! Hoidon aikana sukellat aromien maailmaan, jossa ilmassa leijailevat eteeriset öljyt ja aromaattiset kasviuutteet. Kosmetologin kädet hellivät Sinua rentouttavalla pistehieronnalla käyttäen itämaisia hierontatekniikoita. Kaiken lisäksi kasvoillesi levitetään juuri Sinulle sopivista eteerisistä öljyistä ja uutteista sekoitettu levänaamio. Rauhaa mielelle, kauneutta iholle! Liftosome 45 min 59 EUR Hoito on luotu ihon kimmoisuuden palauttamiseksi. Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja runsaasti C-vitamiinia sisältävä itsestään lämpenevä naamio täyttää ihon uudella energialla ja palauttaa sen kimmoisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta biopeptidejä sisältävällä seerumilla, jolla on syvä ja pitkäaikainen vaikutus ihoon. Liftosome palauttaa ihon nuorekkuuden ja kauneuden heti. Se sopii myös upeaksi pikahoidoksi ennen tärkeitä tapahtumia.

6 Beaute Neuve 45 min 59 EUR Kasvojen ihoa uudistava ja kirkkautta palauttava hoito, joka pyyhkii iholta kaikki epäkohdat: läiskät, juonteet, hilseilyt ja ongelmallisen ihon virheet. Biologisen kuorinnan ansiosta hedelmähapot pystyvät poistamaan iholta samean värin, joka on merkki ihon vanhenemisesta ja kuivuudesta. Hoidon jälkeen iho on huomattavasti sileämpi, kirkkaampi ja kauniin kuultava. GUINOT-PERUSKASVOHOIDOT Rentoudu ja nauti ammattitaidolla toteutetuista hoidoista, joiden aikana kosmetologi keskittyy Sinun ihoosi ja sen tarpeisiin, muuttaakseen sen vieläkin kauniimmaksi, kasvosi kirkkaammiksi ja nuorekkaammiksi. Relaxing facial 30 min 35 EUR Rentouttava hierontahoito sopii kaikille, jotka haluavat palauttaa ihon kauneuden, kirkkauden ja kimmoisuuden. Kasvohieronta parantaa veren- ja lymfakiertoa sekä aineenvaihduntaa ja varustaa ihoa hapella. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja kasvoveden, todellista nautintoa tarjoaa kasvo-, kaula- ja dekolteehieronta. Lopuksi iholle levitetään sopiva iho- ja silmänympärysvoide. Refreshing facial 30 min 35 EUR Nopea ja tehokas hoito, jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja iholle levitetään juuri Sinulle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ja palauttaa ihon tarpeet. Hoidon päättää erityinen iho- ja silmänympärysvoide. Tuloksena on iho, joka hehkuu elinvoimaa ja on virkistynyt. Kosteuttava kasvohoito 45 min 48 EUR Kosteuttava kylpy ihollesi! Hoito on tarkoitettu kuivan ihon elvytykseen. Hellästi puhdistettu ja kuorittu iho täyttyy kosteuttavilla aineilla rentouttavan hieronnan aikana. Hierontaa seuraa naamio, joka on todellinen "kosteuskylpy" iholle ja kyllästää ihoa luonnollisilla kosteuttavilla aineilla. Hoidon lopussa iholle levitettävä voide antaa mukavuuden tunteen koko päiväksi. Herkän ihon hoito 45 min 48 EUR Juuri herkälle iholle valitut tuotteet auttavat helposti reagoivaa ihoa rauhoittumaan ja parantavat sen puolustuskykyä. Hoidon aikana iholta poistetaan kuolleet solut hellävaraisella kuorinta-aineella, jonka jälkeen saat nauttia rauhoittavasta hieronnasta. Iholle levitettävä naamio lievittää hetkessä ärsyyntynyttä ihoa ja takaa pitkäaikaisen hyvänolon tunteen. Ihoa jäävät päivän ajaksi suojaamaan juuri herkälle iholle sopivat seerumi ja voide.

7 Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella 60 min 48 EUR Puhtauden lähde iholle! Hoito on suunniteltu ihon epäpuhtauksien poistamiseen hellästi mutta tehokkaasti käyttäen siihen kasviuutteita ja luonnollisia entsyymejä. Hoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus sekä huokosten mekaaninen puhdistus. Lopuksi iholle levitettävä naamio ja päivävoide palauttavat ihon raikkauden ja kirkkauden. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja yhtenäinen. Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella ja hieronnalla 75 min 55 EUR Kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää meikin ja epäpuhtauksien poiston iholta, perusteellisen kuorinnan ja tukkeutumien poiston mekaanisella puhdistuksella. Näiden jälkeen tehtävä rentouttava hieronta rauhoittaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Kasvo- ja kaulanaamio palauttavat ihon kirkkauden ja kauneuden. Lopuksi iholle levitetään pistehieronnan avulla suojaavat ja parantavat tuotteet sekä silmänympärysvoide. Ripsien/ kulmakarvojen värjäys Kulmien muotoilu Päivämeikki/ iltameikki 8/8EUR 8 EUR EUR MIESTEN ERIKOISHOIDOT Hydradermie Trés Homme 60 min 48 EUR Hoidossa iho puhdistetaan galvaanisen mikrovirran avulla syvältä, rikastetaan hapella ja kosteutetaan. Hydradermie-hoito miehille antaa nopeita tuloksia, muuttaa ihon silminnähtävästi puhtaammaksi ja värin kirkkaammaksi. Hoidossa käytetään erityisesti miesten iholle suunniteltuja hoitotuotteita. LASTEN KASVOHOITO Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 8-12-vuotiaille 30 min 16 EUR Lapset tarvitsevat hoitoa ja hellyyttä päivittäin. Sitä tarvitsee myös heidän kasvojensa iho. Nuoremmassa ihossa ei näy sellaisia ongelmia, joiden kanssa aikuiset ovat tottuneet "kamppailemaan", mutta se ei merkitse sitä, etteikö lapsen iho tarvitsisi joskus hoitoa ja kosteuttamista. Ensimmäisessä kasvohoidossa annamme nuorelle asiakkaallemme myös neuvoja, miten hoitaa ihoa jatkossa. Hoidossa käytettävät tuotteet sopivat juuri herkälle ja nuorelle iholle sekä auttavat tekemään ihon pehmeäksi ja ihonvärin kirkkaaksi. 30 minuuttia kestävään hoitoon sisältyy ihon puhdistus lehmuksenkukkaa sisältävällä puhdistusmaidolla ja kasvovedellä, kuorinta hellästi kuorivalla voiteella sekä rauhoittava/kosteuttava/jäähdyttävä geelimäinen naamio. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään kevyt kasvovoide. Kyseisen hellän hoidon jälkeen jokainen pikkutyttö tuntee itsensä jo nuoreksi neidiksi sekä osalliseksi naisena olemisen "taikamaailmaan".

8 GERMAINE DE CAPUCCINI Johtavan ammattimaisen kosmetiikkasarjan Germaine de Capuccinin menestyksen salaisuutena tuhansissa kauneussalongeissa kaikkialla maailmassa yli 65 vuoden ajan on erittäin pätevien ihonhoitoammattilaisten ja -lääkärien yhteistyössä kehitetyt korkeateknologiset kosmetiikkatuotteet ja -hoidot, jotka ovat läpäisseet tiukat tehokkuustestit ja perusteellisen laatutarkastuksen, varmistaen asiakkaiden tyytyväisyyden ja erinomaiset tulokset eri iho-ongelmien hoidossa olkoon salongissa tai kotona. Glycocure + ylellinen kosteuttava kasvohoito Hydracure 75 min 70 EUR Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan, sen jälkeen tehdään kaksivaiheinen Glycocure happokuorinta. Iholle levitetään happokuorijaa, jota seuraa mikrokiertoa stimuloiva ja nopeaa lievitystä tarjoava karboaktiivinen neutralisoiva naamio (4 minuuttia). Glycocure - happokuorinnan jälkeen iho on sileämpi, pehmeä, rauhoittunut ja valmis seuraavaa, kosteuttavaa hoitoa varten. Happokuorinta on ihoa uudistava, nuorentava hoito. Synergyage tuotteiden yhdistelmä tarjoaa ratkaisuja eri iho-ongelmiin se - vähentää ryppyjä ja ilmejuonteita, - parantaa ihon joustavuutta ja kosteuttaa sitä, - vähentää huokosia, säätää rasvaeritystä, - vähentää pigmenttiläiskiä. Tuloksena on perusteellisesti uudistunut ja paremmanlaatuinen iho. Hydracure hyaluroonihappoon, tseramiididel, maitohappoon, termiseen veteen ym. luonnonainesosiin perustuva aktiivinen kosteuttava hoito varmistaa myös syvempien ihokerrosten kosteuttamisen ja sopii kaikille ihotyypeille. Hyvänolontunnetta lisää kaksivaiheinen seerumi, uudenlainen kosteuttava naamio ja rentouttava kasvohieronta. Hoito nostaa ihon suojakykyä, ehkäisee nestehukkaa, parantaa joustavuutta ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on todellinen hyvänolontunne ja nuorekkaasti hohtava kasvoiho. Kuninkaallinen Royal Jelly kasvohoito 60 min 50 EUR Royal Jelly ravitsee ja elvyttää ihoa, parantaa ihon suojakykyä, joustavuutta, lisää vahvuutta ja hohtoa. Sen aistilliset tekstuurit ja hienot aromit antavat todellisen hyvänolontunteen. Kuninkaallinen geeli ja Poria Cocose -ekstraktit auttavat ihoa taistelemaan ulkoista stressiä vastaan. Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa runsas kasvoesanssi, hieronta ja ihmeellinen hunajantuoksuinen kasvonaamio. Nauti hetkestä aidon luonnon kanssa ja tunne sen taikavoima!

9 Timexpert Rides ryppyjä ehkäisevä erikoishoito 75 min 70 EUR Tämä kosmeettinen hoito on inspiroidu mikroruiskeista ja tarjoaa vaihtoehdon kauneuskirurgialle sekä tarvittaessa täydentää sitä. Unikaalinen MicroDermoxine - yhdistelmä poistaa ihon mikrojännitteitä ja kollageenin mikro-osaset täyttävät rypyt luonnollisella tavalla. Hoito vaikuttaa nuorentavasti kasvoihin kokonaisuutena, erittäin ilmejuonteille, vähentämällä niiden pituutta ja syvyyttä, parantaen ihon joustavuutta sekä vahvuutta ja hidastaen ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hoidon aluksi kasvojenihoa valmistellaan ja kuoritaan, sitä seuraa ryppyjen syntyä ehkäisevä seerumi ja sen jälkeen hieronta. Hoidon lopettaa ainutlaatuinen laastari-naamio kasvoille ja kaulalle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jo ensimmäisten ilmejuonteiden syntyessä. Hoidon kesto 1,5 h Timexpert Rides silmänympärysihon hoito 30 min 35 EUR Miellyttävä silmänympärysihon hoito kuluneen ajan merkkejä vastaan se poistaa ihon mikrojännitteitä sekä täyttää rypyt ja juonteet tällä herkällä alueella. Silmänympäryksestä tulee nuorekkaampi ja rypyt ovat tasoittuneet. Ihon joustavuus paranee, turpoamat ja mustat renkaat silmien ympäriltä häipyvät. Hoitoon sisältyy silmänympärysalueen hieronta ja uudenlainen silmänympärysihon naamio, joka lähes heti antaa raikkaan ulkonäön. Hoidon kesto 0,5 h Punoittavan ihon hoito 60 min 60 EUR Kliinisesti kehitetty Synergyage-hoito tarjoaa tehokkaita ratkaisuja punoittavan ihon (ruusufinni, rosacea) hoitoon. Synergyage-kosmetiikkatuotteissa käytetään korkeateknologisia tiivistettyjä aktiiviaineita. Hoidon aluksi asiakkaan kasvojeniho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa monivaikutteinen kauneusseerumi, joka vähentää ihon punoitusta ja herkkyyttä. Innovatiivinen Spot&Redness Correction - naamio on kostutettu lääkitsevällä seerumilla, joka C-vitamiinin ja lakritsijuuren derivaatan, panthenolin, hyaluroonihapon ym. ansiosta rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää punoitusta ja tulehduksellisuutta. Hoidon lopuksi kosmetologi levittää iholle ympäristövaikutuksilta suojaavan, kosteuttavan suojavoiteen. Hoidon jälkeen on kasvojenihon diffuusisen punoituksen intensiivisyys laskenut, iho on rauhoittunut, sen tonus ja tekstuuri ovat parempia. Dermatologisesti testattuja hoitotuotteita. Timexpert C+ (A.G.E.) kasvohoito C-vitamiinin elvyttävällä energialla 60 EUR Kosmeettinen hoito estää ihon ennenaikaisen vanhenemisen sekä tarjoaa iholle ennennäkemättömän nuorekkuuden, kirkkauden, vahvuuden ja kostutuksen. Hoito sisältää kahden tärkeimmän vanhentumisen estävän tehoaineen: C-vitamiinin, joka nostaa kollageenin synteesiä, suojaa solun DNA:ta, säätelee ihon sävyä ja estää lipidien hapetuksen sekä japanilaisen Umeboshi-luumun uutteen, joka estää kollageeni- ja elastiinikuitujen hajoamisen. Runsas C-vitamiini seerumi, hieronta sekä ihana C-vitamiinilla kyllästetty kangasnaamio tarjoaa ennennäkemättömän hoitoelämyksen. Ihon elastisuus, tiheys sekä kirkkaus palautuvat entiselleen. Kesto 1 h

10 Purexpert treatment 60 min 60 EUR Puhdistamaton iho ei ole kaunis. On tärkeää käydä jo nuorena säännöllisesti kauneushoitolassa, jotta kasvojen iho pysyisi puhtaana ja hygieenisenä. Tätä rutiinia tulee täydentää kotona. Pureexpert vastaan kaikkia odotuksiasi, se muuttaa ihon kauniiksi ja terveeksi minimaalisessa ajassa. Purexpertin hygieniahoito on alkuperäinen ja erityinen, mikä takaa puhtaan ja yhtenäisen ihon, vähentää ihohuokosia ja estää ensimmäisiä ryppyjä. Pureexpert ihohoito sopii kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat, että heidän ihonsa näyttäisi levänneeltä, nuorekkaalta ja terveeltä! Auttaa myös hoitamaan itsepäisimpiä akneongelmia. KÄSIHOIDOT Klassinen Alessandro-kynsienhoito 50 min 28 EUR Kauniit, hyvin hoidetut ja terveet kynnet ovat näyttävät ja lisäävät itsevarmuutta. Klassinen Alessandro-kynsihoito sisältää kaikki tärkeimmät kynsihoidon elementit ja luo hyvänolontunteen. Hoitoon sisältyy neljä vaihetta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen ja ravitseminen. Jos haluat lakata kyntesi, voit valita mieluisan lakan 99 ylellisen koristelakan joukosta. Ylellinen wellness-käsienhoito (NailSpa + Hands!Up) 90 min 50 EUR Ylellinen Alessandro-käsihoito on käsien ja kynsien spa-hoitojen huippuelämys. Todellinen a la carte -palvelu! Paras valinta, kun haluat todella ylellisen kynsi- ja käsihoidon sekä nauttia samalla hieronnasta. Hoitoon on yhdistetty Alessandro-kynsihoito NailSpa ja käsihoito Hands!Up. Tuotteet valitaan juuri sinun kynsiesi ja käsiesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ainutlaatuinen Alessandron NailSpa-kynsihoito perustuu erilaisten kynsityyppien tarpeisiin. Hoito on aromaterapinen, tarjoaa nautintoa sekä tyytyväisyyden tunnetta. Parhaat aktiiviaineet varmistavat tehokkaan tuloksen. Lootus" terveille ja vahvoille kynsille, Ruusu" kuiville, kerrostuville ja hauraille kynsille tai Laventeli" pehmeiden ja ohuiden kynsien vahvistamiseksi. Hoito koostuu 6 vaiheesta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen, ravitseminen, erikoishoito ja kynsien suojaaminen. NailSpa-kynsihoito perustuu juuri sinun kynsiesi tarpeisiin ja on siten erittäin tehokas. Hoidon yhteydessä sinulle annetaan henkilökohtaisia suosituksia, joiden noudattaminen auttaa säilyttämään saavutetun tuloksen. Nuorentava spa-hoito Hands!Up antaa käsille energiaimpulssin, tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Auttaa silottamaan ajan merkkejä, hiusviivoja, pieniä ryppyjä. Ihon tonus paranee, ihosta tulee sileämpi. Hellivä ja puhdistava kuorinta, aktiivivoiteet, ihon kimmoisuutta lisäävä ja ravitseva naamio, silkkieliksiiri sekä erinomainen hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä luovat kuninkaallisen tunteen. Olethan ansainnut useilla kauneuspalkinnoilla palkitun hoidon.

11 HANDS!UP - nuorentava spa-hoito käsille 45 min 35 EUR Pehmeät, terveet ja huolitellun näköiset kädet kaunistavat jokaista ihmistä. Nuorentava Hands!Up-hoito tekee käsistäsi pehmeät ja joustavat. Hieronnassa käytettävä vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttaa verenkiertoa, virkistää, antaa energiaa, lisää luovuutta ja elinvoimaa. Hoito alkaa käsien kuorinnalla. Tunnet, miten käsien iho muuttuu pehmeäksi, joustavaksi ja raikkaaksi. Sen jälkeen käsiin levitetään elävöittävä Vitality-aktiiviseerumi, joka tehostaa seuraavien hoitovoiteiden vaikutusta. Käytämme ihoa nuorentavaa tai uudistavaa voidetta. Seuraavaksi suoritetaan wellness-hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä ja levitetään naamio. Hieronnan aikana toimii kämmenpohjaan asetettu vaaleanpunainen kvartsikuula. Vaaleanpunainen kvartsi on sydämen ja rakkauden kivi. Hieronta ja vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttavat verenkiertoa, innostavat luovaan toimintaan, tukevat sydämen toimintaa, lisäävät elämäniloa ja takaavat raikkaan yleisvoinnin. Naamion jälkeen käsillesi levitetään ihmeellistä silkkieliksiiriä. Silkinpehmeät kädet ilahduttavat sinua! Spa Sensation - parafiinihoito käsille 30 min 25 EUR Nauti todella ainutlaatuisesta ja täydellisestä hoidosta, joka rentouttaa ja uudistaa sekä varmistaa virkeyden koko seuraavaksi päiväksi. Spa Sensation on a 'la Carte-parafiinihoito. Parafiinikäsineet tai -nilkkasukat lämmitetään erityisesti sinua varten. Hoidossa käytetään ainutlaatuista lämmityslaitetta, joka toimii ilman sähköä. Tämä ihmeellinen rituaali tapahtuu silmiesi edessä. Kaikki hoitovälineet on tarkoitettu varta vasten sinulle. Ihoa piristävät kosteuttava ja silottava kuorija, elävöittävä seerumi sekä ylellinen, ihosi kuntoa vastaava voide. Laventeliaromi ja miellyttävä rauhoittava lämpö lievittävät lihasjännitystä ja luovat nopeasti hyvänolontunteen. Tehokas, lämmin käsihoito puhtaalla parafiinilla antaa iholle arvokasta kosteutta ja tekee siitä huomattavasti pehmeämmän ja joustavamman. Uudistava parafiinihoito käsille 20 min 17 EUR Uudistavassa parafiinihoidossa käytetään perinteistä spa-parafiinikylpyä. Hoito kosteuttaa sekä uudistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Rentouttava lämpö on raikastava ja tervehdyttävä. Hoito sopii erittäin hyvin verenkiertohäiriöistä ja nivelkivuista kärsiville. Aromiöljyjä sisältävä parafiini tarjoaa tehokkaan vaikutuksen lisäksi myös aistillisen nautinnon. Ensimmäinen vaihe on kuorinta, joka valmistaa ihoa parafiinihoitoon. Sen jälkeen iholle levitetään uudistava ja kosteuttava voide. Nyt seuraa parafiinikylpy. Lämpimän parafiinin vaikutusaika on n minuuttia. Hoidon päättää ihoa suojaava hoitovoide. MEN HAND CARE Käsienhoito varta vasten miehille 45 min 28 EUR Todellisen miehen kädet ovat huolitellut. Miesten käsien hoidon tulee olla tehokasta ja nopeaa kuten Alessandron varta vasten miehille kehitetty käsienhoito MEN. MEN-tuotesarjassa käytetään tehokkaita stimuloivia ja suojaavia aktiiviaineita, esimerkiksi hyaluroonihappoa sekä A ja E-vitamiineja. Tämä hoito suojaa ihoa tehokkaasti ympäristövaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Aktiiviaineet tekevät ihostasi pehmeän ja joustavan sekä rentouttavat stressaantunutta ihoa. 6 vaiheesta koostuva, juuri miehille suunniteltu hoito antaa täydellisen tuloksen - terveen, puhtaan ja nuorekkaan pehmeän ihon sekä hyvin huolletut kynnet. Nautit tarkasta kynsihoidosta, kuorinnasta, voiteiden piristävästä vaikutuksesta, tehohieronnasta. Käytettävillä tuotteilla on miehekäs aromi.

12 Kynsienhoito tytöille (alle 12 v.) 30 min 15 EUR Hellivä, samalla opettava sekä jännittävä kynsi- ja käsihoito pienille tytöille. Mainio kokemus, joka opettaa hoitamaan käsiä. Äidin/isän luvalla kynnet myös lakataan. Suositellaan 5-12-vuotiaille. Lasten kynsien lakkaus 5 EUR JALKAHOIDOT Pedix MarinaVital Classic 60 min 42 EUR Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta valitettavasti ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Classic-jalkahoito antaa jaloille keveyden tunteen. Se on hoito, joka kaikkien tulisi suoda jaloilleen, jotta jalat pysyisivät terveinä. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen hellimme jalkojasi rentouttavalla jalkapalsamilla ja kevyellä hieronnalla. Voit itse valita mieluisan lakan ylellisten Alessandron koristelakkojen seasta. Hoidon lopussa eksklusiivinen Silky Touch-puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Wellness 75 min 47 EUR Jalkamme ottavat päivittäin huomaamattomasti tuhansia askelia. Valitettavasti huomaamme sen usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Wellness-jalkahoito tarjoaa nautinnon ja hyvänolontunteen. Täydellinen virkistävä rentoutus ja hoito, jota jalkasi kipeästi tarvitsevat. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalkasi kuoritaan ihoa uudistavalla kuorijalla, niitä hellitään rentouttavalla jalkapalsamilla ja erikoisella hieronnalla, jossa käytämme valkoista vuorikristallia. Ikivanha tiibetiläinen hieronta valkoisella vuorikiteellä poistaa negatiivisen energian, puhdistaa kehoa ja luo hyvänolontunteen. Hoidon lopuksi eksklusiivinen Silky Touch -puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Original Deluxe 90 min 54 EUR Jalkamme kantavat meitä halki elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Deluxe on täydellinen jalkahoito. Nautit samalla tehokkaiden hoitoaineiden ihmeellisestä vaikutuksesta ja hieronnasta. Sileä ja silkinpehmeä iho sekä keveyden tunne jaloissa luo hyvänolontunteen.

13 Pedix Wellness Detox 75 min 47 EUR Pedix Detox-rentoutus tarkoittaa ammattimaista syväpuhdistavaa ja kuona-aineita poistavaa jalkahoitoa. Syväpuhdistava hoito alkaa toksiineja poistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen kovettumia pehmitetään Go Lightly-kääreellä. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalat kuoritaan Detox Peeling-kuorijalla. Se sisältää arvokkaiden öljyjen seoksen, joka puhdistaa ja uudistaa ihoa. Seuraavaksi tehdään runsas vulkaaninen jalkanaamio vitamiineilla ja hoitavilla uutteilla. Jalkasi ansaitsevat hyvinvoinnin. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat keveiltä ja virkeiltä. Askeleet ovat huomattavasti kevyemmät. Lasten jalkahoito Kynsien viilaus, käsikylpy, kynsinauhojen hoito, kevyt hieronta, voide, lakkaus 30 min 20 EUR KALAHARI SPA Etelä-Afrikasta peräisin oleva Kalahari Spa-tuotesarja on inspiroitu harvinaisesta taipaleesta maagiseen Kalaharin autiomaahan. Vuosisatoja salassa pidettyjen Afrikan aavikkolaisten kauneusreseptien mukaan valmistettuja Kalahari Spa-tuotteita käyttämällä on mahdollista kokea luonnon aarteiden todellinen ylellisyys. Ihoa uudistavat, puhdistavat ja kosteuttavat ainesosat on saatu afrikkalaisista eksoottisista puista ja kasveista, kuten apinanleipäpuuöljy, Kalaharin meloni, marula-hedelmä jne. Kaikki nämä tuotteet ovat luonnonvaraisia ja pakkaukset on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista. Koko tuotantoprosessi täyttää ekologiset vaatimukset. Kalahari osallistuu aktiivisesti myös hyväntekeväisyyteen, auttamalla avuntarpeessa olevia afrikkalaisia perheitä. Hierontahoito Kalaharin aavikon hiekalla 60 min 55 EUR Vapaudu stressistä ja koe aavikon henkäys. jonka mahdollistaa eksoottinen, syvältä rentouttava, ikimuistoinen koko kehon hieronta. Ylellinen ja mystinen aavikkokasvien aromi luo tunnelmaa, jaloille asetetaan lämpimät hiekkapussit ja hieronta alkaa... Lämpimällä luonnollisella kasvihierontaöljyllä on tehokkaasti kosteuttava ja pehmittävä vaikutus, vegetaariset aktiiviaineet yhdessä vitamiinien, hiilihydraattien ja aminohappojen kanssa vahvistavat ihosolujen luonnollista ikääntymisenvastaista suojajärjestelmää. Hieronta koostuu perinteisistä toimenpiteistä, joihin on yhdistetty voimakkaat venytykset ja painallukset, jotka parantavat lihasten joustavuutta, nivelten liikkuvuutta ja vapauttavat sekä fyysisestä että henkisestä jännityksestä. Hieronnan lopussa tarjotaan orgaanista, elimistöä puhdistavaa rooibos - eli punapensasteetä. Jokainen Kalaharin hierontahoidosta nauttija saa lahjaksi strutsinmunan kuoresta valmistetun rannerenkaan, joka symbolisoi henkistä tasapainoa ja hyvänolontunnetta. Kalaharin selkähoito 30 min 35 EUR Tämä hieronta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapautua jännityksestä ja väsymyksestä jo puolessa tunnissa. Selkähoito auttaa vahvistamaan lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tunnelman luovat aavikkokasvien mystinen aromi ja samettinen hierontaöljy, joka ravitsee ja vahvistaa ihoa. Ikivanhat hierontatekniikat poistavat kaulan ja selän alueen jännityksen ja elimistön sisäinen tasapaino palautuu.

14 Vartalokuorinta aavikon suolakristalleilla 45 min 40 EUR Mineraaleilla rikastettu ja laadultaan puhtain suola on peräisin Kalaharin aavikon suoladyyneiltä. Suolakristalleja on rikastettu luonnonmineraaleilla, ne kuorivat ihoa hyvin tehokkaasti ja tekevät siitä pehmeän, puhtaan ja hohtavan. Suola stimuloi myös verenkiertoa ja edesauttaa ihon nuorentumista. Kuorinnan jälkeen iho on raikas, pehmeä, terveempi, näyttää nuoremmalta ja pulppuaa tarmoa. Raskaana olevien kuorintaan käytetään aavikon hiekkaa. Kalahari-jalkahoito aurinkoisella Calabach-kurpitsalla 30 min 35 EUR Hoito alkaa punaisen teen jalkakylvyllä, joka edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Sen jälkeen jalat kuoritaan aavikon hiekalla, joka jättää ihon silkkisen pehmeäksi, puhtaaksi ja nuorekkaan hehkuvaksi. Hieronta Calabach -kurpitsalla vaikuttaa energiakanaviin ja rentouttaa jalkalihaksia. Hierontaöljy pehmittää, kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihosolujen kudoksia. Tuloksena on kevyet ja rentoutuneet jalat sekä erinomainen yleisvointi koko kehossa. Tsamma-käsienhoito 30 min 30 EUR Hoito alkaa punaisen teen käsikylvyllä, sitä seuraa kuorinta autiomaan hiekalla ja käsien hieronta olkavarteen saakka. Hoito sopii niille, jotka tekevät työtä, minkä yhteydessä kädet ovat jatkuvasti kuormittuneita, samoin tarjoaa se lievitystä niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneella työskennellen. Käsien hieronta on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka eivät halua koko kehon hierontaa, mutta silti haluavat rentoutusta, jonka hieronta tarjoaa. Tärkeimpien pisteiden stimuloinnin kautta koko vartalo saavuttaa hyvänolontunteen ja tasapainon. VARTALOHOIDOT Deluxe Suklaahoito 60 min 55 EUR Sano hyvästit stressille ja tervehdi suklaan tarjoamaa harmoniaa! Kaakaopavuista valmistetulla suklaalla on merkittävä vaikutus ihon kauneudelle. Ikivihreä trooppinen kaakaopuu kasvaa Amazonin ja Orinoco-jokien yläjuoksulla ja sen latinankielinen nimi Theobroma tarkoittaa "jumalten hedelmät". Kaakaopuun pavuista valmistettu kaakaopuuterikääre auttaa muokkaamaan vartalon muotoa ja vähentämään "appelsiini-ihoa. Tieteelliset tutkimukset ovat todistaneet kaakaolla olevan stimuloiva vaikutus endorfiinien eli ns. onnenhormonien syntyyn, jotka luovat paremman mielialan ja samalla vaikuttavat tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Suklaahaude sisältää kaakaopavuista uutettua kofeiinia ja polyfenolia, joka parantaa vartalon muotoa, ravitsee, kosteuttaa sekä virkistää ihoa ja mikä tärkeintä, auttaa vapautumaan selluliitista. Deluxe-suklaahoito välittää elimistöön kaikki suklaan fysiologiset ja emotionaaliset hoito-ominaisuudet ilman ainuttakaan ylimääräistä kaloria! Suklaahoito parantaa vartalon siluettia, vähentää "appelsiini-ihoa, lisää endorfiinien tuotantoa, luo paremman mielialan ja myötävaikuttaa tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Kolminkertainen ihoa kosteuttava vaikutus.

15 Deluxe-punaviinihoito 60 min 55 EUR Ikuinen nuoruus... Jumalten tavoittamaton salaisuus... Ainutlaatuinen tapa taistelussa stressiä vastaan. Viimeinen sana kauneudenhoidossa. Viini + kauneus = viiniterapia. Punaisilla viinirypäleillä on tehokas vapaiden radikaalien vastainen vaikutus niiden siemenien ja hedelmämalton sisältävän polyfenolin ansiosta, josta tulee kauneudenhoitotuotteissa todellinen lääke ikääntymistä vastaan. Punaisten viinirypäleiden uutteesta, viinistä ja öljyistä saatava mikropuuteri veteen yhdistettynä muodostaa miellyttävän pinkin voidemaisen hauteen, joka hemmottelee kehoasi hellävaraisesti. Viiniterapia auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden, lisää hohtoa, voimaa ja tonusta, hidastaa ennenaikaista ikääntymisprosessia ja auttaa vapautumaan stressistä. Hoidon tavoitteena on säilyttää ihon nuorekkuus, joustavuus ja suojamekanismi vapaita radikaaleja vastaan. Pingottaa ihoa ja muokkaa vartalon muotoja, hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, vapauttaa stressistä. Sopii vartalon trimmaamiseen painonpudotuksen tai synnytyksen jälkeen. Deluxe-kahvihoito 60 min 55 EUR Verraton esimerkki kahvin elvyttävästä vaikutuksesta. Millaisia tunteita kahvi herättää meissä? Kahvintarve on jokaisella erilainen, mutta piristävään kahviin perustuva vartalohoito tarjoaa jotain tavanomaisesta kahvinautinnosta poikkeavaa. Hienot tekstuurit ja intensiivinen kahviaromi virkistävät aisteja, ympäröiden kehoamme, samalla kun tehokkaat aktiiviaineet imeytyvät ihoon. Kahvin hyväilevä vaikutus - hyvänolontunne aisteille ja hyödyllisyys keholle. Spa Deluxe Coffee-vartalohoito auttaa poistamaan nestettä kehosta, hoikentaa, muokkaa ja trimmaa vartaloa, sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Sopii hoikentavaksi ja trimmaavaksi hoidoksi kofeiinin rasvaa polttavan vaikutuksen ansiosta. Sopii erinomaisesti rasvaimun, synnytyksen tai hoikistavan dieetin jälkeen. Suosittelemme kahvihoitoa naisille, jotka haluavat poistaa eletyn elämän merkkejä keholtaan tai muokata ongelmallisia alueita. Muokkaa, trimmaa vartaloa, poistaa ylimääräiset nesteet ongelma-alueilta kuten vatsa, reidet ja pakarat. Edistää lipolyysia. Vähentää "appelsiini-ihoa.

16 ALGOANE VARTALOHOIDOT Rentouttava suklaahoito hieronnalla 90 min 65 EUR Rentouttava suklaahoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Nykyaikainen elämä vaatii välillä pysähtymistä hetkeksi, rentoutumista ja stressin poistamista. Hoito tarjoaa täydellisen hemmottelun ja harmonian hetken, jotta voisitte irrottautua tästä maailmasta ja nauttia hetkestä itsenne kanssa. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Rentouttava hieronta - Rentouttava ja rauhoittava vartalokääre suklaavaahdolla - Tehokas kosteuttava viimeistely iholle Energiaa antava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR Energiaa antava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Vartalon tasapainoa palauttava hoito, ihanteellinen lääke väsymystä vastaan. Sisältää tehokkaan hieronnan, joka virkistää ja stimuloi väsynyttä elimistöä. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Energiaa antava hieronta - Vartalokääre merilevällä ja mikroelementeillä - Vartalovoide tai tehokas kosteuttava viimeistely iholle Elimistöä puhdistava hoito hieronnalla Elimistöä puhdistava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla Appelsiinin ja mudan arvokkaita ominaisuuksia sisältävä vitamiinihoito, joka auttaa poistamaan toksiineja ja virkistää vartaloa. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Nestettä poistava hieronta - Nestettä poistava ja rentouttava muta appelsiininkuorella - Jalkoja virkistävä geeli ja vartalovoide viimeistelyyn Hoikentava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR 120 min 80 EUR 90 min 65 EUR

17 Hoikentava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Todella toimiva vallankumouksellinen yhdistelmä: erityinen hoikentava hieronta ja lämmittävä naamio, jolla on "sulattava" ja nestettä poistava vaikutus. Paras ratkaisu vartalon hoikentamiseksi ja tasoittamiseksi. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Hoikentava hieronta - Selluliittia pehmentävä itse lämpenevä naamio - Hoikentava vartalovesi tai -voide viimeistelyyn Ylellinen kuoriva merikristallihoito 45 min 35 EUR Hoidon tavoitteena on ihon pehmentäminen ja ravitseminen, poistamalla samalla kuolleet ihosolut. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta lisäävän ominaisuutensa että sen antaman hyvinvoinnin takia. Hoito puhdistaa vartalon perusteellisesti, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon aktiiviaineiden vastaanottokykyä, minkä vuoksi tämä hoito sopii ihanteellisesti vartalohoitosarjan alkuun tai ennen auringon ottamista pysyvän ja kauniin ihonvärin saamiseksi. Kiinteyttävä suklaa-kahvihoito 60 min 50 EUR Koko vartalon täydellinen ja dynaaminen hoikentava hoito on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat parantaa ihon ulkonäköä sekä aktivoida hoikentumisprosessia. Hoidon aikana kuoritaan koko vartalo, keskittyen ongelmallisiin alueisiin. Hoito kiinteyttää ihoa, vähentää selluliittia sekä poistaa toksiineja ja ylimääräistä nestettä. Suklaan ja kahvin aromin ansiosta hoito tarjoaa todellisen rentoutuksen ja aistillisen elämyksen. Kosteuttava mangovahahoito 60 min 50 EUR Tämä erittäin miellyttävä ja aromaattinen tehokkaasti kosteuttava vartalohoito muuttaa ihon sametinpehmeäksi ja sileäksi. Mehiläisvahapohjaisen mangonaamion sisältävät luonnolliset ainekset antavat iholle pehmeyttä, elastisuutta sekä kimmoisuutta, tuloksena ihanteellisesti ravittu, tuoksuva sekä silkkimäinen iho. Vartaloa kiinteyttävä hoito 60 min 50 EUR Hoito keskittyy ongelma-alueisiin (vatsa, pakarat, reidet). Printtinaamion sisältämillä aktiiviaineilla on vahva toksiineja (myrkkyaineita) poistava sekä rasvasoluja hajottava vaikutus. Kasviproteiinit ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Hoito takaa suurenmoisen olon ja todella kauniin vartalon.

18 Kuona-aineita poistava hoito Marine detox 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on poistaa elimistöstä ylimääräinen vesi, toksiinit sekä kuona-aineet. Aluksi kuoritaan koko vartalo, tätä seuraa merivesi- ja leväpohjainen naamio, joka nopeuttaa hikoiluprosessia, poistaen elimistöstä toksiinit sekä kuona-aineet. Samalla naamio rikastuttaa ihoa hiven- ja kivennäisaineilla. Hoito päättyy hierontaan. Hoikentava hoito Silhouette contour 60 min 50 EUR Erityinen hoito selluliittia sekä liikalihavuutta vasten, vähentäen ja poistaen epämiellyttävät ilmiöt sekä parantaen vartalon muotoja. Koko vartalon kuorintaa seuraa selluliittia torjuva levänaamio ja hoito päättyy koko vartalon hierontaan. Selluliitin polttaja" 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on tarjota tehokas selluliitin poltto merilevän toksiineja ja kuona-aineita poistavan vaikutuksen avulla. Perusteellinen vartalohoito alkaa vartalon kuorinnalla itse lämpiävällä tuotteella. Viimeksi mainittu poistaa ihon pinnasta kuolleet solut sekä rikastuttaa elimistöä merellisillä aktiiviaineilla. Seuraavaksi ongelma-alueille levitetään merilevänaamio, jolla on lisäksi selluliittia torjuva sekä kuona-aineita poistava vaikutus. Samalla eukalyptus, laventeli ja rosmariini palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito päättyy vartalohierontaan, jonka aikana levitetään lämmittävä selluliittigeeli ongelma-alueille. Raikastava jalkahoito 45 min 38 EUR Hoidon tarkoituksena on tarjota lievitystä väsyneille, painaville, jomottaville ja öisin kouristeleville, turvonneille jaloille. Hoito parantaa verenkiertoa sekä vähentää ylimääräisen nesteen kerääntymistä jalkoihin. Tuloksena on ihmeen kevyt olo. Väsyneiden jalkojen hoito on tehokas sekä samalla nautinnollisen rentouttava, hoidossa jalat kääritään aktiivikääreeseen samalla hellästi hieroen. Odottaville äideille 50 min 45 EUR Kyse on hellästä ja kevyestä vartalohoidosta. Hoidon aikana hoidetaan hellästi lasta odottavan naisen vartaloa. Hoito alkaa vartalon puhdistamisella hellällä kuorinta-aineella, joka poistaa kuolleet ihosolut sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Sen jälkeen vartalo kääritään mehiläisvahapohjaiseen mangokääreeseen, jonka luonnolliset ainekset takaavat ihon pehmeyden, elastisuuden ja kimmoisuuden saavuttaen ihanteellisen ravitun ja silkkimäisen ihon. Hoito päättyy vartalon voiteluun kosteuttavalla vartalovoiteella, jonka sisältämä sheavoi jättää iholle suojaavan kerroksen sekä takaa sametinpehmeän ja kevyesti tuoksuvan ihon. Näin tuleva äiti voi keskittyä raskaudestaan nauttimiseen.

19 Täydellinen hemmottelu" 60 min 65 EUR Kaiken käsittävä hoito vartalolle, kasvoille ja mielelle. Hoito alkaa koko vartalon kuorimisella merisuolalla ja kukkaöljyillä, jonka jälkeen vartalonne on ihmeen pehmeä ja silkkimäinen. Tätä seuraa kosteuttava kasvohoito, joka alkaa ihon puhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen kasvoille levitetään naamio, joka palauttaa ihon kosteuspitoisuuden sekä kauniin hohteen. Kasvonaamion vaikuttaessa selkään levitetään itse lämpiävä muta, joka poistaa väsymyksen ja rasituksen. Herättäkää vartalonne ja mielenne sekä nauttikaa täydellisen loistavasta ja silkkimäisestä ihostanne! Bali spa-vartalohoito 60 min 50 EUR Hoito alkaa koko vartalon kuorinnalla luonnollisella Karibianmeren saarten ruskealla sokerilla. Kuorinta-aineen miellyttävä vanilja-aromi hellii mieltä ja makeamantelin öljy sekä E-vitamiini muuttavat ihon silkinpehmeäksi. Tätä seuraa eksklusiivinen Bali Spa-hieronta lämpimällä aromiöljyllä. Erityiset hierontaotteet vapauttavat lihasjännityksestä, rentouttavat mieltä ja palauttavat harmonian vartaloonne. Bali spa-vartalohoito rentouttavalla naamiolla 90 min 65 EUR Tämän hoidon avainsanoja ovat merellinen rytmi, aromiterapian parantava voima sekä refleksologiset hierontaotteet. Tämä runsas hoito alkaa rentouttavalla ja syväpuhdistavalla vartalon kuorinnalla, jonka aikana ruskean sokerin hiukkaset poistavat karheuden ihon pinnasta ja makeamantelin öljy kosteuttaa sekä ravitsee ihoa. Tätä seuraa siveltimellä vartalolle levitettävä aromaattinen naamio, joka puhdistaa elimistön kuona-aineista, rikastuttaa ihoa vitamiineilla sekä palauttaa ihon parhaan mahdollisen tasapainon ja pehmeyden. Hoito päättyy ylelliseen Bali Spa-hierontaan, parantaen vartaloanne ja mieltänne. DERMALIFE SPA-OCEAN - KAPSELIHOIDOT Elimistöä puhdistava kapselihoito Detox 45 min 45 EUR Tämän miellyttävän ja rentouttavan hoidon tarkoituksena on poistaa tehokkaasti ylimääräinen neste elimistöstä, toksiinit sekä kuona-aineet, minkä ansiosta hoikentumisprosessi aktivoituu. Hoito alkaa koko vartalon perusteellisella kuorinnalla. Tätä seuraa meriveden mineraaleihin ja ruskoleviin pohjautuva naamio, joka täyttää ihon hiven- ja kivennäisaineilla, nopeuttaa hikoiluprosessia sekä poistaa elimistöstä kuona- ja myrkkyaineet. Sen jälkeen koet puhdistavan DermalifteTM-kapseliohjelman ansiosta todellisen "uudelleensyntymisen". Hoidon lopussa vartalolle levitetään kosteuttava ja pehmentävä vartalovoide. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

20 Virkistävä kapselihoito "Meren raikkaus" 45 min 45 EUR Hellivä ja miellyttävä väsymystä torjuva hoito, joka vähentää jännitystä sekä virkistää elimistöä kuin raikas merituuli. Merellisillä tehoaineilla kuorien poistetaan kuolleet ihosolut ja sen jälkeen vartalo kääritään merilevää sisältävään kääreeseen. Sen luonnolliset ainekset sisältävät erilaisia vitamiineja sekä kivennäisaineita, aktivoiden luonnollisen hikoiluprosessin sekä parantaen veren- ja lymfakiertoa. Merellisellä vartalokääreellä on lisäksi hyvä vaikutus ihoon, se muuttaa ihon pehmeäksi ja miellyttäväksi. DermalifteTM- kapseliohjelma stimuloi ja antaa energiaa, sen säteilevä kuumuus lämmittää vartaloa parantaen verenkiertoa. Hoidon lopussa vartalo kosteutetaan virkistävällä vartalovoiteella. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Selluliittiä vähentävä kapselihoito 45 min 45 EUR Tässä tehokkaassa selluliittia torjuvassa Algoanen-hoidossa selluliittia vähentäviä ja hoikentavia tuotteita täydennetään Dermalif tetmkapseliohjelmalla. Hoito on suunniteltu nimenomaan selluliitin vähentämiseen ja vartalon muotojen parantamiseen. DermalifteTM-kapseliohjelma tehostaa merellisillä tehoaineilla varustetun vartalokääreen vaikutusta ja päättyy virkistävään kylmän-lämpimään Vichy-suihkuun. Hoidon lopussa vartalolle levitettävään vartalovoiteeseen on lisätty hoikentavia eteerisiä öljyjä, jotka täydentävät voiteen vaikutusta. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Stressiä lievittävä kapselihoito "Silkkimäinen kosketus" 45 min 45 EUR Miellyttävä väsymyksen vastainen hoito rikastuttaa elimistöä kivennäis- ja hivenaineilla muuttaen samalla ihon silkinpehmeäksi ja parantaen sen kimmoisuutta. Eteeristen öljyjen ja lehmuksen yhdistelmä luo "ajan pysäyttävän" tunnelman vartalolle ja mielelle auttaen rentoutumaan sekä viemällä tuoksujen, struktuurien ja liikkeiden lumoukseen. Naamion vaikuttaessa kapseliohjelma hellii vartaloanne höyrykääreellä, jossa sininen väri antaa voimaa. Hoito lievittää stressiä, rentouttaa sekä rauhoittaa vartaloa ja mieltä, luoden harmonian koko vartaloonne. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Nuorentava kapselihoito kukilla ja merikristalleilla 45 min 45 EUR Hoidon tarkoituksen on pehmentää, kosteuttaa sekä ravita ihoa ja samalla muuttaa se silkinpehmeäksi perusteellisella kuorinnalla. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta parantavan vaikutuksen että sen tarjoaman hyvinvoinnin vuoksi. Menetelmä puhdistaa elimistöä, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon kykyä vastaanottaa aktiiviaineita. Kapseliohjelma parantaa tehokkaasti verenkiertoa, virkistää ja muuttaa ihon elastisemmaksi, stimuloiden samalla kollageenin synteesiä. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, hohtava ja kevyesti tuoksuva. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936.

Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Kauneusreseptejä jo vuodesta 1936. Ella Baché, Skin good enough to eat INTOHIMO KAUNEUTEEN Herkullinen historia Yli 70 vuoden ajan Ella Baché on vaalinut intohimoisesti kaikkien ihmisten kalleinta aarretta,

Lisätiedot

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS

WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS WWW.CUTRIN.FI CUTRIN TUOTEOPAS CUTRIN TUNTEE POHJOISMAISEN HIUKSEN JA POHJOISEN ILMASTON OLOSUHTEET CUTRIN OY POSTIOSOITE: PL 27, 02781 ESPOO KÄYNTIOSOITE: LASIHYTTI 1, 02780 ESPOO PUH. 020 487 7005 SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Uusia apuvälineitä apteekista

Uusia apuvälineitä apteekista Uusia apuvälineitä apteekista Kun sormissa ei ole tarpeeksi puristusvoimaa tai kädet tärisevät, voi hillopurkin avaaminen, paidan napittaminen tai kotiavaimen kääntäminen lukossa tuntua ylivoimaiselta

Lisätiedot

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS

INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS LYHENNETTY PAINOS KURSSIMATERIAALI Kalevi Lehtonen ISBN 978-952-92-7650-9 X-COPY TURKU 2010 INTIALAINEN LÄÄKETIEDE AYURVEDA OPAS SISÄLLYS KURSSIMATERIAALI LYHENNETTY

Lisätiedot

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

Vauvamatkalla. Opas synnyttäneelle. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri Vauvamatkalla Opas synnyttäneelle Toimitus Kuvaajat Taitto Heta Kolanen, Katja Koskinen, Niina Kauppinen, Mirkka Kujala Tero Hanski, Mikko Hinkkanen, Jarmo Nummenpää, Heta Kolanen Mirkka Kujala Painopaikka

Lisätiedot

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40

Diabetesasiakkaat sekä hengitysliiton jäsenet saavat lääkinnällisen jalkahoidon hintaan 40 KANSIO: KOSMETOLOGI- JA JALKAHOITAJAPALVELUT Kosmetologi/ jalkahoitaja Jonna Kovala 044 5670 016/ jonna.kovala@hotmail.com Vaasan diabetesyhdistyksen jalkahoitaja Hengitysliiton yhteistyökumppani JALAT

Lisätiedot

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier

Frantsilan Luomuyrttitila / Virpi Raipala-Cormier Koska jalat ovat niin oleelliset koko kehomme hyvinvoinnissa, kannattaa niiden hoitoon paneutua kunnolla. Jaloilla kävellään ihmiselämän aikana keskimäärin neljä kertaa maapallon ympäri. Hiero jalkoja

Lisätiedot

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h

TERVE! Palvelut. Ajanvaraus nettisivuilla 24 h TERVE! Palvelut Terveyspalveluhinnasto 1/6 Palvelu Kuvaus Kesto Hinta (sis. alv 0 %) TERVE! Hoitajan vastaanotto TERVE! Korvahuuhtelu TERVE! Rokotteet ja pistokset Terveydenhoitoon perehtyneet ammattilaiset

Lisätiedot

Diabeetikko laittoi tanssiksi

Diabeetikko laittoi tanssiksi WILLAN APTEEKIN ASIAKASLEHTI 1 2015 HELENA BERG: Diabeetikko laittoi tanssiksi Nopeus on valttia aivoinfarktin hoidossa Perusvoide on talvi-ihon paras apu SUPER 7 00 Sh 12,86 TARJOUS ACC Sinus 20ml nenäsumute

Lisätiedot

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant

Medex Fresh Up. Medex Beauty. Medex Antioxidant Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää stimuloivan alkupuhdistuksen, ihon ph-arvon tasapainottamisen, kuorinnan ja hoitovoiteen.

Lisätiedot

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut Pohjois-Suomen Yritys- maailma Joulukuu 5/2014 POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY Purkutyöt Asbestipurut Timanttityöt Massiivipurut Porrasrinne 75, 97220 Sinettä Puhelin: 040 533 7897 Faksi: (016) 367 7220

Lisätiedot

SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA. Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen

SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA. Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen SKILLS FINLAND AMMATTITAITOMAAJOUKKUE HENKISEN VALMENTAUTUMISEN TYÖKIRJA Juha Minkkinen Immo Pylvänen Atte Airaksinen SISÄLLYSLUETTELO Esipuhe 1. Suorituksen hallinnan kehittäminen... 4 1.1. Suorituksen

Lisätiedot

Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti

Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Uniliitto ry:n jäsen- ja tiedotuslehti Uniuutiset 2/2013 Erikoisnumero Hyvä Uni SISÄLTÖLUETTELO Uniuutiset ja yhteystiedot... 2 Lukijalle, Mitä uni on... 3 Unen huolto,

Lisätiedot

Meille tulee vauva. Opas vauvan odotukseen ja hoitoon

Meille tulee vauva. Opas vauvan odotukseen ja hoitoon Meille tulee vauva Opas vauvan odotukseen ja hoitoon Meille tulee vauva 29. laitos THL Terveyden ja hyvinvoinnin laitos Kuvitus Taru Castren Taitto ja sivunvalmistus Hanna Tennilä, Textop Oy ISBN 978-952-245-256-6

Lisätiedot

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS

NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS NUKKUMISERGONOMIAN KARTOITUS JA -OPAS FAKTA TUNNISTATKO? RATKAISU HYÖTY Huono nukkumisergonomia aiheuttaa öistä heräilyä ja levotonta liikehdintää heikentäen unen laatua, päiväaikaista vireyttä sekä kehon

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE NAISEN TERVEYS

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE NAISEN TERVEYS ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Nuoret naiset Moni ongelma johtuu suolistovaivoista Jalkojen terveys Terveet jalat kantavat sinut pitkälle Vaihdevuodet Uusi elämänvaihe

Lisätiedot

Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa

Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa Signature treatments The perfect introduction to The Royal Spa The Royal Experience Massage 60 mins Baht 1,850 Kokovartalohieronta, jossa terapeutti kayttaa omaa painoansa ja kasien voimaa auttamaan kireita

Lisätiedot

Joogan opettaminen kaupunkien peruskouluissa Jennifer Cohen Harper (E-RYT, MA)

Joogan opettaminen kaupunkien peruskouluissa Jennifer Cohen Harper (E-RYT, MA) 1 Joogan opettaminen kaupunkien peruskouluissa Jennifer Cohen Harper (E-RYT, MA) Tiivistelmä: Joogan opettaminen lapsille on innostava mutta samalla haastava tehtävä erityisesti köyhien asuinalueiden kouluissa.

Lisätiedot

Miesten ihonhoitokoulu

Miesten ihonhoitokoulu Miesten ihonhoitokoulu Ensinnäkin: ihonhoito ei ole vain naisia varten. Myös tosimiesten on huolehdittava ihostaan. Tiedät millaista se on uusien siistien lenkkareiden kanssa. Nehän haluaa pitää siistinä

Lisätiedot

Irti tupakasta. Suurin osa tupakoivista naisista sanoo haluavansa eroon tupakasta. Tämä opas on tehty

Irti tupakasta. Suurin osa tupakoivista naisista sanoo haluavansa eroon tupakasta. Tämä opas on tehty Suurin osa tupakoivista naisista sanoo haluavansa eroon tupakasta. Tämä opas on tehty heidän tuekseen. Opas käsittelee tupakoinnin terveysvaikutuksia, mutta ennen kaikkea siinä pohditaan tupakoinnin lopettamista:

Lisätiedot

05-06. maalivahdin opas

05-06. maalivahdin opas 05-06 maalivahdin opas maalivahdin opas suunnitteli ja toteutti jouni koponen aineisto jadberg laura tomatis kuvat laura tomatis: [p. 14-22] jadberg kansi jouni koponen Tämä opas on vain yksi näkemys maalivahtipelaamiseen.

Lisätiedot

Sinulle, joka odotat munuaisensiirtoa

Sinulle, joka odotat munuaisensiirtoa Sinulle, joka odotat munuaisensiirtoa Tarja Järvinen Munuaispotilaan hoidon asiantuntijasairaanhoitaja Tampereen yliopistollinen sairaala, Dialyysiosasto, Marraskuu 2011 SISÄLLYS 1. Sinulle, joka odotat

Lisätiedot

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI!

USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! USKALLA ELÄÄ, AIKA ON PUOLELLASI! BLUE THERAPY ACCELERATED Blue Therapy 2015 Uskalla elää, aika on puolellasi BLUE THERAPY ACCELERATED SEERUMI Ennennäkemätöntä tehoa jo syntyneisiin ikääntymisen merkkeihin

Lisätiedot

Mindfulness harjoituksia

Mindfulness harjoituksia 1 Mindfulness harjoituksia Laajalti tunnetussa zen tarinassa kaksi munkkia, opettaja ja oppilas, tulevat joen kahlauspaikalle. Hätääntynyt ylimysnainen on jo joen rannalla; joki on tulvinut niin, että

Lisätiedot

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu

Ole hyvä hiuksillesi. O a hius e hyvi v n i. Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu Ole hyvä hiuksillesi O a hius e hyvi v n i Hiuksille tärkeät ravintoaineet Tukkapulmat & ratkaisut Hiustenlähtö: hoito ja pesu 1 Sisältöä hiuksillesi 6 8 10 12 16 18 Kaipaan lisää tietoa hiuksista, koska

Lisätiedot

Cefaly. lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon.

Cefaly. lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon. Cefaly lääketieteellinen laite migreenin, jännityspäänsäryn, stressin oireiden ja pääkivun hoitoon. Cefaly on laite, joka hyödyntää jo kauan käytössä olleen sähköisen TENS-terapian periaatetta. Cefaly-laite

Lisätiedot

Vaikeat PALOVAMMAT IholIItto

Vaikeat PALOVAMMAT IholIItto Vaikeat PALOVAMMAT Iholiitto Sisällys 1. Yleistä palovammoista 4 2. Polikliininen hoito 10 3. Haavanhoito 12 4. Ravitsemus 15 5. Fysio- ja toimintaterapia 16 6. Henkinen tuki 20 7. Sosiaaliturva 25 8.

Lisätiedot

Saattohoito-opas JUHA HÄNNINEN. 13. uudistettu painos ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY

Saattohoito-opas JUHA HÄNNINEN. 13. uudistettu painos ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY -opas POTILAAN 2012... JA OMAISEN OPAS 13. uudistettu painos JUHA HÄNNINEN ETELÄ-SUOMEN SYÖPÄYHDISTYS SÖDRA FINLANDS CANCERFÖRENING RY Saattohoito POTILAAN JA OMAISEN OPAS 13. uudistettu painos 2012...

Lisätiedot