Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kauneuttasi. kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot. Kemiallinen kuorinta. (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma)"

Transkriptio

1 Kauneuttasi kannattaa hoitaa! Nuorentavat injektiohoidot (neulaushoito, injektiot täyteaineilla, mesolangat, PRP-veriplasma) Kemiallinen kuorinta Viron terveysviraston myöntämä toimilupa nro L02595 Varaa aika numerosta tai lähettämällä viesti osoitteeseen

2

3 KASVOHOIDOT Guinot hydradermie kasvohoidot Hydradermie on Guinotin tähtihoito, jossa käytetään huipputeknisiä hoitomenetelmiä. Guinot keksi ensimmäisenä galvaanisen ionisoinnin mahtavan vaikutuksen iholle: syväpuhdistus, kosteutus ja aktiivisten aineiden imeyttäminen. Hoito sopeutetaan jokaisen asiakkaan ihon vaatimuksiin ja tarpeisiin. Hydradermie - salaisuus, jonka useat hyviä ja tehokkaita hoitoja arvostavat naiset ympäri maailman ovat löytäneet. Hydradermie-hoidon vaikutukset: syväpuhdistaa ihon, palauttaa ihon optimaalisen kosteustason, vähentää ryppyjen syntyä, palauttaa ihon nuorekkaan kirkkauden, rauhoittaa ja varustaa ihoa hapella, vähentää couperosaa ja herkkyyttä. Hydradermie - hoidon estävät: sydämentahdistin, metalliproteesit kallossa tai olassa, raskaus. Hydra lift kasvohoidot Tähän asti kiinteyttävät kasvohoidot ovat toimineet vain ihon pinnalla, parantaen pintakerroksia ja kiinteyttäen elastisia säikeitä. Hydra Lift on todellinen nuoruuden vallankumous, joka stimuloi kasvolihaksia hellän mikrovirran avulla ja antaa lihaksille kimmoisuutta ja kasvonpiirteille nostavan vaikutuksen. Hydra Lift-hoidon vaikutukset: kirkas iho, kiinteät kasvonpiirteet, kasvolihaksia välittömästi nostava vaikutus, kiinteyttää löystynyttä ihoa ja silottaa ryppyjä. Hydra Lift hoidon estävät: sydämentahdistin, epilepsia, metallilevy kallossa tai olassa, raskaus. Hydradermie "Double Ionisation" 60 min 59 EUR Kauniin ja kirkkaan ihon salaisuus on sen hyvä kosteutus ja puhtaus. Hydradermie-hoidon hellä ionisointi puhdistaa ihoa pintakerrosta syvemmältä, työstäen jokaisen ihohuokosen kasvoilla ja kaulalla. Sen lisäksi ihoa kosteutetaan perusteellisesti ja rikastetaan aktiivisilla aineilla, jotka auttavat ihoa uudistumaan. Hoidon aikana kaikki tuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeisiin sopiviksi. Hydradermie- hoito päättyy rentouttavaan hierontaan ja iholle sopivaan naamioon ja voiteeseen.

4 Puhdistava Hydradermie nuorille 50 min 45 EUR Hoidon aikana poistetaan iholta meikki ja epäpuhtaudet, kuoritaan iho perusteellisesti ja poistetaan tukkeumat mekaanisella puhdistuksella. Iholle levitettävä naamio supistaa huokosia, poistaa iholta liian rasvan ja kirkastaa ihonväriä. Lopuksi iholle levitetään suojaavat ja parantavat kasvotuotteet. Hydradermie Age Logic 60 min 70 EUR Ylellinen ja erittäin tehokas täydennetty versio Hydradermie-hoidosta, jossa kasvojen ja kaulan lisäksi käsitellään myös dekoltee ja silmänympärykset. Hoidossa käytetään erityistä Age Logic-seerumigeeliä, joka on valittu juuri kypsän ihon tarpeet huomioon ottaen. Rentouttava hieronta, tehokas naamio ja kasvovoide jättävät ihon upean raikkaaksi ja kauniin kuulaaksi. Hydra Lift 60 min 59 EUR Kasvo- ja kaulalihaksia kiinteyttävä hoito, joka palauttaa lihasten kimmoisuuden ja kiinteyden hellän mikrovirran avulla. Hoidon alussa stimuloidaan lymfakiertoa, jotta kudoksista poistuisi liika neste ja kuona-aineet, mikä kirkastaa ihoa ja vähentää turvotuksia. Tämän jälkeen tehtävä lihasten stimulointi kiinteyttää kasvonpiirteitä silminnähtävästi ja palauttaa ihon solujen aktiivisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta ja iholle sopivat naamiot sekä voiteet. Hydra Lift Express 30 min 37 EUR Tämä hoito suositellaan tekemään kuurina, jotta kasvojen ja kaulan piirteitä voitaisiin nostaa pysyvästi ja palauttaa ihon kiinteys. Puolituntisen hoidon aikana iho puhdistetaan puhdistusmaidolla sekä kasvovedellä ja tehdään kuona-aineita sekä epäpuhtauksia poistava lymfahoito, jota seuraa perusteellinen lihasstimulaatio. Hoidon lopettaa kevyt hieronta kasvo- ja silmänympärysvoiteella. Kuurin jälkeen kasvolihaksesi ovat pysyvästi kiinteät ja kasvot huomattavasti nuoremmat. Hydra Lift Yeux 45 min 43 EUR Silmiä ympäröivä iho on erittäin ohutta ja iän lisääntyessä silmänympäryslihasten kiinteys vähenee, jonka vuoksi tämä alue vanhenee nopeammin. Hydra Lift Eyes-hoidossa silmänympäryksien lihaskiinteys lisääntyy hellän mikrovirran avulla, katseesta tulee avoimempi ja rypyt vähenevät. Hoito pyyhkii pois väsymyksen merkit, kuten tummat silmänaluset ja turvotukset. Hoidon aikana saa nauttia silmänympäryksien rentouttavasta hieronnasta ja ihoa silottavasta naamiosta. Lopuksi iho viimeistellään sopivalla kasvo- ja silmänympärysvoiteella.

5 Hydra Lift + Hydradermie 90 min 80 EUR Kokonaisvaltainen ylellinen hoito, jossa yhdistyvät syväpuhdistus ja kosteuttava Hyrdadermie sekä kasvonpiirteitä nostava Hydra Lift- hoito. Hoidoissa käsitellään kasvojesi, silmänympäryksiesi, kaulasi, dekolteesi ja käsiesi ihoa. Tämä heti tuloksia antava hoito syväpuhdistaa, syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Iho muuttuu kirkkaaksi ja silkkisen pehmeäksi, kasvo-ovaali nousee huomattavasti, silmänympärys ja kaulan iho kiinteytyvät. Sopii erittäin hyvin juhlapäiviksi (häät, syntymäpäivät, juhlatilaisuudet jne.), kun halutaan tuloksia heti. Hydraclean 30 min 40 EUR Enää ei tarvitse viettää tuntikausia kauneussalongissa saadakseen puhtaan ihon! Hydraclean on Guinotin uusin syväpuhdistava erityishoito kasvoille, tarjoten yhdellä kertaa syväpuhdistusta ja rentoutusta. Tehokkaiden vaikuttavien aineiden - salisyylihapon, lipaasin, allantoiinin ja patentoidun elektrodin Thermoclean yhteisvaikutuksen ansiosta iho muuttuu kauniiksi ja hehkeäksi vain 30 minuutissa. Thermocleanin miellyttävän lämmön vaikutuksesta liika tali ja kuona-aineet vapautuvat ihosta. Hoidon voi valita kahdesta vaihtoehdosta, joko rentouttavan hieronnan muodossa tai kirkastavana naamiona. Myös miehille on kehitetty Hydraclean-hoito, jonka tuloksena iho on kirkkaampi, puhtaampi ja hengittää paremmin. MANUAALISET ERIKOISHOIDOT KASVOILLE Jos arvostat tehokkaita hoitoja ja nopeita tuloksia, lupaa itsellesi Guinotin erikoishoito. Guinot-laboratorioiden ammattilaiset ovat kehittäneet huolella nämä erittäin tehokkaat patentoidut kasvohoidot, joiden avulla näet tuloksia heti. Aromatic 45 min 59 EUR Todellinen nautinnon ja rentoutumisen hetki! Hoidon aikana sukellat aromien maailmaan, jossa ilmassa leijailevat eteeriset öljyt ja aromaattiset kasviuutteet. Kosmetologin kädet hellivät Sinua rentouttavalla pistehieronnalla käyttäen itämaisia hierontatekniikoita. Kaiken lisäksi kasvoillesi levitetään juuri Sinulle sopivista eteerisistä öljyistä ja uutteista sekoitettu levänaamio. Rauhaa mielelle, kauneutta iholle! Liftosome 45 min 59 EUR Hoito on luotu ihon kimmoisuuden palauttamiseksi. Ihoa tehokkaasti kiinteyttävä ja runsaasti C-vitamiinia sisältävä itsestään lämpenevä naamio täyttää ihon uudella energialla ja palauttaa sen kimmoisuuden. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta biopeptidejä sisältävällä seerumilla, jolla on syvä ja pitkäaikainen vaikutus ihoon. Liftosome palauttaa ihon nuorekkuuden ja kauneuden heti. Se sopii myös upeaksi pikahoidoksi ennen tärkeitä tapahtumia.

6 Beaute Neuve 45 min 59 EUR Kasvojen ihoa uudistava ja kirkkautta palauttava hoito, joka pyyhkii iholta kaikki epäkohdat: läiskät, juonteet, hilseilyt ja ongelmallisen ihon virheet. Biologisen kuorinnan ansiosta hedelmähapot pystyvät poistamaan iholta samean värin, joka on merkki ihon vanhenemisesta ja kuivuudesta. Hoidon jälkeen iho on huomattavasti sileämpi, kirkkaampi ja kauniin kuultava. GUINOT-PERUSKASVOHOIDOT Rentoudu ja nauti ammattitaidolla toteutetuista hoidoista, joiden aikana kosmetologi keskittyy Sinun ihoosi ja sen tarpeisiin, muuttaakseen sen vieläkin kauniimmaksi, kasvosi kirkkaammiksi ja nuorekkaammiksi. Relaxing facial 30 min 35 EUR Rentouttava hierontahoito sopii kaikille, jotka haluavat palauttaa ihon kauneuden, kirkkauden ja kimmoisuuden. Kasvohieronta parantaa veren- ja lymfakiertoa sekä aineenvaihduntaa ja varustaa ihoa hapella. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja kasvoveden, todellista nautintoa tarjoaa kasvo-, kaula- ja dekolteehieronta. Lopuksi iholle levitetään sopiva iho- ja silmänympärysvoide. Refreshing facial 30 min 35 EUR Nopea ja tehokas hoito, jonka aikana kasvot kuoritaan perusteellisesti ja iholle levitetään juuri Sinulle sopiva naamio. Naamio tasapainottaa ja palauttaa ihon tarpeet. Hoidon päättää erityinen iho- ja silmänympärysvoide. Tuloksena on iho, joka hehkuu elinvoimaa ja on virkistynyt. Kosteuttava kasvohoito 45 min 48 EUR Kosteuttava kylpy ihollesi! Hoito on tarkoitettu kuivan ihon elvytykseen. Hellästi puhdistettu ja kuorittu iho täyttyy kosteuttavilla aineilla rentouttavan hieronnan aikana. Hierontaa seuraa naamio, joka on todellinen "kosteuskylpy" iholle ja kyllästää ihoa luonnollisilla kosteuttavilla aineilla. Hoidon lopussa iholle levitettävä voide antaa mukavuuden tunteen koko päiväksi. Herkän ihon hoito 45 min 48 EUR Juuri herkälle iholle valitut tuotteet auttavat helposti reagoivaa ihoa rauhoittumaan ja parantavat sen puolustuskykyä. Hoidon aikana iholta poistetaan kuolleet solut hellävaraisella kuorinta-aineella, jonka jälkeen saat nauttia rauhoittavasta hieronnasta. Iholle levitettävä naamio lievittää hetkessä ärsyyntynyttä ihoa ja takaa pitkäaikaisen hyvänolon tunteen. Ihoa jäävät päivän ajaksi suojaamaan juuri herkälle iholle sopivat seerumi ja voide.

7 Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella 60 min 48 EUR Puhtauden lähde iholle! Hoito on suunniteltu ihon epäpuhtauksien poistamiseen hellästi mutta tehokkaasti käyttäen siihen kasviuutteita ja luonnollisia entsyymejä. Hoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus sekä huokosten mekaaninen puhdistus. Lopuksi iholle levitettävä naamio ja päivävoide palauttavat ihon raikkauden ja kirkkauden. Hoidon jälkeen iho on puhdas, kirkas ja yhtenäinen. Kasvohoito mekaanisella puhdistuksella ja hieronnalla 75 min 55 EUR Kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää meikin ja epäpuhtauksien poiston iholta, perusteellisen kuorinnan ja tukkeutumien poiston mekaanisella puhdistuksella. Näiden jälkeen tehtävä rentouttava hieronta rauhoittaa ja palauttaa ihon kimmoisuuden. Kasvo- ja kaulanaamio palauttavat ihon kirkkauden ja kauneuden. Lopuksi iholle levitetään pistehieronnan avulla suojaavat ja parantavat tuotteet sekä silmänympärysvoide. Ripsien/ kulmakarvojen värjäys Kulmien muotoilu Päivämeikki/ iltameikki 8/8EUR 8 EUR EUR MIESTEN ERIKOISHOIDOT Hydradermie Trés Homme 60 min 48 EUR Hoidossa iho puhdistetaan galvaanisen mikrovirran avulla syvältä, rikastetaan hapella ja kosteutetaan. Hydradermie-hoito miehille antaa nopeita tuloksia, muuttaa ihon silminnähtävästi puhtaammaksi ja värin kirkkaammaksi. Hoidossa käytetään erityisesti miesten iholle suunniteltuja hoitotuotteita. LASTEN KASVOHOITO Kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito 8-12-vuotiaille 30 min 16 EUR Lapset tarvitsevat hoitoa ja hellyyttä päivittäin. Sitä tarvitsee myös heidän kasvojensa iho. Nuoremmassa ihossa ei näy sellaisia ongelmia, joiden kanssa aikuiset ovat tottuneet "kamppailemaan", mutta se ei merkitse sitä, etteikö lapsen iho tarvitsisi joskus hoitoa ja kosteuttamista. Ensimmäisessä kasvohoidossa annamme nuorelle asiakkaallemme myös neuvoja, miten hoitaa ihoa jatkossa. Hoidossa käytettävät tuotteet sopivat juuri herkälle ja nuorelle iholle sekä auttavat tekemään ihon pehmeäksi ja ihonvärin kirkkaaksi. 30 minuuttia kestävään hoitoon sisältyy ihon puhdistus lehmuksenkukkaa sisältävällä puhdistusmaidolla ja kasvovedellä, kuorinta hellästi kuorivalla voiteella sekä rauhoittava/kosteuttava/jäähdyttävä geelimäinen naamio. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään kevyt kasvovoide. Kyseisen hellän hoidon jälkeen jokainen pikkutyttö tuntee itsensä jo nuoreksi neidiksi sekä osalliseksi naisena olemisen "taikamaailmaan".

8 GERMAINE DE CAPUCCINI Johtavan ammattimaisen kosmetiikkasarjan Germaine de Capuccinin menestyksen salaisuutena tuhansissa kauneussalongeissa kaikkialla maailmassa yli 65 vuoden ajan on erittäin pätevien ihonhoitoammattilaisten ja -lääkärien yhteistyössä kehitetyt korkeateknologiset kosmetiikkatuotteet ja -hoidot, jotka ovat läpäisseet tiukat tehokkuustestit ja perusteellisen laatutarkastuksen, varmistaen asiakkaiden tyytyväisyyden ja erinomaiset tulokset eri iho-ongelmien hoidossa olkoon salongissa tai kotona. Glycocure + ylellinen kosteuttava kasvohoito Hydracure 75 min 70 EUR Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan, sen jälkeen tehdään kaksivaiheinen Glycocure happokuorinta. Iholle levitetään happokuorijaa, jota seuraa mikrokiertoa stimuloiva ja nopeaa lievitystä tarjoava karboaktiivinen neutralisoiva naamio (4 minuuttia). Glycocure - happokuorinnan jälkeen iho on sileämpi, pehmeä, rauhoittunut ja valmis seuraavaa, kosteuttavaa hoitoa varten. Happokuorinta on ihoa uudistava, nuorentava hoito. Synergyage tuotteiden yhdistelmä tarjoaa ratkaisuja eri iho-ongelmiin se - vähentää ryppyjä ja ilmejuonteita, - parantaa ihon joustavuutta ja kosteuttaa sitä, - vähentää huokosia, säätää rasvaeritystä, - vähentää pigmenttiläiskiä. Tuloksena on perusteellisesti uudistunut ja paremmanlaatuinen iho. Hydracure hyaluroonihappoon, tseramiididel, maitohappoon, termiseen veteen ym. luonnonainesosiin perustuva aktiivinen kosteuttava hoito varmistaa myös syvempien ihokerrosten kosteuttamisen ja sopii kaikille ihotyypeille. Hyvänolontunnetta lisää kaksivaiheinen seerumi, uudenlainen kosteuttava naamio ja rentouttava kasvohieronta. Hoito nostaa ihon suojakykyä, ehkäisee nestehukkaa, parantaa joustavuutta ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on todellinen hyvänolontunne ja nuorekkaasti hohtava kasvoiho. Kuninkaallinen Royal Jelly kasvohoito 60 min 50 EUR Royal Jelly ravitsee ja elvyttää ihoa, parantaa ihon suojakykyä, joustavuutta, lisää vahvuutta ja hohtoa. Sen aistilliset tekstuurit ja hienot aromit antavat todellisen hyvänolontunteen. Kuninkaallinen geeli ja Poria Cocose -ekstraktit auttavat ihoa taistelemaan ulkoista stressiä vastaan. Hoidon aluksi kasvojen iho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa runsas kasvoesanssi, hieronta ja ihmeellinen hunajantuoksuinen kasvonaamio. Nauti hetkestä aidon luonnon kanssa ja tunne sen taikavoima!

9 Timexpert Rides ryppyjä ehkäisevä erikoishoito 75 min 70 EUR Tämä kosmeettinen hoito on inspiroidu mikroruiskeista ja tarjoaa vaihtoehdon kauneuskirurgialle sekä tarvittaessa täydentää sitä. Unikaalinen MicroDermoxine - yhdistelmä poistaa ihon mikrojännitteitä ja kollageenin mikro-osaset täyttävät rypyt luonnollisella tavalla. Hoito vaikuttaa nuorentavasti kasvoihin kokonaisuutena, erittäin ilmejuonteille, vähentämällä niiden pituutta ja syvyyttä, parantaen ihon joustavuutta sekä vahvuutta ja hidastaen ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hoidon aluksi kasvojenihoa valmistellaan ja kuoritaan, sitä seuraa ryppyjen syntyä ehkäisevä seerumi ja sen jälkeen hieronta. Hoidon lopettaa ainutlaatuinen laastari-naamio kasvoille ja kaulalle. Hoito sopii kaikille ihotyypeille jo ensimmäisten ilmejuonteiden syntyessä. Hoidon kesto 1,5 h Timexpert Rides silmänympärysihon hoito 30 min 35 EUR Miellyttävä silmänympärysihon hoito kuluneen ajan merkkejä vastaan se poistaa ihon mikrojännitteitä sekä täyttää rypyt ja juonteet tällä herkällä alueella. Silmänympäryksestä tulee nuorekkaampi ja rypyt ovat tasoittuneet. Ihon joustavuus paranee, turpoamat ja mustat renkaat silmien ympäriltä häipyvät. Hoitoon sisältyy silmänympärysalueen hieronta ja uudenlainen silmänympärysihon naamio, joka lähes heti antaa raikkaan ulkonäön. Hoidon kesto 0,5 h Punoittavan ihon hoito 60 min 60 EUR Kliinisesti kehitetty Synergyage-hoito tarjoaa tehokkaita ratkaisuja punoittavan ihon (ruusufinni, rosacea) hoitoon. Synergyage-kosmetiikkatuotteissa käytetään korkeateknologisia tiivistettyjä aktiiviaineita. Hoidon aluksi asiakkaan kasvojeniho valmistellaan ja tehdään kuorinta, jota seuraa monivaikutteinen kauneusseerumi, joka vähentää ihon punoitusta ja herkkyyttä. Innovatiivinen Spot&Redness Correction - naamio on kostutettu lääkitsevällä seerumilla, joka C-vitamiinin ja lakritsijuuren derivaatan, panthenolin, hyaluroonihapon ym. ansiosta rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää punoitusta ja tulehduksellisuutta. Hoidon lopuksi kosmetologi levittää iholle ympäristövaikutuksilta suojaavan, kosteuttavan suojavoiteen. Hoidon jälkeen on kasvojenihon diffuusisen punoituksen intensiivisyys laskenut, iho on rauhoittunut, sen tonus ja tekstuuri ovat parempia. Dermatologisesti testattuja hoitotuotteita. Timexpert C+ (A.G.E.) kasvohoito C-vitamiinin elvyttävällä energialla 60 EUR Kosmeettinen hoito estää ihon ennenaikaisen vanhenemisen sekä tarjoaa iholle ennennäkemättömän nuorekkuuden, kirkkauden, vahvuuden ja kostutuksen. Hoito sisältää kahden tärkeimmän vanhentumisen estävän tehoaineen: C-vitamiinin, joka nostaa kollageenin synteesiä, suojaa solun DNA:ta, säätelee ihon sävyä ja estää lipidien hapetuksen sekä japanilaisen Umeboshi-luumun uutteen, joka estää kollageeni- ja elastiinikuitujen hajoamisen. Runsas C-vitamiini seerumi, hieronta sekä ihana C-vitamiinilla kyllästetty kangasnaamio tarjoaa ennennäkemättömän hoitoelämyksen. Ihon elastisuus, tiheys sekä kirkkaus palautuvat entiselleen. Kesto 1 h

10 Purexpert treatment 60 min 60 EUR Puhdistamaton iho ei ole kaunis. On tärkeää käydä jo nuorena säännöllisesti kauneushoitolassa, jotta kasvojen iho pysyisi puhtaana ja hygieenisenä. Tätä rutiinia tulee täydentää kotona. Pureexpert vastaan kaikkia odotuksiasi, se muuttaa ihon kauniiksi ja terveeksi minimaalisessa ajassa. Purexpertin hygieniahoito on alkuperäinen ja erityinen, mikä takaa puhtaan ja yhtenäisen ihon, vähentää ihohuokosia ja estää ensimmäisiä ryppyjä. Pureexpert ihohoito sopii kaikille ja kaikenikäisille, jotka haluavat, että heidän ihonsa näyttäisi levänneeltä, nuorekkaalta ja terveeltä! Auttaa myös hoitamaan itsepäisimpiä akneongelmia. KÄSIHOIDOT Klassinen Alessandro-kynsienhoito 50 min 28 EUR Kauniit, hyvin hoidetut ja terveet kynnet ovat näyttävät ja lisäävät itsevarmuutta. Klassinen Alessandro-kynsihoito sisältää kaikki tärkeimmät kynsihoidon elementit ja luo hyvänolontunteen. Hoitoon sisältyy neljä vaihetta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen ja ravitseminen. Jos haluat lakata kyntesi, voit valita mieluisan lakan 99 ylellisen koristelakan joukosta. Ylellinen wellness-käsienhoito (NailSpa + Hands!Up) 90 min 50 EUR Ylellinen Alessandro-käsihoito on käsien ja kynsien spa-hoitojen huippuelämys. Todellinen a la carte -palvelu! Paras valinta, kun haluat todella ylellisen kynsi- ja käsihoidon sekä nauttia samalla hieronnasta. Hoitoon on yhdistetty Alessandro-kynsihoito NailSpa ja käsihoito Hands!Up. Tuotteet valitaan juuri sinun kynsiesi ja käsiesi yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ainutlaatuinen Alessandron NailSpa-kynsihoito perustuu erilaisten kynsityyppien tarpeisiin. Hoito on aromaterapinen, tarjoaa nautintoa sekä tyytyväisyyden tunnetta. Parhaat aktiiviaineet varmistavat tehokkaan tuloksen. Lootus" terveille ja vahvoille kynsille, Ruusu" kuiville, kerrostuville ja hauraille kynsille tai Laventeli" pehmeiden ja ohuiden kynsien vahvistamiseksi. Hoito koostuu 6 vaiheesta: puhdistaminen, muotoilu, silottaminen, ravitseminen, erikoishoito ja kynsien suojaaminen. NailSpa-kynsihoito perustuu juuri sinun kynsiesi tarpeisiin ja on siten erittäin tehokas. Hoidon yhteydessä sinulle annetaan henkilökohtaisia suosituksia, joiden noudattaminen auttaa säilyttämään saavutetun tuloksen. Nuorentava spa-hoito Hands!Up antaa käsille energiaimpulssin, tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Auttaa silottamaan ajan merkkejä, hiusviivoja, pieniä ryppyjä. Ihon tonus paranee, ihosta tulee sileämpi. Hellivä ja puhdistava kuorinta, aktiivivoiteet, ihon kimmoisuutta lisäävä ja ravitseva naamio, silkkieliksiiri sekä erinomainen hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä luovat kuninkaallisen tunteen. Olethan ansainnut useilla kauneuspalkinnoilla palkitun hoidon.

11 HANDS!UP - nuorentava spa-hoito käsille 45 min 35 EUR Pehmeät, terveet ja huolitellun näköiset kädet kaunistavat jokaista ihmistä. Nuorentava Hands!Up-hoito tekee käsistäsi pehmeät ja joustavat. Hieronnassa käytettävä vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttaa verenkiertoa, virkistää, antaa energiaa, lisää luovuutta ja elinvoimaa. Hoito alkaa käsien kuorinnalla. Tunnet, miten käsien iho muuttuu pehmeäksi, joustavaksi ja raikkaaksi. Sen jälkeen käsiin levitetään elävöittävä Vitality-aktiiviseerumi, joka tehostaa seuraavien hoitovoiteiden vaikutusta. Käytämme ihoa nuorentavaa tai uudistavaa voidetta. Seuraavaksi suoritetaan wellness-hieronta vaaleanpunaisella kvartsikivellä ja levitetään naamio. Hieronnan aikana toimii kämmenpohjaan asetettu vaaleanpunainen kvartsikuula. Vaaleanpunainen kvartsi on sydämen ja rakkauden kivi. Hieronta ja vaaleanpunainen kvartsikivi vilkastuttavat verenkiertoa, innostavat luovaan toimintaan, tukevat sydämen toimintaa, lisäävät elämäniloa ja takaavat raikkaan yleisvoinnin. Naamion jälkeen käsillesi levitetään ihmeellistä silkkieliksiiriä. Silkinpehmeät kädet ilahduttavat sinua! Spa Sensation - parafiinihoito käsille 30 min 25 EUR Nauti todella ainutlaatuisesta ja täydellisestä hoidosta, joka rentouttaa ja uudistaa sekä varmistaa virkeyden koko seuraavaksi päiväksi. Spa Sensation on a 'la Carte-parafiinihoito. Parafiinikäsineet tai -nilkkasukat lämmitetään erityisesti sinua varten. Hoidossa käytetään ainutlaatuista lämmityslaitetta, joka toimii ilman sähköä. Tämä ihmeellinen rituaali tapahtuu silmiesi edessä. Kaikki hoitovälineet on tarkoitettu varta vasten sinulle. Ihoa piristävät kosteuttava ja silottava kuorija, elävöittävä seerumi sekä ylellinen, ihosi kuntoa vastaava voide. Laventeliaromi ja miellyttävä rauhoittava lämpö lievittävät lihasjännitystä ja luovat nopeasti hyvänolontunteen. Tehokas, lämmin käsihoito puhtaalla parafiinilla antaa iholle arvokasta kosteutta ja tekee siitä huomattavasti pehmeämmän ja joustavamman. Uudistava parafiinihoito käsille 20 min 17 EUR Uudistavassa parafiinihoidossa käytetään perinteistä spa-parafiinikylpyä. Hoito kosteuttaa sekä uudistaa kuivaa ja herkkää ihoa. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Rentouttava lämpö on raikastava ja tervehdyttävä. Hoito sopii erittäin hyvin verenkiertohäiriöistä ja nivelkivuista kärsiville. Aromiöljyjä sisältävä parafiini tarjoaa tehokkaan vaikutuksen lisäksi myös aistillisen nautinnon. Ensimmäinen vaihe on kuorinta, joka valmistaa ihoa parafiinihoitoon. Sen jälkeen iholle levitetään uudistava ja kosteuttava voide. Nyt seuraa parafiinikylpy. Lämpimän parafiinin vaikutusaika on n minuuttia. Hoidon päättää ihoa suojaava hoitovoide. MEN HAND CARE Käsienhoito varta vasten miehille 45 min 28 EUR Todellisen miehen kädet ovat huolitellut. Miesten käsien hoidon tulee olla tehokasta ja nopeaa kuten Alessandron varta vasten miehille kehitetty käsienhoito MEN. MEN-tuotesarjassa käytetään tehokkaita stimuloivia ja suojaavia aktiiviaineita, esimerkiksi hyaluroonihappoa sekä A ja E-vitamiineja. Tämä hoito suojaa ihoa tehokkaasti ympäristövaikutuksilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Aktiiviaineet tekevät ihostasi pehmeän ja joustavan sekä rentouttavat stressaantunutta ihoa. 6 vaiheesta koostuva, juuri miehille suunniteltu hoito antaa täydellisen tuloksen - terveen, puhtaan ja nuorekkaan pehmeän ihon sekä hyvin huolletut kynnet. Nautit tarkasta kynsihoidosta, kuorinnasta, voiteiden piristävästä vaikutuksesta, tehohieronnasta. Käytettävillä tuotteilla on miehekäs aromi.

12 Kynsienhoito tytöille (alle 12 v.) 30 min 15 EUR Hellivä, samalla opettava sekä jännittävä kynsi- ja käsihoito pienille tytöille. Mainio kokemus, joka opettaa hoitamaan käsiä. Äidin/isän luvalla kynnet myös lakataan. Suositellaan 5-12-vuotiaille. Lasten kynsien lakkaus 5 EUR JALKAHOIDOT Pedix MarinaVital Classic 60 min 42 EUR Jalkamme kantavat meitä läpi elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta valitettavasti ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Classic-jalkahoito antaa jaloille keveyden tunteen. Se on hoito, joka kaikkien tulisi suoda jaloilleen, jotta jalat pysyisivät terveinä. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen hellimme jalkojasi rentouttavalla jalkapalsamilla ja kevyellä hieronnalla. Voit itse valita mieluisan lakan ylellisten Alessandron koristelakkojen seasta. Hoidon lopussa eksklusiivinen Silky Touch-puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Wellness 75 min 47 EUR Jalkamme ottavat päivittäin huomaamattomasti tuhansia askelia. Valitettavasti huomaamme sen usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Wellness-jalkahoito tarjoaa nautinnon ja hyvänolontunteen. Täydellinen virkistävä rentoutus ja hoito, jota jalkasi kipeästi tarvitsevat. Hoito alkaa MarinaVital Wellness-jalkakylvyllä. Sen jälkeen Go Lightly kääre pehmittää ihon kovettumia. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalkasi kuoritaan ihoa uudistavalla kuorijalla, niitä hellitään rentouttavalla jalkapalsamilla ja erikoisella hieronnalla, jossa käytämme valkoista vuorikristallia. Ikivanha tiibetiläinen hieronta valkoisella vuorikiteellä poistaa negatiivisen energian, puhdistaa kehoa ja luo hyvänolontunteen. Hoidon lopuksi eksklusiivinen Silky Touch -puuteri antaa jaloillesi kauniin hohdon. Pedix MarinaVital Original Deluxe 90 min 54 EUR Jalkamme kantavat meitä halki elämän ja ottavat kuin huomaamatta päivittäin tuhansia askeleita, mutta ajattelemme sitä usein vasta sitten, kun jalat tarvitsevat apua ja hoitoa. Pedix Marina Vital Deluxe on täydellinen jalkahoito. Nautit samalla tehokkaiden hoitoaineiden ihmeellisestä vaikutuksesta ja hieronnasta. Sileä ja silkinpehmeä iho sekä keveyden tunne jaloissa luo hyvänolontunteen.

13 Pedix Wellness Detox 75 min 47 EUR Pedix Detox-rentoutus tarkoittaa ammattimaista syväpuhdistavaa ja kuona-aineita poistavaa jalkahoitoa. Syväpuhdistava hoito alkaa toksiineja poistavalla jalkakylvyllä. Sen jälkeen kovettumia pehmitetään Go Lightly-kääreellä. Samalla käsitellään varpaankynnet. Pehmittävän kääreen ja raspauksen jälkeen jalat kuoritaan Detox Peeling-kuorijalla. Se sisältää arvokkaiden öljyjen seoksen, joka puhdistaa ja uudistaa ihoa. Seuraavaksi tehdään runsas vulkaaninen jalkanaamio vitamiineilla ja hoitavilla uutteilla. Jalkasi ansaitsevat hyvinvoinnin. Hoidon jälkeen jalkasi tuntuvat keveiltä ja virkeiltä. Askeleet ovat huomattavasti kevyemmät. Lasten jalkahoito Kynsien viilaus, käsikylpy, kynsinauhojen hoito, kevyt hieronta, voide, lakkaus 30 min 20 EUR KALAHARI SPA Etelä-Afrikasta peräisin oleva Kalahari Spa-tuotesarja on inspiroitu harvinaisesta taipaleesta maagiseen Kalaharin autiomaahan. Vuosisatoja salassa pidettyjen Afrikan aavikkolaisten kauneusreseptien mukaan valmistettuja Kalahari Spa-tuotteita käyttämällä on mahdollista kokea luonnon aarteiden todellinen ylellisyys. Ihoa uudistavat, puhdistavat ja kosteuttavat ainesosat on saatu afrikkalaisista eksoottisista puista ja kasveista, kuten apinanleipäpuuöljy, Kalaharin meloni, marula-hedelmä jne. Kaikki nämä tuotteet ovat luonnonvaraisia ja pakkaukset on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista. Koko tuotantoprosessi täyttää ekologiset vaatimukset. Kalahari osallistuu aktiivisesti myös hyväntekeväisyyteen, auttamalla avuntarpeessa olevia afrikkalaisia perheitä. Hierontahoito Kalaharin aavikon hiekalla 60 min 55 EUR Vapaudu stressistä ja koe aavikon henkäys. jonka mahdollistaa eksoottinen, syvältä rentouttava, ikimuistoinen koko kehon hieronta. Ylellinen ja mystinen aavikkokasvien aromi luo tunnelmaa, jaloille asetetaan lämpimät hiekkapussit ja hieronta alkaa... Lämpimällä luonnollisella kasvihierontaöljyllä on tehokkaasti kosteuttava ja pehmittävä vaikutus, vegetaariset aktiiviaineet yhdessä vitamiinien, hiilihydraattien ja aminohappojen kanssa vahvistavat ihosolujen luonnollista ikääntymisenvastaista suojajärjestelmää. Hieronta koostuu perinteisistä toimenpiteistä, joihin on yhdistetty voimakkaat venytykset ja painallukset, jotka parantavat lihasten joustavuutta, nivelten liikkuvuutta ja vapauttavat sekä fyysisestä että henkisestä jännityksestä. Hieronnan lopussa tarjotaan orgaanista, elimistöä puhdistavaa rooibos - eli punapensasteetä. Jokainen Kalaharin hierontahoidosta nauttija saa lahjaksi strutsinmunan kuoresta valmistetun rannerenkaan, joka symbolisoi henkistä tasapainoa ja hyvänolontunnetta. Kalaharin selkähoito 30 min 35 EUR Tämä hieronta tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vapautua jännityksestä ja väsymyksestä jo puolessa tunnissa. Selkähoito auttaa vahvistamaan lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa. Tunnelman luovat aavikkokasvien mystinen aromi ja samettinen hierontaöljy, joka ravitsee ja vahvistaa ihoa. Ikivanhat hierontatekniikat poistavat kaulan ja selän alueen jännityksen ja elimistön sisäinen tasapaino palautuu.

14 Vartalokuorinta aavikon suolakristalleilla 45 min 40 EUR Mineraaleilla rikastettu ja laadultaan puhtain suola on peräisin Kalaharin aavikon suoladyyneiltä. Suolakristalleja on rikastettu luonnonmineraaleilla, ne kuorivat ihoa hyvin tehokkaasti ja tekevät siitä pehmeän, puhtaan ja hohtavan. Suola stimuloi myös verenkiertoa ja edesauttaa ihon nuorentumista. Kuorinnan jälkeen iho on raikas, pehmeä, terveempi, näyttää nuoremmalta ja pulppuaa tarmoa. Raskaana olevien kuorintaan käytetään aavikon hiekkaa. Kalahari-jalkahoito aurinkoisella Calabach-kurpitsalla 30 min 35 EUR Hoito alkaa punaisen teen jalkakylvyllä, joka edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Sen jälkeen jalat kuoritaan aavikon hiekalla, joka jättää ihon silkkisen pehmeäksi, puhtaaksi ja nuorekkaan hehkuvaksi. Hieronta Calabach -kurpitsalla vaikuttaa energiakanaviin ja rentouttaa jalkalihaksia. Hierontaöljy pehmittää, kosteuttaa, rauhoittaa ja vahvistaa ihosolujen kudoksia. Tuloksena on kevyet ja rentoutuneet jalat sekä erinomainen yleisvointi koko kehossa. Tsamma-käsienhoito 30 min 30 EUR Hoito alkaa punaisen teen käsikylvyllä, sitä seuraa kuorinta autiomaan hiekalla ja käsien hieronta olkavarteen saakka. Hoito sopii niille, jotka tekevät työtä, minkä yhteydessä kädet ovat jatkuvasti kuormittuneita, samoin tarjoaa se lievitystä niille, jotka viettävät paljon aikaa tietokoneella työskennellen. Käsien hieronta on hyvä vaihtoehto myös niille, jotka eivät halua koko kehon hierontaa, mutta silti haluavat rentoutusta, jonka hieronta tarjoaa. Tärkeimpien pisteiden stimuloinnin kautta koko vartalo saavuttaa hyvänolontunteen ja tasapainon. VARTALOHOIDOT Deluxe Suklaahoito 60 min 55 EUR Sano hyvästit stressille ja tervehdi suklaan tarjoamaa harmoniaa! Kaakaopavuista valmistetulla suklaalla on merkittävä vaikutus ihon kauneudelle. Ikivihreä trooppinen kaakaopuu kasvaa Amazonin ja Orinoco-jokien yläjuoksulla ja sen latinankielinen nimi Theobroma tarkoittaa "jumalten hedelmät". Kaakaopuun pavuista valmistettu kaakaopuuterikääre auttaa muokkaamaan vartalon muotoa ja vähentämään "appelsiini-ihoa. Tieteelliset tutkimukset ovat todistaneet kaakaolla olevan stimuloiva vaikutus endorfiinien eli ns. onnenhormonien syntyyn, jotka luovat paremman mielialan ja samalla vaikuttavat tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Suklaahaude sisältää kaakaopavuista uutettua kofeiinia ja polyfenolia, joka parantaa vartalon muotoa, ravitsee, kosteuttaa sekä virkistää ihoa ja mikä tärkeintä, auttaa vapautumaan selluliitista. Deluxe-suklaahoito välittää elimistöön kaikki suklaan fysiologiset ja emotionaaliset hoito-ominaisuudet ilman ainuttakaan ylimääräistä kaloria! Suklaahoito parantaa vartalon siluettia, vähentää "appelsiini-ihoa, lisää endorfiinien tuotantoa, luo paremman mielialan ja myötävaikuttaa tehokkaasti rasvanpolttoprosessiin. Kolminkertainen ihoa kosteuttava vaikutus.

15 Deluxe-punaviinihoito 60 min 55 EUR Ikuinen nuoruus... Jumalten tavoittamaton salaisuus... Ainutlaatuinen tapa taistelussa stressiä vastaan. Viimeinen sana kauneudenhoidossa. Viini + kauneus = viiniterapia. Punaisilla viinirypäleillä on tehokas vapaiden radikaalien vastainen vaikutus niiden siemenien ja hedelmämalton sisältävän polyfenolin ansiosta, josta tulee kauneudenhoitotuotteissa todellinen lääke ikääntymistä vastaan. Punaisten viinirypäleiden uutteesta, viinistä ja öljyistä saatava mikropuuteri veteen yhdistettynä muodostaa miellyttävän pinkin voidemaisen hauteen, joka hemmottelee kehoasi hellävaraisesti. Viiniterapia auttaa säilyttämään ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden, lisää hohtoa, voimaa ja tonusta, hidastaa ennenaikaista ikääntymisprosessia ja auttaa vapautumaan stressistä. Hoidon tavoitteena on säilyttää ihon nuorekkuus, joustavuus ja suojamekanismi vapaita radikaaleja vastaan. Pingottaa ihoa ja muokkaa vartalon muotoja, hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä, vapauttaa stressistä. Sopii vartalon trimmaamiseen painonpudotuksen tai synnytyksen jälkeen. Deluxe-kahvihoito 60 min 55 EUR Verraton esimerkki kahvin elvyttävästä vaikutuksesta. Millaisia tunteita kahvi herättää meissä? Kahvintarve on jokaisella erilainen, mutta piristävään kahviin perustuva vartalohoito tarjoaa jotain tavanomaisesta kahvinautinnosta poikkeavaa. Hienot tekstuurit ja intensiivinen kahviaromi virkistävät aisteja, ympäröiden kehoamme, samalla kun tehokkaat aktiiviaineet imeytyvät ihoon. Kahvin hyväilevä vaikutus - hyvänolontunne aisteille ja hyödyllisyys keholle. Spa Deluxe Coffee-vartalohoito auttaa poistamaan nestettä kehosta, hoikentaa, muokkaa ja trimmaa vartaloa, sekä ennaltaehkäisee ihon ikääntymistä. Sopii hoikentavaksi ja trimmaavaksi hoidoksi kofeiinin rasvaa polttavan vaikutuksen ansiosta. Sopii erinomaisesti rasvaimun, synnytyksen tai hoikistavan dieetin jälkeen. Suosittelemme kahvihoitoa naisille, jotka haluavat poistaa eletyn elämän merkkejä keholtaan tai muokata ongelmallisia alueita. Muokkaa, trimmaa vartaloa, poistaa ylimääräiset nesteet ongelma-alueilta kuten vatsa, reidet ja pakarat. Edistää lipolyysia. Vähentää "appelsiini-ihoa.

16 ALGOANE VARTALOHOIDOT Rentouttava suklaahoito hieronnalla 90 min 65 EUR Rentouttava suklaahoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Nykyaikainen elämä vaatii välillä pysähtymistä hetkeksi, rentoutumista ja stressin poistamista. Hoito tarjoaa täydellisen hemmottelun ja harmonian hetken, jotta voisitte irrottautua tästä maailmasta ja nauttia hetkestä itsenne kanssa. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Rentouttava hieronta - Rentouttava ja rauhoittava vartalokääre suklaavaahdolla - Tehokas kosteuttava viimeistely iholle Energiaa antava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR Energiaa antava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Vartalon tasapainoa palauttava hoito, ihanteellinen lääke väsymystä vastaan. Sisältää tehokkaan hieronnan, joka virkistää ja stimuloi väsynyttä elimistöä. - Alkuhieronta, kuorinta kahden suolan kuorijalla - Energiaa antava hieronta - Vartalokääre merilevällä ja mikroelementeillä - Vartalovoide tai tehokas kosteuttava viimeistely iholle Elimistöä puhdistava hoito hieronnalla Elimistöä puhdistava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla Appelsiinin ja mudan arvokkaita ominaisuuksia sisältävä vitamiinihoito, joka auttaa poistamaan toksiineja ja virkistää vartaloa. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Nestettä poistava hieronta - Nestettä poistava ja rentouttava muta appelsiininkuorella - Jalkoja virkistävä geeli ja vartalovoide viimeistelyyn Hoikentava hoito hieronnalla 90 min 65 EUR 120 min 80 EUR 90 min 65 EUR

17 Hoikentava hoito terveyskapselilla ja hieronnalla 120 min 80 EUR Todella toimiva vallankumouksellinen yhdistelmä: erityinen hoikentava hieronta ja lämmittävä naamio, jolla on "sulattava" ja nestettä poistava vaikutus. Paras ratkaisu vartalon hoikentamiseksi ja tasoittamiseksi. - Alkuhieronta, kuorinta kukan terälehtiä sisältävällä kuorijalla - Hoikentava hieronta - Selluliittia pehmentävä itse lämpenevä naamio - Hoikentava vartalovesi tai -voide viimeistelyyn Ylellinen kuoriva merikristallihoito 45 min 35 EUR Hoidon tavoitteena on ihon pehmentäminen ja ravitseminen, poistamalla samalla kuolleet ihosolut. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta lisäävän ominaisuutensa että sen antaman hyvinvoinnin takia. Hoito puhdistaa vartalon perusteellisesti, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon aktiiviaineiden vastaanottokykyä, minkä vuoksi tämä hoito sopii ihanteellisesti vartalohoitosarjan alkuun tai ennen auringon ottamista pysyvän ja kauniin ihonvärin saamiseksi. Kiinteyttävä suklaa-kahvihoito 60 min 50 EUR Koko vartalon täydellinen ja dynaaminen hoikentava hoito on suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat parantaa ihon ulkonäköä sekä aktivoida hoikentumisprosessia. Hoidon aikana kuoritaan koko vartalo, keskittyen ongelmallisiin alueisiin. Hoito kiinteyttää ihoa, vähentää selluliittia sekä poistaa toksiineja ja ylimääräistä nestettä. Suklaan ja kahvin aromin ansiosta hoito tarjoaa todellisen rentoutuksen ja aistillisen elämyksen. Kosteuttava mangovahahoito 60 min 50 EUR Tämä erittäin miellyttävä ja aromaattinen tehokkaasti kosteuttava vartalohoito muuttaa ihon sametinpehmeäksi ja sileäksi. Mehiläisvahapohjaisen mangonaamion sisältävät luonnolliset ainekset antavat iholle pehmeyttä, elastisuutta sekä kimmoisuutta, tuloksena ihanteellisesti ravittu, tuoksuva sekä silkkimäinen iho. Vartaloa kiinteyttävä hoito 60 min 50 EUR Hoito keskittyy ongelma-alueisiin (vatsa, pakarat, reidet). Printtinaamion sisältämillä aktiiviaineilla on vahva toksiineja (myrkkyaineita) poistava sekä rasvasoluja hajottava vaikutus. Kasviproteiinit ravitsevat ja kiinteyttävät ihoa. Hoito takaa suurenmoisen olon ja todella kauniin vartalon.

18 Kuona-aineita poistava hoito Marine detox 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on poistaa elimistöstä ylimääräinen vesi, toksiinit sekä kuona-aineet. Aluksi kuoritaan koko vartalo, tätä seuraa merivesi- ja leväpohjainen naamio, joka nopeuttaa hikoiluprosessia, poistaen elimistöstä toksiinit sekä kuona-aineet. Samalla naamio rikastuttaa ihoa hiven- ja kivennäisaineilla. Hoito päättyy hierontaan. Hoikentava hoito Silhouette contour 60 min 50 EUR Erityinen hoito selluliittia sekä liikalihavuutta vasten, vähentäen ja poistaen epämiellyttävät ilmiöt sekä parantaen vartalon muotoja. Koko vartalon kuorintaa seuraa selluliittia torjuva levänaamio ja hoito päättyy koko vartalon hierontaan. Selluliitin polttaja" 60 min 50 EUR Hoidon tavoitteena on tarjota tehokas selluliitin poltto merilevän toksiineja ja kuona-aineita poistavan vaikutuksen avulla. Perusteellinen vartalohoito alkaa vartalon kuorinnalla itse lämpiävällä tuotteella. Viimeksi mainittu poistaa ihon pinnasta kuolleet solut sekä rikastuttaa elimistöä merellisillä aktiiviaineilla. Seuraavaksi ongelma-alueille levitetään merilevänaamio, jolla on lisäksi selluliittia torjuva sekä kuona-aineita poistava vaikutus. Samalla eukalyptus, laventeli ja rosmariini palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito päättyy vartalohierontaan, jonka aikana levitetään lämmittävä selluliittigeeli ongelma-alueille. Raikastava jalkahoito 45 min 38 EUR Hoidon tarkoituksena on tarjota lievitystä väsyneille, painaville, jomottaville ja öisin kouristeleville, turvonneille jaloille. Hoito parantaa verenkiertoa sekä vähentää ylimääräisen nesteen kerääntymistä jalkoihin. Tuloksena on ihmeen kevyt olo. Väsyneiden jalkojen hoito on tehokas sekä samalla nautinnollisen rentouttava, hoidossa jalat kääritään aktiivikääreeseen samalla hellästi hieroen. Odottaville äideille 50 min 45 EUR Kyse on hellästä ja kevyestä vartalohoidosta. Hoidon aikana hoidetaan hellästi lasta odottavan naisen vartaloa. Hoito alkaa vartalon puhdistamisella hellällä kuorinta-aineella, joka poistaa kuolleet ihosolut sekä palauttaa ihon kimmoisuuden. Sen jälkeen vartalo kääritään mehiläisvahapohjaiseen mangokääreeseen, jonka luonnolliset ainekset takaavat ihon pehmeyden, elastisuuden ja kimmoisuuden saavuttaen ihanteellisen ravitun ja silkkimäisen ihon. Hoito päättyy vartalon voiteluun kosteuttavalla vartalovoiteella, jonka sisältämä sheavoi jättää iholle suojaavan kerroksen sekä takaa sametinpehmeän ja kevyesti tuoksuvan ihon. Näin tuleva äiti voi keskittyä raskaudestaan nauttimiseen.

19 Täydellinen hemmottelu" 60 min 65 EUR Kaiken käsittävä hoito vartalolle, kasvoille ja mielelle. Hoito alkaa koko vartalon kuorimisella merisuolalla ja kukkaöljyillä, jonka jälkeen vartalonne on ihmeen pehmeä ja silkkimäinen. Tätä seuraa kosteuttava kasvohoito, joka alkaa ihon puhdistuksella ja kuorinnalla. Sen jälkeen kasvoille levitetään naamio, joka palauttaa ihon kosteuspitoisuuden sekä kauniin hohteen. Kasvonaamion vaikuttaessa selkään levitetään itse lämpiävä muta, joka poistaa väsymyksen ja rasituksen. Herättäkää vartalonne ja mielenne sekä nauttikaa täydellisen loistavasta ja silkkimäisestä ihostanne! Bali spa-vartalohoito 60 min 50 EUR Hoito alkaa koko vartalon kuorinnalla luonnollisella Karibianmeren saarten ruskealla sokerilla. Kuorinta-aineen miellyttävä vanilja-aromi hellii mieltä ja makeamantelin öljy sekä E-vitamiini muuttavat ihon silkinpehmeäksi. Tätä seuraa eksklusiivinen Bali Spa-hieronta lämpimällä aromiöljyllä. Erityiset hierontaotteet vapauttavat lihasjännityksestä, rentouttavat mieltä ja palauttavat harmonian vartaloonne. Bali spa-vartalohoito rentouttavalla naamiolla 90 min 65 EUR Tämän hoidon avainsanoja ovat merellinen rytmi, aromiterapian parantava voima sekä refleksologiset hierontaotteet. Tämä runsas hoito alkaa rentouttavalla ja syväpuhdistavalla vartalon kuorinnalla, jonka aikana ruskean sokerin hiukkaset poistavat karheuden ihon pinnasta ja makeamantelin öljy kosteuttaa sekä ravitsee ihoa. Tätä seuraa siveltimellä vartalolle levitettävä aromaattinen naamio, joka puhdistaa elimistön kuona-aineista, rikastuttaa ihoa vitamiineilla sekä palauttaa ihon parhaan mahdollisen tasapainon ja pehmeyden. Hoito päättyy ylelliseen Bali Spa-hierontaan, parantaen vartaloanne ja mieltänne. DERMALIFE SPA-OCEAN - KAPSELIHOIDOT Elimistöä puhdistava kapselihoito Detox 45 min 45 EUR Tämän miellyttävän ja rentouttavan hoidon tarkoituksena on poistaa tehokkaasti ylimääräinen neste elimistöstä, toksiinit sekä kuona-aineet, minkä ansiosta hoikentumisprosessi aktivoituu. Hoito alkaa koko vartalon perusteellisella kuorinnalla. Tätä seuraa meriveden mineraaleihin ja ruskoleviin pohjautuva naamio, joka täyttää ihon hiven- ja kivennäisaineilla, nopeuttaa hikoiluprosessia sekä poistaa elimistöstä kuona- ja myrkkyaineet. Sen jälkeen koet puhdistavan DermalifteTM-kapseliohjelman ansiosta todellisen "uudelleensyntymisen". Hoidon lopussa vartalolle levitetään kosteuttava ja pehmentävä vartalovoide. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

20 Virkistävä kapselihoito "Meren raikkaus" 45 min 45 EUR Hellivä ja miellyttävä väsymystä torjuva hoito, joka vähentää jännitystä sekä virkistää elimistöä kuin raikas merituuli. Merellisillä tehoaineilla kuorien poistetaan kuolleet ihosolut ja sen jälkeen vartalo kääritään merilevää sisältävään kääreeseen. Sen luonnolliset ainekset sisältävät erilaisia vitamiineja sekä kivennäisaineita, aktivoiden luonnollisen hikoiluprosessin sekä parantaen veren- ja lymfakiertoa. Merellisellä vartalokääreellä on lisäksi hyvä vaikutus ihoon, se muuttaa ihon pehmeäksi ja miellyttäväksi. DermalifteTM- kapseliohjelma stimuloi ja antaa energiaa, sen säteilevä kuumuus lämmittää vartaloa parantaen verenkiertoa. Hoidon lopussa vartalo kosteutetaan virkistävällä vartalovoiteella. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Selluliittiä vähentävä kapselihoito 45 min 45 EUR Tässä tehokkaassa selluliittia torjuvassa Algoanen-hoidossa selluliittia vähentäviä ja hoikentavia tuotteita täydennetään Dermalif tetmkapseliohjelmalla. Hoito on suunniteltu nimenomaan selluliitin vähentämiseen ja vartalon muotojen parantamiseen. DermalifteTM-kapseliohjelma tehostaa merellisillä tehoaineilla varustetun vartalokääreen vaikutusta ja päättyy virkistävään kylmän-lämpimään Vichy-suihkuun. Hoidon lopussa vartalolle levitettävään vartalovoiteeseen on lisätty hoikentavia eteerisiä öljyjä, jotka täydentävät voiteen vaikutusta. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Stressiä lievittävä kapselihoito "Silkkimäinen kosketus" 45 min 45 EUR Miellyttävä väsymyksen vastainen hoito rikastuttaa elimistöä kivennäis- ja hivenaineilla muuttaen samalla ihon silkinpehmeäksi ja parantaen sen kimmoisuutta. Eteeristen öljyjen ja lehmuksen yhdistelmä luo "ajan pysäyttävän" tunnelman vartalolle ja mielelle auttaen rentoutumaan sekä viemällä tuoksujen, struktuurien ja liikkeiden lumoukseen. Naamion vaikuttaessa kapseliohjelma hellii vartaloanne höyrykääreellä, jossa sininen väri antaa voimaa. Hoito lievittää stressiä, rentouttaa sekä rauhoittaa vartaloa ja mieltä, luoden harmonian koko vartaloonne. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa. Nuorentava kapselihoito kukilla ja merikristalleilla 45 min 45 EUR Hoidon tarkoituksen on pehmentää, kosteuttaa sekä ravita ihoa ja samalla muuttaa se silkinpehmeäksi perusteellisella kuorinnalla. Hoitoa arvostetaan sekä sen kimmoisuutta parantavan vaikutuksen että sen tarjoaman hyvinvoinnin vuoksi. Menetelmä puhdistaa elimistöä, nopeuttaa verenkiertoa sekä parantaa ihon kykyä vastaanottaa aktiiviaineita. Kapseliohjelma parantaa tehokkaasti verenkiertoa, virkistää ja muuttaa ihon elastisemmaksi, stimuloiden samalla kollageenin synteesiä. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, hohtava ja kevyesti tuoksuva. Hoidon lisäksi voi ottaa kasvohoidon, jonka hinta on 16 euroa.

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten kasvohoito 18 v. 55 alkupuhdistus, höyry, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 55 alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta,

Lisätiedot

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT

TAHKO SPA HOTELLIN HOITOPALVELUT Hierontahoidot Klassinen hieronta 25 min 30,00 35,00 50 min 49,00 55,00 75 min 69,00 76,00 Lämmin suklaavartalohieronta 70 min 85,00 95,00 Lämmin suklaaöljy sisältää A, B ja E vitamiineja, jotka rauhoittavat,

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014

KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24%) 2014 Peruskasvohoito Opiskelija Ammattilainen Kasvohoito 1 (1,5h)... 50,00 69,00 Kasvohoito 2 (2 h)... 60,00 79,00 Ultraäänipuhdistus... 45,00 65,00 Pikakasvohoito

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1:

Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Spa-hoidot: 2 hoitoa valikoimasta nro 1: Laavakivihieronta 75 min - Hieronnassa käytettävillä lämpimillä laavakivillä on syvärentouttava ja energiaa tuova vaikutus. Mineraalikivien energia, lämpö ja hieronta

Lisätiedot

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin.

Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. Dorpat SPA lahjakortti aina odotettu lahja! Dorpat SPA lahjakortteja voi ostaa vapaasti valitulla arvolla ja vapaasti valittuun hoitoon / pakettiin. PÄIVÄPAKETIT Dorpat SPA päiväpaketti 49 * hierontakylpy

Lisätiedot

KAUNEUDENHOITOPALVELUT

KAUNEUDENHOITOPALVELUT KAUNEUDENHOITOPALVELUT Asiakaspalveluhinnasto 1.1.2014 KAUNEUDENHOITOPALVELUT (sis. alv 24 %) Kasvohoidot toteutetaan asiakasanalyysin pohjalta. AK = Saatavilla vain Aurinkokivessä. Peruskasvohoito Opiskelija

Lisätiedot

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon

ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon ANNA ITSELLESI MAHDOLLISUUS kokonaisvaltaisesti hyvään oloon RUKA DAY SPA on pohjoisen mystiikkaa henkivä hemmottelukeidas, josta saat yhden oven takaa monipuolisesti erilaisia kehoa ja mieltä helliviä

Lisätiedot

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho.

PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. PALAUTA PARAS IHOSI! Jokaisella on syntyessään pehmeä ja kimmoisa iho. Solusi sisältävät alkuperäisen kauneutesi sormenjäljen. Nuorekas iho uusiutuu jatkuvasti. Ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. Nyt lahjakortit myös netistä! Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 1.5.2012 Beauty Center

Lisätiedot

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan-

HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB. -Kaikki kohdallaan- HOTEL & RESTAURANT GOLF & COUNTRY CLUB -Kaikki kohdallaan- UUTUUS! Linna Spa uusi tapa hemmotella itseäsi Decléor aromaterapian asiantuntija Vanajanlinna Golf & Country Clubin klubirakennuksessa oleva

Lisätiedot

SCHUPP Massage-Lotion Neutral

SCHUPP Massage-Lotion Neutral HIERONTAVÄLIAINEET SCHUPP Massage-Lotion Neutral Suosituin hierontaväliaineemme. Hyvät hierontaominaisuudet, helppo annostella sopiva määrä. Taloudellinen käytössä. Sisältää aloe veraa, allantoinia, E-vitamiinia

Lisätiedot

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love

Belotero -täyteainehoidot. BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Tyypillisiä Beloteron hoitoalueita. The filler you ll love BELOTEROn salaisuus voi olla myös Sinun salaisuutesi... Beloteron sopivat Beloterotuotteet BELOTERO www.global.belotero.com tai Belotero-täyteainehoidot Change the way you age Ikääntymisen myötä ihossa

Lisätiedot

Franco Canteri Lakshmin perustaja

Franco Canteri Lakshmin perustaja 1 Franco Canteri Lakshmin perustaja Lakshmi on toiminut luonnonkosmetiikka- ja hyvinvointialalla jo yli 20 vuotta. Sarja perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan

Lisätiedot

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS

ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS ageloc Tru Face Essence Ultra TUOTEKOULUTUS IHO SULKEE SISÄÄNSÄ IHMISEN ITSEN. JA ON SEN VUOKSI OMAN IDENTITEETIN NÄKYVÄ ILMENTYMÄ. EUROOPAN VÄESTÖ VANHENEE 1/2 KANSALAISISTA ON 40+ IKÄÄNTYMISEN AIHEUTTAMAT

Lisätiedot

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta.

HINNASTO. Kauneus tulee Harmoniasta. Kauneus tulee Harmoniasta. HINNASTO Day Spa Kylpylä Kauneushoitola Hieroja Parturi-Kampaamo Tukkukauppa Christrio kynsikoulu Kuntosali Solarium Majoitus 17.10.2011 Beauty Center Harmonia Hinnasto KÄSIHOITO

Lisätiedot

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua

Hair follicle growth factor Luonnon aktiivinen ainesosa joka tekee ripsistä paksummat, pidemmät ja ehkäisee ripsien katkeilua Ripsihoito Mitä on Prolash+? Prolash+ sisältää luontaista ripsiseerumia Prolash+ II tuoteseloste: Puhdistettu vesi, bioentsyymi (EPM) jossa kymmenen luonnollista aminohappoa, laventeliöjy, vitamiini B,

Lisätiedot

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85

24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 HOITOMENU 1 KASVOHOIDOT Hydramemory 24h syväkosteuttava hoito kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. aika 60 min hinta 85 Skin Resonance Tasapainottava ja vahvistava hoito herkälle, herkästi punoittavalle

Lisätiedot

AGE PERFORMANCE TREATMENT

AGE PERFORMANCE TREATMENT AGE PERFORMANCE TREATMENT Ainutlaatuisen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Age Performance Treatment takaa ihanan rentouttavan hoitokokemuksen, joka on vertaansa

Lisätiedot

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla

Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Biokemistien tutkimat aineosat Farmakologien kehittämät koostumukset Jälleenmyynnissä koulutetuilla ammattilaisilla Peeling-hoidot eli kemialliset kuorinnat Kuluttajaesite 2 Medik8 on kansainvälisesti

Lisätiedot

hoitola parturi-kampaamo

hoitola parturi-kampaamo hoitola parturi-kampaamo Phytomer-kasvohoidot Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian: merellisen kosmetiikan, korostaen sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja aidon,

Lisätiedot

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi

SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA. ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi SINCE 1943 LUONNONKOSMETIIKKAA ORGANIC SKINCARE www.marjaentrich.fi Tuotteet ihotyyppisi mukaan päivittäiseen käyttöön! Normaali /sekaiho Iho on normaali tai osittain pintakuiva. T-alue on rasvoittuva.

Lisätiedot

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa

Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Luonnollinen tapa hoitaa ihoa Koska ansaitset sen! Käytimme maailman arvokkaimpia sertifioituja eteerisiä luomuöljyjä sekä luonnonuutteita harvinaisen ja eksoottisen Marokon argaaniöljyn kanssa. Näin loimme

Lisätiedot

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml

1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml. 2. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Selänpesin + Eukalyptus 500 ml LIIKELAHJAT 2016 2 1. Teräksinen kiulu + kauha + Laudeliina + Eukalyptus 500 ml Emendon saunatekstiilien materiaalina on käytetty korkealaatuista pellava/puuvillaa (60/40%). Laudeliinan koko 150 x 50 cm.

Lisätiedot

hoitola parturi-kampaamo

hoitola parturi-kampaamo hoitola parturi-kampaamo Phytomer-kasvohoidot Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian: merellisen kosmetiikan, joka korostaa sisäisen hyvinvoinnin, luonnollisen kauneuden ja

Lisätiedot

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) ,

Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, Karjaa Puh. (019) , Hinnasto 03/2016 Keskuskatu 46 / Kanavatori, 10300 Karjaa Puh. (019) 232 423, 050 566 0617 Peruttamattomasta ajanvarauksesta peritään 50% hoidon hinnasta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Hintoihin sisältyy

Lisätiedot

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä.

Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. LIIKELAHJAT 2017 2 3248 Louhe kiulu musta + kauha Emendon tyylikäs musta Louhe kiulu sekä kauha on valmistettu alumiinista sekä pyökistä. Kiulun ja kauhan varteen puuosaan on mahdollista painattaa esimerkiksi

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN.

Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Produktguide Mabs LIIKKUVAMPAAN ELÄMÄÄN. Tukisukat eli kompressiosukat ovat tutkittu ja dokumentoitu menetelmä jalkojen verenkierron parantamiseen. Useimmat yhdistävät tukisukat ikääntyneiden ihmisten

Lisätiedot

High Definition Body Lift selluliittigeeli

High Definition Body Lift selluliittigeeli High Definition Body Lift selluliittigeeli Lehdistötiedote helmikuu 2009 Paras tapa huolehtia vartalon virtaviivaisesta ulkonäöstä on syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti. Liikunta ja runsaasti

Lisätiedot

LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNLIEVITYSMETELMÄT

LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNLIEVITYSMETELMÄT LÄÄKKEETTÖMÄT KIVUNLIEVITYSMETELMÄT JOHDANTO Onneksi olkoon! Olette saamassa perheenlisäystä. Odotusaika on monien mielestä elämän onnellisinta aikaa. Raskauden edetessä on kuitenkin luonnollista, että

Lisätiedot

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan varatun ajan vuorokautta

Esteen sattuessa pyydämme peruuttamaan varatun ajan vuorokautta Hoitohinnasto Spa etiketti Toivomme Teidän saapuvan n. 30 minuuttia ennen hoidon alkua. Näin ehditte käydä höyrysaunassa, täyttää asiakaskortin ja teille jää hetki aikaa rentoutumiseen ennen varsinaista

Lisätiedot

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI

HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI HYVÄÄ OLOA LUONNOLLISESTI Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex

Edut. Joustava hiuskiinne. Voimakas hiuskiinne. Suolasuihke. Muotoiluvoide. Muovailuvaha. Dust It Flex OSiS+ Session Label Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Joustava hiuskiinne Voimakas hiuskiinne Suolasuihke Muotoiluvoide Muovailuvaha Dust It Flex ASK Education kampaajille, osoittaa

Lisätiedot

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP

KAMPAAJAN KAMP OPAS OP KAMPAAJAN OPAS 02 BLONDME I Sisältö Kampaajan oppaan SISÄLTÖ Sivu 04 Sivu 05 Sivu 06 Sivu 08 Sivu 09 Sivu 10 Sivu 11 Sivu 12 VAALENNUS- JA SÄVYTYSJÄRJESTELMÄ Premium Performance Vaalennusjauhe Multi-Blonde

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

TEHOKAS TAUKO - Taukoliikuntaopas päiväkodin työntekijöille

TEHOKAS TAUKO - Taukoliikuntaopas päiväkodin työntekijöille TEHOKAS TAUKO - Taukoliikuntaopas päiväkodin työntekijöille SISÄLTÖ LUKIJALLE 4 TEHOKAS TAUKO 5 Milloin taukoliikuntaa? 6 Virkistävä tauko 6 Rentouttava tauko 8 LUKIJALLE Lyhyt taukoliikuntahetki työn

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Beauty Center Harmonia

Beauty Center Harmonia Hinnasto 9.2.2014 ( 9 sivua) KÄSIHOITO JA KYNNET: AIKA HINTA KYNNET: Professional Christrio Nail Products - kynsienhoitotuotteet Geeli tai akryyli-rakennekynnet tai huolto 2-3h 95 Luonnonkynsien geelaus

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle.

Puhtaus mies. Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus mies Puhtaus edistää terveyttä. Se edistää myös hyvää oloa, koska on kiva olla puhdas. Puhtaana myös tuoksut hyvälle. Puhtaus ei ole vain oma asiasi. Puhtaus on tärkeää, kun olet tekemisissä muiden

Lisätiedot

Lehdistötiedote maaliskuu 2016

Lehdistötiedote maaliskuu 2016 Lehdistötiedote maaliskuu 2016 KEVÄT/KESÄ 2016 SEPIA -KOKOELMA SEPIA puuteripaletti Arvioitu kuluttajahinta: 79 e ROUGE D'ARMANI SHEERS huulipunat Arvioitu kuluttajahinta: 41e Kynsilakat Arvioitu kuluttajahinta:

Lisätiedot

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Merkittävä läpimurto kauneuden maailmassa Lancôme esittelee uudet tuotteet GÉNIFIQUE YOUTH ACTIVATING CREAM -VOIDE YOUTH ACTIVATING EYE CONCENTRATE -SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Lancôme Génifique-uutuudet Saatavilla

Lisätiedot

Lehdistötiedote huhtikuu

Lehdistötiedote huhtikuu Lehdistötiedote huhtikuu LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION HEHKUVAA VÄRIÄ HUULILLE Giorgio Armani Beautyn tähtituotteesta, LIP MAESTRO -huulilakasta, lanseerataan uusia, hehkuvia sävyjä. LIP MAESTRO DRAMA COLLECTION

Lisätiedot

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e

ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE. ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e Lehdistötiedote Lehdistötiedote maaliskuu huhtikuu 2016 2016 ÉNERGIE DE VIE, LIQUID CARE : TEHOKOSTEUTUSTA IHOLLE ÉNERGIE DE VIE Liquid care Arvioitu kuluttajahinta: 59,00e ÉNERGIE DE VIE Pearly lotion

Lisätiedot

Liikunta. Terve 1 ja 2

Liikunta. Terve 1 ja 2 Liikunta Terve 1 ja 2 Käsiteparit: a) fyysinen aktiivisuus liikunta b) terveysliikunta kuntoliikunta c) Nestehukka-lämpöuupumus Fyysinen aktiivisuus: Kaikki liike, joka kasvattaa energiatarvetta lepotilaan

Lisätiedot

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY

FM WORLD meikkituoteuutuudet 2014 / 2015 / 2016 PÄIVITETTY LUOMIVÄRIPALETTI 9 eri sävyä, 7.5g - Uniikki luomiväripaletti, jonka 9 sävyllä voit luoda tuhansia eri ilmeitä. - Useita eri pintoja: 1. matta 2. satiini 3.kiiltävä. Voit korostaa silmiäsi, antaa ilmettä

Lisätiedot

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion

Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Lehdistötiedote kesäkuu 2009 Bust Beauty Extra Lift Gel Bust Beauty Firming Lotion Kaksi entistä tehokkaampaa hoitotuotetta rinnoille Vaikka kosmeettisilla tuotteilla ei voida vaikuttaa rintojen kokoon,

Lisätiedot

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00

VISIONNAIRE UUTTA. Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 VISIONNAIRE UUTTA Visionnaire Night, Beauty Sleep Perfector yövoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 93,00 Visionnaire Rich Cream hoitovoide 50 ml Arvioitu kuluttajahinta: 89,00 Toimitus myyntipisteisiin:

Lisätiedot

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016

BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 BALANSSIN JOOGAPAKETIT 2016 Esim. kokous-, tyky-, tyhy- ja virkistyspäivien ohjelmaan liitettäviä palveluita. Virkisty joogakävelyllä 60min 100 kävelyä hiljaisuudessa hiekkadyyneillä pitkospuita pitkin.

Lisätiedot

Niskan hoito-opas. Terveystietoa

Niskan hoito-opas. Terveystietoa Niskan hoito-opas Terveystietoa Oy STADA Pharma Ab Salomonkatu 17 B PL 1310, 00101 Helsinki Puh. 0207 416 888 Fax 0207 416 889 Tekijät: Seppo Pehkonen, urheilufysioterapeutti Tytti Nuoramo, työfysioterapeutti

Lisätiedot

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ

oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ oils of life tm UUSI ELÄMÄ IHOLLESI EI IHME, MUTTA LÄHELLÄ SITÄ ELÄMÄ ON IHANAA......mutta myös vaativaa. Se on yhtä intensiivistä kuin inspiroivaakin; yhtä kiihkeää kuin täyttäkin. Uskomaton elämä, jonka

Lisätiedot

Korosta parhaita puoliasi

Korosta parhaita puoliasi Täyteainekäsittelyt kasvojen kaikkiin osiin Korosta parhaita puoliasi Koe itse miljoonien käyttämät hoidot, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden Tuo esiin parhaat ominaisuutesi Iän myötä saamme jatkuvasti

Lisätiedot

ESCAPISM STARTS AT HOME

ESCAPISM STARTS AT HOME ESCAPISM STARTS AT HOME ESITTELYSSÄ SPA OF THE WORLD MAAILMA ON KAUNEUTEMME LÄHDE The Body Shop esittelee sinulle uudella Spa of the World -vartalonhoitosarjallaan maapallon neljän eri alueen arvostetuimmat

Lisätiedot

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta

VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Lehdistötiedote syyskuu 2010 VITAL LIGHT Anti ageing ihonhoitotuotteet, jotka häivyttävät ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kuulautta ja valovoimaisuutta Yhä useampi aikuinen nainen haluaisi ryppyjensä

Lisätiedot

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti.

Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Vihdoin! Endermoliftin mekanotransduktion avulla voit elävöittää ihosi kollageenija elastiinituotantoa luonnollisesti. Kivuttomasti. Vaivattomasti. Välittömästi. LPG Solustimulaation asiantuntija 24 vuotta

Lisätiedot

LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA

LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA LIHASKUNTOHARJOITTELU KOTONA Tähän on kerätty liikemalleja, joita voidaan suorittaa kotona. Kaikkia liikkeitä ei tarvitse kerralla tehdä, vaan tarkoituksena on poimia itselle sopivat liikkeet omaksi kuntopiiriksi.

Lisätiedot

Kokonaisvaltaiset hyvinvointihoidot. THANN Shop & Day Spa LAHJAKORTIT TUOTTEET HOIDOT

Kokonaisvaltaiset hyvinvointihoidot. THANN Shop & Day Spa LAHJAKORTIT TUOTTEET HOIDOT Kokonaisvaltaiset hyvinvointihoidot THANN Shop & Day Spa LAHJAKORTIT TUOTTEET HOIDOT Kansainvälinen THANN Shop & Day Spa on aromaterapeuttiseen THANN-tuotesarjaan ja kokonaisvaltaisiin hyvinvointihoitoihin

Lisätiedot

BIODROGA SYSTEMS VITALIS HIERONTA Aktivoiva syväkudos hieronta.

BIODROGA SYSTEMS VITALIS HIERONTA Aktivoiva syväkudos hieronta. VITALIS HIERONTA BIODROGA SYSTEMS VITALIS HIERONTA Aktivoiva syväkudos hieronta. Johdanto Friktio eli hankaus on termi, jota käytetään sormenpäillä tehtävästä syväkudoshieronnasta. Friktio on täsmällisiä

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan.

13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. ENERGIAINDEKSI 22.08.2014 lotta laturi 13h 29min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaaaikaan. Stressitaso

Lisätiedot

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA

TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA TOIMINTAA RUUAN VOIMALLA Ruoka vaikuttaa monella tapaa toimintakykyysi: päivittäisistä toiminnoista, kotitöistä ja liikkumisesta suoriutumiseen muistiin, oppimiseen ja tarkkaavaisuuteen elämänhallintaan

Lisätiedot

PREDIALYYSI - kun munuaisesi eivät toimi normaalisti

PREDIALYYSI - kun munuaisesi eivät toimi normaalisti PREDIALYYSI - kun munuaisesi eivät toimi normaalisti Munuaiset ovat pavunmuotoiset elimet ja ne sijaitsevat selkärankasi kummallakin puolella keskimäärin puolessa välissä selkääsi. Munuaiset toimivat suodattimena.

Lisätiedot

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA

JOUTSENMERKITTY IHONHOITOSARJA Dermalog perusvoidetta valittaessa tulee ottaa huomioon: Eri perusvoiteiden tärkein erottava tekijä on voiteiden rasvapitoisuus. Sopiva voide valitaan ihotyypin mukaan. Ihotyypit voidaan luokitella neljään

Lisätiedot

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016

Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito. Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Diabeetikon jalkaongelmien ennaltaehkäisy ja hoito Jalkaterapeutti Anne Räsänen 2016 Vaaranmerkit Omahoito - Ongelmia aiheuttavat Huono hygienia, hoitamattomat kynnet ja iho Virheelliset hoitotottumukset

Lisätiedot

11. Lantion sivu Aseta putki lantion alle poikittain, ja rullaa pienellä liikkeellä reiden ulkosyrjän yläosasta lantion yläosaan asti.

11. Lantion sivu Aseta putki lantion alle poikittain, ja rullaa pienellä liikkeellä reiden ulkosyrjän yläosasta lantion yläosaan asti. Putkirullaus 1. Selän päivittäinen rankahuolto Asetu makuulle putken päälle, pidä kädet pään alla tukena ja lantio maassa. Päästä pää maahan ja anna selän venyä hetki. Nosta sitten yläkroppa ilmaan, ihan

Lisätiedot

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN!

TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! TERVETULOA VÄRIANALYYSIIN! www.imagokoulu.fi VÄRIANALYYSI & VÄRIKARTAT 10/21/15 Värianalyysi - Syksy Värianalyysi - Kevät Värianalyysi - Talvi Värianalyysi - Kesä Sopimattomat värit voivat: Tehdä väsyneen

Lisätiedot

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin

2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA. Ohjeet klassiseen juhlameikkiin 2013-11-13 Copyright 2013 by Oriflame Cosmetics SA Ohjeet klassiseen juhlameikkiin Klassinen juhlameikki Aikuisen naisen juhlameikissä korostuvat kauniit, hehkuvat huulet ja kuultava meikkipohja. Jotta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Suomen kirjainpalikat art. 1105

KÄYTTÖOHJE. Suomen kirjainpalikat art. 1105 KÄYTTÖOHJE Suomen kirjainpalikat art. 1105 LAATU Käsityö Taitavat mestarit valmistavat tuotteemme käsityönä. Käytämme nykyaikaisia ja innovatiivisia työkaluja. Valitsemme materiaalit huolellisesti ja valvomme

Lisätiedot

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen

RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO. Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen RUOANSULATUS JA SUOLISTON KUNTO Iida Elomaa & Hanna-Kaisa Virtanen Edellisen leirin Kotitehtävä Tarkkaile sokerin käyttöäsi kolmen päivän ajalta ja merkkaa kaikki sokeria ja piilosokeria sisältävät ruuat

Lisätiedot

Potilaan opas. Tietoa henkilöille, joille on määrätty botulinutoksiini B:tä (NeuroBloc ) servikaalisen dystonian hoitoon

Potilaan opas. Tietoa henkilöille, joille on määrätty botulinutoksiini B:tä (NeuroBloc ) servikaalisen dystonian hoitoon Potilaan opas Tietoa henkilöille, joille on määrätty botulinutoksiini B:tä (NeuroBloc ) servikaalisen dystonian hoitoon Oppaan on laatinut Eisai Europe Limited Tässä oppaassa kerrotaan NeuroBloc -lääkkeestä

Lisätiedot

Ihmisen chakrajärjestelmä

Ihmisen chakrajärjestelmä Ihmisen chakrajärjestelmä Aivan ulommaisena meitä ympäröi aura. Se toimii suojaavana kerroksena ihmisen ja maailman välissä. Aurassa on neljä kerrosta, neljä energiakehoamme fyysisen kehomme ympärillä;

Lisätiedot

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys.

Minua opastaa vapaa tahto! Minua tasapainottaa tunneälykkyys. Luomisvoimani ovat yllätys ja mielenselkeys. Päivä 67 3.8 Sininen Lunaarinen Käsi Mistä pitää kiinni kaksin käsin ja mistä irrottaa ote? Haasteen lunaarinen sointu tarjoilee valintoja ja vastakohtia. On aika valita niin että oma voima saa virrata

Lisätiedot

BC BONACURE COLOR FREEZE

BC BONACURE COLOR FREEZE BC BONACURE COLOR FREEZE BC COLOR FREEZE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Kiiltoseerumi Sulfaatiton Shampoo Kiiltoshampoo Hopeashampoo Hoitosuihke Hoitoaine Tehohoito Lämpösuojavoide

Lisätiedot

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista

V 10 Plus -tuoteperhe. Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -tuoteperhe Ainutlaatuinen ihonhoitosarja Japanista V 10 Plus -seerumit Yksilölliset 10 seerumia eri ihoongelmiin Väriterapiaa värikkäissä pulloissa Valmistettu Japanissa Näkyviä tuloksia jo

Lisätiedot

Kasvohoidot. Suositus hoidon jatkamiseen kotona: SKINOVAGE PX TUOTESARJA. BABOR Argan kasvohoito. 75 min 74

Kasvohoidot. Suositus hoidon jatkamiseen kotona: SKINOVAGE PX TUOTESARJA. BABOR Argan kasvohoito. 75 min 74 BABOR BEAUTY SPA sauna keidas* Hotelli asiakas 90 min 10 Asiakas kadulla 90 min 20 Saunaoaasi sisältyy jokaiseen Babor -hyvänolonhoidon hintaan. Kaikki BABOR kasvohoidot sisältävät myös konsultaation.

Lisätiedot

ENERGIAINDEKSI

ENERGIAINDEKSI ENERGIAINDEKSI 02.04.2015 Essi Esimerkki 2h 33min 12h 53min Energiaindeksisi on erittäin hyvä! Hyvä fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa sekä tehokkaaseen työpäivään että virkistävään vapaa-aikaan.

Lisätiedot

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön

Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Parasta käsihygieniaa Ammatilliseen käyttöön Kädet ovat tärkeimmät työvälineesi! Teetpä melkein mitä tahansa työtä, työskentelet käsilläsi. Kätesi siistivät, valmistavat ja tarjoilevat ruokaa, korjaavat,

Lisätiedot

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi!

21,- Moderni klassikko! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka. Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Helmikuu 2016 Tarjoukset voimassa 29.2.2016 saakka Moderni klassikko! Somthin Else on nyt entistäkin hellävaraisempi ja tehokkaampi! Somthin Else on entistäkin hellävaraisempaa (ph 5,2) niin käyttäjälle

Lisätiedot

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI

ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI ALOE VERA PARHAITEN PALAUTUVA KASVI Aloe vera on yksi kosmetiikka-alan monipuolisimpia kasveja. Sillä on kudoksia elvyttäviä, hyytymistä edistäviä ja antiseptisiä ominaisuuksia. Lisäksi se lievittää tulehduksia,

Lisätiedot

Gynekologinen tutkimus

Gynekologinen tutkimus Gynekologinen tutkimus Gynekologinen tutkimus tarkoittaa sisätutkimusta, jonka lääkäri tekee naiselle emättimen kautta. Sisätutkimuksen tekijä on yleislääkäri tai erikoislääkäri. Jos hän on erikoislääkäri,

Lisätiedot

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO

JVi. Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO JVi Usein kysyttyä SISÄLLYSLUETTELO 1. Mitä on JVi? 2. Miksi joka päivä tulisi nauttia 120 ml JVi -juomaa? 3. Voinko käyttää JVi:tä muiden Nu Skin -tuotteiden kanssa? 4. Onko JVi SCS- (Skin Carotenoid

Lisätiedot

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa

30 euroa takaisin! Ääniaaltotekniikalla varustettu Braun Series 7. Länsisähkö Kaakelikaari 2 A Vantaa 30 euroa takaisin! Osta nyt mikä tahansa Braun Series 7 -parranajokone ( SH799cc+ccr2, SH799cc, SH790cc, SH765cc, 760cc, SH750cc, SH740sW&D ), niin saat 30 euroa takaisin pankkitilillesi. Braun Series

Lisätiedot

Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja.

Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja. Vaikuta rintojesi terveyteen. Tee oikeita valintoja. Rintojen terveys on tärkeää Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä. Suomessa rintasyöpään sairastuu vuosittain noin 5000 ja kuolee lähes 900 naista. Aktiivinen

Lisätiedot

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25

BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 BIOTHERM BLUE THERAPY MULTI-DEFENDER SPF 25 Suojaava hoitovoide, joka auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Juonteet, kiinteyden puute, maksaläiskät. Normaali- ja

Lisätiedot

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat

Maittavan lihaisat. Jahti&Vahti -koiranruoat Maittavan lihaisat Jahti&Vahti -koiranruoat Täysravinto paljon liikkuville koirille 32% Premium-luokan ruokaa koirallesi Suositut, nyt koostumukseltaan entistäkin lihaisemmat, Jahti&Vahti -koiranruoat

Lisätiedot

KESTOVÄRJÄYKSET MEIKIT. Kulmien värjäys +muotoilu. 28. Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu Kulmien muotoilu Kulmien värjäys.

KESTOVÄRJÄYKSET MEIKIT. Kulmien värjäys +muotoilu. 28. Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu Kulmien muotoilu Kulmien värjäys. KESTOVÄRJÄYKSET Kulmien värjäys +muotoilu. 28 Ripsien ja kulmien värjäys+muotoilu.. 48 Kulmien muotoilu... 15 Kulmien värjäys. 15 MEIKIT Päivä- tai iltameikki... 60 + kestoripsitehosteet... 70 Silmämeikki....

Lisätiedot

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja

UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Lehdistötiedote helmikuu UUSI AQUASOURCE EVERPLUMP Ihon täyteläisyyttä lisäävä, silottava kosteuttaja Verraton uusi kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Tehokkaasti kosteuttava uutuustuote, joka silottaa

Lisätiedot

VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA

VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA VALUE IN CARING VAIVATONTA JA TEHOKASTA ASENTOHOITOA VAKAUS TURVALLISUUS RENTOUTUMINEN ALENTUNUT TONUS ALENTUNUT ÄRSYTYS PAREMPI LEVON JA UNEN LAATU PALAUTUMINEN PARANTUNUT RUOANSULATUS TEHOKKAAMPI PARANEMINEN

Lisätiedot

TerveysInfo. Joogaa pehmeämmin Joogaliikkeitä Three Minute Egg joogatiiltä apuna käyttäen.

TerveysInfo. Joogaa pehmeämmin Joogaliikkeitä Three Minute Egg joogatiiltä apuna käyttäen. TerveysInfo Hoida itse niskaasi Tietoa niska hartiakivuista ja niiden syistä. Vinkkejä ja täsmäliikkeitä niska hartiaseudun kipujen hoitoon ja ehkäisyyn. Oppaan hinta on 0,80 euroa/kpl (yli 100 kpl tilaus

Lisätiedot

Lonkan nivelrikko. Potilasohje. www.eksote.fi

Lonkan nivelrikko. Potilasohje. www.eksote.fi Lonkan nivelrikko Potilasohje www.eksote.fi Sisällys Hyvä nivelrikko-oireinen... 3 Nivelrikon vaikutuksia... 3 Tietoa nivelrikosta ja harjoittelun vaikutuksista... 4 Mitä nivelrikko on... 4 Harjoittelulla

Lisätiedot

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja?

Kotitehtävä. Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? Kotitehtävä Ruokapäiväkirja kolmelta vuorokaudelta (normi reenipäivä, lepopäivä, kisapäivä) Huomioita, havaintoja? VÄLIPALA Tehtävä Sinun koulupäiväsi on venähtänyt pitkäksi etkä ehdi ennen illan harjoituksia

Lisätiedot

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA

SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA SHAKTIMATOSTA TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ OLOA Energiamaton 6000 akupainantapiikkiä antaa syvää meditatiivistä rentoutusta, piikkimaton käyttö perustuu 5000 vuotta vanhaan Vedalaiseen hoitoon Shaktimattoa käytetään

Lisätiedot

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT

HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Tuloksellisia kauneushoitoja Effektiva skönhetsbehandlingar HOIDOT TUOTTEET LAHJAKORTIT Kasvohoidot Näkyviä tuloksia Medex-menetelmin Medex Fresh Up Kirkastava kasvohoito. Heleyttävä kasvohoito sisältää

Lisätiedot

Mistä tyypin 2 diabeteksessa on kyse?

Mistä tyypin 2 diabeteksessa on kyse? Mistä tyypin 2 diabeteksessa on kyse? Kenelle kehittyy tyypin 2 diabetes? Perimällä on iso osuus: jos lähisukulaisella on tyypin 2 diabetes, sairastumisriski on 50-70% Perinnöllinen taipumus vaikuttaa

Lisätiedot

HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI!

HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI! Miesten jumppaopas HANKI KESTÄVÄ KESKIVARTALO SELKÄSI TUEKSI! TÄSMÄLIIKUNTAA KESKIVARTALOON 2-3 kertaa viikossa 15 min. päivässä HARJOITTELE KEHOLLESI HYVÄ PERUSTA rankasi pysyy hyvässä ryhdissä ja löydät

Lisätiedot

Opas seurannan tueksi Tyypin 2 diabeetikolle

Opas seurannan tueksi Tyypin 2 diabeetikolle Opas seurannan tueksi Tyypin 2 diabeetikolle 2 3 Lukijalle Tämän oppaan tarkoituksena on helpottaa sinua sairautesi seurannassa ja antaa lisäksi tietoa sinua hoitavalle hoitohenkilökunnalle hoitotasapainostasi.

Lisätiedot

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28

Aubrey Chamomile Luxurious tuuheuttava shampoo 325ml 18,97 18,28 Abies Peeling Cream pihkaa kuorintavoide vartalolle ja jaloille 200 ml Abies pihkaa seerumi 10ml Abies täyteläinen pihkavoide käsille ja jaloille 100ml 19,22 24,11 Therapy Cleanser puhdistusvoide 28,15

Lisätiedot