D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja"

Transkriptio

1 D13-poikien heinäkuun Subwaypelaaja on Vesa Tuomi. Meidän heinäkuun Subway-pelaaja on Valkoisten joukkueen Vesa Leo Tuomi. Vesa on aina iloinen pelimies. Pienestä koostaan huolimatta hän ei hätkähdä isompiakaan vastustajiaan vaan on aina iholla. Suuri Taistelija. WasaCupissa Vesan hienot suoritukset eivät jääneet huomaamatta valmennustiimiltä. Turnauksessa vahvat näytöt osaamisesta. Lisäksi kuntokäyrä on ollut nousujohteinen kauden alusta alkaen, joten palkinto on Vesalle paikallaan. Hyvä, Vesa! Jatka samaan malliin!

2 A-juniorit, PS-44 ja edustus toimii! Tällä kaudella FC Hakan A-juniorit ovat jälleen päässeet kokeilemaan tasoaan myös miesten peleissä kolmikantasopimuksen myötä. Sopimuksen osapuolet PS-44, A-juniorit ja FC Hakan edustusjoukkue toimivat kaikki yhteistyössä tukien toinen toistaan. Näin varmistetaan, että jokaiselle löytyy oikea sarja tai sarjat, joissa kehitys taataan. Tälle kaudelle tullut yhdistelmäjoukke Hjs:n A-junioreiden kanssa on toiminut erinomaisesti ja peräti viisi hämeenlinnalaista ovat saaneet sopimuksen edustusjoukkueeseen. Pallo-Sepoissa on tällä kaudella nähty paljon nuorta verta kovaan kokemukseen yhdistettynä. Jokainen A-juniori on tällä kaudella esiintynyt myös Seppojen peleissä kolmosdivarissa. Oikeita Seppoja on tällä kaudella ollut vain 5-7, joten A- junioreiden ja edustuksen apu on ollut välttämätöntä. Edustuksen päävalmentaja Kari Martonen, edustuksen kakkonen ja A:n päävalmentaja Lauri Hakanen sekä Pallo-Seppojen päävalmentaja ja edustuksen pelaaja Jarno Mattila ovat hoitaneet pelaajarulettia hyvin ja niin, että pelaajien on ollut helppo siirtyä esimerkiksi A:sta edustuksen avaukseen ja niin edelleen. Kokeneet PS-44 pelaajat ovat ottaneet hyvin mukaan uudet pelaajat ja pienten alkuvaikeuksien jälkeen peli on lähtenyt rullaamaan mainiosti. Sepot ovat kolmannella sijalla tasapisteissä tämän päivän vastustajan Ilves/2 kanssa. FC Jazzin kakkosjoukkue on lohkon ylivoimainen ykkönen johtaen lohkoa tappiotta ja vain yksi tasapeli rasitteenaan. Kolmosdivari tarjoaa hyvin erilaisia pelejä verrattuna A:n SMsarjaan, usein hyvällä tavalla, mutta välillä huonollakin tavalla. Miesten peleissä on pakko pelata kovempaa ja nopeammin, mikä kehittää väkisinkin jokaista junnua. Ja pari pykälää kovemmat pelit löytyvät sitten miesten ykkösestä, jossa A-juniori-ikäiset ovat saaneet runsaasti vastuuta. Moni tämänkin hetken edustuksen avauskokoonpanon pelaajista on pelannut tällä kaudella niin Sepoissa kuin A-junioreissakin.

3 Juho Pirttijoen johdolla nuoret ovat pelanneet todella vahvasti ykkösessäkin. Anton Popovitch, Niilo ja Aapo Mäenpää sekä Erkka Helminen ovat olleet myös vahvasti esillä nuorten esiinmarssissa. Myös Eero-Matti Auvinen, Joonas Immonen ja Jami Kyöstilä himoitsevat peliminuutteja ykkösessä. Koskilainen A-junioreiden ja Seppojen pelaaja Jussi Tuominen ollut on tyytyväinen tämän kauden toimintamalliin: Homma on toiminut hienosti, pystymme harjoittelemaan sekä pelaamaan laadukkaita pelejä tarpeeksi usein. Olemme myös löytäneet yhteisen sävelen niin Seppojen kuin hämeenlinnalaisten kanssa, mikä auttaa paljon kentällä. On tärkeää, että A-juniorit pääsevät pelaamaan myös Seppojen sekä edustuksen pelejä, sillä A:n SM-sarjassa on vain 18 ottelua toukokuun alusta syyskuun loppuun. Ja juuri siksi tämä yhteistyö on tärkeä osa pelaajakehitystä. Tänään siis Pallo-Sepot kohtaavat Ilves kakkosen Apialla kello Viimeksi Tampereella joukkueiden välinen peli päättyi 1-1, joten tänään jaetaan pienimuotoinen Pirkanmaan herruus. Kokoonpanossa paljon A-juniori-ikäisiä sekä kokenutta Seppoverta Pasi Mäkisen johdolla, joten lämpimästi tervetuloa kannustamaan susilauma voittoon! B-tyttöjen heinäkuun Subway pelaaja B-tyttöjen heinäkuun Subway pelaaja: Henriikka Hene Taavitsainen! Valmentajien perustelut: Henellä on asenne kaikkeen tekemiseen huipussaan. Vahva tekemisen meininki ja halu kehittyä jalkapalloilijana. Hene harjoittelee säännöllisesti ja esimerkillisesti. Tekee parhaansa joka kerta. Tällä tavalla kehitystä tulee jatkuvasti lisää! Huomioi muut joukkueen pelaajat ja käyttäytyy asiallisesti kaikkia kohtaan.

4 D-tytöt taistelivat Tehtiksellä TPV:ta vastaan tasapelin! Haka j. D-tytöt siirsivät pelinsä vetisestä Roukosta Tehtaan kentälle! Olosuhteet olivat erittäin mainiot, kelin hemmotellessa pelaajia sekä yleisöä! Peli käytiin tasaisissa merkeissä. Tiukkaa keskialueen taistelua ja molemmille pari maalinteko paikkaa, jotka molempien maalivahdit hoitivat mallikkaasti. Pallontavoittelu tilanteisiin mentiin hyvällä asenteella ja niistä tulleeet pienet kolhut ei lannistanut hyvää taistelu ilmettä. Peli päättyi kovan taistelun jälkeen maalittomaan tasapeliin, 0-0. Näin saatiin piirinsarjan syksy kierros käyntiin ja tästä on hyvä jatkaa! Pelissä palkittiin tsempparina Heidi Ketonen. Saman palkinnon olisi voinut antaa kaikille, niin hyvää oli Haka junioreiden taistelu. Seuraava peli on vieraspeli 3.8 Hämeenlinnassa HJS vastassa ja 12.8 klo kotipeli FC Ryskettä vastaan Roukossa, jos kenttä on kunnossa. Kaikki paikalle kannustamaan ja seuraamaan hyvää tyttö futista!

5 Hannan taidonnäyte Heidi pallon tavoittelussa ja Juti avustamassa! FC Haka D13 Valkoinen kaatoi PJK:n Mikko Laakson maalilla.

6 Mikko yrittää pukata. Kalle ja Timi varmistavat. FC Haka D13 Valkoinen avasi Piiriliigan syyskierroksen voitolla PJK:sta. Ottelun alku näytti suunnan ottelulle. Ensimmäinen kulmapotku Hakalle ajassa 1. Mikko Laakso kulmalipulle. Tarkka keskitys maalille ja pallo vierailijan kautta maaliin. Ottelun voittomaali oli nähty. Ottelu jatkui tästä Hakan hallinnassa PJK:n yrittäessä vastaiskuillaan murtamaan Hakan puolustusta. Siitä muurista ei noin vain mentykään. Hyvää puolustusta, pojat. Arttu Ronkaisen ja Juha Närhen maalit sekä 2 ylärimapuskua putkeen olivat ensimmäisen puoliajan muut merkinnät. Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Haka vei, vierailija yritti. Topias Listo ja Artun toinen maali olivat ainoat merkittävimmät tapahtumat toisella puoliajalla.

7 Olimme tänään vahvempia. Kiitokset vierailijalle loppuun asti jatkuneesta taistelusta eikä se maalikaan kauaksi jäänyt. Tsemiä jatkoon. Joukkueen voitto, yhteispelillä näitä hoidetaan. Hyvä pojat, kohti seuraavaa peliä. Mainittakoon koko joukkueen ja voittomaalin tehneen Mikon lisäksi Topias Listo, joka pamautti tänään 1+2. Päivän erikoisuus: Topias koski ottelussa päällä palloon. Kahdesti. Maalit: 1 Mikko Laakso 13 Arttu Ronkainen (Mikko Laakso) 29 Juha Närhi (Topias Listo) 39 Topias Listo (Timi Kivikko) 44 Arttu Ronkainen (Topias Listo) Lauantaina Tehtikselle! FC Hakan edustusjoukkue kohtaa lauantaina AC Oulun tärkeässä Ykkösen kamppailussa. Yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa Haka tavoittelee matsiin jopa 3000 katsojaa. Ja tietysti FC Haka juniorit haluavat edesauttaa tätä tavoitetta saapumalla runsain joukoin Tehtikselle.

8 Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet haluavat kiihkeästi mukaan nousutaisteluun. Haka löytyy sarjataulukosta sijalta viisi ja AC Oulu yhden pykälän perästä, mutta samalla pistemäärällä. Molemmat joukkueet ovat seitsemän pistettä perässä sarjajohtaja Turun Palloseuraa, joten todella tärkeät kolme pistettä ovat jaossa launtaina. AC Oulu on viime otteluissaan ollut todella vahva, voittaen kolme viimeisintä matsiaan. Myös Haka näytti piristymisen merkkejä viime kierroksella voittaen FC Jazzin Kultti-Japen viime hetken maalilla 2-1. Hakan otteluissa maalikeskiarvo on ollut tällä kaudella peräti 3,35 joten pienimuotoisen maalitakuun voisi lupailla lauantaille. Lauantaina on myös erinomainen mahdollisuus nähdä Hakan omia junnuja sekä nuorta sukupolvea kentällä. Viime ottelussa avauskokoonpanossa olleista peräti neljä olivat vielä A- juniori-ikäisiä. Juho Pirttijoen johdolla junnut ovat saaneet ja ansainneet paljon vastuuta tällä kaudella. Tämä antaa varmasti uskoa omaan tekemiseen jokaiselle Vanlin ja Hakan junnulle. Ottelu alkaa kello ja junnut pääsevät pelipassilla luonnollisesti maksutta. Musarirannekkeella myös vapaa pääsy ja kausikorttilainen saa kaverilleen lipun peliin vain viidellä eurolla. Täytetään Tehtis yhdessä! Luonnenäyttelijät Mikkis Latosaari ja Niilo Mäenpää kutsuvat tällä videolla kaikki mukaan:

9 C15 poikien kesäkuun Subway - pelaaja C15-poikien kesäkuun Subway pelaajaksi on valittu Ville Brander. Perustelut valinnalle ovat seuraavat: Ville on erittäin tunnollinen harjoittelija, motivoitunut ja lahjakas pelimiehen aihio. Harjoituksissa hän antaa itsestään illasta toiseen aina kaikkensa sekä peleissä häikäisee uskomattomilla harhautuksillaan ja nopeudellaan. Osoituksena Villen kyvyistä on kovatasoisessa alueliigassa 9 tehtyä maalia yhdessätoista

10 ottelussa ja piiriliigan kahdessa matsissa 8:n rysää. Lopuksi Villelle sekä muillekin pojille tiedoksi, että matka huipulle on vasta alussa, mutta suunta oikea ja kaikki on asenteesta sekä ennen kaikkea halusta kiinni millaisia pelimiehiä teistä kehittyy. T: Kaasu Suuren suosion kerännyt tyttöfutistapahtuma Vesilahdessa Seuraavaksi Valkeakoski Etelä-Pirkanmaan seurojen tiiviimpi yhteistyö tyttöfutiksen parissa sai ensipotkunsa kun LeKi-futiksen ja Vesilahden Visan järjestämä tapahtuma keräsi Vesilahden upealle tekonurmelle yli viisikymmentä tyttöfutaria. Tapahtumaan osallistui pelaajia Valkeakosken Haka Junioreista, Urjalan Palloseurasta, Viialan Peliveikoista, Vesilahden Visasta, Sääksjärven Loiskeesta, Valkeakosken Nappulaliigasta sekä LeKi-futiksesta. Tapahtuman tarkoitus oli oppia paljon uutta, mutta erityisesti panostettiin joukkuepelaamiseen. Joukkueet jaettiin niin, että jokaisessa joukkueessa oli pelaajia ja valmentajia eri seuroista. Jokaiselle ryhmälle asetettiin pelitaktinen teema, jonka mukaan joukkue harjoitteli ja pelasi turnauksen ajan. Maalien ja voittojen sijaan tapahtumassa painotettiin joukkuepelaamisen peruspilareiden ymmärtämistä ja niiden soveltamista peliin. Pelejä ja teemojen mukaan pelaamista tarkkailivat tapahtuman tutorit eli LeKi-futiksen junioripäällikkö Matti Tuominen sekä Tampereen Ilveksen

11 liiganaisten pelaaja Tampereen piirin tyttöfutisvastaava Kaisa Björn. Pelien jälkeen kaksikko antoi joukkueille palautetta nähdyn perusteella. Tässä turnauksessa maalit olivat toissijaista ja onnistumisen hetket laskettiin uuden oppimisella. Kokeneiden pelaajien lisäksi tapahtumassa uudet ja pienemmät pelurit saivat tutustua lajiin ihan oikeiden reenien parissa, jossa valmentajien lisäksi mukana oli järjestävien seurojen C-tyttöjä apuvalmentajina. Tapahtuma oli ensimmäinen kolmesta seurojen yhteistyössä järjestettävästä tapahtumasta. Seuraava tapahtuma järjestetään FC Haka junioreiden sekä VaNL:in toimesta Valkeakoskella torstaina 6.8. Tapahtumassa on fantastinen mahdollisuus tutustua tyttöfutistoimintaan, vaikka ei olisi edes aiemmin palloon koskenutkaan. Siellä on myös helppo ilmoittautua paikalliseen tyttöfutistoimintaan, jos ja kun kipinä futikseen syttyy. Kolmas tapahtuma järjestetään ViiPV:n ja UrPS:in toimesta syyskuussa.

12 Kesätyöntekijänä Antti Kekkonen Tänään FC Haka junioreiden toimistolla on aloittanut kesätyöntekijä Antti Kekkonen. Kekkonen toimii FC Haka junioreiden toiminnanjohtajan Mikko Hatakan sijaisena. FC Haka juniorit ovat mukana Osuuspankin hienossa kampanjassa Kesäduuni Osuuspankin piikkiin, joka osaltaan mahdollistaa kesätyöntekijän palkkaamisen. Kekkonen on innoissaan tulevista viikoista FC Haka junioreilla: Tämä on hieno tilaisuus tutustua tarkemmin FC Haka junioreiden toimintaan, oppia uutta junioritoiminnasta ja tuoda uusia ideoita mukanani. Myös Hatakka on tyytyväinen kesätyöntekijän valintaan ja voi näin ollen voi jäädä rauhallisin mielin kesälomalle: Kekkonen on luotettava nuori mies ja tulee varmasti hoitamaan tehtävänsä huolellisesti ja tarkasti. Hiljattain 18 vuotta täyttänyt Kekkonen on koko ikänsä asunut

13 Valkeakoskella ja on käynyt läpi valkeakoskelaisen futiskoulun viisivuotiaasta saakka. Tällä hetkellä Kekkonen pelaa FC Hakaj/Hjs yj:ssä eli A-junioreissa, mutta on loppukauden sivussa polvioperaation jäljiltä. Uusi eturistiside on nyt polvessa ja kuntoutus on päässyt vauhtiin alkuvaikeuksien jälkeen. Kuitenkin paluu pelikentille tapahtuu vasta joulu-tammikuussa, Kekkonen kertoo. Eli nythän sinulla on aikaa hoitaa työt vieläkin paremmin eikä ole niin kiire treeneihinkään, Hatakka vinkkaa. Tulevat viikot siis kuluvat FC Haka junioreiden toimistolla erilaisten työtehtävien parissa ja mielenkiintoisia projekteja suunnitellessa sekä toteutuksia laatiessa. Mahdollisuudet ovat vaikka mihin, tärkeintä on vain ryhtyä tuumasta toimeen ja toteuttaa oikeanlaiset ideat, Kekkonen päättää. Hanna Ketonen D-tyttöjen Kesäkuun SubWay-pelaaja Hanna Ketonen on D-tyttöjen kesäkuun SubWay-pelaaja!

14 Hanna on tunnollinen harjoittelija ja peleissä esimerkkinen taistelija. Hanna on kehittynyt kauden aikana maalivahdiksi, johon koko joukkue voi luottaa!!

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento. A-poikien päätökseen! tähtikisa A-pojat ovat kauden aikana kisanneet, kuka tienaa SM-sarjan kotiotteluissa eniten tähtiä. Raatina on ollut jalkapallon ystäviä ja asiantuntijoita. Kriteereinä puolestaan

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Päättäjäiset ja palkitut Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! B-tytöt: syyskuun Subway pelaaja on Laura Lähdekorpi Valmentajat valitsivat B-tyttöjen syyskuun Subi-pelaajaksi

Lisätiedot

YJ taisteli tähdet kertovat

YJ taisteli tähdet kertovat YJ taisteli tähdet kertovat FC Haka/HJS A-poikien kausi paketoitiin hopeamitalien jakoon Kupittaalla syyskuun lopussa. Menestystä voi mitata muullakin kuin mitaleilla, mutta joka tapaukssa toinen sija

Lisätiedot

Iloisin ilmein eteenpäin!

Iloisin ilmein eteenpäin! Iloisin ilmein eteenpäin! Näin iloisiin tunnelmiin päättyi tapahtuma Tehtaan kentällä 6.8.. Kuvan ilmeistä päätellen meillä kaikilla oli niin mukavaa ja niinhän meillä oli! D12 pojat aloittivat syyssarjan

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

A:n pelurit esittelyssä

A:n pelurit esittelyssä A:n pelurit esittelyssä Ville Karirinne Ville Karirinne nuoresta iästä huolimatta vakuuttanut A:ssa hyvillä torjunnoillaan ja varmoilla otteilla. Antton Asikainen Antton Asikainen hyvin peittävä ja sijoittuva

Lisätiedot

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0.

Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. D13 Mustat kaatoivat Alueliigassa HJS Akatemian 6-0. Murphyn laki. Olin viime lauantaina todistamassa sitä paikan päällä Paimiossa. Kun jotkut asiat alkavat mennä pieleen, ne todellakin menevät pieleen.

Lisätiedot

D-tytöt Särkänniemi Cupissa

D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt Särkänniemi Cupissa D-tytöt osallistuivat kolmen päivän Särkänniemi cupiin, pelit pelattiin Pirkkahallin nurmi kentillä! Ensimmäinen peli oli perjantai aamusella TPV:tä vastaan. Tytöt taistelivat

Lisätiedot

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016

Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 Hakan C15 pojille Futsalin piirinmestaruus 2016 FC Haka junioreiden C15 pojat voitti Futsalin piirinmestaruuden 20.3.2016 Pirkkahallissa pelatussa lopputurnauksessa, johon osallistui alkusarjan neljä parasta

Lisätiedot

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min

MUUTOS KENTTÄJÄRJESTYKSESSÄ! Gn 10 pojat ottelutulokset, 5v5, 2x15min Tulospalvelu sarjoittain Valitse katsottava sarja IKU CUP TULOSPALVELUN alta. Muista myös Pallotutka ja Ponnautusskaba! Rasti auki molempina päivinä klo 11-16 kentän '4 LVI-Talo Kannosto' järven puoleisessa

Lisätiedot

Otteluraportit 03-pojat

Otteluraportit 03-pojat Otteluraportit 03-pojat Piiriliiga syksy: 6.8 HJS E11 sinivalkoinen-haka 3-8 (0-1 1min. Eero, 1-2 12min. Eero, 1-3 24min. Eero,2-4 34min. Lauri, 2-5 38min. Oiva, 2-6 41min. Leo,2-7 46min. Ville, 2-8 47min.

Lisätiedot

Hakan hyvä vire jatkuu

Hakan hyvä vire jatkuu Hakan hyvä vire jatkuu Hakan A-pojat hakivat lauantaina SM-sarjan ensimmäiset reissupelipisteet Kontulan samettiselta nurmelta. Isäntäjoukkue KäPa joutui lähes samanlaiseen myllytykseen kuin 5 0 edellisessä

Lisätiedot

03-pojat Otteluhistoria

03-pojat Otteluhistoria 03-pojat Otteluhistoria 2016. IKU-CUP Ikaalinen 20-21.8. La 20.8. Haka-Ilves, 1-0. (Nile). Haka-APU, 3-1. (Elias K 2 ja Nile). Haka-FC Ulvila, 3-1. (Jere, Valto ja Ville). Su 21.8. Haka-Karhufutis, 0-7.

Lisätiedot

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta varmasti! Haka juniorit järjestivät yhteistyössä Fc Hakan ja Aito Säästöpankin kanssa hiihtoloman futiskoulun innokkaille tulevaisuuden tähdille Valkeakosken

Lisätiedot

Valkeakosken Sanomien liite 2016

Valkeakosken Sanomien liite 2016 Valkeakosken Sanomien liite 2016 FC Haka junioreiden perinteinen VS-liite ilmestyi tänä vuonna 18.5. Nyt voit lukea sen myös nettisivuiltamme! Vuosikokous FC Haka juniorit ry:n vuosikokous pidetään torstaina

Lisätiedot

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle!

D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! D12 pojat Särkänniemi Cupissa hopealle! Haka lähti pikakomennuksella Särkänniemi Cuppiin, kun TPV tarvitsi vielä yhden joukkueen turnaukseensa. Aurinko paistoi koko turnauksen ajan ja useampikin poika

Lisätiedot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot

Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot Seurayhteistyö pelaajapolulla Etelä-Pirkanmaan Taitokoulu Kari Salin Viialan Peli-Veikot 1960-luvulla kuljettiin Viialasta Valkeakoskelle polkupyörällä yli 20 km matka peleihin ja harjoituksiin. Valkeakosken

Lisätiedot

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi

D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi D 12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Haka j D12 tytöt aloittivat syyskierroksen Piiriliigassa pirteästi Iiittalan Palloa vastaan Roukon nurmella. Puolustus pelasi tiiviisti ja keskikenttä

Lisätiedot

keskustelutilaisuus vanhemmille

keskustelutilaisuus vanhemmille Avoin keskustelutilaisuus vanhemmille FC Haka juniorit kutsuu FC Haka junioreiden vanhemmat avoimeen keskustelutilaisuuteen lauantaina 13.5.2017 klo 10 Hotelli Waltikkaan. Aiheina ovat mm. huhtikuisen

Lisätiedot

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton! D13 Valkoiset jatkoivat siitä, mihin lauantaina jäivät. FC Haka Valkoinen JanPa, 4-2. Alku ei lupaillut kovin hyvää kun olimme alussa

Lisätiedot

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta:

Ilves esitteestä 2012 voit lukea junioriedustusjoukkuetoiminnasta: ILVEKSEN HUIPPUPELAAJAN POLKU ILVEKSEN TAITOKOULUJEN JA JUNIORIEDUSTUSJOUKKUEIDEN MUODOSTAMINEN 2012 (2006 2004 syntyneet) HALUATKO SINÄ MUKAAN? Ilves käynnistää jälleen syksyllä 2012 F7 ikäluokassa (vuonna

Lisätiedot

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja

Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia Ruutana on D-tyttöjen Syyskuun SubWay-pelaaja Juulia on aktiivinen ja innostunut jalkapalloilijatar, antaen harjoituksissa sekä peleissä 100%. Pelissä keskikentän moottori on kauden aikana pyörittänyt

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN Hakan A-poikien Toukokuun Kuukauden subway-pelaajaksi on valittu Eemi Räsänen. Eemi on joukkueen sisällä hyvin rakastettu persoona, hänen persoonallisuutensa hipoo

Lisätiedot

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa

C-tytöt Pärnu Summer Cupissa C-tytöt Pärnu Summer Cupissa Haka C-tytöt osallistuivat 173 joukkueen Pärnu Summer Cupiin, C-tyttöjen sarjassa oli 12 joukkuetta. 5 päivän pelimatka Pärnuun oli upea reissu. Ilmat olivat vaihtelevat, mutta

Lisätiedot

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. 28.3.2015 C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa. PK kesti maalivahti Jose Ylisalon johdolla KPK: n alkuminuuttien rynnistyksen, irtokiekot ja miehet siivottiin tehokkaasti maalin edestä

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN B-nuorten alueellinen Mestiksen karsintasarja (36 joukkuetta, 6 lohkoa) Etelän kiintiö on kahdeksan (8) joukkuetta mikäli joukkueita ilmoittautuu

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7

FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma Sivu 1 / 7 FC Haka juniorit ry Toimintasuunnitelma 2015-2016 Sivu 1 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1 Yleistä...2 2 Strategia...2 3 Harjoittelu...3 4 Pelaaminen...3 5 Talous...4 6 Tiedotus...5 7 Kasvatus...5 8 Seurayhteistyö...5

Lisätiedot

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa

Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka kukisti Ilveksen Tehtiksen iltavaloissa Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan. Haka huipensi SM-sarjan kotiottelunsa Suomen kauneimmalla kentällä kukistamalla Ilveksen 1 0. Tehtiksen

Lisätiedot

Päättäjäiset ja palkitut

Päättäjäiset ja palkitut Päättäjäiset ja palkitut [embeddoc url= http://www.fchakajuniorit.fi/wp-content/uploads/2015/10/p alkittavat-2015.pdf viewer= google ] Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle! Lahjoita

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

D12 pojat Vuoreksen kentällä

D12 pojat Vuoreksen kentällä D12 pojat Vuoreksen kentällä Tänään sunnuntaina D12 pojat kävivät pelaamassa kaksi harjoitusottelua Hervannan kentällä Vuoreksessa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Ilves-keltainen ja toinen peli

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. Yleistä MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina. MuSaFutsal (Pori Futsal) pelannut nyt viisi peräkkäistä

Lisätiedot

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan! D12 päättivät piirinsarjan ykkösen kevät kierroksen niukkaan 0-2 tappioon Oriveden Tuiskulle sateisella Saharan tekonurmella. Peli on tasaista taistelua.

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 -

KAUSIJULKAISU 2011-2012. Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011. 26. kausi. www.netikka.net/ruha.wolley. Ruha. Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - KAUSIJULKAISU 2011-2012 26. kausi www.netikka.net/ruha.wolley Lentopalloseura Ruha Wolley 1986-2011 Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija - 1 - - 2 - Ruha Wolley ry Viime kausi päättyi hienosti kolmanteen

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia

10 nopeaa taustoille: Marko Hopia 10 nopeaa taustoille: Marko Hopia FC Haka juniorit esittelevät yhden pelaajan ja yhden taustahenkilön viikoittain Uutiskirjeen 10 nopeaa -sarjassa. Jos haluat ehdottaa haastateltavaa/uusia kysymyksiä haastateltaville,

Lisätiedot

KARNEVAALITURNAUS 2012

KARNEVAALITURNAUS 2012 KARNEVAALITURNAUS 2012 Kaupin urheilupuisto, Tampere 08.09. E11 pojat Liiga ja Ykkönen E-tytöt Liiga ja Ykkönen F7-pojat ja F-tytöt 09.09. E10 pojat Liiga ja Ykkönen F9 pojat Liiga ja Ykkönen F8 pojat

Lisätiedot

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017

Woman Volley ry. Seuratoiminta. Uutiskirje tammikuu Tukea seuralle Veikkauksen peleillä. Revontuliturnaus Junnuvaskooli 2017 Woman Volley ry Uutiskirje tammikuu 2017 Tervehdys kaikille Woman Volleyn pelaajille ja vanhemmille! Lähetämme kuukausittain seuratiedotteen, missä kerromme ajankohtaisia asioita seuran toimintaan liittyen.

Lisätiedot

Jalkapallon Maire-liiga

Jalkapallon Maire-liiga 2018 Jalkapallon Maire-liiga jari.kujala@kouvolanjalkapallo.fi Kouvolan jalkapallo 2.3.2018 Kortteliliigan (Maireliiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0! 18.9 C-14 Alueliiga Haka vs SalPa, 5-0 (2-0). Pelipäivä, juhlapäivä. Fantastinen keli ja vielä Tehtis. Vastassa SalPa Salosta. Voitto alla lähdettiin tähän matsiin ja

Lisätiedot

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA

Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA Valmennuksen kuulumiset NJS P07 VANHEMPAINILTA 5.9.2017 Yleistä P07 joukkueen valmennuksesta Tällä hetkellä poikia on mukana 66kpl. Valmentajia 10 (11) + Samu tulossa mukaan kilparyhmän valmentajaksi Syyskierroksen

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

TET- harjoittelija Ville Karirinne

TET- harjoittelija Ville Karirinne TET- harjoittelija Ville Karirinne Minä olen Karirinteen Ville, 9. luokkalainen ja tämän viikon TET-harjoittelussa FC Haka juniorit ry:n toimistolla. Olen siis 15-vuotias toijalalainen, ja pelaan jalkapalloa

Lisätiedot

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006.

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. Lähtöaika Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä

Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä Aurinko paistoi tänään D pojille kotikentällä Kauden aloitukseen on enää reilu kuukausi ja harjoittelun merkitys kasvaa entisestään. Tänään D12 poikien kakkosjoukkue pelasi harjoitusottelun Saharassa ja

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

ennakkosuosikin paineet liian kovat

ennakkosuosikin paineet liian kovat C14 Pojat YJ1 Alueliigan ennakkosuosikin paineet liian kovat C14 FC HAKA YJ1 lopetti kevätkauden Alueliigassa komeasti ollen toinen ja vieden nousijan päänahan. Syksyyn pelaajat, taustat ja vanhemmat lähtivät

Lisätiedot

B-tytöt: Kauden viimeiden peli

B-tytöt: Kauden viimeiden peli B-tytöt: Kauden viimeiden peli Kauden päätös peliin B-tytöt matkasivat Janakkalaan. Ottelussa oli kova paikallislataus ja tottakai, kaikki halusivat päättää kauden hyvin mielin voittoon. Samalla ottelu

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

IkU Cup 2008 jalkapalloturnaus

IkU Cup 2008 jalkapalloturnaus IkU Cup 2008 jalkapalloturnaus 23.-24.8.2008 IkU Cup saatiin jälleen kerran pelailla loistavassa säässä, vaikka koko kesän kestäneet vesisateet hieman loivatkin uhkakuvia järjestäjien harteille. Kentät

Lisätiedot

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset &

NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset & NUORTEN KILPAILU- JÄRJESTELMÄ Muutokset 2018-2019 & 2019-2020 Kauden 2017-18 muutokset 16-vuotiaiden sarjat Keväällä 2018 16-vuotiaiden SM-sarjan 8 parasta joukkuetta saavat paikan tulevaan 17-vuotiaiden

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Näin pelataan seuraseminaari

Näin pelataan seuraseminaari Näin pelataan seuraseminaari 16.2.2017 Näin pelataan seuraseminaari Rauma 16.2.2017 Pelaajien liikkuminen Pelaajien liikkumista saman seuran saman ikäluokan joukkueissa ei ole rajoitettu! Kaksoisedustus

Lisätiedot

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Impivaarassa sunnuntaina 21.5. Lähtöaika Kilpailu alkaa massalähdöllä klo 9.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu parannusyrityksillä, tarkempi

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA

2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA Kausi 2019/2020 MIEHET 1-DIVISIOONA ; Lohko B 1. EHTA Rautiainen Sulevi Puh. 0503626897 2. IRO Partio Mikko Puh. 0505481180 3. KirTe S Vanhanen Tero Puh. 0453555155 4. Noin 50 Halonen Markus Puh. 0405918805

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum. C14 FC HAKA YJ1 lopetti alkukauden sarjan komeasti Tehtiksellä. Vastaan tuli Tampereen TKT. Ja lopulta TKT oli se vastaantulija

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2012 D12 / TD12 ALUEKARSINTA 20 JOUKKUETTA 2 X 10 JOUK. LOHKOA (PIIREITTÄIN) ALUESARJA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 1.-5. YKKÖNEN 20 JOUKKUETTA KUMMANKIN KARSINTALOHKON 6.-10.

Lisätiedot

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu

Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu Kultainen kompassi cup Finaaliviikonloppu 14.-15.9.2019 Tampere Tavoitteet Kultainen kompassi -cup on alueiden välinen joukkuekilpailu 13 14-vuotiaille. Vuoden 2019 finaali suunnistetaan Tampereella sunnuntaina

Lisätiedot

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ]

Testialue. [pt_view id= 68411ed84d ] Testialue [pt_view id= 68411ed84d ] Pe 4.9 Aika Ottelu Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos 14:00 1 Tehtis Haka JJK 3-0 (2-0) 14:00 2 Sahara TKT HPS 1-1 (0-0) 15:00 3 Tehtis Ilves GrIFK 1-1 (0-0) 15:00

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

FUTSAL SARJATAULUKOT

FUTSAL SARJATAULUKOT FUTSAL SARJATAULUKOT 2012-2013 Futsal Liittocup (liitonsarjoissa pelaavat piirin joukkueet) 1. Kierros: KylVe - YlöR 8-1 PJK - Mad Max 5-3 Loiske - ACE 4-3 2. Kierros: KylVe - PJK 4-3 Loiske - Ilves FS

Lisätiedot

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry

Taustaa. Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät. Keminmaan Pallo ry KemPa Taustaa Vision taustana on selvittää seuran nykytilanne ja mikä on KemPa:n tulevaisuus ja päämäärät Pelaajamäärä Pelipassien määrä 2010-2012 180 160 140 120 100 80 Sarja1 60 40 20 0 2010 2011 toukukuu

Lisätiedot

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00

MP D13. VANHEMPAINILTA Urpolan koululla klo 18.00 MP D13 VANHEMPAINILTA 22.2.2016 Urpolan koululla klo 18.00 ASIALISTA 1. Joukkueen toimihenkilöt kaudella 2016 2. Pelisäännöt 3. Harjoitukset 4. Pelit ja turnaukset kaudella 2016 5. Pelipassit + vakuutukset

Lisätiedot

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL)

NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) NÄIN PELATAAN 2017 ETELÄ-LÄNSI -LIIGAT (ELL) Sarjojen järjestelyistä kaudella 2017 vastaa Tampereen piiri Kenttä- ja erotuomariasettelut tapahtuvat oman piirin kautta. Ikäluokat: Etelä-Länsi -liigat pelataan

Lisätiedot

Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki

Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki Haka junnujen ja Nappulaliigan pelaajapolku julki FC Haka juniorit ja Valkeakosken Nappulaliiga ovat vuoden ajan rakentaneet uutta yhteistä Pelaajapolkua valkeakoskelaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Lisätiedot

Sangen maltillisesti aloitti Veljmiesten viisimiehinen joukkue kauden 2016/17 seuraottelusarjan Varkauden Keilahallissa paikallisen

Sangen maltillisesti aloitti Veljmiesten viisimiehinen joukkue kauden 2016/17 seuraottelusarjan Varkauden Keilahallissa paikallisen 7.12.2016 Käytiin Rauhalahdessa perinteeksi muodostunut seuraottelu Varkauden WBT kanssa. Tällä kertaa Veljmiehet oli tyly isäntä ja korjasi reilun n 600 pisteen voiton lukemin 9594-8914.Samalla WPT:n

Lisätiedot

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa

Sarjan voittaja nousee mestaruussarjaan, kakkonen karsii 1-divisioonan seitsemännen kanssa Kausi 2018/2019 Padel Lähiliiga MIEHET 1-DIVISIOONA 1. Epispallo Matikainen Sami Puh. 0415061066 2. Koppikotkat Kekäläinen Mikko Puh. 0407525847 3. Mr. Padel Club Puh. 0500494220 4. Musta 12.5 Puh. 0445533820

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat

Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 POJAT. D12 pojat Sarjajärjestelmät ja pelitavat 2013 - yhteinen tarkoittaa yhteissarjaa Uudenmaan piirin joukkueiden kanssa - piireittäin tarkoittaa että kummallakin piirillä omat sisäiset sarjansa POJAT KEVÄT KILPASARJAKARSINTA

Lisätiedot

A-pojat vaikeuksien voittoon

A-pojat vaikeuksien voittoon A-pojat vaikeuksien voittoon kautta A-pojat kokivat kovia ja pitivät katsomon jännityksessä loppuminuuteille saakka sunnuntaina 6.3. ottelussaan Vaasan Palloseuran junioreita vastaan. Pisteet jäivät kuitenkin

Lisätiedot

SARJATARJOTIN 2018 SPL TAMPERE Nuorten peli- ja sarjatoiminta

SARJATARJOTIN 2018 SPL TAMPERE Nuorten peli- ja sarjatoiminta SARJATARJOTIN 2018 SPL TAMPERE Nuorten peli- ja sarjatoiminta ALUEELLISET sarjat ( Tampere ja Länsi-Suomi): ALUEELLISET sarjat ( Tampere ja Länsi-Suomi): Ilmoittautuminen tai sarjapaikan vahvistaminen

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo. Kevät on kiireista aikaa;

Lisätiedot

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015

VALTTI CUP. Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 VALTTI CUP 2015 Valtin P03 järjestämä D12 -ikäluokan turnaus 14.5. 17.5.2015 2 VALTTI CUP 2015 VALTTI CUP 2015 3 TERVETULOA VALTTI CUP 2015 -tapahtumaan Pojat 2003 on Valtin yksi suurimmista ikäkausijoukkueista,

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

FUTSAL SARJATAULUKOT

FUTSAL SARJATAULUKOT FUTSAL SARJATAULUKOT 2011-2012 PM-cup (liigajoukkueet) Välierät: Mad Max - Ilves FS 1-6 ACE - Loiske 3-5 Ilves FS - Loiske 6-3 Piirinmestari: Ilves FS PM-cup (Ykkösen joukkueet) Välierät: PJK - KylVe 4-2

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu! Haka j. D13 tytöt kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, tehtaan kentällä. Peli alkoi tasaisesti pienessä vesisateessa, mutta se ei peliä haitannut. Molemmat

Lisätiedot