PORIN VAPAAEHTOINEN PALOKUNTA RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 (Hallituksen esitys VPK:n kevätkokoukselle )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PORIN VAPAAEHTOINEN PALOKUNTA RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 (Hallituksen esitys VPK:n kevätkokoukselle )"

Transkriptio

1 1(8) PORIN VAPAAEHTOINEN PALOKUNTA RY:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 (Hallituksen esitys VPK:n kevätkokoukselle ) Yleistä Palokunnan perustehtävä, joka on ihmisten, omaisuuden ja ympäristön suojeleminen, on hoidettu palokuntasopimuksen velvoitteiden mukaisesti. VPK:n toiminta kokonaisuudessaan on ollut tavoitteelliseen suunnitelmallisuuteen perustuvaa. 153 vuotisella kokemuksella on selvitetty myös akuutit haasteet. Palokunnalla oli yhteensä 101 hälytystä. Hälytysosaston harrastustuntimäärä oli 8382h, koko palokunnan harrastustuntimäärän ollessa 17895h. :n palokuntasopimus Satakunnan pelastuslaitoksen kanssa edellyttää 10 henkilön hälytysvahvuutta. :n tarkoituksena on pelastustoimen edistäminen ja kehittäminen sekä pelastusavun antaminen normaali- ja poikkeusoloissa. VPK kokoaa jäsenikseen henkilöitä, jotka ovat vapaaehtoisesti, sekä järjestäytyneesti kiinnostuneet edistämään yhteiskunnan ja ympäristön turvallisuutta ja turvaamaan kansalaisia onnettomuuksien aiheuttamilta vaaroilta. Kokoukset Yhdistyksen kevätkokous pidettiin VPK:n Kerhohuoneella Hallituksen puheenjohtaja Tarja Hakanen avasi kokouksen katsauksella 152:n toimintavuoden tapahtumiin. Kuultiin Soittokunnan ohjelmaa, viimeisenä :n kunniamarssi Vietettiin hiljainen hetki: Esikunnan jäsen Veikko Rosenholm poistui keskuudestamme Ikää Veikolla oli 87 vuotta, VPK:hon hän kuului 38 vuotta. Hiljaisen hetken jälkeen Soittokunta esitti hymnin. Merkittiin läsnäolijoiden nimet jäsenluetteloon. Kokouksessa oli läsnä 37 äänivaltaista edustajaa. Luovutettiin seuraavat palvelusvuosimerkit: Kraapo Matti 65v., Lehtola Altti 50v. Luovutettiin mestariluokan harrastusmerkki Teija Takalalle. Suurluokan harrastusmerkki luovutetaan Tuula Toivaselle myöhemmin. Luovutettiin Palolassen malja hallitustyöskentelystä Joonas Kekille. Luovutettiin Eino Salosen malja päällystö- ja alipäällystötyöskentelystä Mikko Jönkkärille. Siirrettiin Nuoriso-osastosta Hälytysosastoon Tuomas Hakala.

2 2(8) Yhdistyksen syyskokous pidettiin Ravintola Punaisessa Kukossa Hallituksen puheenjohtaja Tarja Hakanen avasi kokouksen. - - Kuultiin Soittokunnan ohjelmaa, viimeisenä :n kunniamarssi Kokouksen alussa vietettiin hiljainen hetki pois nukkuneen Tukiosaston jäsen Kari Latun muistoksi. Kari poistui keskuudestamme , ikää hänellä oli 66 vuotta, VPK:hon hän kuului 20 vuotta. Hiljaisen hetken jälkeen Soittokunta esitti Kothenin hymnin. Merkittiin läsnäolijoiden nimet jäsenluetteloon. Paikalla oli 54 äänivaltaista jäsentä. Puheenjohtaja kiitti kaikkia yhdistyksen jäseniä aktiivista osallistumisesta yhdistyksen toimintaan. Puheessaan hän totesi mm. että kun jäsen ottaa hoitaakseen jonkun tehtävän, odotetaan että hän hoitaa tehtävän vastuullisesti ja hyvin. Palokunnan päälliköksi vuodeksi 2017 valittiin yksimieleisesti Mikko Jönkkäri. Todettiin, että syyskokouksessa vuonna 2015 on Hallituksen puheenjohtajaksi seuraaviksi kahdeksi vuodeksi ( ) valittu Tarja Hakanen. Seuraaviksi kahdeksi kalenterivuodeksi ( ) valittiin Hallituksen jäseniksi erovuorossa olevien tilalle: Mikko Jönkkäri, Juho Hemmilä, Joonas Kekki, Marko Kokko ja Juha Veräväinen. Vuoden 2017 Hallituksessa jatkavat Tarja Hakanen, Kimmo Salminen, Ari Lehtimäki, Jani Marjakoski ja Tuula Toivanen. Tilintarkastajaksi valittiin Esa Paananen HT, varalle Kaarina Pyydönniemi HT. Toiminnantarkastajaksi valittiin Orvo Luoma, varalle Antero Luonila. Osastojen toiminnasta Osastot, Klubitoimikunta ja Valistusryhmä laativat omat toimintakertomuksensa. Kertomukset julkaistaan VPK:n nettisivuilla kunkin osaston asioiden yhteydessä. Seuraavassa lyhyt tiivistelmä kustakin osastosta: Esikunta on jatkanut toimintaansa vaalimalla palokuntaperinteitä ja järjestämällä virkistys- ja muuta toimintaa veteraaneille kuukausikokousten lisäksi. Laskiaismarssin soihtujen kunnostaminen, Porin Päivän myyjäisten soppatykkien kuljetukset ja osallistuminen Päivä paloasemalla- tapahtumaan ovat perinteisiä tukitoimintamuotoja. Yhteistyö Porin palolaitoksen Veteraanien kanssa on ollut tiivistä, yhteinen jouluateria nautittiin neljännen kerran, kesäkuussa tehtiin yhdessä kesäretki Kokemäki Huittinen suunnalle. Huhtikuussa vierailivat Tampereen ja Turun veteraanit Porissa. Toukokuussa osallistuttiin alueen veteraanien kesäpäivään Reposaaren VPK:n veteraanien isännöimänä. Elokuussa oltiin Salon VPK:n kanssa Kaarinan VPK:n vieraina, elokuussa vietettiin myös Liiton veteraanipäivää Caribia kylpylässä Turussa. Syyskuussa oltiin Nakkilan veteraanien vieraina yhdessä Pihlavan veteraanien kanssa.

3 3(8) Esikunnan 60 vuotisjuhlaa vietettiin Kerhohuoneella Tilaisuuteen oli kutsuttu Satakunnan pelastuslaitoksen johtoa sekä Porin palolaitoksen veteraanien edustajia. Kunniavieraita olivat VPK:n perustajan Anders Axel Anderssonin pojanpojanpoika Esko AnttiPoika Tuula-puolisoineen ja Porin pormestari ja VPK:n kunniapäällikkö, vapaaherra Harald von Hellensin pojanpoika Sten von Hellens puolisonsa Marja-Leena Koskelinin kanssa Harrastustunteja esikuntalaisille kertyi yhteensä Hälytysosasto Osasto harjoitteli vuonna 2016 yhteensä 42 kertaa viikkoharjoituksissa. Pelastustoimen tehtäviä kertyi 101 kappaletta. Keskimääräinen tehtävämäärä kuukautta kohden oli 8,41 tehtävää / kuukausi. Suurimpia pelastustoimen tehtäviä olivat keväällä Mäntyluodon satamassa palanut jätteenkäsittelylaitos sekä Omena-hotellin tulipalo toukokuun lopussa. Hälytysosaston jäseniä kilpaili Palokuntien SM-kilpailun veteraanisarjassa voittaen hienosti oman sarjansa mestaruuden. Hälytysosaston vahvuus oli 60 henkilöä. HARJOITUKSET JA TESTIT Hälytysosasto harjoitteli kausiohjelman mukaisesti. Koulutus oli monipuolista. VALISTUS Hälytysosasto ja sen jäsenet olivat aktiivisesti mukana Valistusryhmän koordinoimissa tapahtumissa, mm. 112-päivä ja päivä paloasemalla. VIRKISTYS Hälytysosasto piti vuoden aikana suunnitellusti kaksi saunailtaa. Osallistuminen oli aktiivista. Lisäksi jäsenistö osallistui Tulimeri-risteilylle. PALAVERIT JA KOKOUKSET Osaston esimiehet pitivät pääsääntöisesti kerran kuussa palaverin. Osasto piti vuosikokouksensa syksyllä. Lisäksi osallistuttiin alueellisiin työryhmiin ennalta valituin henkilöin. Hälytysosasto oli myös edustettuna suunnitellusti VPK:n klubitoimikunnassa sekä valistusryhmässä. KESÄPÄIVYSTYS Hälytysosaston jäsenet suorittivat vuoden 2016 kesällä kesäpäivystystä sovitulla tavalla. Päivystysviikonloput olivat viikonloppuja, jolloin normaali hälytysaktiivisuus oli madaltanut (juhannus, jazz). MUU TOIMINTA Edellä kerrotun lisäksi pidettiin talkoita liittyen kalustohuoltoon ja remontteihin. Miehistöä kävi yhdessä liikkumassa ja osa väestä suoritti kuntotestauksia. Miehistö kävi myös tarpeellisin osin terveys- ja lääkärintarkastuksissa. Naisosastolla toiminta on ollut erittäin aktiivista ja monipuolista. Naisosasto on hoitanut hälytysosaston hälytyksien (5 kpl) aikaisen ruokahuollon. Osasto on vastannut VPK:n osastojen sekä eräiden yhteistyökumppaneiden n. 12:n erilaisen tilaisuuden ruoka ja kahvitarjoilusta, sekä WinNovan järjestämään saanko pelastaa tapahtumaan.

4 4(8) Lisäksi naisosaston 3 jäsentä oli mukana LSPeL:n palokuntanuorten Savuterho leirillä eri tehtävissä. Taina Saari, Elisa Ohrankämmen ja Miia Ruusulaakso osallistuivat SM- Iines kilpailuun Jyväskylässä. Naisosaston kerhoilloissa on harjoiteltu ensiapua ja saatu valistusta pelastusalan tehtävistä. Osasto on ollut mukana valistustoiminnassa mm Päivä Paloasemalla - tapahtumassa. Lisäksi on järjestetty osaston jäsenille monipuolista virkistystoimintaa. Naisosaston monivuotinen Porin päivä myyjäistapahtuma järjestettiin VPK:n pihassa. Harrastustunteja Naisosastolle kertyi yhteensä Nuoriso-osaston vahvuus oli vuoden alussa 22 nuorta ja 11 kouluttajaa, vuoden lopussa 20 nuorta ja 11 kouluttajaa. Vuoden aikana osastosta siirtyi yksi nuori hälytysosastoon. Osasto kokoontui keskiviikkoharjoituksiin 44 kertaa, muita tilaisuuksia oli 18 kpl. Keskiviikkoharjoituksissa oli vuoden aikana yhteensä 746 osallistujaa ja muissa tilaisuuksissa 97 osallistujaa. Tunteja keskiviikkoharjoituksista kertyi yhteensä 3071 ja muista tilaisuuksista Soittokunnan toiminta vuonna 2016 jatkui perinteisesti yhteissoiton kehittämisen, esiintymisten ja yhteisen toiminnan merkeissä. Soittokunta on yksi :n kuudesta osastosta ja toimii samalla Otsolan kansalaisopiston musiikkiopetuksen kurssina. Soittokunnan koulutuksesta ja johtamisesta vastasi edelleen kapellimestari Markku Ollila, joka toimi myös osastonjohtajana. Varakapellimestareina olivat Heikki Takala ja kunniakapellimestari Pekka Kari. Soittokunnan jäsenmäärä oli toimintavuoden lopussa 34. Soittajien osallistumisaktiivisuus ja sitoutuminen toimintaan on ollut hyvä. Soittokunnan toimintaan kuuluivat myös saksofonikvartetti Brankkarikvartetti ja Pekka Karin vetämä rumpukoulu. Vuoden harrastustuntien yhteismäärä oli 3036 tuntia. Vuosi 2016 oli soittokunnan 132. toimintavuosi. Toimintavuoteen kuului oman VPK:n perinteisiä tilaisuuksia ja muiden tahojen tilauksista järjestettyjä esiintymisiä. Vuoden päätapahtumia olivat laskiaismarssi, kevätkonsertti Kevättä rinnassa, Otsolan kevätnäytös Nakkilassa, Puhallinmusiikin päivä torilla Satakieli-lavalla, oman VPK:n lauluilta, vierailu palokuntanuorten leirillä Halikossa, Satasoiton konsertti Kokemäellä, Porin päivän soitto palokunnan pihassa, Päivä palokunnassa-tapahtuma ja uuden vuoden vastaanotto raatihuoneella.. Tukiosaston toiminnan painopiste on ollut VPK:n Valistusryhmän työn tukeminen. Jäsenet toimivat valistajina eri tapahtumissa ja Päivä Paloasemalla-tapahtumassa. Osaston jäsenten vahvuus on kokemus VPK -toiminnasta sekä pelastusalan vankka ammatillinen osaaminen. Tutustumiskäynti tehtiin keväällä Pelastuslaitokselle. Valistusmestari piti oppitunnin turvallisuusviestinnästä. Syksyllä autettiin Naisosastoa Porin päivän järjestelyissä. Osallistuttiin alkusammutuskoulutukseen (AS 1).

5 5(8) Tukiosaston jäsenet ovat olleet aktiivisesti mukana VPK:n yhteisten tehtävien hoitamisessa: VPK:n Hallituksessa, Klubitoimikunnassa, Valistusryhmässä ja Nuoriso-osaston koulutustehtävissä, järjestysmiestehtävissä sekä VPK:n tiedottamisessa. VPK:n hyväksyi keväällä Tukiosaston uuden johtosäännön, joka tulee voimaan Siinä todetaan, että Tukiosaston tehtävänä on tukea VPK:n muiden osastojen, sekä Klubitoimikunnan ja Valistusryhmän toimintaa. Osaston jäsenten asiantuntemusta hyödynnetään VPK:n yhteisten tehtävien hoitamisessa. Harrastustunteja Tukiosastolle kertyi yhteensä 819. Valistusryhmän kahdeksas toimintavuosi oli ennätyksellisen vilkas. Vuoden aikana järjestettiin peräti 31 valistustilaisuutta ja valistettiin 4293 henkeä. Kohteina olivat mm. koulut ja eri yhdistysten tilaisuudet. PÄIVÄ PALOASEMALLA-tilaisuus sai liikkeelle 448 henkeä. 112-päivänä valistettiin koululaisia Käppärän koululla. Olimme mukana NouHätä aluekilpailun järjestelyissä sekä Suomi Areenan tapahtumissa. Keväällä toimittiin usean kerran kouluttajina LähiTapiolan alkusammutustapahtumissa. Valistusmestari Heikki Vähtäri ja Seppo Saari saivat alkusammutuskurssin kurssinjohtajan pätevyyden. He järjestivätkin VPK:mme jäsenille kaksi alkusammutuskurssia (AS 1). Sen suoritti 41 jäsentä. Valistusryhmä kokoontui palavereihin 8 kertaa. Kokoontumisissa suunniteltiin tulevia valistustilaisuuksia ja käytiin läpi pidetyt tilaisuudet. Valistustehtävissä on ollut vuoden mittaan peräti 93 VPK:mme jäsentä kaikista kuudesta osastosta. Klubitoimikunnan viime vuosi oli 129. Klubitoimikunta on pitänyt 11 kokousta, joista kertyi 130h. Klubin järjestämät tilaisuudet on suunnattu koko palokunnalle, Klubin omaakaan virkistäytymistä unohtamatta. Tulimeri-risteily, laskiaismarssi ja lasten pikkujoulu olivat perinteisiä toimintoja. Jäsenistö Osasto Hälytysosasto Esikunta Naisosasto Nuoriso-osasto Soittokunta Tukiosasto Yhteensä Jäsenmäärä Muutos ±

6 6(8) Kunniapäällikkö on Matti Kraapo ja kunniapuheenjohtaja Antero Luonila. Kunniajäseniä ovat Pekka Kari, Tarja Hakanen ja Altti Lehtola. Jäsenistön merkkipäiviä on huomioitu vakiintuneeseen tapaan. kokoontui vuoden aikana varsinaisiin kokouksiin10 kertaa. Hallituksen muodostivat: Puheenjohtaja Tarja Hakanen Vara pj ja isännöitsijä Markku Heino Sihteeri Ari Lehtimäki Apulaissihteeri Marko Kokko Mikko Jönkkäri Kimmo Salminen Jani Marjakoski Joonas Kekki Juha Veräväinen Tuula Toivanen Lisäksi Hallituksen kokouksiin on osallistunut asiantuntijana rahastonhoitaja Petri Vallin. Tilintarkastaja oli Esa Paananen HT, varalla Kaarina Pyydönniemi HT ja toiminnantarkastaja Orvo Luoma, varalla Antero Luonila. Toimihenkilöt Päällystö Palokunnanpäällikkö Mikko Jönkkäri Palokunnan 1. apulaispäällikkö Palokunnan 2. apulaispäällikkö Esikunnan johtaja Naisosaston johtaja Tukiosaston johtaja Soittokunnan johtaja Nuoriso-osaston johtaja Lauri Turtola Joonas Kekki Matti Kraapo Pirjo Soini Jouko Nurmén Markku Ollila Jani Marjakoski Alipäällystö Hälytysosaston esimiehet Valistusmestari VPK:n tiedottaja Kalustonhoitaja Varusvastaava Esa Ilkka, Juho Hemmilä, Marko Kokko, Petri Vallin, Juha Veräväinen ja Taisto Wägg Heikki Vähtäri Antero Luonila Timo Lindroos ja Aleksi Kivimäki Jyri-Petteri Mäkinen Muut toimihenkilöt Isännöitsijä/ avainasiat Kiinteistönhoitajat Kiinteistönhoidon apul. Kiinteistöhälytyksien vastaanottajat Markku Heino Pertti Koponen ja Simo Saari Pirjo Soini Simo Saari, Seppo Saari ja Riku Vuori

7 Nuoriso-osaston varajohtaja Nuoriso-osaston kouluttajat Lipunkantajat Työsuojeluasiamies Jäsenrekisterinhoitaja 7(8) Tuula Toivanen Riku Vuori, Marko Kokko, Niko Aronen, Jarkko Koivumäki, Joni Lehtinen, Tuomas Uusi-Rantala, Janina Holmström, Nina Aronen ja Jenni Autio. Simo Saari, Seppo Saari ja Arto Inberg Esa Ilkka Heikki Takala Kalusto ja varusteet Lisääntyneiden hälytystehtävien johdosta varusteita ja kalustoa on hankittu tarpeen ja taloussuunnitelman mukaisesti. Akuutit hankinnat on suoritettu asianmukaisin päätöksin. Kiinteistöt Vuoden aikana vuokrasuhteissa ei tapahtunut muutoksia. Vuokralaisia ovat edelleen PKTaberna Oy, Hostel Buisto ja Taito Satakunta ry. Tiedottaminen VPK:n toimintaohje numero seitsemän mukaan tiedottamisen kohderyhminä ovat toisaalta palokunnan jäsenet (sisäinen tiedottaminen) ja toisaalta media, viranomaiset, palokunnat ja muut sidosryhmät (ulkoinen tiedottaminen). :n tiedottamisesta vastaavat ja sen nimeämä VPK:n tiedottaja sekä erityistapauksissa tehtävään erikseen nimetyt henkilöt. Palokunnan tiedottaminen jäsenistölle on hoidettu sääntöjen, ohjeen, vakiintuneiden menettelytapojen ja kulloistenkin tarpeiden ja mahdollisuuksien mukaan. Sisäisen tiedotuksen pääkanavat ovat sähköposti, ilmoitustaulut ja osastojen kokoukset. Kevät-, syys- ja Hallituksen kokousten päätöksistä lähetetään sähköinen jäsentiedote, joita käytetään muutenkin tarvittaessa. VPK:n nettisivujen Uutiset -osasto palvelee jäsenistöä, mutta ovat myös kaikkien netin käyttäjien luettavissa. Ulkoisen ja sisäisen tiedottamisen VPK:n tiedottaja Antero Luonila on hoitanut kiitettävästi vuosien kokemuksen tuomalla rutiinilla. Korvaukset ja avustukset Nykyinen palokuntasopimus Satakunnan pelastuslaitoksen kanssa on ollut voimassa seitsemän vuotta. Kulttuurilautakunta myönsi musiikkiavustuksen. Muita avustuksia olemme saaneet kaupungilta Vapaapalokuntien yhdistyksen kautta, sekä talonomistaja Serafiina Lammisen säätiöltä. Ravintola PK Taberna on avustanut Naisosastoa ja Soittokuntaa sekä tukenut Esikunnan toimintaa. Nuoriso-osasto sai avustuksen Vuorineuvos Erik Rosenlewin säätiöltä.

8 8(8) Vakuutukset Kiinteistö- ja kalustovakuutukset ovat IF-vakuutusyhtiössä, henkilökohtaiset tapaturmavakuutukset ovat Pohjolassa. Edustukset on ollut kertomusvuonna edustettuna seuraavissa järjestöissä: - Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton hallitukseen kuului Kimmo Salminen Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton Tiedotusvaliokunnan puheenjohtajana toimi Markku Heino LSPeL:n aluetoimikunnassa Tapio Vuorenmaa sihteeri LSPeL:n Porin toiminta-alueen naistyö, varajohtaja ja sihteeri Elisa Ohrankämmen sekä läänin keittiöryhmä Pirjo Soini LSPeL:n veteraanityövaliokunta, Matti Kraapo LSPeL:n aluetoimikunta, hälytysosastojen edustaja Taisto Wägg, varajäsen Simo Saari Satakunnan Sopimuspalokunnat ry:n hallitus, varajäsen Joonas Kekki, Sopimuspalokuntien työterveyshuollon (pelastuslaitos), yhteyshenkilö Kimmo Salminen Talonomistaja Serafiina Lammisen säätiön hallitus, jäsen ja puheenjohtaja Tarja Hakanen, varajäsen Petri Vallin Soittokunta on Suomen puhallinorkesteriliiton jäsen Teija Takala on LSPeL järjestövaliokunnan jäsen Porin Vapaapalokuntien Yhdistyksen hallituksessa Ari Lehtimäki Lisäksi 153-vuotiaan :n toiminta jatkuu vireänä ja hyvässä palokuntahengessä. Jäsenistö on aktiivista ja oppimishaluista. Nuoria jäseniä koulutetaan varmistamaan tulevaisuuden toimintaa. Viime vuosina on monia suuria kunnostustöitä toteutettu. Kalustostrategia turvaa raskaiden yksiköiden ajanmukaisuuden ja toimintavalmiuden. Palokuntayhdistyksen kiittää jäsenistöä ja eri tehtävissä puurtaneita toimihenkilöitä pyyteettömästä, monesti ihan työstä käyvästä harrastuksesta VPK:n ja kaupunkilaisten turvallisuuden hyväksi. Tarja Hakanen puheenjohtaja Ari Lehtimäki sihteeri

HÄLYTYSOSASTON TOIMINTAKERTOMUS

HÄLYTYSOSASTON TOIMINTAKERTOMUS Kuva: Pelastustieto PORIN VAPAAEHTOINEN PALOKUNTA RY HÄLYTYSOSASTON TOIMINTAKERTOMUS 2016 Sivu 1 / 9 Sisällysluettelo TOIMINTAKERTOMUS 1. Tiivistelmä... 3 2. Harjoitukset... 4 3. Kilpailut... 5 4. Operatiivinen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2012, SEN 78. TOIMINTAVUODELTA

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2012, SEN 78. TOIMINTAVUODELTA 1 (5) TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2012, SEN 78. TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ Palokuntamme toiminta on ollut toimintakertomusvuoden aikana vilkasta. Yhteistyö Satakunnan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA

TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA 1 (3) TOIMINTAKERTOMUS SÄKYLÄN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN TOIMINNASTA VUODELTA 2013, SEN 79. TOIMINTAVUODELTA YLEISTÄ Palokuntamme toiminta on ollut toimintakertomusvuoden aikana vilkasta. Yhteistyö Satakunnan

Lisätiedot

Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry HÄLYTYSOSASTO TOIMINTAKERTOMUS 2018

Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry HÄLYTYSOSASTO TOIMINTAKERTOMUS 2018 Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry HÄLYTYSOSASTO TOIMINTAKERTOMUS 2018 1. TIIVISTELMÄ Harjoitukset n viikkoharjoitukset järjestettiin yhteensä 42 kertaa toimintakauden aikana. Harjoituksissa harjoiteltiin

Lisätiedot

PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT

PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT PIHLAVAN VPK RY:N SÄÄNNÖT PIHLAVAN VPK RY Pihlavan VPK Ry:n säännöt Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Pihlavan VPK ry. Yhdistystä nimitetään näissä säännöissä palokunnaksi. Palokunnan toiminta-alueena

Lisätiedot

Vapaaehtoisen palokunnan (vpk:n) mallisäännöt

Vapaaehtoisen palokunnan (vpk:n) mallisäännöt MALLISÄÄNNÖT 1(6) Vapaaehtoisen palokunnan (vpk:n) mallisäännöt Päivitetty 28.5.2007 Vapaaehtoisen palokunnan säännöt Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on vapaaehtoinen palokunta. Yhdistystä nimitetään

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

PANELIAN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT

PANELIAN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT PANELIAN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Panelian Vapaaehtoinen Palokunta ry. Yhdistystä nimitetään näissä säännöissä palokunnaksi. Tarkoitus Palokunnan kotipaikka

Lisätiedot

PORIN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT

PORIN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT 1 1863 PORIN VAPAAEHTOISEN PALOKUNNAN SÄÄNNÖT Säännöt hyväksytty Porin VPK:n syyskokouksessa 10.11.2007 Patentti- ja rekisterihallitus rekisteröinyt sääntömuutoksen 19.5.2009. Sääntöjen 17 :n lopusta on

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO RY:N NAISTYÖN TOIMINTAOHJE 1. PALOKUNTANAISTYÖ Palokuntanaistyö on palokunnissa tehtävää harrastustoimintaa. Palokuntanaisosasto on palokunnan jäsenistä muodostettu alajaosto

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2017 klo 18:00 1/6 Paikka Suomen Maatalousmuseo Sarka, Loimaa LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Friberg Harri Haanpää Petri Haikonen Markku Henttinen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2015 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2015... 3

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Ylihärmän palokuntanuoriso-osaston

Ylihärmän palokuntanuoriso-osaston Ylihärmän palokuntanuoriso-osaston Johtosäännöt 1 TOIMINNAN TAVOITTEET Palokuntanuorisotyön tavoitteena on koota poikia ja tyttöjä palokuntatyöhön innostumaan ja harjaantumaan palokuntalaisiksi sekä kehittymään

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA

PÖYTÄKIRJA Sääntömääräinen syyskokous Aika Sunnuntai klo 15.00-17.00 Paikka Vesihelmi, iso kokoustila, 2. kerros osoite: Eteläinen puistokatu 2, 30420 Forssa Ennen kokouksen alkua Forssan kaupungin tervehdys ja katsaus

Lisätiedot

PALOKUNNAN NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖMALLI

PALOKUNNAN NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖMALLI 26.10.1994 1 PALOKUNNAN 1. TOIMINNAN TAVOITTEET Palokuntanuorisotyön tavoitteena on koota poikia ja tyttöjä palokuntatyöhön innostumaan ja harjaantumaan palokuntalaisiksi sekä kehittymään vastuuntuntoisiksi

Lisätiedot

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus

Vaasan ekonomit Toi T mintaker oi tomus Vaasan ekonomit Toimintakertomus 2017 Jäsenistö Vaasan Ekonomien jäsenmäärä 31.12.2017 oli 900 Suomen ekonomien 25 jäsenyhdistyksen joukossa kuudenneksi vanhin ja seitsemänneksi suurin Yhdistyksen varsinaisten

Lisätiedot

Keravan Reserviläiset ry

Keravan Reserviläiset ry Keravan Reserviläiset ry Toimintakertomus Tuloslaskelma ja tase 2011 Yleistä Vuosi 2011 oli yhdistyksemme 53. toimintavuosi. Kuluneena vuonna yhdistyksen puheenjohtajana toimi Heikki Jäntti. Yhdistyksen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset AJANKOHTAISET SPEK Pohjois-Suomi vastaa Lapin alueen toiminnasta vielä vuoden 2018 ajan Palokuntien kysely tulossa vuoden vaihteessa #100palokuntaa

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012 Oulun-seudun Lämpö-,Vesi-ja Ilmastointitekninen Yhdistys ry, OuLVI TOIMINTAKERTOMUS 2012 Perustietoja yhdistyksestä: Rekisteri no 110.106 Asiakirja no 69195649 Y-10161609 Merkitty rekisteriin 13.6.1972

Lisätiedot

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille.

Heljä Näränen, Simo Mannervesi ja Kyösti Leikas. Ennen varsinaisen kokouksen alkua pidettiin hiljainen hetki vuoden aikana poisnukkuneille jäsenille. Toimintavuosi 2015 Alkon Eläkkeensaajien yhdistys ry perustettiin 27.5.1960. Nykyisen nimensä Alko-Altian Seniorit ry se sai vuonna 2007. Kertomusvuosi oli siis 55. toimintavuotemme. Yhdistyksen useat

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

RYMÄTTYLÄN VPK VUOSIKERTOMUS 2018

RYMÄTTYLÄN VPK VUOSIKERTOMUS 2018 RYMÄTTYLÄN VPK VUOSIKERTOMUS 2018 Sisällys Yleistä... 3 Hallituksen toimintakertomus... 3 Yleistä... 3 Hallinto... 3 Päällystö... 3 Jäsenet... 3 Kalusto... 3 Talous... 4 Asemahanke... 4 Nuoriso-osaston

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 15.3.2016 klo 18:00 1/5 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, Kauttua LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Friberg Harri Henttinen Kari Lammensalo Pasi Lehtonen

Lisätiedot

Toimintakertomus 2015

Toimintakertomus 2015 Tapahtui vuonna 2015 12.1. Johtokunnan kokous Salmissa 15.1. Pirkanmaan aluetoimiston tiedotustilaisuus Tampereella - Jari Jännetyinen yhdistyksen edustajana 2.2. Kevätkokouskutsu tekstiviestinä 9.2. Vanhankirjallisuuden

Lisätiedot

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry

Toimintakertomus Alajärven Yrittäjät Ry Toimintakertomus 2017 Alajärven Yrittäjät Ry Yleistä Alajärven Yrittäjät on kaupungissa toimivien yritysten ja yrittäjien etujärjestö, joka valvoo yrittäjien ja yritysten toiminnallisia ja taloudellisia

Lisätiedot

Ilkka Horelli Turun VPK, kilpailun puuhamies

Ilkka Horelli Turun VPK, kilpailun puuhamies 10.3.2012 Naantali Hyvät kilpailijat, Turun VPK:lla on mieluisa tehtävä järjestää palokuntien SM- Pilkki -kilpailut. Kilpailu järjestetään Naantalin merialueella aivan Naantalin vanhan kaupungin tuntumassa.

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS

HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY VUODEN 2015 VUOSIKERTOMUS YLEISTÄ Yhdistyksen tarkoitus on edistää fyysisesti vammaisten ihmisten mahdollisuuksia toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja täysivaltaisina jäseninä

Lisätiedot

Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry Pori JKe Toimintakertomus. Kuva: JKe

Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry Pori JKe Toimintakertomus. Kuva: JKe Kuva: JKe Porin Vapaaehtoinen Palokunta Ry HÄLYTYSOSASTO TOIMINTAKERTOMUS 2017 1. TIIVISTELMÄ Harjoitukset n viikkoharjoitukset järjestettiin yhteensä 45 kertaa toimintakauden aikana. Harjoituksissa harjoiteltiin

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013

Oikaristen Sukuseura Ry:n. toimintakertomus 2013 Oikaristen Sukuseura Ry:n toimintakertomus 2013 Kuva: Sirpa Heikkinen 2013 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2013 Oikaristen 13-vuotiaan sukuseuran toiminta jatkui edelleen aktiivisena. Seuran

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos 1.10. alkaen ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot

Palokuntien viikkoharjoituskysely Pelastusalan vapaaehtoistoiminnan seminaari 23.-24.8.2011 Padasjoki

Palokuntien viikkoharjoituskysely Pelastusalan vapaaehtoistoiminnan seminaari 23.-24.8.2011 Padasjoki Palokuntien viikkoharjoituskysely Pelastusalan vapaaehtoistoiminnan seminaari 23.-24.8.2011 Padasjoki Koulutussuunnittelija Markku Savolainen Vastausmäärän kehittyminen 1. Mikä rooli vastaajalla on palokunnassa?

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.5.2015 klo 17:00 1/5 Paikka Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto, Tuijussuontie 10, Raisio LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen

Lisätiedot

OULUN VPK:N NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖ

OULUN VPK:N NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖ OULUN VPK:N NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖ 1(7) OULUN VPK:n NUORISO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖ 1. TOIMINNAN TAVOITTEET Palokuntanuorisotyön tavoitteena on koota 10-17 vuotiaita poikia ja tyttöjä palokuntatyöhön

Lisätiedot

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015

KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 KANGASALAN SOITTOKUNTA R.Y:N TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 TOIMINTA Soittokunnan kevätmatinea pidettiin 12.4.2015 Kangasalan Pirtillä. Kapellimestarina toimi Raimo Hilden Valkeakoski-Opiston Kangasalan

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5 1/5 Aika 9.6.2013 klo 17:00 Paikka Pyhämaan paloasema, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi kokoukseen. 2

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2015 Yleistä Vuosi 2015 oli pelastusliiton 86. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki

MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40, Helsinki MAKSIMIRANKING 2019 PVM. VIRALLINEN 29.9.2019 57 54,30 Johanna Forsström / 88 77,5 28.9.2019 SM - kilpailut Loppi 57N50 56,1 Minna Mäkirinne-Autio 40,0 8.6.2019 Helsinki 63 62,30 Aino Askala / 92 72,5

Lisätiedot

RovaniemenYrittäjät r.y.

RovaniemenYrittäjät r.y. RovaniemenYrittäjät r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 PUHEENJOHT AJAN KATSAUS Kulunut toimintavuosi oli yhdistyksemme 18. Yrittäjyyden merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille korostettiin niin kuntalaisille kuin

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT. Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA

HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT. Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY SÄÄNNÖT Hyväksytty oikeusministeriössä 3.5.1994 NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Hämeen Pelastusliitto ry. Yhdistystä kutsutaan näissä säännöissä pelastusliitoksi. Pelastusliiton

Lisätiedot

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Tervetuloa vuosikokoukseen! SK POHJANMAA - POHJANMAAN LASTUSALAN LIITTO ry Tervetuloa vuosikokoukseen! Pohjanmaan Pelastusalan liitto ry:n vuosikokous pidetään la 21.5.2016 Nurmon Paloasemalla, Paanatie 1, 60550 Nurmo Tilaisuuteen

Lisätiedot

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere

Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2016 Aika: 22.1.2016 klo 18.30 Paikka: Hervannan vapaa-aikakeskus, Sali 222, Lindforsinkatu 5, Tampere Läsnä: Ari Immonen Jari Yltävä Tarja Myry Olli Lassinaro Anu Karrimaa Anna

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset 10.2.2018 Järjestöpäällikkö Patrik Willberg 040 7255 448, patrik.willberg@spek.fi, www.spek.fi/pohjois-suomi SPEK Pohjois-Suomen toiminta Pohjois-Suomi hoitaa edelleen

Lisätiedot

Aluetoiminta. CASE Auramaa

Aluetoiminta. CASE Auramaa Aluetoiminta CASE Auramaa Moniko toivoo omaan hälytysosastoon lisää väkeä? Onko omassa palokunnassa mietitty viimeisen kahden vuoden aikana keinoja jäsenhankintaan? Moniko kokee jäsenhankinnan haastavaksi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät

Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014. Yleistä. Hallitus. Jäsenistö. Toimikunnat ja työryhmät Fiskarsin kyläseura ry - Fiskars byförening rf TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Yleistä Fiskars kyläseuran toiminta tukeutuu yhdistyksen sääntöihin ja vuosittain vahvistettavaan toimintasuunnitelmaan. Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Yhteistyöstrategia 2012

Yhteistyöstrategia 2012 Yhteistyöstrategia 2012 Suunnitelma yhteistyön parantamiselle Länsi- Uudenmaan Pelastuslaitoksen ja alueen sopimuspalokuntien välillä Projekti Tavoitteet: Tämän kehittämisprojektin tavoitteena oli luoda

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset Sosiaalinen media www.facebook.com/pspel pohjoissuomenpelastusliitto Nettisivuilta ajankohtaista tietoa Toimintatilastot 2014: Nuorisotyö 21 nuoriso-osastoa

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008

SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS 2008 SALON SEUDUN RAUHANTURVAAJAT ry 1/1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli ry:n 17.toimintavuosi. Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden lopussa oli 107 + 2 kannattajajäsentä. 21.9. järjestettiin

Lisätiedot

Järvenpään Vasemmisto

Järvenpään Vasemmisto Toimintakertomus vuodelta 2013 1. Yleistä Järvenpään Vasemmisto onnistui 2012 kunnallisvaaleissa hyvin ja sai yhden lisäpaikan eli kolme valtuutettua kaupunginvaltuustoon. Onnistunut tekninen vaaliliitto

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry

Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Helsingin terveyskeskuksen henkilökunta JHL 015 ry Toimintakertomus vuodelta 2013 Nykytila: Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvoi 14.11.1013 lähes kaksinkertaiseksi, kun Helsingin sosiaaliviraston henkilöstö

Lisätiedot

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220.

Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. 1 2 3 4 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry TOIMINTAKERTOMUS 1.7.2013 30.6.2014 YLEISTÄ Toimintavuosi oli yhdistyksen kuudes. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä yhteensä 220. Toimintaa

Lisätiedot

HAKA Palokuntarekisteri. Koulutussuunnittelija Markku Savolainen

HAKA Palokuntarekisteri. Koulutussuunnittelija Markku Savolainen HAKA Palokuntarekisteri Koulutussuunnittelija Markku Savolainen Tilastotietoja 725 palokuntaa, joilla on käyttäjiä -> 4791 käyttäjätunnusta n. 33 000 henkilöä rekisterissä 398 palokuntaa, joilla ei ole

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän käsitteli meneillään olevaa palokuntakoulutusuudistusta. Uudistus sinänsä on asiallinen ja sisältää hyviä elementtejä, kuten etäopiskelua

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

Millaisen sopimuspalokuntien päällikkökurssin rakentaisit?

Millaisen sopimuspalokuntien päällikkökurssin rakentaisit? 8.9.2014 Millaisen sopimuspalokuntien päällikkökurssin rakentaisit? SPPL Sivutoimisen ja vapaaehtoispäällystön opintopäivä 6.9.2014 Sokos Hotel Alexandra Markku Savolainen Koulutuspäällikkö Taustaa Pelastustoimintaan

Lisätiedot

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962

Oulun Numismaattinen Kerho r.y. Perustettu 1962 1 Kokouksen avaus VUOSIKOKOUS 12.2.2007 ESITYSLISTA 2 Kokouksen laillisuuden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 5 Vuoden 2006

Lisätiedot

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois,

IITIN LATU RY. Yhdistyksen jäsenmäärä oli vuoden lopussa. 304. Jäsenmäärä on pysynyt vakaana. Uusia jäseniä on tullut ja vanhoja jäänyt pois, IITIN LATU RY TOIMINTAKERTOMUS 1.1.2009-31.12.2009 1. YLEISTÄ Vuosi 2009 oli yhdistyksen 22. toimintavuosi. Tänäkin vuonna liikuntaa harrastettiin monipuolisesti, ja perinteiset Muumihiihto- ja metsämörrikoulut

Lisätiedot

OULUN VPK:N HÄLYTYSOSASTON JOHTOSÄÄNTÖ

OULUN VPK:N HÄLYTYSOSASTON JOHTOSÄÄNTÖ OULUN VPK:N HÄLYTYSOSASTON JOHTOSÄÄNTÖ OULUN VPK:n HÄLYTYSOSASTON JOHTOSÄÄNTÖ 1. TARKOITUS JA TEHTÄVÄT 1.1 Hälytysosaston ensisijainen tarkoitus on huolehtia sammutus- ja pelastustehtävien hoitamisesta

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika la 30.9.2017 klo 12:00 1/7 Paikka Tuorlan Majatalo, Piikkiö, Kaarina LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haanpää Petri Haikonen Markku Henttinen Kari Lehtonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 3 / Aika klo Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, YLÖJÄRVI

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 3 / Aika klo Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, YLÖJÄRVI Hallituksen kokous 3 / 2017 Aika 30.03.2017 klo 17.30-20.20 Paikka Ylöjärven paloasema, Takamaantie 3, 33480 YLÖJÄRVI Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Konttinen Marko Kärkäs

Lisätiedot

yfo,fj" IRTISANOMINEN Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie PARIKKALA

yfo,fj IRTISANOMINEN Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie PARIKKALA Uukuniemen VPK ry Niukkalantie 1389 B IRTISANOMINEN 26.4.2018. '.. ' '- ~.. Etelä-Karjalan pelastuslaitos Parikkalan paloasema Timo Uosukainen Parikkalantie 44 59100 PARIKKALA PALOKUNTASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Lisätiedot

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018

POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 POHJOIS-HEINÄVEDEN KYLÄT RY SYYSKOKOUS 2018 AIKA: 18.11.2018, alkaen klo. 14:00 PAIKKA: Karvion Kievari Pöytäkirja: 1. Kokouksen avaus Pj. Eija Pesonen avasi kok. klo.14:05 2. Todetaan läsnäolijat Eija

Lisätiedot

Endurance Ultrarunning Team Finland ry

Endurance Ultrarunning Team Finland ry Aika: klo 14.00 Paikka: Urheiluopisto Solvalla, Espoo 1. Arto Ahola avasi kokouksen 2. Valittiin kokoukselle puheenjohtajaksi Arto Ahola sihteeriksi Mikael Heerman pöytäkirjan tarkastajiksi Tero Hyppölä

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40.

1. Puheenjohtaja Markku Riuttala avasi kokouksen ja totesi sen lailliseksi klo: 17:40. Paikka: Satakunnan ammattikorkeakoulun tekniikan Porin yksikön luokkahuone Aika: 8.1.2013 Klo: 17:40-18:00 Läsnä: Markku Riuttala, Esa Halminen, Mikko Rahi, Pekka Aarne,. 1. Puheenjohtaja Markku Riuttala

Lisätiedot

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimenä on Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry, ja sen kotipaikkana on Vilppulan kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, auton

Lisätiedot

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli

Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli Hei, korjaukset tehty vuoden 2010 toimintasuunnitelmaan. Ainoastaan maaliskuun ylimääräinen hallituksen kokouspöytäkirjaa ei ole (silloin oli tilinpäätöksen tarkastus ja alllekirjoitus), Roby oli sihteerinä

Lisätiedot

KUNNAN EDUSTAJAT ERI YHTIÖISSÄ JA YHTEISÖISSÄ KH MUUT YHTIÖT JA YHTEISÖT

KUNNAN EDUSTAJAT ERI YHTIÖISSÄ JA YHTEISÖISSÄ KH MUUT YHTIÖT JA YHTEISÖT 1 Asunto Oy Nakkilan Tarhakoto 100 % Janika Löfbacka Kirsi-Marja Auvinen (Sakipa Oy Isännöinti) Eero Rantala pj. Eeva-Anneli Pulska (asukasjäsen) Petri Nurminen vast. toimii Aino Lepistö varsinaisessa

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 (4) SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Lammasyhdistys r.y., ruotsiksi Finlands Fårförening r.f. ja kotipaikka Helsingin kaupunki. 2 Yhdistyksen tarkoitus on edistää maamme

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu

Toimintansa tukemiseksi yhdistys on oikeutettu 1/5 8.11.2016 Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen tarkoitus 3 Tarkoituksen toteuttaminen Yhdistyksen nimi on Vaasan Insinööriopiskelijat VIO ry, jota kutsutaan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Satakunnan matkailuyrittäjien yhteistyön ja toimintaedellytysten kehittämishanke 2013-2014. Matkailutilaisuudet 14.11. Siikainen ja Yyteri

Satakunnan matkailuyrittäjien yhteistyön ja toimintaedellytysten kehittämishanke 2013-2014. Matkailutilaisuudet 14.11. Siikainen ja Yyteri Matkailutilaisuudet 14.11. Siikainen ja Yyteri Hanke alkanut 1.4.2013, joka on 2-vuotinen 2013-2014) Yrittäjien matkailuhankkeen rahoittajina ovat (EAKR-rahoitteinen hanke): Satakunnan ELY-keskus, Satakuntaliitto

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 1.11.2016 klo 18:00 1/8 Paikka Villilän Kartano, Villiläntie 1, Nakkila LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haanpää Petri Haikonen Markku

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo

Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen klo SYYSKOKOUS 2016 Aika Tiistai 1.11.2016 klo 18.00 Paikka Läsnä ravintola Utran Uittotupa, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Vartiainen avasi kokouksen

Lisätiedot

TURUN KEMISTIKERHO RY

TURUN KEMISTIKERHO RY TURUN KEMISTIKERHO RY Vuosikertomus 2011 Yleistä Turun Kemistikerho ry on Turun alueella asuvien Suomalaisten Kemistien Seuran (SKS) jäsenten välinen yhdistys, joka emoseuransa tavoin pyrkii edistämään

Lisätiedot

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0

47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40, ,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 2015 MAKSIMIVOIMAPUNNERRUSRANKING 47 46,70 Andrea Vasilescu/91 35,0 37,5 40,0 40,0 47 46,85 Andreea Vasilescu / 91 37,5 40,0 42,5 40,0 52N20 51,30 Jenna Pitkänen / 95 40,0 42,5 45,0 45,0 52N20 51,00 Jenna

Lisätiedot

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry

Vuosikertomus 2011. Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus 2011 Kaarinan Urheiluratsastajat ry Kaarinan Urheiluratsastajat ry Vuosikertomus SISÄLLYSLUETTELO Aloitussanat... 3 Yleistä... 3 Hallitus... 4 Toimikunnat... 4 Kokoustoiminta... 5 Tapahtumat...

Lisätiedot