HONKA MUUTTOVALMIS KOTI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HONKA MUUTTOVALMIS KOTI"

Transkriptio

1 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI

2 LUE LISÄÄ HONKA.FI Hyviä uutisia puutalon ystäville nyt muuttovalmiina myös kaupunkilainen hirsitalo.

3 DESIGNIA & HYVINVOINTIA Muuttovalmis Honka-koti on täydellinen puutalo. Hirsitalona se voittaa perinteisen puutalon rakennusteknisesti ja puun parhaiden ominaisuuksien hyödyntämisessä. Lisäksi se sopii designiltaan myös kaupunkiin. Rakennamme muuttovalmiiksi turvallisia, terveellisiä ja arkkitehtuuriltaan moderneja massiivipuukoteja. Olemme huomioineet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa jokainen materiaali rakenteista pintamateriaaleihin rakentaa näyttävää, puhtaamman sisäilman kotia sinulle ja perheellesi. Muuttovalmis Painumaton ja turvallinen rakenne sekä moderni design. Muuttovalmiina myös puhtaampi sisäilma.

4 Markkinoiden ainoa painumaton hirsirunko vie puurakentamisen seuraavalle tasolle.

5 LUONNONMATERIAALI & HONKA FUSION Laatua, eri materiaalien yhdistelmiä, niukkoja yksityiskohtia. Innovaatiomme, painumaton Honka Fusion -runko mahdollistaa uuden vapauden hirsitalon designissa. Taloihimme voi yhdistää vapaasti erilaisia pintoja, kuten rappausta, terästä, kiveä ja suuria ikkunoita. Kun painumista ei tarvitse huomioida, ikkunapuitteet ja liittymät eri materiaalien välillä voidaan toteuttaa kevyillä listauksilla ja suorilla kiinnityksillä. Lopputuloksena on moderni ilme sekä laadukkaat ja stabiilit rakenteet ilman hallitsemattomia ilmavuotoja. Muuttovalmis Honka Fusion -runkoon voi yhdistää vapaasti erilaisia pintoja, kuten rappausta, terästä, kiveä ja suuria ikkunoita. Kutistumattoman massiivipuuseinärakenteen käyttö nopeuttaa ja selkiyttää rakentamista. Kun painautumiseen ei tarvitse varautua, esimerkiksi erikoiskiinnikkeitä ei tarvita. Fusion-rungon käyttö poistaa painumien aiheuttaman jälkisäätötyön muun muassa kierrejalkojen, ikkunoiden ja ovien osalta. Honka Fusion -runko on erittäin tiivis ja säästää lämmitysenergiaa. Fusionrunkoon rakennettu hirsikoti säilyttää luonnonmateriaalin hengittävyyden tuomat terveysedut, mutta sopii modernin arkkitehtuurinsa ansiosta erinomaisesti kaupunkiin ja jopa kivitalokaavaan.

6 Kosteusturvallinen koti laadukkailla materiaaleilla. Muuttovalmis Puhtaamman sisäilman kotina Honka Muuttovalmis tarjoaa turvallisen ratkaisun myös allergiaperheille. TIIVIS & KOSTEUSTURVALLINEN Olemme huomioineet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suunnittelun ja toteutuksen kaikissa vaiheissa. Honka-kodin rakenteet ovat tiiviit ja tutkitusti kosteusturvalliset, ulko- ja sisäpuoliset kosteusvauriot ovat tehokkaasti ehkäisty tiiviiden seinärakenteiden ansiosta. Tiiviys saavutetaan edistyksellisillä ratkaisuilla, kuten salvostekniikalla, tehdasasennetuilla tiivisteillä ja rakenneliittymillä. Hirsi hengittää luonnollisesti, mutta ilmanvuoto on minimaalinen ja lämmön pitävyys erinomainen. Kaikki Honka-kodeissa käytettävät materiaalit ovat tarkasti harkittuja. Asiakkaamme saavat aina turvallisen kokonaisuuden, valitsemastaan sisustustyylistä huolimatta. Runkomateriaalina ja talon sydämenä on suomalaisesta männystä valmistettu lamellihirsi aito luonnonmateriaali, joka ei sisällä haitallisia päästöjä. Emme käytä seinissämme höyrynsulkumuovia. Käyttämämme liima säästää puun hengittävyyden eikä päästä haitallisia aineita sisäilmaan.

7 Puhtaampi sisäilma koko perheelle. PUHDAS ILMA & HYVINVOINTI Kodin hyvä kosteustasapaino on yksi tärkeimmistä puhtaan sisäilman tekijöistä. Massiivipuulla on luontainen kyky sitoa ilmasta kosteutta ja luovuttaa sitä. Muuttovalmiissa Honka-kodissa ilmankosteus pysyy terveyden kannalta optimaalisella alueella. Ilman suhteellinen kosteus säilyy tasaisena % välillä, joka on ihanteellinen ihmiselle mutta huono ympäristö terveydelle haitallisille mikrobeille, bakteereille ja homeitiöille. Allergiaa ja astmaa sairastavat hyötyvät erityisesti massiivipuun luontaisista ominaisuuksista. Halutessasi voimme toteuttaa kotisi Terve Talo -kriteerien mukaisesti. Muuttovalmis Hengität joka päivä noin kertaa kotisi sisäilmaa sen laadulla on merkitystä. Terve Talo -kriteereistä löydät lisää Sisäilmaoppaasta, jonka voi ladata osoitteesta:

8 Massiivipuinen koti on kestävä valinta.

9 EKOLOGISUUS & ENERGIATEHOKKUUS Massiivipuutalossa asuminen kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän. Rakennusmateriaaleista puu on ylivoimaisesti ekologisin: sen teollisen valmistamisen energiakulutus on puolet sementin ja vain 20 % tiilen valmistuksen vaatimasta energiamäärästä. Kaikki puuraaka-aineemme on kotoisin sertifioiduista metsistä, järkevien kuljetusetäisyyksien päässä tehtaistamme. Muuttovalmis Käytämme vain sertifioiduista suomalaisista metsistä kaadettua puuta. Honka-koti säästää energiaa myös valmiina. Olennainen osa Honka-hirsikotien energiataloudellisuutta on rakenteiden tiiviys, joka syntyy teknisesti edistyksellisillä ratkaisuilla kuten salvostekniikalla, tutkituilla tiivisteillä ja kehittyneillä rakenneliittymillä. Koneellisesti millintarkasti sorvatut hirret tiivistetään tehtaalla, jolloin valmiin talon lämmönpitävyys on mahdollisimman hyvä. Hirsirakenteen etuna on myös auringon lämpöenergian varastoituminen päivän aikana. Lisäeristettynä Honka-hirsitalo voi päästä jopa A- ja B-energiatehokkuusluokkiin.

10 Talon ja tontin harmonisointi hyödyntää molempien parhaat ominaisuudet. Muuttovalmis Modulaarinen, muunneltava mallisto tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille tonteille. TONTTI : Pääsisäänkäynti 2: Päänäkymä Sisäänkäynti päädystä. Terassi ja näkymät suunnattu ihanteellisesti länteen tai etelään. TONTTI : Pääsisäänkäynti 2: Päänäkymä Sisäänkäynti ja oleskelupiha samalla puolella taloa, joka suuntautuu ihanteellisessa tapauksessa etelään tai lähteen. TONTTI : Pääsisäänkäynti 2: Päänäkymä Sisäänkäynti ja oleskelupihan vastakkaiselta puolelta. Näkymät ja terassi suunnattu etelään tai länteen.

11 LUONNONVALOA & TOIMIVUUTTA Yksi keskeisimpiä asioita rakennuksen suuntauksessa on ilmansuuntien huomioiminen luonnonvalon määrän maksimoimiseksi. Rakennus kannattaa suunnata ja avata niin, että valoa saadaan etenkin perheen yhteisiin oleskelutiloihin niin sisällä kuin ulkona. Valon ohella luonnolla on hyvinvointia lisäävä vaikutus, joten rakennus on optimaalisinta avata kohti parasta näkymää. Tontin sisäinen liikenne ja oleskelutilat pitää myös ratkaista mahdollisimman toimiviksi. Muuttovalmis Maksimoi luonnonvalon määrä nautit jokaisesta päivästä uudessa kodissasi. Ihanteellisessa tilanteessa talon päänäkymät suuntautuvat etelään tai sen lähi-ilmansuuntiin. Tällöin piha ja oleskelutilat saavat aurinkoa suurimman osan päivästä. Sisäänkäynti voi olla päädystä, päänäkymien puolelta tai vastakkaiselta puolelta taloa. Yksi ja sama talomalli ei voi sopia kaikille tonteille. Olemme suunnitelleet talomallistoomme vaihtoehtoja erilaisille tonteille sopiviksi siten, että tavoitteet ilmansuuntien, näkymien ja tontin sisäisten yhteyksien osalta voidaan ratkaista mahdollisimman optimaalisesti. Ota mukaan tonttisi tiedot ja myyjämme opastaa sinua oikean talomallin valinnassa. Tanja Rytkönen-Romppanen Designjohtaja, arkkitehti SAFA, Honkarakenne

12 Muuttovalmis Kaikki valitut materiaalit rakentavat paremman sisäilman muuttovalmista kotia. OMIA IDEOITA & SUUNNITTELUAPUA Honka Muuttovalmiissa Kodeissa on poikkeuksellisen laaja sisustus- ja kiintokalustetuotteiden valikoima. Valikoimassa on kotimaisten tunnettujen toimijoiden tuotteita, kuten Pukkilan laatat, Puustellin keittiöt, Tikkurilan pintakäsittelytuotteet, Sanduddin tapetit ja Siparilan paneelit. Laadukkaat ja aikaa kestävät tuotteet mahdollistavat arvonsa säilyttävän ja toimivan kodin toteuttamisen. Kaikki Honka-kodeissa käytettävät materiaalit ovat läpäisseen tarkan seulan. Pintamateriaaleissa ja kiintokalusteissa suosimme M1-sertifioituja tai vastaavia vähäpäästöisiä tuotteita.

13 RIINA TOIKKO & STARKKI Ammattisisustajan laatimat sisustuskokonaisuudet helpottavat oman tyylin löytämistä ja tuotteiden valintaa. Terveelliseen ja ekologiseen sisustamiseen erikoistunut sisustussuunnittelija (SI), M o d e r n E k o H o m e -blogin Riina Toikko on koonnut avuksesi neljä erilaista sisustustyyliä, joista jokaisesta löytyy kaksi toteutusvaihtoehtoa eri tuotteilla. Muuttovalmis Veloitukseton sisustuskonsultaatio. Valmiit harkitut sisustuskokonaisuudet. Pintamateriaalien laajaan valikoimaan voit tutustua Starkki-myymälöissä. Hyödynnä samalla talokauppaan kuuluva veloitukseton kolmen tunnin sisustuskonsultaatio. Starkin sisustussuunnittelija auttaa sinua lopullisissa valinnoissa ja materiaalien yhteensovittamisessa. Lähtökohtana voi olla vaikkapa jokin valmiista sisustuskokonaisuuksista tai omat ideasi. Jos haluat vieläkin laajemman yksilöllisen sisustussuunnitelman, saat sen lisäpalveluna kontaktiemme kautta sopimushintaan. Kaiken modernin, selkeän ja kiiltävän keskellä aito puu tuo sisustukseen lämpöä ja levollisuutta. Kun elämää nähnyt puu yhdistetään pehmeiden materiaalien ja esimerkiksi sileiden, kiiltävien pintojen kanssa, saadaan aikaan mielenkiintoisia kontrasteja. Riina Toikko, sisustussuunnittelija (SI)

14 Laadukas keittiö on hyvän kodin sydän.

15 SUUNNITTELE & KOKOA Olemme valinneet mallistoomme Puustellin suosituimmat ovimallit, täydentävät tuotteet ja kodinkoneet. Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla myös lisäosia, jotka varmistavat keittiön muunneltavuuden joustavasti myös myöhemmin. Puustelli-keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. Valitse mieleisesi vaihtoehdot eri tuoteryhmistä. Vaihtoehtoihin pääset tutustumaan Puustelli myymälöissä ja keittiösuunnittelija avustaa sinua tuotevalintojen tekemisessä. Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa on seinäkaapistoihin integroitu led-valaisimet sopivin välein jo valmiiksi kaapistoihin. Keittiösi asentamisesta vastaavat Puustellin kokeneet asentajat. Muuttovalmis Laadukkaiden Puustelli-keittiökalusteiden toimivuustakuu on jopa 30 vuotta. runko ja ovityyli vetimet tason materiaali altaat ja hanat kodinkoneet

16 Suuri Taloäänestys 2014 Voittaja! Rakentaja.fi LOUNATUULI Rantatalon tunnelmaa valoisassa kodissa.

17 MODERNIA & KLASSISTA Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä kaupunkia. Talon muoto on klassinen, mutta selkeä ikkunajako ja arkkitehtuurin yksityiskohdat tekevät siitä modernin. Ikkunaristikot, ulkoväritys ja sisustustyyli muokkaavat tästä kodista mieleisesi. Muuttovalmis Voimme toteuttaa talosi Terve talo -kriteerien mukaan. Tarvittaessa myös lisäeristettynä. Rento tyyli syntyy poimimalla sisustukseen merellisiä elementtejä, luonnonmateriaaleja ja kallion, hiekan ja horisontin sävyjä. Pelkistetymmän tyylin kannattajat ottavat mukaan voimakkaita kontrasteja, mustaa ja valkoista, yllättäviä ja oivaltavia materiaaleja sekä sisustuselementtejä. Painumaton Honka Fusion -hirsi antaa Lounatuulelle modernin ilmeen. Mallin ikkunat on suunniteltu niin, että ne ovat siististi hirsien välissä ja ratkaisu näyttää harkitulta ja viimeistellyltä. Pohjaratkaisu on valoisa ja tehokas. Tanja Rytkönen-Romppanen Designjohtaja, arkkitehti SAFA, Honkarakenne

18 Isot ikkunat antavat kodille modernin ilmeen. 18 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

19 LOUNATUULI Lounatuulen yksikerroksisessa mallissa olohuoneessa ja päämakuuhuoneessa on lattiaan asti ulottuvat ikkunat, jotka päästävät valon kauniisti sisään. Vaatehuone ja kodinhoitohuone tekevät arjesta sujuvaa. Muuttovalmis Lounatuuli 130 1A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m 2 Lounatuuli 130 3A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 121 m KUISTI 8,0 m2 1 OH 27,0 m2 MH1 11,0 m2 VH MH2 11,0 m2 K+R 19,5 m2 AP MU 8,0 m2 SÄ TEKN IV LVV S MH2 10,0 m2 VH JK PA KHH 8,5 m2 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LOUNATUULI-H L R+K 24,0 m2 SK PP KV PY KHH 6,5 m SK PP KV PRINT DATE: PRINTED FROM MH1FILE: LOUNATUULI-HONKA_FXL204R.pln OH PRINTED BY:outih 11,0 m2 30,0 m2 PY MH3 11,0 m2 AP JK PA S MH3 9,5 m2 7,5 m2 TEKN IV 1,5 m2 1 LVV SÄ KUISTI 6,0 m Lounatuuli 150 2A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 138 m 2 Lounatuuli 150 3A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 138,5 m 2 1,5 m2 TYÖH VH2 GROUND 9,0 m2 3,5 FLOOR m2 1:200 PY S SÄ TEKN IV LVV MH1 14,0 m2 MH1 14,0 m2 MH2 10,5 m2 MH3 10,5 m2 PP KV KHH 6,5 m2 SK VH OH 30,5 m2 MH2 9,5 m2 TYÖH 9,0 m2 OH 30,5 m2 PA K+R 22,5 m2 JK 9,0 m2 VH1 AP MU 2,5 m2 KUISTI MH3 9,5 m SK PP KV PY K+R 19,5 m2 KHH 6,5 m2 1 AP JK PA MU S MH4 9,0 m2 7,0 m2 TEKN LVV 1,5 m2 IV SÄ Copyright 2012 Honkarakenne Oyj. All rights reserved. KUISTI 6,0 m2 FI _LOUNATUUL Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 19

20 Valon ja tilan juhlaa myös kahdessa kerroksessa. 20 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

21 4,0 m2 S LOUNATUULI AP Lounatuulen kaksikerroksisessa mallissa oleskelutilat ovat ala- ja makuuhuoneet yläkerrassa. Alakerran keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat erittäin valoisia isojen ikkunoiden ansiosta. Yläkerran erkkerin voi haluttaessa erottaa omaksi huoneekseen. MU K+R 17,5 m2 JK PA 1 OH 21,0 m Muuttovalmis PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LOUNATUULI-180_II_ Lounatuuli 160 1A Kerrosala 160 m 2 Huoneistoala 144,5 m 2 KUISTI 6,0 m2 1,5 m2 SK PP KV PY KHH 8,0 m2 8,5 m2 4,0 m2 SÄ TEKN IV LVV S 1 MH3 10,5 m2 OH 19,5 m2 5,0 m2 MH4 11,5 m2 MU JK PA AP MU K+R 17,5 m2 OH 21,0 m2 AULA 16,5 m2 K+R 21,0 m2 MH2 10,0 m2 PA JK MH AP PY KHH AULA S 6,0 m2 9,0 m2 PP KV 1. krs 2. krs SK LVV IV TEKN 5,5 m2 2,5 m2 SÄ PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LOUNATUULI-180_II_1_3A_H-HONKA_FX204NR.pln PRINTED BY:outih KUISTI 9,0 m2 SECOND FLOOR/ ROOF 1: Lounatuuli 180 3A Kerrosala 180 m 2 Huoneistoala 162,5 m 2 MH3 10,5 m2 5,0 m2 MH4 11,5 m2 1 OH 19,5 m2 OLESKELU 18,0 m2 MH1 16,0 m2 AULA 16,5 m2 AP MU MH2 10,0 m2 K+R MH1 21,0 m2 1 PA JK AULA 10,5 m2 MH2 9,5 m2 PY PP KV KHH AULA S 6,0 m2 9,0 m2 Copyright 2012 Honkarakenne Oyj. All rights reserved. 4,0 m2 FI _LOUNATU SK LVV IV MH4 MH3 TEKN 10,0 m2 9,5 m2 5,5 m2 2,5 m2 SÄ SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 KUISTI 9,0 m2 1. krs 2. krs SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 21

22 Valitse merelliseen tunnelmaan makusi mukaan graafinen tai pehmeä tyyli. 22 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

23 LOUNATUULI SISUSTUSEHDOTUKS MUSTAVALKOINEN Mustavalkoisessa tyylissä luodaan kontrasteille rauhallinen tausta lämminsävyisellä lattiamateriaalilla sekä käyttämällä neutraaleja, vaaleita sävyjä kiinteillä pinnoilla. Rauhallisiin perusmateriaaleihin tuodaan selkeyttä ja voimaa mustilla ja tummanharmailla tehosteilla. Raidat, valkaistu hirsi ja laattojen tiililadonta sopivat tyyliin. Sisustusta voi täydentää muotoiluklassikoilla sekä valaisemalla tilat raikkaasti F497 X487 Y Treetop-valaisin, Isku 2. Peili halk. 48 cm, Isku 3. Metallilyhty, Isku 4. Basso-paperinarumatto, Design Ristomatti Ratia, Isku 5. Saaristo-ruokapöytä, Isku 6. Harmony-seinälaatta välitilaan, väri valkoinen, Pukkila 7. Kaste-seinälaatta, väri valkoinen, Pukkila 8. Arc-lattialaatta, väri grafite, Pukkila 9. Tammi Natur Vanilla Matt-parketti, Karelia Upofloor 10. Struktuuripaneeli valkoinen, Siparila 11. Maalisävy F497 Paperi, Tikkurila 12. Maalisävy X487 Laasti, Tikkurila 13. Maalisävy Y497 Toro, Tikkurila PEHMEÄ Pehmeän ja raikkaan tyylin kulmakiviä ovat valoisuus, vaaleus ja luonnonläheiset materiaalit. Särmää kokonaisuuteen voi tuoda sävytetyllä, rouhealla kattopaneelilla, denimin sävyillä ja selkeälinjaisilla valaisimilla. Tyyliä voi täydentää erilaisin neuloksin ja punoksin. Väripaletti on puuterinen, harmoninen ja hillitty muutamaa harkittua tehostetta lukuun ottamatta F435 F479 N Peppi-torkkupeitto, Isku 2. Milda-kori, kudottu, Isku 3. New York-valaisin, Isku 4. Rahi, Isku 5. Nostalgia-lepotuoli, Isku 6. Harju-juuttimatto, Isku 7. Easy-raitamatto, Isku 8. Ball-lattiavalaisin, Isku 9. Arc-lattialaatta, väri grey, Pukkila 10. Kartano Sofia-seinälaatta, väri sinkki, Pukkila 11. Kartano-seinälaatta, väri pellava, Pukkila 12. Saarni Natur Vanilla Matt-parketti, Karelia Upofloor 13. Struktuuripaneeli, väri hiekka, Siparila 14. Hirsiseinä: peittävä valkoinen 15. Maalisävy F435 Emali, Tikkurila 16. Maalisävy F479 Ballerina, Tikkurila 17. Maalisävy N429 Denim, Tikkurila Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 23

24 LEHMUSKUJA Lämpöä ja kodikkuutta modernilla tavalla.

25 AJATONTA & PERINTEIKÄSTÄ Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja näyttäviä vuorilautoja. Lehmuskuja sopii harmonisen ulkovärityksensä ja ajattoman arkkitehtuurinsa vuoksi niin kaupunkiin kuin haja-asutusalueille. Muuttovalmis Käytämme laadukkaita kotimaisia pintamateriaaleja ja kiintokalusteita. Klassisuus ja ajattomuus jatkuu kauniisti sisätiloissa, joissa massiivipuiset seinät henkivät lämpöä ja luonnollisuutta ja selkeät pohjaratkaisut tukevat päivittäistä arkea. Tyyliin sopiva sisustus syntyy valitsemalla runsaasti valkoista, lempeitä pastellisävyjä ja aitoja materiaaleja. Lehmuskujasta on yksi- ja kaksikerroksiset vaihtoehdot. Kaikissa ratkaisuissa sisä- ja ulkotilat liittyvät luontevasti toisiinsa. Tanja Rytkönen-Romppanen Designjohtaja, arkkitehti SAFA, Honkarakenne

26 Toimiva koti klassisilla yksityiskohdilla. 26 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

27 LEHMUSKUJA Yksikerroksisissa ratkaisuissa keittiö-olohuonetilat muodostavat kodin sydämen, jonka ympärille makuuhuoneet ja märkätilat ryhmittyvät. Olohuoneesta on oma uloskäynti terassille, joka toimii sisätilojen jatkeena kesäkaudella. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone. Muuttovalmis Lehmuskuja 130 1A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m Lehmuskuja 130 2A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119 m KUISTI 5,5 m2 1,5 m2 OH 26,0 m2 MH1 12,5 m2 VH 4,0 m2 PP PY KV KHH 6,5 m2 SK MU AP K 16,5 m2 JK PA 7,5 m2 SÄ TEKN IV LVV S 1 MH2 11,0 m2 MH3 10,5 m2 VH R+K 22,0 m2 SK PP KV PY KHH 6,5 m2 OH+R PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LEHMUSKUJA-150_I_1_1A_H-HONKA_FX204NR.PLN 3 PRINTED BY:tupuv MH2 10,5 m2 MH1 11,5 m2 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LEHMUSKUJA-150_I_3 AP JK PA MU S 1 MH3 9,5 m2 7,5 m2 SÄ TEKN IV LVV 1,5 m2 KUISTI 5,5 m2 Lehmuskuja 150 1A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 137,5 m 2 Lehmuskuja 150 3A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 138 m VH MH2 8,5 m2 KUISTI 5,5 m2 MH1 12,5 m2 MH3 1 S SÄ TEKN LVV IV 7,0 m2 MH4 10,5 m2 MH3 10,0 m2 MH2 10,5 m2 15,5 m2 OH+R 32,5 m2 MH SK KV PP PY KHH 9,0 m2 MU AP JK PA R+K 20,5 m2 OH 32,0 m2 AULA MH1 12,5 m2 VH SK PP KV PY K 10,5 m2 KHH 7,0 m2 AP JK PA MU MH3 9,5 m2 7,5 m2 S 1 SÄ TEKN IV 1,5 m2 Copyright 2012 LVVHonkarakenne Oyj. All rights reserved. KUISTI 5,5 m2 FI _LEHMUSKUJ Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 27

28 Selkeä pohjaratkaisu isommallekin perheelle. 28 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

29 K+R 1 LEHMUSKUJA Kaksikerroksisissa vaihtoehdoissa oleskelu-, keittiö- ja märkätilat muodostavat yhtenäisen toimivan kokonaisuuden. Suuremmissa malleissa on olohuoneen vieressä oma erillinen tila, joka voidaan liittää osaksi olohuonetta tai käyttää tv-huoneena tai kirjastona. MU AP 1 Muuttovalmis PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LEHMUSKUJA-180 Lehmuskuja 160 2A Kerrosala 160 m 2 Huoneistoala 144,5 m KUISTI 5,5 m2 KUISTI 5,5 m2 1,5 m2 KV PK PP KHH 6,0 m2 SK SÄ TEKN IV LVV PK TYÖH 8,0 m2 SÄ TEKN IV LVV 11,0 m2 4,0 m2 S KV PP SK KHH 6,5 m2 11,5 m2 MH1 4,0 m2 10,0 m2 S MU JK PA VH JK K+R 1 PA OH 2 K+R 14,0 m2 MH3 10,5 m2 AULA 20,5 m2 OH 21,5 m2 MH2 10,0 m2 MH 10,0 m2 AP AP MU 1 1. krs 2. krs 1 SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: LEHMUSKUJA-180_II_3_3A_H-HONKA_FX204NR.pln PRINTED BY:tupuv Lehmuskuja 180 3A Kerrosala 180 m 2 Huoneistoala 163,5 m KUISTI 5,5 m2 1,5 m2 PK SÄ TEKN IV LVV MH1 11,5 m2 KV PP SK KHH 6,5 m2 11,5 m2 S Copyright 2012 Honkarakenne 4,0 m2 Oyj. All rights reserved. MH4 9,0 m2 FI _LEHMUSKUJA-1 MU JK PA AULA 1 VH K+R 14,0 m2 OH 21,5 m2 MH 10,0 m2 MH3 10,5 m2 H 8,5 m2 MH2 12,5 m2 AP 1 1. krs 2. krs SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 29

30 Sisusta tunnelmallinen koti vaaleilla sävyillä ylellisesti tai rustiikisti. 30 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

31 LEHMUSKUJA SISUSTUSEHDOTUKS RUSTIIKKI Rustiikki tyyli rakennetaan käyttämällä rouheita, hieman kuluneen oloisia puupintoja ja -kalusteita. Lämpimän tunnelman kulmakivi on lankkumainen lattia. Kontrastin vuoksi mukaan valitaan myös viileitä elementtejä sävyihin tai materiaaleihin. Sopivaa twistiä tuovat eri aikakausia yhdistävät elementit. Tekstiilit ovat villaa, puuvillaa ja pellavaa V487 F441 K487 X Basic-valaisin, Isku 2. Urban-villatyyny, Isku 3. Metallilyhty, Isku 4. Kranssi, Isku 5. Airisto-ruokapöytä, Isku 6. Penni-säilytyslaatikko, Isku 7. Tammi Kartano Stonewashed Ivory -parketti, Karelia Upofloor 8. Hirsiseinä: kuultava valkoinen 9. Struktuuri-kattopaneeli, valkoinen, Siparila 10. Aino-seinälaatta, väri helmi, Pukkila 11. Välitilan Bulevar-seinälaatta, Pukkila 12. Arc-lattialaatta, väri vizon (greige), Pukkila 13. Tapetti, Rolleri 7, , Sandudd 14. Maalisävy V487 Valamo, Tikkurila 15. Maalisävy F441 Henkäys, Tikkurila 16. Maalisävy K487 Kalsiitti, Tikkurila 17. Maalisävy X442 Spa, Tikkurila YLELLINEN Ylellinen tyyli luodaan valitsemalla materiaaleiksi kiiltäviä pintoja, säihkyviä kristalleja ja ihania kankaita. Hienostuneet pinnat ja puuterimaiset sävyt luovat eteeristä tunnelmaa, jonka kruunaa hohtavan valkoinen lattia. Kontrastit viimeistelevät sisustuksen, minkä vuoksi aikakausien kerroksia ei peitetä, vaan maalaistyylisiä huonekaluja valitaan mukaan V487 J503 L487 V Elisabeth-valaisin, Isku 2. Peppi-tyyny, Isku 3. Peili, Isku 4. Hertta-nojatuoli, Isku 5. Writex-avohylly, Isku 6. Huurre-lattialaatta, väri koivunvaalea, Pukkila 7. Valkoinen seinälaatta, Pukkila 8. Kartano-seinälaatta, väri sinkki, Pukkila 9. Kartano-seinälaatta, väri helmi, Pukkila 10. Pisara-mosaiikki, väri harmaa mix, Pukkila 11. Hirsiseinä: Kuultava harmaa Kivikko, Tikkurila 12. Urban Soul Tammi Electric Light -parketti, Karelia Upofloor 13. Hirsiseinä: Peittävän valkoinen 14. Kajo-paneeli, kuultava valkoinen, Siparila 15. Maalisävy V487 Valamo, Tikkurila 16. Maalisävy J503 Jääruusu, Tikkurila 17. Maalisävy L487 Kontiainen, Tikkurila 18. Maalisävy V481 Shantung, Tikkurila Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 31

32 HARMONIA Hyvää asumista käytännöllisessä kodissa.

33 TOIMIVUUTTA & TASAPAINOA Harmonia on moderni ja selkeälinjainen koti kaupunkiin. Arkkitehtuurin yksityiskohdat korostavat hienosti massiivipuun elävää pintaa ja sisätilojen suunnittelu edustaa niukkailmeistä kodikkuutta. Konstailematon tyyli varmistaa valintojen pitkäikäisyyden. Muuttovalmis CE-merkki on tae siitä, että tuotteet ovat eurooppalaisen teknisen hyväksynnän, A:n mukaisia. Harmonian ulkoväritys vaihtuu perheen toiveiden ja kaavan vaatimusten mukaisesti. Vaaleasävyinen Harmonia henkii raikkautta ja valoisuutta, tummasävyinen kohtalokasta arvokkuutta. Kattomuodoksi voit valita makusi mukaan harja-, pulpettitai murtoharjakaton. Harmoniasta on saatavilla erikokoisia yksi- ja kaksikerroksisia vaihtoehtoja. Tanja Rytkönen-Romppanen Designjohtaja, arkkitehti SAFA, Honkarakenne

34 Isoilla ikkunoilla piha osaksi sisäarkkitehtuuria. 34 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

35 HARMONIA Yksikerroksisissa ratkaisuissa kaikki tilat ryhmittyvät avaran olohuone-ruokailutilan ympärille. Päämakuuhuoneiden yhteydessä sijaitsevat tilavat vaatehuoneet. Kodinhoito- ja askarteluhuone tukee aktiivisen perheen arkea. Muuttovalmis Harmonia 130 2A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m 2 Harmonia 130 4A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m KUISTI 6,0 m2 1,5 m2 OH 25,0 m2 MH1 11,0 m2 SK KV/ PK PY KHH 6,0 m2 AP R+K 18,5 m2 MU JK SÄ TEKN LVV IV 15,5 m2 VH MH2 9,0 m2 MH3 10,0 m2 OH 28,5 m2 PA 8,0 m2 MH1 1 S VH 6,0 m MH2 10,0 m2 MH3 9,0 m2 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: HARMONIA_150_I_1_1A_H.pln PRINTED BY:outih K+R 22,5 m2 PRINT DATE: PRINT AP JK PA S 15,0 m2 KV/ SK PK PY KHH 9,0 m2 9,0 m2 TEKN LVV IV 1,5 m KUISTI 6,0 m2 Harmonia 150 1A GROUND Kerrosala FLOOR 150 m 2 1:200 Huoneistoala 138 m 2 Harmonia 150 2A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 138 m ,5 m2 SÄ VH 5,5 m2 MH2 12,0 m2 MH3 12,5 m2 MH3 12,5 m2 MH4 10,0 m2 K 8,5 m2 AP MU LVV TEKN IV S PA JK MH1 1 SK OH+R 3 MH4 10,0 m MH2 12,0 m2 OH+R 35,5 m2 10,5 m2 KHH 9,0 m2 PY KV PP 15,5 m PA K 8,5 m2 JK AP MU VH 6,0 m2 MH1 1 15,0 m2 KUISTI 5,5 m2 LVV SÄ IV TEKN PY KV PP SK KHH 9,5 m2 10,5 m2 S Copyright 2012 Honkarakenne Oyj. All rights reserved FI _HAR KUISTI 6,0 m Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 35

36 Tilaa ja omaa rauhaa kahdessa kerroksessa. 36 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

37 HARMONIA Kaksikerroksisissa ratkaisuissa alakerran oleskelu- keittiö- ja saunatilat liittyvät toisiinsa. Yläkertaan on sijoitettu tehokkaasti neljä makuuhuonetta, kylpyhuone, työhuone sekä vaatehuone päämakuuhuoneen yhteyteen. Aulassa on yhteistä oleskelutilaa. SÄ LVV IV TEKN S OH 22,0 m2 8,5 m2 PY KV PP SK PA JK K+R 16,0 m2 KHH 8,0 m2 AP Muuttovalmis PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: H MU 15,5 m2 Harmonia 160 2A Kerrosala 160 m 2 Huoneistoala 144 m ,5 m2 KUISTI 6,0 m2 15,5 m2 OH 22,0 m2 K+R 17,0 m2 AP MU SÄ TEKN LVV IV S 8,5 m2 PY KV PP SK KHH 8,0 m2 MH2 11,5 m2 PK JK 5,0 m2 LU S MH3 10,5 m PA JK AP AULA 7,0 m2 OH 22,0 m2 K+R 16,0 m2 VH MH1 1 AULA 16,5 m2 TEKN 1,5 m2 MH4 10,0 m2 MU 6,0 m2 KHH 6,5 m2 15,5 m2 1. krs 2. krs SK KUISTI 6,0 m2 KV PY PP SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: HARMONIA_180_II-1_1A_H.pln PRINTED BY:outih Harmonia 180 1A Kerrosala 180 m 2 Huoneistoala 163,5 m 2 MH2 11,5 m2 5,0 m2 MH3 10,5 m2 MH1 12,0 m2 MH2 12,0 m2 15,5 m2 AULA OH 16,5 m2 22,0 m2 MH1 1 PK K+R 17,0 m2 JK AP MU MH4 10,0 m2 LU VH2 5,0 m2 AULA 12,5 m2 TYÖH 7,5 m2 S AULA 7,0 m2 Copyright 2012 Honkarakenne Oyj. All rights reserved. VH TEKN 1,5 m2 SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 6,0 m2 KHH 6,5 m2 MH4 12,0 m2 4,0 m2 MH3 12,0 m2 FI _HARMONI SK KV PP PY KUISTI 6,0 m krs 2. krs SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 37

38 Sisusta koti harmonisesti yhdistämällä neutraaleja värejä ja geometriaa. 38 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

39 HARMONIA SISUSTUSEHDOTUKS LÄMMIN Perusvalinnoiltaan ajattoman, voimakkaan ja lämpimän tyylin visuaalinen kivijalka rakennetaan luonnonvärisestä tammilattiasta ja harmaaksi sävytetystä kattopaneelista. Kokonaisuuden harmonia kumpuaa murretuista lähiväreistä. Samankaltaisten muotojen toistaminen eri elementeissä luo yhtenäisen kokonaisuuden Y481 V502 Y487 V Half Moon-valaisimet, Isku 2. Karpalo-torkkupeitto, Isku 3. Kota-tyyny, Isku 4. Milda-rahi, Isku 5. Louhi-sohva, Isku 6. Berlin-valaisin, Isku 7. Vilja-meriruohomatto, Isku 8. Arc-lattialaatta, väri black, Pukkila 9. Kaarna-seinälaatta, väri kanerva, Pukkila 10. Kaarna-seinälaatta, väri valkoinen, Pukkila 11. Tammi Natural-parketti, Karelia Upofloor 12. KOO2-paneeli translucent grey, Siparila 13. Hirsiseinä: peittävä valkoinen 14. Maalisävy Y481 Pilvi, Tikkurila 15. Maalisävy V502 Viikuna, Tikkurila 16. Maalisävy Y487 Piazza, Tikkurila 17. Maalisävy V425 Kanerva, Tikkurila JUUREVA Juureva tyyli on hienostunut sekoitus tummia pintoja, neutraaleja sävyjä ja yllättäviä yksityiskohtia. Rauhalliseen, aavistuksen geometriseen kokonaisuuteen voi lisätä esimerkiksi petroolin sävyjä ja hillittyjä graafisia kuvioita. Tummaa lattiaa vasten valkoiset huonekalut ja vaaleat matot nousevat kauniisti esille L491 M497 S491 F Multiball-valaisin, Isku 2. Kaarna-tyyny, Isku 3. Vehnä-tyyny, Isku 4. Today-säilytyskaluste, Isku 5. Inkoo-nojatuoli, Isku 6. Triad-työpöytä, Isku 7. Huurre-lattialaatta, väri savenharmaa, Pukkila 8. Kaste-seinälaatta välitilaan, Pukkila 9. Usva-seinälaatta, väri antrasiitinharmaa, Pukkila 10. Tammi Rock Salt-parketti, Karelia Upofloor 11. Struktuuripaneeli, väri helmiäisharmaa, Siparila 12. Hirsiseinä: kuultava valkoinen 13. Maalisävy L491 Maininki, Tikkurila 14. Maalisävy M497 Tuhka, Tikkurila 15. Maalisävy S491 Petrooli 16. Maalisävy F484 Kalkki, Tikkurila Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 39

40 PINO Minimalistisen tyylikästä moderniin makuun.

41 PUHDASTA & PELKISTTYÄ Pino on kaupunkikoti, jonka arkkitehtuurin lähtökohtana on harmonia ja yksinkertaisuus. Selkeä runkomuoto ja moderni ilme tekevät talosta yksilöllisen ja turhasta riisuttu tyyli jättää tilaa ajatuksille. Muuttovalmis Valmiskotimme yhdistää luonnonmateriaalin terveysedut ja kaupunkiin sopivan designin. Pino-mallit on suunniteltu kompakteiksi ja pohjiltaan tehokkaiksi siten, että ne sopivat pienellekin tontille. Suuret ikkunapinnat alkavat lattiasta ja tuovat koteihin valoisuutta ja avaruutta. Halutessasi saat tämän mallin myös osittain rapattuna. Pinosta on saatavilla erikokoisia yksikerroksisia ja kaksikerroksisia versioita. Tanja Rytkönen-Romppanen Designjohtaja, arkkitehti SAFA, Honkarakenne

42 Vähäeleinen ja selkeä koti jättää tilaa ajatuksille. 42 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

43 PINO Yksikerroksisessa mallissa oleskelutilat ovat rakennuksen keskellä yhtenäisenä, avarana tilana. Kodinhoitohuone helpottaa arkea ja sille on oma uloskäynti. Olohuoneesta on myös oma uloskäynti terassille. Märkätilat on koottu tehokkaasti omaksi siivekseen. Muuttovalmis Pino 130 1A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m 2 Pino 130 2A Kerrosala 130 m 2 Huoneistoala 119,5 m S IV TEKN LVV SÄ KUISTI1 5,5 m2 MU AP K 11,5 m2 PA JK MH3 9,5 m2 1 KHH 9,5 m2 7,5 m2 MH2 10,0 m2 MH3 10,0 m2 R 12,0 m2 MH2 9,5 m2 PY PP/ KV SK VH JK PA MU LVV TEKN IV SÄ 1,5 m MH 1 11,5 m2 OH 2 R 12,0 m2 AP K 11,5 m2 OH 21,0 m2 MH 1 11,5 m2 VH 1 S SK PP/ KV PY 1 KHH 6,5 m KUISTI2 5,5 m2 Pino 150 1A Kerrosala 150 m 2 Huoneistoala 138,5 m 2 SÄ S IV TEKN LVV KUISTI1 5,5 m2 2,5 m2 AP KHH 8,0 m2 PY PP/ KV SK 12,5 m2 MU JK PA K 10,5 m2 R 1 MH3 12,5 m VH 6,5 m2 MH1 12,5 m2 TYÖH 8,5 m2 OH 19,5 m2 MH5 12,5 m2 15,5 m e Oyj. All rights reserved. FI _PINO_I_130_3_1A- _FXL204 Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 43

44 Urbaani minimalismi rakastaa avaraa tilaa. 44 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

45 OH 28,0 m2 MH4 8,0 m2 PINO Kaksikerroksisessa Pinossa on kompakti pesutila heti eteisen yhteydessä. Alakerta 15,0 on m2avaraa, yhtenäistä oleskelutilaa. Makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan omaan rauhaan. Päämakuuhuoneen yhteydessä K+R on oma vaatehuone, myös toinen vaatehuone ja työtila saadaan sopimaan yläkertaan. 8,5 m2 AP JK PA MU AULA 8,0 m2 5,5 m2 S Muuttovalmis TEKN KUISTI 10,0 m Pino 160 1A Kerrosala 160 m 2 Huoneistoala 151,5 m 2 PRINT DATE: PRINTED OH 28,0 m2 MH4 8,0 m2 12,5 m2 OH 2 MH2 12,5 m2 TYÖH 8,0 m2 MH3 12,5 m2 R 10,0 m2 AULA 8,0 m TYÖTILA 8,0 m2 AULA 8,5 m2 AULA 6,0 m2 K 8,5 m2 15,0 m2 AP K+R 8,5 m2 JK MU PA 5,5 m2 S TEKN MH1 1 6,5 m2 PA VH JKMU AP KHH 2 6,5 m25,0 m PY KHH KV PP 7,0 m2 SK KUISTI 10,0 m2 KUISTI 9,0 m2 VH1 2. krs krs TEKN S SECOND FLOOR/ 3,5 ROOF m2 1: MH2 12,5 m2 MH3 12,5 m2 Pino 180 1A Kerrosala 180 m 2 Huoneistoala 165,5 m 2 PRINT DATE: PRINTED FROM FILE: PINO_180_I_2_2A.pln PRINTED BY:outih TYÖTILA 8,0 m2 12,5 m2 AULA 8,5 m2 OH 2 TYÖH 8,0 m2 MH 1 11,0 m2 VH 3 2,5 m2 MH 2 10,5 m2 MH1 1 VH AULA 6,0 m2 R 10,0 m2 PY 2 KHH KV PP 5,0 m2 7,0 m2 SK K 8,5 m2 VH 2 AULA 9,0 m2 MH 3 10,0 m2 6,5 m2 PA JKMU AP KHH 6,5 m2 SECOND FLOOR/ ROOF 1: Copyright 2012 Honkarakenne Oyj. All rights reserved. 2 4,0 m2 TYÖTILA 5,5 m2 MH 4 10,0 m2 FI _PINO 160_II_1_1A KUISTI 9,0 m2 VH1 TEKN S krs 2. krs SECOND FLOOR/ ROOF 1:200 Pohja 1:200 Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 45

46 Valitse moderniin kotiin rohkeat kontrastit tai valoisa leikkisyys. 46 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI Kuvan talo saattaa poiketa joiltain osin mallistomallin pohjakuvasta. Valittu varustelutaso ja rakenneratkaisu vaikuttavat talon ulkonäköön ja hintaan.

47 PINO SISUSTUSEHDOTUKS ROHKEA Unohda perinteet ja paneloi katto mustalla, tehosta eleettömiä valkoisia seiniä yhdellä hiilenmustalla hirsiseinällä ja satsaa näyttävään lattiaan. Tehokas valaistus kruunaa kokonaisuuden, jossa muotoiluhuipuille ja jännittäville uutuuksille suodaan muutama tarkasti harkittu paikka H497 S Kerainterior Lisabell -valaisimet, Isku 2. Balans-keinu, Isku 3. Tuoli 50, Isku 4. Harmony-seinälaatta, väri musta, Pukkila 5. Kiiltävä valkoinen seinälaatta, Pukkila 6. Freedom-lattialaatta, väri avorio, Pukkila 7. Urban Soul Concrete Grey -parketti, Karelia Upofloor 8. Struktuuripaneeli musta, Siparila 9. Hirsiseinä: kuultava musta Hiili, Tikkurila 10. Hirsiseinä: peittävä valkoinen 11. Maalisävy H497 Kaoliini, Tikkurila 12. Maalisävy S373 Bospori, Tikkurila LEIKKISÄ Modernin minimalismin tärkein elementti on pinnan muodoilla herkutteleva valkoisuus. Kodin sisustaminen ei ole kuitenkaan ryppyotsaista puuhaa ja vaaleiden pintojen joukkoon mahtuu pari raikasta väriä, hauskoja valaisimia tai yksi yllättävä tapetti. Voit asentaa lattialaattaa seinälle, valita kattoon rohkeaa pintastruktuuria ja valaista arkipäivääsi parilla toisistaan poikkeavalla kuosilla ja printillä F Metro-valaisimet, musta ja punainen, Isku 2. Joki-puuvillamatto, Isku 3. Como -sohva, Isku 4. Tokka-jättityyny, Isku 5. Tokka-puuvillamatto, Isku 6. Harmony-seinälaatta, väri paprika, Pukkila 7. Brancos kiiltävä valkoinen seinälaatta, Pukkila 8. Freedom-lattialaatta, väri nero, Pukkila 9. Tammi Sugar-parketti, Karelia Upofloor 10. Hirsiseinä: peittävä valkoinen 11. Tapetti White & Gray , Sandudd 12. Maalisävy F497 Paperi, Tikkurila Kysy lisää pohjavaihtoehtoja Honka-myyjältäsi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. HONKA MUUTTOVALMIS KOTI 47

48 5 askelta Muuttovalmiiseen Honka-kotiin. Muuttovalmis Korkea laatumme perustuu vankkaan ammattiosaamiseen, jatkuvaan tuotekehitykseen ja puolueettomiin testauksiin. Valmistamme jopa satoja vuosia kestäviä, ekologisia ja arvonsa säilyttäviä koteja.

49 1. TARVEKARTOITUS Millaiset tilat tarvitsette nyt ja tulevaisuudessa? Onko perheessäsi allergiaa tai muita erityistarpeita jotka vaikuttavat materiaalivalintoihin? Millaisen budjetin olette varanneet rakentamiseen? Kartoitamme perheesi toiveet ja tarpeet huolellisesti. Tutustumme myös tonttisi ominaisuuksiin sekä selvitämme huomioon otettavat kaavamääräykset. 2. TARJOUS JA TALOKAUPPA Ideoimme yhdessä toiveidesi mukaisen ratkaisun vaihtoehdoista, jotka perustuvat modulaarisiin ja yksityiskohdiltaan muokattaviin talomalleihin. Talomallin valintaan ja sijoitteluun vaikuttavat lisäksi mm. kaavamääräykset, ympäröivät talot ja ilmansuunnat. Kun sopiva ratkaisu on löytynyt, teemme siitä tarjouksen ja avaamme sinulle toimitussisällön. Tässä vaiheessa tarjoukseen voidaan valita tuotteet hintaryhmätasolla ja tarkentaa lopulliset sisustustuotteiden valinnat myöhemmin. Talokaupat tehdään tässä vaiheessa ehdollisena, jolloin kauppa toteutuu vasta kun rakennuslupa on saatu. 3. RAKENNUSLUPA JA RAKENTAMISEN VALMISTELU (1 2 KK) Kun tarjous talokaupasta on hyväksytty ja sopimus tehty, Hongan projektipäällikkö ottaa projektin hoitoonsa ja tuottaa rakennuslupaa varten tarvittavat dokumentit: pääkuvat, taso-, leikkaus- ja julkisivukuvat sekä asemapiirroksen. Asiakkaan tehtävänä on tässä vaiheessa hankkia pääsuunnittelija ja vastaava mestari. Kun rakennuslupa on lainvoimainen, talotekniset suunnitelmat viimeistellään ja valitaan lopulliset sisustustuotteet. Projektipäällikkö antaa talopakettisi tarkan toimitusajan. Muuttovalmiit kodit rakennetaan sorapatjan päältä. Ennen talopaketin saapumista asiakkaan vastuulla on tontin valmistelu tontin raivaus ja purku, maaperän pohjatutkimukset ja maatyöt sekä kunnallisteknisten liittymien avaus. 4. RAKENTAMINEN (N. 8 KK) Rakentamisvaihe alkaa perustustöillä. Kun betonivaluperustus on tehty, Hongan asennusmestarit varmistavat talorungon tiiviin ja laadukkaan pystytyksen. Tämän jälkeen asennetaan vesikate, ikkunat ja ovet. Kun talon runko on valmis, siirrytään sisätöihin. Talossa tehdään LVIS-työt ja viimeistellään kotisi huonekohtaisesti valitsemillasi materiaaleilla ja kiintokalusteilla. Lopuksi teemme ilmatiiviysmittauksen ja varmistamme kotisi energiatehokkuuden. 5. MUUTTO UUTEEN KOTIIN! Teemme loppukatselmuksen kanssasi ja varmistamme, että kaikki on niin kuin pitääkin. Samalla opastamme sinut uuden kotisi käyttöön. Ja sitten onnea uuteen kotiin! Me kerromme mielellämme lisää. Lähimmän Honka-edustajasi löydät osoitteesta honka.fi.

50

51 HONKA MUUTTOVALMIS KOTI

52 Taloissamme käytettävä puuraaka-aine on aina lähtöisin sertifioiduista suomalaisista metsistä. PEFC/ Kaikki muuttovalmiit kotimme on valmistettu ammattitaidolla Suomessa. TEHTY SUOMESSA MADE IN FINLAND Tutustu kuviimme: pinterest.com/honkaloghomes Seuraa meitä: facebook.com/honkafi Ota yhteyttä: Vaihde Honka on Honkarakenne Oyj:n rekisteröimä tuotemerkki. Kaikki oikeudet pidätetään. Painettu: Esa Print Oy

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LOUNATUULI 160 m 2 l 180 m 2 RANTATALON TUNNELMAA valoisassa kodissa Lounatuuli edustaa New England -tyyppistä arkkitehtuuria, joka vie ajatukset merelle ja rannalle, vaikka kotisi olisi keskellä

Lisätiedot

FIENO 10 HONKA KOTIKIRJA

FIENO 10 HONKA KOTIKIRJA HONKA KOTIKIRJA HONKA-KOTEJA Fieno 10 Myrskytuuli 12 Pino 14 Lehmuskuja 18 Lounatuuli 22 Harmonia 26 oul 30 Rumba 34 Apollo 36 Mambo 38 Blues 42 Leivo 44 Niemi 46 Tähkä 47 Kaurapelto 48 Puisto 49 Cello

Lisätiedot

TERVEELLINEN, JUURI OMANLAINEN KOTI

TERVEELLINEN, JUURI OMANLAINEN KOTI HONKA KOTIKIRJA TERVEELLINEN, JUURI OMANLAINEN KOTI Jokainen vanhempi haluaa taata lapsilleen terveellisen ja turvallisen asuinympäristön. Honka-kodissa yhdistyvät hyvä sisäilma, turvalliset rakenteet

Lisätiedot

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100

ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 TALOT ASKO LAX DESIGN JÄRVITAIMEN 100 JÄRVITAIMEN 100 kompakti tilaihme selkeä design innovatiivinen eteis- ja kodinhoitotila valoisa ja avara pohjaratkaisu JÄRVITAIMEN 100 Huoneistoala 99 m², Kerrosala

Lisätiedot

SAHALAHDEN KIRKKOJÄRVI JOUTSENRANTA

SAHALAHDEN KIRKKOJÄRVI JOUTSENRANTA SAHALAHDEN KIRKKOJÄRVI JOUTSENRANTA JOUTSENRANTA Hirsitalo on energiataloudellinen Olemme työskennelleet jo toistakymmentä vuotta yhteistyössä tutkimuslaitosten kuten VTT:n sekä alan järjestöjen kanssa

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

TALOT. JÄRVITAIMEN 160 Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko.

TALOT. JÄRVITAIMEN 160 Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko. JÄRVITAIMEN 99 JÄRVITAIMEN 160 LAX AS Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie 34 FIN-90810 Kiviniemi Finland +358 40 501 4565 asko.lax@mai LAX AS Asko Lax, Architect & Industrial Designer Nuottatie

Lisätiedot

HONKA KOTIKIRJA БУДИНКИ HONKA 2015

HONKA KOTIKIRJA БУДИНКИ HONKA 2015 HONKA KOTIKIRJA 2015 Fieno 10 Myrskytuuli 12 Pino 14 Lehmuskuja 18 Lounatuuli 22 Harmonia 26 oul 30 Rumba 34 Apollo 36 Mambo 38 Blues 42 Leivo 44 Niemi 46 Tähkä 47 Kaurapelto 48 Puisto 49 Cello 50 Harju

Lisätiedot

Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys Asunto Oy Kivistön Höylä, Vantaa S I S U S T U S VA L I N N AT Taiteilijan näkemys 1 TUOHI selkeälinjainen sisustustyyli, jossa vaalea värimaailma ja luonnon materiaalit toistuvat huoneiston kaikissa tiloissa.

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

ASUNTO OY OULUN. Mahti. Siirtolantie 2, Oulu. Materiaalit.

ASUNTO OY OULUN. Mahti. Siirtolantie 2, Oulu. Materiaalit. ASUNTO OY OULUN Mahti Siirtolantie 2, 90530 Oulu Materiaalit www.pohjolarakennus.fi Tämä on vakiotuote, joka tulee lähtökohtaisesti kaikkiin asuntoihin. Metsätähti KEITTIÖ KYLPYHUONE Metsätähti on sisustusteemoista

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I

H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I H O N K A M U U T T O V A L M I S O M A K O T I T A L O Hinnat ovat voimassa toistaiseksi toimituksiin 31.10.2014 saakka. Muuttovalmis koti - turvallinen

Lisätiedot

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää.

Verhot ja verhotangot. Tee koti, jossa mieli lepää. Verhot ja verhotangot Tee koti, jossa mieli lepää. TEE KOTI, JOSSA MIELI LEPÄÄ. Mitä Cello on? Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia

Lisätiedot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot

Sisustus. As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot Sisustus As Oy Helsingin Logos Sisustusvaihtoehdot 2 Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa on mukavasti erilaisia vaihtoehtoja tutustu ja suunnittele unelmiesi koti! Autamme sinua mielellämme. Aliisa

Lisätiedot

Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat

Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat www.honka.fi Ainutlaatuinen koti, juuri kuten Sinä haluat Honka Fusion -koti on sinulle, joka haluat upeaa arkkitehtuuria ja unelmiesi sisustuksen. Näiden lisäksi saat terveysominaisuuksiltaan turvallisen,

Lisätiedot

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan

TERVETULOA. tutustumaan kiehtovaan Pentti KOSKENRANTA, toimitusjohtaja,ikihirsi Oy TERVETULOA tutustumaan kiehtovaan IKIHIRSI talojen maailmaan. Jo yli 30 vuoden perinteillä valmistamme Lapissa yksilöllisiä ja laadukkaita hirsitaloja vaativien

Lisätiedot

SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU

SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU SISUSTA VAPAASTI -RAKENTAMISPALVELU ME TOIMITAMME SINULLE SISUSTUSTA VAILLE VALMIIN HIRSITALON Sinä päätät kotisi pintamateriaalit ja sisutuksen yksityiskohdat kaikessa rauhassa. 2 Palvelu on saatavilla

Lisätiedot

OPTIMI. Kokoa unelmasi.

OPTIMI. Kokoa unelmasi. OPTIMI Kokoa unelmasi. 2 Tervetuloa Omatalon valmiskotiin! Sisällysluettelo TERVETULOA OMATALON MUUTTOVALMIS -MAAILMAAN OMATALO OPTIMIN EDUT OPTIMI 99 OPTIMI 116 A OPTIMI 116 B OPTIMI 117 OPTIMI 133...................

Lisätiedot

THE DESIGN OF GOOD LIVING

THE DESIGN OF GOOD LIVING VILLA PELICAN 2019 THE DESIGN OF GOOD LIVING Villa Pelican 3 VILLA PELICAN Tämä moderni ja uudenveroinen asunto huippusijainnilla puhuttelee arkkitehtuurillaan ja toiminnallisuudellaan ja sopii niin sijoittajille

Lisätiedot

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160

Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Tilaihme taloksi: Young and Creative 160 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Yksilöllisiä ratkaisuja helposti: talon hinta pysyy samana, mutta sisätilat ovat vapaasti valittavissa

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

SYKE-MALLISTO. Honkarakenteen Syke-mallisto.

SYKE-MALLISTO. Honkarakenteen Syke-mallisto. HONA SYE SYE-MALLISTO aupunki. un luonto kaipaa ihmisten ilmoille, on suuntana kaupunki. Vahvempi syke. iihkeämpi rytmi. Suuremmat kuviot. Se kulkee pitkin kivettyjä katuja. Ravistelee viimeisenkin sannan

Lisätiedot

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Genre. Kontio. Hirsitalomallisto G2007. Joukkokirje.AT 37. Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri. Genre Kontio Joukkokirje.AT 37 G2007 Hirsitalomallisto Tyyliä, esteettisyyttä, toimivaa nykyaikaista asumista - tätä on uusi Kontion Genre -hirsitalomallisto Osoitelähde: Kontiotuote Oy:n asiakasrekisteri.

Lisätiedot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot

LappliSENIORI. Lappli-senioritalot Lappli-senioritalot 1 Huolettoman asumisen aika 2 Lappli ajattelee asumista seniorikansalaisen näkökulmasta! Onko Sinulle tai läheisellesi koittanut elämänvaihe, jossa nykyisessä asunnossa asuminen ja

Lisätiedot

LOUNATUULI 10 HONKA KOTIKIRJA

LOUNATUULI 10 HONKA KOTIKIRJA HONKA KOTIKIRJA HONKA KOTEJA Lounatuuli 10 Harmonia 14 oul 16 Rumba 20 Apollo 22 alsa 24 Jive 26 Hambo 28 Kuutio 30 Mambo 32 yke 36 Kumpula 38 Blues 40 Harjanne 42 Mannila 44 Kumpare 46 Leivo 48 Kunnas

Lisätiedot

Loma-asunnot. Sinua varten tehty

Loma-asunnot. Sinua varten tehty Loma-asunnot Tehdään yhdessä unelmiesi loma-asunto Oletko suunnittelemassa unelmiesi loma-asunnon hankkimista? Valintaasi helpottamaan olemme koonneet uuteen kuvastoomme loma-asuntojemme suosikkimalleja,

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, ohessa sisustussuunnitelma teidän uuteen olohuoneeseenne. Tein suunnitelmasta modernin ja nuorekkaan ja sisustuksen

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina

Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina Taiteilijan näkemys KU NTIE LEIKKIPOL R A K E N TA JA N K AT U SISUSTUSVALINNAT T O R N I TA LO Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina K O U L U K AT U 2 SRV Rakennus Oy pidättää oikeuden

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Koti A3, A6, B23, B26 TÄSSÄ TEEMASSA aistikkaan syväntummat ja aivan vaaleat sävyt täydentävät sopuisasti toisiaan. Ne muodostavat klassisen parivaljakon

Lisätiedot

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään.

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään. AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T Tähän esitteeseen AKUKOTI on laatinut teille sisustussuunnittelijan avustuksella kolme sisustusvaihtoehtoa: Cosy, City ja Classic. Näiden tavoitteena on luoda

Lisätiedot

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit

Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Hirsitalossa on helpompi hengittää. Hirsikodit Sisällys Sara 119 A ja 115 A... 4 Sara 119 B ja 115 B... 6 Ilari 135 A... 8 Ilari 135 B... 10 Vuokko 144... 12 Sampo A, B, C... 14 Lenni 112... 18 Ukko 131

Lisätiedot

Interiors+ Dioraama-kodit. As Oy Espoon Taiantaika As Oy Espoon Tammen Taittaja

Interiors+ Dioraama-kodit.  As Oy Espoon Taiantaika As Oy Espoon Tammen Taittaja Interiors+ Dioraama-kodit As Oy Espoon Taiantaika As Oy Espoon Tammen Taittaja www.tapiolankirjokansi.fi Lisähintaiset valinnat kun haluat vähän ekstraa Me haluamme, että uusi kotisi miellyttää sinua kaikilta

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT

ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT ABLOY VÄRIT JA PINTAMATERIAALIT VIIMEISTELE KOKONAISUUS ABLOY VÄREILLÄ JA PINTAMATERIAALEILLA Oviympäristön ratkaisut ovat osa näkyvää sisustuskokonaisuutta. Koska tyyli syntyy yksityiskohdista, Abloy

Lisätiedot

kymppilattiat.fi Store & Web

kymppilattiat.fi Store & Web kymppilattiat.fi Laminaatit Katso kymppilattiat.fi paljon lisävaihtoehtoja 6,95 norm. 9,95 7,95 norm. 11,95 Tammi 3s laminaatti lukkopontti, kl31 7x192x1285 mm, pakkauskoko: 2,47 m² Tuiskusaarni laminaatti

Lisätiedot

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja

CO 2. GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto. Paremman tulevaisuuden koteja CO 2 GREENBUILD KOMBI Ekotoimiva passiivitalomallisto KOMBI 144 Kaksikerroksinen puutalo on perinyt ulkomuotonsa perinteiseltä rintamamiestalolta. Lopputulos on silti moderni ja suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky

Porrastetut. Kuvassa Törmäpääsky 120. Törmäpääsky Porrastetut Kuvassa Törmäpääsky 120 Törmäpääsky 20 Suunnittelimme sinulle selkeän ja toimivan kodin. Törmäpääsky on tulvillaan valoa aamusta iltaan. Sen olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat viihtyisän

Lisätiedot

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680

OMAKOTITALOT HIRSITYÖT. Ra-Re-Si. Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-278 248, 0500-867 680 OMAKOTITALOT HIRSITYÖT Ra-Re-Si Rantasalmentie 430 57710 SAVONLINNA PUH./FAX 015-78 48, 0500-867 680 TUOHINIEMI 87,5 m 8,0 m Pienen perheen toimiva koti, jossa keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen

Lisätiedot

HONKA KODIT. Valloittavaa luksusta sokkelista kattoon

HONKA KODIT. Valloittavaa luksusta sokkelista kattoon HONKA KODIT AAVA SYKE ELO IKI HONKA KODIT Valloittavaa luksusta sokkelista kattoon Moderni hirsirakentaminen tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet suunnitella yksilöllisiin tarpeisiin perustuvia ratkaisuja,

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa Jyväskylän Kaunisharjuun omarantaiselle puistoon rajoittuvalle tontille rakennetaan

Lisätiedot

ELO-MALLISTO. Honkarakenteen Elo-mallisto.

ELO-MALLISTO. Honkarakenteen Elo-mallisto. HONKA ELO ELO-MALLITO Aamukaste. Parhaimmillaan auringonnousun kera matkalla postilaatikolle nautittuna. Herukkapensaan lehdillä. Koulutiellä heiluvissa leteissä. yy nostaa lippu taivasta vasten muinakin

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva

ENNAKKOMARKKINOINTI AS OY ESPOON PORTTITIE JOULUKUUTA Havainnekuva ENNAKKOMARKKINOINTI A OY EPOON PORTTITIE 13 14. JOULUKUUTA 2017 Havainnekuva A OY EPOON PORTTITIE 13 KAUNIAINEN JUNA-AEMA ELLO Asunto-osakeyhtiö Espoon Porttitie 13 on rauhallisen Mankkaan keskelle sijoittuva

Lisätiedot

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10

Sisällys: CITY 130... 4 CITY 140... 6 CITY 164... 8 CITY 180... 10 MALLISTO CITY 2 HB Kivitalojen kivitalomallisto on syntynyt tarpeista kehittää kivitalokonsepti, joka vastaa suomalaisen perheen tarpeita hyvin suunnitellusta, energia- ja kustannustehokkaasta sekä sopivan

Lisätiedot

KYLPYHUONEVALINNAT AS OY JOENSUUN MAJAKKA

KYLPYHUONEVALINNAT AS OY JOENSUUN MAJAKKA KYLPYHUONEVALINNAT AS OY JOENSUUN MAJAKKA Unelmiesi kylpyhuone? Tähän esitteeseen on koottu As Oy Joensuun Majakan laattavaihtoehdot, joista voit valita mieleisesi. Vai näyttääkö haaveidesi kylpyhuone

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit G l a ss House - ajatonta t y ylikk y y t tä 2 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontio

Lisätiedot

Piirustuluettelo. Liitteet

Piirustuluettelo. Liitteet Rakennustapaseloste Seinät - kaikki seinät tasoitetaan lasikuitutapetista ja muista epätaisuuksista - kaikki seinät maalataan, jos huonekortissa ei ole toisin mainittu - myös kiintokalusteiden taustat

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

Stora Enso Effex an Eye for Wood

Stora Enso Effex an Eye for Wood EnsoEffex Stora g tu p l Stora Enso Effex an Eye for Wood Stora Enso Effex an Eye for Wood Lähtökohtana luonnonmukaisuus Effex toistaa luonnon muotokieltä. Effex on: Aitoa puuta Luonnon inspiroima Luonnollinen

Lisätiedot

Etelän auringon lumoa: Topline 440

Etelän auringon lumoa: Topline 440 Etelän auringon lumoa: Topline 440 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Välimeren ylellisyyttä: Top line 440 tarjoaa moderneja ratkaisuja asumiseen Talo kuin kameleontti: toteutettiinpa

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126. 235 000 Jokivarrentie 31 91900, Liminka 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA neljän makuhuoneen omakotitalo, uudelle alueelle Jokivarrentielle Liminkaan. Kokonaisuus

Lisätiedot

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013 10 Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN AUNTOMEUTALO 2013 LAPPLIN LUMO Lappli-Talojen yksilöllinen messutalo ja sen seitsemän muunnosta 2 LUMO RÄÄTÄLÖITIIN PERHEEN TOIVEIDEN MUKAIEKI. Kun rakentajaperhe

Lisätiedot

Villa Similä ASUNTOMESSUT 2008 VAASA

Villa Similä ASUNTOMESSUT 2008 VAASA 1 Villa Similä PESUHUONE, SAUNA JA WC Piili P30711 vanilja 197x197 mm 26,20 /m² Piili P307112 vanilja kuviolaatta 197x197 mm 28,40 /m² Harmony H312101 valkoinen pyöreä lista 14x197 mm 4,50 /kpl Natura

Lisätiedot

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima

Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Kaupunkilaiseen makuun: Basic line Optima Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Nuorekasta ilmettä: Basic Line Optima tarjoaa tilaa kaupunkilaiseen makuun Tontin tehokäyttäjä, Basic

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella

As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella As Oy Liedon Härkätien Klubinranta Valkeaa unelmaa joen varrella Miksei elämästä voisi nauttia joka päivä? Ihanteellinen sijainti, ekologiset ratkaisut ja luksuksen tuntu. Kaikki nämä toteutuvat As. Oy

Lisätiedot

LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA

LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA NUMERO 84 JOULUKUU 2012 SISUSTA ELÄEN JOULUTUNNELMISSA 12/12 7,20 e www.dekolehti.fi www.scandinaviandeko.com LUO JOULUN TUNNELMA UUDET SÄVYT KATTAUKSEEN & KORISTELUUN TAKKAIDEAT mökillä Alppien kätk Teksti

Lisätiedot

Avaruutta arkeen: Jubilee 240

Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Avaruutta arkeen: Jubilee 240 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Käytännöllisyyden ehdoilla: Jubilee 240 tuo avaraa tilaa asumiseen Käytännöllisyys ja asumisen helppous ovat

Lisätiedot

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon asti.

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Harventajantie 20 36200 Kangasala 19.12.2018 ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Kopio- ja painoteknisistä syistä esitteen materiaalien värit voivat poiketa todellisesta. Kuvat ovat suuntaa

Lisätiedot

SISUSTUS- VALINNAT. Toivotamme sinulle ihania hetkiä oman kotisi suunnittelun parissa!

SISUSTUS- VALINNAT. Toivotamme sinulle ihania hetkiä oman kotisi suunnittelun parissa! SISUSTUSVALINNAT 1 SISUSTUS- VALINNAT Millainen on sinun unelmien kotisi? Luo itsellesi toiveidesi koti värien, pintojen ja tunnelmien avulla. Haluatko kenties vaaleaa ja raikasta vai tummaa ja rauhoittavaa?

Lisätiedot

As Oy Helsingin Luutnantti

As Oy Helsingin Luutnantti As Oy Helsingin Luutnantti Lisää tähän kohteen havainnekuva Asunnon materiaalivalinnat Kalusteet, keittiö Kaapiston ovet, alakaapit Novart Milka 961: Valkoinen maalattu matta, sileä MDF Novart Milka 96H

Lisätiedot

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130

Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Tyyliä arjen ehdoilla: Topline 130 Esite ja hinnat 1/2015 Hiottua laatua yksilölliseen asumiseen Kaupunkilaiseen makuun: Topline 130 yhdistelee luksusta käytännöllisiin ratkaisuihin Avariat ja selkeät

Lisätiedot

As Oy Helsingin Luutnantinkulma

As Oy Helsingin Luutnantinkulma As Oy Helsingin Luutnantinkulma Lisää tähän kohteen havainnekuva Asunnon materiaalivalinnat Kalusteet, keittiö Kaapiston ovet, alakaapit Novart Milka 961: Valkoinen maalattu matta, sileä MDF Kaapiston

Lisätiedot

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA!

HIRSIRIVITALO. muovitontalo.fi. Kurkiniementie 1, Taivalkoski VARAA OMASI AJOISSA! VARAA OMASI AJOISSA! ENNAKKOMARKKINOINNISSA HIRSIRIVITALO Kurkiniementie 1, Taivalkoski muovitontalo.fi Hirsi on ollut aikojen alusta asti ihmisten asuntojen perusmateriaali. Hirsi on ekologinen ja hengittävä.

Lisätiedot

PROHOROFF DESIGN FLOORING

PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF DESIGN FLOORING PROHOROFF TAMMI WALNUT PROHOROFF C-COLLECTION 3-SÄLEINEN, FEELSTEP, LAKATTU WHITE MATT WALNUT Prohoroff C-Collection on näyttävä, kuuden värivaihtoehdon

Lisätiedot

Haso Tammenkallio. Lisää tähän kohteen havainnekuva

Haso Tammenkallio. Lisää tähän kohteen havainnekuva Haso Tammenkallio Lisää tähän kohteen havainnekuva Asunnon materiaalivalinnat 26.4.2018 Kalusteet, keittiö Kaapistojen ovet Novart Milka 961: Valkoinen maalattu matta, sileä MDF Novart Milka 965: Harmaa

Lisätiedot

VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI, MARMORI JA UUDET MUODOT

VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI, MARMORI JA UUDET MUODOT 1/5 Yritys Rakkaudesta laattoihin jo vuodesta 1874. Yritys VUODEN 2016 LAATTATRENDIT VUODEN 2016 LAATTATRENDIT 21.3.2016 Pukkilan uutuudet ovat rohkean laatoittajan valinta VUODEN 2016 LAATTATRENDIT: RUSTIIKKI,

Lisätiedot

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT

LECA-KAUPUNKIPIENTALOT 19/09/2019 LECA-KAUPUNKIPIENTALOT Olemme tehneet muutamia malleja antamaan ideoita suunnitteluun pienille ja kapeille tonteille. Malliston perusidea on tyhjä pohja, jonka voit itse suunnitella mieleiseksi.

Lisätiedot

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa

Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa RANTA-TAMPELLA Tampereen Näsinkeula Uniikkihuoneistojen tarjouskauppa Uusi koti rannalla. Lepoa silmille ja sielulle. Koti, jossa taivas, vesi ja maa kohtaavat Ranta-Tampellan uuden asuinalueen rakentaminen

Lisätiedot

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT

KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT Arkkukuvasto KOTIMAISET LAATUARKUT JA UURNAT SHT-Tukku Oy:n laadukkaat kotimaiset arkut valmistetaan yhtiön tehtaalla Punkalaitumella. Puuseppämme ja verhoilijamme valmistavat tuotteet pieteetillä ja ammattiylpeydellä

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Kodin kaunis tehokeskus

Kodin kaunis tehokeskus Kodin kaunis tehokeskus Ovimalli: Kosketus Ovi: suorareunainen maalattu MDF-ovi Väri: OIP10M puhdas valkoinen matta (hr 4) Vedin: 79 (hr 2) Taso ja välitila: laminaatti R228 (hr 3) Runko: valkoinen Mekanismit:

Lisätiedot

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit -

23,90 /m² 26,90 MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET. - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - MAAHANTUOJAN HUIPPUTARJOUKSET - Laatat - Vinyylilankut - Laminaatit - Kattopaneelit - Parketit - Elite lattialaatta 30x60 cm Erittäin suosittu italialainen kivipuristelaatta sarja. Rauhallinen ja moderni

Lisätiedot

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet

HARMONIA. Hyvän elämän patjat ja vuoteet Hyvän elämän patjat ja vuoteet Kotimaisten Harmonia-patjojen suunnittelun lähtökohtana on lempeä unifilosofia: jokaisella suomalaisella on oikeus hyvään uneen. Harmonia-sarja muodostuu Basic-, Comfort-,

Lisätiedot

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i

Liukuovet t ä y d e n t ä ä t i l a s i Liukuovet täydentää tilasi Korkealaatuisten liukuoviemme tuoteperheen teräsprofiilit ovat Montreal ja Halifax. Kun haluat siron, edullisen ja laadukkaan liukuoven, Montreal tai Halifax on Sinun valintasi.

Lisätiedot

Sinulle suunniteltu - HONGAN MODERNI MALLISTO

Sinulle suunniteltu - HONGAN MODERNI MALLISTO MODERNI MALLISTO Sinulle suunniteltu - HONGAN MODERNI MALLISTO Saamme ylpeänä esitellä uuden modernin hirsitalomallistomme, joka on suunniteltu kasvavaa kysyntää tyydyttämään. Asiakkaamme niin Suomessa,

Lisätiedot

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. SOUKANNIEMI, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, OMAKOTITALO 7h, k, ruokasali, 3 kph, wc, spa-/saunaosasto, kodinhoitohuone, walk-in-closet, autotalli, 2 462 m, 4 600 000 Vastaava välittäjä Linda Fagerström Kiinteistönvälittäjä,

Lisätiedot

TÄYSIN valmis. mammuttikoti malliston uutuuksia

TÄYSIN valmis. mammuttikoti malliston uutuuksia TÄYSIN valmis mammuttikoti malliston uutuuksia TERVEELLISEN PUuRAKENTAMISEN EDELLÄKÄVIJÄ Mammuttikoti on toiminut modernien hirsitalojen suunnannäyttäjänä kohta kolmenkymmenen vuoden ajan. Ensimmäiset

Lisätiedot

Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN TERVEELLISTÄ ASUMISTA PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 LUOTETTAVAA LAATUA PARAS RTS-TUTKII

Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN TERVEELLISTÄ ASUMISTA PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 LUOTETTAVAA LAATUA PARAS RTS-TUTKII Tuira PIRKANMAALAINEN HIRSIKOTI VUOREKSEEN LUOTETTAVAA LAATUA PARAS 2015-2017 RTS-TUTKII PARAS PUUTALO ASUNTOMESSUT 2015 TERVEELLISTÄ ASUMISTA Pitkät perinteet hirsirakentamisessa Kari Ollikaisen vuonna

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

TOIVEITTESI MUKAISESTI

TOIVEITTESI MUKAISESTI LEINO TOIVEITTESI MUKAISESTI Tehdään tästä yhdessä kustomoitu suunnitelma LEINO Raikas tilavuus kohtaa kodin tunnelmallisuuden 1.krs SINUN KOTISI, KUTEN ITSE TAHDOT Anna kodille sydämesi. Kustomoi talosi

Lisätiedot

Sisustus. As Oy Helsingin Siltapuisto Sisustusvaihtoehdot

Sisustus. As Oy Helsingin Siltapuisto Sisustusvaihtoehdot Sisustus As Oy Helsingin Siltapuisto Sisustusvaihtoehdot Kiintokalusteissa ja pintamateriaaleissa on mukavasti erilaisia vaihtoehtoja tutustu ja suunnittele unelmiesi koti! Autamme sinua mielellämme. Aliisa

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

OMAKOTIRAKENTAJAN KIRJA

OMAKOTIRAKENTAJAN KIRJA OMAKOTIRAKENTAJAN KIRJA 2 Tästä elämä alkaa. Elämme vain kerran. Meistä jokainen voi valinnoillaan vaikuttaa oman elämisensä laatuun. Tämän takia me Hongalla omistaudumme sille, että jokainen ihminen voi

Lisätiedot

AS OY RIISTATIE 12-14

AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustus-esite A S OY R I I S T A T I E 1 2-1 4 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon

Lisätiedot

OMAKOTIRAKENTAJAN OPAS

OMAKOTIRAKENTAJAN OPAS OMAKOTIRAKENTAJAN OPAS 2 OMAKOTIRAKENTAJAN OPAS TERVETULOA OMAAN KOTIIN Oman kodin rakentaminen on yksi elämäsi suurimmista päätöksistä ja taloudellisista sijoituksista. Valintasi vaikuttavat koko perheeseesi

Lisätiedot

B-58-01.13. member of

B-58-01.13. member of Valmiiksi Ferdigmalte maalatut vegg- seinä- og ja takplater kattopaneelit B-58-01.13 member of Todennäköisesti maailman puhtain Ympäristöystävälliset katot ja seinät Huntonit ei ehkä voi pidentää elämää,

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit Glass House - ajatonta tyylikkyyttä 2 3 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja Yksi suurimmista inspiraation lähteistä

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot