FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 26 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F99735VI1P

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 26 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F99735VI1P"

Transkriptio

1 FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 26 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F99735VI1P

2 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT TURVALLISUUSOHJEET LAITTEEN KUVAUS KÄYTTÖPANEELI OHJELMAT ASETUKSET LISÄTOIMINNOT KÄYTTÖÖNOTTO PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ VIHJEITÄ JA NEUVOJA HOITO JA PUHDISTUS VIANMÄÄRITYS TEKNISET TIEDOT...24 TÄYDELLISTEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI Kiitämme teitä tämän AEG-tuotteen valitsemisesta. Olemme kehittäneet tämän tuotteen tarjotaksemme teille huipputason suorituskyvyn moneksi vuodeksi. Laitteen innovatiiviset teknologiat tekevät elämästänne yksinkertaisempaa kyseisiä ominaisuuksia ei välttämättä löydy tavallisista laitteista. Käyttäkää muutama minuutti lukemiseen, jotta voitte hyödyntää laitteen ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Vieraile verkkosivullamme: Saadaksesi käyttöön liittyviä neuvoja, esitteitä, vianmääritysohjeita ja huoltoohjeita: Tuotteen rekisteröimiseksi parempaa huoltoa varten: Ostaaksesi laitteesi lisävarusteita, kulutusosia ja alkuperäisiä varaosia: ASIAKASPALVELU JA HUOLTO Suosittelemme alkuperäisten varaosien käyttöä. Pidä seuraavat tiedot saatavilla ottaessasi yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseemme. Malli, tuotenumero, sarjanumero. Kyseiset tiedot löytyvät laitteen arvokilvestä. Varoitukset/huomautukset ja turvallisuusohjeet Yleisohjeet ja vinkit Ympäristönsuojelu Oikeus muutoksiin pidätetään.

3 1. TURVALLISUUSTIEDOT Lue laitteen mukana toimitetut ohjeet ennen laitteen asennusta ja käyttöä. Valmistaja ei ota vastuuta henkilövahingoista tai vahingoista, jotka aiheutuvat virheellisestä asennuksesta tai käytöstä. Säilytä ohjeita aina varmassa ja helppopääsyisessä paikassa tulevia käyttökertoja varten. 1.1 Lasten ja taitamattomien henkilöiden turvallisuus Vähintään 8 vuotta täyttäneet lapset ja sellaiset henkilöt, joiden fyysiset, sensoriset tai henkiset kyvyt eivät ole tähän riittäviä tai joilla ei ole laitteen tuntemusta tai kokemusta sen käytöstä, saavat käyttää tätä laitetta ainoastaan silloin, kun heidän turvallisuudestaan vastaava henkilö valvoo ja ohjaa heitä käyttämään laitetta turvallisesti ja ymmärtämään sen käyttöön liittyvät vaarat. Älä anna lasten leikkiä laitteella. Pidä pesuaineet lasten ulottumattomissa. Pidä lapset ja kotieläimet poissa laitteen luukun luota silloin, kun se on auki. Lapset eivät saa puhdistaa laitetta tai suorittaa laitteeseen käyttäjän huoltotoimenpiteitä. 1.2 Yleiset turvallisuusohjeet SUOMI 3 Laite on tarkoitettu käytettäväksi kotiympäristöissä ja vastaavissa ympäristöissä, kuten: maatalot, henkilöstön keittiöympäristöt liikkeissä, toimistoissa ja muissa työympäristöissä. hotellien, motellien ja muiden majatalojen asiakkaiden käyttöympäristöt. Älä muuta laitteen teknisiä ominaisuuksia. Vedenpaineen (minimi ja maksimi) on oltava käytön aikana välillä 0.5 (0.05) / 8 (0.8) baaria (MPa) Noudata astiaston maksimimäärää 15.

4 4 Jos virtajohto vaurioituu, sen saa vaaratilanteiden välttämiseksi vaihtaa vain valmistaja, valtuutettu huoltoliike tai vastaava ammattitaitoinen henkilö. Aseta veitset ja teräväpäiset ruokailuvälineet ruokailuvälinekoriin teräpuoli alaspäin tai vaakasuoraan asentoon. Älä pidä laitteen luukkua auki ilman valvontaa, jotta siihen ei kompastuta. Kytke laite pois toiminnasta ja irrota pistoke pistorasiasta ennen ylläpitotoimien aloittamista. Älä käytä painepesureita ja/tai höyryä laitteen puhdistamiseen. Pohjan tuuletusaukot (jos olemassa) eivät saa olla maton peitossa. Laite tulee liittää vesijohtoverkkoon pakkauksen mukana toimitettua uutta letkua käyttäen. Vanhaa letkua ei saa käyttää uudelleen. 2. TURVALLISUUSOHJEET 2.1 Asennus Poista kaikki pakkausmateriaalit. Vaurioitunutta laitetta ei saa asentaa tai käyttää. Laitetta ei saa asentaa tilaan tai käyttää tilassa, jossa lämpötila on alle 0 C. Noudata koneen mukana toimitettuja ohjeita. Varmista, että laite asennetaan turvallisten rakenteiden alapuolelle ja lähelle. 2.2 Sähköliitäntä VAROITUS! Tulipalo- ja sähköiskuvaara. Laite on kytkettävä maadoitettuun pistorasiaan. Varmista, että arvokilven sähkötiedot vastaavat kotitalouden sähköverkon arvoja. Ota muussa tapauksessa yhteyttä sähköasentajaan. Kytke pistoke maadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä jakorasioita tai jatkojohtoja. Varmista, ettei pistoke ja virtajohto vaurioidu. Jos virtajohto joudutaan vaihtamaan, vaihdon saa suorittaa vain valtuutettu huoltoliike. Kytke pistoke pistorasiaan vasta asennuksen jälkeen. Varmista, että laitteen verkkovirtakytkentä on ulottuvilla laitteen asennuksen jälkeen. Älä vedä virtajohdosta pistoketta irrottaessasi. Vedä aina pistokkeesta. Tämä kodinkone vastaa Euroopan yhteisön direktiivejä. Koskee vain Iso-Britanniaa ja Irlantia. Laitteessa on 13 ampeerin pistoke. Jos pistokkeen sulakkeen vaihto on tarpeen, käytä sulaketta: 13 amp ASTA (BS 1362). 2.3 Vesiliitäntä Varo, etteivät vesiletkut vaurioidu. Kun putkia ei ole käytetty pitkään aikaan, korjaustöiden jälkeen tai kun uusia laitteita (vesimittarit, jne.) on asennettu, anna veden valua, kunnes se on puhdasta ja kirkasta ennen uusien putkien liittämistä.

5 SUOMI 5 Tarkista ensimmäisen käyttökerran aikana ja sen jälkeen, ettei laitteessa ole vesivuotojen merkkejä. Vedenottoletkussa on varoventtiili ja vaippa, jonka sisällä on virtajohto. 2.5 Sisävalo VAROITUS! Henkilövahingon vaara. Laitteen sisällä on lamppu, joka syttyy ja sammuu luukun avaamisen ja sulkemisen yhteydessä. Tämän laitteen lamppu ei sovi huoneiden valaistukseen. Kun lamppu on vaihdettava, ota yhteyttä huoltoliikkeeseen. 2.6 Huolto VAROITUS! Vaarallinen jännite. Jos vedenottoletku vaurioituu, sulje heti vesihana ja irrota pistoke verkkopistorasiasta. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen vedenottoletkun vaihtamiseksi. 2.4 Käyttö Älä istu tai seiso avoimen luukun päällä. Konetiskiaineet ovat vaarallisia. Lue konetiskiaineen pakkauksen turvallisuusohjeet. Älä juo laitteessa olevaa vettä tai leiki sillä. Älä poista astioita laitteesta, ennen kuin ohjelma on päättynyt. Astioissa voi olla pesuainejäämiä. Laitteesta voi tulla kuumaa höyryä, jos luukku avataan ohjelman ollessa käynnissä. Älä aseta laitteeseen, sen lähelle tai päälle syttyviä tuotteita tai syttyviin tuotteisiin kostutettuja esineitä. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen laitteen korjaamiseksi. Suosittelemme vain alkuperäisten varaosien käyttöä. Kun otat yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen, pidä seuraavat arvokilvessä olevat tiedot saatavilla. Malli: Tuotenumero: Sarjanumero: 2.7 Hävittäminen VAROITUS! Henkilövahinko- tai tukehtumisvaara. Irrota pistoke pistorasiasta. Leikkaa johto irti ja hävitä se. Poista luukun lukitus, jotta lapset ja eläimet eivät voisi jäädä kiinni laitteen sisälle.

6 LAITTEEN KUVAUS Ylin suihkuvarsi 2 Ylempi suihkuvarsi 3 Alempi suihkuvarsi 4 Sihdit 5 Arvokilpi 6 Suolasäiliö 7 Tuuletuskanava 8 Huuhtelukirkastelokero 9 Pesuainelokero 10 Alakori 11 Yläkori 12 Ruokailuvälinekotelo 3.1 TimeBeam TimeBeam-näyttö heijastuu lattiaan laitteen luukun alapuolelle. Kun ohjelma käynnistyy, ohjelman kesto syttyy. Kun ohjelma päättyy, 0:00 ja CLEAN syttyvät. Kun ajastin käynnistyy, ajanlaskenta ja DELAY syttyvät. Jos laitteessa on toimintahäiriö, virhekoodi syttyy.

7 SUOMI 7 Kun AutoOpen on toiminnassa kuivausvaiheen aikana, heijastus ei välttämättä näy kokonaan lattiassa. Tarkista käynnissä olevan ohjelman jäljellä oleva aika käyttöpaneelin näytöstä. 4. KÄYTTÖPANEELI Virtapainike 2 Selauspainike (ylös) 3 Näyttö 4 Option -painike 5 OK -painike 6 Selauspainike (alas) 4.1 Painikkeen toiminta Selauspainikkeet (ylös ja alas) Selaa näytössä näkyviä luetteloita ja tekstejä näillä painikkeilla. Option -painike Lyhyellä painalluksella siirrytään lisätoimintoluetteloon. Kun painiketta painetaan lyhyesti lisätoimintoluettelossa, palaat takaisin ohjelmaluetteloon. Kun painiketta painetaan lyhyesti asetusluettelossa, palaat takaisin lisätoimintoluetteloon. Kun painiketta painetaan pitkään (3 s) ajastimen tai ohjelman ollessa käynnissä, ajastin, ohjelma ja lisätoiminnot peruutetaan. Näytössä näkyy oletusohjelma: ECO. OK -painike Lyhyt painallus: Ohjelman, lisätoiminnon ja asetuksen valinnan vahvistus. Pitkä painallus: Käynnistää MyFavourite-ohjelman. Jos mitään ohjelmaa ei ole tallennettu, näkyviin tulee asetus Aseta MyFavourite.

8 OHJELMAT Ohjelma Likaisuusaste Pestävät astiat Ohjelman vaiheet Lisätoiminnot ECO 50 1) Normaalilikaiset astiat Ruokailuastiat ja ruokailuvälineet AutoSense 45 - Kaikki 70 2) Ruokailuastiat, ruokailuvälineet, kattilat ja pannut ProZone 50 - Vaihteleva likaisuusaste 65 3) Ruokailuastiat, ruokailuvälineet, kattilat ja pannut Pro 70 Erittäin likaiset astiat Ruokailuastiat, ruokailuvälineet, kattilat ja pannut 30 Minutes 60 4) Tuore lika Ruokailuastiat ja ruokailuvälineet Esipesu Pesu 50 C Huuhtelut Kuivaus Esipesu Pese lämpötilalla 45 C - 70 C Huuhtelut Kuivaus Esipesu Pese lämpötilalla 50 C ja 65 C Huuhtelut Kuivaus Esipesu Pesu 70 C Huuhtelut Kuivaus Pesu 60 C Huuhtelut ExtraHygiene TimeSaver XtraDry ExtraHygiene XtraDry TimeSaver XtraDry ExtraHygiene TimeSaver XtraDry ExtraHygiene XtraDry Glass 45 Normaalilikaiset tai vähän likaiset astiat Arat ruokailuastiat ja lasit Pesu 45 C Huuhtelut Kuivaus XtraDry Prewash 5) Kaikki Esipesu

9 SUOMI 9 Ohjelma Likaisuusaste Pestävät astiat Ohjelman vaiheet Lisätoiminnot Extra silent 50 6) Normaalilikaiset astiat Ruokailuastiat ja ruokailuvälineet Esipesu Pesu 50 C Huuhtelut Kuivaus XtraDry 1) Tämä ohjelma pesee normaalilikaiset astiat ja ruokailuvälineet tehokkaimmalla veden- ja energiankulutuksella. (Tämä on testilaitoksien standardi ohjelma). 2) Laite tunnistaa likaisuusasteen ja korissa olevien välineiden määrän. Se säätää automaattisesti lämpötilan ja veden määrän, energiankulutuksen ja ohjelman keston. 3) Tämän ohjelman avulla voit pestä astiat, joiden likaisuustaso vaihtelee. Erittäin likaiset astiat sijaitsevat alakorissa ja normaalilikaiset astiat yläkorissa. Alakorin veden paine ja lämpötila on yläkoria korkeampi. 4) Tämän ohjelman avulla voit pestä astiat, joissa on tuoretta likaa. Se tarjoaa hyvät pesutulokset lyhyessä ajassa. 5) Tämän ohjelman avulla voit nopeasti huuhdella astiat, jotta ruokajäämät eivät kiinnittyisi astioihin ja koneeseen muodostuisi hajua. Älä käytä pesuainetta tämän ohjelman aikana. 6) Tämä on kaikista hiljaisin ohjelma. Pumppu toimii erittäin alhaisella nopeudella melutason laskemiseksi. Alhaisen nopeuden vuoksi ohjelma kestää pitkään. 5.1 Kulutusarvot Ohjelma 1) Vesi (l) Energia (kwh) Kestoaika (min) ECO AutoSense ProZone Pro Minutes Glass Prewash Extra silent ) Arvot voivat vaihdella paineen ja veden lämpötilan, energiansyötön vaihteluiden, lisätoimintojen ja astioiden määrän mukaisesti. 5.2 Tietoja testilaitokselle Pyydä kaikki vaaditut testitiedot osoitteesta: info.test@dishwasher-production.com Kirjoita ylös tuotenumero (PNC), joka löytyy arvokilvestä.

10 ASETUKSET 6.1 Asetusluettelo Avaa asetusluettelo valitsemalla Asetukset lisätoimintoluettelossa. Asetukset Arvot Kuvaus Aseta MyFavourite Ohjelmaluettelo Aseta päivittäinen suosikkiohjelmasi. Lue erityisohjeet tästä luvusta. AutoOpen Lopetuksen äänimerkki Painikeäänet PÄÄLLÄ (oletusarvo) POIS PÄÄLLÄ POIS Pois Napsauta Äänimerkki Aseta kaikkiin ohjelmiin luukun automaattinen avautuminen Prewash-ohjelmaa lukuunottamatta. Lue erityisohjeet tästä luvusta. Ilmoittaa ohjelman päättymisestä. Tehdasasetus: Pois. Aseta äänimerkki, joka kuuluu painikkeita painaessa. Äänimer.voimak Tasosta 1 tasoon 10. Äänenvoimakkuuden säätäminen. Kirkkaus Tasosta 0 tasoon 9. Näytön kirkkauden säätäminen. Kontrasti Tasosta 0 tasoon 9. Näytön kontrastin säätäminen. Veden kovuus Tasosta 1 tasoon 10. Säädä vedenpehmentimen taso alueesi veden kovuuden mukaan. Tehdasasetus: taso 5. Huuhtelukirkastetaso Tasosta 0 tasoon 6. Taso 0 = ei huuhtelukirkasteen annostelua. Aseta huuhtelukirkasteen annostelutaso vaaditun huuhtelukirkastemäärän mukaan. Tehdasasetus: taso 4. Kielet Kieliluettelo. Aseta haluamasi kieli. Oletuskieli: Englanti. Näyttö lattiaan Väriluettelo. Aseta väri toimintoon Time- Beam Nollaa asetukset RESET Palauta laitteen tehdasasetukset.

11 SUOMI Kaksiarvoisen asetuksen muuttaminen (PÄÄLLÄ ja POIS) Kun asetusta muutetaan, se jää voimaan, vaikka ohjelma päättyisi tai käynnissä oleva ohjelma peruutettaisiin. 1. Paina Option-painiketta. 2. Valitse Asetukset. 3. Paina OK-painiketta. 4. Valitse muutettava asetus. 5. Paina OK-painiketta arvon muuttamiseksi asetuksesta PÄÄLLÄ asetukseen POIS tai päinvastoin. 6. Paina toistuvasti painiketta Option, kunnes näytössä näkyy ohjelmaluettelo. 6.3 Moniarvoisen asetuksen muuttaminen Kun asetusta muutetaan, se jää voimaan, vaikka ohjelma päättyisi tai käynnissä oleva ohjelma peruutettaisiin. 1. Paina Option-painiketta. 2. Valitse Asetukset. 3. Paina OK-painiketta. 4. Valitse muutettava asetus. 5. Voit siirtyä seuraavalle tasolle painamalla OK-painiketta. 6. Valitse uusi arvo. 7. Vahvista OK-painikkeella. 8. Paina toistuvasti painiketta Option, kunnes näytössä näkyy ohjelmaluettelo. 6.4 Ohjelman MyFavourite käynnistäminen 1. Paina ja pidä alhaalla painiketta OK noin 3 sekunnin ajan, kunnes näyttöön syttyy MyFavourite-asetus. 2. Sulje laitteen luukku ohjelman käynnistämiseksi. 6.5 MyFavourite-ohjelman tallentaminen Voit tallentaa vain yhden ohjelman kerralla. Uusi asetus peruuttaa edellisen. 1. Paina Option-painiketta. 2. Valitse Asetukset. 3. Paina OK-painiketta. 4. Valitse Aseta MyFavourite. 5. Paina OK-painiketta. Ohjelmaluettelo näkyy näytössä. 6. Valitse ohjelma. 7. Paina OK-painiketta. 8. Näytössä näkyy Lisää toiminto ja Valmis. Valitse Valmis, jos haluat tallentaa ohjelman ilman lisätoimintoja ja paina OK-painiketta. Valitse Lisää toiminto lisätoiminnon lisäämiseksi ohjelmaan ja vahvista painamalla OK-painiketta. Kun jokin lisätoiminto on valittu, näytössä näkyy Lisää toiminto ja Valmis. Jos haluat valita toisen lisätoiminnon, valitse uudelleen Lisää toiminto. Valitse muussa tapauksessa Valmis. 9. Paina OK-painiketta. Jos ohjelmassa on TimeSaverlisätoiminto, sinun tulee valita Pika tai Normaali. 10. Vahvista OK-painikkeella. Näytössä vahvistetaan, että MyFavouriteohjelma on tallennettu. 6.6 AutoOpen AutoOpen parantaa kuivaustulosta pienemmällä energiankulutuksella. Kun kuivausvaihe on toiminnassa, toiminto avaa luukun. Luukku pysyy raollaan. HUOMIO! Älä yritä sulkea laitteen luukkua 2 minuutin kuluessa sen automaattisesta avautumisesta. Muutoin laite voi vaurioitua.

12 12 AutoOpen kytkeytyy automaattisesti toimintaan kaikkien ohjelmien yhteydessä lukuun ottamatta ohjelmaa Prewash. 7. LISÄTOIMINNOT Halutut lisätoiminnot tulee kytkeä päälle aina ennen ohjelman käynnistämistä. Lisätoimintoja ei voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ohjelman ollessa käynnissä. Katso XtraDry-lisätoiminto tai kytke AutoOpen-toiminto päälle kuivaustehon parantamiseksi. Kaikki lisätoiminnot eivät ole yhteensopivia. Jos olet valinnut yhteensopimattomia lisätoimintoja, laite kytkee niistä yhden tai useamman automaattisesti pois päältä. Ainoastaan päällä olevien lisätoimintojen merkkivalot jäävät palamaan. 7.1 Lisätoimintoluettelo Lisätoiminnot Arvot Kuvaus Ajastin XtraDry ExtraHygiene 1-24 tuntia POIS (oletusarvo) PÄÄLLÄ POIS (oletusarvo) PÄÄLLÄ POIS (oletusarvo) Ohjelman käynnistymisen ajastaminen. Kytke tämä lisätoiminto päälle, jos haluat tehostaa kuivausta. Lue erityisohjeet tästä luvusta. Tämä lisätoiminto syväpuhdistaa ruokailuvälineet ja astiat. Viimeisen huuhtelun aikana lämpötila jää vähintään 10 minuutin ajaksi arvoon 70 C. Asetukset Syötä laitteen asetukset 7.2 Lisätoiminnon asettaminen Lisätoimintoluettelossa näkyy ainoastaan ne lisätoiminnot, jotka ovat valittavissa asetettuun ohjelmaan. Muut lisätoiminnot eivät näy. Kaikki lisätoiminnot eivät ole keskenään yhteensopivia. Kun asetat 2 lisätoimintoa, jotka eivät ole keskenään yhteensopivia, laite kytkee toisen lisätoiminnoista automaattisesti pois päältä. Kun ohjelma on päättynyt tai se perutaan, lisätoimintojen oletusasetukset palautuvat. 1. Paina Option-painiketta. 2. Valitse jokin lisätoiminto. Lisätoiminnon arvo näkyy näytössä sulkumerkkien sisällä. 3. Paina OK-painiketta arvon muuttamiseksi asetuksesta POIS asetukseen PÄÄLLÄ tai päinvastoin. Jos valittu lisätoiminto on Ajastin, painiketta OK painaessa näytössä näkyy ajastimeen saatavilla olevien tuntien määrä. Valitse tuntimäärä ja vahvista painamalla uudelleen OK-painiketta. 4. Voit palata takaisin ohjelmaluetteloon painamalla toistuvasti Option-painiketta, kunnes näytössä näkyy valittu ohjelma.

13 SUOMI XtraDry Kytke tämä lisätoiminto päälle, kun haluat tehostaa kuivausta. Tämä lisätoiminto voi vaikuttaa joidenkin ohjelmien kestoon, vedenkulutukseen sekä loppuhuuhtelun lämpötilaan. XtraDry-lisätoiminto on kaikkien ohjelmien pysyvä lisätoiminto ECO 50 toimintoa lukuun ottamatta, sitä ei tarvitse valita kunkin ohjelman kohdalla. Kun ECO 50 kytketään toimintaan, XtraDry-lisätoiminto on pois päältä ja se tulee valita manuaalisesti. Muissa ohjelmissa XtraDry-asetus on pysyvä ja sitä käytetään automaattisesti seuraavien ohjelmien kohdalla. Tätä asetusta voidaan muuttaa milloin tahansa. Kun XtraDry-lisätoiminto kytketään päälle, toiminto TimeSaver kytkeytyy pois päältä. Pesu- ja kuivausjaksot ovat lyhyemmät. Ohjelman kokonaiskesto on noin 50 % lyhyempi. Pesutulokset ovat samat kuin normaalissa ohjelman kestossa, mutta kuivaustulokset voivat olla heikommat. TimeSaver-lisätoiminto ei ole käytettävissä kaikkiin ohjelmiin. 1. Selaa ohjelmaluetteloa ja valitse jokin ohjelma. 2. Vahvista OK-painikkeella. Jos TimeSaver-lisätoiminto on saatavilla valittuun ohjelmaan, näytössä näkyy 2 tilaa Pika ja Normaali sekä kunkin tilan ohjelman kesto: Pika: TimeSaver käytössä. Vahvista OK-painikkeella. Normaali: TimeSaver pois käytöstä. Vahvista OKpainikkeella. 7.4 TimeSaver Tämä lisätoiminto lisää vedenpainetta ja lämpötilaa. 8. KÄYTTÖÖNOTTO Kieli tulee asettaa laitteen ensimmäisellä käyttökerralla. Oletuskieli on englanti. 1. Aseta kieli. Vahvista Englanti painamalla OK. Selaa saatavilla olevien kielien luetteloa jonkin toisen kielen asettamiseksi ja vahvista painamalla OK. 2. Varmista, että vedenpehmentimen nykyinen taso vastaa vesijohtoverkon veden kovuutta. Säädä muussa tapauksessa vedenpehmentimen taso. 3. Täytä suolasäiliö. 4. Täytä huuhtelukirkastelokero. 5. Avaa vesihana. 6. Käynnistä ohjelma mahdollisten koneen sisällä olevien prosessijäämien poistamiseksi. Älä käytä pesuainetta tai täytä koreja. Ohjelman käynnistämisen yhteydessä vedenpehmentimen hartsin lataus voi kestää jopa 5 minuuttia. Näyttää, ettei laite toimisi. Pesuvaihe käynnistyy vasta tämän toiminnon jälkeen. Toiminto toistetaan säännöllisesti. 8.1 Vedenpehmennin Vedenpehmennin poistaa vedestä mineraalit, joilla on negatiivisia vaikutuksia pesutulokseen ja laitteeseen. Mitä enemmän vedessä on mineraaliaineita, sitä kovempaa vesi on. Vedenkovuus määritetään toisiaan vastaavilla asteikoilla. Vedenpehmentimen asetukset tulee määrittää vesijohtoverkon vedenkovuuden mukaisesti. Voit kysyä vedenkovuustiedot paikkakuntasi vesilaitokselta. On tärkeää asettaa oikea vedenpehmentimen taso hyvän pesutuloksen saavuttamiseksi.

14 14 Veden kovuus Saksalainen järjestelmä (dh ) Ranskalainen järjestelmä ( fh) mmol/l Clarken järjestelmä Vedenpehmentimen asetus ,4-9, ,6-8, ,5-7, ,1-6, ,0-5, ,3-3, ) ,6-3, ,9-2, ,7-1, <4 <7 <0,7 < 5 1 2) 1) Tehdasasetus. 2) Älä käytä suolaa tällä tasolla. Käytitpä sitten tavallista konetiskiainetta tai yhdistelmäpesuainetabletteja (suolalla tai sitä ilman), aseta oikea vedenkovuuden taso, jotta suolan lisäämisen merkkivalo on käytössä. 2. Kaada suolasäiliöön 1 litra vettä (vain ensimmäisellä käyttökerralla). 3. Täytä suolasäiliö astianpesukoneille tarkoitetulla erikoissuolalla. Suolaa sisältävät yhdistelmäpesuainetabletit eivät ole riittävän tehokkaita kovan veden pehmentämiseen. 8.2 Suolasäiliö HUOMIO! Käytä ainoastaan astianpesukoneille tarkoitettua suolaa. 4. Poista suolasäiliön suun ympärille roiskunut suola. Suolaa käytetään vedenpehmentimen hartsin puhdistukseen ja hyvän pesutuloksen takaamiseksi päivittäisessä käytössä. Suolasäiliön täyttäminen 1. Kierrä suolasäiliön korkkia vastapäivään ja poista se. 5. Sulje suolasäiliön korkki kiertämällä sitä myötäpäivään.

15 SUOMI 15 Vettä ja suolaa voi tulla ulos suolasäiliöstä, kun täytät sen. Korroosion vaara. Estä korroosio käynnistämällä ohjelma suolasäiliön täyttämisen jälkeen. Kun suolasäiliön täyttö on tarpeen, viesti tulee näkyviin näyttöön. 8.3 Huuhtelukirkastelokero Huuhtelukirkaste auttaa kuivaamaan astiat ilman raitoja ja läikkiä. Huuhtelukirkastetta annostuu automaattisesti kuuman huuhteluvaiheen aikana. Huuhtelukirkasteen määräksi voidaan asettaa taso 1 (vähimmäismäärä) - taso 6 (enimmäismäärä). Taso 0 poistaa huuhtelukirkastelokeron pois käytöstä eikä huuhtelukirkastetta käytetä. Tehdasasetus: taso 4. Huuhtelukirkastelokeron täyttäminen A B HUOMIO! Käytä ainoastaan astianpesukoneille tarkoitettuja huuhtelukirkasteita. 1. Avaa kansi (C). 2. Täytä lokero (B), kunnes huuhtelukirkaste saavuttaa merkinnän ''MAX''. 3. Pyyhi yliroiskunut huuhtelukirkaste imukykyisellä liinalla välttääksesi liiallisen vaahdonmuodostuksen. 4. Sulje kansi. Varmista, että kansi lukittuu paikoilleen. Lisää huuhtelukirkastetta, kun ilmaisin (A) tulee kirkkaaksi. Kun huuhtelukirkastelokeron täyttö on tarpeen, viesti tulee näkyviin näyttöön. Jos käytät yhdistelmäpesuainetabletteja ja kuivausteho on tyydyttävä, huuhtelukirkasteen täytöstä ilmoittava ilmaisin voidaan poistaa käytöstä asettamalla huuhtelukirkasteen tasoksi 0. Suosittelemme käyttämään aina huuhtelukirkastetta paremman kuivaustehon saavuttamiseksi, myös huuhtelukirkastetta sisältävien yhdistelmäpesuainetablettien kanssa. C 9. PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ 1. Avaa vesihana. 2. Kytke laite toimintaan painamalla virtapainiketta. Varmista, että laite on ohjelman valintatilassa. Jos näytössä näkyy suolan täyttöä koskeva viesti, täytä suolasäiliö. Jos huuhtelukirkasteen täyttötarpeen viesti tulee näkyviin, täytä huuhtelukirkastelokero. 3. Täytä korit.

16 Lisää konetiskiaine. 5. Aseta ja käynnistä astioiden tyypille ja likaisuusasteelle sopiva ohjelma. 9.1 Pesuaineen käyttäminen A B 1. Selaa ohjelmaluetteloa ja valitse jokin ohjelma. 2. Valitse haluamasi lisätoiminnot. Kun lisätoiminnot on asetettu, siirry takaisin ohjelmaluetteloon valitun ohjelman käynnistämiseksi. 3. Paina painiketta OK. Jos lisätoiminto TimeSaver on käytettävissä ohjelmassa, vahvista Pika tai Normaali. 4. Sulje laitteen luukku käynnistääksesi ohjelman Ohjelman käynnistymisen ajastaminen C HUOMIO! Käytä ainoastaan astianpesukoneille tarkoitettua konetiskiainetta. 1. Avaa kansi (C) painamalla vapautuspainiketta (A). 2. Laita konetiskiaine tai pesuainetabletti lokeroon (B). 3. Jos ohjelmassa on esipesuvaihe, aseta pieni määrä konetiskiainetta luukun sisäosaan. 4. Sulje kansi. Varmista, että kansi lukittuu paikoilleen. 9.2 Ohjelman asettaminen ja käynnistäminen Auto Off-toiminto Kyseinen toiminto vähentää energiankulutusta kytkemällä laitteen automaattisesti pois päältä, kun sitä ei käytetä. Toiminto kytkeytyy päälle: 5 minuutin kuluttua ohjelman päättymisestä. 5 minuutin kuluttua, jos ohjelma ei ole käynnistynyt. Ajastin-toimintoa ei voida asettaa MyFavourite-ohjelmaan. 1. Valitse ohjelma. 2. Paina painiketta Option. Lisätoimintoluettelo näkyy näytössä. 3. Valitse Ajastin. 4. Paina painiketta OK. 5. Valitse haluamasi tuntimäärä ajastimeen. Voit ajastaa ohjelman alkamaan 1-24 tunnin kuluttua. 6. Vahvista OK-painikkeella. 7. Voit valita muita käytössä olevia lisätoimintoja. 8. Paina toistuvasti painiketta Option, kunnes näytössä näkyy valittu ohjelma. 9. Paina painiketta OK. 10. Sulje laitteen luukku käynnistääksesi ajastimen ajanlaskennan. Kun asetettu aika on kulunut loppuun, ohjelma käynnistyy automaattisesti. Luukun avaaminen laitteen ollessa toiminnassa Jos luukku avataan ohjelman ollessa edelleen käynnissä, laite pysähtyy. Se voi vaikuttaa energiankulutukseen ja ohjelman kestoon. Kun suljet luukun uudelleen, laite käynnistyy uudelleen keskeytyskohdasta. Ohjelman käynnistys Kun laite kytketään päälle, ohjelmaluettelo tulee näkyviin näyttöön. Ohjelma ECO on aina oletusohjelma.

17 SUOMI 17 Jos luukku avataan yli 30 sekunnin ajaksi kuivausvaiheen aikana, käynnissä oleva ohjelma päättyy. Tämä ei koske niitä tilanteita, jolloin AutoOpentoiminto on avannut luukun. HUOMIO! Älä yritä sulkea laitteen luukkua 2 minuutin kuluessa siitä, kun AutoOpentoiminto on avannut sen automaattisesti. Muutoin laite voi vaurioitua. Jos luukku suljetaan sen jälkeen 3 minuutin ajaksi, käynnissä oleva ohjelma päättyy. Ajastimen peruuttaminen ajanlaskennan ollessa käynnissä Kun ajastin peruutetaan, ohjelman ja lisätoimintojen asetukset palautuvat oletusarvoihin. 1. Avaa laitteen luukku. 2. Paina ja pidä alhaalla painiketta Option noin 3 sekunnin ajan, kunnes näyttöön syttyy: Stop washing?. 10. VIHJEITÄ JA NEUVOJA 10.1 Yleistä Seuraavat neuvot takaavat optimaaliset puhdistus- ja kuivaustulokset päivittäisessä käytössä ja ne auttavat suojelemaan ympäristöä. Poista suuremmat ruokajäämät astioista roskakoriin. Älä esihuuhtele astioita käsin. Käytä tarvittaessa esipesuohjelmaa (jos saatavilla) tai valitse esipesuvaiheen sisältävä ohjelma. Käytä aina hyväksi korien koko tila. Laitteen täyttämisen yhteydessä tulee varmistaa, että suihkuvarren suuttimista tuleva vesi kattaa ja pesee kaikki astiat kokonaan. Varmista, että astiat eivät kosketa tai peitä toisiaan. Voit käyttää konetiskiainetta, huuhtelukirkastetta ja suolaa erikseen tai yhdistelmäpesuainetabletteja Valitse Palauta ja paina painiketta OK ajanlaskennan jatkamiseksi. Sulje laitteen luukku. Valitse Stop ja paina painiketta OK ajastimen peruuttamiseksi. Käynnissä olevan ohjelman peruuttaminen Kun käynnissä oleva ohjelma peruutetaan, lisätoimintojen asetukset palautuvat oletusarvoihin. 1. Avaa laitteen luukku. 2. Paina ja pidä alhaalla painiketta Option noin 3 sekunnin ajan, kunnes näyttöön syttyy: Stop washing?. Valitse Palauta ja paina painiketta OK käynnissä olevan ohjelman jatkamiseksi. Sulje laitteen luukku. Valitse Stop ja paina painiketta OK käynnissä olevan ohjelman peruuttamiseksi. Ohjelman loppu Kun ohjelma on päättynyt, TimeBeamnäytössä näkyy 0:00 ja CLEAN. Laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun luukku avataan. Sulje vesihana. (esim. ''3in1'', ''4in1'', ''All in 1''). Noudata pakkauksen ohjeita. Yhdistelmäpesuainetabletit sopivat yleensä alueille, joiden veden kovuus on korkeintaan 21 dh. Tämän rajan ylittävillä alueilla tulee käyttää myös huuhtelukirkastetta ja suolaa. Valitse ohjelma pestävien astioiden ja likaisuustason perusteella. ECOohjelma pesee normaalilikaiset astiat ja ruokailuvälineet tehokkaimmalla veden- ja energiankulutuksella Suolan, huuhtelukirkasteen ja konetiskiaineen käyttö Käytä ainoastaan astianpesukoneeseen tarkoitettua suolaa, huuhtelukirkastetta ja

18 18 konetiskiainetta. Muut tuotteet voivat vahingoittaa laitetta. Yhdistelmäpesuainetabletit sopivat yleensä alueille, joiden veden kovuus on korkeintaan 21 dh. Jos alueen veden kovuus on tätä suurempi, yhdistelmäpesuainetablettien lisäksi on käytettävä huuhtelukirkastetta ja suolaa. Jos alueen veden kovuus on on kuitenkin kovaa tai erittäin kovaa, suosittelemme käyttämään konetiskiainetta (jauhe, geeli, tabletit ilman lisätoimintoja), huuhtelukirkastetta ja suolaa erikseen optimaalisen puhdistus- ja kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Huuhtelukirkastelokero voidaan poistaa käytöstä yhdistelmäpesuainetabletteja käyttäessä, suosittelemme kuitenkin käyttämään aina huuhtelukirkastetta paremman kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Vedenpehmentimen taso voidaan asettaa alhaisimpaan arvoon yhdistelmäpesuainetabletteja käyttäessä ja vedenkovuuden ollessa alle 21 dh. Pesuainetabletit eivät liukene täysin lyhyissä ohjelmissa. Jotta astioihin ei jäisi pesuainejäämiä, suosittelemme pitkien ohjelmien käyttöä tablettien kanssa. Älä aseta koneeseen liikaa konetiskiainetta. Lue konetiskiaineen pakkauksen ohjeet Yhdistelmäpesuainetablettien käytön lopettaminen Toimi seuraavasti ennen kuin aloitat käyttämään erikseen pesuainetta, suolaa ja huuhtelukirkastetta: 1. Aseta vedenpehmentimen korkein taso. 2. Varmista, että suolasäiliö ja huuhtelukirkastelokero on täytetty täyteen. 3. Käynnistä lyhin ohjelma, joka sisältää huuhteluvaiheen. Älä lisää konetiskiainetta tai täytä koreja. 4. Kun ohjelma on suoritettu loppuun, säädä vedenpehmennin alueesi veden kovuuden mukaan. 5. Säädä huuhtelukirkasteen määrä. 6. Ota käyttöön huuhtelukirkasteen täyttötarpeen ilmoitus Korien täyttäminen Käytä laitetta vain astianpesukonetta kestävien astioiden pesemiseen. Älä aseta laitteeseen puu-, sarviaines-, alumiini-, tina- ja kupariastioita. Älä aseta astianpesukoneeseen esineitä, jotka imevät vettä (sienet, erilaiset kankaat). Poista suuremmat ruokajäämät astioista roska-astiaan. Pehmennä astioihin palaneet ruokajäämät. Aseta kupit, lasit, padat yms. alassuin. Tarkista, että lasit eivät kosketa toisiaan. Aseta ruokailuvälineet ja pienet esineet ruokailuvälinekoteloon. Laita kevyet astiat yläkoriin. Tarkista, että astiat eivät pääse liikkumaan. Tarkista ennen ohjelman käynnistämistä, että suihkuvarret pyörivät esteettä Ennen ohjelman käynnistämistä Varmista, että: Sihdit ovat puhtaat tai oikein paikallaan. Suolasäiliön kansi on tiivis. Suihkuvarret eivät ole tukkiutuneet. Koneessa on astianpesukoneen suolaa ja huuhtelukirkastetta (ellet käytä yhdistelmäpesuainetabletteja). Astiat on asetettu oikein koreihin. Ohjelma sopii astioiden tyypille ja likaisuusasteelle. Käytät oikeaa pesuainemäärää Korien tyhjentäminen 1. Anna astioiden jäähtyä, ennen kuin tyhjennät ne koneesta. Kuumat astiat särkyvät helposti. 2. Tyhjennä ensin alakori ja vasta sen jälkeen yläkori. Vettä voi jäädä laitteen sivuille ja luukkuun ohjelman päätyttyä.

19 SUOMI HOITO JA PUHDISTUS VAROITUS! Ennen kuin aloitat hoitoa tai puhdistusta, kytke laite pois toiminnasta ja irrota pistoke pistorasiasta. Likaiset sihdit ja tukkiutuneet suihkuvarret heikentävät pesutuloksia. Tarkista sihdit säännöllisin välein ja puhdista ne tarvittaessa. 3. Irrota tasosihti (A). 4. Pese sihdit Sihtien puhdistaminen Sihtijärjestelmä koostuu 3 osasta. C B A 1. Kierrä sihtiä (B) vastapäivään ja poista se. 5. Varmista, ettei asennusaukon reunassa tai sen ympärillä ole ruokajäämiä tai epäpuhtauksia. 6. Asenna tasosihti (A) takaisin paikoilleen. Varmista, että se on oikein paikoillaan 2 ohjaimen alapuolella. 7. Kokoa sihdit (B) ja (C). 8. Asenna sihti (B) tasosihtiin (A). Käännä sitä myötäpäivään, kunnes se lukittuu. 2. Poista sihti (C) sihdistä (B).

20 20 HUOMIO! Sihtien virheellinen asento voi aiheuttaa heikkoja pesutuloksia ja vaurioittaa laitetta Yläsuihkuvarren puhdistaminen Suosittelemme puhdistamaan yläsuihkuvarren säännöllisesti reikien tukoksien välttämiseksi. Tukkiutuneet reiät voivat aiheuttaa heikkoja pesutuloksia. 1. Vedä yläkori ulos. 2. Voit irrottaa suihkuvarren korista painamalla suihkuvartta ylöspäin alanuolen osoittamaan suuntaan ja kääntämällä sitä samanaikaisesti myötäpäivään. 3. Pese suihkuvarsi juoksevan veden alla. Poista likahiukkaset rei'istä ohutkärkisellä välineellä (esim. hammastikku). 4. Voit liittää suihkuvarren uudelleen koriin painamalla suihkuvartta ylöspäin alanuolen osoittamaan suuntaan ja kääntämällä sitä samanaikaisesti vastapäivään, kunnes se lukittuu paikoilleen Ulkopintojen puhdistaminen Puhdista laite kostealla pehmeällä liinalla. Käytä vain mietoja puhdistusaineita. Älä käytä hankausainetta, hankaavia pesulappuja tai liuottimia Sisätilan puhdistaminen Puhdista laite, oven kumitiiviste mukaan lukien, huolellisesti pehmeällä ja kostealla liinalla. Jos käytät säännöllisesti lyhyitä ohjelmia, laitteeseen voi jäädä rasvaja kalkkijäämiä. Jotta tämä vältettäisiin, suosittelemme pitkän ohjelman valitsemista vähintään 2 kertaa kuukaudessa. Suosittelemme käyttämään kuukausittain erityistä astianpesukoneiden puhdistusainetta

21 SUOMI 21 laitteen parhaan suorituskyvyn säilyttämiseksi. Noudata tarkoin tuotepakkauksissa olevia ohjeita. 12. VIANMÄÄRITYS Laite ei käynnisty tai se pysähtyy kesken pesuohjelman. Tarkista ennen valtuutetun huoltopalvelun puoleen kääntymistä, pystytkö ratkaisemaan ongelman itse taulukon ohjeita noudattaen. Joidenkin ongelmien kohdalla näytössä näkyy hälytyskoodi. Suurin osa mahdollisista ongelmista voidaan ratkaista ilman yhteydenottoa valtuutettuun huoltoliikkeeseen. VAROITUS! Virheellisesti suoritetut korjaukset voivat aiheuttaa käyttäjälle vakavan turvallisuusvaaran. Korjaustoimenpiteet saa suorittaa vain asiantunteva henkilöstö. Ongelma ja hälytyskoodi Mahdollinen syy ja korjaustoimenpide Laite ei kytkeydy toimintaan. Varmista, että pistoke on kiinnitetty pistorasiaan. Varmista, ettei mikään sulakekotelon sulakkeista ole palanut. Pesuohjelma ei käynnisty. Tarkista, että laitteen luukku on suljettu. Paina painiketta Start. Laite on käynnistänyt vedenpehmentimen hartsin latauksen. Toiminto kestää noin 5 minuuttia. Laitteeseen ei tule vettä. Näytössä näkyy. Koneeseen jää vettä. Näytössä näkyy. Vesivahinkosuojaus on käytössä. Näytössä näkyy. Tarkista, että vesihana on auki. Varmista, ettei vedensyöttöpaine ole liian alhainen. Kysy lisätietoa paikalliselta vesilaitokselta. Tarkista, ettei vesihana ole tukossa. Varmista, ettei vedenottoletkun sihti ole tukossa. Varmista, ettei vedenottoletkussa ole vääntymiä tai taittumia. Tarkista, ettei altaan poistoviemäri ole tukossa. Varmista, ettei vedenpoistoletkun sihti ole tukossa. Tarkista, ettei sisäinen suodatusjärjestelmä ole tukossa. Varmista, ettei tyhjennysletkussa ole vääntymiä tai taittumia. Sulje vesihana ja ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.

22 22 Ongelma ja hälytyskoodi Laite pysähtyy ja käynnistyy useita kertoja toiminnan aikana. Mahdollinen syy ja korjaustoimenpide Tämä on normaalia. Täten taataan optimaaliset puhdistustulokset ja energiansäästö. Ohjelma kestää liian pitkään. Valitse TimeSaver-lisätoiminto ohjelman keston lyhentämiseksi. Jäljellä oleva aika kasvaa näytössä ja se säätyy lähes ohjelma-ajan loppuun. Ohjelman lisätoiminnot on asetettava jokaisella kerralla uudelleen. Laitteen luukussa on pieni vuoto. Laitteen luukun sulkeminen on vaikeaa. Laitteen sisältä kuuluu kolinaa/iskuääniä. Laitteen virrankatkaisin laukeaa. Tämä ei ole laitevika. Laite toimii virheettömästi. Voit tallentaa omia asetuksia lisätoiminnon MyFavourite avulla. Laite ei ole oikein tasapainotettu. Löysää tai kiristä säädettäviä jalkoja (jos soveltuu). Laitteen luukkua ei ole keskitetty altaaseen. Säädä takimmaista jalkaa (jos soveltuu). Laite ei ole oikein tasapainotettu. Löysää tai kiristä säädettäviä jalkoja (jos soveltuu). Astioiden osia tulee ulos koreista. Astioita ei ole sijoitettu oikein koreihin. Katso lisätietoa korin täyttöä koskevasta esitteestä. Varmista, että suihkuvarsi pääsee kiertämään vapaasti. Ampeeriarvo on riittämätön syöttämään virtaa kaikkiin käytössä oleviin laitteisiin samanaikaisesti. Tarkista pistokkeen ampeeriarvo ja mittarin kapasiteetti tai kytke jokin käytössä olevista laitteista pois päältä. Laitteen sisäisen sähköjärjestelmän vika. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Katso muita mahdollisia syitä osiosta "Käyttöönotto", "Päivittäinen käyttö", tai "Vihjeitä ja neuvoja". Kun olet tarkistanut laitteen, kytke laite pois päältä ja päälle. Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun. Jos jotakin hälytyskoodia ei ole kuvattu taulukossa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun Pesu- ja kuivaustulokset eivät ole tyydyttävät Ongelma Mahdollinen syy ja korjaustoimenpide Huonot pesutulokset. Katso lisätietoa osiosta "Päivittäinen käyttö", "Vihjeitä ja vinkkejä" ja korin täyttöä koskevasta esitteestä. Käytä tehokkaampia pesuohjelmia. Puhdista suihkuvarret ja sihti. Lue ohjeet kohdasta "Hoito ja puhdistus".

23 SUOMI 23 Ongelma Mahdollinen syy ja korjaustoimenpide Huonot kuivaustulokset. Astiat on jätetty liian pitkäksi ajaksi suljetun laitteen sisälle. Huuhtelukirkaste on loppunut tai sitä ei ole riittävästi. Aseta huuhtelukirkastelokero korkeampaan asentoon. Muoviset osat voi olla tarpeen kuivata pyyhkeellä. Kytke lisätoiminto XtraDrypäälle ja aseta AutoOpen parhaan kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Suosittelemme käyttämään aina huuhtelukirkastetta, myös yhdistelmäpesuainetablettien kanssa. Laseissa ja muissa astioissa on vaaleita raitoja tai sinertävä pinta. Laseissa ja astioissa on tahroja ja kuivia vesipisaroita. Huuhtelukirkastetta on annosteltu liikaa. Säädä huuhtelukirkasteen taso alhaisempaan tasoon. Konetiskiainetta on liian paljon. Huuhtelukirkastetta on annosteltu liian vähän. Säädä huuhtelukirkasteen taso korkeampaan tasoon. Syynä voi olla käytetyn huuhtelukirkasteen laatu. Astiat ovat märkiä. Kytke lisätoiminto XtraDry päälle ja aseta AutoOpen parhaan kuivaustuloksen saavuttamiseksi. Ohjelmassa ei ole kuivausvaihetta tai sen kuivausohjelman lämpötila on alhainen. Huuhtelukirkastelokero on tyhjä. Syynä voi olla käytetyn huuhtelukirkasteen laatu. Syynä voi olla käytettyjen yhdistelmäpesuainetablettien laatu. Kokeile toista merkkiä tai ota käyttöön huuhtelukirkastelokero ja käytä huuhtelukirkastetta yhdistelmäpesuainetablettien kanssa. Laitteen sisäosa on märkä. Tämä ei merkitse laitevikaa, se johtuu seiniin tiivistyneestä ilmankosteudesta. Epätavallinen määrä vaahtoa pesun aikana. Ruokailuvälineissä on ruosteen merkkejä. Lokerossa on pesuainejäämiä ohjelman päättyessä. Käytä ainoastaan astianpesukoneisiin tarkoitettua konetiskiainetta. Huuhtelukirkastelokero vuotaa. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Pesuvedessä on liikaa suolaa. Katso kohta "Vedenpehmennin". Hopeisia ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruokailuvälineitä on sekoitettu. Vältä sekoittamasta hopeisia ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ruokailuvälineitä. Pesutabletti juuttui lokeroon ja vesi ei huuhdellut sitä kokonaan pois tämän vuoksi. Vesi ei huuhtele pesuainetta pois lokerosta. Varmista, ettei suihkuvarsi ole juuttunut kiinni tai tukossa. Varmista, etteivät korissa olevat astiat estä pesuainelokeron avautumista. Laitteessa on hajuja. Katso "Sisätilan puhdistaminen".

24 24 Ongelma Kalkkijäämiä astioissa, altaassa ja luukun sisäosassa. Astiat ovat himmeitä, värjäytyneitä tai haljenneita. Mahdollinen syy ja korjaustoimenpide Alhainen suolasäiliön taso, tarkista suolan merkkivalo. Suolasäiliön kansi on löysä. Huomattava veden kovuus. Katso kohta "Vedenpehmennin". Käytä suolaa ja aseta vedenpehmentimen regenerointi jopa yhdistelmäpesuainetabletteja käyttäessä. Katso kohta "Vedenpehmennin". Jos kalkkikertymiä on edelleen, puhdista laite tähän tarkoitukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Kokeile toista konetiskiainetta. Ota yhteyttä konetiskiaineen valmistajaan. Varmista, että laitteessa pestään ainoastaan konepesun kestäviä astioita. Täytä ja tyhjennä kori varoen. Katso lisätietoa korin täyttöä koskevasta esitteestä. Aseta arkalaatuiset astiat yläkoriin. Katso muita mahdollisia syitä osiosta "Käyttöönotto", "Päivittäinen käyttö", tai "Vihjeitä ja vinkkejä". 13. TEKNISET TIEDOT Mitat Leveys / korkeus / syvyys (mm) 596 / / 550 Sähköliitäntä 1) Jännite (V) Taajuus (Hz) 50 / 60 Vedenpaine Min. / maks. baaria (MPa) 0.5 (0.05) / 8 (0.8) Vesiliitäntä Kylmä tai kuuma vesi 2) maks. 60 C Kapasiteetti Astiaston koko (henkilöluku) 15 Energiankulutus Päällä (W) 5.0 Energiankulutus Pois päältä (W) ) Katso arvot arvokilvestä. 2) Jos vesi kuumennetaan vaihtoehtoisen, ympäristöystävällisemmän energian avulla (esim. aurinkopaneelit, tuulivoima), käytä kuumaa vettä energiankulutuksen vähentämiseksi. 14. YMPÄRISTÖNSUOJELU Kierrätä materiaalit, jotka on merkitty merkillä. Kierrätä pakkaus laittamalla se asianmukaiseen kierrätysastiaan. Suojele ympäristöä ja ihmisten terveyttä kierrättämällä sähkö- ja elektroniikkaromut. Älä hävitä merkillä

25 SUOMI 25 merkittyjä kodinkoneita kotitalousjätteen mukana. Palauta tuote paikalliseen kierrätyskeskukseen tai ota yhteyttä paikalliseen viranomaiseen.

26 26 INNHOLD 1. SIKKERHETSINFORMASJON SIKKERHETSANVISNINGER PRODUKTBESKRIVELSE BETJENINGSPANEL PROGRAMMER INNSTILLINGER TILVALG FØR FØRSTE GANGS BRUK DAGLIG BRUK RÅD OG TIPS STELL OG RENGJØRING FEILSØKING TEKNISKE DATA FOR PERFEKTE RESULTATER Takk for at du har valgt dette AEG-produktet. Vi har konstruert det for å gi deg perfekt ytelse i mange år, med innovativ teknologi som bidrar til å gjøre livet enklere egenskaper som du kanskje ikke finner i ordinære produkter. Vi vil be deg bruke noen øyeblikk til å lese denne, for å få mest mulig ut av produktet. Gå inn på nettstedet vårt for å: Få råd om bruk, finne brosjyrer, feilsøking, serviceinformasjon: Registrer produktet ditt for å få bedre service: Kjøp tilbehør, forbruksvarer og originale reservedeler til produktet ditt: KUNDESTØTTE OG SERVICE Bruk alltid originale reservedeler. Når du kontakter vår autoriserte serviceavdeling, må du sørge for å ha følgende data for hånden: Modell, PNC (produktnummer), serienummer. Informasjonen finner du på typeskiltet. Advarsel/Forsiktig Sikkerhetsinformasjon Generell informasjon og tips Miljøinformasjon Med forbehold om endringer.

27 1. SIKKERHETSINFORMASJON Les instruksjonene nøye før montering og bruk av produktet. Produsenten er ikke ansvarlig for personskader eller andre skaper som følge av feilaktig installasjon eller bruk. Ta alltid vare på instruksjonene på et tilgjengelig sted for fremtidig referanse. 1.1 Sikkerhet for barn og utsatte personer Dette produktet kan brukes av barn fra 8 år og oppover og personer med reduserte fysiske, sensoriske eller mentale evner eller manglende erfaring og kunnskap hvis de har tilsyn eller får instruksjon i sikker bruk av produktet og forstår hvilke farer som kan inntreffe. Ikke la barn leke med produktet. Oppbevar alle vaskemidler utilgjengelig for barn. Hold barn og kjæledyr borte fra produktet når døren er åpen. Rengjøring og vedlikehold av produktet skal ikke utføres av barn med mindre de er under tilsyn. 1.2 Generelt om sikkerhet NORSK 27 Dette produktet er kun ment for bruk i husholdninger og liknende bruk som: gårdshus; personalkjøkken i butikker, på kontorer og andre arbeidsmiljøer; av gjester på hoteller, moteller, pensjonater og andre boligtyper. Produktets spesifikasjoner må ikke endres. Driftsvanntrykket (minimum og maksimum) må være mellom 0.5 (0.05) / 8 (0.8) bar (Mpa) Overhold maksimalt antall 15 kuverter. Om strømledningen er skadet må den erstattes av produsenten, et autorisert servicesenter eller likt kvalifiserte personer for å unngå skader.

28 28 Plasser kniver og bestikk med skarpe kanter i bestikkurven med spissen ned eller i en horisontal posisjon. Ikke la produktets dør stå åpen, uten tilsyn, for å forhindre at noen faller over den. Slå av produktet og trekk støpselet ut av stikkontakten før det utføres noe vedlikehold. Ikke bruk høytrykksspyler og/eller damp til å rengjøre produktet. Ventilasjonsåpningene på basen (hvis aktuelt) må ikke blokkeres av et teppe. Produktet skal kobles til vannforsyningen med det nye medfølgende slangesettet. Gamle slangesett må ikke brukes på nytt. 2. SIKKERHETSANVISNINGER 2.1 Montering Fjern all emballasje. Ikke monter eller bruk et skadet produkt. Ikke monter eller bruk produktet på steder der temperaturen er lavere enn 0 C. Følg monteringsanvisningene som følger med produktet. Sørg for at produktet er montert under og ved siden av stabile seksjoner. 2.2 Elektrisk tilkopling ADVARSEL! Fare for brann og elektrisk støt. Produktet må være jordet. Kontroller at det er samsvar mellom den elektriske informasjonen på typeskiltet og strømforsyningen i huset. Hvis det ikke er det, må du kontakt en elektriker. Bruk alltid en korrekt montert, jordet stikkontakt. Ikke bruk doble stikkontakter eller skjøteledninger. Pass på at støpselet og strømkabelen ikke blir påført skade. Hvis strømkabelen må erstattes, må dette utføres av vårt Autoriserte servicesenter. Ikke sett støpselet i stikkontakten før monteringen er fullført. Kontroller at det er tilgang til stikkontakten etter monteringen. Ikke trekk i kabelen for å koble fra produktet. Trekk alltid i selve støpselet. Dette produktet er i overensstemmelse med EØSdirektivene. Bare for Storbritannia og Irland. Produktet har en 13 A-stikkontakt. Skulle det bli nødvendig å skifte sikringen i stikkontakten, bruk en sikring: 13 amp ASTA (BS 1362). 2.3 Vanntilkopling Ikke påfør skade på vannslangene. La vannet renne til det er rent og klart før du kopler til nye rør eller rør som ikke er blitt brukt på lengre tid, der reparasjonsarbeid er blitt utført eller nye enheter er blitt montert (vannmålere osv.). Sørg for at det ikke er synlige vannlekkasjer under og etter første gangs bruk av produktet.

29 NORSK 29 Vanninntaksslangen har en sikkerhetsventil og en dobbel mantel med en indre strømledning. brennbare produkter, inn i eller i nærheten av produktet. 2.5 Innvendig belysning ADVARSEL! Fare for personskade. ADVARSEL! Farlig spenning. Hvis vanninntaksslangen er defekt, må du umiddelbart stenge vannkranen og trekke ut støpselet. Kontakt servicesenteret for å bytte ut vanninntaksslangen. 2.4 Bruk Ikke sitt eller stå på den åpne døren. Oppvaskmidler er farlig. Følg sikkerhetsinstruksjonene på oppvaskmiddelpakken. Ikke drikk eller lek med vann i produktet. Ikke ta ut oppvasken fra produktet før oppvaskprogrammet er ferdig. Det kan være oppvaskmiddel på oppvasken. Produktet kan slippe ut varm damp, hvis du åpner døren mens et oppvaskprogram er i gang. Ikke legg brennbare produkter, eller gjenstander som er fuktet med Dette produktet har et innvendig lys som tenner når du åpner døren og slokker når døren lukkes. Lampen i dette produktet egner seg ikke til rombelysning. Kontakt servicesenteret for å skifte ut lampen. 2.6 Service Kontakt et autorisert servicesenter for å reparere produktet. Vi anbefaler at du bare bruker originale reservedeler. Når du kontakter servicesenteret, må du sørge for at du har følgende informasjon, som du finner på typeskiltet, tilgjengelig. Modell: PNC (produktnummer) : Serienummer: 2.7 Avfallsbehandling ADVARSEL! Fare for skade og kvelning. Koble produktet fra strømmen. Kutt av strømkabelen og kast den. Fjern dørlåsen for å forhindre at barn og dyr stenger seg inne i produktet.

30 PRODUKTBESKRIVELSE Øverste spylearm 2 Øvre spylearm 3 Nedre spylearm 4 Filtre 5 Typeskilt 6 Saltbeholder 7 Ventilasjonsåpningen 8 Skyllemiddelbeholder 9 Oppvaskmiddelbeholder 10 Nedre kurv 11 Øvre kurv 12 Bestikkskuff 3.1 TimeBeam TimeBeam er et display som vises på gulvet under produktets dør. Når programmet starter, vises programvarigheten. Når programmet er ferdig, tennes 0:00 og CLEAN. Når starttidsforvalg starter, tennes nedtellingen og DELAY tennes. Når produktet har en feil, vises en alarmkode.

31 NORSK 31 Når AutoOpen aktiveres under tørkefasen, vil projeksjonen på gulvet kanskje ikke være synlig. Se på betjeningspanelet for å sjekke gjenværende tid for programmet som kjører. 4. BETJENINGSPANEL På/av-knapp 2 Navigeringsknapp (opp) 3 Display 4 knappen Option 5 knappen OK 6 Navigasjonsknapp (ned) 4.1 Atferd på knapp Navigasjonsknapper (opp og ned) Bruk disse for å bla gjennom listene og informasjonstekstene som vises på displayet. Option-knapp Et kort trykk lar deg komme inn på tilvalgslisten. Trykke kort i tilvalgslisten tar deg tilbake til programlisten. Trykke kort i listen over innstillinger tar deg tilbake til tilvalgslisten. 5. PROGRAMMER Langvarig trykking (3 sek.) når et starttidsforvalg eller et program kjører sletter starttidsforvalget, programmet og tilvalget. Displayet viser standardprogrammet: ECO. OK-knapp Trykk kort på: Bekrefter valg av program, tilvalg og innstillinger. Trykk lenge på: Starter programmet MyFavourite. Hvis ikke noe program har blitt lagret viser den innstillingen Angi MyFavourite. Program Grad av smuss Type vask Programfaser Tilvalg ECO 50 1) Normalt skittent Servise og bestikk Forvask Vask 50 C Skyllinger Tørk ExtraHygiene TimeSaver XtraDry

32 32 Program Grad av smuss Type vask Programfaser Tilvalg AutoSense 45 - Alt 70 2) Servise, bestikk, gryter og panner ProZone 50 - Blandet smussgrad 65 3) Servise, bestikk, gryter og panner Pro 70 Meget skittent Servise, bestikk, gryter og panner Forvask Vask på 45 C til 70 C Skyllinger Tørk Forvask Vask på 50 C og 65 C Skyllinger Tørk Forvask Vask 70 C Skyllinger Tørk ExtraHygiene XtraDry TimeSaver XtraDry ExtraHygiene TimeSaver XtraDry 30 Minutes 60 4) Nytt smuss Servise og bestikk Vask 60 C Skyllinger ExtraHygiene XtraDry Glass 45 Normalt eller litt skittent Skjørt servise og glass Vask 45 C Skyllinger Tørk XtraDry Prewash 5) Alt Forvask Extra silent 50 6) Normalt skittent Servise og bestikk Forvask Vask 50 C Skyllinger Tørk XtraDry 1) Med dette programmet får du mest mulig effektivt vann- og energiforbruk for normalt skittent bestikk og servise. (Dette er standardprogrammet for testinstitutter). 2) Produktet registrerer hvor skittent og hvor mye servise som er satt i kurvene. Den regulerer vanntemperaturen og -mengden, energiforbruket og programtiden automatisk. 3) Dette programmet kan brukes til å vaske servise med blandet smussgrad. Meget skitten oppvask i den nederste kurven og normalt skitten oppvask i den øverste kurven. Trykket og temperaturen på vannet i den nedre kurven er høyere enn i den øvre kurven. 4) Dette programmet kan brukes til å vaske servise med nytt smuss. Det gir gode oppvaskresultater på kort tid. 5) Med dette programmet kan du raskt skylle av oppvasken for å forhindre at matrester fester seg og at det dannes lukt i produktet. Ikke bruk oppvaskmiddel med dette programmet. 6) Dette er det mest stillegående programmet. Pumpen går med meget lav hastighet for å redusere støynivået. Programvarigheten er lang som følge av den lave hastigheten.

FSB31600Z. Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL

FSB31600Z. Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL FSB31600Z FI Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...2 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...6 5. OHJELMAT... 7 6. ASETUKSET...8

Lisätiedot

FFB53600ZW FFB53600ZM. Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL

FFB53600ZW FFB53600ZM. Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL FFB53600ZW FFB53600ZM FI Käyttöohje Astianpesukone USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7 5. OHJELMAT... 8 6.

Lisätiedot

Käyttöohje. Astianpesukone PVX1571

Käyttöohje. Astianpesukone PVX1571 Käyttöohje Astianpesukone PVX1571 2 Progress SISÄLTÖ Turvallisuustiedot 2 Turvallisuusohjeet 3 Laitteen kuvaus 5 Käyttöpaneeli 5 Ohjelmat 6 Asetukset 7 Lisätoiminnot 11 Käyttöönotto 11 Päivittäinen käyttö

Lisätiedot

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL FSK93800P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL FSK93800P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51 ESL7845RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 ESL8820RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL FSK93800P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 27 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 51 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F88725VI1P

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F88725VI1P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 49 Diskmaskin F88725VI1P 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...

Lisätiedot

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 50

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 50 ESL7845RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 50 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FSE62800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 48 Diskmaskin USER MANUAL

FSE62800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 48 Diskmaskin USER MANUAL FSE62800P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 25 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 48 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 ESL8820RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL7540RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51

ESL7540RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51 ESL7540RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 27 SV Diskmaskin Bruksanvisning 51 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 30

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 30 ESF7750ROW ESF7750ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 30 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

ESL7540RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49

ESL7540RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 ESL7540RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 26 SV Diskmaskin Bruksanvisning 49 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL 7630RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48

ESL 7630RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48 ESL 7630RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL 8610RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 SV Diskmaskin Bruksanvisning 45

ESL 8610RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 SV Diskmaskin Bruksanvisning 45 ESL 8610RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 SV Diskmaskin Bruksanvisning 45 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

ESL8523RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48

ESL8523RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48 ESL8523RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 25 SV Diskmaskin Bruksanvisning 48 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin FAVORIT55340VI1

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin FAVORIT55340VI1 FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin FAVORIT55340VI1 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

FSE62400P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 43 Diskmaskin USER MANUAL

FSE62400P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 43 Diskmaskin USER MANUAL FSE62400P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 43 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 42 Diskmaskin FAVORIT VI1P

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 42 Diskmaskin FAVORIT VI1P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 23 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 42 Diskmaskin FAVORIT 55600 VI1P 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...

Lisätiedot

ESL5360LA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 PL Zmywarka Instrukcja obsługi 45

ESL5360LA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 PL Zmywarka Instrukcja obsługi 45 ESL5360LA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 24 PL Zmywarka Instrukcja obsługi 45 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN

Lisätiedot

ESL 8610RA FI ASTIANPESUKONE KÄYTTÖOHJE 2 NO OPPVASKMASKIN BRUKSANVISNING 22 SV DISKMASKIN BRUKSANVISNING 41

ESL 8610RA FI ASTIANPESUKONE KÄYTTÖOHJE 2 NO OPPVASKMASKIN BRUKSANVISNING 22 SV DISKMASKIN BRUKSANVISNING 41 ESL 8610RA FI ASTIANPESUKONE KÄYTTÖOHJE 2 NO OPPVASKMASKIN BRUKSANVISNING 22 SV DISKMASKIN BRUKSANVISNING 41 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

FSB31600Z. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin USER MANUAL

FSB31600Z. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin USER MANUAL FSB31600Z FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 21 Oppvaskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...6

Lisätiedot

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 27 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93800P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 27 Diskmaskin USER MANUAL FSK93800P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 27 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

ESL5335LO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 23 PT Máquina de lavar loiça Manual de instruções 44

ESL5335LO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 23 PT Máquina de lavar loiça Manual de instruções 44 ESL5335LO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 NO Oppvaskmaskin Bruksanvisning 23 PT Máquina de lavar loiça Manual de instruções 44 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 20 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 37 Diskmaskin FAVORIT VI0P

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 20 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 37 Diskmaskin FAVORIT VI0P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone NO Bruksanvisning 20 Oppvaskmaskin SV Bruksanvisning 37 Diskmaskin FAVORIT 66602 VI0P 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...

Lisätiedot

FSK93700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL FSK93700P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

QB6464I. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

QB6464I. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL QB6464I FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7 5. OHJELMAT...

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT VI1P

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT VI1P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT 99705 VI1P 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W Kok 1,3 Water kettle Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. WK13W S.

Lisätiedot

FSK93700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL FSK93700P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa.

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. FI HYGIENISK SE SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. SVENSKA Var god se den sista sidan i denna handbok för en

Lisätiedot

FSE83700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE83700P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE83700P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 23 Diskmaskin FAVORIT 99705 VI1P

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 23 Diskmaskin FAVORIT 99705 VI1P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 23 Diskmaskin FAVORIT 99705 VI1P 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7 5. OHJELMAT...7

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. ZANUSSI ZDI210X

Käyttöoppaasi. ZANUSSI ZDI210X Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 5 4. KÄYTTÖPANEELI...6 5. OHJELMAT...

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

ESL FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESL FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESL90003 FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7 5.

Lisätiedot

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESL8820RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin QBC6254X QBC6254W 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 5 4. KÄYTTÖPANEELI...6 5. OHJELMAT...

Lisätiedot

QBC6254W QBC6254X. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

QBC6254W QBC6254X. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL QBC6254W QBC6254X FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 5 4. KÄYTTÖPANEELI...6 5.

Lisätiedot

Tapas- ja Sushi lasikko

Tapas- ja Sushi lasikko Tapas- ja Sushi lasikko Metos VS4, VS6, VS8, VS10 4209540, 4209542, 4209544, 4209546 Asennus- ja käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä käyttöohjeesta 02.01.2012 02.01.2012 METOS Tapas- ja

Lisätiedot

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa Turvallisuusohjeet Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Säilytä nämä ohjeet, takuutodistus, ostokuitti ja, mikäli mahdollista, pakkauslaatikko sisäosineen. Tämä laite on tarkoitettu

Lisätiedot

ESL7770RI. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 28

ESL7770RI. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 28 ESL7770RI FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 28 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

FSE83706P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

FSE83706P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL FSE83706P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FSE83716P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

FSE83716P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL FSE83716P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa.

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. FI HYGIENISK SE SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. SVENSKA Var god se den sista sidan i denna handbok för en

Lisätiedot

ESL7740RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27

ESL7740RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 ESL7740RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

ESL FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESL FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESL90001 FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7 5.

Lisätiedot

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27

ESL7845RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 ESL7845RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 24 Diskmaskin FAVORIT 66792MOP FAVORIT 66792WOP FAVORIT 66792BOP

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 24 Diskmaskin FAVORIT 66792MOP FAVORIT 66792WOP FAVORIT 66792BOP FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 24 Diskmaskin FAVORIT 66792MOP FAVORIT 66792WOP FAVORIT 66792BOP 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6

Lisätiedot

FSE83706P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE83706P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE83706P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. ROSENLEW RW5531 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1079574

Käyttöoppaasi. ROSENLEW RW5531 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1079574 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet

Asennus- ja käyttöohjeet TARJOILUPATA ESK Asennus- ja käyttöohjeet 4239100, 4239101 YLEISTÄ Tutustu huolellisesti tämän ohjeen sisältöön, koska siinä on tärkeää tietoa laitteen oikeasta ja turvallisesta asentamisesta, käytöstä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme

ASENNUSOHJE. Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Hierova luksusamme ASENNUSOHJE Varmistaaksesi turvallisuuden lue ohjeet ennen asennusta ja käyttöä. Ohje koskee seuraavia malleja: 1. Täytettävät vaatimukset (koskien vesijärjestelmää ja sähköosia).

Lisätiedot

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT 87782MOP FAVORIT 87782WOP

FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT 87782MOP FAVORIT 87782WOP FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin FAVORIT 87782MOP FAVORIT 87782WOP 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa.

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. FI MEDELSTOR SE SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. SVENSKA Var god se den sista sidan i denna handbok för en

Lisätiedot

FFB83730PM FFB83730PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FFB83730PM FFB83730PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FFB83730PM FFB83730PW FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FFB63706PM FFB63706PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FFB63706PM FFB63706PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FFB63706PM FFB63706PW FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESL8820RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESL8820RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

FSE63806P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

FSE63806P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL FSE63806P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX ESL68040 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3894687

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX ESL68040 http://fi.yourpdfguides.com/dref/3894687 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

ESF7740ROW ESF7740ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27

ESF7740ROW ESF7740ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 ESF7740ROW ESF7740ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

FSE63726P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE63726P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE63726P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

QBC6255X QBC6255W. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

QBC6255X QBC6255W. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL QBC6255X QBC6255W FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7 5.

Lisätiedot

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110

Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 Lyhyt käyttöohje Cafitesse 110 B-2170 Merkkivalojen selitys Keltainen merkkivalo (1) Alilämpötilan näyttö Punainen merkkivalo (2) Tyhjän säiliön näyttö STOP MAHDOLLISET VIAT Jos laite ei toimi moitteettomasti,

Lisätiedot

ESL7721RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESL7721RA. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESL7721RA FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

FSE63726P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE63726P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE63726P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FEE62706PM. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FEE62706PM. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FEE62706PM FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

PIKA- OPAS TUOTTEEN KUVAUS LAITE KÄYTTÖPANEELI. Lue terveys- ja -turvallisuusopas huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

PIKA- OPAS TUOTTEEN KUVAUS LAITE KÄYTTÖPANEELI. Lue terveys- ja -turvallisuusopas huolellisesti ennen laitteen käyttöä. PIKA- OPAS FI KIITOS, ETTÄ OSTIT WHIRLPOOL-TUOTTEEN. Saat kattavamman tuen, rekisteröimällä tuotteesi osoitteessa: www.whirlpool.eu/register Voit ladata Turvallisuusohjeet ja Käyttö- ja huoltooppaan sivustolta

Lisätiedot

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESF7750ROW ESF7750ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

ESF8830ROW ESF8830ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27

ESF8830ROW ESF8830ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 ESF8830ROW ESF8830ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 27 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

FSK93807P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL

FSK93807P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL FSK93807P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...6

Lisätiedot

FSE83817P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL

FSE83817P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL FSE83817P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 28 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...6

Lisätiedot

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A

STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A STA6539L2 Uusi tuote 60 CM TÄYSINTEGROITAVA ASTIANPESUKONE ENERGIALUOKKA: A+++A EAN13: 8017709177928 13 astiastoa 3 koria 10 ohjelmaa (joista 5 Quick Time -ohjelmaa): Huuhtelu, lasiohjelma, ECO, Auto 45-65,

Lisätiedot

FSK51601P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSK51601P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSK51601P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FFB64606PM FFB64606PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FFB64606PM FFB64606PW. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FFB64606PM FFB64606PW FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FSE63806P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE63806P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE63806P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FI KÄYTTÖOHJE LVF63IT

FI KÄYTTÖOHJE LVF63IT FI KÄYTTÖOHJE LVF63IT Suomi Käyttöohje Tämä yksinomaan kotitalouskäyttöön tarkoitettu laite on suunniteltu astioiden pesuun. Erittäin tärkeää: Lue koko tämä käyttöohje ennen astianpesukoneen asennusta

Lisätiedot

QBC6255I. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL

QBC6255I. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL QBC6255I FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 26 Diskmaskin USER MANUAL 2 SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7 5. OHJELMAT...

Lisätiedot

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa.

SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. FI RENODLAD SE SUOMI Tämän oppaan viimeisellä sivulla on täydellinen luettelo IKEA:n nimeämistä huoltopalveluista sekä heidän puhelinnumeronsa. SVENSKA Var god se den sista sidan i denna handbok för en

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

ESI 8710RAX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESI 8710RAX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESI 8710RAX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSOHJEET... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

FSE63716P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FSE63716P. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FSE63716P FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

FEE83716PM. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL

FEE83716PM. FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL FEE83716PM FI Käyttöohje 2 Astianpesukone SV Bruksanvisning 25 Diskmaskin USER MANUAL 2 www.aeg.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT...3 2. TURVALLISUUSOHJEET...4 3. LAITTEEN KUVAUS... 6 4. KÄYTTÖPANEELI...7

Lisätiedot

Suomi. turvallisuus. selitykset

Suomi. turvallisuus. selitykset 2 BLX50 series Suomi Taita auki etusivun kuvitukset Tehosekoittimen avulla voit valmistaa esimerkiksi keittoja, juomia, pateita, majoneesia ja korppujauhoja, jauhaa keksejä tai pähkinöitä ja murskata

Lisätiedot

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare.

DK: ADVARSEL! bruges i horisontal position. Må ikke tildækkes eller bruges i nærheden af letantændeligt materiale, da dette kan medføre brandfare. INFRAVARMER FOR UTE OG INNENDØRS BRUK INFRAVÄRMARE FÖR ANVÄNDNING UTOM- OCH INOMHUS INFRAVARMER TIL UDENDØRS OG INDENDØRS BRUG INFRAPUNALÄMMITIN ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN NO: TEKNISK BESKRIVELSE & BRUKSANVISNING

Lisätiedot

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26

ESF7750ROW ESF7750ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 ESF7750ROW ESF7750ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 26 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

ESL 8810RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25

ESL 8810RO. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25 ESL 8810RO FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSOHJEET... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI... 7

Lisätiedot

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL. Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 DA HU FI CS NO SV IT PT NL SL LT EL BG RU E F B D C A 3 DANSK 05-08 SUOMI 09-12 NORSK 13-16 SVENSKA 17-20 ITALIANO 21-24 PORTUGUÊS 25-28 NEDERLANDS 29-32 MAGYAR 33-36 ČESKY

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

ESF8591ROW ESF8591ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25

ESF8591ROW ESF8591ROX. FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25 ESF8591ROW ESF8591ROX FI Astianpesukone Käyttöohje 2 SV Diskmaskin Bruksanvisning 25 2 www.electrolux.com SISÄLTÖ 1. TURVALLISUUSTIEDOT... 3 2. TURVALLISUUSOHJEET... 4 3. LAITTEEN KUVAUS...6 4. KÄYTTÖPANEELI...

Lisätiedot