Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä."

Transkriptio

1 Oppitunti 4 Värit 2 musta - Tämä on musta väri. musta salkku - Tämä salkku on musta. musta sähköpistoke - Tämä sähköpistoke on musta. musta kissa - Tämä kissa on musta. Käännä omalle kielellesi. 1 vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä. vaaleanvihreä päärynä - Tämä päärynä on vaaleanvihreä. vaaleanvihreät rypäleet - Nämä rypäleet ovat vaaleanvihreitä. tummanvihreä - Tämä on tummanvihreä väri. tummanvihreä USB-muistitikku - Tämä USB-muistitikku on tummanvihreä. tummanvihreä tausta - Tämä tausta on tummanvihreä. Kyyhkynen on valkoinen. Saudi-Arabian lippu - Saudi-Arabian lippu on tummanvihreä. vaaleanruskea - Tämä on vaaleanruskea väri. vaaleanruskea koirankoppi - Tämä koirankoppi on vaaleanruskea. Tausta on valkoinen.

2 vaaleanruskea linja-auto - Tämä linja-auto on vaaleanruskea. Tausta on tummansininen. vaaleanruskea kettu - Tämä kettu on vaaleanruskea. ruskea - Tämä on ruskea väri. ruskea pölynimuri - Tämä pölynimuri on ruskea. ruskea orava - Tämä orava on ruskea. ruskea paketti - Tämä paketti on ruskea. Käännä omalle kielellesi. 2 tummanruskea Tämä on tummanruskea väri. tummanruskea kukkaro Tämä kukkaro on tummanruskea. tummanruskea lintu Tämä lintu on tummanruskea. tummanruskea hevonen Tämä hevonen on tummanruskea. vaaleanharmaa Tämä on vaaleanharmaa väri. vaaleanharmaa aasi Tämä aasi on vaaleanharmaa. vaaleanharmaa talo Tämä talo on vaaleanharmaa. vaaleanharmaa hiiri Tämä hiiri on vaaleanharmaa. harmaa - Tämä on harmaa väri. harmaa pöytä - Tämä pöytä on harmaa.

3 harmaa valokatkaisija - Tämä valokatkaisija on harmaa. harmaa tulostin - Tämä tulostin on harmaa. tummanharmaa - Tämä on tummanharmaa väri. tummanharmaa sateenvarjo Tämä sateenvarjo on tummanharmaa. Käännä omalle kielellesi. 3 tummanharmaa lierihattu - Tämä lierihattu on tummanharmaa. tummanharmaa asuste - Tämä asuste on tummanharmaa. Metsästäjän asuste on tummanharmaa. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 1 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 01. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vaaleanruskea. 02. Minkä värinen Kurdistanin lippu on? - Kurdistanin lipun värit ovat punainen, valkoinen, vihreä ja oranssi. 03. Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on sininen. 04. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vaaleanharmaa. 05. Minkä värinen Palestiinan lippu on? - Palestiinan lipun värit ovat punainen, musta, valkoinen ja vihreä.

4 06. Minkä värinen nasta on? - Nasta on sininen. 07. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vihreä. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen Viron lippu on? - Viron lipun värit ovat sininen, musta ja valkoinen. 09. Minkä värinen kansio on? - Kansio on valkoinen. 10. Minkä värinen Belgian lippu on? - Belgian lipun värit ovat musta, keltainen ja punainen. 11. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on sininen. 12. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 13. Minkä värinen Irakin lippu on? - Irakin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 14. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vaaleansininen. 15. Minkä värinen Algerian lippu on? - Algerian lipun värit ovat tummanvihreä, valkoinen ja punainen. 16. Minkä värinen lintu on? - Lintu on violetinvärinen. = Lintu on violetti. 17. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on musta. 18. Minkä värinen Bosnia ja Hertsegovinan lippu on? - Bosnia ja Hertsegovinan lipun värit ovat tummansininen, keltainen ja valkoinen. 19. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vihreä.

5 20. Minkä värinen talo on? - Talo on tummanruskea. 21. Minkä värinen Iranin lippu on? - Iranin lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja punainen. Käännä omalle kielellesi. 5 Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 2 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 22. Minkä värinen kansio on? - Kansio on sininen. 23. Minkä väriset ilmapallot ovat? - Ilmapallot ovat punaisen, sinisen ja oranssin väriset. 25. Minkä värinen sulka on? - Sulka on musta. 26. Minkä väriset kansiot ovat? - Kansiot ovat vihreän, vaaleanruskean, sinisen ja violetin väriset. 27. Minkä värinen Myanmarin lippu on? - Myanmarin lipun värit ovat keltainen, vihreä, punainen ja valkoinen. 28. Minkä värinen kansio on? - Kansio on harmaa. 29. Minkä värinen Intian lippu on? - Intian lipun värit ovat oranssi, valkoinen ja vihreä. 30. Minkä värinen saapas on? - Saapas on musta. 31. Minkä värinen valokatkaisija on? - Valokatkaisija on harmaa. 32. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vaaleanruskea.

6 33. Minkä värinen Kenian lippu on? - Kenian lipun värit ovat musta, ruskea ja tummanvihreä. 34. Minkä värinen nasta on? - Nasta on tummanvihreä. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on musta. 36. Minkä värinen kukkaro on? - Kukkaro on tummanvihreä. 37. Minkä värinen nappi on? - Nappi on vihreä. 38. Minkä värinen Syyrian lippu on? Syyrian lipun värit ovat tummanpunainen, valkoinen, musta ja vihreä. 39. Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat vaaleanvihreitä ja tummanruskeita. (vihreät ja tummat rypäleet). 41. Minkä värinen Albanian lippu on? Albanian lipun värit ovat tummanpunainen ja musta. 42. Minkä värinen nappi on? - Nappi on ruskea. 44. Minkä värinen Libanonin lippu on? Libanonin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja vihreä. 45. Minkä väriset huulet ovat? - Huulet ovat mustat. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 3 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 46. Minkä värinen kansio on? - Kansio on tummanpunainen.

7 47. Minkä värinen lintu on? - Lintu on valkoinen. 48. Minkä värinen Portugalin lippu on? - Portugalin lipun värit ovat tummanvihreä ja punainen. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen sulka on? - Sulka on tummanruskea. 50. Minkä värinen Kuwaitin lippu on? - Kuwaitin lipun värit ovat musta, tummanvihreä, valkoinen ja tummanpunainen. 51. Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on musta. 52. Minkä värinen Irlannin lippu on? - Irlannin lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja oranssi. 53. Minkä värinen sulka on? - Sulka on sininen. 54. Minkä värinen lintu on? - Lintu on vihreä. 55. Minkä värinen nasta on? - Nasta on punainen. 56. Minkä värinen Unkarin lippu on? - Unkarin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja vihreä. 57. Minkä värinen tähti on? - Tähti on vaaleanvihreä. 58. Minkä värinen Afganistanin lippu on? - Afganistanin lipun värit ovat musta, tummanpunainen, vihreä ja valkoinen. 59. Minkä värinen tähti on? - Tähti on oranssi.

8 Käännä omalle kielellesi. 60. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on valkoinen. 61. Minkä värinen Itä-Timorin lippu on? - Itä-Timorin lipun värit ovat musta, oranssi, punainen ja valkoinen Minkä värinen linja-auto on? - Linja-auto on punainen. 63. Minkä värinen nappi on? - Nappi on vihreä. 64. Minkä värinen Egyptin lippu on? - Egyptin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 65. Minkä väriset ilmapallot ovat? - Ilmapallot ovat punainen, violetti, ja vaaleanpunainen. 66. Minkä värinen metsästäjän asu on? - Metsästäjän asu on punainen. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 4 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 67. Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on tummansininen. 68. Minkä värinen Bulgarian lippu on? - Bulgarian lipun värit ovat valkoinen, tummanvihreä ja tummanpunainen. 69. Minkä värinen rusetti on? - Rusetti on punainen. 70. Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat vihreitä, tummanruskeita ja mustia.

9 Käännä omalle kielellesi. 71. Minkä värinen tytön rusetti on? - Tytön rusetti on tummanpunainen. 72. Minkä värinen Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien lippu on? - Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien lipun värit ovat tummanpunainen, vihreä, valkoinen ja musta Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on valkoinen. 74. Minkä värinen jänis on? - Jänis on valkoinen. 75. Minkä värinen Marokon lippu on? - Marokon lipun värit ovat punainen ja vihreä. 76. Minkä väriset banaaninkuoret ovat? - Banaaninkuoret ovat keltaiset. 77. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 78. Minkä värinen Italian lippu on? - Italian lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja punainen. 79. Minkä värinen asuste naisella on? - Naisella on musta asuste. 80. Minkä värinen orava on? - Orava on ruskea. 81. Minkä värinen Azerbaidžanin lippu on? - Azerbaidžanin lipun värit ovat sininen, punainen, vihreä ja valkoinen. 82. Minkä värinen lintu on? - Lintu on sininen. 83. Minkä värinen pölynimuri on? - Pölynimuri on vihreä ja musta.

10 Käännä omalle kielellesi. 84. Minkä värinen Jordanian lippu on? - Jordanian lipun värit ovat tummanpunainen, musta, valkoinen ja tummanvihreä. 85. Minkä värinen hiiri on? - Hiiri on keltainen ja harmaa Minkä värinen Bangladeshin lippu on? - Bangladeshin lipun värit ovat tummanvihreä ja punainen. 87. Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on harmaa. Oppitunti 4, harjoitus 4B - Osa 1 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 88. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 89. Minkä värinen Eritrean lippu on? - Eritrean lipun värit ovat punainen, vihreä ja sininen. 90. Minkä väriset housut miehillä on? - Miehillä on valkoiset ja vihreät housut. 91. Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on punainen. 92. Minkä värinen Jemenin lippu on? - Jemenin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 93. Minkä värinen pilvi on? - Pilvi on valkoinen. 94. Minkä värinen päärynä on? - Päärynä on vihreä. 95. Minkä värinen Libyan lippu on? - Libyan lipun värit ovat punainen, musta ja vihreä.

11 Käännä omalle kielellesi. 96. Minkä värinen salkku on? - Salkku on ruskea. 97. Minkä värinen Etiopian lippu on? - Etiopian lipun värit ovat vihreä, keltainen, punainen ja sininen Minkä värinen talo on? - Talo on vihreä. 99. Minkä värinen aasi on? - Aasi on ruskea Minkä värinen Liettuan lippu on? - Liettuan lipun värit ovat oranssi, vihreä ja punainen Minkä värinen pölynimuri on? - Pölynimuri on tummansininen ja musta Minkä värinen Korean tasavallan lippu on? - Korean tasavallan lipun värit ovat punainen, sininen, musta ja valkoinen Minkä värinen kanootti on? - Kanootti on tummanruskea Minkä värinen valokatkaisija on? - Valokatkaisija on vaaleankeltainen Minkä värinen Pakistanin lippu on? - Pakistanin lipun värit ovat vihreä ja valkoinen Minkä värinen koirankoppi on? - Koirankoppi on ruskea Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on oranssi Minkä värinen Saudi-Arabian lippu on? Saudi-Arabian lipun värit ovat vihreä ja valkoinen.

12 Oppitunti 4, harjoitus 4B - Osa 2 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus Käännä omalle kielellesi Minkä värinen salkku on? - Salkku on ruskea Minkä värinen Saksan lippu on? - Saksan lipun värit ovat musta, punainen ja keltainen Minkä värinen linja-auto on? - Linja-auto on keltainen Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on musta Minkä värinen Sudanin lippu on? - Sudanin lipun värit ovat vihreä, punainen, valkoinen ja musta Minkä värinen naisen asuste on? - Naisen asuste on punainen Minkä värinen jänis on? - Jänis on ruskea Minkä väriset naisen silmät ovat? - Naisen silmät ovat ruskeat Minkä värinen talo on? - Talo on vihreä Minkä värisiä miesten paidat ovat? Minkä värinen kanootti on? - Miesten paidat ovat vaaleanruskea ja vihreä. Kanootti on vaaleanruskea Minkä värinen päärynä on? Päärynä on oranssi.

13 Käännä omalle kielellesi Minkä värinen Valko-Venäjän lippu on? - Valko-Venäjän lipun värit ovat tummanpunainen ja tummanvihreä Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat violetteja Minkä värinen Uzbekistanin lippu on? Uzbekistanin lipun värit ovat tummansininen, valkoinen ja vihreä Minkä värinen kettu on? - Kettu on ruskea ja valkoinen Minkä väristä ruoho on? - Ruoho on vihreää. Pohjoismaat Islanti, Norja, Tanska, Ruotsi ja Suomi Sanasto musta salkku sähköpistoke päärynä rypäle USB-muistitikku tausta kyyhkynen Saudi-Arabia vaaleanruskea koirankoppi linja-auto kettu ruskea pölynimuri paketti tummaruskea kukkaro aasi talo hiiri harmaa valokatkaisija tulostin lierihattu asuste metsästäjä

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea 1 valkoinen - Tämä on valkoinen väri. valkoinen luistin - Tämä luistin on valkoinen. valkoinen luuranko - Tämä luuranko on valkoinen. valkoinen kukko - Tämä kukko on

Lisätiedot

Oppitunti 10 Osa 1 Substantiivien taivutus. monta kauppaa Tässä talossa on monta kauppaa. ruokakauppa Tässä kaupassa myydään ruokaa.

Oppitunti 10 Osa 1 Substantiivien taivutus. monta kauppaa Tässä talossa on monta kauppaa. ruokakauppa Tässä kaupassa myydään ruokaa. Oppitunti 10 Osa 1 Substantiivien taivutus monta kauppaa Tässä talossa on monta kauppaa. 1 ruokakauppa Tässä kaupassa myydään ruokaa. kotitalousmyymälä Tässä kaupassa myydään astioita. vaatemyymälä Tässä

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Odpowiedzi do ćwiczeń

Odpowiedzi do ćwiczeń Odpowiedzi do ćwiczeń Lekcja 1 1. c 2. b 3. d 4. a 5. c Lekcja 2 1. ruotsia 2. Norja 3. tanskalainen 4. venäjää 5. virolainen 6. englantia 7. Saksa 8. kiina 9. espanjaa 10. Suomi 11. puolalainen 12. englanti

Lisätiedot

Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia

Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia kymmenen kaksikymmentä kolmekymmentä neljäkymmentä viisikymmentä kuusikymmentä seitsemänkymmentä kahdeksankymmentä yhdeksänkymmentä sata satayksi satakaksi satakolme

Lisätiedot

CLDR 1.4 -tason VAHVISTUS: VALUUTTOJEN NIMET SUOMEKSI JA VALUUTTASYMBOLIT

CLDR 1.4 -tason VAHVISTUS: VALUUTTOJEN NIMET SUOMEKSI JA VALUUTTASYMBOLIT Seuraavat valuuttojen nimet ja niiden t on vahvistettu 8.8.2005 alkaneella kannanottokierroksella, eikä niitä ole tarkoitus enää muuttaa. Niihin tällöin kohdistetut kirjalliset kommentit on esitetty 16.1.2006

Lisätiedot

Tässä hieman tietoa meistä.

Tässä hieman tietoa meistä. Pyhä Language Institute opettaa sinulle hepreaa, Raamatun kieltä. Tarjoamme ilmainen neljäkymmentä opetus video kurssi nimeltään "hepreaa Quest", että voit katsella sivuiltamme, www.holylanguage.com Meidän

Lisätiedot

Tilauskalenterit 2008

Tilauskalenterit 2008 Tilauskalenterit 2008 Time/system tilauskalenterit Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna saat kalenterista pitkäaikaisen viestintävälineen sidosryhmillesi (asiakkaat, henkilöstö ym). Saaja arvostaa korkealaatuista

Lisätiedot

Piirustus- ja askartelutarvikkeet

Piirustus- ja askartelutarvikkeet 11 Piirustus- ja askartelutarvikkeet Piirustustarvikkeet 195 Askartelutarvikkeet 196 Paperit, skräppäys ja kartongit 197 Lahjanauhat ja -paperit 199 Albumit ja kansiot 199 193 Värittämisen maailma! A.B.S.

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

ASKARTELU. No 51 2014-2015

ASKARTELU. No 51 2014-2015 1 ASKARTELU No 51 2014-2015 2 HARRASTE OY Tuomiokirkonkatu 21 puh 03-2229233 harraste@harraste.fi PL 462 fax 03-2229893 www.harraste.fi 33101 TAMPERE ASKARTELUTARVIKEHINNASTO 1.11.2014 TOIMITUSEHDOT: HINNAT:

Lisätiedot

Tri Space Spectacular Puvustus

Tri Space Spectacular Puvustus Tri Space Spectacular Puvustus Yleistä Avaruus, Värikoodit, Itsetuunatut. Tuunatessa saatte itse suunnitella asun, kuitenkin ottaen huomioon pukusuunnittelijan ohjeet. Värit: Harmaa, Valkoinen, Violetti,

Lisätiedot

Arkkulaite 1. Kuvan laite 225

Arkkulaite 1. Kuvan laite 225 Arkkulaite 1 Kuvan laite 225 Valkolilja 5 10 Valkoinen neilikka 10 20 Sininen iiris 10 20 Vaalean lila freesia 10 10 Valkoinen tulppaani 10 10 TAI valkoinen eustoma 5 5 155 225 Arkkulaite 2 Kuvan laite

Lisätiedot

Nom. sg. Gen. sg. Part. sg. Ines. sg. Nom. pl.

Nom. sg. Gen. sg. Part. sg. Ines. sg. Nom. pl. I) Doplňte chybějící tvary: Nom. sg. Gen. sg. Part. sg. Ines. sg. Nom. pl. sinisessä kauniin pyöreä saarta suomalaiset kielen kalliissa valkoista lumi pienen suo värissä ruskeat tšekkiläinen järven taivas

Lisätiedot

Värisauvojen käyttö matematiikan opetuksessa

Värisauvojen käyttö matematiikan opetuksessa Sándor Pálfy: Värisauvojen käyttö matematiikan opetuksessa A színesrúd-készlet felhasználása a matematikatanításban; Továbbképzési anyag matematikából 1. A munkaeszközökr l Szerk.: C. Neményi Eszter, Radnainé

Lisätiedot

KAUNIS TALO Valmiit väriyhdistelmät ulkomaalarille

KAUNIS TALO Valmiit väriyhdistelmät ulkomaalarille OPAS GUIDE KAUNIS TALO Valmiit väriyhdistelmät ulkomaalarille 1 Ideoi, innostu ja onnistu yhdessä Tikkurilan kanssa Kaunis Talo -väriyhdistelmät luotiin helpottamaan talosi värien valintaa. Suunnittelimme

Lisätiedot

tik.co en.p www Kevät Kesä 2012

tik.co en.p www Kevät Kesä 2012 www.pentik.com Kevät Kesä 2012 Gardenia Pääsiäinen Studio Mansikka Väriloistoa Kevät on sisustamisen ja puutarhasuunnitelmien aikaa. Gardenia-mallistossa kevät näkyy herkkänä kukkaloistona ja pääsiäisenä

Lisätiedot

a c arjen aakkoset Harjoituksia aikuisen maahanmuuttajan luku- ja kirjoitustaidon opiskeluun Petra Autio Eva Lönnbäck Turun kristillinen opisto 2012

a c arjen aakkoset Harjoituksia aikuisen maahanmuuttajan luku- ja kirjoitustaidon opiskeluun Petra Autio Eva Lönnbäck Turun kristillinen opisto 2012 arjen aakkoset b a c Harjoituksia aikuisen maahanmuuttajan luku- ja kirjoitustaidon opiskeluun Petra Autio Eva Lönnbäck Arjen aakkoset Turun kristillinen opisto 2012 1 { Turun kristillisen opiston oppimateriaaleja

Lisätiedot

Rakkaudesta keräilyyn Keräilytarvikkeita rahojen keräilijälle

Rakkaudesta keräilyyn Keräilytarvikkeita rahojen keräilijälle Register 2015 Rakkaudesta keräilyyn Keräilytarvikkeita rahojen keräilijälle Olemme iloisia voidessamme esitellä uuden numismaatikoille tarkoitetun LEUCHTTURM-tarvikekuvaston 2015, joka sisältää laajan

Lisätiedot

Oikeesti aikuisten 1i

Oikeesti aikuisten 1i Oikeesti aikuisten 1i - harjoituksia suomen kielen opetukseen Petra Autio Eva Lönnbäck Johanna Piirainen Oikeesti aikuisten 2 harjoituksia suomen kielen opetukseen 1 Turun kristillisen opiston oppimateriaaleja

Lisätiedot

Pitkähihainen T-paita A-Code 1914

Pitkähihainen T-paita A-Code 1914 t-paita DAD Auckland Värit: Musta, tummansininen, sininen, vaaleansininen, hopeanharmaa, uskea, valkoinen, tumma oliivi, roosa, oranssi, punainen, keltainen, lime, turkoosi. Saatavana miesten sekä naisten

Lisätiedot

KÄTS. Käytännön suomea. Sirpa Rönkkö ja Kaisa Toiviainen kuvitus Elina Roininen

KÄTS. Käytännön suomea. Sirpa Rönkkö ja Kaisa Toiviainen kuvitus Elina Roininen KÄTS Käytännön suomea Sirpa Rönkkö ja Kaisa Toiviainen kuvitus Elina Roininen Käytännön Suomea -oppimateriaalin käyttäjälle KÄTS suomen kielen oppimateriaali on tarkoitettu etenkin hitaasti eteneviin aikuisten

Lisätiedot

Peltikattomaalit ja oheistuotteet

Peltikattomaalit ja oheistuotteet Peltikattomaalit ja oheistuotteet Peltikattomaalit ja oheistuotteet Sunchem on johtava kattomaalien valmistaja. Asiakkaiden tarpeisiin voidaan vastata pikaisesti Getingessä sijaitsevan tuotantoyksikön

Lisätiedot

Lauttasaaren kartano, sisätilojen väritutkimus Konservointi T. Sonninen Oy 2.3.2012

Lauttasaaren kartano, sisätilojen väritutkimus Konservointi T. Sonninen Oy 2.3.2012 Lauttasaaren kartano, sisätilojen väritutkimus Konservointi T. Sonninen Oy 2.3.2012 Väritutkimukset Lauttasaaren kartanossa: Helena Wassholm Marja Valtonen Tiina Sonninen Mikroskooppinäytteet ja kuvat:

Lisätiedot

Verhonauhat & tarvikkeet

Verhonauhat & tarvikkeet - verhotarvikkeita vuodesta 1957 - Verhonauhat & tarvikkeet Anja Pesola Oy Hyttitie 6 00700 Helsinki p. 09-836 2150 fax: 09-8362 1555 email: - laadukkaita verhotarvikkeita vuodesta 1957-1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kenguru 2010, Benjamin, ratkaisut sivu 1 / 9

Kenguru 2010, Benjamin, ratkaisut sivu 1 / 9 Kenguru 2010, Benjamin, ratkaisut sivu 1 / 9 3 pistettä 1. Kun tiedetään, että + + 6 = + + +, mikä luku voidaan sijoittaa kolmion paikalle? A) 2 B) 3 C) 4 D) 5 E) 6 Ratkaisu: Kun poistetaan kummaltakin

Lisätiedot

MESSUTUOTTEET. and lasting impression... We create visibility MESSU PROFIILI TUOTTEET

MESSUTUOTTEET. and lasting impression... We create visibility MESSU PROFIILI TUOTTEET We create visibility and lasting impression... MESSUTUOTTEET MESSU PROFIILI TUOTTEET RAKAS LUKIJA Kädessäsi on nyt uusi Profiilituotekuvastomme 2015. Se on täynnä mainos- ja liikelahjoja, elektronisia

Lisätiedot

HÅKANSBÖLEN K A R T A N O. A r k k i t e h t i t o i m i s t o S c h u l m a n O y

HÅKANSBÖLEN K A R T A N O. A r k k i t e h t i t o i m i s t o S c h u l m a n O y HÅKANSBÖLEN K A R T A N O S i s ät i l o j e n r e s t a u r o i n t i t u t k i e l m a A r k k i t e h t i t o i m i s t o S c h u l m a n O y Håkansbölen kartano Sisätilojen restaurointitutkielma Johdanto

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot