Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oppitunti 4 Värit 2. vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä."

Transkriptio

1 Oppitunti 4 Värit 2 musta - Tämä on musta väri. musta salkku - Tämä salkku on musta. musta sähköpistoke - Tämä sähköpistoke on musta. musta kissa - Tämä kissa on musta. Käännä omalle kielellesi. 1 vaaleanvihreä - Tämä on vaaleanvihreä väri. vaaleanvihreä sammakko - Tämä sammakko on vaaleanvihreä. vaaleanvihreä päärynä - Tämä päärynä on vaaleanvihreä. vaaleanvihreät rypäleet - Nämä rypäleet ovat vaaleanvihreitä. tummanvihreä - Tämä on tummanvihreä väri. tummanvihreä USB-muistitikku - Tämä USB-muistitikku on tummanvihreä. tummanvihreä tausta - Tämä tausta on tummanvihreä. Kyyhkynen on valkoinen. Saudi-Arabian lippu - Saudi-Arabian lippu on tummanvihreä. vaaleanruskea - Tämä on vaaleanruskea väri. vaaleanruskea koirankoppi - Tämä koirankoppi on vaaleanruskea. Tausta on valkoinen.

2 vaaleanruskea linja-auto - Tämä linja-auto on vaaleanruskea. Tausta on tummansininen. vaaleanruskea kettu - Tämä kettu on vaaleanruskea. ruskea - Tämä on ruskea väri. ruskea pölynimuri - Tämä pölynimuri on ruskea. ruskea orava - Tämä orava on ruskea. ruskea paketti - Tämä paketti on ruskea. Käännä omalle kielellesi. 2 tummanruskea Tämä on tummanruskea väri. tummanruskea kukkaro Tämä kukkaro on tummanruskea. tummanruskea lintu Tämä lintu on tummanruskea. tummanruskea hevonen Tämä hevonen on tummanruskea. vaaleanharmaa Tämä on vaaleanharmaa väri. vaaleanharmaa aasi Tämä aasi on vaaleanharmaa. vaaleanharmaa talo Tämä talo on vaaleanharmaa. vaaleanharmaa hiiri Tämä hiiri on vaaleanharmaa. harmaa - Tämä on harmaa väri. harmaa pöytä - Tämä pöytä on harmaa.

3 harmaa valokatkaisija - Tämä valokatkaisija on harmaa. harmaa tulostin - Tämä tulostin on harmaa. tummanharmaa - Tämä on tummanharmaa väri. tummanharmaa sateenvarjo Tämä sateenvarjo on tummanharmaa. Käännä omalle kielellesi. 3 tummanharmaa lierihattu - Tämä lierihattu on tummanharmaa. tummanharmaa asuste - Tämä asuste on tummanharmaa. Metsästäjän asuste on tummanharmaa. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 1 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 01. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vaaleanruskea. 02. Minkä värinen Kurdistanin lippu on? - Kurdistanin lipun värit ovat punainen, valkoinen, vihreä ja oranssi. 03. Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on sininen. 04. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vaaleanharmaa. 05. Minkä värinen Palestiinan lippu on? - Palestiinan lipun värit ovat punainen, musta, valkoinen ja vihreä.

4 06. Minkä värinen nasta on? - Nasta on sininen. 07. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vihreä. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen Viron lippu on? - Viron lipun värit ovat sininen, musta ja valkoinen. 09. Minkä värinen kansio on? - Kansio on valkoinen. 10. Minkä värinen Belgian lippu on? - Belgian lipun värit ovat musta, keltainen ja punainen. 11. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on sininen. 12. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 13. Minkä värinen Irakin lippu on? - Irakin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 14. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vaaleansininen. 15. Minkä värinen Algerian lippu on? - Algerian lipun värit ovat tummanvihreä, valkoinen ja punainen. 16. Minkä värinen lintu on? - Lintu on violetinvärinen. = Lintu on violetti. 17. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on musta. 18. Minkä värinen Bosnia ja Hertsegovinan lippu on? - Bosnia ja Hertsegovinan lipun värit ovat tummansininen, keltainen ja valkoinen. 19. Minkä värinen kansio on? - Kansio on vihreä.

5 20. Minkä värinen talo on? - Talo on tummanruskea. 21. Minkä värinen Iranin lippu on? - Iranin lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja punainen. Käännä omalle kielellesi. 5 Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 2 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 22. Minkä värinen kansio on? - Kansio on sininen. 23. Minkä väriset ilmapallot ovat? - Ilmapallot ovat punaisen, sinisen ja oranssin väriset. 25. Minkä värinen sulka on? - Sulka on musta. 26. Minkä väriset kansiot ovat? - Kansiot ovat vihreän, vaaleanruskean, sinisen ja violetin väriset. 27. Minkä värinen Myanmarin lippu on? - Myanmarin lipun värit ovat keltainen, vihreä, punainen ja valkoinen. 28. Minkä värinen kansio on? - Kansio on harmaa. 29. Minkä värinen Intian lippu on? - Intian lipun värit ovat oranssi, valkoinen ja vihreä. 30. Minkä värinen saapas on? - Saapas on musta. 31. Minkä värinen valokatkaisija on? - Valokatkaisija on harmaa. 32. Minkä värinen ilmapallo on? - Ilmapallo on vaaleanruskea.

6 33. Minkä värinen Kenian lippu on? - Kenian lipun värit ovat musta, ruskea ja tummanvihreä. 34. Minkä värinen nasta on? - Nasta on tummanvihreä. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on musta. 36. Minkä värinen kukkaro on? - Kukkaro on tummanvihreä. 37. Minkä värinen nappi on? - Nappi on vihreä. 38. Minkä värinen Syyrian lippu on? Syyrian lipun värit ovat tummanpunainen, valkoinen, musta ja vihreä. 39. Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat vaaleanvihreitä ja tummanruskeita. (vihreät ja tummat rypäleet). 41. Minkä värinen Albanian lippu on? Albanian lipun värit ovat tummanpunainen ja musta. 42. Minkä värinen nappi on? - Nappi on ruskea. 44. Minkä värinen Libanonin lippu on? Libanonin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja vihreä. 45. Minkä väriset huulet ovat? - Huulet ovat mustat. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 3 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 46. Minkä värinen kansio on? - Kansio on tummanpunainen.

7 47. Minkä värinen lintu on? - Lintu on valkoinen. 48. Minkä värinen Portugalin lippu on? - Portugalin lipun värit ovat tummanvihreä ja punainen. Käännä omalle kielellesi Minkä värinen sulka on? - Sulka on tummanruskea. 50. Minkä värinen Kuwaitin lippu on? - Kuwaitin lipun värit ovat musta, tummanvihreä, valkoinen ja tummanpunainen. 51. Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on musta. 52. Minkä värinen Irlannin lippu on? - Irlannin lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja oranssi. 53. Minkä värinen sulka on? - Sulka on sininen. 54. Minkä värinen lintu on? - Lintu on vihreä. 55. Minkä värinen nasta on? - Nasta on punainen. 56. Minkä värinen Unkarin lippu on? - Unkarin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja vihreä. 57. Minkä värinen tähti on? - Tähti on vaaleanvihreä. 58. Minkä värinen Afganistanin lippu on? - Afganistanin lipun värit ovat musta, tummanpunainen, vihreä ja valkoinen. 59. Minkä värinen tähti on? - Tähti on oranssi.

8 Käännä omalle kielellesi. 60. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on valkoinen. 61. Minkä värinen Itä-Timorin lippu on? - Itä-Timorin lipun värit ovat musta, oranssi, punainen ja valkoinen Minkä värinen linja-auto on? - Linja-auto on punainen. 63. Minkä värinen nappi on? - Nappi on vihreä. 64. Minkä värinen Egyptin lippu on? - Egyptin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 65. Minkä väriset ilmapallot ovat? - Ilmapallot ovat punainen, violetti, ja vaaleanpunainen. 66. Minkä värinen metsästäjän asu on? - Metsästäjän asu on punainen. Oppitunti 4, harjoitus 4A - Osa 4 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 67. Minkä värinen ruusu on? - Ruusu on tummansininen. 68. Minkä värinen Bulgarian lippu on? - Bulgarian lipun värit ovat valkoinen, tummanvihreä ja tummanpunainen. 69. Minkä värinen rusetti on? - Rusetti on punainen. 70. Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat vihreitä, tummanruskeita ja mustia.

9 Käännä omalle kielellesi. 71. Minkä värinen tytön rusetti on? - Tytön rusetti on tummanpunainen. 72. Minkä värinen Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien lippu on? - Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien lipun värit ovat tummanpunainen, vihreä, valkoinen ja musta Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on valkoinen. 74. Minkä värinen jänis on? - Jänis on valkoinen. 75. Minkä värinen Marokon lippu on? - Marokon lipun värit ovat punainen ja vihreä. 76. Minkä väriset banaaninkuoret ovat? - Banaaninkuoret ovat keltaiset. 77. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 78. Minkä värinen Italian lippu on? - Italian lipun värit ovat vihreä, valkoinen ja punainen. 79. Minkä värinen asuste naisella on? - Naisella on musta asuste. 80. Minkä värinen orava on? - Orava on ruskea. 81. Minkä värinen Azerbaidžanin lippu on? - Azerbaidžanin lipun värit ovat sininen, punainen, vihreä ja valkoinen. 82. Minkä värinen lintu on? - Lintu on sininen. 83. Minkä värinen pölynimuri on? - Pölynimuri on vihreä ja musta.

10 Käännä omalle kielellesi. 84. Minkä värinen Jordanian lippu on? - Jordanian lipun värit ovat tummanpunainen, musta, valkoinen ja tummanvihreä. 85. Minkä värinen hiiri on? - Hiiri on keltainen ja harmaa Minkä värinen Bangladeshin lippu on? - Bangladeshin lipun värit ovat tummanvihreä ja punainen. 87. Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on harmaa. Oppitunti 4, harjoitus 4B - Osa 1 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus 88. Minkä värinen hevonen on? - Hevonen on harmaa. 89. Minkä värinen Eritrean lippu on? - Eritrean lipun värit ovat punainen, vihreä ja sininen. 90. Minkä väriset housut miehillä on? - Miehillä on valkoiset ja vihreät housut. 91. Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on punainen. 92. Minkä värinen Jemenin lippu on? - Jemenin lipun värit ovat punainen, valkoinen ja musta. 93. Minkä värinen pilvi on? - Pilvi on valkoinen. 94. Minkä värinen päärynä on? - Päärynä on vihreä. 95. Minkä värinen Libyan lippu on? - Libyan lipun värit ovat punainen, musta ja vihreä.

11 Käännä omalle kielellesi. 96. Minkä värinen salkku on? - Salkku on ruskea. 97. Minkä värinen Etiopian lippu on? - Etiopian lipun värit ovat vihreä, keltainen, punainen ja sininen Minkä värinen talo on? - Talo on vihreä. 99. Minkä värinen aasi on? - Aasi on ruskea Minkä värinen Liettuan lippu on? - Liettuan lipun värit ovat oranssi, vihreä ja punainen Minkä värinen pölynimuri on? - Pölynimuri on tummansininen ja musta Minkä värinen Korean tasavallan lippu on? - Korean tasavallan lipun värit ovat punainen, sininen, musta ja valkoinen Minkä värinen kanootti on? - Kanootti on tummanruskea Minkä värinen valokatkaisija on? - Valokatkaisija on vaaleankeltainen Minkä värinen Pakistanin lippu on? - Pakistanin lipun värit ovat vihreä ja valkoinen Minkä värinen koirankoppi on? - Koirankoppi on ruskea Minkä värinen muistitikku on? - Muistitikku on oranssi Minkä värinen Saudi-Arabian lippu on? Saudi-Arabian lipun värit ovat vihreä ja valkoinen.

12 Oppitunti 4, harjoitus 4B - Osa 2 Minkä värinen... on? Kysymys ja vastaus Käännä omalle kielellesi Minkä värinen salkku on? - Salkku on ruskea Minkä värinen Saksan lippu on? - Saksan lipun värit ovat musta, punainen ja keltainen Minkä värinen linja-auto on? - Linja-auto on keltainen Minkä värinen sähköpistoke on? - Sähköpistoke on musta Minkä värinen Sudanin lippu on? - Sudanin lipun värit ovat vihreä, punainen, valkoinen ja musta Minkä värinen naisen asuste on? - Naisen asuste on punainen Minkä värinen jänis on? - Jänis on ruskea Minkä väriset naisen silmät ovat? - Naisen silmät ovat ruskeat Minkä värinen talo on? - Talo on vihreä Minkä värisiä miesten paidat ovat? Minkä värinen kanootti on? - Miesten paidat ovat vaaleanruskea ja vihreä. Kanootti on vaaleanruskea Minkä värinen päärynä on? Päärynä on oranssi.

13 Käännä omalle kielellesi Minkä värinen Valko-Venäjän lippu on? - Valko-Venäjän lipun värit ovat tummanpunainen ja tummanvihreä Minkä värisiä rypäleet ovat? - Rypäleet ovat violetteja Minkä värinen Uzbekistanin lippu on? Uzbekistanin lipun värit ovat tummansininen, valkoinen ja vihreä Minkä värinen kettu on? - Kettu on ruskea ja valkoinen Minkä väristä ruoho on? - Ruoho on vihreää. Pohjoismaat Islanti, Norja, Tanska, Ruotsi ja Suomi Sanasto musta salkku sähköpistoke päärynä rypäle USB-muistitikku tausta kyyhkynen Saudi-Arabia vaaleanruskea koirankoppi linja-auto kettu ruskea pölynimuri paketti tummaruskea kukkaro aasi talo hiiri harmaa valokatkaisija tulostin lierihattu asuste metsästäjä

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea 1 valkoinen - Tämä on valkoinen väri. valkoinen luistin - Tämä luistin on valkoinen. valkoinen luuranko - Tämä luuranko on valkoinen. valkoinen kukko - Tämä kukko on

Lisätiedot

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea

Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea Oppitunti 3 Värit 1 tumma ja vaalea 1 valkoinen - Tämä on valkoinen väri. valkoinen luistin - Tämä luistin on valkoinen. valkoinen luuranko - Tämä luuranko on valkoinen. valkoinen kukko - Tämä kukko on

Lisätiedot

monta vanupuikkoa vetoketju kaksi vetoketjua kolme vetoketjua Sanasto paristo kaukosäädin lokki savuke tupakka pyykkipoika pingviini vanupuikko

monta vanupuikkoa vetoketju kaksi vetoketjua kolme vetoketjua Sanasto paristo kaukosäädin lokki savuke tupakka pyykkipoika pingviini vanupuikko Oppitunti 5 - numerot yhdestä kymmeneen, monta yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi, kuusi, seitsemän, kahdeksan, yhdeksän, kymmenen monta vanupuikkoa vetoketju kaksi vetoketjua kolme vetoketjua 1 pilvi kaksi

Lisätiedot

Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma

Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma Oppitunti 7 - osa 1 Numerot 11-26 [yhdestätoista kahteenkymmeneenkuuteen] vaalea ja tumma 1 yksitoista (11) kaksitoista (12) kolmetoista (13) neljätoista (14) viisitoista (15) kuusitoista (16) seitsemäntoista

Lisätiedot

Oppitunti 6 - Kynät ja kumit - Osa 1. kynä Tämä on kynä. Kynä on keltainen. pyyhekumi = kumi Tämä on pyyhekumi. Kumi on punainen.

Oppitunti 6 - Kynät ja kumit - Osa 1. kynä Tämä on kynä. Kynä on keltainen. pyyhekumi = kumi Tämä on pyyhekumi. Kumi on punainen. Oppitunti 6 - Kynät ja kumit - Osa 1 kynä Tämä on kynä. Kynä on keltainen. 1 pyyhekumi = kumi Tämä on pyyhekumi. Kumi on punainen. Kynän päässä on kumi. Kynän päässä on punainen pyyhekumi. Tämän kynän

Lisätiedot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot 1 MUSTA/HOPEA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys, pronssinvärinen nappi Hinta euroa 30 euroa+ postikulut 3 euroa MUSTA/KULTA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys,

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti. Oppitunti 11- Adjektiivien taivutus Audio osa 1. kaunis - ruma

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti. Oppitunti 11- Adjektiivien taivutus Audio osa 1. kaunis - ruma 1 Oppitunti 11- Adjektiivien taivutus Audio osa 1 kaunis - ruma kaunis joutsen ruma olio = ruma otus kaunis puutalo Suomessa on paljon kauniita puutaloja. ruma olio Oliolla on yksi silmä. Olio on sininen.

Lisätiedot

Persialaiskissat, miesten t-paidat

Persialaiskissat, miesten t-paidat Persialaiskissat, miesten t-paidat Musta o-kaula-aukkoinen unisex t-paita, painatus eteen metallihopealla Paitana Unisex t-paita Fruit of the Loom Valueweight 61-036-0 Hyvin laskeutuva perus unisex-paita.

Lisätiedot

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester

TOPPALIIVI. Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: 100% polyester TOPPALIIVI Toppaliivissä nasille ja miehille omat mallit. Vetoketjulliset sivutaskut. Korkea kaulus ja irrotettava huppu. Materiaali: % polyester Värit: Musta (hieman kiiltävä) Koko: S - XXL, 3XL (Vain

Lisätiedot

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ 1 KULTA/MUSTA RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ Kukkaron kehys pronssinvärinen Koko 16 x 18 cm Ketju kullanvärinen, pituus noin 100 cm Tölkinvedin kullanvärinen HOPEA/MUSTA/BEIGE RAITA LAUKKU KUKKARON KEHYKSELLÄ

Lisätiedot

Odpowiedzi do ćwiczeń

Odpowiedzi do ćwiczeń Odpowiedzi do ćwiczeń Lekcja 1 1. c 2. b 3. d 4. a 5. c Lekcja 2 1. ruotsia 2. Norja 3. tanskalainen 4. venäjää 5. virolainen 6. englantia 7. Saksa 8. kiina 9. espanjaa 10. Suomi 11. puolalainen 12. englanti

Lisätiedot

Lankakartat. kevät-kesä 2010. Puro Batik (622) flip flop (045) tico tico (267) Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010

Lankakartat. kevät-kesä 2010. Puro Batik (622) flip flop (045) tico tico (267) Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010 NOVITA OY, PL 59, 00211 Helsinki, Finland, 09 613 176, fax 09 6131 7700 Lankakartat kevät-kesä 2010 Färgkartor våren-sommaren 2010 Shade cards spring-summer 2010 Puro Batik (622) n/ca 100 g = n/ca 200

Lisätiedot

YRITTÄJÄN. paketointitarvikkeet

YRITTÄJÄN. paketointitarvikkeet YRITTÄJÄN paketointitarvikkeet 2015 LAHJANARUT 01 valkoinen 02 keltainen 05 v.punainen 06 v.sininen 07 punainen 08 sininen 09 petrooli 10 ruohonvihreä 11 vaaleanvihreä 12 oranssi 13 aniliini 14 ruskea

Lisätiedot

Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia

Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia Oppitunti 8 - Osa 1 - Numeroita ja kuvia kymmenen kaksikymmentä kolmekymmentä neljäkymmentä viisikymmentä kuusikymmentä seitsemänkymmentä kahdeksankymmentä yhdeksänkymmentä sata satayksi satakaksi satakolme

Lisätiedot

Kanarialinnun perintötekijät Spalt = Saksankielinen sana ja tarkoittaa perityvä mutta ei näkyvä ominaisuus

Kanarialinnun perintötekijät Spalt = Saksankielinen sana ja tarkoittaa perityvä mutta ei näkyvä ominaisuus Kanarialinnun perintötekijät Spalt = Saksankielinen sana ja tarkoittaa perityvä mutta ei näkyvä ominaisuus Koodit eli kansain väliset tunnukset muuttuvat koko ajan, mutta ovat euroopassa laajasti käytössä,

Lisätiedot

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi!

LpR. Maksu käteisellä (tasaraha) tilauksen noudon yhteydessä. Ajankohta ilmoitetaan tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa puhelinnumerosi! LpR Lakeudenportin Ratsastajat ry Itselle tai vaikka joulupukin pussiin: Tilaa Lakeudenportin Ratsastajat ry:n tiimivaatteita! Tilaukset 10.11. mennessä Etelä-Pohjanmaan Valmennustallilla olevaan listaan,

Lisätiedot

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA!

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Nyt niitä taas saa: Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Tilaukset 29.11. mennessä kansioon E-P:n Valmennustallilla (satulahuoneessa) tai vastaavat tiedot (nimi, puh.nro, tuotenrot, tuote, koko,

Lisätiedot

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka

100 % akryyli/akryl/acrylic. luonnonvalkoinen valkoinen vaaleanpunainen musta. 28=10cm. valkoinen luonnonvalkoinen beige roosa vaalea persikka Lankakartat kevät-kesä 2011 Färgkartor våren-sommaren 2011 Shade cards spring-summer 2011 NOVITA OY PL 59 00211 Helsinki Finland puh 09 613 176 fax 09 6131 7700 www.novita.fi uutuus n/ca 100 g = n/ca 135

Lisätiedot

Tilauskalenterit 2008

Tilauskalenterit 2008 Tilauskalenterit 2008 Time/system tilauskalenterit Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna saat kalenterista pitkäaikaisen viestintävälineen sidosryhmillesi (asiakkaat, henkilöstö ym). Saaja arvostaa korkealaatuista

Lisätiedot

Pidätämme oikeuden mallien ja värien muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Vi förbehåller rätten för färgskiftningar och model ändringnar utan

Pidätämme oikeuden mallien ja värien muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Vi förbehåller rätten för färgskiftningar och model ändringnar utan Tuotekuvasto 2011-2012 Pidätämme oikeuden mallien ja värien muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Vi förbehåller rätten för färgskiftningar och model ändringnar utan särskild meddelande. Tuotekuvasto

Lisätiedot

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT

Rullaverhot KUVIOLLISET KANKAAT KANKAAT PEITTÄVIÄ TAI LÄPINÄKYVIÄ KATSO KANKAAN LUONNE KANKAAN KOHDALTA DL-596 Valkoharmaa DL-597 Hopean ruskea DL-598 Harmaan hopea DL-599 Valkovihreä Maksimi tilausleveys 195cm DL-3308 Pinkki violetti

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO

DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO DESIGN MARIAN TUOTE- KUVASTO Muut tuotteet MUUT TUOTTEET Tämä katalogi pitää sisällään kaikkea mahdollista kodin koriste-esineistä asusteisiin. Järjestyksessään tästä luettelosta löydät - Käsin maalatuttuja

Lisätiedot

KESÄRANNAN ALUEINVENTOINTI

KESÄRANNAN ALUEINVENTOINTI KESÄRANNAN ALUEINVENTOINTI KESÄRANNAN ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS Pikku-Keskuskarin, Sonninnokan ja Tiironnokan alueet Kuva 1 suunnittelualueen rajaus opaskartalla Suunnittelualue Asemakaavan suunnittelualue

Lisätiedot

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT ASIAKKAIDEN SUOSIKKEJA TOPIT JA PI- KEEPAIDAT 74 TOPIT JA PIKEEPAIDAT 363 NAISTEN PIKEEPAITA Klassinen, kevyesti vartaloa myötäilevä pikeepaita, jossa 3 nappia. Lyhyet hihat, joiden suissa joustinneulos.

Lisätiedot

Arkkulaite 1. Kuvan laite 225

Arkkulaite 1. Kuvan laite 225 Arkkulaite 1 Kuvan laite 225 Valkolilja 5 10 Valkoinen neilikka 10 20 Sininen iiris 10 20 Vaalean lila freesia 10 10 Valkoinen tulppaani 10 10 TAI valkoinen eustoma 5 5 155 225 Arkkulaite 2 Kuvan laite

Lisätiedot

DANCE ART KEVÄTNÄYTÖS 2019 BON APPETIT RIIHIMÄKI

DANCE ART KEVÄTNÄYTÖS 2019 BON APPETIT RIIHIMÄKI DANCE ART KEVÄTNÄYTÖS 2019 BON APPETIT RIIHIMÄKI Tuntikoodi Ryhmä Rooli Puvustus itseltä Puvustus tanssikoululta Hiukset/meikki Muuta huomioitavaa 195 Akrobatia I Italialainen keittiö musta tai punainen

Lisätiedot

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015

PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 PYYHEKUTSUT Pyyheliinat jokaiseen kotiin Tuotekuvasto talvi 2015 Sinistä unelmaa, puuteri vaaleansininen Pilvi ja Denimin sininen Pioni. 1. 1. vaaleansininen Pilvi 2. valkoinen Pumpuli Sileä neulos 500g/m²

Lisätiedot

LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS

LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS LINJA-AUTONKULJETTAJIEN TYÖVAATEOHJEISTUS TURKU KAARINA RAISIO NAANTALI LIETO RUSKO PUKEUTUMINEN ON VIESTI Asiakaspalvelussa pukeutuminen on viesti. Siisti ja huoliteltu pukeutuminen kertoo asiakkaalle,

Lisätiedot

Pyöreä TIC-TAC rasia. Kilven muotoinen makeisrasia. Purkkapakkaus 12kpl. Pyöreä makeisrasia. Suklaakalenteri. Kolmion muotoinen makeisrasia

Pyöreä TIC-TAC rasia. Kilven muotoinen makeisrasia. Purkkapakkaus 12kpl. Pyöreä makeisrasia. Suklaakalenteri. Kolmion muotoinen makeisrasia Kilven muotoinen makeisrasia Koko: 1,6*6,9*5,2 cm Sis. 26g piparminttumakeisia Värit: hopea ja valkoinen Toimitusaika n2 viikkoa hyväksytystä vedoksesta. Pyöreä TIC-TAC rasia Koko: Ø5*1.6cm Sis. 20g aitoja

Lisätiedot

Hinnasto silmille. Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike.

Hinnasto silmille. Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike. Hinnasto silmille Tämä hinnasto on päivitetty 16.3.2011. Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupastamme osoitteesta www.tayttotarvike.fi Mustat pallosilmät Koko mm Hinta 6 0,80 7 1,00 8 1,20 9 1,40 10 1,60

Lisätiedot

??? Pelin säännöt. LEGO Friends- Peliin tarvitaan:

??? Pelin säännöt. LEGO Friends- Peliin tarvitaan: lautatietopeli Peliin tarvitaan: Missä Emma on taitavin a) Jousiammunta b) Taide ja askartelu c) Tiede Tulostetut säännöt Kysymyskortteja LEGO Friends- Oikea vastaus: s: b Kenen lempieläin on vesinokkaeläin

Lisätiedot

K-moduulin kysymyksiä ja vastauksia

K-moduulin kysymyksiä ja vastauksia 1/(5) K-moduulin kysymyksiä ja vastauksia K2002 Aihealue: Eri maiden maatunnukset eli prefiksit Oikeita väittämiä: + Oikein (20001) DL on radioamatööriliikenteessä käytettävä Saksan maatunnus. + Oikein

Lisätiedot

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Ilolan perhe

Copylefted = saa monistaa ja jakaa vapaasti 1. Käännä omalle kielellesi. Ilolan perhe Ilolan perhe 1 Pentti ja Liisa ovat Reinon, Jaanan ja Veeran isä ja äiti. Heidän lapsiaan ovat Reino, Jaana ja Veera. 'Pikku-Veera' on perheen nuorin. Hän on vielä vauva. Henry-vaari on perheen vanhin.

Lisätiedot

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion

Giovanni Capraro Donna Capraro. Corporate Fashion Giovanni Capraro Donna Capraro Corporate Fashion 903 kaulus: 2- nappi /chicago kaulus laatu: 55/45% puuvilla/polyester koot: S - 3XL leikkaus: miesten modern fit color: - 10 valkoinen mustavalkoruutu tehoste

Lisätiedot

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus

Kangasnauhakanttaus. Normaali kudottu kanttaus MATTOJEN VÄRIKOODIT SILMUKKANUKKA 301 MUSTA 310 * RUSKEA 407 * TUMMANHARMAA 602 SININEN 608 TURKOOSI 615 PUNAINEN 621 VAALEANRUSKEA 622 VAALEANSININEN 625 VIININPUNAINEN 628 VAALEANHARMAA KANGASKANTTAUS

Lisätiedot

PALARUOHOMATOT RULLARUOHOMATOT TUOTEKOODI TUOTTEEN NIMI VÄRI EAN-KOODI 0600C0780 LAJITELMA. Värilajitelma. PALARUOHOMATTO 43 x 71 cm PREMIUM-

PALARUOHOMATOT RULLARUOHOMATOT TUOTEKOODI TUOTTEEN NIMI VÄRI EAN-KOODI 0600C0780 LAJITELMA. Värilajitelma. PALARUOHOMATTO 43 x 71 cm PREMIUM- PALARUOHOMATOT 0600C0780 PALARUOHOMATTO 57 x 86 cm PREMIUM- LAJITELMA Värilajitelma 6416678225005 0600C0790 PALARUOHOMATTO 57 x 86 cm BASIC- LAJITELMA 6416678225005 0600A0780 PALARUOHOMATTO 43 x 57 cm

Lisätiedot

Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. toppasaapas / LIME VIHREÄ. toppasaapas / KELTAINEN. toppasaapas / PINKKI

Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. Angry Birds CLASSIC. toppasaapas / LIME VIHREÄ. toppasaapas / KELTAINEN. toppasaapas / PINKKI Angry Birds CLASSIC toppasaapas / LIME VIHREÄ Angry Birds CLASSIC toppasaapas / KELTAINEN Angry Birds CLASSIC toppasaapas / PINKKI Angry Birds CLASSIC toppasaapas / MUSTA Angry Birds STELLA toppasaapas

Lisätiedot

------lmltätieltä Te pu h utte?)

------lmltätieltä Te pu h utte?) N NKIIöTIFDOT Silmien väri: Pituus: Syntymäaika ja -paikka: etunimi sukunimi Sosiaaliturvatunnus: Osoite: Puhelinnumero: Kansalaisuus: lähiosoite kotinumero (Minkämaalainen olette?) postinumero työnumero

Lisätiedot

10/2011 Vinkkejä värivastaavuuden määritykseen

10/2011 Vinkkejä värivastaavuuden määritykseen Sävyvastaavaisuus Hyvä korjaustyö edellyttää joskus että sävyvastaavuus saavutetaan sävyttämällä tai häivytyksen avulla, tai kiillottamalla vanha maali. On siis tärkeää että vertaus alkuperäisen maalin

Lisätiedot

VÄRIT 12.2.2015 WWW-VISUALISOINTI - IIM60110 - VÄRIT

VÄRIT 12.2.2015 WWW-VISUALISOINTI - IIM60110 - VÄRIT VÄRIT 12.2.2015 Väri on silmään saapuvan valon aistittava ominaisuus, joka havaitaan näkö- ja väriaistilla. Värin aistiminen riippuu silmään saapuvan valon sisältämistä aallonpituuksista ja niiden voimakkuuksista.

Lisätiedot

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013

Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 Uusia valmistajia ja uutuuksia 2013 1 Kristalia on vuonna 1994 perustettu innovatiivinen italialainen yritys, jonka mallisto koostuu esim. neuvottelupöydistä ja tuoleista. Useat tämän valmistajan tuotteet

Lisätiedot

ESRC SEURAVAATTEET kevät 2016

ESRC SEURAVAATTEET kevät 2016 ESRC SEURAVAATTEET kevät 2016 Nyt niitä taas saa, ESRC seuravaatteita! Vaatteet tilataan täsmätilauksella, joten tee tilauksesi NYT, ettet jää paitsi! Kaikkiin tuotteisiin painetaan pieni ESRC-logo. Paidat

Lisätiedot

Julia neulebolero A11-J1532 100% puuvilla koot: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152 värit: pinkki hinta: 17,50. Julia trikoomekko A11-J1534

Julia neulebolero A11-J1532 100% puuvilla koot: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152 värit: pinkki hinta: 17,50. Julia trikoomekko A11-J1534 Julia 110 Kevät 2011 Julia A11 tuotteet Julia t-paita A11-J1530 värit: valkoinen ja pinkki hinta: 10,50 Julia neulebolero A11-J1532 koot: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152 värit: pinkki hinta:

Lisätiedot

Tork LinStyle -valikoima Oikean lautasliinan vaikutus asiakaskokemukseen

Tork LinStyle -valikoima Oikean lautasliinan vaikutus asiakaskokemukseen Tork LinStyle -valikoima Oikean lautasliinan vaikutus asiakaskokemukseen Miten jälkiruoan saa maistumaan makeammalta? Ennen kuin lisäät sokeria, kokeile tarjoilemista korallinvärisen lautasliinan kera.

Lisätiedot

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen

Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Pyyheliinat, jotka haluaa ensikosketuksesta omakseen Mistä on parhaat kylpytekstiilit tehty? Ihanista väreistä ja yksityiskohdista. Hyvästä imukyvystä. 100% puuvillasta Helposta pesuhuollosta. Kaikissa

Lisätiedot

VÄRI ON: Fysiikkaa: valon osatekijä (syntyy valosta, yhdistyy valoon)

VÄRI ON: Fysiikkaa: valon osatekijä (syntyy valosta, yhdistyy valoon) VÄRI VÄRI ON: Fysiikkaa: valon osatekijä (syntyy valosta, yhdistyy valoon) VÄRI ON: Biologiaa: näköaistimus (solut ja aivot) Kemiaa: pigmentti (väriaine, materiaali) VÄRI ON: VÄRI ON: Psykologiaa: havainto

Lisätiedot

PEPOn SARJAPELIT (ja Lappee JK:n kotipelit) syyskaudella 2009

PEPOn SARJAPELIT (ja Lappee JK:n kotipelit) syyskaudella 2009 PEPOn SARJAPELIT (ja Lappee JK:n kotipelit) syyskaudella 2009 viikko 30 25.7. la Naiset kakkonen PEPO - FC Futura Slahti nurmi 4-1 26.7. su C kolmonen PEPO Mustat - MP 96 Slahti nurmi 1-6 viikko 31 27.7.

Lisätiedot

Yllätys Rasti Palttala UUTINEN Tehtävä 16 Aika- ja taitotehtävä Maksimipisteet 3

Yllätys Rasti Palttala UUTINEN Tehtävä 16 Aika- ja taitotehtävä Maksimipisteet 3 Sininen UUTINEN Tehtävä 16 Punainen UUTINEN Tehtävä 17 Ruskea UUTINEN Tehtävä 18 Harmaa UUTINEN Tehtävä 19 VASTAUSLOMAKE UUTINEN Vartion nimi Numero Sarja Aika alkoi klo Vartio palautti uutisen klo UUTINEN

Lisätiedot

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti. 17.2.2016 Balderin Sali, Helsinki NAISET - Toimiva puvusto Jakkupuku hameella ja housuilla. Tummat farkut, jotka istuvat hyvin. Kahdet yksiväriset pitkät

Lisätiedot

KUVAJUTTU Lapsen nimi: Päivämäärä: Päiväkoti/koulu: Lomakkeen täyttäjä:

KUVAJUTTU Lapsen nimi: Päivämäärä: Päiväkoti/koulu: Lomakkeen täyttäjä: KUVAJUTTU Lapsen nimi: Päivämäärä: Päiväkoti/koulu: Lomakkeen täyttäjä: Lapsen kanssa järjestetään kahdenkeskeinen arviointihetki 2 kertaa vuodessa: alkukartoitus ja seuranta puolen vuoden päästä. Tutustu

Lisätiedot

WSC7 analysointia. 24.2.2013 Vanha-Ulvila

WSC7 analysointia. 24.2.2013 Vanha-Ulvila WSC7 analysointia 24.2.2013 Vanha-Ulvila Rastiväli 1 Lyhin valinta on sininen Sininen vai Punainen: sininen voi olla pari sekuntia nopeampi. Kesällä keltainen oikaistaisiin katkoviivalla merkittyä reittiä

Lisätiedot

Kosketusnäytön käyttö

Kosketusnäytön käyttö Form No. 3412-174 Rev A X25 tai X30 GeoLink -tarkkuusruiskutusjärjestelmäsarja Mallinro: 41623 Sarjanro: 317000001 tai suurempi Mallinro: 41630 Sarjanro: 317000001 tai suurempi Quick Start Guide Lisätietoja

Lisätiedot

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16

silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 silverjungle tuotekuvasto syksy talvi 2015 16 ekologinen ja eettinen vaatteiden ja asusteiden viidakko Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten ja naisten vaatteita & asusteita, jotka

Lisätiedot

Nukkuminen on kultaa.

Nukkuminen on kultaa. 26 Nukkuminen on kultaa. Tietysti on välillä ihanaa nousta aikaisin ja nauttia aamun hiljaisesta sarastuksesta, mutta yksi lomapäivien parhaista asioista on se, kun saa nukkua juuri niin pitkään kuin huvittaa.

Lisätiedot

SUOMEN SALIBANDYLIITTO r.y Pvm Kello Sarja Kotijoukkue Vierasjoukkue Pelipaikka Kenttä Paikkakunta Vastuujoukkue

SUOMEN SALIBANDYLIITTO r.y Pvm Kello Sarja Kotijoukkue Vierasjoukkue Pelipaikka Kenttä Paikkakunta Vastuujoukkue G-JUNIORIT, 5. KIERROS, RYHMÄ A 19.03.2017 10:00 SS G Classic musta Sport white Pirkkahalli 1 Tampere Nokian KrP Sininen 19.03.2017 10:15 SS G Nokian KrP Sininen YPA Valkoinen Pirkkahalli 1 Tampere Nokian

Lisätiedot

Kenguru 2010 Benjamin (6. ja 7. luokka) sivu 1 / 5

Kenguru 2010 Benjamin (6. ja 7. luokka) sivu 1 / 5 Kenguru 2010 Benjamin (6. ja 7. luokka) sivu 1 / 5 NIMI LUOKKA/RYHMÄ Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto.

Lisätiedot

Graafinen ohjeistus 03/2016

Graafinen ohjeistus 03/2016 Graafinen ohjeistus 03/2016 Sisältö Laatukeskuksen visuaalisen ilmeen tavoitteena on ilmentää laatua, ammattimaisuutta, uskottavuutta ja erinomaisuutta. Viestinnässä pyritään luomaan yksinkertaisen tyylikäs

Lisätiedot

PÄÄTÖSASIAKIRJA. AF/ACP/CE/2005/fi 1

PÄÄTÖSASIAKIRJA. AF/ACP/CE/2005/fi 1 PÄÄTÖSASIAKIRJA AF/ACP/CE/2005/fi 1 AF/ACP/CE/2005/fi 2 Seuraavien täysivaltaiset edustajat: HÄNEN MAJESTEETTINSA BELGIAN KUNINGAS, TŠEKIN TASAVALLAN PRESIDENTTI, HÄNEN MAJESTEETTINSA TANSKAN KUNINGATAR,

Lisätiedot

Käytöskyselyn käyttöominaisuuksia koskevan osuuden analysointia:

Käytöskyselyn käyttöominaisuuksia koskevan osuuden analysointia: Käytöskyselyn käyttöominaisuuksia koskevan osuuden analysointia: Riistavietti eli onko koirasi kiinnostunut riistan hajuista: Vastausvaihtoehdot (kaavion kohdat):. Ei koskaan (sininen). Silloin tällöin

Lisätiedot

Väritystehtävä VESILINTUJA Kesä tulee muuttolinnun siivin

Väritystehtävä VESILINTUJA Kesä tulee muuttolinnun siivin Väritystehtävä VESILINTUJA Kesä tulee muuttolinnun siivin Suurin osa Lapin linnuista on muuttolintuja. Kaukaisimmat muuttolinnut viettävät talvensa tuhansien kilometrien päässä, Afrikassa tai Intiassa

Lisätiedot

Sukunimi Tilauspäivä Asiakasnumero. Toimitusosoite (asiakkaalle / sairaalaan / hoitolaitokseen) MALLI JA MÄÄRÄ. Paita. Hiha. Käsine.

Sukunimi Tilauspäivä Asiakasnumero. Toimitusosoite (asiakkaalle / sairaalaan / hoitolaitokseen) MALLI JA MÄÄRÄ. Paita. Hiha. Käsine. TILUSLOMKE 1 Täytettävä aina V 2.2 Sukunimi Tilauspäivä siakasnumero (Lymed täyttää) Etunimet Mittaaja/yhteyshenkilö Syntymäaika ikuinen Lapsi (alle 13v.) Puhelinnumero Sukupuoli Mies Nainen Muunsukupuolinen

Lisätiedot

Kappale 3. Hyvää ruokahalua!

Kappale 3. Hyvää ruokahalua! Kappale 3 Hyvää ruokahalua! Maija tekee ruokaa Maija Virtanen on keittiössä. Hän keittää spagettia. Pöydällä on 4 haarukkaa, veistä, lautasta ja lasia. Lattialla on neljä tuolia ja matto. Hellalla on kaksi

Lisätiedot

Sukunimi Tilauspäivä Asiakasnumero. Toimitusosoite (asiakkaalle / sairaalaan / hoitolaitokseen) MALLI JA MÄÄRÄ. Paita. Hiha. Käsine.

Sukunimi Tilauspäivä Asiakasnumero. Toimitusosoite (asiakkaalle / sairaalaan / hoitolaitokseen) MALLI JA MÄÄRÄ. Paita. Hiha. Käsine. TILUSLOMKE 1 Täytettävä aina V 3.1 Sukunimi Tilauspäivä siakasnumero (Lymed täyttää) Etunimet Mittaaja/yhteyshenkilö Syntymäaika ikuinen Lapsi (alle 13v.) Puhelinnumero Sukupuoli Mies Nainen Muunsukupuolinen

Lisätiedot

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake.

Tilauslomake. Tilaukset mennessä, jonka jälkeen tilauksiin +50% Perustiedot. Näytteilleasettajan tilauslomake. Tilauslomake Näytteilleasettajan tilauslomake Sisällysluettelo Perustiedot Rakenteet Osaston kalusteet Sähköt ja av-laitteet Tietoliikenneliittymät Tulosteet Viherkasvit Sijoituspiirros Loppusumma Klikkaamalla

Lisätiedot

NABO-MALLISTO SYKSY 2013

NABO-MALLISTO SYKSY 2013 2 NABO-MALLISTO SYKSY 2013 0 1 0 Nokian Nahkatuote Oy Alinenkatu 35 37100 Nokia Puh. (03) 341 0955 Faksi (03) 341 0020 E-mail: nabo@nahkatuote.inet.fi www.nabo.fi Na bo No kia n Na hk at uo te Oy 13. 1.2

Lisätiedot

91300 SOFT COTTON A K I J H B D E F C G

91300 SOFT COTTON A K I J H B D E F C G 91300 SOFT COTTON A K I J H B F D E C G Versio 2 91300 HEDELMIÄ LASTEN HERKKUPÖYTÄÄN TIETOJA LANGOISTA Järbo Garn AB PUH + 46-26 - 27 30 30 SÄHKÖPOSTI info@jarbo.se LISÄÄ OHJEITA Järbo Garnin kotisivuilla

Lisätiedot

Tunnus. 1. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n tunnus perusmuodossaan

Tunnus. 1. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n tunnus perusmuodossaan Graafiset ohjeet 1 1. Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n tunnus perusmuodossaan Tunnus Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestön SAK:n tunnus on järjestön nimen alkukirjaimista muodostettu nimilogo,

Lisätiedot

Tampereen Pallo-Veikot Ikäkausijoukkueet Peli-, harjoitus- ja seuraasut kaudella Jouni Kaikuranta & Jaakko Sundquist 29.9.

Tampereen Pallo-Veikot Ikäkausijoukkueet Peli-, harjoitus- ja seuraasut kaudella Jouni Kaikuranta & Jaakko Sundquist 29.9. Tampereen Pallo-Veikot Ikäkausijoukkueet Peli-, harjoitus- ja seuraasut kaudella 2017 Jouni Kaikuranta & Jaakko Sundquist 29.9.2016 Yleisiä ohjeita Vahva seurabrändi on yhteinen etumme. Vahva seurabrändi

Lisätiedot

FUNKKISTULISIJA LÄMMIN YSTÄVÄ

FUNKKISTULISIJA LÄMMIN YSTÄVÄ FUNKKISTULISIJA LÄMMIN YSTÄVÄ Funkkis Jussi, vanilja,, tulisijan valintaopas Funkkis Lauri, Valkoinen antiikkilaasti 2 Funkkistakat VARAAVAT TAKAT SUORALLE SEINÄLLE Suoralle seinälle löytyy monta varaavaa

Lisätiedot

TEHTÄVÄ 3 MAKSIMIPISTEET 8. Tavoiteajasta tehtävän suorittamiseen on varattu 30 minuuttia.

TEHTÄVÄ 3 MAKSIMIPISTEET 8. Tavoiteajasta tehtävän suorittamiseen on varattu 30 minuuttia. PARTIOTAITOJEN SUOMENMESTARUUSKILPAILUT 8.-9.3.2003 SARJA Oranssi / Vihreä 1 Puisto TEHTÄVÄ 3 MAKSIMIPISTEET 8 TAITOTEHTÄVÄ LUONNONTUNTEMUS ELÄINPUISTO Tavoiteajasta tehtävän suorittamiseen on varattu

Lisätiedot

vko 17 Tulos Aika Paikka Pelinohjaaja Taso Pelimuoto Peliaika ma KP-75 Vihreäkeltainen PPS09 Musta klo. 19:00 Kalevan UP tn, Kerava MaEas

vko 17 Tulos Aika Paikka Pelinohjaaja Taso Pelimuoto Peliaika ma KP-75 Vihreäkeltainen PPS09 Musta klo. 19:00 Kalevan UP tn, Kerava MaEas vko 17 Tulos Aika Paikka Pelinohjaaja Taso Pelimuoto Peliaika ma 24.4.2017 KP-75 Vihreäkeltainen PPS09 Musta klo. 19:00 Kalevan UP tn, Kerava MaEas Perkinen P08 taso 2 5v5 2 X 25 min ma 24.4.2017 KP-75

Lisätiedot

Saksanpystykorvien värit

Saksanpystykorvien värit Saksanpystykorvien värit Ruskea: Kauttaaltaan yksivärinen tummanruskea. Ruskeilla esiintyy joskus harmaata karvaa housuissa, hännässä, silmien ympärillä tai lapojen seudulla. Tämä katsotaan virheeksi tai

Lisätiedot

Tilauspäivä. Toimitusosoite. Vastaanottajan (pakollinen, saapumisilmoituksia varten)

Tilauspäivä. Toimitusosoite. Vastaanottajan  (pakollinen, saapumisilmoituksia varten) TILUSLOMKE 1 Täytettävä aina V 3.2 Sukunimi Tilauspäivä siakasnumero (Lymed täyttää) Etunimet Mittaajan/yhteyshenkilön nimi Puhelinnumero Syntymäaika ikuinen Lapsi (alle 13v.) Toimituksen vastaanottajan

Lisätiedot

MultiCopy Original White

MultiCopy Original White MultiCopy Original White Valkoinen, tulostusja kopiopaperi 88010116 TO80A4MUCO2R MC Original White 8 cm reij. 80 500 2500 240 210 x 297 16,05 88010081 TO80A4MUCOXPRESSBOX MC Original White Express box

Lisätiedot

Sopimuksen 3 artiklassa tarkoitettu luettelo OSA I

Sopimuksen 3 artiklassa tarkoitettu luettelo OSA I LIITE A Sopimuksen 3 artiklassa tarkoitettu luettelo OSA I ETA-SOPIMUKSESSA TARKOITETUT SÄÄDÖKSET JOITA ON MUUTETTU Bulgarian tasavallan ja Romanian liittymisehtoja ja mukautuksia Euroopan unionin perussopimuksiin

Lisätiedot

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA Volvo Asusteet -sivuston lähtökohtana on ollut luoda asustekokonaisuus Volvo Personal Service (VPS) -konseptia toteuttaville korjaamoille, mutta sivusto sisältää myös

Lisätiedot

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O

J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O H I N N A S T O J U D O Tuotenumero: 0012 Tuotteen nimi: 0012 Judopuku muksuille Hinta: Alk. 22,00 Sisältää valkoisen vyön. Aloittelevan juniorin puku. Sileää kangasta, 100% puuvillaa. Näyttävät olkanauhat. Housuissa kuminauhavyötärö.

Lisätiedot

Julkaistu Helsingissä 24 päivänä tammikuuta /2013 Valtiovarainministeriön asetus

Julkaistu Helsingissä 24 päivänä tammikuuta /2013 Valtiovarainministeriön asetus SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMA Julkaistu Helsingissä 24 päivänä tammikuuta 2013 56/2013 Valtiovarainministeriön asetus Verohallinnon määräämisestä toimivaltaisena viranomaisena ratkaisemaan eräitä verotusta koskevissa

Lisätiedot

Liuskekivet - Hiekkakivet

Liuskekivet - Hiekkakivet Liuskekivet - Hiekkakivet UKP0008 Haapakivi 1-6 cm 10-50 cm 90 111 UKP0009 Orava 1.5-8 cm 10-50 cm 90 111 UKP0010 Iltakaste 2-4 cm 10-30 cm 85 105 UKP0011 Korpikangas 2-5 cm 10-50 cm 70 86 UKP0007 Männyn-ruskea

Lisätiedot

T E D D Y B E A R F A C T O R Y

T E D D Y B E A R F A C T O R Y T E D D Y B E A R F A C T O R Y Vähittäishinnasto 2015 Kuvassa Teddy Bear Factoryn nallemalleja copyright Teddy Bear Factory TILAUKSET: tilaus@teddybearfactory.fi 050-5252597 www.teddybearfactory.fi Mohair

Lisätiedot

Hinta , kuvassa oleva 90 Hinta , kuvassa oleva 80

Hinta , kuvassa oleva 90 Hinta , kuvassa oleva 80 5 HAUTAVIHKO Nro 1 HAUTAVIHKO Nro 2 Pinkki ruusu, valkoinen harsokukka ja Keltaoranssi gerbera, violetti oksaneilikka bublerum valkoinen eustoma Hinta 75-120, kuvassa oleva 90 Hinta 70-100, kuvassa oleva

Lisätiedot

100 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 47 Schlussakte finnisch (Normativer Teil) 1 von 11 PÄÄTÖSASIAKIRJA. AF/ACP/CE/2005/fi 1

100 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 47 Schlussakte finnisch (Normativer Teil) 1 von 11 PÄÄTÖSASIAKIRJA. AF/ACP/CE/2005/fi 1 100 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 47 Schlussakte finnisch (Normativer Teil) 1 von 11 PÄÄTÖSASIAKIRJA AF/ACP/CE/2005/fi 1 2 von 11 100 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 47 Schlussakte

Lisätiedot

Muistitikut 2010. www.bava.fi

Muistitikut 2010. www.bava.fi Muistitikut 2010 www.bava.fi BAVA-111 Tuotekoodi: BAVA-111 Nopeus: Luku: 5030KB/S Kirjoitus: 4010KB/S Värit: alumiini / musta, saatavana myös alumiini/keltainen, alumiini/punainen& alumiini/sininen BAVA-113

Lisätiedot

Kenguru 2011 Cadet (8. ja 9. luokka)

Kenguru 2011 Cadet (8. ja 9. luokka) sivu 1 / 7 NIMI LUOKKA/RYHMÄ Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Jätä ruutu tyhjäksi, jos et halua

Lisätiedot

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 Tiedostoa päivitetty viimeksi 22.9.2015 Alla luetellut tuotteet ovat myynnissä vain paikan päällä messumarkkinoillamme to 1.10 3.10.2015. Huom! Emme

Lisätiedot

Tilkkuilijan värit. Saana Karlsson

Tilkkuilijan värit. Saana Karlsson Tilkkuilijan värit Saana Karlsson Tilkkutöissä erivärisiä kangaspaloja ommellaan yhteen ja siten muodostetaan erilaisia kuvioita. Värien valinta vaikuttaa siihen miten suunnitellut kuviot tulevat tilkkutyössä

Lisätiedot

Kanta graafinen ohje. Versio

Kanta graafinen ohje. Versio Kanta graafinen ohje Versio 3.0 17.3.2014 Sisältö Kirjoitusasu Tunnus Värillinen, musta valkoinen, värillisellä taustalla ja pohjalla sekä suoja-alue, mittasuhteet ja kieliversiot Tunnus ja nimi aukikirjoitettuna

Lisätiedot

Lankakartat. Jambo (625) Crystal (623) Softy (624) syksy-talvi Färgkartor hösten-vintern 2010 Shade cards autumn-winter 2010

Lankakartat. Jambo (625) Crystal (623) Softy (624) syksy-talvi Färgkartor hösten-vintern 2010 Shade cards autumn-winter 2010 Lankakartat syksy-talvi 2010 Färgkartor hösten-vintern 2010 Shade cards autumn-winter 2010 NOVITA OY, PL 59, 00211 Helsinki, Finland puh 09-613 176, fax 09-6131 7700 www.novita.fi n/ca 150 g = n/ca 300

Lisätiedot

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy

Uutuuksia 2012. by Ofisea Oy Uutuuksia 2012 by Ofisea Oy Suomalaista tuotanto-osaamista japanilaisen Okamuran mallistoon Piiroisen valmistama T1 -tuoli on näyttö suomalaisen kestävän valmistuksen taidoista. T1 Okamura istuin verhoiltu,

Lisätiedot

KEVÄT KESÄ 2019 HOUKUTTELE TERASSILLE

KEVÄT KESÄ 2019 HOUKUTTELE TERASSILLE KEVÄT KESÄ 2019 HOUKUTTELE TERASSILLE HYVÄ KOKONAISUUS ON ENEMMÄN KUIN OSIENSA SUMMA Roltraden valikoimasta löydät kevään raikkaimmat ratkaisut terassin ilmeen luomiseen. Materiaalimme ovat laadukkaita

Lisätiedot

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45

Määrä: 500 1000 2500 5000 10 000 Hinta/kpl: 1,07 0,72 0,65 0,51 0,45 Heijastimet hämärään Turvaa kulku pehmoheijastimella Pehmoheijastimessa lanka/hakaneula kiinnitys. Materiaali: CE hyväksytty EN 13356 vaatimukset täyttävä. Värit: valkoinen ja keltainen. Heijastimissa

Lisätiedot

Joulupukki Julle MATERIAALIT: LYHENTEET: Työn eteneminen. 1: Silmät (tee 2) 1: Pää. 1: Hiukset

Joulupukki Julle MATERIAALIT: LYHENTEET: Työn eteneminen. 1: Silmät (tee 2) 1: Pää. 1: Hiukset MATERIAALIT: Mayflower Hit-Ta-Too: V. persikka, punainen, harmaa, musta ja valkea Turvasilmät: 2 kpl (8mm) Virkkuukoukku koko 2,5 Neula Sakset Vanua Piippurassi LYHENTEET: tr= taikarengas krs = kierros/kerros

Lisätiedot

NABO-MALLISTO SYKSY 2014

NABO-MALLISTO SYKSY 2014 2 NABO-MALLISTO SYKSY 2014 0 1 0 Nokian Nahkatuote Oy Alinenkatu 35 37100 Nokia Puh. (03) 341 0955 Faksi (03) 341 0020 E-mail: nabo@nahkatuote.inet.fi www.nabo.fi Na bo No kia n Na hk at uo te Oy 13. 1.2

Lisätiedot

Kenguru 2019 Mini-Ecolier 2. ja 3. luokka Ratkaisut Sivu 0 / 11

Kenguru 2019 Mini-Ecolier 2. ja 3. luokka Ratkaisut Sivu 0 / 11 Sivu 0 / 11 3 pistettä TEHTÄVÄ 1 2 3 4 5 6 VASTAUS D C E C A C 4 pistettä TEHTÄVÄ 7 8 9 10 11 12 VASTAUS E B A E B D 5 pistettä TEHTÄVÄ 13 14 15 16 17 18 VASTAUS D A D B D D Kilpailu pidetään aikaisintaan

Lisätiedot

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018 01/18 02/18 03/18 04/18 määrän määrän määrän EU Ruotsi 141 968 4,1 139 575 2,8 158 746 2,8 170 449 Saksa 123 102-6,1 126 281-4,5 161 558 6,9 159 303 Espanja 104 817 10,5 103 791 16,2 126 347 21,1 114 954

Lisätiedot

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018

Kansainvälisen reittiliikenteen matkustajat 2018 01/18 02/18 03/18 04/18 määrän määrän määrän EU Ruotsi 141 968 4,1 139 575 2,8 158 746 2,8 170 449 Saksa 123 102-6,1 126 281-4,5 161 558 6,9 159 303 Espanja 104 817 10,5 103 791 16,2 126 347 21,1 114 954

Lisätiedot

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w

4023 Korkeus: 150 cm Leveys: 40 cm Teho: 1 x E27 max60w 4020 teho: 1 x E27 max60w 4023 Korkeus: 150 cm 4022 4018 4025 Leveys: 24,5 cm 4030 Leveys: 32 cm 4028 Leveys: 32 cm 4031 Leveys: 22,5 cm 4027 Leveys: 22,5 cm 4026 Leveys: 32 cm 4016 Leveys: 36 cm 4015

Lisätiedot

GRAAFINEN OHJEISTO. Päivitetty:

GRAAFINEN OHJEISTO. Päivitetty: Päivitetty: 8.2.2016 Liikemerkki - vaaka Woikosken liikemerkki muodostuu aina tekstilogosta ja sen yhteydessä olevasta tunnuksesta. Liikemerkin muotoja tai niiden suhteita ei saa venyttää tai vääristää

Lisätiedot