Hävikinhallinta RFID teknologialla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hävikinhallinta RFID teknologialla"

Transkriptio

1 EAS!D

2 Hävikinhallinta RFID teknologialla Vähittäiskaupassa RFID teknologia on usein liitetty tuotteen liikkeen seurantaan ja paikantamiseen, RFID teknologiaa voi myös käyttää tuotesuojaukseen (EAS). RFID-etiketit sisältävät viivakoodin geneerisen tiedon lisäksi uniikin sarjanumeron, mikä mahdollistaa tunnistamisen jos yksittäinen tuote on myyty vai ei. Aina jos tuote mikä ei ole myyty poistuu myymälästä, RFID antenni hälyttää myymälän uloskäynnillä. EAS!D on näiden järjestelmien nimi ja järjestelmään sisältyy antenni myymälän uloskäynnillä sekä yhteensopivat RFID etiketit mitkä ovat kiinnitetty tuotteisiin. Nämä etiketit poistetaan tai deaktivoidaan kassalla kun tuote on myyty. Miksi valita EAS!D? EAS!D on ihanteellinen ratkaisu hävikinhallintaan jos: Käytät jo RFID-teknologiaa toimitusketjussasi ja haluat käyttää hyödyksesi jo käytössäsi olevia RFID-etiketille varustettuja tuotteita. Olet etsimässä hybridi RT/RFID järjestelmää, mikä mahdollistaa radiotaajuus ja RFID etikettien käytön tuotteissasi ja haluat hitaasti vaihtaa kokonaan RFID teknologiaan. Haluat luotettavan tuotesuojaus järjestelmän, mutta haluat kuitenkin pitää sisäänkäyntisi avoimena. Sinulla on ongelmia tuotteiden kanssa mitkä ovat ostettu muista lähellä olevista liikkeistä, mitkä antavat vääriä hälytyksiä sinun järjestelmässä.

3 EAS!D tarkoittaa: Hyvin suunnitellut, modernit laitteet mitkä sopivat vähittäiskaupan ympäristöön Paras RFID suorituskyky myymälöissä ja poikkeavien etikettien automaattinen filtteröinti ATF-teknologian (Advance Tag Filtering) avulla. Etähallinto varmistaa optimaalisen toiminnan Etähuolto palvelu hoitaa ongelmat välittömästi Suorituskykyisiä deaktivointi ja irrotus laitteet nopeuttavat kassan toimintaa 100% testatut etiketit ja tägit jotka auttavat hävikin hallinnassa Avoimet API:t tehdäkseen integroinnin olemassa oleviin POS ja ERP-järjestelmiin helpoksi.

4 RFID RFID-lukija reader remote management etähallinta & etähuolto remote service palvelu l alamppu m p antenni a lamppu l a m p bsummeri u z z!d Top!D Top on integroitu RFID lukija minkä voi helposti asentaa seinälle tai kattoon käyttämällä melkein näkymättömiä rautakaapelia. Se on kompakti, tyylikäs ja sulautuu jokaiseen myymälään, pitäen myymälän sisääntulon avoimena kun sitä käytetään tuotesuojaus järjestelmänä.!d Top:in elektroniikka on antennin sisällä ja antenniin voidaan lisätä asiakaslaskennan tai jo olemassa olevaan radiotaajuus/akustomagneetti järjestelmän yhteyteen.

5 Verrattuna muihin piilotettuihin järjestelmiin, tämä järjestelmä havaitsee hälyttimet huomattavasti paremmin. Lisäksi asennus on paljon helpompi ja kustannustehokkaampi: ei tarvitse leikata uraa lattiaan.!d Top voidaan asentaa alakaton väliin tai metalli vaijereilla, mikä tekee sen siirtämisen helpoksi jos myymälässä tapahtuu muutoksia.

6 !D Antenni!D antenni on moderni ja avoin mikä asennetaan lattiaan. Antennissa on integroitu RFID-lukija ja siihen saa myös integroitu optioita kuten asiakaslaskurin ja foliokassitunnistimen. Mainospaneelit on myös mahdollista asentaa tähän antenniin. Kun!D antennia käytetään tuotesuojaukseen voidaan siitä tehdä hybridi missä on myös integroituna radiotaajuus 8.2Mhz teknologia. Leveät sisäänkäynnit ovat helposti suojattavissa koska antenni havaitsee molemmilta puolilta yhtä tehokkaasti. lamppu optio: asiakaslaskurit kaksipuolinen antenni mainostila optio: foliokassitunnistin summeri b u z z etähallinta & etähuolto palvelu RFID-lukija

7 RFID etiketit ja tägit - 100% testattu Mikä tahansa EAS järjestelmä toimii parhaiten laadukkaiden etikettien ja tägejen kanssa. Tästä syystä Nedapilla on korkea laatuvaatimus ja kaikki etiketit ja tägit ovat testattu ennen myyntiä. Nedap tarjoaa erikois- RFID tägejä: Vahva lukko, irrotus magneetilla Anti-staattinen ja karkottaa pölyä Kasvava määrä asusteita mitä myydään muotiliikkeissä vaatii erilaisia ratkaisuja tuotesuojaukseen kuin vaatteet. Nedap toimittaa RFID etikettejä suojamaan muodin koko valikoiman kuten vaatteet, kengät, kosmetiikka ja asusteet. Alan parhaat etiketit, jotta antennit voivat olla kaukana toisistaan tai katossa, pitäen sisääntulon avoimena. Valikoima eri muotoja saatavilla (nelilö, ovaali ja korut)

8 Irrottajat Irrottajat ovat sananmukaisesti avain EAS-järjestelmille. Nedapin universaali irrottaja on yhteensopiva eri merkkisten hälyttimien kanssa; sillä saat auki kaikki tyypilliset kovahälyttimet ja lisävarusteet. Meidän irrottajissa on optimaalinen magneetti voimakkuus ja ne ovat kestäviä. Niitä on saatavilla eri versioina, niin että ne sopivat kassapisteelle tai varastoon; tukevasti kiinnitetty joko upotettuna tai pöytäasennettuna, tai kannettava. Koska irrottajat ovat luotettavia ja kovahälyttimet ovat helppo saada irti tuotteista niiden kanssa, nopeutuu kassatoimintosi ja sinun henkilökunta käyttää niitä luottavaisesti.

9

10 USB / ethernet liitäntä kestävä kuori PoE antenni RFID lukija!d POS deaktivointi & aktivointi!d POS on integroitu RFID-lukija mitä käytetään kassalla RFID-etikettejen deaktivoimiseen (tai varastossa etikettien aktivoimiseen). Deaktivoi ainoastaan etikettejä sivuttaa tägit. Deaktivoi aina 30cm etäisyyteen asti riippuen RFID-etiketistä Sillä on pieni kestävä kuori minkä voi asentaa kasspöydän alle. Antenni lukee ainoastaan esineitä lukijan yläpuolella, sivuttaen esineet sen alapuolella, johtuen integroidusta signaalisuojasta.. Erikois aktivointi tila käytetään kun halutaan uudelleen käyttää palautuneita tai lähdesuojattuja tuotteita.

11 Lähdesuojattuja tuotteita Jos soveltaa tuotteisiin RFID etikettejä tai tägejä jo tuotteiden tuotanto tai pakkausvaiheessa, vähittäiskauppa voi hyötyä tästä monesta eri syystä. Tuotteita voidaan seurata koko toimitusketjun aikana. Tuotteet saapuvat myymälään valmiina hyllytettäväksi. Tägit voidaan integroida tuotteeseen huomaamaton ja kestävä. Nedap tarjoaa 100% testattuja etikettejä ja tägejä sekä laajan tietotaidon etikettejen laadun, deaktivointiin ja soveltamiseen. Jos toteutamme projektin asiakkaan kanssa, katsomme että kaikki osalliset osallistuvat ja varmistetaan että investointi on kannattava pitkäaikaisesti. Kun lähdesuojattuja tuotteita saapuvat myymälään voi!d Top tai/ja!d antenni ottaa yhteyttä ennaltaolevaan tietokantaan joka kertoo jos tuote on myyty vai ei.!d POS laitteella voidaan deaktivoida tai aktivoida lähdesuojattuja tuotteita.

12 Etähallinta Koska RFID on kriittinen prosessi vähittäiskauppiaalle, on tärkeää että kaikki järjestelmät ovat aina toiminnassa. Kaikki asennetut lukijat lähettävät automaattisesti tiedon tilastaan Nedapin Device Management palvelulle. Tämä palvelu raportoi poikkeuksista oikeille henkilöille, minuuttien sisällä, joko sinun organisaation sisällä tai määrätylle partnerille. Uudet ominaisuudet ja bugikorjaukset otetaan käyttää yön yli, automaattisesti. Etähuolto Yli 12 vuotta, Nedap on toimittanut järjestelmiä etähuolto palvelulla asiakkailleen. Siitä lähtien yli myymälää on asennettu tämä ominaisuus ja siitä on hyötyä päivittäin. Online järjestelmiä voi valvoa ja huoltaa etänä mistä päin maailmaa tahansa varmistaen järjestelmän toimivuus. Aika ja vaiva saada huolto paikan päälle vähenee dramaattisesti, yli 80% huoltopyynnöistä pystymme hoitamaan etänä. Koska sinun ei todennäköisesti tarvitse saada huoltoa paikan päälle, säästät aikaa ja rahaa, ongelmat on yleensä selvitetty parin tunnin sisältä ilmoituksesta. Ilman turhia matkakuluja.

13 Tulevaisuuden verkkointegraatio Kaikkissa EAS!D laitteissa on avoin API (Application Programming Interface) mitä vähittäiskauppa tai kolmas osapuoli ohjelmistokehittäjä voi käyttää hyödyks kun halutaan integroida kaikki käytössä olevat RFID ratkaisut. Nedap toimittaa laajan dokumentoinnin sekä esimerkki koodia tehdäkseen tämän niin helpoksi kun mahdollista. Sen lisäksi että laitteissa on API myös Device Management palvelun voi integroida. Tämän API:n avulla on mahdollista saada seuranta tiedotteita, päivittää firmware tai vastaanottaa dataa järjestelmästä.

14 Asiantuntemusta myymälä teknologiasta Nedap Retaililla työskennellään ympäri maailmaa toimittaakseen alan parhaita tuotteita, palvelua ja ratkaisuja asiakkailleen joilla on eri tarpeita hävikinhallinnassa, varastohallinnassa ja myymälän valvonnassa. Meidän kekseliäisyys ja yhteishenki sallii meidän toimittaa mittatilaus-ratkaisuja. Me tehdään hallinnoinnin helpoksi sekä parannetaan asiakkaiden ostoselämystä. Ottamalla toistuvat tehtävät meidän tehtäväksi, luodaan aikaa sinulle mitä voit käyttää asiakkaillesi. Ei ole väliä jos sinulla on pieni paikallinen myymälä tai olet iso kansainvälinen ketju, saat hyötyä meidän laajasta valikoimasta ja ideoista. Käy meidän kotisivuilla tutustumassa meidän tarjontaan.

15 Maailmanlaajuinen tuki Nedap Retaililla on laaja verkosto partnereita jotka ovat läsnä jokaisessa vähittäiskaupan markkinoilla. Yhdistämme voimamme paikallisen sekä maailmanlaajuisen tuen kanssa. Koska kaikki Nedapin partnerit ovat sertifioituja partnereita ja jatkuvan koulutuksen alaisia voimme taata korkean laadun, kaikissa maissa. Nedap Retaililla on toimistoja Hollannissa, Ranskassa, Saksassa, Iso Britanniassa, Espanjassa, Kiinassa, Hong Kongissa, Yhdysvalloissa ja Lähi-idässä sekä sertifioituja partnereita yli 90 maassa Nedap Retail offices & certified partners

16

17 FI EAS Finland Oy Hirsalantie Jorvas +358 (0) (0)

Hävikinhallinta vähittäiskaupassa

Hävikinhallinta vähittäiskaupassa EAS + Hävikinhallinta vähittäiskaupassa Vähittäiskauppiaana, asiakkaasi ja tuotteesi ovat huomiosi keskipisteessä. Haluat että niin moni asiakas kuin mahdollista lähtee myymälästäsi tyytyväisenä. Haluat

Lisätiedot

Cube. Kulunvalvonta ja murtovalvonta

Cube. Kulunvalvonta ja murtovalvonta Cube Kulunvalvonta ja murtovalvonta Etähallittu kulunvalvonta ja murtovalvonta Meidän huomio on tehdä vähittäiskaupan hallinnasta helpoksi. Ja kun sanomme helpoksi, tarkoitamme myös sitä. Siksi olemme

Lisätiedot

Tarra- ja kovahälyttimet. !Sense. !Sense kojelauta

Tarra- ja kovahälyttimet. !Sense. !Sense kojelauta Tarra- ja kovahälyttimet Etähuolto palvelu ja tuki Älykäs deaktivointi ja irrottaja!sense!sense Toiminnan hallinta Luokkansa paras antenni EHKÄISE HÄVIKKIÄ. LISÄÄ YMMÄRRYSTÄ. NOSTA TEHOKKUUTTA.!Sense kojelauta

Lisätiedot

Ultra Exit. kulkuaukot. taajuutta käyttäen. Jalusta voidaan. puh:

Ultra Exit. kulkuaukot. taajuutta käyttäen. Jalusta voidaan. puh: Ultra Exit 2.0 tai 2,4 on markkinoiden edistyksellisin ja suorituskykyisin hälyportti. Yhteen Ultra Exitin ZE9050 keskukseen voidaan liittää 4 hälyporttia. Porttien väli voi olla joko 2,0 m tai 2,4 m.

Lisätiedot

RFID-teknologia ja sen hyödyntäminen Case Euroports

RFID-teknologia ja sen hyödyntäminen Case Euroports RFID-teknologia ja sen hyödyntäminen Case Euroports Logis&ikkapäivä, Turun AMK 15.01.2015 Turku Jussi Nummela, TkT Riffid Oy 1 Sisältö Riffid Oy lyhyes& Mikä RFID? Case Euroports 2 Riffid Oy on vuonna

Lisätiedot

Silent Gliss. Kierrekaihtimet

Silent Gliss. Kierrekaihtimet Kierrekaihtimet 2 Ketjukäyttöinen kierrekaihdin Ominaisuudet Hiljainen, huoltoa tarvitsematon erittäin laadukas ketjutoiminen kierrekaihdinjärjestelmä ihanteellinen niin julkisiin tiloihin kuin kotiinkin.

Lisätiedot

RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports

RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports RFID Lab Roadshow 12.03.2014 Turku Jussi Nummela, TkT Riffid Oy 1 Sisältö Riffid Oy lyhyes, EasyRFID- konsep, Case Euroports 2 Riffid

Lisätiedot

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja

Mittausverkko Finland WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN. Wirepas Oy. Jarmo Lehto Toimitusjohtaja WSN-TUTKIMUSTULOSTEN KAUPALLISTAMINEN Wirepas Oy Jarmo Lehto Toimitusjohtaja YITYS Wirepas Oy (Mittausverkko Finland) on 4.5.2010 perustettu suomalainen spin-off Tampereen Teknillisestä Yliopistosta. Omistajat

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports

RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports RFID-järjestelmän toteuttaminen helposti ja edullisesti Case Euroports RFID Lab Roadshow 05.03.2015 Vaasa Jussi Nummela, TkT Riffid Oy 1 Sisältö Riffid Oy lyhyes, EasyRFID- konsep, Case Euroports 2 Riffid

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Uutta Fortnox ohjelmistossa:

Uutta Fortnox ohjelmistossa: Uutta Fortnox ohjelmistossa: Voit lukea lisää uusista ominaisuuksista Versiodokumentista Online Oppaasta. Arkisto Liitetyt Asiakirjat suunniteltu uudelleen... 2 Tallenna ja palauta ALV raportteja... 2

Lisätiedot

R19 Highline -ohjaamon kattohylly ja integroidut osat

R19 Highline -ohjaamon kattohylly ja integroidut osat R9 Highline -ohjaamon kattohylly ja integroidut osat Työselostuksessa kuvataan koko kattohyllyn irrotus ja asennus. Noudata työselostusta komponenttiosien vaihdon tai korjauksen yhteydessä. Irrota ensin

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Idesco EPC. Ajoneuvontunnistus. 12.1.2015 Idesco Oy C00442F 1.01

Idesco EPC. Ajoneuvontunnistus. 12.1.2015 Idesco Oy C00442F 1.01 Idesco EPC Ajoneuvontunnistus C00442F 1.01 Sisältö Yleistä tunnisteiden ja lukijan toiminnasta 3 Lukijan ja tunnisteiden antennien säteilykuviot 4 Idesco EPC-lukijan asennus 5 Erikoistuulilasit 8 Ajoneuvojen

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

Green BEAM. LAX 300 G ristilaser luotitoiminnolla. Vihreät laserlinjat optimaaliseen näkyvyyteen kirkkaissa sisätiloissa

Green BEAM. LAX 300 G ristilaser luotitoiminnolla. Vihreät laserlinjat optimaaliseen näkyvyyteen kirkkaissa sisätiloissa Green BEAM LAX 300 G ristilaser luotitoiminnolla Vihreät laserlinjat optimaaliseen näkyvyyteen kirkkaissa sisätiloissa LAX 300 G ristilaser luotitoiminnolla: suunniteltu sisärakennustöihin 1) Iskunkestävä

Lisätiedot

Elotec Ajax. Aloitus

Elotec Ajax. Aloitus Elotec Ajax Aloitus Onnittelut uudelle Elotec Ajax järjestelmällesi! Tervetuloa uuden sukupolven hälytysjärjestelmän pariin. Uusi langaton teknologia mahdollistaa etäisyyksiä jopa 2000metriin saakka avoimissa

Lisätiedot

RFID LOGISTIIKASSA. Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli

RFID LOGISTIIKASSA. Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli RFID LOGISTIIKASSA Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli Sisältö Tilaaminen RFID:n avulla Tilauksen automaattinen vastaanottokuittaus RFID sisälogistiikassa RFID lähettämössä Lavan tunnistus

Lisätiedot

Aloitus. TellStick Net. Telldus Technologies AB www.telldus.com

Aloitus. TellStick Net. Telldus Technologies AB www.telldus.com Aloitus TellStick Net Telldus Technologies AB Arvoisa asiakas Tämä pikaopas ohjaa sinut asennuksen läpi ja näyttää, kuinka voit käyttää TellStick Netin perustoimintoja. Suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti

Lisätiedot

RFID tekniikan hyödyntäminen Nokia NET:n toimitusketjussa

RFID tekniikan hyödyntäminen Nokia NET:n toimitusketjussa RFID tekniikan hyödyntäminen Nokia NET:n toimitusketjussa Mikko Mertjärvi Toimitusjohtaja Viivakoodi Optiscan Oy 1 NOKIA NET_RFID_EGLO.PPT / 16-05-2005/ M.Parttimaa & J.Keränen Partnerit Hanke toteutettiin

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella 10 2009 5005 Kun uusin tekniikka ja optimaalinen lämmitysjärjestelmä

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit

Rosemount 3051S sähköiset ERS-anturit sähköiset ERS-anturit Uudentasoiset mittausratkaisut erityiskohteisiin Uusi ratkaisu vanhaan ongelmaan Kaikkialta löytyy mittauksia, joiden luotettava toiminta edellyttää sekä aikaa että voimavaroja. Tyypillisiä

Lisätiedot

Muistitko soittaa asiakkaallesi?

Muistitko soittaa asiakkaallesi? webcrm Finland 1 webcrm Finland Muistitko soittaa asiakkaallesi? Riippumatta siitä, oletko myyntipäällikkö, markkinoija vai työskenteletkö HR tehtävissä, voit käyttää CRM ratkaisua erilaisiin tarpeisiin.

Lisätiedot

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen

Palopellit yleisesti ja. FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION / Raimo Perttunen Palopellit yleisesti ja uusi ETPR-palopelti FLÄKTGROUP CORPORATE PRESENTATION 21.3.2017 / Raimo Perttunen Paloturvaa ilmanvaihdon keinoin Paloluokka E estää savun leviämisen E luokiteltu palopelti (palonrajoitin)

Lisätiedot

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy

15.4.2015. 30.05.2007 Capricode Oy Automaattinen Häiriöinfo - oikea ratkaisu tiedotepalvelujärjestelmäksi; häiriö-, vika- ja katastrofitiedotteiden automaattiseen ja reaaliaikaiseen jakeluun 15.4.2015 Sisällysluettelo Häiriötilanteiden

Lisätiedot

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito.

Järjestelmään pystyy tuomaan henkilötiedot muista ohjelmistoista, jolloin riittää vain yhden käyttäjätietorekisterin ylläpito. RFID-lukot RFID-lukko sopii erityisen hyvin kohteisiin, joissa on paljon käyttäjiä ja vaihtuvuus on suurta kuten oppilaitokset, sairaalat, kylpylät ja toimistot. Lukot ovat patteritoimisia ja avaimena

Lisätiedot

- Jarjestelmaasiantuntija Markku Jaatinen

- Jarjestelmaasiantuntija Markku Jaatinen SUOMEN KUNTALIITTO Sairaalapalvelut Terveydenhuollon ATK-päivät 26. - 27.5.1 997 Lahti, Kauppahotelli Grand - Jarjestelmaasiantuntija Markku Jaatinen Telecom Finland Tietojenhallinta Intranetin ja Internetin

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

Automaattinen liukuovijärjestelmä Besam Slim -sarja

Automaattinen liukuovijärjestelmä Besam Slim -sarja Automaattinen liukuovijärjestelmä Besam Slim -sarja Lisävarusteet ja -laitteet Profiilin tyyppi: - Slim - Slim thermo Profiilin viimeistely: - eloksoitua alumiinia, väri toiveen mukaan - maalattu RAL-värillä

Lisätiedot

Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon

Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon Melody - ovikellotuotteet Langattomaan merkinantoon Ovikelloratkaisut langattomasti Melody Pitkä radiokantama tuo lisäetuja Hagerin langattomat ovikellotuotteet soveltuvat merkinantoon suurimpaan osaan

Lisätiedot

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN

ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET YLEISKATSAUS VALIKOIMAAN VALTRAN SUUNNITTE- LEMAT, JÄLLEENMYYJÄN ASENTAMAT LISÄVARUSTEET Valtran alkuperäiset lisävarusteet on suunniteltu jatkuvaa käyttöä varten Pohjolan äärimmäisen

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

WEBINAARIN ISÄNNÄT. Jarno Wuorisalo Cuutio.fi. Petri Mertanen Superanalytics.fi. Tomi Grönfors Brandfors.com

WEBINAARIN ISÄNNÄT. Jarno Wuorisalo Cuutio.fi. Petri Mertanen Superanalytics.fi. Tomi Grönfors Brandfors.com WEBINAARI 3.11.2015 Mitä Tag Management on käytännössä ja miten se vaikuttaa analytiikkaan? Petri Mertanen, Super Analytics - @mertanen Jarno Wuorisalo, Cuutio - @jarnowu Tomi Grönfors, Brandfors - @groenforsmethod

Lisätiedot

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0

DNA Netti. DNA Netti - Käyttöohje v.1.0 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti asennus...

Lisätiedot

WEBINAARI Mitä Tag Management on käytännössä ja miten se vaikuttaa analytiikkaan?

WEBINAARI Mitä Tag Management on käytännössä ja miten se vaikuttaa analytiikkaan? WEBINAARI 7.4.2016 Mitä Tag Management on käytännössä ja miten se vaikuttaa analytiikkaan? Petri Mertanen, Super Analytics - @mertanen Jarno Wuorisalo, Cuutio - @jarnowu Tomi Grönfors, Brandfors - @groenforsmethod

Lisätiedot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot

INNOVATIIVISET TUOTTEET ATENA RUNNER NOPEA ASENNUS. laatukatot ATENA INNOVATIIVISET TUOTTEET RUNNER NOPEA ASENNUS laatukatot ` päällekkäin tai puskuun antikorroosiokäsittely antibakteerinenkäsittely sertifioitu järjestelmä korkealuokkaiset materiaalit erittäin kestävät

Lisätiedot

Toimitusjohtajan katsaus tilikauteen

Toimitusjohtajan katsaus tilikauteen Toimitusjohtajan katsaus tilikauteen 01.04.2018 31.12.2018 ole enemmän: Nordic ID Oyj on suomalainen teknologiayritys, jonka IoT -ratkaisut mahdollistavat esineiden yksilöllisen tunnistettavuuden ja seuraamisen.

Lisätiedot

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään

Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukon asettelu Kotihälytin järjestelmään Lukkojen EH-LP-808A, 908, 905 asettelu osaksi Kotihälytin järjestelmää Ennen asettelujen aloittamista: 1. Sormenjälkilukon (EH-LP-808A) tai koodilukon (EH-LP-908

Lisätiedot

NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET

NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET NANO90 OHJELMOINTI- JA KÄYTTÖOHJEET LUKON YLEISET TIEDOT Ohjeen yhteensopivuus Tämä ohje on yhteensopiva kaikkien NANO90-mallien kanssa. Lukkojen asetukset toimituksen yhteydessä Lukot toimitetaan tehdasasetuksilla,

Lisätiedot

Ajovalojen deaktivointi. Toiminta. Aktivointi. Ajovalot (kaukovalot, lähivalot, lisäkaukovalot ja takasumuvalot) sammutetaan automaattisesti,

Ajovalojen deaktivointi. Toiminta. Aktivointi. Ajovalot (kaukovalot, lähivalot, lisäkaukovalot ja takasumuvalot) sammutetaan automaattisesti, Toiminta Toiminta Ajovalot (kaukovalot, lähivalot, lisäkaukovalot ja takasumuvalot) sammutetaan automaattisesti, kun ajoneuvo on paikallaan. Valot sytytetään uudelleen, kun toiminto deaktivoidaan tai ajoneuvo

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat

Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat Frenger kattosäteilijät - kun laatu ja tehokkuus ratkaisevat Frenger comfortluokan kattosäteiljiä Ely keskus Mikkeli HKE säteilijä sileällä pinnalla Kone Design Center,HKE reijitetyllä pinnalla FRENGER

Lisätiedot

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt

INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt INTEGROITU VALAISINRATKAISU X-reunamuodolla varustetut ROCKFONalakattolevyt ja Fagerhult Notor REC LED Mukautettu ratkaisu Kun ROCKFONin tyylikäs X-reunamuoto yhdistetään Fagerhultin uppoasennettaviin

Lisätiedot

ELEKTRONINEN TERMOSTAATTI

ELEKTRONINEN TERMOSTAATTI ELEKTRONINEN TERMOSTAATTI KÄYTTÖOHJE OND-900 YLEISTÄ OND-900 on järkevä termostaatti, tarkoitettu lähinnä sähköpattereihin ja korvaamaan kaksoismetallitermostaatti OND-900 antaa ilman näppäilyjä tasaisen

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä UUSI TEKNOLOGIA VAHINKOJEN TORJUNTA ERITTÄIN TARKKA TURVALLISUUS Uusi 3M Dynatel M sarjan paikannus- ja merkintäjärjestelmä HELPPOA KUIN PUHELIMEN KÄYTTÖ...

Lisätiedot

RFID ja etäanturit sovelluksia ja uutta teknologiaa. Kaarle Jaakkola 13.4.2011 VTT Technical Research Centre of Finland

RFID ja etäanturit sovelluksia ja uutta teknologiaa. Kaarle Jaakkola 13.4.2011 VTT Technical Research Centre of Finland RFID ja etäanturit sovelluksia ja uutta teknologiaa Kaarle Jaakkola 13.4.2011 VTT Technical Research Centre of Finland 2 RFID massasovellukset UHF-passiivi HF-passiivi NFC MMID erikoissovellukset Anturi-RFID

Lisätiedot

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi LATAA ILMAINEN milwaukeetool.fi VARASTOINVENTAARION HALLINTA ONE-KEY antaa sinulle täydellisen katsauksen varastoinventaarioosi huolimatta siitä, oletko työmaalla vai toimistolla. Mitkä työkalut ovat työmaalla

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

OSA 1 LUKON ASENNUS JA KYTKENTÄ. Lukon asennusosat

OSA 1 LUKON ASENNUS JA KYTKENTÄ. Lukon asennusosat Tämä on Rollock WLAN-lukon ja lukijalaitteen käyttöönotto-ohje. Osassa 1 kuvataan lukon asennus ja kytkentä. Osassa 2 kuvataan lukijan asennus ja kytkentä. Osassa 3 kuvataan käyttöönotto, joka on molemmille

Lisätiedot

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Käyttöohje WALKMAN on Sony Corporationin kuulokestereotuotteisiin liittyvä rekisteröity tavaramerkki. on Sony Corporationin tavaramerkki. NW- E55/75 2004 Sony

Lisätiedot

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa.

I T. SurePath. Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath Järjestelmä on täysin yhteensopiva kaikkien DALI hyväksyttyjen turva- ja poistumistievalojen kanssa. SurePath on DALI pohjainen turvavalaistuksen valontajärjestelmä joka tarjoaa täysin yhteensopivan

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

PUNTA älykkäät lukitusratkaisut

PUNTA älykkäät lukitusratkaisut ÄLYKKÄÄT LUKITUSRATKAISUT Soveltuvuus Älykkäät lukitusratkaisut soveltuvat erityisesti suuriin kohteisiin, joissa käyttäjien vaihtuvuus on suurta ja kulkuoikeuksien hallinnointi on työlästä. Tyypillisiä

Lisätiedot

inet Box Asennusohje

inet Box Asennusohje Asennusohje Sivu 2 Sisällysluettelo Käytetyt symbolit... 2 Asennusohje Turvallisuusohjeita... 2 Käyttötarkoitus... 2 Toimituksen sisältö... 2 Mitat... 3 Liitännät / säätölaitteet... 3 Näytöt... 3 Asennus...

Lisätiedot

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com

24/7. Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella. Aina käytössä. www.ecl.portal.danfoss.com Käytä ECL Comfortia etänä - tietokoneella tai älypuhelimella ECL Portal on tietoliikennesovellus, jonka avulla pystyt etäohjaamaan kaukolämmitysjärjestelmääsi. ECL Portalia on helppo käyttää, olit sitten

Lisätiedot

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava

SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava SISÄKATOT JOTKA VENYVÄT MIELIKUVITUKSESI MUKAAN uudistuva, tyylikäs, helposti asennettava Lounge & Spa tilat Finnair ulkomaanterminaali T2, Helsinki-Vantaa AINUTLAATUISESTI RAJATON BARRISOL venyttää katot

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak 5040XXXXXX ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak SARJA SISÄLTÄÄ FI TVM110 KESKUSYKSIKKÖ JOHTOSARJA IRROTA AJONEUVON AKKU GPS ANTENNI GSM ANTENNI KIIHTYVYYSANTURI TARVIKEPUSSI TEKNISET TIEDOT Mitat...104 x 75 x 27

Lisätiedot

Backup Exec 3600 Appliance

Backup Exec 3600 Appliance Backup Exec 3600 Appliance Markku A Suistola Principal Presales Consultant Parempaa varmistusta kaikille! Ohjelmisto Appliance Pilvi Virtuaalisen ja fyysisen ympäristön suojaus 2 Perinteinen ratkaisu usein

Lisätiedot

Besam Automaattinen Ovijärjestelmä

Besam Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Automaattinen Ovijärjestelmä Slim ja Slim Thermo Slim ja Slim Thermo Automaattisen Besam Slim -ovijärjestelmän perusversio on saatavana myös teleskooppisena tai tavallisella tai kääntyvällä paniikkisaranatoiminnolla

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa

Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Loogisempaa sisälogistiikkaa: tuotteiden yksilöinti ja tuotetietojen hallinta verkkokaupassa Tomi-Pekka Juha, Sector Manager, GS1 Finland Oy 08.10.2015 Sisältö GS1 Finland GS1 ja verkkokauppa GS1 järjestelmä

Lisätiedot

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta

Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Lighting Suorakulmainen SlimBlend Erinomainen teho, edistynyt hallinta Suorakulmainen SlimBlend, upotettava Toimistostandardien kanssa yhteensopivalle laadukkaalle valaistukselle on kysyntää. Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare

Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare Langaton Hoitajakutsujärjestelmä Avsec MultiCare Useat lisätoiminnot kuten poistumisvalvonta, Dect- ja GSM hälytykset Sairaalat Terveyskeskukset Hoitokodit Palvelutalot Joustava kokonaisuus luo perustan

Lisätiedot

SuperWISE II / SuperWISE SC II

SuperWISE II / SuperWISE SC II SuperWISE II / SuperWISE SC II WISE-järjestelmän tiedonsiirtoyksikkö LYHYESTI SuperWISE on tiedonsiirtoyksikkö, joka kokoaa kaikki tiedot antaakseen yleiskuvan WISE-järjestelmästä. Lukee ja jakaa IC Designissä

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim

Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim Automaattinen Ovijärjestelmä Besam Slim Lisävarusteet ja -laitteet Profiilin tyyppi: - Slim - Slim Thermo Profiilin viimeistely: - anodisoitu alumiini, väri toiveen mukaan - maalattu RAL-värillä tyyppi:

Lisätiedot

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta

Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Taito Shop ketju 10 vuotta Tarina yhteistyöstä ja kasvusta Yhteistyöstä menestystä Forma messut on Taito Shopketjun myymälöille tärkein sisäänostotapahtuma ja paikka kohdata tavarantoimittajia. Siksi se

Lisätiedot

Selvitysraportti. MySQL serverin asennus Windows ympäristöön

Selvitysraportti. MySQL serverin asennus Windows ympäristöön Selvitysraportti MySQL serverin asennus Windows ympäristöön IIO30200 / Jouni Huotari Arto Sorsa / F3900 CREATIVE COMMONS LISENSOITU http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/1.0/fi/ 26.4.2010 1 SISÄLTÖ

Lisätiedot

MATERIAALI. Leveys (W)

MATERIAALI. Leveys (W) Johdinsiteet RFID-sirulla T50RFID - ow Frequency (F) ja High Frequency (HF) Johdinsiteet RFID-sirulla tarjoavat innovatiivisen ratkaisun mm. tuotteiden, työkalujen, mittalaitteiden ja varastojen turvalliseen

Lisätiedot

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3xcite-järjestelmän esittely Tämän päivän rakennusten hallinnointi ja valvonta on aina vain kehittyneempää. Rakennusautomaatiojärjestelmä tulee räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeiden

Lisätiedot

Emergence Palvelukonsepti

Emergence Palvelukonsepti Emergence Palvelukonsepti Huoletonta ja älykästä valvontaa Emergence palvelukonsepti koostuu kahdesta palvelumallilla toimitettavasta aloituskokoonpanosta: kamera- tai työmaavalvonnasta. Kameravalvonta

Lisätiedot

2015 P R O F I I L I T

2015 P R O F I I L I T 2015 5 Kaksitoista korkealaatuista alumiiniprofiilia ja laaja valikoima tarvikkeita, jotka laajentavat LED-nauhojemme käyttömahdollisuuksia ja helpottavat asennusta. Profiilit toimivat suojana, antavat

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Toimitusketjun hallinnasta vähittäiskaupan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja optimointiin

Toimitusketjun hallinnasta vähittäiskaupan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja optimointiin Toimitusketjun hallinnasta vähittäiskaupan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja optimointiin Tammiseminaari Tommi Ylinen Kokonaisvaltaista vähittäiskaupan suunnittelua, analytiikkaa ja optimointia ennustepohjaisesti

Lisätiedot

e-sense Organic Plug and play

e-sense Organic Plug and play e-sense Organic e-sense Organic Plug and play e-sense Organic on työpaikoille kehitetty langaton valonohjausjärjestelmä. Kaikissa valaisimissa on tunnistin, joka reagoi läsnäoloon ja päivänvaloon. Jokainen

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus

ProAir erinomainen valon laatu ja energiatehokkuus Lighting ProAir erinomainen valon laatu ja energia ProAir ProAir on tyylikäs, pienikokoinen ledikohdevalaisin, jota voidaan räätälöidä käyttökohteen tarpeiden mukaan. Valaisin toistaa värit erinomaisesti

Lisätiedot

SuperWISE II / SuperWISE SC II

SuperWISE II / SuperWISE SC II SuperWISE II / SuperWISE SC II WISE-järjestelmän tiedonsiirtoyksikkö LYHYESTI SuperWISE on tiedonsiirtoyksikkö, joka kokoaa kaikki tiedot antaakseen yleiskuvan WISE-järjestelmästä. Lukee ja jakaa IC Designissä

Lisätiedot

in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin!

in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin! in.touch 2 Yhdistä altaasi helposti Internetiin! Yksinkertaisimmat asetukset in.touch 2 eliminoi kaikki Internetiin yhdistämisen monimutkaisuudet ja muuttaa älypuhelimesi tai tablettisi ultimaattiseksi

Lisätiedot

dametric AGS-anturi HUOLTOKÄSIKIRJA AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8)

dametric AGS-anturi HUOLTOKÄSIKIRJA AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8) dametric AGS-anturi AGS-XXX Service Manual FI.docx Lokakuu 12, 2010 / BL Sivu 1 (8) Sisältö 1 Yleistä... 2 2 Anturin asennus ja poisto... 3 3 Kotelon ja putken välinen liitos... 4 4 Kärjen ja kotelon välinen

Lisätiedot

AFSA/H/U AFSA/H/U PAKOKAASURADAT. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158

AFSA/H/U AFSA/H/U PAKOKAASURADAT. OUREX OY Mäkirinteentie 3 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 Faksi (03) 212 8158 AFSA/H/U Vahvasta itsekantavasta alumiiniprofiilista johon on integroitu ohjauskisko. Pakokaasurata voidaan varustaa säädettävillä kannakkeilla, jotka saa helposti kiinnitettyä seinään tai kattoon. AFSA

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Hälytyskeskus antaa ilmoituksen, ja samalla sää heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa

Lisätiedot

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit 1. Tulosta tarrat nopeasti ja vaivattomasti Bradyn BMP 21 tulostimella. Tulostin tunnistaa käyttämäsi tarratyypin, lisää tekstit ja tarvittaessa symbolit ja tee johdin- ja kaapelitarrat, rasiatarrat, paneelin

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

Interfacing Product Data Management System

Interfacing Product Data Management System Interfacing Product Data Management System Tekijä: Työn valvoja: Mats Kuivalainen Timo Korhonen Esitelmän sisältö Työn suorituspaikka - Ideal Product Data Oy Käsitteitä Työn tavoitteet Työn tulokset 1/5

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

Asteri Laskutus (Dos)

Asteri Laskutus (Dos) Asteri Laskutus (Dos) Vuosipäivitys 3.11.2007 Päivityksen asentaminen... 4 Uudelle koneelle siirtäminen... 6 - pikakuvake Vistan työpöydälle... 7 Tulostaminen kun tulostaminen ei onnistu... 11 - tulostaminen

Lisätiedot

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI

LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI LATAUSPISTE TALOYHTIÖILLE VAIVATTOMASTI ÄLYKÄS, TURVALLINEN JA LAAJENNETTAVA RATKAISU Liikenne sähköistyy, samoin autopaikat. Tarjoamme taloyhtiöille helpon ja turvallisen ratkaisun sähköautojen lataamiseen

Lisätiedot