SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish"

Transkriptio

1 Smart Repair - työkalut SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish

2 A SYSTEM Kuidut ja verhoilu - korjaus B1 SYSTEM Muovi, nahka ja vinyyli - korjaus B2 SYSTEM Pintarakennekorjaussarja Tuotenumero: HB Fabric and velour system A Järjestelmä mahdollistaa kuitujen ja verhoilun korjauksen, jolla saadaan laadukas ja huomaamaton lopputulos. Peruspakkaus sisältää 40 eriväristä kuitutäytettä, joita voidaan sekoittaa keskenään täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lopuksi korjaus kyllästetään, jotta sille saadaan likaa ja vettä hylkivä suojakerros. Tuotenumero: HB A Guard 150ml aerosoli kuitusuoja. Tuotenumero: HB Plastic, Leather and Vinyl System B1 Oikeanlaisen tartunta-aineen, joka sopii kaikenlaisiin töihin, löytäminen on käyttäjälle usein hankalaa. HBC System B1 sopii muovin, nahan ja vinyylin korjaamiseen. Mahdollistaa kovan ja joustavan sekä ulkoisten ja sisäisten muoviosien korjauksen, kuten puskurit tai kojelaudat. Samalla aineella voidaan paikata kaikenlaiset nahat ja vinyylikomponentit. System B1 sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja tartunta-aineet, joita työn suorittamiseen alusta loppuun tarvitaan. System B1:n sisältämät tartunta-aineet sisältävät erikoisvalmisteisen kuuma-sula tartunta-aineen, kemiallisesti aktivoitavan tartunta-aineen kovalle muoville sekä joustavan ja jäykän tartunta-aineen. Plastic, Leather and Vinyl System B1 on täydellinen sarja, joka sisältää puhdistus-, pohja- ja vahvikeaineet sekä työkalut, jotka mahdollistavat muovi-, nahka- ja vinyyliosien korjauksen. Täydellinen lopputulos viimeistellään kopioimalla pinnan muoto, jolla saadaan täydellinen lopputulos. Tuotenumero: HB Texture coat kit System B2 Täydellinen tuote kaikkeen pintakorjaukseen, joka sopii erilaisille pinnan rakenteille. Tämä on markkinoiden täydellisin pintarakennekorjaussarja. Sisältää Mouldmaker-työkalun, joka on kehitetty kopioimaan kaikenlaisia pinnan rakenteita. System B2 sisältää: spray mahdollistaa viisi erilaista pintaa: karkea, keskikarkea, hieno, tasainen ja karkeantasainen. Kaksi eri pohjamaalia: ohut- sekä hiontapohja, joka täyttää naarmut ja reiät, joita on jäänyt korjaustäytön jälkeen.

3 B3 SYSTEM Muovi-, nahkaja vinyyli-värien sekoitus B4 SYSTEM Nahka ja muovi spray - korjaus B6 SYSTEM Muovin korjaus Tuotenumero: HB System B3 Aqua Perusvärien sekoitus on tarkoitettu muovi-, nahka- ja vinyylimaaleille. Saadaan täydellinen väriaineen vastaavuus pehmeille, koville ja joustaville materiaaleille kuten nahka, kuitu, vinyyli, muovi ja lasikuitu. System B3 Aqua sisältää värimallit, kiilto järjestelmän, sekoitus kirjan (kaavat), pohjamaalit, lisäaineet jne. Tuote on saatavilla sekä liuotin- että vesipohjaisena. Kaikki värit ja kiillot tarttuvat pintaan kuin pintaan, joka tekee tästä tuotteesta välttämättömän kaikille, jotka pintakorjaavat muovia, nahkaa, kuituja tai vinyyliä. Tuotenumero: HB Spray color system B4 Spray colour system B4 tarjoaa valikoiman spraymaaleja nahan, kuidun, vinyylin, muovin ja lasikuidun sävyttämiseen. B4 sopii kaikkiin pehmeisiin, koviin ja joustaviin materiaaleihin. Tuotenumero: HB Plastic welding kit B6 Colour Matching System Tuotenumero: HB Spektrometri ja ohjelma HBC System Smart Repair työkalusarja sisältää mielenkiintoisen ratkaisun vuosia vanhaan ongelmaan, kuinka saada väri vastaamaan tarkasti ja huomaamattomasti kohteen alkuperäistä värisävyä. Tuotenumero: HB Trolley mobile Täydellisesti varusteltu työkaluvaunu. Vaunu on tarkoitettu ammattilaiselle, joka tekee pintakorjauksia päivittäin. Vaunu sisältää kaikki tarvittavat tuotteet, joita yleisesti tarvitaan Smart Repairkorjauksissa: täyttöprässi, kynäruisku, lämmitysrauta jne.

4 CHIPFIX SYSTEM Naarmujen ja kiveniskujen korjaukseen kaikenlaisiin autoihin Tuotenumero: HB Chipfix system CHIPFIX SYSTEM tarjoaa ensimmäistä kertaa itsenäinen ja nopea ratkaisu maalipinnan kiveniskujen, kulumisen ja naarmujen häivyttämiseen ajoneuvoissa. Tämä on edullisin tapa pienien maalivaurioiden korjaamiseen. Yhdistämällä uusi tekniikka ammattilaisen taitoon CHIPFIX korjaus tuottaa syvätäytön, kiillon ja kuivumisen nopeasti minuuteissa. CHIPFIX korjaus tuottaa syvätäytön, kiillon ja kuivumisen nopeasti minuuteissa. Before After Järjestelmä mahdollistaa kiveniskujen ja naarmujen täytön ja pinnan tasoituksen ja kiillotuksen, jota on lähes mahdoton huomata ihmissilmällä. Chip Fix system 1K system tarjoaa valtavia etuja verrattuna olemassa oleviin ratkaisuihin. Ominaisuudet: Tällä hetkellä valittavana 16 1K väriä Sisältäen hopeasävyte Ei sisällä isosyaniittia Todella kestävä Laadukas rakenne nopeat tulokset Korkea kiilto Erittäin nopea kuivuminen Kestää kiillotuksen Läpikuultamaton Voidaan ruiskuttaa tai sivellä UV kestävä Kutistumaton Helppo värivastaavuus Ei tarvitse täytteitä tai pohjia

5 Spot Repair System Tuotenumero: HB Spot repair system C Sekoita kaikki automaalit parhaalla mahdollisella tarkkuudella. System C sisältää noin 75 väriä kattaen kaikki metalli- ja muut väriaineet. Työn suorittaminen onnistuu parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Maalilla on mahdollista peittää naarmut ja kiveniskut, jolloin poistetaan vain ylimääräinen maali.

6 WINDSCREEN REPAIR Tuulilasin korjaussarja ammattilaisille the perfect start to an excellent finish Tuotenumero: HB00.617G3 Windscreen repair system D Pro G3 System D on kehitetty laminoitujen auton lasien vaurioiden korjaukseen. Tekniikan avulla voi häivyttää vaurion lasissa, palauttaa lasin alkuperäisen vahvuuden sekä estää vauriokohdan etenemisen lasissa. HBC Systemsin uusin lasikorjaussarja D Pro G3. Vallankumouksellisella D Pro G3:lla saadaan laadukas lopputulos nopeasti ja kustannustehokkaasti. Markkinoiden paras DUALX2 hartsi:

7 Windscreen RePLACEMENT Kit Tuulilasin irrotus ja asennussarja ammattilaisille - Täydellinen sarja tuulilasin vaihtotyöhön. HBC on kehittänyt sarjan sekä liimatuille että kumiasennetuille tuulilaseille. Sarjalla mahdollista kaikenlaisten tuulilasien irrottamisen, auton malli tai koko ei rajoita tätä. HBC Systemsin valmistamat veitset ja kaapimet on suunniteltu erityisesti vaikeisiin paikkoihin. Asennuskahvat ja kumipäällysteiset imukupit ovat ideaalinen yhdistelmä lasin, marmorin, graniitin ja muiden sileiden pintojen tarttumiseen. Uusi Tuulilasin poistosarja sekä Tuulilasin asennussarja Part no Universal Lock Out Tool Set. The Universal Lock Out Tool Set on suunniteltu erityisesti vaikeille kohteille, mikäli tuulilasin poistaminen ei onnistu perinteisillä menetelmillä. Part no Complete Windscreen Replacement System Sarja sisältää asianmukaiset työkalut liiman ja uretaanin leikkaamiseen tuulilasin ja muiden autonlasien ympäriltä.

8 Tuotenumero: HB Aluminum wheel repair System E3 Nyt on mahdollista korjata edullisesti ja tehokkaasti naarmut ja vauriot alumiinivanteista. Korjauksen hinta on yksiselitteisesti verrannollinen vaurion koosta. Yksi asia on selvä: Vanteiden korjaus on järkevää kaikkien kannalta. System E3 on täydellinen sarja, sisältäen täyteaineen ja spraysävytteen yleisempien alumiinivanteiden korjaukseen. Kun vaurio on maalattu, saadaan täydellinen lopputulos kevyellä kerroksella kirkaslakkaa. ALLOY WHEEL REPAIR Polishing repair system Alumiini vanteille Moottoripyörän osille Alumiinin kiillotukseen Muovisille ajovaloille Tuotenumero: HB Polished aluminum rim repair system Uusille kiillotetuille alumiinivanteille käytetyille ja uusille autoille. Tuotteella voit korjata monenlaisia vaurioita esimerkiksi kiillotetuista alumiinivanteista sekä moottoripyörien alumiiniosista. Tyypillisesti korjattava vaurio on pysäköitäessä sattunut naarmu jalkakäytävän kivetyksestä. Tuotteen käyttäminen on helppoa, tähän ei edes tarvita koulutusta, riittää kun levität aineen ja kiillotat kohteen. * Tuotteella on rajoituksensa, kuten syvät ja vaikeasti vaurioituneet kohdat. Nämäkin saadaan näyttämään paremmalta kirkasteen avulla.

9 Tuotenumero: HB Alloy Wheel paint system ALLOY WHEEL REPAIR Alumiinivanteen korjausmaali Wheel Bastard Alloy Wheel Paint System on markkinoiden kehittynein, jo neljännen sukupolven, helppokäyttöinen korjausmaali. HBC Systemsin kehittelemä Alloy Wheel Paint System on pakollinen kaikille, jotka haluavat saada tehtaan lopputuloksen paikkamaaluksella. Markkinoiden monipuolisin ALLOY WHEEL REPAIR MACHINE Tuotenumero: HB Alloy Wheel Repair Machine Laite on suunniteltu naarmuuntuneiden tai syöpyneiden alumiinivanteiden korjaukseen ja kunnostamiseen. Laite puhdistaa, korjaa ja kiillottaa vanteet nopeasti ja laadukkaasti. Mukaan kuuluu kattava aloitussarja sekä yksilöllinen koulutus. Laite mahdollistaa merkittävästi lisätuloja nykyisille ja uusille korjaamoille.

10 CARAVAN REPAIR Tuotenumero: HB Caravan system E1 Pienen vaurion takia ei kannata enää vaihtaa koko kylkeä matkailuajoneuvosta. Työ on erittäin aikaa vievää sekä samalla kallista. Caravan System E1:n avulla saadaan täydellisesti viimeistelty lopputulos erityisillä työkaluilla. Tyhjiöpumppu, tasokisko sekä tasomuotti, joilla kopioit alkuperäisen muodon korjattuun kohtaan. Innovatiivinen Ammattilaiselle Patentoitu The Press wrote: Ingenious system for repairing aluminium plates on mobile-homes, caravans and trailers. Miksi vaihtaa matkailuajoneuvon koko kylki pienen vaurion vuoksi? Työ vie paljon arvokasta aikaa ja on erittäin epäedullinen ratkaisu. Tuotenumero: HB Master Caravan Trolley Vaunu sisältää seuraavat kokonaisuudet: System E: Complete caravan dent repair system System E: Caravan spot repair system System E: Upgrade system E caravan repair System E: Plastic polish system System B6: Plastic welding system System H: Air cleaning system Pintatyökalu, sekoitus kärki, täyttölaite, tarkastusvalo Tuotenumero: HB Standard Caravan Trolley Vaunu sisältää seuraavat kokonaisuudet: System E: Complete caravan dent repair system System E: Caravan spot repair system System E: Upgrade system E caravan repair Pintatyökalu, sekoitus kärki, täyttölaite, tarkastusvalo

11 Tuotenumero: HB Trolley Master TROLLEY MASTER Smart Repair yhdessä paketissa Slide hammer G30 HEADLIGHT REPAIR SYSTEM Headlight Repair System tarjoaa mahdollisuuden palauttaa ajovalojen linssin kiillon helposti ja nopeasti, mutta kustannukset jäävät kuitenkin vain murto-osaan umpion vaihtamisesta. Tuotnenumero : HB Polycarbonate headlight clearcoat system Uusi tapa taistella hajuhaittoja vastaan ilman kemikaaleja Tuotnenumero : HB Ozon Machine Käyttämällä patentoitua UV-C & Ozone tekniikkaa voidaan ehkäistä ja poistaa hajuhaittoja. Tekniikka on palkittu EU:n ympäristö tunnustuksella Cleaner technology -kategoriassa. System H, UV-C & OZONE Technology

12 PDR Paintless Dent Removal Maalipintaa rikkomaton oikaisu G8 system Tuotenumero: HB Pieni sarja: G Mini 8 Kit G14 system Tuotenumero: HB Perus sarja: G Basic 12 Kit ja kuljetussalkku G8 G- Basis 14 tool kit G14 G30 system Tuotenumero: HB Laaja sarja: G Premium Kit, 30 työkalua, lisävarusteet ja kuljetussalkku G30 G- premium 30 tool kit

13 Dent Repair Mini Kit Tuotenumero: HB Dent Repair Mini sarja on täydellinen työkalu pienten lommojen oikaisuun. PDR Paintless Dent Removal Maalipintaa rikkomaton oikaisu Tuotenumero: Magnetic and PDR Tool System Magnetic and PDR Tool System Tuotenumero: Magnetic PDR Tool Silmän ja käden koordinaatio on vaikein asia harjoiteltaessa lommojen oikaisua Paintless Dent Repair(PDR)-menetelmällä. Harjoitus kestää useita tunteja tai päiviä ennen kuin oikea kohta työkalulle löytyy varmasti.

14 A System B1 System B2 System B3 System Kuitujen korjaus Muovin korjaus Nahan korjaus Vinyylin korjaus Puskurin korjaus Pintarakennekorjaus on tarkoitettu muovi-, nahka- ja vinyyliosien pintavaurioille. Muovimaalin sekoitus Vinyylimaalin sekoitus Nahkamaalin sekoitus Fabric Coat 20 Kangaspinta aerosoli Leather Coat 10 Nahkapinta aerosoli B4 System 30 Muovipinta aerosoli F Scanning System Muovi, nahka ja vinyylin kopiointi E Painted Rim System E Polished Rim System B Mini Bumper Repair Puskurin korjausjärjestelmä B6 Plastic Welding System B Mini Plastic Kovan muovin korjaus Trolley Mobile Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 Trolley L Trolley XL Trolley XXL Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 C + + +

15 C System Automaalin kohdekorjaus D System D Pro G3 Tuulilasin korjausjärjestelmä Dpro G3 H System Ilman puhdistus järjestelmä E System Matkailuajoneuvon pintakorjaus D System Tuulilasin korjausjärjestelmä D Headlight Repair Ajovalon korjaus G8 system G14 system G30 system Slidehammer system Dent repair starter - G Mini 8 Dent repair semi - G Basic 14 Dent repair profi - G Premium 30 Kuumaliima oikaisujärjestelmä G 8 G14 G30 Dent lifter PDR Trolley PDR Trolley Prof Trolley Premium Vaunu sisältää Vaunu sisältää Vaunu sisältää G 30 Slidehammer kit profesional G30 Slide hammer G 30 Slidehammer kit profesional G30 Slide hammer + Additional 15 Tools A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 C Slidehammer kit profesional G30 + Slide hammer G30

16 TRAINING Tie menestykseen HBC system and social media: SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish Koulutus on tärkeä osa uutta Smart Repair tuoteperhettä. Koulutuksen ansiosta voi olla varma, että selviää kaikista haasteista ja ymmärtää mahdollisuudet, joita tuotteet tarjoavat. Perustana koulutukselle on vankka kokemus sekä ammattitaito, joita HBC on tarjonnut ympäri maailman Työpaikalla järjestettävä koulutus on mahdollinen, jos koulutetaan useampi henkilö. Työpaikalla järjestettävään koulutukseen kerätään kaikki koulutettavat yhteen ja järjestetään koulutus yhdessä paikassa, jossa myös Smart Repair tuotteita tullaan käyttämään. FINNTEST OY Olarinluoma 16, Espoo Puh Fax finntest.fi FINNTEST OY LOGISTIIKKAKESKUS Olarinluoma 14, Espoo Puh Smart Repair Blog HBC SYSTEM Hobrovej 963 dk9530 Stovring Denmark Tel Fax Copyright HBC SYSTEM - SMARTTOOL PRODUCTION APS/SMARTTOOL HOLDING APS. All rights reserved HBC system Smarttool Production. Subject to omissions and alterations.

TUOTEKUVASTO PINTAKÄSITTELY / KORIKORJAUS LAKAT JA POHJAMAALIT KORILIIMAT / TIIVISTEMASSAT HIONTATUOTTEET

TUOTEKUVASTO PINTAKÄSITTELY / KORIKORJAUS LAKAT JA POHJAMAALIT KORILIIMAT / TIIVISTEMASSAT HIONTATUOTTEET LAKAT JA POHJAMAALIT KORILIIMAT / TIIVISTEMASSAT HIONTATUOTTEET PAKKELIT / KORIKITIT VOITELU- / IRROITUSAINEET PUHDISTUS- / LIUOTINAINEET MAALIT / PINNOITTEET LIIMAT MUOVINKORJAUSTUOTTEET VAHAT TEIPIT

Lisätiedot

Hiomatarvikkeet. Tuoteluettelo

Hiomatarvikkeet. Tuoteluettelo Hiomatarvikkeet Tuoteluettelo Mirkan tuotantolaitos ja pääkonttori Jepualla. >> Mirka kuuluu KWH konserniin ja on yksi maailman suurimmista hiomatuotteiden valmistajista. Innovatiivisen tutkimusja kehitysohjelmansa

Lisätiedot

Tuotekuvasto 2009 Tuloksentekovälineet maalaukseen ja kolarikorjaukseen

Tuotekuvasto 2009 Tuloksentekovälineet maalaukseen ja kolarikorjaukseen Tuotekuvasto 2009 Tuloksentekovälineet maalaukseen ja kolarikorjaukseen CORA Refinish Oy CORA Refinish maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita.

Lisätiedot

Materiaalivarastot kuntoon

Materiaalivarastot kuntoon Asiakaslehti 4/14 Materiaalivarastot kuntoon Materiaalivarastot kuntoon Oikea tuote ja määrä, oikeaan aikaan Korjausmaalauksessa käytettävien materiaalien hankinta ja tuotevarastojen ylläpito voi olla

Lisätiedot

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua Uusi kirkaslakka Permasolid HS pikakirkaslakka 8800. Supernopea kuivatus. MyTraining

Lisätiedot

Asiakaslehti 1/14. Messuextra

Asiakaslehti 1/14. Messuextra Asiakaslehti 1/14 Messuextra Hyvä automaalauksen ammattilainen SATA tuoteuutuudet Asiakaslehtemme tämän vuoden ensimmäistä numeroa tehdessä olemme juuri saaneet Auto & Korjaamo 2014 messut päätökseen.

Lisätiedot

Hyvä automaalauksen ammattilainen, tervetuloa Auto&Korjaamo2014 messuille Helsingin Messukeskukseen!

Hyvä automaalauksen ammattilainen, tervetuloa Auto&Korjaamo2014 messuille Helsingin Messukeskukseen! Asiakaslehti 4/13 Asiakasesittelyjä Uutuustuotteita Tekniikkanurkka Auto&Korjaamomessut Cabas-järjestelmä PPG Deltron koulutus Kevään 2014 koulutukset Hyvä automaalauksen ammattilainen, tervetuloa Auto&Korjaamo2014

Lisätiedot

Henkelin ratkaisut ajoneuvojen korjaukseen ja huoltoon

Henkelin ratkaisut ajoneuvojen korjaukseen ja huoltoon Henkelin ratkaisut ajoneuvojen korjaukseen ja huoltoon Johdanto Henkelin ratkaisut ajoneuvojen korjaukseen Tämän opas on tarkoitettu helpottamaan sopivien Loctite - ja Teroson-tuotteiden valintaa kaikenlaisten

Lisätiedot

Interstandox. Uusi teknologia menestyy. Mukana F1:ssä. Uusia efektivärejä. Automaalien maailma. Standoblue asettaa uudet standardit

Interstandox. Uusi teknologia menestyy. Mukana F1:ssä. Uusia efektivärejä. Automaalien maailma. Standoblue asettaa uudet standardit Interstandox Automaalien maailma 71 FI Uusi teknologia menestyy Standoblue asettaa uudet standardit Mukana F1:ssä MERCEDES GP PETRONAS luottaa Standoxiin Uusia efektivärejä ExclusivelineXL uusia erikoisia

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO I TAAN VENE LYN PUOLE H S U T P A

TUOTEKUVASTO I TAAN VENE LYN PUOLE H S U T P A E ILYN P LES TA PUHTA N VEN UO A TUOTEKUVASTO Star brite perustettiin vuonna 1973. Tuolloin yrityksellä oli neljän mullistavan autohoitotuotteen sarja. Yrityksen päätuote oli edistyksellinen autovaha,

Lisätiedot

Tuotteet 2014-2015. 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet. 2. Henkilökohtainen hygienia. 3. Hajunpoisto. 4. Käsipyyhkeet

Tuotteet 2014-2015. 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet. 2. Henkilökohtainen hygienia. 3. Hajunpoisto. 4. Käsipyyhkeet Tuotteet 2014-2015 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet 2. Henkilökohtainen hygienia 3. Hajunpoisto 4. Käsipyyhkeet 5. Auto-&venehuolto, rasvanpoisto 6. Teipit / Liimat / Tiivistysaineet 7.Aerosolit & merkkausvärit

Lisätiedot

Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa.

Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Paikkamaalaus, tai MicroRepair korjaus. Täydelliset häivytykset pienimmillekin alueille. Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Uusi Standoblue

Lisätiedot

Laadun ja käytön monipuolisuuden ykkönen. Jo yli 40 vuoden ajan. FEIN MULTIMASTER. Monipuolinen tehopaketti rakentamiseen ja remontointiin.

Laadun ja käytön monipuolisuuden ykkönen. Jo yli 40 vuoden ajan. FEIN MULTIMASTER. Monipuolinen tehopaketti rakentamiseen ja remontointiin. RAKENNUSTYÖT Laadun ja käytön monipuolisuuden ykkönen. Jo yli 40 vuoden ajan. FEIN MULTIMASTER. Monipuolinen tehopaketti rakentamiseen ja remontointiin. FEIN MULTIMASTER Mittapuu ammattimaiselle työskentelylle

Lisätiedot

Tuoteluettelo Autonhuoltotuotteet

Tuoteluettelo Autonhuoltotuotteet Tuoteluettelo Autonhuoltotuotteet Sisällysluettelo Mekaaniset osat Kierrelukitus 5 Loctite Stick 248 Loctite Stick 268 Loctite 243 Loctite 2701 Sylinterimäisten osien kiinnitys 6 Loctite 648 Loctite 660

Lisätiedot

1. HIOMATARVIKKEET. LION'S TONGUE Verkkohiomanauha Itsepuhdistuva, tukkeutumaton, kaksipuolinen verkkomainen hiomanauha.

1. HIOMATARVIKKEET. LION'S TONGUE Verkkohiomanauha Itsepuhdistuva, tukkeutumaton, kaksipuolinen verkkomainen hiomanauha. dyna s SISÄLTÖ 1. HIOMATARVIKKEET 2. KULMAHIOMAKONE HIOMA-/ KIILLOTUS LAIKAT 3. KULMAHIOMAKONE - KATKAISUTARVIKKEET 4. SUORAHIOMAKONE HIOMATARVIKKEET 5. SUORAHIOMAKONE KATKAISUTARVIKKEET 6. KATKAISUTARVIKKEET

Lisätiedot

OC Onnistunutta auton viimeistelyä

OC Onnistunutta auton viimeistelyä Omaa luokkaansa... Mipa Sekoitusjärjestelmä Onnistunutta auton viimeistelyä Huolellista hoitoa Mipa : Vastuullista toimintaa sinisen planeetan hyväksi Maa on ihmisten elinpaikka. Sen luonnonvarat ovat

Lisätiedot

Täydelliseen maalaukseen

Täydelliseen maalaukseen Täydellinen järjestelmä auton korjausmaalaukseen Maaliruiskut I Ruiskutuskupit I Hengityssuojaimet I Erottimet I Tarvikkeet Täydelliseen maalaukseen Johtavat varusteet kolarikorjauksen ammattilaisille

Lisätiedot

Kompakt Auton Korjausmaali Laadukkaat auton korjausmaalit alkuperäisillä auton värikoodeilla. Soveltuu auton osien korjaamiseen

Kompakt Auton Korjausmaali Laadukkaat auton korjausmaalit alkuperäisillä auton värikoodeilla. Soveltuu auton osien korjaamiseen NO. 1 in EUROPE UTOREPAIR Kompakt Auton Korjausmaali Laadukkaat auton korjausmaalit alkuperäisillä auton värikoodeilla. Soveltuu auton osien korjaamiseen ja huolitteluun. Kompakt systeemi koostuu ei-metallisista

Lisätiedot

UUTTA. Seuraava sukupolvi: uusi FEIN MultiMaster. jopa 35 % enemmän tehoa! jopa 50 % hiljaisempi käyntiääni! jopa 70 % vähemmän tärinää!

UUTTA. Seuraava sukupolvi: uusi FEIN MultiMaster. jopa 35 % enemmän tehoa! jopa 50 % hiljaisempi käyntiääni! jopa 70 % vähemmän tärinää! RAKENTAMINEN Seuraava sukupolvi: uusi FEIN MultiMaster. Entistä voimakkaampaa ja hiljaisempaa työskentelyä lähes ilman tärinää. UUTTA jopa 35 % enemmän tehoa! jopa 50 % hiljaisempi käyntiääni! jopa 70

Lisätiedot

Käyttöohje ja Tuoteluettelo

Käyttöohje ja Tuoteluettelo Yli neljäkymmentä vuotta epoksi teknologiaa ja innovaatioita Käyttöohje ja Tuoteluettelo KÄYTTÖOHJE 1. Johdanto 1 2. Epoksin käsittely 3 2.1 Epoksin turvallinen käyttö 3 2.2 Puhdistaminen 4 2.3 Epoksin

Lisätiedot

38 Matkailuajoneuvojen TVantennit. 39 Matkailuajoneuvojen tarvikkeet. 64 Kattoilmastointilaitteet matkailuauto ja -vaunukäyttöön.

38 Matkailuajoneuvojen TVantennit. 39 Matkailuajoneuvojen tarvikkeet. 64 Kattoilmastointilaitteet matkailuauto ja -vaunukäyttöön. Sisältö 4 Thule markiisit 6 Safariteltta 8 Polkupyörätelineet 10 Thule askelmat 12 Thule tikkaat 14 Tavarankuljetus 16 Turvallisuustuotteet 17 Thule kattoluukut 18 Kuljetuslaatikot 19 Vetokoukut 20 Lumiketjut

Lisätiedot

OHITTAMATTOMAT HUIPPUTUOTTEET KORIKORJAUKSIIN

OHITTAMATTOMAT HUIPPUTUOTTEET KORIKORJAUKSIIN OHITTAMATTOMAT HUIPPUTUOTTEET KORIKORJAUKSIIN Miracle on lyömätön numero 1: Usein kopioitu ei koskaan saavutettu Kokonaisratkaisu 12 toisiinsa optimaalisesti sovitettua komponenttia ja ainutlaatuinen markkinointikonsepti

Lisätiedot

Valintaopas. Teolliset liima-, tiivistys- ja pintakäsittelyratkaisut. Painos 3

Valintaopas. Teolliset liima-, tiivistys- ja pintakäsittelyratkaisut. Painos 3 Valintaopas Teolliset liima-, tiivistys- ja pintakäsittelyratkaisut Painos 3 Johdanto Henkel Teollisuusliimojen, -tiivisteiden ja -pintakäsittelyaineiden asiantuntija Jos haluat luoda lisäarvoa, erinomainen

Lisätiedot

Hyvä automaalauksen ammattilainen,

Hyvä automaalauksen ammattilainen, Asiakaslehti 1/13 PPG-kauppias palkittiin PPG kilpakelkkaleiri Cora Refinish Pori pikkujouluristeily Cora Akatemian luokkakokous Henkilökuvia Uutuustuotteita Tekniikkanurkka Kevään 2013 koulutukset Hyvä

Lisätiedot

Muotin ja valukappaleiden valmistuksen opas

Muotin ja valukappaleiden valmistuksen opas 1 Muotin ja valukappaleiden valmistuksen opas Kun alkuperäisestä mallista valmistetaan joustava muotti, antaa se mahdollisuuden tehdä yhden tai useamman jäljennöksen alkuperäisestä mallista nopeasti. Jotkut

Lisätiedot

Tehokasta puunhiontaa

Tehokasta puunhiontaa Tehokasta puunhiontaa Oy KWH Mirka Ab on osa KWH-konsernia ja Pohjoismaiden suurin hiomatarvikkeiden valmistaja. Vankka panostus innovatiiviseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Mirkasta alansa

Lisätiedot

Hyvä automaalauksen ammattilainen. Nopeammin, tehokkaammin ja pienemmin kustannuksin.

Hyvä automaalauksen ammattilainen. Nopeammin, tehokkaammin ja pienemmin kustannuksin. 3/11 Asiakaslehti Kokonaisvaltainen ratkaisu CORA Refinish Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista

Lisätiedot

Ohje G/flex 655 - epoksiliiman käsittelyyn ja käyttöön

Ohje G/flex 655 - epoksiliiman käsittelyyn ja käyttöön Ohje G/flex 655 - epoksiliiman käsittelyyn ja käyttöön Ohjeet epoksin käsittelyyn sekä perustekniikat. Käyttöesimerkkeihin sisältyvät muovisten kanoottien ja kajakkien, puuveneiden sekä kotitalous- ja

Lisätiedot

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä

FINIXA edustaa innovatiot laatua. INIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä. FINIXA edustaa: innovatiota laatua omaa kehitystä FI 2012 Chemicar Europe on joka markkinoi tuotenimiä, tiöksi joka kehittää omia uotta sitten Chemicar aloitti Trisk ja Debrasel tuotteiden enkin vuosien jälkeen, Chemicar otteitaan, joista voidaan mainita

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Ota homma haltuun! MIRKAn käänteentekevä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä (OSP, Optimized Surface Preparation System) tekee kaikista työvaiheista maksimaalisen tehokkaita.

Lisätiedot