SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish"

Transkriptio

1 Smart Repair - työkalut SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish

2 A SYSTEM Kuidut ja verhoilu - korjaus B1 SYSTEM Muovi, nahka ja vinyyli - korjaus B2 SYSTEM Pintarakennekorjaussarja Tuotenumero: HB Fabric and velour system A Järjestelmä mahdollistaa kuitujen ja verhoilun korjauksen, jolla saadaan laadukas ja huomaamaton lopputulos. Peruspakkaus sisältää 40 eriväristä kuitutäytettä, joita voidaan sekoittaa keskenään täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Lopuksi korjaus kyllästetään, jotta sille saadaan likaa ja vettä hylkivä suojakerros. Tuotenumero: HB A Guard 150ml aerosoli kuitusuoja. Tuotenumero: HB Plastic, Leather and Vinyl System B1 Oikeanlaisen tartunta-aineen, joka sopii kaikenlaisiin töihin, löytäminen on käyttäjälle usein hankalaa. HBC System B1 sopii muovin, nahan ja vinyylin korjaamiseen. Mahdollistaa kovan ja joustavan sekä ulkoisten ja sisäisten muoviosien korjauksen, kuten puskurit tai kojelaudat. Samalla aineella voidaan paikata kaikenlaiset nahat ja vinyylikomponentit. System B1 sisältää kaikki tarvittavat työkalut ja tartunta-aineet, joita työn suorittamiseen alusta loppuun tarvitaan. System B1:n sisältämät tartunta-aineet sisältävät erikoisvalmisteisen kuuma-sula tartunta-aineen, kemiallisesti aktivoitavan tartunta-aineen kovalle muoville sekä joustavan ja jäykän tartunta-aineen. Plastic, Leather and Vinyl System B1 on täydellinen sarja, joka sisältää puhdistus-, pohja- ja vahvikeaineet sekä työkalut, jotka mahdollistavat muovi-, nahka- ja vinyyliosien korjauksen. Täydellinen lopputulos viimeistellään kopioimalla pinnan muoto, jolla saadaan täydellinen lopputulos. Tuotenumero: HB Texture coat kit System B2 Täydellinen tuote kaikkeen pintakorjaukseen, joka sopii erilaisille pinnan rakenteille. Tämä on markkinoiden täydellisin pintarakennekorjaussarja. Sisältää Mouldmaker-työkalun, joka on kehitetty kopioimaan kaikenlaisia pinnan rakenteita. System B2 sisältää: spray mahdollistaa viisi erilaista pintaa: karkea, keskikarkea, hieno, tasainen ja karkeantasainen. Kaksi eri pohjamaalia: ohut- sekä hiontapohja, joka täyttää naarmut ja reiät, joita on jäänyt korjaustäytön jälkeen.

3 B3 SYSTEM Muovi-, nahkaja vinyyli-värien sekoitus B4 SYSTEM Nahka ja muovi spray - korjaus B6 SYSTEM Muovin korjaus Tuotenumero: HB System B3 Aqua Perusvärien sekoitus on tarkoitettu muovi-, nahka- ja vinyylimaaleille. Saadaan täydellinen väriaineen vastaavuus pehmeille, koville ja joustaville materiaaleille kuten nahka, kuitu, vinyyli, muovi ja lasikuitu. System B3 Aqua sisältää värimallit, kiilto järjestelmän, sekoitus kirjan (kaavat), pohjamaalit, lisäaineet jne. Tuote on saatavilla sekä liuotin- että vesipohjaisena. Kaikki värit ja kiillot tarttuvat pintaan kuin pintaan, joka tekee tästä tuotteesta välttämättömän kaikille, jotka pintakorjaavat muovia, nahkaa, kuituja tai vinyyliä. Tuotenumero: HB Spray color system B4 Spray colour system B4 tarjoaa valikoiman spraymaaleja nahan, kuidun, vinyylin, muovin ja lasikuidun sävyttämiseen. B4 sopii kaikkiin pehmeisiin, koviin ja joustaviin materiaaleihin. Tuotenumero: HB Plastic welding kit B6 Colour Matching System Tuotenumero: HB Spektrometri ja ohjelma HBC System Smart Repair työkalusarja sisältää mielenkiintoisen ratkaisun vuosia vanhaan ongelmaan, kuinka saada väri vastaamaan tarkasti ja huomaamattomasti kohteen alkuperäistä värisävyä. Tuotenumero: HB Trolley mobile Täydellisesti varusteltu työkaluvaunu. Vaunu on tarkoitettu ammattilaiselle, joka tekee pintakorjauksia päivittäin. Vaunu sisältää kaikki tarvittavat tuotteet, joita yleisesti tarvitaan Smart Repairkorjauksissa: täyttöprässi, kynäruisku, lämmitysrauta jne.

4 CHIPFIX SYSTEM Naarmujen ja kiveniskujen korjaukseen kaikenlaisiin autoihin Tuotenumero: HB Chipfix system CHIPFIX SYSTEM tarjoaa ensimmäistä kertaa itsenäinen ja nopea ratkaisu maalipinnan kiveniskujen, kulumisen ja naarmujen häivyttämiseen ajoneuvoissa. Tämä on edullisin tapa pienien maalivaurioiden korjaamiseen. Yhdistämällä uusi tekniikka ammattilaisen taitoon CHIPFIX korjaus tuottaa syvätäytön, kiillon ja kuivumisen nopeasti minuuteissa. CHIPFIX korjaus tuottaa syvätäytön, kiillon ja kuivumisen nopeasti minuuteissa. Before After Järjestelmä mahdollistaa kiveniskujen ja naarmujen täytön ja pinnan tasoituksen ja kiillotuksen, jota on lähes mahdoton huomata ihmissilmällä. Chip Fix system 1K system tarjoaa valtavia etuja verrattuna olemassa oleviin ratkaisuihin. Ominaisuudet: Tällä hetkellä valittavana 16 1K väriä Sisältäen hopeasävyte Ei sisällä isosyaniittia Todella kestävä Laadukas rakenne nopeat tulokset Korkea kiilto Erittäin nopea kuivuminen Kestää kiillotuksen Läpikuultamaton Voidaan ruiskuttaa tai sivellä UV kestävä Kutistumaton Helppo värivastaavuus Ei tarvitse täytteitä tai pohjia

5 Spot Repair System Tuotenumero: HB Spot repair system C Sekoita kaikki automaalit parhaalla mahdollisella tarkkuudella. System C sisältää noin 75 väriä kattaen kaikki metalli- ja muut väriaineet. Työn suorittaminen onnistuu parhaalla mahdollisella lopputuloksella. Maalilla on mahdollista peittää naarmut ja kiveniskut, jolloin poistetaan vain ylimääräinen maali.

6 WINDSCREEN REPAIR Tuulilasin korjaussarja ammattilaisille the perfect start to an excellent finish Tuotenumero: HB00.617G3 Windscreen repair system D Pro G3 System D on kehitetty laminoitujen auton lasien vaurioiden korjaukseen. Tekniikan avulla voi häivyttää vaurion lasissa, palauttaa lasin alkuperäisen vahvuuden sekä estää vauriokohdan etenemisen lasissa. HBC Systemsin uusin lasikorjaussarja D Pro G3. Vallankumouksellisella D Pro G3:lla saadaan laadukas lopputulos nopeasti ja kustannustehokkaasti. Markkinoiden paras DUALX2 hartsi:

7 Windscreen RePLACEMENT Kit Tuulilasin irrotus ja asennussarja ammattilaisille - Täydellinen sarja tuulilasin vaihtotyöhön. HBC on kehittänyt sarjan sekä liimatuille että kumiasennetuille tuulilaseille. Sarjalla mahdollista kaikenlaisten tuulilasien irrottamisen, auton malli tai koko ei rajoita tätä. HBC Systemsin valmistamat veitset ja kaapimet on suunniteltu erityisesti vaikeisiin paikkoihin. Asennuskahvat ja kumipäällysteiset imukupit ovat ideaalinen yhdistelmä lasin, marmorin, graniitin ja muiden sileiden pintojen tarttumiseen. Uusi Tuulilasin poistosarja sekä Tuulilasin asennussarja Tuotenumero: HB5000 Universal Lock Out Tool Set The Universal Lock Out Tool Set on suunniteltu erityisesti vaikeille kohteille, mikäli tuulilasin poistaminen ei onnistu perinteisillä menetelmillä. Tuotenumero: HB6000 Täydellinen tuulilasin vaihtosarja Sarja sisältää asianmukaiset työkalut liiman ja uretaanin leikkaamiseen tuulilasin ja muiden autonlasien ympäriltä.

8 Tuotenumero: HB Aluminum wheel repair System E3 Nyt on mahdollista korjata edullisesti ja tehokkaasti naarmut ja vauriot alumiinivanteista. Korjauksen hinta on yksiselitteisesti verrannollinen vaurion koosta. Yksi asia on selvä: Vanteiden korjaus on järkevää kaikkien kannalta. System E3 on täydellinen sarja, sisältäen täyteaineen ja spraysävytteen yleisempien alumiinivanteiden korjaukseen. Kun vaurio on maalattu, saadaan täydellinen lopputulos kevyellä kerroksella kirkaslakkaa. ALLOY WHEEL REPAIR Polishing repair system Alumiini vanteille Moottoripyörän osille Alumiinin kiillotukseen Muovisille ajovaloille Tuotenumero: HB Polished aluminum rim repair system Uusille kiillotetuille alumiinivanteille käytetyille ja uusille autoille. Tuotteella voit korjata monenlaisia vaurioita esimerkiksi kiillotetuista alumiinivanteista sekä moottoripyörien alumiiniosista. Tyypillisesti korjattava vaurio on pysäköitäessä sattunut naarmu jalkakäytävän kivetyksestä. Tuotteen käyttäminen on helppoa, tähän ei edes tarvita koulutusta, riittää kun levität aineen ja kiillotat kohteen. * Tuotteella on rajoituksensa, kuten syvät ja vaikeasti vaurioituneet kohdat. Nämäkin saadaan näyttämään paremmalta kirkasteen avulla.

9 Tuotenumero: HB Alloy Wheel paint system ALLOY WHEEL REPAIR Alumiinivanteen korjausmaali Wheel Bastard Alloy Wheel Paint System on markkinoiden kehittynein, jo neljännen sukupolven, helppokäyttöinen korjausmaali. HBC Systemsin kehittelemä Alloy Wheel Paint System on pakollinen kaikille, jotka haluavat saada tehtaan lopputuloksen paikkamaaluksella. Markkinoiden monipuolisin ALLOY WHEEL REPAIR MACHINE Tuotenumero: HB Alloy Wheel Repair Machine Laite on suunniteltu naarmuuntuneiden tai syöpyneiden alumiinivanteiden korjaukseen ja kunnostamiseen. Laite puhdistaa, korjaa ja kiillottaa vanteet nopeasti ja laadukkaasti. Mukaan kuuluu kattava aloitussarja sekä yksilöllinen koulutus. Laite mahdollistaa merkittävästi lisätuloja nykyisille ja uusille korjaamoille.

10 CARAVAN REPAIR Tuotenumero: HB Caravan system E1 Pienen vaurion takia ei kannata enää vaihtaa koko kylkeä matkailuajoneuvosta. Työ on erittäin aikaa vievää sekä samalla kallista. Caravan System E1:n avulla saadaan täydellisesti viimeistelty lopputulos erityisillä työkaluilla. Tyhjiöpumppu, tasokisko sekä tasomuotti, joilla kopioit alkuperäisen muodon korjattuun kohtaan. Innovatiivinen Ammattilaiselle Patentoitu The Press wrote: Ingenious system for repairing aluminium plates on mobile-homes, caravans and trailers. Miksi vaihtaa matkailuajoneuvon koko kylki pienen vaurion vuoksi? Työ vie paljon arvokasta aikaa ja on erittäin epäedullinen ratkaisu. Tuotenumero: HB Master Caravan Trolley Vaunu sisältää seuraavat kokonaisuudet: System E: Complete caravan dent repair system System E: Caravan spot repair system System E: Upgrade system E caravan repair System E: Plastic polish system System B6: Plastic welding system System H: Air cleaning system Pintatyökalu, sekoitus kärki, täyttölaite, tarkastusvalo Tuotenumero: HB Standard Caravan Trolley Vaunu sisältää seuraavat kokonaisuudet: System E: Complete caravan dent repair system System E: Caravan spot repair system System E: Upgrade system E caravan repair Pintatyökalu, sekoitus kärki, täyttölaite, tarkastusvalo

11 Tuotenumero: HB Trolley Master TROLLEY MASTER Smart Repair yhdessä paketissa Slide hammer G30 HEADLIGHT REPAIR SYSTEM Headlight Repair System tarjoaa mahdollisuuden palauttaa ajovalojen linssin kiillon helposti ja nopeasti, mutta kustannukset jäävät kuitenkin vain murto-osaan umpion vaihtamisesta. Tuotnenumero : HB Polycarbonate headlight clearcoat system Uusi tapa taistella hajuhaittoja vastaan ilman kemikaaleja Tuotnenumero : HB Ozon Machine Käyttämällä patentoitua UV-C & Ozone tekniikkaa voidaan ehkäistä ja poistaa hajuhaittoja. Tekniikka on palkittu EU:n ympäristö tunnustuksella Cleaner technology -kategoriassa. System H, UV-C & OZONE Technology

12 PDR Paintless Dent Removal Maalipintaa rikkomaton oikaisu G8 system Tuotenumero: HB Pieni sarja: G Mini 8 Kit G14 system Tuotenumero: HB Perus sarja: G Basic 12 Kit ja kuljetussalkku G8 G14 G30 system Tuotenumero: HB Laaja sarja: G Premium Kit, 30 työkalua, lisävarusteet ja kuljetussalkku G30

13 Dent Repair Mini Kit Tuotenumero: HB Dent Repair Mini sarja on täydellinen työkalu pienten lommojen oikaisuun. PDR Paintless Dent Removal Maalipintaa rikkomaton oikaisu Tuonenumero: HB Magneetti ja PDR Tool Sarja Tuotenumero: HB Magneetti PDR -työkalu Silmän ja käden koordinaatio on vaikein asia harjoiteltaessa lommojen oikaisua Paintless Dent Repair(PDR)-menetelmällä. Harjoitus kestää useita tunteja tai päiviä ennen kuin oikea kohta työkalulle löytyy varmasti.

14 G51

15 52 PDR Paintless Dent Removal Maalipintaa rikkomaton oikaisu Master 51 Täydellinen System G Master 51 kit Tuotenumero: HB Dent Tool 12x970mm Dent tool 5 x 850mm Dent Tool 10x920mm Dent tool 5 x 700 mm Dent Tool 6x835mm Whale-Tail-Tool, 150mm Dent Tool 10x770mm Whale-Tail-Tool, 305mm Dent Tool 10x685mm Whale-Tail-Tool, 510mm Dent Tool 12x1075mm Whale-Tail-Tool, 660mm Dent Tool 10x750mm Whale-Tail-Tool, 920 mm Dent Tool 10x685mm Dent Tool 8x765mm R Dent Tool 12x985mm Dent Tool 8x485mm R Dent Tool 10x680mm Dent Tool 6x455mm R Dent Tool 10x780mm Dent Tool 6x365mm R Dent Tool 10x640mm Dent Tool 5x190mm Dent Tool 10x630mm Dent Tool 5x255mm Dent Tool 10x430mm Dent Tool 5x180mm Dent Tool 5x225mm L 41 99FB Flatbar 555x30x Dent tool 5 x 340 mm 42 99FB Flatbar 500x25x5mm Dent Tool 6x380mm L 43 99FB Flatbar 825x30x5mm Dent Tool 8x560mm L 44 99FB Flatbar 590x20x5mm Dent Tool 8x560mm R 45 99FB Flatbar 890x30x5mm Dent Tool 6x380mm R 46 99FB Flatbar 990x20x5mm DentTool 5x340 mm Door tool, type 3, 450mm Dent Tool 5x225mm R Door tool, type 3, 501mm Dent Tool 6x160mm R Door tool, type 1, 520mm 24 99S-310 Special T-Tool Door tool, type 2, 620mm Dent Tool 5x825mm Door tool, type 2, 450mm Dent tool 5 x 1150 mm G Box, 2 Stk.

16 PDR työkalut on valmistettu HBC:n tehtaalla Tanskassa. Magneetti PDR system Magneettipäällä varustetulla työkalulla kuka tahansa voi tehdä PDR korjauksia. Tämän avulla työ onnistuu jopa viisivuotiaalta lapselta. Magnetic Get Started Tuotenumero: HB Sarja sisältää kolme vääntörautaa ja kaksi jatketta, joita yhdistelemällä yhdeksän erilaista kombinaatiota. Kaksi eri magneettipäätä, heijastelevyn, ovikiila, koukut, vasara, tappi sekä 10 kuulaa.

17 PDR Paintless Dent Removal Lisävaruste - UUTUUS! Täytsin uusi lisävaruste LED PDR - valo säädettävillä värisävyillä Nykyautojen värisävyjen valtava määrä vaatii PDR -töissä käytettävältä valolta erisävyjä ja kirkkauksia, jotta voidaan huomata pienimmätkin virheet pintapellissä. Vaaleansävyisistä pintapelleistä voi olla vaikea havaita lommot tavallisella PDR valolla. Tätä varten on kehitetty uusi valo, jossa voidaan säätää valon väriä ja kirkkautta. Mikä tärkeintä: Valon väriä ja kirkkautta voidaan säätää kaukosäätimellä, jolloin voidaan valita paras mahdollinen asetus työskentelyasennossa. Valo on 80 cm pitkä ja se on asennettuna pyörillä liikuteltavaan säädettävään runkoon. Valo voidaan liittää 12 V erilliseen akkuun* tai suoraan auton tupakansytytinpistokkeeseen. Kun akku* liitetään runkoon, niin työtilan lattialla ei kulje ylimääräisiä johtoja ja valoa voidaan käyttää missä tahansa. Säädettävät kirkkaus ja väri, kaukosäätimellä. Johdoton ratkaisu. Saatavilla myös ilman pyörillä liikuteltavaa runkoa. * Akku ei sisälly pakettiin, johtuen kuljetusmääräyksistä. Tavallinen 12 V ladattava akku, pienellä energiamäärällä. Akku: 6-10 Ah 12 V, Valo: 2 x 12W LED HB LED Multicolor-valo HB LED Multicolor-valo, ilman runkoa

18 A System B1 System B2 System B3 System Kuitujen korjaus Muovin korjaus Nahan korjaus Vinyylin korjaus Puskurin korjaus Pintarakennekorjaus on tarkoitettu muovi-, nahka- ja vinyyliosien pintavaurioille. Muovimaalin sekoitus Vinyylimaalin sekoitus Nahkamaalin sekoitus Fabric Coat 20 Kangaspinta aerosoli Leather Coat 10 Nahkapinta aerosoli B4 System 30 Muovipinta aerosoli F Scanning System Muovi, nahka ja vinyylin kopiointi E Painted Rim System E Polished Rim System B Mini Bumper Repair Puskurin korjausjärjestelmä B6 Plastic Welding System B Mini Plastic Kovan muovin korjaus Trolley Mobile Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 Trolley L Trolley XL Trolley XXL Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 Vaunu sisältää A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 C + + +

19 C System Automaalin kohdekorjaus D System D Pro G3 Tuulilasin korjausjärjestelmä Dpro G3 H System Ilman puhdistus järjestelmä E System Matkailuajoneuvon pintakorjaus D System Tuulilasin korjausjärjestelmä D Headlight Repair Ajovalon korjaus G8 system G14 system G30 system Slidehammer system Dent repair starter - G Mini 8 Dent repair semi - G Basic 14 Dent repair profi - G Premium 30 Kuumaliima oikaisujärjestelmä G8 G14 G30 Slide hammer PDR Trolley PDR Trolley Prof Trolley Premium Vaunu sisältää Vaunu sisältää Vaunu sisältää G 30 Slidehammer kit profesional G30 Slide hammer G 30 Slidehammer kit profesional G30 Slide hammer A B1 B2 B3 B4 E3 D Pro G3 + + C Slidehammer Additional 15 Tools kit profesional G30 Slide hammer G30

20 TRAINING Tie menestykseen Koulutus on tärkeä osa uutta Smart Repair tuoteperhettä. Koulutuksen ansiosta voi olla varma, että selviää kaikista haasteista ja ymmärtää mahdollisuudet, joita tuotteet tarjoavat. Perustana koulutukselle on vankka kokemus sekä ammattitaito, joita HBC on tarjonnut ympäri maailman. SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish Työpaikalla järjestettävä koulutus on mahdollinen, jos koulutetaan useampi henkilö. Työpaikalla järjestettävään koulutukseen kerätään kaikki koulutettavat yhteen ja järjestetään koulutus yhdessä paikassa, jossa myös Smart Repair tuotteita tullaan käyttämään FINNTEST OY Olarinluoma 16, Espoo Puh Fax finntest@finntest.fi etunimi.sukunimi@finntest.fi FINNTEST OY LOGISTIIKKAKESKUS Olarinluoma 14, Espoo Puh Smart Repair Blog HBC SYSTEM Hobrovej 963 dk9530 Stovring Denmark Tel Fax info@hbc-system.com Copyright HBC SYSTEM - SMARTTOOL PRODUCTION APS/SMARTTOOL HOLDING APS. All rights reserved HBC system Smarttool Production. Subject to omissions and alterations.

SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish

SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish Smart Repair - työkalut SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish A SYSTEM Kuidut ja verhoilu - korjaus B1 SYSTEM Muovi, nahka ja vinyyli - korjaus B2 SYSTEM Pintarakennekorjaussarja Tuotenumero:

Lisätiedot

Smart Repair työkalut

Smart Repair työkalut SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish Smart Repair työkalut SMART by HBC the perfect start - to an excellent finish A SYSTEM Kuidut ja verhoilu - korjaus B1 SYSTEM Muovi, nahka ja vinyyli

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot

NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot NF Fleet Palautustarkastusopas Hyötyajoneuvot Kaikki hyvä päättyy aikanaan, niin myös yhteinen matka leasingauton kanssa. Kokosimme ohjeet auton palautukseen. Meillä NF Fleetillä kaikki palautuvat leasingautot

Lisätiedot

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ.

nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. nora pads NELJÄ PUHDISTUSLAIKKAA. HIUKAN VETTÄ. TÄMÄ ON NORA-JÄRJESTELMÄ. Taloudellinen ja ekologinen puhdistusjärjestelmä, joka säilyttää nora kumilattiapäällysteiden arvon. nora laikat on kyllästetty

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa.

Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Paikkamaalaus, tai MicroRepair korjaus. Täydelliset häivytykset pienimmillekin alueille. Standoblue Teknologia, johon valmistaja luottaa. Uusi Standoblue

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

Asennusohjeet ammattilaisille

Asennusohjeet ammattilaisille Asennusohjeet ammattilaisille Tämän ohje on tarkoitettu ammattilaisille mahdollistamaan paras mahdollinen lopputulos. Ei loppukäyttäjille. Valmistajan suosittelema kitti: Gyproc Promix Lite https://www.youtube.com/watch?v=blchabm0j9a

Lisätiedot

WBC Onnistunutta auton viimeistelyä

WBC Onnistunutta auton viimeistelyä Tulevaisuus perustuu veteen... Mipa WBC Sekoitusjärjestelmä WBC Onnistunutta auton viimeistelyä Aika ei koskaan pysähdy Vesiperustaiset pintamaalit ovat olleet luokkansa kärkeä siitä lähtien kun VOCsäädökset

Lisätiedot

Tehtävänä kustannusarvion tekeminen maalattavasta ajoneuvosta Cabas- ohjelmaa käyttäen. Tuomari antaa ajoneuvon rekisteri- sekä asiakastiedot.

Tehtävänä kustannusarvion tekeminen maalattavasta ajoneuvosta Cabas- ohjelmaa käyttäen. Tuomari antaa ajoneuvon rekisteri- sekä asiakastiedot. AUTONMAALAUS 2011 KILPAILUTEHTÄVÄT Kilpailussa maalattava kohde on TOYOTA YARIS etuosa A. Kustannuslaskelma ja suojaustehtävä TEHTÄVÄ A 1. KUSTANNUSLASKENTA Tehtävänä kustannusarvion tekeminen maalattavasta

Lisätiedot

ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS Hyötyajoneuvoille

ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS Hyötyajoneuvoille ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS Hyötyajoneuvoille REILUA alusta loppuun Palautustarkastuksemme suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. Kaikkien palautuvien leasingautojen palautustarkastukset suoritetaan

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

Maalausohjeiston perusteet

Maalausohjeiston perusteet Maalausohjeiston perusteet Maalausmenetelmät (2) Maalausmenetelmät Maalausmenetelmä 2, 2-kerros Maalausmenetelmä 3, 3-kerros Maalausmenetelmä 1 1-kerrosmaalaus, sovitaan tapauskohtaisesti 2-kerrosmaalaus

Lisätiedot

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin.

Valmistasoitteet. Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. Valmistasoitteet Kiillon valmistasoitteet tarjoavat laajan valikoiman tuotteita erilaisiin kodin tasoitustarpeisiin. VIIMEISTELYSILOTE Kiilto Fine HIENO, KEVYTTÄYTTEINEN VALKOINEN VIIMEISTELYTASOITE KUIVIIN

Lisätiedot

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

ERITTÄIN MONIPUOLINEN

ERITTÄIN MONIPUOLINEN Monitoimityökalut BTM50 BTM40 TM3000 ERITTÄIN MONIPUOLINEN Laaja valikoima lisävarusteita eri käyttötarkoituksiin Oskilloiva monitoimityökalu BTM50 BTM40 Yhteensopiva kaikkien OIS (Oscillating Interface

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella.

Ennen ja jälkeen hionnan, pinta on puhdistettava huolellisesti rasvanpoistoaineella. GLOBAL REFINISH SYSTEM WB Epoksi Pohjamaali Valkoinen WB Epoksi Pohjamaali Tumman Harmaa Kovete D8067 D8069 D8267 TUOTEKUVAUS Vesiohenteinen Epoksi Pohjamaali on low-voc 2K epoksi täytepohjamaali. Helppokäyttöinen,

Lisätiedot

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia Maalaustyökalut Maalaustyökalut Hyvä ja pitkäikäinen lopputulos edellyttää hyviä työkaluja. Oikea sivellin on erityisen tärkeä niille, jotka eivät ole kovin harjaantuneita maalaajia. Tässä osiossa kerrotaan

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

Objective Marking. Taitaja 2014 Lahti. Skill Number 103 Skill Automaalaus Competition Day 2. Competitor Name

Objective Marking. Taitaja 2014 Lahti. Skill Number 103 Skill Automaalaus Competition Day 2. Competitor Name Objective ing Sub Criterion Kirjallinen tehtävä Sub Criterion A1 ing Scheme Lock 28-03-2014 15:38:34 Entry Lock 09-04-2014 18:25:54 O1 7.00 Jokaisesta oikeasta vastauksesta 1 p 7.00 imum for Sub Criterion

Lisätiedot

FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT

FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT FoamMaster VAAHTOPISTOOLIT FoamMaster Vaahtopistoolit Nykyaikaiset vaahtopistoolit ammattikäyttöön ja omatoimirakentajille: FoamMaster Eco, satunnaiseen käyttöön FoamMaster MultiFlex, monitoiminen, aktiiviseen

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimized Surface Preparation T e h o k a s K a n n a t t a v a P ö l y t ö n L a a t u T u o t t a v a Ota homma haltuun! Mirkan käänteentekevä optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Lisätiedot

Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 HIOMA- JA KIILLOTUSVAHAT JALOMETALLIEN HOITOAINEET JALOMETALLISEPÄN TARVIKKEET

Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 HIOMA- JA KIILLOTUSVAHAT JALOMETALLIEN HOITOAINEET JALOMETALLISEPÄN TARVIKKEET Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 DIALUX hioma- ja kiillotusvahat pakkaus kartonki 100-160 Dialux roue punainen Loistekiillotusvaha kullalle. 4,25 Dialux vert vihreä Kiillotusvaha erittäin koville

Lisätiedot

MAALIPINNAN HOITO DIAMONDBRITE 6-VUODEN TAKUUPINNOITE 2-KOMPONENTTINEN SYNTEETTINEN MAALIPINNAN SUOJA.

MAALIPINNAN HOITO DIAMONDBRITE 6-VUODEN TAKUUPINNOITE 2-KOMPONENTTINEN SYNTEETTINEN MAALIPINNAN SUOJA. MAALIPINNAN HOITO DIAMONDBRITE 6-VUODEN TAKUUPINNOITE 2-KOMPONENTTINEN SYNTEETTINEN MAALIPINNAN SUOJA. DIAMONDBRITE 6-VUODEN takuupinnoite on pitkälle tutkittu prosessi, jota on kehitetty yli 20 vuotta

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 800-2400 /min Ottoteho 500

Lisätiedot

DP3000 on suoraan päällemaalattavissa Deltron UHS Progress tai Envirobase High Performance tuotteilla.

DP3000 on suoraan päällemaalattavissa Deltron UHS Progress tai Envirobase High Performance tuotteilla. GLOBAL REFINISH SYSTEM Marraskuu 2011 TUOTEKUVAUS D8511 vaalean harmaa G1 D8515 harmaa G5 D8517 tumman harmaa G7 D8225 kovete D8718/19/20 ohenteet DP3000 on 2K hiomapohjamaalien sarja, joka sopii laajalti

Lisätiedot

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ!

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ! Esikäsittely TÄRKEÄÄ! Korin metalli on suojattu korroosiolta mm. sinkkikerroksella. Täydellisen korroosiosuojauksen varmistamiseksi tämä sinkkikerros on korjattava päällemaalaamalla, jos se on vahingoittunut

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

D8186 ruiskutetaan puhtaalle ja pölyttömälle Envirobase HP basecoat pinnalle. Pölypyyhkeen käyttöä suositellaan.

D8186 ruiskutetaan puhtaalle ja pölyttömälle Envirobase HP basecoat pinnalle. Pölypyyhkeen käyttöä suositellaan. GLOBAL REFINISH SYSTEM Syyskuu 2011 TUOTTEET Vesiohenteinen kirkaslakka D8186 Vesiohenteisen kirkaslakan kovete D8224 Ohenne T494 Vesiohenteisen kirkaslakan häivytysohenne D8449 TUOTEKUVAUS D8186 perustuu

Lisätiedot

SEALCO OY RATASTIE 15 03100 NUMMELA Puh. 09-2252 520 Fax 09-2252 5270 www.sealco.fi

SEALCO OY RATASTIE 15 03100 NUMMELA Puh. 09-2252 520 Fax 09-2252 5270 www.sealco.fi SEALCO OY RATASTIE 15 03100 NUMMELA Puh. 09-2252 520 Fax 09-2252 5270 www.sealco.fi - TUOTTEET ESIKÄSITTELY JA PUHDISTUS 39362 SEM PUHDISTAJAGEELI MUOVILLE JA VINYYLILLE (SEM SOAP) Puhdistusaine ennen

Lisätiedot

ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS

ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS ALD Automotive PALAUTUSTARKASTUSOPAS REILUA alusta loppuun Palautustarkastuksemme suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. Kaikkien palautuvien leasingautojen palautustarkastukset suoritetaan saman prosessin

Lisätiedot

Huhtikuu 2015 Tuotetiedote 2K AEROSOLIT D8470 2K Tartuntapohjamaali (kromaattivapaa) D8410 2K Epoksipohjamaali D8163 2K Kirkaslakka

Huhtikuu 2015 Tuotetiedote 2K AEROSOLIT D8470 2K Tartuntapohjamaali (kromaattivapaa) D8410 2K Epoksipohjamaali D8163 2K Kirkaslakka GLOBAL REFINISH SYSTEM Huhtikuu 2015 Tuotetiedote 2K AEROSOLIT D8470 2K Tartuntapohjamaali (kromaattivapaa) D8410 2K Epoksipohjamaali D8163 2K Kirkaslakka Tuotekuvaus 2K Tartuntapohjamaali (kromaattivapaa)

Lisätiedot

D8082 UV-Kuivattava Pohjamaali Reitti mutkattomaan työn läpimenoon ja laadukkaaseen korjausmaalaukseen.

D8082 UV-Kuivattava Pohjamaali Reitti mutkattomaan työn läpimenoon ja laadukkaaseen korjausmaalaukseen. Reitti mutkattomaan työn läpimenoon ja laadukkaaseen korjausmaalaukseen. Parempi maalaamon kannattavuus D8082 UV-Kuivattavalla Pohjamaalilla Maalaamot etsivät jatkuvasti uusia tapoja nopeuttaa korjausprosesseja

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR

Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 503 VR Tilausnumero 50.80 Laikan maksimi halkaisija 40 mm Tukialustan maksimi Ø 5 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus. Competitor Name

Mark Summary. Taitaja 2013. Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus. Competitor Name Summary Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus ing Scheme Lock 29-04-2013 15:41:17 Final Lock 16-05-2013 12:52:14 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C D E F Asiakaspalvelu/korjauskustannuslaskelma

Lisätiedot

Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut.

Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut. Kehitetty maksimaaliseen sävytarkkuuteen: Standoblue sävytyökalut. Oikeat värisävyt nopeasti ja varmasti. Oikean värisävyn nopea löytäminen on avain menestykseen autojen korjausmaalauksessa. Standox tarjoaa

Lisätiedot

Työhön www.scan-cast.fi Työhön Toimistoon Työpaikalle Vuosien aikana on Scan-Cast Oy valmistanut ja kehittänyt tuoleja työhön ja työpaikkaympäristöön. Monipuolinen valikoima istumisen eri alueille, löytyy

Lisätiedot

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi

Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Suomi Anna nostotarpeen ratkaista valintasi Viking on 25 vuoden tulos hoitotyön potilasnostoista saadusta kokemuksesta. Kaikki tieto erilaisista nostotarpeista, ergonomisista ja toiminnallisista vaatimuksista,

Lisätiedot

Järjestelmätiedote. Muovisosien maalausjärjestelmä

Järjestelmätiedote. Muovisosien maalausjärjestelmä Järjestelmätiedote. Muovisosien maalausjärjestelmä Tällä yleiskäyttöisellä maalausjärjestelmällä voidaan pinnoittaa kaikki ajoneuvojen ulkopinnoissa yleisesti esiintyvät muoviosat helposti ja luotettavasti

Lisätiedot

TAKAPUSKURIN KORJAUS JA POHJUSTUS. Copyright Isto Jokinen 1

TAKAPUSKURIN KORJAUS JA POHJUSTUS. Copyright Isto Jokinen 1 TAKAPUSKURIN KORJAUS JA POHJUSTUS Copyright Isto Jokinen 1 LÄHTÖTILANNE Auto on ollut ketjukolarissa jolloin molemmat puskuri ovat vaurioituneet korjauskelvottomiksi. Koska auto on Ford Fusion ei siihen

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Mark Summary. Taitaja 2012. Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus. Competitor Name

Mark Summary. Taitaja 2012. Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus. Competitor Name Summary Skill Number 102 Skill Autokorinkorjaus ing Scheme Lock 03-04-2012 14:50:28 Final Lock 26-04-2012 11:42:14 Criterion Criterion Description s Day 1 Day 2 Day 3 Day 4 Total Award A B C D E F G H

Lisätiedot

Käsityökaluja muovivannehtimiseen

Käsityökaluja muovivannehtimiseen Käsityökaluja muovivannehtimiseen Akkukäyttöiset käsityökalut Yhdistelmätyökalu Käsikiristin/lukitsin Strapexin edut Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina Oikea työkalu Sovellukset käsin

Lisätiedot

Maailman täydeltä efektejä... Mipa Sekoitusjärjestelmä. BC Menestyksekästä pintakäsittelyä

Maailman täydeltä efektejä... Mipa Sekoitusjärjestelmä. BC Menestyksekästä pintakäsittelyä Maailman täydeltä efektejä... Mipa Sekoitusjärjestelmä BC Menestyksekästä pintakäsittelyä Auto ja muotoilu - Maailma on täynnä efektejä Muotoilluista pinnoista ja sävyistä on tullut olennainen osa autojen

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus. Yleisiä tietoja maalauksesta. Erityistietoja kaasuajoneuvoista TÄRKEÄÄ!

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus. Yleisiä tietoja maalauksesta. Erityistietoja kaasuajoneuvoista TÄRKEÄÄ! Yleisiä tietoja maalauksesta Yleisiä tietoja maalauksesta TÄRKEÄÄ! Scania suosittelee, että pehmeästä ja joustavasta materiaalista valmistettuja osia ei maalata. Tämä ohje koskee esimerkiksi hydrauliletkuja

Lisätiedot

Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali

Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali GLOBAL REFINISH SYSTEM Lokakuu 2015 Tuotetiedote DP6000 2K Pikapohjamaali D8531 Vaaleanharmaa D8535 Harmaa D8537 Tummanharmaa D8302 UHS kovete D8716 Pikaohenne D8719 IR-kuivaukseen TUOTEKUVAUS DP6000 2K

Lisätiedot

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM.

nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. nora pads KOLME PUHDISTUSLAIKKAA. VÄHÄN VETTÄ. NÄIN TOIMII NORA SYSTEM. Puhdistusjärjestelmä nora kumilattiapäällysteiden taloudellisen ja ekologisen arvon säilyttämiseen nora padit ovat lattianpuhdistuslaikkoja,

Lisätiedot

HS Plus Kirkaslakka P

HS Plus Kirkaslakka P Tekninen tuotetiedote TUOTTEET ON TARKOITETTU VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN HS Plus Kirkaslakka P190-6676 Tuote Kuvaus P190-6676 HS Plus Kirkaslakka P210-870 2K HS Kovete Pika P210-872 2K HS Kovete Nopea P210-875

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

Express Plus Kirkaslakka P

Express Plus Kirkaslakka P express Express Plus Kirkaslakka P190-8000 J3070V Tuotetiedote Kesäkuu 2016 TUOTEET TARKOITETTU VAIN AMMATTIKÄYTTÖÖN J3070V HS Plus Kirkaslakka P190-8000 Tuote Kuvaus P190-8000 HS Plus kirkaslakka P210-8817

Lisätiedot

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA

TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE SARJA TASAPAINOTUSKONEET SUURILLE VOLYYMEILLE 7700 SARJA Geodyna 7700 sarja on uusi virstanpylväs tasapainotuskoneille, joilta vaaditaan suuria volyymejä. Laaja kosketusnäyttö Helppokäyttöinen Vankkarakenteinen

Lisätiedot

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209 Ryhmä 9-05 0209 Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu Maahantuoja ja tukkumyyjä: Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki Puh. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 Sähköposti: koivunen@koivunen.fi

Lisätiedot

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä.

KONKA ACCESS. ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. KONKA ACCESS Ergonominen työasento ja Mukavuutta asiakkaillesi ergonominen pesupaikka joka on suunniteltu ehkäisemään selkäkipua ja olkapäiden jännitystä sekä väsymistä. promo&news 1/2014 follow us on

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat

TUOTEKUVASTO. Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat TUOTEKUVASTO Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat MEISTÄ MPE INTERNATIONAL on ruotsalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus saneeraus-, puhdistus- ja suojaustuotteiden myynnistä. Varmistaaksemme,

Lisätiedot

Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11. Jarrunosien laatumerkit Koivuselta!

Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11. Jarrunosien laatumerkit Koivuselta! Ryhmä 6-01 Tuotekoodi: 1112-6-ESITE 02/11 Jarrunosien laatumerkit Koivuselta! Zimmermann-jarrulevyt Zimmermann Sport Vuosien kokemus ja saksalainen osaaminen yhdistettynä ensiluokkaisiin valmistusmateriaaleihin

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET AUTONPESU, TOIMI NÄIN: JOKAISESSA VAIHEESSA KÄSITELLÄÄN AUTO JOKA PUOLELTA JA EDETÄÄN SEURAAVAAN VAIHEESEEN. 1. Suihkuta vannepesuaine kaikkiin vanteisiin. 2. Suihkuta kylmärasvanpoistoaine, joka irroittaa

Lisätiedot

Lokakuu 2008 TUOTEKUVAUS MAALATTAVAN PINNAN ESIKÄSITTELY - HIONTA MAALATTAVAN PINNAN ESIKÄSITTELY PUHDISTUS. Vesiohenteinen epoksipohjamaali

Lokakuu 2008 TUOTEKUVAUS MAALATTAVAN PINNAN ESIKÄSITTELY - HIONTA MAALATTAVAN PINNAN ESIKÄSITTELY PUHDISTUS. Vesiohenteinen epoksipohjamaali GLOBAL REFINISH SYSTEM Lokakuu 2008 Vesiohenteinen epoksipohjamaali Kovete TUOTEKUVAUS vesiohenteinen pohjamaali tarjoaa erinomaiset eristysominaisuudet maalikalvoille jotka ovat herkkiä liuotinpohjaisille

Lisätiedot

CABAS - Muovikorjaus

CABAS - Muovikorjaus CABAS - Muovikorjaus Muovikorjaus Uudet muovikorjausajat Uudet menetelmät ja materiaalit Muutettu rajapinta muovikorjaamon ja maalaamon välillä Maalattavaksi tarkoitettu vauriopinta-ala on hiottu epäkeskokoneella

Lisätiedot

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma UUTUUS! Ratkaisut kaikkiin käyttösovelluksiin kaikille porakoneille ja kulmahiomakoneille 2 Teräslankaharjat Yleiskatsaus Metalli Inox Tuote Tyyppi Harja Teräslankaharjat

Lisätiedot

PUHDISTAA ENTISÖI SUOJAA 2018 MATKAILUAUTOJEN / -VAUNUJEN HOITOTUOTTEET SUOMI

PUHDISTAA ENTISÖI SUOJAA 2018 MATKAILUAUTOJEN / -VAUNUJEN HOITOTUOTTEET SUOMI PUHDISTAA ENTISÖI SUOJAA 2018 MATKAILUAUTOJEN / -VAUNUJEN HOITOTUOTTEET SUOMI SUOMI RV KYSYMYKSIÄ? SOITA 03 03 90 90 WWW.STARBRITE.FI SITRUS PESU JA VAHA TIIVISTE 74616 500 ml 6 Puhdistaa ja kirkastaa

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043

IKATEX 9004 MULTITEX 9009 IKATEX ULTRA 9510 IKATEX BOXER 60 IKATEX 9043 IKATEX 9004 KORKEALAATUINEN KUITULIINA AROILLE PINNOILLE Korkealaatuinen kuivausliina arkojen pintojen putsaukseen ja kiillotukseen. Sopii kirjapainoihin, siivoustyöhön, verstaille sekä lääketehtaille.

Lisätiedot

Tuotetiedote Vivid Red Erikois 3-kerrosmaali Käyttömenetelmä

Tuotetiedote Vivid Red Erikois 3-kerrosmaali Käyttömenetelmä GLOBAL REFINISH SYSTEM Tammikuu 2015 Tuotetiedote Vivid Red Erikois 3-kerrosmaali Käyttömenetelmä D8199 Vivid Red Erikois 3-kerrosmaali TUOTTEET Vivid Red Erikois 3-kerrosmaali D8199 Lisäksi tarvitaan

Lisätiedot

LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA

LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA LIIMAMASSOJEN UUDISTUNUT ILME JA VALIKOIMA KIILTO MASA MONIKÄYTTÖINEN LIIMA- JA TIIVISTEMASSA Silyylipolymeeriteknologiaan perustuva elastinen liima kiinnittämiseen sekä tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa,

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Deltron Progress UHS DG on erittäin hyvän peittokyvyn omaava UHS-suorakiiltopintamaali kaikentyyppiseen korjausmaalaukseen

Deltron Progress UHS DG on erittäin hyvän peittokyvyn omaava UHS-suorakiiltopintamaali kaikentyyppiseen korjausmaalaukseen GLOBAL REFINISH SYSTEM Elokuu 2013 Tuotetiedote Tuotteet Deltron Progress UHS DG Sävyt Deltron UHS Kovete Deltron ohenteet Kiihdytetty ohenne D60xx D8302 D8718/D8719 D8714 Ultra-High Solids Direct Gloss

Lisätiedot

DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET. Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS

DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET. Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS DELFLEET PU MATTA DELFLEET PU MATTA -JÄRJESTELMÄN TUOTTEET PU Matta Väri Ohenne, Hidas F371 Ohenne F372 Ohenne, Nopea F373 TUOTEKUVAUS Kovete F363 MS Kovete, Nopea F362 Kiihdytin F381 Delfleet PU Matt

Lisätiedot

SikaPower -2900 MUOVIOSIEN KORJAUSMENETELMÄ AMMATTIKÄYTTÖÖN MUOVINKORJAUSMENETELMÄ. SikaPower -2900

SikaPower -2900 MUOVIOSIEN KORJAUSMENETELMÄ AMMATTIKÄYTTÖÖN MUOVINKORJAUSMENETELMÄ. SikaPower -2900 MUOVIOSIEN KORJAUSMENETELMÄ AMMATTIKÄYTTÖÖN JOHTAVAT RATKAISUT SUUNNITELTU JA TESTATTU TEHOKKAASEEN KÄYTTÖÖN Sika on Tier 1 tavarantoimittaja ja maailmanlaajuinen kehitysyhteistyökumppani autoteollisuudessa

Lisätiedot

Pikakuivaus UV-lamppua käyttäen nopeuttaa korjaustyötä perinteisiin kuivausmenetelmiin verrattuna.

Pikakuivaus UV-lamppua käyttäen nopeuttaa korjaustyötä perinteisiin kuivausmenetelmiin verrattuna. GLOBAL REFINISH SYSTEM Kesäkuu 2014 Tuotetiedote D8082 D8082 UV-kuivattava pohjamaali D8783 Aktivaattori UV-kuivattavalle pohjamaalille TUOTEKUVAUS D8082 UV-kuivattava pohjamaali on erittäin nopea ruiskuttaa

Lisätiedot

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Sisätiloihin tarkoitettu ja helposti piilotettava, korkealaatuinen lineaarinen ledivalaisin, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore Innovatiiviset

Lisätiedot

Laatua tuulilasin liimaukseen

Laatua tuulilasin liimaukseen Laatua tuulilasin liimaukseen Nopea, tehokas ja turvallinen 8289.indd 2 05.06.12 14:15 Kattava Teroson-tuulilasiliimavalikoima Tuulilasi on erittäin tärkeä osa auton runkoa. Se vastaanottaa osan kolarin

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet

50 vuotta. Käsien puhdistusja hoitotuotteet 50 vuotta Käsien puhdistusja hoitotuotteet KÄSIHYGIENIA Dreumex on yksi johtavista käsihygieniatuotteiden ja ratkaisujen valmistajista Euroopassa. Tuotteista löytyy juuri oikea ratkaisu likaisille käsille.

Lisätiedot

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan -

MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT. - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - MIILUX KULUTUSTERÄSTUOTTEET JA PALVELUT - Kovaa reunasta reunaan ja pinnasta pohjaan - kulutusteräkset Miilux kulutusterästen käyttökohteita ovat kaikki kohteet, joissa teräkseltä vaaditaan hyvää kulumiskestävyyttä

Lisätiedot

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä

Ympäristöluokiteltu. Puunsuojausmenetelmä Ympäristöluokiteltu Puunsuojausmenetelmä TUTUSTU ORGANOWOODIN AINUTLAATUISEEN TEKNOLOGIAAN OrganoWood on ympäristöluokiteltu pintakäsittely- ja kunnossapitomenetelmä puutavaralle. Patentoitu tekniikka

Lisätiedot

Kitit S Kovettajat Ohentimet Glasurit RATIO-kitti valkoinen /20K max. 4 % , -50

Kitit S Kovettajat Ohentimet Glasurit RATIO-kitti valkoinen /20K max. 4 % , -50 Kitit S Kovettajat Ohentimet Glasurit RATIO-kitti valkoinen 839-20/20K 948-36 948-52 Glasurit Hienokitti vaaleanharmaa 839-25 948-36 Glasurit Soft-Body Filler 839-55 948-36 948-52 Glasurit Yleiskitti vaaleanharmaa

Lisätiedot

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET

N:o 837 4123 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUVOJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET N:o 837 4123 Liite 1 SOVELTAMISALAAN KUULUVAT MAALIT, LAKAT JA AJONEUJEN KOR- JAUSMAALAUSTUOTTEET 1. Maalien ja lakkojen alaluokat a) Sisäseinien ja -kattojen himmeillä maaleilla ja pinnoitteilla tarkoitetaan

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana

Cembrit Module. Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Julkisivulevy, jossa vain luovuus on rajana Cembrit Module Cembritin kuitusementtiset julkisivulevyt ovat erinomainen ratkaisu tuulettuviin ja kevytrakenteisiin julkisivuihin, sillä ne mahdollistavat

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus

Alustan, akselien ja vanteiden jälkimaalaus Yleisiä tietoja maalauksesta Yleisiä tietoja maalauksesta TÄRKEÄÄ! Scania suosittelee, että pehmeistä ja taipuisista materiaaleista valmistettuja komponentteja ei maalata, sillä maali saattaa vaikuttaa

Lisätiedot

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin

KONSERVOINTIVÄLINEET. Dahlia-sumutin KONSERVOINTIVÄLINEET Dahlia-sumutin - valmistettu Japanissa, merkki Maruhachi - materiaali kromattua messinkiä - säädettävä hieno suihku, ei roiskeita - käytössä suositellaan puhdistettua vettä - tilavuus

Lisätiedot

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn.

Varmista että maalattava pinta on kauttaaltaan puhdistettu ja kuiva ennen ja jälkeen esikäsittelyn. GLOBAL REFINISH SYSTEM 2006 D8077 Valkoinen 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8078 Harmaa 2K HS Märkää Märälle Pohjamaali D8237 HS Express Kovete D8238 HS Nopea Kovete D8239 HS Hidas Kovete D8427 HS Sekoitussävy

Lisätiedot

POLTIX MUOTTISYSTEEMI OHJE

POLTIX MUOTTISYSTEEMI OHJE POLTIX MUOTTISYSTEEMI OHJE Tässä ohjeessa kuvataan muotinvalmistusta De Ijssel Coatingsin valmistamalla Poltix muottisystee- millä. Poltix muottisysteemistä on olemassa Standard- versio ja Premium- versio.

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Ota homma haltuun! MIRKAn käänteentekevä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä (OSP, Optimized Surface Preparation System) tekee kaikista työvaiheista maksimaalisen tehokkaita.

Lisätiedot

LAAJA VALIKOIMA KORISTEKAPSELEITA!

LAAJA VALIKOIMA KORISTEKAPSELEITA! #1/2018 LAAJA VALIKOIMA KORISTEKAPSELEITA! 125,- PROTRUCK TUULILASINPESUNESTE PT808015-70 10 L METANOLI 16,- 35,- 60,- uutuustuotteita strandsilta! s. 6 TASOVILKKU, OHUT MALLI LED-SIVUVALO/-VILKKU TYÖ-/PERUUSTUSVALO

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa

SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa SATAminijet 4400 B täydellinen jokaisessa yksityiskohdassa Vahva ilmasuutin kromatusta messingistä. Uutta: Pikakierre (vain 1 1/4 kierto) mahdollistaa helpon puhdistuksen Uutta: Tiivisterengas takaa ilmasuuttimen

Lisätiedot

3-PALANEN KYTKINLEVY Vahvin levyvaihtoehto. Ainoastaan kilpakäyttöön, on/off tyyppinen. Halk. 200mm. 4910 3-palanen kytkinlevy

3-PALANEN KYTKINLEVY Vahvin levyvaihtoehto. Ainoastaan kilpakäyttöön, on/off tyyppinen. Halk. 200mm. 4910 3-palanen kytkinlevy HEAVY DUTY KYTKINLEVYT Erittäin vahva ja kestävä. Tätä levyä voit käyttää sekä vakioettä kilpamoottoreissa, tehoiltaan noin 150Hv:aan asti. Löytyy myös "pehmeämpi malli" jousitetulla keskiöllä 4905 HD-kytkinlevy,

Lisätiedot

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS...

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... 3 C8101 - HIONTALAIKKA 125X6,5X22MM TERÄS... 3 C8103 - HIONTALAIKKA 230X7,0X22MM

Lisätiedot