Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 1503 VR"

Transkriptio

1 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja L 503 VR Tilausnumero Laikan maksimi halkaisija 40 mm Tukialustan maksimi Ø 5 mm Kierrosluku ilman kuormitusta /min Ottoteho 00 Watt Antoteho 700 Watt Johdon pituus 4,0 m Paino,9 kg Toimitusvarustus sivukahva Kiillotuskone, jonka kierrosalue on laaja + VR elektroniikka: Kierrosluvun ylläpito takogeneraattorilla, pehmeä käynnistys, ylikuormitussuoja ja nopeuden esivalinta. + Nopeuden säädön ansiosta soveltuu erinomaisesti työskentelyyn kiillotuslaikolla joiden halkaisija on Ø 80 mm:stä Ø 40 mm:iin. + päällä / pois päältä -kytkin + Karalukitus + Tämä kone on saatavissa myös 0 V versiona

2 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Kiillotus Sisältö 50 ml Tehokas yleiskiillotusaine, korkea poistoaste, kiiltävä tulos. Soveltuu kaikille maalityypeille, myös naarmuttumattomat- ja UV maalit sekä pienlentokoneiden ja veneenrunkojen hoitoon, polykarbonaatin ja puun viimeistelytyöt. Kiillotusaineessa ei ole vahaa, silikonia, eikä hajusteita. Vähäiset hologrammijäljet saattavat johtua pyörivästä työskentelystä - tummalla maalipinnalla. Näitä voidaan kiillottaa P 03/06-LDX koneella yhdessä oranssin kiillotussienen PS-O kanssa. Hiovuus 5 / kiilto 5. Tilausnumero Kiillotus Sisältö 50 ml Erikoiskiillotusaine naarmujen poistoon hyvin syvä kiilto. Soveltuu kaikille maalityypeille, myös naarmuttumattomat- ja UV maalit sekä värien parantamiseen, kun kyseessä on vanha maalipinta. Optimaalinen tulos saavutetaan epäkeskolla -vaiheen työskentelyllä, pyörivä työskentely on tietysti myös mahdollista. Kiillotusaine on silikonitonta, tuottaa vähän pölyä ja voidaan helposti lisätä ja pyyhkiä pois. Hiovuus 3 / kiilto 6.

3 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Sinetöinti Sisältö 50 ml Maalille sopiva sinetöintiaine uusille ja hiljattain kiillotetuille maalipinnoille. Carnaubavaha suojaa ja huoltaa maalipintaa. Sinetöintiaine voidaan lisätä sekä kiillotuskoneella (pyörivä/epäkesko) käyttäen punaista kiillotussientä PS-R tai manuaalisesti käyttäen PUK-R kiillotussientä. Aine ei sisällä hiovia ainesosia ja sen päälle voi maalata. Suojaava vaikutus / tasaisuus 4. Tilausnumero Mikrokuitu kiillotusliina, Classic 400 x 400 Saumaton ja pestävä, täydelliseen pinnan viimeistelyyn ja loistavan loppukiillon saavuttamiseksi.

4 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Mikrokuitu kiilllotusliina, Premium 400 x 400 Korkean ja pehmeän nukan ansiosta jäämien poisto on pintaa vahingoittamatonta ja luotettavaa. Tämän ansiosta mikrokuituliina soveltuu erittäin hyvin maalin viimeistelyyn. Voidaan käyttää myös auton pesuun. Pitkä käyttöikä, konepestävä (ei huuhteluainetta). Tilausnumero Ø Punainen sieni manuaaliseen kiillottamiseen, ergonomisesti muotoiltu pehmeä sieni jossa hieno tekstuuri. Sopii ihanteellisesti tiivistys- ja hoitoaineiden kanssa, sekä maalatuille- ja muovipinnoille, vaikeasti tavoitettavissa paikoissa tai herkille pinnoille, joita on vaikea käsitellä käyttäen konetta.

5 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Tarra-alusta, pehmustettu M 4 35 Ø mm kumipehmustettu kiillotusalusta mahdollistaa tasaisen paineenjakauman myllytyksessä ja loppukiillotuksessa. Tilausnumero Tarra-alusta, pehmustettu M 4 75 Ø mm kumipehmustettu kiillotusalusta mahdollistaa tasaisen paineenjakauman myllytyksessä ja loppukiillotuksessa. Tilausnumero 40.3 Tarra-alusta, pehmustettu M 4 5 Ø mm kumipehmustettu kiillotusalusta mahdollistaa tasaisen paineenjakauman myllytyksessä ja loppukiillotuksessa.

6 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Tarra-alusta, pehmustettu M 4 5 Ø mm kumipehmustettu kiillotusalusta mahdollistaa tasaisen paineenjakauman myllytyksessä ja loppukiillotuksessa. Tilausnumero Ø x 5 Vihreä sieni, erittäin kova vaahtomuovi innovatiivisella X-Cut pinnalla, tämä takaa jatkuvan ja tasaisen korkean poistotehon. X-Cut rakenne vähentää lämmön muodostumista. Vaahtomovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa.

7 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Vihreä sieni, erittäin kova vaahtomuovi innovatiivisella X-Cut pinnalla, tämä takaa jatkuvan ja tasaisen korkean poistotehon. X-Cut rakenne vähentää lämmön muodostumista. Vaahtomovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa. Tilausnumero Ø x 5 Vihreä sieni, erittäin kova vaahtomuovi innovatiivisella X-Cut pinnalla, tämä takaa jatkuvan ja tasaisen korkean poistotehon. X-Cut rakenne vähentää lämmön muodostumista. Vaahtomovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa.

8 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Violetti sieni, kova vaahtomuovi, optimaalinen pinnan jäähdytys ja yhtenäinen, tasaisen korkea poistoteho. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa. Tilausnumero Ø x 5 Violetti sieni, kova vaahtomuovi, optimaalinen pinnan jäähdytys ja yhtenäinen, tasaisen korkea poistoteho. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa.

9 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Violetti sieni, kova vaahtomuovi, optimaalinen pinnan jäähdytys ja yhtenäinen, tasaisen korkea poistoteho. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen vesipisaroiden, appelsiininkuoripinnan, pölyn, tervapilkkujen, naarmujen ja lintujen ulosteiden poistoon yhdessä P05 / 05-LDX kanssa. Tilausnumero Ø x 5 Oranssi sieni, keskikova vaahtomuovi, hieno rakenne. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen hologrammien, mattapintojen, naarmujen ja autopesujälkien käsittelyyn yhdessä P 03/06-LDX kanssa.

10 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Oranssi sieni, keskikova vaahtomuovi, hieno rakenne. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen hologrammien, mattapintojen, naarmujen ja autopesujälkien käsittelyyn yhdessä P 03/06-LDX kanssa. Tilausnumero Ø x 5 Oranssi sieni, keskikova vaahtomuovi, hieno rakenne. Vaahtomuovi on lämmönkestävä, repeytymätön ja hyvin kulutusta kestävä. Ihanteellinen hologrammien, mattapintojen, naarmujen ja autopesujälkien käsittelyyn yhdessä P 03/06-LDX kanssa.

11 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Punainen sieni, erittäin pehmeä vaahtomuovi, jossa hieno tekstuuri. PerfectTouch kerrosrakenne, jossa vahvempi lisäkerros jäykemmän rakenteen aikaansaamiseksi. Tämä lisää kiillotuslaikan käyttöikää. Ihanteellinen hologrammien ja mattapinnan korjaukseen P 03/06-LDX koneen kanssa ja maalipinnan huoltoon ja sinetöintiin W0/04 koneen kanssa. Tilausnumero Ø x 5 Punainen sieni, erittäin pehmeä vaahtomuovi, jossa hieno tekstuuri. PerfectTouch kerrosrakenne, jossa vahvempi lisäkerros jäykemmän rakenteen aikaansaamiseksi. Tämä lisää kiillotuslaikan käyttöikää. Ihanteellinen hologrammien ja mattapinnan korjaukseen P 03/06-LDX koneen kanssa ja maalipinnan huoltoon ja sinetöintiin W0/04 koneen kanssa.

12 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero Ø x 5 Punainen sieni, erittäin pehmeä vaahtomuovi, jossa hieno tekstuuri. PerfectTouch kerrosrakenne, jossa vahvempi lisäkerros jäykemmän rakenteen aikaansaamiseksi. Tämä lisää kiillotuslaikan käyttöikää. Ihanteellinen hologrammien ja mattapinnan korjaukseen P 03/06-LDX koneen kanssa ja maalipinnan huoltoon ja sinetöintiin W0/04 koneen kanssa. Tilausnumero 34.5 Kiillotus, tarralla, Classic 50 Ø Sieni koostuu 90% lampaanvillasta ja 0% polyesteristä. Tämä yhdistelmä takaa tasaisen ja vakaan työskentelyn. Hyvä lopputulos yhdessä hienokiillotusaineen kanssa.

13 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Kiillotus- lampaanvilla Premium Tilausnumero 80 Ø Ø Kiillotus-lampaanvilla sisältää 90% luonnon villaa ja 0% polyesteriä. Tämä yhdistelmä takaa pidemmän käyttöiän ja suuremman volyymin. Sillä voi kiillottaa n. 30% nopeammin kuin sienellä. Soveltuu erityisesti UV maaleille ja uusimman sukupolven naarmuuntumattomille maaleille. Erittäin hyvä lopputulos käytettynä hienokiillotusaineen kanssa. Erityinen PerfectTouch kerrosmalli ja oranssi lisäkerros antavat hieman lisää pehmeyttä ja paremman rakenteen. Tämä mahdollistaa hienon kosketuspinnan, myös ongelma-alueilla ja optimaalisen tarkan ohjauksen. Tilausnumero.76 Huopalautanen 5 Ø Fiiberiselällä ja M 4 kierremutterilla, naarmujen poistoon lasista, ruostumattomasta teräksestä akryylista ja ruostumattoman teräksen erittäin kiiltäväksi kiillottamiseen. Käytä vain tarkoitukseen sopivia kiillotusaineita.

14 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi Tilausnumero.74 Varahuopalautaset 5 Ø Fiiberiselällä. Tilausnumero Kiillotuskoneen kantolaukku Käytännöllinen liikuteltava kantolaukku tarjoaa paljon tilaa koneelle ja tarvikkeille, erilaisia taskuja. Tilausnumero Swirl Finder-valo Koko (L x P x K) 90 x 58 x 43 mm Paino 0,056 kg Maalipinnan tarkasteluun erityisesti soveltuva LED-valo jolla on helppo huomata pinnan vauriot, hologrammit ja naarmut. Valon intensiteetti

15 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin Faksi lumenia ja säädettävä focus jossa säteen kulma Valaisee n. tuntia, sis. akut. Powered by TCPDF (

Pienten pintojen kiillottamiseen PE

Pienten pintojen kiillottamiseen PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 88-0 Faksi +49 744 5899 Pienten pintojen kiillottamiseen PE 8-4 80 Tilausnumero 405.87 Laikan maksimi halkaisija 80 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE 4-3 25 Tilausnumero 406.83 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä Laikan

Lisätiedot

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE

Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä PE 4-3 25 Tilausnumero 406.83 Kiillotuskone varustettuna kytkinnopeussäädöllä Laikan

Lisätiedot

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla

Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone nopeudensäädöllä ja kahdella erilaisella kahvalla L 602 VR Tilausnumero 329.800 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan

Lisätiedot

POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä

POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 POLISHFLEX, korkean vääntömomentin kiillotuskone kierrosnopeuden säädöllä PE 4-2 50 Set Tilausnumero 376.75 POLISHFLEX, korkean vääntömomentin

Lisätiedot

Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn

Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien pintojen käsittelyyn PE 4-80 Tilausnumero 395.749 Kiillotuskone korkealla väännöllä, suurien

Lisätiedot

Epäkeskokiillotuskone. XFE P-Set

Epäkeskokiillotuskone. XFE P-Set Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Epäkeskokiillotuskone XFE 7-5 50 P-Set Tilausnumero 447.0 Epäkeskokiillotuskone + VR mikroprosessorielektroniikka: Kierrosluvun ylläpito,hidas

Lisätiedot

Epäkeskokiillotuskone XFE

Epäkeskokiillotuskone XFE Epäkeskokiillotuskone XFE 7-5 50 Tilausnumero 48.080 Epäkeskokiillotuskone + VR mikroprosessorielektroniikka: Kierrosluvun ylläpito,hidas käynnistys, nopeussäätö kytkimellä, käynnistyksen esto virtakatkon

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 Tukialustan maksimi

Lisätiedot

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella

Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella Voimakas kiillottuskone luonnonkivelle, varustettu näppiotteella LK 602 VR 258.580 Laikan maksimi halkaisija 220 mm Tukialustan maksimi Ø 75 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 800-2400 /min Ottoteho 500

Lisätiedot

johdoton epäkeskokiillotuskone, pakko-ohjatustoiminnolla 18.0 V

johdoton epäkeskokiillotuskone, pakko-ohjatustoiminnolla 18.0 V Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 johdoton epäkeskokiillotuskone, pakko-ohjatustoiminnolla 8.0 V XCE 8 25 8.0-EC/5.0 Set Tilausnumero 438.43 johdoton epäkeskokiillotuskone,

Lisätiedot

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm

1800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 watin hiomakone, jolla voi hioa myös lähellä reunaa, 25 mm LD 8-7 25 R, Kit Turbo-Jet Tilausnumero 408.603 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

1800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 1800 VR

1800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 1800 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 800 wattinen sekoituskone nopeudensäädöllä R 800 VR Tilausnumero 254.474 Kierrosluku ilman kuormitusta 200-590 /min Ottoteho 800 Watt

Lisätiedot

900 wattinen kulmahiomakone, 125 mm yleiskäyttöön LE

900 wattinen kulmahiomakone, 125 mm yleiskäyttöön LE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 900 wattinen kulmahiomakone, 25 mm yleiskäyttöön LE 9-25 Tilausnumero 436.29 Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Kierrosluku ilman

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario Tilausnumero 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton

Lisätiedot

SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille

SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 SUPRAFLEX, hiomisen asiantuntija maalatuille puu-, kivi- ja metallipinnoille SE 4-2 Set Tilausnumero 49.206 Tukialustan maksimi Ø

Lisätiedot

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm

Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kompakti hiomakone pölyttömään hiontaan lähellä reunoja, 25 mm LD 5-0 25 R, Turbo-Jet setti Tilausnumero 405.906 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku

Lisätiedot

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario

Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone. WSE 7 Vario Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone WSE 7 Vario 377.82 Handy-Kirahvi seinä- ja kattohiomakone + VR-elektroniikka: portaaton nopeuden

Lisätiedot

Quality from start to finish 21.7.2014 1

Quality from start to finish 21.7.2014 1 21.7.2014 1 Kiillotuksen perussäännöt: Sääntö #1: Aloita vähiten aggressiivisella työkalulla tai kiillotusaineella, jolla työ saadaan tehtyä. Kiillotus käsin on vähiten aggressiivista. Seuraavaksi tulee

Lisätiedot

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet

Betonihiomakone laajoille pinnoille, 180 mm. LD , Kit E-Jet Betonihiomakone laajoille pinnoille, 80 mm LD 24-6 80, Kit E-Jet Tilausnumero 48.862 Laikka Ø 80 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 6500 /min Ottoteho 2400 Watt Antoteho 450 Watt Työkaluliitos M 4 Johdon

Lisätiedot

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9

Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 Putkihiomakone TRINOXFLEX, setti BRE 8-4 9 45.420 Ottoteho 800 Watt Antoteho 25 Watt Nauhan nopeus -8 m/sec Nauhan mitat / 9 / 0 mm Putken maks. Ø 50 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 400-4000 /min Johdon

Lisätiedot

R 600 VV Tilausnumero Teknisiä ominaisuuksia Kierrosluku ilman kuormitusta

R 600 VV Tilausnumero Teknisiä ominaisuuksia Kierrosluku ilman kuormitusta 1300 wattinen kytkinsäädöllä varustettu sekoitin R 600 VV 282.359 Kierrosluku ilman kuormitusta Ottoteho Antoteho 150-500 /min 1300 Watt 850 Watt Työkaluliitos M 18 Kiinnityslaippa Ø Maksimi vispilä Ø

Lisätiedot

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 25 mm LE 4-7 25 INOX Tilausnumero 406.546 Hiomalaikan

Lisätiedot

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone. WST 700 VV Plus

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone. WST 700 VV Plus Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Plus Tilausnumero 350.338 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L

Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GSE 5 R + TB-L Tilausnumero 46.207 Kompakti Okapi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV

Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone WST 700 VV Tilausnumero 350.3 Vario-Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 899 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Tilausnumero 405.892 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka:

Lisätiedot

1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä

1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä 1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä MXE 1002 + WR2 120 Tilausnumero 433.209 1010 watin 2-nopeussekoitin nopeussäätö myös käyttökytkimessä + Vankka kaksinopeusvaihteisto: Ylimitoitettu

Lisätiedot

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm

1400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 125 mm 400 wattinen INOXFLEX, erityisesti ruostumattomalle teräkselle ja seoksille, 25 mm LE 4-7 25 INOX Tilausnumero 406.546 Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Laikan maksimi halkaisija 60 mm Kierrosluku ilman

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R Tilausnumero 405.892 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka: Nopeuden vakiointi, pehmeä käynnistys, ylikuormitussuoja ja nopeuden

Lisätiedot

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH

Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone GE 5 R + TB-L + SH Tilausnumero 409.405 Kirahvi pitkävartinen seinä- ja kattohiomakone + Elektroniikka: Nopeuden vakiointi, pehmeä käynnistys, ylikuormitussuoja

Lisätiedot

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2

Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 100-2 Delta hiomakone portaattomalla nopeudensäädöllä ODE 00-2 Tilausnumero 429.856 Ottoteho 200 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta 8000-3000 /min Epäkeskoliike 6000-26000 /min Isku 2,0 mm Hiomalautanen 00 x

Lisätiedot

1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä

1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä 1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä MXE 1200 + WR2 140 433.233 1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä + Vankka yksinopeuksinen vaihdeyksikkö, optimoitu

Lisätiedot

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti

Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille. WST 1000 FV, Turbo-Jet setti Betoni-Kirahvi hiomakone seinille ja katoille WST 000 FV, Turbo-Jet setti Tilausnumero 355.747 Laikka Ø 25 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 8000 /min Ottoteho 00 Watt Antoteho 600 Watt Työkaluliitos 28

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE

Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Kiillotuskone TRINOXFLEX BSE 4-3 00 433.4 Ottoteho 400 Watt Antoteho 880 Watt Maks. työkalun Ø 25 mm Työkalun leveys 00 mm Työkaluliitos

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V "Light Duty" DD 2G 10.8-LD

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 10,8 V Light Duty DD 2G 10.8-LD Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light Duty" DD 2G 0.8-LD Tilausnumero 48.064 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 0,8 V "Light

Lisätiedot

Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O

Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä GE 7 + MH-O Tilausnumero 460.00 Kirahvi seinä- ja kattohiomakone vaihdettavalla päällä Ottoteho 70 Watt Antoteho 40 Watt Kierrosluku ilman kuormitusta

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV.

90 mm HALK. G-42002-O 93,00 100 mm LEV. 90 mm HALK. G-42001-O 58,00 50 mm LEV. 90 mm HALK. 100 mm LEV. POLY-PTX HIOMA-, KIILLOTUS- JA HARJAUSKONE TASOILLE JA PUTKILLE TUOTE nro /kpl 240 V, 50-60 Hz, 1750 W NOPEUDEN SÄÄDÖLLÄ 1000-3500 RPM PAINO: 3,3 kg PYÖRÖJEN HALKAISIJA 90-115mm VALMISTUSMAA: SAKSA HIOMA-

Lisätiedot

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 8.0 V, 25 mm L 25 8.0-EC/5.0 Set Tilausnumero 47.947 Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2,5

Lisätiedot

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm

Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 18.0 V, 125 mm Akkukäyttöinen kulmahiomakone ACCUFLEX 8.0 V, 25 mm L 25 8.0-EC Tilausnumero 46.725 Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2,5 / 5,0 Ah Hiomalaikan maksimi halkaisija 25 mm Kierrosluku ilman kuormitusta 8500

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 18,0 V DD 2G 18.0

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 18,0 V DD 2G 18.0 Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 8,0 V DD 2G 8.0 Tilausnumero 47.83 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 8,0 V + Sähköinen hallintajärjestelmä

Lisätiedot

Ammattilaislaatua made in Germany.

Ammattilaislaatua made in Germany. Metalli Ammattilaislaatua made in Germany. Uudet FEINin Compact-kulmahiomakoneet. Ennennäkemätön hinta-/laatusuhde. alkaen 128,- 159,- sis. alv 24 % Uusilla FEIN-kulmahiomakoneilla työskentely on nopeampaa

Lisätiedot

RETECFLEX - monitoimityökalu remontointiin ja erilaisiin perusparannuskohteisiin

RETECFLEX - monitoimityökalu remontointiin ja erilaisiin perusparannuskohteisiin Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 RETECFLEX - monitoimityökalu remontointiin ja erilaisiin perusparannuskohteisiin RE 4-5 5, jyrsinteräsetti, suorapää Tilausnumero

Lisätiedot

Suomen virallinen ja alkuperäinen Rupeskoneiden. jo 25 vuoden ajan

Suomen virallinen ja alkuperäinen Rupeskoneiden. jo 25 vuoden ajan Rupes Bigfoot -epäkeskokiillotuskoneet ja -kiillotusjärjestelmät ovat valloittaneet maailmaa jo usean vuoden ajan. Nyt on uuden päivityksen aika. Mark II -koneilla kiillottaminen astuu jälleen kerran uudelle

Lisätiedot

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy

Metalli. Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA. Yhdistele ja hyödy Metalli Yhdistele metallintyöstöön tarkoitettuja akkukoneita yksilöllisesti. UUTTA Yhdistele ja hyödy FEIN Select + tarjoaa mahdollisuuden yhden tai useamman ammattimaiseen metallintyöstöön tarkoitetun

Lisätiedot

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS

Akkukäyttöinen puukkosaha 18,0 V RS Akkukäyttöinen puukkosaha 8,0 V RS 29 8.0 Tilausnumero 47.874 Epäkeskoliike 0-300 /min Isku 29 mm Akun jännite 8 V Akun kapasiteetti 2, /,0 Ah Paino ilman akkua 2,9 kg Toimitusvarustus Akkukäyttöinen puukkosaha

Lisätiedot

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma

Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma Nopeuden huippua Uusi harjaohjelma UUTUUS! Ratkaisut kaikkiin käyttösovelluksiin kaikille porakoneille ja kulmahiomakoneille 2 Teräslankaharjat Yleiskatsaus Metalli Inox Tuote Tyyppi Harja Teräslankaharjat

Lisätiedot

Akkukäyttöinen poravasara 18,0 V CHE 18.0-EC

Akkukäyttöinen poravasara 18,0 V CHE 18.0-EC Akkukäyttöinen poravasara 8,0 V CHE 8.0-EC Tilausnumero 430.005 Akkukäyttöinen poravasara 8,0 V + Sähköinen hallintajärjestelmä suojelee konetta, pidentää käyttöikää ja lisää tehokkuutta + Hiiliharjaton

Lisätiedot

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia

Maalaustyökalut. Kysymyksiä ja vastauksia Maalaustyökalut Maalaustyökalut Hyvä ja pitkäikäinen lopputulos edellyttää hyviä työkaluja. Oikea sivellin on erityisen tärkeä niille, jotka eivät ole kovin harjaantuneita maalaajia. Tässä osiossa kerrotaan

Lisätiedot

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET

AUTONPESU, TOIMI NÄIN: ALUSTA- JA MOOTTORIPESU AUTOSHAMPOO SISÄOSIEN KIILLOTUS LASIEN PUHDISTUS PINTAKÄSITTELY, KIILLOTUS JA VAHAUS LISÄVARUSTEET AUTONPESU, TOIMI NÄIN: JOKAISESSA VAIHEESSA KÄSITELLÄÄN AUTO JOKA PUOLELTA JA EDETÄÄN SEURAAVAAN VAIHEESEEN. 1. Suihkuta vannepesuaine kaikkiin vanteisiin. 2. Suihkuta kylmärasvanpoistoaine, joka irroittaa

Lisätiedot

Tuotteen keskeiset ominaisuudet

Tuotteen keskeiset ominaisuudet Iskuporakoneet AdvancedImpact 900 Uusi AdvancedImpact 900, joka on varustettu Boschin innovatiivisella Kickback Control -ominaisuudella ja 2-vaihteisella vaihteistolla kaikille kotinikkareille, jotka haluavat

Lisätiedot

Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 HIOMA- JA KIILLOTUSVAHAT JALOMETALLIEN HOITOAINEET JALOMETALLISEPÄN TARVIKKEET

Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 HIOMA- JA KIILLOTUSVAHAT JALOMETALLIEN HOITOAINEET JALOMETALLISEPÄN TARVIKKEET Kuvasto-hinnasto 3-2015 muutospvm 11.3.2015 DIALUX hioma- ja kiillotusvahat pakkaus kartonki 100-160 Dialux roue punainen Loistekiillotusvaha kullalle. 4,25 Dialux vert vihreä Kiillotusvaha erittäin koville

Lisätiedot

CARLAKE PESUTARVIKKEET

CARLAKE PESUTARVIKKEET 2017 Tuotenumero: 20-PESUVÄLINEESITE MOTORAL OY:N TUOTELUETTELO CARLAKE PESUTARVIKKEET webshop.motoral.fi CARLAKE.FI Motoral Oy Valuraudankuja 1 00700 HELSINKI www.motoral.fi Puhelin vaihde 010 5507 0

Lisätiedot

Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L

Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L VC 2 L MC Tilausnumero 405.48 Imuri, jossa manuaalinen suodattimen

Lisätiedot

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ!

Ohjaamon jälkimaalaus. Ohjaamon peltiosat. Esikäsittely PGRT TÄRKEÄÄ! Esikäsittely TÄRKEÄÄ! Korin metalli on suojattu korroosiolta mm. sinkkikerroksella. Täydellisen korroosiosuojauksen varmistamiseksi tämä sinkkikerros on korjattava päällemaalaamalla, jos se on vahingoittunut

Lisätiedot

Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L

Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Puhelin +49 744 828-0 Faksi +49 744 25899 Imuri, jossa manuaalinen suodattimen puhdistusjärjestelmä, 20 l, luokka L VC 2 L MC Tilausnumero 405.48 Imuri, jossa manuaalinen suodattimen

Lisätiedot

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain

TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain 1 TURBO DIMMINUTOR Automaattinen kiintoainevesiseoksien kanavaseuloja ja murskain DIMMINUTOR seuloo ja murskaa automaattisesti veden mukana liikkuvat kiintoaineet läpi avokanavan. Laitetta voidaan käyttää

Lisätiedot

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40 Joka verstaan perustyökalu Bosch-pylväsporakone PBD 40 UUTUUS! Bosch-pylväsporakone PBD 40 suurimpaan tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.bosch-do-it.fi. Rakentajan ja

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain

SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain 1 SUPER SHREDDER Kaikkiruokainen linjamurskain SUPER SHREDDER pienentää putkistoissa virtaavat kovat kiintoaineet. Se on erittäin tehokas murskain, jolla on virtaviivainen, helppohoitoinen rakenne ja vain

Lisätiedot

Maalaus- ja tapetointityökalut... 2

Maalaus- ja tapetointityökalut... 2 Maalaus- ja tapetointityökalut... 2 - JULKISIVUSIVELTIMET... 2 - JULKISIVUSIVELTIMET... 3 - JULKISIVUSIVELTIMET... 4 - LAKKA- JA MAALISIVELTIMET... 5 - LAKKASIVELTIMET... 6 - PYÖREÄT MAALISIVELTIMET...

Lisätiedot

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Nopea, pehmeä ja helppo katkaisu Lähes jäysteetön ja värinätön katkaisu Taloudellinen katkaisu Täydellinen ohjelma Ohuet katkaisulaikat ovat hyvin

Lisätiedot

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja

Timantinluja kumppanisi. Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja Timantinluja kumppanisi Laaja valikoima KGS:n monipuolisia hiomatyökaluja KÄSIHIOMALAIKAT KGS Swiflex K1 tarralaikat Koko Ø * Harmaa 50 MB 100 Vihreä 60 MB 100 Musta 120 MB 100 Punainen 200 MB 100 Keltainen

Lisätiedot

ERITTÄIN MONIPUOLINEN

ERITTÄIN MONIPUOLINEN Monitoimityökalut BTM50 BTM40 TM3000 ERITTÄIN MONIPUOLINEN Laaja valikoima lisävarusteita eri käyttötarkoituksiin Oskilloiva monitoimityökalu BTM50 BTM40 Yhteensopiva kaikkien OIS (Oscillating Interface

Lisätiedot

Kuva 1. Kiillotuksen periaate. 1=alkuperäinen profiili, 2= virtaus, 3=ideaalinen profiili, 4=rekristallisoitunut kohta [Bladergroen 1974]

Kuva 1. Kiillotuksen periaate. 1=alkuperäinen profiili, 2= virtaus, 3=ideaalinen profiili, 4=rekristallisoitunut kohta [Bladergroen 1974] Muotin kiillotus Heikki Tikka Tampereen teknillinen yliopisto Periaate Varsin usein kiillotus sekoitetaan hiontaan, jolla pyritään ainetta poistamalla parantamaan työkappaleen mittatarkkuutta ja pinnanlaatua.

Lisätiedot

Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla.

Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla. METALLI Kokonaisten ruostumattomien teräspintojen työstö FEIN-työkaluilla. Loistaviin tuloksiin. SISÄLTÖ Ruostumaton teräs tarjoaa loistavat mahdollisuudet. Parhaan hyödyn saat FEIN-tietotaidolla ja -työkaluilla.

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta

Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Uudenveroiseksi...... kädenkäänteessä Helppo hiominen laitetta vaihtamatta Make it your home. Kotisi parhaaksi. Maailmanuutuus Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES. Sen helposti vaihdettavat erilaisille materiaaleille

Lisätiedot

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT

PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT PUHDISTUSTARVIKKEET LASIKUITUKYNÄT ELI RAAPEKYNÄT - käyttökohteet: metallit, puu, muovit, keramiikka, kivi, betoni, lasi - näiden pintojen puhdistus, kiillotus, hionta, irrotus, purseenpoisto, ruosteenpoisto

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT //MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT Kaikki yhdellä järjestelmällä. www.einhell.com Einhell Maalinruiskutusjärjestelmät //KAIKKI YHDELLÄ JÄRJESTELMÄLLÄ. SISÄSEINÄMAALIT LAKKAMAALIT LASYYRIT. 2 TC-SY 400 P TC-SY 500

Lisätiedot

RUPES KONEET JA OHEISTARVIKKEET SISÄLLYS:

RUPES KONEET JA OHEISTARVIKKEET SISÄLLYS: RUPES KONEET JA OHEISTARVIKKEET 2019 SISÄLLYS: Epäkeskokiillotuskoneet 2 Rotary pyöriväliikkeiset kiillotuskoneet 16 ibrid-kiillotuskoneet 18 Tarvikkeet 20 Paineilmatoimiset hiomakoneet 22 Sähköhiomakoneet

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). Poistaa pinttymät, jarrupölyn ja muut liikenneliat nopeasti ja tehokkaasti. Anna vaikuttaa ja huuhtele. Ikaclean

Lisätiedot

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424

Pakkauskoko: 10 Alekoodi: 432. Pakkauskoko: 25 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 30 Alekoodi: 424. Pakkauskoko: 5 Alekoodi: 424 Käsisahat... 2 C1141 - KÄSISAHA 22" 2-LEIKKUU... 2 G324H22R7 - KÄSISAHA RESPECT 22"... 2 G328H22R5 - KÄSISAHA CLASSIC 22"... 2 G229H2211 - KÄSISAHA RAPID 22" 550MM... 2 G321H22R7 - KÄSISAHA EXPRESSO 22"

Lisätiedot

Yhteistyössä Unisport ja Kompan

Yhteistyössä Unisport ja Kompan Yhteistyössä Unisport ja Kompan TEKONURMI JALKAPALLOKENTÄLLE TEKONURMI MAISEMOINTIIN TEKONURMI GOLFKENTÄLLE VOIMISTELU- JA KUNTOSALI LIIKUNTAHALLIEN LATTIAT TENNIS PADEL KATSOMOT Unisport on jalkapallokentille,

Lisätiedot

HIOMATARVIKKEET. Katkaisulaikka M-Pro i Inox. Katkaisulaikka M-Pro ALU. Saumanavauslaikka M-Pro. Napasyvennetty saumanavauslaikka teräkselle.

HIOMATARVIKKEET. Katkaisulaikka M-Pro i Inox. Katkaisulaikka M-Pro ALU. Saumanavauslaikka M-Pro. Napasyvennetty saumanavauslaikka teräkselle. Katkaisulaikka M-Pro i Inox Katkaisulaikat ruostumattomalle ja haponkestävälle teräkselle. Teollisuuslaatu tehokkaille koneille. 75683522 75693522 x,0x22,2 x,6x22,2 756207522 75637522 x2,0x22,2 230x2,6x22,2

Lisätiedot

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 18,0 V DD 2G 18.0

2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 18,0 V DD 2G 18.0 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 8,0 V DD 2G 8.0 Tilausnumero 47.83 2-nopeuksinen akkuporakoneruuvain 8,0 V + Sähköinen hallintajärjestelmä suojelee konetta, pidentää käyttöikää ja lisää tehokkuutta +

Lisätiedot

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön

Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön Ammattitason tuotteet vaativaan käyttöön snmix.fi OSIENPESU AUTOT JA KULJETUS TEOLLISUUS Palvelua parhaissa merkeissä S&N Osakeyhtiö on satavuotisen historian omaava teknisen tukkukaupan monialayhtiö.

Lisätiedot

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT

AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 KEMIKAALIT AUTONHOITO Essex autonhoitopaketti Tuotenro 309-007 308010 Essex Vannehoito 0,5 L 220002 Essex Ikkunanpuhdistus 0,5 L 245002 Essex Hyönteispuhdistus 0,5 L 304002 Essex Pikavaha 0,5 L 302002 Essex Super

Lisätiedot

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS...

Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... Hionta-, katkaisu- ja puhdistus... 3 C8001 - KATKAISULAIKKA 125X1,6X22MM TERÄS... 3 C8003 - KATKAISULAIKKA 230X2,0X22MM TERÄS... 3 C8101 - HIONTALAIKKA 125X6,5X22MM TERÄS... 3 C8103 - HIONTALAIKKA 230X7,0X22MM

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Veneen maalauksen haasteet. 8. Korjaamopäivä 9.2.2009 Jonas Slotte

Veneen maalauksen haasteet. 8. Korjaamopäivä 9.2.2009 Jonas Slotte Veneen maalauksen haasteet 8. Korjaamopäivä 9.2.2009 Jonas Slotte Sisältö Miksi veneitä maalataan? Case: Vanhan gelcoatveneen maalaus Case: Metallihohtomaalaus Maalauksen suurimmat haasteet Muut maalaustyöt

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32 Powered by Kongskilde HK 25 -tasojyrsin HK 25 varpajyrällä ja (lisävarusteena saatavissa olevalla) hydraulisella nostolaitteella varustettuna. HK 25 tasojyrsin on tarkoitettu

Lisätiedot

e+lite CLASSIC-sarja Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. 27 g 0.

e+lite CLASSIC-sarja Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. 27 g 0. CLASSIC-sarja 26 STANDARD 5 lumenia lumens e+lite Ultrakevyt ja todella kompakti hätävalaisin valaisee lähelle ja siinä on käyttäjän sijainnin näyttävä huomiovilkku. -1 m 27 g 0.9 oz CLASSIC -sarja 60

Lisätiedot

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN

DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN DEDECO TUOTTEET U.S.A. KIILLOTUKSEEN KUMISEOSTEISET KARALAIKAT "JUMBOS" 5 kpl SARJOINA KARA 2,4 mm, MIKÄ VOIDAAN SUURENTAA 6 mm:n VÄLIHOLKILLA (D-3074T). KS. SIVU 61 X) - MERKITYT HETI VARASTOSTA MUOTO

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

MPLUS PESUTARVIKKEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI

MPLUS PESUTARVIKKEET. webshop.motoral.fi. Motoral Oy Valuraudankuja HELSINKI 2017 Tuotenumero: 20-PESUVÄLINEESITE MOTORAL OY:N TUOTELUETTELO MPLUS PESUTARVIKKEET webshop.motoral.fi Motoral Oy Valuraudankuja 1 00700 HELSINKI www.motoral.fi Puhelin vaihde 010 5507 0 Puhelin myynti

Lisätiedot

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED

15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15. Työvalaistus Käsivalaisin 4 LED 15.1 Käsivalaisin 4 LED Hyvä kestävä käsivalaisin kotikättöön, teollisuuteen ja vapaa ajan käyttöön. Roiskeveden ja iskun kestävä. Sis. 1 kpl AA paristo. Mitat: Ø26x105mm.

Lisätiedot

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen!

METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN. Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! METALLIMAALIEN AMMATTILAINEN ULOS&SISÄLLE ULOS&SISÄLLE Opas täydelliseen metallinsuojaukseen! Aina oikea maali metallille! Hammerite Hammerite metallimaaleilla voidaan käsitellä kaiken tyyppisiä metallipintoja

Lisätiedot

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE

KORKEALAATUISET HELPPOKÄYTTÖISET AMMATTTITASON AUTONHOITOTUOTTEET VAATIVALLE HARRASTAJALLE ULTRA GLAZE NEW CAR POLISH puhdistava yleisvaha Ultra Glaze Polish on nopea ja helppo vaha uusille ja käytetyille maalipinnoille. Tuote ei sotke muovilistoja ja puskureita. Ultra Glaze Polish jättää pitkäaikaisen

Lisätiedot

TV-TASON MAALAUS. Copyright Isto Jokinen

TV-TASON MAALAUS. Copyright Isto Jokinen TV-TASON MAALAUS LÄHTÖTILANNE TV-taso on laadukas, hyväkuntoinen ja aidolla tammiviilulla pinnoitettu. TV-taso ei kuitenkaan sovi väriltään omistajan sisustukseen, joten se halutaan maalata kiiltävän valkoiseksi

Lisätiedot

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine

GUIDE 24W. Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine GUIDE 24W Tuulen- ja vedenpitävä keinonahkainen talvikäsine Guide 24W on monipuolinen käsine työskentelyyn ulkona märissä ja kylmissä olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävän kalvo, fleecevuori ja neulottu

Lisätiedot

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI

LEVEÄ NOKKA YLEISKANSI SÄILYTYSKANSI PITKÄ NOKKA LEVEÄ NOKKA OIL SAFE INNOVATIIVISET VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA SEKÄ ROISKEITA Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen estämiseksi: Kaatonokat

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot