Yleiset ehdot Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Yleiset ehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yleiset ehdot Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Yleiset ehdot"

Transkriptio

1 Yleiset ehdot Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) Yleiset ehdot Osallistuessaan Loyalty Program for Registered Partners (LPRP) -ohjelmaan kumppani sitoutuu noudattamaan alla esitettyjä yleisiä ehtoja ("ohjelmaehdot") ja niissä mainittuja asiakirjoja ja sääntöjä. 1. Ohjelmakausi: LPRP alkaa voimaantulopäivänä ja uusiutuu automaattisesti vuosittain, ellei Dell lopeta ohjelmaa aiemmin näiden ohjelmaehtojen mukaisesti. 2. Osallistumiskelpoiset tahot: LPRP on tarkoitettu rekisteröityneille Dell-kumppaneille, jotka täyttävät kaikki seuraavat kriteerit: a) Partner Direct ehdot hyväksynyt kumppani, joka ostaa Dell-tuotteita ja palveluja yleensä Dell-jakelijalta, tai kumppaniehdot hyväksynyt kumppani, joka ostaa Delltuotteita ja palveluja yleensä suoraan Dell-yhtiöltä. Molemmat ehdot ovat luettavissa Dell-kumppaniportaalissa b) kumppani ostaa LPRP-ohjelman mukaisesti Dell-tuotteita, -palveluja, -ohjelmistoja ja - oheislaitteita valtuutetulta Dell-jakelijalta c) kumppanin kotipaikka sijaitsee EMEA Direct -maassa (d) kumppani on hyväksynyt ohjelmaehdot alla olevan Hyväksyn-painikkeen painalluksella. Voimaantulopäivä on päivämäärä, jolloin kumppani hyväksyy ohjelmaehdot. Henkilö, joka hyväksyy nämä ohjelmaehdot kumppanin puolesta vahvistaa, että hänellä on täydet valtuudet edustaa yritystä ja toimia yrityksen puolesta. 3. LPRP-ohjelman tarkoitus on palkita kumppaneita, jotka toimivat ohjelmaehtojen ja kampanjasääntöjen mukaisesti, joissa keskitytään tukikelvollisten tuotteiden hankintoihin valtuutetuilta Dell-jakelijoilta. 4. Mikäli kumppanilla on toimipaikkoja useassa EMEA Direct -maassa, ohjelmaehdot on hyväksyttävä erikseen jokaisessa maassa, jossa kumppanilla on kotipaikka ja joissa se osallistuu LPRP-ohjelmaan. 5. Käsitteiden määritelmät: Näissä ohjelmaehtoihin sovelletaan käsitteisiin seuraavia määritelmiä: "Kampanjatapahtuma" on määrämittainen ajanjakso, jonka aikana tukikelvollisia tuotteita voidaan lunastaa pisteillä, jotka myöhemmin muunnetaan palkinnoiksi.

2 "Kampanjatapahtuman säännöissä" määrittellään tukikelvolliset tuotteet ja keinot, joilla pisteitä voi ansaita, kustakin tukikelvollisesta tuotteesta saatavat pisteet ja palkinnon lunastamiseen vaadittavat ehdot. "Tietosuojalaki" tarkoittaa direktiiviä 95/46/EU ja sen mahdollisia muutoksia, tarkistuksia, uudelleen säätämistä tai yhdistämistä muihin säännöksiin ja muuta sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä; "Valtuutettu Dell-jakelija" on jakelija, joka osallistuu DLPRP-ohjelmaan ja sijaitsee EMEA Direct -maassa/maissa. Luettelo valtuutetuista Dell-jakelijoista on saatavilla verkkosivuillamme. Dell-oheismateriaali kattaa julisteet, esitteet, kuvatelineet (html-muodossa tai painettuna). "Dell Marks" ovat pisteitä, jotka ansaitaan Dell-jakelijalta ostetuista tukikelvollisista tuotteista. Ostojen ja Dell Marks -pisteiden vaihtokurssi lasketaan kumppanin Dell-yhtiön kanssa käyttämässä valuutassa käyttämällä vuosineljänneksen ensimmäisenä arkipäivänä voimassa olevaa Dell-yhtiön suojattua valuuttakurssia, pyöristettynä lähimpään 5000:een asianomaisessa valuutassa. Dell Marks -pisteet ovat muunneltavissa palkinnoiksi niiden voimassaolon loppuun asti. "Dell-tositteet" ovat Dell-hyvitys, jok on käytettävissä Dell-tuotteiden hankintoihin. "Tukikelvolliset tuotteet" on määritelty kampanjatapahtuman sääntöihin sisältyvässä luettelossa. "EMEA Direct -mailla" tarkoitetaan kaikkia maita Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, joissa Dell-yhtiöllä on toimipaikka. "Henkilötiedot" tarkoittavat mitä tahansa kumppanin edustajan henkilöön kohdistuvia tietoja, joiden avulla on mahdollista tunnistaa henkilö suoraan tai välillisesti. "Vuosineljännes" tarkoittaa Dell-yhtiön fiskaalista vuosineljännestä, jonka säännölliset päättymiskaudet ovat huhti-, heinä-, loka- ja tammikuu. "Palkinto" tarkoittaa niitä palkintoja, jotka kumppani voi lunastaa ansaitsemillaan pisteillä kampanjatapahtuman sääntöjen mukaisesti. Palkinto myönnetään vain Dell-tositteina tai Dell-oheismateriaalina verkkosivustollamme julkaistujen kampanjatapahtuman sääntöjen mukaisesti. Säännöistä ei tehdä poikkeuksia eikä mitään hyvityksiä suoriteta missään muussa muodossa tai muilla maksutavoilla. "Kumppani" on DLPRP-ohjelmaan rekisteröitynyt Dell-kumppani, joka ostaa tukikelvollisia tuotteita valtuutetulta Dell-jakelijalta EMEA Direct -maassa/maista ja joka täyttää kohdassa 2 mainitut kelpoisuusvaatimukset. Verkkosivusto tarkoittaa -sivustoa 6. Toiminnot ohjelmassa Jokaisessa kampanjatapahtumassa ja kampanjatapahtuman sääntöjen mukaisesti: a) Kumppani voi tarkastella Dell Marks -pisteitään sivustolla. b) Kumppani voi lunastaa Dell Marks -pisteillään palkintoja tilaamalla ne suoraan sivustolta.

3 c) Kumppani voi lunastaa Dell Marks -pisteitään tukikelvollisten tuotteiden hankkimisajankohtaa seuraavan vuosineljänneksen ensimmäisestä päivästä alkaen, kyseisen vuosineljänneksen 11. viikolle saakka, minkä jälkeen kyseiset Dell Marks -pisteet vanhentuvat. d) Palkinnot muodostuvat Dell-tositteista tai Dell-oheismateriaaleista. e) Kun kumppani päättää vaihtaa Dell Marks -pisteitään Dell-tositteiksi, hän pyytää verkkosivustoston kautta, minkä arvoisen Dell-tositteen hän haluaa lunastaa sekä ilmoittaa jakelijan, jonka kanssa aikoo sen käyttää. Tämän jälkeen hänelle annetaan Dellkoodi. Kun kumppani haluaa käyttää tositteensa Dell-tuotteiden tilauksessaan, hän ilmoittaa saamansa Dell-koodin valtuutetulle Dell-jakelijalle. Valtuutettu Dell-jakelija tarkistaa, että koodi on edelleen voimassa ja vähentää Dell-tositteen arvoa vastaavan summan kumppanin tilauksen summasta. f) Jos Dell-tositteen koko arvoa ei lunasteta yhdessä tapahtumassa, annetaan loppuosalle uusi tosite, jolla on alkuperäinen vanhentumispäivä. Hyvitystä ei voi saada käteisenä rahana. g) Tilatessaan Dell-tositteen kumppanin on varmistettava, että sen vastaanottajan sähköpostiosoite on annettu oikein. Dell ei ole vastuussa, jos osoite on ilmoitettu väärin ja jokin muu yhtiö kuin aiottu vastaanottaja käyttää tositetta. h) Dell-tositteet voidaan käyttää vain tekemällä tilaus valtuutetulta Dell-jakelijalta offlinemyyntikanavien kautta. i) Kutakin valtuutetulta Dell-jakelijalta tehtyä tilausta kohden voi käyttää vain yhden Delltositteen. j) Dell-tositteita ei vaihdeta rahaksi eikä niitä korvata. k) Dell-tositteen voi lunastaa vain ostamalla tuotteita palkintotositteen mukaisessa valuutassa. l) Dell-tositteet ja Dell-koodit vanhentuvat myöntämistä seuraavan vuosineljänneksen lopussa. Sen sijaan jos Dell-tositteessa ilmoitetaan viimeinen voimassaolopäivä, se vanhentuu kyseisenä päivänä. m) Dell-yhtiö ei ole vastuussa, jos Dell-tosite tai Dell-koodi katoaa, varastetaan, tuhoutuu tai se käytetään luvattomasti, eikä niitä tällaisissa tapauksissa korvata uudella. 7. Verkkosivuston käyttö Kumppani hyväksyy, että kaikessa sähköisessä viestinnässä käytetty tunnistuskoodi ("käyttäjätunnus"), joka sisältyy sähköiseen asiakirjaan, on riittävä vahvistus lähettäjän henkilöllisyydestä ja asiakirjan aitoudesta. Hän vastaa käyttäjätunnuksen ja salasanan säilyttämisestä luottamuksellisina ja on yksinomaan vastuussa kaikista tapahtumista, joihin käyttäjätunnusta käytetään. Kumppani sitoutuu ilmoittamaan välittömästi Dellyhtiölle käyttäjätunnuksen tai tilin luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta. 8. Tietojen suojaus Kumppani voi LPRP-ohjelman puitteissa ilmoittaa Dell-yhtiölle henkilötietoja sekä muita tietoja, joita Dell voi kohtuudella vaatia, jotta kumppani voi osallistua LPRP-ohjelmaan.

4 Dell-yhtiölle ilmoitettujen henkilötietojen on oltava täsmällisiä, täydellisiä ja ajan tasalla. Kumppanin tulee ilmoittaa Dell-yhtiölle vaatimuksista poistaa tai muuttaa henkilötietoja. Kaikkia kerättyjä henkilötietoja käytetään yksinomaan LPRP-ohjelman hallinnointiin ja toteutukseen. LPRP-ohjelmaa toteutetaan tietosuojalakien ja Dell-tietosuojakäytännön mukaisesti, joihin voi tutustua seuraavasta linkistä: 9. Vastuun rajoitus KUMPPANI VAHVISTAA, ETTÄ OSALLISTUMINEN DLPRP-OHJELMAAN ON VAPAAEHTOISTA EIKÄ DELL-YHTIÖ OLE ASETTANUT SIIHEN OSALLISTUMISTA EHDOKSI MUIHIN DELL-OHJELMIIN OSALLISTUMISELLE TAI MUUN LIIKESUHTEEN YLLÄPITÄMISEEN DELL-YHTIÖN KANSSA. KUMPPANI HYVÄKSYY SEN, ETTÄ HÄNEN AINOA LAIN, KOHTUUDEN TAI MUUN NOJALLA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVA KEINONSA SAADA HYVITYSTÄ DLRP-OHJELMAAN LIITTYVÄSSÄ ASIASSA JA/TAI OHJELMAEHTOJEN RIKKOMUKSESTA ON VETÄYTYMINEN DLPRP-OHJELMASTA. 10. Muutokset; irtisanominen; voimassaolo: Muutokset: Dell pidättää itsellään oikeuden muuttaa LPRP-ohjelmaa harkintansa mukaan (mukaan lukien kelpoisuusvaatimukset, palkinnot ja ohjelmaehdot). Jos kumppani ei hyväksy muutoksia, hänen ainoa mahdollisuutensa on lakkauttaa osallistumisensa LPRP-ohjelmaan. Jos hän jatkaa osallistumistaan LPRP-ohjelmaan, tarkoittaa se muutosten sitovaa hyväksyntää. Kumppani ei voi luovuttaa ohjelmaehtoja tai LPRP-ohjelmasta saatuja palkintoja kolmannelle osapuolelle ilman Dell-yhtiön kirjallista suostumusta Kumppani voi vetäytyä LPRP-ohjelmasta ilman seuraamuksia milloin tahansa ilmoittamalla siitä Dell-yhtiölle kirjallisesti Dell voi poistaa kumppanin LPRP-ohjelmasta milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, jos tämä (a) ei noudata ohjelmaehtoja, (b) ei enää täytä kohdassa 2 mainittuja kelpoisuusvaatimuksia Dell voi lopettaa LPRP-ohjelman milloin tahansa ilmoittamalla aikomuksestaan kirjallisesti. Kaikki säännökset, joiden on tarkoitus pysyä voimassa ohjelmaehtojen päättymisen jälkeen pysyvät voimassa. 11. Itsenäiset sopimusosapuolet Dell ja kumppani ovat itsenäisiä sopimusosapuolia. Kumpikaan osapuoli ei ilmoita, tarkoita tai tietoisesti salli kenenkään olettavan, että osapuolten välillä on jokin muu suhde. 12. Erimielisyydet 12.1 Tätä sopimusta sovelletaan, tulkitaan ja se on voimassa <maan nimi> lakien mukaisesti. Osapuolet täten suostuvat <maan nimi> oikeuden yksinomaiseen toimivaltaan erimielisyyksissä, jotka johtuvat tai liittyvät tähän sopimukseen, mukaan lukien sen sisältämien sääntöjen rikkomukset Jos erimielisyys koskee ohjelmaehtojen soveltamista, kumppani voi pyytää sähköpostitse tai puhelimitse neuvottelua tai tapaamista Partner Incentives -ryhmän

5 kanssa osoitteessa asiasta neuvottelemiseksi ja toimittaakseen kantaansa tukevia todisteita neljän viikon kuluessa erimielisyyden aiheuttanutta tapahtumaa seuraavan vuosineljänneksen aikana. Dell ottaa kohtuullisesti huomioon sille mahdolliset esitetyt todisteet, mutta tekee asiassa lopullisen päätöksen oman harkintansa mukaisesti. Dell voi myös pidentää erimielisyyksien ilmaisuun annettua määräaikaa, jos Dell oman harkintansa mukaan arvioi sen kohtuulliseksi. 13. Alihankinta Dell voi tilata ohjelmaehtojen mukaiset velvoitteensa suoritettavaksi alihankkijoilla, mutta on kuitenkin edelleen vastuussa kumppanille näistä velvoitteistaan. 14. Koko sopimus Nämä ohjelmaehdot muodostavat koko sopimuksen Dell-yhtiön ja kumppanin kesken ohjelmaan liittyen ja ne korvaavat kaikki aiemmat vakiintuneeseen käytäntöön, menettelytapaan tai ennakkotapaukseen perustuvat sopimuksensa. Mikäli ohjelmaehtojen ja Dell Partner Direct -ehtojen kesken ilmenee ristiriita, näiden asiakirjojen ehtoja sovelletaan seuraavassa järjestyksessä: (1) Ohjelmaehdot (2) Dell Partner Direct -ehdot. Jos jokin ohjelmaehtojen kohta todetaan mitättömäski tai täytäntöönpanokelvottomaksi, osapuolet sopivat sen poistamisesta ja hyväksyvät yhteisesti sopimuksen säilyvän muilta osin edelleen voimassa.

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Rakenna digitaalisesti! Määräykset ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu yleiset määräykset ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa alla esitettyjä

Lisätiedot

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö

Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö Sertifikaattitilisopimus biokaasusertifikaattijärjestelmän käyttö 2 1. Sopimuksen osapuolet Tämä sertifikaattitilisopimus ( Sopimus ) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: Järjestelmän Ylläpitäjä

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Dr. Oetkerin kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Koko Suomi leipoo - Joulukakkukisa, kilpailu 10.11.2014. 7.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailun pääpalkintona on 1 kpl OBH Nordica

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä GoGreenin/Lantmännen Cerealian kanssa (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Parempi ruoka syyskuun kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Parempi ruoka syyskuun arvonta, kilpailu 1.9.2014. 30.9.2014. Palkinto ja sen arvo:3 kpl smoothie-tuotepakettia, arvo noin 45 euroa

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu

Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Nespresso Kahvilla-sivuston Instagram-kilpailu,11.11.2014. 15.12.2014. Palkinto ja sen arvo: Kilpailussa arvotaan kolme

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä

Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty Yleistä Käyttöehdot, KoulutusOnline, päivitetty 13.3.2018 Yleistä Näissä käyttöehdoissa säännellään Helsingin seudun kauppakamarin palveluyhtiön Helsingin Kamari Oy:n julkaiseman KoulutusOnline-palvelun käyttöä.

Lisätiedot

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika

Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika Kädettömät kokit -kilpailu Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: OBH Nordican Kädettömät kokit -kilpailu, mtv.fi/kädettömätkokit-sivu, kilpailuaika 17.9.2015. 26.11.2015. Palkinto ja sen arvo: 10 kappaletta

Lisätiedot

Leivontanurkan kaalikisa 2015

Leivontanurkan kaalikisa 2015 Leivontanurkan kaalikisa 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Leivontanurkan kaalikisa 2015 - arvonta, kilpailu 1.9.2015. 18.10.2015. Palkinto ja sen arvo: Kaalikisaan reseptin lähettäneiden kesken

Lisätiedot

Grillikuume Weber-kilpailu 2015

Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Grillikuume Weber-kilpailu 2015 Kilpailun nimi, paikka ja ajankohta: Grillikuume - Weber-kilpailu, 22.4.2015. 1.7.2015. Palkinto ja sen arvo: Viikkokilpailu 1: Weber-grillituotesetti, 105,5 euroa Viikkokilpailu

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS

REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS Lisenssisopimus 1 (5) REVOLUTION-LISENSSISOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämä lisenssisopimus ( Sopimus ) on tehty seuraavien osapuolten välillä: 1. Trainer4You Revolution Oy, y-tunnus 2623516 6, Suomessa rekisteröity

Lisätiedot

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS ON TOIMITETTAVA PUHEMIEHELLE ENNEN EUROOPAN PARLAMENTIN VAALEJA SEURAAVAN ENSIMMÄISEN ISTUNTOJAKSON PÄÄTTYMISTÄ TAI VAALIKAUDEN AIKANA 30 PÄIVÄN

Lisätiedot

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS ON TOIMITETTAVA PUHEMIEHELLE ENNEN EUROOPAN PARLAMENTIN VAALEJA SEURAAVAN ENSIMMÄISEN ISTUNTOJAKSON PÄÄTTYMISTÄ TAI VAALIKAUDEN AIKANA 30 PÄIVÄN

Lisätiedot

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet

Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet 1. Johdanto Shellin toimiessa Suomessa saattaa syntyä tilanteita, joissa Shell kerää henkilötietoja. Shellin yleiset tietosuojaperiaatteet on laadittu, jotta voidaan

Lisätiedot

Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 9.8.2010 KOM(2010) 426 lopullinen 2010/0231 (NLE) Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja Sveitsin valaliiton välisen sopimuksen tekemisestä Sveitsin valaliiton osallistumista

Lisätiedot

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Samppalinnan Kesäteatterin tietosuojaseloste Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Samppalinnan Kesäteatterin palveluita. Selosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa

Lisätiedot

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA

ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS JÄSENTEN TALOUDELLISISTA SIDONNAISUUKSISTA ILMOITUS ON TOIMITETTAVA PUHEMIEHELLE ENNEN EUROOPAN PARLAMENTIN VAALEJA SEURAAVAN ENSIMMÄISEN ISTUNTOJAKSON PÄÄTTYMISTÄ TAI VAALIKAUDEN AIKANA 30 PÄIVÄN

Lisätiedot

ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1. joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen. Euroopan investointipankin.

ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1. joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen. Euroopan investointipankin. Lopullinen luonnos, päiväys 9. tammikuuta 2019 FI nro 88.639 Serapis nro 2017-0777 ETUOIKEUSASEMAA KOSKEVA SOPIMUS 1 joka liittyy Porin Energian biomassavoimalaitoksen rahoittamiseen osapuolten Euroopan

Lisätiedot

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste

Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste Big Brother -faniraportoijakisan säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua Internetissä täyttämällä kilpailulomakkeen.

Lisätiedot

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018

KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 KROMBACHER POURFECTION 2018 Kansainvälisen Facebook kilpailun säännöt Suomessa asuville osallistujille Tammi - Helmikuu 2018 1. Yleiset säännöt ja ehdot 1.1 Krombacher International GmbH, Hagener Strasse

Lisätiedot

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste 1 Tietosuojaseloste 06.03.2019 1. REKISTERINPITÄJÄ 3 2. YRITYKSEN REKISTERIT 3 3. HENKILÖTIETOJEN KERÄYKSEN JA ARKISTOINNIN KÄYTTÖTARKOITUS 3 4. ASIAKKAISTA KERÄTTÄVÄT TIEDOT 3 5. ASIAKKAISTA KERÄTTÄVIEN

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina.

SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. TIETOSUOJASELOSTE 1. Johdanto Tervetuloa SMC:n tietosuojaselosteeseen SMC:n tytäryhtiöt Euroopassa kunnioittavat yksityisyyttäsi ja sitoutuvat pitämään henkilötietosi suojattuina. Tämän tietosuojaselosteen

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki

LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS. Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki 1 (5) LINJA-AUTOLIIKENTEEN ASIAKASPALVELUSOPIMUS II Asiamies: Y-tunnus: Yhteystiedot: Toimeksiantaja: Oy Matkahuolto Ab Y-tunnus: 0111393-9 osakeyhtiö, Helsinki Yhteystiedot: PL 111, Lauttasaarentie 8

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 6.2.2015 ja päättyy 6.3.2015. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 1. Järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän

Lisätiedot

Marraskuu MERKINTÄSOPIMUS. 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus , jäljempänä Yhtiö ), ja

Marraskuu MERKINTÄSOPIMUS. 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus , jäljempänä Yhtiö ), ja Marraskuu 2017 - MERKINTÄSOPIMUS 1 Osapuolet 1.1 Medicortex Finland Oy (Y-tunnus 2625992-6, jäljempänä Yhtiö ), ja 1.2 Nimi: _ Henkilötunnus (jäljempänä Merkitsijä ) Yhtiö on tarjonnut Merkitsijälle mahdollisuutta

Lisätiedot

EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan

EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan HEROn Lukunalle -arvonnan säännöt ja ehdot EHDOTA HERO-LUKUNALLELLE NIMEÄ voit voittaa jättinallen omaksi ja osallistut samalla leffalippujen arvontaan HEROn Lukunalle tarvitsee nimen keksitkö sinä sopivan?

Lisätiedot

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely

WestStar Oy Aleksanterinkatu 17 B Lahti. Liite Henkilötietojen käsittely 1 WestStar Oy 24.5.2018 2223699-7 Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti Liite Henkilötietojen käsittely 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet 2. Tausta ja tarkoitus 3. Määritelmät 4. Käsittelyn kohde ja tarkoitus

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Veikkauksen Kiitä naapuriasi -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste n säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä MTV Oy,, 00240 Helsinki (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä Veikkaus Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori

100Syke. - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste. 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy Pori 100Syke - kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailunjärjestäjä Jokifysio Oy 2. Kilpailuun osallistuminen Kilpailuun voi osallistua internetissä täyttämällä arvontalomakkeen. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab

Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab Järjestäjä Oy Gustav Paulig Ab Osallistuminen Voit osallistua kampanjaan ottamalla Elvis-selfien Frezza Limited Edition -pullon kanssa, tägäämällä kuvan #ABCFREZZA ja jakamalla sen Instagramissa. Kampanjaan

Lisätiedot

myclub-palvelun käyttöehdot

myclub-palvelun käyttöehdot myclub-palvelun käyttöehdot Voimassa 28.3.2018 lukien 1. Ehtojen soveltaminen ja palvelunkuvaus Näitä myclub-palvelun käyttöehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Taikala Oy:n (Y-tunnus 2254831-7) ( Yhtiö ) tarjoamien

Lisätiedot

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT Nämä päivitetyt ehdot ovat voimassa 8.3.2016 alkaen SOPIMUKSEN OSAPUOLET Palveluiden tuottajana toimii, jota tässä sopimuksessa kutsutaan myyjäksi, pidättää

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste TÄMÄ ON CORELLIA HELSINKI OY:N HENKILÖTIETOLAIN (10 JA 24 ) JA EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAINEN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE. LAADITTU 14.5.2018. VIIMEISIN

Lisätiedot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot

LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Säännöt ja ehdot Rakenna... digitaalisesti! Säännöt ja ehdot LEGO Technic Rakenna digitaalisesti! Kilpailu Yleiset säännöt ja ehdot Huomaa, että kaikkien verkkokilpailuihin osallistuvien täytyy noudattaa

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15 EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-GE 4652/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA GEORGIAN TULLIASIOIDEN ALAKOMITEAN

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste

Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste TIETOSUOJASELOSTE 1 (5) Asiakaskilpailuja koskeva tietosuojaseloste SISÄLLYSLUETTELO 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Mitä tietoja käsittelemme?... 2 3. Mihin tarkoitukseen henkilötietoja käsitellään?... 2

Lisätiedot

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto VIRVE-sopimus Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto 9.3.2016 VIRVE-sopimus 2015 1 (3) Yritysluottamuksellinen 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1. ASIAKAS 1.2. SUOMEN VIRVERKKO OY 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS 3.

Lisätiedot

24. toukokuuta 2018

24. toukokuuta 2018 Tietosuojaehdot Tämä asiakirja käsittelee sivustoa kukasoitti.fi (tästä eteenpäin vain Palvelu ). Jokaisen vierailijan Palvelussa on noudatettava Yleisiä ehtoja, muuten hänen on lopetettava Palvelun käyttö.

Lisätiedot

VIP-direktiivin (ja Marrakeshin sopimuksen) kansallinen voimaansaattaminen. Tekijänoikeusasioiden neuvottelukunta I/

VIP-direktiivin (ja Marrakeshin sopimuksen) kansallinen voimaansaattaminen. Tekijänoikeusasioiden neuvottelukunta I/ VIP-direktiivin (ja Marrakeshin sopimuksen) kansallinen voimaansaattaminen Tekijänoikeusasioiden neuvottelukunta I/2018 10.10.2018 HE 92/2018, tekijänoikeuslain muuttamisesta Lukemisestedirektiivi (EU)

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

Osallistumisaika alkaa 1.3.2013 ja päättyy 4.3.2013. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Viikonloppu.com:n avajaiskilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Järjestäjä 2. Osallistumiskelpoisuus Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän tai Yhteistyökumppanin

Lisätiedot

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin, seuraaviin tarkoituksiin: TIETOSUOJASELOSTE 1. REKISTERINPITÄJÄ Inspia Oy Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 Y-tunnus 215083-0 2. TIETOSUOJAVASTAAVAN YHTEYSTIEDOT Kaarina Korventaka ihana@inspia.fi 0405106995 3. REKISTERÖIDYT

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä?

TIETOSUOJASELOSTE. Yleistä. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään ja käsitellään? Mitä henkilötietoja minusta kerätään ja mistä lähteistä? TIETOSUOJASELOSTE Yleistä Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet

Lisätiedot

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7

LUONNOS. Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53. Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 Kaupunginhallitus 8.2.2016 Liite 2 53 Kaupunginvaltuusto 8.12.2014 141 Liite 7 VUOKRASOPIMUKSEN ESISOPIMUS LUONNOS 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tausta 3. Esisopimuksen kohde VUOKRASOPIMUS 1. OSAPUOLET

Lisätiedot

United Technologies Corporation. Toimittajilta saadut liikelahjat

United Technologies Corporation. Toimittajilta saadut liikelahjat United Technologies Corporation Toimittajilta saadut liikelahjat Johdanto UTC ostaa tarvikkeet ja palvelut niiden arvon perusteella yrittäen samalla saada parhaan vastineen rahalle ja luoda kestävät liikesuhteet

Lisätiedot

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT 1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ Määräaikaistalletus on sopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti avattu talletustili. Yhdistys maksaa talletustilille korkoa talletusajan päättyessä,

Lisätiedot

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA MOLDOVAN TASAVALLAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-MD 1103/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA MOLDOVAN TASAVALLAN TULLIASIOIDEN

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT 20.10.2015 1. YLEISTÄ 1.1 EkoRent Oy (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) (jäljempänä Joukkorahoittajat ) Projektikumppanin palveluun (jäljempänä Palvelu )

Lisätiedot

toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä

toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä EBA/GL/2017/13 05/12/2017 Ohjeet toisen maksupalveludirektiivin väitettyä rikkomista koskevista valitusmenettelyistä 1. Noudattamista ja ilmoittamista koskevat velvoitteet Näiden ohjeiden asema 1. Tämä

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1 (5) SATASERVICEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 1. Yleistä Me Sataservice-konsernissa kunnioitamme tietosuojaasi. Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan työnhakijoihin, työntekijöihin, käyttäjiin; jotka käyttävät

Lisätiedot

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki 1.2 Espoon kaupunki PL 5, 02771 Espoo 1.3 Vantaan kaupunki Asematie

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 7.8.2017 COM(2017) 416 final 2017/0187 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS kansainvälisessä sokerineuvostossa Euroopan unionin puolesta esitettävästä kannasta vuoden 1992 kansainvälisen

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT Asianosaisten edustajiin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-curia on tietokonesovellus, joka mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen jättämisen, tiedoksi antamisen ja konsultoimisen sähköisesti.

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Yhteistyö- ja palvelusopimus

Yhteistyö- ja palvelusopimus Yhteistyö- ja palvelusopimus Optinet Oy:n ja Suomen Rotary ry:n klubien ja piirien verkkopalveluista Optinet Oy www.optinet.fi 010 3090 911 1 Sopimusosapuolet ja sopimuksen kohde Sopimusosapuolet Optinet

Lisätiedot

asuntoluottodirektiivin mukaisista luotonvälittäjiä koskevista notifikaatioista

asuntoluottodirektiivin mukaisista luotonvälittäjiä koskevista notifikaatioista EBA/GL/2015/19 19.10.2015 Ohjeet asuntoluottodirektiivin mukaisista luotonvälittäjiä koskevista notifikaatioista 1 1. Noudattamista ja ilmoittamista koskevat velvoitteet Näiden ohjeiden asema 1. Tämä asiakirja

Lisätiedot

Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja

Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja ASIAKASSOPIMUS Näyttelijöiden Tekijänoikeusjärjestö - Skådespelarnas Upphövsrättsorganisation FILMEX, myöh. Filmex ja virallinen nimi ja henkilötunnus (myös taiteilijanimi, jos käytät sitä), myöh. Näyttelijä

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2 / 2017-2020 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2 (6) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), Y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2(5) SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE JA EUROOPAN KESKUSPANKILLE

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE JA EUROOPAN KESKUSPANKILLE EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 30.5.2000 KOM(2000) 346 lopullinen 2000/0137 (CNS) 2000/0134 (CNS) 2000/0138 (CNB) KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, NEUVOSTOLLE JA EUROOPAN KESKUSPANKILLE

Lisätiedot

Virtuaalisen kauppapaikan säännöt Versio 1.0

Virtuaalisen kauppapaikan säännöt Versio 1.0 Virtuaalisen kauppapaikan säännöt Versio 1.0 v6 Virtuaalisen kauppapaikan säännöt 1.0 2 (9) Muutokset Versio Pvm Muutos 1 13.9.2017 2 17.11.2017 Taseryhmätunnus viety kaupankäynti-ilmoitustietoihin 3 13.12.2017

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-curia on tietokonesovellus, joka mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen jättämisen, tiedoksi antamisen ja konsultoimisen sähköisesti.

Lisätiedot

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ

AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ AUTOMAATTISEN TAAJUUDENHALLINTARESERVIN TUNTIMARKKINASOPIMUS NRO XX/2015 RESERVINHALTIJA OY sekä FINGRID OYJ 8.1.2014 2 (7) 1 SOPIMUKSEN TARKOITUS XX (Reservinhaltija) ja Fingrid Oyj (Fingrid) ovat tehneet

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

POSTI KONSERNIN HANKINTAPORTAALI LYHYT ESITTELY

POSTI KONSERNIN HANKINTAPORTAALI LYHYT ESITTELY POSTI KONSERNIN HANKINTAPORTAALI LYHYT ESITTELY MIKÄ ON POSTIN HANKINTAPORTAALI? Postin hankintaportaali on sähköinen järjestelmä, jota Posti käyttää harjoittaessaan hankintaa toimittajiensa kanssa. Tähän

Lisätiedot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Vaasan kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Vaasan kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

PUBLIC. Brysel,2.kesäkuuta2014 (OR.en) EUROOPANUNIONIN NEUVOSTO. 9827/14 Toimielintenvälinenasia: 2014/0086(NLE) LIMITE COEST169 PESC511 JAI319 WTO168

PUBLIC. Brysel,2.kesäkuuta2014 (OR.en) EUROOPANUNIONIN NEUVOSTO. 9827/14 Toimielintenvälinenasia: 2014/0086(NLE) LIMITE COEST169 PESC511 JAI319 WTO168 ConseilUE EUROOPANUNIONIN NEUVOSTO Brysel,2.kesäkuuta2014 (OR.en) 9827/14 Toimielintenvälinenasia: 2014/0086(NLE) LIMITE PUBLIC COEST169 PESC511 JAI319 WTO168 SÄÄDÖKSETJA MUUTVÄLINEET Asia: NEUVOSTONPÄÄTÖSEuroopanunionin,Euroopanatomienergiayhteisön

Lisätiedot

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu

Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Ikuista sädehtivin silmämeikkisi -kilpailu , säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani") 2. Kilpailuun osallistuminen

Lisätiedot

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p.

JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie 27 B, 60800 ILMAJOKI. Hankinta- ja taloussuunnittelija, p. LIITE 2 SOPIMUS SOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRITYÖVOIMAN VUOKRAAMISESTA VIIKONLOPPU- JA ARKIPYHÄILTOIHIN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Könnintie

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY

OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY OSAKASSOPIMUS TREDU-KIINTEISTÖT OY 2 (7) Sisällys 1. Sopimuksen osapuolet... 3 2. Määritelmät... 3 3. Sopimuksen tarkoitus... 3 4. Yhtiön toiminnan tarkoitus... 3 5. Yhtiön omistussuhteet... 4 5.1. Omistusosuudet...

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste

TIETOSUOJASELOSTE. 4. Rekisterin käyttötarkoitus ja henkilötietojen käsittelyn peruste TIETOSUOJASELOSTE Katto2000 Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 23.4.2019 C(2019) 2910 final KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu 23.4.2019, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2017/625 täydentämisestä siltä osin kuin on

Lisätiedot

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste

Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste Trendikkäimmät kynnet -kilpailu, säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä LUMENE Oy:n kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

TUKISOPIMUS KAAKKOIS-SUOMI - VENÄJÄ CBC

TUKISOPIMUS KAAKKOIS-SUOMI - VENÄJÄ CBC TUKISOPIMUS KAAKKOIS-SUOMI - VENÄJÄ CBC 2014 2020 Tukisopimuksen tunnusnumero Hankkeen nimi Hankkeen lyhenne Sopimuksen osapuolia ovat Kaakkois-Suomi Venäjä

Lisätiedot

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4.

Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot. 1. Yleistä. 2. Palveluntuottajan yhteystiedot. 3. Kolmannen osapuolen palvelut. 4. Kainuun Omasote palvelun yleiset käyttöehdot 1. Yleistä Kainuun Omasote -palvelu on Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän (myöhemmin: Kainuun sote) ylläpitämä kuntalaislähtöistä terveydenhuoltoa

Lisätiedot

Jokaisesta talletetusta Smk. 1,500: maksetaan. vana syistä, joiden yhtiö katsoo olevan hänen mää« Jokainen henkilö, joka on täyttänyt 21 vuotta

Jokaisesta talletetusta Smk. 1,500: maksetaan. vana syistä, joiden yhtiö katsoo olevan hänen mää« Jokainen henkilö, joka on täyttänyt 21 vuotta >Ai,i4éfow f Vaikka yhtiö koettaa estää petoksia, ei se pidä itseään vastuunalaisena, jos maksu tapahtuu henkilöille, jotka esittävät tämän sopimuksen, vaikka eivät olekaan valtuutettuja siihen, ellei

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 27. heinäkuuta 2012 (27.07) (OR. en) 12945/12 ENV 645 ENT 185 SAATE

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 27. heinäkuuta 2012 (27.07) (OR. en) 12945/12 ENV 645 ENT 185 SAATE EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 27. heinäkuuta 2012 (27.07) (OR. en) 12945/12 ENV 645 ENT 185 SAATE Lähettäjä: Euroopan komissio Saapunut: 25. heinäkuuta 2012 Vastaanottaja: Neuvoston pääsihteeristö

Lisätiedot

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Tietosuojaseloste ANNAsport Oy:n Asiakasrekisterin tietosuojaseloste ANNAsport Oy on sitoutunut hallitsemaan asiakkaidemme ja kumppaniensa henkilötietoja oikealla tavalla. Täällä voit lukea, miten keräämme,

Lisätiedot

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja

SFS ONLINE. palvelu verkkokaupassa. helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja SFS ONLINE palvelu verkkokaupassa helppo ja tehokas tapa hallita standardien tietoja S F S O N L I N E Kestotilaajien OnLine -palvelu SFS-verkkokaupassa SFS ONLINE -palvelu perustuu standardien kestotilaukseen

Lisätiedot

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ).

Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä Järjestäjä). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). Tanssii Tähtien Kanssa Fazer Pure Dark -kilpailun säännöt 1. Kilpailun järjestäjä Kilpailun järjestää MTV OY (jäljempänä "Järjestäjä"). Yhteistyökumppanina Fazer (jäljempänä Yhteistyökumppani ). 2. Kilpailuun

Lisätiedot

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Idealgrain

VASTIKKEELLISEN RAHOITUKSEN EHDOT Idealgrain 1. YLEISTÄ 1.1 Oy (Y-tunnus: 2788005-2) (jäljempänä Projektikumppani ) tarjoaa Joukon Voima Oy:n (Y-tunnus: 2635723-5) (jäljempänä Rahoituksenjärjestäjä ) palvelun välityksellä jäljempänä tarkoitettuja

Lisätiedot

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste 24.5.2018 Enmac Oy:n markkinointirekisterin tietosuojaseloste Päivitetty 24.5.2018 Enmac kerää markkinointirekisteriinsä tietoja henkilöistä asiakassuhteiden

Lisätiedot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot

Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Lite -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4. Palvelun

Lisätiedot

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ VERKKOSIVUSTON EVÄSTE- JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ TAUSTA: The Warranty Group ymmärtää, että yksityisyytesi on sinulle tärkeää ja että haluat tietää, kuinka henkilötietojasi käytetään ja jaetaan verkossa. Me

Lisätiedot

Rekisteröitymisohje. Vaihe 1. Rekisteröityminen palveluun tapahtuu seuraavasti: 22.2.2013

Rekisteröitymisohje. Vaihe 1. Rekisteröityminen palveluun tapahtuu seuraavasti: 22.2.2013 Rekisteröitymisohje Vaihe 1 Kiitos osoittamastasi luottamuksesta ja ilmoituksesta liittyä Suomen Yrittäjien hankintaasiamiespalvelun käyttäjäksi. Tämä ohje koskee rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi.

Lisätiedot

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste Big Hero 6 -kilpailun säännöt ja rekisteriseloste 1. Kilpailun järjestäjä,, (jäljempänä "Järjestäjä") Järjestäjä järjestää kilpailun yhteistyössä The Walt Disney Company Nordicin kanssa (jäljempänä "Yhteistyökumppani")

Lisätiedot