FC Kuusysi -03 pojat järjestävät:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FC Kuusysi -03 pojat järjestävät:"

Transkriptio

1 FC Kuusysi -03 pojat järjestävät: YIT Chalets -turnauksen Pajulahti Nastola

2 KAIKKI VALMIINA Olette ilmoittautuneet FC Kuusysin F03 Poikien järjestämään YIT Chalets -turnaukseen, joka pelataan Nastolan Pajulahdessa kesäkuuta Nyt olemme jo turnauksen kynnyksellä ja kaikki rupeaa olemaan valmiina Teitä ja miksei myös meitä varten. Haluamme Palloliiton Sinetti seurana järjestää Teille positiivisessa mielessä ikimuistettavan turnauksen. Nyt annammekin pienen tietopaketin teille turnauksesta. YLEISTÄ TURNAUKSESTA Turnaukseen on ilmoittautunut yhteensä 15 joukkuetta 8:stä eri seurasta. Joukkueet pelaavat 2:ssa sarjassa, kaikki 8 ottelua. Turnauksessa ei pelata sijoituksista, mutta tulokset kirjataan ja lähetetään teille turnauksen jälkeen. Ottelut pelataan nurmikentällä, noin 100 metrin päässä Pajulahden hotellista. Kulku nurmikentälle ainoastaan alikulkutunnelin kautta! Turnaus pelataan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa säännöillä. Kaikille joukkueille tulee yhtä monta peliä, 4 lauantaina ja 4 sunnuntaina. Kaikki pelaajat palkitaan turnausmitalein ja joka joukkueesta palkitaan 1 tsempparipelaaja. Joka joukkue itse valitsee tsempparipelaajan ja ilmoittavat pelaajan nimen ennen viimeistä peliään turnaustoimistoon. Fairplay pelaajan ei tarvitse olla joukkueen paras pelaaja, vaan sellainen pelaaja, joka positiivisella pelillään / toiminnallaan turnauksen aikana ansaitsee palkinnon. Saatte myös joukkueenne mitalit turnaustoimistosta kentän laidalta. Voitte halutessanne jakaa mitalit itse joukkueena, tai me voimme jakaa/ palkita pelaajat järjestäjänä. Ilmoitus tästä ennen viimeistä peliä. Lauantaiaamuna ei majoittuvat voivat käyttää Nikula- hallin pukuhuonetta. Ja lauantaina klo 12 jälkeen käytössä on jäähallilta 4 pukuhuonetta. Samoin sunnuntaina. SÄÄNNÖT Pelaajien määrä 1+4 (5 vs 5). Mikäli maaliero pelin aikana kasvaa 5:een maaliin, voi tappiolla oleva joukkue ottaa ylimääräisen pelaajan kentälle. Etu menetetään eron kaventuessa 2:een maaliin. Otteluissa tuomaroivat pelinohjaajat, jotka opastavat tarvittaessa. (Esim. sivurajaheitot heitetään oikein ja uusitaan tarvittaessa.) Peliaika kaikissa otteluissa on 2 x 15 minuuttia, puolet vaihdetaan. Tauko puoliaikojen välissä on 1 minuutti. Joukkueiden edellytetään olevan valmiina kentän laidalla viimeistään 5 minuuttia ennen oman ottelunsa alkua, jotta pelit saadaan alkamaan ajallaan. Kilpa sarjassa maalipotku annetaan maalin edestä. Kilpasarjassa ei ole vetäytymissääntöä. Haastesarjassa maaliheiton saa antaa mistä tahansa kohdasta rangaistusalueelta. Haastesarjassa maalivahdin avauksissa on vastajoukkueen vetäydyttävä aina omalle kenttäpuoliskolle. Vapaapotkussa vastustajan on vetäydyttävä 5,5 metrin etäisyydelle. Rangaistuspotku lauotaan 7,5 metrin etäisyydeltä maalista.

3 Vaihdot voi tehdä lennosta ilman rajoituksia. Mikäli joukkueilla on samanväriset pelipaidat, vierasjoukkue (jälkimmäisenä mainittu) vaihtaa paitaa tai käyttää liivejä. Erityissäännöt: Haastesarja - sivurajaheitto käytössä - maaliheitto käytössä, kun pallo ylittää päätyrajan. (pelitilanteessa/ torjunnan jälkeen maalivahti saa avata myös potkaisemalla) - vetäytymissääntö käytössä Kilpasarja - sivurajaheitto käytössä - maalipotku käytössä - ei vetäytymissääntöä AJO-OHJEET JA PYSÄKÖINTI Pajulahden urheiluopisto sijaitsee Nastolassa, Iso-kukkasen rannalla. Pajulahteen on hyvät opasteet. Etelästä, idästä tai lännestä tultaessa Lahden ja Kouvolan väliseltä valtatie numero 12:lta on hyvät Nastolan kohdalta Pajulahteen. Pohjoisesta tulevat voivat ajaa Lahti-Kouvola tielle (numero 12) asti. Vaihtoehtoisesti noin 10 kilometriä ennen Lahtea on opasteet Pajulahteen Mäkelä Kumia tienristeyksessä. Autot tulee pysäköidä niille varatuille paikoille. Kentälle, aitojen sisäpuolelle pysäköinti kielletty. Päivä kävijöiden parkkipaikka on jäähallilla (YIT Chalets P1). Majoittuvat voivat pysäköidä lähemmäs hotellia (YIT Chalets P2 ja P3). MAJOITUS Majoittuvien joukkueiden tulee ilmoittautua Pajulahden Urheiluopiston päärakennuksessa olevaan vastaanottoon. Vastaanotossa joukkueiden pitää varmistaa, että hotellilla olevat majoitustiedot (nimet ja majoittuvien määrä) ovat oikein. Kaikki majoitusmuutokset, kuten esimerkiksi lisämajoittuvat, pitää sopia järjestävän seuran kanssa. Majoitus ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet saavat ruokaliput koko viikonlopuksi, joita vastaan joukkueet voivat käydä syömässä. (mahdolliset lisäruokailijat ilmoitettava perjantaina 8.6 klo 12 mennessä ja he ostavat ruokailun itse paikan päältä). Normaalin hotellikäytännön mukaisesti huoneet saa käyttöönsä viimeistään kello Lähtöpäivänä huoneet pitää luovuttaa kello Joukkueille voidaan järjestää tämän jälkeen lukittava tila, jossa matkatavarat voidaan säilyttää. Samoin joukkueille on järjestetty lähtöpäivänä (jäähallilla) mahdollisuus peseytymiseen huoneiden luovutuksen jälkeen, mutta oma pyyheliina pitäisi olla. Pukuhuoneet 4kpl merkitty; YIT Chalets turnaus.

4 SAUNA Maksuton rantasauna on käytössä majoittujille perjantaina ja lauantaina. varmistakaa sauna-ajat, sekä naisten ja miesten saunat kirjautuessanne. Lisäksi Joukkueiden Toimihenkilöille (valmentajat, jojot ja huoltajat..) on varattu Rantasauna2 la klo Naiset 20:30 21:40 ja miehet 21: Virvoitusjuomia tarjolla turnausjärjestäjän puolesta. ILMOITTAUTUMINEN KENTÄLLE Kaikkien joukkueiden pitää ilmoittautua ennen ensimmäistä otteluaan kentän laidalla olevaan turnaustoimistoon (asuntovaunu). Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueet luovuttavat pelaajalistat tai tarkistavat etukäteen annetut pelaajalistat. Samalla joukkueille annetaan mahdollisesti lisäinformaatiota viikonlopusta. Turnaustoimisto päivystää kokoturnauksen ajan ja sieltä voi kysellä ENSIAPU Joukkueet itse huolehtivat pienistä naarmuista ja kolhuista. Kentän laidalta löytyy paarit ja turnaustoimistosta ensiapulaukku. Isommissa tapaturmista potilas voidaan toimittaa Päijät Hämeen keskussairaalaan Lahteen. ROSKAT JA WC:EET Kaikki roskat tulee laittaa roskakoreihin. Mikäli alueella olevat roskakorit ovat lajiteltavia roskia varten, tulee roskat myös lajitella. Lähimmät vessat sijaitsevat Nikula hallissa ja jäähallissa. Myös päärakennuksesta löytyy wc- tiloja) MAJOITTUVIEN RUOKAILUT (huom! muistakaa ruokaliput) Ruokailuajat ovat seuraavat: Pe, iltapala klo :00 La, aamiainen klo La, lounas klo La, päivällinen klo Su, aamiainen klo Su, lounas klo Kentän laidalla on kioski ja sieltä voi ostaa makkaraa, sämpylää, pullaa, kahvia, limpsaa, makeisia, ym. Kioskin yhteydessä on myös onnenpyörä, josta mahdollisuus voittaa kivoja palkintoja. Myös majoittuvien joukkueiden ennakkoon tilaamat iltapalasämpylät saa ostettua kioskista mukaan lauantain pelien päätyttyä.

5 LISENSSI Sinetti seurana olemme lupautuneet reilun pelin sääntöihin, joten toivomme sitä myös muilta. Jokainen joukkue on vakuuttanut pelaajansa lisenssin kautta, joten varmistathan, että joukkueesi kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutus ja joka pelaajan syntymävuosi on 2003 tai myöhempi. HUOM. Turnausjärjestäjä ei ole vakuuttanut turnaukseen tulevia pelaajia. TURNAUSPUHELIMET Mikäli turnauksen aikana tulee tarve saada järjestävästä joukkueesta joku kiinni, seuraava puhelin päivystää: Pete Anttonen Kalle Niemi (24h) (vara) LISÄTIETOJA Mikäli teillä on jotain kysyttävää majoituksesta, ruokailusta tai mistä vain turnaukseen liittyvästä, niin soitto tai maili Pete Anttoselle niin kerron lisää. Suosittelemme, että käytte tutustumassa Pajulahden omiin sivuihin ( ). MUUTA HUOMIOITAVAA Jalkapallokengät tulee ehdottomasti riisua jaloista, kuljettaessa Pajulahden alueella sisätiloissa, tämä koskee ruokailutiloja kuin myös saunaa. Pajulahden alue on turvallinen paikka lapsille, jos saamme muutaman asian lapsille selvitettyä: 1. AINA mentäessä kentälle ja sieltä pois, käytetään ainoastaan alikulkutunnelia 2. Parkkipaikoilla liikutaan vain jos välttämätöntä 3. Veden äärellä/ rannalla varovasti ja aina oman joukkueen aikuisten valvonnassa! FC Kuusysin F03-pojat vanhempineen toivottavat Teidät tervetulleiksi turnaukseen. Toivotaan, että säät suosivat turnaustamme. TERVETULOA!!!

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT

M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 SÄÄNNÖT M U - J a l k a p a l l o 1 2. s y y s k u u t a 2 0 1 1 1 0 : 1 3 : 4 5 TURNAUSTIETOA TURNAUSTIETOA Peliaika ja säännöt:

Lisätiedot

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku jalkapallo Turnausohje Kivistö -turnaus 7.-8.2.2015 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö turnaukseen ja tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010

MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 MARJA-VANTAA TURNAUS 6.-7.2.2010 1. AJO-OHJEET Turnaus on Myyrmäen jalkapallohallissa. Osoite: Raappavuorentie 10, 01601 Vantaa. 2. PYSÄKÖINTI Urheilupuistossa on paljon parkki tilaa. Auton saa jättää

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

Marja-Vantaa -turnaus

Marja-Vantaa -turnaus Keimolan Kaiku ry Turnausohje Marja-Vantaa -turnaus 12.-13.2.2011 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Marja-Vantaa -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään iloinen turnausviikonloppu!

Lisätiedot

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA

HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA HYUNDAI-GIRL POWER -TURNAUSINFO 2014 PALLOLIITON 90-VUOTISJUHLATAPAHTUMA Tervetuloa FC Halikko T04 -joukkueen järjestämään jalkapalloturnaukseen 16.8.2014 Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153).

Lisätiedot

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa

Keimolan Kaiku ry. Turnausohje. Kivistö -turnaus. Yhteistyössä Hyundain kanssa Myyrmäkihalli Vantaa Keimolan Kaiku ry Turnausohje Kivistö -turnaus Yhteistyössä Hyundain kanssa 8.-9.2.2014 Myyrmäkihalli Vantaa Kiitoksia ilmoittautumisestanne Kivistö -turnaukseen. Tervetuloa Vantaan Myyrmäkeen viettämään

Lisätiedot

FC Honka P09 -turnaus

FC Honka P09 -turnaus FC Honka P09 turnaus Ulkokenttäturnaus Tapiolassa vuonna 2009 syntyneille pojille lauantaina 22.4.2017 klo 9.00 alkaen Tervetuloa turnaukseen! Kun saavutte paikan päälle, käykää ilmoittautumassa turnaustoimistoon

Lisätiedot

Kesämäki 06 Kevätturnaus

Kesämäki 06 Kevätturnaus Kesämäki 06 Kevätturnaus - 29.04.2017 - Littoisten Urheilukenttä - Sippaantie 2, Kaarina Kesämäki 06 Kevätturnaus Tervetuloa Kesämäki 2006 Kevätturnaukseen Littoisten Urheilukentälle Kaarinaan 29.04.2017.

Lisätiedot

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI

P3 P4 YLEISTÄ OTTELUOHJELMA KARTTA JA PYSÄKÖINTI EBK TIKRUCUP..7 YLEISTÄ Tervetuloa Tikrucupiin! Turnauspäivä lähestyy ja alla tarkemmin turnausinfoa sekä linkki otteluohjelmiin. Turnaus järjestetään loistavissa olosuhteissa, toivottavasti myös sään

Lisätiedot

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille.

Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Porvoon Akilles 04-joukkue järjestää 17. 18.5.2014 Porvoon pallokentän tekonurmella turnauksen 2004 syntyneiden joukkueille. Tervetuloa idylliseen Porvooseen nauttimaan hienosta jalkapallosta! Aika ja

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP

CHAMPIONS CUP CHAMPIONS CUP 2 16 6.2.2016 Champions Cup 2016 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kotijoukkue pelaa puffetin puoleisessa päädyssä ja vierasjoukkue

Lisätiedot

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1

P Tervetuloa Pakila Cupiin! Saapumisohjeet. Sivu 1 Sivu 1 P8 9.4.2017 Tervetuloa Pakila Cupiin! Pakila Cup P8 pelataan 9.4.2017 Heeros Areenalla, os. Pakilantie 86. Turnauksen järjestää Helsingin Palloseura. Jokaisella joukkueella on ohjelmassa 3 peliä.

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo

Futsalin INTERSPORT-liiga. Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Futsalin INTERSPORT-liiga Kouvolan jalkapallo 2019-2020 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin.

Lisätiedot

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP

TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP TURNAUSINFO KELLOKOSKEN ALKU T00-02 RUUKKI GIRLS CUP 15.6.2013 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleistä... 3 Yleiset pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Ohjaajista... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2017 mennessä. Joukkue vahvistaa osallistumisensa kun osallistumismaksu on suoritettu. Osallistumismaksu

Lisätiedot

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05 Hyundai-turnaus Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015 Karhula -05 Tiedotteet ja tulospalvelu: http://www.kotkannappulat.fi/joukkueet/karhula-05/hyundai-turnaus-kotka-2-5-2015/ Turnausinfo Hyundai-turnaus

Lisätiedot

CHAMPIONS CUP 14.11.2015

CHAMPIONS CUP 14.11.2015 CHAMPIONS CUP 2 15 14.11.2015 Champions Cup 2015 Turnaus pelataan kahdessa sarjassa, kilpa ja haaste, joissa molemmissa on kolme alkulohkoa. Kukin joukkue pelaa kolme alkusarjan peliä, voitosta saa kolme

Lisätiedot

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12.

OLS-01 TURNAUS. Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. OLS-01 TURNAUS Tervetuloa OLS-01 Edustuksen järjestämään turnaukseen Arina Areenaan 1.- 2.12.2012. Hallin osoite on Nuottasaarentie 12. Yleistä Turnauksessa on kilpasarja (8 joukkuetta/2 alkulohkoa) sekä

Lisätiedot

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote

JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ. Turnaustiedote JUNIORITURNAUS 5.-6.1.2013 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustiedote YLEISTÄ Ilmoittautuminen Joukkueet ilmoittautuvat Palokan koulukeskuksessa sijaitsevaan kisakansliaan viimeistään puoli tuntia ennen otteluidensa

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2018-2019 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2018-2019 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa.

Turnauksen virallisena urheilutavaratoimittajana toimii tänäkin vuonna urheilukauppaketju STADIUM ja se tulee näkymään turnauksessa. KIMITO SPORTFÖRENINGILLÄ on ilo toivottaa kaikki pelaajat, valmentajat, johtajat jakannattajat sydämellisesti tervetulleiksi Kemiöön ja NURMIKENTTÄCUPIIN 2014 joka samalla on osa Turun piirin 90-vuotis

Lisätiedot

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Perjantai 22.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Kämmenniemi, Amuri, Sampola,

Lisätiedot

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki

Käpylän Pallo Pingviini Cup. 16. - 18.8.2013 Helsinki Käpylän Pallo Pingviini Cup 16. - 18.8.2013 Helsinki Tervetuloa Pingviini Cupiin Kumpulaan! Pelit pelataan Kumpulan KäPa-keskuksessa www.kumpulanlaakso.fi Ken$äkar$a Pingviini Cup 2013 Kumpula Turnausinfo

Lisätiedot

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä.

Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. INFOPAKETTI TURNAUSTOIMISTO Turnaustoimistot sijaitsevat EPS Klubitalon neuvotteluhuoneessa, Myntisyrjän hallissa ja Hansavalkaman kentän buffapisteellä. TURNAUSVASTAAVAT Turnausvastaava Jari Kanth 040

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kujala Kouvolan jalkapallo 2017-2018 Futsalin INTERSPORT-liiga 2017-2018 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä

Lisätiedot

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015

Futsalin Kymiliiga. Kouvolan jalkapallo 2014-2015 20142015 Futsalin Kymiliiga Kouvolan jalkapallo 2014-2015 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi peliin. Pelin

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

2015 Kevätturnausinfo joukkueille

2015 Kevätturnausinfo joukkueille 2015 Kevätturnausinfo joukkueille TERVETULOA TURNAUKSEEN 23.5. Tässä infossa ajo ohje ja otteluohjelma infon lopussa. Joukkueenjohtaja/huoltaja/valmentaja ilmoittautuu tullessaan Turnaustoimistoon ja kuittaa

Lisätiedot

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4

TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 7-8 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Tiistaina 19.1.2010 Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 3 ja 4 Lohkot: Lohko A: Sampo, Tammerkoski, Linnainmaa,

Lisätiedot

TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.)

TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.) 24-25.5.2014 TURNAUSOHJELMA JA SÄÄNNÖT, 19.5.2014 (korj.) OSOITE: Väinämöisen kenttä, Väinämöisenkatu 4-6 00100 Helsinki LAUANTAI 24.5 peliaika 1x25 min kilpasarja (K) haastesarja (HA) harrastesarja (H)

Lisätiedot

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303

ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 ANVIA V 2-3.5.2015 TERVETULOA TURNAUKSEEN Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän katsomon kuulutuskopissa yhteyshenkilönä Mika Rajala 050 5895303 Puhelinnumeroita: Turnauspäällikkö: Ruokapäällikkö: Kenttäpäällikkö:

Lisätiedot

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016

Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Tervetuloa 17. Leppävaara Cup 23.-24.4.2016 Yleisinfo Turnaus pelataan Leppävaaran urheilupuistossa (Vanha maantie 15) kolmella tekonurmikentällä Leppävaaran urheilupuistossa ja Lepa-Areenalla. Kenttien

Lisätiedot

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS

OHJEET : KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 26042016 KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS ( JA VÄHÄN MIKKELINKIN ;-)) KUOPION HIIPPAKUNNAN XXIII SALIBANDYTURNAUS 7.5.2016 PIEKSÄMÄELLÄ PÄIVÄN YLEINEN AIKATAULU 10.00-10.20 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT:

OTTELUOHJELMA POJAT 5 6 LUOKAT: SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY POIKIEN 5-6 LUOKKIEN FUTSAL TURNAUS 2010 Aika: Torstai 21.1.2010 Paikka:4Pirkka-halli, D-halli kentät no 3 ja 4, A-halli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P

TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 TRAILERIKESKUS TURNAUS P02 2.8.2014 Järjestäjä ja yhteystiedot... 2 Yleisiä sääntöjä... 2 Pelisäännöt... 2 Palkitsemiset... 3 Pukukopit... 3 Turnauspaikan palvelut...

Lisätiedot

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016

Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 Juniori KuPS KUPS C-01 TAMMITURNAUSINFO 30-31.1.2016 YLEISTÄ Tervetuloa KuPS 01-joukkueen järjestämään kutsuturnaukseen Kuopio hallin hyvälle tekonurmelle! Ottelut pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa

Lisätiedot

Jalkapallon Maire-liiga

Jalkapallon Maire-liiga 2018 Jalkapallon Maire-liiga jari.kujala@kouvolanjalkapallo.fi Kouvolan jalkapallo 2.3.2018 Kortteliliigan (Maireliiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta

KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014. ESI istumalentopallo Lappeenranta KILPAILUKUTSU 22. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 19.-20.7.2014 ESI istumalentopallo Lappeenranta Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993

Lisätiedot

Jalkapallon Kaslink liiga

Jalkapallon Kaslink liiga 2015 Jalkapallon Kaslink liiga jukka.latva@saunalahti.fi Kouvolan jalkapallo 4.2.2015 Kortteliliigan (Kaslink liiga) ajatuksena on järjestää jalkapallon harrastusmahdollisuus lähikentille eri puolille

Lisätiedot

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014

SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 LAHVU 1968-2014 SOTILASURHEILULIITON SALIBANDYMESTARUUSTURNAUS 2014 Henkilökunnan A- ja B-sarjat HELSINGIN ENERGIA CUP Vierumäki 24.-25.1.2014 Sotilasurheilupoolissa mukana: TERVETULOA LAHDEN VARUSKUNNAN

Lisätiedot

2015 Kevätturnausinfo joukkueille

2015 Kevätturnausinfo joukkueille 2015 Kevätturnausinfo joukkueille TERVETULOA TURNAUKSEEN 23.5. Tässä infossa ajo ohje ja otteluohjelma infon lopussa. L ähettäkää pelaajaluettelo diplomeja varten viimeistään 20.5.2015 osoitteeseen ville.vitanappula@gmail.com

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

ÅLANDIA CUP

ÅLANDIA CUP ÅLANDIA CUP 18.6. - 22.6.2017 PERUSTIEDOT FC Reipas P06-E11 Musta ja Oranssi ovat ilmoittaneen 3 joukkuetta Ålandia Cupiin kesälle 2017. Joukkueen ilmoittautuminen sisältää 13 pelaajaa + 2 aikuista huoltajaa.

Lisätiedot

D1-05 A&AA Kevätturnaus

D1-05 A&AA Kevätturnaus D1-05 A&AA Kevätturnaus 6-7.4.2019 Kysyttäessä mietteitä ja ajatuksia joukkueesta, tulee ensimmäisenä mieleen sanonta: rakastaa niin lujasti, että muuttuu yhdeksi Omasta mielestäni se kiteyttää tämän joukkueen

Lisätiedot

Futsalin INTERSPORT-liiga

Futsalin INTERSPORT-liiga 2016-2017 Futsalin INTERSPORT-liiga Jari Kouvolan jalkapallo 2016-2017 Juniorijalkapalloilijoille futsal on mitä parhain taidon ja peliälyn kehittämismuoto. Pienellä kentällä kaikki pääsevät osalliseksi

Lisätiedot

PELINOHJAAJA. Valioerotuomari

PELINOHJAAJA. Valioerotuomari PELINOHJAAJAKOULUTUS Valioerotuomari Liiton erotuomaritoiminta Piirin erotuomaritoiminta Erotuomarikokelas Pelinohjaaja Pelinohjaaja toimii alle 12 vuotiaiden tyttöjen ja poikien otteluissa. PELINOHJAAJA

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN

KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN KILPAILUKUTSU 21. MARJOLA BEACH VOLLEY TURNAUKSEEN LAPPEENRANTAAN 20.-21.7.2013 Se yksi ja alkuperäinen istumalentopallon MARJOLA BEACH VOLLEY turnaus JO VUODESTA 1993 21. MARJOLA TURNAUS 2013 Tervetuloa

Lisätiedot

Kentän pääsisäänkäynti sijaitsee kentän pohjoispäässä (jäähallin pääty), samoin turnaustoimisto.

Kentän pääsisäänkäynti sijaitsee kentän pohjoispäässä (jäähallin pääty), samoin turnaustoimisto. TURNAUSINFO MAHTAVA KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUS KIRKKONUMMELLA ON KÄSILLÄ! Tervetuloa Kirkkonummelle KyIF -08-joukkueen järjestämään Syysturnaukseen Lauantaina 15.10.2016! Turnauspaikkana toimivat Kirkkonummen

Lisätiedot

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.

Mikäli joukkue peruu osallistumisensa jälkeen tai keskeyttää turnauksen osallistumismaksua ei palauteta. Info Osallistumismaksut Osallistumismaksu 185 / joukkue Tyttöjen Jymy Cup pelataan 28-29.7.2018 Poikien Jymy Cup pelataan 4-5.8.2018 Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 31.5.2018 mennessä. Joukkue

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Yritykset ja Harrastajat (max.32 ) Miehet Naiset Pojat U-18

Lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016

Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016 Lämpimästi tervetuloa Kisakallioon Filmitähtien kutsuturnaukseen 23.1.2016 Turnauksen suojelijana toimii Hyvinkää Ringette Ry valmennuspäällikkö Sini Forsblom Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee Lohjanjärven

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY

SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY SUOMEN PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRI RY TYTTÖJEN 56 LUOKKIEN FUTSALTURNAUS 2010 Aika: Maanantaina 18.1.2010 Paikka: Pirkkahalli, Dhalli kentät no 3 ja 4, Ahalli kentät no 1 ja 2(jalkapallokenttä, mutta nappikset

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014!

32. RANTALAKEUS-TURNAUS 17.-19.1.2014 TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! TURNAUSINFO TERVETULOA RANTALAKEUS-TURNAUKSEEN 2014! Osoitteet Kempelehalli Koulutie 3 Oulunsalon liikuntakeskus Tuohikuja 6 Pitkäkankaan koulu Opintie 6 Pysäköinti Kempele Kempelehallin yhteydessä on

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry CUMULUS turnaus Hämeenlinnassa 25.-26.5.2013 Arvoisa turnausvieraamme. Kiitämme ilmoittautumisestanne turnaukseemme ja toivotamme teidät tervetulleiksi Hämeenlinnaan jalkapalloilemaan.

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle

JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle JäPS T04 Perussääntöjä pelaajalle Kentän osia Maalivahdinalue Rangaistusalue Meillä tätä ei vielä erotella Maalipotku annetaan laatikon sisäpuolelta Kulmapotkut annetaan kulmista Keskipiste Peli alkaa

Lisätiedot

FC Wild P07. Hyundai Syysturnaus TURNAUSOPAS

FC Wild P07. Hyundai Syysturnaus TURNAUSOPAS FC Wild P07 Hyundai Syysturnaus 8.10.2016 TURNAUSOPAS Sisällysluettelo Sisällysluettelo ja sponsorit 2 Pääkirjoitus 3 Peliaikataulut 4-5 Lohkojaot 6 Turnaussäännöt 7-8 Yleiset ohjeet ja yhteystiedot 9

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Käpylän Pallo Nappulaliigan Kevätturnaus 2013

Käpylän Pallo Nappulaliigan Kevätturnaus 2013 Käpylän Pallo Nappulaliigan Kevätturnaus 2013 KÄPYLÄN PALLO Kaikki pelaa - omalla tasollaan Tervetuloa Kevätturnaukseen Käpylään! Turnausalueen kartta PARKKI - Käpylähalli PARKKI - URHEILUPUISTO KOSKELANTIEN

Lisätiedot

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA ALKUPOTKU JA PELIN JATKAMINEN JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2010 Ottelun alku Ennen ottelun alkua kenttäpuoli arvotaan kolikon heitolla. Veikkauksen voittaja saa valita kenttäpuolen. Vastajoukkue saa oikeuden

Lisätiedot

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt

Lilliputtiturnaus 2015 Turnaussäännöt Lilliputtiturnaus 2015 OTTELUIDEN PELAAMINEN PELIALUE Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen maali on kaukalon varsinaisessa päädyssä ja vierasjoukkueen

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

ITÄMERI CUP Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN!

ITÄMERI CUP Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN! 1 ITÄMERI CUP 1-3.8.2008 Info 2 TERVETULOA ITÄMERI CUP - TURNAUKSEEN! FC HIK ja kaupungin koko futisväki toivottaa Sinut, joukkueesi ja kannattajajoukot sydämellisesti tervetulleiksi viidenteentoista Itämeri

Lisätiedot

Turnausinfo. Peto Cup D13 2015

Turnausinfo. Peto Cup D13 2015 2015 Turnausinfo Peto Cup D13 2015 TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 PETO CUP 2015 8.8.2015 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleisiä sääntöjä... 3 Pelisäännöt... 3 Palkitsemiset... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan

Lisätiedot

Toivottaa tervetulleeksi

Toivottaa tervetulleeksi Toivottaa tervetulleeksi Turnaukseen Sunnuntaina 12.6.2010 klo 9-18 Turengin Liinalammen ja Moision kentillä Hola JanPalaisilta, Sanotaanko näin, että Milleniumit toivottavat kaikki joukkueet taustaryhmineen

Lisätiedot

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT

RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT OTTELUIDEN PELAAMINEN RANTALAKEUS 2019 SÄÄNNÖT Turnauksessa noudatetaan SJL:n Leijonaliiga kauden 2018-2019 sääntöjä seuraavin poikkeuksin. Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä mustalla kiekolla. Maalien koko

Lisätiedot

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana

Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana TURNAUSINFO Ajankohta 3. 4.9.2011 Pelit pelataan molempina päivinä klo 8.30 20.00 välisenä aikana Turnauksen kentät Kumpulanlaakson tekonurmi (kentät 1 ja 2) Kumpulanlaakson luonnonnurmi (kentät 3 ja 4)

Lisätiedot

PELINOHJAAJAKOULUTUS

PELINOHJAAJAKOULUTUS PELINOHJAAJAKOULUTUS Valioerotuomari Liiton erotuomaritoiminta Piirin erotuomaritoiminta Erotuomarikokelas Pelinohjaaja Pelinohjaaja toimii alle 12 vuotiaiden tyttöjen ja poikien otteluissa. PELINOHJAAJA

Lisätiedot

Turnausinfo. Peto Cup C

Turnausinfo. Peto Cup C 2016 Turnausinfo Peto Cup C14 2016 TURNAUS INFO ORIMATTILAN PEDOT P02 Peto Cup C14 2016 Järjestäjä ja yhteystiedot... 3 Yleisiä sääntöjä... 3 Pelisäännöt... 4 Palkitsemiset... 4 Pukukopit... 4 Turnauspaikan

Lisätiedot

OSG CUP Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa

OSG CUP Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa Kansainvälinen harjoitusturnaus Paimiossa 25.08.2012 OSG - CUP 2012 Tervetuloa Paimion Haka Hockey F01 junioreiden järjestämään kansainväliseen jääkiekkoturnaukseen Paimioon 25.8.2012! Paimion Haka hockey

Lisätiedot

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2011 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA

JOKI T97-99 FUTSAL TURNAUS 2011 SÄÄNNÖT TIIVISTETYSSÄ MUODOSSA http://www.futsal.fi/mp/db/file_library/x/img/17429/file/futsalsaannot_08.pdf Futsalin sääntömuutokset kaudelle 2010-2011 Futsalin sääntöihin on kaudelle 2010 2011 tehty melko paljon muutoksia. Tässä ohjeessa

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa

TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS. Laaksolahdessa TURNAUSSÄÄNNÖT BLUES 06 EKS EXPERT TURNAUS Laaksolahdessa 6.4.2013 Turnaukseen osallistuu 6 seuraa yhteensä 10 peliryhmällä. Ottelut pelataan turnauksen otteluohjelman mukaisesti. Joukkueiden/peliryhmien

Lisätiedot

HELMI GRILLI CUP

HELMI GRILLI CUP HELMI GRILLI CUP 28.-29.5.2016 TURNAUSINFO Tervetuloa vuoden 2016 Helmi Grilli Cupiin! Turnaus on nimetty päätukijamme, kontulalaisen ruokaravintola Helmi Grillin mukaan. Turnaus pelataan jälleen Kontulan

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Tytöt. Pojat Pojat U-18 (1999-2001 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2002 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI

SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI SPL KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI ETELÄ-KARJALAN KORTTELIJALKAPALLO 2016 PALAVERI 20.4. klo 17:15 Osallistujat: Henttonen Toni / TaiKi Pitko Timo / Kultsu Korhonen Mari / StU Piutula Minna / LuPo Kylliäinen Kari

Lisätiedot

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi

Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA. Pallokissat.fi Tyttöjen jalkapalloturnaus Kuopiossa KÄSIOHJELMA Pallokissat.fi Tervetuloa Kuopioon! Loppiaisena 2013 sadat tyttöfutaajat pelaa yli 100 ottelua Kuopio- ja Kuplahallissa. Toinen TalviRonaltiina turnaus

Lisätiedot

DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) Viestin liitteenä on luonnos käsiohjelmastamme.

DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) Viestin liitteenä on luonnos käsiohjelmastamme. DISKOS UUDENVUODENTURNAUS INFOKIRJE 2 1 (5) 21.12.2015 Jakelussa mainituille DISKOS UUDENVUODENTURNAUS 2. 3.1.2016 JYVÄSKYLÄSSÄ Turnaustoimisto: Tervetuloa Jyväskylään heti Uudenvuoden jälkeen. Tehdään

Lisätiedot

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA

150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA 150 JOUKKUETTA 1800 OSALLISTUJAA TURNAUKSEN SUOJELIJA ON VIRON MAAJOUKKUEN PÄÄVALMENTAJA JA KORIPALLON OLYMPIAVOITTAJA TIIT SOKK. TURNAUSINFO Firmad / Harrastajad (max.32 võistkonda) Miehet Naiset Pojat

Lisätiedot

Sääntö 7: PELIAIKA SUOMEN PALLOLIITTO - FINLANDS BOLLFÖRBUND - FOOTBALL ASSOCIATION OF FINLAND PERUSKURSSI PERUSTASO TEORIA 6 2006

Sääntö 7: PELIAIKA SUOMEN PALLOLIITTO - FINLANDS BOLLFÖRBUND - FOOTBALL ASSOCIATION OF FINLAND PERUSKURSSI PERUSTASO TEORIA 6 2006 Sääntö 7: PELIAIKA Käsitteet 1. Varsinainen peliaika: yleensä 2 * 45 min = 90 min 2. Erotuomarin määräämä lisäaika 3. Jatko-ottelu 4. Puoliaikojen välinen tauko ei yli 15 min 5. Erotuomarin rankaisuvalta

Lisätiedot

Jalkapallosääntöjen muutokset Erotuomarin jatkokurssi

Jalkapallosääntöjen muutokset Erotuomarin jatkokurssi Jalkapallosääntöjen muutokset 2018 Erotuomarin jatkokurssi Merkittävimpiä muutoksia S3 - Pelaajat 3.3 Jos erotuomaria ei informoida pelaajavaihdosta Puoliaikojen välisellä tauolla Ennen jatko-ottelua Nimetty

Lisätiedot

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014

SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 SB-Pro pojat -99 ja -00 Eerikkilän leiri 5. 7.9.2014 Leiri alkaa perjanitaina 5.9. klo 17:00 ja loppuu sunnuntaina 7.9. noin klo 13:30. Eerikkilän urheilukeskuksen osoite on Urheiluopistontie 138, 31370

Lisätiedot

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET

JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JKKI SM -KILPAILUIDEN SÄÄNNÖT JA JÄRJESTÄMISOHJEET JÄRJESTÄMISOIKEUS Suomen Palloliitto (liitto) vahvistaa JKKI -lopputurnausten järjestämisoikeudet anomusten perusteella. Edellisellä mestarilla on oikeus

Lisätiedot

Uudet PelinOhjaajat 2018: Hemmingin koulu, Masku

Uudet PelinOhjaajat 2018: Hemmingin koulu, Masku Uudet PelinOhjaajat 2018: 20.04. Hemmingin koulu, Masku 1: avaus 2: koulutuksen sisältö 3: Pelinohjaajan perusasiat (powerpoint esitys) ja palloliiton video 4: PO tutortoiminta, mitä se on? 5: Kaikki Pelaa

Lisätiedot

17.-19.4.2015 TURNAUSINFO OTTELUOHJELMA

17.-19.4.2015 TURNAUSINFO OTTELUOHJELMA KevätRonaltiina 2015 17.-19.4.2015 TURNAUSINFO OTTELUOHJELMA Tervetuloa Kuopioon kaikki futiksen ystävät! Tänään noin viikkoa ennen KevätRonaltiina turnauksen alkua on Lippumäen kentällä, yhdellä turnauskentistämme

Lisätiedot

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry CUMULUS-turnaus Hämeenlinnassa 24.-25.5.2008 Arvoisa turnausvieraamme. Kiitämme ilmoittautumisestanne turnaukseemme ja toivotamme teidät tervetulleiksi Hämeenlinnaan jalkapalloilemaan.

Lisätiedot

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT

OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT OLS LEIJONALIIGA SÄÄNNÖT 2018-2019 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan

Lisätiedot

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla

Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Tyttöjen C14 (1998) viimeistelyleiri 12. 14.6. Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Piirijoukkue Cup 17. 20.6. Eerikkilän Urheiluopistolla Uudenmaan piirin C14 tyttöjen piirijoukkue kutsutaan 12. 14.6.pidettävälle

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.)

Majoituskoulu on tänä vuonna Pihlajiston ala-aste, Pihlajistontie 1, 00700 Helsinki. (Kartta löytyy nettisivuiltamme.) TERVETULOA 27. STADI CUP-TURNAUKSEEN 2012 Tapanani on ollut hiukan kertoa ennakkoon asioita Stadi Cup-turnauksesta, joten niin tänäkin vuonna. Stadi Cup tyttöjalkapalloiluturnaus pelataan nyt 27. kerran.

Lisätiedot

PRE-turnaus / infopaketti

PRE-turnaus / infopaketti PRE-turnaus 25.-26.8.2018 / infopaketti Suomen Palloliitto / Keski-Suomen valmennuskeskus LOHKOJAKO JA OTTELUOHJELMA 07-syntyneet 08-09-syntyneet Lohko A Lohko B PaRi 07 PaRi 08 Komeetat 08 Komeetat 07

Lisätiedot

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen

TURNAUSESITE GIRLS CUP TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen TURNAUSESITE TERVETULOA PUMA GIRLS CUP 2011 tyttöjalkapalloturnaukseen :n järjestämä tyttöjalkapalloturnaus on jo vakiinnuttanut paikkansa Iisalmen kesässä. Turnauksen nimi on vaihtunut vuosien aikana,

Lisätiedot

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max.

OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JOUKKUEESSA JOUKKUEIDEN MÄÄRÄ PALKINNOT KULJETUS VAKUUTUS. Pojat. Tytöt. Joukkueeseen saa rekisteröidä max. Pojat U-18 (2000-2002 ja myöhemmin) + challenge U-16 (2003 ja myöhemmin) + challenge U-15 (2004 ja myöhemmin) + challenge U-14 (2005 ja myöhemmin) + challenge U-13 (2006 ja myöhemmin) + challenge U-12

Lisätiedot

FC Wild P07 Syysturnaus TURNAUSOPAS

FC Wild P07 Syysturnaus TURNAUSOPAS FC Wild P07 Syysturnaus 30.9.-1.10.2017 TURNAUSOPAS 1 Sisällysluettelo Pääkirjoitus 3 Yleiset ohjeet ja turnauksen Sponsorit 4 Turnaussäännöt 5-6 Pelisysteemi, aikatulut ja lohkojaot 8-10 Ajo-ohjeet 11

Lisätiedot