electrolux elco 900 Räätälöidyt ratkaisut juuri sinulle!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "electrolux elco 900 Räätälöidyt ratkaisut juuri sinulle!"

Transkriptio

1 Elco 900

2 2 electrolux elco 900 Räätälöidyt ratkaisut juuri sinulle!

3 electrolux elco Materiaalit Kaikki pinnat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Laserleikatut 2 mm:n paksut tasot takaavat tukevuuden ja vakauden. Ruoan ja suolan kanssa kosketuksissa olevat pinnat on valmistettu AISI 316 haponkestävästä lisäsuojan antavasta ruostumattomasta teräksestä. Keraamiset pinnat ovat 6 mm paksuja. Laserleikatut pinnat takaavat erittäin korkean hygienian, sillä laitteiden väliset liitokset ovat saumattomia. Syvävedetyssä, erityisen lujassa tasossa, joka on prässätty yhdestä kappaleesta ruostumatonta terästä, on puhdistusta helpottavat pyöreät kulmat. Kaasupolttimet ovat nostetussa keskiosassa suojassa nesteroiskeilta. Roiskesuojaus Puhdistusta helpottava IPX5-roiskesuojaus kaikissa malleissa. Ympäristö/mukavuus Kaasulaitteiden korkea polttohyötysuhde vähentää päästöjä työympäristöön, tämä merkitsee terveellisempää työympäristöä ja selvää energiansäästöä. Eristetyissä laitteissa on 20 mm paksu korkealuokkainen eristys, jolla saavutetaan suurin energiansäästö ja melunvaimennus. Tämä eristys on asennettu myös työtasojen/laitteiden alapuolella oleviin lämmitys- ja säilytyskaappien oviin. Tarkka lämpötilan säätö Paistotasojen/pariloiden termostaattinen säätö vähentää huomattavasti ruoasta aiheutuvien päästöjen määrää, johtuen siitä että keittopinnalla ei tapahdu ylikuumenemista. Tämä takaa terveemmän ja mukavamman työympäristön. Käyttösäätimet ovat upotettu laitteen ulkopinnasta, mikä suojaa parhaiten esim. vaunujen aiheuttamilta vaurioilta. Niitä on silti helppoa lukea mistä kulmasta tahansa.

4 4 electrolux elco 900 Kaasuliedet keittoastiat eivät pääse kallistumaan keittotasolla. Keittoalueille on mahdollista asettaa keittoastioita, joiden halkaisija on maks. 40 cm. Kattilatuet on suunniteltu siten, että kattilat/pannut voivat liukua yhdeltä polttimelta toiselle ilman että niitä tarvitsee nostaa. Patentoituja Flower Flame -polttimia (astian tunnistus) on saatavana kahdella Kaikki keittotasoilla olevat avopolttimet on varustettu liekinvarmistimella. Valurautaisten erityisten kattilatukien ansiosta kattilan/pannun pohja pysyy korkeammalla polttimen liekistä. Ilma ja kaasu sekoittuvat paremmin, minkä johdosta nokea ei muodostu keittoastioiden pohjiin ja lämpöteho on paras mahdollinen. Polttimet sijaitsevat syvävedetyssä altaassa korokkeella, suojassa ylikiehumiselta. Altaan tilavuus on 2 litraa. Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, mikä helpottaa puhdistusta. Valurautaiset kattilan tuet ovat sileäpintaisia ja niissä on erittäin pitkät sormet, joiden ansiosta jopa 10 cm:ä halkaisijaltaan olevat tehotasolla ja halkaisijalla, 6 kw ja 10 kw (maakaasu 20 mbar ja nestekaasu 30 mbar). Voit valita molempien yhdistelmän tai kaksi samankokoista poltinta. Korkeatehoisilla Flower Flame -polttimilla säästetään kaasua jopa 30 % vuodessa verrattuna muihin markkinoilla oleviin polttimiin. Tämä merkitsee huomattavaa rahan säästöä

5 electrolux elco 900 5

6 6 electrolux elco 900 Tasoliedet, kaasu Keittopinta pitää halutun lämpötilan yllä nopeasti valmistuville sekä herkullisille à la carte-ruoille ja se sopii myös erittäin herkkään ruoanvalmistukseen. Kiinteän tason alla olevan suuren polttimen teho on 10,5 kw. Kaikki lämpöenergia suuntautuu suoraan keittopinnalle sen ympärillä olevan erikoiseristyksen johdosta. 200 C Kun poltin asetetaan maksimi-asentoon, polttimen yläpuolella olevan tason pintalämpötila nousee n. 500 C:seen ja keittopinnan ulkoreunan lämpötila n. 200 C:seen. 500 C

7 electrolux elco Tasoliedet, sähkö Keittotaso on hiiliteräslevyä, saatavana täysi- tai puolimoduulisena. Keittotasolla voidaan käyttää erikokoisia kattiloita ja pannuja samanaikaisesti. Eräs tärkeä ominaisuus on se, että voit pitää yhtä kuumennusaluetta päällä ja käyttää ympäröivää pintaa ruoan kiehauttamiseen tai lämpimänä pitämiseen. Lämpötila-alue tasoliedessä on 80 C 450 C. Tasoliesiä on joko puolimoduulisena, jossa on 2 kuumennusaluetta, tai kokomoduulisena jossa on 4 kuumennusaluetta. Tämä antaa käyttäjälle todellista joustavuutta keittiöön. Esimerkkejä lämpötilan jakautumasta alapuolella: 450 C 450 C 450 C 100 C 200 C 320 C 360 C 100 C 220 C 300 C 380 C 320 C 220 C 360 C 140 C 450 C 200 C 100 C 450 C 1 kuumennusalue ylhäällä vasemmalla 2 kuumennusaluetta 1 puoli käytössä 2 kuumennusaluetta vastakkaiset puolet

8 8 electrolux elco 900

9 electrolux elco Parilat/paistotasot Voit esim. grillata kalaa ja sen jälkeen heti vihanneksia. Mukana oleva erityinen puhdistustyökalu poistaa kaikki jäänteet. Keittiöön leviää erittäin vähän lämpöenergiaa kromipinnan heijastuskyvyn ansiosta, mikä lisää työympäristön viihtyisyyttä. Paistotason vakiokeittolevy on valmistettu 15 mm paksusta erikoisvaluteräksestä, mikä jakaa lämpötilan täysin tasaisesti. Ihanteellinen grillaukseen sekä ruskistamiseen ja paksummatkin lihapalat kypsyvät täydellisesti tasaisen lämmön ansiosta. Kromipinta estää ruoasta syntyvän nesteen imeytymisen levyyn, jolloin tuloksena on parempi tuotto sekä joustavuus. Erilaisten ruokien grillaus on mahdollista ilman että pintaa on välillä puhdistettava! Paistotason erikoisuutena on kotelossa sijaitseva erikoispoltin, jolla maksimoidaan lämpöenergian tulo keittolevylle. Sekä polttimet että kotelo on valmistettu korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa erittäin pitkän käyttöiän sekä minimaaliset huoltokustannukset.

10 10 electrolux elco 900 Sähköliedet Sähkölämmitteiset levyt, joiden pinta-ala on 30 cm x 30 cm, on valmistettu 14 mm paksusta valuraudasta. Jokaisen 4 kw:n levyn maksimilämpötila on 400 C. Tämä merkitsee enemmän keittoalaa laitteen pinnalla. Kaikki levyt on pinnoitettu erikoismateriaalilla, mikä lisää tehoa ja tekee puhdistuksen helpommaksi ylikiehumisen sattuessa. Kaikkia levyjä ohjataan erikseen.

11 electrolux elco Uunin sisäkorkeus on 300 mm (GN 2/1) ja sinne mahtuu suurimmatkin paistit. Super-kokoisen uunin (vain kaasumalli) sisämitat ovat 900 mm leveys x 700 mm syvyys x 380 mm korkeus. Uunissa voidaan siten helposti paistaa melkein mitä tahansa. Uunin sisällä on vankka valurautainen 4 mm paksuinen pohjalevy, jossa on lisäksi 4 mm korkeat poimut, jotka kulkevat pitkin yläosaa ja alapuolta. Niillä on kahdenlainen tarkoitus. Toisaalta ne vahvistavat uunia ja toisaalta suuria paistinpannuja voidaan asettaa suoraan pohjalle. Poimujen ansiosta ilma pääsee kiertämään paistinpannun pohjan ja uunin pohjan välillä eliminoiden ruoan palamista. Luonnollinen kiertoilmamainen ilmankierto saavutetaan ilman- sekä lämmönvirtauksen erikoisrakenteella. Uunissa on turvalliset johteikot, mitkä estävät peltiä putoamasta, jos se vedetään melkein ulos esim. paistin valelemiseksi liemellä Sähköuunien lämpötila-alue on 120 C 300 C ja kaasu-uunin lämpötila-alue 110 C 280 C. Uunin sisäseinät ja katto on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (AISI 430) ja niissä on 40 mm:n eristys paremman lämmönjakauman ohjauksen sekä helpomman puhdistamisen vuoksi. Ritilätuet ja pohjalevy ovat irrotettavissa puhdistusta varten. Sähköuuneissa on sekä ylä- että alalämpövastukset, jotka voidaan kytkeä päälle joko erikseen tai yhdessä. Tämä antaa käyttäjälle on enemmän valinnanmahdollisuuksia. Uunia voidaan käyttää salamanterin tavoin ruskistamiseen/grillaamiseen kun pidetään uunin luukku auki ja käytetään pelkästään ylävastusta. Pelkän alavastuksen käyttö sopii esim. leivontaan ja molempien käyttö yhtä aikaa sopii hyvin paistamiseen. Uunit Uuniluukun kahva on eristetty, jolloin sitä on mukava käyttää, koska lämpö ei siirry uunista kahvaan. Sähköuuneissa on myös manuaalinen tuuletusaukko, jolla voidaan poistaa lämpöä ja kosteutta uunista.

12 12 electrolux elco 900 Induktioliedet Keraaminen levy on 6 mm paksu ja sille voi asettaa raskaita keittoastioita ja pannuja ilman halkeiluvaaraa. Jokaiselle alueelle voidaan asettaa keittoastioita, jotka ovat halkaisijaltaan mm. Kunkin induktioalueen teho on 5 kw. Induktioliesissä käytetään uusinta teknologiaa, sisältäen merkkivalon, joka kertoo, onko käyttämäsi keittoastia/pannu sopiva induktiokuumennukseen vai ei. Induktioliedet ovat erittäin energiaa säästäviä, sillä kun keittoastia nostetaan keittoalueelta, virta katkeaa. Työympäristö on viileämpi, sillä lämpö kehittyy vain käytössä olevaan keittoastiaan. Energiakuluissa voidaan saavuttaa jopa 50 %: n säästö verrattuna tavalliseen kaasulieteen. Induktioalueen 9 tehotasoa soveltuu kaikille paistotyyleille. Liedessä on ylikuumenemisen varalta turvakytkin, joka suojaa lieden osia, jos tasolle nostetaan tyhjä keittoastia silloin kun liesi on kytketty päälle.

13 electrolux elco

14 14 electrolux elco 900 Infrapunaliedet Keraaminen levy on 6 mm paksu ja sille voi asettaa raskaita keittoastioita ja pannuja ilman halkeiluvaaraa. Kullekin kuumennusalueelle voidaan asettaa keittoastioita maksimihalkaisijaltaan 300 mm, tai 2-3 pienempää astiaa yhdelle alueelle. Lisäturvallisuutta tuo merkkivalo, joka varoittaa keraamisen pinnan olevan kuuma myös lieden sammuttamisen jälkeen, kun keittoastia tai pannu on nostettu pois keittoalueelta. Infrapuna-alueilla on kaksi erillistä lämpövastusta, sisäinen ja ulkoinen. Voit kytkeä pienemmän sisäisen vastuksen alueen pienille yksittäisille keittoastioille/ pannuille. Suurempia keittoastioita varten molempien lämpövastusten tulisi olla päällä (käännä valintanuppia suurimmalle teholle, kunnes kuulet naksahduksen ). Tämä energiansäädin pienentää energiahäviön minimiin ja säästää käyttökustannuksia.

15 electrolux elco Monitoimipaistinpannu 316 AISI valuteräs Tämä laite on todella monipuolinen, sillä paistinpannulla voidaan grillata, paistaa, kiehauttaa ja keittää. Laitetta voidaan käyttää myös kuivana vesihauteena, sillä allas on 2/1 GN-kokoa. Keittopinta on valmistettu 15 mm paksuisesta metalliyhdistelmästä, joka koostuu 12 mm paksuisesta valuteräslevystä ja 3 mm paksuisesta korroosionkestävästä 316 AISI ruostumattomasta teräksestä. Valuteräksen ansiosta lämpötila jakaantuu tasaisesti ja tehokkuus lisääntyy sekä puhdistus helpottuu ruostumattoman teräspinnan ansiosta. 60 mm:n tyhjennysaukkoa, joka sijaitsee ohjauskiskoilla alapuolella, käytetään nopeaan nestemäisten ruokien poistoon GN-astiaan (ei sisälly toimitukseen). Kaikki kulmat ovat pyöristettyjä, mikä helpottaa puhdistusta.

16 16 electrolux elco 900

17 electrolux elco Grillit Kuormitusta ja kulutusta kestäviiin ritilöihin on suunniteltu kaksi erilaista grillauspintaa. Kapea pinta-ala on ihanteellinen lihan grillaukseen ja kääntämällä ritilän saat leveämmän pinnan, mikä soveltuu kalan, vihannesten jne. grillaukseen. Ritilät jättävät tunnusomaiset ritilän raidat valmistettavaan ruokaan. Sulanut ylimääräinen rasva valuu vinojen ritilöiden uria myöten laitteen etupuolella olevaan keräysastiaan ja sen jälkeen tilavaan säiliöön. Ritilät voidaan pestä astianpesukoneessa (anna niiden jäähtyä ensin). Puolimoduulissa ritilöitä on kaksi ja kokomoduulissa neljä. Tämä lisää joustavuutta, sillä yhtä tai kahta ritilää voidaan käyttää lihan grillaukseen samalla kuin toisella grillataan kalaa tai vihanneksia Kuumennus tapahtuu joko kaasupolttimilla tai sähkövastuksilla. Kokomoduulin toisella sivulla voidaan grillata lihaa korkeassa lämpötilassa ja toisella grillata kevyesti pienemmällä lämpötilalla esim. kalaa. Polttimet ovat emaloidut ja ne on suojattu erityisillä ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla säteilysuojuksilla, jotka suojaavat rasvalta/öljyltä ja säteilevät lämpöä suuremmalle alueelle. Nämä säteilysuojat tuovat esiin tyypillisen puuhiilen tuoksun. Ne voidaan myös irroittaa helposti ja pestä astianpesukoneessa. Rasvankeräyssäiliöt voidaan täyttää osittain vedellä kosteuden aikaansaamiseksi ja puhdistuksen helpottamiseksi, koska rasvat ja lihamehut eivät pala säiliön pohjaan kiinni.

18 18 electrolux elco 900 Padat Patojen pyöreät kannet ovat kaksoiskuorirakenteisia. Ne sulkevat padan erittäin tiiviisti ja päästävät vain minimaalisen vähän lämpöä/höyryä reunan alta ulos, jolloin kuumennusaika nopeutuu. Täten Elco 900 padoilla saadaan mahdollisimman suuri tuottavuus. Kannen saranassa on n. 75 mm:n väli alapuolella puhdistuksen helpottamiseksi. Kaikki padat ovat 316 AISI -ruostumatonta terästä, mikä estää voimakkaiden kastikkeiden ja suolan syövyttävää vaikutusta. Halkaisijaltaan 50 mm:ä oleva tyhjennysventtiili tyhjentää nopeasti ja se voidaan irrottaa puhdistusta varten. Padat on saatavana suora- tai vaippalämmitteisenä. Suoralämmitteiset padat (vain kaasumallit) soveltuvat erittäin hyvin liemipohjiin, kirkkaisiin keittoihin ym. Vaippalämmitteiset padat sopivat hyvin kastikkeisiin, kermapohjaisiin keittoihin yms., sillä kattilan koko sisäpinta kuumentuu tasaisesti eikä ruokaa tarvitse hämmentää yhtä paljon kuin suoralämmitteistä kattilaa käytettäessä.

19 electrolux elco Paistinpannut Paistinpannujen tilavuudet ovat 80/100 litraa ja niitä voidaan käyttää monipuolisesti grillaamiseen, pinnalta paistamiseen, kiehauttamiseen, nopeasti ruskistamiseen sekä keittojen ja kastikkeiden valmistamiseen. Pannussa on täysin koverat reunat, mikä helpottaa puhdistamista (ei likataskuja). Pannun 15 mm paksu pohja takaa tasaisen lämpötilajakauman koko pinnalle. Pohjalevyt on saatavana joko valuteräksenä tai metalliyhdistelmänä. 15 mm:ä paksu erikoisvaluteräksestä valmistettu pohja soveltuu erittäin hyvin happamille tuotteille tai kermapohjaisille kastikkeille. Muiden pannujen pohjat on valmistettu teräksestä, jonka sisus on pehmeä ja pinta kova. Seos koostuu 3 mm: n paksuisesta ruostumattomasta teräksestä ja 12 mm:n paksuisesta valuteräksestä, minkä ansiosta lämpö jakaantuu erittäin tasaisesti. Kannessa on kaksoiskuori rakenne ja se on eristetty. Kun kansi on kiinni, tasoa voidaan käyttää myös työtasona, joita aina puuttuu nykyajan pienikokoisissa keittiöissä. Joko manuaalisesti tai sähkömoottorilla toimiva kallistusjärjestelmä takaa tarkan ohjauksen ja helppouden. Kaikissa paistinpannuissa on vesihana. Saatavana on myös lieriömäinen paistinpannu, jossa on kallistusjärjestelmä ja kaksinopeuksinen sekoitin. Sen käyttölämpötila on 120 C 220 C ja tilavuus 70 litraa. Sopii erittäin hyvin lihapohjaisiin kastikkeisiin, esim. bologneseen jne.

20 20 electrolux elco 900 Suolausallas Tätä laitetta voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin (kuin suolausaltaana). Altaassa voidaan säilyttää paistetut ruoat ja kuumat alkupalat lämpiminä oikeassa ympäristössä. Säiliössä on täysin koverat reunat, mikä helpottaa puhdistusta ja rei itetty irrotettava sisäosa (minkä avulla ruoka ei kellu liiassa öljyssä). Sisäosa irroitettuna suolausallasta voidaan käyttää vesihauteena. Infrapunalämmitin pitää ruoan kauemmin lämpimänä, koska alueelle ei pääse kylmää ilmaa. Asiakkaasi saavat kuumaa ruokaa!

21 electrolux elco Rasvakeittimet Sekä sähkö- että kaasulämmitteisissä malleissa on erittäin tehokkaat kuumennusjärjestelmät. Ne sijaitsevat syvävedetyn rasvakeittimen säiliön ulkopuolella puhdistuksen helpottamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi. Lämpövastukset ja polttimen putket pysyvät ehjinä eikä vanhaa palanutta ruokaa tartu vaikeapääsyisille alueille. Syvävedetyn altaan uudelleen suunniteltu muoto ja epäsuora lämmitysjärjestelmä lisäävät öljyn käyttöikää jopa 30 %, minkä seurauksena saavutetaan säästöä öljyn kustannuksissa. Altaan kaikki reunat ovat koveria ja myös pohja on helppo puhdistaa. Suuri ylivuotoalue estää öljyä vuotamasta yli lattialle ja lähellä oleviin laitteisiin. 23 litran pöytämallissa on automaattinen sekä ohjelmoitava korinnostolaite. Pöytämallissa on myös integroitu manuaalinen suodatusjärjestelmä sekä sisäänrakennettu pumppu altaan täyttämiseen. Suodatusjärjestelmän ansiosta öljyn käyttöikä pitenee. Ruoanvalmistus ei aiheuta stressiä kiireisinäkään aikoina, sillä pannussa voidaan valmistaa 60 kg ruokaa tunnissa (esikeitetyt ranskalaiset perunat). Suuri tuottavuus johtuu myös nopeasta lämmön talteenottojärjestelmästä. Jos vaaditaan suurempaa tuottavuutta, niin saatavana on myös rasvakeittimiä, joiden altaan tilavuus on litraa. Lisäksi on saatavana kiskoille asennettuja koreja, joita pitkin keitetty ruoka voidaan siirtää liikuteltavaan keräyssäiliöön.

22 22 electrolux elco 900 Pastakeittimet Pastakeitin soveltuu nimensä mukaan erinomaisesti kaikenlaisten pastatuotteiden keittämiseen. Keittimessä on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja ( rapid system ), sekä vaahdonpoistojärjestelmä. Pastakeittimessä on myös ylivuodon estävä järjestelmä. Keittimellä voidaan hyvin keittää myös vihanneksia, riisiä, munia, kalapullia jne. Voit myös lämmittää esikeitettyjä pastoja, vihanneksia ym. tuotteita uudelleen. Säiliössä on täysin koverat reunat ja se on syvävedettyä korroosionkestävää 316 AISI ruostumatonta terästä. Kaikki Gastronorm 1/1, 1/2, 1/3 ja 1/6 rei itetyt korit soveltuvat erinomaisesti laitteen käyttöön. Vaahdonpoistojärjestelmä auttaa tärkkelyksen ja öljyjen poistamisessa, jolla pidennetään käyttöikää ja minimoidaan hukkaaikaa, sillä vettä ei tarvitse vaihtaa kiireisinä aikoina. Malleissa, joissa on rapid system, on sisäänrakennettu sähköinen nopea lämminvesivaraaja, joka tuottaa kuumaa vettä. Lämmitysjärjestelmä on säiliön ulkopuolella, joten puhdistuksesta ja hyvästä hygieniasta on erittäin helppo huolehtia. Saatavana on myös suuritehoisempia automaattisia pastakeittimiä, joiden tilavuus on 150 tai 190 litraa ja keittimet ovat saatavana yhdellä tai kahdella altaalla. Kori nousee automaattisesti ylös ohjelman päätyttyä.

23 electrolux elco

24 24 electrolux elco 900 Lämpöhaude Altaassa on täysin koverat reunat, mitkä helpottavat puhdistamista. Altaassa oleva poistoputki estää allasta täyttymästä liikaa, sillä liikavesi valuu putkesta viemäriin eikä reunojen yli muihin laitteisiin. Lämpövastukset on kiinnitetty säiliön alapuolelle, joten säiliö on helppo puhdistaa, vastukset eivät vaurioidu eikä ruoka tartu niiden alapuolelle. Lisävarusteena saatavan irtopohjan ansiosta keittoastiat voidaan asettaa altaan sisäpuolelle, jossa ne pysyvät kuumina. Allas on 4 x 1/3-kokoinen ja se antaa arvokasta lisätilaa kiireisinä aikoina.

25 electrolux elco Tasot ja jalustat Neutraalit jalustat on valmistettu AISI 304 ruostumattomasta teräksestä Scotch Brite-viimeistelyllä ja niihin voi lisätä laatikoita, lämmitysyksikön, GN-johteikkoja jne. Saatavana ovat koot 200 mm, 400 mm, 800 mm ja 1200 mm. Jäähdytetyissä jalustoissa on kaksi suurta ruostumattomasta teräksestä valmistettua vetolaatikkoa (1/1 + 1/3 GN) teleskooppisilla liukukiskoilla, lämmönsäädin, sulatusvalo ja on/off kytkin. Sisälämpötila säädettävissä -2 C:een ja +10 C: een välillä. Ruostumatonta terästä olevat ja 250 mm korkeat työtasot ovat 2 mm:n vahvuisia ja ne voidaan varustaa myös ruostumattomasta teräksestä valmistetulla laatikolla. Kiinteät osat, laserhitsaus ja tarkat liitoskohdat tekevät puhdistuksesta nopean ja helpon. Seuraavat koot ovat saatavilla: 200 mm, 400 mm ja 800 mm laatikolla tai ilman laatikkoa.

26 26 electrolux elco 900 Säästä rahaa ja tilaa Elco 900 Line (1) NRO POS MÄÄRÄ Q. KUVAUS DESCRIPTION 1 1 VESIHAUDE 2 1 INDUKTIOLIESI 4 ALUETTA 3 1 MONITOIMIKEITIN 4 1 PASTAKEITIN 5 1 NEUTRAALI TYÖTASO 6 1 SUOLAUSALLAS 7 1 SYVÄ RASVAKEITIN 15 L 8 1 PAISTINPANNU 9a 1 YHDISTELMÄUUNI 9b 1 PIKAJÄÄHDYTIN Standardikeittiö (2) NRO POS MÄÄRÄ Q. KUVAUS DESCRIPTION 1 1 VESIHAUDE 2 1 INFRAPUNALIESI 4 ALUETTA 3 1 INFRAPUNALIESI 2 ALUETTA 4 1 TASOPARILA (TASAINEN VAAKASUORA LEVY) 5 1 TASOPARILA (UURRETTU KALTEVA LEVY) 6 1 NEUTRAALI TYÖTASO 7 1 SYVÄ RASVAKEITIN 15 L 8 1 KALLISTETTAVA PAISTINPANNU 9 1 KEITTOPATA 80 L 10 2 YHDISTELMÄUUNI Suunniteltu

27 electrolux elco Elco 900 sarjan kanssa Käytännöllinen esimerkki 100/110 paikkaisen ravintolan keittiön energia-, tila- ja investointisäästöistä. Lounas ja päivällinen: 1,5 työvuoroa. Käyttöenergia: Sähkö. Piirroksessa 2 näkyy perinteiset/standardit keittiövarusteet. Piirroksessa 1 näkyy uusi keittiö Electrolux Elco 900 Line -monitoimilaitteineen. Nämä laitteet toimivat koko ajan: ensin valmistelussa, sitten valmistuksessa ja viimeistelyssä. Esivalmistettu ruoka jäähdytetään pikajäähdyttimessä ja varastoidaan viimeistelyä varten. Keittiön käyttöteho vähenee 20 kw tämän monitoimimenetelmän ansiosta. Hyötykertoimen ollessa 0,7 (kaikki laitteet eivät toimi samanaikaisesti täydellä teholla) keskimääräinen vähennys on 14 kw. Jos joudut maksamaan jokaisesta kilowatista 150 euron suuruisen perusmaksun, säästät vuodessa: 2.980,50 EUR Lisäksi säästät eron energiankulutuksessa = 107 kwh: Kokonaisenergiansäästö/vuosi: Lisäksi säästät 2,6 m² vuokratilaa: Kokonaissäästö/vuosi 3.219,00 EUR 6.199,50 EUR 1.404,00 EUR 7.603,50 EUR Esimerkki Elco 900 Line -keittiöstä 100/110-paikkaisessa ravintolassa (1) Määrä Laite Ruoka Laitteen Teho Tehokuus Tuotanto- Viimeistely- Säästö Kulutus pituus mm kw kerroin aika h aika h % kwh 1 Paistinpannu kaikenlainen ruoka , Syvä rasvakeitin 15 l paistotuotteet , öljyssä 35 1 Suolausallas paistotuotteet 400 1,5 0,7 5 5,25 1 Neutraali työtaso mausteet/veitset Pastakeitin kaikenlainen keitetty ruoka , ,9 1 Monitoimi-keitin kaikki ruoka , energiassa 67,5 1 Induktioliesi 4 aluetta kaikki ruoka , energiassa 70 1 Lämpöhaude ruoan lämmittäminen ,7 5 4,9 1 air-o-system kaikenlainen ruoka ,63 0, ajassa 121,13 ja tilassa Kokonaissumma ,13 466,85 Kustannukset/vuosi kulutus 466,85 kwh x 300 päivää/vuosi x 0,10 euroa = ,50 euroa/vuosi teho 98,13 kw x 150,00 euroa/kw = ,50 euroa/vuosi tilan vuokra 5,2 m 2 x 45,00 euroa/kuukausi x 12 kuukautta = 2.808,00 euroa/vuosi Kokonaiskustannukset ,00 euroa/vuosi Esimerkkinä standardikeittio 100/110-paikkaisessa ravintolassa (2) Määrä Laite Ruoka Laite Teho Tehokkuus- Tuotanto- Viimeistely- Säästö Kulutus pituus mm kw kerroin aika h aika h % kwh 1 Keittopata 80 l , Kall. paistinpannu Rasvassa paistettu ,5 0,7 6 56,7 ruoka + kastikkeet 1 Syvä rasvakeitin 15 l paistotuotteet ,7 5 52,5 1 Neutraali työtaso mausteet/veitset Parilat grillattu ruoka , ,4 1 Infrapunaliesi 4+2 aluetta kaikki ruoka , Lämpöhaude ruoan lämmittäminen 900 4,5 0,7 5 15,75 1 Yhdistelmäuuni kaikenlainen ruoka , Yhdistelmäuuni , ,8 Kokonaissumma ,15 Kustannukset/vuosi kulutus 574,15 kwh x 300 päivää/vuosi x 0,10 euroa = ,50 euroa/vuosi kw 118 kw x 150,00 euroa/kw = ,00 euroa/vuosi tilan vuokra 7,8 m 2 x 45,00 euroa/kuukausi x 12 kuukautta = 4.212,00 euroa/vuosi Kokonaiskustannukset ,50 euroa/vuosi

28 Share more of our thinking at 9JEB2X Yhtiö varaa oikeuden muuttaa tuotetietoja ilman erillistä ilmoitusta. photos: Marco Auber

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Keittopata, Chilltherm, höyry

Keittopata, Chilltherm, höyry Chilltherm padat ovat uuden Electroluxin thermaline laitteita, joisa on jäähdytysjärjestelmä sisäänrakennettuna, jolloin koko Cook&Chill prossessi voidaan valmistaa yhdellä laitteella. Padalla voidaan

Lisätiedot

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet

Painepaistinpannu. Electrolux Thermetic laitteet Electroluxin painepaistinpannu on tarkoitettu laitoksiin, hotelleihin ja suuriin ravintoloihin. Sähkökallisteista painepaistinpannua on neljää kokoa, 60, 90, 100 ja 150 litraa. Sarja käsittää yksittäin

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A

C9IMX9. Funktioner. Lisävarusteet. klassinen. Pääuuni 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A C9IMX9 90 CM LIESI MONITOIMIUUNILLA JA INDUKTIOTASO RUOSTUMATON TERÄS ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709222888 Induktiotaso 5 keittoaluella: Vasen taka: Ø 180 mm, 1850 W - Turbo 3000 W Vasen etu: Ø 145 mm,

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

Grillit. Green Fire -grilli

Grillit. Green Fire -grilli Grillit Green Fire -grilli Green Fire -grilli Tuulelta suojattu Emaloitu valurautaparila ja GN 1/1 ritilä Helposti puhdistettava (täysin irrottettavat polttimet ja irrotettava rasva-astia) Tuulensuojapeitteet

Lisätiedot

Flexi buffet-linjastot

Flexi buffet-linjastot Flexi buffet-linjastot electrolux Flexi system 3 Uudet Flexi buffet-linjastot: joustavat ratkaisut aamiaisesta illalliseen Kahvilat ja ravintolat: Ihanteellinen ratkaisu ympäristöihin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+

SFP6925BPZE. Funktioner. Versiot. Victoria 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ SFP6925BPZE 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSILLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218874 Anti fingerprint 13 toimintoa Uunin tilavuus: Netto: 65 litraa Brutto: 79 litraa Lämpötila: 30-280

Lisätiedot

900XP & 700XP. trust the experience

900XP & 700XP. trust the experience 900XP & 700XP trust the experience XP laitesarjat 4 900XP & 700XP Luota kokemukseen Electrolux Professional XP: uusi modulaarinen ravintolalaitesarja, joka on syntynyt viiden sukupolven keittiömestarien

Lisätiedot

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen

Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Metos SelfCooking Center ja Metos VarioCooking Center etuja ensimmäisestä päivästä alkaen Aikaa oleelliseen! Keittiöiden koko pienenee ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta on pula. Käyttökustannukset

Lisätiedot

air-o-speed power & speed

air-o-speed power & speed power & speed Air-o-speed : nopein maailmassa electrolux 3 air-o-speed Electroluxilta: kehittynein ja ainutlaatuisin markkinoilla oleva Nopeus: Air-o-speed suurtehoinen valmistaa ruokaa jopa 4 kertaa nopeammin

Lisätiedot

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea

SFP140BE. Funktioner. Lisävarusteet. linea SFP140BE 60 CM LINEA KIERTOILMAUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA TOUCH SCREEN - VÄRINÄYTÖLLÄ VALKOINEN, SOFT CLOSE ENERGIALUOKKA: A+ EAN13: 8017709218713 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC

Lisätiedot

KODINKONEPAKETTI 1 RST

KODINKONEPAKETTI 1 RST KODINKONEPAKETTI 1 RST 05.09.2016 Monitoimiuuni PULL SYSTEM 6H - 175BX / 901010083 Integroitava uuni Monitoimi, 6 valmistusohjelmaa Näyttö aikatoiminnolla Ajastintoiminto Aquasliding puhdistustoiminto

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL Rev. 108A FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B

A CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka: 1,8

Lisätiedot

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin

Arvonlisävero 24% ei sisälly hintoihin Uunit 312 Uunit Kiertoilmauunit 225 950 Kiertoilmauuni Hyvin lämpöeristetyt seinät Ajastin hälytysäänellä portaattomalla lämpötilan säädöllä 250:een asteeseen saakka Ylikuumenemissuoja Uunissa 2 ritilää

Lisätiedot

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A

A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A A2-8 100 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA SUURI UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709155001 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: ultra nopea 4,2 kw Vasen etu: 1,8 kw Keski taka:

Lisätiedot

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B

A3-7. 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B A3-7 120 CM OPERA KAKSIUUNILIESI, JOISTA 1 KIERTOILMAUUNI ja KAASUTASO HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: B EAN13: 8017709162375 Kaasutaso 6 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra

Lisätiedot

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A

SFP130B-1. Funktioner. Lisävarusteet. linea 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A SFP130B-1 60 CM MONITOIMIUUNI PYROLYYSITOIMINNOLLA VALKOINEN ENERGIALUOKKA: A EAN13: 8017709193959 Uunin tilavuus: Netto: 70 L Brutto: 79 L Lämpötila: 30-280ºC Digitaalinäyttö EasyGuide -näyttö Mahdollisuus

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin

Lisätiedot

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A

A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A A5-8 150 CM OPERA KAKSIUUNILIESI KAASUTASO PARILA HARJATTU TERÄS ENERGIALUOKKA ISO UUNI: A PIENI UUNI: A EAN13: 8017709154844 Kaasutaso 7 poltinta: Vasen taka: 1,8 kw Vasen etu: ultra nopea 4,2 kw Keskellä

Lisätiedot

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13

FAVORIT. FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 FAVORIT FAVORIT_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:13:13 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. FAVORIT on korkealaatuinen ruoanlaittoastiasarja. Sarjan tuotteet testataan huolellisesti,

Lisätiedot

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit

kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit kylmäsäilytys Profi Line jää- ja pakastekaapit Profi Line jää- ja pakastekaapit 232 118 125 232 118 232 125 232 132 232 149 Kylmä- / pakastekaappi almistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta Puhallinjäähdytys

Lisätiedot

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat on tarkoin testattu, jotta voisimme olla varmoja,

Lisätiedot

Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet Kpl. Muuta huomioitavaa 2. Biojätevaunu 2 astiaa. - ruostumatonta terästä

Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet Kpl. Muuta huomioitavaa 2. Biojätevaunu 2 astiaa. - ruostumatonta terästä MIKA WALTARI KOULUN KEITTIÖN LAITTEET 6..203 Numerointi vastaa pohjapiirroksen 002 ja palvelukeittiö-kuvan 50 numerointia (kaikki positionumerot eivät ole käytössä). Nro Laite Vaadittavat ominaisuudet

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT FESTIVO UFFET PRO TRJOILUVUNUT TEKNISET TIEOT: PRO LH-45-H, PRO LH-45-39946 Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille () ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin kuuluvat

Lisätiedot

Libero Line, Täydellinen, Innovatiivinen Front Cooking -konsepti

Libero Line, Täydellinen, Innovatiivinen Front Cooking -konsepti line Libero Line, Täydellinen, Innovatiivinen Front Cooking -konsepti electrolux Libero Line 3 Palvele asiakkaitasi kaikkialla Libero line -sarjalla Electrolux täyttää vaativimpienkin asiakkaiden toiveet.

Lisätiedot

On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E

On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E On helppoa olla loistava kokki, kun on PLA.NET-grilli A M M A T T I L A I S T A S O N L A A T U G R I L L I - K U L U T T A J A L L E OASI-mallisto IN. 55 IN. F DUAL PLA.NET- grillijärjestelmän OASI-sarjassa

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

KAKSOISKATTILAT. Arimax 520 kaksoiskattilat Arimax 520 plus kaksoiskattilat

KAKSOISKATTILAT. Arimax 520 kaksoiskattilat Arimax 520 plus kaksoiskattilat KAKSOISKATTILAT Arimax 520 kaksoiskattilat Arimax 520 plus kaksoiskattilat ARIMAX 520 -kaksoiskattila ARIMAX 520 Teho - puu Vesitila 15-20 kw - öljy 20 kw - sähkövalmius 6 kw Lämminvesituotto Sähkövastuksen

Lisätiedot

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520P+ HUOM! Poltin myydään erikseen. VALINNAN VAPAUS Ariterm 520P+ kaksoiskattila on tehty lämmittäjille, jotka haluavat nauttia valinnan vapaudesta. Valitse puu,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840

Käyttöoppaasi. HUSQVARNA QC325H http://fi.yourpdfguides.com/dref/834840 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet

SALAMANTERI OS200. Asennus- ja käyttöohjeet SALAMANTERI OS200 Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Asennus... 3 4. Laitteen kuljetus ja siirto... 3 5. Käyttöpaneeli... 4 6. Käyttö... 4 7. Puhdistus ja

Lisätiedot

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520

KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520 KAKSOISKATTILAT ARITERM 520P+ ARITERM 520 ARITERM 520P+ HUOM! Poltin myydään erikseen. VALINNAN VAPAUS Ariterm 520P+ kaksoiskattila on tehty lämmittäjille, jotka haluavat nauttia valinnan vapaudesta. Valitse

Lisätiedot

Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen

Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen Ylivoimaista teknologiaa keittämiseen, paistamiseen ja friteeraamiseen Uskomattoman joustava VarioCooking Center yhdistää paistinpannun, padan, uunin ja rasvakeittimen ominaisuudet monipuolisuudessaan

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX 6181M-BN http://fi.yourpdfguides.com/dref/619440

Käyttöoppaasi. AEG-ELECTROLUX 6181M-BN http://fi.yourpdfguides.com/dref/619440 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Ojavainiontie 4 EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

Jäspi-Lämpöakku 500, 700, 1500, 2000 ja 3000 l energiavaraajat

Jäspi-Lämpöakku 500, 700, 1500, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Jäspi-Lämpöakku, 700, 1, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Uutuus! Tehokas, kestävä ja kevyt haponkestävä käyttövesikierukka www.kaukora.fi Jäspi-Lämpöakku, 700, 1, 2000 ja 3000 l energiavaraajat Yli 30 vuoden

Lisätiedot

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne

Rakennus-Hanka Oy. Asunto Oy Oulun Kuusirinne Rakennus-Hanka Oy Asunto Oy Oulun Kuusirinne EKC50100OX Liesi Tyylikäs keraamien taso. Tilava uuni. -käyttötilavuus 62 litraa Haudutusuuni-toiminto mahdollistaa mehukkaiden ja maukkaiden ruokien valmistamisen

Lisätiedot

IKEA ruoanlaittoastiat

IKEA ruoanlaittoastiat IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat IKEA365_GUARANT_FY13_FI.indd 1 8.8.2012 9:17:29 Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat

Lisätiedot

Arimax öljylämmitys. Arimax 17 -sarjan öljykattilat Arimax 30S suuritehoinen öljykattila SolarMax kattilavaraaja öljy/aurinkolämmitykseen

Arimax öljylämmitys. Arimax 17 -sarjan öljykattilat Arimax 30S suuritehoinen öljykattila SolarMax kattilavaraaja öljy/aurinkolämmitykseen Arimax öljylämmitys Arimax 17 -sarjan öljykattilat Arimax 30S suuritehoinen öljykattila SolarMax kattilavaraaja öljy/aurinkolämmitykseen Arimax 17 -sarjan öljykattilat Tehokas lämmitys Runsas lämpimän

Lisätiedot

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14

UUTUUKSIA MASTER-TOUCH 67 CM 09 ONE-TOUCH DELUXE 57 CM 10 ONE-TOUCH PRO CLASSIC 11 PERFORMER, KAASUSYTYTTEINEN 12 PERFORMER 13 WEBER TARVIKKEET 14 UUTUUKSIA 2010 COMPACT 47 CM 02 COMPACT 57 CM 03 ONE-TOUCH ORIGINAL 47 CM 04 ONE-TOUCH ORIGINAL 57 CM 05 ONE-TOUCH PREMIUM 47 CM 06 ONE-TOUCH PREMIUM 57 CM 07 MASTER-TOUCH 57 CM 08 MASTER-TOUCH 67 CM 09

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET

TÄRKEÄT TURVATOIMENPITEET keraamisen kulhon käyttöohjeet Sisällysluettelo Keraamisen kulhon TURVALLISUUS Tärkeät turvatoimenpiteet...5 keraamisen kulhon käyttö Keraamisen kulhon kiinnittäminen...6 Keraamisen kulhon irrottaminen...7

Lisätiedot

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi

KORIN PESUKONEET. www.resthot.fi KORIN PESUKONEET - www.resthot.fi BX 230 R 2050 W BX 230 BX 230 Special R 2660 W BX 230 Special Malli BX 230 on erittäin tehokas ratkaisu koripesuun. Yksi henkilö voi hoitaa koko pesuprosessin, korien

Lisätiedot

Pizza ja kebab kebab laitteet

Pizza ja kebab kebab laitteet Profi Line -kaasukäyttöinen kebabgrilli Toimii maa- ja pullokaasulla arustettu turvaventtiilillä Paistinvartaan ja läönlähteen väli säädettävissä Polttimien teho 12 kw Paistinvartaan pituus 900, lihakapasiteetti

Lisätiedot

Panini Jet Maailman nopein painoparila

Panini Jet Maailman nopein painoparila Panini Jet Maailman nopein painoparila Maailman nopein painoparila*. Kokeile niin huomaat eron! JAKSO JAKSO JAKSO JAKSO 0 0 0 59 59 Leipätyyppi: tortilla Valmistusaineet: leipä, kovaksi keitetty kananmuna,

Lisätiedot

Ruuankuljetuslaatikot

Ruuankuljetuslaatikot Ruuankuljetuslaatikot Ilmanpoistoventtiili Ergonomiset kahvat kuljetusastia 6 salpaa Pohjan kumirengas suojaa astiaa 710 203 Erinomainen eristyskyky: kaksiseinämäisessä rakenteessa eriste Kuljetusastia,

Lisätiedot

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet

Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Yhdistelmäuuni: kuumasavu/bbq/grilli Käyttöohjeet Tekniset tiedot Mitat koottuna (kork. pit. lev.) 2 140 740 640 mm Ritilän mitat (lev. pit.) 500 500 mm Paino (suunnilleen) 105 kg ENSIMMÄINEN KÄYTTÖÖNOTTO

Lisätiedot

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö

GRUNDFOS Conlift. Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö GRUNDFOS Conlift Automaattinen kondenssiveden poistoyksikkö conlift - huolehtii kondenssivedestä CONLIFT luotettava ratkaisu kondensiveden poistoon GRUNDFOSIN KONDENSSIVEDEN POISTOON TARKOITETTUJEN PUMPPAAMOIDEN

Lisätiedot

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet

Sauvasekoittimet. Esivalmistuslaitteet Sauvasekoittimet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Bermixer Pro sarja Kannettavat sauvasekoittimet Bermixer sauvasekoittimet ovat tehokkaita ja vankkarakenteisia, sekä keveytensä ansiosta erittäin

Lisätiedot

ecostore Premium Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (-22/-15) - R290 ecostore Premium

ecostore Premium Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (-22/-15) - R290 ecostore Premium KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 670 L (-22/-15) - R290 727314 (ESP71FFC) Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L (22/-15) - R290-230 V/1N/50Hz 727315 (ESP71FFLC) Pakastekaappi Ecostore Premium 670 L,

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI TURVA-ALLAS, SARJA 250/2 valmistettu korkealuokkaisesta polyeteenistä kestää erinomaisesti erilaisia kemikaaleja erittäin käytännöllinen,

Lisätiedot

RES.TEC Finland Oy Suurniitynkatu 7 48600 KARHULA Puh. 05-223 24 00 Fax 05-228 71 66 restec@kymp.net www.restec.fi

RES.TEC Finland Oy Suurniitynkatu 7 48600 KARHULA Puh. 05-223 24 00 Fax 05-228 71 66 restec@kymp.net www.restec.fi 1 000 Rasvankeittimen kori A111 A00 Rasvankeittimen kori A0E/0E A00 Rasvankeittimen kori AE,00E A000 Rasvank.A1/0. A/ A0 Vastus to A0E,0E A0 Vastus to A1.00E/0E A00 Vastus rasvankeitin A/0 0000 Vastus

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE MINIKEITTIÖ LIMATEC

KÄYTTÖOHJE MINIKEITTIÖ LIMATEC KÄYTTÖOHJE MINIKEITTIÖ LIMATEC 1 2 Sisältö Teemat sivu Minikeittiön esittely 3 Ympäristönsuojelu ja energian säästäminen 4 Käyttöönotto Jääkaapin ja hellan käyttö 5 Ruuanvalmistus 6 Yleinen osuus Oikeat

Lisätiedot

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS

ARITERM ÖLJYLÄMMITYS. Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ARITERM ÖLJYLÄMMITYS Ariterm 17 -sarjan öljykattilat Ariterm 30 S öljykattila ÖLJYLÄMMITYS ÖLJYLÄMMITYS ON LUOTETTAVA JA VAIVATON LÄMMITYSTAPA! Lämmityksen hyötysuhde on vanhoissa kattiloissa yleensä nykyaikaisia

Lisätiedot

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo.

NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu. Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. NIBE maalämpöpumppujen myynti, asennus, huolto ja suunnittelu Lämpöpumppu+lämpökaivo+lattialämmitys+käyttövesikaivo. Kaikki yhdeltä toimittajalta!! KYSY ILMAINEN MITOITUSSUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO.

Lisätiedot

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet

Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet Uudistetut DL-Display Line -linjastokalusteet LAATUA JOKA KESTÄÄ KATSEEN JA KÄYTÖN Display Line Kirkkaasti parempaa kylmäsäilytystä Innovatiivinen Display Line -kalustesarja on tarkoitettu valmiiksi jäähdytettyjen

Lisätiedot

Jäspi GTV ja Jäspi Ovali

Jäspi GTV ja Jäspi Ovali Jäspi GTV ja Jäspi Ovali Energiavaraajat lataa lämpöenergia talteen! jäspi gtv -energiavaraajat Jäspi GTV -energiavaraajat soveltuvat erinomaisesti niin uudis- kuin saneeraustalonkin lämmitysjärjestelmän

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna

FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI FORATIA FINLAND OY. PL 561 13101 Hämeenlinna FORATIA FINLAND OY PL 561 13101 Hämeenlinna Puh: 020 7345 858 0400 844 632 Fax :03 652 3208 info@foratiafinland.fi www.foratiafinland.fi FORATIA FINLAND OY KEMIKAALIEN KÄSITTELY JA VARASTOINTI KEMIKAALI

Lisätiedot

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT KYLMÄ/PAKASTEKAAPPI GN 2/1 650 L. säädettävät jalat ruostumatonta terästä mukana 3 hyllyä GN 2/1 lukollinen ovi sisä- ja ulkokuori 18/10 ruostumatonterästä ta mm mm mm litraa C kw S840600 740 830 2010

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

Sisällys. Ympäristönsuojelu Lämmityslaatikon kuvaus Turvallisuusohjeita Asennus Kotelo Lämmityslaatikon käyttö Puhdistus ja huolto YMPÄRISTÖNSUOJELU:

Sisällys. Ympäristönsuojelu Lämmityslaatikon kuvaus Turvallisuusohjeita Asennus Kotelo Lämmityslaatikon käyttö Puhdistus ja huolto YMPÄRISTÖNSUOJELU: FI Sisällys Ympäristönsuojelu Lämmityslaatikon kuvaus Turvallisuusohjeita Asennus Kotelo Lämmityslaatikon käyttö Puhdistus ja huolto YMPÄRISTÖNSUOJELU: Tähän laitteeseen käytetyt pakkausmateriaalit voidaan

Lisätiedot

PASSION FOR FOOD AND BBQ

PASSION FOR FOOD AND BBQ PASSION FOR FOOD AND BBQ JO VUODESTA 1948 AMERIKAN VANHIN GRILLIBRÄNDI 2 Char-Broil on omana divisioonanaan osa W.C. Bradleyn (perustettu 1885) pihatuotteiden tuoteperhettä. Nykyään Char-Broilin tavoite

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

HAATO Lämminvesivaraajat. Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta. vuoden. takuu. vuoden. takuu

HAATO Lämminvesivaraajat. Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta. vuoden. takuu. vuoden. takuu HAATO Lämminvesivaraajat Laatua, turvallisuutta ja taloudellisuutta 5 vuoden takuu 5 vuoden takuu Varma valinta Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla

Lisätiedot

Taivutus ja muotoilu

Taivutus ja muotoilu Taivutus ja muotoilu Laaja valikoima erilaisiin taivutus- ja muotoilutarpeisiin. Luotettavaa laatua. Mallien Putkikoot määrä mm Sivu Putkentaivutuspihdit Putkityöt 7 5 8-4 10-18 8.2 Taivutuspihti 8 16-1

Lisätiedot

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI

Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Capito-varaajat ENERGIA HYBRIDI KERROS PUSKURI Asiakaslähtöisyys ja huippulaatu Capito-varaajien menestystekijät! Heatco Finland Oy toimii Capito-varaajien Suomen maahantuojana ja markkinoijana. Capito

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö

Suomi. lihamylly. makkaran valmistuslaite. lihamyllyn kokoaminen. makkkaran valmistuslaitteen käyttö. lihamyllyn käyttö A950 i h g j f d e a b c k l m 11 10 n o 13 12 16 14 15 Suomi Ennen ohjeiden lukemista taita etusivu auki kuvien esiinsaamiseksi ennen ensimmäistä käyttökertaa Pese osat: katso kohdasta 'perushuolto'.

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON.

Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Jälleenmyyjäinfo maaliskuu 2017 www.lapetek.fi Parasta käytännöllisyyttä: BLANCO ETAGON. Allas kolmella tasolla. Tyylikkään käytännöllinen. BLANCO ETAGON uusi allassarja ruostumattomasta teräksestä ja

Lisätiedot

MJB. A - G - H letkusuodatin. TECA Oy, Tiilitie 6 A, Vantaa Asiakaspalvelu

MJB. A - G - H letkusuodatin. TECA Oy, Tiilitie 6 A, Vantaa Asiakaspalvelu MJB A - G - H letkusuodatin TECA Oy, Tiilitie 6 A, 01720 Vantaa Asiakaspalvelu 029 006 271 asiakaspalvelu@teca.fi, www.teca.fi MJB-A, MJB-G ja MJB-H Letkusuodatin MJB-A, MJB-G ja MJB-H sarja käsittää laajan

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI

SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ YLEISKANSI NESTEIDEN KÄSITTELY TURVASÄILIÖT & ÖLJYKANNUT OIL SAFE SÄILYTYSKANSI VOITELUKANNUT VÄHENTÄVÄT ÖLJYJEN EPÄPUHTAUKSIA PITKÄ NOKKA JA ROISKEITA KÄYTÖSSÄ Oil Safe-järjestelmässä on monia etuja öljyn saastumisen

Lisätiedot

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat

SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat SUOMI IKEA 365+ Ruoanlaittoastiat Päivittäinen käyttö vaatii ruoanlaittoastioilta paljon. IKEA 365+ -ruoanlaittoastiat testataan huolellisesti, jotta voimme olla varmoja, että ne täyttävät tiukat laatu-

Lisätiedot

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Hankkimallasi Lava vakuumipakkauslaitteella on 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoa, mikäli ilmapumppuun on päästetty nestettä. On tärkeä tietää,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. DELONGHI O 151

Käyttöoppaasi. DELONGHI O 151 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös:

LISÄMAHDOLLISUUDET Säiliöön voidaan asentaa myös: XOTNK 500i või 500 Xi XOTNK 505-3000i vibra.se 150 235 345 495 770 400 200 100 1710 150 LISÄMHDOLLISUUDT Säiliöön voidaan asentaa myös: X/X3 K SOL Venttiili V Käyttöveden lämmönvaihdin o 22mm P=10/15 m

Lisätiedot

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1

14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 14. Sähkölämmitys Lattialämmitys, lämpömatto 120 W/m2 14.1 JO-EL lattialämmitysmatto, kytkentä 230 V termostaattiin JO-EL lattialämmitysmatto on tehokas lämmitysjärjestelmä vieden vain vähän tilaa. Matto

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Tehoa ja suorituskykyä

Tehoa ja suorituskykyä Tehoa ja suorituskykyä Electrolux Professional Ravintola Grillausta täydellisesti Te kerrotte Miksi juuri Electrolux? Liiketoiminnallinen suhteemme Electroluxin kanssa on ollut pitkä. Olemme alusta saakka

Lisätiedot

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

PALOTURVAKAAPIT. Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. PALOTURVAKAAPIT 28.12.2016 Innovatiivinen, tyylikäs ja turvallinen OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 AC 1200 S, AC 900 S, AC 600 S Valmistettu peitatusta vahvasta

Lisätiedot

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti.

BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT. Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. BUNN-O-MATIC SUODATINLAITTEET JA KAHVIMYLLYT Tehokkaat kahvilaitteet ja -myllyt kun laadukasta ja tuoretta kahvia tarvitaan nopeasti. TUORETTA KAHVIA NOPEASTI SUODATINLAITE VP17A-2 Bunn-O-Matic -suodatinkahvilaitteet

Lisätiedot

Ilmalämpöpumput (ILP)

Ilmalämpöpumput (ILP) Ilmalämpöpumput (ILP) 1 TOIMINTA Lämmönlähteenä ulkoilma Yleensä yksi sisäja ulkoyksikkö Lämmittää sisäilmaa huonejärjestelyn vaikutus suuri 2 1 ULKO- JA SISÄYKSIKKÖ Ulkoyksikkö kierrättää lävitseen ulkoilmaa

Lisätiedot

FLEXBURN-uunit Kerasil Oy

FLEXBURN-uunit Kerasil Oy FLEXBURN-uunit Kerasil Oy FLEXBURN-uunit Lasin yhteensulatus Lasin taivutus ja muottiin pudotus (slumppaus) Koristelupoltot väreillä, kullalla ja siirtokuvilla 5-6 kertaa nopepampi Energiansäästö yli 50%

Lisätiedot

BAARILAITTEET. www.resthot.fi

BAARILAITTEET. www.resthot.fi BAARILAITTEET www.resthot.fi shakerit Shakerit M 1 M 2 M P Ottoteho W 100 200 100 Jännite V/Hz 230Vac Säiliö l. 1 1 + 1 1 Ulkomitat mm 170x 190x 485 300x 190x 485 140x 90x 280 Runko eloksoitua alumiinia,

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet

Yleiskoneet. Esivalmistuslaitteet Yleiskoneet Esivalmistuslaitteet Electrolux Professional Turvallisuus tulee ensin Sinun terveytesi on Meille aina tärkeää BPA vapaa Electrolux Professional ei käytä BPA (bisfenol A) ainetta missään elintarvikkeiden

Lisätiedot

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille Tuoteluettelo Juottojärjestelmät eläimille Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen Yksinkertaiset juottojärjestelmät Altaat Energia säästävät juottojärjestelmät Monikäyttöinen juottolaite karjatiloille Juottojärjestelmät

Lisätiedot