Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331"

Transkriptio

1 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 Paikalla: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen, Irja Hartikainen, Ella Kääriäinen, Pirkko Ohvo asti. Sylvi Kananen (varajäsen), Seppo Jalkanen, Salme Ruippo, Heli Norja (vanhusneuvoston esittelijä), Mikko Korhonen (kuntoutusjohtaja) ja Säde Rytkönen (siht.) Vierailijana: Tiina Brunell, Pirkko Ollikainen, Pauliina Kämäräinen ja Henna Lindroos ASIAT: 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuuden, päätösvaltaisuuden ja läsnäolijoiden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin läsnäolijat. Asia 8 siirretään seuraavaan kokoukseen. 3. Edellisen kokouksen ( ) pöytäkirjan tarkistaminen ja hyväksyminen (LIITE 1) Tarkistettiin pöytäkirja. Korjataan edellisen kokouksen pöytäkirjan asia 6 kohtaan lause: Aikaisemmin vanhustenkotiyhdistykseltä tuli runsas lahjoitus seuraavasti: Aikaisemmin Kuopion kotihoitoyhdistykseltä tuli runsas lahjoitus. Hyväksytään pöytäkirja korjauksin. 4. Vanhusneuvostosta tiedottamisen tehostaminen, LIITE 2 - Henna Lindroos, tiedottaja, Kuopion kaupunki Henna Lindroos halusi tietää, millaisista asioista vanhusneuvosto haluaisi tiedottaa? Tuotiin esille, että haasteita tiedottamisessa on tullut vastaan mm. Vanhusten viikosta tiedottamisessa ja Kuopion kaupungin ikäihmisille olisi vahvemmin tiedotettava mikä on vanhusneuvosto ja mitä se tekee.

2 2 Lisäksi olisi tarpeen saada tietoa Kuopion kaupungin työntekijöille vanhusneuvostosta, jotta lausuntopyyntöjä osataan ohjata oikeaan osoitteeseen. -> Kunnollinen tiedote vanhusneuvostosta ja sen tehtävistä olisi hyvä olla. Henna toi esille, että Kuopion kaupunki on laatinut ohjeet sosiaalisen median käytöstä nimellä Kanavastrategiat, ks. LIITE 2. Käytiin nämä ohjeet lävitse. Tuotiin esille, että Kuopiossa on eläkeläisjärjestöjen yhteistyötoimikunta. Miten saataisiin eläkeläisjärjestöt viemään vanhusneuvoston sanomaa viemää eteenpäin? Henna toi esille, että sosiaalisen median viestintä on lyhyttä, kuvia ja linkkejä sisältävää viestintää. On hyvä miettiä millaista materiaalia halutaan välittää eteenpäin. Erilaisia väyliä ja kanavia on hyvä olla rinnakkain. Myös kaupungin oma Kohtaamisia-lehti ja Info-TV:t ovat käytettävissä. Seuraavaan Kohtaamisia lehteen tulee pieni infolaatikko Kuopion vanhusneuvostosta. Kohtaamisia lehti julkaistaan kolme kertaa vuodessa. Lehti jaetaan jokaiseen kotiin. Info-TV:t ovat mm. kouluilla, virastotalolla, Apajassa jne. Lisäksi yleishyödylliset (eimaksulliset) tapahtumat on mahdollista laittaa bussien näyttötauluihin ilmaiseksi. Henna Lindroos on apuna käytettävissä vanhusneuvostosta tiedottamiseen. Toivottiin, että Kohtaamisia-lehteen tuleva vanhusneuvoston tekstiluonnos tulee kommenteille ja teksti seuraavassa vanhusneuvoston kokouksessa. 5. Mikko Korhosen puheenvuoro, LIITE 3 Mikko Korhonen toi puheenvuorossaan esille katsauksen talousarvioon, omaishoidontukeen ja sote-uudistukseen, ks. LIITE 3. Kotihoidossa otetaan virtuaalikotikäynnit uutena palvelumuotona käyttöön ja omaishoito säilyy entisellään. Tavoitteena virtuaalikäynneissä on 60 asiakkuutta vuonna Virtuaalikotikäyntinä voidaan toteuttaa lähinnä tarkastuskäynnit. Keskustelussa tuotiin esille seuraavia asioita: Missä vaiheessa POSOTE valmistelu on? Mikko Korhonen toi esille, että tietoa valmistelusta löytyy STM:n, Alueuudistus.fi ja Posote/maakuntaliitto sivuilta. Kysyttiin, tuleeko Terve Kuopio kioskin toiminta muuttumaan toiminnan siirtyessä osaksi palveluohjausta? Korhosen mukaan Terve Kuopio kioskintoiminta ei tule muuttumaan. Entiset toiminnat jatkuvat, mutta

3 3 saadaan ehkä uusia toimintamalleja. Ajatus on, että Terve Kuopio kioskissa voisi olla ikäihmisten kevyttä palvelutuotantoa, esim. ikäihmisten turvateknologiapalveluja jopa joka viikko. Kysyttiin, että kun uusia ryhmittelyjä, alueita ja strategioita tulee, ovatko ne järjellä tehty? Korhonen toi esille, että tavoitteena on tehdä kevyen palvelutarpeen ihmisille kevyen palvelurakenteen ratkaisuja, jotta selviydytään raskaamman palvelutarpeen ihmisten kanssa. 6. Teknologia ja kotihoito - Pauliina Kämäräinen, projektisuunnittelija, vanhusten hoivapalvelut, Kuopion kaupunki Pauliina Kämäräinen esitteli tulevaisuuden turvallinen kotihoito hanketta eli TULETKO hankkeen. Hanke hankkeena loppuu tänään. Hankkeen tavoitteena on ollut ympärivuorokautisen kotihoidon vahvistaminen ja mm. turvapalveluiden uudistaminen. Kotihoidon toimintaan on otettu yöhoito vuoden 2015 alusta, jotta pystytään hoidon jatkuvuutta ja hoitoa luontevammin toteuttamaan. Turvapalvelu-uudistus tehdään vuonna Tällä halutaan taata turvallinen ja itsenäinen asuminen kotona. Meillä on oma hälytyskeskus turvapalveluihin. Tällä hetkellä hälytys menee ostopalvelutuottajalle, mutta tämä toiminta otetaan jatkossa kokonaan omaan tuotantoon. Lisäksi turva-auttajakäynnit hoitaa kaupungin oma kotipalvelun väki. Kotihoidon teknologia sisältää myös mm. vesihälyttimiä, vuodeantureita, gps-paikantavia sovelluksia, hellahälyttimiä, ranneke hälytin jne. Turvapalvelut on tarkoitettu kaikille kotihoidon asiakkaille ja ns. kotihoidon tukipalveluasiakkaille palvelutarpeen arvioinnin perusteella. Lainaamo on kaikille kuntalaisille avoin. Keskustelussa tuotiin esille: Kommentointiin, että tuntuu siltä, että kotihoito on kriisipalvelua eli sitä saadaan silloin kun terveydentilanteeseen tulee haasteita. Entä kun henkilö raihnaistuu ja sitä myötä tarvitsisi apua? Milloin voi saada avustajan? Ikäihminen tarvitsee hoiva-apua ja esim. kaupassa käyntiapua. Pauliina toi esille, että ei osaa sanoa, onko ko. avustavan toimintaa tarkoitus ottaa kaupungilla käyttöön osaksi toimintaa, mutta avustavaa apua voi saada järjestöiltä ja muilta vastuutahoilta. Jatkossa etäyhteysmahdollisuuden kautta on mahdollista ottaa yhteyttä hoitajaan. Tästä on tehty jo kokeilu. Palautteen perusteella asiakkaat ja hoitajat tykkäsivät tästä toimintatavasta. Tämä palvelu on sopiva mm. asiakkaille jotka tarvitsevat tukea esim. jumpassa, kahvin keitossa tms. ja niille henkilöille jotka eivät halua, että hoitaja tulee heidän kotiin. Meillä on jo 500 asiakasta, joille tehdään etäkäyntejä. Vuosi vuodelta määrät kasvavat ja asiakkaat ovat olleet hyvin tyytyväisiä. Mutta etäyhteyspalvelu ei toki käy kaikille.

4 4 Kommentoitiin, että järjestöillä ja kolmannella sektorilla ylipäätään on iso merkitys tulevaisuudessa ikääntyneiden määrän kasvaessa. Ei voi olla että viranomainen on lähin omainen. Ilman kolmatta sektoria ei selvitä. Pauliina totesi saman, ilman järjestöjä ja vapaaehtoistyötä ei pärjätä. Pauliina toi esille, että meillä on käytössä myös Living Lab, jossa testaan laitteita aidossa ympäristössä, sopivatko ne asiakkalle. Asiakkaalle laitteiden testaus ei maksa mitään. Testauksessa kiinnitetään huomiota mm. siihen, onko laite asiakkaan helppo käyttää. 7. Ikäihmiset ja atk, Seniorien ATK-yhdistys SAVONETTI ry Tiina Brunell, toiminnanjohtaja, Savonetti ry. ja Pirkko Ollikainen, vertaisohjaaja, Savonetti ry. Tiina Brunell ja Pirkko Ollikainen toivat esille, että Savonetti ry on auttamassa, tukemassa ja rohkaisemassa sähköisten palveluiden käyttöön. Savonetti on toiminut jo 15 vuotta. Viimeiset neljä vuotta ohjaus- ja jäsenmäärät ovat kasvaneet. Savonetti myös testaa laitteita ja sovelluksia ja on mukana monenlaisessa hankkeessa. Kuopiossa on tällä hetkellä noin 50 vertaisohjaajaa, jotka ovat valmiita jakamaan omaa osaamistaan ikäihmisille. Palvelut ovat maksuttomia. Meille voi tulla ilman omiakin laitteita testaamaan laitteita tai tulla omien laitteiden kanssa henkilökohtaiseen ohjaukseen. Ohjaus on henkilökohtaista tai tarvittaessa ryhmässä ohjausta. Kuopiossa on kuusi eri ohjauspaikkaa, joissa ohjataan asiakkaita syyskuun alusta huhtitoukokuun loppuun asti. Tiistai ja torstai ovat ohjauspäiviä. Ohjausta saa Neulamäen asukastuvalla tiistaisin, Puijonlaakson asukastuvalla torstaisin, Keskustassa tiistaisin atk -luokassa ja toimistossa Puijonkadulla ja Mäntykampuksella. Ohjausajat ovat pääasiassa klo Mäntykampuksessa ohjausta saa klo Tiistaisi ohjaus toimistolla alkaa klo Savonetti.fi sivulta löytyy ohjauspaikat ja henkilöt joihin voi ottaa yhteyttä. Ennakkoon varattu ohjausaika tarvitaan, jotta jokaiselle riittää ohjaaja. Vertaisohjaaja tekee myös kotikäyntejä, mutta toivotaan, että ensisijaisesti käytettäisiin ohjausaikoja ja paikkoja. Rahoitus tulee RAY:lta, avustusta saadaan myös Kuopion kaupungilta ja jäsenmaksutuotoista. Tällä hetkellä jäseniä on noin 500. Kommentoitiin, että Savonetti kannattaa kutsua yhdistysten tilaisuuteen kertomaan toiminnasta.

5 5 8. Ikäihmisten suunhoitokäyttäytyminen ja yhteistyö Savonia amk:n suuhygienisti oppilaiden kanssa. Olisiko vanhusneuvoston parista aktiivinen ja kiinnostunut ryhmä osallistumaan opiskelijoiden ohjaukseen? Terhi Kaartinen, Kuopion kaupunki ja Savonia amk Siirrettiin asia seuraavaan kokoukseen. 9. Vanhusten viikon (vk 40) palaute Käytiin läpi vanhusten viikon palaute. Koettiin, että ennakkotiedotus lehden kautta ei oikein onnistunut. Viikon ohjelma ja kutsu vanhustenviikon avajaisiin oli Savon Sanomissa. Kaupungintalon juhla: Olisi kaivattu kahvitarjoilua ja ohjelmateksti suuremmalla fontilla. Kuuluvuus juhlasalissa oli huono. Musiikkikeskuksen konserttia oli osa luullut maksuttomaksi. Lippuluukulle kertyi jonoa. Muutoin vanhusten viikon ohjelma toteutui suunnitelmien mukaisesti. Kaupunginorkesterin päiväkonserttiin oli runsaasti osallistujia. 10. Ilmoitusasiat, LIITE 4 Ruskon neuvosto haastaa kaikki Suomen vanhusneuvostot haasteeseen ajatuksella HYVÄ TEKO IKÄIHMISELLE Suomi 100-vuotis juhlan kunniaksi. Sirpa Lehtola, Ruskon vanhus- ja vammaisneuvoston sihteeri: Toivomme, että kokouksessa käsittelisitte tätä viestiä ja lähtisitte mukaan tähän tempaukseen ja laittaisitte minulle viestin, millä hyvällä teolla toteutatte tätä. LIITE 4. Todettiin, että otetaan haaste vastaan. Asiaa työstetään vielä työvaliokunnassa. Jokainen voi aloittaa omalla tahollaan hyviä tekoja. Ehdotettiin, että kaupungin väki tulisi käydä katsomassa intervallihoitojaksopaikka Puijonlaaksossa. Ympäristö on ankea. Päätettiin, että otetaan paikka yhdeksi Kuopion vanhusneuvoston vierailukohteeksi. Ehdotettiin, että Kuopion vanhusneuvosto jakaisi Suomi 100 mitalit kaikille vanhusneuvoston jäsenille ja varajäsenille. Kuopion vanhusneuvostolle on perustettu facebook sivut: Tuunaa Tupa asukastuparaatiin kaivataan Kuopion vanhusneuvostosta edustus arviointiraatiin. Eri oppilaitosten edustajat ovat tehneet suunnitelman Tuunaa Tupa kilpailuun. Valitut voittajat ovat saaneet 1000e tupien tuunaukseen. Valittiin Kuopion vanhusneuvoston edustajaksi Irja Harju.

6 6 11. Kokouksen päättäminen ja seuraavat vanhusneuvoston kokoukset Kokous päätettiin Seuraavassa kokouksessa käydään läpi Kuopion vanhusneuvoston itsearviointi. Ennen seuraavaa kokousta tehdään itsearviointi -kysely sähköisesti. Seuraava vanhusneuvoston kokous, Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, tila 331, lautakuntien kokoushuoneessa: klo Erkki Kukkonen vanhusneuvoston puheenjohtaja Säde Rytkönen vanhusneuvoston sihteeri Jakelu: Vanhusneuvoston jäsenet: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen, Irja Hartikainen, Ella Kääriäinen, Risto Lappalainen, Pirkko Ohvo, Leena Pulkkinen, Seppo Jalkanen, Salme Ruippo, Heli Norja (vanhusneuvoston esittelijä), Mikko Korhonen (kuntoutusjohtaja) ja Säde Rytkönen (siht.) Varajäsenet: Esko Ruokonen, Kirsti Joki, Leena Tuppurainen, Raimo Ojala, Pentti Puustinen, Matti Lintu, Marjatta Rönkkö, Erkki Palisalo, Pirkko-Liisa Piironen, Sylvi Kananen, Marja-Liisa Ikonen ja Lea Pekkarinen

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, neuvotteluhuone 313

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, neuvotteluhuone 313 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10 12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, neuvotteluhuone 313 Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10 12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331 Läsnä: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10 12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen, Raimo Ojala (varajäsen)

Lisätiedot

4 Ikäystävällinen Kuopio ohjelman esittely (LIITE 2-3).

4 Ikäystävällinen Kuopio ohjelman esittely (LIITE 2-3). 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: Ke klo 10.00-12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3krs., 313 neuvotteluhuone. Läsnä: Erkki Kukkonen (pj.), Rauni Kaakinen, Kirsti Joki, Matti Säynevirta, Raija

Lisätiedot

KUOPION VANHUSNEUVOSTO

KUOPION VANHUSNEUVOSTO KUOPION VANHUSNEUVOSTO Kuopion kaupungin vanhusneuvosto on vanhuspalvelulain edellyttämä 12-jäseninen kunnallinen luottamuselin, jonka kaupunginhallitus valitsee toimikaudekseen. VANHUSNEUVOSTON TEHTÄVÄNÄ

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10-12 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Arja Hietala, Heli Norja (esittelijä),

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10 12.30 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 Paikalla: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen, Irja Harju,

Lisätiedot

Kuopion kaupungin Vanhusneuvoston toimintakertomus vuodelta 2017

Kuopion kaupungin Vanhusneuvoston toimintakertomus vuodelta 2017 Kuopion Toimintakertomus 2017 1(5) Kuopion kaupunginhallitus n toimintakertomus vuodelta 2017 1. Yleistä Kuopion kaupungin vanhusneuvosto on vanhuspalvelulain edellyttämä 12-jäseninen kunnallinen luottamuselin,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10-12 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Arja Hietala, Erja Jonninen, Heli

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331 1 Kuopion Vanhusneuvoston kokous Aika: 07.04.2016 klo 10 12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros lautakunnan kokoushuone 331 Paikalla: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10-13 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen,

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 1 Kuopionnkokous Aika: klo 10 12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.kerros, lautakuntien kokoushuone 331 Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen, Irja

Lisätiedot

Kuopion kaupungin Vanhusneuvoston toimintakertomus vuodelta 2018

Kuopion kaupungin Vanhusneuvoston toimintakertomus vuodelta 2018 Kuopion kaupunki Toimintakertomus 2018 1(5) Kuopion kaupunginhallitus n toimintakertomus vuodelta 2018 1. Yleistä Kuopion kaupungin vanhusneuvosto on vanhuspalvelulain edellyttämä 12-jäseninen kunnallinen

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone 1 KuopionVanhusneuvostonkokous Aika: klo 10-12 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3.krs. tila 331, lautakuntien kokoushuone Paikalla: ASIAT: Erkki Kukkonen (pj.), Arja Hietala, Erja Jonninen (lync),

Lisätiedot

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3krs., 313 neuvotteluhuone.

Aika: klo Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3krs., 313 neuvotteluhuone. 1 Kuopion Vanhusneuvoston kokous Aika: klo 10.00-12.00 Paikka: Savotalo, Tulliportinkatu 17B, 3krs., 313 neuvotteluhuone. Läsnä: Erkki Kukkonen, Heli Norja, Jaakko Jauhiainen, Rauni Kaakinen, Kirsti Joki,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 17.04.2018 klo 09:30-11:35 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo

Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola, varapuheenjohtaja Kalevi Piironen Mauri Salmela Tarmo Vihersalo Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 25.02.2019 maanantai klo 10:00-12:30 Paikka Hulvelan palvelukeskuksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Auli Raunio, puheenjohtaja Veijo Mikola,

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA Esityslista 3 /2017 KAPPELINEUVOSTO kokouspäivä ke

KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA Esityslista 3 /2017 KAPPELINEUVOSTO kokouspäivä ke KYLMÄKOSKEN KAPPELISEURAKUNTA Esityslista 3 /2017 Paikka ja kellonaika: Kylmäkosken seurakuntatalo ke 16.8.2017 klo 17, kahvit kello 16.30 alkaen. Tervetuloa! Mikäli et pääse kokoukseen, niin pyydäthän

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015

VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015 ] t [s\s\%1 S [J [J PÖYTÄK IRJA 9/2015 Sivu 1/5 17.12.2015 VAMMAISNEUVOSTON KOKOUS 9/2015 Aika Torstai 10.12.2015 klo 15.00 15.37 Paikka Kaupungintalo, Tornikabinetti Läsnä Liisa Karvinen jäsen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 6/2015 1/15 Nuorisovaltuusto Aika 10.08.2015 klo 17:00-18:15 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 66 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 67

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 25.4.2019 kello 12 13.10 Kokouspaikka Etelä-Savon maakuntaliitto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 23.10.2018 klo 10:00-12:08 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 65 Kokouksen

Lisätiedot

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri

Jaakkola Tuula, vs. ikääntyneiden palvelujen johtaja, poissa Takala Mervi, asiakkuuspäällikkö, sihteeri 1 Vanhusneuvoston kokous 3/2017 Aika Maanantaina 4.9.2017 klo 10.00 12.00 Paikka Hovioikeudenkatu 6, kokoushuone 3.01/Presidentti Läsnä Kinnunen Raimo Heteaho Arja-Leena Koivusaari Tuovi Tenhamo Rauno

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 2/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 15.05.2017 kello 14 15.31 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho PÖYTÄKIRJA Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 26.6.2015 klo: 13.00 14.40 Paikka Palvelukeskus Jousi, Myllytie 14 19650 Joutsa Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Tapio Lankia Taisto

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 4/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 16.08.2017 kello 13 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16

31.8.2011 VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 3/2011 31.8.2011 Asiat VANH 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16 VANH 16 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 16 VANH 17 OSALLISTUMINEN KANGASALAN SEUDUN SYDÄNYHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄÄN SYYSTAPAHTUMAAN

Lisätiedot

Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä

Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä Vanhusneuvostot Keski-Suomessa Askeleen edellä Oma tupa, oma lupa hanke/ Ulla Halonen 5.3.2014 Vanhuspalvelulain toimeenpanoa Keski-Suomessa tukee Oma tupa, oma lupa -hanke Hankkeen tavoitteita ovat: 1.

Lisätiedot

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja,

Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Katriina Haapakangas. Kärkölän järjestöedustaja, Hollolan kunta / Muistio 1/2013 1 (5) n kokous Aika Tiistai 5.3.2013 kello 18.00 Paikka Hollolan kunnantalo, Virastotie 3. Kokoushuone Toivola. Läsnä Armas Hacklin Eija Koivuniemi Tiina Aarto Marjatta

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vanhusneuvosto 26.01.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja Tarja Salosen puheenvuoro 2 Vuoden 2014 toimintakertomuksen hyväksyminen

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen x Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA Esityslista /Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 28.2.2017 kello 16 17.05 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x =

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-15 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho Heikki Pulkkinen

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Vanhusneuvosto 22.04.2015 AIKA 22.04.2015 klo 10:00-12:00 PAIKKA Tupasvilla, Kortesjärvi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Tupasvillan tehostettuun palveluasumiseen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1. Vanhusneuvosto. AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 Vanhusneuvosto AIKA 29.04.2014 kello 10:30-11:20 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, kokoushuone 115 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio

Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika klo Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Ikääntyvät työryhmän / I&O kokous 2. Aika 12.12.2016 klo 9-11 Paikka Pihlaja, Sepänkatu 1, Kuopio Asiat 1. Avaus Puheenjohtaja Anne Mikkonen avasi kokouksen.todettiin kokouksen läsnäolijat: Anne Mikkonen,

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 07.04.2015 klo 17:15-18:15 Paikka Vääksyn nuorisotalo Käsitellyt asiat Asia Sivu 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto MUISTIO No 1/2019 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 17.1.2019 kello 10-11 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 4/2015 1 14.10.2015 Aika 14.10.2015 klo 14:00-16:55 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5

LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu. 20 Kokouksen avaus Pöytäkirjantarkastajien valinta 5 LIEKSAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 06.05.2019 klo 13:00-15:20 PAIKKA Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Kokouksen läsnäolijoiden

Lisätiedot

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa.

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa. KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 9. pnä helmikuuta 2016 seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Kokous alkaa klo 18.00. Esteet pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies

Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Etelä-Savon maakuntaliitto ASIALISTA No 3/2017 1 Henkilöstö työryhmä - Kokousaika 13.6.2017 kello 13 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista: Sivu 1

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA!

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Kirkkovaltuusto Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Aika 31.1.2017 kello 18.30 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus - HUOM. PAIKKA! Läsnä Aarnio-Närhi Hannele Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Elo Joonas Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha

Lisätiedot

Marjatta Suominen. Heikki Dahlbacka - Seija Kinnunen x Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen. Hellevi Pekkarinen x

Marjatta Suominen. Heikki Dahlbacka - Seija Kinnunen x Pirkko Leppänen x Marketta Rouvinen - Juhani Räihä - Olavi Tuikkanen. Hellevi Pekkarinen x KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Vanhus-ja vammaisneuvosto 1 Kokousaika 20.9.2016 kello 15 16.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto 2014-2016 Siilinjärven kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto Käyntiosoite: Kasurilantie 1 Postitusosoite: PL 5, 71801 Siilinjärvi Puhelin: 017 401 111, faksi:

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 8/2012 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 8.11.2012 klo 17.00-18.30 Paikka Ummeljoen kyläkirkkoa Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj., Lehtomäki

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 18 Moppe vuorot ja aikataulut Tupala-Peitsari suunnalta Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 18.10.2017, klo 13:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT

Vammaisneuvosto KÄSITELLYT ASIAT HAMINAN KAUPUNKI KOKOUSPÖYTÄKIRJA KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Erityisliikuntakortti 4 4 jen yhteistapaaminen 5 5 Vammais-

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Pöytäkirja 4/2013 1(4) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Aika: ma 10.06.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Oulu 10, Torikatu 10, kokoushuone 142 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja Raimo Kemppainen

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous 5/2018 Aika, paikka Osallistujat Keskiviikko 6.6.2018 kello 15.00-16.56, kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski (h 308) Sinikka Poskiparta, Imatran kansalliset seniorit ry.

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.9.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: Ti 22.9.2015 klo 18.30 20.40 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ /

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2018 1 / 7 AIKA ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 34 Alueneuvoston sihteerin valinta 3 35 Kokouksen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 KOKOUSAIKA 17.2.2015 klo 19 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto. Pöytäkirja Nro 8/ Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto. Pöytäkirja Nro 8/ Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.00 24.10.2012 1 (5) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 8/2012 Kokousaika: Tiistai 9.10.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40.

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Vammaisneuvosto Kokoustiedot. Aika keskiviikko klo 16:00-17:40. Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (10) Kokoustiedot Aika 17.04.2019 keskiviikko klo 16:00-17:40 Paikka Csongrád Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Maija Räsänen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/ Veteraaniasiain neuvottelukunta. Aika klo 09:30-10:25 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 1/2019 1 Veteraaniasiain neuvottelukunta Aika 12.02.2019 klo 09:30-10:25 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden, päätösvaltaisuuden ja läsnäolijoiden toteaminen. Todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päästövaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden, päätösvaltaisuuden ja läsnäolijoiden toteaminen. Todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päästövaltaiseksi. 1 Kuopion Vanhusneuvoston kokous Aika: klo 10.00-12.00 Paikka: Valtuusto- ja virastotalo, Suokatu 42, kokoushuone Läsnä: Erkki Kukkonen (pj.), Mirja Halonen, Hemmo Lötjönen, Irja Harju, Jaakko Jauhiainen,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 3/2017 22 Vanhus- ja vammaisneuvosto Kokousaika 23.11.2017 klo 15:00-16:35 Kokouspaikka Parikkalan hyvinvointikeskuksen kokoushuone, Lehmuskuja 3, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Vanhusneuvosto Aika 25.08.2015 klo 09:30-11:30 Paikka Yrjö ja Hanna kodit Kirkkonummen Valkokulta osoitteessa Vernerintie 9, 02430 Masala Läsnäolijat Niemeläinen

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2017 KOKOUSKUTSU Pvm Nro 2.1.2017 1 / 2017 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS...2 2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 2/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Hooman

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aika 29.1.2013 klo 18.30-18.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Taponen Auvo, pj. Lindholm Paula Aarnio-Närhi Hannele Heikkinen Anne, varaj. Helenius Mikko, varaj. Lintumäki Aki Elo Veijo Mattila

Lisätiedot

7.5.2012 VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

7.5.2012 VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2012 7.5.2012 Asiat VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 KUULTO -KUNTIEN KULTTUURITOIMINNAN KEHITTÄMISHANKE 10 VANH 11 VUODEN 2012 TOIMINTASUUNNITELMAN

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen. Ruotsalainen Ulla Kokoussihteeri Papinniemi Markku Pöytäkirjan tarkastaja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy:n hallituspöytäkirja 1/2019 1 AIKA 21.2.2019 klo 17:04-18:53 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Hooman Ari Jäsen Arminen

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 1/2009 16.03.2009 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2008 (LIITE 1) 3 VANH 4 VANHUSNEUVOSTON

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 48-59 09.06.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 09.06.2015 kello 18.00 19.10 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p /

Ollessasi estyneenä saapumaan kokoukseen pyydämme ilmoittamaan siitä aluesihteeri Ulla Koholle p / JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4 / 2015 1 AIKA To 23.04.2015 klo 17.30. Kahvitarjoilu alkaen klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö 27.11.2013 1. Aika: Keskiviikko 27.11.2013 klo 10 12.30 Paikka: Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit

Lisätiedot

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015

VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015. VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä. Hyväksytty 26.11.2015 VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTO Myllyjärventie 1 74200 Vieremä VIEREMÄN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS 2015 Hyväksytty 26.11.2015 LIITTEET 1. Yhteystietoluettelo 2. Vanhusneuvoston esite TARKOITUS Vanhusneuvoston

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 5/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 05.05.2015 klo 17:15-18:30 Paikka Vääksyn nuokku Käsitellyt asiat Asia Sivu 52 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 53

Lisätiedot