ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI"

Transkriptio

1 ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI Vuoden Ringettehenkilö Vuoden Ringetteseura Vuoden Ringettekoulu Vuoden Ringettemedia Action*Fun*Sport kiertopalkinto VUODEN RINGETTEHENKILÖ Erkki Kekkonen ja Anssi Kumpulainen Kesän alussa 2009 Ylöjärvellä yhdistyi kaksi jääpeliseuraa Ylöjärven Tappara ja Ylöjärven Ilves, seuran nimeksi tuli Uplakers. Seuran perustamisesta asti yllä mainitut henkilöt ovat olleet mukana seuran hallituksessa ringeten edustajina. He ovat omalla toiminnallaan pitäneet yllä ringeten näkyvyyttä Ylöjärvellä. MM-kisojen yhteydessä Ylöjärvellä järjestetyt harjoituspelit olivat onnistunut tapahtuma. Käytännön järjestelyistä vastasivat Anssi Kumpulainen ja Erkki Kekkonen. Syksyllä näytti siltä, että Ylöjärvellä ei ole riittävästi pelaajia omaan E-joukkueeseen. Niinpä syntyi yhteistyö Tampereen Ringeten kanssa ja muodostettiin yhteisjoukkue, jossa molemmat seurat ovat edustettuina. Neuvottelijoina ja yhteystyösopimuksen allekirjoittajina olivat Erkki Kekkonen ja Anssi Kumpulainen. Uplakersin F-joukkueessa on tällä hetkellä 16 tyttöä ja vuodenvaihteessa alkaneessa ringettekoulussa on 9 tyttöä. Se on sellainen määrä, jota ei ole seuran historiassa ennen ollut. F-joukkueen joukkueenjohtaja toimii Anssi Kumpulainen. Aikaisemmin hän on toiminut myös nykyisen D-joukkueen joukkueenjohtaja, yhdessä Erkki Kekkosen kanssa. Molemmilla on takana noin 7 vuotta työtä ringeten parissa. Tulevalle kaudelle he ovat neuvotelleet yhteistyön tekemistä toisen alueen seuran kanssa, jotta nykyiset D-tytöt, jotka ovat ensikaudella C-ikäisiä, voisivat jatkaa hyvän harrastuksen parissa. Pienessä seurassa pelaajat eivät riitä oman joukkueen perustamiseen, mutta alueellisella yhteistyöllä se on mahdollista. Sekä Erkki Kekkonen että Anssi Kumpulainen ovat omalla työpanoksellaan vaikuttaneet ringeten harrastajamäärän kasvuun Ylöjärvellä. He ovat pitäneet huolen myös siitä, että jokaisessa Ylöjärven jäähallissa järjestetyssä perheluistelutapahtumassa, on aina myös ringett at kaukalon laidalla. Susan Tuominen Toiminut kaudella pyyteettömästi kahden ringetteseuran tehtävissä monipuolisesti. Tampereen ringetessä NoU:n ja Tampereen Ringeten yhteisjoukkueen perustajana ja joukkueenjohtajana. NoU:ssa Ladyjoukkueen aktiivina ja joukkueenjohtajana. Osallistunut valmentajana ja ohjaajana NoU-ringeten luistelukoulussa ja F-joukkueessa. Aina käytettävissä iloisena työrukkasena tapahtumissa, turnauksissa ja talkoissa.

2 Suvi Kukkonen - Aktiivi lajinlevitys työssä - Aktiivi seura työssä, kehittänyt oman ja avustanut muiden alueen seurojen lajinlevitys toimintaa - Aktiivi aluetoiminnassa, kehittänyt alueen lajinlevitystoimintaa - Perustanut Sipooseen ringettekoulun Marja Salenius - Aktiivi seuratoiminnassa, Blue Ringsin perustaja, kasvattanut Seiskat toimivaksi organisaatioksi - Aktiivi aluetoiminnassa, mm. aluejoukkuevastaava - Aktiivi liittohallituksessa Mika Passila - Aktiivi seuratoiminnassa, mukana Shakers ja Blue Rings toiminnassa - Aktiivi aluetoiminnassa, turnausvastaava Petra Ojaranta Pitkän uran omaava iloinen ja ulospäin positiivisesti suuntautuva viisinkertainen MMmestari. Toiminut L-S aluejoukkueen valmentajanakin. Merkittävää osallistumista ja panostusta ringeten edistämiseen ja kehittämiseen seura-, alue- tai valtakunnallisella/kansainvälisellä tasolla. Pekka Karvinen MM-kisojen rauhallinen työteliäs "isäntä". Merkittävää osallistumista ja panostusta ringeten edistämiseen ja kehittämiseen seura-, alue- tai valtakunnallisella/kansainvälisellä tasolla. Tuire Kallio Pitkäaikainen työmyyrä Suonenjoen Kiekkokarhuissa. Tiina Pauninsalo Pitkäaikainen työmyyrä Kangasniemen Pallo -51:ssä. Maija Koljonen Aloittanut ringetteaktiivina -91, nykyisin Itä-Suomen aluehallituksen puheenjohtaja.

3 VUODEN RINGETTESEURA NoU-Ringette Pitkäjänteisellä työllä saavutettu joukkueet kaikkiin ikäluokkiin alueella jossa kokonaisharrastajamäärät ja jääkiekon huima suosio asettavat aivan erityisen haasteen lajille. Uutena tuotteena seuralla on seurayhteistyönkautta toteutettu luistelukoulu, jossa n. 130 luistelun opettelijaa. valmentajien koulutukseen on viime kausina kiinnitetty erityistä huomiota. Laadukas harjoittelu on myös tuottanut varsin hyvää kilpailullista menestystä juniorsarjoissa. Seuran jäsenet ovat toimineet aktiivisesti myös alueen eri tehtävissä sekä aluejoukkueen tehtävissä. Sinirenkaat Kolmen seuran yhteisponnistus tuonut uutta virtaa ringette toimintaan. Sipoon Wolf / Ringette Walapais (työ yhteenliittymä) Seurayhteistyöllä lajin levitystuloksia ja tytöille mahdollisuus liikuntaharrastukseen uudella paikkakunnalla. Ehdokkaina samoilla kriteereillä: Uudenkaupungin Jää-Kotkat, Laitilan Jyske, NaantalinVG-62 Seuratoimintaa ringeten ominaispiirteet huomioiden, tuloksellista ja laadukasta toimintaa. Seura kyennyt säilyttämään paikkansa harrastajien keskuudessa väestömäärään nähden hyvin. Seuran toiminnassa huomioidaan myös kasvatukselliset ja yhteiskunnallisesti tärkeät asiat (esim. terveet elämän tavat, ympäristöasiat, yleinen käyttäytyminen). Seurassa tartutaan asioihin ja pyritään epäkohdat korjaamaan. RNK & SM-joukkue Uutteralla työllä tulosta saavuttaneet, takaiskuista huolimatta yhteistyöllä tehneet pelaajalähtöistä työtä. Tuloksellista näkyvyyttä. Lapinlahden Luistin -89 Menestynyt seura pieneltä paikkakunnalta. Kangasniemen Pallo -51 Itä-Suomen alueen N-sarjan mestari edelliskaudelta. Taidokasta ja siistiä peliä. Suonenjoen Kiekkokarhut Koko ajan kasvava seura, harrastajia enemmän kuin edellisvuonna.

4 VUODEN RINGETTEKOULU Shakers ringette Kerava Yli 50 tyttöä ringettekoulussa ja G-junioreissa -> positiivinen ongelma kehittää toimintaa nopeassa kasvussa. Hyvinkää Ringette - panostus tuottanut tulosta (näkyvä mainonta useassa kanavassa, perustelut Ringettelehdessä 4/2010) - koululaisten määrän nousu (15 => 38 edelleen jatkavaa tyttöä) - hyvät, ahkerat ja koulutetut ohjaajat (Sanni Korhonen, Timo Korhonen, Hanna Hotakainen) - toiminta oli heti aloituspäivästä asti hyvin organisoitu (alk ) - palaute hyvää vanhemmilta - uusia aloittelijoita tullut myös syksyn ja talven aikana - suunnitelmissa perustaa ensi syksynä kaksi G-joukkuetta - nuorimmat aloittaneet 4-v, joista useat pysyneet mukana eli ovat toista kautta mukana VG-62 Aktiivinen ja runsas toiminta on iloista, opetuksellista ja ilmapiiri leikkimielisen kannustavaa. Ohjaajia on riittävä määrä ja ohjaajat ovat koulutettuja. Arvokkaasta toiminnastaan, joka tuonut paljon uusia tyttöjä lajin pariin, runsaasti esillä oleva ringettekoulu. Pieksämäen Pallosepot Joka vuosi enemmän pieniä harrastajia. VUODEN RINGETTEMEDIA YLE Urheilu Ringeten MM-kisojen 2010 televisioinnin erinomainen toteutus ja finaaliotteluiden lähettäminen hyvään katseluaikaan. Yle Hämeen alueuutiset Esimerkillisen aktiivinen uutisointi MM-kisojen aikana. Myös Nokialla järjestetty U-16 varjoturnaus sai positiivista huomiota ko. mediassa. Keski-Uusimaa Edelleen uutisoi ringette tapahtumista aktiivisesti. Savon Sanomat Kirjoittaa hienosti ringeten tilastoja aluesarjasta ja SM-sarjan Say Cheese joukkueen peleistä kuvien kera.

5 ACTION*FUN*SPORT KIERTOPALKINTO Ringeten 2010 MM-joukkue Ylivoimainen maailmanmestaruus, jäätävä esitys. Toimintaa, hauskaa ja urheilua! U-16 varjoturnaus Nokialla Turnauksessa pelattiin kaiken kaikkiaan 33 ottelua. Turnauspaikalla talkoisiin osallistui yhteensä 44 talkoolaista, joista ensiavussa toimi 5 henkeä vuoroillaan. Talkootunteja kisapaikalla tuli hieman alle 500 työtuntia. Tehtävät vaihtelivat ulkomaisten pelaajien Tampereelta kisapaikalle hakemisesta toimitsijatehtäviin. Järjestäjän palveluihin kuului myös varapelaajien hankkiminen Slovakian joukkueelle kesken kisan sekä joukkueen varustaminen mailoin, suojuksin ja pelihousuin. Turnauksen nettisivut löytyvät osoitteesta: turnaus/ Turnauksessa solmittiin myös kansainvälisiä suhteita, joiden seurauksena NoU:n C- ja B- joukkueet vierailivat välipäivinä Tukholmassa maajoukkue pelien merkeissä. Yhteistyö ruotsalaisten kanssa jatkuu varmasti tulevaisuudessakin. Tikkakosken Tikka Harrasteringette ja joukkueenjohtajat Anne Huttunen ja Minna Oksanen Tikkakosken Tikan kaksi aktiivista äitiä päättivät, että he haluavat harrastaa ringetteä. He halusivat monipuolisuutta ja yhden vaihtoehdon lisää paikkakunnan aikuisliikuntaan! Anne ja Minna eivät olleet koskaan itse pelanneet ringetteä tai edes luistelleet hokkareilla, mutta laji viehätti. Laji oli kyllä naisille tuttu, sillä he olivat pitkään seuranneet tyttäriensä harjoittelua ja pelaamista kaukalon laidalla. Syksyllä 2010, Minnan ja Annen aloitteesta, perustettiin Tikka Ringetteen uusi ryhmä, jota aluksi kutsuttiin naisten ringettekouluksi. "Jojot" Anne ja Minna vastaavat ryhmän toiminnasta. Nyt ryhmän nimi on yksinkertaisesti vain Harrasteringette. Harrasteringette sai heti suuren suosion. Harjoitukset on kerran viikossa ja jäällä on parhaimmillaan yli 20 harrastajaa. Kaikki rohkeita naisia, jotka innostuivat lajista ja sen haasteista. Naisia, jotka hymyssä suin iloitsevat yhdessä tekemisestä ja onnistumisista: "Yes, sain syötön kiinni!", "Osaan jo jarruttaa!". Kohderyhmänä on yli 13 v. tytöt ja naiset, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin ringetteä harrastaneet. Tavoitteena on oppia ringeten perustaitoja, ylläpitää ja kohottaa fyysistä kuntoa ja pitää hauskaa kivassa porukassa. Tietyn taitotason saavutettuaan, harrastaja voi jatkaa harjoittelua seuran muissa joukkueissa esim. Lady-joukkueessa. Haluamme luoda ringetestä positiivisen kuvan ja rohkaista uusia harrastajia jäälle tyttöjen ja naisten oman vauhdikkaan lajin pariin. Shakers Ringeten Jouludisco Jotain uutta!

6 VG-62, Ringettekoulujen päätöstapahtuma Positiivinen ringetteteko, alueellisesti merkittävä siinä kategoriassa, joka toimii porttina tulla lajin pariin. Vieremän Pelihaukat Osa tytöistä kulkee viikoittain reeneihin jopa yli 100 km eikä Vieremällä ole edes jäähallia. Häviävät ottelut parhaillaan 30-0, mutta silti toiminta on hauskaa ja tytöt jaksavat harrastaa.

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013

Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013 Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Ringettekoulujen toiminnan tukeminen 3 2. Aluesarjojen kehittäminen 4 PAINOPISTEET

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Tutkimusaineisto koottu puhelinhaastatteluina helmikuun 2009 ja tammikuun 2010 aikana Kohteena 3 18-vuotiaat (vanhemmat vastanneet 3 11-vuotiaiden puolesta ja 12 18- vuotiaat vastanneet itse kysymyksiin)

Lisätiedot

RINGETTE KANGASNIEMI/ ITÄ- SUOMI RINGETEN SEURASEMINAARI

RINGETTE KANGASNIEMI/ ITÄ- SUOMI RINGETEN SEURASEMINAARI RINGETTE KANGASNIEMI/ ITÄ- SUOMI RINGETEN SEURASEMINAARI 28.10.2017 KUKA? Eeva Tanttu, KaPa-51 ringettevastaava 2010 alkaen C- nuorten valmentaja Ringettekouluvastaava/ohjaaja Aloittanut ringeten 1999-2000.

Lisätiedot

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle

A. Naumanen. Tytöt U15-sarjassa. Esitys SAJL Nuorisokokoukselle A. Naumanen Tytöt U15-sarjassa Esitys SAJL Nuorisokokoukselle 25.10.2014 Tytöt U15 Nuorten kilpailujärjestelmä 2014-2016 hyväksyttiin syysliittokokouksessa 2013. Kilpailujärjestelmässä:! Pelattavaksi ehdotettavat

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. Kokous on päätösvaltainen, koska neljä aluehallituksen jäsentä on paikalla.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. Kokous on päätösvaltainen, koska neljä aluehallituksen jäsentä on paikalla. Ringetteliiton Etelä-Suomen alue Aluehallituksen kokous n:o 6 /kausi 2012-2013 8.10.2012 klo 18.00 Järvenpään jäähalli, toimisto Seutulantie 14, Järvenpää PÖYTÄKIRJA Läsnäolijat: Mika Passila, puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 31.8.2005 SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 SEUROJEN YHTEYSTIEDOT PELISÄÄNNÖT LISENSSIT RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2005-2006 HAE TUKEA LASTEN JA NUORTEN RINGETTEEN LIITON UUDET HENKILÖT HYVÄÄ

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä Ringetteviikko Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä Tässä alla on valmiita ringetestä kertovia tekstejä, joita voit hyödyntää Ringetteviikon viestinnässä sellaisenaan tai itse niitä muokkaamalla

Lisätiedot

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN

PATAJUNNULIIGAN AAPINEN PATAJUNNULIIGAN AAPINEN SISÄLLYSLUETTELO 1. Patajunnupolku 2. Patajunnuliiga 3. Harjoittelu 4. Harjoitustapahtuma 5. Turnaukset 6. Turnausohjeistus 7. Ryhmien jako 8. Yhteiset pelisäännöt 9. Vanhempien

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2012

Toimintasuunnitelma 2012 Kisakallio Toimintasuunnitelma 2012 A. NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALA Kilpailutapahtumien monipuolistaminen Taitokisat Show Your Skills Harjoittelukulttuurin kehittäminen seuroissa Yksilön valmentaminen joukkueurheilussa

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2015 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarja toiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat ja taitokisat

Lisätiedot

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Toimintasuunnitelma 2015 Ringettejaosto Jaosto Uusi ringettejaosto nimetään helmi-maaliskuussa jaostonvuosikokouksessa. Vanha jaosto jatkaa toimintaansa kauden loppuun.

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

Jokelan Kisa jalkapallo

Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa jalkapallo Jokelan Kisa tarjoaa kaikille Jokelan ja lähialueen asukkaille laadukasta jalkapalloharrastusta ikään ja tasoon katsomatta. Teemme yhteistyötä lähiseurojen kanssa tarjotaksemme

Lisätiedot

b) Seuran/yhdistyksen/yhteisön kokonaisbudjetti kaudelle, jolle avustusta haetaan: 3 000

b) Seuran/yhdistyksen/yhteisön kokonaisbudjetti kaudelle, jolle avustusta haetaan: 3 000 Polvijärven kunta Sivistyslautakunta YLEISAVUSTUKSEN HAKEMUS 1. HAKEMUKSEN KATEGORIA. VAIN YKSI RASTI/HAKEMUS x yleisavustus urheiluseuroille yleisavustus liikuntaa harrastaville yhteisöille yleisavustus

Lisätiedot

4. Aluehallituksen tehtävät Mika Passila valittiin turnausvastaavaksi. Muut tehtävät säilyvät ennallaan. Varapuheenjohtajana jatkaa Keijo Neffling.

4. Aluehallituksen tehtävät Mika Passila valittiin turnausvastaavaksi. Muut tehtävät säilyvät ennallaan. Varapuheenjohtajana jatkaa Keijo Neffling. Ringetteliiton Etelä Suomen alue Aluehallituksen kokous n:o 1 / 10 11 Lahti 5.5.2010 klo 18.00 PÖYTÄKIRJA Läsnäolijat: Keijo Neffling, puheenjohtaja Jarmo Suojala Jarmo Heinonen Suvi Luukkonen Sirpa Paakkola

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - f-pojat - E-pojat - dp j ft - D tytöt - naiset - D-tytöt - ft-04 - D-Pojat - E-Pojat - F-t04 -

Lisätiedot

Lounais Suomen alueen Lajinlevityssuunnitelma Kaudelle 2015-2016

Lounais Suomen alueen Lajinlevityssuunnitelma Kaudelle 2015-2016 Lounais Suomen alueen Lajinlevityssuunnitelma Kaudelle 2015-2016 1. TAUSTAA 3 2. LAJINLEVITYSVASTAAVAN TOIMENKUVA 4 3. ALUEEN TAVOITTEET KAUDELLA 2015-2016 5 3.1 Ringettekoulu 5 3.2 Aluesarja ja kilpasarjatoiminta

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

RUHA WOLLEY ry seurana.

RUHA WOLLEY ry seurana. KAUSIJULKAISU 2012-2013 27. kausi Ruha Ruhan lentopalloilun päätukija www.netikka.net/ruha.wolley -1- - 2 - RUHA WOLLEY ry seurana. Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1986 ja on siitä yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015

ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015 ALUEIDEN SEURASEMINAARIT 2015 23.8.2015 Lounais-Suomi, Laitila 30.8.2015 Etelä-Suomi, Järvenpää 5.9.2015 Häme-Pohjanmaa, Tampere 12.9.2014 Itä-Suomi, Suonenjoki Aiheina mm. MM-kisat Kalenteri 2015-2016

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ruoveden Pirkat 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - D tytöt - c-tytöt - D-pojat - d-pojat - c-pojat - D-pojat - f-tytöt - d-pojat - f-tytöt - D-tytöt

Lisätiedot

Ringeten Itä-Suomen alueen sarjakirja 2012 2013

Ringeten Itä-Suomen alueen sarjakirja 2012 2013 Ringeten Itä-Suomen alueen sarjakirja 2012 2013 SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 1. RINGETTELIITTO... 3 1.1. Ringetteliiton hallitus 2012...4 2. ITÄ-SUOMEN ALUEHALLITUS KAUDELLA 2012 2013... 5 3.

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa

NJS Milan: Joukkueen Säännöt Hyväksytty Vanhempainkokouksessa NJS Milan: Joukkueen Säännöt 2011 Hyväksytty Vanhempainkokouksessa 25.03.2011 Lasten ja nuorten kokonaisliikunnan määrä Kuinka paljon lapset oikeasti liikkuvat? Kuinka moni meistä tietää kuinka paljon

Lisätiedot

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5

Uudistuneet Sinettiseurakriteerit. versio 5 Uudistuneet Sinettiseurakriteerit versio 5 Liikunnallinen elämäntapa Urheilijan polku Liikkujan polku Sinettiseurakriteerit Liikkumista ja urheilua tukeva toimintaympäristö seurassa Organisointi ja toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät

Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät Lasten ja nuorten urheilun laatutekijät 29.11.2017 1 Johtamiseen ja hyvään hallintoon liittyvät lasten urheilun kysymykset Nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua seuran toiminnan toteuttamiseen

Lisätiedot

PALLO VERKKOON JA VERKON YLI

PALLO VERKKOON JA VERKON YLI PALLO VERKKOON JA VERKON YLI Seurayhteistyötä yli lajirajojen! Joen Jujun ja FC Hertan JuHe yhteistyöprojekti Seurayhteistyökoordinaattori Anssi Liimatta Isännän Ääni - Mikkeli 7.-8.2.2014 Yhteistyön alkutaival

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE

KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE 21.9.2017 KANKAANPÄÄN PALLO YHTEISTYÖEHDOTUS KANKAANPÄÄN KAUPUNGILLE Yleistä Kankaanpään Pallo Ry. on jalkapalloseura, joka tarjoaa mahdollisuuden harrastaa lajia ohjatusti ja asiantuntevien ohjaajien

Lisätiedot

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus.

Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus. Jokelan Kisa ry P1213 ja T1011 ikäryhmien infotilaisuus www.jokelankisa.net 28.11.2017 JoKi - Jokelalaisille liikuntaharrastusta ja hyvinvointia 21.3.2017 / JKu Jokelan Kisa Urheilutoiminta Jalkapallo

Lisätiedot

Harjoittelu vuotiaat

Harjoittelu vuotiaat Palautekyselyt 2019 Palautekyselyt 2019 Olympiakomitean laatima Toteutettiin erillisinä kyselyinä n. 10-13 vuotiaille harrastajille keväällä n. 13+ vuotiaille harrastajille keväällä Vanhemmille syksyllä

Lisätiedot

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET 1. Ringettejaoston johtoryhmä... 2 Ringettejaoston puheenjohtaja... 3 Valmennuspäällikkö... 3 Sihteeri... 4 Varustepäällikkö... 4 Kilpailusihteeri... 4 Tiedottaja... 4

Lisätiedot

Jöns Budde sali 1.8.2012

Jöns Budde sali 1.8.2012 Jöns Budde sali 1.8.2012 1-vaihe 1.8.2012 klo 18 VG:läisyys seura, resurssit, visiot ( Lasse Sihvo) Nuori Suomi ( Eeva Sunnari) Valmennuksellinen yhteistyö ja laatutekijät (Aki Mykkänen ja Jouni Nurkkala)

Lisätiedot

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013

JOUKKUEEN- JOHTAJA 5.12.2013 JOUKKUEEN- JOHTAJA JOUKKUEENJOHTAJA Seuratoiminta on kaiken sydän Joukkueenjohtaja on joukkueen johtaja Joukkue on aina tiimi Vanhemmat ovat suurin voimavara Turnaus- ja ottelujärjestelyt Miksi tieto kulkee

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarja toiminta 3 2. Ringettekoulut 3 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat ja taitokisat

Lisätiedot

OKM:n seuratuen haku

OKM:n seuratuen haku Seuratuen 2018 haku Haku päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi Seuralla pitää olla päätös hakemiselle Kysy liiton toimistolta lisätietoja, vinkkejä ja apua Lähetä

Lisätiedot

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku

Seuraseminaari OKM:n seuratuen 2018 haku Seuraseminaari 28.10.2017 OKM:n seuratuen 2018 haku Hakuaika: alkaa 13.11.2017 ja päättyy 15.12.2017 klo 16.15. Hakemus täytetään sähköisesti www.seuraverkko.fi (tarkista täytyykö lähettää vielä sen jälkeen

Lisätiedot

Valmennuslinja. Kultsujuniorit

Valmennuslinja. Kultsujuniorit Valmennuslinja Kultsujuniorit Seuran tavoitteet - Kehittää junioreita yksilöinä pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti - yksittäisen pelaajan oman tason mukainen harjoittelu ja pelaaminen - joukkueet jaetaan

Lisätiedot

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Seurakehitys SJAL:ssa Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Sisältö SJAL:n seurakehitysohjelmasta Kokemuksia oman seuran analyysista Artemis Laatujärjestelmä seuroille? SJAL:n

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2009

TOIMINTASUUNNITELMA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Oulunsalo Pesäpallojaosto 12.10.2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2014

Tikkakosken Tikka ry 2014 Päivitetty 26.11.2014 RINGETEN D-JOUKKUE KAUDELLA 2014 2015 Vastuuhenkilöt Tikkakosken Tikan E-ringettejoukkueen toiminta on suunnattu liikunnasta, ringetestä ja jääjoukkuepeleistä kiinnostuneille vuonna

Lisätiedot

SEURASEMINAARI 30.11.2014

SEURASEMINAARI 30.11.2014 SEURASEMINAARI 30.11.2014 Seurakäynnit 2015 / haku OKM:n seuratuki ja työllistämistuki Liiton tuet kaudelle 2014 2015 Ringetteviikko 24.1. 1.2.2015 Tie huipulle -tapahtuma MM-kisat ja Ringette Festivaali

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Seurapostissa tällä kertaa

Seurapostissa tällä kertaa Seurapostissa tällä kertaa KEVÄÄN TURNAUKSET KAUKISVIIKOT AVOIN SM-TURNAUS SM-SARJAN 17-18 KESKUSTELUTILAISUUS KILPAILUSÄÄNNÖT 2017-2018 VUODEN PALKITTAVAT ANSIOMERKKIEN HAKEMINEN KAUKALOPALLON SEURAKOKOUS,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1993-1994. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1993-1994. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais Kausi 1988-1989 kausi 1898-1990 kausi 1990-1991 Erkki Valavuo, Laitilan Jyske Satu Himberg, VG-62 Satu himberg, VG-62 kausi 1991-1992 Petra Vaarakallio, Ringette Walapais VG-62 Naantali Satu Himberg, VG-62

Lisätiedot

FORTUM TUTOR Peli-iloa koko perheelle Jalkapallojuniorin vanhemman opas 20.6.2012

FORTUM TUTOR Peli-iloa koko perheelle Jalkapallojuniorin vanhemman opas 20.6.2012 FORTUM TUTOR Peli-iloa koko perheelle Jalkapallojuniorin vanhemman opas Fortum Tutor ohjelma Fortumin ja Suomen Palloliiton vuonna 2009 aloittama valtakunnallinen ohjelma Kohderyhmänä erityisesti alle

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Suunta 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - egroupjr - Villihiiret - Karttaketut (aloittelijat) - Karttaketut - Karttaketut aloittelevat - Karttaketut

Lisätiedot

SEURAPOSTI 1 / 2014 Seurapostissa tällä kertaa

SEURAPOSTI 1 / 2014 Seurapostissa tällä kertaa SEURAPOSTI 1 / 2014 Seurapostissa tällä kertaa KESÄLEIREILLE ILMOITTAUTUNUT ALKANUT EHDOTA VUODEN PALKITTAVIA PALKINTOGAALA 3.5. VIKING XPRS ANSIOMERKIT KEVÄTKOKOUSKUTSU 3.5. VIKING XPRS ALUESEMINAARI

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA 2012-2013 Sarjojen pelaamisaikataulu toteutetaan siten, että C-tytöt pelaavat pääsääntöisesti parittomilla viikoilla huomioiden D-tyttöjen turnaukset, jotka pelataan parillisilla

Lisätiedot

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura Agenda Etelä-Vantaan Urheilijat seurana EVU07 toimihenkilöt ja roolit Toimintasuunnitelman läpikäynti Toimintamaksut ja budjetti Huoltajien viestit vanhemmille EVU Collection EVU vantaalainen juniorijääkiekkoiluun

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ilves

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Ilves Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 Ringettekoulu F E D C B 2. Vastaaja isä 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

Tennis tarjoaa kiekkopojille liikuntataitoja ja ehkä lajin jopa koko elämäksi

Tennis tarjoaa kiekkopojille liikuntataitoja ja ehkä lajin jopa koko elämäksi ESS Urheilu 16.11.2017 Tennis tarjoaa kiekkopojille liikuntataitoja ja ehkä lajin jopa koko elämäksi Pelicansin Nastolan F2-junnut pelaavat kerran viikossa tennistä. Oheislaji tuo monipuolisuutta, mikä

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

Nokian Palloseura. Joukkueiden yhtenäiset säännöt ja periaatteet

Nokian Palloseura. Joukkueiden yhtenäiset säännöt ja periaatteet Nokian Palloseura Joukkueiden yhtenäiset säännöt ja periaatteet Mistä on kyse Jokainen seuran pelaaja ja toimihenkilö edustaa oman itsensä lisäksi mitä suuremmissa määrin seuraa ja ikäluokkaa. Pelaajilta

Lisätiedot

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu erä Sarjaan ilmoittautuminen 9.6. Etelä-Suomen (E- S) E (enemmän ja vähemmän pelanneet), E-S D Pj 9.6.2017 mennessä

Lisätiedot

Ringettepelaajan tie huipulle!

Ringettepelaajan tie huipulle! Ringettepelaajan tie huipulle! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja perustoimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Espoon Merenkävijät 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana - EMK / zoom - EMK - EMK - Vihreät - Sininen - Punainen - EMK juniorit - ZOOM - zoom8 - EMK

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1990-1991. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1990-1991. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais Kausi 1988-1989 kausi 1898-1990 kausi 1990-1991 Erkki Valavuo, Laitilan Jyske Satu Himberg, VG-62 Satu himberg, VG-62 kausi 1991-1992 Petra Vaarakallio, Ringette Walapais VG-62 Naantali Satu Himberg, VG-62

Lisätiedot

Luistelu/kiekkokoulu 3-7vuotiaat

Luistelu/kiekkokoulu 3-7vuotiaat ValmennuksenLinjaus Luistelu/kiekkokoulu 3-7vuotiaat Hauska tapa tutustua luisteluun/lajiin kevät-syyskaudella. Erillaisten ratojen, leikkien, pelien muodossa. Mahdollisuus siirtyä jo olemassa olevaan

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi

Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015. www.pallokissat.fi Pallokissat, Kuopio 05 joukkue Vanhempain palaveri 25.11.2015 www.pallokissat.fi Mennyt kausi tiivistettynä 1. Kuluva kausi turnaukset: - junnupelemuut, talvi- ja kevätronaltiinat, 2xpiirisarja, tenavaliiga,

Lisätiedot

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä.

Mielenkiintoiset kilpailut tuovat yleisöä ja tukevat pelaajien kehittymistä. 1 Jalkapallon ja futsalin strateginen viestintä Ydinviestit: Mielenkiintoiset kilpailut Suomessa pelataan vuodessa 59 241 virallista jalkapallo-ottelua. Erinomaisesti järjestetyt ja kiinnostavat kilpailut

Lisätiedot

LUISTELUKOULUN TOIMINTAMALLI

LUISTELUKOULUN TOIMINTAMALLI N TOIMINTAMALLI JA SÄÄNNÖT luistelukoulun_toimintamalli_versio_2.doc 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...2 N TOIMINTAMALLI...3 Lajiin tutustuminen...3 N SÄÄNNÖT JA OIKEUDET...4 Käyttäytyminen ja

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2014-2018 SUOMALAISEN JÄÄKIEKON STRATEGIA 2014 2018 Strategian päämäärä: Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen Toimintaa ohjaavat arvot: Kunnioitus Yhteisöllisyys

Lisätiedot

SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2016

SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2016 SUOMEN RINGETTELIITTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Suomen Ringetteliitolla on 30-vuotisjuhlavuosi sekä lisäksi laji täyttää 50 vuotta. Juhlavuosi alkaa tammikuussa 30-vuotis sarjapeleillä ja päättyy 30-vuotisjuhlaan

Lisätiedot

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari

Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Seuratoiminta tulevaisuudessa Lasten urheilun seuratoiminta- ja valmentajaseminaari Lappeenranta 26.4.2014 Janne Mellin Janne Mellin 43-vuotias (s. 1971) Rehtori, Tuusula KJT Hockey ry:n hallituksen puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Alueiden seuraseminaarit Etelä-Suomen alue (Järvenpää) Länsi-Suomen alue (Forssa)

Alueiden seuraseminaarit Etelä-Suomen alue (Järvenpää) Länsi-Suomen alue (Forssa) Alueiden seuraseminaarit 2017 Etelä-Suomen alue 27.8.2017 (Järvenpää) Länsi-Suomen alue 27.8.2017 (Forssa) ALUEIDEN SEURASEMINAARIT Ice cardit / Tuplaturva Tulospalvelu Toiminnanjohtajan esittely Liittohallitus,

Lisätiedot

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta

Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Ohjeistus jäsenyyden hakemisesta Kaukalopalloseurat ja yksittäiset joukkueet Liiton alueet:, Oulu, Etelä- Suomi, Keski- Suomi, Itä- Suomi, Etelä- Karjala, Pohjois- Suomi Uusi liikuntalaki * Valtakunnallisuuden

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

Viestintä Peli Meille Kaikille - Intohimona pelaaminen

Viestintä Peli Meille Kaikille - Intohimona pelaaminen Sisäinen viestintä (seurat ja lis.pelaajat) Mediaviestintä Lajin harrastajat n. 354 000 Kriisiviestintä ja tilannehallinta Viestintä Peli Meille Kaikille - Intohimona pelaaminen Imago ja identiteetti Yhteiskuntaja

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA Kiilat Hockey ry Ståhlberginkatu 10 85800 Haapajärvi TOIMINTASUUNNITELMA 2017-2018 Liikuntatoiminta Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman

Lisätiedot

FC SCJ Strategia 2019

FC SCJ Strategia 2019 FC SCJ Strategia 2019 Toiminta-ajatus Seuran toiminnan tarkoituksena on tarjota tavoitteellista ja laadukasta yhteisöllisyyttä korostavaa jalkapallon harraste- ja kilpatoimintaa lapsille, nuorille, perheille

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Suomen Ringetteliitto ry

Suomen Ringetteliitto ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009 Suomen Ringetteliitto ry SISÄLLYSLUETTELO SUOMEN RINGETTELIITON PÄÄMÄÄRÄT VUOTEEN 2010 3 SUOMEN RINGETTELIITON STRATEGISET VALINNAT VUOTEEN 2010 3 SUOMEN RINGETTELIITON ORGANISAATIO

Lisätiedot

Suomalaisen jääkiekon strategia

Suomalaisen jääkiekon strategia Suomalaisen jääkiekon strategia 2018-2022 Suomalaisen jääkiekon strategia 2018-2022: PÄÄMÄÄRÄ Jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen ARVOT Kunnioitus Yhteisöllisyys Hauskuus Erinomaisuuden tavoittelu

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004

SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004 1.12.2004 SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004 SUOMI MAAILMANMESTARIKSI UUTISIA SYYSKOKOUKSESTA TOIMISTO TIEDOTTAA RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2004-2005 HAETAAN KOULUTAPAHTUMAJÄRJESTÄJIÄ FINAALITAPAHTUMA

Lisätiedot

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA TOIMINTALINJA 1(8) RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA 1. Yleistä 2. Visio Raision Nuorisokiekko ry:n toimintalinja on kirjattu tässä asiakirjassa. Toimintalinjan tarkoituksena on kuvata selkeästi

Lisätiedot

Strategia 2015-2019 / työpaja 1

Strategia 2015-2019 / työpaja 1 MUISTIO 3.10.2014 Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto Strategia 2015-2019 / työpaja 1 Ensimmäisen työpajan päätavoitteet: a) Työn onnistunut käynnistäminen b) Nykytilan analyysin tekeminen TEHTÄVÄ 1:

Lisätiedot

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat EKS 2010 EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous 14.12.2016 Laaksolahden neuvottelutilat KOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Lajinlevityssuunnitelma 2008-

Lajinlevityssuunnitelma 2008- Suomen Ringetteliitto ry Lajinlevityssuunnitelma 2008- SISÄLLYS I. Taustaa II. Kokonaistavoite III. Ensimmäisen kehittämisvuoden tavoitteet IV. Toimintasuunnitelma 1.9.2008 31.8.2009 V. Talous- ja henkilöresurssit

Lisätiedot

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Vuosikertomus 2014 Ringettejaosto Ringettejaoston jäsenet Ringettejaostonjäsenet koostuvat kunkin joukkueen valmentajasta ja joukkueenjohtajasta. Mikäli joukkueella

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot