ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI"

Transkriptio

1 ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI Vuoden Ringettehenkilö Vuoden Ringetteseura Vuoden Ringettekoulu Vuoden Ringettemedia Action*Fun*Sport kiertopalkinto VUODEN RINGETTEHENKILÖ Erkki Kekkonen ja Anssi Kumpulainen Kesän alussa 2009 Ylöjärvellä yhdistyi kaksi jääpeliseuraa Ylöjärven Tappara ja Ylöjärven Ilves, seuran nimeksi tuli Uplakers. Seuran perustamisesta asti yllä mainitut henkilöt ovat olleet mukana seuran hallituksessa ringeten edustajina. He ovat omalla toiminnallaan pitäneet yllä ringeten näkyvyyttä Ylöjärvellä. MM-kisojen yhteydessä Ylöjärvellä järjestetyt harjoituspelit olivat onnistunut tapahtuma. Käytännön järjestelyistä vastasivat Anssi Kumpulainen ja Erkki Kekkonen. Syksyllä näytti siltä, että Ylöjärvellä ei ole riittävästi pelaajia omaan E-joukkueeseen. Niinpä syntyi yhteistyö Tampereen Ringeten kanssa ja muodostettiin yhteisjoukkue, jossa molemmat seurat ovat edustettuina. Neuvottelijoina ja yhteystyösopimuksen allekirjoittajina olivat Erkki Kekkonen ja Anssi Kumpulainen. Uplakersin F-joukkueessa on tällä hetkellä 16 tyttöä ja vuodenvaihteessa alkaneessa ringettekoulussa on 9 tyttöä. Se on sellainen määrä, jota ei ole seuran historiassa ennen ollut. F-joukkueen joukkueenjohtaja toimii Anssi Kumpulainen. Aikaisemmin hän on toiminut myös nykyisen D-joukkueen joukkueenjohtaja, yhdessä Erkki Kekkosen kanssa. Molemmilla on takana noin 7 vuotta työtä ringeten parissa. Tulevalle kaudelle he ovat neuvotelleet yhteistyön tekemistä toisen alueen seuran kanssa, jotta nykyiset D-tytöt, jotka ovat ensikaudella C-ikäisiä, voisivat jatkaa hyvän harrastuksen parissa. Pienessä seurassa pelaajat eivät riitä oman joukkueen perustamiseen, mutta alueellisella yhteistyöllä se on mahdollista. Sekä Erkki Kekkonen että Anssi Kumpulainen ovat omalla työpanoksellaan vaikuttaneet ringeten harrastajamäärän kasvuun Ylöjärvellä. He ovat pitäneet huolen myös siitä, että jokaisessa Ylöjärven jäähallissa järjestetyssä perheluistelutapahtumassa, on aina myös ringett at kaukalon laidalla. Susan Tuominen Toiminut kaudella pyyteettömästi kahden ringetteseuran tehtävissä monipuolisesti. Tampereen ringetessä NoU:n ja Tampereen Ringeten yhteisjoukkueen perustajana ja joukkueenjohtajana. NoU:ssa Ladyjoukkueen aktiivina ja joukkueenjohtajana. Osallistunut valmentajana ja ohjaajana NoU-ringeten luistelukoulussa ja F-joukkueessa. Aina käytettävissä iloisena työrukkasena tapahtumissa, turnauksissa ja talkoissa.

2 Suvi Kukkonen - Aktiivi lajinlevitys työssä - Aktiivi seura työssä, kehittänyt oman ja avustanut muiden alueen seurojen lajinlevitys toimintaa - Aktiivi aluetoiminnassa, kehittänyt alueen lajinlevitystoimintaa - Perustanut Sipooseen ringettekoulun Marja Salenius - Aktiivi seuratoiminnassa, Blue Ringsin perustaja, kasvattanut Seiskat toimivaksi organisaatioksi - Aktiivi aluetoiminnassa, mm. aluejoukkuevastaava - Aktiivi liittohallituksessa Mika Passila - Aktiivi seuratoiminnassa, mukana Shakers ja Blue Rings toiminnassa - Aktiivi aluetoiminnassa, turnausvastaava Petra Ojaranta Pitkän uran omaava iloinen ja ulospäin positiivisesti suuntautuva viisinkertainen MMmestari. Toiminut L-S aluejoukkueen valmentajanakin. Merkittävää osallistumista ja panostusta ringeten edistämiseen ja kehittämiseen seura-, alue- tai valtakunnallisella/kansainvälisellä tasolla. Pekka Karvinen MM-kisojen rauhallinen työteliäs "isäntä". Merkittävää osallistumista ja panostusta ringeten edistämiseen ja kehittämiseen seura-, alue- tai valtakunnallisella/kansainvälisellä tasolla. Tuire Kallio Pitkäaikainen työmyyrä Suonenjoen Kiekkokarhuissa. Tiina Pauninsalo Pitkäaikainen työmyyrä Kangasniemen Pallo -51:ssä. Maija Koljonen Aloittanut ringetteaktiivina -91, nykyisin Itä-Suomen aluehallituksen puheenjohtaja.

3 VUODEN RINGETTESEURA NoU-Ringette Pitkäjänteisellä työllä saavutettu joukkueet kaikkiin ikäluokkiin alueella jossa kokonaisharrastajamäärät ja jääkiekon huima suosio asettavat aivan erityisen haasteen lajille. Uutena tuotteena seuralla on seurayhteistyönkautta toteutettu luistelukoulu, jossa n. 130 luistelun opettelijaa. valmentajien koulutukseen on viime kausina kiinnitetty erityistä huomiota. Laadukas harjoittelu on myös tuottanut varsin hyvää kilpailullista menestystä juniorsarjoissa. Seuran jäsenet ovat toimineet aktiivisesti myös alueen eri tehtävissä sekä aluejoukkueen tehtävissä. Sinirenkaat Kolmen seuran yhteisponnistus tuonut uutta virtaa ringette toimintaan. Sipoon Wolf / Ringette Walapais (työ yhteenliittymä) Seurayhteistyöllä lajin levitystuloksia ja tytöille mahdollisuus liikuntaharrastukseen uudella paikkakunnalla. Ehdokkaina samoilla kriteereillä: Uudenkaupungin Jää-Kotkat, Laitilan Jyske, NaantalinVG-62 Seuratoimintaa ringeten ominaispiirteet huomioiden, tuloksellista ja laadukasta toimintaa. Seura kyennyt säilyttämään paikkansa harrastajien keskuudessa väestömäärään nähden hyvin. Seuran toiminnassa huomioidaan myös kasvatukselliset ja yhteiskunnallisesti tärkeät asiat (esim. terveet elämän tavat, ympäristöasiat, yleinen käyttäytyminen). Seurassa tartutaan asioihin ja pyritään epäkohdat korjaamaan. RNK & SM-joukkue Uutteralla työllä tulosta saavuttaneet, takaiskuista huolimatta yhteistyöllä tehneet pelaajalähtöistä työtä. Tuloksellista näkyvyyttä. Lapinlahden Luistin -89 Menestynyt seura pieneltä paikkakunnalta. Kangasniemen Pallo -51 Itä-Suomen alueen N-sarjan mestari edelliskaudelta. Taidokasta ja siistiä peliä. Suonenjoen Kiekkokarhut Koko ajan kasvava seura, harrastajia enemmän kuin edellisvuonna.

4 VUODEN RINGETTEKOULU Shakers ringette Kerava Yli 50 tyttöä ringettekoulussa ja G-junioreissa -> positiivinen ongelma kehittää toimintaa nopeassa kasvussa. Hyvinkää Ringette - panostus tuottanut tulosta (näkyvä mainonta useassa kanavassa, perustelut Ringettelehdessä 4/2010) - koululaisten määrän nousu (15 => 38 edelleen jatkavaa tyttöä) - hyvät, ahkerat ja koulutetut ohjaajat (Sanni Korhonen, Timo Korhonen, Hanna Hotakainen) - toiminta oli heti aloituspäivästä asti hyvin organisoitu (alk ) - palaute hyvää vanhemmilta - uusia aloittelijoita tullut myös syksyn ja talven aikana - suunnitelmissa perustaa ensi syksynä kaksi G-joukkuetta - nuorimmat aloittaneet 4-v, joista useat pysyneet mukana eli ovat toista kautta mukana VG-62 Aktiivinen ja runsas toiminta on iloista, opetuksellista ja ilmapiiri leikkimielisen kannustavaa. Ohjaajia on riittävä määrä ja ohjaajat ovat koulutettuja. Arvokkaasta toiminnastaan, joka tuonut paljon uusia tyttöjä lajin pariin, runsaasti esillä oleva ringettekoulu. Pieksämäen Pallosepot Joka vuosi enemmän pieniä harrastajia. VUODEN RINGETTEMEDIA YLE Urheilu Ringeten MM-kisojen 2010 televisioinnin erinomainen toteutus ja finaaliotteluiden lähettäminen hyvään katseluaikaan. Yle Hämeen alueuutiset Esimerkillisen aktiivinen uutisointi MM-kisojen aikana. Myös Nokialla järjestetty U-16 varjoturnaus sai positiivista huomiota ko. mediassa. Keski-Uusimaa Edelleen uutisoi ringette tapahtumista aktiivisesti. Savon Sanomat Kirjoittaa hienosti ringeten tilastoja aluesarjasta ja SM-sarjan Say Cheese joukkueen peleistä kuvien kera.

5 ACTION*FUN*SPORT KIERTOPALKINTO Ringeten 2010 MM-joukkue Ylivoimainen maailmanmestaruus, jäätävä esitys. Toimintaa, hauskaa ja urheilua! U-16 varjoturnaus Nokialla Turnauksessa pelattiin kaiken kaikkiaan 33 ottelua. Turnauspaikalla talkoisiin osallistui yhteensä 44 talkoolaista, joista ensiavussa toimi 5 henkeä vuoroillaan. Talkootunteja kisapaikalla tuli hieman alle 500 työtuntia. Tehtävät vaihtelivat ulkomaisten pelaajien Tampereelta kisapaikalle hakemisesta toimitsijatehtäviin. Järjestäjän palveluihin kuului myös varapelaajien hankkiminen Slovakian joukkueelle kesken kisan sekä joukkueen varustaminen mailoin, suojuksin ja pelihousuin. Turnauksen nettisivut löytyvät osoitteesta: turnaus/ Turnauksessa solmittiin myös kansainvälisiä suhteita, joiden seurauksena NoU:n C- ja B- joukkueet vierailivat välipäivinä Tukholmassa maajoukkue pelien merkeissä. Yhteistyö ruotsalaisten kanssa jatkuu varmasti tulevaisuudessakin. Tikkakosken Tikka Harrasteringette ja joukkueenjohtajat Anne Huttunen ja Minna Oksanen Tikkakosken Tikan kaksi aktiivista äitiä päättivät, että he haluavat harrastaa ringetteä. He halusivat monipuolisuutta ja yhden vaihtoehdon lisää paikkakunnan aikuisliikuntaan! Anne ja Minna eivät olleet koskaan itse pelanneet ringetteä tai edes luistelleet hokkareilla, mutta laji viehätti. Laji oli kyllä naisille tuttu, sillä he olivat pitkään seuranneet tyttäriensä harjoittelua ja pelaamista kaukalon laidalla. Syksyllä 2010, Minnan ja Annen aloitteesta, perustettiin Tikka Ringetteen uusi ryhmä, jota aluksi kutsuttiin naisten ringettekouluksi. "Jojot" Anne ja Minna vastaavat ryhmän toiminnasta. Nyt ryhmän nimi on yksinkertaisesti vain Harrasteringette. Harrasteringette sai heti suuren suosion. Harjoitukset on kerran viikossa ja jäällä on parhaimmillaan yli 20 harrastajaa. Kaikki rohkeita naisia, jotka innostuivat lajista ja sen haasteista. Naisia, jotka hymyssä suin iloitsevat yhdessä tekemisestä ja onnistumisista: "Yes, sain syötön kiinni!", "Osaan jo jarruttaa!". Kohderyhmänä on yli 13 v. tytöt ja naiset, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin ringetteä harrastaneet. Tavoitteena on oppia ringeten perustaitoja, ylläpitää ja kohottaa fyysistä kuntoa ja pitää hauskaa kivassa porukassa. Tietyn taitotason saavutettuaan, harrastaja voi jatkaa harjoittelua seuran muissa joukkueissa esim. Lady-joukkueessa. Haluamme luoda ringetestä positiivisen kuvan ja rohkaista uusia harrastajia jäälle tyttöjen ja naisten oman vauhdikkaan lajin pariin. Shakers Ringeten Jouludisco Jotain uutta!

6 VG-62, Ringettekoulujen päätöstapahtuma Positiivinen ringetteteko, alueellisesti merkittävä siinä kategoriassa, joka toimii porttina tulla lajin pariin. Vieremän Pelihaukat Osa tytöistä kulkee viikoittain reeneihin jopa yli 100 km eikä Vieremällä ole edes jäähallia. Häviävät ottelut parhaillaan 30-0, mutta silti toiminta on hauskaa ja tytöt jaksavat harrastaa.

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry VUOSIKERTOMUS 2014

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry VUOSIKERTOMUS 2014 Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto ry VUOSIKERTOMUS 2014 Pääkirjoitus Sisältö: Markkinointiviestintä... 20 Uusi toimintamalli... 21 Organisaatio... 24 Hallinto... 24 Alueet... 24 Talous... 33 Toimisto...

Lisätiedot

Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu.

Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu. VUODEN 2010 UUTISIA C-SM Turnauskutsu 2010 05.01.2010 Espoon Leppävaarassa 26. - 28.3.2010 järjestettävän C-SM turnauksen turnauskutsu on julkaistu. Ringeten ja pesäpallon Suomen mestarit kohtaavat 08.01.2010

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013

Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 1 Hockey Club Nokia ry TOIMINTAKERTOMUS 2012-2013 2 SISÄLLYSLUETTELO: sivu 1. Seuran yhteiset jutut ja yleiset asiat jääkiekossa 3 2. Strategia, visio ja missio 5 3. Seuran urheilusaavutukset kaudella

Lisätiedot

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008

Kertomus yhdistyksen toiminnasta vuodelta 2008 Suomen Ringetteliitto ry Hämeentie 105 A, 00550 HELSINKI www.ringette.fi JOHDANTO Ringette syntyi tyttöjen ja naisten yhteiseksi jääpeliksi Kanadassa 45 vuotta sitten. Suomeen pelin toi Juhani Juuso Wahlsten

Lisätiedot

2013-2014 www.hcnokia.fi HC Nokian tärkein henkilö on pelaaja

2013-2014 www.hcnokia.fi HC Nokian tärkein henkilö on pelaaja 2013-2014 www.hcnokia.fi Suomen Jääkiekkoliiton tervehdys Käynnissä oleva kiekkokausi on äärimmäisen mielenkiintoinen, oman pikantin lisänsä kauteen tuovat Sotshin olympialaiset. Toivottavasti olympiahuuma

Lisätiedot

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012

KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2012 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU www.koips.fi Koips_KAUSIJULKAISU.indd 1 29.3. 13.00 2 Koips_KAUSIJULKAISU.indd 2 29.3. 13.00 Koivukylän Palloseura 1980 Uusi jalkapallokausi on alkanut, talvi on harjoiteltu

Lisätiedot

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1

JUHLAJULKAISU 1 9 5 8-2 0 0 8 1 JUHLAJULKAISU 1958-2008 1 Puheenjohtajan tervehdys Olen tätä kirjoittaessani ollut Fera ry:n puheenjohtajana vasta runsaan kuukauden, mutta toiminut seurassa muissa tehtävissä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lisätiedot

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010

Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus. toimintakertomus 2009-2010 Positiivisuus avoimuus Rohkeus aktiivisuus toimintakertomus 2009-2010 Panelian Raikkaan juhlatapahtumissa kävi kauden aikana monenlaisia vieraita JUHLAVIERAITA Juhlavuoden viettäminen käynnistyi jo syyskuussa

Lisätiedot

KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013. www.koips.fi

KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013. www.koips.fi KoiPS 2013 KOIVUKYLÄN PALLOSEURA KAUSIJULKAISU 2013 www.koips.fi SEURAN PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Koivukylän Palloseura 1980 2013 33 vuotta jalkapalloa Koivukylässä Kevät on tulossa ja odotukset ovat korkealla

Lisätiedot

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki

Turun Kisa-Veikot. Kisurien kautta maailmalle. Lehti 2014. Otso Virtanen. Veli-Matti Vittasmäki Turun Kisa-Veikot Urheilutalo Rientola, Pulmussuonkatu 86, 20360 Turku Turun Kisa-Veikot ry www.turunkisaveikot.fi Lehti 2014 teatteri, jääkiekko, rullakiekko, jalkapallo, futsal, sulkapallo, norsupallo,

Lisätiedot

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä Ringetteviikko Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä Tässä alla on valmiita ringetestä kertovia tekstejä, joita voit hyödyntää Ringetteviikon viestinnässä sellaisenaan tai itse niitä muokkaamalla

Lisätiedot

Kausijulkaisu 2012-2013

Kausijulkaisu 2012-2013 Kausijulkaisu 2012-2013 KIEKKO-VANTAA, ITÄ ry KIEKKO-VANTAAN JUNIORIT ry LÄTKÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA! TB BAUHAUS TAMMISTO Palvelemme ma-pe 10 20, la 10 17. Tsekkaa kauden parhaimmat pelivälineet ja kovimmat

Lisätiedot

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa

vjs sanomat Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa vjs sanomat 18. vsk Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa 2010 VJS VJS - 40-40 vuotta yhdessä ja tunteella

Lisätiedot

Tältä sivulta löytyvät ringetteen liittyvät uutiset laidasta laitaan vuodelta 2008.

Tältä sivulta löytyvät ringetteen liittyvät uutiset laidasta laitaan vuodelta 2008. Tältä sivulta löytyvät ringetteen liittyvät uutiset laidasta laitaan vuodelta 2008. 22.12.2008 Toimiston aukioloajat jouluna Ringetteliiton toimisto on auki joulun- ja vuodenvaihteen aikaan seuraavasti:

Lisätiedot

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ

HAUKIPUTAAN PALLO MAALISKUU 2013 VETTÄ JA LÄMPÖÄ VETTÄ JA LÄMPÖÄ Lähes jokainen maaperä sisältää valtavan määrän puhdasta vettä ja luonnollista lämpöä. Porakaivolla saadaan nämä molemmat ekologisesti ja tehokkaasti käyttöösi siellä missä niitä tarvitset.

Lisätiedot

Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6

Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6 KOOVEE Monen lajin mestari ILMOITUSLIITE 1/2012 KOOVEEN SALIBANDY VOIMISSAANLUE SIVUT 4 6 2 KOOVEE Monen lajin mestari 1/2012 KOOVEE Monen lajin mestari Julkaisija: Koovee ry Sarvijaakonkatu 32, 33540

Lisätiedot

WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004

WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004 WIHURI-PALKINTO HYVÄLLE SEURALLE 2004 2 Wihuri-palkinto 2004 Wihuri-palkinnot Hyville Seuroille Ensimmäiset Wihuri-palkinnot jaettiin viime vuonna. 10 000 euron suuruisen pääpalkinnon sai Aavasaksan Urheilijat

Lisätiedot

Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa

Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa VJS sanomat 19. vsk 2011 Vantaan Jalkapalloseura ry PL 40, 01601 Vantaa Puhelin (09) 507 4974 Toimiston käyntiosoite: ISS-stadion, Raappavuorentie 10, Vantaa B-juniorit SM-taistossa! 2005-syntyneet aloittavat

Lisätiedot

Säkylän Urheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012

Säkylän Urheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2011-2012 HYVÄT LUKIJAT Toukokuussa 2012 Jälleen on yksi seuran toimintavuosi saatu päätökseen ja toiminnanjohtajamme Anun johdolla pitäisi tulokset ja tapahtumat saada samoihin kansiin. Tällä kertaa en aio itse

Lisätiedot

SISÄLTÖ. 28 Hyvinkään senioritennikseen toiminta on monipuolista ja virkeää. Hyvinkää valovoimainen tähti Suomen tenniskartalla

SISÄLTÖ. 28 Hyvinkään senioritennikseen toiminta on monipuolista ja virkeää. Hyvinkää valovoimainen tähti Suomen tenniskartalla SISÄLTÖ 5 Hyvinkää valovoimainen tähti Suomen tenniskartalla 28 Hyvinkään senioritennikseen toiminta on monipuolista ja virkeää 6 Onnea virkeälle Hyvinkään Tennisseuralle 8 Menestystä, tappioita ja valmentamista

Lisätiedot

Kyselyyn vastanneet (n=40)

Kyselyyn vastanneet (n=40) SEURAKYSELY 2015 Kyselyyn vastanneet (n=40) 20 18 16 14 12 10 8 6 4 yksinluistelu vanhempi muodostelmaluistelu vanhempi luistelukoulu vanhempi yl + ml vanhempi yl + lk vanhempi luistelija yl vanhempi &

Lisätiedot

Tervetuloa HC Nokiaan HC NOKIA. Only for the Hockey! www.hcnokia.fi

Tervetuloa HC Nokiaan HC NOKIA. Only for the Hockey! www.hcnokia.fi HC NOKIA Only for the Hockey! 1 www.hcnokia.fi HC Nokia Me teemme no HC Nokia ry on jääkiekkoon erikoistunut kasvattajaseura, jossa pelaa tällä hetkellä yli 150 jääkiekkoliiton lisenssin omaavaa junioria

Lisätiedot

Kesän. Ilmoittautuminen on alkanut! Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu 2015

Kesän. Ilmoittautuminen on alkanut! Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu 2015 Palokan Riento 50 vuotta, juhlavuoden julkaisu Koti joka pitää sinut kunnossa Keskity sinä kodin kunnostamisen sijaan pitämään huolta itsestäsi: näissä uusissa, huolettomissa kodeissa myös ulkoilumaastot

Lisätiedot

Liikkeelle-lehti 1/2010

Liikkeelle-lehti 1/2010 Liikuntapalvelut Liikkeell 1/2010 TEEMANA TERVEYSLIIKUNTA Liikkeelle-lehti 1/2010 www.nurmijarvi.fi/liikunta Antiliikkujasta terveysliikkujaksi Nurmijärven liikuntalautakunnan jäsen Juha Juuso Kolehmainen

Lisätiedot

Lisää harrastajia ringetteseuraan

Lisää harrastajia ringetteseuraan Lisää harrastajia ringetteseuraan Koulutapahtuma Tule kokeilemaan ringetteä -tapahtuma Kaveripäivä Sisällysluettelo: 1. Yleistä 2. Ringeten koulutapahtuma 3. Tule kokeilemaan ringetteä -tapahtuma 4. Ringeten

Lisätiedot

Curling Suomen curlingväen puolueeton äänenkannattaja

Curling Suomen curlingväen puolueeton äänenkannattaja 2/2014 Curling Suomen curlingväen puolueeton äänenkannattaja SUOMEN CURLINGLEHTI 3 / 2014 Julkaisija : Suomen curlingliitto ry Osoite Kivivuorenkuja 4 a 3, 01620 Vantaa Päätoimittaja Daley Nevantaus Toimittajat

Lisätiedot

Urheilijan valttikortti!

Urheilijan valttikortti! Urheilijan valttikortti! HotSport -kortti on paras peli- tai kisakaveri urheilijan paras ystävä. Se kerää bonusta silloin, kun sinä pelaat tai treenaat. Se valvoo etujasi, kun sinä nukut Restel-hotellissa.

Lisätiedot

KERAVA KERAVAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELU

KERAVA KERAVAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELU KERAVA KERAVAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELU Liikunta- ja urheiluseurat esittäytyvät Keravalla on ilo liikkua! Tärkeä osa keravalaista liikunnan ja vapaa-ajan toiminnan palveluketjua on urheiluseuroissa ja

Lisätiedot

Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle.

Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle. Tasoryhmittelyn tarkennettu ohjeistus Palloliiton Nuorisotoimintalinjassa on laadittu ohjeet tasojoukkueiden ja tasoryhmien muodostamiselle. Tasojoukkue on melko kiinteä osaamis- ja aktiivisuustason mukaan

Lisätiedot

1. ESIPUHE. Vantaalla 1.6.2006 Jari Nurmi

1. ESIPUHE. Vantaalla 1.6.2006 Jari Nurmi 1 2 SISÄLLYS 1. ESIPUHE... 3 Puheenjohtaja Esa Niemen tervehdys... 4 2. SEURAN VAIHEITA... 5 Seuran perustaminen 1973-1976... 5 Seuratoiminnan käynnistyminen 1977-1981... 5 Nousu kilpajudon kansalliseen

Lisätiedot