Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto"

Transkriptio

1 Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Vuosikertomus 2014

2 Ringettejaosto Ringettejaoston jäsenet Ringettejaostonjäsenet koostuvat kunkin joukkueen valmentajasta ja joukkueenjohtajasta. Mikäli joukkueella on useampi valmentajia tai joukkueenjohtajia valitsee joukkue heistä edustajat jaoston johtokuntaan. Myös yli 18-vuotias pelaaja voi olla joukkueen edustaja ringettejaostossa. Jokaisen joukkueen kapteenilla on oikeus osallistua ja tulla kuulluksi ringettejaoston kokouksissa. Lisäksi ringettejaostoon valitaan vuosittain puheenjohtaja, varapuheenjohtaja / sihteeri ja rahastonhoitaja. Kevätkaudella 2014 ringetten johtokunnassa toimivat seuraavat jäsenet: Tiia Keskinen pj, Susan Tuominen varapj./sihteeri Anita Uusitalo nuorisovastaava/rahastonhoitaja Jari Hulkkonen Janne Keskinen Heikki Uusi-Kämppä Harri Nieminen Toiminta Ringettejaosto kokoontui vuonna kertaa. Lisäksi pidettiin tarpeenvaatiessa pikakokouksia puhelimitse ja sähköpostitse. Ringettejaostoa emoseuranjohtokunnassa edusti Tiia Keskinen. Maria Karhu toimii aluehallituksen nettisivuvastaavana. Koulutus järjestettiin toimitsijakoulutus Nokian kolmenkulman ABC:llä. Ringettejaoston tehtäviin kuuluu kauden aikana koko jaostoa ja sen joukkueita koskevien asioiden järjestelyt sekä seuran edustaminen Ringetteliittoon ja muihin seuroihin. Liikuntapaikkojen haku ja niistä neuvottelu sekä vuorojen jako jaoston joukkueille sekä joukkueiden toiminnallinen tukeminen. Jonna Satama osallistui kaudella Pelaajasta valmentajaksi valmentakoulutukseen.

3 Varainhankinta Johtokunnan tilin lisäksi jokaisella joukkueella on oma tili sekä budjetti. Joukkueiden kuluista pääosa muodostui jäämaksuista, pelimatkakuluista, tuomari- sekä turnauskuluista. Kulujen peittämiseksi on pelaajilta kerätty kausimaksua. Lisäksi joukkueet ovat tehneet talkoita, myyneet mainoksia peliasuihin sekä järjestäneet tapahtumia. Joukkueilla on lisäksi kioskivuoroja jäähallin kioskissa. Kioskia hallinnoi jääurheilun tuki ry ja kioskin tuotto jaetaan talkootyötä tekevien joukkueiden kesken tehdyn työmäärän suhteessa. Kilpailullinen menestys NoU-Ringetellä oli 4 edustajaa alle 17-vuotiaiden aluejoukkueessa, jossa pelaavat alueen parhaat ikäluokan juniorit NoU-ringetestä aluejoukkueessa olivat Elli Karhu, Elli Tähkänen, Lotta Paananen ja Vivian Mäenpää. Hanna Ovaska ja Miranda Uusi-Kämppä olivat mukana nuorten maajoukkueringissä. Nuorten maajoukkue kokoontui tammikuussa Tikkurilassa Tähdistötapahtumassa. Suorituspaikat Jäähallin lisäksi ringettejaosto on käyttänyt kuntosalia, pelikenttiä, jäähallia ja painisalia sekä ulkoharjoittelupaikkoja ympärivuotiseen oheisharjoitteluun. Joukkueet Luistelukoulu Kevät 2014 HC Nokian kanssa yhteinen Luistelukoulu jatkoi toimintaansa keväällä alkaen. Luistelukoulu kokoontui maanantaisin klo Nokian Jäähallissa. Luistelukoulukertoja keväällä oli 13 kpl ja pieniä tyttöjä ja poikia oli kevään aikana oppilaina yhteensä noin 70 kpl. Luisteluharjoituksia järjestettiin kolmessa eri tasoryhmässä samanaikaisesti. Luistelukouluohjaajina kevätkaudella toimivat NoU Ringeten tytöt C-joukkueesta:

4 Tuuli Aitola Lotta Paananen Elli Karhu Carolina Ritaranta Kaisa Laitinen Milla Mettiäinen Oona Keskinen Laura Kiviniemi Saara Erasvuo sekä vastaavina ohjaajina Kaisa Viren ja Tiia Moilanen Syksy 2014 Syyskauden Luistelukoulu aloitettiin syyskuussa uusien oppilaiden kanssa. Muutama keväällä koulua käynyt tyttö siirtyi Ringettekouluun ja vastaavasti muutama pojista HC:n kiekkokouluun. Syyskaudella harjoituskertoja oli 13 kpl ja osallistujia noin 80 kpl. Syyskauden ohjaajat: Kaisa Viren ja Tiia Moilanen / Vastaavat ohjaajat Tuuli Aitola Oona Keskinen Lotta Paananen Vilma Valkamo Laura Kiviniemi Elli Karhu Saara Erasvuo Carolina Ritaranta Ringettekoulu Kevät 2014 Ringettekoulu aloitti kevätkauden ja se jatkui huhtikuulle asti. Koulua jatkoivat jo syksyllä aloittaneet 9 tyttöä ja mukaan ensimmäiselle kerralle kutsuttiin mukaan syksyllä Luistelukoulua käyneitä pikkutyttöjä. Ringettekoulu järjestettiin maanantaisin klo Nokian jäähallilla. Ohjaajina toimivat kevätkaudella Edustusjoukkueen Hanna Ovaska ja Miranda Uusi-Kämppä. Kevään aikana kouluun liittyi vielä 6 tyttöä ja Ringettekoulun oppilasmäärä oli kauden lopussa 15 tyttöä. Koulun tavoitteena oli opettaa Ringettekoululaisille perustaidot luistelussa sekä ringeten pelaamisessa ja tavoite saavutettiin. Kevään Ringettekoululaiset osallistuivat Nokialla järjestettyyn Häme-Pohjanmaa alueen Ringettekoulutapahtumaan, missä kaikki koululaiset saivat mitalit kaulaansa. Ringettekoululaisten vanhemmat olivat aktiivisesti mukana tapahtuman järjestelyissä Koulun päättäjäiset järjestettiin huhtikuussa Nokian Urheilijoiden majalla.

5 Syksy 2014 Lokakuussa aloitettiin uusi kausi ja koulussa jatkoi keväältä 3 tyttöä ja ryhmään liittyi syksyn aikana vielä 3 tyttöä. Suurin osa kevään koululaisista siirtyi F-joukkueeseen. Harjoituskertoja oli 12 kpl ja syksyn ohjaajina toimivat Tuuli Aitola ja Miranda Uusi-Kämppä. Ringettekoulu harjoitteli maanantaisin klo Nokian jäähallilla. Syyskauden aikana harjoiteltiin luistelua ja ringeten pelaamista sekä leikittiin erilaisia leikkejä jäällä. Näin valmistaudutaan seuraavan kevään Ringettekoulutapahtumaan ja tyttöjen siirtymiseen F-joukkueeseen. F-joukkue Kevätkausi 2014 Keväällä 2014 joukkueessa pelasi 18 tyttöä. Harjoituksia oli n. 2 kertaa viikossa sekä sekä lisäksi salitreenejä painisalilla. harjoituksissa pääpaino oli luistelun harjoittelussa ja mailan käsittelyssä. Myös pelistrategiaa harjoiteltiin F-joukkueen toimihenkilöt kaudella 2014 valmentaja: Harri Nieminen Joukkueenjohtaja: Toni Vihervä Huoltajat Heli Parkkila ja Sonja Hautakoski. Rahastonhoitaja Heidi Mikola. Syyskausi 2014 Kausi aloitettiin syyskuussa. F-joukkue aloitti kokonaan uudella kokoonpanolla, kun aikaisempien kausien F-juniorit siirtyivät E-junioreihin. Joukkueen koko on ollut syyskauden ajan 8-9 pelaajaa, ikäjakauman ollessa syntyneitä

6 Joukkue pelaa HÄ-Po alueen turnausmuotoista sarjaa osallistuen syksyn aikana 4 turnaukseen, joista yksi on oma turnaus Nokialla. Jääharjoituksia on ollut keskimäärin 1 kerta viikossa, lisänä joitakin lisävuoroja. Toimihenkilöt: Valmentajat: Harri Nieminen, Elli Karhu, Lotta Paananen Joukkueenjohtaja: Sami Siuruainen Huoltajat: Jukka Korkeamäki Rahastonhoitaja: Hanna Paunila E-joukkue Kevät 2014 Kevätkaudella E-joukkue pelasi jäljellä olevat seitsemän ottelua Häme-Pohjanmaan aluesarjasta. Harjoituksia järjestettiin kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Useimmiten pari kertaa oltiin hallijäilla ja välillä säiden salliessa uskaltauduttiin myös ulkojäille.

7 Kevätkaudella joukkue lähti vielä kahteen turnaukseenkin aluesarjapelien lisäksi. Maaliskuussa E-joukkue kävi Laitilan Jyskeen kevätturnauksessa ja huhtikuussa suuntana oli Lahti. Lahden turnauksen loistavaan kakkossijaan oli hyvä päättää kausi ringeten osalta. Kauden päätösjuhlat järjestettiin Koskenmäen nuorisotilalla. Seitsemän tytöistä siirtyi seuraavalle kaudelle D-joukkueeseen ja kahdeksan jatkoi E-joukkueessa. Joukkueen päävalmentaja oli J-P Mikola. Apuvalmentajina toimivat Kaisa Viren ja Lotta Halttunen. Maalivahtivalmentajana oli Camilla Kortesniemi.

8 Joukkueenjohtajana toimi Katjuska Miettinen. Huoltajina olivat Heli Parkkila ja Markku Miettinen. Rahastonhoitajana toimi Heidi Mikola. Syyskausi 2014 Syyskauteen valmistautuminen aloitettiin keväällä 2014 yleisurheilua, lihaskuntoa ja kestävyyttä harjoittamalla. F-joukkueesta siirtyi 12 tyttöä ja Ylöjärveltä yksi tyttö E- joukkueeseen. Kaudella joukkueessa pelasi 21 tyttöä. Harjoituksia oli 2-3 kertaa viikossa sekä muutaman kerran Alhoniityn koulun liikuntasalissa. Harjoituksissa pääpaino oli luistelun harjoittelussa ja mailan käsittelyssä. Myös pelistrategiaa harjoiteltiin. Häme- Pohjanmaa-sarjaan ilmoittauduttiin NoU Valkoinen ja NoU Sininen-joukkueilla. Syyskuussa osallistuttiin kahdella joukkueella Rauman Lukon järjestämään turnaukseen, sijoituksena turnausvoitto ja neljäs sija. Sarjapelit alkoivat lokakuussa. Sarjapeleihin muodostettiin kaksi tasavahvaa joukkuetta. Joulukuussa osallistuimme kahdella joukkueella Espoon Itsenäisyyspäivän-turnaukseen: enemmän pelanneet ja vähemmän pelanneet. Sijoituksena 4.sija enemmän pelanneiden sarjasta ja 7.sija vähemmän pelanneiden sarjasta Maalivahtiharjoituksia pidettiin mahdollisuuksien mukaan valmentajina vanhempien ikäryhmien maalivahti Camilla Kortesniemi E-joukkueen toimihenkilöt kaudella Valmentajat: Harri Nieminen, J-P Mikola, Jukka Koskinen, Emmi Merelä ja Kaisa Viren. Huoltajat Heli Parkkila, Eeva-Leena Känsäkoski, Tuija Toiminen ja Sonja Hautakoski. Rahastonhoitajana Kati Parviainen

9 D-joukkue Kevätkausi 2014 D-joukkue jatkoi aloittamaansa Hä-Po -sarjan loppuun kevään aikana. Treenaamaan pyrittiin 2-3 krt/viikossa, joiden yhteydessä pidettiin oheiset. Oheisharjoitusten tavoitteena oli kehittää koordinaatiokykyä sekä nopeutta, missä onnistuttiinkin jokaisen tytön kohdalla tällä kaudella. Loppukeväästä joukkue osallistui Vianor -turnaukseen Järvenpäässä. Kovatasoisesta turnauksesta jäi hyvä mieli, kun päätösottelu käännettiin rangaistuslaukauskilpailulla voitoksi. Muutoin turnaus antoi tytöille kovasti kokemusta hyvistä vastustajista. Samalla vietimme päättäjäisiä Sokos hotelli Flamingossa nauttien joukkuehengestä, ruuasta ja uimisesta. Uusi D-joukkue kasattiin huhtikuun aikana. Syyskausi 2014 Kausi päästiin aloittamaan elokuussa oheis- ja jääharjoituksilla. Joukkueen vahvuus oli 9+ maalivahti. Pelattiin muutama harjoituspeli kotihallissa ja vieraana muualla. Joukkue valitsi kapteenin ja varakapteenit sekä luotiin joukkueen yhteiset pelisäännöt. Harjoituksia oli 2-3 kertaa viikossa sisältäen oheiset. Kauden alussa lähdettiin heti turnausreissulle Eurajoelle, pieni joukkueemme sai apuvoimia E-joukkueesta. Lokakuussa lähdimme ensimmäiseen sarjapeliin Häme-Pohjanmaan D-juniorisarjaan Tampereelle. Kauden pisin pelireissu tehtiin Kangasniemelle Kapa51:n kotihalliin. Syksyn pelit olivat täynnä onnistumisia ja muutamia mielen murtumia. Varmoin askelin ja liukkain luistimin kuitenkin aina lähdettiin uusiin koitoksiin. Valmennuksessa toimivat: vastuuvalmentaja Tina Uusitalo ja valmentaja Kimmo Halmela. Syksyn aikana saimme maalivahtivalmentajaksi Eveliina Kamppurin. Huoltajana toimi Katjuska Miettinen, rahoistamme huolehti Elisa Viita ja joukkuetta johti Sari Ijäs.

10 C-JOUKKUE Kevätkausi 2014 Kevätkauden 2014 aluksi C-joukkue pääsi Keski-Suomen lohkon viidentenä joukkueena uusintaotteluun aluesarjan Etelä-Suomen lohkon viidettä joukkuetta Shakersia vastaan. Tämän uusintaottelun joukkue upeasti voitti ja näin kevätkausi jatkui ylemmässä SKY jatkolohkossa. Jatkolohko oli tasollisesti kova ja saavutimme siinä 12 ottelussa ainoastaan yhden tasapelin muiden otteluiden päätyttyä tappioon. Näin jäimme jatkolohkon peränpitäjiksi. C SM-turnaus pelattiin keväällä Raumalla. Siellä joukkue joutui loukkaantumisten ja sairastelujen kolhimaksi ja jäi turnauksen viimeiseksi. Joukkue harjoitteli kevätkaudella 3 kertaa viikossa jäällä pääosin tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Joukkueen valmentajina kevätkaudella 2014 toimivat Janne Keskinen, Pasi Rajala ja Kari Erasvuo. Joukkueenjohtajana toimi Jari Leikko, Huoltajina toimivat Meri Salonoja ja Satu Touronen-Paimensalo. Raha-asiat hoiti Marjo Mettiäinen. Joukkueessa pelasi 16 tyttöä. Syyskausi 2014 Syyskauden harjoittelu jäähallissa aloitettiin elokuussa jäiden tultua. Joukkueen vahvuus kauden alkaessa oli 15 pelaajaa. Koko syyskauden vahvuus joukkueessa pysyi samana. Joukkue harjoitteli hyvällä motivaatiolla ja joukkuehenki oli hyvä. Syyskaudella jääharjoituksia on ollut 2-3 kertaa viikossa. Joukkue pelasi syyskaudella 2014 C:n aluesarjaa Keski-Suomen alkulohkossa, jossa oli 6 joukkuetta. Pisimmät pelimatkat suuntautuivat Lapinlahdelle ja Pieksämäelle. Sijoitus Keski-Suomen lohkossa oli kuudes ja näin kevätkauden pelit jatkuvat alemmassa SUNlohkossa. Vuoden vaihteessa lähes koko joukkue kolmella VaPS Ringeten pelaajalla vahvistettuna matkusti turnausmatkalle Ruotsiin. Matka oli huikea menestys pelillisesti, mutta kotiin tuomisina oli hopeapokaalin lisäksi myös rutkasti kokemuksia ja elämyksiä. Joukkueen valmentajina syyskaudella 2014 toimivat Pasi Rajala ja Kari Erasvuo, joukkueenjohtajina Katja Ikonen ja Jouni Mettiäinen, huoltajina Meri Salonoja, Satu Touronen-Paimensalo ja Hanna Granlund sekä rahastonhoitajana Marjo Mettiäinen. Joukkueen pelaajien vanhemmat ovat olleet aktiivisesti toiminnassa mukana tukien joukkueen toimintaa toimitsijatehtävissä kiitettävän oma-aloitteisesti.

11 B-joukkue Kevät 2014 Joukkue jatkoi keväällä BSM Ykkössarjan pelejä. Valmennuksesta vastasivat kevään aikana Timo Virtanen ja Kaisa Viren. Rahastonhoitajana jatkoi Pirjo Heleä ja huollosta vastasivat Pia Kaunisto ja Minna Lammi. Joukkkueenjohtajina jatkoivat Kirsi Holmqvist ja Maria Karhu.Harjoittelua jatkettiin syksyn tapaan 2-3 kertaa viikossa. Pelejä kertyi kevään aikana 12 ja sijoitus Ykkössarjassa oli 5. Syksy 2014 Syyskauden harjoittelu Nokian jäähallissa aloitettiin jäiden tultua. Joukkueen vahvuus kauden alkaessa oli 17 pelaajaa, joista kaksi maalivahtia. Koko syyskauden vahvuus joukkueessa pysyi samana. Joukkue harjoitteli hyvällä motivaatiolla ja joukkuehenki oli hyvä. Osallistuminen joukkueen tapahtumiin oli hyvä ja pelaajat olivat innolla mukana. Syyskaudella jääharjoituksia pidettiin n 3 kertaa viikossa. Pelit: Ennen varsinaisia sarjapelejä joukkue osallistui Tuusulassa pidettyyn REEBOK SEPTEMBER CHALLENGE turnaukseen. Joukkue sijoittui 8 joukkueen turnauksessa kuudenneksi. Turnauksen jälkeen joukkue aloitti pelaamaan Ringetteliiton alaista B-junioreiden SMsarjaa uudistuneen sarjamuodon mukaan kahdessa lohkossa A ja B. Joukkue pelasi A lohkossa, josta karsiutui pelaamaan B nuorten ykkössarjaa keväälle Ykkössarjassa pelaa 6kuusi B -joukkuetta.

12 SM-sarja joukkue Kevät 2014 Ensimmäinen kausi naisten pääsarjassa oli totuttelemista koviin peleihin ja nopeaan pelitempoon. Kevätkauden alettua oli käytännössä selvää, että Nokia taisteli Blue Ringsin ja Hyvinkään kanssa sijoista ja tavoitteena oli suora säilyminen sm--sarjassa. Naantalin VG-62 olii jo käytännössä toinen karsija. Viimeisessä ottelussa Blue Rings kaatui maalilla ja näin varmistui joukkueelle 5. tila sarjassa tuusulalaisten jouduttua karsintaan. Tulosta voidaan pitää hyvänä nuorelle nousijajoukkueelle. Joukkue pelasi seuraavassa kokoonpanossa: kokoonpanossa: Camilla Kortesniemi mv, Kirsi Pesonen mv, Milja Kivinen, Heidi Mattila, Lotta Halttunen, Pauliina Bragge, Aune Väisänen, Miranda Uusi-Kämppä, Kämppä, Roosa Salonen, Anniina Ahvenjärvi A, Tina Uusitalo, Milla Pihlajamäki, Kaisa Viren C, Hanna Ovaska, Emmi Emmi Merelä, Kaisa Hurske A ja Elina Kauranen. Valmennuksesta vastasi Jonna Satama. Joukkueenjohtajina toimivat Matti Ovaska ja Heikki Uusi-Kämppä, Kämppä, huoltajina Niina Salonen ja Leena Bragge. Taloudesta piti huolta

13 Ilkka Kivinen. Vuoden vaihteessa pelatuissa ringeten mm-kisoissa Nokialta olivat mukana Suomen nuorten U-19-joukkueessa Hanna Ovaska, Roosa Salonen ja Miranda Uusi-Kämppä. He voittivat mm-kultaa ja Roosa Salonen valittiin joukkueen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Syksy 2014 Uuteen kauteen valmistautuminen alkoi toukokuussa. Heinäkuussa pidettiin vanhan käytännön mukaan tauko yhteisistä harjoituksista. Elokuussa alkoivat jääharjoitukset. Ennen Nokian hallin avautumista jäitä oli Ylöjärvellä ja Forssassa pidettiin viikonloppuleiri. Ennen sarjakauden alkua Fops-ringette järjesti seuran 30-vuotisjuhlan kunniaksi näytösottelun, jossa vastakkain olivat NoU ja RNK Raisiosta. Kummassakin joukkueessa pelaa Fopsin kasvatteja. Toiseen sarjakauteen Nokia lähti selkeänä tavoitteena pelata mitalipeleissä. Sarja supistui vain kuusijoukkueiseksi, kun mestari Lapinlahti ei hakenut sarjapaikkaa ollenkaan ja myös Hyvinkää luopui sarjasta aivan loppumetreillä. Sarjasta odotettiin toisaalta tasaisempaa moneen vuoteen, miltei jokaisen joukkueen voitiin katsoa vahvistuneen edelliskaudesta. Edelliskauteen verrattuna noin kolmasosa pelaajista vaihtui. Mukaan tulivat farmisopimuksella Tikkakosken Tikasta Sonja Hyökyvaara ja Miitta Riekki, UJK:sta Heidi Konttori ja Lapinlahdelta moninkertaiset maailman- ja suomenmestarit Anne Pohjola ja Marjukka Virta. Joukkueessa jatkoivat Camilla Kortesniemi mv, Heidi Mattila, Miranda Uusi-Kämppä, Roosa Salonen, Anniina Ahvenjärvi A, Milla Pihlajamäki, Kaisa Viren C, Hanna Ovaska, Emmi Merelä, Kaisa Hurske A ja Elina Kauranen. NoU:n B-sm:stä joukkueeseen nousi Jenna Haarala ja C-ikäinen maalivahti Oona Keskinen sai peliluvan sm-sarjaan. Valmentajana jatkoi Jonna Satama, huoltajina toimivat Niina Salonen ja Lotta Halttunen ja taloudenhoitajana Aune Väisänen. Joukkuetta johtivat Matti Ovaska ja Heikki Uusi- Kämppä. Sarjan tullessa joulutauolle kärkikolmikkona olivat RNK, NoU ja LuKi-82. Ennakoidusti paljon oli tasaisia pelejä ja voitot menivät monesti ristiin, mutta kuitenkin VG-62 oli jäämässä selvästi muiden kelkasta. NoU:n pelaajista Virta ja Pohjola pelasivat vain osan peleistä, koska he pelasivat myös jääkiekkoa naisten Suomi-sarjassa. Nokian pelaajista maajoukkueleirille saivat kutsun Camilla Kortesniemi, Roosa Salonen, Anniina Ahvenjärvi, Anne Pohjola, Marjukka Virta ja Kaisa Viren sekä nuorten maajoukkueeseen Miranda Uusi-Kämppä ja Hanna Ovaska.

14 Yli 15-vuotiaiden harrastejoukkue, Lady-joukkue Kevät 2014 Kausi käynnistyi heti tammikuussa harjoitusten ja pelien tiimoilla. Tammikuussa pelattiin tiiviissä aikataulussa 3 sarjapeliä, ensin tiukka vääntö Helsinkiä vastaan, joka päättyi riemukkaasti NoU Leidien voittoon 4-2. Tuusulasta leidit taistelivat hienon kotivoiton ja Hyvinkäältä käytiin hakemassa pisteet Nokialle. Helmikuussa pelattiin 1 sarjapeli ja käytiin ahkerasti harjoituksissa, maaliskuussa vielä kauden loppuhuipentumana pelattiin 3 sarjapeliä pois. Sarjapelien jälkeen tarkistettiin tilanne sarjataulukosta ja iloksemme huomasimme, että sarjan kärjessä komeili NoU Leidit. Hieno ja vauhdikas kausi takana Etelä-Suomen sarjassa.

15 Harjoitukset jatkuivat huhtikuulle saakka ja viimeisten harjoitusten jälkeen Leidit pääsivät ansaitulle kesälomalle. Tästä on hyvä jatkaa taas ensi kaudelle! Syksy 2014 Ladyt lähtivät jälleen innokkaasti uuteen kauteen heti kesän jälkeen. Joukkueeseen ilmoittautui 19 reipasta leidiä, mukana myös muutama uusi pelaaja. Valmentajana jatkaa Sanna Kuusisto ja joukkuejohtajana toimii Pia Kauppi. Rahastonhoitajana toimii Niina Salonen. Harjoitukset kaudella 2014 pidettiin perjantai-iltaisin Nokian jäähallissa. Muutaman kerran lady-joukkue on harjoitellut puolikkaalla jäällä joko B- tai C-joukkueen kanssa ja tämä on ollut leideille hyödyllistä vaihtelua, koska harjoitusvuoron jälkeen on yleensä pelattu harjoituspeliä B- ja C joukkueiden kanssa. Viime kauden Etelä-Suomen sarjan kärkisijaa lähdettiin jälleen jahtaamaan todenteolla Kausi 2015 on sarjapelien osalta käynnistynyt hienosti. Pelimatkat olemme saaneet hyvin kimppakyydeillä järjestettyä ja kotipelejä on ollut mukavasti yleisöä katsomassa. Joukkueemme on osoittanut erinomaista yhteenkuuluvuuden, yhdessä pelaamisen ja todellisen ladypelaamisen esimerkkiä tällä kuluvalla kaudella. On ollut hienoa toimia joukkuejohtajana näin upeassa joukkueessa.

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Toimintasuunnitelma 2015 Ringettejaosto Jaosto Uusi ringettejaosto nimetään helmi-maaliskuussa jaostonvuosikokouksessa. Vanha jaosto jatkaa toimintaansa kauden loppuun.

Lisätiedot

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Vuosikertomus 2012 Ringettejaosto Ringettejaoston jäsenet Ringettejaostonjäsenet koostuvat kunkin joukkueen valmentajasta ja joukkueenjohtajasta. Mikäli joukkueella

Lisätiedot

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto

Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Nokian Urheilijat ry Ringettejaosto Vuosikertomus 2017 Ringettejaosto Ringettejaoston jäsenet Ringettejaostonjäsenet koostuvat kunkin joukkueen valmentajasta ja joukkueenjohtajasta. Mikäli joukkueella

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013

Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 Itä-Suomen VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Seuratoiminta 3 2. 3 PAINOPISTEET AIKUISTEN LIIKUNNAN TOIMIALALLA 4 1. 4 2. Seuratoiminta

Lisätiedot

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy

KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy KAUSIJULKAISU 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00 Pojat salibandy JOUKKUE 2011-2012 Ylöjärven Pallo -00Pojat salibandy YHTEISTYÖKUMPPANI Tutustu lisää klikkaamalla logoa! KAUSIKATSAUS 2011-2012 Uutta pelikautta

Lisätiedot

Hyvinkää Ringettessä oli jäseniä 266, joista pelaajia 202. Seuramme oli Suomen suurin ringetteseura kuluneella kaudella.

Hyvinkää Ringettessä oli jäseniä 266, joista pelaajia 202. Seuramme oli Suomen suurin ringetteseura kuluneella kaudella. Hyvinkää Ringette ry Toimintakertomus kaudelta 2013-2014 1. SEURAN TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää ja järjestää ringettetoimintaa tytöille Etelä-Suomen alueella sekä naisille valtakunnallisella tasolla.

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2011 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2011 Kausi 2018-2019 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi

Turun Ringette ry Läntinen Pitkäkatu 22 b 29 Seuran y-tunnus 14543583 20100 Turku www.turunringette.fi 1(5) Kausi: Joukkue: 1. Joukkueen toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Varajoukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja: Valmentaja: Vastuuhuoltaja: Huoltaja: Rahastonhoitaja Suku- ja etunimi Valmentajakoulutus

Lisätiedot

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1990-1991. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1990-1991. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais Kausi 1988-1989 kausi 1898-1990 kausi 1990-1991 Erkki Valavuo, Laitilan Jyske Satu Himberg, VG-62 Satu himberg, VG-62 kausi 1991-1992 Petra Vaarakallio, Ringette Walapais VG-62 Naantali Satu Himberg, VG-62

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015

KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON KILPAILUSÄÄNNÖT 2014-2015 MUUTOKSET 4.3. Pelaajasiirtojen aikarajat Pelaajasiirtoja voidaan kausittain tehdä B-G juniori-ikäisissä seuraavina aikoina: 1.5. 30.6. vapaa siirtoaika

Lisätiedot

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011

Tervarit-j Juventus 04. Vanhempain palaveri 3.11.2011 Tervarit-j Juventus 04 Vanhempain palaveri 3.11.2011 Asialista Mennyt kausi Yhteenveto kuluneesta kaudesta Tulevan kauden suunnitelmat Harjoittelu Päätapahtumat Varustehankinnat Budjetti, varainkeruu Keskustelua,

Lisätiedot

ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI

ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI ALUEIDEN ESITYKSET VUODEN PALKITTAVIKSI Vuoden Ringettehenkilö Vuoden Ringetteseura Vuoden Ringettekoulu Vuoden Ringettemedia Action*Fun*Sport kiertopalkinto VUODEN RINGETTEHENKILÖ Erkki Kekkonen ja Anssi

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017

C-pojat, aluesarja 2017 C-pojat, aluesarja 2017 Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven Pallo. ke

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2012 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2012 Kausi 2019-2020 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja

Hyvinkää Ringette. Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu Hoitaa Aika Sarjamaksut maksuun Edu+B+C-joukkueet 1. Pj + Rahastonhoitaja Kesäkuu erä Sarjaan ilmoittautuminen 9.6. Etelä-Suomen (E- S) E (enemmän ja vähemmän pelanneet), E-S D Pj 9.6.2017 mennessä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Oulunsalo Pesäpallojaosto 28.11.2006 TOIMINTASUUNNITELMA 2007 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat EKS 2010 EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous 14.12.2016 Laaksolahden neuvottelutilat KOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015

MuurY P07 Futis. Vanhempainkokous 8.4. 2015 MuurY P07 Futis Vanhempainkokous 8.4. 2015 Agenda Urheilun säännöt Joukkueentoimihenkilöt Harjoitukset ja pelit Budjetti Urheilun Pelisäännöt kaudelle 2015 MuurY P07 Futis joukkueen säännöt Nämä säännöt

Lisätiedot

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA

TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA TYTTÖJEN ALUESARJAT KAUDELLA 2012-2013 Sarjojen pelaamisaikataulu toteutetaan siten, että C-tytöt pelaavat pääsääntöisesti parittomilla viikoilla huomioiden D-tyttöjen turnaukset, jotka pelataan parillisilla

Lisätiedot

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET VASTUUVALMENTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 VASTUUVALMENTAJALLE! Kiitokset päätöksestä osallistua yhtenä tärkeänä osana joukkuetoimintaan. Kädessäsi on vastuuvalmentajan toimenkuva tässä seurassa.

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013

Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013 Alue Etelä-Suomi VUOSIKERTOMUS 2013 SISÄLLYSLUETTELO VUOSI 2013 PÄHKINÄNKUORESSA 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Ringettekoulujen toiminnan tukeminen 3 2. Aluesarjojen kehittäminen 4 PAINOPISTEET

Lisätiedot

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A

KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A KJT HAUKAT RY Jääurheiluseura Haukat Ry Shakers Juniorit Ry Tuusulan Juniorikiekko Ry TuusKiekko Ry C2 A Pelaajien pelaajaoikeudet ja seurojen sarjapaikat siirretään tälle yhdistykselle D1-vaiheen jälkeen.

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

VALEPA ESITTELYKALVOT

VALEPA ESITTELYKALVOT VALEPA ESITTELYKALVOT 26.1.2019 KOLME VÄITETTÄ Junioritoiminta on tärkeintä Liiga on tärkein Naisten joukkue on tärkein MUUTOSVALMIUS Pitkä historia, Vammalan Kisa -> VaLepa Asiat muuttuu nopeasti Tärkeää

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 31.3 2.4.2017 C2 AAA alempi Jatkosarja C2 AAA alemman jatkosarjan Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4.2017. Turnaukseen C2 AAA alemman jatkosarjojen

Lisätiedot

FC Reipas P04 vanhempainilta

FC Reipas P04 vanhempainilta FC Reipas P04 vanhempainilta 27.11.2015 JYRI HEINONEN, MIKA KOLAMO, KATI LUOKKALA JA MARKO MÄLKIÄ Esityslista Kauden 2015 palautteen yhteenveto Toimintasuunnitelma 2016 Varainkäyttöarvio (joukkuemaksu)

Lisätiedot

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1993-1994. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais

Kausi 1988-1989 Pistepörssin voittaja. kausi 1898-1990. kausi 1993-1994. kausi 1991-1992 Pistepörssin voittaja Petra Vaarakallio, Ringette Walapais Kausi 1988-1989 kausi 1898-1990 kausi 1990-1991 Erkki Valavuo, Laitilan Jyske Satu Himberg, VG-62 Satu himberg, VG-62 kausi 1991-1992 Petra Vaarakallio, Ringette Walapais VG-62 Naantali Satu Himberg, VG-62

Lisätiedot

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS

JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi STEELERS JOUKKUEEN VUOSIKELLO Seuran toimintakausi 1.6. 31.5. KESÄKUU Uusi toimintakausi alkaa Edellisen kauden tilinpäätös tulee suoraan Netvisorista, edellisen kauden laskutus tulee olla kunnossa 31.5. mennessä.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004

SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 26.3.2004 SEURATIEDOTE MAALISKUU/2004 PELISSÄ ELÄMÄ TAPAHTUMA 3.-4.4. VANTAALLA! KEVÄTKOKOUS 18.4. KUTSU, ESITYSLISTA JA VALTAKIRJA PELISÄÄNTÖPALAUTE Varaa aikaa ihmisille, jotka ovat Sinulle tärkeitä

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille- Ilves, ringette Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Ilves, ringette 1. Joukkue, jossa lapsi on mukana 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Ringettekoulu Fjuniorit Ejuniorit Djuniorit Cnuoret Bnuoret 2. Vastaaja

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

INFO G-E junioreiden vanhemmille

INFO G-E junioreiden vanhemmille INFO G-E junioreiden vanhemmille 9.1.2017 https://www.youtube.com/watch?v=lsarn2t4ifo Junioritiimin toiminnan päämääriksi asetettiin: Seuran sisäisen ja ulkoisen yhtenäisyyden vahvistaminen sekä viestinnän

Lisätiedot

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN

JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN JUNIOREIDEN KARSINTASARJAT VALTAKUNNALLISIIN SARJOIHIN B-nuorten alueellinen Mestiksen karsintasarja (36 joukkuetta, 6 lohkoa) Etelän kiintiö on kahdeksan (8) joukkuetta mikäli joukkueita ilmoittautuu

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2014

Tikkakosken Tikka ry 2014 Päivitetty 26.11.2014 RINGETEN D-JOUKKUE KAUDELLA 2014 2015 Vastuuhenkilöt Tikkakosken Tikan E-ringettejoukkueen toiminta on suunnattu liikunnasta, ringetestä ja jääjoukkuepeleistä kiinnostuneille vuonna

Lisätiedot

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017

OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 OLS BELGIA 10 Kausisuunnitelma 2017 JOUKKUEEN PELAAJAT (MAX 20) Aarni Aleksi * Anssi Atte Hugo Jaakko * Jeri * Jerry * Jesperi * Niko Noa Samuel Severi * Sisu Tomas Valtteri Waltteri Valmentajat Tatu Ruotsalainen

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty

SBS MASKU Seurakäsikirja versio 1.2 Hyväksytty SBS MASKU versio 1.2 Hyväksytty 6.8.2015 1 1. Seura 1.1. Seuran toiminta-ajatus SBS Masku on salibandyyn keskittynyt erikoisseura, jonka pääpaino on junioritoiminnassa. Seura pyrkii asettamaan vähintään

Lisätiedot

JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2013-2014 JOUKKUEENJOHTAJALLE! Kiitokset sinulle, että olet lupautunut hienoon ja tärkeän tehtävään joukkueen toimimisen kannalta. Alla on joukkuejohtajan tehtävän

Lisätiedot

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi

PROJEKTI Polku pelikenttien parhaiksi LEHMO BALLS -96 RY Hirviseläntie 12 80780 KONTIONIEMI Puh: 0440-559 696 E-mail: markus.holopainen@leba96.fi www.leba96.fi PROJEKTI 2011-2014 Polku pelikenttien parhaiksi Projektin taustat Johtokunta on

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013

Koivukylän Palloseura ry. P02 Ikäluokan. Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Koivukylän Palloseura ry P02 Ikäluokan Toimintasuunnitelma kaudella 2013 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2012 31.10.2013. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtajat :Sanna Heikurinen, Terhi Perkiö

Lisätiedot

Ruha Wolley Legendaarinen seura

Ruha Wolley Legendaarinen seura - 1 - - 2 - Ruha Wolley Legendaarinen seura Käsissäsi on juuri ilmestynyt Ruha Wolleyn kausijulkaisu. Tämän julkaisun avulla tehdään joka vuosi eteläpohjalaista lentopallohistoriaa, sillä ilman teitä tukijoita

Lisätiedot

PELIKAANIT F-JUNIORIT 2015 2016

PELIKAANIT F-JUNIORIT 2015 2016 PELIKAANIT F-JUNIORIT 2015 2016 HARJOITUSRUNKO o Maanantai: Kiekonhallinta kiekon käsittely, kiekon kuljettaminen ja harhauttaminen o Tiistai: Taitojäät - pääpaino luistelussa o Keskiviikko: Pääpaino pelaamisessa

Lisätiedot

C2-D2 Final Four-turnaukset

C2-D2 Final Four-turnaukset C2-D2 Final Four-turnaukset 1.4 3.4.2016 C2 AA Lohko 1 C2 AA Lohko 1 Final Four-turnaus pelataan Malmin Jäähallissa Helsingissä 1.4 3.4.2016. Turnaukseen C2 AA Lohko 1 neljä parasta joukkuetta Välierät

Lisätiedot

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014

Jokelan Kisa. B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 Jokelan Kisa B-pojat (97/98) Kausi 2014 1.11.2013 31.10.2014 20.10.2013 Kausi 2014 AIHE: JoKi B- Pojat infotilaisuus AIKA: 24.10.2013, Kello 19.00 PAIKKA: Kisan Maja ( Ridasjärventie 137, 05400 JOKELA)

Lisätiedot

Joukkueen Kausikalenteri Vuosikello. Juniori-SaPKo ry

Joukkueen Kausikalenteri Vuosikello. Juniori-SaPKo ry Joukkueen Kausikalenteri Vuosikello Juniori-SaPKo ry Erilaisia kalenterimalleja Kello (vuosi) Aikajana Kalenteripohja Taulukko Muistio Mitä tapahtuu ja milloin? Määräajat Kannattaa laatia/merkitä ennakkoon

Lisätiedot

4. Aluehallituksen tehtävät Mika Passila valittiin turnausvastaavaksi. Muut tehtävät säilyvät ennallaan. Varapuheenjohtajana jatkaa Keijo Neffling.

4. Aluehallituksen tehtävät Mika Passila valittiin turnausvastaavaksi. Muut tehtävät säilyvät ennallaan. Varapuheenjohtajana jatkaa Keijo Neffling. Ringetteliiton Etelä Suomen alue Aluehallituksen kokous n:o 1 / 10 11 Lahti 5.5.2010 klo 18.00 PÖYTÄKIRJA Läsnäolijat: Keijo Neffling, puheenjohtaja Jarmo Suojala Jarmo Heinonen Suvi Luukkonen Sirpa Paakkola

Lisätiedot

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3

Leirit Suurleiri 2012 Varkaudessa. Alueleiri Ulvilassa. PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 Leirit 2012 Alueleiri Ulvilassa PRONSSIA ULVILASTA! Pronssipelissä kaatui Fera Blue lukemin 11-3 D-tytöt päätyivät alkulohkonsa toiselle sijalle voittaen kaikki muut ottelunsa, mutta häviten niukasti Fera

Lisätiedot

Terveiset Panttereilta

Terveiset Panttereilta Terveiset Panttereilta Napapiirin Pantterit ry on rovaniemeläinen jääurheilun erikoisseura, jossa pelataan kaukalopalloa ja jääkiekkoa. Harrastajia seurassamme on iältään 3-vuotiaasta aina n.60-vuotiaaseen;

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa.

Otteluissa noudatetaan Kisamaailman sääntöjä muutamin muutoksin, joista kerrotaan tarkemmin Säännöt -osiossa. KAUSI 2017-2018 JOHDANTO Oulun luistinseura ja Suomen salibandyliitto jatkaa edellisen kauden tapaan tuomariyhteistyötä, jossa salibandyliitto järjestelee ja asettelee tuomarit kaikkiin Leijonaliigan otteluihin.

Lisätiedot

SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004

SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004 1.12.2004 SEURATIEDOTE MARRASKUU/2004 SUOMI MAAILMANMESTARIKSI UUTISIA SYYSKOKOUKSESTA TOIMISTO TIEDOTTAA RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2004-2005 HAETAAN KOULUTAPAHTUMAJÄRJESTÄJIÄ FINAALITAPAHTUMA

Lisätiedot

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa

Joukkueenjohtaja. Hoitaa varuste- ja muut hankinnat yhdessä ennalta sovitun varustevastaavan kanssa Joukkueenjohtaja Vanhempien ehdottama ja seuran hyväksymä Järjestää kauden aikana vähintään kaksi vanhempainiltaa: 1. Kauden alussa laaditaan budjetti yhdessä rahastonhoitajan kanssa, hyväksytetään se

Lisätiedot

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä

Ringetteviikko. Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä. Ringetteviikko. Kaveripäivä Ringetteviikko Hyödynnä valmiita tekstipohjia viestinnässä Tässä alla on valmiita ringetestä kertovia tekstejä, joita voit hyödyntää Ringetteviikon viestinnässä sellaisenaan tai itse niitä muokkaamalla

Lisätiedot

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ

JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ JOTAIN UUTTA, JOTAIN VANHAA JA JOTAIN PERINTEISTÄ Lentopalloa Torniossa, esiintyjinä aikuisjoukkueet, pääosissa junioripalloilijat, tuottajana Tornion Lentis-88, siinä on sitä perinteistä. 23. toimintakausi

Lisätiedot

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS

PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS PELI-KARHUT RY JALKAPALLO POJAT 2007 INFOTILAISUUS 20.9.2018 PELI-KARHUT TOIMINTAFILOSOFIA Peli-Karhut tarjoaa nuorille mahdollisuuden oppia ja nauttia jalkapallon pelaamisesta ja harjoittelemisesta riippumatta

Lisätiedot

LePa P01 vanhempien palaveri

LePa P01 vanhempien palaveri LePa P01 vanhempien palaveri Katsaus kuluneeseen kesäkauteen / Valmentajat Maksut & Varainkeruu 2012 / Merja Maksut & Varainkeruu 2013 / Merja Tavoite, Haaste ja Harraste joukkueet / Anton Toimintamalli

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2008

TOIMINTASUUNNITELMA 2008 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Oulunsalo Pesäpallojaosto 7.11.2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2008 Yleistä Pesäpallojaoston yleisenä tavoitteena on lisätä pesäpalloilun harrastuneisuutta Oulunsalossa ja tarjota melenkiintoista

Lisätiedot

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009

Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 -95 Imatran Ketterä Juniorit D-95 TOIMINTAKERTOMUS 1.6.2008-31.5.2009 1. JOUKKUEEN TOIMIHENKILÖT Tehtävä Nimi Aktiivisuus Jatkaa/Ei jatka (lopettamiset) Vastuuvalmentaja Jukka Nykänen 10 J Valmentaja Harri

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. Kokous on päätösvaltainen, koska neljä aluehallituksen jäsentä on paikalla.

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.05. Kokous on päätösvaltainen, koska neljä aluehallituksen jäsentä on paikalla. Ringetteliiton Etelä-Suomen alue Aluehallituksen kokous n:o 6 /kausi 2012-2013 8.10.2012 klo 18.00 Järvenpään jäähalli, toimisto Seutulantie 14, Järvenpää PÖYTÄKIRJA Läsnäolijat: Mika Passila, puheenjohtaja

Lisätiedot

B-Joukkue - Pelaajapalaveri

B-Joukkue - Pelaajapalaveri B-Joukkue - Pelaajapalaveri 12.5.2016 B-joukkueen pelaajat + toimihenkilöt Jääkiekkoliiton Arvot B-joukkueen Arvot B-joukkueen Tavoite Pelaajien toiveet Harjoittelu Pelaaminen Harjoittelu ja säännöt Pelaaminen

Lisätiedot

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli)

C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) C-pojat, aluesarja 2017 (syyspuoli) Joukkueet: Eurajoen Veikot, Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis, Manse PP (Tampere), Pöytyän Urheilijat, Turku-Pesis, Ulvilan Pesä-Veikot ja Ylöjärven

Lisätiedot

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura

EVU. vantaalainen juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura Agenda Etelä-Vantaan Urheilijat seurana EVU07 toimihenkilöt ja roolit Toimintasuunnitelman läpikäynti Toimintamaksut ja budjetti Huoltajien viestit vanhemmille EVU Collection EVU vantaalainen juniorijääkiekkoiluun

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

Vuorojen jakoperusteet kausi 2019

Vuorojen jakoperusteet kausi 2019 Tampereen Pallo-Veikot 1.11.2018 Petri Taskinen Vuorojen jakoperusteet kausi 2019 Taustaa Seuran harjoitusvuorojen jako on TPV:n kaltaisessa isossa seurassa aina vaikeaa. Joukkueita on tällä hetkellä 27

Lisätiedot

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2019 2020 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2019-2020. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO

JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO JOUKKUETOIMINNAN VUOSIKELLO LOKAKUU Vanhempainilta 1. Toimintasuunnitelma joukkueelle Budjetti Taitokisailmoittautumiset Hallitalkoot SYYSKUU Talviliigan maksujen eräpäivä Vuoden palkittavat Seuran taitokisat

Lisätiedot

JOUKKUEJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET

JOUKKUEJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET JOUKKUEENJOHTAJAN TOIMINTAPERIAATTEET 2016-2017 JOUKKUEENJOHTAJALLE! Kiitokset sinulle, että olet lupautunut hienoon ja tärkeän tehtävään joukkueen toimimisen kannalta. Alla on joukkuejohtajan tehtävän

Lisätiedot

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015

Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran T08-09 vanhempainilta 1.10.2015 Tuusulan Palloseuran organisaatio Jäsenet Vuosikokoukset Luottamushenkilöt Johtokunta PJ + 6-8 jäsentä Toimisto Toiminnanjohtaja Hilu Pelander 1.11.15

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016

Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi. SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 Vanhempainilta 20.5.2015 Käräjäsali, Nurmijärvi SB-Pro pojat 1999 & 2000 Kausi 2015-2016 SB-Pro, pojat -99 ja -00 Vanhempainilta 20.5.2015, Nurmijärvi, Poliisilaitos, Käräjäsali, Klo 18:30 20:30 Agenda:

Lisätiedot

Näytösotteluita pelataan 29.12. lähtien ja otteluohjelma on nähtävillä kokonaisuudessaan tässä mediaoppaassa.

Näytösotteluita pelataan 29.12. lähtien ja otteluohjelma on nähtävillä kokonaisuudessaan tässä mediaoppaassa. Team Finland 2013 Mediaopas 19.12.2013 Tämä opas esittelee naisten ja U19 maajoukkueemme sekä kertoo tulevista ja menneistä MMkisoista. Kisat järjestetään ringeten synnyinkaupungissa North Bayssa, Ontariossa,

Lisätiedot

B-Joukkue - Vanhempainpalaveri

B-Joukkue - Vanhempainpalaveri B-Joukkue - Vanhempainpalaveri 7.9.2016 B-joukkueen pelaajat + toimihenkilöt Arvot B-joukkueen Tavoite Pelaajien toiveet Harjoittelu Pelaaminen Harjoittelu ja säännöt Pelaaminen ja säännöt Asusteet ja

Lisätiedot

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja

HÄRKÄTIE CUP 2012-2013. Peruskouluikäisten salibandyaluesarja HÄRKÄTIE CUP 2012-2013 Peruskouluikäisten salibandyaluesarja Sb*Somero haastaa seuranne ja joukkueenne mukaan yhteiseen, edulliseen lähiseutukuntien salibandyliigaan. Tarkoituksena on lisätä lähikuntien

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

RINGETEN B-NUORTEN SM-SARJA KAUDELLA 2015 2016

RINGETEN B-NUORTEN SM-SARJA KAUDELLA 2015 2016 RINGETEN B-NUORTEN SM-SARJA KAUDELLA 2015 2016 SUOMEN KAUKALOPALLO- JA RINGETTELIITTO RY http://ringette.skrl.fi/ Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 1. B-nuorten SM-sarjan kilpailukalenteri kaudella

Lisätiedot

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä

Titaani Juniorit - Jäsenmäärä Titaani Juniorit ry Titaani Juniorit ry Historiaa Ennen vuotta 1974 jääkiekkoa pelattiin Sunilan Sisussa Jääkiekkoon erikoistuva Titaanit ry perustettiin 1974 Titaani Juniorit ry eriytyi Titaanit ry:stä

Lisätiedot

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja?

FC REIPAS T07/08. Mukkulan urheilupuisto Aika Toimihenkilöt kaudelle Varajoukkueenjohtaja? Apuvalmentaja? FC REIPAS T07/08 Paikka Mukkulan urheilupuisto Aika 16.11.2017 Läsnä 11 tytön vanhemmat Toimihenkilöt kaudelle 2017-2018 Joukkueenjohtaja Tarja Kariola Varajoukkueenjohtaja? Vastuuvalmentaja Apuvalmentaja

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja

KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja KPV:n Joukkueenjohtajan kasikirja 1. Yleista joukkueenjohtamisesta - Joukkueenjohtajan valitsee vanhempainkokous, jonka vahvistaa juniorijaosto. Joukkueenjohtajia voi olla myos useampia - Joukkueenjohtaja

Lisätiedot

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue

Kaudella 2014-2015 3-4 laji/liikunnallista treeniä + pelit Harjoituspelit: 1-2 harjoituspeliä per kk kauden aikana per joukkue VANHEMPAINPALAVERI 5.3.2014 KAUSISUUNNITELMA 2014-2015 JOUKKUEET Koko joukkueen tavoitekoko n. 2+28 (tällä hetkellä 1+22) Dux Titans D2 o Kilpailullisempi ja tavoitteellisempi harjoittelu/pelaaminen o

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on johdonmukainen prosessi, jossa edetään perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005

SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 31.8.2005 SEURATIEDOTE / ELOKUU 2005 SEUROJEN YHTEYSTIEDOT PELISÄÄNNÖT LISENSSIT RINGETTELIITON ALAISET TURNAUKSET KAUDELLA 2005-2006 HAE TUKEA LASTEN JA NUORTEN RINGETTEEN LIITON UUDET HENKILÖT HYVÄÄ

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan.

TURNAUSSÄÄNNÖT 2014. Ottelut pelataan kahden minuutin vaihdoilla. Vaihdot kuulutetaan. OTTELUIDEN PELAAMINEN Ottelut pelataan 4 vs 4 peleinä. Ottelut pelataan puolikkaassa kaukalossa kaukalon suuntaisesti. Maalien koko on 122 cm x 183 cm. Ottelut pelataan mustilla kiekoilla. Ottelut pelataan

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. OrPo - Somero

LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT. OrPo - Somero LENTOPALLON SM-LIIGA NAISET PUDOTUSPELIT 2009-2010 PUOLIVÄLIERÄT - -, puolivälierien ottelut 1. ottelu: 13.3. klo 17:00, Orivesi 2. ottelu: 17.3. klo 18:30, 3. ottelu, tarvittaessa: 20.3. klo 17:00, Orivesi

Lisätiedot

E-juniorit (1994) 2005

E-juniorit (1994) 2005 Pelivuoden 2005 aikana pojat saivat taas nauttia yhteisistä jalkapallohetkistä niin harjoituksissa kuin peleissäkin ja itse turnauksissa. Pelillisesti kausi meni kohtalaisen hyvin. Joukkueemme pelasi keväällä

Lisätiedot