SPORTTIVIESTI 2/2013

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SPORTTIVIESTI 2/2013"

Transkriptio

1 SPORTTIVIESTI 2/ PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kilpailukausi 2013 on lopuillaan ja urheilijat valmistautuvat tulevaan kauteen kukin tahollaan. Kausi 2013 on ollut koko SpoVessa oloni aikaan peilaten erinomainen ja ilmeisesti menestyksekkäin SM-mitaleilla mitattuna. Suomen mestaruuksia tuli kaikkiaan 85, hopeasijoja 43 ja pronssisijoja 48 eli yhteensä 176 mitalisijaa. Henkilökohtaisia mestaruuksia tuli 63 kpl ja joukkuemestaruuksia 22 kpl. Menestykseen tarvitaan laaja urheilijamateriaali, olkoonkin niin, että tänäkin vuonna muutamat tietyt urheilijat hankkivat huomattavan osan mitaleista niin henkilökohtaisilla panostuksillaan kuin joukkueissakin. Näistä mainittakoon Pentti Saukkosaari 13 SM, Salme Rantala 12 SM ja Senni Sopanen 11 SM. Mutta kaikkiaan mestareiden määrä oli poikkeuksellisen suuri ja joukossa oli uusiakin jäseniä. Joukkuemenestystä on tullut myös SpoVen tapauksessa uusissa N35 ja N45 sarjoissa, ja toivoa sopii tämän trendin jatkuvat. Jäsenistön määrä on alentunut viime vuosina hieman. Ilahduttavaa on kuitenkin, että erityisesti naisissa on N35 N55 sarjoihin tullut uusia tekijöitä, jotka ovat heti olleet mestaruusjahdeissa mukana. Toivottavasti tämä trendi laajenee myös miesjäsenistöön. Sporttiveteraanit ry täyttää ensi vuonna 29 vuotta. Seuran brandi on vakiinnuttanut paikkansa maan parhaiden veteraaniurheiluseurojen joukossa. Harrastustoimintaa laajennetaan ensi vuonna saappaan heittoon, josta toivotaan sopivaa kevennystä ja yhteisöllisyyden kohottajaa kilpaurheiluumme. HIIHTO 2. KILPAILUTOIMINTA Kilpailukausi 2013 alkoi todenteolla talvella, jolloin SpoVe järjesti aluemestaruushiihdot Paloheinässä. Kilpailuihin osallistui noin 50 osanottajaa ja mukana oli useita viime vuosien Suomen ja maailman mestareita. Kilpailut pidettiin -3 C pakkasessa ja lumisateessa pehmeällä radalla viikon välillä molemmilla tyyleillä. Hankalasta säästä ja kelistä huolimatta tulostaso oli erinomainen. Tiukin kilpailu SpoVen mestaruudesta käytiin M70 sarjassa, jossa kahden kilpailun yhteisajoissa Raimo Huppunen voitti Jouko Laihon 0,3 sekunnilla. SpoVen nopein nainen oli Eeva Tanska. Kuvissa Tauno Tuomikoski, Suomen paras M75-hiihtäjä ja Eeva Tanska, Suomen nopein N70-hiihtäjä sekä Raimo Huppunen M70 sarjan Suomen mestari yhdessä Tauno Tuomikosken kanssa. Oikealla Paavo Poukka. Hiihdon MM-kilpailut pidettiin Italian Asiagossa helmikuussa. Paavo Poukka voitti kultaa ja 2 hopeaa (M85). Paavo on hienolla urallaan saavuttanut yli 20 maailman mestaruutta. Jouko Laiho ja Raimo Huppunen saavuttivat samoissa kisoissa viestipronssia (M70).

2 SM-kilpailussa spovelaiset hiihtäjät saavuttivat kaikkiaan 30 mitalia viestit mukaan lukien, joista 12 kultaa, 8 hopeaa ja 10 pronssia. SpoVen henkilökohtaiset Suomen mestarit olivat 2013: Petri Stranden, Eeva Tanska (3 SM), Tapio Wallenius ja Tauno Tuomikoski (2 SM). SpoVen MM-joukkue ei ehtinyt osallistua SMkilpailuihin päällekkäisten ajankohtien takia. Tämän lisäksi spovelaiset hiihtäjät saavuttivat 10 mitalia SM-rullahiihdoissa ja luistelussa. Näistä 8 oli kultaa. Raimo Huppunen saavutti peräti 4 Suomen mestaruutta, Petri Stranden 2 SM ja Mari Marttinen 2 SM. Näissä SM-kilpailuissa SpoVe oli toiseksi paras seura ja miehissä paras valtakunnallisessa vertailussa. MAANTIE- JA MAASTOJUOKSUT SpoVe on ollut viime vuosina vahva maatiejuoksuissa ja niin oli tänäkin vuonna. Turengissa juostuissa SMkilpailuissa saavutettiin kaikkiaan 19 mitalia, joista 3 henkilökohtaista kultaa ja 7 juokkuemestaruutta. Lisäksi 4 hopeaa ja 5 pronssia. Joukkuemestaruudet kuvaavat SpoVen laajaa maantiejouksutasoa, jossa mestaruudet tulivat N35, N70, M65 (10 km ja 21 km), M70, M75 ja M80 sarjoissa. Henkilökohtaiset Suomen mestarit olivat Hannele Kivistö, Aulis Lintunen ja Pentti Saukkosaari (SE-ajalla). SM-maratonilla Oulussa SpoVen N70-naiset Hannele Kivistö ja Ilona Sandman saavuttivat kaksoisvoiton. Lisäksi SM-maratonilta tuli N50-sarjan joukkuepronssi. Kevään SM-maastojuoksuissa Vantaalla tuloksena oli 10 mitalia. Henkilökohtaisilla matkoilla kultaa toivat Salme Rantala ja Pentti Saukkosaari. Lisäksi joukkueet N45, M65 ja N70 ylsivät Suomen mestaruuteen. Vasemmassa kuvassa keskellä M65 joukkuemestarit Raimo Hartonen ja Lauri Ollitervo. Kolmas juoksija oli Markku Veijalainen. M65 joukkue hallitsee tällä hetkellä selvästi tämän ikäluokan kilpailuja niin maastossa, maantiellä kuin rataviesteissäkin (viestissä mukana Reijo Montonen). Oikean puoleisessa kuvassa Salme Rantala ottaa onnitteluja maastojuoksun Suomen mestarina. Salme tunnetaan ehkä kuitenkin paremmin 100 metrin juoksijana ja Suomen kaikkien aikojen nopeimpana yli 75 vuotiaana naisena. Mestaruuksien lisäksi spovelaiset saavuttivat 2 hopeaa ja 3 pronssia. YLEISURHEILU Yleisurheilukausi käynnistyi perinteiseen tapaan halli-sm-kisoilla, joista spovelaisten tuomisina oli 18 Suomen mestaruutta, 11 hopeasijaa sekä 12 pronssisijaa eli yhteensä 41 mitalisijaa. Suomen mestaruuksia

3 napsivat Senni Sopanen 4 SM, Pentti Saukkosaari 5 SM, Salme Rantala 3 SM, Aatos Kari 2 SM, Hannele Kivistö 2 SM sekä Eila Nieminen 1 SM ja Åke Lund 1 SM. Hallikisoissa eniten SMmestaruuksia saavuttaneella Pentillä maailman - mestaruuksia on 10 ja Suomen mestaruuksia yli 170. Sennin pituuden voittotulos 197 cm oli samalla uusi ME-tulos. Ulkoratakausi käynnistyi SM-viesteillä. tuli 7 kpl ja tuojina M65: 4x400 m ja 4x1500 m, joista 4x1500m tuli SE-ajalla, edelleen M75: 3x400 m ja N70: 3x400m, 4x100m, 3x800m sekä 1000m. Kultamitalien lisäksi saimme viesteistä 4 hopeaa ja pronssin. Kajaanin SM-kilpailuissa menestys oli erinomainen. Spovelaiset saavuttivat kaikkiaan 47 mitalisijaa (23 kultaa, 10 hopeaa, 14 pronssia). Perinteiseen tapaan Pentti Saukkosaari (5 SM), Senni Sopanen (4 SM) ja Salme Rantala (4 SM) ottivat eniten Suomen mestaruuksia. Muita mestareita olivat Markku Veijalainen (2 SM), Elisa Yli-Hallila (2 SM), Eila Nieminen (2 SM), Lauri Ollitervo, Reino Kinnunen, Kauno Anttila ja Hannele Kivistö. MUITA SM-KISOJA: Heitto-5-ottelu pidettiin Jalasjärvellä, jossa SpoVelle tuli kaksi mitalisijaa (Esa Vuorinen pronssia ja Elisa Yli- Hallila hopeaa). Maantiekävelyssä Konnevedellä Martti Valonen voitti SM-kultaa 10 km:llä. SM-pikaluistelussa Tampereella Henrik Anthoni saavutti 2 hopeasijaa (500 m, 1500 m) ja Martin Löfström oli pronssilla (1500 m). Vauhdittomissa hypyissä Tampereella Senni Sopanen saavutti 3 SM, joista pituus ja 3-loikka uusilla SEtuloksilla. Elisa Yli-Hallila saavutti 2 SM (pituus ja 3-loikka) ja Martti Jaatinen oli pronssilla 3-loikassa. PALOHEINÄJUOKSU SpoVe järjesti perinteisen Paloheinäjuoksun elokuussa Helsingin keskuspuiston reiteillä. Matkat olivat 1/4 ja ½ maratoni. Sarjavoittajiksi ylsivät SpoVesta Raimo Niemi (M60), Lauri Ollitervo (M65), Antti Pihlajamäki (M75) ja Anja Faven (N65). SEURAN OMAT KILPAILUT SpoVe järjesti keväällä seuran maastojuoksun mestaruuskilpailut Pirkkolassa. Miehissä kovinta vauhtia piti Urpo Saukkonen (M60) kannoillaan Raimo Hartonen (M65) ja Lauri Ollitervo (M65)(vasen kuva alla).

4 Naisten sarjoissa Mari Marttinen (N40) oli nopein. Seuran yu-mestaruudet ratkottiin elokuun lopulla Vuosaaressa. Lajivalikoima oli laaja: 100m, 400m, 1500m, kuula, pituus, kiekko, korkeus ja keihäs. Kun sarjoja on 30 vuotiaista ylöspäin 5 vuoden välein ja vaikka kenttälajeissa oli 4 suoritusta, kilpailut kestivät pitkälti iltahämärän puolelle. Tulokset ja lajikohtaiset mestaruussijoitukset ikähyvityksillä ja 10-ottelun taulukon mukaisesti muunnettuna on esitetty kotisivuilla. Keskellä kuvaa Osmo Saarni (sinivalkoinen) ja Heikki Ratinen (mustavalkoinen) M75-satasen startissa. Maalissa herkkäsormiset ajanottajat saivat eroksi 3/100 sekuntia Osmon eduksi (16,87/16,90). 3. JÄSENISTÖ Jäsenten kokonaismäärä on tällä hetkellä 208 kun se vuosi sitten oli 210. Vaikka uusia jäseniä tulee kaiken aikaa, iäkkäimpiä on jäänyt tulokkaita hieman enemmän pois. 4. SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Kokouksessa tarkasteltiin vuoden 2012 tilannetta sääntöjen velvoittamassa laajuudessa. Kokouksen alussa puheenjohtaja totesi vuoden 2012 olleen kilpaurheilullisesti edellisvuosia parempi. Menestystä kuvaa erityisesti SM-tasolla saavutetut 161 mitalia, lukuisa määrä pistesijoja ja muita hyviä sijoituksia. Suomen mestaruuksia tuli 77 kpl. Erityismaininnan ansaitsevat Pentti Saukkosaari (18 SM), Salme Rantala (11 SM) ja Senni Sopanen (10 SM), jotka saavuttivat yhteensä 39 Suomen mestaruutta viesti- ja joukkuekilpailut mukaan lukien. Huolimatta suuresta SM-mitalimäärästä, SpoVe putosi veteraaniurheiluseurojen keskinäisessä kilpailussa toiselta sijalta neljänneksi, johon suuri syy oli erityisesti jäsenistön ikääntymisen myötä vanhempien sarjojen koon pieneneminen ja sen merkitys seurapisteitä laskettaessa. Kansainvälisesti menestys oli korkeaa tasoa. Pentti Saukkosaari, Paavo Poukka ja Senni Sopanen saavuttivat yhteensä 7 maailmanmestaruutta. MM-mitaleja spovelaiset saavuttivat yhteensä 17 kpl. Talous pysyi entisen kaltaisena. Ulkopuolinen avustus sekä eräiden jäsenten aktiivinen vapaaehtoistoiminta tuotti merkittävän summan seuran tilille. Jäsenmaksujen tarkistamiselle ei tässä tilanteessa näkynyt tarvetta. Sporttiveteraanit ry:n hallitus kaudella 2012 oli: Asko Saarela (pj), Raimo Hartonen (vpj), Inga-Lill Mäkelä (siht), Leila Lintunen, Kauko Wira, Eila Savoheimo, Airi Mauno ja Raimo Niemi. Taloudenhoitajana toimi Anne Järvinen.

5 Hallitus kokoontui v 2012 aikana 7 kertaa. Kokouksissa käsiteltiin taloustilannetta, jäsenistöä, kilpailutoimintaa, toimintasuunnitelmaa ja yhteisharjoituksia sekä viestintää. Vuoden 2012 toiminnantarkastajana toimi Aarno Salonen ja varalla oli Inkeri Lindström. 5. SM-KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMISET (tarkistetaan tammikuussa) SpoVe maksaa jäsenilleen SM-kilpailujen osanottomaksut edellyttäen, että ilmoittautuminen on tapahtunut 7 vrk ennen ilmoittautumisajan päättymistä seuraavasti: HIIHTO JA LUISTELU Ilmoittautumiset Kauko Wiralle, kauko.wira@ippnet.fi YLEISURHEILU, MAASTO- JA MAANTIEJUOKSUT Ilmoittautuminen tapahtuu ikäryhmävastaavien kautta seuraavasti: M30-M60 Taisto Lehtinen, tate.lehtinen@gmail.com M65 Raimo Hartonen, rharton1@welho.com M70 Sulo Kiirla, sulo.kiirla@gmail.com ja Osmo Saarni, osmo.saarni@pp.inet.fi M80 Aatos Kari, N30-N55 Kirsi-Kaarina Pyykönen, kirsikpyykonen@gmail.com N60-N65 Airi Mauno, airi.mauno@kotiposti.net N70 Eila Nieminen, eila.annikki.nieminen@gmail.com SAAPPAANHEITTO (vastuuhenkilö nimetään tammikuussa) 6. SEURAN YHTEYSTIEDOT (tarkistetaan tammikuussa) puheenjohtaja: Asko Saarela, a.saarela@pp.inet.fi, sihteeri: Inga-Lill Mäkelä, ingalill.makela@pp.inet.fi, taloussihteeri: Anne Järvinen, annemjarvinen@welho.com, ILMOITUKSET Sääntömääräinen syyskokous pidetään klo 18 perinteisessä paikassa Pirkkolan uimahallin kokoustiloissa. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä jaetaan palkinnot seuran yumestaruuskisoissa menestyneille urheilijoille alla olevan taulukon mukaisesti, seuran maastojuoksukilpailuissa sekä SM-kisoissa menestyneille urheilijoille. YU-kilpailujen mitalijärjestys lajikohtaisesti Miehet/Naiset: 100 m 400 m 1500 m Pituus Korkeus Kuula Keihäs Markku Juopperi Markku Juopperi Raimo Hartonen Antti Kanerva Åke Lund Esa Vuorinen Kauno Anttila Osmo Saarni Sulo Kiirla Reijo Montonen Olavi Hyytiälä Reijo Girsen Heikki Ratinen Matti Halme Haikki Ratinen Visa Turunen Raimo Niemi Åke Lund Kalevi Tiikkaja Raimo Majuri Hannele Kivistö Mari Marttinen Hannele Kivistö Marjatta Ahonen Hannele Kivistö Elisa Yli-Hallila Elisa Yli-Hallila Marjatta Ahonen Marjatta Ahonen Mari Marttinen Airi Mauno Liisa Niekka Airi Mauno Hannele Kivistö Marjatta Ahonen Liisa Niekka Airi Mauno

6 SPORTTIVIESTI 2/2013 asko saarela

SPORTTIVIESTI 2/2012

SPORTTIVIESTI 2/2012 1 SPORTTIVIESTI 2/2012 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Vuoden 2012 urheilukausi alkaa olla lopuillaan. Kilpailullisesti menestys on ollut erinomaista tulihan 4 maailmanmestaruutta MM-hallikisoissa Senni Sopasen

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2014

SPORTTIVIESTI 1/2014 SPORTTIVIESTI 1/2014 PUHEENJOHTAJA KATSAUS Vuosi 2013 oli jäsenten urheilullisilla saavutuksilla mitattuna erinomainen. SM-mitaleilla ilmaistuna tuloksena oli 182 mitalia, joista 89 kultaa, 41 hopeaa ja

Lisätiedot

PUHEENJOHTAJAN KATSAUS

PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 1 SPORTTIVIESTI 1/2013 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Tässä vuoden 2013 ensimmäisessä Sporttiviestissä tarkastellaan tämän vuoden kilpailuohjelmaa ja -toimintaa sekä viime vuoden saavutuksia. Spovelaiset menestyivät

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2014

SPORTTIVIESTI 2/2014 SPORTTIVIESTI 2/2014 1 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kausi 2014 alkaa olla lopuillaan ja tätä kirjoitettaessa ainoastaan SM-maraton on arvokilpailuista juoksematta. Toimintakautta väritti mm. erittäin surkea

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2017

SPORTTIVIESTI 1/2017 SPORTTIVIESTI 1/2017 SPORTTIVIESTI 1/2017 PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Tätä kirjoittaessani on Lahden hiihtojen MM-kisat päättyneet. Suomi sai kisoista 5 mitalia, mikä on hieno saavutus. Iivo Niskasen kultamitali

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2012

SPORTTIVIESTI 1/2012 SPORTTIVIESTI 1/2012 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Sporttiveteraanit ry:n kilpailutoiminta on jatkunut vireästi huolimatta alkutalven vaikeista hiihtoolosuhteista. Ilahduttavaa on myös, että olemme saaneet

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2015

SPORTTIVIESTI 2/2015 1 SPORTTIVIESTI 2/2015 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kausi 2015 alkaa olla lopuillaan. Kaikki SM-kisat on pidetty. Samalla myös ensimmäinen vuoteni Sporttiveteraanien puheenjohtajana on päättymässä. Seuran

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2016

SPORTTIVIESTI 2/2016 SPORTTIVIESTI 2/2016 Puheenjohtajan terveiset Tätä kirjoittaessani syksy on jo pitkällä ja ilmassa on talven tuntua. Syksy toi ruskan myös tänne eteläsuomeen. Pihassamme oleva verivaahtera on kaunis kuin

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2017

SPORTTIVIESTI 2/2017 SPORTTIVIESTI 2/2017 Puheenjohtajan terveiset Tätä kirjoittaessani on syksy jo pitkällä. Illat pimenevät varhain ja valoisaa aikaa on päivisin vähän. Kuitenkin syksy on minusta vuodenajoista parhain. Ulkona

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2015

SPORTTIVIESTI 1/2015 1 SPORTTIVIESTI 1/2015 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Tätä kirjoittaessani eletään helmi-maaliskuun vaihdetta. Kun katson ulos ikkunasta, näen pihakivetyksen johon hiekoitushiekka jäänyt paksuksi peitoksi. Lumesta

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

VETERAANIYLEISURHEILUN LUOKITTELUTAULUKKO MIEHET. Pentti Nieminen

VETERAANIYLEISURHEILUN LUOKITTELUTAULUKKO MIEHET. Pentti Nieminen VETERAANIYLEISURHEILUN LUOKITTELUTAULUKKO Pentti Nieminen MIEHET M35 SM-lk M-lk A-lk B-lk C-lk 60m 7.00 7.20 7.43 7.68 7.93 100m 10.90 11.30 11.75 12.25 12.75 200m 22.00 22.90 23.90 25.00 26.10 400m 49.00

Lisätiedot

Aktia Veteraanikilpailut Hakunila, Vantaa Korjattuna tuulilukemien osalta

Aktia Veteraanikilpailut Hakunila, Vantaa Korjattuna tuulilukemien osalta Aktia Veteraanikilpailut Hakunila, Vantaa 3.6.2012 Korjattuna tuulilukemien osalta M30 400 m 1. Henri Merikalla EsboIF 1.11,14 M30 100 m Tuuli: +1.0 1. Ilkka Vuori EsboIF 13,96 2. Henri Merikalla EsboIF

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen SM-mitalistit N16 Suvi Eerikäinen sija Laji 2 pituus (halli) 3 kolmiloikka (halli) 2 Kolmiloikka 3 Pituus T15 Hanna-Mari Saalo 3 Kiekko SM-pistesija T16 Maria Kytölä 4 7-ottelu 4 Seiväs Veteraanien SM-mitalistit

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2. Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015 Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.2015 Tulosrajakauden alku on 1.5.2014 Kalevan kisat SUL Kalevan kisojen

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2016

SPORTTIVIESTI 1/2016 SPORTTIVIESTI 1/2016 SPORTTIVIESTI 1/2016 PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Tätä kirjoittaessani olen pari päivää sitten palannut kongressimatkalta Etelä-Afrikan Kapkaupungista. Siellä lämpöä riitti kaikille päiville.

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT Liitteeseen on koottu tärkeimpiä 9-15-vuotiaiden kilpailuja Helsingin seudulla. Seura maksaa osallistumisen valtaosaan allaolevista kisoista (poislukien Peugeot Junior GP

Lisätiedot

10000m Tulos Sija Helena Rantakari N ,95 1 Raimo Hartonen M ,68 10 Kauko Kuningas M ,35 5

10000m Tulos Sija Helena Rantakari N ,95 1 Raimo Hartonen M ,68 10 Kauko Kuningas M ,35 5 100m Tulos Sija Vesa Lappalainen M55 14.67 28 Varpu Holmberg N70 20.06 15 Terhi Kokkonen N65 15.53 3 Raimo Koskela M55 12.83 5 Pauli Rantala M55 14.21 20 Tuula Siekkinen N55 16.13 12 200m Tulos Sija Jan

Lisätiedot

Turku, Bror Wendelin 19. kansallisen heittoviisiottelu Lajitulokset.

Turku, Bror Wendelin 19. kansallisen heittoviisiottelu Lajitulokset. Turku, Bror Wendelin 19. kansallisen heittoviisiottelu 5.6.2016. Lajitulokset. M85 Moukari 1) Urmas Lehmusvainio VSVU 15,96 M80 Moukari 1) Reino Kinnunen SpoVe 33,20 2) Kalevi Tikkaja SpoVe 26,47 M75 Moukari

Lisätiedot

Ahkeran nuoret mitalistit 2009

Ahkeran nuoret mitalistit 2009 1 Ahkeran nuoret mitalistit 2009 Ahkeran 14-19 vuotiaista urheilijoista 22 saavutti kuluneena yleisurheilukautena SMmitaleja Tällä sivulla esitellään mitalinsaajat ja heidän arvokisamenestyksensä. Joukkue

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat

SAUL SM -rullahiihdot /Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat SAUL SM -rullahiihdot 11.9.2016/Nokia: Tulokset Kunto-Pirkat (Kaikissa sarjoissa ensiksi sprinttimatka, sitten pitkä matka ja joukkuekilpailu: Sija Nimi Seura Loppuaika Ero) M30H Miehet 30 vuotta 7.2 km

Lisätiedot

Tulokset. M m 1. Jari Tammi HKV 1.01,81. Aktia veteraanien yu-kilpailut

Tulokset. M m 1. Jari Tammi HKV 1.01,81. Aktia veteraanien yu-kilpailut Aktia veteraanien yu-kilpailut 6.6.2010 Tulokset M45 400 m 1. Jari Tammi HKV 1.01,81 M35 800 m 1. Jani Henriksson PakVi 2.18,75 2. Pasi Pohjola HKV 2.25,46 M45 800 m 1. Jari Kinnunen RiihimKV 2.20,00 2.

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

Visalaisten yleisurheilutuloksia vuodelta 2006 Maantiejuoksut, hölkät ja maastojuoksut Tammikuu 14.1.2006 Aktia Cup III osakilpailu M40 10 km 1. Esa Katajamäki 35.28 M50 10 km 2. Matti Lavonen 36.28 Helmikuu

Lisätiedot

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset

SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset 1(5) SVU-SM-Rullaluistelu- ja rullasuksihiihtokilpailut 11.8.2013 Nokia Tulokset Rullaluistelu 300m, miehet 1)Tommi Lahti If Femman 50,7 1) Jukka Korpi Kristiinan Urheilijat 31,2 1) Urmas Leirost Lahden

Lisätiedot

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS Esko /

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS Esko / ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS 2017 - Esko / 16.10.2017 ARVOKILPAILUT Hele Haapaniemi 4. PM 10 km maantiekävely Enni Nurmi 18. ECup 10 km maantiekävely Saga Kivekäs 4. PM 7-ottelu Saga Kivekäs

Lisätiedot

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS 2016

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS 2016 ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS 2016 eka ARVOKILPAILUT Hele Haapaniemi 2. PM 10km maantiekävely Hele Haapaniemi 3. Ruotsi-ottelu 50000m kävely Saga Kivekäs 1. PM 19 100m aj Saga Kivekäs 1. PM

Lisätiedot

Aktia Veteraanien yleisurheilukilpailut Hiekkaharjun kenttä Vantaa

Aktia Veteraanien yleisurheilukilpailut Hiekkaharjun kenttä Vantaa Aktia Veteraanien yleisurheilukilpailut Hiekkaharjun kenttä Vantaa 5.6.2011 Tulokset M35 800 m 1. Nikko Laukkanen FMR 2.26,03 M35 3000 m 1. Nikko Laukkanen FMR 10.26,99 2. Teemu Planting PakVi 11.06,70

Lisätiedot

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot* Vantaa

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot*  Vantaa Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti 25.04. Maastot* www.vhs.fi to 27.04. Tarmon kevätottelut P15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu T15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu P13: 60m,

Lisätiedot

Aktia Veteraanikilpailut Hiekkaharju, Vantaa Tulokset

Aktia Veteraanikilpailut Hiekkaharju, Vantaa Tulokset Aktia Veteraanikilpailut Hiekkaharju, Vantaa 7.6.2009 Tulokset M35 100 m Tuuli: +1,6 1. Tero Willamo HKV 13,57 2. Petri Lehtosaari HKV 14,17 M35 3000 m 1. Jukka Koskela P-H VU 10.45,03 M35 Pituus 1. Karri

Lisätiedot

Utriainen ei enää yritä Pekingiin

Utriainen ei enää yritä Pekingiin Utriainen ei enää yritä Pekingiin Olympiamaratonille valmistautuva Kirwa täydensi Ahkeran miesten kaksoisvoiton ESS 19.5.2008 Juha Hölttä Jussi Utriainen juoksi sunnuntaina Vammalassa helponoloisesti maastojuoksun

Lisätiedot

T O I M I N T A K E R T O M U S

T O I M I N T A K E R T O M U S PORIN URHEILUVETERAANIT RY T O I M I N T A K E R T O M U S 2010 56.toimintavuosi YLEISTÄ Porin Urheiluveteraanit ry:n 56. toimintavuoteen sisältyi niin kuntoliikuntaa kuin kilpaurheilua. Toiminnan keskeisinä

Lisätiedot

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä

Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012. Yleistä 1 Suomen Kirjeshakkiliitto - F.K.F ry. Toimintakertomus vuodelta 2012 Yleistä Kirjeshakkiliiton toiminta on jatkunut vuonna 2012 edellisvuosien linjoilla. Talouden osalta loppuvuodesta alkaneet Finjub50-turnauksen

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

Elokisat 2004 V- ja U-seura Orimattilan Toive ry Tulokset Veteraanien kansalliset yleisurheilukilpailut 1.8.2004 Orimattilassa.

Elokisat 2004 V- ja U-seura Orimattilan Toive ry Tulokset Veteraanien kansalliset yleisurheilukilpailut 1.8.2004 Orimattilassa. V- ja U-seura Orimattilan Toive ry Veteraanien kansalliset yleisurheilukilpailut 1.8.2004 Orimattilassa. 1/(9) M35 300 m aj 1 Mika Siimes SpoVe 50,92 M50 300 m aj 1 Antti Aaltonen KymUV 49,53 M65 300 m

Lisätiedot

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KILPAILUT KESÄ 2015 Tummennetut kilpailut tärkeitä KILPAILUJA löydät myös - kilpailukalenteri.fi Jakelu: Aino, Ali, Anna, Anni, Ansa, Carla, Ella, Elmeri,Eveliina,

Lisätiedot

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8.

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8. 3.11.2010 Lopullinen Raahen Vesan SM-mitalistit 1921-1999 Koonnut Eero Ukonaho 1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Salo, urheiluveteraanien kansalliset kilpailut M30 100m (0,2 m/s) 1) Ville Ryhänen Esbo IF 12,85

Salo, urheiluveteraanien kansalliset kilpailut M30 100m (0,2 m/s) 1) Ville Ryhänen Esbo IF 12,85 Salo, urheiluveteraanien kansalliset kilpailut 18.5.2013 M30 100m (0,2 m/s) 1) Ville Ryhänen Esbo IF 12,85 M35 100m (0,2 m/s) 1) Christoffer Sarin Esbo IF 13,13 M40 100m (0,2 m/s) 1) Petri Tauriainen PeU

Lisätiedot

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2013 (Päiv KH)

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2013 (Päiv KH) KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2013 (Päiv 15.10.2013 KH) MIEHET 100 m 10,54 Jari Haverinen KajKi 1994 200 m 21,46 Matti Rusanen KuKi 1980 400 m 46,65 Matti Rusanen KuKi 1983 800 m 1.49,38 Esko

Lisätiedot

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA

MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA MESTARIT VAIHTUIVAT ULKOBOCCIAN MESTARUUSKISOISSA EKL:n ulkoboccian henkilökohtaisista mestaruuksista kilpaili ennätysmäärä osallistujia 5.-6.8.2012 Virtain urheilukeskuksessa, kun 27 naista ja 42 miestä

Lisätiedot

Flying Finns -junnumaastot ja Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-maastot

Flying Finns -junnumaastot ja Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-maastot Joukkuetulokset - M30 1. Limingan Niittomiehet 1:02:09 395 Markku Nikkanen M35 0:20:06 406 Kari Poutiainen M30 0:20:23 405 Tuomas Aho M30 0:21:40 Joukkuetulokset - M35 1. Kylmäkosken Veikot 1:04:34 377

Lisätiedot

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV KH)

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV KH) KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET (PÄIV 29.10.2014 KH) MIEHET 100 M 10,54 JARI HAVERINEN KAJKI 1994 200 M 21,46 MATTI RUSANEN KUKI 1980 400 M 46,65 MATTI RUSANEN KUKI 1983 800 M 1.49,38 ESKO HUTTU

Lisätiedot

Salo, aikuisurheilijoiden kansalliset kilpailut M30 100m (-0,4 m/s) 1) Lassi Taimi Esbo IF 12,95 2) Ville Ryhänen Esbo IF 13,45

Salo, aikuisurheilijoiden kansalliset kilpailut M30 100m (-0,4 m/s) 1) Lassi Taimi Esbo IF 12,95 2) Ville Ryhänen Esbo IF 13,45 Salo, aikuisurheilijoiden kansalliset kilpailut 18.5.2014 M30 100m (-0,4 m/s) 1) Lassi Taimi Esbo IF 12,95 2) Ville Ryhänen Esbo IF 13,45 M35 100m (-0,4 m/s) 1) Tuomo Valkama KimU 13,96 M40 100m (-0,4

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016

Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016 Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016 SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016 Tulosrajakauden alku on 1.5.2015 Kalevan kisat YLEISET SÄÄNNÖT 1. Kilpailuissa tulee noudattaa

Lisätiedot

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot :

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot : EsSun KIERTOPALKINTOJEN SÄÄNNÖT 2012 Espoon Suunnan Johtokunta on kokouksessaan 3.4.2012 vahvistanut nämä säännöt olemaan voimassa toistaiseksi. S Ä Ä N N Ö T Kiertopalkinto voidaan antaa joko henkilölle

Lisätiedot

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 62 kg 67 kg 73 kg 79 kg + 1. Heikki Hakola Lapuan Virkiä 2. Lauri Prusti Veitsiluodon Vastus 3. Raimo Sjöblom Teuvan Rivakka

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

SAUL SM KP Tampere

SAUL SM KP Tampere SAUL SM 2015 - KP Tampere Tampereen Pyrintö L Ä H T Ö L I S T A Kilpailun sarjat: N30; N35; N40; N45; N50; N55; M30; M35; M40; M45; M50; M55; M60; M65; M70; M75; N60; N65; N70; M80; M85; N30 Naiset 30

Lisätiedot

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T11 Ella Noora Haapalehto 5 3 1 9 P15 Tomy Nurmesniemi 5 1 0 6 T09 Iina Niemelä 4 4 4 12 P13 Manu Mäenpää 3 5 3 11 T09 Niia

Lisätiedot

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO

ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO ETÄMETSÄNOMISTAJIEN SM METSÄTAITOKILPAILUT EVO 2014 10.5.2014 Kisailijoita ryhmäkuvassa pihalla. Osanottajamäärä oli uusi ennätys. TULOKSET JOUKKUEET 1. Pääkaupunkiseudun Metsänomistajat ry 337 pistettä

Lisätiedot

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET /vh

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET /vh KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 27.9.2018/vh MIEHET 100 m 10,54 Jari Haverinen KajKi 1994 200 m 21,46 Matti Rusanen KuKi 1980 400 m 46,65 Matti Rusanen KuKi 1983 800 m 1.49,38 Esko Huttu SuomVa

Lisätiedot

KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO

KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO Kilpailut järjestetään torssin kello 18 alkaen (ilmoittautuminen kello 17:30-17:50) Kesäkuussa Onkkaalassa 4.6, 11.6, 18.6 Ottelupäivä ja 25.6 Heinäkuussa Luopioisten kentällä

Lisätiedot

SAUL SM-hiihdot 2018 (V)

SAUL SM-hiihdot 2018 (V) Tampere Kauppi SAUL SM-hiihdot 2018 (V) 17-18.3.2018 SPRINTIT Sija Nimi Seura Aika Ero M35 Miehet 35 vuotta 1 km V 1. Lasse Lehtisyrjä Ylöjärven Urheilijat 2:08.8 2. Peter Östman If Minken 2:12.6 3.8 3.

Lisätiedot

Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset Alaosasto perustettu , jolloin paikalla 17 eläkeläistä

Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset Alaosasto perustettu , jolloin paikalla 17 eläkeläistä Alko-Altian Seniorit ry:n Tampereen alaosaston hallitukset 1976 2016 Alaosasto perustettu 23.2.1976, jolloin paikalla 17 eläkeläistä Hallitukset Jäsenmäärä 1976? Eino Mäkinen Aino Antila Erik Pauli Liisa

Lisätiedot

YLEISURHEILUN PIIRINENNÄTYKSET (Päivitys /KH)

YLEISURHEILUN PIIRINENNÄTYKSET (Päivitys /KH) Piirinennätykset 2008 YLEISURHEILUN PIIRINENNÄTYKSET (Päivitys 19.11.2008/KH) MIEHET 100 m 10,54 Jari Haverinen KajKi 1994 200 m 21,46 Matti Rusanen KuKi 1980 400 m 46,65 Matti Rusanen KuKi 1983 800 m

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Laihian Lujan yu-veteraanikansalliset

Laihian Lujan yu-veteraanikansalliset Laihian Lujan yu-veteraanikansalliset Laihian Lujan yu-jaosto järjesti yleisurheiluveteraanien kansalliset kilpailut ke 29.7. 2015 Laihian yu-kentällä. Osallistujia oli 75. M 85 kuula 1) Martti Mäkelä

Lisätiedot

Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain:

Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain: Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu 12.5.2018. Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain: M35 Heittoviisiottelu 1) Antti Pitkänen LUU 1459 M40 Heittoviisiottelu 1) Janne Liimatainen

Lisätiedot

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2012 päivitys KH

KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2012 päivitys KH KAINUUN PIIRIN YLEISURHEILUN ENNÄTYKSET 2012 päivitys 2.10.2012 KH MIEHET 100 m 10,54 Jari Haverinen KajKi 1994 200 m 21,46 Matti Rusanen KuKi 1980 400 m 46,65 Matti Rusanen KuKi 1983 800 m 1.49,38 Esko

Lisätiedot

TULOSSEURANTA 2011 2012 TAPANILAN ERÄ / Yleisurheilu

TULOSSEURANTA 2011 2012 TAPANILAN ERÄ / Yleisurheilu 400 m 1 000 m 1 500 m 3 000 m 5 000 m 10 000 m 1/2 maraton maraton aj. aj. 110 m aj. 1 500 m ej. 3 000 m ej. aj. 400 m aj. 3 000m käv. 5 000 m käv. Kuula Kiekko Keihäs Moukari Ottelut Cooper Tulosseuranta

Lisätiedot

VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003

VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003 VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003 MAASTOJUOKSU LYHYET MATKAT 6.5.2003 PALOHEINÄSSÄ Miehet Yleinen 5,6 km 1. Jari Partanen Tieto-Tapiola 20.38,0 Miehet 40 vuotta 5,6 km 1. Reijo Niemi Pohjolan Systeemipalvelu

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015

Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 Myyrmäen Kalamiehet ry 1 (8) 31.03.2015 TALVEN 2015 TULOKSIA 1. Kerhon omat kilpailut Sarjakilpailut: Miehet: 1. Tomi Ojanperä 56 pistettä 2. Arto Männistö 50 pistettä 3. Mikko Väänänen 49 pistettä Naiset:

Lisätiedot

Piirin kilpailukalenteri

Piirin kilpailukalenteri Piirin kilpailukalenteri La 04.05. Ruisvarrasheitot I Sarjat: M/N: kuula, kiekko, moukari. M/N22: kuula, kiekko, moukari. M/N19: kuula, kiekko, moukari. M/N17: kuula, kiekko, moukari. P/T15: kuula, kiekko,

Lisätiedot

Urheiluveteraanien kansalliset hallikilpailut Salo 12.1.2013. M30 30 m lentävä lähtö 1) Ilkka Vuori Esbo IF 3,538

Urheiluveteraanien kansalliset hallikilpailut Salo 12.1.2013. M30 30 m lentävä lähtö 1) Ilkka Vuori Esbo IF 3,538 Urheiluveteraanien kansalliset hallikilpailut Salo 12.1.2013 M30 30 m lentävä lähtö 1) Ilkka Vuori Esbo IF 3,538 M40 30 m lentävä lähtö 1) Petri Tauriainen PeU 3,431 M45 30 m lentävä lähtö 1) Jaakko Stenius

Lisätiedot

SM-hallit Kuva: Esa Salminen

SM-hallit Kuva: Esa Salminen Kuva: Esa Salminen SM-hallit 218 SM-hallit kisattiin tällä kertaa Tampereen Pirkkahallissa, aivan kuten kuten toissa talvena. Järjestelyt pelasivat pääosin erinomaisesti ja Pirkkahalli tarjosi mahtavat

Lisätiedot

Piirin rantaonki Rantasalmi

Piirin rantaonki Rantasalmi Piirin rantaonki 7.6.2018 Rantasalmi EKL:n Mikkelin Piirin rantaonkikilpailut pidettiin tänä vuonna Rantasalmella 7.6. torstaina. NAISET YLI 80 1. LAUTANEN TAIMI JOROISTEN ELÄKKKEENSAAJAT 0,288 LAAKKONEN

Lisätiedot

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S Tulokset Joukkuekilpailu Satakunta Makelä Antti M SA 99 Väyrynen Reijo M50 SA 96 Keikko Tommi M SA 96 Laarimo Mika M SA 95 Ikola Juha M50 SA 92 Ylijoki Juho M SA 92 Nurmi Markku M50 SA 91 Saunaluoma Jouni

Lisätiedot

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla 24.8.2011 Jurvan Rotaryklubi Säläishallilla YHTEIS Klubin sija Klubin tulos 1 Jurva 32,00 2 Kurikka 25,00 3 Jalasjärvi 23,00 4 Kauhajoki 17,00 5 Ilmajoki 16,00 6 Aro 13,00 sija nimi Saapas Tikka Rengas

Lisätiedot

Miesten tulokset. 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 31,21. 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 13,58. 1 Kauno Anttila Spove 32,36

Miesten tulokset. 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 31,21. 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 13,58. 1 Kauno Anttila Spove 32,36 Porin Poikien heittokisat 27.05.2017 M80 Moukari Miesten tulokset M80 Paino 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 31,21 1 Mauri Lindroos Porin Urheiluveteraanit 13,58 M80 Keihäs M75 Kuula 1 Kauno Anttila

Lisätiedot

Aikuisurheilu SM rullat 2014

Aikuisurheilu SM rullat 2014 Aikuisurheilu SM rullat 2014 T U L O K S E T Tampereen Pyrintö M35LS Miehet 35 vuotta rullaluistelu sprintti 0.3 km V 1. Korpi Jukka Kristiinan Urheilijat 0.31,9 2. Laulumaa Sauli Nivalan Urheilijat 0.32,7

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Teroitus kestää niin kauan kuin luistimia riittää. Teroitus kestää niin kauan kuin luistimia riittää

Teroitus kestää niin kauan kuin luistimia riittää. Teroitus kestää niin kauan kuin luistimia riittää Luistimet teräviksi! Luistimien teroitus Kestilän peruskoulun käsityöluokassa. keskiviikko 22.12.2010 klo 18.00 alkaen maanantai 27.12.2010 klo 18.00 alkaen Teroitus kestää niin kauan kuin luistimia riittää

Lisätiedot

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat

EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat EL Valtakunnalliset Keilakilpailut 2016 Jyväskylä osanottajat Joukkuekisassa naiset lisäpisteitä 8 p/srj # Nimi Syntymävuosi Yhdistys Hyvitys/srj Hyvitys 6 srjjoukkue Torstai 9.00 1 Tamminen Matti 1928

Lisätiedot

Ikämiesten SM-kisat 2014

Ikämiesten SM-kisat 2014 50m Kivääri 60 ls makuu desimaalein Sarja Y50 Ikämiesten SM-kisat 2014 Hevonpää, Halikko 26.7.2014 1 NISSINEN Vesa HVA 100.9 103.7 101.2 102.6 103.6 101.8 613.8 SE 31x 2 JäRVELä Jarmo KuusA 100.5 101.3

Lisätiedot

Yleisurheilukauden päätöstilaisuus

Yleisurheilukauden päätöstilaisuus Yleisurheilukauden päätöstilaisuus 7.1.212 4 35 3 25 2 15 1 5 Lisenssimäärät / LeKi 24 25 26 27 28 29 21 211 212 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 Seuraluokittelupisteet / LeKi

Lisätiedot

km P Toivo Vainio M ,6 2 Haukiputaan Heitto

km P Toivo Vainio M ,6 2 Haukiputaan Heitto OSALLISTUJIEN SIJOITUKSET JA PISTEET SEUROITTAIN Forssan Salama Hopeaa 3 2 parisprintti 4 km P Forssan Salama M35 11.17,5 Hopeaa 3 2 1.2 km P Henry Viholainen M35 2.36,5 Pronssia 6 4 24 km P Anssi Reunanen

Lisätiedot

Cooperjuoksu: M50: Matti Skutnabb Helsingin Kisa-Veikot M55: Tage Lemström IP

Cooperjuoksu: M50: Matti Skutnabb Helsingin Kisa-Veikot M55: Tage Lemström IP Konkarien Tiistaikisa-sarja 2013 Hakunilan urheilupuisto, Luotikuja, 01200 VANTAA.Järj. Korson Kaiku. 16.04.2013 Kuula: M55 (6 kg): 1) Jarmo Vuolanen Korson Kaiku 10.27. 2) Kari Nuikka KorsKa 8.28. M65

Lisätiedot

VETERAANIEN MAANTIEJUOKSUN SM-KILPAILU 8.9.2013 Turengin Sarastus ry - 100 vuotta Joukkuetulokset

VETERAANIEN MAANTIEJUOKSUN SM-KILPAILU 8.9.2013 Turengin Sarastus ry - 100 vuotta Joukkuetulokset M30 1. Kymen Urheiluveteraanit 1:53:51,2 Mikkonen Riko 0.38.44,5 Puhakka Jani 0.39.09,8 Sakkara Janne 0.35.56,9 2. Kylmäkosken Veikot 1:59:05,3 Hevonoja Jani 0.37.22,4 Keikko Tommi 0.37.18,6 Nyyssönen

Lisätiedot

250 Viljo Kirjavainen M m 250 Viljo Kirjavainen M m 250 Viljo Kirjavainen M m 264 Lauri Lindberg M m 264 Lauri

250 Viljo Kirjavainen M m 250 Viljo Kirjavainen M m 250 Viljo Kirjavainen M m 264 Lauri Lindberg M m 264 Lauri nro nimi sarja laji 142 Marko Savolainen M35-39 10000m 142 Marko Savolainen M35-39 5000m 242 Aku Kallio M35-39 100m 242 Aku Kallio M35-39 200m 242 Aku Kallio M35-39 400m 242 Aku Kallio M35-39 Long Jump

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I

Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu KILPAILUVALIOKUNTA 18.11.2014. Aika 18.11.2014, klo 15.00. Valo-talo, Sali I Suomen Urheiluliitto PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kilpailu 18.11.2014 KILPAILUVALIOKUNTA Aika 18.11.2014, klo 15.00 Paikka Valo-talo, Sali I Läsnä Pasi Oksanen puheenjohtaja Harri Aalto Anne Fröberg Harri Heikkilä

Lisätiedot

SVA mestaruuskilpailut 50m kivääri

SVA mestaruuskilpailut 50m kivääri Hollola, Hälvälä 04.09.2010 10:50:13 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y45 1. Lauri Lauste SA 97 99 97 99 97 99 588 2. Veli-Matti Mukari HAS 97 98 98 98 97 99 587 3. Ilkka Ratamo SaSA 97 99 99 98 96 97 586

Lisätiedot

LIEDON PARMA SISULISÄENNÄTYKSET POJAT

LIEDON PARMA SISULISÄENNÄTYKSET POJAT LIEDON PARMA SISULISÄENNÄTYKSET POJAT Tummennetut lajit ovat viralliset lajiohjelman lajit v.2015 pa=ponnistusalue, h=käsiajanotto, i=hallissa Ilmoita mahdolliset virheet, puutteet ja uudet ennätystulokset:

Lisätiedot

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI 16.12.2017 - TERVETULOA KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA 16.12.2017 OHJELMA: LAPPAJÄRVEN URHEILU JA LIIKUNTA JÄRJESTÖT OMAT PALKITSEMISJUHLAT KLO 18.00-18.45 KUNNONJUHLA LAPPAJÄRVISALISSA

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011

Pohjois-Karjalan Vapaa-ajankalastajapiiri Onkicup 2011 sijoitus Miehet Tulos Tulos Tulos Tulos Tulos osakisat tulos g osakilpailun sijoitus 1. Heikki Matikainen PKUK 9 2900 8 1710 4 325 2,5 565 9 3014 32,5 8514 30 1. 2. Juuso Piiroinen PKUK 7 2820 10 2262

Lisätiedot

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu

Kansalliset Seniorit Joukkuekilpailu Kansalliset Seniorit 2016 Joukkuekilpailu yht. 1 Hämeelinna 1 Hellemaa Reino, Laiho Ilpo, Ohristo Antti, Sivonen Aaro 4334 2 Turku Viitanen Heikki, Nummi Jukka, Raatikainen Jarmo, Kari Raimo 4309 3 Hyvinkää

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T09 Iina Niemelä 2 1 3 6 T09 Niia Niemelä 0 1 2 3 T09 Linnea Antinaho 0 0 2 2 T09 Veera Rantala 0 0 1 1 T10 Ella Noora

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Tulokset. Aktia veteraanien kansaliset yleisurheilukilpailut Hiekkaharju, Vantaa

Tulokset. Aktia veteraanien kansaliset yleisurheilukilpailut Hiekkaharju, Vantaa Aktia veteraanien kansaliset yleisurheilukilpailut Hiekkaharju, Vantaa 2.6.2012 Tulokset M30 100 m Tuuli: -1.4 1. Ville Ryhänen 1982 EsboIF 13,12 2. Ilkka Vuori 1980 EsboIF 13,62 3. Henri Merikalla 1979

Lisätiedot

MAB. MAB mest 2-mj. Lopputulokset

MAB. MAB mest 2-mj. Lopputulokset TUL:n mestaruuskilpailut Kemissä 2007 Henkilökohtainen MAB Seura 1. Björkman Arto Kemi Into M 1332 2. Rantanen Jari Turku Tuwe A 1265 3. Impivaara Kari Turku Tuwe B 1259 4. Kauramaa Tommi Eurajoki EuKi

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Pikkujouluissa palkittiin Kisa-Veikkolaisia

Pikkujouluissa palkittiin Kisa-Veikkolaisia Pikkujouluissa palkittiin Kisa-Veikkolaisia Katso kuvia galleriasta. Hiihtopalkinnot on jaettu hiihtokauden päättyessä. Vuoden urheilijat: (Ensisijaisesti SM-kilpailusarjat menestyksen mukaan SM- ja piiritasolla)

Lisätiedot