SPORTTIVIESTI 1/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SPORTTIVIESTI 1/2017"

Transkriptio

1 SPORTTIVIESTI 1/2017

2 SPORTTIVIESTI 1/2017 PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Tätä kirjoittaessani on Lahden hiihtojen MM-kisat päättyneet. Suomi sai kisoista 5 mitalia, mikä on hieno saavutus. Iivo Niskasen kultamitali oli mahtava saavutus. Jos olisin 50 km hiihdossa laittanut veikkauksen, niin olisin kyllä euroni menettänyt. Kuka olisi uskonut että Matti Heikkinen nousee mitalikorokkeelle. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoden talviolympialaisia kohden. Niistä kisoista voi jo toivoa yhdistetyn nuorten miesten joukkueelta menestystä. Kotirintamalla odotetaan heinäkuun alussa pelattavien U 17 vuotiaiden poikien EM-kisoja. Tämän ikäluokan EM-kisat käydään ensimmäistä kertaa lentopallon historiassa. Pientä huolta aiheuttaa se, että kisat käydään Turkissa. Kisoihin valmistaudutaan olemalla koko toukokuu Kuortaneella. Viimeiset kouluviikot opiskellaan Kuortaneen yläkoulussa. Pojat pelasivat karsintakilpailut jouluviikolla Tanskassa jossa voittivat oman lohkonsa antamatta vastustajille yhtään erää. Syksyllä Tommi muuttaa Kuortaneelle lukioon opiskelemaan ja harjoittelemaan. Kuortaneella sijaitsee lentopallon valmennuskeskus. Siitä alkaa itsenäinen elämä 16-vuotiaana ja tavoitteleminen kohti omia unelmia. Urheilun saralla Spovelle on talvikaudella tullut menestystä sekä hiihtoladuilla että hallikisoissa. MM-hiihdot ovat edessä maaliskuun lopussa, joten niiden osalta emme tähän Sporttiviestiin ehdi saada tuloksia. Tuleva kesä toivottavasti innoittaa taas kaikki Spovelaiset liikkumaan. Monet SM-kisat pidetään lähietäisyydellä pääkaupunkiseudusta, joten osallistuminen näihin tulee toivottavasti olemaan runsasta. Maantiejuoksuun ja mahdollisesti johonkin muuhunkin kisaan tullaan järjestämään yhteiskuljetus. Toivon kaikkien osallistuvan järjestettävään kuljetukseen. Tämä on omalta osaltaan luomassa yhteisöllisyyttä seuran jäsenten keskuudessa. Toivotan kaikille oikein hyvää ja toivottavasti lämmintä kesää. Itse vietän varmaan suurimman osan kesästä kasvimaalla, josssa riittää aina tekemistä. On myös mukava seurata miten itse istuttamat kasvit lähtevät kasvamaan. Mikä onkaan parempaa kuin omasta maasta nostetut perunat suoraan kattilaan kiehumaan. Luomuruokaa parhaimmillaan.

3 Inga-Lill Mäkelä, puheenjohtaja KATSAUS TALVEN KISOIHIN SEKÄ TULEVAT KISAT Perinteisen tyylin sprintit aloittivat Tampereen Kaupissa tämän vuoden SMkisat Spovelaiset haalivat kisoista 6 henkilökohtaista mitalia. Kultaan kurkotti Alpo Virtanen M 75, hopeaa nappasivat Eila Kaakkolahti N 60 ja Eeva Tanska N 70, ja pronssille sivakoivat Tapio Wallenius M 75 ja Eila Hartonen N 65 sekä Hannnele Kivistö N 70 sarjoissa. Parisprinteissä Spovella oli kolme joukkuetta ja tuloksena oli kaksi kultaa ja yksi hopea. Tapio Wallenius ja Alpo Virtanen M 75 sarjassa olivat aivan ylivoimaisia. Kultaa N 70 sarjassa ottivat myös Hannele Kivistö ja Eeva Tanska ja hopealle sivakoivat N 65 sarja Eila Hartonen ja Eila Kaakkolahti. Seuraavan päivän pitkissä matkoissa samat Spovelaiset jatkoivat menestyksellistä hiihtoa. M 75 sarjassa Alpo Virtanen ja Tapio Wallenius ottivat kaksoisvoiton. Eila Kaakkolahti hiihti hopealle ja pronssia saivat Eila Hartonen ja Eeva Tanska omissa sarjoissaan. Vapaan hiihtotavan SM-kisoissa Kruunupyyssä Spove oli mukana neljän hiihtäjän voimin hiihdetyssä kisassa kaikki neljä osanottajaa tulivat kotiin mitalit kaulassaan N 70 sarjassa voittaja oli Eeva Tanska ja Hannele Kivistö sai hopeaa. M 75 sarjassa tuli Spovelle myös kaksoisvoitto Raimo Huppusen voittaessa ja Jouko Laihon ollessa kakkosena. Vauhdittomien hyppyjen SM-kisoissa 15.1 Jyväskylässä kaksoismestariksi hyppi Martti Jaatinen voittaen sekä pituuden että kolmiloikan. SM-hallit käytiin Helsingissä liikuntamyllyssä Naisissa kultaa voitti Hannele Kivistö 3000 metrilla ja 800 metrillä Airi Mauno juoksi hopella. Molemmat kisaavat N 70 sarjassa. Miesten puolella kultamitaleita tuli Sopvelle 10 kpl. Kolmen kullan mies oli Pentti Saukkosaari joka palasi kilpakentille. Hän voitti sarjassa M m ja 800 metrin juoksut sekä kuulantyönnön. M 90-sarjassa Karri Wichman työnsi kuulaa kullanarvoisesti. Kahden kullan saalistajat olivat M 85 sarjassa Åke Lund joka voitti 60 m aitajuoksun ja seiväshypyn sekä Aatos Kari joka voitti voitti 800 metrin ja 3000 metrin juoksut ja otti vielä pronssia 200 metrillä. Kultakantaan pääsi myös M 70 sarjassa Raimo Hartonen joka voitti 3000 metrin juoksun. Samassa juoksussa Lauri Ollitervo saalisti pronssia. Muita mitalisteja oli M 80 sarjassa Antti Pihlajamäki 3000 merin juoksussa pronssia, M 80 seiväshypyssä Raimo Lehmusvainio pronssia, ja saman sarjan

4 kuulantyönnössä Kalevi Tiikkaja työnsi kuulaa pronssin arvoisesti. Vielä sarjassa M 85 kuulantyönnössä Esa Vuorinen otti hopeaa luisteltiin Tampereella vielä SM-luistelut joista Martin Löfström saavutti kaksi hopeamitali Loppukauden muut SM-kisat ovat tämänhetkisten tietojen mukaan 2.4 SM-halli 5 ottelu Tampere 29.4 SM-puolimaraton Huutjärvi 6.5 SM-maastojuoksu Vierumäki 10.6 SM-viestit Vaajakoski SM-yleisurheilu Lohja 2.9 SM-maantiekymppi Tampere 3.9 SM-rullat Nokia 3.9 SM-maantiekävely Tampere 9.9 SM-heitto 5 ottelu Turku 23.9 SM-maraton Joutseno Seuran omat kisat 26.4 seuran maastojuoksut Pirkkola 15.7 Pirkkola juoksu- ja ratakävely Pirkkola 24.8 Seuran yu-kisat Vuosaari Kansainväliset kisat EM-kisat Århus, Tanska Suomen aikuisurheiluliiton kilpailukalenteri löytyy ikiliikkujalehdestä osoitteessa Spoven järjestämistä kilpailuista julkaistaan kilpailukutsut Spoven omilla sivuilla SEURAN NIMEN MUUTOS Syyskokouksessa 2016 päätettiin nimen muutoksesta. Nimenmuutos on hyväksytty Patentti- ja rekisterihallituksessa. Jatkossa seuran nimi on Spove. Nimenmuutos tavoittaa muut seurat viiveellä, joten muistuttakaa asiasta kun/jos ilmoittaudutte kisoihin. Ilmoitus asiasta on Aikuisurheiluliiton nettisivuilla.

5 KILPAILUTOIMIKUNNAN ASIAA Kilpailutoimikunta vastaa seuran kilpailutoiminnasta ja hoitaa ilmoittautumiset SM-kilpailuihin. SM-kilpailuihin seura maksaa osallistumismaksut. Kilpailijoiden tulisi huomioida, että mikäli ei osallistu ilmoittamiinsa kilpailuihin tai lajeihin, niin olisi hyvä tapa maksaa osallistumismaksu seuralle takaisin ellei kyse ole sairastumisesta tai loukkaantumisesta. KILPAILUTOIMIKUNNAN JOHTO Puheenjohtaja Raimo Niemi Varapuheenjohtaja Veikko Luode Sihteeri Jouko Rytkönen SM-KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN Spove maksaa jäsenmaksunsa maksaneiden jäsentensä osallistumismaksut SM-kilpailuihin, edellyttäen että ilmoittautuminen on tapahtunut vähintään 7 vrk ennen järjestäjille tehtävän ilmoitusajan päättymistä. Ilmoittautumiset tapahtuu ikäryhmävastaavien kautta ja samassa yhteydessä pyritään sopimaan mahdollisista kimppakyydeistä. Ikäryhmävastaavat ilmoittavat osallistujat ja joukkueet yleisurheilun osalta Jouko Rytköselle. Martti Valonen hoitaa kävelyn ilmoittautumiset. Hiihdon ja luistelun osalta ilmoittautumiset suoraan Kauko Wiralle. IKÄRYHMÄVASTAAVAT JA YHTEYSHENKILÖT M Taisto Lehtinen tate.lehtinen@gmail.com M 70, 75 Raimo Hartonen rharton1@welho.com M 80+ Sulo Kiirla sulo.kiirla@gmail.com N Inga-Lill Mäkelä ingalill.makela@pp.inet.fi N 70+ Hannele Kivistö hannele.kivisto@elisanet.fi kävely Martti Valonen martti.valonen@gmail.com hiihto+luistelu Kauko Wira kauko.wira@ippnet.fi HALLITUKSEN KOKOONPANO VUONNA 2017 Puheenjohtaja; Inga-Lill Mäkelä ingalill.makela@pp.inet.fi HUOM! Soita arkisin vasta kello jälkeen Varapuheenjohtaja; Pekka Mantere pmantere@welho.com Sihteeri; Jaakko Heinonen jaakko.heinonen@elisanet.fi Hallituksen muut jäsenet; Airi Mauno, Hannele Kivistö, Urpo Saukkonen ja

6 Raimo Niemi Juokseva rahaliikenne Inga-Lill Mäkelä Kotisivujen ylläpitäjä; Maarit Nurminen (yhteys puheenjohtajan kautta) PALKITSEMINEN Palkitsemisen suhteen on tehty pieniä muutoksia ja nämä astuvat voimaan vuoden 2017 alusta. Edelleen palkitaan kevätkokouksessa hiihtäjät ja syyskokouksessa yleisurheilijat. Pisteet lasketaan edelleen SM-kisojen perusteella alla olevan taulukon mukaisesti. Kaikki yli 15 pistettä saavuttaneet palkitaan. Hiihtäjien kohdalla pisteisiin lasketaan mukaan myös kauden rullahiihdot. Kun kisassa on osanottajaa pisteet voittajalle pisteet toiselle pisteet kolmannelle pisteet neljännelle pisteet viidennelle 2 1 Syyskokouksessa palkitaan lisäksi; vuoden paras naisurheilija vuoden paras miesurheilija vuoden paras hiihtäjä (sisältää rullahiihdon) vuoden paras juoksija vuoden paras heittäjä vuoden paras hyppääjä vuoden paras kävelijä vuoden paras luistelija Kuitenkin niin että sama henkilö ei voita kahta kategoriaa. Pistelaskutaulukko antaa perusteita valinnalle. Valinnan perusteiksi otetaan myös kansainvälinen menestys niin henkilökohtaisella- että joukkuetasolla, maailman- ja euroopan sekä suomenennätykset. Spoven hallitus käyttää myös omaa harkintaa päätöstä tehdessään.

7 SEURAN ASUT Jäsenillä on mahdollisuus ostaa itselleen seuran tuulipuku. Malli on Nike. Housut ovat tummansiniset ja takki on suomenlipun sininen ja selässä teksti SPOVE. Hinta puvulle on 85 euroa. Mikäli haluta tilata itsellesi puvun, niin käy Itäkeskuksen Stadiumissa. Siellä team sales. Voit sovittaa ja tilata. Seuralle tilataan myös lisää kilpailupaitoja. Malli muuttuu Soc.ista Nike.een ja hinta jäsenille tulee olemaan entinen, eli 15 euroa. Niitä saa ostaa puheenjohtajalta. Tuon niitä seuran tilaisuuksiin. Suotavaa on, että paitaa käytetään kaikissa kilpailuissa, etenkin SM-kisoissa.

8 ILMOITUKSET Sääntömäääräinen kevätkokous Spove ry.n sääntömääräinen kevätkokous pidetään kello alkaen Kannelmäen seurakunnan isossa seurakuntasalissa. Osoite Vanhaistentie 6. Esillä sääntömääräiset asiat. Kokous aloitetaan kahvilla klo alkaen ja kokouksen päätteeksi palkitaan menestyneet hiihtäjät. Tervetuloa!

SPORTTIVIESTI 2/2015

SPORTTIVIESTI 2/2015 1 SPORTTIVIESTI 2/2015 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kausi 2015 alkaa olla lopuillaan. Kaikki SM-kisat on pidetty. Samalla myös ensimmäinen vuoteni Sporttiveteraanien puheenjohtajana on päättymässä. Seuran

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2012

SPORTTIVIESTI 2/2012 1 SPORTTIVIESTI 2/2012 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Vuoden 2012 urheilukausi alkaa olla lopuillaan. Kilpailullisesti menestys on ollut erinomaista tulihan 4 maailmanmestaruutta MM-hallikisoissa Senni Sopasen

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2017

SPORTTIVIESTI 2/2017 SPORTTIVIESTI 2/2017 Puheenjohtajan terveiset Tätä kirjoittaessani on syksy jo pitkällä. Illat pimenevät varhain ja valoisaa aikaa on päivisin vähän. Kuitenkin syksy on minusta vuodenajoista parhain. Ulkona

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2013

SPORTTIVIESTI 2/2013 SPORTTIVIESTI 2/2013 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kilpailukausi 2013 on lopuillaan ja urheilijat valmistautuvat tulevaan kauteen kukin tahollaan. Kausi 2013 on ollut koko SpoVessa oloni aikaan peilaten erinomainen

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2014

SPORTTIVIESTI 1/2014 SPORTTIVIESTI 1/2014 PUHEENJOHTAJA KATSAUS Vuosi 2013 oli jäsenten urheilullisilla saavutuksilla mitattuna erinomainen. SM-mitaleilla ilmaistuna tuloksena oli 182 mitalia, joista 89 kultaa, 41 hopeaa ja

Lisätiedot

PUHEENJOHTAJAN KATSAUS

PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 1 SPORTTIVIESTI 1/2013 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Tässä vuoden 2013 ensimmäisessä Sporttiviestissä tarkastellaan tämän vuoden kilpailuohjelmaa ja -toimintaa sekä viime vuoden saavutuksia. Spovelaiset menestyivät

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2016

SPORTTIVIESTI 2/2016 SPORTTIVIESTI 2/2016 Puheenjohtajan terveiset Tätä kirjoittaessani syksy on jo pitkällä ja ilmassa on talven tuntua. Syksy toi ruskan myös tänne eteläsuomeen. Pihassamme oleva verivaahtera on kaunis kuin

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2016

SPORTTIVIESTI 1/2016 SPORTTIVIESTI 1/2016 SPORTTIVIESTI 1/2016 PUHEENJOHTAJAN TERVEISET Tätä kirjoittaessani olen pari päivää sitten palannut kongressimatkalta Etelä-Afrikan Kapkaupungista. Siellä lämpöä riitti kaikille päiville.

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 2/2014

SPORTTIVIESTI 2/2014 SPORTTIVIESTI 2/2014 1 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Kausi 2014 alkaa olla lopuillaan ja tätä kirjoitettaessa ainoastaan SM-maraton on arvokilpailuista juoksematta. Toimintakautta väritti mm. erittäin surkea

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2012

SPORTTIVIESTI 1/2012 SPORTTIVIESTI 1/2012 1. PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Sporttiveteraanit ry:n kilpailutoiminta on jatkunut vireästi huolimatta alkutalven vaikeista hiihtoolosuhteista. Ilahduttavaa on myös, että olemme saaneet

Lisätiedot

SPORTTIVIESTI 1/2015

SPORTTIVIESTI 1/2015 1 SPORTTIVIESTI 1/2015 PUHEENJOHTAJAN KATSAUS Tätä kirjoittaessani eletään helmi-maaliskuun vaihdetta. Kun katson ulos ikkunasta, näen pihakivetyksen johon hiekoitushiekka jäänyt paksuksi peitoksi. Lumesta

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012

Copyright year ABB - 1. NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 1 NokianUrheilijat, Yleisurheilu 2011-2012 Copyright year ABB - 2 Tilanne: -Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä yleisurheilujoukkueessaan iso joukko erinomaisia nuoria huippu-urheilijoita.

Lisätiedot

Visalaisten yleisurheilutuloksia vuodelta 2006 Maantiejuoksut, hölkät ja maastojuoksut Tammikuu 14.1.2006 Aktia Cup III osakilpailu M40 10 km 1. Esa Katajamäki 35.28 M50 10 km 2. Matti Lavonen 36.28 Helmikuu

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen

Hyvinkään Seudun Urheilijat PALKITTAVAT SM-mitalistit. SM-pistesija. Veteraanien SM-mitalistit. N16 Suvi Eerikäinen SM-mitalistit N16 Suvi Eerikäinen sija Laji 2 pituus (halli) 3 kolmiloikka (halli) 2 Kolmiloikka 3 Pituus T15 Hanna-Mari Saalo 3 Kiekko SM-pistesija T16 Maria Kytölä 4 7-ottelu 4 Seiväs Veteraanien SM-mitalistit

Lisätiedot

SM-hallit Kuva: Esa Salminen

SM-hallit Kuva: Esa Salminen Kuva: Esa Salminen SM-hallit 218 SM-hallit kisattiin tällä kertaa Tampereen Pirkkahallissa, aivan kuten kuten toissa talvena. Järjestelyt pelasivat pääosin erinomaisesti ja Pirkkahalli tarjosi mahtavat

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta), Seuraluokitukseen kuuluvat sarjat ja lajit. 1. Oskari

Lisätiedot

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ

Juniori KuPS JÄSENKIRJE LOKAKUU Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ JÄSENKIRJE LOKAKUU 2015 Juniori KuPS nyt myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS A- ja B-nuoret jälleen mitaleille, BANZAI! KuPS A- ja B-nuoret pelaavat ikäluokkansa kovatasoista SM-sarjaa,

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.

Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015. Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2. Suomen Urheiluliitto Kilpailuvaliokunta SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2015 Vahvistettu SUL:n kilpailuvaliokunnassa 25.2.2015 Tulosrajakauden alku on 1.5.2014 Kalevan kisat SUL Kalevan kisojen

Lisätiedot

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA

NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA NURMIJÄRVELÄISSEUROJEN YLEISURHEILIJAT KAHDEKSAN PARHAAN JOUKOSSA SM-KISOISSA (Vuodesta 1995 viralliset SM-kisat myös sarjoissa T/P 14,15 vuotta) Koonnut Ilkka Hemmilä, päivitetty 20.8.2012 (ulkoradoilla)

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT Liitteeseen on koottu tärkeimpiä 9-15-vuotiaiden kilpailuja Helsingin seudulla. Seura maksaa osallistumisen valtaosaan allaolevista kisoista (poislukien Peugeot Junior GP

Lisätiedot

SAUL SM-hiihdot 2018 (V)

SAUL SM-hiihdot 2018 (V) Tampere Kauppi SAUL SM-hiihdot 2018 (V) 17-18.3.2018 SPRINTIT Sija Nimi Seura Aika Ero M35 Miehet 35 vuotta 1 km V 1. Lasse Lehtisyrjä Ylöjärven Urheilijat 2:08.8 2. Peter Östman If Minken 2:12.6 3.8 3.

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot* Vantaa

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot*  Vantaa Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti 25.04. Maastot* www.vhs.fi to 27.04. Tarmon kevätottelut P15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu T15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu P13: 60m,

Lisätiedot

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA

KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI TERVETULOA KIVITIPPU LAPPAJÄRVISALI 16.12.2017 - TERVETULOA KUNNONJUHLA JA URHEILUGAALA 16.12.2017 OHJELMA: LAPPAJÄRVEN URHEILU JA LIIKUNTA JÄRJESTÖT OMAT PALKITSEMISJUHLAT KLO 18.00-18.45 KUNNONJUHLA LAPPAJÄRVISALISSA

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

Miksi jotain piti ja pitää tehdä?

Miksi jotain piti ja pitää tehdä? Miksi jotain piti ja pitää tehdä? kilpailijamäärät laskeneet rajusti viimeisen 25 vuoden aikana (huom. nuorten SM Kitee, Kotka 2012) lajin kotimainen kilpailutoiminta menettänyt seksikkyytensä lähes kokonaan

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO

KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO KESÄN 2015 VIIKKOKISAINFO Kilpailut järjestetään torssin kello 18 alkaen (ilmoittautuminen kello 17:30-17:50) Kesäkuussa Onkkaalassa 4.6, 11.6, 18.6 Ottelupäivä ja 25.6 Heinäkuussa Luopioisten kentällä

Lisätiedot

km P Toivo Vainio M ,6 2 Haukiputaan Heitto

km P Toivo Vainio M ,6 2 Haukiputaan Heitto OSALLISTUJIEN SIJOITUKSET JA PISTEET SEUROITTAIN Forssan Salama Hopeaa 3 2 parisprintti 4 km P Forssan Salama M35 11.17,5 Hopeaa 3 2 1.2 km P Henry Viholainen M35 2.36,5 Pronssia 6 4 24 km P Anssi Reunanen

Lisätiedot

Utriainen ei enää yritä Pekingiin

Utriainen ei enää yritä Pekingiin Utriainen ei enää yritä Pekingiin Olympiamaratonille valmistautuva Kirwa täydensi Ahkeran miesten kaksoisvoiton ESS 19.5.2008 Juha Hölttä Jussi Utriainen juoksi sunnuntaina Vammalassa helponoloisesti maastojuoksun

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

LaVe yleisurheilu 2018

LaVe yleisurheilu 2018 LaVe yleisurheilu 0 Lasten ja nuorten urheilun hyväksi - aina huipulle asti! www.lappajarvenveikot.fi/jaostot/yleisurheilu Facebook: Lappajärven Veikot yleisurheilu Höltin Minkki Oy Rakennus Mikko Oy Evijärvi

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Rata- ja maratonjaosto Sivu 1(7) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2019 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Marjaana Risku 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen Melonta- ja Soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot :

Kesäkauden päättäjäisissä jaettavat kiertopalkinnot : EsSun KIERTOPALKINTOJEN SÄÄNNÖT 2012 Espoon Suunnan Johtokunta on kokouksessaan 3.4.2012 vahvistanut nämä säännöt olemaan voimassa toistaiseksi. S Ä Ä N N Ö T Kiertopalkinto voidaan antaa joko henkilölle

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN!

SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN! Juttusarja Nuorten SM-hallit, ennakot TULEVAISUUDEN YU-SANKARIT LIIKUNTAMYLLYSSÄ 5.-6.3.2016 NUORTEN SM-HALLLIT... SAGA KÄY KOTIHALLISSAAN NELJÄN METRIN KIMPPUUN! Urheilija: Saga Andersson N16 (-00) Seura:

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun

KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun KUTSU Vuoden Viinit 2016 kilpailuun Vuoden Viinit kilpailu ry:llä on kunnia kutsua Suomen viiniedustajat maamme ainoaan, jo 19. kertaa järjestettävään Vuoden Viinit -kilpailuun. Edelliseen kilpailuun osallistui

Lisätiedot

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS Esko /

ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS Esko / ESPOON TAPIOT ARVOKILPAILU- JA SM-MENESTYS 2017 - Esko / 16.10.2017 ARVOKILPAILUT Hele Haapaniemi 4. PM 10 km maantiekävely Enni Nurmi 18. ECup 10 km maantiekävely Saga Kivekäs 4. PM 7-ottelu Saga Kivekäs

Lisätiedot

KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto. SM-hallit M/N , Helsinki. SM-viestit , Tuusula. SM P/T

KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto. SM-hallit M/N , Helsinki. SM-viestit , Tuusula. SM P/T KU-68 yleisurheilu 2011 yhteenveto SM-hallit M/N 19.-20.02.2011, Helsinki Hopeaa M 200m KU-68 Mikko Laiho 22,28 SM-viestit 9.-10.7.2011, Tuusula Pronssia P15 4x80m aj KU-68 Olli Herkman, Topias Koukkula,

Lisätiedot

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016

SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 SISULISÄIKÄSTEN PM-MITALISTIT 2016 Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T11 Ella Noora Haapalehto 5 3 1 9 P15 Tomy Nurmesniemi 5 1 0 6 T09 Iina Niemelä 4 4 4 12 P13 Manu Mäenpää 3 5 3 11 T09 Niia

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2019 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2019 Pelimuotona on trippeli. Trippelijoukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA SEURAPOSTI 3.3.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: Mäkikoululaisten kirjoituskisa Seuraluokittelu Kesäkilpailujen anomukset Kevään neuvottelupäivät 14.-15.5.2011 LIDL-KIRJOITUSKILPAILU: TALVEN PARAS MUISTO MÄKIKOULUSTA

Lisätiedot

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain

Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sisulisäikäiset pm-mitalistit sarjoittain Sarja Urheilija Kulta Hopea Pronssi Yhteensä T09 Iina Niemelä 2 1 3 6 T09 Niia Niemelä 0 1 2 3 T09 Linnea Antinaho 0 0 2 2 T09 Veera Rantala 0 0 1 1 T10 Ella Noora

Lisätiedot

Syksy 2013 TERVETULOA!

Syksy 2013 TERVETULOA! Syksy 2013 TERVETULOA! Avaus Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilun erikoisseura Sinettiseura Kaksi

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA

ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA 1 ISTUMALENTOPALLON SARJAKIRJA 2017 2018 Istumalentopallossa pelataan kaudella 2017-18 miesten SM-sarja, naisten SM-turnaus, ykkössarja, Suomen Cup-turnaus ja veteraanien miesten M50 sekä naisten N40 sarjojen

Lisätiedot

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti:

HENKILÖKOHTAINEN KILPAILU Kaikissa luokissa henkilökohtaisia JunnuGym-pisteitä jaetaan 10 parhaalle seuraavasti: SÄÄNNÖT YLEISTÄ JunnuGym on luokkien 1-5 pojille tarkoitettu telinevoimistelun henkilökohtainen- ja seurakilpailu. JunnuGym muodostuu kevään ja syksyn luokkakilpailuista, joille Suomen Voimisteluliitto

Lisätiedot

Sarjatiedote 2015 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2015 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2015 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja

SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa , ja SUOMEN URHELULIITTO ry:n HUOMIONOSOITUSSÄÄNNÖT Hyväksytty SUL hallituksen kokouksissa 2.10.2008, 15.12.2012 ja 20.11.2015. 1 Suomen Urheiluliiton ansiomerkki, levyke, mitali ja standaari kotimaisille ja

Lisätiedot

Ahkeran viestit pronssitahdissa

Ahkeran viestit pronssitahdissa Ari-Pekka Lattu tuo viestin johdossa Mustapha Mabroukille. (HH) Ahkeran viestit pronssitahdissa Edes miesten 800 metrillä Lahteen ei saatu kirkasta mitalia ESS Juha Hölttä Pronssi oli Lahden Ahkeran väri

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA 3.3.2019 YLEISTÄ Ensimmäinen Saimaan maakuntaviesti ja harraste-haasteviesti hiihdetään sunnuntaina 3.3.2019

Lisätiedot

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä.

Kilpailujen järjestämisoikeutta on haettava kirjallisesti edellisen vuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty voimistelu- ja tanssijaoston kesäkokouksessa

Lisätiedot

Sarjatiedote 2014 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2014 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2014 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2012 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2012 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

OLYMPIALAISEN KYMMENOTTELUN PISTETAULUKKO SUOMEN VOIMISTELU- JA URHEILULIITON KUSTANTAMA 1921

OLYMPIALAISEN KYMMENOTTELUN PISTETAULUKKO SUOMEN VOIMISTELU- JA URHEILULIITON KUSTANTAMA 1921 OLYMPIALAISEN KYMMENOTTELUN PISTETAULUKKO SUOMEN VOIMISTELU- JA URHEILULIITON KUSTANTAMA 1921 Parhaat kynimenottehitnlokset saavutetaan meidän välineillämme SUOMEN URHEILUAITTA URHEILUVÄEN URHEILULIIKE

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011 1 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN PALKITSEMISGAALA 2.2.2011 Vuoden 2010 hyvistä saavutuksista palkitseminen Alkulan päiväkoti - lasten olympialaisten järjestäminen Anneli Arkko ja Kauko Heikkilä, tanssiurheilu -

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! 1 KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! Hiihtokoulu alkaa Harjumajalla loppiaisen jälkeen ma 10.1.2011 klo 18.00. Kaikki uudet ja vanhat joukolla mukaan! Suunnitelmissa perustaa ainakin 3 ryhmää; alkeisryhmä

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 30.9.2015 Arvoisat kiltasisaret ja -veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 21.11.2015 klo 13:00 alkaen Rannikkoprikaatissa,

Lisätiedot

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5

Suomen Karateliitto ry Radiokatu Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 00240 Helsinki KILPAILUKUTSU 1/5 Kilpailu Paikka KARATEN SUOMEN MESTARUUS KILPAILUT 1.4.2017 Tesoman palloiluhalli, Tesoman valtatie 46, 33310 Tampere Karttalinkki: Tesoman valtatie 46 Ajankohta Osallistumismaksut

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen

Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri. Kilpailukauden päättäjäiset Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Kilpailukauden päättäjäiset 04.10.2017 Hotelli Iso-Valkeinen Matti Räsänen Kilpailutoimikunta Matti Räsänen puh, joht. Harri Hyvönen vpj, metsästysammunta, luotilajit

Lisätiedot

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KILPAILUT KESÄ 2015 Tummennetut kilpailut tärkeitä KILPAILUJA löydät myös - kilpailukalenteri.fi Jakelu: Aino, Ali, Anna, Anni, Ansa, Carla, Ella, Elmeri,Eveliina,

Lisätiedot

Sarjatiedote 2013 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu.

Sarjatiedote 2013 Joukkueilla pitää olla yhtenäinen peliasu. 1 Sarjatiedote 2013 Pelimuotona on trippeli. Trippeli-joukkueessa voi vaihtaa yhden pelaajan kesken pelin. Trippelijoukkueessa saa käyttää koko sarjan aikana korkeintaan kuutta eri pelaajaa. Kaikki joukkueessa

Lisätiedot

MAAJOUKKUE VALINNAT KOHTI LAHTEA OLYMPIAKAUSI

MAAJOUKKUE VALINNAT KOHTI LAHTEA OLYMPIAKAUSI MAAJOUKKUE VALINNAT KOHTI LAHTEA 2016-2017 OLYMPIAKAUSI 2017-2018 Valmentajakerhon kevätseminaari Kisakallio 30.4.2017 Teemu Pasanen Miesten valmentaja RAKENNE Joukkueet kaudella 2016-2017 Leirityskalenterit

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2018-19 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2015

Laihian Luja, Suunnistusjaosto KAUDEN KOHOKOHTIA 2015 KAUDEN KOHOKOHTIA 2015 Juha Laasanen 10.11.2015 EPSU-seurapisteet 2015 EPSU-seurapisteet - Kehitys Lapsille ja nuorille: Laihian Luja, Suunnistusjaosto Oravapolkukoulu ja harjoitukset keväällä ja kesällä

Lisätiedot

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE Eläkeliiton mestaruushiihdot 26. 27.2.2019 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Maanantai 25.2. Klo 14.00-18.00 Virallinen harjoitteluaika Tiistai 26.2. Klo 8.00-10.00 Klo 9.00 Klo 9.00

Lisätiedot

Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain:

Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain: Turku, Bror Wendelin 21. kansallisen heittoviisiottelu 12.5.2018. Heittoviisiottelutulokset ja pisteet sarjoittain: M35 Heittoviisiottelu 1) Antti Pitkänen LUU 1459 M40 Heittoviisiottelu 1) Janne Liimatainen

Lisätiedot

Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016

Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016. Kalevan kisat. SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016 Suomen Urheiluliitto Vahvistettu kilpailuvaliokunnassa 2.3.2016 SM-kisojen tulosrajat ulkoratakaudella 2016 Tulosrajakauden alku on 1.5.2015 Kalevan kisat YLEISET SÄÄNNÖT 1. Kilpailuissa tulee noudattaa

Lisätiedot

Yleisurheilukausi

Yleisurheilukausi Yleisurheilukausi 213-14 4 Lisenssimäärät / LeKi 35 3 25 2 15 1 5 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 214 (21-) 2- (18-2) 18-19 16-17 14-15 12-13 (-11) 1-11 8-9 -7 3 Seuraluokittelupisteet / LeKi 25 2 3 31

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8.

1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7 10-11.8. 3.11.2010 Lopullinen Raahen Vesan SM-mitalistit 1921-1999 Koonnut Eero Ukonaho 1921-1959 Urho Saariaho Suomen mestaruus Seiväs 370 28-29.7.1934 Tampere Jukka Huovinen SM-hopeaa Kalevan kisat 110m aj. 15,7

Lisätiedot

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU!

KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! KERIMÄEN URHEILIJOIDEN HIIHTOKOULU! MAANANTAISIN HARJUMAJALLA KLO 18.00. KOULU ON TARKOITETTU ALLE 12-VUOTIAILLE TYTÖILLE JA POJILLE. HIIHTOKOULU SISÄLTÄÄ HIIHTOHARJOITTELUA JA LEIKKEJÄ. HIIHTOKOULUN PAKKASRAJA

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT

MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT MÄKIHYPYN JA YHDISTETYN KANSALLISET KILPAILUSÄÄNNÖT 2019-20 1.0. Kansalliset kilpailusarjat 1.1. Alueelliset kilpailut 1.2. Junioricup ja Hopeasompa 1.3. Veikkaus Cup 1.4. Veteraanit 1.5. SM-kilpailut

Lisätiedot

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012.

Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. TUL:N NAISTEN JA TYTTÖJEN JOUKKUEVOIMISTELUN VAPAA- JA VÄLINEOHJELMAN KILPAILUSÄÄNNÖT Hyväksytty TUL:n voimistelu- ja naisvaliokunnassa 27.02.2010 ja päivitetty 28.07.2012. Näillä säännöillä määritellään

Lisätiedot

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla Otteluohjelma

STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla  Otteluohjelma STPU:n KAUKALOPALLON SM-TURNAUS 21.11.2015 Vierumäki Country Club - Suomen Urheiluopistolla www.vierumaki.fi/ Otteluohjelma Alla mukaan ilmoittautuneet joukkueet: A1 Riikku Rakenteet Oy Alavus Riikku A2

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2016 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Joutsa 09.02.2016 sarja 1. Jukka-Pekka Vapaniemi 1. Mårten Nurmio 2. Ove Simosas 2. Matti Heikkinen 3. Roger Nygård Jukka-Pekka Vapaniemi

Lisätiedot

SAUL Rullahiihdot ja Rullaluistelut

SAUL Rullahiihdot ja Rullaluistelut SAUL Rullahiihdot ja Rullaluistelut Tampereen Pyrintö T U L O K S E T Kilpailun sarjat: M40LS; M45LS; M50LS; M55LS; N45LS; N50LS; M65LS; M70LS; M75LS ; N55LS; N65LS; N75LS; M35HS; M40HS; M45HS; M50HS;

Lisätiedot

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET

PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET PÄRNU SUMMER CUP 2013 JALKAPALLOTURNAUKSEN OHJEET I FIFA:N SÄÄNNÖT Pärnu Summer Cup 2013 järjestetään FIFA:n jalkapallon sääntökirjan pelisääntöjen (FIFA Laws of the Game 2012/2013: http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2012_e.pdf)

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2009 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Hollola 17.02.2009 sarja 1. Ove Simosas 1. Matti Heikkinen 2. Lars Stenstrand 2. Matti Heikinheimo 3. J-P Vapaniemi 3. Per Lundström

Lisätiedot

Urheilukauden 2012 palkitut

Urheilukauden 2012 palkitut Urheilukauden 2012 palkitut Urheilukauden 2012 päätös- ja palkitsemistilaisuudessa jaettiin seuraavat palkinnot: Vuoden hiihtäjä Anni Huovinen Vuoden yleisurheilija Osman Akbaba Vuoden poikaurheilija Osman

Lisätiedot

KUNTO- PIRKKALAINEN. Jäsenlehti Yhteiskuvassa vuonna 2017 palkittuja Kunto-Pirkkalaisia kauden päättäjäisissä

KUNTO- PIRKKALAINEN. Jäsenlehti Yhteiskuvassa vuonna 2017 palkittuja Kunto-Pirkkalaisia kauden päättäjäisissä KUNTO- PIRKKALAINEN Jäsenlehti 2018 Yhteiskuvassa vuonna 2017 palkittuja Kunto-Pirkkalaisia kauden päättäjäisissä Kunto-Pirkat ry Jäsenlehti 2018 1 Kunto-Pirkat ry 2018 Johtokunta ja jaostot puheenjohtaja

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 62 kg 67 kg 73 kg 79 kg + 1. Heikki Hakola Lapuan Virkiä 2. Lauri Prusti Veitsiluodon Vastus 3. Raimo Sjöblom Teuvan Rivakka

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010

TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010 TOIMINTAKERTOMUS HUMU r.y. vuodelta 2010 KILPAILUTULOKSIA TALVI PM- Heinola 16.02.2010 sarja 1. Teuvo Peltola 1. Roger Nygård 2. J-P Vapaniemi 2. Mårten Nurmio 3. Ray Holmlund 3. Matti Heikinheimo SM-

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU

Päijänteen KUHAUISTELU-CUP. Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! MAGELLAN - KUHAUISTELU Päijänteen KUHAUISTELU-CUP 2010 Kilpailukeskus Korpilahden täysin uudistuneessa satamassa - tule, koe ja ihastu! HARVIA - KUHAUISTELU Lauantai 19.6.- Sunnuntai 20.6. Jyväskylä, Korpilahden satama klo.

Lisätiedot

Ikämiesten SM-kisat 2014

Ikämiesten SM-kisat 2014 50m Kivääri 60 ls makuu desimaalein Sarja Y50 Ikämiesten SM-kisat 2014 Hevonpää, Halikko 26.7.2014 1 NISSINEN Vesa HVA 100.9 103.7 101.2 102.6 103.6 101.8 613.8 SE 31x 2 JäRVELä Jarmo KuusA 100.5 101.3

Lisätiedot

Piirin kilpailukalenteri

Piirin kilpailukalenteri Piirin kilpailukalenteri La 04.05. Ruisvarrasheitot I Sarjat: M/N: kuula, kiekko, moukari. M/N22: kuula, kiekko, moukari. M/N19: kuula, kiekko, moukari. M/N17: kuula, kiekko, moukari. P/T15: kuula, kiekko,

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen Pasi 11 - Piipponen Mitja Sarola Riitta Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 AIKA Keskiviikko klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Lahti Anneli Loisa Kirsi Mikkonen

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot