Täysi suorituskyvyn hallinta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Täysi suorituskyvyn hallinta"

Transkriptio

1 Täysi suorituskyvyn hallinta Toimii myös Windows XP:n ja Windows Vistan kanssa

2 Powersuite 2013:n pika-aloitusopas Viritä tietokone ja huolehdi sen suorituskyvystä tällä nopealla ja tehokkaalla sovelluksella. Powersuiten lataus ja asennus Powersuiten lataus ja asennus on helppoa se kestää yleensä alle minuutin. Lataa Powersuite napsauttamalla seuraavaa linkkiä: Sinua saatetaan pyytää tallentamaan ladattu tiedosto. Jos näin käy, tallenna tiedosto alueelle, johon pääset helposti käsiksi (esimerkiksi työpöydälle). Kun lataus on päättynyt, paikanna ladattu tiedosto ja käynnistä asennusprosessi kaksoisnapsauttamalla tiedostokuvaketta. Asenna Powersuite napsauttamalla Hyväksy ja asenna -painiketta. Powersuite Pron ostaminen Etkö ole vielä päivittänyt Powersuite Pro -versioon? Jos et ole vielä tehnyt päivitystä, voit käynnistää ohjelman, diagnosoida tietokoneen ja aktivoida nopeutustyökalut. Kun siirryt käyttämään Pro-versiota, saat käyttöösi kaikki Powersuiten ominaisuudet, joilla voit parantaa tietokoneen suorituskykyä. Päivitä Powersuite Pro -versioon napsauttamalla Yleisnäkymä-ikkunan Päivitä nyt -painiketta. Tämä avaa ponnahdusikkunan, jonka oikeassa alanurkassa näkyy Osta-painike. Avaa selainikkuna napsauttamalla Osta-painiketta. Osta sovellus napsauttamalla selainikkunaa. Selain siirtyy turvalliseen verkkokauppaan, jossa voit viimeistellä ostotapahtuman noudattamalla sivulla annettuja ohjeita. Powersuite Pron aktivointi Jos olet jo ostanut Powersuite Pron, mutta käytössäsi on Lite-versio, sinun täytyy käydä läpi lyhyt aktivointiprosessi. Aloita aktivointi käynnistämällä ohjelmisto. Napsauta Yleisnäkymä-ikkunan Päivitä nyt -painiketta. Napsauta ponnahdusikkunan yläosassa olevaa välilehteä 2. vaihe: Aktivoi Powersuite Pro. Tämän jälkeen sinun täytyy kopioida ja liittää aktivointikoodi sille varattuun kenttään. Koodi löytyy siitä tilausvahvistusviestistä, jonka sait, kun ostit tuotteen. Napsauta kohtaa Aktivoi. Aktivoinnin vahvistusviestin tulisi ilmestyä näkyviin. Vaihtoehtoinen aktivointitapa Joissakin harvinaisissa tapauksissa Powersuite ei voi muodostaa yhteyttä Unibluen palvelimeen. Jos näet aktivoinnin aikana Yhteyttä palvelimeen ei saatu -viestin, sinun täytyy aktivoida tuote vaihtoehtoisella tavalla. Jos Powersuite ei voi muodostaa yhteyttä Unibluen palvelimeen, esiin ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan Internet-yhteyden toiminta. Ikkunassa on myös linkki, jolla voit aktivoida ohjelman manuaalisesti Unibluen verkkosivuston kautta. Jos et asetusten tarkistamisen jälkeenkään voi aktivoida tuotetta, napsauta Aktivoi manuaalisesti Unibluen verkkosivustolla -linkkiä. Tämä avaa vaihtoehtoisen aktivointisivun selainikkunaan. Viimeistele aktivointi noudattamalla sivulla annettuja ohjeita.

3 Järjestelmän tarkistus ja optimointi Powersuiteen sisältyy monenlaisia kehittyneitä työkaluja, joiden avulla voit optimoida tietokoneen eri osat. Voit parantaa tietokoneen suorituskykyä seuraavasti: a) Optimoimalla useita eri kohteita samanaikaisesti Yleisnäkymä-ikkunan kautta. Tämä on helpoin tapa tehdä yleinen järjestelmän optimointi. b) Optimoimalla yksittäiset kohteet erikseen. Näin saat tarkempia tietoja eri kohteista ja voit hallita optimointiprosessia paremmin. Tietokoneen optimointi Aloita tarkistus napsauttamalla Aloita täysi tarkistus -painiketta. Powersuite tarkistaa kaikki Yleisnäkymä-ikkunassa näkyvät kohteet ja luo tuloksista raportin. Ota kaikki nopeutustyökalut käyttöön napsauttamalla Käynnistä nopeutustyökalut -painiketta. Optimoi kaikki kohdassa Järjestelmän optimointi luetellut kohteet napsauttamalla kategorian Optimoi-painiketta. Powersuitelta kuluu muutama minuutti seuraaviin toimiin: Säätöjen tekeminen. Turhien prosessien poistaminen käytöstä. Virheellisten rekisteriarvojen poistaminen. Ohjainten päivittäminen. Optimoi kaikki kohdassa Kiintolevyn optimointi luetellut kohteet napsauttamalla kategorian Optimoi-painiketta. Powersuitelta kuluu muutama minuutti seuraaviin toimiin: Turhien tiedostojen poistaminen. Ensisijaisen kiintolevyn eheyttäminen. Järjestelmän yksittäisten osien optimointi Voit myös halutessasi tarkistaa ja optimoida kaikki järjestelmän osat erikseen. Näytämme tämän toiminnon toimintaperiaatteen käymällä läpi turhien prosessien tarkistus- ja optimointiprosessin. Etsi turhat prosessit napsauttamalla ylänavigointipaneelin Järjestelmän optimointi -välilehteä. Valitse vasemmanpuoleisen valikon kohta Turhat prosessit. Aloita tarkistus napsauttamalla tarkistuskuvaketta. Kun tarkistus on tehty, ohjelma näyttää luettelon niistä prosesseista, jotka voidaan poistaa käytöstä. Voit poistaa kaikki turhat prosessit käytöstä napsauttamalla Optimoi-painiketta. Kumoaminen Voit kumota useimmat Powersuiten tekemät optimointitoimet. Siirry kumoamisalueelle napsauttamalla oikeanpuoleisen ylänavigointipaneelin asetuskuvaketta. Valitse tämän jälkeen vasemmanpuoleisen valikon kohta Kumoa. Voit nyt valita avattavasta valikosta ne optimoinnit, jotka haluat kumota.

4 Lisätietoja optimoinnista Nopeutustyökalut Nopeutustyökalut ovat Unibluen kehittämiä räätälöityjä työkaluja, jotka parantavat tietokoneen suorituskykyä. Kun nopeutustyökalut otetaan käyttöön, ne toimivat automaattisesti aina, kun Powersuite on käynnissä. Tietokoneen resurssien optimointiohjelma Prosessi voi aiheuttaa ongelmia, jos se käyttää kohtuuttoman suurta osaa järjestelmäresursseista. Tietokoneen resurssien optimointiohjelma suojaa tällaiselta ilmiöltä säätämällä prosessin prioriteettia ennen kuin se omii liikaa resursseja. Ohjelman käynnistyksen tehostus Käynnistyksen tehostus antaa sovellusten käynnistykselle lisää järjestelmäresursseja käynnistysajan lyhentämiseksi. Käynnistä-valikon ohjelmien nopeutus Käynnistä-valikon ohjelmien nopeutustoiminto nopeuttaa Käynnistä-valikosta käynnistettävien ohjelmien käynnistymistä. Tämä tehdään ennakoimalla käyttäjän toimet ja esilataamalla tietoja muistiin. Ennakoiva pienoiskuvien luonti Windows luo yleensä esikatseluun tarkoitettuja pienoiskuvia aina, kun avaat kuvakansion. Kun ennakoiva pienoiskuvien luonti on käytössä, tietokone luo pienoiskuvat vain kerran kansiota avattaessa ja tallentaa tärkeät tiedot Windowsin järjestelmäkansioon. Tämän jälkeen pienoiskuvat ladataan nopeasti sen sijaan, että ne täytyisi luoda uudelleen. Järjestelmän optimointi: Säädöt Järjestelmäsäädöt ovat järjestelmän asetusten optimointeja. Vaikka säätöjä on monenlaisia, jaamme ne kolmeen luokkaan: Järjestelmäresurssisäädöt Pienet muutokset, joiden avulla resurssit voidaan kohdistaa paremmin ja järjestelmästä tulee vakaampi. Käynnistys- ja sammutussäädöt Järjestelmän käynnistymiseen ja sammuttamiseen tehtävät muutokset nopeuden parantamiseksi. Visuaalisten tehosteiden säädöt Windowsin visuaalisten tehosteiden muutokset järjestelmän nopeuden parantamiseksi. Järjestelmän optimointi: Turhat prosessit Powersuite löytää ne prosessit ja palvelut, joita käyttöjärjestelmä suorittaa taustalla. Jos jotkut näistä prosesseista ja palveluista ovat tarpeettomia, Powersuite poistaa ne käytöstä järjestelmäresurssien vapauttamiseksi. Järjestelmän optimointi: Virheelliset rekisteriarvot Powersuite poistaa virheelliset rekisteriarvot tietokoneesta. Rekisteri sisältää tärkeitä laitteisto- ja ohjelmistokomentoja, joita tietokone käyttää jatkuvasti. Virheellisiä rekisteriarvoja kerääntyy rekisteriin tietokoneen käytön aikana ja erityisesti silloin, kun ohjelmistoja poistetaan tai asetuksia tai laitteistoa muutetaan. Virheellisten rekisteriarvojen poistaminen voi parantaa tietokoneen tietojenkäsittelytehokkuutta.

5 Järjestelmän optimointi: Ohjaimien päivitykset Powersuite tarkistaa tietokoneen laitteiston ja selvittää, onko laiteohjaimille saatavilla päivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, Powersuite voi ladata ja asentaa kaikki ohjaimet yhdellä napsautuksella. Ohjainten päivittäminen voi parantaa laitteiston suorituskykyä. Se on myös ensimmäinen suositeltu keino laitteistoongelmien ratkaisemiseen. Järjestelmän optimointi: Rekisterin eheytys Rekisterin tiedot pirstoutuvat, kun komennot jakautuvat useisiin kohteisiin. Powersuite eheyttää rekisterin ja optimoi näin tietokoneen nopeuden. Huomautus: Rekisteriä ei voi eheyttää Yleisnäkymä-ikkunasta. Siirry rekisterin eheytysosioon napsauttamalla ylänavigointipaneelin Järjestelmän optimointi -välilehteä. Valitse vasemmanpuoleisen valikon kohta Rekisterin eheytys. Järjestelmän optimointi: Tietokoneen käynnistyksenhallinta Käynnistyskohteet ovat ohjelmia, jotka on ohjelmoitu käynnistymään automaattisesti tietokoneesi käynnistyessä. Powersuite antaa sinulle mahdollisuuden poistaa käytöstä mitkä tahansa käynnistyskohteet, joita et käytä säännöllisesti. Näin voidaan vähentää käynnistymisaikaa ja vapauttaa resursseja. Kiintolevyn optimointi: Turhat tiedostot Turhien tiedostojen osion kautta voit poistaa Windowsin väliaikaiset tiedostot ja tyhjentää roskakorin. Näille alueille kertyy tavallisesti tarpeettomia tiedostoja, jotka vievät turhaa tilaa kiintolevyltä. Kiintolevyn optimointi: Kiintolevyn pirstoutuminen Kiintolevyn tiedot pirstoutuvat levyn eri osiin tietokoneen käytön aikana. Tämä voi haitata kiintolevyn toimintaa. Powersuite poistaa pirstoutumisen, järjestää tiedot siististi peräkkäin ja nopeuttaa tietokoneen kykyä käsitellä tietoja. Kiintolevyn optimointi: Vanhojen varmuuskopioiden poisto Voit halutessasi vapauttaa levytilaa poistamalla vanhoja varmuuskopioita. Varmuuskopioissa on järjestelmän palautuspisteitä ja Windowsin päivitysten varmuuskopioita. Huomautus: Vanhojen varmuuskopioiden poistaminen voi estää sinua perumasta muutoksia, jos tietokoneeseen tulee vakavia ongelmia. Tästä syystä suosittelemmekin, että poistat vanhoja varmuuskopioita vain tilan vapauttamiseksi, jollet ole kokenut käyttäjä. Vanhoja varmuuskopioita ei voi poistaa Yleisnäkymä-ikkunasta. Siirry vanhojen varmuuskopioiden poistamisosioon napsauttamalla ylänavigointipaneelin Kiintolevyn optimointi -välilehteä. Valitse vasemmanpuoleisen valikon kohta Vanhojen varmuuskopioiden poisto. Kiintolevyn optimointi: Pakkaa tiedostot Tässä osiossa voit käyttää tiedostojen pakkausta käyttäjäprofiilisi suurimpien tiedostojen koon pienentämiseksi. Powersuiten avulla pakattuja tiedostoja voidaan käyttää tavallisten tiedostojen tavoin (tiedostojen pakkausta ei tarvitse purkaa ennen käyttöä). Huomautus: Tiedostoja ei voi pakata Yleisnäkymä-ikkunasta. Siirry tiedostojen pakkausosioon napsauttamalla ylänavigointipaneelin Kiintolevyn optimointi -välilehteä. Valitse vasemmanpuoleisen valikon kohta Pakkaa tiedostot.

6 Kiintolevyn optimointi: Näppärä tiedostojen kaksoiskappaleiden paikannin Näppärä tiedostojen kaksoiskappaleiden paikannin tarkistaa kiintolevyt ja tunnistaa tietokoneessa olevien tiedostojen kaksoiskappaleet, minkä ansiosta kaksoiskappaleet voidaan turvallisesti poistaa. Muita tämän yhteydessä käytettävissä olevia toimintoja ovat mm. mahdollisuus ohittaa halutut polut ja käyttäjän määrittämää kokoa pienemmät tiedostot. Laadukas tuki Laadukkaasta tukipalvelustamme vastaavat asiakaspalveluun ja teknisiin kysymyksiin erikoistuneet ammattilaisemme. Lisätietoja saat tukikeskuksestamme, jossa on myös hyödyllinen Usein esitetyt kysymykset -osio.

Powersuite 2013 -pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella.

Powersuite 2013 -pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella. Powersuite 2013 -pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella. Powersuiten lataus ja asennus Powersuite on nopea ja helppo ladata ja asentaa.

Lisätiedot

PowerSuiten pika-aloitusopas

PowerSuiten pika-aloitusopas PowerSuite on tietokoneen toimintaa tehostava kattava ratkaisu. PowerSuite yhdistää RegistryBoosterin, DriverScannerin ja SpeedUpMyPC:n yhteen tarkistusliittymään. Se tehostaa ja suojaa tietokoneen nopeuteen

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ)

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) TIETOTURVAPALVELU Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Tietoturvapalvelu Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP

Lisätiedot

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän 32-bittinen

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?...

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... F-Secure SecureIT FAQ Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... 5 Onko kaksi virustentorjuntaohjelmaa parempi

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY PRO Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security Pro -tuotteen

Lisätiedot

F-Secure Anti-Virus 2013

F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 F-Secure Anti-Virus 2013 Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Ennen ensimmäistä asennuskertaa...6 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 Sovellusten asentaminen

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY for Mac

ESET CYBER SECURITY for Mac ESET CYBER SECURITY for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security -tuotteen on kehittänyt

Lisätiedot

F-Secure Internet Security 2013

F-Secure Internet Security 2013 F-Secure Internet Security 2013 F-Secure Internet Security 2013 Sisällysluettelo 3 Sisällys Luku 1:Asennus...5 Ennen ensimmäistä asennuskertaa...6 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 Sovellusten

Lisätiedot

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Sisällys Internet Security 2015 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 1.3 Sovellusten asentaminen ja

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Sisältö 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4 1.2 Järjestelmävaatimukset...

Lisätiedot

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Sisällysluettelo 2 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...7 1.3 Sovellusten

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö McAfee Wireless Protection 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

Sisältö. Johdanto 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. Johdanto 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden toiminta... 11 Suojauksen

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas AntiVirus, Firewall & AntiSpyware Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin

Lisätiedot

Käyttöopas versio 8.00

Käyttöopas versio 8.00 versio 8.00 Antivirus Antispam Intrusion Guard Personal Firewall Parental Control Privacy Tools Rajoitettu takuu Norman takaa, että oheisessa CD- tai DVD-levyssä ja ohjeissa ei ole valmistusvikoja. Jos

Lisätiedot

HYDRAVISION Käyttöopas

HYDRAVISION Käyttöopas HYDRAVISION Käyttöopas P/N 137-40340-30 Copyright 2002, ATI Technologies Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. ATI sekä kaikki ATI-tuotteiden ja niiden ominaisuuksien nimet ovat ATI Technologies Inc:n tavaramerkkejä

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO SR5500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/866617

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO SR5500 http://fi.yourpdfguides.com/dref/866617 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Internet Security 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. McAfee Internet Security 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö McAfee Internet Security 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

Käyttöopas. Protector Suite 2009

Käyttöopas. Protector Suite 2009 Käyttöopas Protector Suite 2009 Esitettyjen tietojen uskotaan olevan oikeita ja luotettavia. Upek, Inc ei kuitenkaan vastaa tietojen käytön seurauksista tai kolmansien osapuolten patenttien ja muiden oikeuksien

Lisätiedot

BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS

BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS BACKUP HD -SARJAN KÄYTTÖOPAS KIITOS että valitsitte ClickFree Backup laitteen. Nämä käyttöohjeet on laadittu avuksi tuotteen käytössä, mutta luonnollisesti toivomme että laitteen käyttö sujuisi intuitiivisesti

Lisätiedot

Ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -ohje... 3 Johdanto... 3 Mikä on F-Secure Online Backup Service for Consumers?... 3 Ohjelman toimintaperiaate...

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47 Käyttöopas i Sisältö McAfee Total Protection 7 McAfee SecurityCenter 9 Ominaisuudet...10 SecurityCenterin käyttäminen... 11 Otsikko... 11 Vasen sarake... 11 Pääikkuna... 12 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 6.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET SMART

Lisätiedot

Saunalahden Turvapaketti

Saunalahden Turvapaketti Saunalahden Turvapaketti Win 95/98/ME/NT4.0/2000/XP Käyttöopas Sisältö Tietoja tästä käyttöoppaasta...1 Ohjelmassa käytettävät kuvakkeet...1 1. Saunalahden Turvapaketti -ohjelman asentaminen...2 1.1 Ennen

Lisätiedot

Infovox ivox Käyttöopas. versio 4

Infovox ivox Käyttöopas. versio 4 Infovox ivox Käyttöopas versio 4 Julkaistu 11.3.2015 Copyright 2006-2015 Acapela Group. Kaikki oikeudet pidätetään http://www.acapela-group.com Sisällysluettelo JOHDANTO... 1. MIKÄ ON INFOVOX IVOX?...

Lisätiedot

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Tuotteen käyttöohjeet Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot