Powersuite pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Powersuite 2013 -pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella."

Transkriptio

1 Powersuite pika-aloitusopas Paranna ja optimoi tietokoneen suorituskykyä yhdellä tehokkaalla ja kätevällä sovelluksella. Powersuiten lataus ja asennus Powersuite on nopea ja helppo ladata ja asentaa. Lataa Powersuite napsauttamalla seuraavaa linkkiä: SSinua saatetaan pyytää tallentamaan ladattu tiedosto. Tässä tapauksessa tallenna tiedosto alueelle, johon pääset helposti käsiksi (esimerkiksi työpöydälle). Kun lataus on valmis, etsi ladattu tiedosto ja käynnistä asennus kaksoisnapsauttamalla sen kuvaketta. Asenna Powersuite napsauttamalla Hyväksy ja asenna -painiketta. Kun napsautat Hyväksy ja asenna -painiketta, hyväksyt käyttöoikeussopimuksen, jonka voit avata luettavaksi asennusohjelman kautta. Liittymän yleisnäkymä 1. Navigointipaneeli: siirry napsauttamalla liittymän eri pääluokkien välillä. 2. Tarkistuksen valintavalikko: pvoit valita pikatai syvätarkistuksen. 3. Yleiskatsaus: yleiskatsaus käytettävissä olevista aktiivisista nopeustyökaluista optimointitoiminnoista. Powersuite Pro -ohjelmiston ostaminen Oletko jo päivittänyt Powersuite Pro -ohjelmistoon? Jos et ole, voit silti tarkistaa tietokoneesi ja käyttää aktiviisia nopeutustyökaluja suorittamalla ohjelman. Kun hankit Pro-version, saat käyttöösi kaikki Powersuite-ohjelmiston hyödylliset toiminnot, jotka tehostavat tietokoneesi suorituskykyä. Päivitä Powersuite Pro-versioon napsauttamalla Yleiskatsaus-näytön Päivitä nyt -painiketta. Sen jälkeen avautuu ponnahdusikkuna, jonka oikeassa alareunassa on Osta-painike. Avaa selainikkuna napsauttamalla Osta nyt -painiketta. Voit ostaa sovelluksen valitsemalla oston selainikkunasta. Sen jälkeen pääset suojattuun verkkokauppaan, jossa voit ostaa sovelluksen ohjeita seuraamalla. Powersuite Pro -ohjelmiston aktivointi Jos olet jo ostanut Powersuite Pro -ohjelmiston mutta käytössäsi on edelleen Lite-versio, sinun on aktivoitava ohjelmisto muutaman helpon vaiheen avulla. Avaa ohjelmisto ja napsauta Yleiskatsaus-näytön Päivitä nyt -painiketta. Napsauta ponnahdusikkunan yläosassa olevaa 2. vaihe: Aktivoi Powersuite Pro -välilehteä.

2 Kopioi ja liitä aktivointiavain sille varattuun kenttään. Aktivointiavain on oston yhteydessä sinulle sähköpostilla lähetetyssä tilausvahvistusviestissä. Valitse Aktivoi. Näyttöön pitäisi tulla aktivoinnin onnistumisesta kertova viesti. Vaihtoehtoinen aktivointitapa Poikkeustapauksissa Powersuite ei kenties saa yhteyttä Unibluen palvelimeen. Jos saat Palvelimeen ei saada yhteyttä -virheilmoituksen aktivoinnin aikana, sinun on aktivoitava tuote vaihtoehtoisella tavalla. Jos Powersuite ei saa yhteyttä Unibluen palvelimeen, näyttöön tulee kehote tarkistaa Internetyhteys. Ponnahdusikkuna sisältää myös linkin, jolla voit aktivoida ohjelman manuaalisesti Unibluen verkkosivuston kautta. Jos asetusten tarkistamisen jälkeenkään et voi aktivoida tuotetta, valitse Aktivoi manuaalisesti -vaihtoehto Unibluen verkkosivustolle vievän linkin napsauttamisen jälkeen. Sen jälkeen avautuu vaihtoehtoinen aktivointisivu uudessa selainikkunassa. Suorita aktivointi sivun ohjeita seuraamalla Järjestelmän tarkistus ja optimointi Powersuite sisältää valikoiman älykkäitä työkaluja tietokoneen eri osien optimointiin. Voit parantaa tietokoneesi suorituskykyä seuraavien vaihtoehtojen avulla. a) Yleiskatsaus-näytön avulla voit tarkistaa tietokoneen eri osat yhdellä kertaa. Tämä on helpoin tapa optimoida järjestelmä perusteellisesti. b) Optimoi järjestelmän yksittäinen osa kerrallaan. Tällä tavoin saat yksityiskohtaisempaa tietoa ja voit hallita järjestelmän optimointia tarkemmin. Tietokoneen toiminnan optimointi Powersuite-ohjelmiston Yleiskatsaus-näytössä on käytettävissä kaksi erilaista tarkistusta: pikatarkistus ja syvätarkistus. Pikatarkistus on nopea tarkistus, joka parantaa tietokoneen suorituskykyä ja poistaa turhat tiedostot. Syvätarkistus vie enemmän aikaa mutta sisältää kaikki Powersuite-ohjelmiston optimointitoiminnot. Aloita tarkistus valitsemalla tarkistustapa vihreän Tarkista-painikkeen vieressä olevasta avattavasta valikosta. Aloita tarkistus painiketta napsauttamalla. Powersuite tarkistaa kaikki Yleiskatsaus-näytössä näkyvät osat ja ilmoittaa tarkistuksen tulokset. Voit ottaa haluamasi aktiiviset nopeutustyökalut käyttöön niiden painikkeita napsauttamalla. Järjestelmän yksittäisen osan optimointi Voit myös tarkistaa ja optimoida järjestelmän osia yksi kerrallaan. Tätä toimintoa esitellään seuraavassa kuvaamalla käyttämättömien prosessien osan tarkistus ja optimointi. Etsi käyttämättömät prosessit napsauttamalla ylänavigointipaneelin Tietokoneen optimointi -välilehteä. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Käyttämättömät prosessit. Aloita tarkistus napsauttamalla Tarkista-kuvaketta. Kun tarkistus on päättynyt, ohjelma näyttää luettelon prosesseista, jotka voidaan poistaa käytöstä. Poista kaikki luettelossa olevat käyttämättömät prosessit käytöstä napsauttamalla Optimoi painiketta.

3 Kumoaminen Powersuite mahdollistaa myös useimpien eri optimointitoimintojen kumoamisen. Siirry kumoamisosioon napsauttamalla oikean ylänavigointipaneelin Asetukset-välilehteä. Valitse sitten vasemmanpuoleisesta valikosta Kumoa. Voit valita kumottavan optimointitoiminnon avattavasta valikosta. Optimointitoimintojen kuvaus Aktiiviset nopeutustyökalut Aktiiviset nopeutustyökalut ovat Unibluen kehittämiä yksilöllisiä työkaluja, jotka parantavat tietokoneen suorituskykyä. Kun aktiiviset nopeutustyökalut otetaan käyttöön, ne toimivat automaattisesti niin kauan kuin Powersuite on käynnissä. Tietokoneen resurssien optimointiohjelma Prosessi voi aiheuttaa ongelmia, jos se käyttää kohtuuttoman suurta osaa järjestelmäresursseista. Tietokoneen resurssien optimointiohjelma suojaa tällaiselta ilmiöltä säätämällä prosessin prioriteettia ennen kuin se omii liikaa resursseja. Ohjelman käynnistyksen tehostus Käynnistyksen tehostus ohjaa sovelluksen käynnistyksen yhteydessä lisäjärjestelmäresursseja sovelluksen käynnistysajan lyhentämiseksi. Käynnistys-valikon ohjelman nopeutus Käynnistys-valikon ohjelman nopeutus lisää Käynnistys-valikosta käynnistettävien ohjelmien käynnistysnopeutta. Tämä tehdään ennakoivasti ja esilataamalla tietoja muistiin. Ennaltaehkäisevä pienoiskuvien luonti Aina kun avataan kuvakansio, Windows luo pienoiskuvia esikatselua varten. Kun ennaltaehkäisevä pienoiskuvien luonti on käytössä, tietokone luo pienoiskuvat vain yhden kerran ja tallentaa tärkeät tiedot Windowsin järjestelmäkansioon. Sen jälkeen pienoiskuvat ovat aina nopeasti käytettävissä. Pikatarkistus Alla kuvatut optimointitoiminnot sisältyvät Yleiskatsaus-näytöstä käynnistettävään pikatarkistukseen. Windowsin rekisterivirheet Powersuite puhdistaa rekisterin poistamalla sieltä virheelliset arvot. Rekisteri sisältää tärkeitä laitteisto- ja ohjelmisto-ohjeita, joita tietokone käyttää jatkuvasti. Virheellisiä arvoja kertyy tietokonetta käytettäessä, erityisesti ohjelmistojen poiston ja asetusten ja laitteiston muutosten yhteydessä. Virheellisten arvojen poistaminen voi parantaa tietokoneen tehtävien suorituksen tehokkuutta. Käyttämättömät prosessit Powersuite pystyy määrittämään prosessit ja palvelut, joita käyttöjärjestelmä ajaa taustalla. Jos järjestelmä ei käytä joitakin näistä prosesseista ja palveluista, Powersuite poistaa ne käytöstä järjestelmäresurssien vapauttamiseksi.

4 Optimoitavat järjestelmäasetukset Optimoitavia asetuksia on useita, ja ne jaotellaan seuraaviin kolmeen luokkaan. Järjestelmäresurssien optimointi Resurssien käyttöä ja vakautta parantavat pienet asetusten säädöt. Käynnistyksen ja sammutuksen optimointi Järjestelmän toimintaa nopeuttavat käynnistys- ja sulkemisrutiinien muutokset. Visuaalisten tehosteiden optimointi Järjestelmän toimintaa nopeuttavat Windowsin visuaalisten tehosteiden säädöt. Turhat tiedostot Turhat tiedostot -osiossa voit poistaa Windowsin väliaikaiset tiedostot ja väliaikaiset Internet-tiedostot sekä tyhjentää roskakorin. Niihin kertyy usein suuria määriä turhia tiedostoja, jotka vievät levytilaa. Syvätarkistus Alla kuvatut optimointitoiminnot sisältyvät Yleiskatsaus-näytöstä käynnistettävään syvätarkistukseen. Syvätarkistus sisältää myös kaikki edellisessä osiossa kuvatut pikatarkistuksen optimointitoiminnot. Syvätarkistuksen optimointitoiminnot ovat käytettävissä Tietokoneen optimointi -välilehdestä käsin.. Laiteohjainten päivitykset Powersuite tarkistaa, onko kiintolevyyn liitettyihin laitteisiin saatavilla ohjainpäivityksiä. Jos päivityksiä on saatavilla, Powersuite voi ladata ja asentaa kaikki ohjaimet yhdellä napsautuksella. Ohjainten päivittäminen voi parantaa kiintolevyn suorituskykyä. Rekisterin eheytys Rekisterin tiedot pirstoutuvat, kun ohjeita tallennetaan useaan eri paikkaan. Powersuite eheyttää rekisterin ja nopeuttaa tietokoneen toiminnan optimaaliseksi. Tietokoneen käynnistyksen optimointiohjelma Käynnistyskohteet ovat ohjelmia, jotka on määritetty käynnistymään automaattisesti. Powersuiteohjelmiston ansiosta voit poistaa käytöstä kaikki käynnistyskohteet, joita et käytä säännöllisesti. Se lyhentää käynnistymisaikaa ja vapauttaa resursseja. Levyn eheytys Tietokonetta käytettäessä kiintolevyn tiedot hajaantuvat tai pirstoutuvat useisiin fyysisiin sijainteihin kiintolevyllä. Se voi huonontaa kiintolevyn suorituskykyä. Powersuite järjestää tiedot uudelleen ja eheyttää siten levyn ja parantaa tietojen hakuaikaa. Vanhat varmuuskopiot Voit vapauttaa levytilaa poistamalla vanhoja varmuuskopioita. Varmuuskopiot ovat palautuspisteitä ja Windowsin päivitysten varmuuskopioita. Huomautus: vanhojen varmuuskopioiden poistaminen voi estää sinua peruuttamasta muutoksia, jos

5 tietokoneeseen tulee vakavia ongelmia. Sen vuoksi suosittelemme, että ellet ole kokenut käyttäjä, poista vanhoja varmuuskopioita vain, jos sinun on ehdottomasti vapautettava tilaa. Tiedostojen pakkaus Tässä osiossa voit käyttää pakkausta käyttäjäprofiilisi suurimpien tiedostojen koon pienentämiseksi. Powersuite-ohjelmiston avulla pakattuja tiedostoja voidaan käyttää tavallisten tiedostojen tavoin (tiedoston pakkausta ei tarvitse purkaa ennen käyttöä). Smart Duplicates Finder Smart Duplicates Finder tarkistaa kiintolevyn ja tunnistaa tietokoneessa olevien tiedostojen kaksoiskappaleet, minkä ansiosta kaksoiskappaleet voidaan poistaa turvallisesti. Muita tämän yhteydessä käytettävissä olevia toimintoja ovat mm. mahdollisuus ohittaa halutut polut ja käyttäjän määrittämää kokoa pienemmät tiedostot. Tuotetuki Tuotetukipalvelustamme vastaavat asiakaspalveluun ja teknisiin kysymyksiin erikoistuneet ammattilaisemme. Lisätietoja saat tukikeskuksestamme, jossa on myös hyödyllinen Usein esitetyt kysymykset -osio.

PowerSuiten pika-aloitusopas

PowerSuiten pika-aloitusopas PowerSuite on tietokoneen toimintaa tehostava kattava ratkaisu. PowerSuite yhdistää RegistryBoosterin, DriverScannerin ja SpeedUpMyPC:n yhteen tarkistusliittymään. Se tehostaa ja suojaa tietokoneen nopeuteen

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY for Mac

ESET CYBER SECURITY for Mac ESET CYBER SECURITY for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security -tuotteen on kehittänyt

Lisätiedot

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Asennusopas ja käyttöopas Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET CYBER SECURITY PRO Copyright 2013 ESET, spol. s r.o. ESET Cyber Security Pro -tuotteen

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ)

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) TIETOTURVAPALVELU Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Tietoturvapalvelu Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP

Lisätiedot

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 6.0 ja sitä uudemmille) Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Lataa tämän asiakirjan uusin versio napsauttamalla tätä ESET SMART

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12

Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Usein esitetyt kysymykset (FAQ) Safe Anywhere PC 12 Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva

Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Usein kysytyt kysymykset Anvia Tietoturva Sisältö Miten voin tarkistaa, mikä Windows-käyttöjärjestelmän versio minulla on?... 4 Näin selvität, onko tietokoneessasi Windows XP -käyttöjärjestelmän 32-bittinen

Lisätiedot

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008

Käyttöopas. (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Käyttöopas (tarkoitettu tuoteversiolle 4.2 tai sitä uudemmille versioille) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / 2003 / 2008 Sisältö 1. ESET Smart Security 4...4 1.1 Uudet ominaisuudet... 4 1.2 Järjestelmävaatimukset...

Lisätiedot

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?...

Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... F-Secure SecureIT FAQ Ennen asennusta... 5 Toimiiko SecureIT yhdessä muiden tietokoneeseeni asennettujen virustentorjunta- ja palomuuriohjelmien kanssa?... 5 Onko kaksi virustentorjuntaohjelmaa parempi

Lisätiedot

Internet Security 2015

Internet Security 2015 Internet Security 2015 2 Sisällys Internet Security 2015 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...6 1.3 Sovellusten asentaminen ja

Lisätiedot

Infovox ivox Käyttöopas. versio 4

Infovox ivox Käyttöopas. versio 4 Infovox ivox Käyttöopas versio 4 Julkaistu 11.3.2015 Copyright 2006-2015 Acapela Group. Kaikki oikeudet pidätetään http://www.acapela-group.com Sisällysluettelo JOHDANTO... 1. MIKÄ ON INFOVOX IVOX?...

Lisätiedot

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10

Luku 1: Asennus...5. Luku 2: Aloittaminen...10 F-Secure Internet Security 2014 F-Secure Internet Security 2014 Sisällysluettelo 2 Sisällys Luku 1: Asennus...5 1.1 Ennen ensimmäistä asennusta...6 1.2 Tuotteen asentaminen ensimmäisen kerran...7 1.3 Sovellusten

Lisätiedot

Ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1

Ohje. F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 Ohje F-Secure Online Backup Service for Consumers 2.1 F-Secure Online Backup Service for Consumers -ohje... 3 Johdanto... 3 Mikä on F-Secure Online Backup Service for Consumers?... 3 Ohjelman toimintaperiaate...

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45

Sisältö. McAfee Wireless Protection 5. McAfee SecurityCenter 7. McAfee QuickClean 39. McAfee Shredder 45 Käyttöopas i Sisältö McAfee Wireless Protection 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas

AntiVirus, Firewall & AntiSpyware. Käyttöopas AntiVirus, Firewall & AntiSpyware Käyttöopas i Sisältö Johdanto 5 McAfee SecurityCenter 7 Ominaisuudet... 8 SecurityCenterin käyttäminen... 9 Otsikko... 9 Vasen sarake... 9 Pääikkuna... 10 SecurityCenterin

Lisätiedot

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Pika-asennusohje on takakannessa. Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Pika-asennusohje on takakannessa. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta

Lisätiedot

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Tuotteen käyttöohjeet Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä pienentämiseksi. Tämä opas on valmistettu

Lisätiedot

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47

Sisältö. McAfee Total Protection 7. McAfee SecurityCenter 9. McAfee QuickClean 41. McAfee Shredder 47 Käyttöopas i Sisältö McAfee Total Protection 7 McAfee SecurityCenter 9 Ominaisuudet...10 SecurityCenterin käyttäminen... 11 Otsikko... 11 Vasen sarake... 11 Pääikkuna... 12 SecurityCenterin kuvakkeiden

Lisätiedot

TEKNISET OHJEET JA VARMUUSKOPIOINTI

TEKNISET OHJEET JA VARMUUSKOPIOINTI TEKNISET OHJEET JA VARMUUSKOPIOINTI Sisällys YHDEN KONEEN VERSION ASENNUS... 4 PERUSVAIHEET... 4 OHJELMAN REKISTERÖINTI YRITYKSELLE... 4 VERKKOVERSION ASENTAMINEN... 6 YLEISTÄ... 6 PALVELIMEN NIMEN ASETTAMINEN...

Lisätiedot

Thunderbird. Asennus ja käyttöönotto. Oppaassa kuvataan kaikki vaiheet kuvakaappauksin yksinkertaisia esimerkkejä käyttämällä.

Thunderbird. Asennus ja käyttöönotto. Oppaassa kuvataan kaikki vaiheet kuvakaappauksin yksinkertaisia esimerkkejä käyttämällä. Y K S I K Ä Ä N A S I A K A S E I O L E M E I L L E LI I A N P I E NI TAI M I K Ä Ä N H A A S T E LI I A N S U U R I. Thunderbird Asennus ja käyttöönotto Tämä on käyttöopas Mozilla Thunderbird sähköpostiohjelman

Lisätiedot

Pika-asennusopas Global Protection 2009 Tärkeää! Lue tarkkaan tämän oppaan luku: Palvelun aktivointi. Tämän luvun tieto on erittäin tärkeätä tietokoneesi suojauksen kannalta. Tämän tuotteen käyttö edellyttää

Lisätiedot

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa.

Käyttöopas. Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Käyttöopas Suojaamme useampia ihmisiä useammilta Internetin uhilta kuin kukaan muu maailmassa. Toimi oikein: välitä ympäristöstä. Symantec on poistanut tästä ohjekirjasta kannen ekologisen jalanjälkensä

Lisätiedot

Onko tietokoneesi turvallinen?

Onko tietokoneesi turvallinen? Kotiope.com atk-apu kotonasi p. 045 349 05 99 Aarno Hyvönen 1/11 Onko tietokoneesi turvallinen? Jos haluat varmistaa tietokoneesi luotettavan toiminnan, huolehdi seuraavista asioita: 1. Ohjelmien päivitykset.

Lisätiedot

Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0

Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0 Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0 Microsoft Windows -käyttöjärjestelmälle Copyright 1998-2006 Dolphin Oceanic Ltd. Technology House Blackpole Estate West Worcester WR3 8TJ United Kingdom Tel:

Lisätiedot

AB-ajokortti 2 Yhteiskäyttö

AB-ajokortti 2 Yhteiskäyttö AB-ajokortti 2 Yhteiskäyttö SISÄLLYS Sisällys... 2 Kurssiaineiston sisältö... 4 Käyttöjärjestelmän mukauttaminen... 4 Tiedostohallinnan asetukset ja pikakuvakkeet... 4 Ikkunoiden hallinta... 4 Tiedoston

Lisätiedot

kopioi pc 20 minuutissa:

kopioi pc 20 minuutissa: tietoja Windowsista ja muista ohjelmista tehdyllä tarkalla kopiolla voi palauttaa epävakaan tietokoneen raiteilleen. tätä tarvitset Ulkoinen kiintolevy, tyhjä dvd tai verkkokiintolevy. kustannukset Ei

Lisätiedot

Unifaun ERPConnect. Unifaun OnlineConnect. Asennus ja käyttö 2013-02-04

Unifaun ERPConnect. Unifaun OnlineConnect. Asennus ja käyttö 2013-02-04 Unifaun ERPConnect Unifaun OnlineConnect Asennus ja käyttö 2013-02-04 2 Sisältö 1 Yleiskatsaus... 3 1.1 Tilaustiedosto... 3 1.2 Järjestelmävaatimukset... 3 1.3 Toiminta... 4 2 Asennus Windows-pohjaisessa

Lisätiedot

Alkutoimien pääkohdat

Alkutoimien pääkohdat Alkutoimien pääkohdat Alkutoimet Tobii Communicator Alkutoimien pääkohdat Koskee Tobii Communicator -malleja alkaen versiosta 4.6. Sisältöä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Tarkasta tämän käyttöoppaan

Lisätiedot

Tobii Communicator 4. Alkutoimet

Tobii Communicator 4. Alkutoimet Tobii Communicator 4 Alkutoimet TERVETULOA TOBII COMMUNICATOR 4 -OHJELMAAN Tobii Communicator 4:n avulla liikuntarajoitteiset tai kommunikaatiokyvyiltään rajoittuneet henkilöt voivat käyttää tietokonetta

Lisätiedot

TOSHIBA Viewer V2 -käyttöopas

TOSHIBA Viewer V2 -käyttöopas TOSHIBA Viewer V2 -käyttöopas Wordcraft International Limited, ohjelmiston käyttöoikeussopimus OSTOEHDOT Ohjelmiston käyttöoikeus myönnetään sallitun käytön rajoissa. Hyvitystä ei anneta sen jälkeen, kun

Lisätiedot