Pakkaus. LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (2/2) lista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pakkaus. LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (2/2) lista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta."

Transkriptio

1 LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (1/2) Lithofin CEMENT-AWAY Sementtijäämien poistoaine erittäin voimakas Sementti- ja laastijäämien poistaminen vaatii happaman puhdistusaineen. Näiden jäämien pelkkä peittäminen öljyllä tai vahalla ei ole varsinainen ratkaisu, koska jäämät ilmestyvät uudelleen, jolloin niiden kunnostaminen on monimutkaista. Lithofin CEMENT-AWAY koostuu erikoishapoista ja puhdistusaineista. Tuote on testattu ja todettu täyttävän useat ammattikäyttäjän puhdistusvaatimukset. Lithofin CEMENT-AWAY poistaa helposti erilaiset jäämät, kuten laasti ja sementti, sementtifilmi, karstaantunut ja syövyttävä lika, ruoste sekä kalsium- ja kalkkisaostumat. Käyttöalat Yleinen käyttö laattojen asennuksen jälkeen, luonnonkiviasennuksissa, julkisivupuhdistuksissa ja aina kun keraamiset laatat, luonnonkivi tms. vaatii perusteellisen puhdistuksen. Lithofin CEMENT-AWAY käyttöä suositellaan tehtäväksi ulkotiloissa ja asennuksen aikana työmaalla. Alusta: soveltuu kaikille haponkestäville pinnoille kuten keraamiset laatat, tiili- ja savilaatat, luonnonkivi- ja betonipinnat. Huom: ei sovellu kiillotetulle ja hienoksi hiotulle kalkkikivipinnalle (esim. marmori). Rautapitoiset luonnonkivipinnat voivat kellastua (ruoste). Lithofin CEMENT-AWAY laimennettuna veteen 1:20 levitetään kostealle pinnalle. Aineen annetaan vaikuttaa hetken, jonka jälkeen se huuhdotaan pois käyttäen runsaasti puhdasta vettä. Huom: kokeile aina ainetta pienellä koealueella ennen sen käyttöä. Lithofin CEMENT- AWAY ei sovellu pinnoille, jotka ovat arkoja hapolle kuten emali, sinkki, kromi, ruostumaton teräs, elaksoitu pinta, kiillotettu marmori Tilavuuspaino: ph-arvo: Liukoisuus veteen: 1,12 g/m3 < 1 (tiiviste) kirkas, kellertävä mantelimainen eritäin hyvä ja kalkkikivi, jotkut koristelaatat, lakatut pinnat jne. Höyryt voivat vahingoittaa arkoja pintoja. Varmista hyvä ilmanvaihto käytön aikana ja jälkeen sekä varmista, että mitään höyryjä ei jää huoneeseen. Riittoisuus: n m2/l riippuen jäämien laadusta. HUOM: käyttäessä vahvasti happamia puhdistusaineita tulee sementtipohjaisetsaumat aina kyllästää vedellä. Pidetään suljettuna ja viileässä. Säilyy avaamattomana n. viisi vuotta. mukaisesti. Hapot neutralisoituvat suurelta osin puhdistusprosessin yhteydessä. Hävittäminen; Laimennettuna aine voidaan päästää viemäriin. Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä (PE). Tyhjät, huuhdellut asiat voidaan kierrättää keräilypisteissä. Sisältää: ionittomia tensidejä, happoja, lisäaineita. : Syövyttävä. Ärsyttää hengityselimiä. Säilytetään lukitussa tilassa ja lasten ulottumattomissa. Vältettävä höyryn hengittämistä. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Käytä sopivaa suojavaatetusta, suojakäsineitä ja silmien- tai kasvosuojainta. Onnettomuuden sattuessa tai tunnettaessa pahoinvointia hakeuduttava heti lääkärin hoitoon (jos mahdol- (Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa).

2 LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (2/2) lista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Ensiapu: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. riittävä ilmanvaihto. Tuote ei pala, palonsammutus riippuen ympäristöstä. Muut tiedot löytyvät aineen käyttöturvallisuustiedoista. ADR2003: syövyttävä neste, n.o.s. UN 1760, Luokka 8 Ryhmä III (Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa).

3 LITHOFIN FZ Intensive Cleaner (1/1) Lithofin FZ Intensive Cleaner Emäksinen tehopuhdistusaine Erikoistuote tiiviiksi sintratuille ns. Porcellanato-laatoille. Lithofin FZ Intensive Cleaner on voimakas emäksinen tuote joka koostuu erittäin tehokkaista ja biologisesti hajoavista ainesosista. Lithofin FZ Intensive Cleaner liuottaa ja poistaa itsepintaisen ja pinttyneen lian kuten öljy ja rasva, hoitotuotteiden jäämät jne. Säännölliseen ja perusteelliseen puhdistukseen silloin, kun heikosti emäksinen puhdistusaine ei ole riittävä sekä säännölliseen käyttöön pinnoille, jotka ovat kovassa kulutuksessa. Sopii kaikille kiillotetuille ja lasittamattomille klinkkereille. Laimenna Lithofin FZ Intensive Cleaner 1:10 kylmällä tai haalealla vedellä ja levitä tasaisesti pinnalle harjalla tai sienellä. Anna aineen vaikuttaa minuuttia harjaten silloin tällöin niin että aine ei kuivu. Poista aine pinnalta liinalla tai pölyn ja vesi-imurilla ja huuhdo pinta puhtaalla vedellä. Huom: Ei sovellu kiillotetulle marmorille tai muille emäksisille aroille pinnoille. Kokeile aina ainetta pienelle alueelle ennen käyttöä. Riittoisuus: Sellaisenaan käytettynä: n m2 riippuen epäpuhtaudesta laimennettuna: n. 200 m2 Säilytetään suljettuna, viileässä ja kuivana. Säilyy avaamattomana n. 5 vuotta. Tilavuuspaino: noin 1,1 g/cm3 nestemäinen, kellertävä miellyttävä ph-arvo: >12 Syttymispiste: Liukoisuus veteen: > 65 C -- Sisältö: ionittomia tensidejä, natrium- ja kaliumhydroksidia, karbonaatteja, lisäaineita : Syövyttävää. Säilytetään lukitussa tilassa ja lasten ulottumattomissa. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Käytä sopivaa suojavaatetusta, suojakäsineitä ja silmien- tai kasvosuojainta. Onnettomuuden sattuessa tai tunnettaessa pahoinvointia hakeuduttava heti lääkärin hoitoon (jos mahdollista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Ensiapu: Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. Vaaratoimenpiteet; Jos ainetta läikkyy tai riippuen ympäristöstä. Tulipalon syttyessä vaaralliset kaasut ovat mahdollisia.. Muut tiedot löytyvät aineen käyttöturvallisuustiedoista ADR2003:emäksinen alkalinen neste, n.o.s. UN 1719, luokka 8 ryhmä III mukaisesti. Hävittäminen: Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteeni (PE).Puhtaat astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä.

4 LITHOFIN KF Protective Impregnator (1/1) Lithofin FZ Protective Impregnator Tiiviiden, lasittamattomien keraamisten laattojen suoja-aine Lithofin FZ Protective Impregnator on vesipitoinen melkein hajuton suoja-aine joka sisältää korkealaatuisia veden- ja öljynkestäviä ainesosia. Tämä impregnointiaine suojaa tehokkaasti pintaa likaantumiselta estämällä veden, öljyn, rasvan ja lian imeytymistä. Lithofin FZ Protective Impregnator ei vaikuta pinnan ulkonäköön. Kaikkien uusien tiiviiden, kiillotettujen ja lasittamattomien keraamisten laattojen suojaamiseen ylläpidon helpottamiseksi. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Käsiteltävän pinnan tulee olla täysin puhdas ja kuiva. Ravista Lithofin FZ Protective Impregnator hyvin ennen käyttöä. Levitä laimentamattomana puhtaalla liinalla tai lampaanvilla rollerilla ja varmista aineen tasaisuus käsittelemällä pinta moneen kertaan. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, käsittele pinta n. 15 m2:n osissa kerrallaan. Poista kaikki pinnalle jäänyt aine minuutin kuluttua kumilastalla tai puhtaalla liinalla. Huom: aineen on imeydyttävä pintaan. Pyyhi välittömästi pois lammikot ja roiskeet. Älä anna aineen kuivua pintaan. Poista huolellisesti kaikki jäämät ja tarkista valoa vastaan. Huom: Käsittelyaine ei sovellu kaikille laatoille. Tämän vuoksi kokeile aina tuotetta huomaamattomalla alueella ennen käyttöä. Suojaa lasi, lakatut pinnat, muovi jne. roiskeelta. Riittoisuus: noin 50 m2 /litra, riippuen pinnan huokoisuudesta. Pidä suljettuna, viileässä ja kuivassa. Suljetussa astiassa vähintään 12 kuukautta. Avatut astiat tulisi käyttää mahdollisimman pian. Tilavuuspaino: n. 1,0 g/cm3 nestemäinen, kellertävä, kirkas määrittelemätön ph-arvo: 3-6 Syttymispiste: Liukoisuus veteen: > 65 C -- Ei sisällä liuottimia, vesipohjainen Hävittäminen: laimennettuna aine voidaan päästää viemäriin. Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä (PE). Puhtaat astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä. Sisältö: polymeerejä, vettä, lisäaineita. Huom: Ei lasten ulottuville. Kuivuttuaan käsitellyt pinnat eivät ole terveydelle vaaralliset. Ensiaputoimenpiteet: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. riippuen ympäristöstä. Tulipalon syttyessä vaaralliset kaasut ovat mahdolliset. Muut tiedot löytyvät aineen turvallisuustiedoista ADR2003: vaaraton tuote.

5 LITHOFIN KF Ceramic-Clean MARRASKUU 2008 (1/1) Lithofin KF Ceramic- Clean Hapan puhdistusaine keraamisille laatoituksille ja saniteettitiloihin. Lithofin KF Ceramic-Clean on riittoisa tiiviste, jonka koostumus perustuu toteen näytetyistä ja luotettavista aktiivihapoista ja korkealaatuisista puhdistusaineista. Tuote toimii tehokkaasti mutta vahingoittamatta, ei jätä jälkiä ja sen tuoksu on miellyttävä. Lithofin KF Ceramic-Clean poistaa pinnalta epäpuhtaudet kuten kalkki- ja likajäämät, saippua ja rasva, ruoste jne. Pinnat säihkyvät kiillottamatta ja miellyttävä tuoksu korostaa puhtautta. Kylpyhuoneiden, suihku- ja WC-tilojen sekä keittiöiden jokapäiväiseen puhdistukseen. Lithofin KF Ceramic-Clean soveltuu mm. seuraaville pinnoitteille: keraamiset laatat, laasti, kromi, ruostumaton teräs, lasi ja monet muovit. Ei sovi kiillotetulle marmorille tai kalkkikivelle. Pinnan likaisuudesta riippuen tuote laimennetaan 1:15 asti ja levitetään pinnalle harjalla tai sienellä. Kun puhdistat pieniä alueita, lorauta hieman ainetta kostealle sienelle ja levitä. Anna aineen vaikuttaa hetken jonka jälkeen huuhdo hyvin vedellä. Jos lika on vaikea, käytä ainetta laimentamattomana. Huom.: Ei sovellu pinnoille, jotka ovat arkoja hapoille, kuten kiillotettu marmori, kalkkikivi, emali, eloksointi, alumiini pronssi ja jotkut koristekaakelit jne. Jos olet epävarma, kokeile ainetta pienellä koealueella. Huom: Käyyäessa vahvasti happamia puhdistusaineita tulee sementtipohjaiset saumat aina kyllästää vedellä. Riittoisuus: m2/litra piintyneelle lialle, säännöllisessä käytössä jopa 100 m2/litra. Suljetussa pakkauksessa.. Säilyy avaamattomana n. 5 vuotta. Tilavuuspaino: ph-arvo: Liukoisuus veteen: 11,1 g/cm3 < 1 (tiiviste) kirkas, vihreä miellyttävä erittäin hyvä mukaisesti. Ei sisällä fosfaatteja. Hävittäminen: Laimennettuna aine voidaan kaataa viemäriin. Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä (PE). Puhtaat astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä. Sisältää: happoja, ionittomia tensidejä, lisäaineita. : Ärsyttää silmiä ja ihoa. Vältettävä höyryn hengittämistä. Roiskeet silmistä huuhdeltava on välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Jos ainetta on nielty, on hakeuduttava heti lääkärin hoitoon ja näytettävä tuotteen pakkaus tai etiketti. Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. Ensiapu: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. riippuen ympäristöstä. Muut tiedot löytyvät aineen turvallisuustiedoista. ADR2003: syövyttävä neste, n.o.s. UN 1760, Luokka 8 Ryhmä III (Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku ja Vantaa).

6 LITHOFIN KF-Grout-Cleaner 1(1) Lithofin KF-Grout-Cleaner Tilavuuspaino: 1,05 g/cm3 ph-arvo: n. 12 Saumojen puhdistusaine. Tämä puhdistusainetiiviste on emäksinen, mutta ei sisällä liuottimia. Se sisältää tehokkaita puhdistusaineita sekä erityisiä lisäaineita rasvan ja lian poistamiseksi. kirkas, vaaleanruskea neste mieto Lithofin KF-Grout-Cleaner poistaa orgaanisen lian, erityisesti öljyn, rasvan sekä muun vastaavan lian. Kun aine on poistettu pinnalta vedellä, laatat ja saumat ovat jälleen puhtaat. Tuote on erityisesti kehitetty laatoitussaumojen värin palauttamiseen ja perusteelliseen puhdistukseen ja se poistaa rasvan laatoituksen saumoilta keittiössä ja kylpyhuoneessa. Laita hieman ainetta kostealle sienelle ja levitä pinnalle, anna aineen kuivua minuuttia. Jos pinta on vaikeasti likaantunut, hiero tuotetta aika ajoin. Puhdista tämän jälkeen huolellisesti vedellä. Huom: ei voida käyttää aroille pinnoille kuten kiillotettu marmori. eloksoidut ja lakatut pinnat jne. Ei sovellu kuumille pinnoille. Jos olet epävarma, testaa tuotetta pienellä koealueella. Riittoisuus Noin 10 m2/litra mukaisesti. Hävittäminen: laimennettuna aine voidaan päästää viemäriin. Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä (PE) ja ne voidaan kierrättää. Tyhjät, huuhdellut astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä. Sisältää: anionisia tensidejä, ionittomia tensidejä, alkaaleja, parfyymiä, lisäaineita. : Ärsyttävää. Ärsyttää silmiä ja ihoa. Säilytetään lukitussa tilassa ja lasten ulottumattomissa. Roiskeet silmistä huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä ja mentävä lääkäriin. Ensiaputoimenpiteet: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. Vaaratoimenpiteet; Jos ainetta läikkyy tai hiekka, sahanpuru tai muu sidosaine). Tuote ei pala, palonsammutus riippuen ympäristöstä. Muut tiedot löytyvät aineen käyttöturvallisuustiedoista ADR2003: UN 1760, rajatussa määrin. Pidetään suljettuna ja viileässä. Voidaan varastoida usean vuoden ajan. 500 ml:n pullo jossa lapsilukko (10

7 LITHOFIN KF-Grout-Protector 1 Lithofin KF Grout- Protector Saumojen suoja-aine Käyttövalmis impregnointiaine, joka estää veden, lian, öljyn ja rasvan imeytymisen saumoihin. Saumojen pinnan likaantuminen vähenee ja puhdistustyö helpottuu. Tilavuuspaino: ph-arvo: Syttymispiste: noin 1,0 g/cm3 nestemäinen, kirkas määrittelemätön noin 4,5 n.a. Alhaisen viskositeetin ansiosta Lithofin KF Grout Protector imeytyy hyvin huokoisiin pintoihin. Kuivuttuaan jäljelle jäänyt aine toimii erinomaisena veden ja öljyn karkotteena.öljy ja muut aineet jäävät pintaan josta ne helposti voidaan poistaa ennen kuin ne aiheuttavat likaantumista. Keittiön rasvaisen lian poistaminen helpottuu. Pinnan ulkonäkö ei muutu, se voi kuitenkin tummua hieman. Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja rasvaton. Levitä runsaasti laimentamatonta Lithofin KF Grout:ia tasaisesti kuivalle pinnalle harjalla tai rollerilla. Jos sauma on erittäin imukykyinen, toista käsittelyä useaan kertaan. Poista huolellisesti kaikki jäämät pinnasta noin 20 minuutin kuluttua liinaa käyttäen. Älä anna tuotteen kuivua pintaan. Huom: kokeile aina ainetta huomaamattomalla alueella ennen sen käyttöä. Suojaa lasi, posliini, kiillotettu ja lakatut pinnat, muovi sekä muut herkät pinnat roiskimista vastaan. Kuivumisaika: Noin 2 tuntia. Impregnointiaine saavuttaa täyden tehonsa 48 tunnin kuluttua, suojaa pinta vedeltä, öljyltä jne tänä aikana. Riittoisuus: Laatoitusten saumoja käsiteltäessä: n. 10 m2 /500 ml. Huomaa: Suojaa lasi-, porsliini- ja kiillotetut huonekalupinnat samoin muovi-, ja lakkapinnat jne. aineroiskeilta. Ei saa käyttää kiillotetulle marmoripinnalle eikä kalkkikivipinnalle. Saumojen ylimenevä aineosa on poistettava; sen ei saa antaa kuivua. Erityisohje: Käsittelyaine ei ole kaikille tuotteille samalla tavalla sopiva ja siksi suositellaan koealalla testausta. Suojaa lasipinnat, kiillotetut huonekalupinnat, yms. aineroiskeilta. Sisältö: polymeerejä, lisäaineita. Huom: Ei lasten ulottuville. Kuivuttuaan käsitellyt pinnat eivät ole terveydelle vaaralliset. Ensiaputoimenpiteet: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin. riippuen ympäristöstä Muut tiedot löytyvät aineen käyttöturvallisuustiedoista ADR2003: vaaraton tuote 500 ml:n pullo jossa lapsilukko (10 Pidetään suljettuna, viileässä ja kuivassa. Pakkasenkestävä. Säilyy avaamattomana n. kaksi vuotta. mukaisesti. Ei sisällä liuottimia. Hävittäminen: Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteenistä (PE). Puhtaat astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä.

8 LITHOFIN STAINSTOP (1/2) Lithofin STAINSTOP>W< Vesiliukoinen liuotteeton suoja-aine huokoisille klinkkerilaatoille Huomautus Liuotteeton Lithofin STAINSTOP >W< on kemiallisesti erilainen kuin liottimiin pohjautuvat impregnointiaineet. Tämän vuoksi sen käyttötapa eroaa muista impregnointiaineista. Lithofin STAINSTOP >W< on vesiliukoinen, liuotteeton impregnointiaine. Tuote on valmis käytettäväksi ja se sisältää erittäin tehokkaita vettä ja öljyä karkottavia polymeerejä ja lisäaineita. Tämä impregnointiaine suojaa pintoja tehokkaasti öljyn, rasvan, lian ja veden imeytymiseltä ja se estää tahrojen syntymistä. Tuote imeytyy pintaan ja muodostaa erittäin ohuen, näkymättömän kalvon huokosiin. Käsitellyn pinnan ulkonäkö on muuttumaton tai vain hieman muuttunut. Kestävyys: yhdestä kolmeen vuoteen riippuen käsiteltävän pinnan laadusta ja käytöstä. Tuotteessa on UV-suoja eikä se kellastu. Suoja-aine huokoisten keraamisten laattojen, luonnonkivien kuten marmori, kalkkikivi, graniitti jne. hoitoon. Soveltuu myös lasittamattomille keraamisille laatoille ja terassilaatoille. Helpottaa pintojen huoltoa ja ylläpitoa keittiössä ja kylpyhuoneessa, ikkunalaudalla, pöydällä ja muilla likaantumiselle alttiilla pinnoilla. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Huom: Kun on kyseessä marmori ja muut hapolle arat laatat joilla on kiillotettu pinta sekä sintratut keraamiset laatat, tuotteen soveltuvuus tulee varmistaa ennen käyttöä. Tilavuuspaino: 0,98 g/cm3 nestemäinen, kirkas, kellertävä melkein hajuton ph-arvo: noin 4,5 Syttymispiste: N.A.. Liukoisuus veteen: -- Pinnan tulee olla kokonaan kuiva, puhdas ja tahraton. Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä ainetta runsaasti ja tasaisesti käyttäen moppia, harjaa, rolleria tai sientä. Varmista että aine on levinnyt tasaisesti kiillotetuille pinnoille pyyhkimällä useaan kertaan. Lithofin STAINSTOP >W< voidaan myös levittää suihkuttamalla tasaisesti puutarhasuihkuttimella ja sen jälkeen levittää sienellä. Erittäin huokoiset pinnat tulee käsitellä toistamiseen n. 20 minuutin kuluttua. Mahdolliset lammikot ja roiskeet tulee kuivata pois välittömästi. Varmista että kaikki liika aine poistetaan, älä anna sen kuivua pintaan. Täysi teho saavutetaan 48 tunnin kuluttua, jota ennen vettä tai öljyä ei saisi tulla pinnalle. Puhdista kaikki työkalut vedellä heti käytön jälkeen. Huom: jotkut aineet voivat hieman tummentua käsittelystä. Epävarmoissa tapauksissa, suosittelemme aineen koekäyttöä. Käsittele aina huoneen koko pinta. Tuote ei suojaa happovaikutuksilta. Pyyhi pois roiskeet puusta, lasista, PVC:stä, lakatuilta pinnoilta ja saumoilta. Käsiteltävän pinnan lämpötila tulee olla 10 C - 25 C. Riittoisuus; noin 10 m2 /litra karkealle kalkkikivelle, jopa 20 m2 kiillotetulle, tiiviille pinnoille. Pidetään suljettuna, viileässä ja kuivassa. Pakkasenkestävä. Säilyy avaamattomana 12 kuukautta, Avatut astiat tulee käyttää mahdollisimman pian.

9 LITHOFIN STAINSTOP (2/2) mukaisesti. Ei sisällä liuottimia. Hävittäminen: Astiat on valmistettu ympäristöystävällisestä polyeteeni (PE). Puhtaat astiat voidaan kierrättää keräilypisteissä. 500 ml:n pullo jossa lapsilukko (10 5 litran kanisteri (2 kpl/laatikko Sisältö: polymeerejä; lisäaineita Huom: Ei lasten ulottuville. Käsitellyt pinnat eivät ole terveydelle vaarallisia kuivuttuaan. Ensiaputoimenpiteet: Riisu heti likaantuneet vaatteet. Jos hengität höyryä, varmista puhtaan ilman saanti. Jos ainetta joutuu iholle, pese heti saippualla ja vedellä. Jos ainetta pääsee silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Nielemistapauksessa ei saa oksennuttaa, juotetaan runsaasti vettä sekä hakeudutaan välittömästi lääkäriin riippuen ympäristöstä. Tulipalon syttyessä vaaralliset kaasut ovat mahdolliset. Muut tiedot löytyvät aineen turvallisuustiedoista ADR2003: vaaraton tuote

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 -

PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - PUHDISTUSJA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Lasitetut keraamiset laatat Lasittamattomat keraamiset laatat Luonnonkivipinnat Terracotta ja Sannini Sementtilaatat ja hiekkakivet Buchtal luonnonkeramiikka

Lisätiedot

Hinnasto 2012. sivut 155-161 Laatoitusaineet

Hinnasto 2012. sivut 155-161 Laatoitusaineet Hinnasto 2012 sivut 155-161 Laatoitusaineet Laatoitusaineet Kiinnitysaineet TARVIKKEET Pukkila Klinkkerilaasti Vähän pölyävä kiinnityslaasti klinkkerilaattojen kiinnitykseen betonilattioille ja uimaaltaisiin

Lisätiedot

Alkalinen, pinta-aktiivisia aineita sisältävä pesuaine Peretikkahappo pohjainen desinfektioaine pesukoneisiin taipuisille endoskoopeille.

Alkalinen, pinta-aktiivisia aineita sisältävä pesuaine Peretikkahappo pohjainen desinfektioaine pesukoneisiin taipuisille endoskoopeille. Dr. Weigert pesuaineet endoskooppipesukoneisiin Tuotenumero DRW405033 DRW407535 Tuotenimi MediClean Forte, 1 x 5 l kanisteri. Neodisher endo Sept PAC, 1 X 4,75l kanisteri. Alkalinen, pinta-aktiivisia aineita

Lisätiedot

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet

Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet Tuulettuvien Keraamisten Julkisivujen puhdistus- ja hoito-ohjeet SISÄLLYS SISÄLLYS 2 YLEISTÄ 3 ASENNUKSEN AIKAINEN PESU 4 ASENNUKSEN JÄLKEINEN PUHDISTUS 4 GRAFFITISUOJAUS 4 TAHRANPOISTO 4 HUOLTOPUHDISTUS

Lisätiedot

Profex Lasinpuhdistaja

Profex Lasinpuhdistaja Profex Lasinpuhdistaja Lasinpuhdistusaine, sopii kaikille lasipinnoille, kiiltäville muoveille yms. Haihtuva aine, ei jätä jäämiä puhdistetuille pinnoille. Pyyhi pinta nukkaamattomalla liinalla tai kuivaa

Lisätiedot

PUKKILA PALVELUTUOTTEET 1.6.2009 HINNASTO 3

PUKKILA PALVELUTUOTTEET 1.6.2009 HINNASTO 3 PUKKILA PELUTUOTTEET 1.6.2009 HINNASTO 3 KIINNITYSLAASTIT PUKKILA KLINKKERILAASTI KL25 25 kg 19,55 23,85 25 kg 48 x 25 kg 6420112855895 8001 Klinkkerilaattojen kiinnitykseen betonilattioille ja uimaaltaisiin

Lisätiedot

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet:

LITOCHROM STARLIKE. Käyttökohteet: LITOCHROM STARLIKE Kaksikomponenttinen epoksikiinnitys- ja saumausaine keraamisille seinä- ja lattialaatoille sekä keraamisille että lasimosaiikeille.. Kiinnitysaineena käytettäessä, alustan tulee olla

Lisätiedot

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 -

UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - UIMA-ALTAIDEN KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO-OHJEET - 2016 - SISÄLLYS Keraamisten laattojen pesemisestä yleisesti Asennuksen jälkeinen pesu Käyttöönotto puhdistus Säännöllinen puhdistus Tahranpoisto

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE P3-mip SP

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE P3-mip SP KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE P3-mip SP 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Kauppanimi: Kemikaalin käyttötarkoitus: P3-mip SP Puhdistusaine ammattikäyttöön.

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Betonilattioiden hoito-ohjeet

Betonilattioiden hoito-ohjeet Betonilattioiden hoito-ohjeet 2. syyskuuta 2013 Betonilattioiden hoito-ohjeet Yleistä Vanhoissa betonilattioissa yleisiä ongelmia ovat niiden likaantuminen, vaikea puhdistettavuus ja pölyäminen. Näiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Käyttöturvallisuustiedote Päiväys: 12.4.2011 1. TUOTE JA VALMISTAJA Aineen tai valmisteen tunnistetiedot: Tuotenimi: AINO 2-teho WC- raikastin, Forest Aineen ja valmisteen käyttötarkoitus: WC:n hoito Valmistajan,

Lisätiedot

QUICK MIX. Liimaus-, täyte- ja korjausmassa muovimateriaaleille. Kiinnittyy hyvin myös metalleihin, lasiin sekä keraamisiin materiaaleihin

QUICK MIX. Liimaus-, täyte- ja korjausmassa muovimateriaaleille. Kiinnittyy hyvin myös metalleihin, lasiin sekä keraamisiin materiaaleihin QUICK MIX TUOTEKUVAUS Liimaus-, täyte- ja korjausmassa muovimateriaaleille. Kiinnittyy hyvin myös metalleihin, lasiin sekä keraamisiin materiaaleihin TUOTEOMINAISUUDET Väri musta Kovettumisaika 5 minuuttia

Lisätiedot

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön!

PESUAINEET. Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! PESUAINEET Tehokkaat esikäsittely- ja ylläpitopuhdistusaineet sisä- ja ulkokäyttöön! TIKKURILAN PESUAINEET PERUSTEELLISEEN PUHDISTUKSEEN Oikealla esikäsittelypesulla varmistat maalaus systeemin toimivuuden

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Lithofin Cement-Away Päiväys 26.05.2006 Edellinen päiväys 8.10.2003 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Feedtech Calcium supplement FT FI (FI)

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Feedtech Calcium supplement FT FI (FI) KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Feedtech Calcium FT0005 - FI (FI) Varoitusmerkki, R-lausekkeet ja muut tiedot aineosasta Henkilökohtaiset suojaimet Varoitusmerkki(merkit) Preparation Date 18-loka-2010 Muutosnumero:

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE InstaFinish Presoak päiväys 20.02.2014 Edellinen päiväys:- Sivu1/5

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE InstaFinish Presoak päiväys 20.02.2014 Edellinen päiväys:- Sivu1/5 1. Aineen tai Valmisteen ja Yhtiön tai Yrityksen Tunnistetiedot Sivu1/5 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot TUOTENIMIKE : YLEISKÄYTTÖ : TUOTESELOSTE : TUOTEKOODI : TUOTTEEN formulaationimi : YLEISNIMI : PRESOAK

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT LUX COL-AK Päiväys 08.08.2005 Edellinen päiväys 1/4 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit

siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit siivous- ja puhdistuskemikaalit 2009 2 Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnotteiden valmistaja. Solmaster -tuotteet

Lisätiedot

1 Drain Out Crystal Päivämäärä 01.03.2010

1 Drain Out Crystal Päivämäärä 01.03.2010 1 1. TUNNISTETIEDOT Tuotenimi Käyttötarkoitus Valmistaja Maahantuoja Hätäpuhelin Viemärinaukaisujauhe Iron Out dba Summit Brands 1515 Dividend Road Fort Wayne IN 46808, USA Maintex Suomi Oy Merventie 39

Lisätiedot

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi

SUPI-SAUNATUOTTEET. Löydä oma löylytunnelmasi SUPI-SAUNATUOTTEET Löydä oma löylytunnelmasi Supi-sarjan tuotteilla luot saunaasi tunnelmaa ja suojaat sen kauniisti. Samalla saunasi pysyy pitkään helppohoitoisena. Löydä Supi-perheestä monipuoliset tuotteet

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

2.1.3 Pitoisuus. Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Potilas pidetään levossa.

2.1.3 Pitoisuus. Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Potilas pidetään levossa. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT Hyväksytty käyttöön Hyväksytty laboratoriokäyttöön Hyväksynyt: Diskteknik / Jasico KAUPPANIMI KÄYTTÖALUE Puhdistusaine Tuotenumero 211801

Lisätiedot

3.1.2 Aineosan nimi. < 0,25 % Xn, N; R20/22-41-50 propynyylibutyylikarbamaatti Säilöntäaineet: 55965-84-9 247-500-7 / 220-239-6

3.1.2 Aineosan nimi. < 0,25 % Xn, N; R20/22-41-50 propynyylibutyylikarbamaatti Säilöntäaineet: 55965-84-9 247-500-7 / 220-239-6 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 006 5432 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona

Uudista hyväkuntoiset pinnat. julkisivut terassit kalusteet aidat puu metalli rappaus betoni muovi sisällä tai ulkona PESUAINEET Piha-aidalla kukkii home, terassi näyttää kulahtaneelta ja peltikatollekin pitäisi tehdä jotain. Armas aurinko paljastaa puhdistamista, pesua ja huoltoa kaipaavat pinnat. Huolellisella pesulla

Lisätiedot

saumaus- ja tiivistysaineet

saumaus- ja tiivistysaineet saumaus- ja tiivistysaineet POWERCOLOR Sementtipohjaisen saumalaastin uusinta sukupolvea sisältää hopea ioneja ja käytetään 1 5 mm leveisiin saumoihin. SILVER ACTIVE SYSTEM on oligodynaaminenhopea ionien

Lisätiedot

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE

BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE BianCoat (B-BC-101b/bm) NESTEMÄINEN NANOLASIPINNOITE PITKÄIKÄINEN SUOJA PINNOILLE KÄYTTÖKOHTEET: Lattiapinnat kuten puu-, laatta-, kivi- ja muovipintaiset lattiat Metallipinnat Posliiniset ja keraamiset

Lisätiedot

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET

KEMIKAALIT SIIVOUSAINEET Toimitilojen eri pintojen säännölliseen puhdistukseen ja hoitoon. Vahvat tiivisteet lattioiden, ikkunoiden, märkätilojen yms. puhdistukseen. Ikaroksella on täydellinen ja korkealuokkainen sarja puhdistusaineta

Lisätiedot

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI

PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN KAPILLAARI- KATKO SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA HOME- SUOJA DESI PUHDISTUKSEEN HOMETTA VASTAAN KOSTEUDEN TORJUNTAAN DESI HOME- SUOJA SAUMA- SUOJA JULKISIVU- SUOJA KAPILLAARI- KATKO Puhdistaa ja desinfioi Pitkäaikainen suoja homeita, hiivoja ja bakteereja vastaan Keittiöön,

Lisätiedot

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS

AERO CLEANER TUOTEKUVAUS AERO CLEANER TUOTEKUVAUS Puhdistusaine vaahtomuodossa öljylle rasvalle, tahroille, palamisjäämille ym. Puhdistaa tehokkaasti metallin, kromin, mallatut pinnat, muovin jne. KÄYTTÖOHJE Levitä ainetta puhdistettavalle

Lisätiedot

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE

MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE MIKROSEMENTTI KÄYTTÖOHJE Kun teet lattia- ja seinäpintoja mikrosementillä, on tärkeää noudattaa näitä käyttöohjeita, jotka sisältävät tarkat ohjeet työvaiheille: 1. Puhdista ja esivalmistele (mm. tasoitus)

Lisätiedot

Kemiallinen koostumus: Valmiste, jos sisältää seuraavia aineita: titaanidioksidi, täyteaineet, akryyli-sekapolymeerimuovidispersio,

Kemiallinen koostumus: Valmiste, jos sisältää seuraavia aineita: titaanidioksidi, täyteaineet, akryyli-sekapolymeerimuovidispersio, Sivu 1 / 5 1. Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot: Kauppanimi Lakka Pinnoiteprimeri Muutettu versio: 19.05.2010 Korvaa version: Julkaisuajankohta:

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor

Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor 2014 Asennus- ja käyttöohje Bronya Anticor FR Trading OY 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 2 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 2 3. Maalaaminen... 3 A. Pintalämpötila alle +80 C...

Lisätiedot

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin.

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT.

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MIKROSEMENTTI MEDIUM KUIVAN TILAN SEINÄT. Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS 1. Cement primer- laimenna 1:1

Lisätiedot

Turvallisuusohjelehti asetus (EY) N:o 1907/2006 mukainen Painopäivämäärä 15.01.2008 viimeistelty 15.01.2008 HOMESWIM Kloorirae, klooriarvon nopeasti

Turvallisuusohjelehti asetus (EY) N:o 1907/2006 mukainen Painopäivämäärä 15.01.2008 viimeistelty 15.01.2008 HOMESWIM Kloorirae, klooriarvon nopeasti 1 AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT Kauppanimi Rez.-Nr. 410014 Valmistaja/toimittaja Hätätapauksissa vastaavan tiedonantajan nimi ja osoite / puhelin BAYROL Scandinavia A/S

Lisätiedot

KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET

KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. PERUSTIETOA... 3 3. KERAAMISTEN LAATTOJEN PESEMISESTÄ YLEISESTI... 4 4. ASENNUKSEN JÄLKEINEN PESU... 5 5. SÄÄNNÖLLINEN

Lisätiedot

DRYWITE EQUIPMENT SANITIZER TEKNISET TIEDOT

DRYWITE EQUIPMENT SANITIZER TEKNISET TIEDOT DRYWITE EQUIPMENT SANITIZER TEKNISET TIEDOT 1. TIETOJA AINEESTA / VALMISTEESTA JA YHTIÖSTÄ / JÄLLEENMYYJÄSTÄ TUOTTEEN NIMI: EQUIPMENT SANITIZER TUOTEKOODIT: VES25 KEMIALLINEN TUOTENIMI: SEKOITUS KVATERNAARISIA

Lisätiedot

PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER

PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER PENOSIL GOLDGUN ja GOLDGUN WINTER Korkea- ja tasalaatuinen pistoolivaahto, joka sopii myös erittäin vaativalle käyttäjälle sekä erittäin ankariin olosuhteisiin. Hyvin tasainen ja tiheärakenteinen vahva

Lisätiedot

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN

AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN AMERICOL KÄSIENPESUAINE, PUNAINEN Käsienpesuhyytelö keskiraskaalle lialle kuten öljy, rasva, bitumi, kumi jne. Sopii erinomaisesti korjaamoille, metalliteollisuudelle, tietyömaille yms. Käsienpesutahna,

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE ASETUKSEN EY 1907/2006 MUKAAN. Painopäivämäärä: Tarkistuspäivämäärä: Kauppanimi: Tierrafino i-paint

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE ASETUKSEN EY 1907/2006 MUKAAN. Painopäivämäärä: Tarkistuspäivämäärä: Kauppanimi: Tierrafino i-paint Sivu 1/6 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Tuotetunniste: Sakea neste.. Tuotetyyppi: Savipohjainen sisustusmaali sisätiloihin. Käyttö: Ammattimaisten ja tee-se-itse maalareiden

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO KASPERI FORTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KIILTO KASPERI FORTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Päiväys: 29.3.2010 Edellinen päiväys: 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

8.4 Autonhoitotuotteet

8.4 Autonhoitotuotteet 8. KEMIKAALIT 8.4 Autonhoitotuotteet 392 tilaukset@ikaros.fi KEMIKAALIT ULKOISEEN AUTONHUOLTOON KAIKENTYYPPISTEN AJONEUVOJEN PUHDISTUKSEEN Tehokkaat aineet ajoneuvojen pesuun, niin korin kuin hytin sekä

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 3622 SCHÖNOX TX 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 3622 SCHÖNOX TX 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE

Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Z COUNTERFORM MIKROSEMENTTI- KÄYTTÖOHJE Sisällysluettelo Pohjatyöt ja vaatimukset Pohjusteaineen (primer) käyttö Mikrosementti Käsittelyaineen käyttö - Liukkaudenestoaine Sivu 2 3 4-5 6 1 Ohjeistukset

Lisätiedot

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste

Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste P3-topax 56 Elintarviketeollisuuden hapan vaahtopesuneste OMINAISUUDET Erinomainen poistamaan mineraalisaostumia Poistaa hyvin rasvaa ja proteiinia Erittäin tehokas matalissa konsentraateissa Parannellut

Lisätiedot

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T

P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T P E S U - J A P U H D I S T U S A I N E E T Puhelin (03) 780 2363 465 019 ML Maalarinliuotin SIVU 2 l PESU- JA PUHDISTUSAINEET www.solmaster.fi Kestävän kehityksen

Lisätiedot

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen!

siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! siirtyy uuteen bioteknologian aikakauteen! Bioteknologia tähtää luonnon ja ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. HomCare Finland Oy:n ranskalainen yhteistyökumppani on LUONTO ON TULEVAISUUTEMME Bioaktiivisten

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 1. Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Aineen tai valmisteen tunnistustiedot Yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Valmistaja : Katu : Industriestraße 155 Postitoimipaikka

Lisätiedot

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti.

Puhdasta ympäristön ehdoilla. Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Puhdasta ympäristön ehdoilla Soledo Green -erikoispuhdistusaineet ratkaisevat rakennusjäämien puhdistushaasteet ympäristöystävällisesti. Betonijäämistä eroon ilman happoja Me Soledolla valmistamme, kehitämme

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan SDS numero: 1250 V001.0 Tarkistuspäivämäärä: 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Aineen tai valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Päiväys : 12.07.2010 Sivu 1 / 5 1. Aineen tai valmisteen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Aineen tai valmisteen tunnistus tiedot Aineen ja/tai valmisteen käyttötarkoitus Kiihdytin. Toimialakoodi

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO. Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat

TUOTEKUVASTO. Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat TUOTEKUVASTO Töhrynpoistajat - Varjonpoistoaineet - Töhrysuojat MEISTÄ MPE INTERNATIONAL on ruotsalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus saneeraus-, puhdistus- ja suojaustuotteiden myynnistä. Varmistaaksemme,

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT WAK Päiväys 29.11.2004 Edellinen päiväys 4.7.1997 1/6 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

2.1.3 Pitoisuus. 4.2 Hengitys Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Tarvittaessa tekohengitystä, viedään lääkärin hoitoon.

2.1.3 Pitoisuus. 4.2 Hengitys Tuotetta hengittänyt toimitetaan raittiiseen ilmaan. Tarvittaessa tekohengitystä, viedään lääkärin hoitoon. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5

GREENLINE. Foratia Lattianpesukapseli 2. Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3. Foratia Yleispesukapseli 4. Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 GREENLINE Foratia Lattianpesukapseli 2 Foratia Kylpyhuoneen pesukapseli 3 Foratia Yleispesukapseli 4 Foratia Rasvanpoistoainetabletti 5 Foratia IB Imeytysjauhe 6 Foratia teline IB imeytysjauhesäkeille

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 1. Aineen tai valmisteen sekä yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot Aineen tai valmisteen tunnistustiedot Aineen ja/tai valmisteen käyttötarkoitus puhdistusaine Yhtiön tai yrityksen tunnistustiedot

Lisätiedot

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille

Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisemmat vaihtoehdot vaarallisille kotitaloustuotteille Turvallisempi vaihtoehto -miksi? Vaarallisten kotitaloustuotteiden riskit (video) Käytä turvallisinta tuotetta Lue tuoteselosteet Käytä hajuttomia

Lisätiedot

ASENNUSOHJEET Purus Kouru

ASENNUSOHJEET Purus Kouru ASENNUSOHJEET Purus Kouru! Lue asennusohjeet huolellisesti ennen asennusta. Asennus valtuutetun LVI-asentajan toimesta. Pidätämme oikeuden muutoksiin jotka liittyvät tuotantoon, muotoiluun sekä rakenteellisiin

Lisätiedot

METALL MIX TUOTEKUVAUS

METALL MIX TUOTEKUVAUS METALL MIX TUOTEKUVAUS Erikoisluja korjausaine metallien, keraamien ym. korjaukseen. METALLMIX sopii hyvin vaurioituneiden metalliosien korjaukseen, naarmujen peittämiseen, virheporauksien paikkaamiseen

Lisätiedot

PENOSIL Premium Universal Silicone

PENOSIL Premium Universal Silicone Päiväys: 30.8.2006 Versio nro: 1 Edellinen päiväys: 1. Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnustiedot Kemikaalin kauppanimi: Maahantuoja: OÜ Krimelte Osoite: Suur-Paala

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT Hyväksytty käyttöön Hyväksytty laboratoriokäyttöön Hyväksynyt: Diskteknik / Jasico KAUPPANIMI KÄYTTÖALUE Ambio-Dor Puhdistusaine Tuotenumero

Lisätiedot

Päiväys:2009-11-21 Edellinen päiväys: 1997-11-20

Päiväys:2009-11-21 Edellinen päiväys: 1997-11-20 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALIILMOITUS Päiväys:20091121 Edellinen päiväys: 19971120 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi PSosienpesujauhe

Lisätiedot

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon.

HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN TUOTETIEDOT. Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. HEXIS EUROOPAN JOHTAVA TEIPPIVALMISTAJA JO 25 VUODEN AJAN Hexis on tuonut markkinoille uuden sukupolven ajoneuvojen suojakalvon. Huippuluokan teknologiaan perustuva Bodyfence-kalvo suojaa ajoneuvoasi ulkoiselta

Lisätiedot

Päivittäinen jalkineiden hoito

Päivittäinen jalkineiden hoito JALKINEIDEN HOITO 1. Perehdy jalkineiden hoidon ohjeisiin. 2. Tunnista jalkineiden materiaali ja puhdista jalkineet ohjeen mukaan. 3. Suojaspray suihkutetaan kengille ulkona. Suihkutusetäisyys kengistä

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Päiväys 22.10.2002 Edellinen päiväys 14.03.1997 1/5 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot

Lisätiedot

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS

Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS Siivousalan PEREHDYTTÄMISOPAS SIIVOUSVÄLINEET 1. siivousvaunu 2. sanko (siivoussanko) 3. jätesäkki 4. kuivain - Voit kuivata ikkunat, peilit ja lattiat. 5. lattiamoppi ja pyyhe 6. ikkunanpesin - Voit pestä

Lisätiedot

CYANOFIRM TUOTEKUVAUS

CYANOFIRM TUOTEKUVAUS CYANOFIRM TUOTEKUVAUS CYANOFIRM on sitkeästi juokseva yksikomponenttinen syanoakrylaattiliima, jonka kiinnitysaika on pitkä, jolloin asennustarkkuus paranee erittäin paljon. CYANOFIRM kiinnittää muovit,

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1809 CASCOL POLYURETAANILIIMA 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1809 CASCOL POLYURETAANILIIMA 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus 1.2.1 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 32.30711, 30715 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT KAUPPANIMI Kotimainen valmistaja / maahantuoja Yritys Scania CV AB Postinumero/toimipaikka 151 87 Södertälje Maa Sweden Sähköposti safety_data_sheet@scania.com

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KAUPPANIMI AINEEN/SEOKSEN KÄYTTÖ liuotin Maahantuoja Yhtiö/yritys Cycle Service Nordic ApS Katuosoite Datavej 12 Postinumero ja -toimipaikka

Lisätiedot

CRC Industries Europe N.V. Touwslagerstraat Zele - Belgium Tel (+32) (0) 52 / Fax (+32) (0) 52 /

CRC Industries Europe N.V. Touwslagerstraat Zele - Belgium Tel (+32) (0) 52 / Fax (+32) (0) 52 / PROGRESS IS OUR COMMITMENT THE EARTH OUR CONCERN CRC Industries Europe N.V. Touwslagerstraat 1 9240 Zele - Belgium Tel (+32) (0) 52 / 45 60 11 - Fax (+32) (0) 52 / 45 00 34 Käyttöturvallisuustiedote EY-direktiivi

Lisätiedot

DWFC.1. Ärsyttää silmiä. Biohajoamaton. Luonnollista orgaanista happoa, C vitamiinia ja kalsiumeja

DWFC.1. Ärsyttää silmiä. Biohajoamaton. Luonnollista orgaanista happoa, C vitamiinia ja kalsiumeja TIETOJA AINEESTA / VALMISTEESTA JA YHTIÖSTÄ / JÄLLEENMYYJÄSTÄ TUOTTEEN NIMI: DRYWITE FRUCOAT TUOTEKOODI: DWFC.1 YHTIÖ DRYWITE LIMITED THE HOUSE OF LEE PARK LANE HALESOWEN WEST MIDLANDS B63 2RA ENGLAND

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Marbocote Cleaner

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen. Marbocote Cleaner KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 197/26/EY, 31 artikla mukainen 1 AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT Tuotenimi Kuvaus Yritys Industrial Mould Cleaner Marbocote Ltd Unit B, Telford

Lisätiedot

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle

Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle P3-topax 66 Aktiiviklooria sisältävä nestemäinen, emäksinen vaahtopesu- ja desinfiointiaine elintarviketeollisuudelle Ominaisuudet poistaa tehokkaasti rasva- ja proteiinilikaa tuhoaa tehokkaasti bakteereja

Lisätiedot

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit

MAALILINJA NEUVOO 11. ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit MAALILINJA NEUVOO 11 ULKOLATTIAT Terassit ja laiturit Sisällysluettelo Niksit...3 Uudet puulattiat... 4 Vanhat puulattiat... 5 2 NIKSIT 1.1 Ennen käsittelyä Tarkista aina lattiapintojen kunto ja tee tarvittavat

Lisätiedot

Plasmaflow -plasmapolttimen jäähdytysneste

Plasmaflow -plasmapolttimen jäähdytysneste -plasmapolttimen jäähdytysneste 1 - TUOTTEEN JA YRITYKSEN TUNNISTUS Kauppanimi Toimittaja Plasmatech (UK) Ltd 5 Heather Court Shaw Wood Way Doncaster South Yorkshire DN2 5YL Puhelinnumero +44 (0)1302 556051

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE. Kauppanimi: FLUSH THRU Kuvaus: Monipuolinen seos pinta-aktiivisia aineita ja pieniä määriä glykoleita

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE. Kauppanimi: FLUSH THRU Kuvaus: Monipuolinen seos pinta-aktiivisia aineita ja pieniä määriä glykoleita KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE SDS-viite: nv16 Versio: 01 Tarkastuspäivä: 241106 Hyväksyntäpäivä: TAMMIKUU 2011 Linemark (UK) Limited Units 1-2 Riverside Business Park Holme Lane Rawtenstall Lancs, BB4 6JB

Lisätiedot

Liuenneen silikaatin spektrofotometrinen määritys

Liuenneen silikaatin spektrofotometrinen määritys Liuenneen silikaatin spektrofotometrinen määritys 1. Työn periaate Liuenneen silikaatin määritys perustuu keltaisen silikomolybdeenihapon muodostumiseen. Keltainen kompleksi pelkistetään oksaalihapolla

Lisätiedot

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet).

Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine kaikille vanteille (ml. kevytmetallivanteet). KEMIKAALIT AUTONHOITO AUTONHOITOAINEET Ajoneuvojen pesuun, vahaukseen, kiillotukseen ja pintojen hoitoon Kaikentyyppisten ajoneuvojen pesuun ja pintojen hoitoon. Ikaclean Vannepesu Happopohjainen puhdistusaine

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic

Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic 2014 Asennus- ja käyttöohje BRONYA Classic FR Trading Oy 26.6.2014 Sisällysluettelo 1. Esityöt... 3 2. Eristeseoksen valmistelu asennusta varten... 3 3. Maalaaminen... 5 A. Pintalämpötila alle +80 C....

Lisätiedot

1.4 Hätäpuhelinnumero Numero, nimi ja osoite Tikkurila Oy, Ympäristö ja turvallisuus: (09) ; Myrkytystietokeskus: (09)

1.4 Hätäpuhelinnumero Numero, nimi ja osoite Tikkurila Oy, Ympäristö ja turvallisuus: (09) ; Myrkytystietokeskus: (09) KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 001 7099 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

Kauppanimi Diessner Pastamainen verkotusmassa Muutettu versio: 08.03.2006 (Diessner-Pastöse Armierungsmasse) Julkaisuajankohta: 31.05.

Kauppanimi Diessner Pastamainen verkotusmassa Muutettu versio: 08.03.2006 (Diessner-Pastöse Armierungsmasse) Julkaisuajankohta: 31.05. Sivu 1 / 5 1. Kemikaalin ja sen valmistajan, maahantuojan tai muun toiminnanharjoittajan tunnistustiedot: Kauppanimi Diessner Pastamainen verkotusmassa Muutettu versio: 08.03.2006 (Diessner-Pastöse Armierungsmasse)

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA

LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA LEHDISTÖTIEDOTE SUBLIME -PUHDISTUSTUOTESARJA Syksyllä 2013 L Oréal Paris uudistaa puhdistustuotteensa! Uudet L Oréal Paris Sublime puhdistustuotteet uudistavat kasvojen puhdistuksen! Sublime puhdistustuotteista

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Hyväksytty käyttöön Hyväksytty laboratoriokäyttöön Hyväksynyt: Diskteknik / Jasico KAUPPANIMI KÄYTTÖTARKOITUS Ambio Film Puhdistusaine Tuotenumero

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Korrek Liuotinpesuvaha (Wash & Wax) 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 Korrek Liuotinpesuvaha (Wash & Wax) 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 14.114730 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan SDS numero: 207155 V001.0 Tarkistuspäivämäärä: 22.10.2010 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Aineen

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE asetuksen (EY) 1907/2006 - ISO 11014-1 mukaan SDS numero: 79881 V001.3 Tarkistuspäivämäärä: 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT Aineen tai valmisteen

Lisätiedot

Tunnuskoodi EAN 6415409200687 (1 L), 6415402815000 (5 L), 6431205001006 (10 L) EAN 6415409200694 (1 L), 6431205070507 (5 L)

Tunnuskoodi EAN 6415409200687 (1 L), 6415402815000 (5 L), 6431205001006 (10 L) EAN 6415409200694 (1 L), 6431205070507 (5 L) x KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE x KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot Kauppanimi AITO

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT KAUPPANIMI. AINEEN/SEOKSEN liuotin KÄYTTÖ Maahantuoja Yhtiö/yritys Cycle Service Nordic ApS Katuosoite Datavej 12 Postinumero ja -toimipaikka

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote

(EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote (EY) N:o 1907/2006- ISO 11014-1 mukainen käyttöturvallisuustiedote Sivu 1 / 5 omnifit FD1042 SDB-nro : 172974 V002.0 Viimeistelty, pvm.: 30.05.2008 Painatuspäivä: 03.06.2009 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. AINEEN TAI VALMISTEEN SEKÄ YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTUSTIEDOT Kauppanimi: TORRBOLLEN, Fuktslukaren Käyttöalue: Kosteussulku Yritys: Säljtema AB Osoite: Låsbomsgatan 14 Postinumero/toimipaikka:

Lisätiedot

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT Kauppanimi: Korrek Vanne ja esipesu (Wheel & Prewash) Päiväys: 19.10.2006 Edellinen päiväys: 20.03.2006 1 KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 HOMEENPOISTO 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 HOMEENPOISTO 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 2. KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 / 5 1. AINEEN TAI VALMISTEEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Kemikaalin tunnistustiedot 1.1.1 Kauppanimi 1.1.2 Tunnuskoodi 006 1905 1.2 Kemikaalin käyttötarkoitus

Lisätiedot

X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE. Päiväys*:01.09.2006 Edellinen päiväys*: 21.03.2000

X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE. Päiväys*:01.09.2006 Edellinen päiväys*: 21.03.2000 X KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE KEMIKAALITIETOJEN ILMOITUSLOMAKE Päiväys*:01.09.2006 Edellinen päiväys*: 21.03.2000 1. KEMIKAALIN JA SEN VALMISTAJAN, MAAHANTUOJAN TAI MUUN TOIMINNANHARJOITTAJAN TUNNISTUSTIEDOT

Lisätiedot