Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita"

Transkriptio

1 Yli 20 vuotta kotimaisia laatutuotteita Soft Protector Oy on kotimainen, Espoossa toimiva suoja-, hoito- ja pesuaineiden valmistaja. Olemme keskittyneet sisä- ja ulkokalusteiden ja kodin hoitotuotteisiin. Softcare-tuotesarjasta löytyy sopiva tuote kaikille kodin pinnoille ja asusteille. Tuotekehityksemme tavoitteena on helppokäyttöisyys, turvallisuus ja luontoystävällisyys.

2 Softcare Puuöljy pigmentoitu ja kirkas Öljyjä on saatavilla 500 ml ja1 litran pulloissa. Puiset ulkokalusteet, terassit ym. puupinnat kannattaa käsitellä Softcare Puuöljyllä haalistumisen, kuivumisen ja halkeilun välttämiseksi. Öljyämistä suositellaan myös ennen talvivarastointia. Pigmentoitu puuöljy on erityisesti haalistuneille kovapuisille ja tiikkisille ulkokalusteille kehitetty puuöljy. Sopii myös kestopuun käsittelyyn ja värin raikastamiseen. Pigmentoitu puuöljy muodostaa kalusteille kauniin, säätä kestävän suojan sekä tehostaa sen väriä. Pulloa ravistetaan hyvin ja sumutetaan puhtaalle, kuivalle pinnalle. Ylimääräinen öljy pyyhitään nukkaamattomalla liinalla tasaiseksi. Käytön jälkeen pullo pitää kääntää ylösalaisin ja suihkuttaa pilli tyhjäksi, jotta suutin ei tukkeudu. Kirkas puuöljy on tarkoitettu kaikille tiikki-, kovapuu- ja lämpökäsitellyille puupinnoille sekä käsittelemättömille puukalusteille. Öljy sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Softcare Puuöljy imeytyy erityisen koostumuksensa ansiosta syvälle puuhun ja antaa tehokkaan suojan. Kuivumisaika noin 12 tuntia. Käsittelemättömät uudet puupinnat, esim. keittiötasot, voi käsitellä peräkkäin 12 tunnin välein 2 3 kertaa, jolloin saadaan todella hyvin likaa ja kosteutta kestävä pinta. Ulkokalusteet tulisi huoltoöljytä 2 3 kertaa kesässä sään ja käyttöpaikan mukaan, ettei niiden pinta kuivu ja halkeile. Suojaa ympäristö, ettei öljyä roisku käsittelyn aikana esim. lattioille. Sisältää pellavaöljyä. HUOM! Pese välineet heti lämpimässä saippuavedessä, sillä pellavaöljy saattaa olla itsestään syttyvää korkeissa lämpötiloissa.

3 Softcare Vahapesuaine polyrottingille 500 ml Softcare Vahapesuaine polyrottingille on uudentyyppinen pesuvaha polyrottinki- ja muovikalusteille. Se pesee ja vahaa samalla kertaa pitäen pinnat puhtaina ja kiiltävinä pitkään sekä helpottaa pintojen puhdistusta seuraavalla puhdistuskerralla. Sumuta pestävälle pinnalle tasaisesti ja anna vaikuttaa jonkin aikaa. Voit hangata pintaa sienellä tai pehmeällä harjalla. Huuhtele puhtaalla vedellä esim. suoraan letkusta. Kaikki Softcaren pesuaineet ovat hyvin luontoystävällisiä ja hajoavat nopeasti luonnossa eivätkä vahingoita pintoja tai nurmikenttää. Softcare Ulkokalusteiden pesuaine 500 ml Softcare Ulkokalusteiden pesuaine sopii puulle, muoville, polyrottingille ja muille vettä kestäville pinnoille. Se irrottaa tehokkaasti nokea, siitepölyä ja muuta pinttynyttä likaa. Sumutetaan pinnalle ja annetaan vaikuttaa joitakin minuutteja. Pestään harjalla tai sienellä ja huuhdellaan pinta juoksevalla vedellä. Annetaan kuivua perusteellisesti ennen öljyämistä tai muuta pintakäsittelyä tai tyynyjen asettamista. Voidaan käyttää myös esim. keittiön vinyyli- ja muovipinnoille. ph neutraali, nopeasti luonnossa biohajoava pesuaine. Voit pestä aineella ulkokalusteiden pinnat aina ennen ruokailua ulkona. Softcare Ulkokalusteiden pesuaine on tehokas ja hyvin luontoystävällinen eikä vahingoita pintoja tai nurmikenttää.

4 Softcare Verhoilusuoja Ulkokalusteille 500 ml ja Verhoilupesuaine Ulkokalusteille 500 ml Softcaren Ulkokalusteiden Verhoilupesuaineen ja -Verhoilusuojan käyttöohjeet myös YouTubessa: Softcare Verhoilupesuaine Ulkokalusteille puhdistaa ulkokalusteiden tekstiilit ja aurinkovarjot hellävaraisesti. Se tepsii kaikenlaisiin yleisiin tahroihin, esimerkiksi rasvaan, öljyyn ja kahviin. Verhoilupesuaine sopii kaikille vesipestäville tekstiileille. Värien kestävyyden voi testata pienelle, mieluiten piilossa olevalle alueelle. Tuote on helposti biohajoava, ei kuormita luontoa eikä vahingoita pintamateriaaleja. Valmistajan antamia pesuohjeita on aina noudatettava. Softcare Verhoilupesuaine Ulkokalusteille sumutetaan tahraan tai pinnalle ja aineen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen pintaa pyyhitään puhtaalla, kostealla froteeliinalla kohti tahran keskustaa käyttäen aina liinan puhdasta puolta. Älä hankaa nyppyyntyvää pintaa voimakkaasti. Lopuksi häivytetään kostean ja kuivan raja-alue pyyhkimällä kostealla liinalla. Puhdistettu ja kuivunut tekstiilipinta kannattaa suojata heti Softcare Ulkokalusteiden Verhoilusuojalla. Softcaren Ulkokalusteiden Verhoilusuoja suojaa puutarhakalusteiden istuinpehmusteet, aurinkovarjot ja markiisit lialta ja tahroilta sekä estää niiden kastumista. Sopii myös veneiden katoksille, verhoiluille sekä asuntovaunujen ja -autojen tekstiileille. Tuotetta voidaan käyttää samoin kuin Softcare Tekstiilisuojaa.

5 Softcare Hoitopakkaus puukalusteille Softcare Homepesuaine 500 ml Softcare Homepesuaine pesee tehokkaasti homeiset pinnat. Se sopii kankaan, puun, muovin, jne. puhdistukseen. Sumuta pesuliuos pintaan ja anna vaikuttaa noin 10 minuuttia. Pese pehmeällä harjalla tai sienellä, huuhtele pesuaine hyvin pois ja anna pinnan kuivua täysin. Tekstiilipinnat voi suojata Softcare Tekstiilisuojalla pesun jälkeen pinnan kuivuttua. Pyri poistamaan home pinnoilta mahdollisimman tuoreena, ettei se vahingoita tekstiilipintaa. Tuote on biologisesti hajoavaa eikä vahingoita ympäristöä. Softcare Puukalusteiden hoitopakkaus sisältää Puuöljyn, Ulkokalusteiden pesuaineen, hiontasienen ja froteeliinan. Hoitopakkauksia on saatavana kirkkaalla puuöljyllä Softcare Homepesuaine toimii parhaiten tuoreisiin homepesäkkeisiin. Ei vahingoita vettä kestäviä pintoja, mutta jos pitkälle levinnyt home on ehtinyt tuhoamaan esim. tekstiilikuidut, ei niitä pystytä enää pesemällä palauttamaan alkuperäiseen muotoonsa. Softcare Ulkokalusteiden pesuaineen ja Softcare Puuöljyn käyttöohjeet YouTubessa:

6 Softcare Muovipuun (Aintwood) suoja 300 ml Muoviset puunkaltaiset Aintwood-kalusteet sekä muoviset ulkokalusteet ovat näyttäviä, mutta niihin jää helposti rasva-, siitepöly- ja muita tahroja. Uusi Softcare Muovipuun suoja on kehitetty nimenomaan näille ulkokalusteille, mutta se toimii myös muilla muovipinnoilla. Tuote muodostaa pinnalle suojan, joka ehkäisee tehokkaasti lian tarttumiselta. Suojattu pinta on helppo puhdistaa ja se säilyy kauniina ja hylkii vettä sateen jälkeen. Suoja sumutetaan pinnalle ja annetaan kuivua. Suoja kestää pinnalla pitkään.

7 Softcare Sammalpesu 500 ml ja 1 l tiiviste Softcare Sammalpesu on kehitetty sammaleen pesuun kivipinnoilta, aidoilta, katoilta ja muilta vihreän kasvuston valtaamilta pinnoilta. Se irrottaa tehokkaasti sammaleen ja pesee pinnan puhtaaksi. Käyttöohjeet: kostuta pestävä pinta vedellä ja sumuta tai levitä pesuainetta reilusti pinnalle. Suuret alueet voi käsitellä osissa. Anna pesuaineen vaikuttaa 10 minuuttia ja suihkuta lisää, jos pinta alkaa kuivua. Pese sitten harjalla hangaten ja huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä. Kaikki Softcare pesuaineet ovat hyvin luontoystävällisiä, hajoavat nopeasti luonnossa, eivätkä vahingoita pintoja. Saatavilla käyttövalmiina 500 ml sumutuspullossa ja tiivisteenä 1 L pullossa. Softcare Parveke ja Terassipesu 500 ml ja 1 l tiiviste Softcare Parveke ja Terassipesuaine on kehitetty puu- ja kivipintojen pesuun. Se irrottaa tehokkaasti noen, siitepölyn ja muun ilmasta ja kengistä tulevan lian pinnoilta. Käyttöohjeet: Sumuta tai levitä pesuaine käsiteltävälle pinnalle. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Pese sitten harjalla ja vedellä alue huolellisesti ja huuhtele lopuksi puhtaalla vedellä. Kaikki Softcare pesuaineet ovat hyvin luontoystävällisiä, hajoavat nopeasti luonnossa, eivätkä vahingoita pintoja. Saatavilla käyttövalmiina 500 ml sumutuspullossa ja tiivisteenä 1 L pullossa.

8 Softcare Barbeque Cleaner grillipesuaine 500ml Softcare grillipesuaine on luontoystävällinen ja tehokas pesuaine, joka irrottaa pinttynyttä rasvaa, likaa ja nokea. Sopii myös uuneille. Sumuta pesuainetta likaiselle pinnalle anna vaikuttaa muutamia minuutteja ja pese lika pois harjalla tai sienellä ja huuhtele. Ei sisällä liuottimia. Kaikki Softcare pesuaineet ovat hyvin luontoystävällisiä, hajoavat nopeasti luonnossa, eivätkä vahingoita pintoja.

EcoPrima Laudesuoja. Klooripitoinen EcoPrima Saunapesu. EcoPrima Löylytuoksu. EcoPrima Paneelisuoja. Saunapakki

EcoPrima Laudesuoja. Klooripitoinen EcoPrima Saunapesu. EcoPrima Löylytuoksu. EcoPrima Paneelisuoja. Saunapakki Sauna on suomalaisten asujien kaikkein pyhin, josta on syytä pitää hyvää huolta. Puhtaassa ja suojatussa saunassa löylykin maistuu makeammalle. Saunatuotteistamme löydätte puhdistusaineita sekä päivittäiseen

Lisätiedot

PIENI SUURI SIIVOUSOPAS

PIENI SUURI SIIVOUSOPAS PIENI SUURI SIIVOUSOPAS Ohjeita ja vinkkejä helpompaan siivoukseen YMPÄRISTÖ JA KIILTO AIRI s. 2-3 LATTIANHOITO s. 4-8 IKKUNAT JA PEILIT s. 9 KEITTIÖ s. 10-11 SAUNA, WC JA KYLPYHUONE s. 12-13 VAIKEA LIKA

Lisätiedot

KORREK EK! UUTUUDET. KORREK TEHOPESU 1l KORREK AUTOPESU 1l KORREK PAINEPESUAINE 3l

KORREK EK! UUTUUDET. KORREK TEHOPESU 1l KORREK AUTOPESU 1l KORREK PAINEPESUAINE 3l O KORREK EK! UUTUUDET KORREK TEHOPESU 1l KORREK AUTOPESU 1l KORREK PAINEPESUAINE 3l 2014 UUTTA KEVÄÄLLÄ 2014 Vuosi 2014 on täynnä muutoksia ja uudistuksia Berner-autonhoitotuotteille. Heinävedelle on valmistunut

Lisätiedot

)!4AIA70-adehdg! Puupintojen kuultokäsittelyopas. Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat. Lakat, öljyt, vahat sisätiloihin 1,35

)!4AIA70-adehdg! Puupintojen kuultokäsittelyopas. Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat. Lakat, öljyt, vahat sisätiloihin 1,35 Muista myös muut Tikkurilan maalausoppaat Puupintojen kuultokäsittelyopas TIKKURILAN MAALILINJA neuvot ja niksit kaikkeen maalaamiseen 010 860 8600 (vain pvm) ark. klo 8-19 MAALILINJA NEUVOO - TYÖOHJEET

Lisätiedot

sinistä ja punaista mennään ulos maalaamaan

sinistä ja punaista mennään ulos maalaamaan sinistä ja punaista mennään ulos maalaamaan 3 Omistettu sinulle, joka muistat, etteivät lapsuuden kesät olleet sen aurinkoisempia kuin nykyään. Silloin vain mentiin sateellakin ulos. 2 Ruukut on maalattu

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO I TAAN VENE LYN PUOLE H S U T P A

TUOTEKUVASTO I TAAN VENE LYN PUOLE H S U T P A E ILYN P LES TA PUHTA N VEN UO A TUOTEKUVASTO Star brite perustettiin vuonna 1973. Tuolloin yrityksellä oli neljän mullistavan autohoitotuotteen sarja. Yrityksen päätuote oli edistyksellinen autovaha,

Lisätiedot

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy

TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy TEHO-TUOTTEET Hitech Chemicals Finland Oy FOAMING COIL CLEANER FOAMING COIL CLEANER Helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen, suodattimien ja lauhduttimien

Lisätiedot

KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET

KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET KERAAMISTEN LAATTOJEN PUHDISTUS- JA HOITO- OHJEET Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. PERUSTIETOA... 3 3. KERAAMISTEN LAATTOJEN PESEMISESTÄ YLEISESTI... 4 4. ASENNUKSEN JÄLKEINEN PESU... 5 5. SÄÄNNÖLLINEN

Lisätiedot

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön

Puhdasta korkeapaineella. Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Puhdasta korkeapaineella Ohjeita korkeapainepesurin käyttöön Sisältö Luonnollisesti korkeapaineella s. 3 Miten korkeapainepesuri toimii s. 4 Käyttökohteet s. 5 Suomi Miten puhdistan sammaloituneet pihalaatat

Lisätiedot

Kerääntynyt lika antaa mikrobeille hyvän kasvualusta. Joutsenmerkki edellyttää kestävää metsänhoitoa

Kerääntynyt lika antaa mikrobeille hyvän kasvualusta. Joutsenmerkki edellyttää kestävää metsänhoitoa Homeet pois HIRRESTÄ MARJATTA LAUSJÄRVI Kevät ja kesä ovat mökkeilyn ja kunnostuksen kulta-aikaa. Eniten tähän aikaan tarkastellaan rakennuksien ulkopintoja korjaus- ja kunnostusmielessä tai sitten jopa

Lisätiedot

OPUS 1 OPUS 1. Tuotteiden hoito-ohjeet

OPUS 1 OPUS 1. Tuotteiden hoito-ohjeet OPUS 1 Tuotteiden hoito-ohjeet Onneksi olkoon! Olet valinnut korkealaatuiset kiintokalustetuotteet. Niiden valmistuksessa käytetään uusimpia teknisiä menetelmiä ja laadukkaita raaka-aineita. Uskomme, että

Lisätiedot

Etulehti. Istu ja pala -siitähän tuli melkein kuin uusi! 1/2015. Astioidesi suosittelema. Kotisaunan lauteilla... Silittämättä siisti!

Etulehti. Istu ja pala -siitähän tuli melkein kuin uusi! 1/2015. Astioidesi suosittelema. Kotisaunan lauteilla... Silittämättä siisti! Silittämättä siisti! Viisas pääsee vähemmällä myös silityshommissa. Lue aikaa ja vaivaa säästävät pyykinpesuvinkit sivulta 3. Kotisaunan lauteilla... Saunassa sielu lepää, ja puhtaassa saunassa lepää myös

Lisätiedot

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT

HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT 2014-10 FI HOITO-OPAS ASUIN- JA JULKISET TILAT Kährs Group Karelia-Upofloor Oy Sinimäentie 8A 02630 Espoo Puhelin: 020 740 9780 Email: tilaukset@kahrs.com www.kahrs.com KÄHRS-PUULATTIOIDEN HOITO 2 SISÄLLYS

Lisätiedot

Pakkaus. LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (2/2) lista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta.

Pakkaus. LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (2/2) lista, näytä aineen pakkaus tai etiketti). Huolehdittava hyvästä ilmanvaihdosta. LITHOFIN Cement-Away MARRASKUU 2008 (1/2) Lithofin CEMENT-AWAY Sementtijäämien poistoaine erittäin voimakas Sementti- ja laastijäämien poistaminen vaatii happaman puhdistusaineen. Näiden jäämien pelkkä

Lisätiedot

FI < Sisältö Puhdistustuotteet

FI < Sisältö Puhdistustuotteet Puhdistustuotteet FI Sisältö Puhdistustuotteet Puhdistustuotteet...2 Super 10...4 LDC...7 Disinfectant...9 G1...10 Soft...11 Käyttöalueet...12 1 PUHDISTUSTUOTTEET Puhdistustuotteet Puhtaus on hyvän terveyden

Lisätiedot

Voimakastehoinen vesiliukoinen puhdistusaine

Voimakastehoinen vesiliukoinen puhdistusaine MEGA PLUS Voimakastehoinen vesiliukoinen puhdistusaine Vesiliukoinen puhdistus- ja rasvanpoistotiiviste. Voidaan laimentaa vedellä jopa 1:20. Tunkeutuu tehokkaasti ja poistaa lian, rasvan ja öljyn metalliosista,

Lisätiedot

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO

ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO ÖLJYVAHAT PUUVAHAT PUHDISTUS JA HOITO UUDELLEENKÄSITTELY PUULATTIAN KESTÄVÄ KÄSITTELY JA HOITO 1 2 PUULATTIANI ON UPEA. KAUNIS JA LUONNOLLINEN. KESTÄVÄ JA PITKÄIKÄINEN. JA SE TUNTUU HYVÄLTÄ. SISÄLTÖ SISÄLTÖ

Lisätiedot

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t

Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit. S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t S i i v o u s - j a p u h d i s t u s k e m i k a a l i t Solmaster siivous- ja puhdistuskemikaalit Kestävän kehityksen puolesta Solmaster Oy on Pohjoismaiden johtava teollisuuskemikaalien ja pinnoitteiden

Lisätiedot

Tuotteet 2014-2015. 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet. 2. Henkilökohtainen hygienia. 3. Hajunpoisto. 4. Käsipyyhkeet

Tuotteet 2014-2015. 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet. 2. Henkilökohtainen hygienia. 3. Hajunpoisto. 4. Käsipyyhkeet Tuotteet 2014-2015 1. Puhdistus- ja desinfiointiaineet 2. Henkilökohtainen hygienia 3. Hajunpoisto 4. Käsipyyhkeet 5. Auto-&venehuolto, rasvanpoisto 6. Teipit / Liimat / Tiivistysaineet 7.Aerosolit & merkkausvärit

Lisätiedot

H2OHD. KÄYTTÖOHJE Malli nro. KB-019. High Definition Steam Cleaner. Jakelu: TVINS www.tvins.com

H2OHD. KÄYTTÖOHJE Malli nro. KB-019. High Definition Steam Cleaner. Jakelu: TVINS www.tvins.com H2OHD High Definition Steam Cleaner Jakelu: TVINS www.tvins.com Thane, H2O, siihen liittyvät logot ja muunnelmat ovat Thane Internationalin ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Kevät/kesä. Panu. kestää äidiltä tyttärelle... www.varisilma.fi

Kevät/kesä. Panu. kestää äidiltä tyttärelle... www.varisilma.fi Kevät/kesä 2 2012 Panu kestää äidiltä tyttärelle... www.varisilma.fi ...ja isältä pojalle Suomen ensimmäinen vesiohenteinen puutalomaali Panu mullisti ulkomaalauksen vuonna 1959. Nyt yli viisikymppisen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET

TUOTELUETTELO SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TUOTELUETTELO SIIVOUSAINEET JA VÄLINEET Sisällysluettelo KEMIALLISET TUOTTEET Yleispuhdistusaineet... 3 Biotekniset tuotteet... 7 Teho ja peruspuhdistusaineet... 9 Saniteettipuhdistusaineet...11 Kalkinpoistoaineet...

Lisätiedot

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY

ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY ÖLJYVAHAT HOITOTUOTTEET TARVIKKEET PUULATTIOIDEN LUONNONMUKAINEN PINTAKÄSITTELY 1 LUONNOLLINEN ULKONÄKÖ, ERINOMAINEN SUOJA Puu on elävä materiaali, joka saa erinomaiset ominaisuutensa suoraan luonnosta.

Lisätiedot

Etulehti. Valitse oikein! 2/2015. Paremman sisäilman puolesta. Kirkkautta astioille. Suloisen pehmeä ja tuoksuva lopputulos! Vaihtelu virkistää

Etulehti. Valitse oikein! 2/2015. Paremman sisäilman puolesta. Kirkkautta astioille. Suloisen pehmeä ja tuoksuva lopputulos! Vaihtelu virkistää Paremman sisäilman puolesta Syksy alkaa pölysaneerauksella. Sivu 6. Kirkkautta astioille Uudistunut Sun. Sivu 9. Vaihtelu virkistää Soft Care Star käsienpesuneste. Sivu 12. Etulehti 2/2015 1.9. 30.11.15

Lisätiedot

Valoisaa ja raikasta. www.norsktrepleie.fi. Norsk Trepleien tuotteilla 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE

Valoisaa ja raikasta. www.norsktrepleie.fi. Norsk Trepleien tuotteilla 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE Valoisaa ja raikasta Norsk Trepleien tuotteilla www.norsktrepleie.fi 2.50 PLEASE RECYCLE AS WASTE PAPER AFTER USE Kilden teatteri- ja konserttitalo Norjan Kristiansandissa. Mahdollisuuksia on monia! Viime

Lisätiedot

OPAS GUIDE 2015 HIRSISUOJAUS. Parasta suojaa hirsitalollesi

OPAS GUIDE 2015 HIRSISUOJAUS. Parasta suojaa hirsitalollesi OPAS GUIDE 2015 HIRSISUOJAUS Parasta suojaa hirsitalollesi 2 IDEOI, INNOSTU JA ONNISTU - yhdessä Tikkurilan kanssa - Hirsi on elävä ja suomalaiseen maisemaan sopiva materiaali, ja siksi sitä käytetään

Lisätiedot

OLE HELLÄ PUUPINNALLE

OLE HELLÄ PUUPINNALLE OLE HELLÄ PUUPINNALLE KORKEALAATUISET UULA-LUONNONMAALIT Turvallinen ja ekologinen vaihtoehto puupintojen käsittelyyn. SISÄLLYS ULKOKÄYTTÖÖN: Uula-Petrooliöljymaali............ 6 Uula-Pellavaöljymaali..............

Lisätiedot

KÄYTÄ OIKEIN HUONEKALUASI

KÄYTÄ OIKEIN HUONEKALUASI 1 KÄYTÄ OIKEIN HUONEKALUASI Tärkeintä on, että huonekaluja käytetään siihen tarkoitukseen, johon se on valmistettu. Käytössä on syytä huomioida turvallisuustekijät. Oikein koottu ja käytetty huonekalu

Lisätiedot

Tikkurila 2. Omistettu sinulle, joka muistat, etteivät lapsuuden kesät olleet sen aurinkoisempia kuin nykyään. Silloin vain mentiin sateellakin ulos.

Tikkurila 2. Omistettu sinulle, joka muistat, etteivät lapsuuden kesät olleet sen aurinkoisempia kuin nykyään. Silloin vain mentiin sateellakin ulos. Tikkurila 3 Tikkurila 2 Omistettu sinulle, joka muistat, etteivät lapsuuden kesät olleet sen aurinkoisempia kuin nykyään. Silloin vain mentiin sateellakin ulos. Vinha, Aitamaali Valkea 4 5 Teho Öljymaali,

Lisätiedot

Ruokasoodan ihmeet. Monta tapaa käyttää ruokasoodaa kodin askareissa.

Ruokasoodan ihmeet. Monta tapaa käyttää ruokasoodaa kodin askareissa. Sisältö Ruokasoodan ihmeet... 3 Onko olemassa mitään, mihin vanha kunnon ruokasooda ei tepsisi?... 3 Mitä ruokasooda on?... 3 Mistä ruokasooda on peräisin?... 4 Ruokasooda keittiössä... 5 Ruuanvalmistus...

Lisätiedot