SureColor SC-F -sarjan sublimaatiotulostimet ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SureColor SC-F -sarjan sublimaatiotulostimet ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY"

Transkriptio

1 SureColor SC-F -sarjan sublimaatiotulostimet ERINOMAINEN SUORITUSKYKY, LAADUKAS VIIMEISTELY

2 TÄYDELLINEN TEKSTIILITULOSTUSRATKAISU SureColor SC-F -sarjan laitteissa laitteisto, muste, tulostusmateriaali ja ohjelmisto muodostavat kokonaisuuden, jonka nopeuden, tehokkuuden ja tuottavuuden ansiosta voit tuottaa laadukkaita tekstiilejä, mainoskankaita, sisustusmateriaaleja ja mainostuotteita. Etsi jopa 64 tuuman koossa 100 metrin 2 tuntinopeudella tulostavien mallien joukosta yrityksesi tarpeita vastaava laite ja valitse halutessasi tarkka musta HDK-muste erikoismuoti- ja asustetulostukseen. Laitteita täydentää Epsonin monipuolinen palvelu ja tuki, joten käytettävissäsi on täydellinen tulostusratkaisu, jonka laatu ja juostavuus pitävät liiketoimintasi käynnissä.

3 ALAN JOHTAVAA LAATUA JA SUORITUSKYKYÄ Nosta luovuus uudelle tasolle Epsonin sublimaatiotulostukseen perustuvien kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla. Valitse tulostusmäärä-, koko- ja muotovaatimuksiasi vastaava malli ja nauti saumattomasta, ylhäältä alaspäin rakentuvasta suorituskyvystä. SureColor SC-F7200 SureColor SC-F9200 Tulosta suuria määriä tällä nopealla ja tasaista laatua tuottavalla tekstiilitulostimella. Valitse SC-F9200 ja nauti verrattomasta nopeudesta, laadusta ja tarkkuudesta. Kaksi Epson PrecisionCore TFP -tulostuspäätä lisäävät tulostuskapasiteettia ja pidentävät laitteen käyttöikää Nopea tulostus: jopa 100 metriä 2 tunnissa vedostilassa, 56 metriä 2 tunnissa tuotantotilassa, 27 metriä 2 tunnissa laatutilassa Tulosta useille sublimaatiosiirtopapereille, enimmäisleveys 64 tuumaa (1 625 mm) Erittäin luotettava 40-kiloinen automaattinen syöttörulla, jonka takaisinkelaustarkkuus on + / - 2,5 mm Nopea kuivaus, lämpötiloja C tukeva telan kuumennin Kiinteä ja helposti täytettävä 2 1,5 litran mustejärjestelmä sekä 1 litran pussit, jotka helpottavat ylläpitoa ja pidentävät käyttöaikoja Epsonin UltraChrome DS -muste tuottaa eloisat värit, terävät ääriviivat ja pehmeät liukuvärit sekä kestää hyvin valoa ja pesua sekä hankautumista ja hikoilua Mustan tiheyttä parantava musta HDK-muste erikoiskankaiden tulostukseen Täydellinen ratkaisu erittäin laadukkaiden tekstiilien ja mainoskankaiden tulostukseen. Tulosta jopa 64 tuumaa (1 625 mm) leveille materiaaleille jopa 58,9 metriä 2 tunnissa Erittäin luotettava automaattinen syöttörulla suurella takaisinkelaustarkkuudella Nopea kuivaus telan kuumentimen ansiosta Yhden käyttäjän tulostusmateriaalilataus, automaattinen tulostusmateriaalin kiristys Kestävä rullapaperiteline, joka estää paperin liikahtamisen tulostuksen aikana Mustan tiheyttä parantava musta HDK-muste erikoiskankaiden tulostukseen SureColor SC-F6200 Sopii täydellisesti pienien ja keskisuurten määrien tulostukseen tekstiileille ja jäykille alusmateriaaleille. Tulosta jopa 44 tuumaa (1 117 mm) leveille materiaaleille jopa 63,4 metriä 2 tunnissa Sisäinen, helposti uudelleentäytettävä 1,5 litran mustesäiliöjärjestelmä 2 litran hukkaväriainesäiliö mahdollistaa musteen hävittämisen helposti ja edullisesti Sisältää vakiona HQ-tilan, jolla voi tuottaa valokuvalaatuisia tulosteita jäykille alusmateriaaleille Mustan tiheyttä parantava musta HDK-muste erikoiskankaiden tulostukseen

4 MUSTA HDK-ERIKOISMUSTE KANGASTULOSTUSTA VARTEN Varmista uskomaton värintoisto käyttämällä kokonaisvaltaisessa tulostusratkaisussa tiheää mustaa HDK-mustetta. Sen erityisesti tekstiilimarkkinoita varten kehitetty erinomainen mustan tiheys parantaa varjojen ja värisävyjen luonnollisuutta sekä helpottaa harmaasävyjen hallintaa. Se pystyy jopa vähentämään musteen kokonaiskulutusta 1. TÄYDELLINEN EPSON-RATKAISU SureColor SC-F -sarja ei ole vain tulostin, vaan se on kokonaisvaltainen ratkaisu, joka tuottaa etuja alusta aina loistavaan loppuun asti. Olivatpa kyseessä laitteisto, tulostuspää, muste ja sublimaatiopaperit tai takuu ja huolto, kaikki toimii yhdessä sujuvasti ja luotettavasti. SUURI TEHOKKUUS, ERINOMAINEN LAATU Tulostimiemme keskeisin osa on tehokas PrecisionCore TFP -kaksoistulostuspää. Erikoismusteiden, suurten lämmittimien sekä tarkkojen kelaus- ja takaisinkelausjärjestelmien ansiosta se takaa erinomaisen laadun suurella nopeudella tulostettaessa. Nämä tulostimet ovat myös Oeko-Tex-sertifioituja 2. PIENET KOKONAISKUSTANNUKSET Pyrimme lisäämään suorituskykyä, mutta pitämään kustannukset alhaisina. Riittoisien musteiden ja HDK-mustan kaltaiset ominaisuudet vähentävät yleistä musteenkulutusta 3. Aidot musteet ja PrecisionCore-tulospää pitävät yhdessä käyttökatkot minimissä, kun taas alhainen virrankulutus pitää energiakustannukset kurissa. ERINOMAINEN LAATU SUURELLA NOPEUDELLA Tuota erinomaista jälkeä hyvin nopeasti alusta loppuun saumattomalla tulostuksella. Erittäin tarkka paperinkäsittely, laadukkaat tulostuspäät sekä nopeasti kuivuvat ja kestävät musteet vastaavat korkeita standardeja ja auttavat sinua valmistumaan joka kerta määräajassa. AINUTLAATUINEN HUOLTO JA TUKI Yhden vuoden takuun ansiosta voit olla rauhallisin mielin, mutta voit halutessasi päivittää myös laajennettuihin tukivaihtoehtoihimme, jos tarvitset jatkuvaa erikoistukea. Tulostuksenhallintapalvelumme auttavat sinua hyödyntämään tulostintasi parhaalla mahdollisella tavalla ja vähentämään kustannuksia 4 entisestään. Tulostustila Vedos (1-vaiheinen) Nopea (2-vaiheinen) Tuotanto 2 (3-vaiheinen) Tuotanto 1 (4-vaiheinen) Laadukas (6-vaiheinen) Laadukas (8-vaiheinen) Tulostusnopeus (m 2 /h)

5 IHANTEELLINEN RATKAISU ERILAISIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN Käytä luovuuttasi ja tutustu laadukkaan sublimaatiotulostuksen mahdollisuuksiin SureColor SC-F -sarjan mallien avulla. Ne tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia, olivatpa kyseessä yksittäiset tai suurten määrien urheiluvaatteet, mainostuotteet, kotitaloustuotteet tai vaikuttavat kyltit. Aina muodissa Seuraa kuluttajien muuttuvia vaatimuksia käyttämällä runsaasti erilaisia väri-, materiaali- ja mallivaihtoehtoja. Olipa tyylisi mikä tahansa ja tulostitpa vain yksittäisen vaatteen tai suuremman tuotantoerän, voit päästää luovuutesi valloilleen. Loistava sisustus Terävien valokuvien yksilöllistäminen on sisustussuunnittelussa vasta alkua. Verhot, kaihtimet, seinävaatteet, verhoilukankaat, tyynyt ja säkkituolit, kuten myös keramiikkalaatat sekä käytännössä kaikki muovi-, MDF- tai metallipinnat näkyvät uudessa valossa. Monipuolinen ja vaikuttava kuva Varmista viestisi perillemeno suurilla ja näyttävillä kylteillä. Voit nyt käyttää lipuissa, julisteissa ja näyttelygrafiikassa yhä suositumpia polyesterikankaita, kuten myös PVC:tä, vinyyliä ja paperia. Luovat lahjatavarat ja mainostuotteet Hyödynnä sublimaatioprosessin mahdollisuuksia ja luo vaikuttavia ja yksilöllisiä tarvikkeita, kuten lompakoita, älypuhelimien koteloita, mukeja ja reppuja.

6 LAADUKAS LAITTEISTO, TÄYDELLINEN JÄLKI SureColor SC-F -sarjalla on keskeinen osa kokonaisvaltaisen, alusta loppuun värillisen tulostusratkaisun saumattomassa toiminnassa. Laserhitsattu runko Tarkkuus- ja robottitekniikan avulla valmistettu jäykkä, laserhitsattu runko vähentää merkittävästi tärinää ja takaa terävän, selkeän ja tasalaatuisen tulostusjäljen. Suuren kapasiteetin mustejärjestelmä Sisäisen, uudelleentäytettävän 1,5 litran mustesäiliöjärjestelmän (SC-F9200:ssa 2 1,5 litraa) ansiosta voit jättää tulostimen rauhallisin mielin käyttöön pidemmäksi aikaa. Vähennä huoltotarvetta ja jätteen määrää helposti täytettävien 1 litran mustepussien avulla. Tarkka takaisinkelaus, nopea kuivuminen Erittäin tarkka takaisinkelaus (+/- 2,5 mm), joka sopii täydellisesti digitaalisessa tekstiilitulostuksessa käytettäviin kalanteri- ja lämpöprässijärjestelmiin, takaa erinomaisen laadun 5. Telan kuumennin, joka tukee lämpötiloja C, parantaa samalla tuottavuutta. (Molemmat toiminnot kuuluvat vakiona malleihin SC-F7200 ja SC-F9200.) A13_0915_broch_everyone_resolution_FI_SC-F-Series-product-range 1 Verrattuna normaaliin mustaan UltraChrome DS -musteeseen. 2 Neljän värin Epson-sublimaatiomusteet, joita käytetään SureColor SC-F9200/ SC-F7200/SC-F6200 -sarjan tulostimissa, täyttävät polyesterikankaalle käytettyinä aikuisten, lasten ja alle 3-vuotiaiden käyttämien luokan I tuotteiden ihmisympäristöä koskevat Oeko-Tex Standard 100 -vaatimukset. Oeko-Tex Standard 100 määrittää haitallisten aineiden testauskriteerit tekstiilituotteessa. Standardi kuuluu International Association for Research and Testing in the fi eld of Textile Ecology -yhteisölle (Oeko-Tex). 3 Verrattuna UltraChrome DS -mustesarjalla saavutettuun jälkeen normaalia mustaa mustetta käytettäessä. 4 Print & Save on tällä hetkellä saatavilla Isossa-Britanniassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Espanjassa, Belgiassa, Tanskassa, Suomessa, Luxemburgissa, Alankomaissa, Ruotsissa, Puolassa ja Romaniassa (vuoden 2015 tilanne). Lisätietoja on osoitteessa /printandsave. 5 Parhaan laadun saamiseksi voi olla suositeltavaa jättää tulostettu rulla kuivumaan. Paikallinen Epson-edustaja antaa lisätietoja. Saat lisätietoja osoitteesta tai ottamalla yhteyden paikalliseen Epson-jälleenmyyjään. Epson Suomi Tuotetietoa: puh Tekninen tuki: puh Faksi: finland@epson.co.uk Tavaramerkit ja rekisteröidyt tavaramerkit ovat Seiko Epson Corporationin tai omistajiensa omaisuutta. Tuotetietoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN

SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN SureColor SC-P10000 ja SC-P20000 SUUNNITELTU LAATUA, VALMISTETTU NOPEUTTA AJATELLEN 3 LISÄÄ TUOTTAVUUTTA Tulosta suuria määriä nopeasti ja lisää tulostusmateriaalia helposti kuvitetun oppaan ja LCD-värinäytön

Lisätiedot

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Erinomaiset mustavalko- ja väritulosteet Ainutlaatuisella Epson UltraChrome K3 -mustetekniikalla saat erinomaisia mustavalko- ja väritulosteita. Kun muissa musteissa

Lisätiedot

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1

EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 EcoTank-sarjan tulostimet VAIVATONTA TULOSTAMISTA KAHDEN VUODEN MUSTEET MUKANA 1 VAIVATONTA TULOSTAMISTA Uudelleentäytettävillä Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin

Lisätiedot

SureColor SC-F2100 -vaatetulostin. Erinomaista laatua joka kerta

SureColor SC-F2100 -vaatetulostin. Erinomaista laatua joka kerta SureColor SC-F2100 -vaatetulostin Erinomaista laatua joka kerta Innovaatiomme vie luomistyötäsi eteenpäin Jos etsit DTG-vaatetulostinta, joka tarjoaa erinomaista laatua ja mahdollistaa korkean tuottavuuden,

Lisätiedot

SureColor TM SC-S -sarjan tuotevalikoima

SureColor TM SC-S -sarjan tuotevalikoima TM SC-S -sarjan tuotevalikoima Epsonin laatu, rajattomat vaihtoehdot SC-S50600 Huippunopea, erittäin tuottava SC-S30600 Edullinen valinta SC-S70600 Laatua ja innovaatioita SC-S50600 on suunniteltu nopeaksi,

Lisätiedot

Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800. Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto

Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800. Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto Kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800 Monipuolista tulostusta Loistavat tulokset Parannettu tuotto Ammattimaisia tuloksia tuottava kaupallinen valokuvatulostin SureLab SL-D800 on pienikokoinen kaupallinen

Lisätiedot

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN

SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN SureColor SC-P800 TUTUSTU UUTEEN MUSTAAN TIETOJA TUOTTEESTA TULOSTEET MONIPUOLISILLE MATERIAALEILLE SureColor SC-P800 on kaikkien aikojen ensimmäinen A2-tulostin, johon saa lisävarusteena rullapaperiyksikön.

Lisätiedot

SureColor SC-P5000. Kestävää laatua

SureColor SC-P5000. Kestävää laatua SureColor SC-P5000 Kestävää laatua Laadukkuutta ja tarkkuutta Loistavan tulostuslaadun ja erinomaisen luotettavuuden ansiosta Epsonin SureColor SC-P5000 määrittelee uudelleen valokuvien, taidekuvien ja

Lisätiedot

Unohda mustepatruunat

Unohda mustepatruunat EcoTank-tulostinvalikoima Unohda mustepatruunat Säästä 90 % musteen hinnasta1 Luotettavaa ta alusta loppuun Epson EcoTank -tulostimilla voit tulostaa laadukkaasti ja vaivattomasti erittäin edulliseen hintaan.

Lisätiedot

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN

EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET TOIMISTOKÄYTTÖÖN TULOSTIMET YRITYSKÄYTTÖÖN SYKSY 2008 EPSONIN YRITYSTULOSTIMET. TOIMISTOKÄYTTÖÖN SOPIVAT NOPEAT TULOSTIMET JA MONITOIMILAITTEET. EPSONIN MUSTESUIHKUTULOSTIMET

Lisätiedot

MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA

MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA SureColor SC-F2000 MONIPUOLISTA VAATETULOSTUSTA TULOSTA T-PAITA SEKUNNISSA TELAT SUU- RESTA KIRKKAAT VÄRIT PIENEEN EDULLINEN Suoraan vaatteeseen -ratkaisulla tarjoamme kaiken mitä tarvitset t-paitojen

Lisätiedot

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA

TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TEKNIIKKAA HARMONIASSA YMPÄRISTÖN KANSSA TULEVAISUUDEN TUOTTEITA Kun on kyse tekniikan valinnasta, tiedämme, että yritykset korostavat luotettavuutta ja ympäristövaikutuksia. Siksi keskitymme tuotteiden

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN

LUO JA TULOSTA. CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN 24, 36 ja 44 tuuman tuotantotulostimet SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 LUO JA TULOSTA CAD-piirrokset Kopiotekniikka Myyntipistemateriaalit SUUNNITELTU TULOSTAMISEEN T e k n i i k k a SUUNNITELTU

Lisätiedot

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET

LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET SureLab-sarja LUKEMATTOMAT MAHDOLLISUUDET Anna asiakkaillesi enemmän. SureLab-sarjan liiketoimintamahdollisuudet ovat loputtomat. SL-D700 LAADUKAS JA TALOUDELLINEN Pienikokoinen, edullinen ja joustava

Lisätiedot

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-4033 MONIPUOLISTA TULOSTUSTA. YHTENÄINEN LAATU.

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-4033 MONIPUOLISTA TULOSTUSTA. YHTENÄINEN LAATU. Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-4033 MONIPUOLISTA TULOSTUSTA. YHTENÄINEN LAATU. DIGITOIMALLA JÄRJESTELMÄSI PARANNAT YRITYKSESI TULOSTA SurePress L-4033 -mustesuihkupainokoneella teet lyhyiden

Lisätiedot

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI.

Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI. Digitaalinen etikettipainokone SurePress L-6034VW YHTENÄISET VÄRIT. ERINOMAINEN JÄLKI. LUO LIIKETOIMINTA- MAHDOLLISUUKSIA SurePress L-6034 -mustesuihkupainokoneella teet lyhyiden sarjojen etikettipainotyöt

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 ja SC-P9000 TULOSTA AIDOISSA VÄREISSÄ

SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 ja SC-P9000 TULOSTA AIDOISSA VÄREISSÄ SureColor SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 ja SC-P9000 TULOSTA AIDOISSA VÄREISSÄ AMMATTITASOISEN TULOSTUKSEN STANDARDI Epson pyrkii aina saavuttamaan ammattilaiskäyttöön soveltuvilla tulostimilla parhaat mahdolliset

Lisätiedot

KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY

KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY WorkForce Pro RIPS KATSO, MITÄ PIILOKULUJA YRITYSTULOSTUKSEEN LIITTYY IT-tukea tarvitaan Tilaa lisää tarvikkeita Katso huolto-opas Tarvikejätteen hävittäminen Pitkät tulostusjonot YRITYSTULOSTUKSEN PIILOKULUT

Lisätiedot

SureColor P -sarja. Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu

SureColor P -sarja. Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu SureColor P -sarja Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu Innovaatiota ja laatua upeisiin tuloksiin Valokuvauksessa, taiteessa ja ammattitasoisessa tulostuksessa ja vedostuksessa tarvitaan paljon suurkuvatulostusta

Lisätiedot

SureColor P -sarja. Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu

SureColor P -sarja. Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu SureColor P -sarja Huippuluokan tekniikka Hämmästyttävä laatu Innovaatiota ja laatua upeisiin tuloksiin Valokuvauksessa, taiteessa ja ammattitasoisessa tulostuksessa ja vedostuksessa tarvitaan paljon suurkuvatulostusta

Lisätiedot

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin

Koti- ja toimistotulostimet. Valitse sopiva tulostin Koti- ja toimistotulostimet Valitse sopiva tulostin Expression-sarja Halusitpa tulostaa selkeitä asiakirjoja tai laadukkaita valokuvia, Expression-sarjasta löydät sopivan tulostimen. Sarja sisältää pienikokoisia,

Lisätiedot

FOREVER Solvent-Dark 111

FOREVER Solvent-Dark 111 FOREVER Solvent-Dark 111 Laadukas paperi värillisille kankaille. Pesunkestävyys ja värien kiirkkaus 100% puuvilla, denim, nahka, valkoinen polyesteri, puu, synteettinen nahka, päällystetty paperi jne.

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

HP Sprocket 200 -tulostin

HP Sprocket 200 -tulostin Tiedot Tulosta heti 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvia älypuhelimestasi. Tulostetaan porukalla. Jaa nykyhetki tulostamalla 5 7,6 cm:n ( 3 tuuman) valokuvat heti älypuhelimesta. Älypuhelimen yhdistäminen

Lisätiedot

Luonnollinen värintoisto

Luonnollinen värintoisto Lighting Luonnollinen värintoisto MASTER Tämän TL-D-lampun ansiosta värit ovat luonnollisia ja ne näyttävät syviltä ja korostetuilta. Sopii käyttökohteisiin, joissa tarvitaan korkealaatuista värintoistoa:

Lisätiedot

SureColor SC-T -sarjan valikoima. Ammattimainen suorituskyky

SureColor SC-T -sarjan valikoima. Ammattimainen suorituskyky SureColor SC-T -sarjan valikoima Ammattimainen suorituskyky Innovaatio tuo muutoksen Olet sitten hankkimassa ensimmäistä suurkokotulostintasi tai laajentamassa olemassa olevia tulostus- ja kopiolaitteitasi,

Lisätiedot

UV - Tasotulostin ratkaisut

UV - Tasotulostin ratkaisut UV - Tasotulostin ratkaisut Koskueentie 7, 19700 Sysmä harri.hynynen@printmedia.fi Puh. 0440-875 020 www.printmedia.fi Docan tulostimet yleisesti: - Viimeistellyt Docan tulostimet omaavat luotettavan toiminnan

Lisätiedot

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin

1. Mustavalkoinen Laser tulostus 1.1 Samsung ML 1640 A4 lasertulostin Yleistä SenioriPC palvelu tarjoaa tulostimia joka päiväiseen ja harvempaankin käyttöön. Tulostimet on jaettu kahteen ryhmään riippuen asiakkaan tarpeista. Tulostimia on markkinoilla valtavasti, mutta SenioriPC

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation

XEROX PHASER 790 TARJOAA GRAAFISEN ALAN AMMATTILAISILLE LAATUA, NOPEUTTA JA LUOTETTAVUUTTA. BOURNE END, Xerox Corporation News From Public Relations Department Xerox OPB Europe Sutherland House, Unit 3, Dukes Meadow Millboard Road, Bourne End Bucks, SL8 5XF, United Kingdom Tel: +44 (0) 1628 553018 XEROX PHASER 790 TARJOAA

Lisätiedot

Linssin tekniset tiedot ja liitännät

Linssin tekniset tiedot ja liitännät Linssin tekniset tiedot ja liitännät Voit valita tilaan, sisältöön ja budjettiisi parhaiten sopivan linssin kuudesta eri vaihtoehdosta. Tämän sekä projektorin monien liitäntöjen ansiosta asennus on nopeaa

Lisätiedot

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm.

TYÖVALOT. ABL 500 LED SL Yksinkertainen mutta luotettava laatuvalo, 400 lumen. DT-liitin. 12/24V. IP68-IP69K. 101x57x97mm. TYÖVALOT UUSI ABL LED COMPACT TYÖVALO ABL LED Compact on premiumluokan työvalo huokeaan hintaan. Valo on OEM-laatua varustettu laadukkaalla hejastimella, karkaistulla lasilla jossa jäänpoistotoiminto ja

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit

Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Lehdistötiedote Epson esittelee toimisto- ja luokkakäyttöön tarkoitetut kannettavat projektorit Uusien mallien etuna on helppo siirreltävyys ja joustavat asennusmahdollisuudet 1. huhtikuuta 2015 Epson

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi

Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Lehdistötiedote Monikäyttöisiä projektoreita koko perheen iloksi Teräväpiirtoelokuvia kotona, upeita esityksiä työpaikalla 1. syyskuuta 2015 Epsonin uudet monikäyttöiset, helposti liikuteltavat projektorit

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Kotiteatteriprojektorit. Astu mukaan toimintaan

Kotiteatteriprojektorit. Astu mukaan toimintaan Kotiteatteriprojektorit Astu mukaan toimintaan Kodin viihdejärjestelmä Malli EB-S05 Alkuperäistarkkuus SVGA (800 x 600) Alkuperäinen kuvasuhde 4:3 Värivaloteho (luumenia) 3 200 Kontrastisuhde 15 000:1

Lisätiedot

Projektoriratkaisut. Kuvakoolla on väliä opetuksessa

Projektoriratkaisut. Kuvakoolla on väliä opetuksessa Projektoriratkaisut Kuvakoolla on väliä opetuksessa MIKSI KUVAKOKO ON TÄRKEÄ ASIA? Tässä oppaassa perehdytään kuvakoon, kustannustehokkuuden ja kuvanlaadun tärkeyteen, mikä auttaa sinua löytämään optimaalisen

Lisätiedot

NÄET ERON EPSON PROFESSIONAL GRAPHICS -MALLISTO

NÄET ERON EPSON PROFESSIONAL GRAPHICS -MALLISTO NÄET ERON EPSON PROFESSIONAL GRAPHICS -MALLISTO AMMATTILAISTEN TULOSTUSRATKAISUT Epson Stylus Pro Graphics -tulostimilla saat entistä korkeatasoisemmat tulosteet. Tarkat ja monipuoliset Epsontulostimet

Lisätiedot

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR

Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune epäsymmetrinen DR Lighting Tuo kodin tunnelmaa kaduille TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun

Lisätiedot

Alkuperäinen! MASTER PL-S 2-nastainen. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet

Alkuperäinen! MASTER PL-S 2-nastainen. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet Lighting Alkuperäinen! MASTER PL-S on tehokas, pienitehoinen ja pienikokoinen pistokantaloistelamppu, joka sopii koristeellisiin valaisimiin ja valon suuntaamiseen. Alkuperäinen Philipsin kehittämä siltatekniikka

Lisätiedot

Aidot värit. MASTER TL-D 90 Graphica. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Versions

Aidot värit. MASTER TL-D 90 Graphica. Hyödyt. Ominaisuudet. Käyttökohteet. Versions Lighting Aidot värit MASTER Tämä TL-D-lamppu tarjoaa erinomaisen värintoiston, joten se sopi hyvin graafiselle ja painoalalle, kun painetun materiaalin laadun seuranta on tärkeää. Hyödyt Erittäin todenmukainen

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT

cover 52 HALOGEENI ALASVALOT HALOGEENI ALASVALOT Halogeenivalonlähde voi monessa tapauksessa korvata hehkulampun ja samalla saat enemmän valoa ja pidemmän eliniän. Pidempi elinikä tarkoittaa myös alhaisempia huoltokustannuksia. Yksi

Lisätiedot

PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet.

PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet. PocketJet 600-sarjan Mobiilitulostimet Nämä kompaktit tulostimet tarjoavat kestävän tulostusratkaisun kentälle myynti- ja huoltohenkilöstölle, kuljetusalalle, turvallisuusalalle sekä palo- ja pelastustoimen

Lisätiedot

Tehokkuus yhdistettynä säkenöivään valoon

Tehokkuus yhdistettynä säkenöivään valoon Lighting Tehokkuus yhdistettynä säkenöivään valoon Yksikantainen, erittäin tehokas ja pitkäikäinen monimetallilamppu, joka tuottaa säkenöivän valkoista valoa erinomaisella värintoistolla. Hyödyt Suuritehoinen

Lisätiedot

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa

Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Huipputehokasta suurkuvatuotantoa Océ ColorWave 900 you can Koe tuottavuuden uusi ulottuvuus Océ ColorWave 900 -suurkuvatulostimen ansiosta tuotannon pullonkaulat ovat historiaa. Uskomattomalla 1 000 neliömetrin

Lisätiedot

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com

rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com rajatonta visuaalisuutta SEISMO FACTORY www.seismo.fi www.panoramic-display.com Isoa, upeaa, sau TÄYTTÄ KUVAA Panoramic on modulaarinen näyttely- ja sisustusratkaisu, jossa rakenteet piiloutuvat täysin

Lisätiedot

Monitoimilaitteen osto-opas

Monitoimilaitteen osto-opas Monitoimilaitteen osto-opas Kiitos kun latasit monitoimilaitteen osto-oppaan. Tästä on hyvä aloittaa kilpailutus. Yleensä monitoimilaite hankintaan kolmen neljän vuoden välein ja siksi on hyvä vähän päivittää

Lisätiedot

Monitoimilaitteen osto-opas

Monitoimilaitteen osto-opas Monitoimilaitteen osto-opas Kiitos, kun latasit monitoimilaitteen osto-oppaan www.sharp.fi 02 Millainen on juuri oikea monitoimilaite? Monitoimilaitteen uusiminen tulee ajankohtaiseksi muutaman vuoden

Lisätiedot

Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa. Toukokuu 2017

Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa. Toukokuu 2017 Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa Toukokuu 2017 Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa / sisällysluettelo Keskeiset huomiot 1. Kulutus vaatteisiin ja jalkineisiin yhteensä

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä

MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä Lighting MASTERColour CDM- R Elite täydellistä säkenöintiä on pienikokoinen, erittäin tehokas ja pitkäikäinen keraaminen, heijastimella varustettu monimetallilamppu, joka tuottaa säkenöivän valkoista valoa

Lisätiedot

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit 1. Tulosta tarrat nopeasti ja vaivattomasti Bradyn BMP 21 tulostimella. Tulostin tunnistaa käyttämäsi tarratyypin, lisää tekstit ja tarvittaessa symbolit ja tee johdin- ja kaapelitarrat, rasiatarrat, paneelin

Lisätiedot

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat

3M -fiiberilaikat. Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat 3M -fiiberilaikat Peli on avattu! Enemmän kuin keskivertofiiberilaikat Lyömätön yhdistelmä suori tuskykyä ja kestävyyttä! Luokkansa parhaat 3M fiiberilaikat Vuonna 2009 3M asetti uuden standardin hiomatuotteen

Lisätiedot

Iridium² valaisee tietä eteenpäin

Iridium² valaisee tietä eteenpäin Lighting Iridium² valaisee tietä eteenpäin Iridium² on tievalaisintuoteperhe, joka on suunniteltu suorituskykyiseksi ja kestäväksi. Käyttötarkoituksesta ja budjetista riippuen asiakkaat voivat aloittaa

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä

YHDYSKUNTATEKNIIKKA. Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä YHDYSKUNTATEKNIIKKA Uponor Ultra Classic Uponor Ultra Classic uuden sukupolven sileä maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Classic Uuden sukupolven PP-maaviemäri Uponor Ultra Classic

Lisätiedot

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com

KÄSISAHAT 2010 www.magnum-tools.com www.manum-tools.com Puulla on Suomessa pitkät perinteet rakentamisen ja teollisuuden raaka-aineena. Puu on edelleen ainutlaatuinen luonnonmateriaali, joka sopii moniin käyttökohteisiin. isäksi puun työstäminen

Lisätiedot

Kuvan pehmennys. Tulosteiden hallinta. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito.

Kuvan pehmennys. Tulosteiden hallinta. Tulostaminen. Värien käyttäminen. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Tulostinajuri tuottaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun erilaisiin tulostustarpeisiin. Joskus saattaa kuitenkin olla tarpeen muuttaa tulostettavan asiakirjan ulkonäköä enemmän kuin tulostinajuri sallii.

Lisätiedot

Arkkitehtoninen ledikohdevalo, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo

Arkkitehtoninen ledikohdevalo, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo Lighting Arkkitehtoninen ledikohdevalo, jossa on älykäs valkoinen ja värillinen valo ColorBurst IntelliHue Powercore ColorBurst IntelliHue Powercore yhdistää tarkan värinhallinnan ja laadukkaan säädettävän

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

PURISTIN www.vaahtogroup.fi

PURISTIN www.vaahtogroup.fi PURISTIN VRS-GUIDE 0 3 P&J 5-10 mm Tummanharmaa 85 Metalli- tai hiilipohjainen polymeerikaavin paperin- ja huovanjohtotelat VRS-GUIDE on erittäin hyvän kulutuksenkestävyyden ja kaavaroitavuuden ansiosta

Lisätiedot

Rahankäyttö vaatteisiin & jalkineisiin ja kodintekstiileihin eri Euroopan maissa

Rahankäyttö vaatteisiin & jalkineisiin ja kodintekstiileihin eri Euroopan maissa Rahankäyttö vaatteisiin & jalkineisiin ja kodintekstiileihin eri Euroopan maissa Rahankäyttö vaatteisiin & jalkineisiin ja kodintekstiileihin eri Euroopan maissa / sisältö Vaatteet & jalkineet Rahankäyttö

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta

Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Lighting Maxos LED Performer tehokasta ja tarkkaa valaistusta Maxos LED Performer Maxos LED Performer on erittäin joustava ratkaisu, jolla on erinomainen valonjako ja alhainen energiankulutus.maxos LED

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu

CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Lighting CoreLine High-bay G4 ensiluokkainen valon laatu, erittäin tehokas ja luotettava ratkaisu Menestyksekkään CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi parantaa suorituskykyä uudella innovatiivisella

Lisätiedot

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran

Maxos LED Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Lighting Industry innovatiivinen, monipuolinen ratkaisu, joka tuottaa ihanteellisen valovirran Teollisuus- ja myymäläsektorillla tarvitaan yleisvalaistusratkaisuja, joilla on kohtuullinen takaisinmaksuaika,

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Range. Range. Epson-tarvikeopas Musteet, tulostusmateriaalit, laserväriaineet ja matriisinauhat

Range. Range. Epson-tarvikeopas Musteet, tulostusmateriaalit, laserväriaineet ja matriisinauhat Range Range Epson-tarvikeopas Musteet, tulostusmateriaalit, laserväriaineet ja matriisinauhat Epsonin musteet ja tulostusmateriaalit on suunniteltu tuomaan tulostukseen lisää väriä ja mahdollisuuksia Epsonin

Lisätiedot

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE

FOREVER Classic. FOREVER Classic+ Universal LÄMPÖSIIRTOMATERIAALIT LASERTULOSTIMILLE FOREVER Classic Siirtomateriaali vaaleille kankaille, hiirimatoille jne. Pesunkestävyys 40c lämpötilaan Siirtynyt taustakalvo lähes näkymätön Ei koveta kuvakohtaa kankaalla Ei sovellu mustavalkolasereille

Lisätiedot

Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa

Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa Kulutus tekstiiliin ja muotiin eri Euroopan maissa / sisällysluettelo 1. Kulutus vaatteisiin ja jalkineisiin yhteensä asukasta kohden 2016 2. Kulutus

Lisätiedot

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM

AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM AIKA ON RAHAA. VARSINKIN TYÖAIKA. CAT PRODUCT LINK TM NYT TIEDÄT. Nyt tiedät, mitä koneellesi kuuluu. Tarkka, ajantasainen tieto koneesi sijainnista, käytöstä ja kunnosta tehostaa toimintaasi ja pienentää

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas

Cleanroom LED hygieeninen ja tehokas Lighting hygieeninen ja tehokas Erittäin hygienisissä tiloissa, kuten sairaaloissa, laboratorioissa ja esim. elintarviketeollisuudessa tarvitaan erityisiä IP65-luokiteltuja, helposti puhdistettavia, pölytiiviitä

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

MASTERColour CDM- Rm Elite Mini säkenöivän valkoista valoa

MASTERColour CDM- Rm Elite Mini säkenöivän valkoista valoa Lighting MASTERColour CDM- Rm Elite Mini säkenöivän valkoista valoa MASTERColour CDM-Rm Elite Mini MASTERColour CDM-Rm Elite Mini on pienikokoinen, erittäin tehokas, pitkäikäinen heijastimella varustettu

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Värivalikko. Värinkorjaus. Tarkkuus. Tummuuden säätö. Värinsäätö käsin Tulostusmuoto. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito.

Värivalikko. Värinkorjaus. Tarkkuus. Tummuuden säätö. Värinsäätö käsin Tulostusmuoto. Paperinkäsittely. Huolto. Vianmääritys. Ylläpito. Värivalikosta voidaan säätää tulostusjälkeä ja muuttaa väritulostuksen asetuksia. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: Värinkorjaus Tarkkuus 1 Värinsäätö käsin Tulostusmuoto Tummuuden säätö

Lisätiedot

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE

Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE Yrityskäyttöön tarkoitetut WorkForce Pro mustesuihkutulostimet SUUNNITELTU YRITYKSILLE EDISTÄ YRITYKSESI TOIMINTAA MUSTESUIHKUTULOSTUKSEN AVULLA Enää ei tarvitse odottaa entistä parempaa laatua ja luotettavampaa

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan

Ohjeet tulostusmateriaalin valintaan Vältä tulostusongelmat käyttämällä vain suositeltuja tulostusmateriaaleja (paperia, kalvoja, kirjekuoria, kartonkia ja tarroja). Yksityiskohtaiset tiedot eri tulostusmateriaaleista ovat kartonki- ja tarratulostusohjeessa

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja

Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut. Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Uutta: Gyptone BIG-sarjaan ainutlaatuinen Sixto-kuvio ja uudet suuremmat tarkastusluukut Harmoninen akustinen alakatto ilman näkyviä saumoja Gyptone BIG Sixto -tuotevalikoima UUTTA Gyptone BIG Sixto 63

Lisätiedot

Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Tyhjiä sivuja. Tulostuslaatuopas

Tulostuslaatuopas. Tulostuslaatuongelmien selvittäminen. Tyhjiä sivuja. Tulostuslaatuopas Sivu 1/7 Tulostuslaatuopas Monet tulostuslaatuongelmat voidaan ratkaista vaihtamalla tulostustarvike tai huoltotarvike, jonka käyttöikä on päättymässä. Tarkista tulostimen tarvikkeen tila ohjauspaneelista.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Pienimmät käyttökustannukset!

Pienimmät käyttökustannukset! Pienimmät käyttökustannukset! MASTER PL-C Xtra 2-nastainen Tämä on tehokas ja pienikokoinen pistokantaloistelamppu, joka sopii yleiseen alasvalaistukseen myymälöissä, palvelutiloissa ja toimistoissa. MASTER

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA NELJÄ HELPPOA TAPAA AUTTAA TYÖNTEKIJÖITÄ SÄÄSTÄMÄÄN AIKAA Silminnähtävä ero joka päivä Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Luotettavin ratkaisu tievalaistukseen

Luotettavin ratkaisu tievalaistukseen Lighting Luotettavin ratkaisu tievalaistukseen MASTER Suurpainenatriumlamppu, jossa on opaali ellipsinmuotoinen ulkokupu, hyvä valontuotto ja pitkä luotettava käyttöikä Hyödyt Huipputekniikan ansiosta:

Lisätiedot